View Full Version : Ποδήλατα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
poly omorfo, εγω εχω το μοντελο 08' το λευκό με το RST μπροστα , το rock sock πρεπει να ειναι κλασης ανωτερο....
σημερα οσοι Αθηναιοι γουσταρετε εχει Freeday γι αΠαλληνη.
συγκεντρωση στο σταθμοο Μετρο του Θησειου στις 21.30 και αναχωρηση στις 22.00 ... την προηγουμενη παρΑΣΚΕΥΗ ΜΑΖΕΥτηκαν 600 ποδηλατα περιπου.
οποιος παει ας γραψει εδω για να βρεθουμε και να πεταλαρουμε παρεα.
Cpt. Haddock
18/06/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
poly omorfo, εγω εχω το μοντελο 08' το λευκό με το RST μπροστα , το rock sock πρεπει να ειναι κλασης ανωτερο....
σημερα οσοι Αθηναιοι γουσταρετε εχει Freeday γι αΠαλληνη.
συγκεντρωση στο σταθμοο Μετρο του Θησειου στις 21.30 και αναχωρηση στις 22.00 ... την προηγουμενη παρΑΣΚΕΥΗ ΜΑΖΕΥτηκαν 600 ποδηλατα περιπου.
οποιος παει ας γραψει εδω για να βρεθουμε και να πεταλαρουμε παρεα.
Γαμάτο θα ειναι σήμερα, δροσισε και λιγο και το καλό ειναι οτι στην επιστροφή εχει κατηφόρα
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γαμάτο θα ειναι σήμερα, δροσισε και λιγο και το καλό ειναι οτι στην επιστροφή εχει κατηφόρα
θα ερθεις; :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑ...................πως σας φαινεται?
τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω παρεα για το βουνο...............δεν ειναι κανενας ρε παιδια απο ΛΑΡΙΣΑ που να ασχολειται??................. :D
Μεγεια σου φιλος καλες αναβασεις.................
Σχεδιαζω μετα απο 2 εβδομαδες αναβαση απο ΚΕΟΑΧ Ολυμπου μεχρι οσπου αντεξουμε προς Αγ.Αντωνιο.
Αν εχεις ορεξη και μεσο για να ερθεις μεχρι το ΚΕΟΑΧ θα ειναι ωραια βολτα!!!!!!
Cpt. Haddock
19/06/2010, 01:14
θα ερθεις; :wacko:
Πήγα Αναβυσσο για σερφάκι, αλλα ο αέρας μας τα ψιλοχάλασε. Και το ΣΚ ψόφια θα ειναι τα πραγματα
:sick:
the big boy
19/06/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Μεγεια σου φιλος καλες αναβασεις.................
Σχεδιαζω μετα απο 2 εβδομαδες αναβαση απο ΚΕΟΑΧ Ολυμπου μεχρι οσπου αντεξουμε προς Αγ.Αντωνιο.
Αν εχεις ορεξη και μεσο για να ερθεις μεχρι το ΚΕΟΑΧ θα ειναι ωραια βολτα!!!!!!
σε ευχαριστω για την προταση, αλλα επειδη ειμαι νεος στο χωρο και δεν εχω τσεκαρει αντοχες κτλπ δεν θα ηθελα να σου χαλασω την βολτα, μιας και θα μπορουσε να με ανεβασει ο πατερας μου πανω....
ευχαριστω παντως :beer:
makis206
23/06/2010, 03:42
Αφού δυσκόλεψαν οι εποχές, αφού η παρέα του βουνού τό'ριξε στο playstation, αφού έφυγε και το παπί.. πήρε σειρά το -για τρελά αγόρια- Ransom ενώ αντικαταστάθηκε με το -για γλυκά αγόρια- 'dale..:lol:
Jul ελπίζω να καταλάβεις και να γλυτώσω το ban.. σαν τη Malena νιώθω γμτ..:bigcry:
202162
makis206
23/06/2010, 03:43
Aυτή είναι για τον Καπετάνιο..!:D :lol: :beer:
202163
Mεγείά καλοβολτάριστο ....:beer:
Υ.Γ το ράνσομ ποσο το έδωσες αν επιτρέπεται... :smilea:
Cpt. Haddock
23/06/2010, 03:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aυτή είναι για τον Καπετάνιο..!:D :lol: :beer:
:mad:
Ο Καπετάνιος ΔΕΝ παίρνει ποδήλατα με προφυλακτήρες, σχάρες και σε λιγο μπροστινο καλαθάκι :evil:
Βάλε κι ενα κουδούνι :mad:
Θα μου πεις, ο Καπετάνιος δε θ' αγόραζε και τρανσαλπ :D
makis206
23/06/2010, 03:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Mεγείά καλοβολτάριστο ....:beer:
Υ.Γ το ράνσομ ποσο το έδωσες αν επιτρέπεται... :smilea:
Eυχαριστώ παλίκαρε, το Ransom βρίσκεται στο μαγαζί και περιμένουμε να φύγει για να πάρω τα ρέστα.:lol:
Γύρω στα 1700-1800 θα το δώσει, ούτε 50 χιλιόμετρα δεν έχει κάνει..:bigcry:
makis206
23/06/2010, 03:49
:mad:
Ο Καπετάνιος ΔΕΝ παίρνει ποδήλατα με προφυλακτήρες, σχάρες και σε λιγο μπροστινο καλαθάκι :evil:
Βάλε κι ενα κουδούνι :mad:
Το κουδούνι βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό κύριος!:smokin:
Τη φωτό στην αφιέρωσα επειδή δεν γράφει πουθενά "Scott":lol:
Cpt. Haddock
23/06/2010, 03:54
Τη φωτό στην αφιέρωσα επειδή δεν γράφει πουθενά "Scott":lol:
:D :smokin: :D
Μεγεια το τρανσ... εεε το Canondale ήθελα να πω.
Να υποθεσω οτι θα το εχεις για καθημερινες μετακινήσεις; Θα βαλω κι εγω σχαρα πίσω, αλλα αυτη που πιάνει μονο στο παλουκόσελο και εχει την υποδοχή για να κλειδώνει η τσαντα πανω.
Λασπωτήρες κλπ ειναι για γκέουλες :smokin: :lol:
Ηλία τση Κρήτη βρεχει πολύ, μην κρινεις απο την Αττική! :lol:
Cpt. Haddock
23/06/2010, 04:00
Ηλία τση Κρήτη βρεχει πολύ, μην κρινεις απο την Αττική! :lol:
Σωστα, το ξεχασα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=106162) :lol:
makis206
23/06/2010, 04:02
Μεγεια το τρανσ... εεε το Canondale ήθελα να πω.
Να υποθεσω οτι θα το εχεις για καθημερινες μετακινήσεις; Θα βαλω κι εγω σχαρα πίσω, αλλα αυτη που πιάνει μονο στο παλουκόσελο και εχει την υποδοχή για να κλειδώνει η τσαντα πανω.
Εννοείται ότι θα χρησιμοποιείται καθημερινά στην πόλη, το ότι μειώθηκαν αρκετά τα αυτοκίνητα στο κέντρο των Χανίων είναι ένα πολύ καλό κίνητρο εξάλλου. Είναι μικρή η πόλη, δεν έχω και ανηφόρες στις διαδρομές σπίτι-κέντρο-δουλειά, έχει και σχάρα για τα ψώνια...:lol:
Ο κυριότερος λόγος που προχώρησα στην αντικατάσταση ήταν αυτός, τώρα το πως θα βλέπουν οι Κρητικοί έναν Ολλανδό ανάμεσά τους είναι άλλο θέμα..:rotflmao:
Θενξ Ηλία :beer:
Cpt. Haddock
23/06/2010, 04:24
Εννοείται ότι θα χρησιμοποιείται καθημερινά στην πόλη, το ότι μειώθηκαν αρκετά τα αυτοκίνητα στο κέντρο των Χανίων είναι ένα πολύ καλό κίνητρο εξάλλου. Είναι μικρή η πόλη, δεν έχω και ανηφόρες στις διαδρομές σπίτι-κέντρο-δουλειά, έχει και σχάρα για τα ψώνια...:lol:
Ο κυριότερος λόγος που προχώρησα στην αντικατάσταση ήταν αυτός, τώρα το πως θα βλέπουν οι Κρητικοί έναν Ολλανδό ανάμεσά τους είναι άλλο θέμα..:rotflmao:
Θενξ Ηλία :beer:
Βάλε πλαϊνα σαμάρια (δεν κανω πλάκα). Απιστευτη πρακτικότητα για ψωνια και κουβάλημα. Η σχαρα δε φτάνει, στα πλαϊνά γεμίζεις απο σουπερμαρκετ άνετα.
Επίσης, σιγουρα θα χρειαστείς άλλη σέλα, εκτός αν φοράς το μπέιμπυλινο για τη δουλεια :lol:
(ή βάλε ενα gel κάλυμα)
Jul ελπίζω να καταλάβεις και να γλυτώσω το ban.. σαν τη Malena νιώθω γμτ..:bigcry:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
αντε και στα Τεχνικά ( βλεπω οι βασεις για Brembo στο μπροστινο ειναι ετοιμες!!) :lol:
makis206
23/06/2010, 04:48
Βάλε πλαϊνα σαμάρια (δεν κανω πλάκα). Απιστευτη πρακτικότητα για ψωνια και κουβάλημα. Η σχαρα δε φτάνει, στα πλαϊνά γεμίζεις απο σουπερμαρκετ άνετα.
Επίσης, σιγουρα θα χρειαστείς άλλη σέλα, εκτός αν φοράς το μπέιμπυλινο για τη δουλεια :lol:
(ή βάλε ενα gel κάλυμα)
Έννοια σου μα είμαι εξοπλισμένος καιρό τώρα με βαλίτσες (το τρίτο city-bike που περνάει από τα χέρια μου από το 2007 είναι αυτό να φανταστείς :lol: ) και τις έχω και τετραγωνισμένες μάλιστα..:lol:
Η σέλα αν και δείχνει λεπτή είναι πολύ μαλακή και έχει ήδη gel εσωτερικά, σίγουρα υπάρχουν πιο άνετες αλλά μπρος στου Scott αυτή είναι θρόνος!:D
:beer:
Cpt. Haddock
23/06/2010, 04:55
Η σέλα αν και δείχνει λεπτή είναι πολύ μαλακή και έχει ήδη gel εσωτερικά, σίγουρα υπάρχουν πιο άνετες αλλά μπρος στου Scott αυτή είναι θρόνος!:D
γιατί, έχει σέλα το σκοτ? :lol: :bigcry: :lol:
makis206
23/06/2010, 05:32
γιατί, έχει σέλα το σκοτ? :lol: :bigcry: :lol:
Ε πως, είχε μια εικονική, έτσι για να μπορούμε να λέμε "λόγω τιμής" και μετά τη βόλτα..:lol:
Ναύπακτος: δωρεάν ποδήλατα στους κατοίκους
Στη δωρεάν διάθεση 320 ποδηλάτων easybike στους κατοίκους της πόλης προχώρησε ο Δήμος Ναυπάκτου εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του ποδηλατοδρόμου στη Ναύπακτο
http://www.nafpaktosbikes.gr/
http://www.aitolia.gr/?p=54
Αφού δυσκόλεψαν οι εποχές, αφού η παρέα του βουνού τό'ριξε στο playstation, αφού έφυγε και το παπί.. πήρε σειρά το -για τρελά αγόρια- Ransom ενώ αντικαταστάθηκε με το -για γλυκά αγόρια- 'dale..:lol:
Jul ελπίζω να καταλάβεις και να γλυτώσω το ban.. σαν τη Malena νιώθω γμτ..:bigcry: :a018: :a018:
ante re opou nane sas vlepo me tipota roler kai kayta sortsakia na kykloforate
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ναύπακτος: δωρεάν ποδήλατα στους κατοίκους
Στη δωρεάν διάθεση 320 ποδηλάτων easybike στους κατοίκους της πόλης προχώρησε ο Δήμος Ναυπάκτου εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του ποδηλατοδρόμου στη Ναύπακτο
http://www.nafpaktosbikes.gr/
http://www.aitolia.gr/?p=54
gamo! se arketes poleis exei leitoyrgisei me epityxia to systhma.... tora sthn ellada x xa xa xa a provlepo na eeksefanizonte ta podilat asto apse svise
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
gamo! se arketes poleis exei leitoyrgisei me epityxia to systhma.... tora sthn ellada x xa xa xa a provlepo na eeksefanizonte ta podilat asto apse svise
:rotflmao:
Ετσι νομιζα και εγω αλλα επειδη Ελληνες απευθυνονται σε Ελληνες αν διαβασες για να παρεις ποδηλατο πας με ταυτοτητα και λογαριασμο της Δεη το χρεωνεσαι οπως στον Στρατο και σε 2 μηνες ή το επιστρεφεις ή ανανεωνεις την συμβαση.
Ευτυχως αυτα δεν τα αναλαβαν αυτοι του ΔΝΤ γιατι θα μεναν με τα χαρτια στα χερια και τα ποδηλατα θα ηταν στην Αλβανια να κουβαλανε σακια(το γνωστο ανεκδοτο):lol: :lol: :beer: :wave2:
miscelano
23/06/2010, 16:02
εγω εχω ενα ideal zigzag...καλοποδηλατακι γι αυτα που κανω...βολτες στην πολη (κοζανη) και καμια φορα παω και στη δουλεια 20 χιλιομετρα..:beer: :beer: :beer:
the big boy
23/06/2010, 17:32
παιδια πρωτη μεγαλη βολτα σημερα με το ποδηλατακι μου........αν και mountain τα λαστιχα δρομου που φοραει και το κλειδωμα της αναρτησης με βοηθησαν να ακολουθησω φιλο με καθαρα δρομου......και ενω καναμε 48 απροβληματιστα χιλιομετρα σε επαρχιακο δικτυο και δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα με τα αμαξια που μας περνουσαν με μεγαλες ταχυτητες μολις μπηκαμε στην λαρισα δυο φορες σε αποσταση 200 μετρων το πολυ πηγε να μας χτυπησει αμαξι ενω ειχαμε πρασινο, ενω, ενω......αλλα να μου πειτε δεν βλεπουν τις μηχανες, τα ποδηλατα θα προσεξουν.........τεσπα.........οσο και να προσπαθησατε δεν μου χαλασατε την βολτα χαζοβιολιδες...........:D
keep riding guys...........:beer: :beer:
makis206
23/06/2010, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
:a018: :a018:
ante re opou nane sas vlepo me tipota roler kai kayta sortsakia na kykloforate
:rotflmao: :rotflmao:
Ίσως τα συνδιάσουμε κιόλας..!:lol: :rotflmao: :uplate:
202230
steve610
24/06/2010, 03:53
καλημερα
η παρακατω αγγελια ειναι απο το www.cyclist-friends.gr που την εχω αναρτησει εγω για λογαριασμο φιλου μου.
Speciallized Allez 2009
Μετατροπή σε ποδήλατο άσκησης με shimano rs eighty carbon - αλουμίνιου 28" τροχούς, dura - ace εμπρόσθιο εκτροχιαστή, 10 άρα dura - ace κασέτα, ultegra δισκοβραχίονα, και ultegra οπίσθιο εκτροχιαστή.
Φρένα σειράς 105 shimano, πετάλια αλουμινίου - τιτανίου, σέλα kevlar selle italia, carbon παλουκόσελο specialized, τιμόνι carbon, λαιμός αλουμινίου ritchey κ.τ.λ. Με επιφύλαξη ο κάθετος σωλήνας του σκελετού είναι περίπου στα 45 cm που πρέπει να αντιστοιχεί σε medium μέγεθος. Τιμή 1.300 ? συζητήσιμα.
Ιdeal boomax
Ζάντες αλουμινίου 26" DT swiss με xt κέντρα, πιρούνι carbon element, xtr εμπρόσθιο και οπίσθιο εκτροχιαστή, 9 άρα xtr κασέτα, xt δισκοβραχίονα, xt φρένα, xt λεβιέδες ταχυτήτων, παλουκόσελο αλουμινίου thomson, carbon τιμόνι και λαιμός, πετάλια αλουμινίου - τιτανίου κ.τ.λ. Με επιφύλαξη ο κάθετος σωλήνας του σκελετού είναι περίπου στα 45 cm που πρέπει να αντιστοιχεί σε medium μέγεθος. Τιμή 700 ? συζητήσιμα.
Και τα δύο ποδήλατα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ελάχιστα χρησιμοποιημένα από ερασιτέχνη του είδους. Βρίσκονται στην Αθήνα το όνομα του ιδιοκτήτη είναι Γιάννης και το τηλ του για απορίες και οτιδήποτε άλλο είναι 6973394904 begin_of_the_skype_highlighting______________6973394904______end_of_the_skype_highlighting.
φωτογραφίες και απ τα δυο ποδήλατα.
http://img63.imageshack.us/g/p1000780t.jpg/
Ίσως τα συνδιάσουμε κιόλας..!:lol: :rotflmao: :uplate:
Theooos lemeeee
kai poly voliko gia ta psonia toy super market
katse na telioso to family bike na valo kamia foto......
33 Ευρώ για λάστιχα, σαμπρέλες και 4 ντίζες.
5 ώρες δουλειάς για καθάρισμα, λαδώματα, ρυθμίσεις και λοιπά.
20 λεπτά βόλτα να δω αν θέλει κάτι άλλο.
1 ώρα να συνέλθω.
:D
Τελικά το Idealάκι δε χρειάζεται τίποτε άλλο προς το παρόν (εκτός ίσως από μια σέλα).
Αλυσίδα ήταν μια χαρά χωρίς σκουριές, οπότε απλώς την καθάρισα καλά και τη λάδωσα.
Οι ντίζες αλλάχτηκαν προληπτικά αφού πέρασα όλα τα σωληνάκια με WD40.
Τα χειριστήρια ανοίχτηκαν, καθαρίστηκαν και λιπάνθηκαν.
Το ίδιο και τα κέντρα/άξονες και μεσαία τριβή.
Τακάκια δε χρειάστηκαν, έχουν ψωμί ακόμα απλά τα καθάρισα.
Οι εκτροχιαστές ρυθμίστηκαν σχετικά εύκολα αφού καθαρίστηκαν και γρασσαρίστηκαν προσεκτικά.
Άντε να δούμε αν θα βρω και τα πετάλια, τα παπούτσια και τη βάση για το εμπρός φως.
Το computerάκι της Sigma το έχω χάσει σίγουρα, αλλά χέστηκα θα βάλω το Etrex επάνω.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
hidefnick
26/06/2010, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
...5 ώρες δουλειάς για καθάρισμα, λαδώματα, ρυθμίσεις και λοιπά.
20 λεπτά βόλτα να δω αν θέλει κάτι άλλο......
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
Πόσο ΔΕΝ μου έχει λείψει ο γάμος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντρικο ποδηλατο:eyepop: :eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=vGGlODF7_RY&feature=player_embedded
Eμεις λεμε για αναρτησεις για βουνα χωματα αλλα κοιταχτε τι κανει ο τυπος
http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=related
the big boy
29/06/2010, 10:42
παιδια χρειαζομαι την συμβουλη σας..........ειμαι στην αναζητηση κρανους........και μπορει η χρηση που θα κανω να επιβαλει ανοιχτο.......εγω ομως προτιμω το φουλ...........βασικα η χρηση που το θελω ειναι βολτες στο βουνο αρκετα γρηγορες θα ελεγα οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες αλλα μην φανταστειτε downhill καταστασεις κι ετσι.........ποια ειναι τα αρνητικα ενος full face κρανους??...
ααα,και αν ξερετε κανα καλο μαγαζι στην θεσσαλονικη, κεντρο αν γινεται για να δω μιας και θα ειμαι πανω τις επομενες ημερες...
ευχαριστω
Cpt. Haddock
29/06/2010, 14:21
παιδια χρειαζομαι την συμβουλη σας..........ειμαι στην αναζητηση κρανους........και μπορει η χρηση που θα κανω να επιβαλει ανοιχτο.......εγω ομως προτιμω το φουλ...........βασικα η χρηση που το θελω ειναι βολτες στο βουνο αρκετα γρηγορες θα ελεγα οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες αλλα μην φανταστειτε downhill καταστασεις κι ετσι.........ποια ειναι τα αρνητικα ενος full face κρανους??...
ααα,και αν ξερετε κανα καλο μαγαζι στην θεσσαλονικη, κεντρο αν γινεται για να δω μιας και θα ειμαι πανω τις επομενες ημερες...
ευχαριστω
Ποδηλατικο/εντουράδικο :wave2: :beer:
MuayThai
29/06/2010, 14:45
Επιτέλους το πήρα και εγώ... :a25:
Εδώ σε μια πρώτη εκτός δρόμου στο κτήμα Συγγρού γιατί είμαστε και αρχάριοι στο άθλημα...
202686
makis206
29/06/2010, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από MuayThai
Επιτέλους το πήρα και εγώ... :a25:
Εδώ σε μια πρώτη εκτός δρόμου στο κτήμα Συγγρού γιατί είμαστε και αρχάριοι στο άθλημα...
Καλολάσπωτοοοοοοοοο!!!!:beer: :beer: :beer:
ευχαριστω
Σου εχω λιστα για οτι θες........................θα τα πουμε απο κοντα!!!!!!
Βλεπω κανεις και προπονησεις εεεε.
Παντος βασικος εξοπλισμος κρανος-γαντια και επιγονατιδες-καλαμιδες για οσους ασχολουνται με το βουνο εστω σε χαλαρους ρυθμους.
the big boy
29/06/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Σου εχω λιστα για οτι θες........................θα τα πουμε απο κοντα!!!!!!
Βλεπω κανεις και προπονησεις εεεε.
Παντος βασικος εξοπλισμος κρανος-γαντια και επιγονατιδες-καλαμιδες για οσους ασχολουνται με το βουνο εστω σε χαλαρους ρυθμους.
dond4le exeis p.m. :D
Αντρικο ποδηλατο:eyepop: :eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=vGGlODF7_RY&feature=player_embedded
Eμεις λεμε για αναρτησεις για βουνα χωματα αλλα κοιταχτε τι κανει ο τυπος
http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=related
Σου χω εναν λιγο πιο speedακια.........:D :eek: :eek: :eyepop: :eyepop: :a011:Sam Hill (http://www.youtube.com/watch?v=R7aSBdutWbQ&feature=related)
Πραγματικα εντυπωσιακα τα βιντεο μιλαμε για τρελη φυσικη κατασταση αλλα και κανενα αισθημα φοβου να πω την αληθεια το βιντεο βλεπω και τρομαζω,οχι να κατεβαινεις ετσι το βουνο που ανα πασα στιγμη θα κολησεις σε κανα κορμαδι ή θα αδειασεις σε κανα γκρεμη.
dond4le για μενα το πιο καμενο downhil ειναι το πιο κατω νομιζω καπου στην Γαλλια και το γουσταρω γιατι δεν ειναι αγωνας απλα κανουν την τρελα τους
http://www.youtube.com/watch?v=rUL53THnHdk
hidefnick
04/07/2010, 09:22
yeahhhh..... (http://www.youtube.com/watch?v=Vn29DvMITu4)
koylikos
06/07/2010, 17:53
καλησπερα παιδια,το φορουμ ειναι εκπληκτικο,εχω μαθει αρκετα πραγματα για μηχανες (βασικα θα ηταν καπως ανορθοδοξο να ξεκινησω σε φορουμ για μηχανες σε θρεντ για ποδηλατα αλλα τελοσπαντων) ειμαι 17 χρονων και εχω καποια χρηματα στην ακρη και θα ηθελα να αγορασω ενα ''μετριο'' ποδηλατο mountain bike κατα προτιμιση , εχω δει αυτο http://www.fidusa.gr/bikes/challenge/ και μου αρεσει εμφανισιακα , αν και λιγο τσιμπιμενο θα ελεγα, θα ηθελα καποιες γνωμες με τι να ξεκινησω.
Νομιζω πως σας εχω κουραση αρκετα οποτε καθε γνωμη δεκτη!
Ευχαριστω προκαταβολικα και παλι Συγχαρητηρια για το ωραιο σας φορουμ!!!
:wave2: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koylikos
καλησπερα παιδια...
Καλορίζικο το IDEAL HILLMASTER 01 (http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bikes/mountain-bike/ideal-hillmaster-01.html) που παίζει να το βρεις και πιο φτηνά.
Αν δεις ότι όντως κολλάς με το ποδήλατο και το βουνό,
τότε μαζεύεις φταλέ και παίρνεις κάτι καλύτερο αν και εφόσον δεν σε καλύπτει άλλο το τρακτέρ(θα αργήσει να γίνει).:D
koylikos
06/07/2010, 18:24
Κατα λαθος επεσα σε αυτο το ποδηλατο αλλα δεν εχω ακουστα την μαρκα , παρεπιπτωντος το Hillmaster ειναι ωραιο και φαινεται και δυνατο
koylikos
06/07/2010, 18:25
σορρυ ξεχασα να βαλω το λινκ
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=44836
Θες να μπορεί να κλειδώνει η μπροστινή ανάρτηση (lock out) ;)
Το Hillmaster έχει trelo value for money.Και μπορείς να βρεις και κάνα του 09 που θα είναι ακόμα πιο φτηνό.
gia tous palious...
203312
Cpt. Haddock
09/07/2010, 07:14
Kalkhoff ρε μλκ!!! :eyepop:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
"Δυτικής Γερμανίας" :lol: :lol:
Παρόμοιο είχα (αυτο που αναφέραμε μερικες σελίδες πριν) και το καλο ήταν οτι η σέλα επέτρεπε δικαβαλλα :D
Kalkhoff ρε μλκ!!! :eyepop:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
"Δυτικής Γερμανίας" :lol: :lol:
Η Kalkhoff βγάζει ακόμα ποδήλατα και μάλιστα με πολύ καλά περιφερειακά και value for money. Αγόρασε πρόσφατα ένας φίλος.
:winka:
http://www.kalkhoff-bikes.de/
Cpt. Haddock
09/07/2010, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η Kalkhoff βγάζει ακόμα ποδήλατα και μάλιστα με πολύ καλά περιφερειακά και value for money. Αγόρασε πρόσφατα ένας φίλος.
http://www.kalkhoff-bikes.de/
:beer: :beer:
makis206
09/07/2010, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Tα είδα κι εγώ όταν αγόρασα το Cannondale, μια χαρά μου φάνηκαν και πολύ τίμια! Έ ρε κόντρες πού'χουνε να παιχτούνε με τα Ideal, του "Transalp VS V-Strom" και του "Z-750 VS Hornet 600" θα γίνει λέμε..!:lol:
:beer: :beer:
Εκει που εχω και καποια απο τα ποδηλατα.Μεσα σε εκεινα
203502
..........το εβγαλα προχθες μια βολτα και με τρελανε , καλυτερα να φυγει , εαν ενδιαφερεται κανεις για αγορα ας αφησει τηλεφ με πμ ...απο τιμη 1500 ευρω ,ευχαριστω
204375
.........φορα φουλ CAMPAGNOLO RECORD μεγεθ 54
204376
KALHMERA ATHENS ................http://www.podilates.gr/?q=node/10442
Καμια βόλτα θα πάμε ... το ψήνει κανείς... :beer:
naxiotis
29/07/2010, 01:23
από εχτές ευτυχής ιδιοκτήτης IDEAL hillmaster 08
205052
Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
από εχτές ευτυχής ιδιοκτήτης IDEAL hillmaster 08 :a013:
ωραιοςςςςςς.....καλες βολτες
makis206
30/07/2010, 09:18
Καλές βόλτες φίλε!
Μερικες ομορφες φωτογραφιες απο τον αγωνα στην Γαλλια
http://www.boston.com/bigpicture/2010/07/2010_tour_de_france_-_part_i.html
ideal Hillmaster 09 στην Βαρυμπόπη
205765
Και μια λασπερή από τα πιστάκια της Βαρυμπόπης :D
205766
Ωραιο περασματακι η λιμνουλα....σε περιμενουμε να την περασεις ξανά.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Ωραιο περασματακι η λιμνουλα....σε περιμενουμε να την περασεις ξανά.......
είμαι πανέτοιμος ότι ώρα θές :smokin: . . . .. . . σαλιγκαράκι
....ραντεβου απο σεπτεμβρη http://icycling.gr/index.php/mtb/paidikes-anisixies.php
παιδακια οι εκπτωσεις/προσφορες ποτε μπαινουν?:D
επειδη πλεον κανω σχεδον καθημερινα 30χλμ βολτα με το ποδηλατο, αποφασισα πως θα χρειαστει να παρω ενα καινουριο:lol:
μεχρι 500?
Την Πέμπτη στα Lidl : Τρόμπα αέρος (http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20100902.p.trompa)
Γιορτή ποδηλάτου, 9/10 Οκτωβρίου
Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο
Σύνδεσμος:
http://marathonbikefestival.wordpress.com/2010/07/24/hello-world/
sapila racing
09/09/2010, 09:08
Το ρεισόνι του 80 μετατράπηκε σε βολτίσιο στα γεράματα.
Πολύ πιο ξεκούραστο κι εύκολο με το ίσιο τιμόνι και αρκετά πιο κοντό λαιμο.
:sun:
208864
Cpt. Haddock
09/09/2010, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το ρεισόνι του 80 μετατράπηκε σε βολτίσιο στα γεράματα.
πωπωπωπωπω πως φαινεται οτι εισαι 2 μετρα... 62αρι κολουμπους :beer:
θα βγαλω και το δικο μου κουρσακι μια... :wave2:
sapila racing
09/09/2010, 10:01
πωπωπωπωπω πως φαινεται οτι εισαι 2 μετρα... 62αρι κολουμπους :beer:
θα βγαλω και το δικο μου κουρσακι μια... :wave2:
Εσυ ξέρεις πολλά! Είδες κούτελο το άτιμο? :wave2:
χρόνια είχα να οδηγήσω ποδήλατο συστηματικά αλλά τώρα επανήλθα
το νέο μου απόκτημα (μεταχειρισμένο)
210520
webassasin
22/09/2010, 11:31
Με τσιτωσατε να παω να φτιαξω το δικο μου!
Ενα σκασμο λεφτα ειχα ριξει για τοτε, XTR/XT/LX kai mia RockShock Judy!
Την εχω ακομα,αν το ψηνει κανεις μου λεει..
Μηπως ξερουμε εαν βγαινουν ακομα τα πρασινα Michellen?
George_M.
24/09/2010, 07:49
kamikaze ονομα κ πραμα....:D
λαστιχα δρομου,ανατομικη σελα για τα @@ :smilea:
κοντερι..,καθρεπτακι για τους περιεργους...κ 80-90 χιλ εβδομαδιαιως...καλα ειναι?
211026
konsttanttinos
25/09/2010, 07:19
Ξεκινησα με το παλιο μου (18 ετων) carrera να ξαναβρω τις ανασες μου, αλλα αρχιζω και γουσταρω πολυ, και σ'αυτο φταιτε κι εσεις:lol: , οποτε πρεπει να με βοηθησετε για το καινουριο αποκτημα.
Μεχρι 500 ευρω, δεν με χαλαει να δωσω και λιγοτερα:lol: .
Ας ειναι και μεταχειρισμενο, μεχρι 2-2μιση ετων, οχι ideal, οχι αναρτηση πισω, κατα προτιμηση σασμαν shimano, και αυτο που με καιει ειναι το βαρος. Αν καποιο ειναι ελαφρυτερο μπορω να κανω υποχωρησεις στα υπολοιπα περιφερειακα.
Αν και καποιος απο εδω πουλαει κατι αντιστοιχο να το συζητησουμε.:beer:
steve610
08/10/2010, 21:09
http://img149.imageshack.us/i/p1010086m.jpg/
http://img842.imageshack.us/i/p1010088d.jpg/
η καινούργια μου κούρσα. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με αρκετά καλά περιφερειακά συνδυασμένα με σούπερ τιμή.
Χωρίς κανένα πρόβλημα θα μπορούν, από εδώ και στο εξής,
οι αναβάτες ποδηλάτων να μεταφέρουν τα δίκυκλα τους με το τραμ.
Την απόφαση αυτή γνωστοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,
Σπύρος Βούγιας ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη μείωση του χρόνου των δρομολογίων, Νέος Κόσμος - Φλοίσβος και Σύνταγμα – ΣΕΦ.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=187384&cid=12
να γινομασταν ξανα παιδια... Με τον φίλο μου Ηλία , ποδηλατη εθνικής. Αν και δεν βγαινω συχνα μαζι του διοτη το κουραζω! :rolleyes: :p
Το δικο του ειναι ενα ψωροcolnago της κακιας ωρας και το δικο μου ενα σουπερ ντουπερ ατσαλλινο (columbus AELLE) Battaglin !
216663
Το δικο του ειναι ενα ψωροcolnago της κακιας ωρας και το δικο μου ενα σουπερ ντουπερ ατσαλλινο (columbus AELLE) Battaglin ! Σταυρο μη μασάς.. μαλλον το ποδήλατο δεν ειναι καλό.... αλλιως θα του ριχνες κανα 2 κολώνες... :lol:
μερικές photo απο χαλαρή βολτα στα περιξ Πάρνηθας ... το ΣΚ..
216664
nightstalker
01/11/2010, 20:51
Θα τρέξει κανείς από εδώ μέσα?
http://www.mountain-sports.gr/athlos-mainalou
λέμε με δυο φίλους να πάμε, πρώτη μας φορά:D
μόνο για το κομμάτι του ποδηλάτου βέβαια
Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
μόνο για το κομμάτι του ποδηλάτου βέβαια Δεν ειναι κακή ιδεα... :beer: βέβαια μονο για ποδηλατο.. :)
Cpt. Haddock
02/11/2010, 08:41
να γινομασταν ξανα παιδια... Με τον φίλο μου Ηλία , ποδηλατη εθνικής. Αν και δεν βγαινω συχνα μαζι του διοτη το κουραζω! :rolleyes: :p
Το δικο του ειναι ενα ψωροcolnago της κακιας ωρας και το δικο μου ενα σουπερ ντουπερ ατσαλλινο (columbus AELLE) Battaglin !
:beer: :beer: :beer: :beer:
Σταυρο, με βλεπω να βαζω τιμονι κουρσας στο δικο μου τελικα :D
χμμμ ενδιαφερον
:D :D :D
ρε καμια ποδηλατοβολτα καμια βαρυμπόπη θα πάμε, off road εννοείται.
εγώ αυτό το Σάββατο κατα τις 10 θα ανέβω μετα παρέας άν και τραυματίας εδώ και 1 μήνα σχεδόν μετά από εντο-εκτόξευση :D
airpanos
24/11/2010, 22:34
Μια απο προσφατη βολτα απο Κερατεα-Πορτο-Ραφτη:D
http://www.flickr.com/photos/46769591@N03/5205321476/
Ρε γμτ, γτ να τα μαθαίνουμε πάντα με καθυστέρηση αυτά :sad: ; Υπάρχει καμιά σελίδα με συγκεντρωμένες τέτοιες ανακοινώσεις ; Για τη Πελοππόνησο έστω
Τελικά πήγε κανείς ; :confused:
Μεγαλώνει η φαμίλια... Έπειτα από μια βόλτα στην Πάρνηθα, έχω να πω ότι: Γιατί όλα τα ωραία πράγματα, έχω αργήσει να τα ανακαλύψω???
224462
Αστα να πανε και εχουν ξεφυγει τα πραγματα στο ποδηλατο,προχθες ημουν σε ενα ποδηλαταδικο και ειδα και μονομπρατσο μπροστινο πιρουνι.
224463
Αστα να πανε και εχουν ξεφυγει τα πραγματα στο ποδηλατο,προχθες ημουν σε ενα ποδηλαταδικο και ειδα και μονομπρατσο μπροστινο πιρουνι.
Μεταξυ μας υπαρχει εδω και 4 τουλαχιστον χρονια το συγκεκριμενο...:D :winka:
ΕDIT:Βασικα μαλακιες λεω,ειναι αρκετα παραπανω,στους Ολυμπιακους του 2004 ετρεχαν με το μονομπρατσο μπροστινο αθλητες...Οποτε 6+ χρονακια...:wacko: