View Full Version : Ποδήλατα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
22
Αμφίσημος
17/01/2012, 12:57
Ποδήλατο. Kάθε KG που γλιτώνεις κοστίζει και 1000€.
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Χέσε μέσα πρόεδρε....:lol: :lol:
Μη το πεις πουθενά, αλλά οι μοτοσυκλετιστές τα αγοράζουμε ΤΣΑΜΠΑ τα aftermarket μας σε σχέση με τους ποδηλατάδες :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
1.000€ το αμορτισέρ, 2.000€ το μπροστινό, 5.000€ ο σκελετός, 10.000€ οι ζάντες λέει :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Μιλάμε για προυπολογισμό ομάδας Moto2 στο παγκόσμιο για να πάρεις ένα καλούτσικο ποδήλατο. Για καλό ποδήλατο δεν το συζητάμε.....πρέπει να κάνεις μεταβίβαση το σπίτι σου.
Ρε παλληκάρια, μήπως δουλευόμαστε ολίγον? :dizzy:
Πες ρε φίλε :eyepop: :lol:
Αφού σκεφτόμουν για κανα MB έτσι για την καμιά βόλτα στο βουνό,
αλλά τελικά πιο φτηνά θα μου ρχότανε ένα εντούρο καινούργιο :lol: :bigcry: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τωρα όμως το τσίμπησα.
Το Rossin SLX που βρήκα είναι το τοπ της σειράς Νούμερο 58, χειροποίητο με Columbus Superbutted σωλήνες και βαρος λίγο κατω από 2 κιλά.
Από κοντά είναι πολύ πιό όμορφο :smokin:
@antsoar (χρόνια πολλά :winka: )...
Νταξ, τα κιλά φεύγουν δύσκολα και ακριβά, αλλά έχω την εντύπωση οτι το ποδηλατικό boom έχει σπρώξει τις τιμές στο θεό χωρίς να πολυδικαιολογούνται. Δεν είναι δυνατόν ένας χειροποίητος σκελετός ποδηλάτου να στοιχίζει το ίδιο ή και περισσότερο απ΄όσο ένας χειροποίητος σκελετός μοτοσυκλέτας.
Η βασίλισσα Ελισάβετ να τους κόλλαγε με argon πιο φθηνά θα στοίχιζε... :dizzy:
GIXXERAKIAS
18/01/2012, 09:03
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Cpt. Haddock
18/01/2012, 09:32
Από κοντά είναι πολύ πιό όμορφο :smokin:
@antsoar (χρόνια πολλά :winka: )...
Νταξ, τα κιλά φεύγουν δύσκολα και ακριβά, αλλά έχω την εντύπωση οτι το ποδηλατικό boom έχει σπρώξει τις τιμές στο θεό χωρίς να πολυδικαιολογούνται. Δεν είναι δυνατόν ένας χειροποίητος σκελετός ποδηλάτου να στοιχίζει το ίδιο ή και περισσότερο απ΄όσο ένας χειροποίητος σκελετός μοτοσυκλέτας.
Σίγουρα, αλλα υπάρχουν και πολύ καλές λύσεις με πολύ λιγότερα χρήματα. Συν τοις αλλοις, δεν κυνηγάμε όλοι χρονομετρα για να μας απασχολεί και το γραμμαριο :winka:
Δεν είναι φτηνότερο να πάτε μια στην τουαλέτα πριν βγείτε με το ποδήλατο, για να εξοικονομήσετε μισό κιλό; :p
makis206
18/01/2012, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Δεν είναι φτηνότερο να πάτε μια στην τουαλέτα πριν βγείτε με το ποδήλατο, για να εξοικονομήσετε μισό κιλό; :p
Φίλε με μισό κιλό θες και καινούργια τουαλέτα, δε συμφέρει..:lol:
panos1050
18/01/2012, 11:17
ενταξει αν δεν κυνηγας τα χρονομετρα το κοστος στα ποδηλατα πεφτει κατακορυφα,
με ενα χιλιαρικακι παιρνεις σουπερ εργαλειο ,οσα πιο πολλα ζητας τοσο ανεβαινεις.
σκεφτητε ποσο κανει μια αγωνιστικη μηχανη ? και ποσο τους κοστιζει ενας αγωνας
Takata Dome
18/01/2012, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φίλε με μισό κιλό θες και καινούργια τουαλέτα, δε συμφέρει..:lol:
Χαρτί υγείας και στη φύση τότε...
Χέσε μέσα πρόεδρε....:lol: :lol:
Μη το πεις πουθενά, αλλά οι μοτοσυκλετιστές τα αγοράζουμε ΤΣΑΜΠΑ τα aftermarket μας σε σχέση με τους ποδηλατάδες :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Καλά baron μην το λές αυτό . Σκέψου οτι μιλάμε κυνηγάς το δευτερόλεπτο.
Μια SOLVA 49mm στα χωμάτινα έχει 6500 Ε :winka:
bros400pgm
18/01/2012, 17:27
Και το FGR που θελει να βαλει ο Βυρων εχει 11.000€............... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
crfouras
23/01/2012, 18:50
Βιντεοποδηλαταδες...........
βιντεο με αρκετο ενδιαφερον!!! το κοντρολ του, οι ικανοτητες κ οτι αλλο χρειαζεται για να κανει ολα αυτα που κανει ειναι απλα απιστευτα!!!!!!ΑΑΑΑ κ μιλαμε για πανεμορφα βιντεακια.........απολαυστε
http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o
http://www.youtube.com/watch?v=Cj6h...;feature=fvwrel
27/01/2012, 20:15
να και το δικο μου ,μολις εχει κανει σερβις,αλλαξαμε και σελα γιατι η προηγουμενη δεν παλευοταν πολυ το μουδιασμα,
245594
panos1050
27/01/2012, 20:17
2
245595
όχι και τόσο άσχετο με το θέμα
ένα μπράβο στο bikerespect (http://www.bikerespect.gr/gr/page/showArticle/62)
για την πρωτοβουλία του να τιμήσει ίσως τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδηλάτη Κανέλλο Κανελλόπουλο (http://www.popatras.gr/?section=category&cat=1&subcat=8) , για το ρεκόρ με τον "Δαίδαλο" που μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες
Ο Κανέλλος Κανελλόπουλος επιλέχθηκε να επανδρώσει μία πειραματική πτήση για την επίδειξη των δυνατοτήτων αεροσκαφών χωρίς κινητήρα!
Έτσι, στις 23 Απριλίου 1988 πέταξε με πεταλοκίνητο αεροπλάνο μάζας 32 χιλιογράμμων πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, καλύπτοντας τη διαδρομή από τις βόρειες ακτές της Κρήτης μέχρι τη Θήρα (119 Km) σε 3 ώρες και 54 λεπτά, επίδοση που δημιούργησε νέο παγκόσμιο ρεκόρ αποστάσεως και διάρκειας πτήσεως με αεροσκάφος κινούμενο με μυική δύναμη, κάτι ανάλογο με τα φτερά που είχαν χρησιμοποιήσει και οι μυθικοί Δαίδαλος και Ίκαρος.
το βιντεο (http://www.youtube.com/watch?v=VeJM_U0MReI)
:eyepop: :a18: :a012:
Δεν το ξερα ετουτο Μπραβο του και ας εχουν περασει αρκετα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
:eyepop: :a18: :a012:
Δεν το ξερα ετουτο Μπραβο του και ας εχουν περασει αρκετα χρονια
αν υποθέσουμε πως στην Ελλάδα σε τιμούν μετά θάνατο τα 24 χρόνια δεν είναι τίποτα:lol:
sapila racing
08/02/2012, 19:11
sotpag ηξερα για το απίστευτο κατόρθωμα αλλά δεν ήξερα οτι υπήρχε video.
Ηταν φανταστικό!
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
όχι και τόσο άσχετο με το θέμα
ένα μπράβο στο bikerespect (http://www.bikerespect.gr/gr/page/showArticle/62)
για την πρωτοβουλία του να τιμήσει ίσως τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδηλάτη Κανέλλο Κανελλόπουλο (http://www.popatras.gr/?section=category&cat=1&subcat=8) , για το ρεκόρ με τον "Δαίδαλο" που μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες
Ο Κανέλλος Κανελλόπουλος επιλέχθηκε να επανδρώσει μία πειραματική πτήση για την επίδειξη των δυνατοτήτων αεροσκαφών χωρίς κινητήρα!
Έτσι, στις 23 Απριλίου 1988 πέταξε με πεταλοκίνητο αεροπλάνο μάζας 32 χιλιογράμμων πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, καλύπτοντας τη διαδρομή από τις βόρειες ακτές της Κρήτης μέχρι τη Θήρα (119 Km) σε 3 ώρες και 54 λεπτά, επίδοση που δημιούργησε νέο παγκόσμιο ρεκόρ αποστάσεως και διάρκειας πτήσεως με αεροσκάφος κινούμενο με μυική δύναμη, κάτι ανάλογο με τα φτερά που είχαν χρησιμοποιήσει και οι μυθικοί Δαίδαλος και Ίκαρος.
το βιντεο (http://www.youtube.com/watch?v=VeJM_U0MReI)
Σωτήρη καταπληκτικό βίντεο, δεν το είχα δει και κάθισα και το είδα όλο. Ευχαριστούμε Σωτηράκη που το μοιράστηκες.
Υ.Γ.
Πρ' όλο που δεν είμαι απόφοιτος του ΜΙΤ είδα "λαθάκια" :D :D :D κατασκευαστικά που καλό θα ήταν να τα συζητήσουμε σε μία ακαδημαϊκή κουβεντούλα εφάμιλλη του ΜΙΤ αλλά με Ελληνικές επιρροές (ανάμεσα δλδ σε μπυρωίνες και κοψίδια)...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πες τόπο και χρόνο.
Άρη όντως εξαιρετικό βίντεο για έναν αθλητή που του αξίζει περισσότερη σημασία....
Βασίλη για κοψίδια δεν ξέρω γιατί μας τα έκοψαν αλλά για ένα καφέ κάτι θα γίνει.... θα περάσω από το vaskaδικο..
chester24
06/03/2012, 11:39
Ασχολουμαι και εγω αρκετα με το ποδηλατο, οχι ετσι ομως! Πρεπει να ομολογησω οτι φοβαμαι.. Πολυ τα γουσταρω ομως αυτα τα αλανια που δεν νοιωθουν φοβο και κατεβαινουν με χιλια, μια πλαγια η ενα μονοπατι τεσπα...http://www.youtube.com/watch?v=w4TMSI2U5d0 :beer::beer:
schumifer
06/03/2012, 12:28
Ασχολουμαι και εγω αρκετα με το ποδηλατο, οχι ετσι ομως! Πρεπει να ομολογησω οτι φοβαμαι.. Πολυ τα γουσταρω ομως αυτα τα αλανια που δεν νοιωθουν φοβο και κατεβαινουν με χιλια, μια πλαγια η ενα μονοπατι τεσπα...http://www.youtube.com/watch?v=w4TMSI2U5d0 :beer::beer:
Αν εξαιρέσεις τα άλματα, τέτοια κάναμε κι εμείς όταν είμαστε ακόμη παιδάκια και
ΔΕΝ είχαμε τέτοιο προστατευτικό εξοπλισμό,
Δεν είχαμε ποδήλατα με 100 ταχύτητες, λάστιχα ειδικά, δισκόφρενα, μπρος πίσω αναρτήσεις, EBS, EBD,ABS, ASS SSD, HDD,CPU,RAM,BIOS και τα ρέστα.
ΔΕΝ είχαμε πίστα επαγγελματικά στρωμένη. Μέσα στο δάσος και αν σε έριχνε καμιά κοτρώνα πάνω σε κάνα δέντρο, εκεί να δεις κλαυσίγελος. Έκλαιγε ο αναβάτης, γέλαγαν όλοι οι άλλοι, και τελικά γέλαγε και ο αναβάτης (άμα δεν είχε πάθει κάτι γερό!)
Επιπλέον δε βγάζαμε και λεφτά από αυτό!
Ξύλο τρώγαμε, όταν γυρνάγαμε με το ποδήλατο στραβωμένο και τα γόνατα ξεσκισμένα!
Και την επόμενη μέρα παλεύαμε την ίδια διαδρομή και πάλι.
ΥΓ όσον αφορά τα άλματα, για βγάλε του τις αναρτήσεις να τον δω!!!
fantacid
06/03/2012, 13:24
στα αλματα κ τα drops δεν ειναι απαραιτητες οι αναρτησεις.... στα παρκα παιζουν πολλα bmx που κανουν τρελα πραματα χωρις αναρτησεις.. οπως κ ο ντανι μακασκιλ στα βιντεακια του ειναι ....στεγνος!
http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o
τα full suspension χρησιμοποιουνται σε downhill λογω παρατεταμενου ανωμαλου εδαφους....
δλδ κατα βαθος βοηθανε την "αντοχη" παρα τις καφριλες...
εξαλλου πολλοι "καταβατες" τη βρισκουν με hardtails....
:D
chester24
07/03/2012, 13:52
Αν εξαιρέσεις τα άλματα, τέτοια κάναμε κι εμείς όταν είμαστε ακόμη παιδάκια και
ΔΕΝ είχαμε τέτοιο προστατευτικό εξοπλισμό,
Δεν είχαμε ποδήλατα με 100 ταχύτητες, λάστιχα ειδικά, δισκόφρενα, μπρος πίσω αναρτήσεις, EBS, EBD,ABS, ASS SSD, HDD,CPU,RAM,BIOS και τα ρέστα.
ΔΕΝ είχαμε πίστα επαγγελματικά στρωμένη. Μέσα στο δάσος και αν σε έριχνε καμιά κοτρώνα πάνω σε κάνα δέντρο, εκεί να δεις κλαυσίγελος. Έκλαιγε ο αναβάτης, γέλαγαν όλοι οι άλλοι, και τελικά γέλαγε και ο αναβάτης (άμα δεν είχε πάθει κάτι γερό!)
Επιπλέον δε βγάζαμε και λεφτά από αυτό!
Ξύλο τρώγαμε, όταν γυρνάγαμε με το ποδήλατο στραβωμένο και τα γόνατα ξεσκισμένα!
Και την επόμενη μέρα παλεύαμε την ίδια διαδρομή και πάλι.
ΥΓ όσον αφορά τα άλματα, για βγάλε του τις αναρτήσεις να τον δω!!!
Βρε κ εμεις καναμε διαφορα και γυριζαμε σπιτι με σπασμενα κεφαλια και ξεσκισμενα γονατα.. Χαιρω πολυ! Κ οχι απαραιτητα απο βολτες με τα ΒΜΧ.. Εγω δεν συμφωνω σε κατι αντιθετο απο αυτο που λες. Δεν νομιζω οτι με την μ@λ@κι@ που ειχαμε στον εγκεφαλο, θα μας ενοιαζε ποτε αν θα πληρωνομασταν, η αν απλα δεν γυρνουσαμε ποτε σπιτι! Απλα καλο ειναι να βλεπουμε τις ικανοτητες που εχει ο καθε ανθρωπος κ οχι να τον κραζουμε η να σκεφτομαστε τι θα εκανε αν δεν ειχε την ποδηλαταρα του. Μηπως να διναμε και σ'αυτoυς ενα ποδηλατο χωρις αναρτηση? http://www.youtube.com/watch?v=B50ShpYeNqE
Η μηπως τα καναμε ΚΑΙ αυτα οταν ειμασταν πιτσιρικαδες???? Φιλικα παντα.. Τσακο και μπυρα για τα ξεσκισμενα γονατα.. :beer::beer:
fantacid
07/03/2012, 14:08
Μηπως να διναμε και σ'αυτoυς ενα ποδηλατο χωρις αναρτηση? http://www.youtube.com/watch?v=B50ShpYeNqE
Aν το δεις ολοκληρο θα δεις κ δω hardtailαδες!
:a016:
chester24
07/03/2012, 14:35
Aν το δεις ολοκληρο θα δεις κ δω hardtailαδες!
:a016:
Το ξερω φιλε μου.. :D Οπως κ να χει ομως.. :smokin:
stefanos
17/03/2012, 12:34
Λοιπόν άσχετο αλλά τα πετάλια ξεδιδώνουν κανονικά αριστερόστροφα?
liakaros
17/03/2012, 12:44
Mακιωωωωωωωωωω.... για πες ρε συ κανενα καλο 100% ασφαλτινο λαστιχο για 29αρα ζαντα mountain...και αν υπαρχει σε μαγαζι στα χανια... :D
steve610
17/03/2012, 17:05
Λοιπόν άσχετο αλλά τα πετάλια ξεδιδώνουν κανονικά αριστερόστροφα?
Όχι,
Και τα δύο μα και τα δυο ξεβιδώνουν με φορά προς τον πίσω τροχό και αυτό γιατί το αριστερό πετάλι έχει ανάποδο σπείρωμα.
makis206
17/03/2012, 17:13
Mακιωωωωωωωωωω.... για πες ρε συ κανενα καλο 100% ασφαλτινο λαστιχο για 29αρα ζαντα mountain...και αν υπαρχει σε μαγαζι στα χανια... :D Φιλαράκι 29άρα = νέο κόλπο που δεν πρόλαβα ακόμα να "μπω", σίγουρα θα μπορέσεις να εξυπηρετηθείς σε οποιοδήποτε ποδηλατάδικο πάντως. Τι ψούνισες μΑρή Λουκία; :D
liakaros
18/03/2012, 10:14
Φιλαράκι 29άρα = νέο κόλπο που δεν πρόλαβα ακόμα να "μπω", σίγουρα θα μπορέσεις να εξυπηρετηθείς σε οποιοδήποτε ποδηλατάδικο πάντως. Τι ψούνισες μΑρή Λουκία; :D
Έχεις π.μ :D
stefanos
18/03/2012, 19:31
Όχι,
Και τα δύο μα και τα δυο ξεβιδώνουν με φορά προς τον πίσω τροχό και αυτό γιατί το αριστερό πετάλι έχει ανάποδο σπείρωμα.
Ευχαριστώ :beer:
Joyrider
24/03/2012, 19:16
Ξαναπέτυχα μια εκπομπή στην ΕΤ3 που την είχα προλάβει στα τελειώματα μια άλλη φορά: "2 πετάλια δρόμος".
Μάλλον καινούρια πρέπει να είναι.
Σήμερα είχε ως θέμα το downhill και την προηγούμενη νομίζω το freestyle bmx και οι παρουσιαστές πρέπει να είναι πρωην συντάκτες μοτοπεριοδικών.
Αρκετά ενδιαφέρουσα την βρήκα, με διάφορες πληροφορίες.
Red Rider
27/03/2012, 21:45
και οι παρουσιαστές πρέπει να είναι πρωην συντάκτες μοτοπεριοδικών.
Έμειναν απο δουλειά και το γύρισαν στο ποδήλατο που πουλάει?
Τελευταία βλέπω και βιτρίνες κάποιων μοτομάγαζων που σιγά σιγά αντικαθιστούν τις μοτοσυκλέτες με ποδήλατα:bigcry:
fantacid
28/03/2012, 13:28
δν κακο αυτο...
εξαλου ολοι πρωτα καναμε ποδηλατο κ μετα καβαλησαμε τα μοτοσακα.....!
αρα υπαρχει ενα ειδος "επιστροφης"
GIXXERAKIAS
28/03/2012, 13:31
Τα πακιστάνια φέραν την μόδα ξανά.......:lol::lol:
sapila racing
09/04/2012, 14:03
Το Rossin ετοιμάστηκε.
Μπήκε το τιμόνι (Cinelli), οι τροχοί (Mavic) και οι λεβιέδες αλλαγής (Campagnolo) απο το παλιό μου ποδήλατο, και όλα τα υπόλοιπα Campagnolo που αγοράστηκαν.
Πεταλια καλουπιέδες παλουκόσελλο και τριβή καινούρια NOS, αλλαγές εμπρός πίσω, φρένα και δισκοβραχίονες απο ebay.
Χτες έκανα και την πρωτη βόλτα γυρω στα 20χλμ και το ευχαριστήθηκα! Ειναι σε άλλο επίπεδο αυτό το ποδήλατο. :)
Τωρα γίνεται restoring και στο Romani, μολις ειναι ετοιμο θα βαλω και φωτό.
Το Rossin ετοιμάστηκε.
Μπήκε το τιμόνι (Cinelli), οι τροχοί (Mavic) και οι λεβιέδες αλλαγής (Campagnolo) απο το παλιό μου ποδήλατο, και όλα τα υπόλοιπα Campagnolo που αγοράστηκαν.
Πεταλια καλουπιέδες παλουκόσελλο και τριβή καινούρια NOS, αλλαγές εμπρός πίσω, φρένα και δισκοβραχίονες απο ebay.
Χτες έκανα και την πρωτη βόλτα γυρω στα 20χλμ και το ευχαριστήθηκα! Ειναι σε άλλο επίπεδο αυτό το ποδήλατο. :)
Τωρα γίνεται restoring και στο Romani, μολις ειναι ετοιμο θα βαλω και φωτό.
Βάλε ρε άνθρωπε μια φωτό της προκοπής.....το αδικείς και είναι κρίμα. Το ποδήλατο είναι κόσμημα :sun:
Βάλε ρε άνθρωπε μια φωτό της προκοπής.....το αδικείς και είναι κρίμα. Το ποδήλατο είναι κόσμημα :sun:
Βάλε κι SPD
sapila racing
09/04/2012, 14:18
Εχεις δίκιο, αλλά δεν πήρα φωτογραφική μαζί, αυτη ειναι από το κινητό.
Αλλη φορά, να παμε και μαζί βόλτα μόλις ειναι ετοιμο και το Mercier. :wave2:
sapila racing
09/04/2012, 14:19
Βάλε κι SPD
Eίμαι της σχολής των καλουπιέδων, με SPD δεν μπορω. :D
steve610
09/04/2012, 14:46
Κούκλα, να το χαίρεσαι.
Τελικά αυτά τα ατσαλάκια είναι... είναι.
Cpt. Haddock
09/04/2012, 14:49
Eίμαι της σχολής των καλουπιέδων, με SPD δεν μπορω. :D
:beer::smoking:
Κουκλι το ποδήλατο Αρη, καλές βόλτες :beer:
sapila racing
09/04/2012, 15:08
Ευχαριστώ, να μαστε καλά να καβαλάμε 2 ρόδες με μοτέρ η και χωρίς.
Χρωστάω και μια καλή φωτό οταν το ξαναβγάλω. :beer:
crfouras
09/04/2012, 16:51
Το διτροχο τα σπαει λεμε!!!!!:beer:
Μπραβο μερακλης με ολη την σημασια της λεξης:beer::beer:
ARISPEED1
15/04/2012, 09:40
SUPER Οχημα ! Επί εποχής MERCIER k MOLVEDO το συγκεκριμένο ηταν κλάσεις ανώτερο κ το χαλβάδιαζα συνεχώς !
Το Rossin ετοιμάστηκε...... restoring και στο Romani, .......
τελικα είσαι αρχαιοκάπηλος:)
μπράβο σουπερ ποδηλατάκι :beer::beer::beer:
sapila racing
18/04/2012, 16:40
τελικα είσαι αρχαιοκάπηλος:)
μπράβο σουπερ ποδηλατάκι :beer::beer::beer:
Παντα ημουν αρχαιοκάπηλος απ όσο θυμάμαι. Τωρα όμως που έμπλεξα και μα τα ποδήλατα, έμπλεξα κι άλλους. Συντομα θα δείτε εξεχον μέλος να μοστραρει το δικό του restored ποδήλατο. :p
Το Rossin δεν εγινε πραγματικό restoring, ο σκελετός ηταν καινουριος, απλά μπήκαν πάνω τα πράγματα.
Καποια ξηλώθηκαν απο το Romani το οποίο το ειχα στήσει πριν 10-12 χρονια (τροχοί σέλλα και τιμόνι με μανετες βασικά ) και καποια αγοράστηκαν τωρα.
Το Romani τωρα βάφεται, και θα φτιαχτεί με πράγματα πιο low budget από το Rossin. :wave2:
Λοιπόν δεν εχω προλάβει να ξαναπαω βόλτα, αλλά αυτό το άτιμο το Rossin παίρνει φόρα μόνο του! :lol:
mats8282
20/04/2012, 13:39
Το πήρα απόφαση πριν 4 μέρες να (ξανα)κόψω το τσιγάρο...
Οπότε έπρεπε να πάρω κάτι να δικαιολογήσω την απόφαση...
2 μήνες τσιγάρα....
:beer:
255066
Red Rider
20/04/2012, 13:48
Το πήρα απόφαση πριν 4 μέρες να (ξανα)κόψω το τσιγάρο...
Οπότε έπρεπε να πάρω κάτι να δικαιολογήσω την απόφαση...
2 μήνες τσιγάρα....
255066
Καλορίζικο:beer:
Και ποτέ ξανα με τσιγάρο!
Cpt. Haddock
20/04/2012, 15:00
Παντα ημουν αρχαιοκάπηλος απ όσο θυμάμαι. Τωρα όμως που έμπλεξα και μα τα ποδήλατα, έμπλεξα κι άλλους. Συντομα θα δείτε εξεχον μέλος να μοστραρει το δικό του restored ποδήλατο. :p
Το Rossin δεν εγινε πραγματικό restoring, ο σκελετός ηταν καινουριος, απλά μπήκαν πάνω τα πράγματα.
Δε μΕ λες ρε Αρη...
Τωρα που το ξανακοιτάω το Rossin, μΕ θυμιζει πολύ "Πατησίων 322" :smokin:
sapila racing
20/04/2012, 15:34
Δε μΕ λες ρε Αρη...
Τωρα που το ξανακοιτάω το Rossin, μΕ θυμιζει πολύ "Πατησίων 322" :smokin:
Mέσα είσαι. :wave2: Aμα θες τιποτα πες, εχω καλή άκρη. :D
Cpt. Haddock
20/04/2012, 15:44
tou tsimpidi einai to magazi? pote tha bgoume bolta oi koursades?
sapila racing
22/04/2012, 12:26
tou tsimpidi einai to magazi? pote tha bgoume bolta oi koursades?
Καμμία σχέση με αλλο μαγαζί, ειναι καινούριο. Το δουλευει ενας φιλος μου παλιός ποδηλάτης, ο Λουκας.
Τωρα για βόλτα, πρέπει να κανω πρωτα καμμια προπόνηση για να μπορέσω να παω μαζί σας και να μην σας καθυστερώ. Μεχρι τωρα εχω παει μονο 2 βόλτες κι αυτες ευθεία μόνο. :look:
Cpt. Haddock
22/04/2012, 14:03
Να μην καθυστερεις τον Κατάνα εννοείς, εμεις μαζι είμαστε :lol:
Να μην καθυστερεις τον Κατάνα εννοείς, εμεις μαζι είμαστε :lol:
exw να πεταλαρω ακριβως ενα χρονο, μην ανησυχουτε! καπταιν βγαλε διαδρομη!
Cpt. Haddock
23/04/2012, 09:37
exw να πεταλαρω ακριβως ενα χρονο, μην ανησυχουτε! καπταιν βγαλε διαδρομη!
Ναι, αλλα είσαι νεο παιδι ακομα :p
Μόλις παραλαβει κι ο Βυρων το δικό του, κατι θα κάνουμε :beer: (ενα Φλοισβο-Αγ. Κοσμα και πισω πχ)
sapila racing
23/04/2012, 10:37
Μόλις παραλαβει κι ο Βυρων το δικό του, κατι θα κάνουμε :beer: (ενα Φλοισβο-Αγ. Κοσμα και πισω πχ)
A εντάξει, το έκανα αυτό ήδη αφού δεν εχει ανηφόρα ολα καλά. :cool:
byron is watching you...:smokin:
Εχω πέσει στη προπόνηση την τελευταία εβδομάδα, έχοντας και τον μικρό μαζί μου ανάμεσα στα πόδια μου για επιπλέον δυσκολία.:lol: Εκανα γύρω στα 40χλμ στην Αίγινα τις τελευταίες μέρες με ένα άθλιο Leader κάτι, αλλά πολύ το ευχαριστήθηκα μετά από τόσα χρόνια.
Μόλις βγεί το Mercier είστε τελειωμένοι...:wave2:
Cpt. Haddock
23/04/2012, 12:15
Να ξέρετε ότι μόνο αν σας δω με κολάν θα έρθω μαζί σας σε βόλτα :lol:
Zω γι αυτή τη μέρα.. Θα έρθω να σας δώ... Με το αυτοκίνητο φυσικά, να έχω μαζί κανέναν ορό, απινιδωτή κλπ
Α ναι, και την φωτογραφική μαζί.. :tooth:
sapila racing
23/04/2012, 12:22
Εγω θα ερθω με σορτσακι ποδηλατικό, εχω κι ευαισθητο κ@@@ρακι!
byr0n ποτηρια για το πηρούνι του Mercier δεν υπάρχουν καινούρια στην Ελλάδα οπότε η θα μπούν αυτα που ειχε η πρέπει να παίξει ebay.
Για πες.
Θα τον δω τον lux σημερα. :wave2:
sapila racing
23/04/2012, 12:22
Zω γι αυτή τη μέρα.. Θα έρθω να σας δώ... Με το αυτοκίνητο φυσικά, να έχω μαζί κανέναν ορό, απινιδωτή κλπ
Α ναι, και την φωτογραφική μαζί.. :tooth:
Ποδήλατο έχεις? Γιατί αν δεν έχεις πρέπει να πάρεις. :evil:
Cpt. Haddock
23/04/2012, 12:27
Αγόρια, θα ξυρισουμε και πόδια; :p
Ποδήλατο έχεις? Γιατί αν δεν έχεις πρέπει να πάρεις. :evil:
Έχω αλλά δεν κάνει για τέτοιες βόλτες..
Σύντομα όμως..
Εδώ είναι που τα πουρά προσπαθούν να νιώσουν σαν παιδιά δημοτικού?
Εδώ είναι που τα πουρά προσπαθούν να νιώσουν σαν παιδιά δημοτικού?
Εδώ είναι που τα πουρά ψάχνουν φρέσκο κρέας.. Το νου σου.
AAAAAA kanonizete Brevet diladi!!!!!!
ama einai na pate tetoia megali volta mipos na to kanoume dyhmero re???
kai ego mesa gia koursada
Cpt. Haddock
23/04/2012, 14:55
AAAAAA kanonizete Brevet diladi!!!!!!
να το κανουμε μινι τριαθλο? :p
να το κανουμε μινι τριαθλο? :p
re apo flisvo sto agio kosma einai peripoy 6 xiliometra..... diladi 12-15 lepta podilato :lol: :lol: :lol: :lol:
EDIT.... ektos ean exei "agio kosma" kamia eklisia sto sounio opote pao passo
Cpt. Haddock
23/04/2012, 15:19
Αφου ειμαστε φλωροι ρε Τζουλς, τι να κανουμε :lol:
(παμε ως το Καβουρι τοτεΣ)
re apo flisvo sto agio kosma einai peripoy 6 xiliometra..... diladi 12-15 lepta podilato :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε φίλε μέχρι εκεί έχει ΤΡΑΜ.. Καλά θα πάνε, πως θα γυρίσουν; :tooth:
Cpt. Haddock
23/04/2012, 15:25
Ανηφόρα Συγγρού :a021:
sapila racing
23/04/2012, 15:30
Παμε ΣΕΦ Γλυφάδα, ίσιωμα είναι. Πήγαινε ελα ειναι καμπόσα.
Αφου ειμαστε φλωροι ρε Τζουλς, τι να κανουμε :lol:
(παμε ως το Καβουρι τοτεΣ)
PAme, ego pantos mesa oti kai na kanonisete... akoma kai ton gyro tis platias tis glyfadas re
Esei eisai san ton papou toy meppet show leme... exeis katsei se mia gonia ki krazeis ta palikaria apo pano, alla exo mathei oti akoma paleveis na matheis isoropia LEME
(se danizo podilataki na etheis parea ama gousterneis, alla kolan tha fereis diko sou) :cry:
Cpt. Haddock
23/04/2012, 15:37
Ναι, ειναι καμια 25αρια. Να δούμε και πότε θα μπορέσουμε να πάμε (Κυριακή των εκλογώνΕ? )
Ναι, ειναι καμια 25αρια. Να δούμε και πότε θα μπορέσουμε να πάμε (Κυριακή των εκλογώνΕ? )
++1 (3 xaraktires)
Esei eisai san ton papou toy meppet show leme... exeis katsei se mia gonia ki krazeis ta palikaria apo pano, alla exo mathei oti akoma paleveis na matheis isoropia LEME
(se danizo podilataki na etheis parea ama gousterneis, alla kolan tha fereis diko sou) :cry:
Παίρνω δανεικό από τον Θανάση ρε.. :tooth:
Πείτε του κι αυτουνού που πάει μόνος του μέχρι κάτι παραλίες παράξενες :tooth:
Cpt. Haddock
03/05/2012, 16:48
++1 (3 xaraktires)
Εκανα μια δοκιμαστική σημερα :lol:
Ισχύει για την Κυριακή; Αρη, έτοιμο το Mercier του ψηλου;
Εκανα μια δοκιμαστική σημερα :lol:
Ισχύει για την Κυριακή; Αρη, έτοιμο το Mercier του ψηλου;
Ego eipame eimai mesa.........
proteino mia kai tha vgoume dromo kai ap'oti katalava tha einai "anagnoristiki" volta na to kanonisoume noris to proi poy den exei idieteri kinisi apo autokinita ston dromo
(px 7-8 am sto SEF nomizo einai mia xara)
Το Mercier δεν είναι έτοιμο, καθώς ήθελε ποτήρια που έφτασαν σήμερα. Καλή βόλτα αν πάτε :beer:
Cpt. Haddock
03/05/2012, 23:28
[...](px 7-8 am sto SEF nomizo einai mia xara)
:uplate: :eyepop::a21:
:uplate: :eyepop::a21:
einai arga??
sapila racing
04/05/2012, 09:49
Ego eipame eimai mesa.........
proteino mia kai tha vgoume dromo kai ap'oti katalava tha einai "anagnoristiki" volta na to kanonisoume noris to proi poy den exei idieteri kinisi apo autokinita ston dromo
(px 7-8 am sto SEF nomizo einai mia xara)
Πως το είπες αυτό? :ZZZ:
χμμ το είχα ξεχασει, θα πρεπει να καψω μερικά κουπόνια ακόμα για το κανονίσω.
Υπολογιζοντας τα κουπόνια της ετησιας στις 20 Μαίου και τα κουπόνια του Classic Trophy το Σ/Κ 26-27 Μαίου είμαι πολύ οριακά! :lol:
Θα σας πω αυριο.
Cpt. Haddock
04/05/2012, 09:51
einai arga??
Ναι, θα έχει βγει ήδη ο ήλιος.
Γιατι δε μαζευόμαστε κατα τις 6 το πρωι; Βολεύει κι εμας (sapila et moi) που θα κατεβουμε απο Παγκρατι και Κυψέλη :lol:
Το παρακολουθώ και έχω ήδη βάλει για πλύσιμο το ειδικό βρακί...Αν και είστε κουρσακηδες εγώ θα είμαι με το HT. Σας έχω όλους και δεν μασάω, καθώς η διαδρομή διαθέτει και Τραμ...:lol::lol::lol:
Cpt. Haddock
04/05/2012, 10:07
Ετσι, έτσι. Για να γράψουμε και ταξιδιωτικο μετα :lol:
Ετσι, έτσι. Για να γράψουμε και ταξιδιωτικο μετα :lol:
Ναι, ναι...και να το ονομάσουμε "From Flisvos to eternity".
Όλο και κάποιος από μας θα μείνει ξερός...
Ναι, ναι...και να το ονομάσουμε "From Flisvos to eternity".
Όλο και κάποιος από μας θα μείνει ξερός...
Pantos ean theleis sou exo Ideal Pro rider paki style (cromo 15etias)
Cpt. Haddock
06/05/2012, 15:12
Τουλαχιστον μια μικρη βολτα την εκανα. Παγκράτι-Σεπόλια-Πακγράτι για να ψηφίσω.
Πολύ ζεστη... :dizzy:
sapila racing
06/05/2012, 15:15
Τουλαχιστον μια μικρη βολτα την εκανα. Παγκράτι-Σεπόλια-Πακγράτι για να ψηφίσω.
Πολύ ζεστη... :dizzy:
Εγω το σκεφτόμουν χτες βράδυ για βόλτα τελικά πλακωθηκαμε στις μπυρες. :lol: :beer:
chr1s_86
09/05/2012, 12:17
Τι θα επιλέγατε από :
Ideal Freeder
Orbea Tuareg
GT Aggressor
Ή δεν έχει και πολύ σημασία σε αυτή την κατηγορία τιμής;
sapila racing
09/05/2012, 12:44
Τι θα επιλέγατε από :
Ideal Freeder
Orbea Tuareg
GT Aggressor
Δεν ειναι και τα 3 στην ίδια κατηγορία τιμής, ειδικά το GT ειναι αρκετά πιο ακριβό.
Αν θέλεις να πάρεις φτηνό και καλό ρίξε μια ματιά και στο Orient Novus που ειναι εφαμιλλο του Ideal (επίσης 'Ελληνικό' ) κι αν σου κάνει ρίξε πμ να σου πω που να πας να το πάρεις 200 Ευρω. :wave2:
Einai tis idias katigorias podilata, kai logika prepei na ta vriskeis kai sxedon stin idia timi.
Ena + gia to Orbea einai oti dinei eforou zohs eggyhsh gia to skeleto
ta ypoloipa den ksero to eggyeiseis dinoun
crfouras
09/05/2012, 16:05
Τι θα επιλέγατε από :
Ideal Freeder
Orbea Tuareg
GT Aggressor
Orbea Tuareg...
ρε παίδες τόσες διαδρομές , κουράστηκα , και πάω να ξαπλώσω :D
chr1s_86
09/05/2012, 20:10
Αν θέλεις να πάρεις φτηνό και καλό ρίξε μια ματιά και στο Orient Novus που ειναι εφαμιλλο του Ideal (επίσης 'Ελληνικό' ) κι αν σου κάνει ρίξε πμ να σου πω που να πας να το πάρεις 200 Ευρω. :wave2:
Αν είναι εφάμιλλο του Freeder που το είδα στα €300, ελπίζω σύντομα να έχεις πμ... (ελπίζω σύντομα να πληρωθώ :p :mad: )
Ena + gia to Orbea einai oti dinei eforou zohs eggyhsh gia to skeleto
Πολύ καλό αυτό! :hmm: