View Full Version : Ποδήλατα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
22
DimChios
19/11/2012, 16:47
Το καλοκαίρι βέβαια παίζω με το BMX του μικρού κι έχει πολύ γέλιο!
...θα χετε και το ιδιο υψος φανταζομαι.-
Lioulios
19/11/2012, 16:49
Σύντροφε , με τις υγείες μας .
Καλό ήταν όταν τα παίρναμε να ξέραμε πέντε πράματα ,αλλά ... Κάντο τώρα στόχο εσύ , να ζορίζομαι στις ανηφόρες εγώ ...να χουμε να λέμε .
Αν έπαιρνα τώρα ,θα έδινα 3.5-4 κατοστάρικα ,αλλά με περσυνά δεδομένα . Τώρα ο καθένας ότι έχει ή μάλλον ότι είχε στην δική μου περίπτωση .
Το ρεζουμέ είναι πως έχουμε ΚΑΙ ποδήλατο . Αφορολόγητο (ακόμα) .
:wave2:
...θα χετε και το ιδιο υψος φανταζομαι.-
ναι.. σαν copy είμαστε.
Σύντροφε , με τις υγείες μας .
Καλό ήταν όταν τα παίρναμε να ξέραμε πέντε πράματα ,αλλά ... Κάντο τώρα στόχο εσύ , να ζορίζομαι στις ανηφόρες εγώ ...να χουμε να λέμε .
Αν έπαιρνα τώρα ,θα έδινα 3.5-4 κατοστάρικα ,αλλά με περσυνά δεδομένα . Τώρα ο καθένας ότι έχει ή μάλλον ότι είχε στην δική μου περίπτωση .
Το ρεζουμέ είναι πως έχουμε ΚΑΙ ποδήλατο . Αφορολόγητο (ακόμα) .
:wave2:
Σίγουρα, εμένα μου το χαρίσανε πάντως.. :bawl:
Στις ευθείες και στις κατηφόρες δεν έχεις θέμα (αν και αν εχεις τα μαμά ελαστικά με στις 24"ρες δεν πας και γρήγορα στις ευθείες).
Cpt. Haddock
20/11/2012, 08:35
Τουλαχιστον βρηκα τι jersey θα αγορασω:
http://www.startrek.com/article/star-trek-uniform-bike-jerseys-ready-to-beam-up
:D
panos1050
20/11/2012, 11:45
επιτελους σημερα ξεκινησε το προτζεκτ που ειχα στο μυαλο μου καρφωμενο εδω και πολυ καιρο...
καταρχην να ζητησω συγνωμη απο τους λατρεις του κλασικου και των αναπαλεωσεων,αλλα δεν μπορουσα να μην το κανω...
απο το πρωι λοιπον ξεκινησε το λυσιμο μιας κουρσας peugeot αρχες 90 μοντελο με σκοπο να μετατραπει σε fixed gear.
ο σκελετος ειναι ηδη στο βαφειο και σιγα σιγα μαζευω πραγματακια για το fix
συνεχιζεται....
hidefnick
24/11/2012, 15:03
274991
274991
δεν του πάει η σέλα λεμεεεεεεεεεε (κατα τ'αλλα ειναι κούκλα)
Flying Mythos
26/11/2012, 10:23
Σέλα στα ύψη (είναι μικρός σου ο σκελετός?). Με κατηφορική κλίση (δεν σε πονάει ο προστάτης). Μήπως σκύβεις παραπάνω από ότι θα έπρεπε ? Κατά τα άλλα ωραίο το εργαλείο.
hidefnick
26/11/2012, 11:16
Κατέβα να το πας μια βόλτα, να πάθεις ένα κακό!!!!
Σέλα στα ύψη (είναι μικρός σου ο σκελετός?). Με κατηφορική κλίση (δεν σε πονάει ο προστάτης). Μήπως σκύβεις παραπάνω από ότι θα έπρεπε ? Κατά τα άλλα ωραίο το εργαλείο.
Ο σκελετός είναι 19άρης και είμαι 1,80. Εχουν μεγάλο slope τα Kona, και δείχνει έτσι. Θέλει ένα riser λαιμό, αλλά 1-2 πόντους. Για τη σέλλα, ξέρω πως δείχνει λάθος, αλλά εκεί μου κάθετε άνετα.
Cpt. Haddock
26/11/2012, 14:09
Για τη σέλλα, ξέρω πως δείχνει λάθος, αλλά εκεί μου κάθετε άνετα.
Δεν ξερω πώες καθεται, αλλα τη βλεπω να σπαει εκει που ειναι....
Δεν ξερω πώες καθεται, αλλα τη βλεπω να σπαει εκει που ειναι....
:cry:
Δεν είναι όλοι 200 κιλα ρε :bawl:
274991
βάψε το πιρούνι μπλέ και βάλε μπλε σέλα (όπως το "KONA")
Το Γουρουνάκι μου... :cool: (οι φωτό μάλλον είναι πολύ μεγάλες...μη βαράτε :pipila: )
275278 275280
panos1050
06/12/2012, 10:49
επιτελους σημερα ξεκινησε το προτζεκτ που ειχα στο μυαλο μου καρφωμενο εδω και πολυ καιρο...
καταρχην να ζητησω συγνωμη απο τους λατρεις του κλασικου και των αναπαλεωσεων,αλλα δεν μπορουσα να μην το κανω...
απο το πρωι λοιπον ξεκινησε το λυσιμο μιας κουρσας peugeot αρχες 90 μοντελο με σκοπο να μετατραπει σε fixed gear.
ο σκελετος ειναι ηδη στο βαφειο και σιγα σιγα μαζευω πραγματακια για το fix
συνεχιζεται....
αντε κοντευει ....276049
sapila racing
06/12/2012, 10:59
αντε κοντευει ....276049
Εμένα προσωπικά δεν μου κολλάνε καλά τα old look με τα new look μαζί. Το old look βαψιμο και η σέλλα δεν κολλάνε με τον δισκοβραχίονα/πετάλια και τις ρόδες που έβαλες.
Περό ορέξεως ουδείς λόγος βέβαια αν σου αρεσει εσενα.
Eλπίζω να βάλεις ένα φρένο τουλάχιστον. ;)
MuayThai
06/12/2012, 11:09
Να και το oldschool Pinarello που είχα στο Βερολίνο πέρυσι ;)
276051
panos1050
06/12/2012, 11:12
Εμένα προσωπικά δεν μου κολλάνε καλά τα old look με τα new look μαζί. Το old look βαψιμο και η σέλλα δεν κολλάνε με τον δισκοβραχίονα/πετάλια και τις ρόδες που έβαλες.
Περό ορέξεως ουδείς λόγος βέβαια αν σου αρεσει εσενα.
Eλπίζω να βάλεις ένα φρένο τουλάχιστον. ;)
φρενακι για αρχη θα μπει ....
κοιτα εμενα μου αρεσει αρκετα αυτο το παντρεμα(κλασικο με συγχρονο),
δινει σε ενα κλασικο σκελετο μια πιο φρεσκια νοτα...
γουστα ειναι αυτα!!
sapila racing
06/12/2012, 11:18
φρενακι για αρχη θα μπει ....
κοιτα εμενα μου αρεσει αρκετα αυτο το παντρεμα(κλασικο με συγχρονο),
δινει σε ενα κλασικο σκελετο μια πιο φρεσκια νοτα...
γουστα ειναι αυτα!!
Οπως ειπα και πιο πανω, πάω πάσσο! :wave2:
@MuayThai
To Pinarello ειναι ποδηλατάρα!
panos1050
12/12/2012, 16:09
276606
Shiatman
12/12/2012, 16:23
276606
Ωραίος, ρίξε ένα βάψιμο μαύρο στο σκελετό να γίνει καύλα!!
panos1050
12/12/2012, 16:35
Ωραίος, ρίξε ένα βάψιμο μαύρο στο σκελετό να γίνει καύλα!!
:beer:
Shiatman
20/01/2013, 12:43
279851
Να και το δικό μου το μάχιμο το εργαλείο, βόλεψε φοβερά και στα οφ κομμάτια δεν παίζεται (σιγά μην είχα και παράπονο, έγινα τζάμπα ποδηλατάρα!! :smokin:)
GiannisBlessed
21/01/2013, 14:24
280006280007
το δικο μου εργαλειο!!!
λεω σιγα σιγα να ξεκινησω το mtb.
κανενας απο κερκυρα που να κανει mtb?
panos1050
21/01/2013, 14:42
πολυ ωραιο Γιαννη ...
να το χαρεις οσο μπορεις
GIXXERAKIAS
30/01/2013, 22:19
Γκούχου γκούχου.....ερώτηξης μπερδεμένου που απο πιτσιρικάς έκανε τα πάντα με ένα άθλιο mtb (και κουρσα και βουνό και μετακίνηση πόλη) και τώρα με τα trekking mekking urban κτλ κτλ έχω χασει την μπάλα.:cry:
Ψήνομαι άσχημα για να ξεκινήσω ξανά το mtbiking σε βουνό αλλά και πόλη κοντινές μετακινήσεις κτλ.έχω βάλει στο μάτι ένα scott aspect 40 2011 mod και ένα ideal freeder disk 2012.Γνωρίζει κάποιος υπέρ και κατά των δύο μοντέλων να με διαφωτίσει λιγάκι?Κλίνω πρός το scott λόγω εμφάνισης και πιό καλυτερης κατασκευής στο μάτι το δικό μου....:D
έχω βάλει στο μάτι ένα scott aspect 40 2011 mod και ένα ideal freeder disk 2012.Γνωρίζει κάποιος υπέρ και κατά των δύο μοντέλων να με διαφωτίσει λιγάκι?Κλίνω πρός το scott λόγω εμφάνισης και πιό καλυτερης κατασκευής στο μάτι το δικό μου....:D
σωστά σου κάνει κλικ το scott, αλλά είναι άδικη η σύγκριση με το freeder που είναι το πιο απλό ποδήλατο της ideal. ϊσως η συγκριση με το zig-zag ή to Hillmaster να είναι πιο δίκαιη.
GIXXERAKIAS
30/01/2013, 23:02
σωστά σου κάνει κλικ το scott, αλλά είναι άδικη η σύγκριση με το freeder που είναι το πιο απλό ποδήλατο της ideal. ϊσως η συγκριση με το zig-zag ή to Hillmaster να είναι πιο δίκαιη.
To zig zag εχει παραπάνω από το freeder υδραυλικά φρένα αν δεν κάνω λάθος.Το hillmaster ξεφεύγει από χρήμα,ούτως η άλλως μεταχείρισμενο θα είναι το scott να κρατηθεί χαμηλά το budget.:)
To zig zag εχει παραπάνω από το freeder υδραυλικά φρένα αν δεν κάνω λάθος.Το hillmaster ξεφεύγει από χρήμα,ούτως η άλλως μεταχείρισμενο θα είναι το scott να κρατηθεί χαμηλά το budget.:)
Νομίζω οτι το 12άρι το freeder βγαίνει και με δισκόφρενα, αλλά δεν ξέρω αν είναι υδραυλικά ή με συρματόσχοινο (πιθανολογώ το δεύτερο). Το scott καινούργιο, ανήκει στην κατηγορία των 2 που σου έγραψα, ενω το freeder είναι -200 οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν παίζει στην ίδια κατηγορία. Αν ψάχνεις για μεταχείρο, στην περιοχή των 300 σίγουρα θα βρεις πολύ καλύτερα ποδήλατα απ΄το freeder. Κοίτα και για Kona, Trek, Orbea ενώ πολύ φθηνό και στην κατηγορία των Freeder, Orient Nonus είναι και αυτό (http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=CYC13TERRAMTB)
Προσωπικά χτύπησα πριν 2-3 βδομάδες ένα Orient Novus με 200€ καινούργιο και είμαι σούπερ, αφού δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από χώμα. Σαν ποδήλατο, νομίζω οτι είναι το αντίστοιχο Freeder της Ideal.
GIXXERAKIAS
31/01/2013, 08:20
Νομίζω οτι το 12άρι το freeder βγαίνει και με δισκόφρενα, αλλά δεν ξέρω αν είναι υδραυλικά ή με συρματόσχοινο (πιθανολογώ το δεύτερο). Το scott καινούργιο, ανήκει στην κατηγορία των 2 που σου έγραψα, ενω το freeder είναι -200 οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν παίζει στην ίδια κατηγορία. Αν ψάχνεις για μεταχείρο, στην περιοχή των 300 σίγουρα θα βρεις πολύ καλύτερα ποδήλατα απ΄το freeder. Κοίτα και για Kona, Trek, Orbea ενώ πολύ φθηνό και στην κατηγορία των Freeder, Orient Nonus είναι και αυτό (http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=CYC13TERRAMTB)
Προσωπικά χτύπησα πριν 2-3 βδομάδες ένα Orient Novus με 200€ καινούργιο και είμαι σούπερ, αφού δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από χώμα. Σαν ποδήλατο, νομίζω οτι είναι το αντίστοιχο Freeder της Ideal.
Μέ μπέρδεψες τώρα....:cry:
Οσο πιό πολλά κοιτάω τόσο δεν ξέρω πιό θέλω.Πάντως kona trek και orbea ξεφεύγουν λίγο που κοίταξα στο car.gr :uplate:
THANOS_KTM
31/01/2013, 08:32
Bασικά πόσα λεφτά δίνεις?
GIXXERAKIAS
31/01/2013, 08:34
Bασικά πόσα λεφτά δίνεις?
Μέχρι 300 ευρώ δίνω και κοιτάω μεταχειρισμένα για να βρώ όσο το δυνατόν καλύτερο ποδήλατο σε περιφερειακά σε αυτά τα λεφτά.
THANOS_KTM
31/01/2013, 08:41
Μέχρι 300 ευρώ δίνω και κοιτάω μεταχειρισμένα για να βρώ όσο το δυνατόν καλύτερο ποδήλατο σε περιφερειακά σε αυτά τα λεφτά.
Και πολύ καλά κάνεις.:beer:
Εγώ την κούρσα μου την αγόρασα μεταχείρω στο 1/3 της τιμής της.
Από ότι είδα το θέλεις για "τα πάντα όλα":D.....στο βουνό θα είναι απλή περιήγηση ή θα ψαχτείς για ποιό "αντρουα":lol: καταστάσεις?
Σορρυ για το ποστ , αλλά επειδή χθες το βράδυ πέρασα 5 ώρες αγωνιάς μέχρι να βγει το βαφτιστήρι μου (13 χρονών) από το χειρουργιο μετά από πτώση με το ποδήλατο και να μας πει ο παιδονευροχειρουργος ότι όλα πήγαν καλά, θα ήθελα να σας μεταφέρω τα λόγια του
«Τα πιο σοβαρά περιστατικά έχουν να κάνουν με ποδήλατα και χτυπήματα στο κεφάλι …
ΠΑΝΤΑ κρανος με το ποδήλατο και ΠΑΝΤΑ το κράνος να εφαρμόζει ΣΩΣΤΑ στο κεφάλι… ένα κτύπημα στο κεφάλι ακόμη και με ελάχιστη ταχύτητα μπορεί να είναι πολύ σοβαρό»
Για την ιστορία , ο πιτσιρικάς φόραγε κράνος που όμως το είχε ΠΟΛΥ χαλαρό και δεν τον προστάτεψε…
Το ξέρω ότι όλα αυτά τα ξέρετε , αλλά καμιά φορά βοηθά να το υπενθυμίζουμε
spyrakos35
31/01/2013, 11:23
........Για την ιστορία , ο πιτσιρικάς φόραγε κράνος που όμως το είχε ΠΟΛΥ χαλαρό και δεν τον προστάτεψε…
περαστικά και ποτέ ξανά
δυστυχώς, δεν το ξέρουν.... οι πιο πολλοί που βλέπω είναι ακράνωτοι....
το χειρότερο είναι οτι οι γονείς που πάνε ποδηλατάδα με τα μικρά τους είναι τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά χωρίς προστασίες.... εκεί λοιπόν που θα γινόταν ένα ωραίο μάθημα περί ασφάλειας (με προέκταση σε μοτό/αυτοκίνητα μελλοντικά) προκειμένου να μάθουν τα παιδιά από μικρά και να τους γίνει βίωμα η αναγκαιότητα υπαρξης και χρήσης προστατευτικού εξοπλισμού, τζίφος....
μετά μας φταίει η π0τάνα η κοινωνία και δεν ξέρω γω τι.....
THANOS_KTM
31/01/2013, 11:43
Σορρυ για το ποστ , αλλά επειδή χθες το βράδυ πέρασα 5 ώρες αγωνιάς μέχρι να βγει το βαφτιστήρι μου (13 χρονών) από το χειρουργιο μετά από πτώση με το ποδήλατο και να μας πει ο παιδονευροχειρουργος ότι όλα πήγαν καλά, θα ήθελα να σας μεταφέρω τα λόγια του
«Τα πιο σοβαρά περιστατικά έχουν να κάνουν με ποδήλατα και χτυπήματα στο κεφάλι …
ΠΑΝΤΑ κρανος με το ποδήλατο και ΠΑΝΤΑ το κράνος να εφαρμόζει ΣΩΣΤΑ στο κεφάλι… ένα κτύπημα στο κεφάλι ακόμη και με ελάχιστη ταχύτητα μπορεί να είναι πολύ σοβαρό»
Για την ιστορία , ο πιτσιρικάς φόραγε κράνος που όμως το είχε ΠΟΛΥ χαλαρό και δεν τον προστάτεψε…
Eτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
Εγώ είχα φάει μια "καλή" με 40+ στην Πάρνηθα,και αμα δεν φορούσα το κράνος(που διαλύθηκε)δεν θα έγραφα τώρα.
Η μεγάλη μου κόρη δεν ανεβαίνει πάνω στο ποδήλατο αν δεν βάλει κράνος.Της το είχα επιβάλει από την αρχή,και τώρα της έχει γίνει συνήθεια.
schumifer
31/01/2013, 13:21
Περαστικά στον παίδαρο
GIXXERAKIAS
31/01/2013, 15:16
Περαστικά να είναι στο παλικαράκι και ποτέ ξανά!Το κράνος είτε με μηχανάκι είτε με ποδήλατο είναι must!;)
Και πολύ καλά κάνεις.:beer:
Εγώ την κούρσα μου την αγόρασα μεταχείρω στο 1/3 της τιμής της.
Από ότι είδα το θέλεις για "τα πάντα όλα":D.....στο βουνό θα είναι απλή περιήγηση ή θα ψαχτείς για ποιό "αντρουα":lol: καταστάσεις?
Βασικά πιό πολύ χώμα βατό αλλά να πηγαίνει και σε πιό extreme χώμα μόλις πάρω τα πάνω μου σε πιό γρήγορες φάσεις.Δέν θα έλεγα όχι να πηγαίνει και ικανοποιητικά με ένα λαστιχάκι δρόμου στην άσφαλτο.
THANOS_KTM
31/01/2013, 15:30
Περαστικά να είναι στο παλικαράκι και ποτέ ξανά!Το κράνος είτε με μηχανάκι είτε με ποδήλατο είναι must!;)
Βασικά πιό πολύ χώμα βατό αλλά να πηγαίνει και σε πιό extreme χώμα μόλις πάρω τα πάνω μου σε πιό γρήγορες φάσεις.Δέν θα έλεγα όχι να πηγαίνει και ικανοποιητικά με ένα λαστιχάκι δρόμου στην άσφαλτο.
Mήπως να κοίταγες και για κανά 29αρι?Δεν ξέρω αν θα βρείς σε αυτά τα λεφτά(δεν το έχω ψάξει)αλλά θα κάνεις αυτά που θές ποιό εύκολα.!!
GIXXERAKIAS
31/01/2013, 15:38
Mήπως να κοίταγες και για κανά 29αρι?Δεν ξέρω αν θα βρείς σε αυτά τα λεφτά(δεν το έχω ψάξει)αλλά θα κάνεις αυτά που θές ποιό εύκολα.!!
Το 29άρι δεν νομίζω να με βολεψει για χώμα.:(
endopandou
31/01/2013, 18:08
Φτου γμτ πριν λίγο καιρό πούλησα ένα χαρτί ideal pro rider. Ολο και βγαίνουν όμως στο car κάτι καλό θα βρείς
Ρίξε μια ματιά εδώ :
http://www.cyclist-friends.gr/forumdisplay.php?95-%CC%E9%EA%F1%DD%F2-%C1%E3%E3%E5%EB%DF%E5%F2
GIXXERAKIAS
01/02/2013, 08:15
Ρίξε μια ματιά εδώ :
http://www.cyclist-friends.gr/forumdisplay.php?95-%CC%E9%EA%F1%DD%F2-%C1%E3%E3%E5%EB%DF%E5%F2
Ευχαριστώ πολύ αλλά πρέπει να είσαι εγγεγραμένο μέλος.:(
THANOS_KTM
01/02/2013, 09:42
Ευχαριστώ πολύ αλλά πρέπει να είσαι εγγεγραμένο μέλος.:(
Αμα δώ κάτι εκεί θα σε ενημερώσω.
Πάντως σε σχέση με αυτό που είπες για το 29αρι,σε χωματόδρομους πιάνουν τρελλές ταχύτητες και με ενα σλίκ λαστιχάκι το κάνεις και σχεδόν "κούρσα".
Στα στραμπουληχτά μονοπάτια έχουν ενα θεματάκι.!!
GIXXERAKIAS
01/02/2013, 13:17
Αμα δώ κάτι εκεί θα σε ενημερώσω.
Στα στραμπουληχτά μονοπάτια έχουν ενα θεματάκι.!!
Ωραία σε ευχαριστώ!:)
Για τα μονοπάτια με τους 26ρηδές θα είμαι κομπλέ πιστεύω και για πιό μετά που θα του πάρω λίγο τον αέρα.:beer:
THANOS_KTM
01/02/2013, 13:18
Ωραία σε ευχαριστώ!:)
Για τα μονοπάτια με τους 26ρηδές θα είμαι κομπλέ πιστεύω και για πιό μετά που θα του πάρω λίγο τον αέρα.:beer:
Για πές και ύψος να ξέρω τι μέγεθος να κοιτάω.;)
GIXXERAKIAS
01/02/2013, 13:28
Για πές και ύψος να ξέρω τι μέγεθος να κοιτάω.;)
Για large είμαι 1,83 και απο βάρος είμαι για xxl για να με αντέξει.:bawl:
GIXXERAKIAS
07/02/2013, 14:10
Παίδες γνωρίζει κανείς την μάρκα Merida ?
έχω βρεί ένα ποδηλατάκι 26αρι με αυτά τα χαρακτηριστικά.
size 18" (46cm),ντεραγιέ χειριστίρια DEORE XT,
3 x 9 ταχυτητες,
πηρούνι ROCK SHOX-TORA--rebound set.
pop lock-(remote κλείδωμα απο το τιμόνι),
STROKER δισκόφρενα υδραυλικά ,
(ρυθμιζόμενα και πολυ ισχυρά)
Τι λέει από περιφερειακά?
THANOS_KTM
07/02/2013, 14:12
Παίδες γνωρίζει κανείς το την Merida μάρκα?
3 x 9 ταχυτητες,
Σαν μάρκα είναι από τις καλές αλλά το μέγεθος δεν σου κάνει εσένα.;)
GIXXERAKIAS
07/02/2013, 14:14
Σαν μάρκα είναι από τις καλές αλλά το μέγεθος δεν σου κάνει εσένα.;)
Έχουμε update στο θέμα.....τελικα είμαι για medium.Τόσα χρόνια πίστευα ότι ειμαι 1,83 αλλά τελικά μετρήθηκα σε ενα ποδηλαταδικο και μου ειπαν οτι είμαι 178 με 80cm καβάλο.
GIXXERAKIAS
07/02/2013, 14:20
http://www.velopiter.ru/viewart/velo/merida9033.htm
Αυτό εδώ είναι και άν και παλιό μοντέλο μου έκαναν εντύπωση τα φρένα του.
THANOS_KTM
07/02/2013, 14:29
Έχουμε update στο θέμα.....τελικα είμαι για medium.Τόσα χρόνια πίστευα ότι ειμαι 1,83 αλλά τελικά μετρήθηκα σε ενα ποδηλαταδικο και μου ειπαν οτι είμαι 178 με 80cm καβάλο.
Ρε φίλε πρέπει να σταματήσεις τα πολλά μπάνια,αμα είναι να αλλάζεις μέγεθος κάθε τόσο.:lol:
Και εγώ εχω μπεί 1.5cm :cry:τα τελευταία 25 χρόνια.:D
Αμα είσαι τόσο,τότε θα είσαι οκ στο 18αρι.:beer:
GIXXERAKIAS
07/02/2013, 14:33
Ρε φίλε πρέπει να σταματήσεις τα πολλά μπάνια,αμα είναι να αλλάζεις μέγεθος κάθε τόσο.:lol:
Και εγώ εχω μπεί 1.5cm :cry:τα τελευταία 25 χρόνια.:D
Αμα είσαι τόσο,τότε θα είσαι οκ στο 18αρι.:beer:
χαχαχαχαχα ασε γκρεμίστηκε όλος μου ο κόσμος όταν μου είπε πόσο είμαι σε ύψος.:p
Είδες μήπως το μοντέλο που είναι?Το έβαλα πάνω,για πές εντυπώσεις?:D
THANOS_KTM
07/02/2013, 14:36
χαχαχαχαχα ασε γκρεμίστηκε όλος μου ο κόσμος όταν μου είπε πόσο είμαι σε ύψος.:p
Είδες μήπως το μοντέλο που είναι?Το έβαλα πάνω,για πές εντυπώσεις?:D
Δυστυχώς ο μαλακοσέρνερ:moutza: στην δουλειά μου το κόβει το site και δεν μπορώ να το δώ.
GIXXERAKIAS
07/02/2013, 14:39
Δυστυχώς ο μαλακοσέρνερ:moutza: στην δουλειά μου το κόβει το site και δεν μπορώ να το δώ.
εχεις πμ!
Red Rider
07/02/2013, 14:42
Πολύ καλά τα merida..
Και καλή αναλογία τιμής,και μεγάλο ευρος τιμών για να διαλέξεις.
Εγώ κοιτούσα το MATTS TFS 300-D,αλλά τελικά αγόρασα GT λόγω εμφάνισης και μόνο.
Στην περιοχή μας είναι ο Λευτέρης που τα φέρνει.Πέρνα μια βόλτα,είναι πολύ καλό παιδί και εξυπηρετικότατος.
GIXXERAKIAS
07/02/2013, 14:46
Πολύ καλά τα merida..
Και καλή αναλογία τιμής,και μεγάλο ευρος τιμών για να διαλέξεις.
Εγώ κοιτούσα το MATTS TFS 300-D,αλλά τελικά αγόρασα GT λόγω εμφάνισης και μόνο.
Στην περιοχή μας είναι ο Λευτέρης που τα φέρνει.Πέρνα μια βόλτα,είναι πολύ καλό παιδί και εξυπηρετικότατος.
Περιοχή μάς?Αττική ολάκερη να ψάξω να τον βρώ?:p
el_hymador
07/02/2013, 17:22
Παίδες γνωρίζει κανείς την μάρκα Merida ?
3 x 9 ταχυτητες,
Τα περιφερειακά του είναι μια χαρά για εισαγωγικό ποδήλατο, ότι πρέπει! Το θέμα είναι βέβαια πόσο κοστολογούν το ποδήλατο με αυτά τα περιφερειακά...
Από εκεί και έπειτα η Merida μαζί με τη Giant είναι οι μεγαλύτερες κατασκευάστριες ποδηλάτων στον κόσμο, φτιάχνουν πλαίσια για όλους τους άλλους (Specialized, Trek, Scott) οπότε κάτι θα ξέρουν, μην σε ανησυχεί το άγνωστο του ονόματος στη χώρα μας, μια χαρά ποδήλατα είναι!
Red Rider
07/02/2013, 18:04
Περιοχή μάς?Αττική ολάκερη να ψάξω να τον βρώ?:p
Πειραιά και πέριξ δεν είσαι? :ninja:
Στην Π.Ράλλη είναι ο Λευτέρης!
GIXXERAKIAS
07/02/2013, 18:46
Τα περιφερειακά του είναι μια χαρά για εισαγωγικό ποδήλατο, ότι πρέπει! Το θέμα είναι βέβαια πόσο κοστολογούν το ποδήλατο με αυτά τα περιφερειακά...
Από εκεί και έπειτα η Merida μαζί με τη Giant είναι οι μεγαλύτερες κατασκευάστριες ποδηλάτων στον κόσμο, φτιάχνουν πλαίσια για όλους τους άλλους (Specialized, Trek, Scott) οπότε κάτι θα ξέρουν, μην σε ανησυχεί το άγνωστο του ονόματος στη χώρα μας, μια χαρά ποδήλατα είναι!
To παληκάρι που το πουλάει μου είπε ότι έκανε καινούριο 900 ευρώ και το πήρε προσφορά στα 680.το δίνει με δυο βδομαδες στην κατοχη του 550 ευρω.
Πάντως με βοηθησες πολύ γιατί το κόψιμο του σκελετού μου θύμιζε scott (πράγμα που μου αρέσει πολύ) και έλεγα να το πώ αλλά φοβόμουν μην ρεζιλευτώ.:p
Απλά θέλω να μάθω αν μετά χρειαστώ κάτι παραπάνω (όπως καλύτερο μπροστινό αέρος-λαδιου και κασέτα 10άρα) μπορώ να τα αλλάξω η θα μείνω με αυτά που έχει ήδη επάνω?Προσπαθώ να βρώ κάτι που να μπορέσω να το κρατήσω για καιρό.:)
Πειραιά και πέριξ δεν είσαι? :ninja:
Στην Π.Ράλλη είναι ο Λευτέρης!
Πειραιά είναι η εργασία μου οπότε θα περάσω,Πέτρου Ράλλη απο κηφισσό πρός αθήνα η πρός Κορυδαλλό είναι να έχω το νού μου?:)
Red Rider
07/02/2013, 19:46
To παληκάρι που το πουλάει μου είπε ότι έκανε καινούριο 900 ευρώ και το πήρε προσφορά στα 680.το δίνει με δυο βδομαδες στην κατοχη του 550 ευρω.
Πάντως με βοηθησες πολύ γιατί το κόψιμο του σκελετού μου θύμιζε scott (πράγμα που μου αρέσει πολύ) και έλεγα να το πώ αλλά φοβόμουν μην ρεζιλευτώ.:p
Απλά θέλω να μάθω αν μετά χρειαστώ κάτι παραπάνω (όπως καλύτερο μπροστινό αέρος-λαδιου και κασέτα 10άρα) μπορώ να τα αλλάξω η θα μείνω με αυτά που έχει ήδη επάνω?Προσπαθώ να βρώ κάτι που να μπορέσω να το κρατήσω για καιρό.:)
Πειραιά είναι η εργασία μου οπότε θα περάσω,Πέτρου Ράλλη απο κηφισσό πρός αθήνα η πρός Κορυδαλλό είναι να έχω το νού μου?:)
Στο 449 είναι στο ρεύμα προς Κηφισό.
Έχε υπ'όψιν οτι πάντα στις τιμές καταλόγου δεν πουλιέται ποδήλατο.Πάντα ρίχνουν την τιμή,στην δική μου περίπτωση απο 650 το άφησε 550.Σε όποιο ποδηλατάδικο πήγα πάντοτε έριχναν την τιμή σε σχέση με την αναγραφόμενη.
el_hymador
07/02/2013, 21:35
Καλά είναι τότε, μια χαρά πράγματα έχει πάνω. Όσο για αναβαθμίσεις μελλοντικά, μπορείς άνετα να βάλεις ότι πιρούνι θες (εννοείται σε αντίστοιχη διαδρομή με αυτή που έχει), τώρα για την 10-αρα κασσέτα ρώτα το σε κάνα ποδηλατάδικο αν μπορεί να την πάρει, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και να μην είναι συμβατό. Στην τελική σκοτίστηκες, μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου το σύστημα μετάδοσης αναλόγα του τι θές, πιο εύκολα / ελαφριά πατήματα για ανηφόρια ή πιο γρήγορα / βαριά για φλαταδούρα και άσφαλτο (αλλά θες και γερά πόδια στην δεύτερη περίπτωση...). Όπως και να έχει, με 27 ταχύτητες είσαι υπεΡκαλυμμένος, δεν θα σου χρειαστεί κάτι άλλο. Καλές πεταλίες! :wave2:
GIXXERAKIAS
08/02/2013, 00:14
Στο 449 είναι στο ρεύμα προς Κηφισό.
Έχε υπ'όψιν οτι πάντα στις τιμές καταλόγου δεν πουλιέται ποδήλατο.Πάντα ρίχνουν την τιμή,στην δική μου περίπτωση απο 650 το άφησε 550.Σε όποιο ποδηλατάδικο πήγα πάντοτε έριχναν την τιμή σε σχέση με την αναγραφόμενη.
Σε ευχαριστώ θα περάσω και από εκεί μια βόλτα.:)
Καλά είναι τότε, μια χαρά πράγματα έχει πάνω. Όσο για αναβαθμίσεις μελλοντικά, μπορείς άνετα να βάλεις ότι πιρούνι θες (εννοείται σε αντίστοιχη διαδρομή με αυτή που έχει), τώρα για την 10-αρα κασσέτα ρώτα το σε κάνα ποδηλατάδικο αν μπορεί να την πάρει, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και να μην είναι συμβατό. Στην τελική σκοτίστηκες, μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου το σύστημα μετάδοσης αναλόγα του τι θές, πιο εύκολα / ελαφριά πατήματα για ανηφόρια ή πιο γρήγορα / βαριά για φλαταδούρα και άσφαλτο (αλλά θες και γερά πόδια στην δεύτερη περίπτωση...). Όπως και να έχει, με 27 ταχύτητες είσαι υπεΡκαλυμμένος, δεν θα σου χρειαστεί κάτι άλλο. Καλές πεταλίες! :wave2:
Με μπρίζωσες άσχημα....
GIXXERAKIAS
08/02/2013, 17:49
Άς παρουσιάσω και εγώ το νέο μου ποδηλατάκι γεμάτος χαρά!:D
281530281531281532
Το έκανα βόλτες μέσα στο πάρκινγκ και έφθασε στ'αυτιά το χαμόγελο σαν βλαμμένο!:lol:
Τα φρένα του είναι ακόμα άστρωτα,τώρα αρχίζουν και πατάνε στον δίσκο,παρ'όλα αυτά έχει εκπληκτικά φρένα (με τρίξιμο όμως,πιστεύω θα στρώσει) με απίστευτη αίσθηση!:uplate:
endopandou
08/02/2013, 18:29
Καλορίζικο φίλε πάντα όρθιος :beer:
leontheprof
09/02/2013, 12:40
Καλοριζικο φιλε μου. Πανεμορφο το Merida. Εξοπλισμο αναβατη παρε αμα αρχισεις τις καγκουριες.
281530281531281532
Το έκανα βόλτες μέσα στο πάρκινγκ και έφθασε στ'αυτιά το χαμόγελο σαν βλαμμένο!:lol:
Τα φρένα του είναι ακόμα άστρωτα,τώρα αρχίζουν και πατάνε στον δίσκο,παρ'όλα αυτά έχει εκπληκτικά φρένα (με τρίξιμο όμως,πιστεύω θα στρώσει) με απίστευτη αίσθηση!:uplate:
Καλολάσπωτο το εργαλείο σου, είναι αξιόμαχο και αν θές μπορούμε να το βελτιώσουμε και άλλο, έχω stock ανταλλακτικών να σε φτιάξω;), να κανονίσουμε να σε βολτάρουμε καμια βόλτα το SBS club το οποίο βολτάρει και on & off.
Και μια και είσαι και streeτας θα σου δώσω μια την Μαντόνα μου να την βολτάρεις και να πας να το κάνεις ανταλλαγή :lol:
dimitrisd
10/02/2013, 03:41
Χαιρετω την παρεα.θελω να σας ρωτησω πριν την αγορα ποδηλατου,για ηπια ασκηση κ για βολτα ας πουμε,αξιζει να απευθηνθω σε ενα καταστημα τυπου cyclist για να δω τι μου ταιριαζει,η οχι?
GIXXERAKIAS
10/02/2013, 07:48
Καλορίζικο φίλε πάντα όρθιος :beer:
Ευχαριστώ πολύ!
Καλοριζικο φιλε μου. Πανεμορφο το Merida. Εξοπλισμο αναβατη παρε αμα αρχισεις τις καγκουριες.
Άμα? Είμαι ήδη στο ψάξιμο για θώρακες, επιγονατίδες και τα σχετικά.:)
Ευχαριστώ πολύ!
Καλολάσπωτο το εργαλείο σου, είναι αξιόμαχο και αν θές μπορούμε να το βελτιώσουμε και άλλο, έχω stock ανταλλακτικών να σε φτιάξω;), να κανονίσουμε να σε βολτάρουμε καμια βόλτα το SBS club το οποίο βολτάρει και on & off.
Και μια και είσαι και streeτας θα σου δώσω μια την Μαντόνα μου να την βολτάρεις και να πας να το κάνεις ανταλλαγή :lol:
Σταύρο για δώσε λεπτομέρειες για το sbs ;) Όσο για την βελτίωση θα γίνει σιγά σιγά και αυτό.Ευχαριστώ αλλά όχι άλλο Ss, πονάει!:-P
Μεγειές μαν. :beer:
Ευχαριστώ Βύρωνα!
Χαιρετω την παρεα.θελω να σας ρωτησω πριν την αγορα ποδηλατου,για ηπια ασκηση κ για βολτα ας πουμε,αξιζει να απευθηνθω σε ενα καταστημα τυπου cyclist για να δω τι μου ταιριαζει,η οχι?
Για ήπια άσκηση και βόλτα σ όλα τα τερέν (άσφαλτο και χώμα βατό) θα σου προτείνουν ένα trekking.Δεν είναι κακό να πας κει από ένα κατάστημα να ρωτήσεις οποίες απορίες έχεις.Το ίδιο έκανα και εγώ όταν έψαχνα για το δικό μου.:)
Red Rider
10/02/2013, 08:33
Πολύ όμορφο!
Καλολάσπωτο!
Πόσο πήγε?
Πάρνηθα πότε? :)
el_hymador
10/02/2013, 10:33
Τουμπανάκι το ποδήλατο, πραγματική ευκαιρία στα χρήματα που έδωσες! Καλές βόλτες και καλά λασπώματα! :beer:
sapila racing
10/02/2013, 13:27
Kαλές βόλτες! :beer: Ωραίο ποδήλατο και καλή η τιμή.
whatever
10/02/2013, 18:41
ωχ τώρα είδα οτι υπάρχει τέτοιο θέμα! Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κράνος για mountain bike (fullface) μέσα στην πόλη; και αν ναι του είναι άνετο ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στα κράνη για mountain bike και στα κράνη για motocross ; γιατι επιφανειακά δε φαίνεται κάποια διαφορά.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133646&p=2285728#post2285728
GIXXERAKIAS
11/02/2013, 08:10
Πολύ όμορφο!
Καλολάσπωτο!
Πόσο πήγε?
Πάρνηθα πότε? :)
Πήγε 530 ευρώ τελική τιμή με 3 βδομάδες αγορασμένο από τον προηγούμενο.Καινούριο δηλαδή.:D
Πάρνηθα θα αργήσει λίγο γιατί ναί μέν βρήκα το χαμόγελό μου στο άλσος το Σαββάτο και την Κυριακή αλλά κάπου εκεί έχασα και την αναπνοή μου.:cry:
Τουμπανάκι το ποδήλατο, πραγματική ευκαιρία στα χρήματα που έδωσες! Καλές βόλτες και καλά λασπώματα! :beer:Ευχαρίστώ πολύ!:beer:
Kαλές βόλτες! :beer: Ωραίο ποδήλατο και καλή η τιμή.
Και δώρο τρόμπα και σαμπρέλλα.:p
Ευχαριστώ πολύ!:beer:
Λοιπόν μετά από μία χαλαρή διαδρόμή μέσα στο Άλσος της Φιλαδέλφειας έπαθα πλάκα με την συμπεριφορά του και την ποιότητα του στα χειριστήρια,τις αλλαγές του και τα φρένα του.Με ξένισε μόνο λίγο ότι το πίσω δισκόφρενο ακόυγεται λίγο παραπάνω από το μπροστινό (σάν άρπισμα των πίσω ακτίνων στο πάτημα του φρένου) και μάλλον θα θέλει κεντράρισμα η δαγκάνα?:confused:
Εξοπλισμό θα χρειαστώ κράνος και γάντια πρός το παρόν (και βερμούδα γιατί χάλασα την jordan την φόρμα στο εμπρός μεγάλο γρανάζι,όλο την μάσαγε :cry:) και εξοπλισμό ποδηλάτου,εργαλεία,φώτα,παγουράκι και λαδάκι για την αλυσίδα.Μετά την βόλτα το εγκεφαλικό...ωραίες οι λάσπες και τα περάσματα αλλά όταν ήρθε η στιγμή να το βάλω στο σπίτι μ'έκλαψε η μανούλα μου....[plastis mode] :cry:
Νά ειμαστέ καλά παίδες να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή που ξανανοιώνουμε σαν παιδιά!:beer:
THANOS_KTM
11/02/2013, 09:08
Kαλορίζικο και καλές βόλτες.Εκανες καλή επιλογή τελικά.;)
Οταν με το καλό το μάθεις,ελα να σε ξεναγήσω στα βουνά της Δυτικής Αττικής.:wave2:
nicksior
02/03/2013, 21:47
http://www.youtube.com/embed/AbF6ZZqVMyk?feature=player_detailpage
PetranGR
02/03/2013, 22:24
επειδή είδα 1-2 πράγματα πάνω σε αυτό και πρώην ποδηλάτης - αθλητής κτλ. να γνωρίζετε οτι τα καλύτερα ανταλλακτικά και αύξηση επιδόσεων στα συστήματα του ποδηλάτου σας είναι της : Shimano και το μοντέλο λέγεται
ΧΤR. Είναι Professional , και είναι πανάκριβο αλλά δεν υπάρχει όμοιο του.
Γενικότερα εάν θέλετε να δείτε σε προσφορά ας πούμε σετ έχει : http://www.fibica.com/shimano-xtr-m980-full-groupset-10-speed-692.html 2300$ το Μ980 Σετ... :)
Αλλά γενικά να το ξέρετε :)
panos1050
03/03/2013, 14:32
:eek:
http://www.youtube.com/embed/AbF6ZZqVMyk?feature=player_detailpage
δεν νιωθουν οι ανθρωποι....:eek::eek:
xaotikos
03/03/2013, 14:47
Το εχω βάλει και στα ποδηλατικα sites ας το βαλω και εδω μπας και το παρει κανενος το μάτι:
Στις 13-2-2013 μου πήρανε το ποδήλατο που είχα μέσα στο σπίτι!!
Ειναι cannondale Jekyll 4 του 2011 χρώμα άσπρο με λίγο κόκκινο όπως φαίνεται στις φωτό. Μέγεθος medium
Από εξτρά είχε: φρένα magura luise bat, KSi900 seatpost, τιμόνι και πετάλια nukeproof, λαιμό Truvativ Holzfeller. Ο σκελετός ηταν καλυμμένος με ζελατίνα προστασίας και είχε φύγει το κομμάτι που είχε σαν δείκτη για το sag.
Δεν κυκλοφορούν πολλά γιαυτό αν το πετύχει κανένας ας στείλει ένα πμ εδώ ή ένα mail στο xaotikos @ gmail.com
283684283685
PetranGR
03/03/2013, 15:44
εντάξει κρίμα να πάρουν τέτοιο εργαλείο :(
Το είχες βάλει σε κατάβαση ;
THANOS_KTM
04/03/2013, 08:24
επειδή είδα 1-2 πράγματα πάνω σε αυτό και πρώην ποδηλάτης - αθλητής κτλ. να γνωρίζετε οτι τα καλύτερα ανταλλακτικά και αύξηση επιδόσεων στα συστήματα του ποδηλάτου σας είναι της : Shimano και το μοντέλο λέγεται
ΧΤR. Είναι Professional , και είναι πανάκριβο αλλά δεν υπάρχει όμοιο του.
Γενικότερα εάν θέλετε να δείτε σε προσφορά ας πούμε σετ έχει : http://www.fibica.com/shimano-xtr-m980-full-groupset-10-speed-692.html 2300$ το Μ980 Σετ... :)
Αλλά γενικά να το ξέρετε :)
Kάποτε ήταν,τώρα ποιά η Sram με την ΧΟ την έχει ξεπεράσει.!!!
PetranGR
04/03/2013, 10:27
Kάποτε ήταν,τώρα ποιά η Sram με την ΧΟ την έχει ξεπεράσει.!!!
Δεν λέω, οτι δεν υπάρχουν άλλες καλές εταιρίες,αλλά η Shimano XTR ,ΕΊΝΑΙ Καθαρά για επαγγελματίες, π.χ κυρίως στο ΜΤΒ χρησιμοποείτε για ,την καταπόνηση των συστημάτων στο μέγιστο.
xaotikos
04/03/2013, 19:43
εντάξει κρίμα να πάρουν τέτοιο εργαλείο :(
Το είχες βάλει σε κατάβαση ;
Και κατάβαση και βόλτες και απ'ολα!
Το είχα φέρει στα μέτρα μου όσο μπορούσα και το ευχαριστιόμουνα...που να πιάσει καρκίνο στα @@ ο καρι0λης που το πήρε!!!
Υ.Γ Σόρρυ αλλά ακόμα να το καταπιώ
PetranGR
04/03/2013, 21:17
Και κατάβαση και βόλτες και απ'ολα!
Το είχα φέρει στα μέτρα μου όσο μπορούσα και το ευχαριστιόμουνα...που να πιάσει καρκίνο στα @@ ο καρι0λης που το πήρε!!!
Υ.Γ Σόρρυ αλλά ακόμα να το καταπιώ
Λογικό να κάνεις ακόμα να το καταπίεις .
Ελπίζω 1/100 να το βρείς αν και πιστεύω θα το έχει βάψει όποιος και αν το πήρε,η ανταλλακτικά .
Θελουν αλλαγη τα λαστιχακια στο σπαστο της γυναικας και της εχει σκαλωσει να βαλει κατι χρωματιστα που εχει δει στο νετ..Εχετε να προτεινεται κατι?Κοιταζα ebay και βρηκα διαφορα αξιζουν?20x1.75 φοραει..
http://www.ebay.com/itm/BICYCLE-TIRE-20-x-1-75-BLUE-CRUISER-LOWRIDER-BMX-MTB-FIXIE-TRIKE-CYCLING-BIKE-/150999235794?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item2328417cd2
http://www.ebay.co.uk/itm/Pair-2-Tone-BMX-Folding-Bike-Bicycle-20-x-1-75-1-95-Colour-Tyres-Inner-Tubes-/190758518920?ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123
motomaniac
30/04/2013, 13:26
Θελουν αλλαγη τα λαστιχακια στο σπαστο της γυναικας και της εχει σκαλωσει να βαλει κατι χρωματιστα που εχει δει στο νετ..Εχετε να προτεινεται κατι?Κοιταζα ebay και βρηκα διαφορα αξιζουν?20x1.75 φοραει..
http://www.ebay.com/itm/BICYCLE-TIRE-20-x-1-75-BLUE-CRUISER-LOWRIDER-BMX-MTB-FIXIE-TRIKE-CYCLING-BIKE-/150999235794?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item2328417cd2
http://www.ebay.co.uk/itm/Pair-2-Tone-BMX-Folding-Bike-Bicycle-20-x-1-75-1-95-Colour-Tyres-Inner-Tubes-/190758518920?ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123
ακριβουτσικα δεν ειναι για ebay?
motomaniac
30/04/2013, 14:00
εγω προσφατα αγορα ενα ideal striker ειχε ενα θεμα η πισω ζαντα (επιδιορθωθηκε αλλαξα στεφανι με διπλο μαλιστα) και χτυπαει το εμπρος πιρουνι, εχει κενα. βεβαια η τιμη του για αυτο το ποδηλατο ηταν εξευτελιστικη. εχει δισκοφρενα.
Red Rider
30/04/2013, 14:32
Είχα δεί στο praktiker κάτι τέτοια δίχρωμα,και αν θυμάμαι καλά ήταν και φθηνά.
Εγω πηγα εδω πατρα και δνε βρηκα τιποτα..Τωρα προσφατα ειχες παει..?
ακριβουτσικα δεν ειναι για ebay?
Τι να πω δεν ξερω..Το δευτερο λινκ φαινεται καλο πακετακι με δωρο σαμπρελες αλλα δεν τα στελνει ελλαδα..
motomaniac
30/04/2013, 18:04
χθες παρομοιο λαστιχο μαυρο στο ποδηλαταδικο της γειτονιας ειχε 6ε. τι να πω...
Μολις γυρισα απτο πρακτικερ οντως το ζευγαρι κανει 5.70 στο ιδιο πελμα και σε ποιο σπορ 7.50 αρα ειναι πολλα οπως λες motomaniac...Τι να πω θα δουμε καιτ θα βρω..
Argonautis46
04/05/2013, 22:49
MTB με καμια 200αρα πέρνω? για απλές cool καταστσεις! εννοείτε σουζες κολιες κλπ (μλκιουλες) ;)
Μένω Χανία και λεω να πάω στο σύλλογο που έχει για ξεσκούριασμα
Red Rider
06/05/2013, 14:14
Εγω πηγα εδω πατρα και δνε βρηκα τιποτα..Τωρα προσφατα ειχες παει..?
Πάνε αρκετοί μήνες..
Πάντως ψαχτείτε καλά πριν αγοράσετε οτιδήποτε,γιατί τώρα που έχει γίνει μόδα το ποδήλατο,γέμισε ο τόπος τυχάρπαστους εμποράκους..
motomaniac
06/05/2013, 14:53
πηρα ideal striker με λιγοτερα απο 100ε. ηθελε μονο πισω ζαντα γιατι ηταν θεοστραβη. ειχα μια μπροστινη περισια με διπλα τοιχοματα. εκανα τραμπα το στεφανι κι ακτινολογηση μονος μου. εκτος απο το κενο που εχει το πιρουνι ζουμ (λογω φθορας με ειπανε) το ποδηλατο ειναι αψογο. κατα πολυ ανωτερο απο το παλιο μου κλασσικο ατσαλινο παλιομοδιτικο mountain. πολυ πιο ανετο κι ελαφρυ πηδαλι, πολυ ελαφρια αισθηση. αλλα η σελα ειναι στρινγκ. μας ποναει ο κωλος λεμε. παρηγγηλα τζελ αλλα μαλλον θα κανω μετατροπη και θα βαλω την κλασσικη την παλια μου την φαρδια που ειναι τελεια. ποδηλατο κανουμε σε επαρχιακο δικτυο που υπαρχει ποδηλατοδρομος και στην λιμνη του αλλιακμωνα που εχουν φτιαξει μια πολυ ωραια διαδρομη. συνολο15κμ τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα. σιγα σιγα θα αυξησουμε τα χλμ και φυσικα την δυσκολια.
εχει κατι ωραια μονοπατια και χωματοδρομους γυρω απο την λιμνη.. αλλα ο γυρισμος στην πολη ειναι βαρυς μετα.
Argonautis46
17/05/2013, 23:19
ρε μάγκες θα τρελαθώ! Πότε αλλάξανε αλυσίδες στα ποδήλατα κ δε μου ειπαν τπτ?
θέλω να βγάλω μια αλυσίδα και δν μπορώ...:mad: εγώ πάντως θυμάμαι πιτσιρικάς π η αλισύδα για να βγει είχε ένα κρίκο με μία ασφάλεια.. την εβγαζες και τέλος.
Τι διάολο θέλουν για να βγουν οι καινούριες.. δώστε μου τα φώτα σας pls
SHOOTER045
17/05/2013, 23:29
οι καινουργιες που ειναι και ποιο στενες απο αυτες που ειχαμε στα ποδηλατα μας πιτσιρικαδες,δεν εχουν ασφαλεια,κλεινουν χτυπητα αππως στις μοτο,αν θελεις να αλλαξεις η να την βγαλεις,την κοβεις,τωρα ασφαλεια στενη δεν ξερω αν παιζει,αν οχι παιρνεις καινουργια αλυσιδα
Argonautis46
18/05/2013, 03:47
οι καινουργιες που ειναι και ποιο στενες απο αυτες που ειχαμε στα ποδηλατα μας πιτσιρικαδες,δεν εχουν ασφαλεια,κλεινουν χτυπητα αππως στις μοτο,αν θελεις να αλλαξεις η να την βγαλεις,την κοβεις,τωρα ασφαλεια στενη δεν ξερω αν παιζει,αν οχι παιρνεις καινουργια αλυσιδα
xaxaxa έλεος!! απιστευτο μου φαίνεται οτι πρεπει να την κόψω ενώ μπορει να διορθωθει η κατάσταση της..
ευχαριστω φιλε μ :beer:
motomaniac
18/05/2013, 12:53
xaxaxa έλεος!! απιστευτο μου φαίνεται οτι πρεπει να την κόψω ενώ μπορει να διορθωθει η κατάσταση της..
ευχαριστω φιλε μ :beer:
υπαρχει ασφαλεια να την ξανακλεισεις αφου την κοψεις. αλλα ειναι χτυπητη.