View Full Version : Ποδήλατα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Ενας ειναι ο Φρειδερικος.Πολυ σωστος επαγγελματιας.
http://www.frederikbikes.gr/
Κ ο Κασσιματης που ειναι κ εισαγωγεας νομιζω
http://www.kassimatiscycling.gr/
Αυτοι οι 2 ειναι που σου προτεινω να επισκευφτεις και θα σε προσανατολισουν πληρως...
Πιο μοντελο ειναι το μαυρο κοκκινο με τα 540ε για δε το βρισκω?
Eιναι τα καινουργια μοντελα και θα πρεπει να μιλησεις με τον μαγαζατορα για το αν τα εχει ετοιμοπαραδοτα...
Μπορεις να βρεις και περσινο μοντελο σε καλυτερη τιμη αν εχει καμια προσφορα...
el_hymador
26/10/2009, 20:08
Ψαξε για προσφορες σε μοντελα του 2009, παιζουν πολυ καλες τιμες!
Τωρα με 700 ? αγοραζεις ενα πολυ καλο εισαγωγικο hardtail, καταβασεις θα κανεις με μετρο, αλλα αναβασεις και βολτες οσο γουσταρεις :beer: :beer:
Ti γνωμη εχετε για GIANT TERRAGO DISK του 2010 .Αναρτηση μπροστα που κλειδωνει κ δισκοφρενο μπροστα στα 480ε μαυρο η μπλε???????/:wave2: Ουτε φοτο δε μπορω να βρω , εχω 3 μερες διορια να το παραγγειλω......
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ti γνωμη εχετε για GIANT TERRAGO DISK του 2010 .Αναρτηση μπροστα που κλειδωνει κ δισκοφρενο μπροστα στα 480ε μαυρο η μπλε???????/:wave2: Ουτε φοτο δε μπορω να βρω , εχω 3 μερες διορια να το παραγγειλω......
Σε αυτό αναφέρεσαι?
http://www.giant-bicycles.com/el-GR/bikes/mountain/3823/36080/
Αν ναι χτύπα το. Αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι έχω το Giant Terrago 2 του 09.
Απόλυτα ευχαριστημένος, με super περιφερειακά. Το 3 είναι ένα μοντέλο "κάτω", αλλά από ότι δείχνει και στη τιμή που λες είναι πολύ καλά.
Είναι προσφορά?:wave2:
179514
Εχω ενα ξαδερφο στο εξωτερικο κ μου στελνει ειναι απλα υπαλληλος κ εχωπαρει αρκετα πραγματ ομως.Αξιζει το δισκοφρενο η να γλιτωσω κανα φραγκο.?
Εχω ενα ξαδερφο στο εξωτερικο κ μου στελνει.Αξιζει το δισκοφρενο η να γλιτωσω κανα φραγκο.?
Το δισκόφρενο αξίζει μόνο αν είναι υδραυλικό και όχι μηχανικό.
Ρίξε μια ματιά στο υπάρχον thread και θα απαντηθούν όλες σου οι ερωτήσεις.
Οκ, υδραυλικο μου ειπε οτι ειναι.
Απλα απο μικρος δεν επερνα ακριβα ποδηλατα σχετικα.Κ με εξιταρει η διαφορα που θα δω με ενα σχετικα καλο τεχνικο ποδηλατο κ αναρωτιεμαι πως θα ειναι η αισθηση σε συγκριση με ενα mountain απο super market..........:wave2:
makis206
05/11/2009, 21:33
Απλα απο μικρος δεν επερνα ακριβα ποδηλατα σχετικα.Κ με εξιταρει η διαφορα που θα δω με ενα σχετικα καλο τεχνικο ποδηλατο κ αναρωτιεμαι πως θα ειναι η αισθηση σε συγκριση με ενα mountain απο super market..........:wave2:
Αν πας στο Giant που επισύναψες να είσαι βέβαιος ότι θα δεις τεράστια διαφορά, για τα φρένα και μόνο να μιλήσουμε (είναι όντως υδραυλικά, στη φωτό τουλάχιστον) σαν να πας απ'τη νύχτα στην ημέρα!
Όντως η τιμή του είναι πολύ καλή :beer:
el_hymador
05/11/2009, 21:46
Εγω σημερα πηρα αυτο :beer: :a2: :a25: :a30:
Orbea AOS 2010
Κουρσακι με ισιο τιμονι, ανθρακονηματινο πιρουνι και super τιμουλα!
Δυστυχως εφαγα σαν το βοδι μολις γυρισα σπιτι αφου ελειπα ολη ημερα και δεν την παλευω να παω μια νυχτερινη...αυριο ομως....:winka:
179534
el_hymador
05/11/2009, 21:47
2
179535
el_hymador
05/11/2009, 21:48
3
179536
makis206
05/11/2009, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλόβολτο νά'ναι Κωστή, να το χαρείς το κουκλί!
:beer:
Καλημέρα.
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα,αλλά μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο Ideal Megisto 2009 (http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=205).
Απ ότι έχω καταλάβει,έχει καλή σχέση τιμή/απόδοσης και φαίνεται να είναι
ένα "τίμιο" :D ποδήλατο για την χρήση που εγώ του προορίζω,80% on και 20% off.
Είναι το πρώτο μου ποδήλατο μετά απο πολλαααα χρόνια.... :bigcry:
Έχει κανείς σχετική εμπειρία στο συγκεκριμένο ; Να το βάλω στο καλάθι ; :)
Βγαίνει και factory edition με φρένα M416 MECHANICAL DISC αντί των v-brakes του απλού.
:wave2:
180862
Cpt. Haddock
17/11/2009, 11:51
Orbea AOS 2010
Κουρσακι με ισιο τιμονι, ανθρακονηματινο πιρουνι και super τιμουλα!
Δυστυχως εφαγα σαν το βοδι μολις γυρισα σπιτι αφου ελειπα ολη ημερα και δεν την παλευω να παω μια νυχτερινη...αυριο ομως....:winka:
Μεγειές και καλόβολτο :beer: :beer: :beer:
Θα του αφήσεις το τιμόνι που έχει ή θα βάλεις κουρσας; :wave2:
@golis, για το μέγεθος του ποδηλάτου να σιγουρευτείς, κατα τα άλλα μια χαρά ποδήλατο είναι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα του αφήσεις το τιμόνι που έχει ή θα βάλεις κουρσας;
Μάλλον θα βγάλει την σέλα και θα πηγαίνει από τις λακούβες ... :blush:
el_hymador
17/11/2009, 12:27
Μεγειές και καλόβολτο :beer: :beer: :beer:
Θα του αφήσεις το τιμόνι που έχει ή θα βάλεις κουρσας; :wave2:
οχι, θα το αφησω με το ισιο τιμονι που με βολευει πιο πολυ στη πολη...αν ηθελα drop bars θα επαιρνα το Enol που ειναι ακριβως το ιδιο ποδηλατο αλλα με κουρσαδικο τιμονι.
στο μελλον και αν οι αποστασει μεγαλωσουν, βλεπουμε... :wave2:
el_hymador
17/11/2009, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μάλλον θα βγάλει την σέλα και θα πηγαίνει από τις λακούβες ... :blush:
καλα μην νομιζεις, με τετοια λαστιχα τις νοιωθεις τις λακκουβες ακομα και με τη σελα...:blush:
ερωτιξης...
εχω ενα sector cameron (ολοιδιο με αυτο εδω (http://www.ricardo.gr/buy/%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1/mountain-bikes/sector-cameron-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7/v/an575097610/) -για να μην τραβαω φωτο το δικο μου)...
αλλαξα σημερα τακακια, μιας και το ειχα πολυ καιρο στην ακινησια...
τα παπουτσακια τα εβαλα σωστα στη θεση τους...το προβλημα ειναι οτι δε φρεναρει δυνατα...τι εννοω?το εντο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ...θα μου πειτε φρεναρει τι σε νοιαζει...για μενα αυτο ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο σε ενα ποδηλατο και με ενοχλει που δε μπορει να γινει...τι μπορει να φταιει?μηπως η ζαντα ειναι το προβλημα(που δε το νομιζω αλλα λεμε τωρα...)
καποια ιδεα κανεις?
επισης θελω να πω πως τα φρενα παντα ετριζαν αρκετα εντονα, το λογο δεν τον ξερω...στο μπροστινο που αλλαξα παπουτσακια δε τριζουν τοσο, αλλα τριζουν...φανταζομαι κανονικα δε θα πρεπε να ακουγοταν τιποτα...
el_hymador
17/11/2009, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ερωτιξης...
εχω ενα sector cameron (ολοιδιο με αυτο εδω (http://www.ricardo.gr/buy/%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1/mountain-bikes/sector-cameron-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7/v/an575097610/) -για να μην τραβαω φωτο το δικο μου)...
τα παπουτσακια τα εβαλα σωστα στη θεση τους...το προβλημα ειναι οτι δε φρεναρει δυνατα...τι εννοω?το εντο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ...θα μου πειτε φρεναρει τι σε νοιαζει...για μενα αυτο ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο σε ενα ποδηλατο και με ενοχλει που δε μπορει να γινει...τι μπορει να φταιει?μηπως η ζαντα ειναι το προβλημα(που δε το νομιζω αλλα λεμε τωρα...)
καποια ιδεα κανεις?
επισης θελω να πω πως τα φρενα παντα ετριζαν αρκετα εντονα, το λογο δεν τον ξερω...στο μπροστινο που αλλαξα παπουτσακια δε τριζουν τοσο, αλλα τριζουν...φανταζομαι κανονικα δε θα πρεπε να ακουγοταν τιποτα...
τα στεφανια ειναι αλουμινενια?
nai nai...
femco μαρκα αποτι λενε και double wall alloy...
και με ιso9002 :lol:
τα φρενα ειναι shimano v brakes, ξεχασα να το πω...
stefanos
17/11/2009, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Καλημέρα.
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα,αλλά μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο Ideal Megisto 2009 (http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=205).
Απ ότι έχω καταλάβει,έχει καλή σχέση τιμή/απόδοσης και φαίνεται να είναι
ένα "τίμιο" :D ποδήλατο για την χρήση που εγώ του προορίζω,80% on και 20% off.
Είναι το πρώτο μου ποδήλατο μετά απο πολλαααα χρόνια.... :bigcry:
Έχει κανείς σχετική εμπειρία στο συγκεκριμένο ; Να το βάλω στο καλάθι ; :)
Βγαίνει και factory edition με φρένα M416 MECHANICAL DISC αντί των v-brakes του απλού.
:wave2:
Εχω το περσινό πάνω κάτω ίδιο φαίνεται, μια χαρά για την πόλη ,έπαθα σοκ όταν το έκανα βόλτα είχα δεκαετίες να ανέβω σε ποδήλατο, νόμιζα οτι πήγαινε μόνο του.
Για δίσκο δεν νομίζω να χρειάζεται μιας και το 20% του χώματος δεν περιλαμβάνει και λάσπες.
el_hymador
17/11/2009, 21:16
nai nai...
femco μαρκα αποτι λενε και double wall alloy...
και με ιso9002 :lol:
τα φρενα ειναι shimano v brakes, ξεχασα να το πω...
κανε μια αλλαγη σε τακακια με κατι πιο μαλακο...αλλιως πας για στεφανια καπως καλυτερα. το κοστος δεν ειναι απογορευτικο, με 50-70? βρισκεις κομπλε με τα κεντρα τους και κασετα πισω...
αποψη μου βεβαια (και αν κανεις ποδηλατο συχνα) να δοκεις κανα 400αρι και να παρεις κατι αξιοπρεπες :wave2:
κανε μια αλλαγη σε τακακια με κατι πιο μαλακο...αλλιως πας για στεφανια καπως καλυτερα. το κοστος δεν ειναι απογορευτικο, με 50-70? βρισκεις κομπλε με τα κεντρα τους και κασετα πισω...
αποψη μου βεβαια (και αν κανεις ποδηλατο συχνα) να δοκεις κανα 400αρι και να παρεις κατι αξιοπρεπες :wave2:
κοιτα, και αυτο πριν καμια 10ρια χρονια που το χα παρει(:D :blush: ) δεν ηταν φτηνιαρικο, καμια κατοσταρια χιλιαρικα εκανε...
παντως θα δω τι θα κανω...μου ειπε και ο μπαρμπας που πηρα τα τακακια να του το παω να το δει να μου πει...οποτε βλεπουμε...
ευχαριστω για τη βοηθεια...
ερωτιξης...
καποια ιδεα κανεις?
Αποτι καταλαβα, με τα παλια τακακια φρεναρε καλυτερα..
Τοτε 3 πραγματα μπορει να φταίνε:
1. Τα τακακια δεν πατανε σωστα στο στεφανι (ειδικα αν τα τακακια ειναι με πειρο και οχι με βιδα, αυτη η ρυθμιση ειναι αρκετος μπελας).
2. Το στεφανι ειναι φαγωμενο και τα τακακια πατανε μονο με τις ακρες τους και θελουν στρώσιμο. Σιγα σιγα θα βελτιωθουν (αρκει μονο το στεφανι να μην ειναι πολυ φαγωμενο, οποτε ειναι επικυνδινο να σπασει και θελει αλλαγμα).
Τα 1 και 2 θα δινουν μια λαστιχενια αισθηση στη μανετα σαν να υπαρχει αερας σε υδραυλικο κυκλωμα, εκτος και αν η μανετα ειναι πλαστικη (απαραδεκτο, αλλα πολυ συχνό) οποτε ελαστικοτητα εχει ετσι και αλλιως.
Αν τα 1 και 2 ειναι ενταξει, τοτε μενει το
3. Τα νεα τακακια ειναι γτπ.... (κυκλοφορει πολλη σαβουρα στα ποδηλατικα ειδη...)
Ακομη ενα πραγμα που δημιουργει προβληματα στα φρενα, αλλα και στις ταχυτητες, ειναι τα καλώδια που μαζευουν υγρασια στο εσωτερικο τους και οξειδωνουν τα συρματα δυσκολευοντας πολυ την κινηση τους...
Το τριξιμο μπορει να οφειλεται σε φθορα των αρθρωσεων των βραχιονων των v-brakes στο πιρουνι, αλλα μπορι και οχι (κατι παλια Shimano XT το εκαναν παντα...) Ενα κολπο που βοηθαει συνηθως ειναι το λεγομενο toe-in, η ρυθμιση δηλ. των τακακιων ετσι ωστε να μην ειναι παραλληλα με το στεφανι, αλλα να παταει πρωτα το μπροστινο τους μερος, ενω το πισω εχει ακομη 0.5-1mm αποσταση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Αποτι καταλαβα, με τα παλια τακακια φρεναρε καλυτερα..
Τοτε 3 πραγματα μπορει να φταίνε:
1. Τα τακακια δεν πατανε σωστα στο στεφανι (ειδικα αν τα τακακια ειναι με πειρο και οχι με βιδα, αυτη η ρυθμιση ειναι αρκετος μπελας).
2. Το στεφανι ειναι φαγωμενο και τα τακακια πατανε μονο με τις ακρες τους και θελουν στρώσιμο. Σιγα σιγα θα βελτιωθουν (αρκει μονο το στεφανι να μην ειναι πολυ φαγωμενο, οποτε ειναι επικυνδινο να σπασει και θελει αλλαγμα).
Τα 1 και 2 θα δινουν μια λαστιχενια αισθηση στη μανετα σαν να υπαρχει αερας σε υδραυλικο κυκλωμα, εκτος και αν η μανετα ειναι πλαστικη (απαραδεκτο, αλλα πολυ συχνό) οποτε ελαστικοτητα εχει ετσι και αλλιως.
Αν τα 1 και 2 ειναι ενταξει, τοτε μενει το
3. Τα νεα τακακια ειναι γτπ.... (κυκλοφορει πολλη σαβουρα στα ποδηλατικα ειδη...)
Ακομη ενα πραγμα που δημιουργει προβληματα στα φρενα, αλλα και στις ταχυτητες, ειναι τα καλώδια που μαζευουν υγρασια στο εσωτερικο τους και οξειδωνουν τα συρματα δυσκολευοντας πολυ την κινηση τους...
Το τριξιμο μπορει να οφειλεται σε φθορα των αρθρωσεων των βραχιονων των v-brakes στο πιρουνι, αλλα μπορι και οχι (κατι παλια Shimano XT το εκαναν παντα...) Ενα κολπο που βοηθαει συνηθως ειναι το λεγομενο toe-in, η ρυθμιση δηλ. των τακακιων ετσι ωστε να μην ειναι παραλληλα με το στεφανι, αλλα να παταει πρωτα το μπροστινο τους μερος, ενω το πισω εχει ακομη 0.5-1mm αποσταση...
λοιπον, τα καινουρια τακακια φρεναρουν πιο καλα απο τα παλια, και τριζουν αισθητα λιγοτερο...οντως οπως το πες ειναι με αξονα τα τακακια και οχι με βιδα, αλλα τα εχω βαλει σωστα, και η αισθηση στη μανετα ειναι αρκετα σκληρη και αμεση...η μανετα επισης ειναι μεταλικη και οχι πλαστικη...
τωρα για τη φθορα στο στεφανι, τι να σου πω...δε φαινεται και για φθαρμενο να σου πω την αληθεια...αλλα δε ξερω τι εννοειτε και φρορα κιολας...πως μπορει ενα τακακι απο καουτσουκ να φθυρει το αλουμηνιο?
λοιπον, μιας και με επιασε η μουρλα, πηρα ενα σκοτς μπραιτ και ετριψα την μπροστινη ζαντα στο σημειο που πατανε τα τακακια, και εφυγε η μαυριλα...
το φρεναρισμα δε βελτιωθηκε καθολου...η μανετα δινει εντελως ξερη και συμπαγη αισθηση...για να κανω ακομη καλυτερα τη δοκιμη, ρυθμισα απο το ρυθμιστη της μανετας τα φρενα στο οριο, ετσι ωστε ισα να μην ακουμπανε στο στεφανι.Δηλαδη σχεδον με το που πατας τη μανετα εχεις φρενο...Πατοντας με ολη τη δυναμη, το φρεναρισμα ειναι απογοητευτικο...νιωθω οτι η δυναμη περναει στα τακακια, αλλα για καποιο λογο δε φρεναρει οπως θελω...το εντο ειναι δηλαδη ΕΝΤΕΛΩΣ αδυνατο(και δε παιζει το να μη μπορω εγω να κανω)...
λετε να φταινε τα τακακια που εβαλα τελικα(οχι οτι πριν φρεναρε καλυτερα...)?
επειδη εξ αποστασεως δε ξερω αν θα γινει δουλεια, να το παω στο μπαρμπα που πηρα τα τακακια να το δει(αν και δε νομιζω να τα καταφερει να το φτιαξει αλλα τεσπα)
επισης, λογω της ακινησιας, το ελευθερο στην πισω ροδα κολλαει...και οπως καταλαβαινεται οταν σταματαω να κανω πεταλι μερικες φορες κανει την αλυσιδα μπαχαλο...κανενας τροπος για να το λυσω χωρις να καθομαι να ψαχνω(εβγαλα την πισω ροδα αλλα δε τα καταφερα, και μιας και ειναι βραδυ σταματησα γιατι βαρεθηκα)?
stefanos
21/11/2009, 08:25
επισης, λογω της ακινησιας, το ελευθερο στην πισω ροδα κολλαει...και οπως καταλαβαινεται οταν σταματαω να κανω πεταλι μερικες φορες κανει την αλυσιδα μπαχαλο...κανενας τροπος για να το λυσω χωρις να καθομαι να ψαχνω(εβγαλα την πισω ροδα αλλα δε τα καταφερα, και μιας και ειναι βραδυ σταματησα γιατι βαρεθηκα)?
λίγο λαδάκι ψιλό στο καπάκι της κασέτας, προσεκτικά να περάσει μέσα, και καμιά βόλτα.
Θελω να παρο ποδηλατο κ εχω καραμπερδευτει........
Στην αρχη ειμουν να παρω ενα all round mountain ok?
Meta ειδα ενα αλλο που απλα ειχε λεπτοτερες ροδες αλλα κ αυτες τρακτεροτες κ λεω θα με βολεψει καλητερα στην πολη αλλα κ χοματοδρομο θα πηγαινει.........ετσι?
κ μετα ειδα κ ενα μαλλον free ride η free style ητανε κ λεω οτι κ μαυτο θα πηγαινω πολυ , χωμα κ θα κανω κ κανα κολπακι στην πλατεια ........
Για πειτε καμια γνωμη.....:wave2:
Θελω να παρο ποδηλατο κ εχω καραμπερδευτει........
Στην αρχη ειμουν να παρω ενα all round mountain ok?
Meta ειδα ενα αλλο που απλα ειχε λεπτοτερες ροδες αλλα κ αυτες τρακτεροτες κ λεω θα με βολεψει καλητερα στην πολη αλλα κ χοματοδρομο θα πηγαινει.........ετσι?
κ μετα ειδα κ ενα μαλλον free ride η free style ητανε κ λεω οτι κ μαυτο θα πηγαινω πολυ , χωμα κ θα κανω κ κανα κολπακι στην πλατεια ........
Για πειτε καμια γνωμη.....:wave2:
Hardtail Mountain Bike ή City Bike. Ξέχνα όλα τα άλλα και τα freestyle & τα full suspension & όλα. & άδικα θα πάρεις ένα τέτοιο και θα σε κουράζει & δε κάνει για τη δουλειά που θες.
Cpt. Haddock
24/11/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Hardtail Mountain Bike ή City Bike. Ξέχνα όλα τα άλλα και τα freestyle & τα full suspension & όλα. & άδικα θα πάρεις ένα τέτοιο και θα σε κουράζει & δε κάνει για τη δουλειά που θες.
+1050
Μαλιστα....... Αρχικα θα παρω giant γιατι εκει εχω ακρια.... Οποτε το σιγουρο ειναι οτι θα εχει αναρτηση που κλειδωνει......... δευτερο ελεγα να μην παρω υδραυλικο μπροστινο φρενο ........ για να γλιτωσω κανα φραγκο......Τι λετε.....
κ τοπιο σημαντικο νΑ παρω αυτο με τα φαρδια τρακτερωτα λαστιχα η με τα λεπτα τρακερωτα λαστιχα???????? Τι διαφορα εχουν?:wave2:
Μαλιστα....... Αρχικα θα παρω giant γιατι εκει εχω ακρια.... Οποτε το σιγουρο ειναι οτι θα εχει αναρτηση που κλειδωνει......... δευτερο ελεγα να μην παρω υδραυλικο μπροστινο φρενο ........ για να γλιτωσω κανα φραγκο......Τι λετε.....
κ τοπιο σημαντικο νΑ παρω αυτο με τα φαρδια τρακτερωτα λαστιχα η με τα λεπτα τρακερωτα λαστιχα???????? Τι διαφορα εχουν?:wave2:
Aν το θες πιο πολυ για τη πολη τοτε παρε με λεπτα λαστιχα και χαρνταιλ!Εκτος αν θες να βρεθεις και λιγο πιο κοντα στη φυση...τοτε λαστιχο τουλαχιστον 2,10 και φουλ σασπενσιον!
181407
Tελικα θα παρω εναμε λεπτες τρακτερωτες ροδες.......Λογικα πρεπει να ειναι city bike.Ενας φιλος ομως μου ειπε να μην παρω αναρτηση που κλειδωνει μπροστα, γιατι ανεβα κατεβα πεζοδρομια με κλειστη αναρτηση θα χαλασει, Τι λετε εσεις?????:smilea:
el_hymador
27/11/2009, 09:40
Tελικα θα παρω εναμε λεπτες τρακτερωτες ροδες.......Λογικα πρεπει να ειναι city bike.Ενας φιλος ομως μου ειπε να μην παρω αναρτηση που κλειδωνει μπροστα, γιατι ανεβα κατεβα πεζοδρομια με κλειστη αναρτηση θα χαλασει, Τι λετε εσεις?????:smilea:
ε οταν ειναι να ανεβοκατεβεις πεζοδρομια, ξεκλειδωνε την αναρτηση
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δηλαδη τα treking πως σας φενοντε??????:wave2:
Τραβεστι...λιγο απ΄ολα και τιποτα...
Χτυπα ενα mountain να γουσταρεις φυση...εκτος αν μενεις κεντρο...
el_hymador
27/11/2009, 11:37
τα trekking ειναι το ποδηλατικο αντιστοιχο των on-off...
υπαρχουν και υποκατηγοριες on road και off road οπου τα ποσοστα χρησης μεταξυ ασφαλτου και χωματος ειναι 80-20 και 20-80 αντιστοιχως...
Για πρωτο ποδηλατο μια χαρα ειναι και πιστυεω οτι επιβαλεται κιολας για να παρεις μια γευση και απο ασφαλτο και απο χωμα....
τα trekking ειναι το ποδηλατικο αντιστοιχο των on-off...
υπαρχουν και υποκατηγοριες on road και off road οπου τα ποσοστα χρησης μεταξυ ασφαλτου και χωματος ειναι 80-20 και 20-80 αντιστοιχως...
Για πρωτο ποδηλατο μια χαρα ειναι και πιστυεω οτι επιβαλεται κιολας για να παρεις μια γευση και απο ασφαλτο και απο χωμα....
28αρης τροχος στο χωμα?:nono:
Μενω νικαια , το σχεδιο μου ειναι να πηγαινω 2κλμ ασφαλτο κ πλατειες κ πεζοδρομια οσπου να φτασω σε ενα δασακι μεσα, που αποτελειται απο τελεια ασφαλτο κ στροφες , οπου εκει θα κανω τη βολτα μου, αλλα θα μπω ενοειται στον πειρασμο να κανω κ καταβασουλα σε ομαλο χωμα που εχει για φαν........ αρα τι να παρω:wave2:
παιδες να ρωτησω κι εγω κατι...
scott sub 30
το ξερετε?τι λεει το ποδηλατο...το ειδα σε ενα ποδηλαταδικο που πηγα το δικο μου και αλλαξα το ελευθερο...
πειτε μου μια αποψη, καθως και μια τιμουλα περιπου της αξιας, αν σας ειναι ευκολο
el_hymador
27/11/2009, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
28αρης τροχος στο χωμα?:nono:
Γιατι; ισα-ισα που ειναι καλυτερος απο τον 26αρι...
νατος κι ο χυμας:lol:
πες πες:D
el_hymador
27/11/2009, 20:02
παιδες να ρωτησω κι εγω κατι...
scott sub 30
το ξερετε?τι λεει το ποδηλατο...το ειδα σε ενα ποδηλαταδικο που πηγα το δικο μου και αλλαξα το ελευθερο...
πειτε μου μια αποψη, καθως και μια τιμουλα περιπου της αξιας, αν σας ειναι ευκολο
650 - 700? θα μπορεις να βρεις το μοντελο του 2010 στην Ελλαδα οσονουπω...τωρα για το 2009 (που μαλλον ειδες κιολας) παιζουν προσφορες κυριως απο εξωτερικο http://www.evanscycles.com/products/scott/sub-30-2009-hybrid-bike-ec016307
μπορεις να βρεις και SUB 20 του 2009 σε σχετικα καλες τιμες...
παντως αν ψαχνεσαι στη συγκεκριμενη κατηγορια δες kona, cannondale και merida
:winka:
λεπον, ακου να δεις τι εγινε:D
ο μαγαζατορας(μαστορας καλυτερα και φαινοταν και γαμω τους ανθρωπους), μου ειπε οτι το πηρε ενας, το κρατησε ενα μηνα και το γυρισε να παρει εντελως κουρσαδικο...
το ποδηλατο ηταν καινουριο λεμε, το εψαξα πολυ...
και μου πε γυρω στα 300 το πηρα:D
el_hymador
27/11/2009, 20:13
λεπον, ακου να δεις τι εγινε:D
ο μαγαζατορας(μαστορας καλυτερα και φαινοταν και γαμω τους ανθρωπους), μου ειπε οτι το πηρε ενας, το κρατησε ενα μηνα και το γυρισε να παρει εντελως κουρσαδικο...
το ποδηλατο ηταν καινουριο λεμε, το εψαξα πολυ...
και μου πε γυρω στα 300 το πηρα:D
ε καλα ειναι 300...:wave2:
αυτο το ποδηλατακι ειναι σα να λεμε on-off?
λιγο απ'ολα δλδ?ειχε λεπτα ασφαλτινα λαστιχα παντως...να υποθεσω οτι πεζοδρομια αλματακια κλπ δεν αντεχει εε?:(
παντως το δα και επαθα μεγαλη ζημια γμτ...μαλλον παω για bike καινουριο...
SOS SOS SOS :
http://www.bikeandrunexpo.com/
Cpt. Haddock
07/12/2009, 09:43
SOS SOS SOS :
http://www.bikeandrunexpo.com/
Θέλω οπωσδηποτε να πάω αλλα να δω πότε θα προλάβω. Δυο μέρες είναι μονο ρε πστη μου και την Κυριακή έχει δύο αγώνες τρεξίματος, 10 χλμ στο Φάληρο και γύρο Αθήνας... :sick:
Άσε που είναι λάθος timing μια και το δώρο χριστουγέννων το παίρνουμε στις 15 :rotflmao:
Το πήρα το ΤΟΥΜΠΑΝΟ και πραγματικά έχω μείνει άφωνος απ την ποιότητα κύλισης !
Καλά χλμ :a2:
183980
el_hymador
24/12/2009, 22:48
Το πήρα το ΤΟΥΜΠΑΝΟ και πραγματικά έχω μείνει άφωνος απ την ποιότητα κύλισης !
Καλά χλμ :a2:
μεγεια, και καλες πεταλιες!! :beer: :beer:
παιδια κανω rebuilt στο ποδηλατο...αυτη τη στιγμη ειναι ολο βιδες...
επειδη χρειαζομαι καποια πραγματα, μπορειτε να μου πειτε κανα μαγαζι με ανταλλακτικα σε καλες τιμες(οχι φτηνιαρικα ομως)?
ευχαριστω πολυ
ξεχασα...:D
κατα προτιμηση καπου κεντρικα...μη τρεχουμε σε ολακερο νομο αττικης...
peite ρε σεις θελω να παρω αυριο τα πραγματα
:lol: :lol: :lol:
el_hymador
27/12/2009, 14:19
peite ρε σεις θελω να παρω αυριο τα πραγματα
τι ακριβως θες να πάρεις;
χμμ πολλα πραγματα...
αξονες των τροχων(οχι ολοκληρα κεντρα)
ντιζα σελας
μπροστινα vbrakes(κατι τετοιο (http://dynocycles.com/index.php/shimano-xt-m770-v-brakes.php) φαινεται αρκετα καλο)
μπιλιες για το πιρουνι μπροσταμαζι με δαχτυλιδι που τις κραταει
το δαχτυλιδι του πιρουνιου που ειναι στην κατω πλευρα
πεταλια
δισκοβραχιονα
edit:XXL γαντια γιατι τα XL δε μου κανουν:(
αυτα(δε μου ρχεται κατι αλλο προς το παρων, αν και ειναι μερικα μπιχλιμπιδια ακομα):D
el_hymador
27/12/2009, 14:39
χμμ πολλα πραγματα...
αξονες των τροχων(οχι ολοκληρα κεντρα)
ντιζα σελας
μπροστινα vbrakes(κατι τετοιο (http://dynocycles.com/index.php/shimano-xt-m770-v-brakes.php) φαινεται αρκετα καλο)
μπιλιες για το πιρουνι μπροσταμαζι με δαχτυλιδι που τις κραταει
το δαχτυλιδι του πιρουνιου που ειναι στην κατω πλευρα
πεταλια
δισκοβραχιονα
edit:XXL γαντια γιατι τα XL δε μου κανουν:(
αυτα(δε μου ρχεται κατι αλλο προς το παρων, αν και ειναι μερικα μπιχλιμπιδια ακομα):D
Γενικά απ όσο ξέρω, Shimano και Sram δε βγάζουν τις "οικονομικες" τους σειρές προς πώληση ξεχωριστά...οπότε για V-Brakes και δισκοβραχίονα μη περιμένεις να βρεις Alivio και Acera, απο Deore και πάνω, τουτέστιν κανά 50άρι ευρώ για δισκοβραχίονα και 25? για τα φρένα...
για τα υπόλοιπα, οποιοδήποτε ποδηλατάδικο θα σε εξυπηρετήσει...
Ο Τζωρτζόπουλος (ο γνωστός) φέρνει πολλά ανταλλακτικά και δισκοβραχίονες και κέντρα και φρένα και άξονες και ότι γουστάρεις σε καλές τιμές πάντως...νομίζω της εταιρείας Spectra
θενκς...απο αυριο παω για ψωνια
με ενα ψαξιματακι σε διαφορα sites, απ'οτι βλεπω τις καλυτερες τιμες τις εχει ο Κασιματης (http://www.kassimatisbikes.gr/), και σε ανταλλακτικα αλλα και σε ποδηλατα...
αλλα γλυφαδα ρε γμτ?
:bawl: :bawl: :bawl:
makis206
29/12/2009, 13:31
Άντε να βάλω κι εγώ το καινούργιο απόκτημα..:p
184198
Cpt. Haddock
29/12/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε να βάλω κι εγώ το καινούργιο απόκτημα..:p
:eyepop:
Mεγειές! :beer:
Θα κάνεις downhill ρε χαμένε ή απλα το πήρες γιατί σΕ άρεσε; :lol:
(πάλι Scott :bigcry: )
manhunter
29/12/2009, 13:42
Την τιμή πες μας Μάκη, την τιμή
(γαμεί,καιρό είχα να δώ ποδήλατο που να μου αρέσει:eyepop: )
:lol: :lol:
makis206
29/12/2009, 13:43
Θα κάνεις downhill ρε χαμένε ή απλα το πήρες γιατί σΕ άρεσε; :lol:
Kαι down και up κι ότι αντέξει ο γερομάκις γιατί βρίσκεται και σε κρίσιμη ηλικία τώρα πια..:lol:
Νά'σαι καλά Ηλία!
:beer: :beer:
makis206
29/12/2009, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Το πήρα σε προσφορά όσο ένα ZX-130 χωρίς προσφορά..! :dizzy: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
(γαμεί,καιρό είχα να δώ ποδήλατο που να μου αρέσει:eyepop: )
:lol: :lol:
an δεν κανω λαθος γυρω στα 2κ
:eek: :eek: :eek:
makis206
29/12/2009, 13:53
(πάλι Scott :bigcry: )
Αδυναμίες είναι αυτές..:lol:
184201
Cpt. Haddock
29/12/2009, 13:53
Ενας μοντς να αλλάξει τον τίτλο απο Mountain Bike σε Ποδήλατα
PS: Έχουμε αδυναμίες στα Scott αλλά και αφραγκίες για κάτι πιο μάχιμο..:p :lol:
Εαν όλα πάνε καλά σε λίγο καιρό θα έχω ενα τέτοιο
http://www.fidusa.gr/?page_id=9&nr=47&bike=54
:D
184202
ρε γαμωτ θελω κι εγω ενα ποδηλατακι καλο μιας και αυτο που εχω ειναι σχεδον 10 χρονων...
(αλλα θελω να παρω και windsurf και μιας και εχω ηδη ποδηλατο η ζυγαρια γερνει πολυ προς τη μια πλευρα:bigcry: :lol: )
makis206
29/12/2009, 13:59
an δεν κανω λαθος γυρω στα 2κ
:eek: :eek: :eek:
Με την προσφορά και με μια πρόσθετη έκπτωση απ'το κατάστημα του φίλου μου βγήκε στα 2200, αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 2900 είχε τιμή του τιμοκαταλόγου για τα ποδήλατα του 2009.
Ελπίζω μόνο να μην παρακολουθεί η γυναίκα γιατί οι τιμές που ξέρει δεν περιλαμβάνουν το 2 μπροστά..!:look: :lol:
makis206
29/12/2009, 14:06
Εαν όλα πάνε καλά σε λίγο καιρό θα έχω ενα τέτοιο
http://www.fidusa.gr/?page_id=9&nr=47&bike=54
Τα Fidusa είναι φετίχ!:winka:
Κοίτα και τα Pinarello (http://www.pinarello.com/) να αρρωστήσεις Ηλία μου..:lol:
184204
Μακη...
:rolleyes:
κανονισε να μην παρω windsurf
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Cpt. Haddock
29/12/2009, 14:08
Τα 'χω δει τα Pinarello
(και τις τιμές τους επίσης :bigcry: )
Cpt. Haddock
29/12/2009, 14:09
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Διαθέτουμε σανίδα και πανί προς ενοικίαση με το αντίτιμο της μίας μπυρας*
*την ωρα :lol:
makis206
29/12/2009, 14:10
Μακη...
:rolleyes:
:bigcry: :rotflmao:
Ξέρεις βέβαια πόσο εύκολα στην αλλάζω τη γνώμη...:D :a13: :a05:
μην ξερογλύφεστε, γύρω στα 5-6 κάνει τούτο κι οι προσφορές αργούν! :lol:
184205
Διαθέτουμε σανίδα και πανί προς ενοικίαση με το αντίτιμο της μίας μπυρας*
*την ωρα :lol:
απο τα ενοικιαζομενα πιο φτηνα μου βγαινεις
:lol: :lol: :lol: :beer:
Ξέρεις βέβαια πόσο εύκολα στην αλλάζω τη γνώμη...:D :a13: :a05:
μην ξερογλύφεστε, γύρω στα 5-6 κάνει τούτο κι οι προσφορές αργούν! :lol:
Μακηηηηηη
:a11: :a11: :a11:
Μολις τελειωσω με το δικο μου θα ανεβασω και φωτο γιατι ειναι ολο βιδες...
(sector απο το gatsoulis, που να ξεραμε τοτε και το πληρωσαμε και χρυσο:bawl: :bawl: :bawl: )
makis206
29/12/2009, 14:20
Μακηηηηηη
:a11: :a11: :a11:
Σερφάαααρει στα βουνά...!:D :lol:
Όπως κι αυτό άλλωστε..:p
184207
Μάκη, τι υπέροχο είναι αυτό το παλιογιέτι, ρε...!!!:eyepop:
(και το σκότιε παραπάν' δεμπάει πίσω...!)
makis206
29/12/2009, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μάκη, τι υπέροχο είναι αυτό το παλιογιέτι, ρε...!!!:eyepop:
(και το σκότιε παραπάν' δεμπάει πίσω...!)
Ασταναπάν Τάσο! Ωραία πράγματα αλλά για λίγους..
Πάρε άλλο ένα της "μάρκας" μου αλλά όχι και της τσέπης..:bigcry:
Nαι ναι, κιβώτιο κρύβει εκεί στη μέση..! :wacko:
184214
Ασταναπάν Τάσο! Ωραία πράγματα αλλά για λίγους..
Πάρε άλλο ένα της "μάρκας" μου αλλά όχι και της τσέπης..:bigcry:
Nαι ναι, κιβώτιο κρύβει εκεί στη μέση..! :wacko:
ρε μακη ποσο κανει αυτο?
οσο ενα cbr1000 καινουριο?
makis206
29/12/2009, 16:18
ρε μακη ποσο κανει αυτο?
οσο ενα cbr1000 καινουριο?
Βασικά αυτό είναι μια "άλλη ιστορία" που δεν την ξέρω και καλά, δεν έφτασε καν στην παραγωγή αν δεν απατώμαι παρόλο που έτρεξε σε μπόλικους αγώνες ανά τον κόσμο.
Κοιτώντας το και συγκρίνοντάς το με τα υπόλοιπα πάντως, δε λες 1098 να είσαι μέσα..;:look: :uplate: :lol:
makis206
29/12/2009, 16:21
Κοιτώντας το και συγκρίνοντάς το με τα υπόλοιπα πάντως, δε λες 1098 να είσαι μέσα..;:look: :uplate: :lol:
Ενδεικτικά πάντα και κοιτώντας κάτι Fox των 2+χιλιάδων ευρώ.. υπολογίζω ότι το Showa μόνο κοστίζει δυο φορές σαν το ποδήλατό μου :dizzy: :lol:
Για το κιβώτιο δεν τολμώ καν..!:alien:
makis206
29/12/2009, 16:27
Πάρτε μια μικρή γεύση (http://x1brettstuff.blogspot.com/2007/05/honda-rn-01-g-cross.html)..:beer:
"It uses a carbon-fibre internal gearbox instead of the ubiquitous dérailleur gearing used on other MTBs. This allows the riders to change gear when not pedalling, so they can hit the ground in just the right gear after one of those heart-stopping jumps." :uplate:
184217
Τα Fidusa είναι φετίχ!:winka:
Κοίτα και τα Pinarello (http://www.pinarello.com/) να αρρωστήσεις Ηλία μου..:lol:
αυτο το εχω δει και live...to ειχε ενας παππους:bawl: :bawl: :bawl:
παντως εκανε μπαμ ρε γμτ...σα να βλεπεις ferrari ηταν:eek: :eek: :eek:
el_hymador
31/12/2009, 00:26
Μακη μεγεια και καλοκουτρουβαληστο (με εσενα πανω φυσικα) το Scott...γ@μει, πολυ ομορφο ποδηλατο!
και εις ανωτερα :D
184275
makis206
31/12/2009, 07:04
αυτο το εχω δει και live...to ειχε ενας παππους:bawl: :bawl: :bawl:
παντως εκανε μπαμ ρε γμτ...σα να βλεπεις ferrari ηταν:eek: :eek: :eek:
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, αν δεν πέσει το ΕΦΑΠΑΞ...:lol: :rotflmao:
makis206
31/12/2009, 07:08
και εις ανωτερα :D
Για να φτάσω στα Intense βλέπε την απάντηση στον Π@νο πάνω..!:dizzy: :lol:
Nά'σαι καλά Κωστή!:beer: :beer:
Σύντροφοι προβλέπεται να μετακομίσω απο αρχές Απρίλη , και άγνωστο για πόσο , στην Μύκονο και λέω να τσίμπησω ενα ποδηλάτακι να έχω να ασχολούμαι και να κάνω καμια βολτά εκει πέρα . Δεν έχω πάει ποτέ μου εκει αλλα νομίζω πως προκειταί για βραχώδες περιβάλλον . Σκεφτομαι για το Ιντεαλ Προ Ραιντερ χωρις να το έχω ψαξει ακόμα σε βάθος . Ειμαι 1.88 και κάπου 100 κιλά . Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 400 εβρα (εκτος και βρεθει κάτι το εξαιρετικό ) .Εχω βρει μέρικα παλιοτερα μοντελα 07-07-08 μεταχειρίσμενα απο 200 εως 300 εβρά ? Αξίζει το ρίσκο ??? Αν επίσης εχει καποιος κάτι για πούλημα σε λογική τιμή που να μου τ
Cpt. Haddock
31/12/2009, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Κ@λ@σύνδεση ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
31/12/2009, 11:15
Σύντροφοι προβλέπεται να μετακομίσω απο αρχές Απρίλη , και άγνωστο για πόσο , στην Μύκονο και λέω να τσίμπησω ενα ποδηλάτακι να έχω να ασχολούμαι και να κάνω καμια βολτά εκει πέρα . Δεν έχω πάει ποτέ μου εκει αλλα νομίζω πως προκειταί για βραχώδες περιβάλλον . Σκεφτομαι για το Ιντεαλ Προ Ραιντερ χωρις να το έχω ψαξει ακόμα σε βάθος . Ειμαι 1.88 και κάπου 100 κιλά . Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 400 εβρα (εκτος και βρεθει κάτι το εξαιρετικό ) .Εχω βρει μέρικα παλιοτερα μοντελα 07-07-08 μεταχειρίσμενα απο 200 εως 300 εβρά ? Αξίζει το ρίσκο ??? Αν επίσης εχει καποιος κάτι για πούλημα σε λογική τιμή που να μου ταιριάζει ας ρίξει ενα πμ κ
Βραχώδες είναι το περιβάλλον, αλλα έχει και παντού άσφαλτο. :wacko:
Τεσπα, εαν το θες όχι για μετακινήσεις (πραγμα δύσκολο λογω ανηφοροκατηφόρας και ανέμων) αλλα για χομπυ, πάρε ενα γερό μαουντεν αλλα όχι downhill (σαν τις παπαριές που αγοράζει ο μακις :p )
Το ιντεάλ ειναι καλή και φτηνή λύση, σκέψου οτι θες και κρανος, γαντια, παπουτσια, γυαλιά.
Μη δώσεις πολλά λεφτά για ποδήλατο που θα ταλαιπωρηθεί στα βράχια της Μυκόνου :beer:
παντως στη μυκονο...
ενα 206cc ειναι καλυτερο...ερχεται και καλοκαιρι...θα πρεπει να κουβαλας κοσμο:D :lol: :lol: :lol:
Τεσπα, εαν το θες όχι για μετακινήσεις (πραγμα δύσκολο λογω ανηφοροκατηφόρας και ανέμων) αλλα για χομπυ, πάρε ενα γερό μαουντεν αλλα όχι downhill (σαν τις παπαριές που αγοράζει ο μακις :p )
Το ιντεάλ ειναι καλή και φτηνή λύση, σκέψου οτι θες και κρανος, γαντια, παπουτσια, γυαλιά.
Μη δώσεις πολλά λεφτά για ποδήλατο που θα ταλαιπωρηθεί στα βράχια της Μυκόνου :beer:
K to Σορτσακι με προστατευτικο στα π@π@ρια δεν ειναι must???????
Ειμαι κ εγω μελλοντικος ποδηλατης.....
Cpt. Haddock
31/12/2009, 13:22
K to Σορτσακι με προστατευτικο στα π@π@ρια δεν ειναι must???????
Ειμαι κ εγω μελλοντικος ποδηλατης.....
Εαν κάνεις mountain ή downhill, όχι και τόσο
Γιατί σε αυτά μπορείς να βάλεις και μια ανθρώπινη σέλα, συν το οτι οδηγείς και όρθιος.
Ενώ στα δρόμου με τη σέλα των 2 εκατοστών, φορας το σορτσάκι-babylino για να προστατέψεις τον προστάτη σου... :D
Το σορτσακι κατάσαρκα εννοείται :blush:
el_hymador
31/12/2009, 15:22
Οτι γραφει ο καπετανιος...αν ειναι να σουλατσαρεις στην ασφαλτο, μην παρεις mountain, παρε κατι πιο ασφαλτινο...σε οτι αφορα στο Pro Rider το οποιο και εχω, ειναι πολυ τιμιο ποδηλατο για τα λεφτα του και παει φυσικα παντου.
Παντως αν το θεμα ειναι η ασκηση και οχι η μετακινηση, γ@μησε το ποδηλατο και ψαξτη με κατι για θαλασσα (κανο, windsurf...) στη Μυκονο θα εισαι αδερφε, οχι στα Βαρδουσια...
Οτι γραφει ο καπετανιος...αν ειναι να σουλατσαρεις στην ασφαλτο, μην παρεις mountain, παρε κατι πιο ασφαλτινο...σε οτι αφορα στο Pro Rider το οποιο και εχω, ειναι πολυ τιμιο ποδηλατο για τα λεφτα του και παει φυσικα παντου.
Παντως αν το θεμα ειναι η ασκηση και οχι η μετακινηση, γ@μησε το ποδηλατο και ψαξτη με κατι για θαλασσα (κανο, windsurf...) στη Μυκονο θα εισαι αδερφε, οχι στα Βαρδουσια...
Λίγο άσκηση , λίγο μετακίνηση ( αν και θα πάρω και το παπί μου εκεί και φιλοδοξώ σύντομα να επιστρέψω στα πολλά κυβικά ) λίγο ενασχολήση και κατσαβίδιασμα να περνάει η ώρα . Το Pro rider θεωρείται mountain και για άσφαλτο δεν κάνει δηλαδή ??? Και τέλος για Ideal που παίζει να βρώ καταστήμα με ανταγώνιστικες τίμες ??
θανξ
Και τέλος για Ideal που παίζει να βρώ καταστήμα με ανταγώνιστικες τίμες ??
ολοι τις ιδιες τιμες κανουν , και τα ιδια περιθωρια εχουν...
αν εισαι κεντρο περνα απο τον frederik στην στοα στην στουρναρη με το που περνας την πατησιων αριστερα στο τυροπιταδικο μεσα
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ολοι τις ιδιες τιμες κανουν , και τα ιδια περιθωρια εχουν...
Oντως ετσι ειναι!! ενα 10% κατω κάνουν (εκτος προσφορών ελάχιστα κομμάτια παλαιότερων ετών)