PDA

View Full Version : Ποδήλατα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22

Julius
01/11/2013, 11:15
H αγορά έγινε :a25:

Cube Analog 29" 2013

302704

αλληλουιαααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :p

καλες βόλτες ρε μαν :beer:

harris_x
01/11/2013, 11:40
Μεγειά και καλώς όρισες στο μικρόβιο. Τώρα θα ξηλωθείς και για τα έξτρα όπως όλοι μας χεχε!!
Για πες εντυπώσεις. Πήγες καμμία μικρή εστω βόλτα?Η βόλτα που έκανα ήταν στο πεζοδρόμιο του ποδηλατάδικου... :)
θα το πάω σήμερα το απόγευμα :D

Όσο για τα έξτρα.... :a26:

αλληλουιαααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :p

καλες βόλτες ρε μαν :beer:
Ευχαριστώ φίλε και για τις ευχές και για τη βοήθεια :beer:
θα τα πούμε το Σάββατο ;)

makis206
01/11/2013, 14:22
H αγορά έγινε :a25:

Cube Analog 29" 2013

302704

Να σε δω να σηκωνεις στον αέρα 29αρα ρόδα...:lol:

Καλοβολτο Χαρουλη! Σε λίγο καιρό και παρέα!:beer:

harris_x
01/11/2013, 14:26

εύκολο :smokin:

Thanks!
Κοίτα να επιστρέψεις όταν θα έχουν πιάσει τα κρύα και οι βροχές για τα καλά :lol:

Julius
01/11/2013, 14:31

Μακαρε, τώρα που ήρθες ποιο κοντά να κανονίσουμε καμια χωματοποδηλατάδα ρε, εκεί στο Χαϊδάρι έχει ωραίες XC διαδρομές και βολεύει και τον Χάρη.

EDIT : Κυριακή πρωί πρωι πρωί θα πάω δάσος Χαϊδαρίου να κάνω μια πάνω κάτω (να δουλέψει τίγκα τετρακέφαλος) όποιος θέλει να έρθει παρέα ενημερώνει.
ΧΧΧ

sapila racing
01/11/2013, 14:32
Μεγειά το εργαλείο Χάρη! Καλές βόλτες. :beer:

makis206
01/11/2013, 14:57
Μακαρε, τώρα που ήρθες ποιο κοντά να κανονίσουμε καμια χωματοποδηλατάδα ρε, εκεί στο Χαϊδάρι έχει ωραίες XC διαδρομές και βολεύει και τον Χάρη.

EDIT : Κυριακή πρωί πρωι πρωί θα πάω δάσος Χαϊδαρίου να κάνω μια πάνω κάτω (να δουλέψει τίγκα τετρακέφαλος) όποιος θέλει να έρθει παρέα ενημερώνει.
ΧΧΧ

Σίγουρο Γιώργαρε, έχω και απ'το Χαϊδάρι δυο πεταλιες απόσταση..:D

Πάρτε με στο χαλαρό όμως, με hardtail τώρα πια και με @@ ώριμου πλέον ανδρός που δεν αντέχουν πολλά πολλά ταρζανιλίκια καταλαβαίνεις..:lol:

Σήμερα την κάνουμε για Κρήτη για 2-3 εβδομάδες, μόλις επιστρέψουμε (να χει λασπωσει κιόλα..)

:cool:

Julius
01/11/2013, 15:05
Σίγουρο Γιώργαρε, έχω και απ'το Χαϊδάρι δυο πεταλιες απόσταση..:D

Πάρτε με στο χαλαρό όμως, με hardtail τώρα πια και με @@ ώριμου πλέον ανδρός που δεν αντέχουν πολλά πολλά ταρζανιλίκια καταλαβαίνεις..:lol:

Σήμερα την κάνουμε για Κρήτη για 2-3 εβδομάδες, μόλις επιστρέψουμε (να χει λασπωσει κιόλα..)

:cool:

εισαι μουρλός ρε? έκανα χειρουργείο στο γόνατο πρίν απο 4,5 μήνες και είμαι μόνο για χαλαρά πράγματα

ανηφόρα τέρμα κεραίες απο χωματόδρομο και μετά πολύ χαλαρά πίσω, εάν βαρεθείς μπορείς να κατέβεις να περπατήσεις στο ίδιο ρυθμό.

Βέβαια εσύ λόγο ηλικίας μπορεί να έχεις θέμα ΚΑΙ με το περπάτημα αλλά θα σε βοηθήσουμε εμείς οι νεώτεροι

:beer:

makis206
01/11/2013, 15:13
Βέβαια εσύ λόγο ηλικίας μπορεί να έχεις θέμα ΚΑΙ με το περπάτημα αλλά θα σε βοηθήσουμε εμείς οι νεώτεροι

Για πόσο ραμολιμάν μας περάσατε κύριος; Άμα δεν έχει σεξ η βόλτα δεν πρόκειται να χρειαστώ πουθενά τη βοήθεια η την καθοδήγησή σας..:lol:

DimChios
01/11/2013, 15:15
Για πόσο ραμολιμάν μας περάσατε κύριος; Άμα δεν έχει σεξ η βόλτα δεν πρόκειται να χρειαστώ πουθενά τη βοήθεια η την καθοδήγησή σας..:lol:

Ελα! ποιος??

:look:

Julius
01/11/2013, 15:22

Χα χα χα οκεικ νέος, επέστρεψε και κανονίζουμε μέχρι τότε ο Χάρης θα έχει γίνει σκυλί του πολέμου οπότε θα φτιάξουμε γαμώ τις ομάδες.... θα βάλω και την γυναίκα να μου ετοιμάσει και κανένα ταπερ κεφτεδάκια και τα χάπια μου και είμαστε ΟΚ.

harris_x
01/11/2013, 15:48
ΧΧΧ:hmm: θα τα πούμε απο κοντά

Μεγειά το εργαλείο Χάρη! Καλές βόλτες. :beer:Ευχαριστώ Άρη :beer::beer:

Χα χα χα οκεικ νέος, επέστρεψε και κανονίζουμε μέχρι τότε ο Χάρης θα έχει γίνει σκυλί του πολέμου οπότε θα φτιάξουμε γαμώ τις ομάδες.... θα βάλω και την γυναίκα να μου ετοιμάσει και κανένα ταπερ κεφτεδάκια και τα χάπια μου και είμαστε ΟΚ.Καλό :lol::lol::lol::lol:

harris_x
01/11/2013, 15:54
να ρωτήσω, για αποθήκευση εντός σπιτιού έχετε καμιά καλή ιδέα που να μην κοστίζει πολύ και να μην πιάνει χώρο.

sapila racing
01/11/2013, 16:01
να ρωτήσω, για αποθήκευση εντός σπιτιού έχετε καμιά καλή ιδέα που να μην κοστίζει πολύ και να μην πιάνει χώρο.

Καπου εδω μέσα στο ίδιο thread υπαρχει το σχέδιο απλής κατασκευής για να το κρεμάς απο το ταβάνι και να ανεβοκατεβαίνει πανεύκολα.
Τωρα δεν θυμαμαι ποιός το έβαλε, μολις βρω χρόνο θα στο βρώ. :wave2:

DimChios
01/11/2013, 16:01

σε τζαμποσακουλα

:rolleyes:

:mad:

:cry:

makis206
01/11/2013, 16:23
σε τζαμποσακουλα
:rolleyes:
:mad:
:cry:

Ναι, θα βάλει μέσα τη μια ρόδα και.. "τά'βγάλε τα λεφτά της" :bawl:

motomaniac
01/11/2013, 19:24

κι εγω θελω.

Joyrider
01/11/2013, 21:54
Παλιά είχαμε φτιάξει με απλές γωνίες ραφιών κάτι σαν τους γάντζους που φέρνει το λιντλ κατά καιρούς.
http://www.lidl.be/cps/rde/xchg/SID-AF1EDDB1-89CA67DE/lidl_gr/hs.xsl/index_29676.htm?offerdate=&ERR=noservice

Αυτό που λέει ο σαπίλας νομίζω κάτι τέτοιο ήταν:
http://www.youtube.com/watch?v=iSHo8sxot9A

harris_x
01/11/2013, 22:15
μάλλον θα φτιάξω κάτι τέτοιο :winka:

http://www.youtube.com/watch?v=9J9LcU-1RZs

virus
01/11/2013, 22:34

κατι τετοια μονο στο σαλονι εχουν νοημα :a014:

harris_x
01/11/2013, 22:44
κατι τετοια μονο στο σαλονι εχουν νοημα :a014:
δύσκολο....

παραμονεύει... :pantofla:

paramedic
01/11/2013, 22:56
Εχει στα JUMBO βάση τοίχου ενισχυμένη που αναδιπλώνει κιόλας και έχει και προστάσια για τον σκελετό του ποδηλάτου με 4.99€!!!

makis206
02/11/2013, 06:51

Είχα ψαχτεί κι εγώ για κάτι τέτοιο αλλά σκέφτηκα, "για να ανεβοκατεβάζω το ποδήλατο θέλω ελεύθερο χώρο από κάτω, ποιος ο λόγος λοιπόν να μη βάζω σ' αυτό το χώρο το ποδήλατο και γλυτώνω και τις τρύπες στο ταβάνι;"

Σκέψου και αυτό πριν πιάσεις τα μπλακεντέκερς μίστερ, αν βέβαια σε εξυπηρετεί τελικά πάσο από μένα. Στο αναφέρω απλώς γιατί δεν είναι όλοι τόσο έξυπνοι και προνοητικοί σαν εμένα :lol:

motomaniac
02/11/2013, 07:22
εμενα το σπιτι μου ειναι 25τετραγωνικα μαζι με την κουζινα. η οποια ειναι χωριστη. ολο κι ολο ενας διαδρομακος με πλατο λιγοτερο απο ενα μετρο. εκει που το βαζω ενοχλει. η αλλη λυση ειναι στο μπαλκονι αλλα κι εκει πρεπει να περασει μεσα απο το δωματιο, να χαιδεψει τις κουρτινες κλπ... θα με βολευε η λυση αυτη πολυ. ηδη ξερω και για τα υλικα... http://www.youtube.com/watch?v=9J9LcU-1RZs

sapila racing
02/11/2013, 11:22

Eξυπνο!

Αυτό που έλεγα εγώ είναι σαν το video που εβαλε ο Joyrider παραπάνω.

Υπαρχει βέβαια και ο απλός τρόπος όπως εχω βαλει το Rossin στο γραφείο μου με εναν απλό γάντζο.

harris_x
03/11/2013, 21:40
αν και με τέντωσε, η βολτούλα στο Δαφνί ήταν όλα τα λεφτά :D

302876

302877

302878

makis206
03/11/2013, 23:26

Με δουλεύεις ρε; Τι κρόκαλα είναι αυτά;;;:uplate:

Αν με πας εκεί με το hardtail θα με μαζεύετε σε εξαρτήματα στον κατήφορο λέμε, άσε που βλέπω τη σέλα να μου χαϊδεύει τις αμυγδαλές στο τέλος :lol:

Ωραίο στρώσιμο Χαρούλη!:sun: :beer:

Julius
04/11/2013, 08:44

302876

302877

302878

sχ αχ χα για αυτό αργούσες ρε λαμόγιο??? Έβγαζες φωτογραφίες ???? και εγώ νόμιζα ότι ήσουν ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό και σταμάταγες για να ξαποστάσεις!

Η κροκάλα είναι virtual reality, πήρα λάθος στροφή και μπήκαμε στο ξεροπόταμο αλλά μετά το διορθώσαμε.

Ωραίο το Cube αλλα φορτωμένο σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, τσαντάκια, φωτάκια, κοντερακια, stand, ποτηροθήκη, τρομπα, μόνο συναγερμό και ιμοβιλαιζερ δεν έχει βάλει...... προβλέπω μετά απο μερικές βόλτες να αρχίσει να ξηλώνει (ή να πέφτουν απο μόνα τους).

Ωραία βόλτιτσα, είχα πάνω απο 6 μήνες να πεταλάρω στο βουνό και πρώτη φορά με το νέο γόνατο.... όλα καλά

Χάρη, πότε θα ανέβουμε κεραίες?

GIXXERAKIAS
04/11/2013, 08:51
Ωραίος ο Χάρης!!Μπράβο παίδες!!Ωραία πράματα,εγώ το έχω στην αποθήκη γμτ.Βγαίνω εδώ στο άλσος πού και πού αλλά βαριέμαι μόνος μου.:(

Julius
04/11/2013, 08:51
Eξυπνο!

Αυτό που έλεγα εγώ είναι σαν το video που εβαλε ο Joyrider παραπάνω.

Υπαρχει βέβαια και ο απλός τρόπος όπως εχω βαλει το Rossin στο γραφείο μου με εναν απλό γάντζο.

Έτσι ο ποιο εύκολος τρόπος, αλλά δεν είναι για ποδήλατα πάνω από 15 κιλά....... τουλάχιστον όχι οι γάτζοι των 5 euro (το δικό μου το κράτησε για κανένα δίωρο...)

Εάν βρεις και μια διαθέσιμη γωνία το δωματίου και το βάλεις κάθετα στον τοίχο είναι ακόμα ποιο βολικό

sapila racing
04/11/2013, 09:17
Ωραία βόλτιτσα, είχα πάνω απο 6 μήνες να πεταλάρω στο βουνό και πρώτη φορά με το νέο γόνατο.... όλα καλά

Χάρη, πότε θα ανέβουμε κεραίες?

Μεγειά το γόνατο ρε!
Χαρη ξεφόρτωνε πράμα αμα πας βουνό.

Έτσι ο ποιο εύκολος τρόπος, αλλά δεν είναι για ποδήλατα πάνω από 15 κιλά....... τουλάχιστον όχι οι γάτζοι των 5 euro (το δικό μου το κράτησε για κανένα δίωρο...)

Εάν βρεις και μια διαθέσιμη γωνία το δωματίου και το βάλεις κάθετα στον τοίχο είναι ακόμα ποιο βολικό

15 κιλά?
ρε φίλε το δικό μου πρέπει να είναι λίγο κάτω απο 10, τι βαρίδια είναι αυτα που έχετε? :D

Julius
04/11/2013, 09:57
Μεγειά το γόνατο ρε!
Χαρη ξεφόρτωνε πράμα αμα πας βουνό.

15 κιλά?
ρε φίλε το δικό μου πρέπει να είναι λίγο κάτω απο 10, τι βαρίδια είναι αυτα που έχετε? :D

Ευχαριστώ ψιλέ!

pimp bike κόσμημα - 24 καράτια χρυσό και 15+ κιλά

harris_x
04/11/2013, 09:59
Ωραίο στρώσιμο Χαρούλη!:sun: :beer::beer:

sχ αχ χα για αυτό αργούσες ρε λαμόγιο??? Έβγαζες φωτογραφίες ???? και εγώ νόμιζα ότι ήσουν ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό και σταμάταγες για να ξαποστάσεις!Οι στάσεις ήταν 2 σε 1 :lol:

Η κροκάλα είναι virtual reality, πήρα λάθος στροφή και μπήκαμε στο ξεροπόταμο αλλά μετά το διορθώσαμε.
ναι το διορθώσαμε...

πάλι καλά που έκανες το λάθος και πήγες προς το δρόμο και κατάφερα να ξεφύγω, γιατί ακόμα στο βουνό θα ήμασταν... :lol:

Ωραίο το Cube αλλα φορτωμένο σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, τσαντάκια, φωτάκια, κοντερακια, stand, ποτηροθήκη, τρομπα, μόνο συναγερμό και ιμοβιλαιζερ δεν έχει βάλει...... προβλέπω μετά απο μερικές βόλτες να αρχίσει να ξηλώνει (ή να πέφτουν απο μόνα τους). ρε δικέ μου, το μόνο περιτό ήταν το φωτάκι πίσω... άντε και το σταντ...
Αμα σκάσει κανα λάστιχο πως θα φουσκώσω την σαμπρέλα που θα έπρεπε να έχω ( :lol: ) μέσα στο τσαντάκι;;;;

Χάρη, πότε θα ανέβουμε κεραίες?ΠΟΤΕ. :bawl:

Ωραίος ο Χάρης!!Μπράβο παίδες!!Ωραία πράματα,εγώ το έχω στην αποθήκη γμτ.Βγαίνω εδώ στο άλσος πού και πού αλλά βαριέμαι μόνος μου.:(
Αμα ξαναπάμε να μιλήσουμε ρε ;)

15 κιλά?
ρε φίλε το δικό μου πρέπει να είναι λίγο κάτω απο 10, τι βαρίδια είναι αυτα που έχετε? :Dδεν έχουμε κούρσες ρε δικέ μου... :lol:

MikeG
04/11/2013, 10:14
Ευχαριστώ ψιλέ!

pimp bike κόσμημα - 24 καράτια χρυσό και 15+ κιλά

Γκουχ Γκουχ..

Julius
04/11/2013, 10:38
Γκουχ Γκουχ..

Το ξέχασα bro....

:D σου έστειλα πμ τώρα.

archi
04/11/2013, 12:32
να ρωτήσω και εγώ τη παρέα με τα ποδήλατα.
σκέφτομαι να πάρω πάλι mountain μετά από 5-6 χρόνια που το είχα αφήσει. Παλιότερα είχα ένα οικονομικό που έκανα όμως τις βόλτες μου σε επαρχιακούς και λίγο σε βουνό (επαρχία).
τα τελευταία χρόνια είμαι Αθήνα και έχω κούρσα. Αρχικά έκανα τις βόλτες μου το έκανα κα καθημερινό μέσω μετακίνησης αλλά δυστυχώς πάλι το άφησα.
Η σκέψη είναι να το πουλήσω και να πάρω ΜΒ, χρήματα κανένα 600€ πάνω κάτω. Και σκέφτομαι μεταχειρισμένο ώστε να βρω κάτι καλύτερο.
Μου αρέσει του βουνό, αλλά δεν έχω σκοπό να άνω downhill. Θα ήθελα κάτι κυρίως μονοπάτια, χωματόδρομους, επαρχιακούς.
Οι ενδιασμοί μου είναι οι εξής:
- δεν υπάρχει παρέα, ώστε να ακολουθήσει
- δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο ώστε να πάω σε μέρη στην Αττική (μένω Νέα Σμύρνη), οπότε θα πρέπει να πάω με τα μέσα και το ποδήλατο
- Θέλω κάτι που να το χρησιμοποιώ και στο δρόμο μέσα στην αθήνα για καμιά βόλτα που και που
φοβάμαι κυρίως λόγο του δεύτερου μήπως προχωρήσω σε αγορά και μετά δεν το αξιοποιήσω όσο θα ήθελα
επίσης, ξέρω ότι δεν πρέπει να πάω σε fs αλλά σε ht. Από την άλλη βλέπω ότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες 26'' 27,5'' 29'' και εχω μπερδευτεί.
είμαι 30 χρονών, και αρκετά βαρύς (1,80 100kg) δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για την αντοχή (με τη κούρσα αν και φοβόμουν είμαι οκ) αλλά θέλω κάτι που να μην χρειάζομαι να αλλάζω τροχούς ή κέντρα μετά από κάθε 10 βόλτες στο βουνό.

για ρίξτε καμιά συμβουλή ...

makis206
04/11/2013, 13:17

Δεν λες και τι κούρσα έχεις (νούμερο, τυχόν αναβαθμίσεις κλπ) μήπως βρεθεί κανείς απο εδώ για καμιά ανταλλαγή..

archi
04/11/2013, 13:21
Δεν λες και τι κούρσα έχεις (νούμερο, τυχόν αναβαθμίσεις κλπ) μήπως βρεθεί κανείς απο εδώ για καμιά ανταλλαγή..
κατ ευθείαν στο ψητό...
ένα spesialized allez ELITE COMPACT (http://www.specialized.com/us/en/bikes/archive/2010/allez/allezelitecompact#specs), ασπρόμαυρο ( νούμερο δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή - νομίζω L 56) του 2010.
φοράει τη σειρά 105 της shimano
δεν έχει καμία πτώση, και φυσικά υπάρχει το βιβλιαράκι του με τον αριθμό πλαισίου
το θέμα είναι να με συμβουλέψετε και να καταλήξω κάπου και στη συνέχεια εννοείται πως θα το βάλω σε αγγελία εδώ

harris_x
05/11/2013, 19:57

Ετοιμο το ενα ποδήλατο :D

303053

Λεπτομέρειες για την κατασκευή, αύριο.

Julius
06/11/2013, 13:00
Ετοιμο το ενα ποδήλατο :D

303053

Λεπτομέρειες για την κατασκευή, αύριο.

χα χα χαα χ ρε τρελε!! ελπίζω μόνο να μην ειναι το δωμάτιο του μικρού αυτό.... αλλιώς να τον κοιμίζεις με κράνος :uplate:

MikeG
06/11/2013, 13:03
Κατάβαση Ψηλορείτη

http://www.youtube.com/watch?v=ZRqM9X2rjC0

harris_x
06/11/2013, 13:19
χα χα χαα χ ρε τρελε!! ελπίζω μόνο να μην ειναι το δωμάτιο του μικρού αυτό.... αλλιώς να τον κοιμίζεις με κράνος :uplate:
του μικρού είναι :)

George_M.
07/11/2013, 04:11
κατ ευθείαν στο ψητό...
ένα spesialized allez ELITE COMPACT (http://www.specialized.com/us/en/bikes/archive/2010/allez/allezelitecompact#specs), ασπρόμαυρο ( νούμερο δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή - νομίζω L 56) του 2010.
φοράει τη σειρά 105 της shimano
δεν έχει καμία πτώση, και φυσικά υπάρχει το βιβλιαράκι του με τον αριθμό πλαισίου
το θέμα είναι να με συμβουλέψετε και να καταλήξω κάπου και στη συνέχεια εννοείται πως θα το βάλω σε αγγελία εδώ

για παμε λοιπον...

αν εισαι 1,80 κ το ποδηλατο L τοτε το εχεις παρει λιγο αβερτο...κανονικα με ενα 54αρι θα ησουν καλυτερα.
επειδη αρχικα θα εχεις μετακινησεις εντος αστικου ιστου κ μετα θα βγεις εξω κατα την βολτα σου χρειαζεσαι ενα Τρεκινγκ ποδηλατο.
με αυτο κ θα μπορεις να κανεις το κεφι σου αλλα κ οποια αλλη μετακινηση επιθυμεις,τα λεπτα σχετικα του λαστιχα θα σου δινουν βημα εντος πολης,κατι που με του βουνου ΔΕΝ θα εχεις κ θα χτυπιεσαι σαν χταποδι για καθε χιλιομετρο που θα διανυεις.
ακομα με ενα καλο Τρεκινγκ μπορεις να κανεις ενα χαλαρο μονοπατι στο βουνο,μια φλαταδουρα πχ η΄εναν χωματοδρομο.
επελεξε καποιο με αναρτηση ΜΟΝΟ εμπρος που να κλειδωνει κ τροχους 28 ιντσων.

ανταλαγη με την κουρσα μπορεις να βρεις χωρις να επιβαρυνθεις μαλιστα.
συγκεκριμενα ενας φιλος στα μετρα σου ψαχνει για μια τετοια τραμπα αυτον τον καιρο καθως εχει προχωρησει αρκετα με το Τρεκινγκ κ η κουρσα πλεον ειναι μονοδρομος...
(αν το αποφασισεις ριξε πμ να τον ενημερωσω)

Lioulios
08/11/2013, 22:45
Γειά σας γρήγοροι .

Ξέρει κανείς τίποτα για το παρακάτω ? Σκεφτωμαι να το πάρω για την γυναίκα , αλλά ούτε το μοντέλο δεν ξέρω ποιο είναι

303259

SHOOTER045
08/11/2013, 23:00
εγω της εχω παρει ενα κλασικο γυναικειο
με δυναμο,φαναρακια,καλαθι κλπ
το παραπανω τι να σου πω
ideal λεει ταχυτητες εχει
μπροστα λαστιχο mountain πισω street
φτερακια εχει μια χαρα μου φαινεται

el_hymador
08/11/2013, 23:16
να ρωτήσω και εγώ τη παρέα με τα ποδήλατα.
σκέφτομαι να πάρω πάλι mountain μετά από 5-6 χρόνια που το είχα αφήσει. Παλιότερα είχα ένα οικονομικό που έκανα όμως τις βόλτες μου σε επαρχιακούς και λίγο σε βουνό (επαρχία).
τα τελευταία χρόνια είμαι Αθήνα και έχω κούρσα. Αρχικά έκανα τις βόλτες μου το έκανα κα καθημερινό μέσω μετακίνησης αλλά δυστυχώς πάλι το άφησα.
Η σκέψη είναι να το πουλήσω και να πάρω ΜΒ, χρήματα κανένα 600€ πάνω κάτω. Και σκέφτομαι μεταχειρισμένο ώστε να βρω κάτι καλύτερο.
Μου αρέσει του βουνό, αλλά δεν έχω σκοπό να άνω downhill. Θα ήθελα κάτι κυρίως μονοπάτια, χωματόδρομους, επαρχιακούς.
Οι ενδιασμοί μου είναι οι εξής:
- δεν υπάρχει παρέα, ώστε να ακολουθήσει
- δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο ώστε να πάω σε μέρη στην Αττική (μένω Νέα Σμύρνη), οπότε θα πρέπει να πάω με τα μέσα και το ποδήλατο
- Θέλω κάτι που να το χρησιμοποιώ και στο δρόμο μέσα στην αθήνα για καμιά βόλτα που και που
φοβάμαι κυρίως λόγο του δεύτερου μήπως προχωρήσω σε αγορά και μετά δεν το αξιοποιήσω όσο θα ήθελα
επίσης, ξέρω ότι δεν πρέπει να πάω σε fs αλλά σε ht. Από την άλλη βλέπω ότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες 26'' 27,5'' 29'' και εχω μπερδευτεί.
είμαι 30 χρονών, και αρκετά βαρύς (1,80 100kg) δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για την αντοχή (με τη κούρσα αν και φοβόμουν είμαι οκ) αλλά θέλω κάτι που να μην χρειάζομαι να αλλάζω τροχούς ή κέντρα μετά από κάθε 10 βόλτες στο βουνό.

Κοίτα αν άφησες την κούρσα μια φορά (που στην τελική είναι πολύ πιο ενδεδειγμένη για κίνηση μέσα στην πόλη σε σχέση με το MTB), το MTB θα το αφήσεις δέκα, ειδικά αν παίζουν οι περιορισμοί που αναφέρεις για να φτάσεις στο βουνό και στις εξοχές. Θέλει πολύ συνέπεια και να πιέσεις τον εαυτό σου για να πεις ότι θα βγάλεις πρόγραμμα και θα πηγαίνεις τακτικά στο βουνό να γουστάρεις. Από Ν.Σμύρνη έχεις τον Υμμητό πιο κοντά, μέχρι που να φτάσεις με το MTB όμως, πίστεψε με, μετά δεν θα έχει κουράγια και θέληση για εκτός δρόμου βόλτες... τα ΜΤΒ είναι σιχτίρισμα σκέτο στην άσφαλτο, πόσο μάλλον αν έχεις εμπειρία από το κουρσάκι (θα σου φανεί σερνάμενο βαρίδι). Αν επιμένεις πάντως και εγώ τάσσομαι στην αγορά ενός Trekking που είναι διττης φιλοσοφίας και σε πάει και μια βόλτα στα χώματα μια χαρά, χωρίς βέβαια ακρότητες.

miscelano
11/11/2013, 05:56
Κατάβαση Ψηλορείτη

http://www.youtube.com/watch?v=ZRqM9X2rjC0

τελεια ρε φιλε αυτα ειναι!!!!

υγ. ωραιο το γουρουνι!!

Αμφίσημος
15/11/2013, 20:27
Kαλησπερίζω το forum μετά απο απουσία μηνών με ενα video (teaser) που αφορά εναν αθλητή του bmx και ειδικότερα του flatland.
Ελπίζω μέσα στο '13 να ολοκληρώσω τα γυρίσματα (είναι προσωπικό project με οτι αυτό συνεπάγεται) και να ολοκληρώσω την full έκδοση για μέγιστη απόλαυση! Το post το ανέβασα σε ποδηλατικό forum εννοείται αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ να μην το δώσω και στο moto. Τι διάλα; Ένα μοτέρ μας χωρίζει…
https://vimeo.com/79027182#at=0

Μερσί παιδιά!

sapila racing
16/11/2013, 09:06
Kαλησπερίζω το forum μετά απο απουσία μηνών με ενα video (teaser) που αφορά εναν αθλητή του bmx και ειδικότερα του flatland.
Ελπίζω μέσα στο '13 να ολοκληρώσω τα γυρίσματα (είναι προσωπικό project με οτι αυτό συνεπάγεται) και να ολοκληρώσω την full έκδοση για μέγιστη απόλαυση! Το post το ανέβασα σε ποδηλατικό forum εννοείται αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ να μην το δώσω και στο moto. Τι διάλα; Ένα μοτέρ μας χωρίζει…

Μερσί παιδιά!

Πολύ ωραίο video. :beer:

DimChios
16/11/2013, 13:01

Μερσί παιδιά!

ΩΡΑΙΟΣ!!!

:beer::beer::beer::beer:

road spirit
15/01/2014, 16:19
helooo ... για την μάρκα Trek ξέρουμε κάτι?

γενικότερα, είμαστε στο ψάξιμο για budget ποδήλατο βόλτας, επιπέδου ideal megisto, cube ltd comp ... γενικά σε εκείνο το εύρος τιμής ... έχετε να προτείνετε κάτι?

byron
15/01/2014, 16:26

γενικότερα, είμαστε στο ψάξιμο για budget ποδήλατο βόλτας, επιπέδου Ideal Megisto, cube ltd comp ... γενικά σε εκείνο το εύρος τιμής ... έχετε να προτείνετε κάτι?

Τα Trek είναι εξαιρετικά και πολύ ακριβά. Σαν value/money νομίζω οτι το Orient Solar 28άρι είναι πολύ καλό.

MikeG
15/01/2014, 16:30

γενικότερα, είμαστε στο ψάξιμο για budget ποδήλατο βόλτας, επιπέδου ideal megisto, cube ltd comp ... γενικά σε εκείνο το εύρος τιμής ... έχετε να προτείνετε κάτι?

Η trek είναι αρκετά καλή μάρκα. Θα πρότεινα να βλέπεις τις αγγελίες στο cyclist-friends, έχει αρκετά καλά ποδηλατάκια, σε πολύ καλές τιμές. Εως 400 euros έχεις αρκετές επιλογές.

zannisvel
15/01/2014, 16:38
Τα Trek είναι εξαιρετικά και πολύ ακριβά. Σαν value/money νομίζω οτι το Orient Solar 28άρι είναι πολύ καλό.

+100 για τα TREK. Ειναι αρκετα ακριβα αλλα πιστευω οτι απο ποιοτητα προιοντος ειναι πολυ καλα, αλλα βεβαια οτι χαλαει αξιζει να αναβαθμιζεται αφου τα περιφεριακα του θα μπορουσαν να ειναι ενα κλικ παραπανω με την τιμη που εχουν. Μιλαω για τα hardtail μοντελα της. Τα hybrid μπορουν να βγαλουν μια ζωη.

road spirit
15/01/2014, 16:40
thanx boyz

μιλάω για απλό μοντέλο, βόλτας όπως έγραψα... βρίσκω ένα απο 550 κανονική τιμή, προσφορά στα 350 οπότε αφου λέτε καλά λόγια για την εταιρία την οποία δεν ηξερα, μάλλον θα γίνει η αγορά

nathair
15/01/2014, 17:06
Εχω ενα Trek FX 7.5, υβριδικό, 800 το είχα πάρει, μια χαρά είναι. Γενικά είναι καλά, αν και όπως είπανε και άλλοι λίγο προς την ακριβή μεριά...
Ενας απο τους λόγους που είχα πάρει Trek ήταν πως το cyclist δίνει δωρεάν συντήρηση εφ'όρου ζωής, και είναι και κοντά στο σπίτι μου. Και επειδή είχα να δω ποδήλατο 25 χρόνια...

makis206
15/01/2014, 18:19
thanx boyz

μιλάω για απλό μοντέλο, βόλτας όπως έγραψα... βρίσκω ένα απο 550 κανονική τιμή, προσφορά στα 350 οπότε αφου λέτε καλά λόγια για την εταιρία την οποία δεν ηξερα, μάλλον θα γίνει η αγορά

Άφοβα όσον αφορά τη μάρκα Γιαννιό, απ'τις πολύ καλές εταιρίες! Αν το βλέπεις σε καλή κατάσταση.. :)

Edit: νόμιζα ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο (απ'την τιμή) αλλά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την τρελοκοτσιδού.. Βουρ!

TROOPER
16/01/2014, 09:36
για παμε λιγο ορθοπεταλια μην παθουμε καμια ζημια....:tooth::tooth:

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/stush_epta_evdomadwn_meta_apo_atuxhma_me_to_podhlato.2596627.html

George_M.
17/01/2014, 02:45

προχωρα αφοβα,απο τις κορυφαιες εταιρειες με εγγυηση εφ'ορου ζωης για ολα της τα πλαισια!
προσφατα απεκτησα ενα καρμπονι κ εχω απλα ξεφυγει...
307778

makis206
18/01/2014, 15:34
thanx boyz

Μεγειές σας κύριε, να χαρείτε όμορφες ποδηλατόβολτες τώρα που συμπληρώθηκε το κενό!
Κουκλάκι είναι Γιάννη, πολύ ωραιότερο απ'τις ιντερνετοφωτό! :)

harris_x
18/01/2014, 16:14
thanx boyz

μιλάω για απλό μοντέλο, βόλτας όπως έγραψα... βρίσκω ένα απο 550 κανονική τιμή, προσφορά στα 350 οπότε αφου λέτε καλά λόγια για την εταιρία την οποία δεν ηξερα, μάλλον θα γίνει η αγοράΜεγειές σας κύριε, να χαρείτε όμορφες ποδηλατόβολτες τώρα που συμπληρώθηκε το κενό!
Κουκλάκι είναι Γιάννη, πολύ ωραιότερο απ'τις ιντερνετοφωτό! :)Μεγειάααααααααααααα

που είναι;
δεν βλέπω φωτογραφίες....

θα πάμε Δαφνί αυρίο; :a25::a25::a25::a25:

makis206
18/01/2014, 16:22
θα πάμε Δαφνί αυρίο; :a25::a25::a25::a25:

Για ζουρλομανδύα;:uplate:

:rotflmao:

harris_x
18/01/2014, 16:28
Για ζουρλομανδύα;:uplate:

:rotflmao:
για mountainάδα ρε δικέ μου... :lol:

Λέγε ρε, πάμε;;;

Το έχεις εδώ το δικό σου;

yes-u
18/01/2014, 16:52
Δεν ξέρω αν είναι σωστό thread για να αναφέρω την κλοπή του specialized fcr μέσα από το γκαράζ του σπιτιού μου την περασμένη εβδομάδα, περιοχή Φιλοθέης, χρώματος μολυβί...
Τα περισσότερα αλλαγμένα πάνω του...

makis206
18/01/2014, 17:15
για mountainάδα ρε δικέ μου... :lol:

Λέγε ρε, πάμε;;;

Το έχεις εδώ το δικό σου;

Εδώ το έχω από την πρώτη μέρα βρε, για χρόνο δεν ξέρω αφού η Κυριακή είναι η μέρα της γυναίκας συνήθως..:smokin:

:lol:

byron
18/01/2014, 18:57
Δεν ξέρω αν είναι σωστό thread για να αναφέρω την κλοπή του specialized fcr μέσα από το γκαράζ του σπιτιού μου την περασμένη εβδομάδα, περιοχή Φιλοθέης, χρώματος μολυβί...
Τα περισσότερα αλλαγμένα πάνω του...

http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=83

harris_x
18/01/2014, 19:25
Εδώ το έχω από την πρώτη μέρα βρε, για χρόνο δεν ξέρω αφού η Κυριακή είναι η μέρα της γυναίκας συνήθως..:smokin:

:lol:παρε και τη γυναίκα μαζι να κανει παρεα με τη δικη μου...
Καλα και μη νομίζεις ότι θα λειψουμε και πολυ, μετα απο κανα μισαωρο το πολυ εχω φτύσει :lol:

yes-u
18/01/2014, 20:53
http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=83

Thanks Byron...

Shiatman
30/01/2014, 12:37
Ανασκόπηση προταθλήματος downhill με πάρα πολλύ υλικό και λεπτομέριες. Μπράβο στα παιδιά!

http://www.redbull.com/gr/el/bike/stories/1331630754914/revolution-by-emmanouel-armoutakis

harris_x
14/02/2014, 19:49
...

...

κάτι λέγατε εσείς για αύριο.....

τελικά δεν;;;;

makis206
14/02/2014, 20:19
κάτι λέγατε εσείς για αύριο.....
τελικά δεν;;;;

Εγώ δεν καταφέρνω Χάρη, είμαστε ήδη έτοιμοι για πρωινή αναχώρηση προς Ναύπλιο μεριά. Ευθύνες στον Σπυράκο που κανονίζει ταπερότσαρκες..:p

Το βλέπουμε από βδομάδα ρε..:beer:

harris_x
14/02/2014, 20:45
Εγώ δεν καταφέρνω Χάρη, είμαστε ήδη έτοιμοι για πρωινή αναχώρηση προς Ναύπλιο μεριά. Ευθύνες στον Σπυράκο που κανονίζει ταπερότσαρκες..:p

Το βλέπουμε από βδομάδα ρε..:beer:δεν πειράζει... θα παω με τον υιό μου :)

Καλά να περάσετε ;)

makis206
14/02/2014, 20:55
δεν πειράζει... θα παω με τον υιό μου :)

Καλά να περάσετε ;)

Παίζει να κατεβεις την Κυριακή στη βόλτα εσύ;

Σήμερα έκανα και ποδηλατάκι με την Έλενα να ξέρεις! Μπαρουτάδικο μπιτς!:D

harris_x
15/02/2014, 08:24
Παίζει να κατεβεις την Κυριακή στη βόλτα εσύ;

Σήμερα έκανα και ποδηλατάκι με την Έλενα να ξέρεις! Μπαρουτάδικο μπιτς!:D
Με τι να έρθω ρε φιλε, με το παπί ή με το κτμ; :lol:

harris_x
15/02/2014, 12:09
:) :)

309833

309834

DimChios
15/02/2014, 14:17

309833

309834

:beer::beer::beer::beer:

Red Rider
17/02/2014, 12:10

309833

309834

Ωραία πράγματα! :beer:
Το σημείο είναι δυτικά της Λ.Καβάλας ?

Julius
17/02/2014, 13:00
τωρα το ειδα ρε

εγώ τελικά βγήκα αλλά με την κούρσα

harris_x
17/02/2014, 13:35
Ωραία πράγματα! :beer:
Το σημείο είναι δυτικά της Λ.Καβάλας ?
:)

περνάς το Δαφνί, στο φανάρι δεξιά, όπως πάει ο δρόμος στο τέλος του ;)

harris_x
17/02/2014, 13:36
τωρα το ειδα ρε

εγώ τελικά βγήκα αλλά με την κούρσαμια χαρά!!

Julius
17/02/2014, 14:21
μια χαρά!!

σκατά μια χαρά... με πήγανε τον γύρο του κόσμου..... ακόμα με πονάει ο κώλος μου (ξέμαθα)

αλλά να σου πώ δέν το θυμήθηκα καθόλου που είχαμε πεί να βρούμε... γιατί άραγε??? :beer: (χικ)

harris_x
17/02/2014, 14:25
σκατά μια χαρά... με πήγανε τον γύρο του κόσμου..... ακόμα με πονάει ο κώλος μου (ξέμαθα)

αλλά να σου πώ δέν το θυμήθηκα καθόλου που είχαμε πεί να βρούμε... γιατί άραγε??? :beer: (χικ):lol:

zannisvel
17/02/2014, 15:07
Παιδες την Πεμπτη πεταω για Αμερικη, και θελω να φερω το ποδηλατο μου στο γυρισμο. Μηπως ξερει κανεις το κοστος και τον τροπο που πρεπει να το πακεταρω? Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κοιταξει καθολου. Πεταω με British Airlines και επειδη ο ρολος του ταξιδιου δεν ειναι ευχαριστος, δεν το εχω ψαξει καολου. Νομιζω μπορω να το φερω σαν αποσκευη.

Red Rider
17/02/2014, 16:51
Εγώ ειχα αγοράσει ποδήλατο απο Παρίσι,και το έφερα στην κούτα του σαν αποσκευή χωρις κανένα πρόβλημα.

Χάρη να κανονίσουμε καμιά βόλτα:beer:

zannisvel
17/02/2014, 17:01
Τελικα βρηκα αυτο (http://www.britishairways.com/en-gb/information/baggage-essentials/sporting-goods-and-musical-instruments).
ειναι μερικες εταιριες που το επιτρεπουν και αλλες που δεν. Ημουν τυχερος.
Ευχαριστω παντως.

GIXXERAKIAS
17/02/2014, 18:44
Το ποδήλατο είναι φίλου, αν ενδιαφέρεται κανείς επικοινωνεί μαζί του για λεπτομέρειες. Είναι large από ότι θυμάμαι ο σκελετός του.

www.car.gr/4692206

harris_x
17/02/2014, 18:51
Χάρη να κανονίσουμε καμιά βόλτα:beer:εννοείται, να το κανονίσουμε ;)

harris_x
17/02/2014, 18:53
Το ποδήλατο είναι φίλου, αν ενδιαφέρεται κανείς επικοινωνεί μαζί του για λεπτομέρειες. Είναι large από ότι θυμάμαι ο σκελετός του.

www.car.gr/4692206Επειδή εδώ μέσα θα χαθεί, βάλτο καλύτερα στις αγγελίες ποικίλης ύλης (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=90) ;)

GIXXERAKIAS
18/02/2014, 08:10
Done!Thanks αγορίνα.:beer:

harris_x
18/02/2014, 20:26
Αφού κατά την τελευταία εξόρμηση στο βουνό χτυπήσαμε τα χέρια μας και δείξαμε σε όλο τον κόσμο το σπουδαίο κατόρθωμα, εξοπλιστήκαμε καταλλήλως :D

310096

hidefnick
18/02/2014, 20:44

αλλά να σου πώ δέν το θυμήθηκα καθόλου που είχαμε πεί να βρούμε... γιατί άραγε??? :beer: (χικ)

Tora pou toumpaniazo se ftiaxo leme!!!!

Julius
19/02/2014, 08:31
είπαμε πάμε brevet αλλά μεγάλο έτσι όχι τα μίνι των 200χιλιομέτρων.

αντε με το καλό ρε

zannisvel
19/02/2014, 11:01
Αφού κατά την τελευταία εξόρμηση στο βουνό χτυπήσαμε τα χέρια μας και δείξαμε σε όλο τον κόσμο το σπουδαίο κατόρθωμα, εξοπλιστήκαμε καταλλήλως :D

310096

Χαρη το ποδηλατακι του γιου σου ειναι χωρις πεταλια? Εφτασε και η ηλικια της ανηψιας μου για ποδηλατο και σκεφτομαι να της παρω ενα απο εκεινα χωρις τα πεταλια που ειναι καθαρα για ισοροπια. Πιστευεις θα βοηθησει περισσοτερο απο ενα συμβατικο? Ηλικια 4 και κατι και καμια σχεση με το αθλημα. Αν κανω λαθος τοτε απλα αγνοησε το μηνυμα μου, απλα δε μπορω να διακρινω καλα απο τις photos.

harris_x
19/02/2014, 12:58
Χαρη το ποδηλατακι του γιου σου ειναι χωρις πεταλια? Εφτασε και η ηλικια της ανηψιας μου για ποδηλατο και σκεφτομαι να της παρω ενα απο εκεινα χωρις τα πεταλια που ειναι καθαρα για ισοροπια. Πιστευεις θα βοηθησει περισσοτερο απο ενα συμβατικο? Ηλικια 4 και κατι και καμια σχεση με το αθλημα. Αν κανω λαθος τοτε απλα αγνοησε το μηνυμα μου, απλα δε μπορω να διακρινω καλα απο τις photos.
Το συγκεκριμένο έχει 2 παλουκόσελα (μικρό & μεγάλο για ηλικίες έως 5 ετών), έχει “σταμπιλιζατερ” :lol: για να μην γυρνάει το τιμόνι γύρω-γύρω και να έχει και μια μικρή αντίσταση στο στρίψιμο (βοηθάει πάρα πολύ) και “ανάρτηση” :lol: για να μην κοπανάει τη μέση (το πορτοκαλί λαστιχένιο κομμάτι κάτω από τη σέλα):winka:

Το μοντέλο είναι KOKUA JUMPER.

Ό,τι άλλο θέλεις εδώ είμαστε :beer:

310138

edit: πιστεύω πως θα βοηθήσει περισσότερο από ένα συμβατικό με βοηθητικές. 'Oμως λόγω ηλικίας μάλλον θα πρότεινα συμβατικό ποδήλατο που θα έχεις βγάλει τα πετάλια έτσι ώστε να μάθει και μετά τα επανατοποθετείς. Έτσι θα το κρατήσει για περισσότερα χρόνια από ότι ένα balance bike που θα της κρατήσει το πολύ ενάμισι χρόνο ;)

harris_x
19/02/2014, 13:15
Επιπλέον έχε κατα νου και το παρακάτω:

310139

απο εδω... (http://www.twowheelingtots.com/2013/05/03/specialized-hotrock-12-review/)

zannisvel
19/02/2014, 13:33
Ευχαριστω πολυ.
Ξεκίνησα την ερευνα. Οπως ειπα φευγω για Αμερικη αυριο και η κορη του αδερφου μου εχει γενεθλια σε λιγους μηνες και σκεφτομουν ενα καλο δωρο μιας και δεν με βλεπει τοσο συχνα τωρα. Αν δεν ειχαμε και το skype... Αρα προτεινεις κατι με πεταλια ωστε να μπορει να το χρεισιμοποιησει και στο μελλον. Φοβαμαι λιγο το γραναζι και την αλυσιδα βεβαια, αλλα λογικα θα βγαινουν και αυτα.

Το 12αρι specialized φαινεται οτι πρεπει αλλα θα πρεπει να το δω και απο κοντα. Τη βλπω Dave Mirra πριν τα 10.

harris_x
19/02/2014, 13:36
Αρα προτεινεις κατι με πεταλια ωστε να μπορει να το χρεισιμοποιησει και στο μελλον. Ή κάτι οικονομικό ;)

Φοβαμαι λιγο το γραναζι και την αλυσιδα βεβαια, αλλα λογικα θα βγαινουν και αυτα.
συνήθως έχουν κάλυμμα

giannis21
02/04/2014, 18:08
το γλίτωσα πέρσι το mtb αλλά τώρα δε μου γλιτώνει..για δώστε λίγο τα φώτα σας παρακαλώ οι πιο έμπειροι,καθώς το κονδύλι θα είναι μεγάλο για τα δεδομένα μου και θα ήθελα να το διαθέσω όσο το δυνατό καλύτερα.mountain λοιπόν το οποίο θα χρησιμοποιείτε καθημερινά εντός πόλης και ελπίζω σιγά σιγά να πατήσει και χωματακι.Χρήματα υπολογίζω το ανώτερο και για κάτι πολύ καλό έως 1000..

οι απορίες τώρα:καινούργιο ή μτχ?έχω δει π.χ. τις παρακάτω αγγελίες

http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4899247/
http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4402557/
http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4588269/

θα άξιζε να πάρω κάποιο απο αυτά ή κάτι αντίστοιχο ή με τα χρήματα αυτά να παω σε καινουργιο?

απορια 2..hardtail,full sus,full mountain...εχω ψιλομπερδευτει.Για πειτε καμια αποψη.
Αυτα προς το παρον θυμαμαι:D

PetranGR
02/04/2014, 18:28
το γλίτωσα πέρσι το mtb αλλά τώρα δε μου γλιτώνει..για δώστε λίγο τα φώτα σας παρακαλώ οι πιο έμπειροι,καθώς το κονδύλι θα είναι μεγάλο για τα δεδομένα μου και θα ήθελα να το διαθέσω όσο το δυνατό καλύτερα.mountain λοιπόν το οποίο θα χρησιμοποιείτε καθημερινά εντός πόλης και ελπίζω σιγά σιγά να πατήσει και χωματακι.Χρήματα υπολογίζω το ανώτερο και για κάτι πολύ καλό έως 1000..

οι απορίες τώρα:καινούργιο ή μτχ?έχω δει π.χ. τις παρακάτω αγγελίες

http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4899247/
http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4402557/
http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4588269/

θα άξιζε να πάρω κάποιο απο αυτά ή κάτι αντίστοιχο ή με τα χρήματα αυτά να παω σε καινουργιο?

απορια 2..hardtail,full sus,full mountain...εχω ψιλομπερδευτει.Για πειτε καμια αποψη.
Αυτα προς το παρον θυμαμαι:D

με ένα λίνκ .

https://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=3208

PetranGR
02/04/2014, 18:31
να πώ επίσης στα γρήγορα κάθε ποδήλατο χωρίζεται στην κατηγορία του.

Απο μπρός πίσω ανάρτηση ,μέχρι κατάβασης με μεγάλη διαδρομή ανάρτησης κτλ.

Αν θες όπως λες για τον δρόμο μπορείς να πάρεις και πιο φθηνό,αλλά εφόσων θες και βουνό κτλ. τότε πάς σε Canyon καινούργιο αν θες.

Να σου πω μερικές εταιρίες να έχεις κατά νου.

Specialized,Scott,Canyon,Cinelli,Bottecchia,Cube,Diamondback.

Εσύ πρέπει να δείς γιατί θα το έχεις ...