View Full Version : Παμε παλι....
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
skylaros
26/10/2013, 12:54
Κάπου μεταξύ σαχλαμαροκουβέντας όπως αρμόζει και στο παρόν θρέντ αλλά βγάζοντας και καμιά αλήθεια.
Επιλογές
1) Ο Πάντα σε επιφανειακές σχέσεις που κρατάνε ώρες ή μέρες. Επειδή ουδέν μονιμότερο του προσωρινού ΔΕΝ κοιμόμαστε μαζί, δε μεταφέρουμε πράγματά μας στο χώρο της και αντίστοιχα αυτή στο δικό μας, δε γνωρίζουμε φίλους, συγγενής, συνεργάτες της Κοινός δε μπλέκουμε στα βαθύτερα λημέρια της ψυχής της.
2) Ο Με παντρεμένες, σοβαρά δεσμευμένες κλπ ΠΡΟΣΟΧΗ επειδή εκεί τα κολλήματα ίσως να είναι και πιο έντονα, α) είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή και β) δεν επιτρέπονται συνευρέσεις πιο συχνά από 1 ανά 15 μέρες.
3)Ο κουφός. Μας μιλάει και απλά δεν ακούμε. Τακτική διαδεδομένη κυρίως σε παντρεμένους, στην αρχή απαιτεί αυτοσυγκέντρωση αλλά μετά είναι μια φυσική διαδικασία (Δεν έχω καταφέρει να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα διαλογισμού)
4)Ο κάρτας.Πάρε λεφτά και κάνε ότι θέλεις. Στην Ελλάδα της κρίσης είναι πλέον σπάνιο. (εναλλακτικά για ερωτευμένους υπάρχει και το κοίτα τι θα σου πάρω ή το κοίτα που θα πάμε)
5) Ο ήρεμος. Διάλογος, συνεχής διάλογος, στην αρχή θα λέει τα καλύτερα, αργότερα θα της μοιάζετε πολυλογάς και κουραστικός στο κάτω κάτω δε γίνεται να μιλάτε περισσότερο από αυτή !!!
6) Ο Αγαπούλης ... κλασσικό θύμα, η δικιά του δεν έχει ελαττώματα και αν έχει κάποιο μικρό το βρίσκει χαριτωμένο ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ θα σε κερατώσει με ότι έχει πόδια! Αν το ανακαλύψεις και τη χωρίσεις πιθανόν να κλαίει και να χτυπιέται, σαν αγαπούλης που είσαι θα το πιστέψεις.
7)Ο έθνικ. Περίπτωση μη Ελληνίδα... ο λαλα!!! φαινομενικά μοιάζει να μην έχει το ζήτημα τουδεξερωτησκαταθελωπρεπεικαποιοσαλλοσνατοβρει ΑΛΛΑ θα σας εκπλήξει δυσάρεστα όταν θα το κάνει στην κρίσιμη στιγμή !!!
8) Ο τις παίζω στα δάχτυλα. Γκομενιάρης, μπερμπάντης, ωραίος ή όχι δεν έχει σημασία, κάποια στιγμή στη ζωή του πέρασε και μια προστατίτιδα, ξέρει πως θα την πατήσει κάποια στιγμή και θα γίνει μια από τις προηγούμενες κατηγορίες αλλά ποτέ δε θα το παραδεχθεί.
Μπορούμε να βάζουμε κατηγορίες με τις ώρες :p
Όμως στο τέλος δε νομίζω να μη μπορεί να παραδεχθεί κανείς πως είναι μεγάλο βίτσιο η γυναίκα :ppp
tsompanis
26/10/2013, 13:46
Πάρτε ΞΕΝΗ γυναίκα να μην έχετε τέτοια προβλήματα
(σοβαρά)
:cool:
ναι πως το θέλεις...κάτσε να κάνει 2-3 χρόνια παρέα με Ελληνίδες και να δεις μετά...
λες και συνδέουν usb μεταξύ τους!:lol:
MG-KTiNoS
26/10/2013, 15:45
ναι πως το θέλεις...κάτσε να κάνει 2-3 χρόνια παρέα με Ελληνίδες και να δεις μετά...
Έλα παππού μου να σου δείξω το μ... της γιαγιάς μου...
:lol:
Κάπου μεταξύ σαχλαμαροκουβέντας όπως αρμόζει και στο παρόν θρέντ αλλά βγάζοντας και καμιά αλήθεια.
Επιλογές
3)Ο κουφός. Μας μιλάει και απλά δεν ακούμε. Τακτική διαδεδομένη κυρίως σε παντρεμένους, στην αρχή απαιτεί αυτοσυγκέντρωση αλλά μετά είναι μια φυσική διαδικασία (Δεν έχω καταφέρει να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα διαλογισμού)
Όμως στο τέλος δε νομίζω να μη μπορεί να παραδεχθεί κανείς πως είναι μεγάλο βίτσιο η γυναίκα :ppp
:a013:
Παραδιδω μαθηματα .........
μια θεωρια λεει οτι οι γυναικες ειναι ρομποτ. οταν βρισκονται μονες στον ιδιο χωρο συνδεονται (πλεον) με wifi και μεταδιδουν πληροφοριες. κανουν update κτλπ κτλπ. :p
Τι κοινο εχουν το caps-lock με το πρωκτικο σεξ??
.
.
.
.
.
κανουν το "ο", "Ο".... !!!!!
.
.
.
.
.
:uplate::uplate:
καλό.
AristidisZ
29/10/2013, 09:54
Η γκρίνια της Δευτέρας αυτή την εβδομάδα θα εορταστεί Τρίτη, λόγω εθνικής επετείου...
SHOOTER045
29/10/2013, 09:56
Η γκρίνια της Δευτέρας αυτή την εβδομάδα θα εορταστεί Τρίτη, λόγω εθνικής επετείου...
X2 δηλαδη??????????????????????
τον ηπιαμε...........................:uplate::uplate::uplate:
SHOOTER045
29/10/2013, 09:56
.
.
.
.
.
αχαχαχαχα
πολυ καλο.....
AristidisZ
29/10/2013, 16:20
Εφαγα κληση απο την ομαδα Διας.
.Ξερει κανεις αν μπορω να την πληρωσω σε οποιοδηποτε Everest ή μονο στο Εverest της περιοχης μου;
..ντριν..ντριν..
- Παρακαλώ?
- Ναι, Everest εκεί?
- Μάλιστα, τι θα θέλατε?
- Τον αξιωματικό υπηρεσίας!
AristidisZ
01/11/2013, 11:46
-Ζήτησε μου το φεγγάρι και θα στο φέρω..
-Θέλω το φεγγάρι..!!
-Δες μια κ@ριολ@ βραδιάτικα...
SHOOTER045
01/11/2013, 15:21
Εφαγα κληση απο την ομαδα Διας.
.Ξερει κανεις αν μπορω να την πληρωσω σε οποιοδηποτε Everest ή μονο στο Εverest της περιοχης μου;
ετσι ε?
ελα καμια φορα στην εδεσσα
και να δεις αν δεν σε κανω να φυγεις με τα ποδια
ετσι ε?
Θα καβαλήσει το γλάρο του και θα γυρίσει πετώντας
DimChios
02/11/2013, 13:17
Χθες το βράδυ είχα μια μεταφυσική εμπειρία... Δεν ξέρω αν θα το πιστεψετε, αλλά πρέπει να το μοιραστώ με κάποιον!!
Πήγα σε ένα μπαράκιγια να πιω ένα ουισκάκι. Σε ένα τραπέζι, κάθονταν μια πολυ παράξενη κοπέλα.
Ηταν λεπτή ξανθιά, με μακρυα μαλλιά που έλαμπαν. Είχε ένα ευγενικό, θλιμμένο πρόσωπο και δυο καταγάλανα ματιά γεμάτα καλοσύνη. Φορούσε ένα απλο άσπρο φόρεμα, λεπτό και διάφανο. Ομως τίποτα δεν ήταν προκλητικό επάνω της...
Με το που με είδε, σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου. "Γεια σου Δημητρη
" μου είπε! "Τι κανείς;"
"Γνωριζόμαστε;" Την ρώτησα ξαφνιασμενος.
"Για σένα εχω έρθει" μου είπε. "Έλα μαζί μου"
Σαν υπνωτισμενος την ακολούθησα έξω. Μπήκαμε σε ένα ταξί, που φαινόταν σαν να μας περίμενε και πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, βρέθηκα στο σπίτι της.
Με αθώα φυσικότητα, μου έβγαλε τα παπούτσια και τα ρούχα στοργικά και μετά έβγαλε και το φόρεμα της και μου έβαλε τα χέρια στο στήθος της! Με πλησίασε και με φίλησε. "Αγάπησε με" μου είπε..
Σαν μαγεμενος την ξαπλωσα στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της. Ενοιωσα μια απερίγραπτη ηδονή να με κατακλύζει. Ενοιωσα το σώμα μου ανάλαφρο και ξάφνου... Αρχισα να αιωρούμαι!!!
Αγκαλιασμένοι με την κοπέλα κάναμε έρωτα πετώντας γύρω γύρω στο δωμάτιο!!! Το συναίσθημα ήταν απερίγραπτο και ο οργασμός που ακολούθησε κατακλυσμιαίος!
Σιγα σιγα προσγειωθήκαμε απαλά, στο χαλί, μπρος το τζάκι. Οταν άρχισα να συνέρχομαι, την ρώτησα με τρόμο:
- ποια είσαι; Τι είσαι;
Χαμογέλασε και μου είπε:
- εγω; δεν με θυμάσαι;
´
´
´
´
´
Είμαι.....
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
Το Μ00νι που σε πέταγε....
:cry::cry::cry:
pipe_smoker
02/11/2013, 13:24
:lol::lol::lol::lol::lol:
Μπορείς επισήμως να πάς στο διάολο μεσημεριάτικα?:moutza:
MG-KTiNoS
02/11/2013, 13:43
Χθες το βράδυ είχα μια μεταφυσική εμπειρία... Δεν ξέρω αν θα το πιστεψετε, αλλά πρέπει να το μοιραστώ με κάποιον!!
Πήγα σε ένα μπαράκιγια να πιω ένα ουισκάκι. Σε ένα τραπέζι, κάθονταν μια πολυ παράξενη κοπέλα.
Ηταν λεπτή ξανθιά, με μακρυα μαλλιά που έλαμπαν. Είχε ένα ευγενικό, θλιμμένο πρόσωπο και δυο καταγάλανα ματιά γεμάτα καλοσύνη. Φορούσε ένα απλο άσπρο φόρεμα, λεπτό και διάφανο. Ομως τίποτα δεν ήταν προκλητικό επάνω της...
" μου είπε! "Τι κανείς;"
Σαν υπνωτισμενος την ακολούθησα έξω. Μπήκαμε σε ένα ταξί, που φαινόταν σαν να μας περίμενε και πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, βρέθηκα στο σπίτι της.
Με αθώα φυσικότητα, μου έβγαλε τα παπούτσια και τα ρούχα στοργικά και μετά έβγαλε και το φόρεμα της και μου έβαλε τα χέρια στο στήθος της! Με πλησίασε και με φίλησε. "Αγάπησε με" μου είπε..
Σαν μαγεμενος την ξαπλωσα στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της. Ενοιωσα μια απερίγραπτη ηδονή να με κατακλύζει. Ενοιωσα το σώμα μου ανάλαφρο και ξάφνου... Αρχισα να αιωρούμαι!!!
Αγκαλιασμένοι με την κοπέλα κάναμε έρωτα πετώντας γύρω γύρω στο δωμάτιο!!! Το συναίσθημα ήταν απερίγραπτο και ο οργασμός που ακολούθησε κατακλυσμιαίος!
Σιγα σιγα προσγειωθήκαμε απαλά, στο χαλί, μπρος το τζάκι. Οταν άρχισα να συνέρχομαι, την ρώτησα με τρόμο:
- ποια είσαι; Τι είσαι;
Χαμογέλασε και μου είπε:
- εγω; δεν με θυμάσαι;
´
´
´
´
´
Είμαι.....
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
:bawl:
" μου είπε! "Τι κανείς;"
- ποια είσαι; Τι είσαι;
Χαμογέλασε και μου είπε:
- εγω; δεν με θυμάσαι;
´
´
´
´
´
Είμαι.....
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
τον παίρνεις κύριος...
:moutza::bawl:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Μπορείς επισήμως να πάς στο διάολο μεσημεριάτικα?:moutza:
+1200 χαχαχα Μήτσε είσαι μεγάλος κάφρος λέμε ρε!!!!!!!
ετσι ε?
ο τηλεφωνητής των Everest εισαι και σε ζαλίσανε με τηλέφωνα τους?:p
Χθες το βράδυ είχα μια μεταφυσική εμπειρία...:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao: m@laka Mhtso :bawl:
theofilos888
04/11/2013, 08:36
" μου είπε! "Τι κανείς;"
- ποια είσαι; Τι είσαι;
Χαμογέλασε και μου είπε:
- εγω; δεν με θυμάσαι;
´
´
´
´
´
Είμαι.....
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
´
:bawl: :bawl: :bawl:
nikos_abel
04/11/2013, 08:43
Το έχω διαβάσει 10 φορές και πάλι γελάω :lol:
DimChios
04/11/2013, 10:49
p00tanakia σας αρεσε ε?
Κι εγω νομιζα πως θα με μπαναρετε!
DimChios
05/11/2013, 15:32
Σε ένα μαιευτήριο δυο νεογέννητα συνομιλούν:
-Eίσαι αγόρι ή κορίτσι;
-Αγόρι.
-Απόδειξέ το μου!
-Μόλις φύγει η νοσοκόμα θα σου δείξω!
Μόλις έφυγε η νοσοκόμα τραβάει ο μικρός την κουβέρτα και λέει:
-KOITA.....
Mπλε κάλτσες!!!!!!!!!! :lol:
SHOOTER045
05/11/2013, 15:56
αστα διαλα βλαμενε ε βλαμενε :a23::a23::a23:
SHOOTER045
05/11/2013, 15:56
ο τηλεφωνητής των Everest εισαι και σε ζαλίσανε με τηλέφωνα τους?:p
καλαααααααααααααααααααααααα.................
Joyrider
05/11/2013, 16:06
καλαααααααααααααααααααααααα.................
Είπα να σχολιάσω, αλλά μια φορά θα βγω χωρίς κράνος και τότε θα με πετύχεις. :a13:
kalgeorge
06/11/2013, 21:06
Δυό φίλες συζητούν….
Λέει η μία στην άλλη :
-Που λες , είχε έρθει χθες ο δικός μου να με πάρει με το αμάξι . Μπαίνω στο αμάξι και τι να δω ?
-Τι είδες ?
-Τον βλέπω να φοράει σανδάλια , χιτώνα , και ένα πλαστικό φωτοστέφανο γύρω απο το κεφάλι . Φαινόταν αγριεμένος .Και ενώ ποτέ δεν φοράμε ζώνη , μου φωνάζει : ΔΕΣΟΥ , ΔΕΣΟΥ !
-Χαχαχαχα , ο,τι να ‘ναι ! Κι εσύ ?
-Ε , τα χα χάσει και δέθηκα . Και μετά , κάπως πιο ήρεμος , τι γυρνάει και μου λέει ?
-Τι σου είπε?
-Δέσου , κάνω τον άγιο !
:confused::cry:
motomaniac
06/11/2013, 22:57
Δυό φίλες συζητούν….
Λέει η μία στην άλλη :
-Που λες , είχε έρθει χθες ο δικός μου να με πάρει με το αμάξι . Μπαίνω στο αμάξι και τι να δω ?
-Τι είδες ?
-Τον βλέπω να φοράει σανδάλια , χιτώνα , και ένα πλαστικό φωτοστέφανο γύρω απο το κεφάλι . Φαινόταν αγριεμένος .Και ενώ ποτέ δεν φοράμε ζώνη , μου φωνάζει : ΔΕΣΟΥ , ΔΕΣΟΥ !
-Χαχαχαχα , ο,τι να ‘ναι ! Κι εσύ ?
-Ε , τα χα χάσει και δέθηκα . Και μετά , κάπως πιο ήρεμος , τι γυρνάει και μου λέει ?
-Τι σου είπε?
-Δέσου , κάνω τον άγιο !
:confused::cry:
στα κρυα με την μια..
Pardalotzatziki
06/11/2013, 23:08
p00tanakia σας αρεσε ε?
Κι εγω νομιζα πως θα με μπαναρετε!
Για ban ειναι :p
Σε ένα μαιευτήριο δυο νεογέννητα συνομιλούν:
-Eίσαι αγόρι ή κορίτσι;
-Αγόρι.
-Απόδειξέ το μου!
-Μόλις φύγει η νοσοκόμα θα σου δείξω!
Μόλις έφυγε η νοσοκόμα τραβάει ο μικρός την κουβέρτα και λέει:
-KOITA.....
Mπλε κάλτσες!!!!!!!!!! :lol:
Αυτο μαλιστα!!! :lol::bawl:
-Τι γυρίζει και Μου λεει?
-Μια περιστρεφόμενη αγελάδα!
DimChios
08/11/2013, 12:56
:bawl::moutza::lol:
τηλεφωνει μια γηναικα απο την δουλεια τησ στον αντρα τησ
-αγαπη μου εισαι καλητερα?? ασε γιατι εχω ενοχες . χθες βραδυ κατα λαθος σου εδοσα
ηρεμιστικα αντι χαπια για την διαρροια πωσ νιωθεις??
- τελειωσ χεσμενος αλλα ηηηηηηρεμος
DimChios
11/11/2013, 17:30
Ρε γαμήλιο Τ9,σταμάτα να μου διορθώνεις συνέχεια τις βρισιές!! Μου σκότισες τα αρχίζουν επιτέλους..!!!
:a29::a017::a52:
nikos_abel
13/11/2013, 08:10
-Πεθαίνει κάποιος και πάει για παράδεισο.
Τον σταματάει ο Πέτρος μπροστά από τη πόρτα του λέει:
- Ώπ για μισό που πας φίλε μου;
- Μέσα, λέει ο άλλος.
- Για κάτσε να δω τα βιβλία μου.. Χμμμμ..μμμ. Μάλιστα.
- Δεν έχεις κάνει τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου, ούτε όμως και κάτι πολύ καλό.Αν μου πεις μια πολύ καλή σου πράξη θα σε αφήσω να μπεις.
- Άκου Άγιε να σου πω ιστορία: Οδηγούσα σε ένα σκοτεινό δρόμο ένα βράδυ Σάββατο και στην άκρη τι να δω; 15 αλήτες να έχουν περικυκλώσει μια κοπέλα και να ετοιμάζονται να τη βιάσουν! Κατεβαίνω και εγώ από το αυτοκίνητο, βουτάω ένα λοστό δίνω μια γερή στον αρχηγό και του ανοίγω το κεφάλι και λέω στους άλλους: «ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΗΣΥΧΗ Η ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ#$%Ω»
- Πω πω φίλε φοβερό, λέει ο Άγιος Πέτρος. Πολλά κότσια έχεις!!!! Και πότε έγινε αυτό;
- Ε, θα 'ναι κάνα 5λεπτο !!!!!!
el_hymador
13/11/2013, 09:48
:cry::lol:
DimChios
13/11/2013, 09:55
-Πεθαίνει κάποιος και πάει για παράδεισο.
Τον σταματάει ο Πέτρος μπροστά από τη πόρτα του λέει:
- Ώπ για μισό που πας φίλε μου;
- Μέσα, λέει ο άλλος.
- Για κάτσε να δω τα βιβλία μου.. Χμμμμ..μμμ. Μάλιστα.
- Δεν έχεις κάνει τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου, ούτε όμως και κάτι πολύ καλό.Αν μου πεις μια πολύ καλή σου πράξη θα σε αφήσω να μπεις.
- Άκου Άγιε να σου πω ιστορία: Οδηγούσα σε ένα σκοτεινό δρόμο ένα βράδυ Σάββατο και στην άκρη τι να δω; 15 αλήτες να έχουν περικυκλώσει μια κοπέλα και να ετοιμάζονται να τη βιάσουν! Κατεβαίνω και εγώ από το αυτοκίνητο, βουτάω ένα λοστό δίνω μια γερή στον αρχηγό και του ανοίγω το κεφάλι και λέω στους άλλους: «ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΗΣΥΧΗ Η ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ#$%Ω»
- Πω πω φίλε φοβερό, λέει ο Άγιος Πέτρος. Πολλά κότσια έχεις!!!! Και πότε έγινε αυτό;
- Ε, θα 'ναι κάνα 5λεπτο !!!!!!
:bawl::bawl::bawl::bawl:
nikos_abel
13/11/2013, 09:56
Ρε γαμήλιο Τ9,σταμάτα να μου διορθώνεις συνέχεια τις βρισιές!! Μου σκότισες τα αρχίζουν επιτέλους..!!!
:a29::a017::a52:
Τώρα το κατάλαβα :lol:
DimChios
13/11/2013, 10:00
Τώρα το κατάλαβα :lol:
δε μου κανει εντυπωση!
:D
:p
AristidisZ
13/11/2013, 10:02
- Έχω να κάνω σεξ 2 χρόνια...
- Και τι κάνεις τόσο καιρό;
- Ότι περνάει από το χέρι μου!
AristidisZ
14/11/2013, 09:20
- Τι χαριτωμένο παιδάκι!
- Γειά σου χοντρέ.
- Δικό σας είναι το μ@λ@κισμένο;;
-Δεν θυμάμαι που έχω παρκάρει το σμαρτ. -Κοίταξες στο δεύτερο συρτάρι;
Φτερνίστικα μέσα στο σμαρτ κι έκανε όπισθεν...
Φίλος με σμαρτ κάτω απ το σπίτι μου,μου λέει"δε βρίσκω χώρο να παρκάρω"..Το ανεβάσαμε στο πατάρι με τα χειμωνιάτικα
Aν ο ελληνικός στρατός έφτιαχνε μονάδα με αγουροξυπνημένες γυναίκες σε σμαρτ, η Ελλάδα θα γινόταν υπερδύναμη
Διπλοπαρκαρω καπου και με λεει ο αλλος με το σμαρτ φιλε θελω να βγω.ε τι;δε χωραει απο κατω;
πήρα μια οδοντόβουρτσα και ένα ποτήρι νερό, λάμπει το σμάρτ!
-Μωρό μου βάλανε καινούργιο κάδο σκουπιδιών αλλά δεν μπορώ πως να πετάξω την σακούλα!!! -Αγάπη μου, το σμαρτ του γείτονα είναι αυτό!!!
Χάσαμε και δυο νεα παιδιά χθες μέσα σε ένα σμαρτ από πνιγμό, χύθηκε ο φραπέ του ενός
Κατέβηκα σε κάτι χωράφια χτες για μια δουλεια. Τώρα είμαι με μία οδοντογλυφίδα και καθαρίζω τις λάσπες απ το σμαρτ. Τα χοντρά μωρέ.
Παρκάρουν τα σμαρτ όπου βρουν ρε,μπροστα στους κάδους,δίπλα στους κάδους,πλάγια στους κάδους,μέσα στους κάδους
Είδα ενα κουνουπι μέσα σε ενα σμαρτ,δικό του θα 'ταν.
Οταν βλεπω καποιον με σμαρτ,του κανω παρατηρηση που δεν φοραει κρανος
Βρήκα το Σμαρτ στην παρακάτω γειτονιά. Το είχε πάρει ο αέρας
Χτύπησα το δάχτυλο του ποδιού στο σμαρτ. 1500 ευρώ ζημιά.
Ενα σμαρτ είναι σταματημένο στη διασταύρωση.Θα έμεινε απο μπαταρία.Πάω να βγάλω τις μπαταρίες του τηλεκοντρολ κ να τους τις πάω.Κριμα είναι.
-μάνα που είναι το σμαρτ;
-μέσα στο κουτί της νουαζέτα
Πηρα μπαμπούσκα.Την ανοίγω, μπαμπούσκα μεσα...
..ανοιγω και αλλη μπαμπούσκα μέσα,
...ανοίγω και την τρίτη και ειχε ενα σμαρτ
-Πρόσεχε ρε μαλάκα το σμαρτ θα τρακάρουμε!-Το πέρασα για σακούλα.
Aγορασα σμαρτακι και πιαστηκαν τα χερια μου να το κουβαλαω τοση ωρα στη σακουλα.
Ο άλλος πήγε και έβαλε κοτσαδορο στο Σμαρτακι.. Τι θα τραβιξεις ρε φιλαρακι? το καρότσι απ το σούπερ μάρκετ?
Ήμαρτον ρε πούστη μου, πάνε και παρκάρουν τα σμαρτακι πάνω στο πεζοδρόμιο, κόντεψα να το πατήσω.
Ενα σμαρτακι ηταν σταματημενο στο φαναρι κανενα μισαωρο. Ειχε πατησει τσιχλα.
Τρία χρόνια το έχω το σμαρτ και δεν έχει μεγαλώσει καθόλου
Ενοχλεί λέει το σμαρτ μου,ε πάρε την κοπέλα σου ρε φίλε σήκωσε το και φυγε τι μας ταλαιπωρεις;
Πωλείτε Galaxy s4, αγόρασα σμάρτ και δεν χοραει.
Έχω παρκάρει σμαρτ ανάμεσα σε γλάστρες. Μπαλκονιού.
Δεν μπαινω ποτε μεσα σε σμαρτ εχω κλειστοφοβια.
Οσοι εχετε σμαρτ προσεχτε τι ασφαλεια θα κανετε. Οι περισσοτερες δεν καλυπτουν συγκρουση με εντομο.
Ειναι το τρίτο σμαρτ που χάνω μέσα στην τσάντα της γυναίκας μου..
Έσκασε ενα μυγακι στο σμαρτ,περασαμε αντιθετο ρεύμα..Άγιο ειχαμε
Έτσι όπως οδηγούσα νόμιζα πως άνοιξε η γη και με κατάπιε. Τελικά έπεσα με το σμαρτ σε αυλάκι.
Ξέχασα να ψάξω τις τσέπες του παντελονιού κι έπλυνα το σμαρτ με τα χρωματιστά...
Περασε ένας με σμαρτ και είχε το χέρι απ'έξω, νόμιζα με χαιρετούσε, αλλά τελικά εξυνε την πλάτη του
Τράκαρα με σμαρτ και έπαθε μεγάλη ζημιά. Με τα πόδια εγώ
Πηγα για σερβις το σμαρτ στα τζαμπο.
Οταν θέλω να κρύψω το σμαρτ απο τους φίλους μου βάζω στο παρμπρίζ ενα φυλλάδιο απο πιτσαρία.
Έπλυνα το σμαρτ σε πλυντήριο.Πιάτων.
Κοροϊδεύετε τα Σμαρτ, αλλά το θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει.
Η μικρή δεν χορταίνει να παίζει
Έσκασε το λάστιχο στο σμαρτ. Ευτυχώς είχε η δικιά μου λαστιχάκι για τα μαλλιά και το άλλαξα.
o άλλος καθάριζε το σμαρτ, ίσα που ξόδεψε και 3 μωρομάντηλα
Τράκαρα με ένα σμαρτ σήμερα.Ευτυχώς όλα καλά.Το ακινητοποίησα με τα χέρια την ώρα που περνούσα από τη διάβαση,χωρίς να μου πέσει το παγωτό
Πιάστηκε σήμερα η ζακέτα μου στην πόρτα και έσερνα μισή ώρα το σμαρτ χωρίς να το καταλάβω.
Χθες στο δρόμο μου πουλούσε μούρη ένα σμάρτ και ήθελε να με προσπεράσει. Ευτυχώς είχα μαζί μου μυγοσκοτώστρα
Ένα SMART ήταν σταματημένο κάνα 3άρι τέταρτα στη μέση του δρόμου. Λογικά είχε πατήσει τσίχλα.
Ατύχημα ΤΩΡΑ στην κηφισίας. Μια γριούλα παρέσυρε ένα σμάρτ. Διαδώστε.
Πως χωράς 20 δαπίτες σε ένα smart;
Πετάς μέσα έναν πρωτοετή.
MG-KTiNoS
16/11/2013, 22:32
Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε!!"
SHOOTER045
16/11/2013, 23:14
Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε!!"
αχαχαχαχαχα
:moutza::moutza::moutza:
εισαι μαλ@@ας παει το τσιπουρο...:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
SHOOTER045
16/11/2013, 23:17
δεν μου λες κτηνε
η εκφραση<του κωλου τα 9μερα και το μ@@νι της χαιδως> βασιζεται σε παρομοια ιστορια???????:confused::confused::confused:
δεν μου λες κτηνε
η εκφραση<του κωλου τα 9μερα και το μ@@νι της χαιδως> βασιζεται σε παρομοια ιστορια???????:confused::confused::confused:
έχει μιλήσει σχετικά ο Ασκητής επί του θέματος με την συνδρομή τηλεθεάτριας, για την πρώτη έκφραση. Για το πράμα της Χάιδως ακόμα δεν ξέρουμε, το ψάχνει η επιστήμη, τι φοβερό και τρομερό δλδ είχε αυτό το πράμα κι έμεινε στην ιστορία.
:hmm::hmm:
έχει μιλήσει σχετικά ο Ασκητής επί του θέματος με την συνδρομή τηλεθεάτριας, για την πρώτη έκφραση. Για το πράμα της Χάιδως ακόμα δεν ξέρουμε, το ψάχνει η επιστήμη, τι φοβερό και τρομερό δλδ είχε αυτό το πράμα κι έμεινε στην ιστορία.
Εσύ τώρα ξύπνησες Κυριακή στις 8 το πρωί και έχεις επιστημονικές ανησυχίες, έτσι;;;;
Εσύ τώρα ξύπνησες Κυριακή στις 8 το πρωί και έχεις επιστημονικές ανησυχίες, έτσι;;;;
Ο Vaska ξυπνάει πάντα νωρίς και λύνει sudoku πίνοντας καφεδάκι. Παράλληλα λύνει και τυχόν απορίες συνφορουμιτών. Αμέ !!!
RORY FOR EVER
17/11/2013, 19:01
Ο Τραγικός θάνατος
Ο Πούτσος πέθανε το 347 π.Χ. σε ηλικία 25 χρόνων, 80 χρόνια μετά τη γέννησή του, κατά τη διάρκεια οργίων με την Άννα Βίσση. 69 παρθένες κλαίγανε για μέρες πάνω από τον τάφο του, κι από τότε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο τον εκλαίγανε". Για την συντετριμμένη γυναίκα του, Πούτσα, γράφτηκε τότε το μοιρολόι "Πούτσα μου πώς κατάντησες". Ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν, πεθαίνει από αιφνίδιο θάνατο, ο κολλητός του Πούτσου, ο Κώλος, μάλλον από στεναχώρια και ταίριαξε να γίνονται "στου Κώλου τα εννιάμερα, του Πούτσου τα σαράντα"
Σπουδές
Σε νεαρή ηλικία, ο Πούτσος σπούδασε τη ζωή από πρώτο χέρι, συγκεκριμένα το δεξί. Κατείχε επίσης πτυχίο Σεξολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ειδίκευση στο πορνό με πλοκάμια.
(Απο τη ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ...Με γεια και ευγε δια την επιλογην!)
DimChios
18/11/2013, 09:29
Φημες λενε οτι δεν ηταν ετσι Ι αλλα ετσι _
DimChios
18/11/2013, 09:44
Φημες λενε οτι χτες, με αφορμη την επετειο του Πολυτεχνειου, εκανε ραδιοφωνικη εκπομπη απο το σπιτι της η Ναταλια Γερμανου!
Συνθημα βεβαιως ήταν ενα:
"ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΙΟ!
Ψ@ΛΗ, ΠΑΙΔίΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
spyrakos35
18/11/2013, 10:28
Ο Τραγικός θάνατος
Ο Πούτσος πέθανε το 347 π.Χ. σε ηλικία 25 χρόνων, 80 χρόνια μετά τη γέννησή του, κατά τη διάρκεια οργίων με την Άννα Βίσση. 69 παρθένες κλαίγανε για μέρες πάνω από τον τάφο του, κι από τότε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο τον εκλαίγανε". Για την συντετριμμένη γυναίκα του, Πούτσα, γράφτηκε τότε το μοιρολόι "Πούτσα μου πώς κατάντησες". Ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν, πεθαίνει από αιφνίδιο θάνατο, ο κολλητός του Πούτσου, ο Κώλος, μάλλον από στεναχώρια και ταίριαξε να γίνονται "στου Κώλου τα εννιάμερα, του Πούτσου τα σαράντα"
Σπουδές
Σε νεαρή ηλικία, ο Πούτσος σπούδασε τη ζωή από πρώτο χέρι, συγκεκριμένα το δεξί. Κατείχε επίσης πτυχίο Σεξολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ειδίκευση στο πορνό με πλοκάμια.
(Απο τη ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ...Με γεια και ευγε δια την επιλογην!)
είστε μ@λ@κες και οι 2.....
nikos_abel
18/11/2013, 10:31
Μήπως εννοείς πως και οι 2 είναι για τον π...ο ??? :lol:
Υ.Γ. Ρόρυ, νοου οφένς έτσι;
Υ.Γ. 2
Νίκο, εσένα και οφένς και χωρίς οφένς χέστηκα :lol: :kiss:
spyrakos35
18/11/2013, 10:34
έστειλα με mail σε συνάδελφό μου τα κειμενάκια παραπάνω και μου λεει........
"πλάκα κάνεις τώρα".... :cry:
πείτε τι να απαντήσω ο πούστης.....
RORY FOR EVER
18/11/2013, 11:39
Φημες λενε οτι δεν ηταν ετσι Ι αλλα ετσι _
:lol:Φαινεται οτι εχεις προσωπικη πειρα...:D
RORY FOR EVER
18/11/2013, 11:41
:lol:Γιατι ρε γιγαντα?Απο τη Φρικηπαιδεια το αντεγραψα...Ενταξει δεν το υπογραφει και ο Ασκητης...αλλα οσο ναναι εχει καποια βαρυτητα η γνωμη τους...(Που να διαβασεις για τα Βριλ να μη σου μεινει αντερο...):rotflmao:
RORY FOR EVER
18/11/2013, 11:50
nike nike (abel) εισαι εδω?Εσυ συγχωρητεος πιο πολυ απο ολους για το κειμενο με την "εννοια του ατερμονου βροχου"...:wave2:
nike nike (abel) εισαι εδω?Εσυ συγχωρητεος πιο πολυ απο ολους για το κειμενο με την "εννοια του ατερμονου βροχου"...:wave2:
Δώσε λινκ ΤΩΡΑ! ;)
nikos_abel
18/11/2013, 12:36
Δώσε λινκ ΤΩΡΑ! ;)
Σοβαρά???? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138197)
Σοβαρά???? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138197)
Θεϊκό!!!!!!!!!! :rotflmao:
RORY FOR EVER
18/11/2013, 14:05
Δώσε λινκ ΤΩΡΑ! ;) τι λινκ ρε φιλε?Το πιο ξεκαρδιστικο κειμενο σε ολο το φορουμ!ΘΕΣ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΤΩΡΑ?που λεει και η διαφημιση///"Πως να διδαξεις την εννοια του ατερμονου βροχου...":lol:
τι λινκ ρε φιλε?
Mε μπερδεύεις με το Βάντα... :p
RORY FOR EVER
18/11/2013, 14:58
Mε μπερδεύεις με το Βάντα... :p Βαντα...?Was ist das? Α, οκ σορρυ τωρα ειδα το προφιλ το δικο σου και του...Βαντα:)(κατι μου θυμιζει το νικ-νειμ....Παλια κινουμενα σχεδια?)
ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος όταν από μικρή ηλικία έβλεπα :
Τον Σκρουτζ Μακ Ντακ να συσσωρεύει πλούτο εκμεταλλευόμενος ακόμα και τους συγγενείς του
Τον Ντοναλντ Ντακ με τα ανίψια του να είναι μια ζωή άνεργοι και όμως να επιβιώνουν
Τον Μίκυ Μάους να υπόσχεται γάμο στη Μίνι, αλλά να μη την παντρεύεται ποτέ.
Τον Πινόκιο να λέει συνεχώς ψέματα
Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης και να κάνει παρέα με τον Αλή Μπαμπά και άλλους 40 κλέφτες.
Τον Μπαγκς Μπάνυ να είναι ο πιο αλήτης της παρέας και νακλέβει συνεχώς το καρότο το επιούσιο
Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός από δω κι από κει.
Τη Σταχτοπούτα να γυρνάει σπίτι της μεσάνυχτα. Και ξυπόλυτη
Τη Χιονάτη να μένει σε ένα σπίτι με επτά άντρες!!!
Τον Μπάτμαν να οδηγεί με 300 χλμ την ώρα παραβιάζοντας όλους τους κώδικες
Τον Ποπάυ να έχει τατουάζ και να καπνίζει συνεχώς πίπα.
Τον Σούπερμαν να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα
Και τελευταίο τον Πάκμαν να τρέχει σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο με ηλεκτρονική μουσική, καταπίνοντας χαπάκια αγνώστου προελεύσεως.
DimChios
18/11/2013, 16:27
...Παλια κινουμενα σχεδια?)
:cry:
RORY FOR EVER
18/11/2013, 18:21
Ωπα το θυμηθηκα <<Βαντα..."ο,τι πειτε εσεις κακωτάτη μου...>>.... ο Σπορτ Μπιλλυ δεν ηταν??
RORY FOR EVER
18/11/2013, 18:51
Από τη Φρικηπαίδεια.Τα βριλ είναι πλάσματα που κατοικούν στο εσωτερικό του πλανήτη.Συχνά βγαίνουν στην επιφάνεια από μια δίοδο που βρίσκεται στα Βριλ-ήσια. Οι οπαδοί της Άρειας Φυλής θέλουν τους βριλ ψηλούς, λευκούς, με γαλανά μάτια. Στην πραγματικότητα όμως τα βριλ είναι μαύροι (έχουν παρατηρηθεί και πράσινοι), κοντοί και μάλλον ατσούμπαλοι. Το ύψος των βριλ εξηγείται από το συνεχές σκύψιμο στις σπηλιές...Τα βριλ αναγκάζονται να βγαίνουν στην επιφάνεια της Γης, λόγω του υπερπληθυσμού στο εσωτερικό της [ως γνωστόν η Γη είναι κοίλη και όχι επίπεδη - βλέπε Κοίλη Γη (και όχι Επίπεδη Γη)]. Η μάχη για την κατάκτηση του εσωτερικού της Γης μαίνεται ασταμάτητα εδώ και 10.000 χρόνια.
Οι βριλ έχουν σύμμαχους και εχθρούς τους:
Πατ: Αέναοι εχθροί των βριλ. Έχουν δώσει το όνομά τους στα Πατ-ήσια όπου έχουν την έξοδό τους.
Χαλ: Σύμμαχοι των Πατ και ορκισμένοι εχθροί των Βριλ. Η χώρα τους είναι γειτονική των Βριλ και έχουν δώσει το όνομά τους στο Χαλ-άνδρι.
Ιλ: Συνομωτικοί τύποι οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις διαμάχες των ανωτέρω για να πετύχουν τους δόλιους σκοπούς τους. Έχουν δώσει το όνομά τους στα Ιλ-ίσια, όπου και η δικιά τους δίοδος προς την επιφάνεια (συγκεκριμένα στον ακάλυπτο πίσω από το κομμωτήριο Soula Coiffures, Ταξίλου και Εκβατάνων γωνία - πού είναι το προποτζίδικο; ε, δίπλα!). Σχετικά με τους Ιλ, γνωστή είναι μόνο η φοβερή πολεμική κραυγή τους "Ζαβαρακατρανέμια, Ίλ-εως, Ίλ-εως", η οποία προκαλεί στους αντιπάλους τρόμο μέχρις ενουρήσεως.
Πειρ: Φίλοι των Βριλ που κατοικούν στον Πει-ραιά. Είναι κόκκινα πλάσματα που τρώνε συνέχεια ψάρια τα οποία ζουν κάτω από τις σπηλιές του Πειραιά. Λίγοι ξέρουν περισσότερα για αυτά, αν και λέγεται πως κυρια συνηθεια τους ειναι να ξυλοφορτωνουν και να σοδομιζουν μικρά πράσινα ανθρωπάκια (ίσως οι εξωγήινοι που βίασαν τον Λιακόπουλο).
Μαρ: Φίλοι των Χαλ και Παρ και θανάσιμοι εχθροί των Βριλ και Πετρ. Διαμένουν και περιφέρονται στο Μαρ-ούσι.Τα δύο βασικά φρούρια των Μάρ είναι στο ρέμα Πολυδρόσου και κοντά (υπόγεια)στο σύγχρονο εμπορικό συγκρότημα του "The Mall".Η μάχη ξεκίνησε όταν ένα Πετρ προσπάθησε να κατοικήσει στο ρέμα του Πολυδρόσου.Τότε ανιχνεύτηκε από τα σύγχρονα ραντάρ προηγμένης τεχνολογίας των Μάρ...
Παρ: Φίλοι των Χαλ και κατ' επέκταση των Μαρ. Μισούν τους Βριλ γιατί το μέρος όπου κατοικούνε ανταγωνίζεται σε πράσινο την Αγία Παρ-ασκευή των Παρ. Το φρούριο τους βρίσκεται υπογείως της πλατείας Αγίου Ιωάννου και περιτριγυρίζεται από μαγαζιά όπου συχνάζουν οι σύμμαχοι για ασφάλεια. Υπάρχει δε και παρατηρητήριο στον Υμηττό πιο πάνω όπου χρησιμοποιούνται προηγμένα ραντάρ αντίστοιχα των Μαρ για να ελέγχουν από ψήλα τυχόν εμπλοκές με τους Βριλ. Η είδοδος του ξεκινάει απο το Pierce College (ή Άντρο των Αίλουρων) και φυλάσσεται με τελευτάιας τεχνολογίας υπερ-όπλα των ThunderCats.
Πετρ: Φίλοι των Βριλ και εχθροί των Χαλ, Παρ και Μάρ και οι οποίοι διαμένουν στην Πετρ-ούπολη. Μια σπηλιά κοντά στην καφετέρια Τέρα Πέτρα είναι το άντρο τους και ο τόπος κατάστρωσης σχεδίων στην αέναη μάχη των Πετρ με τους Μάρ. Η προστασία των Βριλ έχει κρατήσει τους Πετρ άτρωτους από τις συνεχείς και ακατάπαυστες πολιορκίες των Μάρ, Χαλ και Παρ! Νέο άντρο των Πέτρ πιθανολογείται να βρίσκεται κοντά στην καφετέρια Άπολις.
Βαρ: Για τους «Βαρ» λίγα είναι γνωστά, Όσοι προσπάθησαν να μάθουν περισσότερα βρέθηκαν στον πάτο της λίμνης των «Βουλ» στην Βουλιαγμένη γνωστή και ως λίμνη δίχως πάτο. (Οι «Βουλ» είναι σύμμαχοι με τους «Βαρ».) Ξέρουμε πως ζουν σε σπηλιές στην περιοχή της Βαρ-ης. Έχουν υπάρξει μαρτυρίες από διάφορους «Πετρ» οι οποίοι ως κάγκουρες κάνανε κόντρες με τα αμάξια τους στα λιμανάκια, περιοχή που ανήκει από κοινού στους «Βαρ» και «Βουλ». Όσοι «Πετρ» επέζησαν ανέφεραν ότι καθώς οδηγούσαν είδαν ορισμένες σκιές μέσα στις σπηλιές, για τους υπόλοιπος οι «Βαρ» φρόντισαν να φανεί ως αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όλοι όσοι έχετε κινηθεί νύχτα στην συγκεκριμένη περιοχή των «Βαρ» θα έχετε παρατηρήσει ότι τα φώτα του δρόμου παραμένουν κλειστά, αυτό είναι για να μην γίνονται ορατοί την νύχτα ώστε να μην μάθει η ανθρωπότητα τι ετοιμάζουν...
Λόγω της υποχθόνιας φύσης τους, τα βριλ συναντώνται σπανιότατα. Φήμες θέλουν τον Κώστα Σημίτη να είναι βριλ και τις ελιές του προσώπου του να είναι παρενέργειες....
DimChios
18/11/2013, 19:45
Ωπα το θυμηθηκα <<Βαντα..."ο,τι πειτε εσεις κακωτάτη μου...>>.... ο Σπορτ Μπιλλυ δεν ηταν??
:a018::a018::a018::a018::a018:
Mε μπερδεύεις με το Βάντα... :p
μπααααα, σωστός είναι ο άνθρωπος, ο Έρρικας και Ο Βάντας, μουστακαλήδες αξούριστοι, φιλαράκια από παλιά
:bawl::moutza:
RORY FOR EVER
18/11/2013, 20:43
μπααααα, σωστός είναι ο άνθρωπος, ο Έρρικας και Ο Βάντας, μουστακαλήδες αξούριστοι, φιλαράκια από παλιά
:bawl::moutza::lol:
RORY FOR EVER
18/11/2013, 20:47
:lol: Οχι ρε με παρεξηγησατε...Που να φανταστω οτι υπαρχουν γυναικεια μελη και μαλιστα moderator... :a49:
SHOOTER045
18/11/2013, 22:18
δεν ηξερες.......
δεν ρωταγες?????????:D
RORY FOR EVER
18/11/2013, 23:11
δεν ηξερες.......
δεν ρωταγες?????????:D ποιον να ρωτησω, την ασφαλεια??Νεοπας ειμαι στο φορουμ...:)
έστειλα με mail σε συνάδελφό μου τα κειμενάκια παραπάνω και μου λεει........
"πλάκα κάνεις τώρα".... :cry:
πείτε τι να απαντήσω ο πούστης.....
Άμα πίστεψε την ιστορία πέστου και αυτή που ο Πούτσος δούλευε στο ΙΚΑ στις παροχές, είχε πήξει από τη δουλειά και όλο λέγανε ότι θα του βρούνε κάποιον για να μοιραστεί ο φόρτος εργασίας αλλά ποτέ δεν πήγαινε κανένας. Και αναγκάστηκε ο προϊστάμενός του να στείλει επιστολή στο υπουργείο για να ζητήσει άτομο, με τίτλο "συνάδελφος για τον Πούτσο"
Eπίσης να ενημερώσεις το συνάδελφό σου πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι αγιοποιήθηκε !!!. Έμεινε γνωστός ως Άη Πούτσος, η μνήμη του οποίου τιμάται με την κινητή εορτή του Aγίου Πούτσου ανήμερα.
Λένε πως τα λείψανά του φυλάσσονται σε κάποιο μοναστήρι , και ανήμερα της γιορτής διεξάγεται πανηγύρι (γνωστό ως μ**νοπανήγυρις).
Φήμες τον θέλουν να είναι ο μόνος που σηκώνεται στο άκουσμα του «Εγέρθουτου».
DimChios
19/11/2013, 13:40
http://www.zazzle.co.uk/poutsas_trucker_hat-148310943350979083
RORY FOR EVER
19/11/2013, 15:53
ωραιο το tshirt poutsas...θα παραγγειλω κανα δυο εξτρα-εξτρα λαρτζ για την πεθερα μου...
RORY FOR EVER
19/11/2013, 15:55
Eπίσης να ενημερώσεις το συνάδελφό σου πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι αγιοποιήθηκε !!!. Έμεινε γνωστός ως Άη Πούτσος, η μνήμη του οποίου τιμάται με την κινητή εορτή του Aγίου Πούτσου ανήμερα.
Λένε πως τα λείψανά του φυλάσσονται σε κάποιο μοναστήρι , και ανήμερα της γιορτής διεξάγεται πανηγύρι (γνωστό ως μ**νοπανήγυρις).
Φήμες τον θέλουν να είναι ο μόνος που σηκώνεται στο άκουσμα του «Εγέρθουτου». Ευρυδικη....:lipssealed:
SHOOTER045
19/11/2013, 16:04
Ευρυδικη....:lipssealed:
στο πα δεν στο πα???????????
καλυτερα να μασας παρα να μιλας......:bawl:
Φήμες τον θέλουν να είναι ο μόνος που σηκώνεται στο άκουσμα του «Εγέρθουτου».
αϊ αϊ αϊ, επέστρεψες δυναμικά βλέπω :bawl::bawl:
Nostradamus
19/11/2013, 16:28
[QUOTE=vaska;2401604]αϊ αϊ αϊ, επέστρεψες δυναμικά βλέπω :bawl:
και επελεξε και θεμα για επιστροφη..
[QUOTE=vaska;2401604]αϊ αϊ αϊ, επέστρεψες δυναμικά βλέπω :bawl:
και επελεξε και θεμα για επιστροφη..
Γυναίκα αγόρι μου, τι περίμενες δλδ να επιστρέψει όταν θα μιλούσαμε για την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία??
:evil::bigcry:
Άμα πίστεψε την ιστορία πέστου και αυτή που ο Πούτσος δούλευε στο ΙΚΑ στις παροχές, είχε πήξει από τη δουλειά και όλο λέγανε ότι θα του βρούνε κάποιον για να μοιραστεί ο φόρτος εργασίας αλλά ποτέ δεν πήγαινε κανένας. Και αναγκάστηκε ο προϊστάμενός του να στείλει επιστολή στο υπουργείο για να ζητήσει άτομο, με τίτλο "συνάδελφος για τον Πούτσο"
και επειδή δεν μίλαγε όση δουλειά και να του έδινε του υπαλλήλου του, έλεγε συνέχεια σε οποια δουλειά τον ρωταγανε σε ποιον να την αναθέσουν
"στον μπούτσο μου"
RORY FOR EVER
19/11/2013, 18:54
:lipssealed::lipssealed::priest:
DimChios
19/11/2013, 18:56
και επειδή δεν μίλαγε όση δουλειά και να του έδινε του υπαλλήλου του, έλεγε συνέχεια σε οποια δουλειά τον ρωταγανε σε ποιον να την αναθέσουν
"στον μπούτσο μου"
:bawl:
motomaniac
19/11/2013, 19:50
γνωρισα καποιον καποτε που ειχε συμμαθητη Πούλο. οποτε ο δασκαλος ελεγε ταδε κι ο πουλος ςξω!
tsompanis
19/11/2013, 20:57
"στον μπούτσο μου"
και μια φορά τον χρόνο λίγο πριν την έναρξη της εαρινής περιόδου,γίνονταν μεγάλη ανθοκομική έκθεση στο Ζάπειο (εκεί που πίνουμε καφεδάκι με τον πρωθυπουργό) προς τιμήν του! Την λέγανε "στον πούτσο μου λουλούδια" και όσες συνθέσεις δεν είχαν μόνο φρέσκα λουλούδια,τις έκοβαν στις συμμετοχές και τις έβαφαν για να μην συμμετέχουν ξανά.Ήταν οι περίφημες "πούτσες μπλε" :bawl:
SHOOTER045
19/11/2013, 21:11
"πούτσες μπλε" :bawl: <σε θαλασσι βαζακι ομως....?>:look:
και μια φορά τον χρόνο λίγο πριν την έναρξη της εαρινής περιόδου,γίνονταν μεγάλη ανθοκομική έκθεση στο Ζάπειο (εκεί που πίνουμε καφεδάκι με τον πρωθυπουργό) προς τιμήν του! Την λέγανε "στον πούτσο μου λουλούδια" και όσες συνθέσεις δεν είχαν μόνο φρέσκα λουλούδια,τις έκοβαν στις συμμετοχές και τις έβαφαν για να μην συμμετέχουν ξανά.Ήταν οι περίφημες "πούτσες μπλε" :bawl:
Ρε κιορατάδες θα συμμαζευτείτε καμιά φορά???
Ήμαρτον ρε σεις :cry::bawl:
kalgeorge
20/11/2013, 15:09
Στο δημοτικό έπαιρνα συνέχεια άλφα ....... Στο γυμνάσιο heineken !!!!
Πως λέγεται η νιγηριανη τηλεφωνητρια?
Νενε Μακουτε
:lol::lol:
el_hymador
20/11/2013, 15:54
Επίσης στην μεταπολεμική Αθήνα, ο Πούτσος διατηρούσε κουτούκι - τεκέ στον Κεραμεικό, όπου όλα τα κουτσαβάκια την πόλης συγκεντρωνόντουσαν, ακούγανε ρεμπέτικα και πίνανε ναργιλέδες ξέχειλους απο χασίσι. Φυσικά οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν καθημερινό φαινόμενο και οι φιλήσυχοι άνθρωποι που ζούσαν περίξ του τεκέ του Πούτσου ειδοποιούσαν κάθε βράδυ την χωροφυλακή να τους μαζέψει... οπότε οι αξιωματικοί το τμήματος ακούγανε τηλέφωνο το βράδυ και λέγανε "Τι στον Πούτσο έγινε πάλι;" Ο Πούτσος ήταν εγκρατής και δεν έπινε, άλλωστε έπρεπε να είναι νηφάλιος ώστε να λειτουργεί το μαγαζί, όμως μια μέρα παρασύρθηκε από το βαρύμαγκα Παντελή και ήπιε δύο ναργιλέδες στην καθισιά του με αποτέλεσμα να γίνει τέρτελο και να μην μπορεί να ανάψει να γιομίσει και να πατήσει τους ναργιλέδες... χαρμάνιδες οι ρεμπέτες εκείνο το βράδυ, λέγεται ότι έγραψαν το γνωστό ζεϊμπέκικο "Βρε Παντελή μας ζάλισες τον Πούτσο"
zannisvel
20/11/2013, 17:07
Επίσης στην μεταπολεμική Αθήνα, ο Πούτσος διατηρούσε κουτούκι - τεκέ στον Κεραμεικό, όπου όλα τα κουτσαβάκια την πόλης συγκεντρωνόντουσαν, ακούγανε ρεμπέτικα και πίνανε ναργιλέδες ξέχειλους απο χασίσι. Φυσικά οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν καθημερινό φαινόμενο και οι φιλήσυχοι άνθρωποι που ζούσαν περίξ του τεκέ του Πούτσου ειδοποιούσαν κάθε βράδυ την χωροφυλακή να τους μαζέψει... οπότε οι αξιωματικοί το τμήματος ακούγανε τηλέφωνο το βράδυ και λέγανε "Τι στον Πούτσο έγινε πάλι;" Ο Πούτσος ήταν εγκρατής και δεν έπινε, άλλωστε έπρεπε να είναι νηφάλιος ώστε να λειτουργεί το μαγαζί, όμως μια μέρα παρασύρθηκε από το βαρύμαγκα Παντελή και ήπιε δύο ναργιλέδες στην καθισιά του με αποτέλεσμα να γίνει τέρτελο και να μην μπορεί να ανάψει να γιομίσει και να πατήσει τους ναργιλέδες... χαρμάνιδες οι ρεμπέτες εκείνο το βράδυ, λέγεται ότι έγραψαν το γνωστό ζεϊμπέκικο "Βρε Παντελή μας ζάλισες τον Πούτσο"
Ε οχι, Ε οχι ....
:a02:
:lol::lol::lol:
DimChios
21/11/2013, 07:59
- ...μάλιστα! Λοιπόν, για τις φοβίες σας αγαπητέ μου, θα σας δώσω κάποια φάρμακα
- Χάπια γιατρέ μου?
- Μπα....αμπούλες!
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ??????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:panic::panic::panic::panic:
SHOOTER045
21/11/2013, 15:10
:whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag:: whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag:
kalgeorge
21/11/2013, 23:03
Παλεύει ένας τύπος να γίνει ηθοποιός πολλά χρόνια.Κάποια στιγμή του προτείνει ένας σκηνοθέτης να αναλάβει ένα ρόλο σε μιά καινούρια παράσταση που θα είχε πρεμιέρα το ίδιο βράδυ.Κατενθουσιασμένος δέχεται αμέσως.Του λέει λοιπόν ο σκηνοθέτης:
-Λοιπόν με το που θα βγεις στη σκηνή θα πεις:”Πω πω μιά τουφεκιά”! Καλώς;
-Ναι ναι τέλεια! Σας ευχαριστώ πολύ! Αρχίζει λοιπόν να περπατάει προς το σπίτι του και αποφασίζει να προβάρει.
“Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ”! Τον κοιτάνε περίεργα όλοι οι περαστικοί αυτός το χαβά του:
“Πωπω μιά τουΦΕΚΙΑ! Πω πω μιά τουφεκιάααα”! Προσπαθώντας να βρεί το κατάλληλο ύφος και χροιά στη φωνή του μπαίνει σε μιά καφετέρια και κάθεται.
-Καλησπέρα,του λέει η σερβιτόρα.Τι θα πάρετε;
-ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα,φέρε μου ένα φρέντο πω πω ΜΙΑ τουφεκιά,εσπρέσσο μέτριο.ΠΩΩΩΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! Τρομαγμένη η σερβιτόρα φεύγει και γυρίζει μετα από λίγο και τον βλέπει να μονολογεί ακόμα:
”Πω πω ΜΙΑ τουφεκιά”! Πίνει ο τύπος τον καφέ του φεύγει να πάει σπίτι του.
-Γειά σου μωρό μου,τι νέα; Tου λέει η κοπελιά του.
-Καλά μωρό μου.ΠΩ ΠΩΩΩΩ,πήρα ένα ρόλο παίζω απόψε,μιά τουφεκιά! Τον κοιτάει αυτή περίεργα δεν λέει τίποτα.Μετά από 2 ώρες και ενώ ο τύπος μονολογούσε συνέχεια το ίδιο πράγμα λέει στην κοπέλα του:
-Πω πω μιά τουφεΚΙΑ! Όχι όχι.ΠΩ ΠΩ ναι καλύτερα έτσι.Φεύγω μωρό μου πάω στο θέατρο.Πω πω μιά τουφεκιά! Παίρνει ένα ταξί του λέει ο ταρίφας:
-Που να σε πάω φιλαράκι;-Στο θέατρο ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα πω πω,μιά τουφεΚΙΑ,πω ΠΩ,μιά τουφεκιά! Σκέφτεται ο ταρίφας με τι μαλάκα έμπλεξε γκαζώνει και φτάνουν γρήγορα στο θέατρο.Κατεβαίνει ο τύπος πάει στα παρασκήνια χεσμένος απ’ το άγχος του.
-Άντε που είσαι,του λέει ο σκηνοθέτης.Άργησες,σε 3 λεπτά βγαίνεις! Τελείωνε!
-Ναι ναι,κάνει ο τύπος τρελαμένος και ψιθυρίζει:
-Πω πω μιά τουφεκιά! Κάποια στιγμή νοιώθει ένα χέρι να τον σπρώχνει στη σκηνή και ταυτόχρονα ακούγεται ένα εκκωφαντικό ”ΜΠΑΜ”.Και λέει χεσμένος:
-Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες;
:lol::lol::lol::lol:
SHOOTER045
22/11/2013, 00:15
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol:
nikos_abel
22/11/2013, 07:18
Παλεύει ένας τύπος να γίνει ηθοποιός ...
DimChios
22/11/2013, 08:42
Που ειναι το αστειο ρε?
:confused:
αστειο θα ήταν αν έλεγε "ηθοποιεί να γίνει παλαιστής"