PDA

View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

stefanos
04/09/2013, 10:16
(που κι αυτοί αν δουν αραδιασμένα καμιά εκατοστή πτώματα παιδιών τους δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν…)

Σίγουρα θα αντιδράσουν άσχημα.
Δεν ξέρω όμως ποιός έχει σκοπό να πειράξει τα ελβετάκια.:)

sniper
04/09/2013, 10:22
List of civil wars (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_civil_wars)

Δίκιο είχα. θενξ μπόυ.

el_hymador
04/09/2013, 10:24
Όλοι θα αντιδράσουν πολύ άσχημα όχι μόνο αν δούνε 100 διαμελισμένα πτώματα παιδιών, αλλά ακόμα και σε πιο light καταστάσεις, όπως π.χ. αν το "βιωτικό τους επίπεδο" διαταραχθεί λίγο. Η άκρα δεξιά (και τα άκρα γενικά) pickάρουν πάντοτε όταν υπάρξει μια περίοδο ύφεσης και όλοι οι πολιτισμένοι δυτικοί ξαφνικά ανακαλύπτουν τον φασίστα / εξτρεμιστή μέσα τους. Εμφύλιοι, πόλεμοι και συρράξεις μπορουν να ξεσπάσουν πάντου στον κόσμο, ακόμη και στην Ελβετία, ας μην γελιόμαστε...

sniper
04/09/2013, 10:24
Ε,ναι ρε συ…
Η Ελλάδα είχε εμφύλιο …
Η Ισπανία είχε εμφύλιο…
Η Ιταλία είχε τον Μουσολινι …
Η Γερμανία είχε τον Χιτλερ…
Οι Βαλκάνιοι είναι αλλου..
Οι πρώην ΣΣΔ είναι άστα να πάνε…
Οι Άγγλοι ήταν «ελευθερωτές»…
Οι Γάλλοι υπερασπίζονταν την «ελευθερία» στο Αλγερι..
Μόνο οι Ελβετοί έχουν μείνει… :lol:

(που κι αυτοί αν δουν αραδιασμένα καμιά εκατοστή πτώματα παιδιών τους δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν…)

Πλην Ελλάδας και Ισπανίας δεν βλέπω άλλον εμφύλιο.

Τους Ελβετούς ούτε ο Χίτλερ τους πείραξε.

AristidisZ
04/09/2013, 10:29
Δίκιο είχα. θενξ μπόυ.

μου έκανε εντύπωση, περίμενα και εγώ να ήταν περισσότεροι, (παρόλο που μόνο αυτοί οι 2 μου έρχονταν κατά νου με τη μία), αλλά είχες δίκιο

Όλοι θα αντιδράσουν πολύ άσχημα όχι μόνο αν δούνε 100 διαμελισμένα πτώματα παιδιών, αλλά ακόμα και σε πιο light καταστάσεις, όπως π.χ. αν το "βιωτικό τους επίπεδο" διαταραχθεί λίγο. Η άκρα δεξιά (και τα άκρα γενικά) pickάρουν πάντοτε όταν υπάρξει μια περίοδο ύφεσης και όλοι οι πολιτισμένοι δυτικοί ξαφνικά ανακαλύπτουν τον φασίστα / εξτρεμιστή μέσα τους. Εμφύλιοι, πόλεμοι και συρράξεις μπορουν να ξεσπάσουν πάντου στον κόσμο, ακόμη και στην Ελβετία, ας μην γελιόμαστε...

επειδή τους έχω ζήσει λίγο τους συγκεκριμένους, έχω την αίσθηση ότι πραγματικά κινούνται σε άλλα επίπεδα

stefanos
04/09/2013, 10:30

Κόλωσε στο στρατό τους.http://www.strikehold.net/wp-content/uploads/2008/08/Swiss_radfahrer.jpg

AristidisZ
04/09/2013, 10:31
Κόλωσε στο στρατό τους.http://www.strikehold.net/wp-content/uploads/2008/08/Swiss_radfahrer.jpg

:bawl:

ε βέβαια, ξέρεις τι είναι να σε κυνηγάνε με σουγιά - νυχοκόπτη ;

ggs
04/09/2013, 10:34

Δεν είναι η «κουλτούρα» που κάνει τους ανθρώπους θηρία… είναι ο πόλεμος …. Και αν μάλιστα είναι και εμφύλιος τότε η φρίκη είναι ανείπωτη…

Τέλος πάντων , μακάρι να μην χρειαστεί να βιώσουμε ποτέ κανένα πόλεμο γιατί τότε θα δοκιμαστεί σκληρά η «κουλτούρα» και η «θρησκεία» μας..

pipe_smoker
04/09/2013, 10:45

Αυτούς ούτε η οχιά δεν τους πειράζει.

Περί εμφυλίων, αν αφήνεις έξω επαναστάσεις, εξεγέρσεις, ένοπλους αγώνες, πραξικοπήματα διαρκείας, φυτευτές καταστάσεις που οδήγησαν σε συγκρούσεις κλπ τότε πιθανότατα έχεις δίκιο.

Στην περίπτωση δηλαδή που με την έννοια "εμφύλιος πόλεμος" εννοούμε το: "κάποια γεγονότα" οδήγησαν έναν, κατά τα άλλα ενωμένο, λαό (έστω φαινομενικά σε κάποιες περιπτώσεις) να διχαστεί και να αρχίσει "αδερφός να ντουφεκάει αδερφό" με συμμετοχή εγχώριων στρατιωτικών δυνάμεων και άλλα τέτοια.

Νομίζω και το λινκ που έβαλε ο Αιρστείδης κάνει ένα διαχωρισμό σημαντικό:

The terms internecine war and domestic war are often used interchangeably with "civil war", but "internecine war" can be used in a wider meaning, referring to any conflict within a single state, regardless of the participation of civil forces. Thus, any war of succession is by definition an internecine war, but not necessarily a civil war. In modern geopolitics since 1945, "civil war" is also used in a loose sense to refer to any large scale military conflict within a single country (i.e. used as a strict synonym of the generic term "internecine war"), creating terminological overlap with insurgencies or coups d'état.

skylaros
04/09/2013, 11:01
Πάντως όσο περίεργο και αν ακούγεται, πιστεύω πως αν αξίζει να δώσεις έναν πόλεμο αυτός είναι ένας εμφύλιος. Σκληρό δε λέω αλλά αν είναι να αλλάξεις κάτι ξεκίνα από το σπίτι σου. Μη πέσετε να με φάτε δε τρώγομαι με τίποτα :ppp

AristidisZ
04/09/2013, 11:02
Πάντως όσο περίεργο και αν ακούγεται, πιστεύω πως αν αξίζει να δώσεις έναν πόλεμο αυτός είναι ένας εμφύλιος. Σκληρό δε λέω αλλά αν είναι να αλλάξεις κάτι ξεκίνα από το σπίτι σου. Μη πέσετε να με φάτε δε τρώγομαι με τίποτα :ppp

:nono::nono::nono:

sniper
04/09/2013, 11:03

Πήγαινε σπίτι κι έλα αύριο με τον κηδεμόνα σου.

pipe_smoker
04/09/2013, 11:14

Άλλο θες να πεις κι άλλο λες μάλλον.

Άλλο εμφύλιος πόλεμος, άλλο εξέγερση/επανάσταση/ένοπλος αγώνας (με όποια εξέλιξη πιθανόν να έχουν αυτά, θετική ή αρνητική).

Καμία σχέση το μεν με τα δε.

skylaros
04/09/2013, 11:17
hahahahaha Το ήξερα :D

Αυτό που θέλω να πω ρε παίδες είναι ότι ΑΝ μπορείς να υποστηρίξεις έναν πόλεμο θα πρέπει να είναι με υπαρκτό αντίπαλο και με πραγματικούς λόγους. Πιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω τα γόνατα του γείτονα που δέρνει τη γυναίκα του, τα μούτρα του διευθυντή που στριμώχνει την υφιστάμενη του, να κόψω τα @@ στον παιδεραστή και να ταΐσω φόλα στον διεστραμμένο που ρίχνει φόλες, παρά να πάρω ένα γιαταγάνι και να κυνηγάω έναν τύπο χιλιάδες ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά επειδή απλά αυτό μου είπαν να κάνω. Μιας όμως που αυτά που αναφέρω είναι "μεμονωμένα" περιστατικά και θα μου πείτε κάτι τέτοιο δεν είναι πόλεμος, θα πω πως το ίδιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω το κεφάλι σε κάτι καρπόζιλους που βγαίνουν τα βράδια για κυνήγι μεταναστών. Ελπίζω να έγινα κατανοητός

sniper
04/09/2013, 11:18
Άλλο θες να πεις κι άλλο λες μάλλον.

Άλλο εμφύλιος πόλεμος, άλλο εξέγερση/επανάσταση/ένοπλος αγώνας (με όποια εξέλιξη πιθανόν να έχουν αυτά, θετική ή αρνητική).

Καμία σχέση το μεν με τα δε.

Τι λέτε μωρέ; Αν μια εξέγερση/επανάσταση/ένοπλο αγώνα γίνει και σκοτώνονται αδέρφια δεν είναι εμφύλιος και το επιδοκιμάζουμε κιόλας;

sniper
04/09/2013, 11:19

Αυτό που θέλω να πω ρε παίδες είναι ότι ΑΝ μπορείς να υποστηρίξεις έναν πόλεμο θα πρέπει να είναι με υπαρκτό αντίπαλο και με πραγματικούς λόγους. Πιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω τα γόνατα του γείτονα που δέρνει τη γυναίκα του, τα μούτρα του διευθυντή που στριμώχνει την υφιστάμενη του, να κόψω τα @@ στον παιδεραστή και να ταΐσω φόλα στον διεστραμμένο που ρίχνει φόλες, παρά να πάρω ένα γιαταγάνι και να κυνηγάω έναν τύπο χιλιάδες ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά επειδή απλά αυτό μου είπαν να κάνω. Μιας όμως που αυτά που αναφέρω είναι "μεμονωμένα" περιστατικά και θα μου πείτε κάτι τέτοιο δεν είναι πόλεμος, θα πω πως το ίδιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω το κεφάλι σε κάτι καρπόζιλους που βγαίνουν τα βράδια για κυνήγι μεταναστών. Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Και όλα αυτά που θα κάνεις, γιατί σε κάνουν καλύτερο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ;

AristidisZ
04/09/2013, 11:20

το να δείρεις τον γείτονα δεν είναι εμφύλιος, μη τα κάνουμε κουλουβάχατα στο μυαλό μας :)

pipe_smoker
04/09/2013, 11:47
Τι λέτε μωρέ; Αν μια εξέγερση/επανάσταση/ένοπλο αγώνα γίνει και σκοτώνονται αδέρφια δεν είναι εμφύλιος και το επιδοκιμάζουμε κιόλας;

Προσπάθησα να τα ξεχωρίσω και σε προηγούμενο ποστ που προσπαθούσα να καταλάβω πώς τον εννοούσες τον εμφύλιο.
Μια εξέγερση/επανάσταση/ένοπλος αγώνας μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο μπορεί και όχι.
Το ότι κανένα από όλα αυτά δε γίνεται χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και να πεθάνουν άνθρωποι είναι αυτονόητο. Αυτό όμως δεν τα εξισώνει.

Και δε "Λέμε". "Λέω". Καμία σχέση δεν έχει αυτό που είπα εγώ με αυτό που είπε ο skylaros.
Κανέναν εμφύλιο δεν επιδοκίμασα.

εντιτ: και φυσικά δεν είπα πουθενά "ζήτω" στο να σκοτώνονται αδέρφια για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο και να γίνεται αυτό.

sniper
04/09/2013, 11:49
Προσπάθησα να τα ξεχωρίσω και σε προηγούμενο ποστ που προσπαθούσα να καταλάβω πώς τον εννοούσες τον εμφύλιο.
Μια εξέγερση/επανάσταση/ένοπλος αγώνας μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο μπορεί και όχι.
Το ότι κανένα από όλα αυτά δε γίνεται χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και να πεθάνουν άνθρωποι είναι αυτονόητο. Αυτό όμως δεν τα εξισώνει.

Και δε "Λέμε". "Λέω". Καμία σχέση δεν έχει αυτό που είπα εγώ με αυτό που είπε ο skylaros.
Κανέναν εμφύλιο δεν επιδοκίμασα.

Αλλά επιδοκιμάζεις (τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω, αν κάνω λάθος άκυρο) τα υπόλοιπα που πιθανώς να οδηγήσουν σ' εμφύλιο.

(βέβαια, για να έχουμε εμφύλιο στην Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρχουν και όπλα και προμήθειες κλπ κλπ οπότε δεν έχουμε τέτοιο φόβο, εκτός αν βγούμε για πόλεμο με τα κοντάρια από τις σφουγγαρίστρες)

nikos_abel
04/09/2013, 12:04
Αλλά επιδοκιμάζεις (τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω, αν κάνω λάθος άκυρο) τα υπόλοιπα που πιθανώς να οδηγήσουν σ' εμφύλιο.

(βέβαια, για να έχουμε εμφύλιο στην Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρχουν και όπλα και προμήθειες κλπ κλπ οπότε δεν έχουμε τέτοιο φόβο, εκτός αν βγούμε για πόλεμο με τα κοντάρια από τις σφουγγαρίστρες)

Μη φοβού. Άμα χρειαστούμε, οι κατάλληλοι άνθρωποι θα δεις τι φοβερό εξοπλισμό και με ευκολίες
πληρωμής θα εμφανιστούν.

pipe_smoker
04/09/2013, 12:06

Τώρα είναι μεγάλη η κουβέντα, γιατί το "τα υπόλοιπα που πιθανώς να οδηγήσουν σ'εμφύλιο" περιλαμβάνουν την Άρτα και τα Γιάννενα.
Και η αντίσταση του ΕΛΑΣ στα βουνά "συνετέλεσε" (αρχικά έμμεσα και στη συνέχεια "άμεσα") στο ότι οδηγηθήκαμε σε εμφύλιο.
Θες να σου πω αν παίρνω το μέρος των γερμανοτσολιάδων έναντι των ανταρτών?

Μετά από κάθε "απελευθερωτική κίνηση" (για να το πω όσο πιο γενικά μπορώ) υπάρχει ο κίνδυνος του εμφυλίου γιατί, αν πετύχει αυτή η κίνηση, αρχίζει μια "μοιρασιά".
Και το '21 υπήρχε τέτοιος κίνδυνος (έστω δυνητικά αν θες και με την ευρεία έννοια).
Θες να σου πω αν θα προτιμούσα να είχε κάτσει στα αυγά του ο Θόδωρας για να μην υπήρχε ρίσκο εμφυλίου κατόπιν εορτής?

Τέσπα, to make a long story short, όχι. Δεν επιδοκιμάζω ούτε έναν εμφύλιο, ούτε κινήσεις που πιθανώς να οδηγήσουν σε εμφύλιο.
(κι όχι μόνο για τους προφανείς λόγους)

Σωστό κι αυτό.
Σφουγγαρίστρες οι μεν, κονσερβοκούτια (για να τιμούν τις παραδόσεις) οι δε, και οι αγγλοαμερικανοί να παίζουν το αποτέλεσμα στο χρηματιστήριο.

sniper
04/09/2013, 12:15
....

Σωστό κι αυτό.
Σφουγγαρίστρες οι μεν, κονσερβοκούτια (για να τιμούν τις παραδόσεις) οι δε, και οι αγγλοαμερικανοί να παίζουν το αποτέλεσμα στο χρηματιστήριο.

Tωρα μιλάς σωστά.... και για να γυρίσουμε στο θέμα του θρεντ ακόμα πληρώνουμε τα παιχνίδια τους το 44-48 και την Κορέα.

skylaros
04/09/2013, 12:37
ε Ας κάτσουμε να τηρήσουμε τη νομιμότητα και να είμαστε όλοι μίζερα ευτυχισμένοι :p

Μη με ρωτήσεις τι προτείνω, σίγουρα όχι εμφύλιο σίγουρα όχι να κάθομαι άπραγος και να κοιτάζω και ναι αν χρειαστεί θα ασκήσω βία.

pipe_smoker
04/09/2013, 12:43
Tωρα μιλάς σωστά.... και για να γυρίσουμε στο θέμα του θρεντ ακόμα πληρώνουμε τα παιχνίδια τους το 44-48 και την Κορέα.

Και να'ταν μόνο αυτά.
Κι όσο παίζουν αυτοί θα πληρώνουμε εμείς (κι όχι μόνο).

Pan (dvs)
04/09/2013, 12:50
...τι λετε ρε παιδια....

Καλα σου λεει ο sniper ,αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Δεν λεω οτι και οι Ευρωπαιοι κατα καιρους δεν ητανε χειροτεροι.Οι καταστασεις που δημιουργουνε αυτα τα φαινομενα παγκοσμια ειναι ιδιες.Και παλι μπαλλα με τα κεφαλια θα παιξουμε αν δημιουργηθουνε οι ιδιες συνθηκες.

skylaros
04/09/2013, 12:54
Για να καταλάβω, συγκρίνεται κουλτούρες και πολιτισμούς ?

kalgeorge
04/09/2013, 13:48
http://news247.gr/eidiseis/politiki/o_ypoyrgos_pagkalos_xarakthrise_apotyxhmenoys_prwthypoyrgous_ton_kwsta_shmith_kai_giwrgo_papandreoy. 2396556.html

el_hymador
04/09/2013, 13:59
http://news247.gr/eidiseis/politiki/o_ypoyrgos_pagkalos_xarakthrise_apotyxhmenoys_prwthypoyrgous_ton_kwsta_shmith_kai_giwrgo_papandreoy. 2396556.html

Ο γραφικός... θα ξέχασε να χτυπήσει καμία ινσουλίνη, δεν είναι τίποτα...

Pan (dvs)
04/09/2013, 14:03
Για να καταλάβω, συγκρίνεται κουλτούρες και πολιτισμούς ?

Ναι.

pipe_smoker
04/09/2013, 14:04

Κάθε φορά που κλάνει ο Μπάνκαλοουζ τρέχουν να την πιούνε.

Ώρες ώρες απορώ αν είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία όπως το υπόλοιπο συνάφι ή απλά επαφίενται τα αφεντικά του στη μαλακία που τον δέρνει, οπότε τον έχουν αφήσει αμολητό μένοντας ήσυχοι ότι θα την κάνει από μόνος του τη δουλειά.

BELZEBOYLIS
04/09/2013, 15:54
Και όλα αυτά που θα κάνεις, γιατί σε κάνουν καλύτερο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ;

βασικά κάνουν το Πρόεδρο καλύτερο..... :D

LsKostas
04/09/2013, 16:53
Ειναι στην κουλτουρα τους.Μην ξεχναμε, ειναι λαοι που δεν "πηδανε".Καπου πρεπει να ξεθυμανουνε.:)

Eνω οι Ελληνες ε? :uplate:

Καλα ρε φιλε τι λές ?

Το να στηριζεις φυλετικα την προδιαθεση για συγκρουση την ωρα που μισθοφοροι απο τις 4 γωνιες του οριζοντα μπαινουν στην Συρια

ειναι αφελες , κουτο και ρατσιστικο τουλαχιστον.:yuck:

Pan (dvs)
04/09/2013, 18:18
Eνω οι Ελληνες ε? :uplate:

Καλα ρε φιλε τι λές ?

Το να στηριζεις φυλετικα την προδιαθεση για συγκρουση την ωρα που μισθοφοροι απο τις 4 γωνιες του οριζοντα μπαινουν στην Συρια

ειναι αφελες , κουτο και ρατσιστικο τουλαχιστον.:yuck:

Ουτε αφελης ειμαι ,ουτε κουτος και σιγουρα οχι ρατσιστης.Ουτε μου αρεσει να με χαρακτηριζουνε χωρις να σκεφτονται.

Το σεξ και η επαφη με το αλλο φυλο κανει τον ανθρωπο πιο ηρεμο.Οταν σου το απαγορευουνε καπου πρεπει να ξεθυμανεις.Που βλεπεις τον ρατσισμο αυτο θα συνεβαινε και σε εμενα.Τι τους ανακατευεις τους Ελληνες,μιλησα για καμμια ανωτεροτηταα της φυλης μας?
Εξαλλου αυτη ειναι η αποψη μου.Ακομη και λαθος να ειναι σχολιασε την και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του για το ατομο μου.

Εσενα θα σου αρεσε να σε πω ρεμαλι?:D

MG-KTiNoS
05/09/2013, 08:39
μηδενικό ΦΠΑ στα κράνη θέλαμε λέει?

ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΑΠΟ 1 @ έκαστως....
---------------------------------------------------------

Σε αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 19 ή 21% που ισχύει και στα φάρμακα προσανατολίζεται η κυβέρνηση!
Την εφαρμογή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ 19% ή 21% έχει ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση εδώ και 2 χρόνια το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με αναλυτική έκθεση που έχουν υποβάλει οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες του οργανισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή για την πλήρη απλοποίηση του καθεστώτος ΦΠΑ πρέπει να εφαρμοστούν τα ακόλουθα μέτρα:

1)Αύξηση από 6,5% σε 19% ή 21% του συντελεστή ΦΠΑ που επιβαρύνει τις τιμές των φαρμάκων, των βιβλίων, των περιοδικών, των εφημερίδων και των εισιτηρίων του θεάτρου. Η εφαρμογή του μέτρου αυτού θα σημάνει την αυτόματη ανατίμηση των παραπάνω προϊόντων κατά 11,7% έως 13,6%!
κλπ κλπ

ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ !!!!!

http://stratoniki.files.wordpress.com/2009/09/mayro.jpg

υγ
παλιάνθρωποι...
^ΤΓΥΓΝΝΞΗΜ Ν<><

THEOD
05/09/2013, 10:53
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ... :lol:
298657

kalgeorge
08/09/2013, 14:42
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2402327.ece

kalgeorge
14/09/2013, 14:28
elladara..

http://news247.gr/eidiseis/politiki/article2410940.ece

blackrose
15/09/2013, 12:33
elladara..

http://news247.gr/eidiseis/politiki/article2410940.ece

:yuck:

blackrose
15/09/2013, 13:30
stefanos

"Απ ότι φαίνεται πάντως στην περιοχή δεν το έχουν σε τίποτα να σκοτώνονται μεταξύ τους για καμιά δεκαριά χρόνια ακόμα και χωρίς την συνδρομή
των ξένων.'

pan DVS

" Ειναι στην κουλτουρα τους.Μην ξεχναμε, ειναι λαοι που δεν "πηδανε".Καπου πρεπει να ξεθυμανουνε."

Tι λένε; Την πραγματικότητα περιγράφουν. Οι άραβες (κυρίως) λόγω της θρησκείας τους αλλά και της κουλτούρας/ιδιοσυγκρασίας τους ζουν ακόμα στον μεσαίωνα (στον εγκέφαλό τους).

Αν δεν γίνει κάτι*, θα έχουμε καταστάσεις στυλ Χούτου και Τούτσι μέχρι να μην περπατάει κανένας αντίπαλος.

*To κάτι δεν σημαίνει αναγκαστικά Τόμαχωκ κι απόβαση.

:confused::confused::confused:

http://www.youtube.com/watch?v=_bKcyyk4meM

υ.γ σε λιγο καιρο....θα ηθελα να δω αναλυση για την κουλτουρα και την ιδιοσυγρασια την δικια μας......:D

LsKostas
16/09/2013, 14:25
υ.γ σε λιγο καιρο....θα ηθελα να δω αναλυση για την κουλτουρα και την ιδιοσυγρασια την δικια μας......:D

Εδω ΔΕΝ θα δεις ... θα διαβαζεις μονο για τους κακους και βιαιους Αραβες:lol:

Ευτυχως το internet εχει πολλες πηγες και ετσι βρισκουμε φωτο οπως και οι παρακατω

απο τον υπεροχο Συριακο λαο που οι Δυτικοι θελουν να υποταξουν αλλα μεχρι στιγμης τσιμπανε την μια ηττα πισω απ την αλλη

Ζωγραφιά 5 χρονης μουσουλμάνας για την σφαγή των χριστιανών στην Μαλούλα.
299475

Υποδοχή των μουσουλμάνων στρατιωτών του Αραβικού Συριακού στρατού που απελευθέρωσαν την πόλη.
299476

Kαι ναι Χριστιανοί και Μουσουλμανοι αδελφομένοι ...

Αυτη είναι η Συρία που θέλουν να υποτάξουν τα σκυλιά της Δύσης.

Ευτυχώς ο Συριακός στρατός έχει κάνει ήδη λίπασμα πολλούς μισθοφόρους της Μοσαντ και της CIA

Στο καλό ... :evil:

stefanos
16/09/2013, 14:51
Ευτυχώς ο Συριακός στρατός έχει κάνει ήδη λίπασμα πολλούς μισθοφόρους της Μοσαντ και της CIA

Στο καλό ... :evil:

Και περισσότερους Σύριους, ισλαμιστές απ όλο τον κόσμο κλπ

LsKostas
16/09/2013, 16:58
Τα πράγματα στο εσωτερικό είναι πιο απλά.

Η «σοβαρή» ΧΑ δεν πρέπει να φαίνεται σαν ένα ρατσιστικό κόμμα ηλίθιων μποντιμπιλντεράδων, αλλά σαν ένα κόμμα αντικομμουνιστικό, ένα κόμμα κατά του εσωτερικού εχθρού που είναι οι πάσης φύσεως αριστεροί, ελευθεριακοί, ναρκομανείς ,"διαφορετικοί , ανεργοι κ.ο.κ.

Η επίθεση στο ΚΚΕ έρχεται να σηματοδοτήσει ακριβώς αυτό, αλλά όχι μόνο.

Ειναι ήδη προσυμφωνημένη η συνεργασία με την ΝΔ καθώς ήδη το νεοναζιστικό κόμμα κάνει επαφές με για πρώην δικαστές, στρατιωτικούς, διευθυντές υπουργείων, τραπεζών και γενικά ανθρώπους συντηρητικούς και "του συστήματος".

Ε μην μου πείτε οτι δεν έχετε στο περιβάλλον σας τετοιους ανθρώπους που ενώ δεν κυβέρνησε ποτέ η Αριστερά σας πρήζουν τα παπάρια
οτι ο Τσίπρας ο Καζάκης και γενικά κάθε αριστερή πρόταση θα σας πάρει την ιδιοκτησία σας!

notakos600
16/09/2013, 17:37
Τα πράγματα στο εσωτερικό είναι πιο απλά.
Ε μην μου πείτε οτι δεν έχετε στο περιβάλλον σας τετοιους ανθρώπους που ενώ δεν κυβέρνησε ποτέ η Αριστερά σας πρήζουν τα παπάρια
οτι ο Τσίπρας ο Καζάκης και γενικά κάθε αριστερή πρόταση θα σας πάρει την ιδιοκτησία σας!

Γιατί, δεν θα μας την πάρει;

el_hymador
16/09/2013, 17:38
Γιατί, δεν θα μας την πάρει;

Μόνο αυτο; Και με κονσερβοκούτι θα σε σφάξει! :lol:

Cpt. Haddock
16/09/2013, 17:40
Ποιά ιδιοκτησία ακριβως; :bawl: :bawl: :bawl: :bawl::bawl: :bawl: :bawl:

sonic22
16/09/2013, 17:44
Η αριστερα που δεν κυβερνησε πωτε και αρα δεν εχει ευθηνες για οσα εγιναν και γινονται στην Ελλαδα και τα ΧΑ που και αυτα δεν κυβερνησαν πωτε και δεν υπηρχαν στην πολιτκη ζωη 3 χρονια πριν, αλλα λυνουν και δενουν εχοντας το συστημα στο τσεπακι τους...

Ρεζουμε...
Η παντελης απουσια σοβαρων πολιτικων προτασεων απο ολες τις πλευρες ανοιγει τον δρομο σε ακραια στοιχεια ολων των πλευρων (και οχι δεν ειναι μονο 2 οι πλευρες) για παιχνιδια στην αμμο.
Καλη διασκεδαση.

blackbusa
16/09/2013, 19:08
http://www.skai.gr/news/politics/article/242002/samaras-exi-hronia-gia-na-gurisoume-sto-pro-krisis-epipedo-diaviosis/

ti leei re o malakas???

el_hymador
16/09/2013, 20:16
http://www.skai.gr/news/politics/article/242002/samaras-exi-hronia-gia-na-gurisoume-sto-pro-krisis-epipedo-diaviosis/

ti leei re o malakas???

6 χρόνια... δηλαδή 2019... δεν με στεναχωρεί τίποτα άλλο, πρόλαβαν οι γιαπωνέζοι τους ολυμπιακούς του 2020, θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δηλώσουμε ξανά παρόντες!

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 20:41
Success story και επενδύσεις με αποδείξεις:
http://www.express.gr/news/finance/727942oz_20130916727942.php3

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 21:17
Υποδοχή των μουσουλμάνων στρατιωτών του Αραβικού Συριακού στρατού που απελευθέρωσαν την πόλη.
299476
Kαι ναι Χριστιανοί και Μουσουλμανοι αδελφομένοι ...

Η φράση Αραβικός Συριακός Στρατός σαφώς υποδηλώνει την αρχική "κυβερνητική" πηγή της είδησης, μετά αναλαμβάνει το copy-paste και το ίντερνετ που λες σωστά. Προσεχτικά διατυπωμένη φρασεολογία όμως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο στρατιώτης θα μπορούσε άνετα να είναι χριστιανός, Αρμένιος, Ασσύριος, Δρούζος ή Κούρδος, αλλά η φωτογραφία μιλάει για μουσουλμάνους στρατιώτες, το πιάσαμε το υπονοούμενο...

Ευτυχώς ο Συριακός (Αραβικός για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί ξεχάστηκε βλέπω) Στρατός όντως έχει κάνει πολλούς λίπασμα, φαντάζομαι βρέθηκαν τα pay-roll από Μοσάντ και CIA, αλλά δυστυχώς έχει κάνει λίπασμα και βλαστάρια που δεν είχαν σχέση με αγριόχορτα, δυστυχώς οι βόμβες από τα MiG-23 είναι πιο "χαζές" από τα φυτοφάρμακα...

Υ.Γ. Είχα πριν καιρό συνομιλία με απόστρατο Σύριο συνταγματάρχη των τεθωρακισμένων, το μισό του σώμα έχει ακόμα εγκαύματα από οβίδα που έφαγε το άρμα του στο Γκολάν, χριστιανός στο θρήσκευμα. Ο δε γιός του είναι αξιωματικός στη στρατιωτική αστυνομία και μάλλον θα εξοργιζόταν εάν τον αποκαλούσε κάποιος μουσουλμάνο στατιώτη του Αραβικού Συριακού Στρατού. Μας έλεγε πως τις πρώτες μέρες της εξέγερσης, ερχόταν σπίτι και ξεσπούσε στα κλάμματα γιατί αναγκαζόταν να σαπίζει στο ξύλο 15χρονα παιδάκια που ούτε μέλη της Αλ-Κάϊντα ήταν, ούτε μισθοφόροι της CIA και της Μοσάντ... Ήταν μέχρι χτες απλά συμπατριώτες του.

skylaros
16/09/2013, 21:24
"Μας έλεγε πως τις πρώτες μέρες της εξέγερσης, ερχόταν σπίτι και ξεσπούσε στα κλάμματα γιατί αναγκαζόταν να σαπίζει στο ξύλο 15χρονα παιδάκια που ούτε μέλη της Αλ-Κάϊντα ήταν, ούτε μισθοφόροι της CIA και της Μοσάντ... Ήταν μέχρι χτες απλά συμπατριώτες του".

Αλήθειααααα ???

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 21:26
"Μας έλεγε πως τις πρώτες μέρες της εξέγερσης, ερχόταν σπίτι και ξεσπούσε στα κλάμματα γιατί αναγκαζόταν να σαπίζει στο ξύλο 15χρονα παιδάκια που ούτε μέλη της Αλ-Κάϊντα ήταν, ούτε μισθοφόροι της CIA και της Μοσάντ... Ήταν μέχρι χτες απλά συμπατριώτες του".

Αλήθειααααα ???

Ω ναι... Πέρα για πέρα και με παρόντες μάρτυρες.

el_hymador
16/09/2013, 21:26
Success story και επενδύσεις με αποδείξεις:
http://www.express.gr/news/finance/727942oz_20130916727942.php3

Kαλά αυτοί κατα δήλωση τους την κάνουν γιατί δεν μπορούν να παίρνουν δάνεια από τράπεζες

skylaros
16/09/2013, 21:29
Kαι δε τον χτύπησες ? εγώ θα τον χτύπαγα.

ps: έρχεται η ανάπτυξη με χρυσά κουτάλια θα φάμε !!!

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 21:30
Kαλά αυτοί κατα δήλωση τους την κάνουν γιατί δεν μπορούν να παίρνουν δάνεια από τράπεζες

Δεν μπορούν να πάρουν δάνεια από τράπεζες; Δεν έδωσε ο Αντώνης εντολή να πέσει χρήμα στις επιχειρήσεις και στην πραγματική οικονομία; Δεν δηλώνει ο Αντώνης δεξιά και δεξιά ότι αλλάζει το κλίμα και αποτυπώνεται και στην εικόνα των επιχειρήσεων; Να δεις που αυτός που έχει τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ είναι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εξηγείται αλλιώς.

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 21:32
Kαι δε τον χτύπησες ? εγώ θα τον χτύπαγα.

ps: έρχεται η ανάπτυξη με χρυσά κουτάλια θα φάμε !!!

Δεν είναι κι η καλύτερη ιδέα να τον χτυπήσεις στη χώρα του, ιδιαίτερα όταν έχει σκάσει μύτη με τα φιλαράκια του κι έχει γεμίσει το δωμάτιο AK-47 και Τokarev.... Έξω από το χορό πολλά τραγούδια μπορείς να πεις.

skylaros
16/09/2013, 21:40
Υπό αυτή τη συνθήκη ένα τραγούδι θα έλεγα και μάλλον δε θα ήταν τραγούδι, αδιάφορο σφύριγμα θα ήταν. Υπέθεσα πως τον πέτυχες κάπου σε κάνα καφέ της Αθήνας να λέει παπαριές. (Τι κάνεις εκεί κάτω ρε άνθρωπα?)

MG-KTiNoS
16/09/2013, 22:14
και τα ΧΑ που και αυτα δεν κυβερνησαν πωτε και δεν υπηρχαν στην πολιτκη ζωη 3 χρονια πριν, αλλα λυνουν και δενουν εχοντας το συστημα στο τσεπακι τους...

Ta XA κυβέρνησαν φυσικά και αρκετές φορές μάλιστα.
Άσε που το παίζουν παρθένες.
Ήταν και στο κόμμα του Καρατζαφέρη όλοι αυτοί ήταν και χουντικοί αρκετοί από δαύτους.
Παρθενογένεση δεν υπάρχει.
Ως την εποχή που τους σέντραρε ο Κωστάκης στη ΝΔ ήταν
(και πολύ καλά τους έκανε)

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 22:35
Ta XA κυβέρνησαν φυσικά και αρκετές φορές μάλιστα.
Άσε που το παίζουν παρθένες.
Ήταν και στο κόμμα του Καρατζαφέρη όλοι αυτοί ήταν και χουντικοί αρκετοί από δαύτους.
Ως την εποχή που τους σέντραρε ο Κωστάκης στη ΝΔ ήταν
(και πολύ καλά τους έκανε)

ETΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Ο Καρατζαφέρης μάζεψε όλα τα "μπουμπούκια" στη στοργική του αγκαλιά, τα λίπανε και επώασε το αυγό του φιδιού για τα καλά αλλά δεν του βγήκαν τα πράγματα όπως υπολόγιζε. Απώτερος στόχος του ήταν η αρχηγία της ΝΔ και θα συμμαχούσε και με το διάβολο για να το πετύχει. Μάζεψε όλο το θλιβερό συνονθύλευμα βασιλικοχουντικών, κάτι απόστρατους που σκέπτονται επταετία και παθαίνουν ονείρωξη, κάτι νεοναζί, κάτι Βορίδηδες και Πλεύρηδες και έθεσε για καλά τα θεμέλια γιαυτό που ακολούθησε. Όμως ο κόσμος προτιμά το αυθεντικό, έκανε την πατάτα με την συγκυβέρνηση κι όπως ήρθε έφυγε, άνοιξε νέο μαγαζί με ίδια πελατεία αλλά όχι γιαλαντζί ιδιοκτήτη και του πήρε την πελατεία. Άσε το θλιβερό νεόκοπο επαναστάτη μπούλη των Καμμένων Ελλήνων, άλλο φασιστοειδές μπουμπούκι που ωρίμασε στον μπαξέ της μεγάλης φιλελεύθερης δεξιάς παράταξης και τώρα καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα γιατί κολύμπησε στην πολιτική κολυμπήθρα του Σιλωάμ και εξαγνίστηκε, άϊ σιχτίρ!!!

pipe_smoker
16/09/2013, 22:38
θλιβερό νεόκοπο επαναστάτη μπούλη των Καμμένων Ελλήνων....

Τον Πάνο Ανεξάρτητο λες?:D

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 22:45
Τον Πάνο Ανεξάρτητο λες?:D

Προτιμώ το Καμμένος Έλληνας... Τόσα χρόνια στη ΝΔ, μόλις έφτιαξε δικό του κόμμα ανακάλυψε ξαφνικά ότι στο παλιό του κόμμα είναι όλοι μασώνοι και πουλημένοι που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, όσο ήταν στέλεχος μόκο!!! Τις ξέχασε τις εθνικοπατριωτικές κορώνες του από τα παλιά...

Ήθελα να σχολιάσω και τον Πολύδωρα αλλά τελικά απαλλάσσεται όχι λόγω εμφανούς μαλακίας αλλά γιατί τόσα χρόνια η βαφή έχει επηρεάσει τον λιγοστό εγκέφαλο που επιτελούσε βασικές ζωτικές λειτουργίες, βάλε και τους κραδασμούς από το Harley, λίγο θέλει;...

pipe_smoker
16/09/2013, 22:52
Ήθελα να σχολιάσω και τον Πολύδωρα....

:eek:
Άσ'το να χαρείς....
Σε λίγο θα πεις να σχολιάσεις και το Γιακουμάτο:lol:

299541

MG-KTiNoS
16/09/2013, 22:56
http://youtu.be/EPdDSFNZ4I8

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 22:57
:eek:
Άσ'το να χαρείς....
Σε λίγο θα πεις να σχολιάσεις και το Γιακουμάτο:lol:

299541

Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με μπέρδεψε το μαγιό και ο σταυρός...

nikos_abel
17/09/2013, 06:36
http://www.capital.gr/News.asp?id=1870494

Μόνο που φαντάζομαι τα χείλια του να ανοιγοκλείνουν μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

blackbusa
17/09/2013, 09:30
http://www.capital.gr/News.asp?id=1870494

Μόνο που φαντάζομαι τα χείλια του να ανοιγοκλείνουν μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Ουρανία Μενδρινού - Συνήγορος Δημοσίου: Μέσα σε μία μέρα, η κυρία Σταμάτη ξόδεψε 2.950 ευρώ για κοσμήματα, 5.650 για ρούχα, 7.000 ευρώ για άλλα ρούχα γνωστού οίκου. Άλλη μέρα 30.000 ευρώ για κοσμήματα. Στο Μόναχο, μέσα σε μία μέρα, ξόδεψε 8.900 ευρώ για ρούχα, αξεσουάρ και το ξενοδοχείο. Ξόδεψε 30.000 ευρώ για έναν καναπέ και 20.000 ευρώ για το ύφασμα.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηταν προσφορά αυτό!

ntaks...kokoraki to xazopoulo...lol

sonic22
17/09/2013, 09:33
Ta XA κυβέρνησαν
Το εχω ξαναγραψει... Δεν ειναι σωστο να πεταμε τις λεξεις σαν χαρτοπολεμο.

ΟΧΙ τα ΧΑ δεν κυβερνησαν. Καποιοι που μπορει να "φασιστιζαν" στην ιδεολογια αλλα ηταν ενταγμενοι σε κομματα με μη φασιτικη ρητορικη και ιδεολογια δεν ανερει το οτι η κυριαρχη ιδεολογια ολα αυτα τα χρονια ηταν μη φασιστικη. Και εξακολουθει να ειναι μη φασιστικη.
Οι φωνες των υπολοιπων εχουν χαμιλωσει για αυτο ακουγωνται τα περιθορια ποιο εντονα.

Στην αντιθετη περιπτωση, με την ιδια λογικη και καποιοι "αριστεροι" κυβερνησαν. Μπορει να μην ηταν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ αλλα αντιστοιχα αριστεροι οσο ο καμμενος ή ο Αδωνης ειναι ακροδεξιοι. (ο Μπουμπουκος π.χ. ειναι 15% ακροδεξιος και 85% σαλταρισμενος γελοιος).

Τελος περα απο την διακυβερνηση της χωρας καλο θα ηταν να δουμε και ποιος-ποιοι "ελεγχαν" δομες του δημοσιου και γενικα ειχαν συνεισφορα στην πορεια της χωρας τοσα χρονια.
Γιατι οπως λες και εσυ

el_hymador
17/09/2013, 09:54
Ουρανία Μενδρινού - Συνήγορος Δημοσίου: Μέσα σε μία μέρα, η κυρία Σταμάτη ξόδεψε 2.950 ευρώ για κοσμήματα, 5.650 για ρούχα, 7.000 ευρώ για άλλα ρούχα γνωστού οίκου. Άλλη μέρα 30.000 ευρώ για κοσμήματα. Στο Μόναχο, μέσα σε μία μέρα, ξόδεψε 8.900 ευρώ για ρούχα, αξεσουάρ και το ξενοδοχείο. Ξόδεψε 30.000 ευρώ για έναν καναπέ και 20.000 ευρώ για το ύφασμα.

ntaks...kokoraki to xazopoulo...lol

Μλκς απίστευτο, γελάω πόση ώρα!! :bawl:

el_hymador
17/09/2013, 10:04
Ο Άκης να κάνει ντους προσέχοντας μην του πέσει το σαπούνι και ένα άλλο παλικάρι αμέμπτου ηθικής και άσπιλο να σκύβει χωρός φόβο για να φροντίσει τις γλαδιόλες....

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/347091/laliotis-asholoymai-me-ton-kipo-moy

σαν σκιά ξεγλύστρησε ο φούστης... χάθηκε εντελώς

pipe_smoker
17/09/2013, 10:05
Μλκς απίστευτο, γελάω πόση ώρα!! :bawl:

Τον δικαιολογώ.

Σοβαρό μιλφ δεν τη λες, αλλά άμα φτιασιδωθεί τη σέρνει την ψαρόβαρκα.

pipe_smoker
17/09/2013, 10:08
Ο Άκης να κάνει ντους προσέχοντας μην του πέσει το σαπούνι και ένα άλλο παλικάρι αμέμπτου ηθικής και άσπιλο να σκύβει χωρός φόβο για να φροντίσει τις γλαδιόλες....

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/347091/laliotis-asholoymai-me-ton-kipo-moy

σαν σκιά ξεγλύστρησε ο φούστης... χάθηκε εντελώς

Κρύφτηκε στους θάμνους....

ΥΓ. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για το κολομβιανό ποδόσφαιρο αλλά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που είδα σκρολάροντας τη σελίδα τέρμα κάτω:a13:

sonic22
17/09/2013, 10:15
Διαβαζα και εγω το αρθρο και προσπαθουσα να δω λιγο και την πλευρα του Ακη.
Οπωτε ελεγα νταξη ειναι σε πολυ δισκολη θεση, ειναι και υπεροπτης, ειναι ειναι ειναι ειναι (και αυτα ηταν τα θετικα του...)

Αλλα οταν διαβασα και την απαντηση οτι ηταν σε προσφορα λες και ψωνησε απο το ΙΚΕΑ και του πηγε κανα 100αρικο παραπανω...

Βρε τι Μ με Μ κεφαλαιο.

LsKostas
17/09/2013, 11:45
Η φράση Αραβικός Συριακός Στρατός σαφώς υποδηλώνει την αρχική "κυβερνητική" πηγή της είδησης, μετά αναλαμβάνει το copy-paste και το ίντερνετ που λες σωστά. Προσεχτικά διατυπωμένη φρασεολογία όμως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο στρατιώτης θα μπορούσε άνετα να είναι χριστιανός, Αρμένιος, Ασσύριος, Δρούζος ή Κούρδος, αλλά η φωτογραφία μιλάει για μουσουλμάνους στρατιώτες, το πιάσαμε το υπονοούμενο...

Ευτυχώς ο Συριακός (Αραβικός για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί ξεχάστηκε βλέπω) Στρατός όντως έχει κάνει πολλούς λίπασμα, φαντάζομαι βρέθηκαν τα pay-roll από Μοσάντ και CIA, αλλά δυστυχώς έχει κάνει λίπασμα και βλαστάρια που δεν είχαν σχέση με αγριόχορτα, δυστυχώς οι βόμβες από τα MiG-23 είναι πιο "χαζές" από τα φυτοφάρμακα...

Υ.Γ. Είχα πριν καιρό συνομιλία με απόστρατο Σύριο συνταγματάρχη των τεθωρακισμένων, το μισό του σώμα έχει ακόμα εγκαύματα από οβίδα που έφαγε το άρμα του στο Γκολάν, χριστιανός στο θρήσκευμα. Ο δε γιός του είναι αξιωματικός στη στρατιωτική αστυνομία και μάλλον θα εξοργιζόταν εάν τον αποκαλούσε κάποιος μουσουλμάνο στατιώτη του Αραβικού Συριακού Στρατού. Μας έλεγε πως τις πρώτες μέρες της εξέγερσης, ερχόταν σπίτι και ξεσπούσε στα κλάμματα γιατί αναγκαζόταν να σαπίζει στο ξύλο 15χρονα παιδάκια που ούτε μέλη της Αλ-Κάϊντα ήταν, ούτε μισθοφόροι της CIA και της Μοσάντ... Ήταν μέχρι χτες απλά συμπατριώτες του.

Μας λες ...
O Aραβικός Συριακός Στρατός όντως έχει κάνει πολλούς λίπασμα, φαντάζομαι βρέθηκαν τα pay-roll από Μοσάντ και CIA,

Και μόνο από αυτή την φράση κρίνεται η αξιοπιστία σου ως ανεπαρκής...

Πολύ έντεχνο το λογοπαίγνιο σου και πολύ ύπουλο να υπαινιχθείς οτι ο Aραβικός Συριακός Στρατός την ώρα που πολεμάει
των Ισλαμοφασιστες του FSA και τους μισθοφόρους της Mosand Αμερικής και Τουρκίας οτι πληρώνεται κι απο το Iσραηλ...

Σαν να λες η ΧΑ χρηματοδοτεί το ΚΚΕ ένα πράγμα... για τέτοιο επιχείρημα μιλάμε! Πού το σκέφτηκες ?

Τα τελευταία νέα πάντως είναι ελπιδοφόρα.

Ευρεία αντεπίθεση πραγματοποιεί από χθες ο αραβικός συριακός στρατός στις περισσότερες περιοχές της Συρίας αναγκάζοντας τους ισλαμιστές να υποχωρήσουν από όσα σημεία είχαν καταλάβει στην φάση σύμπτηξης του Στρατού που είχε γίνει εν αναμονή της επίθεσης των ΗΠΑ που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.
Χθες στην Λατάκεια σκοτώθηκαν πάνω απο 50 κατσαρίδες του FSA που ευθύνονταν για την σφαγή 300 γυναικόπαιδων .
Τα σουργελα προσπάθησαν να διαφύγουν προς τουρκία αλλά δεν…
Ο Μελιγαλάς θα μοιάζει εκδρομούλα.

Φωτό απο την “ηρωική έξοδο” του fsa απο την πόλη όταν χρειάστηκε να παλέψουν επι ίσοις όροις και όχι με απλές καλόγριες

299562

Τι λες θα τους κόψει payroll η Μοσαντ για την οπισθοχώρηση ? Eαν δεν γίνουν λίπασμα βέβαια ...

sniper
17/09/2013, 12:04
Μας λες ...
O Aραβικός Συριακός Στρατός όντως έχει κάνει πολλούς λίπασμα, φαντάζομαι βρέθηκαν τα pay-roll από Μοσάντ και CIA,

Πολύ έντεχνο το λογοπαίγνιο σου και πολύ ύπουλο να υπαινιχθείς οτι ο Aραβικός Συριακός Στρατός την ώρα που πολεμάει
των Ισλαμοφασιστες του FSA και τους μισθοφόρους της Mosand Αμερικής και Τουρκίας οτι πληρώνεται κι απο το Iσραηλ...

Σαν να λες η ΧΑ χρηματοδοτεί το ΚΚΕ ένα πράγμα... για τέτοιο επιχείρημα μιλάμε! Πού το σκέφτηκες ?

Τα τελευταία νέα πάντως είναι ελπιδοφόρα.

Ευρεία αντεπίθεση πραγματοποιεί από χθες ο αραβικός συριακός στρατός στις περισσότερες περιοχές της Συρίας αναγκάζοντας τους ισλαμιστές να υποχωρήσουν από όσα σημεία είχαν καταλάβει στην φάση σύμπτηξης του Στρατού που είχε γίνει εν αναμονή της επίθεσης των ΗΠΑ που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.
Χθες στην Λατάκεια σκοτώθηκαν πάνω απο 50 κατσαρίδες του FSA που ευθύνονταν για την σφαγή 300 γυναικόπαιδων .

Φωτό απο την “ηρωική έξοδο” του fsa απο την πόλη όταν χρειάστηκε να παλέψουν επι ίσοις όροις και όχι με απλές καλόγριες

299562

Τι λες θα τους κόψει payroll η Μοσαντ για την οπισθοχώρηση ? Eαν δεν γίνουν λίπασμα βέβαια ...

Μιλάμε τόσο μίσος δεν έχουν ούτε τα παλικάρια της Blackwater ούτε οι ίδιοι οι Σύριοι....

Με φοβίζεις.

zephyr1
17/09/2013, 17:23
Μονο ξεχρεωσαμε?
Κονομησαμε λεμε.

http://www.protothema.gr/politics/article/311225/ta-piranhas-ton-katasheseon/

AUFGEBRACHT
17/09/2013, 18:36
Μας λες ...

Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά τώρα συνήλθα από τα γέλια...

Cpt. Haddock
17/09/2013, 19:34
[...]Χθες στην Λατάκεια σκοτώθηκαν πάνω απο 50 κατσαρίδες του FSA που ευθύνονταν για την σφαγή 300 γυναικόπαιδων .

Μιλαμε για τρελά απωθημενα...
Οχι μόνο μισους αλλα και απυθμενης αγνοιας...

Κριμα... Καποτε ειχατε λιγο μυαλο εσεις οι αριστεροι. Τωρα απλα υποστηριζετε διτκατορες, αρκει να θελει να τους επιτεθει η Αμερικη...

Θλιβερο ποστ πραγματικα, όπως και αρκετα προηγουμενά σου. Χρυσαυγιζει επικινδυνα.

Pan (dvs)
17/09/2013, 19:57
1)Πολύ έντεχνο το λογοπαίγνιο σου και πολύ ύπουλο να υπαινιχθείς οτι ο Aραβικός Συριακός Στρατός την ώρα που πολεμάει

2)Σαν να λες η ΧΑ χρηματοδοτεί το ΚΚΕ ένα πράγμα... για τέτοιο επιχείρημα μιλάμε! Πού το σκέφτηκες ?

Θα μου επιτρεψεις να μην αποκλεισω ουτε το πρωτο αλλα ουτε και το δευτερο.

nikos_abel
17/09/2013, 20:47
Από Λατάκια να μη μείνουμε και όλα καλά.

(Χούμορ κάνουμε, δεν το εννοάμε έτσι; )

LsKostas
18/09/2013, 11:19
Μιλαμε για τρελά απωθημενα...
Οχι μόνο μισους αλλα και απυθμενης αγνοιας...

Κριμα... Καποτε ειχατε λιγο μυαλο εσεις οι αριστεροι. Τωρα απλα υποστηριζετε διτκατορες, αρκει να θελει να τους επιτεθει η Αμερικη...

Θλιβερο ποστ πραγματικα, όπως και αρκετα προηγουμενά σου. Χρυσαυγιζει επικινδυνα.

Eιναι τιμή μου αυτοί που ανακάλυψαν την θεωρία των δύο ακρων -βασικό επιχείρημα κάθε τραπεζίτη- ενώ καθόντουσαν στον καναπέ όταν παλεύει ο λαός στον δρόμο να μου λένε οτι υποστηρίζω έναν δικτάτορα...

Ούτε βεβαια δίαβασες οτι Συριακός λαός και Ασαντ ΔΕΝ ταυτίζονται απαραίτητα ...

LsKostas
18/09/2013, 11:28
Μιλάμε τόσο μίσος δεν έχουν ούτε τα παλικάρια της Blackwater ούτε οι ίδιοι οι Σύριοι....

Με φοβίζεις.

Εμένα πάλι με φοβίζουν όσοι θεωρούν τους Άραβες έναν κατεξοχήν επιθετικό λαό , χωρίς να λαμβάνουν υπόψη οτι
κάνουν έναν αμυντικό πόλεμο... Η θεωρία του "μίξερ" και εδώ λοιπόν...Καταδικα΄ζουμε την βία απ όπου κι να προέρχεται κτλ κτλ ...

Δεν θα πάρω

sniper
18/09/2013, 11:30
Εμένα πάλι με φοβίζουν όσοι θεωρούν τους Άραβες έναν κατεξοχήν επιθετικό λαό , χωρίς να λαμβάνουν υπόψη οτι
κάνουν έναν αμυντικό πόλεμο... Η θεωρία του "μίξερ" και εδώ λοιπόν...Καταδικα΄ζουμε την βία απ όπου κι να προέρχεται κτλ κτλ ...

Δεν θα πάρω

Tα χεις χαμένα ή έχεις μπερδευτεί...

Πάσο.

el_hymador
18/09/2013, 12:11
Το πιο εύκολο πράγμα μετά την χθεσινή δολοφόνια είναι να αρχίσει κανείς να γαυγίζει τα αυτονόητα περί τραμπούκων, φασιστοσυμμοριών δολοφόνων ναζιστών κτλ-κτλ Όχι ότι δεν ισχύουν στο έπακρο αλλά είναι η κορυφή του παγόβουνου, από κάτω βρίσκεται η κρυφή βάση που τα υποστηρίζει και τα αναδεικνύει στον αφρό όλα αυτά. Δυστυχώς οι περισσότεροι θα μείνουμε στο προφανές, ότι οι ΧΑ είναι βόδια και ζώα και γκάου... δυστυχώς δεν θα μας ανησυχήσει ότι και το άλλο άκρο είνα εξίσου επικίνδυον και το ίδιο φασιστικό στις εκφράσεις του και στις τακτικές του. Δεν ξέρω να έχει μαχαιρωθεί ΧΑ από ακροαριστερό, αλλά το ότι τους έχουν σαπίσει στο ξύλο πολλές φορές είναι γνωστό ευρέως. Τα κονσερβοκούτια και η φωτιές και οι αναφορές για Μελιγαλά και βάραθρα στα βουνα δίνουν και παίρνουν και από την άλλη πλευρά, μην γελιόμαστε. Και αν γενικευτεί (που δεν βλέπω γιατί να μην) αυτή η ιστόρια θα έχουμε πόλεμο συμμοριών στους δρόμους και θα χυθεί πολύ αίμα. Αμφότεροι θλιβεροί.

ggs
18/09/2013, 13:00
Το πιο εύκολο πράγμα μετά την χθεσινή δολοφόνια είναι να αρχίσει κανείς να γαυγίζει τα αυτονόητα περί τραμπούκων, φασιστοσυμμοριών δολοφόνων ναζιστών κτλ-κτλ .

Μπα… έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο και επικίνδυνο…

Και στα παρακάτω που γραφείς μαλλον δεν συμφωνώ …αλλά ας μην χαλάμε την ατμόσφαιρα…:beer::beer:

skylaros
18/09/2013, 13:10
Αυτή η λογική των δύο άκρων είναι και χυδαία και ύπουλη. Μιλάμε για άτομα που αυτό που πιστεύουν είναι ότι δε μου μοιάζει, ότι δεν είναι όπως εγώ το καθαρίζω και τους εξισώνεις με άτομα που αντιστέκονται στη βια των πρώτων... Μάλιστα κάνεις αναφορά τη στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός. Δε ζεις στην άγνοια έχεις και αντίληψη και κριτική σκέψη, δε θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν αλλά δε δέχομαι να σφάζουν το δίπλα μου και εγώ να σκέφτομαι να τους ακουμπήσω. Εξισώνεις τη βία της αντίστασης με τη βία που ασκείτο από τη φασιστική μπότα σε ότι σήκωνε κεφάλι. Μπορούμε να μιλήσουμε και να κάνουμε και κριτική όση θες στην αριστερά ή όπου γουστάρεις, να τους βρίσουμε και να τους ξεβαφτίσουμε όλους αν χρειαστεί. Τώρα αν πιστεύεις πως σταματάς φασίστα με το διάλογο, τι να σου πω το επόμενο βήμα είναι να του ρίχνεις αγιασμό...

pipe_smoker
18/09/2013, 13:16
Μπα… έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο και επικίνδυνο…

Και στα παρακάτω που γραφείς μαλλον δεν συμφωνώ …αλλά ας μην χαλάμε την ατμόσφαιρα…:beer::beer:

+400

sonic22
18/09/2013, 13:35
Αυτή η λογική των δύο άκρων είναι και χυδαία και ύπουλη. Μιλάμε για άτομα που αυτό που πιστεύουν είναι ότι δε μου μοιάζει, ότι δεν είναι όπως εγώ το καθαρίζω και τους εξισώνεις με άτομα που αντιστέκονται στη βια των πρώτων... Μάλιστα κάνεις αναφορά τη στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός. Δε ζεις στην άγνοια έχεις και αντίληψη και κριτική σκέψη, δε θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν αλλά δε δέχομαι να σφάζουν το δίπλα μου και εγώ να σκέφτομαι να τους ακουμπήσω. Εξισώνεις τη βία της αντίστασης με τη βία που ασκείτο από τη φασιστική μπότα σε ότι σήκωνε κεφάλι. Μπορούμε να μιλήσουμε και να κάνουμε και κριτική όση θες στην αριστερά ή όπου γουστάρεις, να τους βρίσουμε και να τους ξεβαφτίσουμε όλους αν χρειαστεί. Τώρα αν πιστεύεις πως σταματάς φασίστα με το διάλογο, τι να σου πω το επόμενο βήμα είναι να του ρίχνεις αγιασμό...
Υπο μορφη ερωτηματων:
Υπαρχει καλη και κακη βια;
Αν καποιος δεν ειναι με τους μεν ειναι απαραιτητα με τους δε;
Το προβλημα ειναι το οτι υπαρχει ενας (ακομα) νεκρος ή η καλυψη και προωθηση της βιας απο πολιτικους χωρους;
Πως σταματας τον φασισμο; Ο "μελιγαλας" ειχε αποτελεσμα ή ηταν αφορμη για μεγαλυτερα εγκληματα απο ολες τις πλευρες;

OldMan
18/09/2013, 13:38
Υπο μορφη ερωτηματων:
Υπαρχει καλη και κακη βια;
Αν καποιος δεν ειναι με τους μεν ειναι απαραιτητα με τους δε;
Το προβλημα ειναι το οτι υπαρχει ενας (ακομα) νεκρος ή η καλυψη και προωθηση της βιας απο πολιτικους χωρους;
Πως σταματας τον φασισμο; Ο "μελιγαλας" ειχε αποτελεσμα ή ηταν αφορμη για μεγαλυτερα εγκληματα απο ολες τις πλευρες;
Για "κυτίον παραπόνων" το πέρασες το moto.gr, ρε κούκλε..??

sonic22
18/09/2013, 14:08
Αφου ειδα και αποειδα με τους ανορθωτες ειπα να το ριξω στην πολιτικη που ειναι τσαμπα...

el_hymador
18/09/2013, 14:28
Αυτό που σας διαφεύγει είναι η "φασίζουσα" (με αυξητικές τάσεις) νοοτροπία που διαμορφώνουν πλέον και οι ακροαριστεροί. Οι συμπλοκές σε στημένα ή μη "ραντεβού" είναι συχνό φαινόμενο και θυμίζει τις αντίστοιχες των οπαδών - χούλιγκανς. Παιδαρέλια ένθεν και ένθεν που απλά διάλεξαν πλευρά και πλακώνονται στο ξύλο (και όχι μόνο, όπως είδαμε δυστυχώς). Αν η ιδεολογία σου και ο τρόπος που την εκφράζεις έχει ως μοναδικό σκοπό την εξαφάνιση και τον αφανισμό του "αντιπάλου" σου, την κάτσαμε την βάρκα. Από την μια οι "σίστες" και από την άλλη οι "άπλυτοι" και οι δυο παρωπιδιασμένοι με focus στο εχθρό και μόνο, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο. Βούτυρο στο ψωμί κάποιον αυτή η ακραία πόλωση που δυστυχώς διευρύνεται μέρα με την ημέρα. Και δεν συμφωνώ ότι στην τυφλή βία των ΧΑ απαντάς με βία, τους γράφεις στα @@δια σου και τους αγνοείς σαν να μην υπάρχουν, αρκετά ποια με αυτή την γκρίζα και έμμεση διαφήμιση που τους γίνεται από το σύστημα (τυχαίο; )

sniper
18/09/2013, 14:31
.... που διαμορφώνουν πλέον ....

Πλέον;

Ζούσες σε άλλη χώρα τα τελευταία 20+ χρόνια;

OldMan
18/09/2013, 14:31
Και δεν συμφωνώ ότι στην τυφλή βία των ΧΑ απαντάς με βία, τους γράφεις στα @@δια σου και τους αγνοείς σαν να μην υπάρχουν
Τώρα ανοίγεις μεγάλο θέμα σχετικά με την "παθητική αντίσταση" και θα μπλέξουμε..

sniper
18/09/2013, 14:33
Τώρα ανοίγεις μεγάλο θέμα σχετικά με την "παθητική αντίσταση" και θα μπλέξουμε..

Μπορεί ν' ανακάλυψε τον Χριστό ρε....

OldMan
18/09/2013, 14:37
Μπορεί ν' ανακάλυψε τον Χριστό ρε....
Κάτσε ρε πρόστυχε άντρα να δούμε..

Καλή φάση είναι οι σιδερογροθιές και οι λοστοί αλλά μπορεί να πονάνε περισσότερο από το "άλλο μάγουλο"..

el_hymador
18/09/2013, 14:53

http://www.youtube.com/watch?v=LBRWgbJxrFY
http://www.youtube.com/watch?v=gsuXnzfRW7c

Αυτές είναι πράξεις αντίστασης στην βια που ασκούν οι ΧΑ;

Διαβάστε και από κάτω τα σχόλα να φρίξετε... απίστευτο μίσος μεταξύ τους. Δεν ειναι μεμονομένα περιστατικά, τέτοια συμβαίνουν συνεχώς και αυτός που ρίχνει το ξύλο κάνει καζούρα στον άλλο, αντίστοιχα με κάτι άλλα οπαδικά βιντεάκια "σαν λαγοί τρέχατε σας γ@μησαμε" και τέτοια... έλεος...

Τα ίδια σκ@τ@ ειναι και οι δύο. Και στην περίπτωση των ακροαριστερών, μια χαρά βολύει η ΧΑ σε ρόλο κόκκινου πανιού, εκτονώνουν την όποια δυναμική "αντίστασης" εκεί.

Άντε με το καλό να ανακαλύψουμε και άλλους εχθρούς ανάμεσα μας, γαμω θα είναι.

AristidisZ
18/09/2013, 14:56
Άντε με το καλό να ανακαλύψουμε και άλλους εχθρούς ανάμεσα μας, γαμω θα είναι.

εμ αφού ο βάζελος δε μπορεί να σταυρώσει νίκη στο πρωτάθλημα, το ρίξαμε στην πολιτική :tooth:

sniper
18/09/2013, 14:57
εμ αφού ο βάζελος δε μπορεί να σταυρώσει νίκη στο πρωτάθλημα, το ρίξαμε στην πολιτική :tooth:

299608

Anty12
18/09/2013, 15:34
Τώρα αν πιστεύεις πως σταματάς φασίστα με το διάλογο, τι να σου πω το επόμενο βήμα είναι να του ρίχνεις αγιασμό...

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις διάλογο μ' έναν φασίστα είναι να του πετάξεις ένα τούβλο στο κεφάλι....

Μπέρτολτ Μπρέχτ

OldMan
18/09/2013, 15:42
Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις διάλογο μ' έναν φασίστα είναι να του πετάξεις ένα τούβλο στο κεφάλι....
Πρεσβεύετε κι εσείς αγαπητέ Πρόεδρε την άποψη πως ο πολιτισμένος διάλογος είναι αναγκαίος μόνο όταν η ωμή βία δεν φέρνει αποτελέσματα ..???

el_hymador
18/09/2013, 15:45
Ξαφνικά ανακαλύψαμε τον φασισμό στην Ελλάδα, λες και αυτός δεν υπήρχε με περιβολή κάλυψης - παραλλαγής πάντα δίπλα μας (και μέσα μας ενίοτε...).