View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
gata_kontos
09/10/2013, 13:04
Επιχειρήματα (σοβαρα) εννοείς αυτά που σε οδήγησαν στο να φέρεις την ταμπέλα που δεν σε χαρακτηρίζει όμως, αλλα αφού και οι άλλοι δεν λένε γιατί να πείς και εσύ....
Η ταμπέλα που φέρω, είναι η υποκειμενική που έχει αναρτήσει ο καθένας στο μυαλό του για μένα και για την οποία, μετά την επισήμανση που έκανα, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο και πλέον δεν ασχολούμαι για να αλλάξω το τι πιστεύει ο καθένας για μένα. Δεν υπερασπίστηκα κάποιον. Εξέφρασα την άποψή μου και απαντώ στα σχόλια (ως επί το πλείστον ειρωνικά), οπότε δεν καταλαβαίνω πως αναρτήθηκε οποιαδήποτε ταμπέλα.
AristidisZ
09/10/2013, 13:06
Η ταμπέλα που φέρω, είναι η υποκειμενική που έχει αναρτήσει ο καθένας στο μυαλό του για μένα και για την οποία, μετά την επισήμανση που έκανα, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο και πλέον δεν ασχολούμαι για να αλλάξω το τι πιστεύει ο καθένας για μένα. Δεν υπερασπίστηκα κάποιον. Εξέφρασα την άποψή μου και απαντώ στα σχόλια (ως επί το πλείστον ειρωνικά), οπότε δεν καταλαβαίνω πως αναρτήθηκε η ταμπέλα.
ξέρεις ότι ακροβατείς στα όρια ε ;
στο λέω με κάθε καλή διάθεση, και χωρίς τη παραμικρή δόση ειρωνείας
gata_kontos
09/10/2013, 13:08
Στα όρια που δεν ισχύουν για όλους αλλά έχετε θέσει εσείς για μένα, επειδή εξέφρασα μια άποψη η οποία σας ξένισε/ξύνισε; το ξέρω!
Στα όρια που δεν ισχύουν για όλους αλλά έχετε θέσει εσείς για μένα, επειδή εξέφρασα μια άποψη η οποία σας ξένισε/ξύνισε; το ξέρω!
Εδω εισαι λάθος
gata_kontos
09/10/2013, 13:12
Άραγε (άσχετο έτσι; ) αν σου έλεγα εγώ ότι ακροβατείς στα όρια, σαν απλός χρήστης, ποια θα ήταν η αντιμετώπιση που θα ετύγχανα;
AristidisZ
09/10/2013, 13:13
όπως σου είπε ο Sapadak, για όλους ισχύουν τα όρια
το να επαναλαμβάνεις απόψεις / ιδέες που προσβάλλουν το αίσθημα της κοινής λογικής είναι τουλάχιστον κουραστικό
στο είπε και ο sniper χθες, αλλά τεχνιέντως το έκανες γαργάρα
AristidisZ
09/10/2013, 13:14
Άραγε (άσχετο έτσι; ) αν σου έλεγα εγώ ότι ακροβατείς στα όρια, σαν απλός χρήστης, ποια θα ήταν η αντιμετώπισή που θα ετύγχανα;
δε με απασχολεί διόλου
εγώ μίλησα σε προσωπικό επίπεδο
αν έκρινες ότι λέω τα ίδια και τα ίδια, και μου το έλεγες, τι λες να γινόταν δηλαδή ;
pipe_smoker
09/10/2013, 13:15
αν έκρινες ότι λέω τα ίδια και τα ίδια, και μου το έλεγες, τι λες να γινόταν δηλαδή ;
Για το βαρκαντέρο πάντως, ό,τι κι αν σου λέγαμε επροψέ στα ριπαπά σου μας έγραφες.
AristidisZ
09/10/2013, 13:16
Για το βαρκαντέρο πάντως, ό,τι κι αν σου λέγαμε επροψέ στα ριπαπά σου μας έγραφες.
μιλάγαν τα τζιν ρε συ :bawl:
2.δες μακρυα. το κολπο δεν ειναι στην ψωροκωσταινα. ανεβαινουνε παντου. στην νορβηγια (που δεν εχει μνημονιο, ευρω, φτωχια) ειναι στην συγκυβερνηση το κομα του μπρειβικ, στην αυστρια επισης, στην γαλλια εχεις το κομα της λεπεν που πριν απο λιγο καιρο σκληροπυρηνικοι δολοφονησαν αριστεριστη, στην αυστρια πανε σφαιρα, στην αγγλια υπαρχει ουτως η αλλως πυρηνας οπως και στη γερμανια (απλα ειναι το παρακρατος) γιατι βολευει να δρα ως τετοιο. το ιδιο παρακρατος ητανε κι εδω οσο βολευε το συστημα. τωρα απλα τους θελει αλλοιως.
Δράση-Αντίδραση...
για τον ίδιο λόγο που ο άνθρωπος έχει έμφυτο το ένστικτο να ζει και να εντάσσεται σε ομάδες για να πρστατευθεί από το περιβάλλον του, για τον ίδιο λόγο τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει ο Εθνικισμός, και αυξάνεται η εθνικιστική συσπείρωση. Διότι προσωπικά θεωρώ ότι ήδη ζούμε τον 3ο Παγκόσμιο εκτός και αν ο 3ος ΠΠ θα είναι τόσο αισχρός, σφοδρός και φονικός που τώρα απλά βλέπουμε την κρίση λίγο πριν έρθει...
Αυτό, μαζί με την καλιεργούμενη τρομοκρατία σε κάθε πεδίο της ζωής μας, προκαλεί συσπειρώσεις, και ένας πόλος συσπείρωσης είναι και ο εθνικισμός.
συνεπώς είναι δράση-αντίδραση και όπως είπαν και οι προλαλήσαντες δεν εντάσσεται άμεσα σε κάποιο σχέδιο, ούτε εξυπηρετεί κάποιο σχέδιο αλλά είναι φυσική ροή πραγμάτων.... μία φυσική ενέργεια...
ΕΚΤΟΣ, και αν βλέπουμε ένα μηχανάκι του 2013 με τα μάτια ενός τεχνικού του 500 πΧ...
δηλαδή μπροστά μας υπάρχουν οι φυσικές δυνάμεις (δράσεις-αντιδράσεις) χάρη στις οποίες το μηχανάκι κινείται αλλά εμείς δεν μπορούμε να τις αντιληφθούμε... χημική-ηλεκτρική στην μπαταρία, θερμική στον κύλινδρο, κινητική στο βολάν....
εμείς απλά βλέπουμε τα πράγματα να συμβαίνουν...
μακάρι κάποιος να μπορεί να τα εξηγήσει κι όλας, και όχι βάσει θεωριών βριλ-ελοχίμ κλπ κλπ....
gata_kontos
09/10/2013, 13:17
Εδω εισαι λάθος
Προφανώς, αφού δεν έχω αποκλειστεί. Αλλά η ερώτησή μου αφορούσε τα όρια, όπως τα εννοεί ο AristidisZ.
Προφανώς, αφού δεν έχω αποκλειστεί. Αλλά η ερώτησή μου αφορούσε τα όρια, όπως τα εννοεί ο AristidisZ.
Σου εξηγησε πως τα εννοει
gata_kontos
09/10/2013, 13:23
όπως σου είπε ο Sapadak, για όλους ισχύουν τα όρια
το να επαναλαμβάνεις απόψεις / ιδέες που προσβάλλουν το αίσθημα της κοινής λογικής είναι τουλάχιστον κουραστικό
στο είπε και ο sniper χθες, αλλά τεχνιέντως το έκανες γαργάρα
Όπα, όπα... και ποιος σου είπε ότι οι 5-6 που διαφωνήσατε με ειρωνία, απειλές και περιπαιχτικά σχόλια, ορίζετε αυτό που λέμε "κοινή λογική"; Αποκλείεις κάποιοι να συμφώνησαν με τον προβληματισμό που ήθελα να εκθέσω και να μη μίλησε για να μην τύχει της ίδιας αντιμετώπισης; Τι ακριβώς είναι αυτό που έκανα "τεχνηέντως γαργάρα"; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
gata_kontos
09/10/2013, 13:26
δε με απασχολεί διόλου
εγώ μίλησα σε προσωπικό επίπεδο
Που ακριβώς λέω τα ίδια και τα ίδια; Απαντώ σε ότι μου λέτε. Κάνε ένα quote όπου επαναλαμβάνω κάτι.
AristidisZ
09/10/2013, 13:26
Όπα, όπα... και ποιος σου είπε ότι οι 5-6 που διαφωνήσατε με ειρωνία, απειλές και περιπαιχτικά σχόλια, ορίζετε αυτό που λέμε "κοινή λογική"; Αποκλείεις κάποιοι να συμφώνησαν με τον προβληματισμό που ήθελα να εκθέσω και να μη μίλησε για να μην τύχει της ίδιας αντιμετώπισης; Τι ακριβώς είναι αυτό που έκανα "τεχνηέντως γαργάρα"; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
επειδή καταλαβαίνεις μια χαρά, δε θα μπω σε διάλογο μαζί σου
ούτε έχουμε και κάνα λόγο να τσακωθούμε (ούτε "κανονικά", πολλώ δε μάλλον "ηλεκτρονικά)
αυτά από εμένα και καλή συνέχεια :wave2:
Cpt. Haddock
09/10/2013, 13:28
Απορώ γιατι του απαντάτε ακόμα. Λες και δεν έχετε καταλάβει ποιος ειναι.
nikos_abel
09/10/2013, 13:28
Ναι, πολλοί συμφωνούν μέχρι ένα σημείο μαζί σου (και εγώ σε κάποια σημεία), αλλά είναι κουβέντα για 3 - 4 ποστ, όχι 30 σελίδες που έχει κρατήσει.
Και αυτό στο γράφει κάποιος που έχει ακούσει τα άπειρα για τρολ.
Ναι δεν ειναι και Παρασκευή ...ακομα :lol:
gata_kontos
09/10/2013, 13:34
Ο Χουλκ;;; :confused:
Nostradamus
09/10/2013, 13:35
Ποιος να είναι ρε καπτεν 7 το πρωι στο λεωφορείο????
Οπα κάτσε απο αλλού είναι αυτό... :lol:
pipe_smoker
09/10/2013, 13:35
Λες και δεν έχετε καταλάβει ποιος ειναι.
Ώστε σεσημασμένος λοιπόν.....:hmm:
Ποιος να είναι ρε καπτεν 7 το πρωι στο λεωφορείο????
Οπα κάτσε απο αλλού είναι αυτό... :lol:
axaxaxaxaxaxaxa, περισσοτερο γελασα τωρα, παρα με το κανονικο ανεκδοτο:lol:
Pan (dvs)
09/10/2013, 14:23
Μου φαινετε αδιανοητο το να σοβαρευτεις... :)
υ.γ. Το που διαφερουν οι αντιληψεις μας περι συστηματος και πραγματικοτητας νομιζω ειναι φανερω. Θελει περισσοτερη επεξηγηση;
Aυτος ειναι σοβαρος.
Pan (dvs)
09/10/2013, 14:25
δεν βαρίεσαι να τρολάρεις τόσες μέρες??
Εσεις δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε μαζι του?
Εσεις δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε μαζι του?
Ναι και μας τελειωσε.
Pan (dvs)
09/10/2013, 14:41
Ναι και μας τελειωσε.
Μπα ,ειναι σαν την Λερναια Υδρα.Ενα κοβεις δυο βγαινουνε.
MG-KTiNoS
09/10/2013, 14:52
gata-psilos - Αν εγώ είμαι μαλκάς εσύ είσαι πιο πολύ αλλά Αν δεν είμαι τότε είσαι λίγο...
gata me petala - Η μλκια είναι θέμα δειγματοληψίας της ποσόστωσης
gata genika Μα τι λέτε ρε παιδιά ? Εδώ κοτζαμ ΜΕΕ δεν τα είπαν καλά για τη ΧΑ κι εμείς μιλάμε για ποσόστωση???
gata me kasida ΑΑαααααα δεν μπορεί!!!! Βάζουν φυλακή τους φονιάδες και οι κλέφτες αλονίζουν !
Λεφτεριά στους φονιάδες, μέσα οι κλέφτες....
Οι πακιστανοί τα κάνουν ΟΛΑ !
:D
gata me rodes -ΕίστΕ όλοι φασίστες ! (εκτώς από μένα)
ρε σεις... ο Μπανανας ηντουνε τουτος?
ρε σεις... ο Μπανανας ηντουνε τουτος?
πανοπτικος
Μπα ,ειναι σαν την Λερναια Υδρα.Ενα κοβεις δυο βγαινουνε.
Εκτός απο Sniper με λένε και Ηρακλή.
Eννίοτε και hulk καποιοι ανόητοι αλλα δεν απαντώ στο όνομα.
AristidisZ
09/10/2013, 15:53
τι μου θύμισες τώρα...
Eννίοτε και hulk καποιοι ανόητοι αλλα δεν απαντώ στο όνομα.
300992
Joyrider
09/10/2013, 16:01
Ο πανοπτικός λέτε; Πολύ άλλαξε το στυλ γραφής και έκφρασης.
Άσχετο: Τις προάλλες που διώξαμε κάτι φασίστες από ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ στερώντας τους το δημοκρατικό δικαίωμα να παρεβρίσκονται, ήταν φασιστικό; :( Μήπως ήταν και ρατσιστικό :confused: :bawl:
AristidisZ
09/10/2013, 16:05
Ο πανοπτικός λέτε; Πολύ άλλαξε το στυλ γραφής και έκφρασης.
O Πανοπτικός ποιος είναι ;
δώστε τα φώτα στους νεότερους...
Άσχετο: Τις προάλλες που διώξαμε κάτι φασίστες από ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ στερώντας τους το δημοκρατικό δικαίωμα να παρεβρίσκονται, ήταν φασιστικό; :( Μήπως ήταν και ρατσιστικό :confused: :bawl:
εξαρτάται από το πως τους διώξατε
Joyrider
09/10/2013, 16:07
εξαρτάται από το πως τους διώξατε
Μηδέν σωματική επαφή αν αυτό εννοείς.
AristidisZ
09/10/2013, 16:08
Μηδέν σωματική επαφή αν αυτό εννοείς.
μη το συζητάς καν τότε :wave2:
Aυτος ειναι σοβαρος. Ειδες τελικα που οι προφητειες του Οσιου τρουπερ επιβεβαιωθηκαν...
Και ανακεφαλαιωνουμε την σοβαρη αποψη της ημερας
Οτι συμβαινει στον κοσμο (ακομα και στην πολιτικη ζωη μιας μικρης χωρας στη νοτιοανατολικη μερια της Ευρωπης) ειναι το αποτελεσμα ενος εξαιρετικα οργανωμενου σχεδιου μεγαλοτραπεζιτων και πετρελαιαδων της Αμερικης.
ΔΕΝ ξερουμε ποιο ειναι το σχεδιο δρασης ουτε και ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος.
Το μονο που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ειναι οτι αυτοι ελεγχουν τις κυβερνησεις ολων (ΟΛΩΝ) των χωρων και αρα φταινε για τα παντα.
Πιθανοτατα ελεγχουν και τον παγκοσμιο καιρο και την περιοδο των γυναικων (για να μας αγριευουν οπωτε θελουν) μιας και αυτα σε σχεση με τον ελεγχο τως παγκοσμιων εξελιξεων ειναι παιχνιδακι...
υ.γ. bonus round
Οποιος βρει πως η ΧΑ (φωναζοντας ''δουλεια στον ελληνα εργατη'') χαλασε την απεργια του trooper, εχει την αγαπη μου (τα λευτα μου τελειωσανε).
πανοπτικος
...και μετα λενε οτι τα παλια μελη δεν γραφουν πια στο φορουμ...:lol:
αντε να σκασει μυτη κι ο georgalis...
Pan (dvs)
09/10/2013, 16:40
Ειδες τελικα που οι προφητειες του Οσιου τρουπερ επιβεβαιωθηκαν...
1)Οτι συμβαινει στον κοσμο (ακομα και στην πολιτικη ζωη μιας μικρης χωρας στη νοτιοανατολικη μερια της Ευρωπης) ειναι το αποτελεσμα ενος εξαιρετικα οργανωμενου σχεδιου μεγαλοτραπεζιτων και πετρελαιαδων της Αμερικης.
2)ΔΕΝ ξερουμε ποιο ειναι το σχεδιο δρασης ουτε και ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος.
Το μονο που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ειναι οτι αυτοι ελεγχουν τις κυβερνησεις ολων (ΟΛΩΝ) των χωρων και αρα φταινε για τα παντα.
3)Πιθανοτατα ελεγχουν και τον παγκοσμιο καιρο και την περιοδο των γυναικων (για να μας αγριευουν οπωτε θελουν) μιας και αυτα σε σχεση με τον ελεγχο τως παγκοσμιων εξελιξεων ειναι παιχνιδακι...
υ.γ. bonus round
Οποιος βρει πως η ΧΑ (φωναζοντας ''δουλεια στον ελληνα εργατη'') χαλασε την απεργια του trooper, εχει την αγαπη μου (τα λευτα μου τελειωσανε).
1)Οτι συμβαινει στον κοσμο ειναι λιγο πολυ προγραμματισμενο.Καποιες φορες καποιοι τους χαλανε την συνταγη.Για λιγο ομως μιας και κανοντας τις καταλληλες διορθωτικες κινησεις τα φερνουνε τα πραγματα εκει που θελουνε.
π.χ.Τυχαια οι χωρες που εχουνε μεγαλα αποθεματα πετρελαιου ειναι μονιμα σε πολεμο?Μονοι τους παντα τον ξεκινανε?
2)Το σχεδιο δρασης ειναι διαφορετικο κατα περιπτωση,ο σκοπος ομως γνωστος.Ελεγχος των παντων η οσο περισσοτερων γινεται.Φυσικα δεν ειναι μια η ηγετικη ομαδα και υπαρχει και μεταξυ τους συγκρουση.Οι κυβερνησεις, ειδικα οι πιο αδυνατες,ειναι πιονια.Οι πιο δυνατες μερος του δικου τους συστηματος.
3)Οσο για την περιοδο των γυναικων δεν ξερω αν μπορουνε να την ελεγξουνε αλλα κατα καιρους καταφερνουνε με τις πραξεις τους να επιρεασουνε τις σεξουαλικες ορεξεις του αλλου φυλλου.Ως γνωστον οι αντρες αυτη την περιοδο εχουνε προβληματα "απογειωσης".
el_hymador
09/10/2013, 17:51
Ας μην συγχεούμε τα εν οίκω δικά μας με τον παγκόσμιο έλεγχο και κουμάντο... σιγά μην ενώσαν τις δυνάμεις του οι γενικοί γ@μ@ω αυτού του κόσμου για να αναδείξουν και στην συνέχεια να αποκαθηλώσουν την ΧΑ, χεστήκανε, έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούνε... η άνοδος της ΧΑ ήταν κάτι αναμενόμενο, όχι από το 1974, αλλά με το που έσκασε η κρίση και αυτό γιατί πάντα σε περιόδους ύφεσης η άκρα δεξιά και οι νεοναζί τσιμπάνε ποσοστά. Τσεκαρισμένο πολλάκις αυτό. Τι δεν καταλαβένετε ακριβώς; Επί της ευκαιρίας λοιπόν, στήθηκε πανηγυράκι γύρω από τα κνώδαλα, από το οποίο -επιμένω- επωφελήθηκαν όλοι. Σε παγκόσμιο επίπεδο τα πράγματα είναι πιο άγρια και παρεμβατικά... ξυπνάς ένα πρωί και έχει πάθει αραβική άνοιξη όλη η Β. Αφρική... τυχαίο λες, ξυπνάς την άλλη μέρα και βλέπεις ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, όλη μεσόγειος είναι ένα τεράστιο *δελο με κυβερνήσεις μαριονέτες (πλην Ισραήλ βεβαίως - βεβαιώς)... τυχαίο και αυτό;
nikos_abel
09/10/2013, 18:46
O Πανοπτικός ποιος είναι ;
δώστε τα φώτα στους νεότερους...
Γιου ντοντ νόου σοβαρός_γιούζερ; Αυτ'ον ο σνάιπερ δεν τον γουστάρει περισσότερο κι από μένα :lol:
kalgeorge
09/10/2013, 20:10
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/article2447073.ece
...EDOμεΤΑΧΙ στις Οινουσσες...
301002
imitrelos
10/10/2013, 01:37
@χυμαδωρη
Θα συμφωνήσω μαζι σου απλα να προσθέσω ότι όσο παράξενο και να ακούγεται στην Ελλάδα πάντα υπήρχε ενα ποσοστό εθνο-σοσιαλιστων
Το ποσοστό της χ.α είναι λογικό γιατί συσπείρωσε δίπλα της ολο το μπλοκ αυτό μεσα σε αυτό είναι ενα ποσοστό φασίστες , ενα ποσοστό αρκετα μεγάλο ίσως και το μεγαλητερο εθνο-σοσιαλιστων - βασιλικών το μπλοκ αυτό μετα την μεταπολιτευση έσπασε σε ΟΛΑ τα πολυ συλλεκτικά κόμματα (κυρίως ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ) τα τελευταία χρόνια το μεγάλο μπλοκ τον βασιλικών εθνο-σοσιαλιστων προσπάθησε να το πάρει μαζί του και ο καρατζαφερης και ο καμένος .
Απλα το σοκ ήρθε ότι με τις τελευταίες εκλογές τους καπελωσε το αρκετά βίαιο κομμάτι του χώρου αυτού αν και μικρότερο
Και ναι πάντα υπήρχαν άσχετα που δεν θέλαμε να το δούμε ;)
Για να δώσω ενα μέτρο σύγκρισης ο Μπερλουσκόνι είναι είναι εθνο-σοσιαλιστης δεξιός και σε εκλογές να έχανε και να είχαν στην βουλή τους τον πρόεδρο της nuova τα ίδια θα είχαν
Υ.Γ μεγαλητερη βλακεια απο γιατί αυτοι μέσα και οι άλλοι έξω που κλεψαν δεν υπάρχει. ...αλλο κλέφτης .....και αλλο ψυχρός δολοφόνος ;)
...και μετα λενε οτι τα παλια μελη δεν γραφουν πια στο φορουμ...:lol:
αντε να σκασει μυτη κι ο georgalis...
ψηλέ...τον βεστρομά τον πρόλαβες .......????? :lol:
ψηλέ...τον βεστρομά τον πρόλαβες .......????? :lol:
those were the days...:lol:
Μου φαινετε αδιανοητο το να σοβαρευτεις... :)
υ.γ. Το που διαφερουν οι αντιληψεις μας περι συστηματος και πραγματικοτητας νομιζω ειναι φανερω. Θελει περισσοτερη επεξηγηση;
Ειδες τελικα που οι προφητειες του Οσιου τρουπερ επιβεβαιωθηκαν...
Οτι συμβαινει στον κοσμο (ακομα και στην πολιτικη ζωη μιας μικρης χωρας στη νοτιοανατολικη μερια της Ευρωπης) ειναι το αποτελεσμα ενος εξαιρετικα οργανωμενου σχεδιου μεγαλοτραπεζιτων και πετρελαιαδων της Αμερικης.
ΔΕΝ ξερουμε ποιο ειναι το σχεδιο δρασης ουτε και ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος.
Πιθανοτατα ελεγχουν και τον παγκοσμιο καιρο και την περιοδο των γυναικων (για να μας αγριευουν οπωτε θελουν) μιας και αυτα σε σχεση με τον ελεγχο τως παγκοσμιων εξελιξεων ειναι παιχνιδακι...
υ.γ. bonus round
αυτα τα 2 ποστακια μπορουμε να τα δουμε με 2 τροπους.
ο ενας λοιπον ειναι να τα δουμε με το ματι του ιντερνετικου χαβαλε αναμεσα σε ιντερνετικους ''φιλους'' και χαμογελωντας να τα ξεπερασουμε, και ο αλλος ειναι να τα δουμε σαν επιθεση επι προσωπικου μια που δεν βλεπω καποια απαντηση σε σχεση με το θεμα, με εξτρα δοση στοχευμενης ειρωνιας, και να πεσει ιντερνετικη ''φαπα''.
ειλικρινα θα το εβλεπα με τον 2ο τροπο αν δεν ηξερα οτι σε γνωριζει προσωπικα ενας ανθρωπος που εκτιμω πολυ και αγαπω απεριοριστα, οποτε θα το αφησω να περασει με τον πρωτο τροπο για τελευταια φορα.
αλλα εχε υπ' οψιν σου οτι (α)χαρακτηριζεσαι ως ηλιθιος αν συνδιαλεγεσαι με καποιον γελοιο (η μεταφραση του ''μου φαινεται αδιανοητο να σοβαρευτεις''), (β)επομενη φορα δεν θα υπαρξει
.&-
Δράση-Αντίδραση.......
ναι...θα μπορουσα να το δεχτω αλλα εχω μια απορια και μια παρατηρηση.
η παρατηρηση ειναι οτι το να κατευθυνεις τις μαζες ειναι ολοκληρη επιστημη και ειναι ψιλοαδυνατο να το αναπτυξουμε σε ενα φορουμ μεσα σε μερικα ποστ.
και η απορια μου ειναι οτι αν δεχτω οτι ειναι δραση-αντιδραση γιατι η αντιδραση ειναι τετοια που αντι να οργανωθει ο απογοητευμενος σε συλλογικοτητες με σκοπο την αλληλοστηριξη κλπ κλπ αποφασισε να ντυνεται σαν αμερικανος πεζοναυτης, να κοπαναει αδυναμους, να εκτελει διαταγες, να προβαινει σε τραμπουκισμους κλπ?
εγινε απο μονο του η στηριχτηκε απο καποιον/ους?
:wave2:
ναι...θα μπορουσα να το δεχτω αλλα εχω μια απορια και μια παρατηρηση.
η παρατηρηση ειναι οτι το να κατευθυνεις τις μαζες ειναι ολοκληρη επιστημη και ειναι ψιλοαδυνατο να το αναπτυξουμε σε ενα φορουμ μεσα σε μερικα ποστ.
και η απορια μου ειναι οτι αν δεχτω οτι ειναι δραση-αντιδραση γιατι η αντιδραση ειναι τετοια που αντι να οργανωθει ο απογοητευμενος σε συλλογικοτητες με σκοπο την αλληλοστηριξη κλπ κλπ αποφασισε να ντυνεται σαν αμερικανος πεζοναυτης, να κοπαναει αδυναμους, να εκτελει διαταγες, να προβαινει σε τραμπουκισμους κλπ?
εγινε απο μονο του η στηριχτηκε απο καποιον/ους?
:wave2:
τα μαντριά είναι συγκεκριμένα, και έχουν αναρτημένο μενού απέξω...
αδέσποτο δεν θέλει να τριγυρνάει κανένα πρόβατο οπότε έπρεπε να διαλέξει μαντρί οπωσδήποτε (παλιά υπήρχε ένας νόμος που έλεγε ότι αν όλα τα πρόβατα μέναν έξω από τα υπάρχοντα μαντριά, τότε τα μαντριά γκρεμίζονταν και έπρεπε να φτιαχτούν άλλα μαντριά με άλλους τζοπάνηδες, καινούριους. αυτός ο νόμος καταργήθηκε.)
στο συγκεκριμένο μαντρί λοιπόν (ΧΑ), διάβασε το μενού που έλεγε με μεγάλα γράμματα (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, προτεραιότητα στους Έλληνες, δουλειά, αντιμνημόνιο κλπ) και δεν είδε τα ψιλά γράμματα, τραμπουκισμοί, φασισμός, τρομοκρατία των μυών και των όπλων, και άλλα πολλά...
συνάμα, έχοντας περάσει από τα προηγούμενα μαντριά στα οποία επί χρόνια πελάτης δεινοπάθησε, αν και φώνάζαν οι απέναντι τζοπάνηδες και προειδοποιούσαν, δεν ήθελε να τους ακούσει και να τους πιστέψει...
θεωρώ είναι λάθος να κρίνουμε το πρόβατο για την επιλογή του...
ας κρίνουμε τον εαυτό μας μόνον, και ας προσπαθούμε να διαμορφώσουμε προς το καλύτερο το κοντινό μας περιβάλλον...
τέλος, νομίζω ακόμα δεν υπάρχει μαντρί και βοσκός που να νοιάζεται για τα προβατάκια του.... όλοι νοιάζονται μόνο για το μαλλί...
pipe_smoker
10/10/2013, 11:40
Ας μην συγχεούμε τα εν οίκω δικά μας με τον παγκόσμιο έλεγχο και κουμάντο... σιγά μην ενώσαν τις δυνάμεις του οι γενικοί γ@μ@ω αυτού του κόσμου....
Υπάρχουν τελικά τέτοιοι γιατί έχω μπερδευτεί:confused:
Εγώ είχα μείνει ότι ο Rothschild είναι ένας τυπάκος που φκιάνει κρασά (http://en.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%A2teau_Lafite_Rothschild) στο Pauillac, και οι Ροκφέλλερ μια οικογενειακή μικροεπιχείρηση χτιστάδων/μπετατζήδων που έχουν σηκώσει κάτι παράγκες στο Αμέρικα.
Πέραν της πλάκας, σπέρνεις σήμερα για να θερίσεις αύριο. Αυτό έκαναν αιώνες τώρα. Πάγια τακτική και πετυχαίνει πάντα. Ανάλογα την εποχή πάνε και τα μέσα, και το εύρος. Μετά τη βιομηχανική επ. και κυρίως μετά την "επανάσταση" των μίντια χάθηκε η μπάλα.
Ο παράγοντας τύχη σαφώς και είναι μέσα στο παιχνίδι γιατί είναι πέραν κάθε ανθρώπινης δύναμης, αλλά όσο μεγαλύτερη η δύναμη τόσο περισσότερο περιορίζεται ο παράγοντας τύχη (βλ. τί έκανε ο παραπάνω "οινοπαραγωγός" κατά τη διάρκεια και στο τέλος των Ναπολεόντειων πολέμων για παράδειγμα)
Κατά τα άλλα, όχι δεν ασχολήθηκε με την πάρτη μας συγκεκριμένα κι άμεσα κανένας μεγαλόσταυλ/ρος, όπως και σε μία πολυεθνική δε θα φτάσει στο big boss ή έστω στο ΔΣ η απόλυση ενός εργάτη. Αυτό το αναλαμβάνει ο υπεύθυνος προσωπικού.
Από εκεί και πέρα, όσοι ασχολούνται με τη δική μας υπόθεση και την πάνε κάπου τη δουλειά, αναλόγως τί θα τους βγει, ή θα μείνει σε αυτούς προς εκμετάλλευση ή θα πάει στους ανωτέρους τους.
Η μαλακία είναι ότι άμα δεν έχουμε τελικά πετρόλαδο δε θα φάμε μπόμπα από Αμέρικα.
Και χώρα που δεν έχει φάει μπόμπα από Αμέρικα προκοπή δε βλέπει :look:
Sorry αλλα το [οι αντιπαλες δυναμεις του κοσμου προσπαθουν να κοντρολαρουν τις παγκοσμιες εξεληξεις ωστε να μην χασουν την δυναμη τους σε σχεση με τους αλλους ισχυρους] δεν αποτελει σχεδιο.
Σχεδιο ειναι οτι θα κανω αυτο και θα γινει κατι αλλο και θα επωφεληθω με αυτον τον τροπο. Εχει σταδια υλοποιησης και μετρησημα αποτελεσματα (στοχους) το σχεδιο. Δεν ειναι ζαρια.
Sorry αλλα το [οι αντιπαλες δυναμεις του κοσμου προσπαθουν να κοντρολαρουν τις παγκοσμιες εξεληξεις ωστε να μην χασουν την δυναμη τους σε σχεση με τους αλλους ισχυρους] δεν αποτελει σχεδιο.
Σχεδιο ειναι οτι θα κανω αυτο και θα γινει κατι αλλο και θα επωφεληθω με αυτον τον τροπο. Εχει σταδια υλοποιησης και μετρησημα αποτελεσματα (στοχους) το σχεδιο. Δεν ειναι ζαρια.
τα σχέδια είναι στα χαρτιά.
στην πραγματικότητα υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας...
el_hymador
10/10/2013, 12:35
Nαι. Σχέδιο, όπως το λες... π.χ. θα εξοπλίσω τους Αφγανούς με όπλα όταν χτυπιόσαντε με την ΕΣΣΔ, θα δημιουργήσω έριδες ανάμεσα στο συνθοθύλευμα εθνικοτήτων και θρηκειών της Γιουγκοσλαβίας, θα υποστηρίξω τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία και τέτοια και ένα κάρο άλλα παραδείγνατα.... Σχέδια δεν είναι αυτά;
τα σχέδια είναι στα χαρτιά.
στην πραγματικότητα υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας...
ΟΚ, αλλα κανεννα που να ξερει τα σταδια υλοποιησης και τα μετρησημα αποτελεσματα (στοχους) δεν βλεπω.
@Hymador
Τετοια σχεδια ενωω αλλα λειπει το master plan που περιλαμβανει ολα αυτα τα επιμερους.
stefanos
10/10/2013, 13:02
Nαι. Σχέδιο, όπως το λες... π.χ. θα εξοπλίσω τους Αφγανούς με όπλα όταν χτυπιόσαντε με την ΕΣΣΔ, θα δημιουργήσω έριδες ανάμεσα στο συνθοθύλευμα εθνικοτήτων και θρηκειών της Γιουγκοσλαβίας, θα υποστηρίξω τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία και τέτοια και ένα κάρο άλλα παραδείγνατα.... Σχέδια δεν είναι αυτά;
Αυτά δεν είναι σχέδια είναι πολίτική.
Αυτά δεν είναι σχέδια είναι πολίτική.
Πολίτικη (ή μάλλον εβραϊκή) κουζίνα είναι... :rolleyes:
Υπάρχουν τελικά τέτοιοι γιατί έχω μπερδευτεί:confused:
Εγώ είχα μείνει ότι ο Rothschild είναι ένας τυπάκος που φκιάνει κρασά (http://en.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%A2teau_Lafite_Rothschild) στο Pauillac,
Εκτός από κρασιά φκιάνει και τράπεζες και άλλα χρηματοεπενδυτικά καλούδια (http://www.rothschild.com/)
MG-KTiNoS
10/10/2013, 13:28
Πολίτικη (ή μάλλον εβραϊκή) κουζίνα είναι... :rolleyes:
Αγγλοασαξονική.
Οι Εβραίοι δεν μπορούν να έχουν επαφές με Μουσουλμάνους σε κανένα επίπεδο.
Σόρρι
(και είναι μια κούραση στην Ελλάδα αυτό το θέμα.... )
:rolleyes:
stefanos
10/10/2013, 13:34
Εκτός από κρασιά φκιάνει και τράπεζες και άλλα χρηματοεπενδυτικά καλούδια (http://www.rothschild.com/)
και σαν αυτούς υπάρχουν και χιλιάδες και άλλοι με παρόμοια ή αντικρουόμενα συμφέροντα χριστιανοί ή μουσουλμάνοι ή βουδιστές (που κανένας δεν έχει το θεό του).
el_hymador
10/10/2013, 15:12
Πάντως όχι να το παινευτώ, αλλά ο τόπος μου έχει γερές δημοκρατικές βάσεις... 12,9% η XA στις εκλογές, το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά (η Βόχα έβγαλε άκομα υψηλότερο!)... οπλοστάσιο της ΧΑ στις Αρχαίες Κλεωνές... εκπαίδευση ΧΑτων στο φράγμα της Λίμνης Δόξα... όχι τίποτα άλλο, άκουγα σιγκχαίλ και σιγκχαίλ στα καφενεία και σκεφτόμουν ότι κανά καινούργιο φάρμακο για την ευδεμίδα στα σταφύλια θα είναι... λάθος έκανα... :(
el_hymador
10/10/2013, 16:32
Περι σχεδίων και εφαρμογής τους ο λόγος...
Για όποιον δεν βαριέται, ιδού η αναφορά επισφαλών συνισταμένων για το έτος 2013 από το διεθνές οικονομικό φόρουμ: http://www3.weforum.org/docs/WEF_GlobalRisks_Report_2013.pdf
Αυτά συζητιούνται μεταξύ "επιφανών" πολιτικών και οικονομικών παραγόντων παγκοσμίου εμβέλειας και κύρους, κάθε χρόνο στο Νταβός.
Μεταξύ άλλων στην έκθεση συμπεριλάμβάνονται παράγοντες κινδύνου όπως: Το κόστος του υψηλού προσδόκιμου ζωής, πληθυσμιακή αύξηση, εξάντληση υδάτινων πόρων και άλλα τέτοια ωραία... το θέμα δεν είναι ότι τα προβλήματα αυτά υφίστανται και αποζητούν λύσεις, αλλά το ποιοι τα συζητούν και τι λύσεις σκέφτονται, καθότι όλη η έκθεση και τα πορίσματα της, εκπορεύονται από μια κοινή συνισταμένη: Πως θα διατηρήσουμε τα φράγκα μας και την εξουσία μας.
Και αν εκθέσεις σαν και αυτές βγαίνουν στην φόρα για να τις βλέπουμε όλοι εμείς, φανταστείτε τι παίζει σε μυστικές και απόρρητες εκθέσεις...
υ.γ. α ναι, έχει και παράγοντες "Χ" η έκθεση, όπου ένας από αυτούς είναι η ανακάλυψη εξωγηίνων μορφών ζωής και το αντίκτυπο που θα έχει αυτό στις κοινωνίες μας...
stefanos
10/10/2013, 17:02
Περι σχεδίων και εφαρμογής τους ο λόγος...
..
δηλαδή θα ένιωθες καλύτερα εάν συζήταγαν για την ducati panigale VS nc700?:)
ΥΓ οι μυστικές συναντήσεις είναι για τα αντισταθμιστικά οφέλη των προμηθειών τις διαδρομές που θα ακολουθήσουν στις offshore κλπ
nikos_abel
10/10/2013, 21:00
υ.γ. α ναι, έχει και παράγοντες "Χ" η έκθεση, όπου ένας από αυτούς είναι η ανακάλυψη εξωγηίνων μορφών ζωής και το αντίκτυπο που θα έχει αυτό στις κοινωνίες μας...
Θα τσι γ@μισουμε στα νιουκς να 'ούμε....
Pan (dvs)
11/10/2013, 18:15
Απορια.:confused:
Ακουω καθε τρεις και λιγο Σαμαρα-Στουρναρα & Σια να λενε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξουνε αλλες οριζοντιες περικοπες.Οχι τωρα,εδω και δυο τρια χρονια.
Καθε φορα που το ακουω χαιρομαι και λεω:αυτο ητανε αρχιζει η ανανηψη.Μετα απο λιγο αρχιζουνε οι περικοπες και παλι.Τι δεν καταλαβα καλα?Μηπως αυτες ειναι οι καθετες?
Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις,γιατι αν δεν καταλαβω και παλι θα σας παρει και θα σας σηκωσει.
Ακουω καθε τρεις και λιγο Σαμαρα-Στουρναρα & Σια να λενε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξουνε αλλες οριζοντιες περικοπες.Οχι τωρα,εδω και δυο τρια χρονια.
Καθε φορα που το ακουω χαιρομαι και λεω:αυτο ητανε αρχιζει η ανανηψη.Μετα απο λιγο αρχιζουνε οι περικοπες και παλι.Τι δεν καταλαβα καλα?Μηπως αυτες ειναι οι καθετες?
Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις,γιατι αν δεν καταλαβω και παλι θα σας παρει και θα σας σηκωσει.
εξαρτάται πώς κοιτάνε το χαρτί με τις διαγραμμίσεις ...
:look:
σου δινουν ελπιδα. κι ετσι ελπιζεις, πιστευεις, τωρα θα βγουμε, τωρα θα βγουμε απο την κριση. κι αν δεν βγουμε θα τους στηριξεις μπας και βγουμε απο την κριση.
η ελπιδα πεθαινει τελευταια ;)
καλο το κολπακι τους.
stefanos
11/10/2013, 20:17
:confused:
εάν δεν υπάρξουν άλλες μειώσεις θα έρθει η ανάνηψη?
Μάλλον θα παραμείνουμε σε κώμα θες να πείς...:lol:
πλακα εχει που ολα αυτα ενα ωραιο σχεδιο για να μην προσέξουμε τον βροντόσαυρο που περναει απο το σαλόνι μας http://www.analyst.gr/2013/10/10/2944/:cry:
Απορια.:confused:..........
ειναι σαν τις γκομενες ρε.
οταν σου λενε ''οχι-μη'' μεταφραζεται ως ''εμπαινε γιουτσο!''. οταν ακους ''να πας αγαπη μου εκδρομη με το φορουμ'' σημαινει ''καργιολη το τηγανι μπηκε στη φωτια σε σιγανη φωτια και οταν γυρισεις θα ξηγηθω στα παπαρακια σου αλμυρο φυστικι για καιρο'' :lol:
ε το ιδιο ειναι με τους σαμαροστουρναροβενιζελους. σου λενε οτι ''δεν εχει αλλες περικοπες'' οποτε πρεπει να ξεκινησεις να σφιγγεις κι αλλο το ζωναρι γιατι ερχονται να σου τα παρουν παλι και οχι να πετας τη σκουφια σου. σου μιλανε για γκρεκοβερι και αναπτυξη οποτε εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι ηδη στα 5000 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας και δεν πλησιαζεις καν τον πατο. ;)
ελπιζω να βοηθησα. :):wave2:
Pan (dvs)
12/10/2013, 17:14
ειναι σαν τις γκομενες ρε.
οταν σου λενε ''οχι-μη'' μεταφραζεται ως ''εμπαινε γιουτσο!''. οταν ακους ''να πας αγαπη μου εκδρομη με το φορουμ'' σημαινει ''καργιολη το τηγανι μπηκε στη φωτια σε σιγανη φωτια και οταν γυρισεις θα ξηγηθω στα παπαρακια σου αλμυρο φυστικι για καιρο'' :lol:
ε το ιδιο ειναι με τους σαμαροστουρναροβενιζελους. σου λενε οτι ''δεν εχει αλλες περικοπες'' οποτε πρεπει να ξεκινησεις να σφιγγεις κι αλλο το ζωναρι γιατι ερχονται να σου τα παρουν παλι και οχι να πετας τη σκουφια σου. σου μιλανε για γκρεκοβερι και αναπτυξη οποτε εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι ηδη στα 5000 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας και δεν πλησιαζεις καν τον πατο. ;)
ελπιζω να βοηθησα. :):wave2:
Δηλαδη,για να καταλαβω.
Οταν λενε τερμα στις οριζοντιες περικοπες βαζουνε το τηγανι στη φωτια και ετοιμαζονται να τηγανισουνε τα π@π@ρι@ μου?
Δηλαδη,για να καταλαβω.
Οταν λενε τερμα στις οριζοντιες περικοπες βαζουνε το τηγανι στη φωτια και ετοιμαζονται να τηγανισουνε τα π@π@ρι@ μου?
μην νοιωθεις μοναξια. θα ειναι πολλων τα παπαρια εκει μεσα :lol:
Pan (dvs)
12/10/2013, 17:38
μην νοιωθεις μοναξια. θα ειναι πολλων τα παπαρια εκει μεσα :lol:
Τωρα μαλιστα,με παρηγορησες.:D
blackrose
12/10/2013, 17:47
πλακα εχει που ολα αυτα ενα ωραιο σχεδιο για να μην προσέξουμε τον βροντόσαυρο που περναει απο το σαλόνι μας http://www.analyst.gr/2013/10/10/2944/:cry:
χαχαχα! αν δεν ειναι ενα απο τα κολπα του για να ορθοποδησει παλι το τερας,ας ετοιμαζομαστε για παγκοσμια αλλαγη συστηματος.... με εναν τριτο χαλαρα φυσικα. η με εναν τοπικο εμφυλιο εκει.
301211
υ.γ η πλακα ειναι ται οτι,τον τελευταιο καιρο ριχνω ενα ξεσκονισμα εδω:http://www.scribd.com/doc/63179676/%CE%92-%CE%99-%CE%9B%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9D-%CE%9F-%CE%99%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%A9%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%9A%CE%91%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5 και ψαχνω να βρω και "το τελος του καπιταλισμου" του ιμανουελ βαλερσταιν.
Pan (dvs)
12/10/2013, 18:04
Πλακα-πλακα εχουνε προβλημα και ειναι μεγαλο.Το μπαμ θα ειναι τεραστιο και οι συνεπειες απροβλεπτες.Φυσικα δεν πιστευω οτι θα το αφησουνε να γινει,αλλα λεω.
stefanos
12/10/2013, 19:44
Δεν πήραν χαμπάρι τίποτα από τα σεμινάρια του Γιωργάκη οι χαζοαμερικάνοι.:lol:
Πλακα-πλακα εχουνε προβλημα και ειναι μεγαλο.Το μπαμ θα ειναι τεραστιο και οι συνεπειες απροβλεπτες.Φυσικα δεν πιστευω οτι θα το αφησουνε να γινει,αλλα λεω. Sorry και χωρις πραγματικα να θελω να σε προσβαλω αλλα τι λες ακριβος;
Καλυψες ολες τις περιπτωσεις, οπωτε μονα ζηγα δικα σου.
Δεν βγαινει αποψη-νοημα απο οσα γραφεις...
Ειδικα μετα τα οσα εχουμε πει για παγκοσμιο ελεγχο, κουμανταδορους κτλπ...
υ.γ. εχω μεγαλη τσαντιλα αυτη την στιγμη, για ασχετο λογο, και με "ερεθισε" η απαντηση σου. Μην δηνεις σημασια...
stefanos
12/10/2013, 21:31
Πλακα-πλακα εχουνε προβλημα και ειναι μεγαλο.Το μπαμ θα ειναι τεραστιο και οι συνεπειες απροβλεπτες.Φυσικα δεν πιστευω οτι θα το αφησουνε να γινει,αλλα λεω.
Χαζομάρες, πολιτικά τερτίπια και σενάρια για πολιτικούς λόγους.
Τα τυπώσουν μερικά τρίς ακόμα και όλα οκ.
AUFGEBRACHT
12/10/2013, 22:05
Δεν είναι η πρώτη φορά που το δημόσιο στις ΗΠΑ θα βάλει λουκέτο, έχει συμβεί πολλάκις, αλλά συνήθως διαρκούσε 3-4 μέρες - αν και την τελευταία φορά επί Κλίντον το 1995 η διάρκεια ήταν 3 εβδομάδες. Βεβαίως άλλες ήταν τότε οι συνθήκες και η δυναμική της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας συγκρινόμενα με σήμερα. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα γίνει τίποτα, αν κι όλοι γνωρίζουν πως η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη είναι μια βραδυφλεγής βόμβα με τεράστιο χρέος και αυτοί που τρέμουν στο να πάει κάτι στραβά είναι οι Κινέζοι που θα έμεναν με το χρέος και τα δολάρια στα χέρια... οπότε δεν τους συμφέρει να γίνει άτι τέτοιο.
Pan (dvs)
13/10/2013, 00:21
υ.γ. εχω μεγαλη τσαντιλα αυτη την στιγμη, για ασχετο λογο, και με "ερεθισε" η απαντηση σου. Μην δηνεις σημασια...
Βιτσιοζικο μου ακουγεται:beer:
Pan (dvs)
13/10/2013, 00:24
Χαζομάρες, πολιτικά τερτίπια και σενάρια για πολιτικούς λόγους.
Τα τυπώσουν μερικά τρίς ακόμα και όλα οκ.
Στεφανε αυτο γινεται ολο και πιο συχνα τωρα τελευταια.Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο παλια.Καποια στιγμη υποθετω οτι θα αρχισει να χανει την αξια του το δολλαριο.Αν γινει αυτο δεν ξερω τι μπορει να σημαινει.
Στεφανε αυτο γινεται ολο και πιο συχνα τωρα τελευταια.Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο παλια.Καποια στιγμη υποθετω οτι θα αρχισει να χανει την αξια του το δολλαριο.Αν γινει αυτο δεν ξερω τι μπορει να σημαινει.
http://www.newsbomb.gr/bloggers/menelaos-tasiopoylos/story/99432/to-pagkosmio-nomisma--i-eyropi-ki-i-ellada :D
Όχι άλλους συνειδητοποιημένους πολίτες ρε ΄σεις. :tooth: :tooth: 301280
Κι όμως το 33% των πολιτών πιστεύει ότι μας ψεκάζουν: Το προφίλ των... ψεκασμένων και τι ψηφίζουν 301281
Οι θεωρίες συνωμοσιολογίας γύρω από τους αεροψεκασμούς κάνουν θραύση σε συζητήσεις παντώς τύπου. Από τις παρέες και τα επιστημονικά πένελ μέχρι και τη Βουλή όπου δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κατατεθεί σχετικές ερωτήσεις. Μάλιστα, το θέμα μπήκε και ως ερώτημα σε δημοσκοπήσεις προκειμένου να ανιχνευτεί κατά πόσο υπάρχει η αίσθηση στους πολίτες για το ότι μας... ψεκάζουν.
Το ερώτημα «ορισμένοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;» μπήκε ακόμη και στις δημοσκοπήσεις. Πόσοι λοιπόν πιστεύουν ότι μας... ψεκάζουν;
Βάσει της τελευταίας δημοσκόπησης της Metron Analysis του Σεπτέμβριου, που δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής», το 33,3% συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9%... δεν ξέρει/δεν απαντά.
Το προφίλ του... συνωμοσιολόγου
Οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει η σχετική έρευνα, φαίνεται ότι είναι αυτές που πιστεύουν τη θεωρία συνωμοσίας περί ψεκασμού αφού το 39% αυτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί ότι μας ψεκάζουν με αέρια. Η συγκεκριμένη θεωρία κάνει... θραύση, επίσης στις νεαρές ηλικίες (18-24), στους αγρότες και στους εργάτες και σε άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.
Τι ψηφίζουν αυτοί που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν
Από το 33,3% όσων πιστεύον στην εν λόγω θεωρία το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το το 15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% Αλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Εθνος» έχει, μάλιστα, δημιουργηθεί και ειδική ομάδα δράσης κατά των αεροψεκασμών, που θεωρεί ότι με τη ρίψη τους συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας. Οι διαδηλώσεις και οι ποικίλες δράσεις τους ανάγκασαν σε παρέμβαση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση τον Μάιο του 2012, ξεκαθαρίζοντας πως «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος»
301282
MG-KTiNoS
13/10/2013, 08:49
κι αυτές οι θεωρείες από που πηγάζουν?
Ποιά κέντρα,τις βγάζουν προς τα έξω και ποιά έντυπα τις προωθούν?
(Της άκρας δεξιάς)
και γιατί οι άνθρωποι τσιμπάνΕ?
Μα γιατί η κυβέρνηση -εδώ και χρόνια- είναι απόμακρη και δείχνει να μισεί τους πολίτες.
Τους στήνει παγίδες (άντε όλοι στο ΧΑΑ) τους σαπίζει στους φόρους και στα πρόστημα και
στους στο τέλος του πετάει κι ένα μαζί τα φάγαμε και καλή ψυχή.
Γιατί λοιπόν ένας άνθρωπος που στο κάτω κα΄τω τον άφησες και απαίδευτο να μην πιστέψει
οτι τον ψεκάζουν?
Και μεταξύ μας, θα είχαν πιστεύεις πρόβλημα να σε ψεκάσουν?
Ή το νέφος που έχει η Αθήνα με τα βαρΓιά μέταλλα έχει πολύ διαφορά?
Να μην στα πολυλογώ οι απλοί άνθρωποι φταίνε ή οι άλλοι
που έχουν κάνει το Γκέμπελς να δείχνει ερασιτέχνης?
Αυτόν το νόμο τον γνωρίζεις ?
http://news24gr.blogspot.gr/2011/03/blog-post_4010.html
Είναι για τους ψεύτες
(άντε γιατί μας έχουν χαλίσει τα @@ με τις ψευτιές τους, αλλά θα μου πεις κόρακας κοράκου μάτι βγάζει?)
(Της άκρας δεξιάς)
και γιατί οι άνθρωποι τσιμπάνΕ?
Ναι ρε μαν, καλά τα λές. Και το οτι ο Ελβις ζει, το προωθεί η Sony-BMG για να πουλάει τους δίσκους του.
Pan (dvs)
13/10/2013, 09:15
http://www.newsbomb.gr/bloggers/menelaos-tasiopoylos/story/99432/to-pagkosmio-nomisma--i-eyropi-ki-i-ellada :D
Πολλες οι παραμετροι και ευκολο απο τη μια στιγμη στην αλλη να γινουνε ολα κουλουβαχατα.Θα δουμε...
MG-KTiNoS
13/10/2013, 09:57
Ναι ρε μαν, καλά τα λές. Και το οτι ο Ελβις ζει, το προωθεί η Sony-BMG για να πουλάει τους δίσκους του.
Το κράτος όμως δεν πρέπει να επιτρέπει...
Δεν μπορεί ο κάθε φουκαράς να γίνεται έρμαιο της μλκς του κάθε ενός και να ζει δυστυχής μέσα στο φόβο...
Το κράτος δεν είναι για να εισπράττει (και μόνο) πρέπει να προστατεύει το Μπολίτη!
:(
(και δε θέλει ουτε καν λ7 αυτό...)
Pan (dvs)
13/10/2013, 10:01
Μα το κρατος μοιραζει τον φοβο.Αν δεν φοβησει τον πολιτη δεν ειναι ευκολο να τον κανει υποχειριο του.
stefanos
13/10/2013, 10:41
http://www.dimokratianews.gr/content/17434/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85
Εδώ ο συγγραφέας περιγράφει ακριβώς το αντίθετο ,την πτώση του ευρώ και την κυριαρχία του δολαρίου.
:lol:
stefanos
13/10/2013, 11:20
(Της άκρας δεξιάς)
Και γιατί πρέπει να εκπορεύονται από κάποιο κέντρο αποφάσεων?
Δεν αρκεί η τρέλα και η άγνοια?
Ακόμα και το γεγονός ότι το 33% των Ελλήνων πιστεύει ότι μας ψεκάζουν δεν είναι απόδειξη ψεκασμού?
Ποιός βασικά αισιόδοξος άνθρωπος θα δεχόταν τέτοιο ποσοστό απλής χαζομάρας? (ελπίζω να μην αντίκειται στους κανονισμούς του forum ο χαρακτηρισμός)
stefanos
13/10/2013, 11:22
Μα το κρατος μοιραζει τον φοβο.Αν δεν φοβησει τον πολιτη δεν ειναι ευκολο να τον κανει υποχειριο του.
Γιατί το κράτος να χρειάζεται υποχείρια?
notakos600
13/10/2013, 11:34
Ήρεμα, μας ακούνε...
http://fimotro.blogspot.gr/2013/10/fbi.html
301288
Το κράτος όμως δεν πρέπει να επιτρέπει... Να δωσουμε δλδ στο "κρατος" το δικαιωμα να διωκει εγκληματα σκεψης και εκφρασης.
Yeap, can't see any way this could go wrong...
MG-KTiNoS
13/10/2013, 12:15
Και γιατί πρέπει να εκπορεύονται από κάποιο κέντρο αποφάσεων?
Δεν αρκεί η τρέλα και η άγνοια?
Ακόμα και το γεγονός ότι το 33% των Ελλήνων πιστεύει ότι μας ψεκάζουν δεν είναι απόδειξη ψεκασμού?
Ποιός βασικά αισιόδοξος άνθρωπος θα δεχόταν τέτοιο ποσοστό απλής χαζομάρας? (ελπίζω να μην αντίκειται στους κανονισμούς του forum ο χαρακτηρισμός)
Κοίτα πόσο απλό είναι...
Μπορεί ο κύριος Λιακόπουλος ή ο ελεύθερος κόσμος (εφημερίδα) να πάρει ότι αποδείξεις έχει και να πάει να καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα.
Να μάθει ο κόσμος επιτέλους την αλήθεια !
Είδες πόσο απλό είναι...
:smokin:
Να δωσουμε δλδ στο "κρατος" το δικαιωμα να διωκει εγκληματα σκεψης και εκφρασης.
Yeap, can't see any way this could go wrong...
Όχι φίλε κάνεις πολύ μεγάλος λάθος !
Το να γράφεις μλκιες, να λες ψέματα, να κάνεις το παπαγάλο στο ΧΑΑ, να λες λ7 υπάρχουν κλπ κλπ δεν έχουν καμία σχέση με την ελευθερία της σκέψης.
Το πράμα είναι πάρα πολύ απλό.
Ή μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες ή στο διάολο.
Δεν είναι σώβρακο η δημοκρατία.
υγ
και τελευταία από τα ίδια κέντρα έχουμε τρελαθεί στη μλκια, στα ψέματα, στη πλαστογραφία και στη σπίλωση ανθρώπων και απόψεων.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
Ή μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες ή στο διάολο.
Αποδειξε πρωτα οτι υπαρχουν κεντρα αποφασεων που εκπορευουν τετοια σεναρια για να πανικονβαλλουν τον κοσμο.
Αποδειξε μου σωστη οποιαδηποτε ιδεολογια ή θεωρια γιατι αλλοιος οχι απλα δεν γινετε δεκτη, αλλα θα ειναι παρανομη.
Αποδειξε μου οτι υπαρχει θεος.
Αποδειξε μου οτι ο κοσμος θα συνεχιζει να υπαρχει στο επομενο δευτερολεπτο.
κτλπ κτλπ κτλπ
υ.γ. ΧΑΑ ???
Ελευθερια της σκεψης!!! ειλικρινα ανατριχιασα.
υ.γ.2 το ποιος θα ειναι κριτης του τι αποδεικνυεται και τι οχι, ειναι ενα ακομα μεγαλυτερο θεμα αλλα παμε πρωτα στα ευκολα.
MG-KTiNoS
13/10/2013, 12:56
Αποδειξε πρωτα οτι υπαρχουν κεντρα αποφασεων που εκπορευουν τετοια σεναρια για να πανικονβαλλουν τον κοσμο.
Ευκολάκι φτάνει να δεις σε ποιές εφημερίδες και καναλια παίζουν όλα αυτά !
Αποδειξε μου σωστη οποιαδηποτε ιδεολογια ή θεωρια γιατι αλλοιος οχι απλα δεν γινετε δεκτη, αλλα θα ειναι παρανομη.
Η Θεωρία και η ιδεολογία δεν είναι γεγονός για να αποδειχΘεί (όταν η θεωρία αποδειχθεί δε λέγεται πια θεωρία αλλά νόμος)
Αποδειξε μου οτι υπαρχει θεος.
Δεν έχω καμία τέτοια ανησυχία, δεν μ ενδιαφέρει το θέμα
Αποδειξε μου οτι ο κοσμος θα συνεχιζει να υπαρχει στο επομενο δευτερολεπτο.
άσχετο
κτλπ κτλπ κτλπ
υ.γ. ΧΑΑ ???
κάτι τέτοιοι λένε τέτοιες μλκς :lol:
Ελευθερια της σκεψης!!! ειλικρινα ανατριχιασα.
το να λες ΄ψεματα δεν είναι ελευθερία της σκέψης, είναι προπαγάνδα. που σκοπό έχει να οριοθετίσει τη σκέψη του άλλου.
υ.γ.2 το ποιος θα ειναι κριτης του τι αποδεικνυεται και τι οχι, ειναι ενα ακομα μεγαλυτερο θεμα αλλα παμε πρωτα στα ευκολα.
υπάρχουν νόμοι και θεσμοί για όλα αυτά. Από το ραδιοτηλεοπτικό σιμβούλιο, την ΕΣΗΕΑ μέχρι τον εισαγκελέα. ΝΟΜΟΙ το ξαναγράφω
απλά πράματα...
stefanos
13/10/2013, 13:41
Όταν ο Γιωργάκης βγήκε και είπε "λεφτά υπάρχουν" δεν είπε κανένα ψέμα.
Όταν ο υπουργός λέει ότι δεν έχουν εγκριθεί υπερσυμβατικές εργασίες δεν λέει ψέματα.
Όσα λέγαν οι πολιτικοί για το ΧΑΑ είναι απολύτως αλήθεια.
Απλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ακούει ή μεταφράζει αυτά που ακούει όπως τον βολεύουν.
Πώς μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για ψεύτες?
Pan (dvs)
13/10/2013, 13:43
Γιατί το κράτος να χρειάζεται υποχείρια?
Με δουλευεις ρε Στεφανε?Το σωστο κρατος χρειαζεται σωστους πολιτες για να λειτουργησει.Το δικο μας σκ@τοκρατος στηριζεται στην ανοχη μας για να λειτουργησει.Οταν η ανοχη μας εχει ξεπερασει καθε αποδεκτο οριο τι ειμαστε σωστοι πολιτες?Υποχειρια και μαλιστα στη χειροτερη μορφη.
Παρεμπιπτοντως το πρωι εβλεπα στο Σκαι-tv "ενημερωτικη" εκπομπη ,που αναφεροτανε στο μεγα γεγονος των τηλεφωνικων παρακολουθησεων, καποιων εμπλεκομενων στη φωτια των εγκαταστασεων χρυσου.Βαρεθηκα να τους ακουω αλλα συνεχιζα για εναν μονο λογο.Περιμενα να πουνε κατι για τις συνεπειες αυτου του εγκληματος και δεν ακουσα σχεδον τιποτε.
Το γεγονος ειναι πολυ σοβαρο για οσους εχουνε την ατυχια να ζουνε εκει, αλλα εμεις τωρα που ξεζουμιζει το αλλο μεγαλο θεμα της ΧΑ,θα ασχοληθουμε με τα τηλεφωνα.
Οι "αποδειξεις-παρατηρισεις" σου για τα κεντρα εξουσιας ειναι χειρωτερες και απο τις αποδειξεις για τους αεροψεκασμους. Εσυ βλεπεις υποπτα δελτια ειδησεων και οι αλλοι συνεφα και καπνους εξατμησεων.
Η χουντα δεν θα χρειαζοταν να εξοριζει πολιτικους αντιπαλους. Θα φυλακιζε απλα, για το καλο της κοινωνιας, παλιανθρωπους που διεδιδαν ψεματα. Βαση νομων και θεσμων βεβαιως βεβαιως.
Καταργηση της ελευθεριας της σκεψης, thought crime και αλλα οργουελικα. Για την ελευθερια της εκφρασης μιλαμε (ευτυχος ακομα).
υ.γ.Στο ονομα της απολυτης, της μιας και μοναδικης αληθειας εχουν γινει τα μεγαλυτερα εγγληματα.
υ.γ. ΧΑΑ= Χρηματιστηριο Αξιων Αθηνων?
MG-KTiNoS
13/10/2013, 14:01
Οι "αποδειξεις-παρατηρισεις" σου για τα κεντρα εξουσιας ειναι χειρωτερες και απο τις αποδειξεις για τους αεροψεκασμους. Εσυ βλεπεις υποπτα δελτια ειδησεων και οι αλλοι συνεφα και καπνους εξατμησεων.
Η χουντα δεν θα χρειαζοταν να εξοριζει πολιτικους αντιπαλους. Θα φυλακιζε απλα, για το καλο της κοινωνιας, παλιανθρωπους που διεδιδαν ψεματα. Βαση νομων και θεσμων βεβαιως βεβαιως.
Καταργηση της ελευθεριας της σκεψης, thought crime και αλλα οργουελικα. Για την ελευθερια της εκφρασης μιλαμε (ευτυχος ακομα).
υ.γ.Στο ονομα της απολυτης, της μιας και μοναδικης αληθειας εχουν γινει τα μεγαλυτερα εγγληματα.
υ.γ. ΧΑΑ= Χρηματιστηριο Αξιων Αθηνων?
κατ αρχήν η αλήθεια είναι ΜΙΑ ή ψεκάζουν ή δεν ψεκάζουν.
Ολίγον έγκυος δεν παίζει. Τα άλλα που λες καμία σχέση και σου ξαναλέω ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΗ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
όταν κουβεντιάζουμε δεν μπορείς να προσθέτεις λέξεις που αλλάζουν το νόημα των όσων λέω.
Είπα κέντρα.
Δεν είπα κέντρα εξουσίας
υγ
και στο ξαναλέω
Η ελευθερία της έκφρασης δεν δικαιολογεί διασπορά ψευδών ειδήσεων (και άλλα πολλά)
stefanos
13/10/2013, 14:14
Με δουλευεις ρε Στεφανε?Το σωστο κρατος χρειαζεται σωστους πολιτες για να λειτουργησει.Το δικο μας σκ@τοκρατος στηριζεται στην ανοχη μας για να λειτουργησει.Οταν η ανοχη μας εχει ξεπερασει καθε αποδεκτο οριο τι ειμαστε σωστοι πολιτες?Υποχειρια και μαλιστα στη χειροτερη μορφη.
Παρεμπιπτοντως το πρωι εβλεπα στο Σκαι-tv "ενημερωτικη" εκπομπη ,που αναφεροτανε στο μεγα γεγονος των τηλεφωνικων παρακολουθησεων, καποιων εμπλεκομενων στη φωτια των εγκαταστασεων χρυσου.Βαρεθηκα να τους ακουω αλλα συνεχιζα για εναν μονο λογο.Περιμενα να πουνε κατι για τις συνεπειες αυτου του εγκληματος και δεν ακουσα σχεδον τιποτε.
Το γεγονος ειναι πολυ σοβαρο για οσους εχουνε την ατυχια να ζουνε εκει, αλλα εμεις τωρα που ξεζουμιζει το αλλο μεγαλο θεμα της ΧΑ,θα ασχοληθουμε με τα τηλεφωνα.
Υποχείριο είναι αυτός που ενεργεί τυφλά σύμφωνα με τις εντολές κάποιου άλλου.
Στην Ελλάδα το μόνο που ΔΕΝ ισχύει είναι ότι οι πολίτες ενεργούν τυφλά υπό τις εντολές του κράτους.
Είναι αστείο και να το συζητάμε.
Ούτε τα αυτονόητα δεν κάνουμε ακόμα και υπό την απειλή τρομακτικών προστίμων και ποινών.
Ότι υπάρχουν άλλα κέντρα εξουσίας (κόμματα, κεφαλαιοκράτες, ομάδες, θρησκείες, σύλλογοι, το μ@υν! που σέρνει καράβι, η Honda)
στα οποία μεγάλες ομάδες του κόσμου είναι υποχείρια βεβαίως, και σε αυτό βεβαίως μεγάλη ευθύνη έχει και το κράτος (οι 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή).
Παρεπιπτόντως δεν υπάρχει θέμα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων εφόσον τα τηλέφωνα παρακολουθούνται παγκοσμίως ώς πρός το τι λένε και που βρίσκονται από όποιον γουστάρει
και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό.
Μπορούμε όμως εφόσον γουστάρουμε προσωπική ζωή να μην τα χρησιμοποιούμε.
MG-KTiNoS
13/10/2013, 14:27
Υποχείριο είναι αυτός που ενεργεί τυφλά σύμφωνα με τις εντολές κάποιου άλλου.
Στην Ελλάδα το μόνο που ΔΕΝ ισχύει είναι ότι οι πολίτες ενεργούν τυφλά υπό τις εντολές του κράτους.
Είναι αστείο και να το συζητάμε.
Ούτε τα αυτονόητα δεν κάνουμε ακόμα και υπό την απειλή τρομακτικών προστίμων και ποινών.
Ότι υπάρχουν άλλα κέντρα εξουσίας (κόμματα, κεφαλαιοκράτες, ομάδες, θρησκείες, σύλλογοι, το μ@υν! που σέρνει καράβι, η Honda)
στα οποία μεγάλες ομάδες του κόσμου είναι υποχείρια βεβαίως, και σε αυτό βεβαίως μεγάλη ευθύνη έχει και το κράτος (οι 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή).
Παρεπιπτόντως δεν υπάρχει θέμα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων εφόσον τα τηλέφωνα παρακολουθούνται παγκοσμίως ώς πρός το τι λένε και που βρίσκονται από όποιον γουστάρει
και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό.
Μπορούμε όμως εφόσον γουστάρουμε προσωπική ζωή να μην τα χρησιμοποιούμε.
Συμφωνώ στα τηλέφωνα
Δεν συμφωνώ στα άλλα
Οι λογικοί άνθρωποι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ότι λέει το κράτος.
Πχ αυτοί λένε Χ εσύ πρέπει να κάνεις -Χ
Βάλε τα λεφτά στο ΧΑΑ ----> αγαπούλα ΠΟΥΛΑ
Βάλε φωτοβολταικά ------> Φύτεψε πατατούλα, το πολύ πολύ να τη χαρίσεις σε καμιά πλατεία !
Βάλε τα λεφτά σε Κυπριακή τράπεζα να τα σώσεις.... :lol:
ρε συ γελάω μόνος μου τώρα....
υγ
κάποτε πήρα το 166 και λέει ο ΔΥ
Φίλε δεν εου είπα τίποτα έτσι?
Πάρε τον άνθρωπο και τράβα τον στο νοσοκείο μόνος σου
Παίζει μπάλα ο ΟΣΦΠ τώρα και δεν θα έρθει κανένας
:cry:
Δεν ήταν και τόσο ΚΑΚΟΣ τελικά !
:evil: