View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Περνει, περνει, περνει για να εχει και ο Γιωργος με το προβλημα του και την οικογενια του ενα κομματι ψωμι να φαει.
Και ασε με εμενα να φτανω στην απογνωση οταν στο τελος καποιων μηνων μου μενουν στα χερια λιγοτερα απο οτι δηνει το ταμειο ανεργιας.
(...)
Αλλα μεχρι να βρεθει καποιος που να εχει καποια καλυτερη και εφαρμοσιμη λυση που να αντιμετοπιζει και το δικο μου προβλημα μην με περιμενετε στις πορειες για να με καπελωσει το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο καθε ευαισθητος "επαναστατης" κρατικο-συνδικαλιστης που ξαφνικα ξεβολευτικε.
Όποιος λυπάται το Γιώργο να τον πάρει σπίτι του (μαζί με τη φαμίλια του) να τον συντηρεί. Άσε που για τον Γιώργο προβλέπεται και αναπηρική σύνταξη. Kαι αν δεν έχω εγώ ή το παιδί μου δουλειά, γιατί θα πρέπει να έχει ο κάθε Γιώργος που δεν ξέρω και πώς τη βρήκε. Η κατάσταση έχει γίνει "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" και όταν δεν μπορούμε να συντηρήσουμε πλέον τους εαυτούς μας, δε βρίσκω το λόγο γιατί θα πρέπει να συντηρούμε ένα τσούρμο άλλους (τους οποίους πιθανότατα κακώς συντηρούσαμε τόσα χρόνια).
Με βρίσκεις ΑΠΟΟΛΥΤΩΣ σύμφωνη sonic!! :a10:
AUFGEBRACHT
10/07/2013, 16:08
Όποιος λυπάται το Γιώργο να τον πάρει σπίτι του (μαζί με τη φαμίλια του) να τον συντηρεί. Άσε που για τον Γιώργο προβλέπεται και αναπηρική σύνταξη. Kαι αν δεν έχω εγώ ή το παιδί μου δουλειά, γιατί θα πρέπει να έχει ο κάθε Γιώργος που δεν ξέρω και πώς τη βρήκε. Η κατάσταση έχει γίνει "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" και όταν δεν μπορούμε να συντηρήσουμε πλέον τους εαυτούς μας, δε βρίσκω το λόγο γιατί θα πρέπει να συντηρούμε ένα τσούρμο άλλους (τους οποίους πιθανότατα κακώς συντηρούσαμε τόσα χρόνια).
Προτείνω να αναβιώσει ο Καιάδας (όχι ο ελληνορθόδοξος υμνητής του εξαποδώ - τραγουδοποιός- βουλευτής), το σπηλαιοβάραθρο στην Σπάρτη λέω και όσα τσούρμα δε μπορούν να συντηρηθούν να ρίπτονται εκεί με συνοπτικές διαδικασίες, όσοι λιγότεροι τόσο καλύτερα. Στο κάτω-κάτω αν δε μπορούν να συντηρηθούν στα π@π@ρια μας (ωοθήκες στην παραπάνω περίπτωση...).
Θα τον πάρουμε σπίτι μας. Και το Γιώργο και όσους έχουν ανάγκη, ειδικά όταν συμπονάνε τους διπλανούς τους. Όσους χωράνε οι καρδιές, τα μυαλά και οι τσέπες όλων μας, θα τους φροντίσουμε και θα μας φροντίσουν. Για όσο μπορέσουμε, για όσο αντέξουμε. Ίσοι προς ίσους.
Κάτι άλλους θα τους αφήσουμε στην πείνα.
LsKostas
10/07/2013, 16:20
Ειχα τους λόγους μου να μη θελω να κατεβω και, οπως φαινεται απο τα γεγονότα, δυστυχως δικαιώθηκα.
Και κόψτε λιγο απο τα νουμερα, γιατι μου φέρνουν ζαλάδα...
Δεν είναι το Συνταγμα captain είναι η όλη σου συμπεριφόρά σε κάθε έναν που απεργεί ,
διεκδικεί και γενικά κατεβαίνει στον δρόμο.
Ουτε το αλάθητο έχουμε όσοι κατεβαίνουμε,ούτε και προσδωκούμε οφέλη.
Για τον Αρχαίο Έλληνα(μιας που ο νεοέλληνας ψηφίζει ακροδεξία μην τυχόν και του πάρει ο Τσίπρας το σπίτι!!!) το να μην παρεβρεθείς ήταν οκνηρία.
Πρώτα ήσουν μελος του κοινωνικού συνόλου και μετά άτομο.
Κύριο μέλημά σου ήταν να ενδιαφέρεσαι για την κοινωνία.
Μάλιστα όποιον δεν συμμετείχε του αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα
[κάτι σαν κοινωνικός θάνατος δηλαδή],ακολουθούσε κατάσχεση της περιουσίας και τέλος εξορία ή θάνατος(!!!)
Έτσι και η λέξη "ιδιώτης" απέκτησε την έννοια του ηλιθίου [idiot],
γιατί φανέρωνε απαξίωση και ανευθυνότητα με ρίζα την τεμπελιά.
Εκτός κι αν πιστέυει κάποιον οτι όποιος κάθεται στα αυγά του την γλυτώνει!
(Ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια καταρίφθηκε πανηγυρικά και αυτο...)
LsKostas
10/07/2013, 16:23
Στα δικά μας και πάλι ....
Η χουντα σήμερα δίνει ρέστα...δύο νεες προφυλακίσεις, δακρυγόνα και ξύλο για τις Σκουριές.
Εκτός απ την όμορφη Μεσσηνία. Οι σαμαράδες δίνουν λεφτά και στα παιδιά του Πάχτα.
295266
AristidisZ
10/07/2013, 16:26
όλοι έχουμε πάρει έναν Γιώργο σπίτι μας ή όλοι έχουμε έρθει στη θέση του Γιώργου και μας έχουν σπιτώσει
και αυτό είναι το μόνο καλό της όλης ιστορίας (και δε το παίζω Πορτοσάλτες ε ; )
nikos_abel
10/07/2013, 16:33
Δε θέλω να πιστεύω ότι έγραψες αυτά που έγραψες.
Ισως χρειάζεται μια αναδιατύπωση.
Cpt. Haddock
10/07/2013, 16:41
Δεν είναι το Συνταγμα captain είναι η όλη σου συμπεριφόρά σε κάθε έναν που απεργεί ,
διεκδικεί και γενικά κατεβαίνει στον δρόμο.[...]
Δεν ειναι συμπεριφορα, ειναι αποψη. Προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορα. Επιτρέπεται να εχω διαφορετική αποψη απο εσενα, ναι;
pipe_smoker
10/07/2013, 20:47
.....δε βρίσκω το λόγο.....
Τυχερή είσαι κι ευχαριστώ να λες. Μεγάλη ευλογία.
Δε θέλω να πιστεύω ότι έγραψες αυτά που έγραψες.
Ισως χρειάζεται μια αναδιατύπωση.
Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε τι εννοώ. Γιατί πρέπει να λυπηθώ ΕΙΔΙΚΑ το Γιώργο? Επειδή είναι δημόσιος/δημοτικός υπάλληλος? Όπως ορθά είπε και ο sonic και ο captain, κανείς δεν προβάλει τα δράματα των εργαζομένων στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα οι οποίοι ΕΠΙΠΛΕΟΝ είναι/είμαστε και αυτοί που πληρώνουν εκτός από τους εαυτούς τους και ΟΛΟ το δημόσιο τομέα. Βαρέθηκα αυτή την ανίσωση.
Ίσοι προς ίσους.
Αυτό ακριβώς λείπει από την ιστορία του Γιώργου, της ΕΡΤ, κλπ. ΔΕΝ βλέπεις ότι η αντιμετώπιση είναι ΑΝΙΣΗ???
Αυτά. Για όποιον καταλαβαίνει.
nikos_abel
11/07/2013, 14:19
Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε τι εννοώ. Γιατί πρέπει να λυπηθώ ΕΙΔΙΚΑ το Γιώργο? Επειδή είναι δημόσιος/δημοτικός υπάλληλος? Όπως ορθά είπε και ο sonic και ο captain, κανείς δεν προβάλει τα δράματα των εργαζομένων στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα οι οποίοι ΕΠΙΠΛΕΟΝ είναι/είμαστε και αυτοί που πληρώνουν εκτός από τους εαυτούς τους και ΟΛΟ το δημόσιο τομέα. Βαρέθηκα αυτή την ανίσωση.
Αυτό ακριβώς λείπει από την ιστορία του Γιώργου, της ΕΡΤ, κλπ. ΔΕΝ βλέπεις ότι η αντιμετώπιση είναι ΑΝΙΣΗ???
Αυτά. Για όποιον καταλαβαίνει.
Τον κάθε Γιώργο που μπήκε στο κάθε δημόσιο για να παίρνει 1 φράγκο επειδή έχει αυτό το πρόβλημα που έχει (και σε
λίγο καιρό δε θα το έχει γιατί θα μας αφήσει χρόνους) ΘΕΛΩ, ΠΡΕΠΕΙ να τον πληρώνω εγώ του ιδιωτικού (και του δημοσίου κλπ).
'Οτι η κατάσταση είναι άνιση, δεν έχει να κάνει με αυτούς του ιδιωτικού και αυτούς του δημοσίου.
Η ανισότητα υπάρχει διασταυρούμενη σε κάθε συνδυασμό μεταξύ ιδιωτικού, δημόσιου ελεύθερου επαγγελματία, καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως.
Στη άνιση λοιπόν (μέχρι ενός σημείου φυσιολογική) κατάσταση, υποτίθεται ότι το κράτος θα μεριμνήσει να μη ψοφολογήσουνε οι αδυνατότεροι
και κυρίως, να μην τους εκμεταλευτούνε εντελώς οι δυνατότεροι.
Και ουτε με νοιάζει για τον υγιή και έξυπνο που θα χάσει τη δουλειά του, ιδ. ή δημ. Για τον βλάκα και άρρωστο πρέπει να μεριμνήσω.
Αλλιώς, καλά είπε ο άουγκεντάλερ, καιάδας και τελειώνουμε.
Αλλά πρόσεξε, δεν ξέρεις τι κριτήρια θα έχει ο κριτής......
Τον κάθε Γιώργο που μπήκε στο κάθε δημόσιο για να παίρνει 1 φράγκο επειδή έχει αυτό το πρόβλημα που έχει (και σε
λίγο καιρό δε θα το έχει γιατί θα μας αφήσει χρόνους) ΘΕΛΩ, ΠΡΕΠΕΙ να τον πληρώνω εγώ του ιδιωτικού (και του δημοσίου κλπ).
....
Βέβαια υπάρχουνε κι οι Γιώργηδες που δεν μπήκαν ποτέ στο Δημόσιο... Κlein mein αυτοί....
nikos_abel
11/07/2013, 14:37
Βέβαια υπάρχουνε κι οι Γιώργηδες που δεν μπήκαν ποτέ στο Δημόσιο... Κlein mein αυτοί....
Σαφέστατα και υπάρχουν, σαφέστατα και το κράτος τώρα τους έχει γραμμένους, σαφέστατα και για αυτούς πρέπει να προβλεφθεί κάτι.
Αντί να κάνουμε κάτι για αυτούς που έχουν πρόβλημα, μεγαλώσουμε το πρόβλημα αυτών που το είχαν ένα μέρει λύσει.
Nostradamus
11/07/2013, 14:40
'Οτι η κατάσταση είναι άνιση, δεν έχει να κάνει με αυτούς του ιδιωτικού και αυτούς του δημοσίου.
Η ανισότητα υπάρχει διασταυρούμενη σε κάθε συνδυασμό μεταξύ ιδιωτικού, δημόσιου ελεύθερου επαγγελματία, καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως.
Στη άνιση λοιπόν (μέχρι ενός σημείου φυσιολογική) κατάσταση, υποτίθεται ότι το κράτος θα μεριμνήσει να μη ψοφολογήσουνε οι αδυνατότεροι
και κυρίως, να μην τους εκμεταλευτούνε εντελώς οι δυνατότεροι.
Και ουτε με νοιάζει για τον υγιή και έξυπνο που θα χάσει τη δουλειά του, ιδ. ή δημ. Για τον βλάκα και άρρωστο πρέπει να μεριμνήσω.
Αλλιώς, καλά είπε ο άουγκεντάλερ, καιάδας και τελειώνουμε.
Αλλά πρόσεξε, δεν ξέρεις τι κριτήρια θα έχει ο κριτής......
Το τραβάς από τα μαλλιά κατά την γνώμη μου. Αυτό που λέει η Errika ο sonic και λοιποί είναι πολύ συγκεκριμένο. Το ίδιο και η άλλες πλευρές. Σαν τον "Γιώργο" υπάρχουν παντού και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο. Ξέχνα και το όνομα και την κατάσταση για ένα λεπτό (όχι αδιαφόρησε απλά μην εστιάζεις και μην συγκεκριμενοποιείς).
Το άνισο του πράγματος είναι αλλού. Ότι καλώς η κακώς μέχρι προσφάτως στον ιδιωτικό σε γλεντάνε χωρίς αύριο στο όνομα της κρίσης. Και τώρα που αυτό αγγίζει και τμήμα του δημοσίου (που άργησε χρόνια) ο συνδικαλισμός αστράφτει και βροντάει γιατί τωρα πηραν να καίγονται. Μεχρι τώρα σφυρίζανε αδιαφορα οχι μονο για τα του ιδιωτικού αλλα και για τα "μαγαζία" του δημοσίου που δεν ηταν δικά τους.
:lol::lol:
σουρεαλ!!
εκτος απο τρολολολολο ;)
Σαφέστατα και υπάρχουν, σαφέστατα και το κράτος τώρα τους έχει γραμμένους, σαφέστατα και για αυτούς πρέπει να προβλεφθεί κάτι.
Αντί να κάνουμε κάτι για αυτούς που έχουν πρόβλημα, μεγαλώσουμε το πρόβλημα αυτών που το είχαν ένα μέρει λύσει.
Aπό τη στιγμή που τίθεται θέμα επιβίωσης δικής σου και πιθανώς των παιδιών σου, οι ανθρωπισμοί και λοιπές χορτάτες έννοιες πάνε στην άκρη.
Τα υπόλοιπα τα λέμε εδώ όσοι έχουμε ακόμα ιντερνετ, πιθανώς δουλειά και δεν πεινάμε.
nikos_abel
11/07/2013, 16:14
Aπό τη στιγμή που τίθεται θέμα επιβίωσης δικής σου και πιθανώς των παιδιών σου, οι ανθρωπισμοί και λοιπές χορτάτες έννοιες πάνε στην άκρη.
Τα υπόλοιπα τα λέμε εδώ όσοι έχουμε ακόμα ιντερνετ, πιθανώς δουλειά και δεν πεινάμε.
Συμφωνώ, αλλά αυτό δε με εμποδίζει να έχω όνειρα.
Εξάλλου, είμαι οπαδός της φαντασίας, επιστημονικής και μη.
"Τι θα γινόταν αν......"
μμμμ ναι...αν και υπαρχουν και καποιοι που επιλεγουν να θεσουν σε κινδυνο την ιδια τους τη ζωη για καποιες χορτατες εννοιες :ninja:
μμμμ ναι...αν και υπαρχουν και καποιοι που επιλεγουν να θεσουν σε κινδυνο την ιδια τους τη ζωη για καποιες χορτατες εννοιες :ninja:
Το βλέπουμε άλλωστε καθημερινά...
Το βλέπουμε άλλωστε καθημερινά...
38 μερες τωρα το βλεπαμε καθημερινα ;)
38 μερες τωρα το βλεπαμε καθημερινα ;)
Πείνασες;
Πείνασες;
πρεπει να πεινασουμε τελικα.
LsKostas
11/07/2013, 16:53
Όποιος λυπάται το Γιώργο να τον πάρει σπίτι του (μαζί με τη φαμίλια του) να τον συντηρεί. Άσε που για τον Γιώργο προβλέπεται και αναπηρική σύνταξη.
Eπειδη η κατάσταση έχει γίνει "ο σωζων εαυτό σωθείτο" δεν πάει να πεί και οτι θα χάσουμε την ανθρωπιά μας
Πιστέυω οτι κάπου αλλού βρίσκεται το ζήτημα στον Έλληνα...
Ο σημερινός έλληνας στην πλειοψηφία του φοβάται να τα βάλει με "δυνατότερους" του κοινωνικά...
όπως προτιμάει την εύκολη λύση παντού έτσι και στους κοινωνικούς αγώνες του... στα εύκολα είναι πρώτος,φωνάζει κίόλας...
Πες στην πλειοψηφία των Ελλήνων να τα βάλει με τον αγαπητό μας Μπομπολα ή Αλαφούζο και θα κοιτάξει αλλού...θα σφυρίξει αδίαφορα...
Πές του όμως ότι ο Γιώργος -και ο κάθε Γίωργος- ακόμα έχει δουλεία και θα αστράψει το μάτι του ...
Θα θελήσει να τον εκδικηθεί , να τον κατηγορήσει και στο τέλος , θα τον κάνει -όπως λέει και στο γράμμα του ο "δημόσιος" Γιώργος να απόρεί "ρε λες να έίμαι όντως κοπρίτης?"
Εγώ αυτό το λέω κατάντια ...
LsKostas
11/07/2013, 16:57
Ο σκοπός απ την αρχή είναι να μην πεινάσουμε για να μάθουμε.
Τελικά ο έλληνας της πλειοψηφίας αποδυκνύεται πολύ κατώτερος των περιστάσεων
Μακάρι να υπήρχε εστω και 1% Ελλήνων με μισή την ψυχή του κύριου Σακκά
Θα τους είχαμε γΡ%@%2@%@%2 μέσα στα σπίτια τους το λιγότερο όσων καταπατούν το Σύνταγμα...
MG-KTiNoS
11/07/2013, 17:00
μπα ....
Δε νομίζω Τάκη. Ρίξε μια ματιά σ αυτό -γιατί καλό είναι να μην ξεχνάμε και να βλέπουμε τι έρχετε-
Μετά την επίθεση των ανταρτών κατά του στρατηγού Κρεντς στους Μολάους, η εφημερίδα Καθημερινή στις 30.4.1944 δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση: Την 27ην Απριλίου 1944 κομμουνιστικαί συμμορίαι παρά τους Μολάους κατόπιν μιας εξ ενέδρας επιθέσεως εδολοφόνησαν ανάνδρως έναν Γερμανόν Στρατηγόν και τρεις συνοδούς του. Πολλοί Γερμανοί στρατιώται ετραυματίστησαν. Ως αντίποινα διατάχτηκε: 1. Ο τυφεκισμός 200 Κομμουνιστών την 1.5.1944. 2. Ο τυφεκισμός όλων των ανδρών τους οποίους θα συναντήσουν τα γερμανικά στρατεύματα επί της οδού Μολάοι προς Σπάρτην έξωθεν των χωρίων.
Υπό την εντύπωσιν κακουργήματος τούτου Έλληνες εθελονταί εφόνευσαν αυτοβούλως 100 άλλους κομμουνιστάς.
Ο Στρατιωτικός Διοικητής Ελλάδος"
:wave2:
Nostradamus
11/07/2013, 17:33
Ο σκοπός απ την αρχή είναι να μην πεινάσουμε για να μάθουμε.
Τελικά ο έλληνας της πλειοψηφίας αποδυκνύεται πολύ κατώτερος των περιστάσεων
Μακάρι να υπήρχε εστω και 1% Ελλήνων με μισή την ψυχή του κύριου Σακκά
Θα τους είχαμε γΡ%@%2@%@%2 μέσα στα σπίτια τους το λιγότερο όσων καταπατούν το Σύνταγμα...
Σε ποιον Έλληνα αναφέρεσαι?? Γιατί συνολικά τα έχει όλα γραμμένα στα π@παρια του, τα τελευταία χρόνια μάλιστα, περισσότερο από ποτέ.
Προχθές ψάχναμε και χρειαζόμασταν περισσότερα από τα 2 εκατομμύρια που δεν έφτασαν για να σώσουν τα αλλά 8. Τώρα με 1% (ήτοι 100.000 "γενναίους" δηλαδή) θα τους είχαμε γ@μήσει μέσα στα σπίτια όσους καταπατούν το Σύνταγμα. Κάτι κάπου δεν πάει καλά με τα νούμερα.
Άκου και κάτι άλλα επίσημα νούμερα από τις εκλογές του 2012.
35% αποχή. Κοινώς σχεδόν 4 στους 10 δεν μπήκαν καν στον κόπο.
Από το 65% που απομένει, το 68% το "έριξε" στους συνήθεις υπόπτους.
Το ΚΚΕ έριξε το ποσοστό του στο 4,5%, δηλαδή χειρότερα στα επίσημα από ότι στις πορείες και στάσεις και απεργίες και σουπα μουπες πριν και μετά την κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Καταλαβαίνεις προφανώς ότι δεν έχω κάτι μαζί σου. Απλά στέκομαι στο σουρεάλ του πράγματος και οτι γενικά λέμε για να λέμε.
LsKostas
11/07/2013, 22:35
Σε ποιον Έλληνα αναφέρεσαι??
Καταλαβαίνεις προφανώς ότι δεν έχω κάτι μαζί σου. Απλά στέκομαι στο σουρεάλ του πράγματος και οτι γενικά λέμε για να λέμε.
Φιλε μου σε εναν κοσμο που καποιοι απο "αποψη" επιλεγουν να μην ασχολουνται με τα κοινά ας υπαρχουν και μερικοι "σουρεαλιστες"
Σουρεαλιστης και μυρωδιας και ο Καζακης που φωναζε για τις καταθεσεις ...
Σουρεαλιστης και "υποπτος" ο Τσιπρας που θελει να μην μπουμε απ την αρχη σε αυτον τον κυκλωνα των μνημονιων...
Σουρεαλιστρια και η Κανελλη που πηρε το ψωμι μαζι της στην Βουλη για να διαμαρτυρηθει...
Σουρεαλιστες και οι ανθρωποι στις Σκουριες που βγαινουν στον δρομο και εκοψαν την ορεξη του Μπομπολα...
Σουρεαλιστες και οι κατοικοι στην Κερατεα ??? Μαλλον οχι...
Σουρεαλιστες και οι αναρχικοι που συγκρουονται καθε λιγο και λιγακι με το κρατος που παρανομει ασυστολα και τα ακροδεξια αποβρασματα του...
Τι θελω να πω ?
Υπαρχουν τοσοι πολλοι που μπορεις να διαφωνεις αλλα και καποιοι που μπορεις να τα "βρεις" και να παλεψεις...
Δεν σου λεω οτι ειναι ευκολο, αλλα στο υπογραφω οτι για να ελευθερωθεις ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ να παρεις ΘΕΣΗ!
Nostradamus
12/07/2013, 08:34
Φιλε μου σε εναν κοσμο που καποιοι απο "αποψη" επιλεγουν να μην ασχολουνται με τα κοινά ας υπαρχουν και μερικοι "σουρεαλιστες"
Σουρεαλιστης και μυρωδιας και ο Καζακης που φωναζε για τις καταθεσεις ...
Σουρεαλιστης και "υποπτος" ο Τσιπρας που θελει να μην μπουμε απ την αρχη σε αυτον τον κυκλωνα των μνημονιων...
Σουρεαλιστρια και η Κανελλη που πηρε το ψωμι μαζι της στην Βουλη για να διαμαρτυρηθει...
Σουρεαλιστες και οι ανθρωποι στις Σκουριες που βγαινουν στον δρομο και εκοψαν την ορεξη του Μπομπολα...
Σουρεαλιστες και οι κατοικοι στην Κερατεα ??? Μαλλον οχι...
Σουρεαλιστες και οι αναρχικοι που συγκρουονται καθε λιγο και λιγακι με το κρατος που παρανομει ασυστολα και τα ακροδεξια αποβρασματα του...
Τι θελω να πω ?
Υπαρχουν τοσοι πολλοι που μπορεις να διαφωνεις αλλα και καποιοι που μπορεις να τα "βρεις" και να παλεψεις...
Δεν σου λεω οτι ειναι ευκολο, αλλα στο υπογραφω οτι για να ελευθερωθεις ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ να παρεις ΘΕΣΗ!
Για τον Καζανη δεν μπορώ να πω κουβέντα όντως ο άνθρωπος είπε πάρα πολλά πριν βγουν/γίνουν.
Ο Τσίπρας, κατά την γνώμη μου και πάλι, καλά το ξεκίνησε αλλά κάπου έχει χάσει το μέτρο. Τώρα δεν είναι απλά σουρεαλιστής αλλά μέγας λαϊκιστής.
Οι άνθρωποι στις Σκουρίες παλεύουν για τον τόπο τους και καλά κάνουν και εύχομαι να συνεχίσουν. Δεχόμαστε ομως οτι για όλη αυτή την "ανάπτυξη" που γνωρίσαμε επί δεκαετίες κάποιοι, κάπου τον "ήπιανε" αλλά δεν μας πολύ ένοιαζε αφού δεν βλέπαμε ή δεν θέλαμε να δούμε, γιατί ήταν σε άλλες γειτονίες σωστά? Ο κάθε επιχειρηματίας κάνει το ίδιο για ίδιον όφελος (δικαίωμα του στα πλαίσια των νόμων, μου φταίει ο επιχειρηματίας ή οι νόμοι που δεν εφαρμόζονται υπέρ των αδυνάτων??).
Ομοίως και για την Κερατέα.
Αν το "συγκρούομαι" με το κράτος σημαίνει ότι θα καίω/σπάω/ρημάζω ότι υπάρχει ανάμεσα στους συντρόφους μου και τα ΜΑΤ (αυτοκίνητα, μηχανάκια, καταστήματα κτλ), ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Στο τελευταίο με βρίσκεις 100% σύμφωνο.
nikos_abel
12/07/2013, 08:36
Να αλαφρύνουμε λίγο το κλίμα;
295375
Τι θελω να πω ?
Εμένα αυτό μου θυμίζει κάτι τύπους σε εταιρείες που δε γουστάρουν τα σωματεία εργαζομένων με τη δικαιολογία ότι τάχα είναι "πουλημένοι" (που κάποια όντως είναι αλλά αν έχεις νιονιό απομονώνεις αυτούς που πρέπει) και μόλις καβατζωθεί το σωματείο κάποιο Benefit για τους εργαζομένους ή καταφέρει να συγκρατήσει μισθούς στην εποχή που ζούμε έστω σε στάσιμο επίπεδο τρέχουν να επωφεληθούν την όποια κατάκτηση της συλλογικής προσπάθειας των άλλων... :smokin:
hidefnick
13/07/2013, 10:28
Προσπάθησα να το διαβάσω όλο (http://left.gr/news/keimena-prosynedriakoy-dialogoy-i-diakiryxi-arhon-kai-plaisio-programmatikon-theseon), αλλά δεν γίνεται.....
blackrose
13/07/2013, 11:19
για να επανελθουμε στο θεμα μας...:lol::lol:
294384
κατι ακουστηκε οτι θα ξεκινησει της αλλαγες απο την φτωχομανα λογο χαλκιδικης......
295438
:cry:
blackrose
13/07/2013, 11:30
Προσπάθησα να το διαβάσω όλο (http://left.gr/news/keimena-prosynedriakoy-dialogoy-i-diakiryxi-arhon-kai-plaisio-programmatikon-theseon), αλλά δεν γίνεται.....
περιμενε λιγο να τελειωσουν το συνεδριο και θα μας δωσουν την περιληψη........χαχαχαχα.χα! τωρα παλευουν να καθαρισουν και να γυαλισουν τον ηλιο του σοσιαλισμου που εχει κυλιστει στις λασπες του ιμπεριαλισμου βρε!:D
nikos_abel
15/07/2013, 07:16
Ναι μωρέ, για το καλό μας..... (http://www.iefimerida.gr/news/114772/%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-task-force-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1)
AUFGEBRACHT
15/07/2013, 13:20
Ειδήσεις εδώ και πάάάάάρα πολύ καιρό δεν βλέπω, τυχαία σήμερα έπεσα σε ένα κανάλι για 5 λεπτά και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι είτε διαλύουν τη δημοτική αστυνομία πανελληνίως μάλλον, είτε τους απολύουν-βάζουν σε διαθεσιμότητα, δεν ξέρω κι εγώ πως το λένε... Ήταν ένας κύριος ο οποίος υποστήριζε με θέρμη ότι σε λίγο καιρό με τη διάλυση της δημοτικής αστυνομίας, ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας εικόνων χάους και αναρχίας στα αστικά κέντρα... σκεπτόμενος τη δημοτική αστυνομία στην πόλη μου, αυθόρμητα δεν συγκρατήθηκα κι έβαλα τα γέλια. Μου θυμίζει αυτό που λέγανε στην Κούβα "εμείς κάνουμε πως δουλεύουμε κι ο Κάστρο κάνει ότι μας πληρώνει".
Η δημοτική αστυνομία λοιπόν στην πόλη μου είναι κάτι τύποι και τύπισσες που δεν ξέρω πως προσλήφθηκαν, με μέσο ή όχι, με προσόντα ή όχι, με διαγωνισμό ή όχι, τους οποίους είχα ακούσει κάποια φορά με τα ίδια μου τα αυτιά να δηλώνουν ευθαρσώς "πολύ δουλέψαμε σήμερα, πάμε να γράψουμε κανα μηχανάκι ακόμα και μετά πάμε να την αράξουμε για φραπέ όλοι μαζί" και κρατήθηκα να μην τους αρχίσω στα γαμίδια... εκείνη τη φορά γιατί τελικά τους τα έψαλα άλλη φορά για άλλο λόγο. Καταρχάς δεν είναι καν δημοτική αστυνομία αλλά αστυνομία του κέντρου της πόλης. Μένω σε περιοχή εκτός του κέντρου, η οποία μπαίνει στη μνήμη της εκάστοτε δημοτικής αρχής κάθε 4 χρόνια που έρχονται και ρίχνουν άσφαλτο στην ίδια τρύπα σε ένα δυο δρόμους, αλλάζουν και καμιά λάμπα και οι χαρούμενοι δημότες ικανοποιημένοι που τους θυμήθηκαν πάνε και ψηφίζουν. Η περιοχή αυτή λοιπόν αποτελείται από ένα κεντρικό δρόμο όπου μονίμως τα πεζοδρόμιά του είναι μπλοκαρισμένα από γραψαρχίδηδες νεοέλληνες που θέλουν το τουτού τους ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω από το σπίτι παρκαρισμένο, με αποτέλεσμα να είσαι αναγκασμένος κάθε τόσο να βγαίνεις στον κεντρικό δρόμο και όταν έχεις και μικρό παιδί ή καρότσι ή είσαι ανάπηρος δεν είναι και το πιο επιθυμητό. Όσες φορές ρώτησα τους δημοτικούς αστυνομικούς γιατί δεν έρχονται και καμιά βόλτα από τη γειτονιά μας να γράψουν, η απάντηση ήταν πως οι αρμοδιότητές τους είναι μόνο μέσα στο κέντρο της πόλης και εκεί που μένω είναι μακρυά να έρχονται (άσε που έχει και ανηφόρα και δεν ενδείκνυται για τους χοντρούς τους κώλους). Το μόνο που κάνουν είναι να βγαίνουν κανα μισάωρο κάθε μέρα, να κόβουν καμιά κλήση για παρκάρισμα στα παρκόμετρα και μετά να γράφουν κάθε δίτροχο που θα βρουν πάνω σε πεζοδρόμιο, εξαιρουμένων των διτρόχων των υπαλλήλων του δήμου μπροστά ακριβώς από το δημαρχείο. Βέβαια η κίνηση επί του πεζοδρόμου απαγορεύεται και ορθώς, αλλά όταν αυτός που κόβει βόλτες από τον ένα πεζόδρομο στον άλλο για να πάει από τη μία καφετέρια στην άλλη είναι κολλητός μας δεν τρέχει κάστανο, ενίοτε δε την αράζουμε πάνω στο μηχανάκι του κολλητού για να πιούμε τον καφέ μας στο τραπέζι, ξεθεωμένοι από την καθημερινή μισάωρη σκληρή δουλειά.
Σκεπτόμενος λοιπόν όλα αυτά δε μπορώ παρά να γελάσω από τη βαρύγδουπη δήλωση περί χάους στις πόλεις του μπάρμπα στην τηλεόραση. Ας έλεγε κάτι άλλο, κάποια πιο πιστευτή δικαιολογία, αλλά να μας δουλεύουνε μέσα στα μάτια μας και να νομίζουν ότι το κουτόχορτο είναι μέρος της διατροφικής συνήθειας όλων μας... λες και δεν βλέπουμε καθημερινά την παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα.
el_hymador
15/07/2013, 14:42
Καλά έκανες... σημασία έχει ότι ο ΣΥΡΙΖΑς το γύρισε ακόμα πιο πολύ προς all time classic ΠΑΣΟΚ, με κάτι από καλύτερο image. Θέλω να πω δεν έχει Τσοβόλα και Κουτσόγιωργα, λαικίζει στο βαθμό που αντέχει ο "ψαγμένος" αστός και όχι ξαδιάντροπα όπως ο Αντρέας. Διατηρεί το γιαλατζί επαναστατίκ momentum του αλλά παράλληλα λειαίνει με την ράσπα όλες τις αριστερές ακανθώσεις που ενοχλούσαν και τραυμάτιζαν τις εμποτισμένες συνειδήσεις των "θα μας πάρουν τα σπίτι οι κομμουνιστές" και "μας έσφαζαν με τα κονσερβοκούτια". Δηλαδή είναι νέα βελτιωμένη σύνθεση για ευκολότερη πέψη, να πειστεί και ο απογοητευμένος Καραμανλικός ότι δεν ψηφίζει κόκκινο, αλλά ροζ και μάλιστα ξεπλυμένο. Μια χαρά όλα. Άντε και εις ανώτερα, το επόμενο βήμα είναι μπαρμπά Κουβέλης image maker...
LsKostas
15/07/2013, 15:20
Καλά έκανες... σημασία έχει ότι ο ΣΥΡΙΖΑς το γύρισε ακόμα πιο πολύ προς all time classic ΠΑΣΟΚ, με κάτι από καλύτερο image. Θέλω να πω δεν έχει Τσοβόλα και Κουτσόγιωργα, λαικίζει στο βαθμό που αντέχει ο "ψαγμένος" αστός και όχι ξαδιάντροπα όπως ο Αντρέας. Διατηρεί το γιαλατζί επαναστατίκ momentum του αλλά παράλληλα λειαίνει με την ράσπα όλες τις αριστερές ακανθώσεις που ενοχλούσαν και τραυμάτιζαν τις εμποτισμένες συνειδήσεις των "θα μας πάρουν τα σπίτι οι κομμουνιστές" και "μας έσφαζαν με τα κονσερβοκούτια". Δηλαδή είναι νέα βελτιωμένη σύνθεση για ευκολότερη πέψη, να πειστεί και ο απογοητευμένος Καραμανλικός ότι δεν ψηφίζει κόκκινο, αλλά ροζ και μάλιστα ξεπλυμένο. Μια χαρά όλα. Άντε και εις ανώτερα, το επόμενο βήμα είναι μπαρμπά Κουβέλης image maker...
Γι’ αυτό δεν ευθύνονται μόνο τα κόμματα αλλά και ο μικροαστισμός που διαπερνά την ελληνική κοινωνία.όχι απο άποψη βέβαια , κάτι σαν τεμπελιά είναι.
Οι «νοικοκυραίοι» -δεξιοί και αριστεροί- κυριαρχούν και ζουν με τον φόβο να μην χάσουν αυτά που έχουν ήδη χάσει.
Ό,τι συμβαίνει με τους «νοικουραίους», συμβαίνει και με τους πολιτικούς. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Στην Ελλάδα όλοι ζούμε
Η αλήθεια είναι πάντως οτι μέσα στον Σύριζα βρίσκονται ΚΑΙ άνθρωποι σωστοί,
που δεν βαφτηκαν ροζ όπως πολύ σωστά είπες.
Το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι εάν θα καταφέρει ο Συριζα κάτι εως τώρα ακατόρθωτο.Να ενώσει την αριστερά.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, καναλάρχες και οικονομική ελίτ έγιναν μια γροθιά και -με την συνδρομή της ΔΗΜΑΡ- μας γονάτισαν.Η οπισφοφυλακή τους η ΧΑ φυσικά από κοντά..
αυτοί δουλεύουνε μαζί, εμείς γιατί δεν δουλεύουμε μαζί;
AristidisZ
15/07/2013, 15:24
Να ενώσει την αριστερά
το θέμα είναι πρωτίστως να αυτοπροσδιοριστεί η αριστερά και οι "αριστεροί" και κατόπιν βλέπουμε αν μπορεί να εκπροσωπηθεί από έναν ενιαίο φορέα...
....
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, καναλάρχες και οικονομική ελίτ έγιναν μια γροθιά και -με την συνδρομή της ΔΗΜΑΡ- μας γονάτισαν.Η οπισφοφυλακή τους η ΧΑ φυσικά από κοντά..
....
Πως το κατάφεραν αυτό;
LsKostas
15/07/2013, 16:21
Πως το κατάφεραν αυτό;
Πολύ απλά Η Δεξιά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάξει όλες τις μάσκες και να ενωθεί.
Κεντροδεξιοί, δεξιοί, νεοφιλελεύθεροι, φασίστες και νεοναζί, όλοι μαζί αγαπημένοι.
Και είναι λογικό αφού τα δάνεια του ΔΝΤ και η μοιρασία της εθνικής περιουσίας γίνεται μεταξύ τους.
Μαλάκας είναι ο Σάλλας πχ να μην θέλει το ΔΝΤ ?
Μαλάκας είναι κι ο Αλαφούζος να μην θέλει 60% ανεργία ?
Οπως είπα όλοι αυτοί ενώθηκαν...Εμείς τι κάνουμε?
Nostradamus
15/07/2013, 16:22
Να ενώσει την αριστερά.
Όταν λες να ενώσει την αριστερά τι εννοείς??
Καταρχήν μέχρι στιγμής υποχρέωσε σε αυτοδιάλυση τις συνιστώσες (με χρονική παράταση) αυτό δηλαδή που προσδιόριζε τον συνασπισμό εδώ και δεκαετίες. Αυτό δεν το λες ακριβώς δημοκρατική προσπάθεια ένωσης της αριστεράς.
Επίσης στην ένωση της αριστεράς δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνεται το ΚΚΕ (που δεν έστειλε ούτε εκπρόσωπο), και η ΔΗΜΑΡ που σύμφωνα με δηλώσεις ένθεν και ένθεν προς το παρόν δεν συζητούν σε καμία περίπτωση συνεργασία?
Τέλος με Φωτόπουλο (ΔΕΗ) Μπαλασόπουλο (ΠΟΕ ΟΤΑ) και τον έταιρο Καππαδόκη του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτή την στιγμή (της ΠΟΣΠΕΡΤ) στις πρώτες σειρές των καθισμάτων, στις αρχές της προηγούμενες εβδομάδας,να χαμογιελιούντε και να χαριεντίζονται μπροστά στίς κάμερες και στον φακό, μάλλον να μας προβληματίζει το τι ετοιμάζουν να ενώσουν θα έπρεπε.
LsKostas
15/07/2013, 16:51
Όταν λες να ενώσει την αριστερά τι εννοείς??
.
Δεν θα μπώ ΠΆΛΙ στο τριπάκι να εξηγήσω τα αυτονόητα.Οποιος κοιτάει την πάρτυ του και μόνο απλά δεν είναι Αριστερός
Αν το ΚΚΕ δεν έστειλε καν εκπρόσωπο σε ένα συνέδριο συγγενούς κόμματος ας το δούν οι ψηφορόροι του αυτό.
Δες όμως τι ωραία παιρνάνε την προπαγάνδα τους οι "αντίπαλοι" καναλάρχες και οικονομική ελίτ.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ φταίει για όλα , και δώσε Πρετεντέρη , και δώσε διχασμό δημόσιοι vs ιδιωτικοί και δώσε...
Το κατάπιες ολόκληρο το δόλωμα φίλε...
Για το μόνο που φταίει η Αριστερά είναι οτι δεν ενώνεται. Να μην συμφωνήσουν σε όλα αν θέλουν. Μια γενική γραμμή όμως ε του πούστη πια...
Θα μας μαζεύουν νύχτα από τα σπίτια μας οι φασίστες, και καποιοι ακόμα θα κατηγορούν ο ένας τον άλλον για ρεφορμισμό.
el_hymador
15/07/2013, 16:59
Κώστα, δεν φταίει κανένας έξωθεν παράγοντας ούτε υπάρχει κάποιο σχέδιο για την αποδόμηση της αριστεράς στην Ελλάδα. Μόνοι τους έκατσαν και έβγαλαν τα ματάκια τους, ο καθένας τη βιόλα του και το έργο γνωστό εδώ και χρόνια. Σε άλλα μέρη του κόσμου την χτύπησαν με ύπουλο τρόπο, εδώ δεν χρειάστηκε καν να μπουν στη διαδικασία. Ο ΣΥΡΙΖΑς αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είναι ειλικρινής, ας ήταν ειλικρινής ακόμη και αν συνέχζε να μοιάζει με τον αριστερό πύργο της Βαβέλ που έμοιαζε πριν κανά χρόνο +. Τα προσπαθώ να είμαι αρεστός στον κάθε φίτσουλα καλύπτοντας την αριστερίλα μου με σοσιαλοκεντρώα φτιασίδια, είναι αν μη τι άλλο ανειλικρίνια και δεν θα τους βγει σε καλό, άσε που φανερώνει εξουσιολαγνεια... (τι φανέρωνει;.... θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ένα πράμα...)
MG-KTiNoS
15/07/2013, 17:16
Κώστα, δεν φταίει κανένας έξωθεν παράγοντας ούτε υπάρχει κάποιο σχέδιο για την αποδόμηση της αριστεράς στην Ελλάδα. Μόνοι τους έκατσαν και έβγαλαν τα ματάκια τους, ο καθένας τη βιόλα του και το έργο γνωστό εδώ και χρόνια. Σε άλλα μέρη του κόσμου την χτύπησαν με ύπουλο τρόπο, εδώ δεν χρειάστηκε καν να μπουν στη διαδικασία. Ο ΣΥΡΙΖΑς αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είναι ειλικρινής, ας ήταν ειλικρινής ακόμη και αν συνέχζε να μοιάζει με τον αριστερό πύργο της Βαβέλ που έμοιαζε πριν κανά χρόνο +. Τα προσπαθώ να είμαι αρεστός στον κάθε φίτσουλα καλύπτοντας την αριστερίλα μου με σοσιαλοκεντρώα φτιασίδια, είναι αν μη τι άλλο ανειλικρίνια και δεν θα τους βγει σε καλό, άσε που φανερώνει εξουσιολαγνεια... (τι φανέρωνει;.... θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ένα πράμα...)
θες να σε διορίσω στη τράπεζα Ελλάδος με 1800 το μήνα?
Θες ?
(υποθετική ερώτηση να δεις πως αλλάζει ο κόσμος πιστεύω και ότι δεν υπάρχει σχέδιο....)
:a29:
Nostradamus
15/07/2013, 17:19
Το γεγονός ότι η Αριστερά δεν μπορεί να συνεργαστεί τόσα χρόνια, με αποτέλεσμα να γιγαντωθεί ένα φιλελεύθερο, καπιταλιστικό "τέρας" που σκοπό έχει να διαλύσει την εργατική τάξη και το δίκαιο του εργάτη, δεν σε προβληματίζει προσωπικά καθόλου??
Εννοώ ότι πόσο ποιο εγωιστικό μπορεί να γίνει το δεν υποχωρώ ας μένω σε ένα τραγικό ποσοστό, να μην συνεργάζομαι με ένα συγγενές κόμμα όπως σωστά αναφέρεις, μόνο και μόνο για να μην υποχωρήσω από τις αρχές και τις αξίες μου, όπως τις όρισα νύχτα χωρίς φεγγάρι πριν από χρόνια ολόκληρα και ενώ έχουν γίνει κοσμογονικές αλλαγές, κοινωνικά και πολιτικά.
Κατά τα άλλα εμείς τρώμε το δόλωμα ολόκληρο, ο διχασμός που μας πασάρουν οι καναλάρχες, οι δεξιοί και οι φασίστες καλά κρατεί, αλλά στις εκλογές έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 45 διαφορετικά ψηφοδέλτια της αριστερας που δεν μπορεί να μοιράσει σε 2 γάιδαρους άχυρο.
Στο δια τάυτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να γίνει Κόμμα όπως τα υπόλοιπα και όχι να παραμείνει συνασπισμός κομμάτων, για να δικαιούται το μπόνους των 50 εδρών σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο. Σε εποχές που οι αυτοδυναμίες και τα μεγάλα ποσοστά έχουν πάει περίπατο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Έπρεπε όμως να γίνει και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί έπρεπε να μπορεί να βγάζει κοινή γραμμή υπό ένα καταστατικό και να μην έχει ακραίες φωνές που κατά καιρούς χαλάνε την εικόνα. Ο πλουραλισμός απόψεων λοιπόν θα υπάρχει εντός αλλά θα είναι "φιμωμένος" εκτός. Μακάρι να μην αρχίσουν τα παρατράγουδα και το 30% της αριστερής πτέρυγας στις εσοκοματικές διαβουλεύσεις να μην αποδειχτεί πυρίτιδα.
Αν σοβαρευτεί η Αριστερά στην Ελλάδα τότε ναι υπάρχει ελπίδα και εγώ μαζί σου. Όταν όμως θα κόψουν τα καραγκιοζιλίκια τον λαϊκισμό και την ξύλινη γλώσσα. Γιατί προς το παρόν θυμίζουν κάτι απο την δεκαετία του 80 και πάμε για νέα παιδία της Αλλαγής.
MG-KTiNoS
15/07/2013, 17:22
Τη λέξη φασίστας να τη προσέξεις....
(φιλικά πάντα)
Ο φασισμός είναι πριν απ όλα στη ψυχή.
Θέλω πω ότι υπάρχουν "δεξιοί" που σε σχέση με κάτι "αριστερούς" είναι ΑΓΙΟΙ !
:rolleyes:
Nostradamus
15/07/2013, 17:31
Τη λέξη φασίστας να τη προσέξεις....
(φιλικά πάντα)
Ο φασισμός είναι πριν απ όλα στη ψυχή.
Θέλω πω ότι υπάρχουν "δεξιοί" που σε σχέση με κάτι "αριστερούς" είναι ΑΓΙΟΙ !
:rolleyes:
Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου καθόλου. Ο φασισμός είναι νοοτροπία και συμπεριφορές που δεν γνωρίζει πολιτικό στρατόπεδο.
Όσο για το "φιλικά πάντα", βασική αρχή και απαράβατος κανόνας. :beer:
Sorry που ξαναεπεμβαινω αλλα να συγκεντρωθει η αριστερα στην Ελλαδα και να κανει τι ακριβος;
Ή η σκεψη μας (σας) φτανει μεχρι την στιγμη του γενικου ξεσηκωμου και μετα ο θεος να βαλει το χερι του?
Γιατι κανεις Αλεξης δεν εχει μαγικο ραβδακι για να βρει δουλειες και χρηματα, στο αμεσο διαστημα μετα τις οποιες εκλογες, σε 1 μυριο κοσμο.
Γιατι ειτε υποχωρησει και μεινει στο Ευρο, ειτε φυγει απο το ευρο θα εχει πολλεμο απο ολες τις μεριες.
υ.γ. Γιατι οι "αριστεροι" ψυφοφοροι στην Ελλαδα ειναι σαν τις γκομενες που οταν τις ρωτησεις που θελουν να φανε σου λενε οπου θες εσυ αλλα σου απορυπτουν ολα τα μερη που του λες;
Γιατι αυτο το παλιο 2 δεξιοι=2 αποψεις, 2 αριστεροι=3 ποψεις ισχυει ακομα και ισος να εγιναν 4 οι αποψεις.
MG-KTiNoS
15/07/2013, 18:43
Sorry που ξαναεπεμβαινω αλλα να συγκεντρωθει η αριστερα στην Ελλαδα και να κανει τι ακριβος;
Ή η σκεψη μας (σας) φτανει μεχρι την στιγμη του γενικου ξεσηκωμου και μετα ο θεος να βαλει το χερι του?
Γιατι κανεις Αλεξης δεν εχει μαγικο ραβδακι για να βρει δουλειες και χρηματα, στο αμεσο διαστημα μετα τις οποιες εκλογες, σε 1 μυριο κοσμο.
Γιατι ειτε υποχωρησει και μεινει στο Ευρο, ειτε φυγει απο το ευρο θα εχει πολλεμο απο ολες τις μεριες.
υ.γ. Γιατι οι "αριστεροι" ψυφοφοροι στην Ελλαδα ειναι σαν τις γκομενες που οταν τις ρωτησεις που θελουν να φανε σου λενε οπου θες εσυ αλλα σου απορυπτουν ολα τα μερη που του λες;
Γιατι αυτο το παλιο 2 δεξιοι=2 αποψεις, 2 αριστεροι=3 ποψεις ισχυει ακομα και ισος να εγιναν 4 οι αποψεις.
Θες να σου πω κι εγώ μια άλλη άποψη?
Υπάρχουν κόμματα της μάσας και του βολέματος όπου η άποψη σου δεν παίζει κανένα ρολό. Βασικά δεν υπάρχει καν άποψη. Τέτοια κόμματα λοιπόν θα συνεργαστούν σήμερα με τον ένα βλαμμένο και αύριο με τον άλλο προκειμένου να μείνουν στα πράγματα. (ξέρεις τι λέω έτσι?)
Υπάρχουν και κόμματα άποψης τα οποία δεν είναι ΜΟΝΟ στην αριστερά. Τα κόμματα άποψης λοιπόν θα προσπαθήσουν να πείσουν για την άποψη τους και δεν θα δεχτούν κανένα συμβιβασμό. Ακολουθείς?
Δεν φτιάχτηκαν που λες για να βολέψουν κάποιον. Δεν ενδιαφέρονται να βολευτούν οι ίδιοι.
Φτιάχτηκαν μόνο και μόνο γιατί κάποιοι πίστεψαν σε κάτι. (σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία)
Συχνά τα κόμματα αυτά φτάνουν στα άκρα.
Συχνά μπορεί να μιλάμε και για θρησκείες ή αιρέσεις. (εικονομάχοι εικονολάτρες) οι οποίοι έλυσαν τις διαφορές τους με πολύ άσχημο τρόπο, αφού κανείς δεν υποχωρούσε στα πιστεύω του.
Τηρουμένων των αναλογιών πάντα έτσι?
Μην έρχεσε λοιπόν να μου πεις για γκόμενες γιατί εγώ θα σου πω για αδερφές.
Πούστηδες ρε παιδί μου, που σήμερα σου μιλούν για ελεύθερη οικονομία, αύριο κάνουν κόμμα με τον Κουβέλη και μεθ αύριο, με τον Καρατζαφέρη και τον αριστερό.
Ακολουθείς?
Άμα δε, τους τάξεις και τίποτα καλό και η ΧΑ δεν είναι και τόσο κακό κόμμα.
Εγώ σέβομαι ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που ακολουθούν τα πιστεύω τους, έστω κι αν είναι λανθασμένα (για μένα)
Αυτούς που συχαίνομαι είναι τους κωλοτούπες, τους υποκριτές και τους ψεύτες.
Ή είσαι ή δεν είσαι...
Τ άλλα χέστα !
Σε πάνε στο δεν είσαι !
Cpt. Haddock
15/07/2013, 18:54
Σας πέρασε απο το μυαλό οτι πιθανόν να μην είμαστε όλοι αριστεροί και να μη μας νοιάζει αν θα ενωθεί η οποία αριστερά η όχι, αλλα αν θα βρεθεί ποτέ ένας άξιος να κυβερνησει;
Υπάρχουμε κι εμείς οι μετριοπαθείς κεντρωοι ξέρετε, που αρθρογραφιες, τοποθετήσεις και θεωρητικές αμπελοφιλοσοφιες μας αφήνουν παγερα αδιάφορους, όπως επίσης και τα διάφορα συνέδρια και ομιλίες.
Να υπενθυμίσω επίσης, οτι είμαστε στο moto.gr και οχι στο Indymedia...
MG-KTiNoS
15/07/2013, 19:08
οκ ρε καθημερινιστή !
:p
(που τα έμαθες εσύ αυτά????)
:lol:
Βρε καλα τα λες αλλα μια αποψη ή ακομα και μια ιδεολογια δεν ειναι αρκετη προυποθεση για να γινει ενα κομμα.
Η ιδεολογια ειναι ενα εργαλειο (σκεψης), οχι ο αυτοσκοπος.
Πρεπει να προσαρμοζεις την ιδεολογια σου στην πραγματικοτητα και προς το συμφερον της κοινωνιας ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.
Αλλιως δεν εχεις κομμα με βασεις στην κοινωνια αλλα ιδεολογικο μουσειο με επισκεπτες.
Ειναι ιδεολογικος αυνανισμος οπου στην φανατσια του καθενος ολα ειναι οπως πρεπει.
Το αλλο προβλημα με τα κομματα ειναι το ιδιο που εχουν και τα συνθηματα.
Πρεπει το τελικο μηνυμα να ειναι παντα αρκετα αοριστο γιατι αλλιως θα υπαρξει διαφωνια και διασπαση.
Απο τα δυο παραπανω λοιπων συμπερενουμε οτι
1. Αν θες η γνωμη σου να εχει αξια μην γινεις οπαδος καποιοι κοματος.
2. Ο ιδεολογικος προσανατολισμος μας προσφερει ενδειξεις για τις προθεσεις καποιου αλλα οι πραξεις ειναι αυτες που μετρανε.
Cpt. Haddock
15/07/2013, 19:34
οκ ρε καθημερινιστή !
:p
(που τα έμαθες εσύ αυτά????)
:lol:
Διαβάζω κρυφά τα βραδια :smokin:
AristidisZ
15/07/2013, 19:42
αν θα βρεθεί ποτέ ένας άξιος να κυβερνησει;
Υπάρχουμε κι εμείς οι μετριοπαθείς κεντρωοι ξέρετε
ο άνθρωπός σου υπάρχει (http://www.enosikentroon.gr/)
Το φάντασμα της αριστεράς ας ενωθεί και μετά να πάει να πνιγεί παρέα με αυτούς που χαριεντίζεται. Θα ανακαλύψουμε όλοι μια ώρα αρχύτερα ότι έχει πεθάνει εδώ και 40 χρόνια. Θα ξεμείνουν και μερικοί περιμένοντας τον καλό, τον άφθαρτο, τον ιδανικό, τον άνθρωπο, τον σουπερ ντουπερ ηγέτη - κυβέρνητη - σωτήρα - αρχηγό. Μπορεί να μας βγει κάτι σε βασιλιάς ή ηγεμόνας, αλλά οκ, και αυτά στο πρόγραμμα είναι.
Οι υπόλοιποι, αν θέλουν να επιβιώσουν, μπορούν να ενωθούν σε ομάδες των 5,10,20,30 ανθρώπων...Για λόγους επιβίωσης, ισότιμα και δίχως διακρίσεις. Τόσο δύσκολο αλλά το μόνο ρεαλιστικό. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Όλα τ' άλλα είναι και θ' αποδειχθούν τραγικές αυταπάτες.
AristidisZ
15/07/2013, 19:53
Οι υπόλοιποι, αν θέλουν να επιβιώσουν, μπορούν να ενωθούν σε ομάδες των 5,10,20,30 ανθρώπων...Για λόγους επιβίωσης, ισότιμα και δίχως διακρίσεις. Τόσο δύσκολο αλλά το μόνο ρεαλιστικό. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Όλα τ' άλλα είναι και θ' αποδειχθούν τραγικές αυταπάτες.
σου έχω και εσένα λύση (http://www.youtube.com/watch?v=tLdUsANz1W4)
Δεν τους ξέρω τους κυρίους...Άπ' τον τίτλο μόνο μυρίζει διάφορα αντιπαθητικά ή φαντασμένα...
Άσε τους στρατούς και τα όπλα, με 3-4 γείτονες ή συναδέλφους μπορείς να βρεθείς και να αποφασίσεις ότι θα μοιραστείτε το αγγούρι; Εκεί είναι το θέμα
nikos_abel
15/07/2013, 20:54
Σας πέρασε απο το μυαλό οτι πιθανόν να μην είμαστε όλοι αριστεροί και να μη μας νοιάζει αν θα ενωθεί η οποία αριστερά η όχι, αλλα αν θα βρεθεί ποτέ ένας άξιος να κυβερνησει;
Υπάρχουμε κι εμείς οι μετριοπαθείς κεντρωοι ξέρετε, που αρθρογραφιες, τοποθετήσεις και θεωρητικές αμπελοφιλοσοφιες μας αφήνουν παγερα αδιάφορους, όπως επίσης και τα διάφορα συνέδρια και ομιλίες.
Ή άλλοι που δεν είναι τίποτα από όλα αυτά τα gps (δεξιά, ζερβά, ίσα πέρα κλπ) και θεωρούν αυτούς τους διαχωρισμούς και τις ανάλογες ταμπέλες βλακείες;
Η ανθρώπινη ανάγκη να ανήκω κάπου είναι (αν όχι ο μόνος) ένας από τους ισχυρότερους λόγους για την σημερινή κατάσταση.
Δεν είναι και τόσο κακό να αλλάζω θέση και γνώμη, ειδικά όταν η εμπειρία μου και οι (νέες) γνώσεις είναι το εργαλείο της σκέψης μου και ο οδηγός μου.
Το "Κωλοπετινίτσα γεννήθηκα και Κωλοπετινίτσα θα πεθάνω" είναι εμμονή, εγωισμός και εμπόδιο στη πρόοδο (και την ανάπτυξη βεβαίως βεβαίως).
Υ.Γ, Λιάκο καταλαβαίνεις ότι δεν αναφέρομαι σε σένα, απλά μου έδωσες ώθηση :heartpound:
Kostas2B
15/07/2013, 21:16
Ειδήσεις εδώ και πάάάάάρα πολύ καιρό δεν βλέπω, τυχαία σήμερα έπεσα σε ένα κανάλι για 5 λεπτά και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι είτε διαλύουν τη δημοτική αστυνομία πανελληνίως μάλλον, είτε τους απολύουν-βάζουν σε διαθεσιμότητα, δεν ξέρω κι εγώ πως το λένε... Ήταν ένας κύριος ο οποίος υποστήριζε με θέρμη ότι σε λίγο καιρό με τη διάλυση της δημοτικής αστυνομίας, ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας εικόνων χάους και αναρχίας στα αστικά κέντρα... σκεπτόμενος τη δημοτική αστυνομία στην πόλη μου, αυθόρμητα δεν συγκρατήθηκα κι έβαλα τα γέλια. Μου θυμίζει αυτό που λέγανε στην Κούβα "εμείς κάνουμε πως δουλεύουμε κι ο Κάστρο κάνει ότι μας πληρώνει".
Η δημοτική αστυνομία λοιπόν στην πόλη μου είναι κάτι τύποι και τύπισσες που δεν ξέρω πως προσλήφθηκαν, με μέσο ή όχι, με προσόντα ή όχι, με διαγωνισμό ή όχι, τους οποίους είχα ακούσει κάποια φορά με τα ίδια μου τα αυτιά να δηλώνουν ευθαρσώς "πολύ δουλέψαμε σήμερα, πάμε να γράψουμε κανα μηχανάκι ακόμα και μετά πάμε να την αράξουμε για φραπέ όλοι μαζί" και κρατήθηκα να μην τους αρχίσω στα γαμίδια... εκείνη τη φορά γιατί τελικά τους τα έψαλα άλλη φορά για άλλο λόγο. Καταρχάς δεν είναι καν δημοτική αστυνομία αλλά αστυνομία του κέντρου της πόλης. Μένω σε περιοχή εκτός του κέντρου, η οποία μπαίνει στη μνήμη της εκάστοτε δημοτικής αρχής κάθε 4 χρόνια που έρχονται και ρίχνουν άσφαλτο στην ίδια τρύπα σε ένα δυο δρόμους, αλλάζουν και καμιά λάμπα και οι χαρούμενοι δημότες ικανοποιημένοι που τους θυμήθηκαν πάνε και ψηφίζουν. Η περιοχή αυτή λοιπόν αποτελείται από ένα κεντρικό δρόμο όπου μονίμως τα πεζοδρόμιά του είναι μπλοκαρισμένα από γραψαρχίδηδες νεοέλληνες που θέλουν το τουτού τους ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω από το σπίτι παρκαρισμένο, με αποτέλεσμα να είσαι αναγκασμένος κάθε τόσο να βγαίνεις στον κεντρικό δρόμο και όταν έχεις και μικρό παιδί ή καρότσι ή είσαι ανάπηρος δεν είναι και το πιο επιθυμητό. Όσες φορές ρώτησα τους δημοτικούς αστυνομικούς γιατί δεν έρχονται και καμιά βόλτα από τη γειτονιά μας να γράψουν, η απάντηση ήταν πως οι αρμοδιότητές τους είναι μόνο μέσα στο κέντρο της πόλης και εκεί που μένω είναι μακρυά να έρχονται (άσε που έχει και ανηφόρα και δεν ενδείκνυται για τους χοντρούς τους κώλους). Το μόνο που κάνουν είναι να βγαίνουν κανα μισάωρο κάθε μέρα, να κόβουν καμιά κλήση για παρκάρισμα στα παρκόμετρα και μετά να γράφουν κάθε δίτροχο που θα βρουν πάνω σε πεζοδρόμιο, εξαιρουμένων των διτρόχων των υπαλλήλων του δήμου μπροστά ακριβώς από το δημαρχείο. Βέβαια η κίνηση επί του πεζοδρόμου απαγορεύεται και ορθώς, αλλά όταν αυτός που κόβει βόλτες από τον ένα πεζόδρομο στον άλλο για να πάει από τη μία καφετέρια στην άλλη είναι κολλητός μας δεν τρέχει κάστανο, ενίοτε δε την αράζουμε πάνω στο μηχανάκι του κολλητού για να πιούμε τον καφέ μας στο τραπέζι, ξεθεωμένοι από την καθημερινή μισάωρη σκληρή δουλειά.
Σκεπτόμενος λοιπόν όλα αυτά δε μπορώ παρά να γελάσω από τη βαρύγδουπη δήλωση περί χάους στις πόλεις του μπάρμπα στην τηλεόραση. Ας έλεγε κάτι άλλο, κάποια πιο πιστευτή δικαιολογία, αλλά να μας δουλεύουνε μέσα στα μάτια μας και να νομίζουν ότι το κουτόχορτο είναι μέρος της διατροφικής συνήθειας όλων μας... λες και δεν βλέπουμε καθημερινά την παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα.
Στη δικη μου πολη,στα δυτικα προαστεια,εχω ξεχασει ποτε τους ειδα τελευταια φορα...Ειχα ακουσει οτι ηταν και επι μηνες απληρωτοι,οποτε θα την εβγαζαν και μεσα στο Δημαρχειο...Χαλια μαυρα!
Λενε οτι θελουν να τους κανουν κανονικους αστυνομικους,με τι προσοντα ομως? Πολλοι απο αυτους ειναι τελειως ουνοι...
Θα ριξουν πολλοι κλαμα οι Doritos...(οι διορισμενοι απο την Ντορα δηλαδη!!!!)
LsKostas
16/07/2013, 10:11
Εγώ πάλι βλέπω οτι οι δημοτικοί αστυνομικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κομματικά διορισμένοι από την δεξιά.(εκπλήσομαι)
ΔΕΝ θα απολυθούν ουτε καν θα αξιολογηθούν στο εαν και κατά πόσο μπορούν να μπούν στην ήδη ανεκπαιδευτη Ε.Α.
Θα παρουν και όπλα και γιατί όχι, μπορέι να εξοστρακίσουν και καμία σφαίρα... Ούτως η άλλως καταστολή εργαζομένων θέλουν
και όχι προστασία των πολιτών
Από την άλλη διώκονται για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.'Οπως στο πρώτο μνημόνιο
Με το πρόσχημα της αξιολόγησης...
Ποιός θα αξιολογήσει όμως τους δασκάλους;
Οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι; Και με ποιά κριτήρια; Την κομματική ταυτότητα;
Την αξιολόγηση της Θατσερ που απέτυχε την έχουν ακούσει άραγε στην Μεγ.Βρετανία?
Έχουν ξαναγίνει ανάλογες "αξιολογήσεις" εκπαιδευτικών και δημ. υπαλλήλων πριν 80 χρόνια (δεν είναι δα τόσο πρωτότυπες)
και απολύθηκαν όλοι οι αντιφρονούντες καθηγητές-δάσκαλοι-δημ. υπάλληλοι.
Ποιοί έμειναν ... οι δεξιοί πάλι ( έκπληξη μεγάλη... )
Για όσους λένε για την τάχα εξίσωση της ευθύνης μεταξύ δεξιάς και αριστεράς
οι δήμοι, οι ΔΕΚΟ, τα σώματα ασφαλείας και τα Υπουργεία εξακολουθούν να είναι γεμάτα από "δικά μας παιδιά" για τα οποία δεν μιλάει κανείς,
εαν εξαιρέσεις ορισμένα ανεξάρτητα blog και ιστοσελίδες.
stefanos
16/07/2013, 10:38
Εγώ πάλι βλέπω οτι οι δημοτικοί αστυνομικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κομματικά διορισμένοι από την δεξιά.(εκπλήσομαι)
ΔΕΝ θα απολυθούν ουτε καν θα αξιολογηθούν στο εαν και κατά πόσο μπορούν να μπούν στην ήδη ανεκπαιδευτη Ε.Α.
Θα παρουν και όπλα και γιατί όχι, μπορέι να εξοστρακίσουν και καμία σφαίρα... Ούτως η άλλως καταστολή εργαζομένων θέλουν
και όχι προστασία των πολιτών
Από την άλλη διώκονται για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.'Οπως στο πρώτο μνημόνιο
Με το πρόσχημα της αξιολόγησης...
Ποιός θα αξιολογήσει όμως τους δασκάλους;
Οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι; Και με ποιά κριτήρια; Την κομματική ταυτότητα;
Την αξιολόγηση της Θατσερ που απέτυχε την έχουν ακούσει άραγε στην Μεγ.Βρετανία?
Έχουν ξαναγίνει ανάλογες "αξιολογήσεις" εκπαιδευτικών και δημ. υπαλλήλων πριν 80 χρόνια (δεν είναι δα τόσο πρωτότυπες)
και απολύθηκαν όλοι οι αντιφρονούντες καθηγητές-δάσκαλοι-δημ. υπάλληλοι.
Ποιοί έμειναν ... οι δεξιοί πάλι ( έκπληξη μεγάλη... )
Για όσους λένε για την τάχα εξίσωση της ευθύνης μεταξύ δεξιάς και αριστεράς
οι δήμοι, οι ΔΕΚΟ, τα σώματα ασφαλείας και τα Υπουργεία εξακολουθούν να είναι γεμάτα από "δικά μας παιδιά" για τα οποία δεν μιλάει κανείς,
εαν εξαιρέσεις ορισμένα ανεξάρτητα blog και ιστοσελίδες.
Σωστός ,και εγώ είμαι υπέρ των οριζοντιων απολύσεων ξεκινόντας από τους παλιότερους.
Από την άλλη η πλειοψηφία του κράτους είναι με διαφορά ΠΑΣΟΚ.
Την συνδεση του μισθου με την παραγωγικοτητα...
Για αρχη βαζεις εξαμηνιαιους στοχους (με βαση τον μεσο ορων π.χ.) σε καθε υπερεσια (αριθμο πολιτων που εξυπηρετηθηκαν ή υποθεσεων που διεκπεραιωθηκαν ή χρηματων που συγκεντρωθηκαν κτλπ).
Αν δεν πιασεις τους στοχους το πρωτο εξαμηνο, ο μισθος του προισταμενου μειωνετε στο 1/2, των αμεσος υφισταμενων του κατα 1/3 και των αμεσσος απο κατω στο 1/4 και παει λεγοντας.
Το δευτερο εξαμηνο ξανα μειωσεις (το 1/2 του 1/2 για τον προισταμενο κτλπ) και αν δεν υπαρχει συμμόρφωση ξεκινανε απολυσεις.
Αντιθετα αν η υπηρεσια τα παει πιο καλα απο το αναμενομενο εχει αυξήσεις στους μσιθους (αφου παραγει και φερνει (ειτε αμμεσα ειτε εμμεσα) εσωδα για το κρατος).
Να δειτε για πωτε εξαφανίζονται ουρες, ταλαιπωρια, αδιαφορια, προβληματα με υλικα, καθυστερησεις κτλπ.
MG-KTiNoS
16/07/2013, 11:32
Εγώ λέω να τους πετάξετε όλους στο Καιάδα...
Εγώ λέω να τους πετάξετε όλους στο Καιάδα...
Θα στομώσει το γκρέμι, ρε μάστορα...
nikos_abel
16/07/2013, 11:37
Για αρχη βαζεις εξαμηνιαιους στοχους (με βαση τον μεσο ορων π.χ.) σε καθε υπερεσια (αριθμο πολιτων που εξυπηρετηθηκαν ή υποθεσεων που διεκπεραιωθηκαν ή χρηματων που συγκεντρωθηκαν κτλπ).
Αν δεν πιασεις τους στοχους το πρωτο εξαμηνο, ο μισθος του προισταμενου μειωνετε στο 1/2, των αμεσος υφισταμενων του κατα 1/3 και των αμεσσος απο κατω στο 1/4 και παει λεγοντας.
Το δευτερο εξαμηνο ξανα μειωσεις (το 1/2 του 1/2 για τον προισταμενο κτλπ) και αν δεν υπαρχει συμμόρφωση ξεκινανε απολυσεις.
Αντιθετα αν η υπηρεσια τα παει πιο καλα απο το αναμενομενο εχει αυξήσεις στους μσιθους (αφου παραγει και φερνει (ειτε αμμεσα ειτε εμμεσα) εσωδα για το κρατος).
Να δειτε για πωτε εξαφανίζονται ουρες, ταλαιπωρια, αδιαφορια προβληματα με υλικα, καθυστερησεις κτλπ.
Δε μπορεί να ισχύσει για κάθε περίπτωση αυτό. Της υπαλλήλου στις πληροφορίες πως θα της θέσεις στόχο παραγωγικότητας;
Πόσους θα εξυπηρετήσει; Δεν το λέω για να φέρω εμπόδιο, απλά δεν είναι και τόσο εύκολο.
.................................................................................................... .....
Να δειτε για πωτε εξαφανίζονται ουρες, ταλαιπωρια, αδιαφορια προβληματα με υλικα, καθυστερησεις κτλπ.
Ρε Ορέστη, γιατί δεν αφήνεις μουστάκι ώστε να το στρίβεις στο ορεινό καφενείο που θα λύνεις όλα τα προβλήματα σε συζητήσεις τύπου: "Κάντε με πρωθυπουργό για 2 μέρες και θα δείτε ρε..."
nikos_abel
16/07/2013, 11:38
Ρε Ορέστη, γιατί δεν αφήνεις μουστάκι ώστε να το στρίβεις στο ορεινό καφενείο που θα λύνεις όλα τα προβλήματα σε συζητήσεις τύπου: "Κάντε με πρωθυπουργό για 2 μέρες και θα δείτε ρε..."
Το έθεσα ευγενικά :D
Δεεεε πας να μας βρεις καμια λυση με τους ανθεματισμενους ανορθωτες που εχω μπλεξει.
Αφηνω μουσι αλλα για πρωθυπουργος δεν κανω... Διοικητης αστροστολου θελω να γινω...:(
nikos_abel
16/07/2013, 11:44
Διοικητης αστροστολου θελω να γινω...:(
Εεεεεεεε :a38:
Δεεεε πας να μας βρεις καμια λυση με τους ανθεματισμενους ανορθωτες που εχω μπλεξει.
Λύσε εσύ το "εργασιακό" και στον τριγωνίζω τον αστέρα με την μία, λέμεεεεε.........
Δε μπορεί να ισχύσει για κάθε περίπτωση αυτό. Της υπαλλήλου στις πληροφορίες πως θα της θέσεις στόχο παραγωγικότητας;
Πόσους θα εξυπηρετήσει; Δεν το λέω για να φέρω εμπόδιο, απλά δεν είναι και τόσο εύκολο.
Με το κεφαλι... ποσα ατομα εξυπηρετησε.
Αμα θες να το κανεις και ποιο πιπερατο, δηνεις σε καθε "πελατη" πολιτη οπως φευγει απο την υπηρεσια ενα ερωτηματολογιο για το ποσο εξηπηρετηθικε.
Το αυτο και για τα νοσοκομεια και για τα σχολεια κτλπ που δεν υπαρχουν ποσοτικα στανταρ.
Εν παση περιπτωση το ολο θεμα της αξιολογησης μπορει να λυθει περα απο "ειδικες επιτροπες" και προβληματα διαφθορας και κομματικοποιησης...
Τα ειπα και φοραω το jetpack μου μιας και ο πλανητης μου με χρειαζετε...
AristidisZ
16/07/2013, 11:50
Με το κεφαλι... ποσα ατομα εξυπηρετησε.
Αμα θες να το κανεις και ποιο πιπερατο, δηνεις σε καθε "πελατη" πολιτη οπως φευγει απο την υπηρεσια ενα ερωτηματολογιο για το ποσο εξηπηρετηθικε.
Το αυτο και για τα νοσοκομεια και για τα σχολεια κτλπ που δεν υπαρχουν ποσοτικα στανταρ.
Εν παση περιπτωση το ολο θεμα της αξιολογησης μπορει να λυθει περα απο "ειδικες επιτροπες" και προβληματα διαφθορας και κομματικοποιησης...
Τα ειπα και φοραω το jetpack μου μιας και ο πλανητης μου με χρειαζετε...
καλά είμαστε τόσο άρρωστοι ως πολίτες αυτού του κράτους, που θα πήγαινε η άλλη στις πληροφορίες 30 φορές τη μέρα και θα μαύριζε την υπάλληλο επειδή της έφαγε τον γκόμενο (και άλλα τέτοια ωραία)
καλά είμαστε τόσο άρρωστοι ως πολίτες αυτού του κράτους, που θα πήγαινε η άλλη στις πληροφορίες 30 φορές τη μέρα και θα μαύριζε την υπάλληλο επειδή της έφαγε τον γκόμενο (και άλλα τέτοια ωραία)
απλα δεν μπορει να φανταστει ποσο μπαζει η ιδεα του ο ορεστης :wave2:
απλα δεν μπορει να φανταστει ποσο μπαζει η ιδεα του ο ορεστης :wave2:
Χειρωτερη ιδεα και απο την βαση μηχανης στο κοτσαδορο δλδ?
nikos_abel
16/07/2013, 11:55
Όλα αυτά γίνονται αλλά υπάρχει μια απλή προυπόθεση, που δεν τηρείται.
Να θέλουμε.
pipe_smoker
16/07/2013, 12:05
μπλα μπλα μπλα
Τους άλλους τους βόλεψες χθες.
Του Νικόλα μας που γιορτάζει κιόλα γιατί δεν του βρήκες λύση και τον άφηκες με το γλάρο στο χέρι ε?
Ή άλλοι που δεν είναι τίποτα από όλα αυτά τα gps (δεξιά, ζερβά, ίσα πέρα κλπ) και θεωρούν αυτούς τους διαχωρισμούς και τις ανάλογες ταμπέλες βλακείες;
Τρίτη μεγάλη ιδεολογία (http://www.xryshaygh.com/index.php/kinima) (διαβάζουμε το "1").
Πέρα από τη δεξιά και την αριστερά.
Πώς έλεγε ο Νίτσες "Πέρα από το καλό και το κακό"? Ε, κάπως έτσι:lol:
nikos_abel
16/07/2013, 12:14
Τρίτη μεγάλη ιδεολογία (http://www.xryshaygh.com/index.php/kinima) (διαβάζουμε το "1").
Πέρα από τη δεξιά και την αριστερά.
Πώς έλεγε ο Νίτσες "Πέρα από το καλό και το κακό"? Ε, κάπως έτσι:lol:
Μπερδεύτηκα, πως το διαβάζω; Από αριστερά προς τα δεξιά, από τα δεξιά προς τα αριστερά; Από πάνω προς τα κάτω;
Από κάτω προς τα πάνω;
Άσε, το βρήκα. Από μέσα προς τα έξω (μου βγήκαν τα άντερα από τα γέλια :lol: )
"Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ"
Προσπαθώ αλλά δεν ....:confused:
nikos_abel
16/07/2013, 12:31
"Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ"
"Πέρα από το καλό και το κακό"
δηλαδή
"Πέρα από τη λογική και τον παραλογισμό"
έτσι πάτε και ψηφίζετε;
Πιωμένοι;
pipe_smoker
16/07/2013, 12:34
Μπερδεύτηκα, πως το διαβάζω; Από αριστερά προς τα δεξιά, από τα δεξιά προς τα αριστερά; Από πάνω προς τα κάτω;
Από κάτω προς τα πάνω;
Άσε, το βρήκα. Από μέσα προς τα έξω (μου βγήκαν τα άντερα από τα γέλια :lol: )
Δεν το διαβάζεις αυτό αδερφέ.
Αυτό το μελετάς. Το νοιώθεις. Θέλει διαλογισμό για να μπεις στο νόημα (http://www.youtube.com/watch?v=VTm76Myy_4k).
Θέλεις αλλά δεν μπορείς ε?
Άσ'το πάνσοφε. Θα μας πάθεις τίποτα και θα ψαχνόμαστε μετά. Αυτό είναι πέραν των δυνάμεών σου:lol::lol::lol:
ΥΓ. Έλα αρκετά. Μην αρχίσετε να βολτάρετε στο site τους κι ανεβάσετε κανά πυρετό και βραχυκυκλώσετε τίποτα μέσα στα κεφάλια σας. Δεν είναι για χόρταση:lol:
AristidisZ
16/07/2013, 12:35
έτσι πάτε και ψηφίζετε;
με παρέα πάμε
295687
pipe_smoker
16/07/2013, 12:36
έτσι πάτε και ψηφίζετε;
Πιωμένοι;
Τα αυγά μόνο με μονοψήφιο IQ τα ψηφίζεις.
Τώρα αν θα είναι από πιώμα νόμιμο, παράνομο, κυριολεκτικό ή μεταφορικό.... Ανάλογα τα γούστα του καθενός.
el_hymador
16/07/2013, 16:31
Είναι από τις λίγες ψαγμένες λέξεις που γνωρίζουν, τις βάζουν γραμμένες σε χαρτάκια μέσα σε ένα αυθεντικό κράνος της Wermacht από τον δεύτερο και τραβάνε τυχαία. Κάπου αλλού στο site γράφουν: ΠΟΛΕΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! και από κάτω είχε likes και σχόλια "σιμφονο" "παιστα χρισωστωμε" "tsakiste toys aplitoys antifa" (σε άψογα ελληνικά) και τετοια
MG-KTiNoS
16/07/2013, 17:39
Είναι από τις λίγες ψαγμένες λέξεις που γνωρίζουν, τις βάζουν γραμμένες σε χαρτάκια μέσα σε ένα αυθεντικό κράνος της Wermacht από τον δεύτερο και τραβάνε τυχαία. Κάπου αλλού στο site γράφουν: ΠΟΛΕΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! και από κάτω είχε likes και σχόλια "σιμφονο" "παιστα χρισωστωμε" "tsakiste toys aplitoys antifa" (σε άψογα ελληνικά) και τετοια
να πας να δηαβάης ηστορία και να μη λες ότι θαις.
Άσχετε που θες να λέγεσε κι Έλλινας.
:moutza:
LsKostas
17/07/2013, 13:44
Ειναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα
Το δημοσιογραφικό μόρφωμα της Ελλάδας παρουσιάζει την μείωση του ΦΠΑ ως ΔΩΡΟ και υπό προυποθέσεις στους Ελληνες.
Δηλώσεις επί δηλώσεων και αναλύσεις επί αναλύσεων για ένα πράγμα που και μόνο που αυξήθηκε
έπρεπε να υπάρξουν ποινικές διώξεις στους εμπνευστές του.
Κατά τ αλλα τα "κοκκινα δάνεια" έχουν πουληθεί ή και παραχωρηθεί έως δώρο σε ξένους τραπεζίτες
οι οποίοι πιέζουν για την άρση της ασυλίας της πρώτης κατοικίας. Με τις ευλογίες και τις παραχωρήσεις απο τις δικές μας 3(τρις) πτωχευμένες τράπεζες.
Κατά τ άλλα δεν ξερω κατά πόσο η ΧΑ είναι επικίνδυνη ... σίγουρα στον δρόμο είναι και αντιμετωπίζεται δυναμικά.
Με τους γραβατάκηδες τι κάνουμε... Το να ψηφίζουμε (καθε 4 χρόνια) μόνο είναι πολύ λίγο
stefanos
17/07/2013, 13:54
Ειναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα
Το δημοσιογραφικό μόρφωμα της Ελλάδας παρουσιάζει την μείωση του ΦΠΑ ως ΔΩΡΟ και υπό προυποθέσεις στους Ελληνες.
Από την στιγμή που καταντήσαμε ζητιάνοι (κυριολεκτικά) γιατί σου φαίνεται περίεργο που κάνουν άλλοι κουμάντο?
Από την στιγμή που καταντήσαμε ζητιάνοι (κυριολεκτικά) γιατί σου φαίνεται περίεργο που κάνουν άλλοι κουμάντο?
Eσύ δεν έχεις βαρέσει γροθιά στο μαχαίρι ποτε;
Eσύ δεν έχεις βαρέσει γροθιά στο μαχαίρι ποτε;
Ναι ρε έξυπνε..
Να τραυματιστεί, να μην μπορεί νσ αποδώσει την Κυριακή στον αγώνα με τον Καρπόζηλο, να πάνε κατα διαλόλου τα προγνωστικά και οι αποδώσεις και να του σπάσουν τα γόνατα οι μπούκηδες...
MG-KTiNoS
17/07/2013, 16:17
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ
Η Ουγγαρία ζητεί από το ΔΝΤ να φύγει μια ώρα αρχύτερα
Υπόσχεση του κεντρικού τραπεζίτη για ταχύτερη εξόφληση του δανείου
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=522569
Η Ουγγαρία ζητεί από το ΔΝΤ να φύγει μια ώρα αρχύτερα
Υπόσχεση του κεντρικού τραπεζίτη για ταχύτερη εξόφληση του δανείου
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=522569
Σε πόσες μέρες λες ότι θα παραιτηθεί;
Ποια αδέρφια; Μάλλον ΕΓΓΟΝΙΑ εννοείς.... :rolleyes:
AUFGEBRACHT
17/07/2013, 22:01
Λέω να βάλω από τώρα στοίχημα πως μπορεί από 01/08/2013 να μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση αλλά οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες και απαράλλακτες...
Λέω να βάλω από τώρα στοίχημα πως μπορεί από 01/08/2013 να μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση αλλά οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες και απαράλλακτες...
Και δικαιος.
Να ξεκαθαρισω λιγο την υποθεση με το Φπα μιας και απο 01/8 θα πηξει ο κωλος μου.
Αν θυμαστε η πρωτη αλλαγη φπα ηταν απο 19 σε 21 ,λεφτα τοτε για την αλλαγη ,δεν τους εκατσε καλα μετα απο λιγο καιρο στο 23% αλλα λεφτα εκει.
Οι μαγαζατορες γενικως λογω αναδουλειας δεν αυξησανε το φπα στην εστιαση και επωμιστηκαν αυτη την οποια ζημια.Βεβαια ακομα καλυτερα προχωρησανε στο να μην κοβουν καθολου αποδειξεις.
Εν ολιγεις αγοραζαν τα προιοντα με 13% και πουλαγαν με 23% χρεωνοντας τον πελατη και αποδιδοντας μετα το Φπα,αν δεν εχεις αποδειξεις ομως δεν αποδιδεις τπτ.
Αν ειχαν λιγο μυαλο θα βλεπαν οτι το μετρο δεν θα πρεπε να το παρουν τοτε,για να κανεις καποιον φιλικο και υποστηρικτη του κρατους ειδικα στο φαι πρεπει να βαλεις το χαμηλοτερο Φπα δλδ 6,5 ωστε να κοβουν ολοι με τον φοβο να μην πεσουν στα χερια της εφοριας,περα οτι θα εδειχνε μια εικονα εμπιστοσυνης απο το κρατος απεναντι στον ταβερνιαρη.
Τωρα ζητανε με ειδικους τιμοκαταλογους να φαινεται η πριν τιμη με το 23 και η νυν με το 13.Και βεβαια οπως το λες οταν το σουβλακι ειχε πριν 2 χρονια 2€ και τωρα στην χειριτερη εχει 2€,πως θα το παει ο αλλος πιο κατω αφου ολοι την ζημια την εφαγε αυτος.
Ολα για το Θεαθηναι,ανθρωποι που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους περνους αποφασει ςγι αυτους που πηζει ο κωλος τους.
Χωρια που ωσπου να τεθει το μετρο σε εφαρμογη παει το καλοκαιρι .
Γαμω το κεφαλι μου! :moutza:
Kostas2B
17/07/2013, 22:33
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο φίλε...Η Ψωροκωσταινα δεν αλλάζει!
guzzistas
18/07/2013, 00:35
Ολα για το Θεαθηναι,ανθρωποι που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους περνους αποφασεις γι αυτους που πηζει ο κωλος τους.
Γαμω το κεφαλι μου! :moutza:
Και άνθρωποι που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και με παχυλούς μισθούς, καλούνται να ενδιαφερθούν τάχα μου να βρουν λύση για τους φτωχούς, άπορους, άνεργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους...
το άλλο με τον τοτό το ξέρει κανείς?
Τωρα ειδα στα εξωφυλλα των εφημεριδων την αντιστοιχια τιμων πριν και μετα την μειωση.Οι ανθρωποι ειναι τοσο τρομπες που δεν καταλαβαινουν οτι δεν μπορουν να ορισουν την τιμη των προιοντων στους καταστηματαρχες.
Η μειωση αφορα την καταβολη στην αποδοση του Φπα και μονο.
stefanos
18/07/2013, 09:19
Τωρα ειδα στα εξωφυλλα των εφημεριδων την αντιστοιχια τιμων πριν και μετα την μειωση.Οι ανθρωποι ειναι τοσο τρομπες που δεν καταλαβαινουν οτι δεν μπορουν να ορισουν την τιμη των προιοντων στους καταστηματαρχες.
Η μειωση αφορα την καταβολη στην αποδοση του Φπα και μονο.
Εσύ λές να μην καταλαβαίνουν ή ότι ζητοκραυγάζουν την απόφαση της κυβέρνησης?
Εσύ λές να μην καταλαβαίνουν ή ότι ζητοκραυγάζουν την απόφαση της κυβέρνησης?
Το 2 βεβαια!
BELZEBOYLIS
18/07/2013, 09:37
Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα αντιληφθούμε οτι το πρόβλημα μας δεν είναι το χρέος ! Έχουμε ελλειμματικό προυπολογισμό πάνω απο 20 χρόνια ! Και να μας το χαρίσουν το χρέος, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το δημιουργήσουμε ξανά...