View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
AUFGEBRACHT
26/09/2013, 22:47
Α... Κορυφαία μεταφραστική ατάκα σε ταινία... της πόρνης, σφαίρες παντου, εκρήξεις κι οι 2 ηρωες είναι παγιδευμένοι πίσω από κάτι... γυρνάει ο ένας στον άλλο και του λέει:
- Ι'm almost out or rounds
Μετάφραση : Μου τελειωσαν οι γύροι.
Γύρο κτόπουλο ή χοιρινό ρε ΖΩΟΝ!;!;!;!;
(rounds = σφαίρες)
Για να αλαφρύνουμε το κλίμα, η κορυφαία ίσως και πιο ευφάνταστη μετάφραση τίτλου ταινίας έγινε τη δεκαετία του 70 σε κινηματογράφο της Κορίνθου. Αφού είδε ο ιδιοκτήτης ότι η ταινία Βίβα Ζαπάτα πήγαινε άπατη, την επόμενη ημέρα μεταφράστηκε σε Ζήτω ο Κολοκοτρώνης :bawl:
MG-KTiNoS
26/09/2013, 22:54
Σιγά ρε φίλε... μας έστειλες όλους άφραγκους στη φυλακή... take it easy...
αυτό είναι το 1ο μέρος
Μέσα έχει και παρτ2
Η αραβονιάρα του Αχμέτ και άλλα τέτοια ωραία...
Πως το έγραψε?
ΒΣΜ ή κάτι τέτοιο...
(άμα λάχει βάρα Γεωργιανό να δεις τη γλύκα... Αλλά εκεί μη τζιζ... Πακιστάνο νηστικό στη στάση μόνο)
:D
Για να αλαφρύνουμε το κλίμα, η κορυφαία ίσως και πιο ευφάνταστη μετάφραση τίτλου ταινίας έγινε τη δεκαετία του 70 σε κινηματογράφο της Κορίνθου. Αφού είδε ο ιδιοκτήτης ότι η ταινία Βίβα Ζαπάτα πήγαινε άπατη, την επόμενη ημέρα μεταφράστηκε σε Ζήτω ο Κολοκοτρώνης :bawl:
XAτης ο ιδοκτητης.. :bawl:
Πάντως δεν ειμαστε εκτός κλιματος. Κάποιοι δημοσιογράφοι φέρουν τεραστια ευθυνη για το που ειμαστε.
AUFGEBRACHT
26/09/2013, 23:15
XAτης ο ιδοκτητης.. :bawl:
Πάντως δεν ειμαστε εκτός κλιματος. Κάποιοι δημοσιογράφοι φέρουν τεραστια ευθυνη για το που ειμαστε.
Δεν είπα ότι είμαστε εκτός κλίματος, να το αλαφρύνω είπα... Για εμένα τα ΜΜΕ φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Ο Alpha ας πούμε πανηγυρίζει που φαίνεται σε πλάνα του από ρεπορτάζ του 2012 ο δολοφόνος, αλλά ΜΟΥΓΚΑ για το ότι το ρεπορτάζ ήταν για τα συσσίτια για άπορους και αναξιοπαθούντες Έλληνες και δώστου τα "ας είναι καλά η Χ.Α. που μας σκέφτεται και μας δίνει ένα πιάτο ψωμί". Στο Star στο πάνελ της πατσαβούρας της Μελέτη χαριεντίζονταν οι κότες πόσο γλυκούλης είναι αυτός ο Κασιδιάρης και τι αρρενωπός και στο δελτίο ειδήσεων πόσο μοιάζει με τον Αθανάσιο Διάκο ο Μπαρμπαρούσης και πόσο πλάκα έχει. Τα δε ρεπορτάζ μίσους για τον Άγιο Παντελεήμονα και την αύξηση της εγκληματικότητας και το πόσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορείς στην Αθήνα τα ξεχάσανε ε; Εδώ στην επαρχία, ο γλοιώδης ιδιοκτήτης - αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος δημοσίευε αυτούσια τα δελτία τύπου από τον τοπικό πυρήνα, υμνούσε και διαφήμιζε τις εκδηλώσεις του κόμματος και βγαίνει ο καργιόλης προχτές με άρθρο του να κατακεραυνώσει λέει και να καταγγείλει το κόμμα της Χ.Α. που μέχρι 2 μήνες πριν διαφήμιζε. Scripta manent ρε πούστηδες!!!
AristidisZ
26/09/2013, 23:52
το κακό αουφγκεραλεν είναι ότι βέρμπολα βόλαντ...
blackbusa
27/09/2013, 01:10
- Ι'm almost out or rounds
Μετάφραση : Μου τελειωσαν οι γύροι.
ontws...ksexase to "sxedon"...
to proteleytaio superman...prin 3/4 xronia kati...
vomvardistiko me apo katw tou aggistrwmeno kati san space shuttle kai prepei na ginei enaeria apokolisi se ena sygkekrimo xrono kai xwro...pathainei ebloki to systima kai o xronos piezei...oi pilotoi me prwsopa agwnias...
"we gonna miss the launch"
tha xasoume to gevma....
to mono kalo ekeinis tis tainias...
AristidisZ
27/09/2013, 11:04
κανονικά έπρεπε να μπει στα ανέκδοτα, αλλά εντάξει...
Σίμος Κεδίκογλου: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται
(http://www.naftemporiki.gr/story/707740)
τι είπε το άτομο...
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
ο κολοκοτρωνης εθνικιστης,
ο χριστος αναρχικος,
ο σταλιν κομουνιστης,
ο γαπ καθηγητης σε παγκοσμιου εμβελειας πανεπιστημια των ηπα,
ο σναιπερ τιμονι,
το τουονο μηχανη,
το βαρελι εχει πατο......
παρακαλω μην γραψετε και αλλα ανεκδοτα...ΖΟΥΜΕ ενα ανεκδοτο!
:wave2:
χχαχαχα
Το ΑΥΤΟ:beer:
Επιτέλους μια περιγραφή (http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4099986/) του προβλήματος.
nikos_abel
27/09/2013, 11:23
Επιτέλους μια περιγραφή (http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4099986/) του προβλήματος.
Είχε μπει και στις αστείες αγγελίες, αλλά δεν έιχε αυτό
Υ.Γ # ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #
ΚΥΡΙΕΣ , ΚΥΡΙΟΙ , ΠΑΙΔΙΑ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , BLOCK , FORUM , SITE , ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ , ΚΑΝΑΛΙΑ , ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.-
:lol:
guzzistas
27/09/2013, 12:45
239.760 εμφανίσεις αγγελίας!!!!
Μέχρι στιγμής!!!
:bawl:
AristidisZ
27/09/2013, 13:20
Χρυσή Αυγή: Μηνυτήρια αναφορά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ
(http://www.naftemporiki.gr/story/707867)
MG-KTiNoS
27/09/2013, 14:31
Χρυσή Αυγή: Μηνυτήρια αναφορά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ
(http://www.naftemporiki.gr/story/707867)
:a9:
Pan (dvs)
27/09/2013, 16:06
Εν τω μεταξύ κάποιοι πήγανε και τα σπάσανε στο Πρώτο Ψ(Θ)έμα - νυν Πρώτο Θαίμα για το εξώφυλλο με τον Φύσσα να ψυχορραγεί στο πεζοδρόμιο, ο γλοιώδης διοπτροφόρος ατιμώρητος κομιστής μαύρου κατάμαυρου χρήματος βγήκε χεσμένος να κάνει τον ψευτοπαλικαρά ότι θα συνεχίσει να γράφει την αλήθεια, ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που ήταν το μόνο κανάλι που του συμπαραστάθηκε (όλως τυχαίως και το κανάλι που τον μισθοδοτεί), η Χούκλη ξεφύσησε με ανακούφιση που κανείς δημοσιογράφος δεν τραυματίστηκε, ανησύχησε που η ελευθερία του τύπου απειλείται και στη συνέχεια ακολούθησε ρεπορτάζ για το πως η Χ.Α. με κατασκευασμένα ρεπορτάζ παρουσιαζόταν σαν φιλεύσπλαχνη φιλανθρωπική οργάνωση με χαρακτηριστικό παράδειγμα κατά το ρεπορτάζ το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας για τη γιαγιά που συνοδεία χρυσαυγιτών έπαιρνε τη σύνταξη από ΑΤΜ επειδή φοβόταν και στην πραγματικότητα ήταν μάνα υποψήφιου βουλευτή. Κατά ειρωνική σύμπτωση η εφημερίδα ήταν το Πρώτο Θέμα :cry:
Θα ελεγα οτι ειμαι κατα της βιας.Μερικες φορες ομως πιανω τον εαυτο μου να ζηλευει καποιους που σε "ειδικες" περιπτωσεις φερονται βιαια.Π.χ.λυπαμαι που δεν ημουνα μαζι τους να βαραω και εγω το λαμογιο.Δεν γινεται να μου αρεσει και σκετος ο καφες αλλα και με τρεις κουταλιες ζαχαρη.
Βλεπω δημοσιογραφο και μου ερχετε καπως.Ξυπναει ο ανθρωπος των σπηλαιων μεσα μου.Σιγουρα εχω προβλημα,πρεπει να το ψαξω.
MG-KTiNoS
27/09/2013, 17:48
Βλεπω δημοσιογραφο και μου ερχετε καπως.Ξυπναει ο ανθρωπος των σπηλαιων μεσα μου.Σιγουρα εχω προβλημα,πρεπει να το ψαξω.
Στο δίπλα σπίτι έμενε ένας δημοσιογράφος της Καθημερ. και είχε έναν γάτο.
Ο γάτος λοιπον μια μέρα... ΤΟΝ ΕΚΛΑΣΕ και ήρθε κι έμεινε σε μένα.
Το έχεις ξανακούσει αυτό?
Εγώ έχω μεγαλώσει με γάτες και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ούτε ακούσει ποτέ !
:rolleyes:
(στο λόγο μου δε λέω ψέματα)
Pan (dvs)
27/09/2013, 19:26
Εγώ έχω μεγαλώσει με γάτες και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ούτε ακούσει ποτέ !
Καλα του ξηγηθηκε :lol::lol:
Αν τον είχε δημοσιογράφος αυτής της εφημερίδας λογικά έχεις κάνει την τύχη σου. Ο γάτος τρώει μόνο όσα παράγει, έχει ισοσκελίσει τα έσοδα-έξοδά σου, δεν απεργεί ότι και να του κάνεις και σου'χει δενδροφυτέψει όλο το σπίτι...
MG-KTiNoS
27/09/2013, 20:38
Αν τον είχε δημοσιογράφος αυτής της εφημερίδας λογικά έχεις κάνει την τύχη σου. Ο γάτος τρώει μόνο όσα παράγει, έχει ισοσκελίσει τα έσοδα-έξοδά σου, δεν απεργεί ότι και να του κάνεις και σου'χει δενδροφυτέψει όλο το σπίτι...
Ο γάτος ήταν μια χαρά όπως όλοι οι γάτοι, ο δημοσιγράφος κι αυτός όπως όλοι οι δημοσιογράφοι και η εφημερίδα που γράφει όλα αυτα τα ωραία, που λες θα είχε βάλει λουκέτο προ πολλού χωρίς τα χατηράκια του κράτους.
Σύμφωνα με τους ισολογισμούς αυτών των εταιρειών για το 1ο εννεάμηνο του 2012:
Ο ΔΟΛ έχει συνολικές υποχρεώσεις 215.221.346 ευρώ από τα οποία τα 134.486.379 ευρώ είναι δάνεια (τα 104.222.211 ευρώ βραχυπρόθεσμα).
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ έχει συνολικές υποχρεώσεις 210.851.609 ευρώ από τα οποία τα 164.305.064 ευρώ δάνεια (τα 141.479.557 βραχυπρόθεσμα).
Ο «Τηλέτυπος» (MEGA) έχει συνολικές υποχρεώσεις 191.546.356 ευρώ. Τα 119.566.225 είναι δάνεια από τα οποία τα 95.913.325 πρέπει να πληρωθούν σε ένα χρόνο.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχει συνολικές υποχρεώσεις 143.876.979 ευρώ από τις οποίες τα 95.539.028 είναι δάνεια (51.251.006 βραχυπρόθεσμα).
Η «Ναυτεμπορική» έχει υποχρεώσεις 9.159.386 ευρώ με βραχυπρόθεσμα δάνεια 2.998.110 ευρώ.
Οι «Αττικές Εκδόσεις» έχουν συνολικές υποχρεώσεις 42.907.720 ευρώ (τα 34.171.365 ευρώ βραχυπρόθεσμες). Τα δάνεια είναι 20.552.096 ευρώ (14.985.429 βραχυπρόθεσμα).
Η κοντη μνημη εχουν καποιοι η απλα απο τα τοσα που εχουν γινει απο το 2003 και μετα εχασαν τη μπαλα.
Ο χοντρομπαλας Αναστασιαδης με τον αλλο τον Γαρυφαλλοπουλο αν θυμαμαι καλα πριν κατι χρονια λογω κατι μικροδιαφορων 5εκ ευρια περιπου ,δεν ειχαν παει στα δικαστηρια λογω αυτης της εφημεριδας και ο χοντρος προσπαθουσε να εξηγησει που βρηκε τα 5εκ ευρια!? Απο πισω την Μπακογιαννη δεν ειχαν και κατι κομπινες με κρατικες χρηματοδοτησεις της εφημεριδας απο διαφημισεις κλπ?
Τοτε καταλαβα γιατι σου εδιναν οι εφημεριδες σπιτια,αυτοκινητα,και ροζ DVDακια.Γιατι εσυ επαιρνες την εφημεριδα για το DVD με τον κωλο της Αναστασια - ηταν πολυ ναρα - και την εφημεριδα την εβαζες ρεζερβα διπλα στο κωλοχαρτο η στο κλουβι για το καναρινι αλλαααα....αυτες οι κουφαλιτσες ελεγαν "Εμεις κυριοι ΠΟΥΛΑΜΕ 1.000.000 φυλλα,ολο και καποιος θα διαβαζει μια γνωμη για το ποσο καλα τα παει ο μπουλης" ...και πααααρε χρημαααααα.
Σχετικα με τα τελευταια την ΧΑ και τους αλλους που ειναι υποτιθεται δημοκρατικοι....οταν πλακωναν τον Σαμαρα με βιδες και καδρονια οι δημοκρατικοι της ΝΔ με την τοτε "πολιτικη ανοιξη"...γαργαρες σημερα
Οταν ειχαν πιασει για ληστειες τα παιδια καποιον απο τον ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλαβει ο ΤΣΙΠΡΑΣ...γαργαρες σημερα
Η σατυνομια απο ποιον εχει παρει γραμμη για το πως θα κινηται τα τελευταια 40 χρονια?Μηπως απο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ?Τωρα "ανακαλυψαν" οτι κατι δεν παει καλα?
Η ΧΑ ειναι μια συμμορια ,δουλευει ακριβως οπως η Ιταλικη Μαφια,ομως αυτη η συμμορια οπως και στην Ιταλια ειναι αποτελεσμα του ανικανου κρατους που εφτιαξαν ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ τα τελευταια χρονια και τωρα φοβουνται μην χασουν τις καρεκλες τους και οτι δεν τους αρεσει το βγαζουν εκτος νομου.Δηλαδη λενε π.χ οτι οι εφεδροι προσβαλουν την δημοκρατια με αυτο που ολοι οι Ελληνες συμφωνουν οτι και οι 300 να πανε στα σπιτια τους,με αυτο που ο ΓΑΠ αφου επεσε ελεγε να κανουν,κυβερνηση προσωπικοτητων και να μην μπορουν οι ηδη βουλευτες να ξαναβαλουν υποψηφιοτητα -τι παραπανω θελει καποιος για αποδειξη οτι ειναι ανικανοι και προδωτες?- και σημερα γραφει στο εθνος "«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας) – Φιλελλήνων – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Λ. Β. Όλγας – αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου – αριστερά Λ. Β. Σοφίας – δεξιά Πλουτάρχου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – Κανάρη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Καποδιστρίου – αριστερά Γ' Σεπτεμβρίου –δεξιά Σατωβριάνδου – Σωκράτους – αριστερά Λυκούργου – αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».
Σας θυμιζει κατι??
Ο Μητσοτακης αυτος που απολυει σημερα δεν ηταν αυτος που απο το σκανδαλο της Siemens ειχε παρει ως δωρο 200 τοστιερες,50 πλυντηρια κατι ψυγεια κλπ? Δεν τα λεω εγω..γραμμενα στις ιδιες ρουφιανοεφημεριδες ηταν το 2008-9.
Αυτοι αλλαζουν τους νομους κομμενους και ραμενους στα μετρα τους.
Ο ΓΑΠ ειναι τουριστας και γιαυτον πραγματι δεν τρεχει τιποτα , ο αλλος ο χοντρος Καχραμαν ακομα δεν λεει να μιλησει!Τον ξεβρακωσε ακομα και η Αγγελοπουλου στο βιβλιο της και στην Τν αλλα ο μπουλης ακομα δεν μιλαει...εχει γιενει καπουτσινος μαλλον με ορκο σιωπης.
Αυτα και αλλα πολλα ειναι τα παραδειγματα που ολοι ξερουμε.
Απλα με ενοχλει οταν λεει στις ειδησεις οταν μιλανε οι Γερμανοι κ αλλοι ξενοι
"Θαυμαζουμε το κουραγιο και την υπομονη των Ελληνων".
Αυτο που κανονικα μαλλον λενε ειναι "Θαυμαζουμε την μαλακια των Ελληνων και την υπομονη τους"
MG-KTiNoS
28/09/2013, 11:04
τους μαζέψανΕ...
:rotflmao:
Garfield
28/09/2013, 11:48
Η κοντη μνημη εχουν καποιοι η απλα απο τα τοσα που εχουν γινει απο το 2003 και μετα εχασαν τη μπαλα.
Ο χοντρομπαλας Αναστασιαδης με τον αλλο τον Γαρυφαλλοπουλο αν θυμαμαι καλα πριν κατι χρονια λογω κατι μικροδιαφορων 5εκ ευρια περιπου ,δεν ειχαν παει στα δικαστηρια λογω αυτης της εφημεριδας και ο χοντρος προσπαθουσε να εξηγησει που βρηκε τα 5εκ ευρια!? Απο πισω την Μπακογιαννη δεν ειχαν και κατι κομπινες με κρατικες χρηματοδοτησεις της εφημεριδας απο διαφημισεις κλπ?
Τοτε καταλαβα γιατι σου εδιναν οι εφημεριδες σπιτια,αυτοκινητα,και ροζ DVDακια.Γιατι εσυ επαιρνες την εφημεριδα για το DVD με τον κωλο της Αναστασια - ηταν πολυ ναρα - και την εφημεριδα την εβαζες ρεζερβα διπλα στο κωλοχαρτο η στο κλουβι για το καναρινι αλλαααα....αυτες οι κουφαλιτσες ελεγαν "Εμεις κυριοι ΠΟΥΛΑΜΕ 1.000.000 φυλλα,ολο και καποιος θα διαβαζει μια γνωμη για το ποσο καλα τα παει ο μπουλης" ...και πααααρε χρημαααααα.
Σχετικα με τα τελευταια την ΧΑ και τους αλλους που ειναι υποτιθεται δημοκρατικοι....οταν πλακωναν τον Σαμαρα με βιδες και καδρονια οι δημοκρατικοι της ΝΔ με την τοτε "πολιτικη ανοιξη"...γαργαρες σημερα
Οταν ειχαν πιασει για ληστειες τα παιδια καποιον απο τον ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλαβει ο ΤΣΙΠΡΑΣ...γαργαρες σημερα
Η σατυνομια απο ποιον εχει παρει γραμμη για το πως θα κινηται τα τελευταια 40 χρονια?Μηπως απο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ?Τωρα "ανακαλυψαν" οτι κατι δεν παει καλα?
Η ΧΑ ειναι μια συμμορια ,δουλευει ακριβως οπως η Ιταλικη Μαφια,ομως αυτη η συμμορια οπως και στην Ιταλια ειναι αποτελεσμα του ανικανου κρατους που εφτιαξαν ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ τα τελευταια χρονια και τωρα φοβουνται μην χασουν τις καρεκλες τους και οτι δεν τους αρεσει το βγαζουν εκτος νομου.Δηλαδη λενε π.χ οτι οι εφεδροι προσβαλουν την δημοκρατια με αυτο που ολοι οι Ελληνες συμφωνουν οτι και οι 300 να πανε στα σπιτια τους,με αυτο που ο ΓΑΠ αφου επεσε ελεγε να κανουν,κυβερνηση προσωπικοτητων και να μην μπορουν οι ηδη βουλευτες να ξαναβαλουν υποψηφιοτητα -τι παραπανω θελει καποιος για αποδειξη οτι ειναι ανικανοι και προδωτες?- και σημερα γραφει στο εθνος "«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας) – Φιλελλήνων – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Λ. Β. Όλγας – αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου – αριστερά Λ. Β. Σοφίας – δεξιά Πλουτάρχου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – Κανάρη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Καποδιστρίου – αριστερά Γ' Σεπτεμβρίου –δεξιά Σατωβριάνδου – Σωκράτους – αριστερά Λυκούργου – αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».
Σας θυμιζει κατι??
Ο Μητσοτακης αυτος που απολυει σημερα δεν ηταν αυτος που απο το σκανδαλο της Siemens ειχε παρει ως δωρο 200 τοστιερες,50 πλυντηρια κατι ψυγεια κλπ? Δεν τα λεω εγω..γραμμενα στις ιδιες ρουφιανοεφημεριδες ηταν το 2008-9.
Αυτοι αλλαζουν τους νομους κομμενους και ραμενους στα μετρα τους.
Ο ΓΑΠ ειναι τουριστας και γιαυτον πραγματι δεν τρεχει τιποτα , ο αλλος ο χοντρος Καχραμαν ακομα δεν λεει να μιλησει!Τον ξεβρακωσε ακομα και η Αγγελοπουλου στο βιβλιο της και στην Τν αλλα ο μπουλης ακομα δεν μιλαει...εχει γιενει καπουτσινος μαλλον με ορκο σιωπης.
Αυτα και αλλα πολλα ειναι τα παραδειγματα που ολοι ξερουμε.
Απλα με ενοχλει οταν λεει στις ειδησεις οταν μιλανε οι Γερμανοι κ αλλοι ξενοι
"Θαυμαζουμε το κουραγιο και την υπομονη των Ελληνων".
Αυτο που κανονικα μαλλον λενε ειναι "Θαυμαζουμε την μαλακια των Ελληνων και την υπομονη τους"
ΣΩΣΤΟΣ!!!
notakos600
28/09/2013, 11:57
τους μαζέψανΕ...
:rotflmao:
Δεν μαζεύονται με τίποτα αυτοί. :bawl:
όποιος πραγματικά πίστευε ότι η ΧΑ θα έλυνε όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μετά την μεταπολίτευση με "Αααα Οοοοοου και ΧΑ ΝΔΦΚ" είναι τόσο μα τόσο γελασμένος και δυστυχώς αμετανόητος οπότε πάμε άλλη μία ...
300177
el_hymador
28/09/2013, 12:09
άντε να βγούνε και στο δρόμο οι υποστηρικτές να τα σπάσουν να τους συλλάβουν και αυτούς...
el_hymador
28/09/2013, 12:10
+1000
notakos600
28/09/2013, 12:22
Γνωστός μου αστυνομικός κλήθηκε να πάει στην υπηρεσία επειγόντως, μάλλον θα είναι σε επιφυλακή... ;)
AristidisZ
28/09/2013, 12:26
Γνωστός μου αστυνομικός κλήθηκε να πάει στην υπηρεσία επειγόντως, μάλλον θα είναι σε επιφυλακή... ;)
λογικό...
skylaros
28/09/2013, 12:26
Μη τον δέσουν και αυτόν :p
AristidisZ
28/09/2013, 12:28
Μη τον δέσουν και αυτόν :p
Ένας ειδικός φρουρός είναι μεταξύ των συλληφθέντων για τη δράση της Χρυσής Αυγής... (http://www.naftemporiki.gr/liveblog/708169)
el_hymador
28/09/2013, 12:32
Ένα 13% έχει μείνει χωρίς τσομπάνη... κάτι μου λέει ότι ακόμα και το ΚΚΕ θα βάλει στο πρόγαμμα δεξιές κορώνες μπας και τους προσελκύσει. Έχει να πέσει γέλιο...
AristidisZ
28/09/2013, 12:36
το πράμα φαινόταν ότι πήγαινε προς τα κει, αν αναλογιστούμε τι πέσιμο μας είχε γίνει απόξω για τα παλικάρια...
το θέμα είναι τι θα γίνει προφανώς την άλλη βδομάδα
ο καλύτερος είναι ο Σαμαράς πάντως, τους μάζεψε όλους και την έκανε Λούης :bawl:
skylaros
28/09/2013, 12:45
ρε φίλε όντως το αυτό, μιλάμε για τα πλέον ιστορικά γεγονότα από την μεταπολίτευση σε ότι αφορά διώξεις προς "πολιτικά" πρόσωπα και ο πρωθυπουργός απλά έφυγε... ok δεν είναι να δίνεις αξία στα μιάσματα της ΧΑ ( τα οποία καλόβλεπε ο Σαμαράς και τους άπλωνε το χέρι) αλλά έλεος έστω και για το τυπικό της υπόθεσης δε θα έπρεπε να είναι εδώ? αν δεν ήταν τσιράκια του συστήματος ήδη θα είχαν δημιουργήσει τρομακτικούς κλυδωνισμούς στο σύστημα.
Έτσι και κάτι για το γαμώτο, γίνεται κάτι και μαζεύουν αγωνιστές από κάπου και γίνεται στη ΓΑΔΑ της κακομοίρας από κόσμο, συγκρούσεις ξύλο συλλήψεις και συνέλαβαν τους αρχηγούς τους (όλη τη μπλέμπα αυτή τέλος πάντων) και έχει 100 άτομα απ'εξω είναι η αλληλεγγύη του ρουφιάνου αυτή ...
AristidisZ
28/09/2013, 12:47
ποιο οπαδοί βρε συ
ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΕΣ ήταν που είχαν την ψευδαίσθηση ότι η ΧΑ θα έδινε μπουνιά στο σύστημα
τελικά έμεινε στις μπουνιές στα Πακιστάνια...
AristidisZ
28/09/2013, 12:49
παρεπιμπτόντως, άρθρο 51 του συντάγματος:
Άρθρο 51
Ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους.
skylaros
28/09/2013, 12:50
χαχαχαχα και οι έξω είναι με πλαστικά κοντάρια στις σημαίες ...
Προβλέπω να γίνονται όλοι "Πέτρος" "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις"
και τέλος να φάω σκατά αλλά το κόβω, να πέρδεσαι σε μια συγκέντρωση και να σε τραβάνε για κακούργημα τώρα που χτυπάνε τη βία ... :ppp
blackbusa
28/09/2013, 12:53
Ένα 13% έχει μείνει χωρίς τσομπάνη... κάτι μου λέει ότι ακόμα και το ΚΚΕ θα βάλει στο πρόγαμμα δεξιές κορώνες μπας και τους προσελκύσει. Έχει να πέσει γέλιο...
Kwsti nomizw den tha gelasoume katholou...
pio megali malakia den borousan na kanoun...me ton tropo pou to ekanan ennow...synnelavan kai en energia vouleftes (ara gia tin wra tha tous klasoun kai ta @@)...
i istoria (pou einai enantion mas) elpizw na mas diapsefsei...
AristidisZ
28/09/2013, 12:55
synnelavan kai en energia vouleftes (ara gia tin wra tha tous klasoun kai ta @@)...
αν είναι ποινικά αδικήματα, μην είσαι τόσο σίγουρος...
χώρια που την άλλη βδομάδα ψηφίζεται νόμος ΕΞΠΡΕΣ
blackbusa
28/09/2013, 13:05
αν είναι ποινικά αδικήματα, μην είσαι τόσο σίγουρος...
χώρια που την άλλη βδομάδα ψηφίζεται νόμος ΕΞΠΡΕΣ
kai i prodosia einai kakourgima alla ta antanaklastika tis "aytonomis" dikaiosynis koimate tosa xronia...
kai dystixws o ellinikos laos exei diksei oti ksexnaei efkola afou koimate perissotero..
tespa...
Το τέκνο της Καλαμάτας το τρέχει πολύ γρήγορα και έχει πιάσει το κόλπο...
Αυτοί που νομίζουν ότι "έγινε κάτι καλό", θα διαψευσθούν εντός των επόμενων εβδομάδων ή μηνών...
Το βαθύ κράτος πήγε να μαζέψει το εμφανές και παραστρατημένο παρακράτος.
Δυστυχώς η ιστορία δεν αλλάζει με φυλακίσεις ακροδεξιών, θα ήταν πολύ εύκολο.
Όσο υπάρχει από τα κάτω φασισμός, ρατσισμός, λαϊκισμός, φτήνια στη σκέψη, ατομισμός, συνομωσιολογίες, και άλλα τέτοια σκατά...θα δικαιολογείται ο κάθε Σαμαράς να μαζεύει από το αφτί τα παραστρατημένα πολιτικά αδέρφια του επειδή το παράκαναν...(και στην καλή συγκυρία θα τους αμολά ξανά πάνω σε όσους αγωνίζονται να επιβιώσουν...)
Κατά τα λοιπά είναι καλή ημέρα σήμερα, έχει ήλιο, είναι για καφέδες, βόλτες και τέτοια
MG-KTiNoS
28/09/2013, 13:17
άντε να βγούνε και στο δρόμο οι υποστηρικτές να τα σπάσουν να τους συλλάβουν και αυτούς...
σιγά μη βγουν...
MG-KTiNoS
28/09/2013, 13:25
Αυτοί που νομίζουν ότι "έγινε κάτι καλό", θα διαψευσθούν εντός των επόμενων εβδομάδων ή μηνών...
Όσο υπάρχει από τα κάτω φασισμός, ρατσισμός, λαϊκισμός, φτήνια στη σκέψη, ατομισμός, συνομωσιολογίες, και άλλα τέτοια σκατά...θα δικαιολογείται ο κάθε Σαμαράς να μαζεύει από το αφτί τα παραστρατημένα πολιτικά αδέρφια του επειδή το παράκαναν...(και στην καλή συγκυρία θα τους αμολά ξανά πάνω σε όσους αγωνίζονται να επιβιώσουν...)
Κατά τα λοιπά είναι καλή ημέρα σήμερα, έχει ήλιο, είναι για καφέδες, βόλτες και τέτοια
Κοίτα να δεις καλό έγινε έστω και αργά.
(και είχε ξαναγίνει με τον παλιό αρχηγό που είναι ακόμα μέσα)
Δεν μπορείς να σκοτώνεις κόσμο και να λες δε τρέχει τίποτα.
Όσο για το κράτος και το παρακράτος ένα σου λέω (ξαναλέω)
Όταν πήγε ο Αβραμό στην Αμερική τον έπιασαν απ τη μούρη για τη ΧΑ κι εκεί δεν παίζεις γιατί γαμάνε !
Είναι τα αφεντικά των αφεντικών.
υγ
θα δουν βρε παιδί μου που έμενε κι ο Γιώργης !
blackrose
28/09/2013, 13:38
+1000......:)
σε λιγο ο χαμαιλεοντας αυτος θα γινει "ηρωας"..........κατι ακουστηκε οτι θα τους αναλαβει το σωμα που δικαζει τον"κυριο"ψωμιαδη.
MG-KTiNoS
28/09/2013, 13:44
+1000......:)
σε λιγο ο χαμαιλεοντας αυτος θα γινει "ηρωας"..........κατι ακουστηκε οτι θα τους αναλαβει το σωμα που δικαζει τον"κυριο"ψωμιαδη.
ναι αλλά κάτι μου λέει ότι θα βλέπει το Γκόσμο καρό !
Όταν πήγε ο Αβραμό στην Αμερική τον έπιασαν απ τη μούρη για τη ΧΑ κι εκεί δεν παίζεις γιατί γαμάνε !
υγ
Οποτε καταλαβαινεις και για τι καραγιοζηδες μιλαμε.
Δεν του τραβηξαν τ αυτι κ#υλι τριαξονικο του εκατσαν.
Στην Γαλλια ειναι μαλλον φασιστες που εχουν τον Λεπεν ποσα χρονια ,στην Γερμανια που τελευταια "ανακαλυψαν" οτι οι δικες τους μυστικες υπηρεσιες ειχαν παρε δωσε και καλυπταν ναζιστες..εκει τους κλανουν τα ππαρια.
Στην Ελλαδα ειναι για να μας τα χωνουν απο παντου και να μην καταλαβαινεις απο που σου ερχεται.
Την ΧΑ την βγαζεις εκτος πολυ ευκολα και χωρις ολες αυτες τις μαλακιες περι κουλτουρας και παιδειας.
Κανεις τα αυτονοητα απλα πραγματα.
Την ΧΑ δεν την ψηφησαν για να ανοιξει εργοστασια αλλα για να λυσει το ακομα ενα προβλημα που φροντισε το ελληνικο κρατος να δημιουργησει ...τα γκετο ,την ανασφαλεια και την ατιμωρησια.
Αν θελεις να τα λυσεις κανεις το εξης απλο.
Οποιος νοικιαζει σπιτι σε λαθραιο η και νομιμο και αυτος κανει επινοικιαση ...του παιρνεις το σπιτι με την μια και του βαρας και ενα ωραιο προστιμο 100χιλιαρικα χωρις διακιωμα εφεσης ,δικης αναβολης ετσι για να γουσταρει.Απλα πραγματα.
Το ιδιο κανεις για οποιον απασχολει λαθραιους η νομιμους μεταναστες και δεν τους ασφαλιζει...π.χ στα χωραφια.Του παιρνεις με την μια το χωραφι και 100χιλιαρικακια προστιμο για να γουσταρει και ο βουκολος.
Αν μετα απο αυτο υπαρχει ενας που θα κανει τετοιες παρανομιες που δημιουργουν μαυρη εργασια,γκετο κλπ κλπ εμενα να με χεστε.
οι αλλοι στον Αγ.Παντελεημωνα εχουν χασει οτι αξια μπορει να ειχε το μοναδικο σπιτι που εχουν.Οταν η ΧΑ τους υποσχετε "θα σας καθαρησουμε την περιοχη" ,πως να μην τον ψηφισει ο αλλος.
Απλα πραγματα και παραδειγματα και εφαρμογες πολλες.Απλα για καποιο λογο ΔΕΝ "ΘΕΛΟΥΝ να τα κανουν
blackrose
28/09/2013, 13:53
ναι αλλά κάτι μου λέει ότι θα βλέπει το Γκόσμο καρό !
πραγματικα κατω απο αλλες συνθηκες θα γελαγα,αλλα τωρα μου ειναι δυσκολο. ριξε μια ματια στο ρεπορταζ εδω και θα καταλαβεις http://prezatv.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1305.html#more
el_hymador
28/09/2013, 14:17
πραγματικα κατω απο αλλες συνθηκες θα γελαγα,αλλα τωρα μου ειναι δυσκολο. ριξε μια ματια στο ρεπορταζ εδω και θα καταλαβεις http://prezatv.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1305.html#more
To ότι υπάρχουν ένα κάρο πυροβολημένοι που εχουν δημιουργήσει ο καθένας τη δική του μ@λ@κι@ είναι γνωστό. Ο νοικοκυραίος όμως πρώην ψηφοφόρος της ΧΑ δεν θα κοιτάξει προς τα εκεί, καθότι μιλάμε για σκορποχώρι το οποίο είναι hit and run τύπου. Σιγά μην σηκωθεί από τον καναπέ για να πάει να πλακώνεται με τους ακροαεριστερούς και να κυνηγά λαθρομετανάστες. Απ΄ότι φαίνεται το 13% θα κοιτάξει να ψάξει άλλου μια γονεϊκη φτερούγα να κρυφτεί και να του χαϊδεύει τα αυτία ότι αυτός δεν φταίει σε τίποτα... η ΑΝΕΛ του Κα(υ)μμένου μια χαρά είναι για όλους αυτούς.
kalgeorge
28/09/2013, 14:28
όποιος πραγματικά πίστευε ότι η ΧΑ θα έλυνε όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μετά την μεταπολίτευση με "Αααα Οοοοοου και ΧΑ ΝΔΦΚ" είναι τόσο μα τόσο γελασμένος και δυστυχώς αμετανόητος οπότε πάμε άλλη μία ...
300177
auti einai foto gaurou re....min antigrafeis :D
υγ
Κοίτα τι είναι ανησυχητικό.
Δεν ξέρω αν τα δικαστικά έγγραφα αυτής της ιστορίας θα δημοσιοποιηθούν ποτέ πλήρως. Πάντως από τα όσα λένε τα ΜΜΕ, όσα βγαίνουν στα ιντερνετ, όσα ψιθυριζονται, εγώ καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή, "καίγονται" κάποια στελέχη, ναι ακόμα και βουλευτές, θα καούν σίγουρα και πιτσιρικαραίοι (μαφιόζοι μεν, μαρίδα δε). Το θεματάκι είναι ότι τα δίκτυα των εγκληματικών τους δραστηριοτήτων (από ναρκωτικά, εκβιασμούς, πορνεία, όπλα και δεν ξέρω τι άλλο) καθώς και τα δίκτυα οικονομικής, υλικής και οπλικής (ακόμα) υποστήριξής τους, μένουν ανέγγιχτα... Έγινε μια δολοφονία ώρα 11-12 το βράδυ και οι έρευνες ξεκίνησαν στους άμεσα εμπλεκόμενους και τους πολιτικά υπεύθυνους γι αυτή μετά από 12 ώρες...Καταλαβαίνεις πόσος χρόνος είναι οι 12 ώρες; Πόσα τηλέφωνα έπεσαν, τα οποία θα έμειναν εκτός ερεύνης, βεβαίως βεβαίως...Ξέρεις πόσοι δολοφόνοι θα εξαφάνισαν τα απλωμένα σιδερικά τους, με ειδοποιήσεις στόμα με στόμα; Πόσοι συνεργάτες τους θα εξαφανίστηκαν μέσα σε διάστημα λεπτών;
Κάτι σφυρίχτηκε για έναν μεγαλοεπιχειρηματία του Πειραιά, κάτι σφυρίχτηκε για κάποιους άλλους επιχειρηματίες (ρε τι σου είναι αυτοί οι άνθρωποι της αγοράς...), κάτι ακούστηκε για κάτι παπάδες, στρατιωτικούς, μαφιόζους...Τώρα βέβαια αυτά είναι φήμες και με τέτοια δεν είναι καλό να προχωράς συνέχεια, αλλά
Πολύ φοβάμαι ότι γίνονται ανακατατάξεις στις τάξεις του υποκόσμου (και μπαίνει και το βαθύ και το επίσημο κράτος εκεί), οι οποίες θα έχουν ως τελική μορφή ένα ακόμα πιο σκληρό καθεστώς, πιο "νομιμοποιημένο"...(αφού "τολμά και χτυπά" αυτούς...)
MG-KTiNoS
28/09/2013, 14:45
Οποτε καταλαβαινεις και για τι καραγιοζηδες μιλαμε.
Δεν του τραβηξαν τ αυτι κ#υλι τριαξονικο του εκατσαν.
Στην Γαλλια ειναι μαλλον φασιστες που εχουν τον Λεπεν ποσα χρονια ,στην Γερμανια που τελευταια "ανακαλυψαν" οτι οι δικες τους μυστικες υπηρεσιες ειχαν παρε δωσε και καλυπταν ναζιστες..εκει τους κλανουν τα ππαρια.
Στην Ελλαδα ειναι για να μας τα χωνουν απο παντου και να μην καταλαβαινεις απο που σου ερχεται.
Την ΧΑ την βγαζεις εκτος πολυ ευκολα και χωρις ολες αυτες τις μαλακιες περι κουλτουρας και παιδειας.
Κανεις τα αυτονοητα απλα πραγματα.
Την ΧΑ δεν την ψηφησαν για να ανοιξει εργοστασια αλλα για να λυσει το ακομα ενα προβλημα που φροντισε το ελληνικο κρατος να δημιουργησει ...τα γκετο ,την ανασφαλεια και την ατιμωρησια.
Αν θελεις να τα λυσεις κανεις το εξης απλο.
Οποιος νοικιαζει σπιτι σε λαθραιο η και νομιμο και αυτος κανει επινοικιαση ...του παιρνεις το σπιτι με την μια και του βαρας και ενα ωραιο προστιμο 100χιλιαρικα χωρις διακιωμα εφεσης ,δικης αναβολης ετσι για να γουσταρει.Απλα πραγματα.
Το ιδιο κανεις για οποιον απασχολει λαθραιους η νομιμους μεταναστες και δεν τους ασφαλιζει...π.χ στα χωραφια.Του παιρνεις με την μια το χωραφι και 100χιλιαρικακια προστιμο για να γουσταρει και ο βουκολος.
Αν μετα απο αυτο υπαρχει ενας που θα κανει τετοιες παρανομιες που δημιουργουν μαυρη εργασια,γκετο κλπ κλπ εμενα να με χεστε.
οι αλλοι στον Αγ.Παντελεημωνα εχουν χασει οτι αξια μπορει να ειχε το μοναδικο σπιτι που εχουν.Οταν η ΧΑ τους υποσχετε "θα σας καθαρησουμε την περιοχη" ,πως να μην τον ψηφισει ο αλλος.
Απλα πραγματα και παραδειγματα και εφαρμογες πολλες.Απλα για καποιο λογο ΔΕΝ "ΘΕΛΟΥΝ να τα κανουν
Θα μπορούσα να γράψω πολλά...
Πάρα πολλά.
Το θέμα όμως είναι ένα.
Τόσα χρόνια διατυμπανίζουν πόσα κιλά @@ έχουν. Το κάνουν αυτό τ αναβολικά ξέρεις.
Λένε για πραξικοπήματα, Αγιές Σοφιές, Β. Ηπείρους , Εβραίους, Αμερικάνους μιλάμε για τ ατσάλινα @@ έτσι?
Κάτσε να δούμε τώρα πόσο πλάκα έχει.
υγ
και μεταξύ μας αν έβγαινε ΜΙΑ εφημερίδα στο Ισραήλ και κάθε μέρα είχε πρωτοσέλιδα για την Ελλάδα θα μας άρεσε?
Αν έβγαινε μια εφημερίδα στην Ν Αφρική και μας έλεγε κάθε μέρα μιάσματα θα γουστάραμε?
Όπου λοιπόν μπορούν κι αυτοί σε γαμάνε !
Απλό δεν είμαι?
και τώρα που είμαστε και αδύναμοι μας ρίχνουν κι ένα λούτσο παραπάνω.
Έχετε καταλάβει ότι είμαστε ένας από τους χειρότερους γείτονες στα Βαλκάνια?
MG-KTiNoS
28/09/2013, 14:50
Κοίτα τι είναι ανησυχητικό.
Δεν ξέρω αν τα δικαστικά έγγραφα αυτής της ιστορίας θα δημοσιοποιηθούν ποτέ πλήρως. Πάντως από τα όσα λένε τα ΜΜΕ, όσα βγαίνουν στα ιντερνετ, όσα ψιθυριζονται, εγώ καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή, "καίγονται" κάποια στελέχη, ναι ακόμα και βουλευτές, θα καούν σίγουρα και πιτσιρικαραίοι (μαφιόζοι μεν, μαρίδα δε). Το θεματάκι είναι ότι τα δίκτυα των εγκληματικών τους δραστηριοτήτων (από ναρκωτικά, εκβιασμούς, πορνεία, όπλα και δεν ξέρω τι άλλο) καθώς και τα δίκτυα οικονομικής, υλικής και οπλικής (ακόμα) υποστήριξής τους, μένουν ανέγγιχτα... Έγινε μια δολοφονία ώρα 11-12 το βράδυ και οι έρευνες ξεκίνησαν στους άμεσα εμπλεκόμενους και τους πολιτικά υπεύθυνους γι αυτή μετά από 12 ώρες...Καταλαβαίνεις πόσος χρόνος είναι οι 12 ώρες; Πόσα τηλέφωνα έπεσαν, τα οποία θα έμειναν εκτός ερεύνης, βεβαίως βεβαίως...Ξέρεις πόσοι δολοφόνοι θα εξαφάνισαν τα απλωμένα σιδερικά τους, με ειδοποιήσεις στόμα με στόμα; Πόσοι συνεργάτες τους θα εξαφανίστηκαν μέσα σε διάστημα λεπτών;
Κάτι σφυρίχτηκε για έναν μεγαλοεπιχειρηματία του Πειραιά, κάτι σφυρίχτηκε για κάποιους άλλους επιχειρηματίες (ρε τι σου είναι αυτοί οι άνθρωποι της αγοράς...), κάτι ακούστηκε για κάτι παπάδες, στρατιωτικούς, μαφιόζους...Τώρα βέβαια αυτά είναι φήμες και με τέτοια δεν είναι καλό να προχωράς συνέχεια, αλλά
Πολύ φοβάμαι ότι γίνονται ανακατατάξεις στις τάξεις του υποκόσμου (και μπαίνει και το βαθύ και το επίσημο κράτος εκεί), οι οποίες θα έχουν ως τελική μορφή ένα ακόμα πιο σκληρό καθεστώς, πιο "νομιμοποιημένο"...(αφού "τολμά και χτυπά" αυτούς...)
ρε συ εγώ αυτά τα ξέρω και συμφωνώ...
Γελάω όμως γιατί μας πουλούσαν και επανάστα τόσο καιρό.
Θα τους γ...
Θα τους αυτόσουμε....
Θα κλάψουνε μανούλες...
Ε δε ρωτάγανε κανένα αριστερό να τους πει πόσο κοστίζει η ΕΠΑΝΑΣΤΑ ???
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
300182
MG-KTiNoS
28/09/2013, 14:51
σόρι ρε παιδιά...
αλλά έχω λιώσει! ! ! !
AristidisZ
28/09/2013, 15:10
μπορούν να πετάξουν όλους τους βουλευτές έξω όμως ;)
άμα κλείσει το μαγαζί, άσε τους πελάτες απέξω να γαυγίζουν
αμόλα και κάνα χημικό (λες και δε το χεις ξανακάνει), και μετά "της λήθης το πηγάδι" που λέει κι ο Πασχαλίδης
τάδε έφη Αριστείδης προ 8 ημερών
το σημερινό προφανώς και ήταν προκάτ, οι πράξεις τους όμως δεν ήταν
κάλιο αργά παρά ποτέ
Κτήνε δε ξέρουμε τι θα ξημερώσει αύριο, αλλά τουλάχιστον σήμερα (σε) απολαμβάνω
αντισυστημικοί ε ;
χαχαχαχα
άιντε καλό σκ παιδιά και καλά να περάσετε όσοι είστε Πήλιο :wave2:
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 15:14
Σε ποια από τις 2 υπηρεσίες; :D
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 15:16
ποιο οπαδοί βρε συ
ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΕΣ ήταν που είχαν την ψευδαίσθηση ότι η ΧΑ θα έδινε μπουνιά στο σύστημα
τελικά έμεινε στις μπουνιές στα Πακιστάνια...
Π.χ. Μπούκουρας, από αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε εθνικιστής και χρυσαυγίτης...
AristidisZ
28/09/2013, 15:19
Π.χ. Μπούκουρας, από αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε εθνικιστής και χρυσαυγίτης...
ρε μη τα λες παραέξω δε κάνει λέμε
300183
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 15:22
χαχαχαχα και οι έξω είναι με πλαστικά κοντάρια στις σημαίες ...
Προβλέπω να γίνονται όλοι "Πέτρος" "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις"
Φιλολογικό διάλειμμα: Έχει επικρατήσει η φράση "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις" αλλά η σωστή φράση είναι "πριν αλέκτωρ φωνήσαι, τρις απαρνήση με".
Έξω ο Άκης http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4579.html
δεν χρειάζεται πλέον , έχουν μαζέψει άλλους για να συνεχιστεί η παράσταση . :lol:
show must go on !! ;)
MG-KTiNoS
28/09/2013, 15:32
Δε χωράνε όλοι στα κελιά λέμεεεεεε....
Ένας ένας ολοι θα πάρετε !!!!
AristidisZ
28/09/2013, 15:33
Έξω ο Άκης http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4579.html
δεν χρειάζεται πλέον , έχουν μαζέψει άλλους για να συνεχιστεί η παράσταση . :lol:
show must go on !! ;)
μπορώ να το δω από μια σοβαρή πηγή το συγκεκριμένο παρακαλώ ;
enet, βήμα, real, ναυτεμπορική, κάτι ρε παιδί μου
Δεν διαβάζω σοβαρές πηγές , ρε .
Μου φέρνουν ανακατοσούρα . :lol:
MG-KTiNoS
28/09/2013, 15:35
Δεν διαβάζω σοβαρές πηγές , ρε .
Μου φέρνουν ανακατοσούρα . :lol:
Μούφα πρέπει να είναι βέβαια .
Αλλά δεν θα μου έκανε και εντύπωση να συνέβαινε / συμβεί .
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 15:37
ρε μη τα λες παραέξω δε κάνει λέμε
300183
Όλα τα μπουμπούκια...Πλεύρης, Μιχαλολιάκος, Μιχαλόπουλος. Η σχέση Πλεύρη-Μιχαλολιάκου ήταν γνωστή, ο Πλεύρης επί χούντας ήταν διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Λαδά και είχαν γίνει και κουμπάροι, ο Μιχαλολιάκος ήταν πιτσιρικάς τότε αλλά τον είχε μέντορα τον Πλεύρη. Η τότε ΚΥΠ είχε μυστικά στρατόπεδα στην Κέρκυρα κι εκπαίδευε ιταλούς ακροαριστερούς για να ανατρέψουν την ιταλική κυβέρνηση, τα σχέδια Προβιά και Gladio αν θυμάμαι καλά και φυσικά και με αμερικανική ανάμειξη όπως πάντα. Μετά την πτώση της χούντας έγινε ένα μπαράζ από βομβιστικές ενέργειες από ακροδεξιούς και ο Πλεύρης κάρφωσε στην ΚΥΠ κάποια ονόματα ένας από τους οποίους ήταν κι ο Μιχαλολιάκος. Το περίεργο είναι πως ενώ τον κάρφωσε πολύ αργότερα δημιούργησαν μαζί το κόμμα της Πρώτης Γραμμής.
Για να γυρίσω στο σιχαμένο γλοιώδη διοπτροφόρο κομιστή, χτες ο Βαξεβάνης τον κατηγόρησε ότι με πρόσχημα ότι είναι συλλέκτης όπλων, φέρνει στην Ελλάδα όπλα τα οποία φαίνεται πως καταλήγουν σε άλλα χέρια. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μάθουμε κάποια στιγμή ότι προμήθευε τη Χ.Α. με όπλα...
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 15:41
μπορώ να το δω από μια σοβαρή πηγή το συγκεκριμένο παρακαλώ ;
enet, βήμα, real, ναυτεμπορική, κάτι ρε παιδί μου
Ρε συ Αρίστο, ο ένας πιο σοβαρός από τον άλλο... Βήμα, Ψυχάρης πλέον, η χαρά της διαπλοκής και της πολιτικής κωλοτούμπας από Λαμπράκη ήδη- μια με τα ανάκτορα μία με την Ένωση Κέντρου, Real η φυλλάδα του τενίστα Χατζηνικολάου, Ραυτεμπορική άνευ σχολίων, για την Eλευθεροτυπία της Μάνιας και του δικηγόρου δε θέλω να γράψω γιατί θα βγούμε εκτός θέματος, ήμουνα και από το 1990 αναγνώστης της και όσο να 'ναι οι παλιές αγάπες πονάνε όσο να ΄ναι...
gata_kontos
28/09/2013, 16:31
Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος εδώ στο φόρουμ που να πιστεύει ότι αν υπάρχει σοβαρό κατηγορητήριο και αποδείξεις κακώς συνελήφθησαν. Η χώρα πάσχει απο έλλειμμα δικαιοσύνης, το γνωρίζει οποιοσδήποτε έχει μείνει πάνω απο ένα σαββατοκύριακο σε αυτη τη χώρα.
(Τώρα θα αναγκαστώ να στεναχωρήσω κάποιους φίλους εδώ στο φόρουμ και να χρησιμοποιήσω καποιον αντιθετικό σύνδεσμο ο οποίος, σύμφωνα με τον Μπαμπινιώτη και τους γνώστες της ελληνικής, θα με κατατάξει αυτομάτως στους ψηφοφόρους της ΧΑ.)
Ωστώσο, αυτη η ξαφνική και περίεργη ορμή της δικαιοσύνης εγείρει πολλά ερωτηματικά. Το σύστημα παίζει τα ρέστα του:
- Το ίδιο σύστημα που κωφεύει στις καταγγελίες Τσοχατζόπουλου οτι τις αμαρτωλές συμβάσεις τις υπέγραψε ολοκληρο το ΚΥΣΕΑ...
- Η ίδια δικαιοσύνη που πιάνει εναν πρώην υπουργό (Μαντέλη) με τη μίζα στο χέρι τη στιγμή που ο ίδιος έχει υπογράψει τις μεγαλύτερες συμβάσεις της προηγουμενης δεκαετίας και τον αφήνει νε είναι ελεύθερος, που διστάζει να ρωτήσει ευθέως τον εθνικο προμηθευτη για μεταφορές χρημάτων προς στελέχη οργανισμών παραμονες μαρτωλών συμβάσεων, που δεν τολμα να πάρει πίσω την Αττική Οδό...
- Η ίδια αστυνομία που 3 χρόνια μετα την εν ψυχρώ δολοφονία του Γκιόλια μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο δεν έχει καν εξετάσει και δημοσιοποιησει το αρχείο του...
- Τα ίδια ΜΜΕ που έχουν κάνει γαργαρα χιλιάδες εγκλήματα, τη λίστα Λαγκάρντ και ένα σωρό κακουργήματα...
- Οι ίδιοι εισαγγελείς που αφήνουν τον Βενιζέλο να έχει απορρητο κρατικο έγγραφο στο προσωπικό του αρχείο...
- Οι ίδιες αρχές που χρειάστηκαν 20 χρόνια για να πιάσουν την 17Ν, μια αστεία, όπως αποδείχθηκε, συμμορία...
... όλοι οι παραπάνω κινηθηκαν ξαφνικά με ταχυτητα φωτός και ξεκαθάρισαν το πολιτικό τοπίο εν μια νυκτί! Αυτοί που καθισαν να τους φτύνει ο Κουλούρης στα μούτρα και που δεν είχαν το σθένος να τον πάνε μεχρι το αστυνομικό τμήμα παρόλο που πάτησε αστυνομικό όργανο! Μιλάμε για τα ίδια πρόσωπα και τους ΙΔΙΟΥΣ θεσμούς που δέχονται επι 15 χρόνια τώρα το έκτρωμα περι ευθυνης υπουργών και που αφήνουν τον Καραμανλή με ένα (αιφνίδιο) κλείσιμο Βουλής να παραγράφει ένα σωρό αδικήματα...
Ε, όχι παλικάρια, δεν δέχομαι οτι ΕΤΥΧΕ και δούλεψε η δικαιοσύνη ξαφνικά. Δεν μπορώ να επικροτήσω μια δικαιοσύνη αλα κάρτ ακόμα κι αν η ΜΙΑ σύλληψη που κάνει είναι σωστή διότι η επιλεκτική δικαιοσύνη είναι απλώς ένα αλλο πρόσωπο του φασισμού.
Αυτά που ζούμε ανοιγουν την πόρτα για απίστευτες εξελίξεις. Ο κόσμος είναι πιεσμένος και βλέπει ολοκληρο το σύστημα συντεταγμένο, απο μπουκωμένα με κρατική διαφήμιση ΜΜΕ και δικαστές μέχρι πολιτικάντηδες και αστυνομία να κινουνται επιλεκτικά και βάσει σχεδίου.
Ποιος φίλος αριστερός συμφωνεί με αυτη τη πρακτική; Θα με τρελάνετε ρε σεις; Οι πραγματικοί αριστεροί, που μάχονται για ισονομία, δικαιοσύνη και στέκονται απέναντι στο συστημα ξαφνικά έχουν συνταχθεί με τον Μπενιζέλο και τους αδιάβαστους υπουργούς που προχθές περνουσαν εξαιρεσεις των ναυτιλιακών μετοχών απο το Ποθεν Εσχες; Που έβαζαν την αστυνομία να συλαμβάνει όσους δεν πληρώνουν τα διόδια στον Μπομπολα; Τι σουρεαλισμός είναι αυτός;
Με απλά λόγια: Βάλτε τους μέσα, όσο μέσα δεν παίρνει. Κλείστε τους, σκίστε τους απο τη στιγμή που υπάρχουν αποδείξεις. Μαζί σας και θα χειροκροτήσω. ΑΛΛΑ ρε φουστηδες απο αυριο κιόλας θα πρέπει να κάνετε το ίδιο με αυτους που μας πίνουν το αίμα, που ρήμαξαν τη χώρα, που έστειλαν γενιές αγέννητες ακόμα στους υπονόμους. Δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει πολίτης που η όλη κατάσταση να μη του βρωμάει.
Από άλλο forum
gata_kontos
28/09/2013, 16:43
Ο Τσοχατζόπουλος δεν αφέθηκε ελεύθερος. Ένας συνεργάτης του πλήρωσε εγγύηση και βγήκε απ' τη "στενή" (απ' το λουξ διαμέρισμά του that is). Απλά η είδηση παρουσιάστηκε δείχνοντας σε άρθρα και τηλεοπτικά πλάνα το πρόσωπο του Τσοχατζόπουλου, μη αναφέροντας τεχνηέντως το όνομα του συνεργάτη έτσι ώστε η συντριπτική πλειοψηφία αυτή τη στιγμή να πιστεύει ότι αφέθηκε ελεύθερος ο Τσοχατζόπουλος. Ήταν ένα "αθώο" πειραματάκι για να μελετήσουν την αποτελεσματικότητα της δύναμης της εικόνας στη Γκαιμπελική προπαγάνδα!
MG-KTiNoS
28/09/2013, 20:24
Φίλε μου κοντέ έχεις χάσει τη μπάλα.
Εδώ δε μιλάμε για λ7 μιλάμε για φόνο κατά παραγγελία.
Ο φονιάς ήταν σπίτι του και του είπαν τράβα εκεί και σκότωσε κι αυτός πήγε...
Στα παπάκια μου λοιπόν αν αυτός που έδωσε τη διαταγή είναι σ αυτό ή εκείνο το κόμμα.
Στα παπάκια τι θα πει ο κόσμος
Σκότωσες πας μέσα
ΤΕΛΟΣ
υγ
η δικαιοσύνη άργησε ν ασχοληθεί μαζί τους, βλέπεις το οργανωμένο έχει καλές διασυνδέσεις.
Να μην σου πω ότι αν είχαμε πρόεδρο δημοκρατίας -κι όχι αυτόν τον να μη πω-
ούτε βουλή δεν θα έβλεπαν
Σόρι φίλε αλλά είσαι λάθος ο Τσοχατζό είναι κλέφτης
αυτοί είναι φονιάδες
άλλο το να άλλο τ άλλο.
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 21:10
Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς; Λαγός αποδείχτηκε ο Παππάς, άλλος έχει το όνομα άλλος τη χάρη...
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 21:13
Τελικά, αυτά τα χέρια μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι (όπως είχε πει επί λέξει), αλλά καταλήγουν έτσι!!!
300195
MG-KTiNoS
28/09/2013, 21:22
ααα εγώ έχω μια πιο καλή....
φωτό....
πάρε μάτι !
300196
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 21:23
ααα εγώ έχω μια πιο καλή....
φωτό....
πάρε μάτι !
300196
Πολύ καλύτερη αλλά ρε συ αυτός δεν είναι ο Mr. Bean;
Παντως αυτο που εγινε ,ετσι οπως εγινε σημερα ,δημοκρατια δεν το λες.
Με το ιδιο σκεπτικο και με την ιδια αφορμη -φονο- θα πρεπει να συλληφθουν ολοι οσοι ειναι υπεθυνοι για τις αιτιες που οδηγησαν κοσμο σε αυτοκτονιες λογω των καταστασεων που δημιουργησαν οι αποφασεις τους.
Ρατσισμος ειναι και αυτοι που μπηκαν σε δημοσιες θεσεις γιατι ηταν μπλε δοντια η πρασινα σε βαρος αλλων.
Γνωμη μου ειναι οτι τελικα θα εχουμε πολυ σοβαρες εξελιξεις και το σημερινο ειναι καμπανακι για το τι ερχεται και ηδη αυτη η κινηση δημιουργει νομικο προηγουμενο.
kalgeorge
28/09/2013, 21:59
min nomizete oti epidi tous edesan.....tha ginei kai kati fovero...
kathiste na doume prwta tin kataliksi.....
AUFGEBRACHT
28/09/2013, 22:05
Τώρα ειλικρινά πιστεύεις ότι το να σαπίσουν στο ξύλο 20 άτομα ένα μετανάστη με το να μπει κάποιος στο δημόσιο με μέσο είναι ρατσισμός και το ίδιο πράγμα; :confused:
Μας ενδιαφέρει η "δημοκρατία" αναφορικά με άτομα που έχουν ονείρωξη την κατάλυση του πολιτεύματος και φωτογραφίζονται με πουλιά και πτηνά της χούντας; Σοβαρολογούμε;
blackbusa
28/09/2013, 22:05
Με το ιδιο σκεπτικο και με την ιδια αφορμη -φονο- θα πρεπει να συλληφθουν ολοι οσοι ειναι υπεθυνοι για τις αιτιες που οδηγησαν κοσμο σε αυτοκτονιες
telos...
MG-KTiNoS
28/09/2013, 22:16
...και να ταν μόνο τα πουλιά της Χούντας, καλά θα ήταν.
Ο αρχηγός γράφει ότι οι Ναζί μας γλύτωσαν από τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης.
Αλλά τι περιμένεις από τα παιδιά των συνεργατών των γερμανών.
Το ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι ρόδινα το ξέρουν όλοι.
Όπως όλοι ξέρουν πχ ότι αύριο μεθαύριο η τρόικα θα μας κόψει το γκωλο.
Ότι όμως έγινε, δεν έγινε γιατί είχαμε δημοκρατία.
Έγινε γιατί ΔΕΝ είχαμε.
Δεν ήμασταν ποτέ ένα αυτοδύναμο, αυτοδιοικούμενο κράτος και θα είναι και πολύ δύσκολο να γίνουμε στο κοντινό μέλλον.
Γνωστά αυτά.
ΑΛΛΑ
Με το να πάμε από την άλλη, να καταργήσουμε και τις λίγες ελευθερίες που μας έχουνε απομείνει, θα λύσουμε το πρόβλημα?
Γέμισε το ιντερνέτ από μλκιες πως είναι τάχα παράνομη η σύλληψη κλπ κλπ
Και ρωτάω κάτι απλό?
Τι πρέπει να κάνουν δηλαδή πέρα από το φόνο για να τους μαζέψουν?
Μαζικούς φόνους ?
Ε αυτό είναι μετά.
Άουζβτς και τέτοια !
ΕΛΕΟΣ
και να θυμίσω ότι μετά τη χούντα, κάποιοι, τους βασανιστές τους άφησαν να φύγουν χωρίς πρόβλημα.
Εκείνοι τότε γελούσαν και ειρωνεύονταν...
Έτσι γεννήθηκε η 17Ν
Πιο καλά ήταν τότε?
Τώρα ειλικρινά πιστεύεις ότι το να σαπίσουν στο ξύλο 20 άτομα ένα μετανάστη με το να μπει κάποιος στο δημόσιο με μέσο είναι ρατσισμός και το ίδιο πράγμα; :confused:
Μας ενδιαφέρει η "δημοκρατία" αναφορικά με άτομα που έχουν ονείρωξη την κατάλυση του πολιτεύματος και φωτογραφίζονται με πουλιά και πτηνά της χούντας; Σοβαρολογούμε;
Το 20 με εναν η 20 με 20 δεν εχει σημασια.
Στην Αλβανια πχ πριν κανενα 3 μηνο εγραφαν οι εφημεριδες για καποιον που μιλαγε Ελληνικα και τον σκοτωσαν οι Αλβανοι.Περα του οτι δεν εγινε τιποτα στην Αλβανια για τους Αλβανους δεν ακουστηκε ουτε οτι ειναι ρατσιστες.Ασχετα αν αυτη η μειονοτητα οσων εχουν απομεινει φαινετε οτι δεν ενδιαφερει την Ελλαδα οπως και στην Τουρκια. Ομως ενδιαφερει την Ελλαδα η μειωνοτητα των π.χ Πακιστανων,Φουφουτων κλπ κλπ
Στα επεισοδια που πλακωθηκαν χτες βαζελοι με γαβρους και ο ενας μαλλον κατεληξε...αυτα ειναι ρατσιστικα?
Γιατι δλδ αν πλακωσουν ενα πακιστανο 20 ειναι ρατσιστες και οταν πλακοσουν εναν βαζελο 20 γαβροι δεν ειναι τιποτα?
Και επειδη συνδεονται και ο γαβρος και ο βαζελος με την πολιτικη (θυμησου Κωσκοτα και τι εγινε μετα για να μην υποβιβαστει ο γαβρος,ολη η ελλαδα πληρωσε τα χρεη του)
Εκει μηπως μετρησαν ποσοι ειναι βαζελοι και ποσοι γαβροι και χωριστηκαν στα ισα και πλακωθηκαν!?
Αυτο το τελευταιο ειναι λαμπρο παραδειγμα "οπαδικο" που διεπει και την σκεψη ισως ολων των Ελληνων.Γιατι αν δεν εισαι με κανεναν ,εισαι το θυμα -ντε φακτο-.
Η νοοτροπια ειναι ακομα εγκλοβισμενη στην ψευτοαριστερα και στην ψευτοδεξια με τραβεστι κεντροδεξιους και κεντροαριστερους.
MG-KTiNoS
28/09/2013, 22:55
Το 20 με εναν η 20 με 20 δεν εχει σημασια.
Στην Αλβανια πχ πριν κανενα 3 μηνο εγραφαν οι εφημεριδες για καποιον που μιλαγε Ελληνικα και τον σκοτωσαν οι Αλβανοι.Περα του οτι δεν εγινε τιποτα στην Αλβανια για τους Αλβανους δεν ακουστηκε ουτε οτι ειναι ρατσιστες.Ασχετα αν αυτη η μειονοτητα οσων εχουν απομεινει φαινετε οτι δεν ενδιαφερει την Ελλαδα οπως και στην Τουρκια. Ομως ενδιαφερει την Ελλαδα η μειωνοτητα των π.χ Πακιστανων,Φουφουτων κλπ κλπ
ναι αλλά εμείς που είμαστε καλοί άνθρωποι.... Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την Αλβανία να γίνει δημοκρατική. Αυτό μας συμφέρει κι όλας (εκτώς των άλλων)
Στα επεισοδια που πλακωθηκαν χτες βαζελοι με γαβρους και ο ενας μαλλον κατεληξε...αυτα ειναι ρατσιστικα?
Έχουμε θέμα με τη χα και τους οπαδούς
Γιατι δλδ αν πλακωσουν ενα πακιστανο 20 ειναι ρατσιστες και οταν πλακοσουν εναν βαζελο 20 γαβροι δεν ειναι τιποτα?
είναι το ίδιο αλλά σου είπα έχουμε θέμα με τη χα και τις ομάδες
Και επειδη συνδεονται και ο γαβρος και ο βαζελος με την πολιτικη (θυμησου Κωσκοτα και τι εγινε μετα για να μην υποβιβαστει ο γαβρος,ολη η ελλαδα πληρωσε τα χρεη του)
Εκει μηπως μετρησαν ποσοι ειναι βαζελοι και ποσοι γαβροι και χωριστηκαν στα ισα και πλακωθηκαν!?
Αυτο το τελευταιο ειναι λαμπρο παραδειγμα "οπαδικο" που διεπει και την σκεψη ισως ολων των Ελληνων.Γιατι αν δεν εισαι με κανεναν ,εισαι το θυμα -ντε φακτο-.
Είσαι αλλά έχεις αξιοπρέπια ΚΑΙ φίλους. Αυτό το δευτερο είναι και το πιο καλό, σε γουστάρουν γιατί είσαι εσύ και όχι γιατί θα έχουν κάποιο κέρδος
Η νοοτροπια ειναι ακομα εγκλοβισμενη στην ψευτοαριστερα και στην ψευτοδεξια με τραβεστι κεντροδεξιους και κεντροαριστερους.
το θέμα είναι να μην είσαι ψευτο...
:):)
MG-KTiNoS
28/09/2013, 23:00
300197
skylaros
28/09/2013, 23:17
Είχα δύο τσιπούρες και πείρα τα χαλιά και με το αυτοκίνητο τι έκανες? ναι έδωσα κάτι μαθήματα με το μικρόφωνο αυτό το τηλεσκόπιο που πέρασε πάνω από την πίστα των Σερρών, ναι τα πορτοκάλια κρατάνε τιμή είναι ο king kong !!!
Τι διάολο, μερικές φορές νομίζω πως ζω απλά ανάμεσα σε πολύ κόσμο, δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής, επικοινωνίας, νιώθω εξωγήινος !!! ρε παιδιά μερικοί καταλαβαίνεται τι λέτε ?
gata_kontos
28/09/2013, 23:48
Φίλε μου κοντέ έχεις χάσει τη μπάλα.
Εδώ δε μιλάμε για λ7 μιλάμε για φόνο κατά παραγγελία.
Ο φονιάς ήταν σπίτι του και του είπαν τράβα εκεί και σκότωσε κι αυτός πήγε...
Στα παπάκια μου λοιπόν αν αυτός που έδωσε τη διαταγή είναι σ αυτό ή εκείνο το κόμμα.
Στα παπάκια τι θα πει ο κόσμος
Σκότωσες πας μέσα
ΤΕΛΟΣ
υγ
η δικαιοσύνη άργησε ν ασχοληθεί μαζί τους, βλέπεις το οργανωμένο έχει καλές διασυνδέσεις.
Να μην σου πω ότι αν είχαμε πρόεδρο δημοκρατίας -κι όχι αυτόν τον να μη πω-
ούτε βουλή δεν θα έβλεπαν
Σόρι φίλε αλλά είσαι λάθος ο Τσοχατζό είναι κλέφτης
αυτοί είναι φονιάδες
άλλο το να άλλο τ άλλο.
Προτείνεις να συγχωρήσουμε τους κλέφτες; Ποιου οι πράξεις επηρέασαν τις ζωές 10 εκατομμυρίων, των φονιάδων ή των κλεφτών; Πόσοι οδηγήθηκαν στη αυτοκτονία από τις πράξεις των κλεφτών; Ζύγισέ τα λίγο στη ζυγαριά σου, που έβγαλε άλλο κλέφτης κι άλλο φονιάς και ξαναπές μου.
astroman76
29/09/2013, 00:24
+++++++++++++++++
Τελικα οι συλληψεις των βουλευτων της ΧΑ ειναι:
α. Μια καλη αρχη (κατα το ανεκδοτο) ή εστω ενα βημα μπροστα για την δημοκρατια;
β. Ενα κακο προηγουμενο για την αυθαιρετη και αυταρχικη ποινικοποιηση της πολιτικης ζωης;
γ. Ενας αντιπερισπασμος του συστηματος για να ριξει σταχτη στα ματια των ελληνων και των ξενων;
δ. Μια προβοκατσια για να ηρωποιηθουν οι συλληφθεντες;
ε. Μια πραξη χωρις περιεχομενο μιας και το προβλημα του φασισμου ειναι αλλου;
ζ. Το υγειες συστημα που αντιδρα;
η. Κατι ποιο σκοτεινο και υποχθονιο;
Οτι θελετε επιλεξτε... Αλλα παρακαλω πολυ (κυριος τους αριστερους ;?; ) να επιλεξουν ενα απο ολα.
Δεν γινετε να συμφωνει καποιος ταυτοχρονα σε ολλα (ή εστω σε πολλα αντιφατικα) απο τα παραπανω.
υ.γ. bonus round
Το οτι οι συλληψεις συνεπεσαν με την προαναγγελθεισα ετησια του moto.gr δεν νομιζω να το θεωρει κανεις τυχαιο...
imitrelos
29/09/2013, 08:35
(η)...........
Για το bonus round μόλις απαντήθηκε χεχεχε ;):)
kostaspetrou
29/09/2013, 08:51
Ας θυμηθούμε αντίστοιχες περιπτώσεις όπου το όλο θέμα έγινε γαργάρα και καμμιά οργάνωση/κόμμα δε χαρακτηρίστηκε εγκληματική:
Η εταιρεία δολοφόνων του Παπαδόπουλου,ο οποίος είχε εκλεγεί δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ.
Οι φονιάδες (Καλαμπόκας,ΝΔ) του Τεμπονέρα.
Τον γιό του Βούτση(ΣΥΡΙΖΑ) με τη ληστεία τραπεζών;
Τον φονιά(ΣΥΡΙΖΑ) του ταξιτζή της Πάρου.
Τον τραμπούκο Πουλικόγιαννη(ΚΚΕ)
Δολοφονία Φιλόπουλου από ολυμπιακούς.
........................
...........
να συνεχίσω ή όχι;
Άμα αναφέρω δε για προτροπές στη βία(κάτι που για μένα είναι εξίσου σοβαρό)από βουλευτές αριστερών κομμάτων θα ξημερώσουμε.
Δένδιας και Σαμαράς τα παίζουν παίζουν όλα για όλα για να πάρουν πίσω τους ψηφοφόρους τους που πήγαν στη ΧΑ.
Εν τω μεταξύ ο ηλίθιος Παπούλιας δε λέει να διαλύσει τη βουλή και να προκυρήξει εκλογές.
Κάντο ρε κωλόγερε,έστω για την υστεροφημία σου!
Αρχίδια,σιγά μη το κάνει...
Η επιλεκτική δικαιοσύνη και αρπακολλατζίδικες κατηγορίες είναι ένδειξη κατάλυσης της δημοκρατίας..
MG-KTiNoS
29/09/2013, 09:15
Προτείνεις να συγχωρήσουμε τους κλέφτες; Ποιου οι πράξεις επηρέασαν τις ζωές 10 εκατομμυρίων, των φονιάδων ή των κλεφτών; Πόσοι οδηγήθηκαν στη αυτοκτονία από τις πράξεις των κλεφτών; Ζύγισέ τα λίγο στη ζυγαριά σου, που έβγαλε άλλο κλέφτης κι άλλο φονιάς και ξαναπές μου.
όχι φίλε, αντίθετα απόψεις όπως αυτές οδηγούν στο να συγχωρηθούν οι φονιάδες.
Αφού δεν κάναμε τίποτε σ αυτούς ... ε γιατί να κάνουμε στους άλλους ...
Πάτε εσείς τώρα μέσα και για τους άλλους θα δούμε.
2 ξεχωριστές κουβέντες.
Πιστεύω όμως ότι είναι κοντά η μέρα και των άλλων.
MG-KTiNoS
29/09/2013, 09:20
Η επιλεκτική δικαιοσύνη και αρπακολλατζίδικες κατηγορίες είναι ένδειξη κατάλυσης της δημοκρατίας..
Ενώ ο φόνος ΚΠ είναι δημοκρατικό πράΜα...
Ας πάνε μέσα τώρα και θα έχουν το χρόνο να κουβεντιάσουν για το μεγάλο Χιτλερ τη καταραμένη δημοκρατία που χαλάει τον άνθρωπο, κλπ κλπ
Και ΝΑΙ δεν ήμαστε το πιο δημοκρατικό κράτος του κόσμου αυτό δεν πάει να πει ότι ανεχόμαστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Κάποια στιγμή μπαίνει τελία.
υγ
πάω στοίχημα ότι για τις υποθέσεις που αναφέρεις δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί !
Κάποιος βλαξ τα έγραψε κι εσύ τα αντέγραψες.
-και η αντιτρομοκρατική θα μπορούσε να τους είχε μαζέψει-
:p
kostaspetrou
29/09/2013, 09:30
Ενώ ο φόνος ΚΠ είναι δημοκρατικό πράΜα...
Όχι βέβαια,ούτε είπα ούτε υπονοώ κάτι τέτοιο!
Ας πάνε μέσα τώρα και θα έχουν το χρόνο να κουβεντιάσουν για το μεγάλο Χιτλερ τη καταραμένη δημοκρατία που χαλάει τον άνθρωπο, κλπ κλπ
να δικαστούν δίκαια και αν φταίνε να πάνε μέσα σε κελί με πακιστανούς.
Όχι όμως αυτό το κωλοχανείο που γίνεται τις τελευταίες μέρες με τις τηλεδίκες χωρίς να τους αφήνουν να βγουν στα κανάλια.
Θυμίσου το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι αποδείξεως της ενοχής κάποιου.
Και ΝΑΙ δεν ήμαστε το πιο δημοκρατικό κράτος του κόσμου αυτό δεν πάει να πει ότι ανεχόμαστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Κάποια στιγμή μπαίνει τελία.
Είναι το κρίσιμο σημείο:αν ο Σαμαράς κόψει κώλους απ' όλους τους εγκληματίες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ τότε θα του πω μπράβο.
Φοβάμαι ότι δε θα το κάνει
υγ
πάω στοίχημα ότι για τις υποθέσεις που αναφέρεις δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί !
Κάποιος βλαξ τα έγραψε κι εσύ τα αντέγραψες.
-και η αντιτρομοκρατική θα μπορούσε να τους είχε μαζέψει-
:p
Στοιχήματα και assumptions are the mothers of all fuckups.
Για πες,λάθος έκανα στις περιπτώσεις που έγραψα;
Φυσικά και η αντιτρομοκρατική θα μπορούσε να τους είχε μαζέψει,όχι μόνο κάποιους ΧΑτες αλλά και όλους τους αριστερούς και δεξιούς βάνδαλους και δολοφόνους των προηγουμένων δεκαετιών.
Δε το'κανε γιατί όλα τα κόμματα χρησιμοποιούσαν το δεξιό και αριστερό παρακράτος για αποπροσανατολισμό(if you catch my drift... ) .
gata_kontos
29/09/2013, 09:51
όχι φίλε, αντίθετα απόψεις όπως αυτές οδηγούν στο να συγχωρηθούν οι φονιάδες.
Αφού δεν κάναμε τίποτε σ αυτούς ... ε γιατί να κάνουμε στους άλλους ...
Πάτε εσείς τώρα μέσα και για τους άλλους θα δούμε.
2 ξεχωριστές κουβέντες.
Πιστεύω όμως ότι είναι κοντά η μέρα και των άλλων.
Αυτό κατάλαβες ότι εννοώ; Αφού δεν κάναμε στους άλλους, γιατί να κάνουμε σ' αυτούς;
Λέω, αφού αν θέλετε μπορείτε να κάνετε, γιατί δεν κάνετε; Και δε μιλάμε για εγκλήματα που έγιναν χθες! Μιλάμε για εγκλήματα των τελευταίων 30 χρόνων!
Δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου κοντά η μέρα που θα δούμε τον Jeffrey με χειροπέδες.
mixalhsCr
29/09/2013, 10:11
http://www.cretalive.gr/opinions/view/chrush-augh-psekasmoi-big-bang...den-ton-gelas-ton-ellhna/109111
Ετσι σε θελω Έλληνα ! ;-)
Αν υπηρχαν νομοι ,κανεις απο την σημερινη Βουλη δεν θε ηταν εκτος της ψειρου αλλα ουτε και προηγουμενοι.
Αν υπηρχε δικαιοσυνη ο Σαμαρας και τα τσιρακια του θα επερνε μισθο 300ευρω με μονο πληρωμενο το φαγητο του και τις μετακινησεις του.
Αν υπηρχαν νομοι οι καναλαρχες και οι ρουφιανοδημοσιογραφοι θα ηταν και αυτοι στην ψειρου για απειρα αδικηματα ,παρεπιπτωντος στην Ελλαδα ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα δελτια ειδησεων ειναι οι προσωπικες αποψεις του παρουσιαστη του δελτιου.
Εχετε δει ΠΟΣΑ πληρωνει ο Παγκαλος,ο Σαμαρας ,Παπαντωνιου ,Καραμαλης ,το λουλουδι ο Ρουσσοπουλος,ο Βαρδινογιαννης,ο Κοκκαλης ,ο Φαλαινακης,ο Αλαφουζος ,ο Μπομπολας,ο Τραγκας,ο Βερυκιος,η Τρεμη,ο Πορτοσαλτε κλπ κλπ για χαρατσι η φορο μεγαλης ακινητης περιουσιας και τι εισοδημα δηλωνουν αυτοι και οι γυναικες τους? Εγω οχι και θα ημουν πολυ περιεργος.
ΤΟ ΚΚΕ τι τα κανει τα λεφτα που παιρνει τοσα χρονια?Τι πληρωνει το ΚΚΕ? το ιδιο και για την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλα και ΣΥΡΙΖΑ
mixalhsCr
29/09/2013, 10:22
Χορηγούν με αυτα τα λεφτα την ΧΑ για να κάνουν το παιχνίδι τους !
argiris34
29/09/2013, 10:28
το μαντρόσκυλο αποφασισε οτι θέλει να γινει τσοπάνης
ο τσοπάνης εδειξε στο μαντροσκυλο ποιος ειναι το αφεντικο ετσι ωστε και τα υπολοιπα ή/και μέλλοντα μαντροσκυλα να ξερουν την θέση τους στην τροφικη αλυσίδα
τα πρόβατα απο την άλλη ειναι χαρουμενα με την καινουρια αίσθηση ασφάλειας που ενέπνευσε η αποφασιστικότητα του τσοπανη
και εζησαν αυτοι καλά και μεις σαν προβατα
καληνυχτα μας (αν και μεσημερι)
gata_kontos
29/09/2013, 10:58
Τα δημοσιοκαφράκια, όλα, ενορχηστρωμένα εξαπολύουν άτακτα προφορική εκστρατεία, εξηγώντας την πάσα μαλακία που βλέπουν με επιχειρήματα πυρηνικού αντιδραστήρα ηλιθιότητας. Είναι τέτοια η αγωνία τους για να πείσουν τον κόσμο, που δε φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει λογική στο λόγο τους. Ο Βερύκιος νωρίτερα έλεγε ότι κατηγορούνται για τη "δολοφονία τουουου... αυτού του μουσικού στοοο... στο κερατσίνι και για δεκάδες άλλες δολοφονίες! Τα βασανιστήρια, τις χούντες, τις ανωμαλίες αυτοί τα έκαναν!"
Πειράματα σε χιμπαντζήδες έδειξαν ότι όταν προσπαθείς με άτσαλα ψέματα και υπερβολές να τους οδηγήσεις προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, τότε αυτοί θα επιλέξουν την αντίθετη από αυτή που θέλεις, καταλαβαίνοντας ότι δεν τους στέλνεις εκεί επειδή είναι η σωστή, αλλά επειδή πίσω απ' την αγωνία σου για να πετύχεις το στόχο σου, υποκρύπτεται ιδιοτέλεια.
Δυστυχώς θα γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή, αν συνεχιστεί αυτή η δημοσιοκαφρική παρωδία!
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 12:10
Πειράματα σε χιμπαντζήδες έδειξαν ότι όταν προσπαθείς με άτσαλα ψέματα και υπερβολές να τους οδηγήσεις προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, τότε αυτοί θα επιλέξουν την αντίθετη από αυτή που θέλεις
...Ή πολύ απλά θα επιλέξουν να ψηφίσουν Χ.Α.
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 12:15
Ρε λες να κάνει και για σκουριασμένα μυαλά; Όσο για τυχόν παρενέργειες αποκλείεται να γίνουν χειρότερα απ' ότι είναι...
300203
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 12:28
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Οι ανάλγητοι δικαστές που κατηγορούν τη Χ.Α. για ρατσισμό και εγκλήματα, ας ασχοληθούν με το ρατσισμό ενάντια στις χοντρές και στις υπέρβαρες που τρώνε χυλόπιτα λόγω σωματότυπου και το ρίχνουν από απελπισία περισσότερο στο φαγητό με επακόλουθο τη δραματική αύξηση της ζήτησης για φαγητό, τη μείωση των διαθέσιμων αποθεμάτων, την ανάγκη για εύρεση νέων εκτάσεων για καλλιέργειες με αποτέλεσμα την αποψίλωση τροπικών δασών, την αύξηση της ζήτησης για πετρέλαιο για να ικανοποιηθούν οι παραγωγικές διαδικασίες, την αύξηση του φαινομένου του θερμοκηπίου από τους αυξημένους εργοστασιακούς ρύπους και τη μείωση των πάγων της Ανταρκτικής. Επίσης, πολλές υπέρβαρες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία λόγω ερωτικής απόρριψης άρα μιλάμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ. Παρακαλούνται όσοι έχουν βρίσει, χλευάσει, απορρίψει υπέρβαρες να παραδοθούν στα οικεία αστυνομικά τμήματα απο ευθιξία...
xristos x
29/09/2013, 12:30
Αυτη η ισοπεδωση μας εφαγε.... ολοι ιδιοι,ολα μαυρα,ολοι χαλια,κανεις δεν κανει τιποτα.
Ρητορικα ερωτηματα χωρις απαντηση μονο και μονο για να αφησουν μια θολουρα. Εδω κρανος ψαχνεις και ρωτας ποιο εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα,ποιο θα σου βγει καλυτερο σε σχεση με την τιμη κλπ κλπ δεν ρωτας τι κανει τα λεφτα που παιρνει η shoei, ή ποιος ειναι προισταμενος προσωπικου στην arai... Κι αν τετοιες ειναι οι ερωτησεις σου θα καταληξεις πως το καλυτερο κρανος ηταν του Λεωνιδα...
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 12:30
Εν τω μεταξύ ο ηλίθιος Παπούλιας δε λέει να διαλύσει τη βουλή και να προκυρήξει εκλογές.
Που σπούδασες συνταγματικό δίκαιο;