View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
Που σπούδασες συνταγματικό δίκαιο;
Πιστευεις δλδ οτι τοσο καιρο δεν καταπατείται το Συνταγμα η οτι υπαρχει Συνταγμα?
kostaspetrou
29/09/2013, 14:39
Που σπούδασες συνταγματικό δίκαιο;
Αν αρνηθεί να υπογράψει ένα προεδρικό διάταγμα θα ζορίσει ή όχι τα κοπρόσκυλα του κΥνοβουλίου;
πες μου ΜΙΑ φορά που όρθωσε ανάστημα...
Μπορεί να'χει πολύ περιορισμένες εξουσίες αλλά κανείς δε του απαγορεύει να προσπαθήσει και σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα ξυπνούσε πολλούς...
Ας παραιτούνταν βγάζοντας ένα εθνικό διάγγελμα.
Είναι 200 χρονών, τί έχει να χάσει;
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 15:34
Αν αρνηθεί να υπογράψει ένα προεδρικό διάταγμα θα ζορίσει ή όχι τα κοπρόσκυλα του κΥνοβουλίου;
πες μου ΜΙΑ φορά που όρθωσε ανάστημα...
Μπορεί να'χει πολύ περιορισμένες εξουσίες αλλά κανείς δε του απαγορεύει να προσπαθήσει και σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα ξυπνούσε πολλούς...
Ας παραιτούνταν βγάζοντας ένα εθνικό διάγγελμα.
Είναι 200 χρονών, τί έχει να χάσει;
Kι εγώ ξαναρωτάω εάν έχεις σπουδάσει συνταγματικό δίκαιο και πού το σπούδασες!!!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά το ισχύον Σύνταγμα ΔΕΝ είναι ισότιμος παράγοντας άσκησης νομοθετικής λειτουργίας καθώς δεν έχει την αρμοδιότητα της κύρωσης των νόμων και την αρμοδιότητα της πρότασης των νόμων σύμφωνα με το άρθρο 73 παράγραφος 1 του Συντάγματος. Σύμφωνα με το αρχικό άρθρο 42 είχε την αρμοδιότητα κύρωσης των νόμων αλλά η κύρωση ως πράξη αποτελούσε υπόλειμμα του μοναρχικού πολιτεύματος και ΗΔΗ από τα Σύντάγματα του 1925 και 1927 δεν περιελήφθηκε καν.
Με το άρθρο 42 του 1975 η αρμοδιότητα της κύρωσης με την έννοια ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ - κοινώς veto- δεν ανατίθεται πλέον στον Πρόεδρο. Μόνο ο βασιλιάς μπορούσε να κυρώσει ή να μην κυρώσει νομοσχέδια που ψηφίζονταν από το κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος απλά έχει την αρμοδιότητα της ΑΝΑΠΟΜΠΗΣ των νόμων στη βουλή για επανεξέταση και μπορεί να αναπέμψει εντός συγκεκριμένης προθεσμίας νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί εκθέτοντας τους λόγους της διαφωνίας του. Εάν γίνει αυτό τότε το νομοσχέδιο εισάγεται στην ολομέλεια της βουλής και εάν ψηφιστεί με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών κατά τη διαδικασία του άρθρου 76 παράγραφος 2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ο Πρόεδρος το εκδίδει και το δημοσιεύει μέσα σε 10 ημέρες από την ψήφισή του. Οπότε σε περίπτωση που κατάλαβες τα παραπάνω, το προεδρικό διάταγμα που πετάς έτσι ξεκάρφωτα είναι η δημοσίευση για την γνωστοποίηση του νόμου ώστε ο νόμος να αποκτήσει τυπική ισχύ και αυτό που λες πολύ απλά δεν υφίσταται.
astroman76
29/09/2013, 16:01
Η εταιρεία δολοφόνων του Παπαδόπουλου,ο οποίος είχε εκλεγεί δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ.
Οι φονιάδες (Καλαμπόκας,ΝΔ) του Τεμπονέρα.
Τον γιό του Βούτση(ΣΥΡΙΖΑ) με τη ληστεία τραπεζών;
Τον φονιά(ΣΥΡΙΖΑ) του ταξιτζή της Πάρου.
Τον τραμπούκο Πουλικόγιαννη(ΚΚΕ)
Δολοφονία Φιλόπουλου από ολυμπιακούς.
.
καλα οτι νανε!!
kostaspetrou
29/09/2013, 16:07
Kι εγώ ξαναρωτάω εάν έχεις σπουδάσει συνταγματικό δίκαιο και πού το σπούδασες!!!
Όχι και ξέρω ότι τυπικά δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Το θέμα είναι ότι ο ακριβοπληρωμένος 1ος πολίτης έχει παραδοθεί και δεν αντιδρά,έστω για την τιμή των όπλων.
Κοίτα το προηγούμενο:αν σε τέτοια εποχή αρνηθεί να υπογράψει και παραιτηθεί βγάζοντας ένα διάγγελμα καταγγελτικό,θα ζορίσει ή όχι τον Σαμαραζέλο;
Τί λες;
kostaspetrou
29/09/2013, 16:08
καλα οτι νανε!!
Γιατί φίλε,ψέματα είναι;
xristos x
29/09/2013, 17:45
Το θέμα είναι ότι ο ακριβοπληρωμένος 1ος πολίτης έχει παραδοθεί και δεν αντιδρά,έστω για την τιμή των όπλων.
Να θυμησω οτι εκλογες εγιναν περσυ... σε τι ελπιζεις φετος;
MG-KTiNoS
29/09/2013, 17:46
Αυτό κατάλαβες ότι εννοώ; Αφού δεν κάναμε στους άλλους, γιατί να κάνουμε σ' αυτούς;
Λέω, αφού αν θέλετε μπορείτε να κάνετε, γιατί δεν κάνετε; Και δε μιλάμε για εγκλήματα που έγιναν χθες! Μιλάμε για εγκλήματα των τελευταίων 30 χρόνων!
Δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου κοντά η μέρα που θα δούμε τον Jeffrey με χειροπέδες.
Εκεί καταλύγει αυτό που λες.
Στην υπεράσπισει των ΧΑτων...
σόρρι...
MG-KTiNoS
29/09/2013, 17:56
Γιατί φίλε,ψέματα είναι;
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι έγινε με την εταιρεία δολοφόνων το 87?
Σε ξαναρωτάω
Γιατί πετάτε κάτι που ακούτε κι άντε γειά.
Έχεις διαβάσει ΕΣΥ ο ίδιος την απόφαση?
Το άλλο που λες με το τεκμήριο κλπ κλπ
Ισχύει ΑΛΛΑ κάποιοι τους έκριναν επικύνδηνους και τους μάντρωσαν
Αν αποδείξουν ότι δεν ισύει θα βγουν... (άλλα έχουν γράψει και έχουν πει τόσα πολλά
που θα γελάμε μέρες)
Από αγάπη τον μαχαίρωσα κύριε πρόεδρε, είχε πάρει το στραβό το δρόμο !!!!
:lol:
300211
Κατά τ άλλα μπορώ να το πω άνετα.
Αυτή η κυβέρνηση
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ !
:lol::moutza::lol:
kostaspetrou
29/09/2013, 18:17
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι έγινε με την εταιρεία δολοφόνων το 87?
Σε ξαναρωτάω
Γιατί πετάτε κάτι που ακούτε κι άντε γειά.
Έχεις διαβάσει ΕΣΥ ο ίδιος την απόφαση?
Σίγουρα ξέρω ότι βρέθηκε ένοχος και μπήκε φυλακή.
Ο ίδιος δε την έχω διαβάσει,δεν έχω το έγγραφο.
Λοιπόν;
Το άλλο που λες με το τεκμήριο κλπ κλπ
Ισχύει ΑΛΛΑ κάποιοι τους έκριναν επικύνδηνους και τους μάντρωσαν
Αν αποδείξουν ότι δεν ισύει θα βγουν... (άλλα έχουν γράψει και έχουν πει τόσα πολλά
που θα γελάμε μέρες)
Οπότε είσαι υπέρ της προληπτικής τιμωρίας,ακόμα και χωρίς δίκη!
Πρόσεξε,δε μιλάμε για αυτόφωρο,ούτε για περίπτωση όπου κάποιος κινδυνεύει να δραπετεύσει στο εξωτερικό!
Τί να πω,πολύ δημοκρατικό.
Αν τότε σε φυλακίσει κάποιος και αποδειχθεί ότι κακώς το έκανε και βγεις,θα παραπονεθείς;
Τί να πω...
kostaspetrou
29/09/2013, 18:20
Να θυμησω οτι εκλογες εγιναν περσυ... σε τι ελπιζεις φετος;
Να σου πω την αλήθεια κατά βάθος δεν ελπίζω σε κάτι ουσιαστικό.
Απλά επειδή δε θέλω να'μαι απαισιόδοξος, διατηρώ μια ψευδαίσθηση μήπως η τελευταία δικλείδα ασφαλείας σταματήσει να'ναι πουλημένη και αναλάβει δράση...
παπάρια...
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 18:21
Όχι και ξέρω ότι τυπικά δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Κοίτα το προηγούμενο:αν σε τέτοια εποχή αρνηθεί να υπογράψει και παραιτηθεί βγάζοντας ένα διάγγελμα καταγγελτικό,θα ζορίσει ή όχι τον Σαμαραζέλο;
Τί λες;
Βρε καλέ μου φίλε, ειλικρινά πιστεύεις ότι το θέμα είναι να αντιδράσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Εσύ δηλ τον Παπούλια περιμένεις για να αντιδράσεις; Κι ο Παπούλιας να "ξυπνήσει" και να αντιδράσει, τί να το κάνεις όταν οι άπό κάτω κοιμούνται;
Όταν εσύ ας πούμε παραθέτεις σαν σοβαρό επιχείρημα ότι ο Παπαδόπουλος της εταιρείας δολοφόνων είχε βγει δήμαρχος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και το εξομοιώνεις με τη Χ.Α. τί να σου κάνει ο Παπούλιας; Ειλικρινά πιστεύεις σε αυτό το επιχείρημα και δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά;
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 18:24
Να σου πω την αλήθεια κατά βάθος δεν ελπίζω σε κάτι ουσιαστικό.
Απλά επειδή δε θέλω να'μαι απαισιόδοξος, διατηρώ μια ψευδαίσθηση μήπως η τελευταία δικλείδα ασφαλείας σταματήσει να'ναι πουλημένη και αναλάβει δράση...
παπάρια...
Επέτρεψέ μου φίλε μου αλλά δεν διατηρείς ψευδαίσθηση, διατηρείς "μαγική" εικόνα και μάλιστα διαστρεβλωμένη. Εάν θεωρείς τον Πρόεδρο δικλείδα ασφαλείας και μάλιστα τελευταία παύουμε εμείς να είμαστε αισιόδοξοι... Φιλικότατα και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά πηγή έντονου προβληματισμού από τα γραφόμενά σου.
kostaspetrou
29/09/2013, 18:39
Βρε καλέ μου φίλε, ειλικρινά πιστεύεις ότι το θέμα είναι να αντιδράσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Εσύ δηλ τον Παπούλια περιμένεις για να αντιδράσεις; Κι ο Παπούλιας να "ξυπνήσει" και να αντιδράσει, τί να το κάνεις όταν οι άπό κάτω κοιμούνται;
Ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του πιάνεται( αν και δεν έχω πολλά :lol: ).
Δε με νοιάζει, ας σκεφτεί ΚΑΤΙ!
Σωστό για τον ύπνο.
Όταν εσύ ας πούμε παραθέτεις σαν σοβαρό επιχείρημα ότι ο Παπαδόπουλος της εταιρείας δολοφόνων είχε βγει δήμαρχος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και το εξομοιώνεις με τη Χ.Α. τί να σου κάνει ο Παπούλιας; Ειλικρινά πιστεύεις σε αυτό το επιχείρημα και δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά;
Φίλε αν κατάλαβες ότι εξομοιώνω τα δυο εγκλήματα τότε ειλικρινά δε θα ξαναγράψω,το τελευταίο που θέλω είναι να παρεξηγούνται τα γραπτά μου και να πρέπει να ξαναγράφω...
Πουθενά δεν είπα ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο.
Σε κάλυψα;
Πάμε ξανά:
Αν ο Σαμαρας βάλει χέρι σε όλους τους Ε.Κ.Λ(εγκληματίες,κακοποιούς,λαμόγια) ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΔ included) θα του πω μπράβο μάγκα και θα κάνω 10 τούμπες. Ίσως τον ψηφίσω κιόλας, γιατί όχι.
Επίσης θα ήθελα κάθε Ε.Κ.Λ που θα συλλαμβάνεται να υποστεί το ίδιο όργιο διαπόμπευσης και τηλεδικών απ'τα κανάλια χωρίς να του δωθεί χρόνος απ'αυτά.
Μ'άλλα λόγια ό,τι έκανε στους χρυσαυγίτες να το κάνει και στους άλλους.
Αν όμως δε το κάνει οδηγεί τη χώρα σε διχασμό διότι 2 μέτρα και 2 σταθμά εδώ που φτάσαμε δε τα σηκώνει κανείς.
Μακάρι να το κάνει αλλά δε το βλέπω... :sad:
Nostradamus
29/09/2013, 18:51
Επίσης θα ήθελα κάθε Ε.Κ.Λ που θα συλλαμβάνεται να υποστεί το ίδιο όργιο διαπόμπευσης και τηλεδικών απ'τα κανάλια χωρίς να του δωθεί χρόνος απ'αυτά.
Μ'άλλα λόγια ό,τι έκανε στους χρυσαυγίτες να το κάνει και στους άλλους.
Αν όμως δε το κάνει οδηγεί τη χώρα σε διχασμό διότι 2 μέτρα και 2 σταθμά εδώ που φτάσαμε δε τα σηκώνει κανείς.
Μακάρι να το κάνει αλλά δε το βλέπω... :sad:
Όσο και αν θεωρώ ότι τα ΜΜΕ επιτελούν ένα κατάπτυστο έργο στις μέρες μας στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό που έγινε αποτελεί τεράστιο από ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ άποψης γεγονός.
Η σύλληψη προέδρου κόμματος και βουλευτών. Δεν πρόκειται για διαπόμπευση ούτε για τηλεδίκες. Εξέτασε το γεγονός μόνο του και όχι το τι λένε οι διάφοροι παπαρολόγοι δημοσιαγράφοι.
MG-KTiNoS
29/09/2013, 19:00
Σίγουρα ξέρω ότι βρέθηκε ένοχος και μπήκε φυλακή.
Ο ίδιος δε την έχω διαβάσει,δεν έχω το έγγραφο.
Λοιπόν;
Οπότε είσαι υπέρ της προληπτικής τιμωρίας,ακόμα και χωρίς δίκη!
Πρόσεξε,δε μιλάμε για αυτόφωρο,ούτε για περίπτωση όπου κάποιος κινδυνεύει να δραπετεύσει στο εξωτερικό!
Τί να πω,πολύ δημοκρατικό.
Αν τότε σε φυλακίσει κάποιος και αποδειχθεί ότι κακώς το έκανε και βγεις,θα παραπονεθείς;
Τί να πω...
Τίποτα να μην πεις γιατί δεν ξέρεις.
Κάποιος που ΠΡΟ-φυλακίζεται δεν είναι καταδικασμένος.
Είναι ΠΡΟ φυλακισμένος
Δεν παύει να ισχύει το τεκμήριο αθωότητας.
Η σοβαρότητα των κατηγοριών όμως είναι τέτοια που το δικαστήριο θεωρεί ότι πρέπει να προφυλακιστεί, είτε γιατί είναι επικίνδυνος, είτε γιατί μπορεί να φύγει.
Φυσικά ΑΝ ο μπουζουρΓιασμένος αποδείξει ότι δεν είναι έτσι, πληρώνει μια εγγύηση και βγαίνει μέχρι να δικαστεί.
Σου ξαναλέω όμως ότι επειδή δικηγόρος δεν είσαι, ούτε έχεις πρόσβαση στη δικογραφία πάνε λίγο πάσο !
Μέχρι τώρα έχουμε τη σύσταση συμμορίας, οπλοκατοχή και μερικά ακόμα...
Με αφορμή το ΦΟΝΟ.
Άρα η υπόθεση μπορεί να πάει πολύ μακρία.
-και μην ξεχνάς ότι το χοντρό τον κράταγαν να μη βγάλει Μπιστόλι στο δήμαρχο Αθηναίων-
Η συμμορία δολοφόνων διάβασε μόνος να δεις τι ήταν και τι σχέση μπορεί να έχει.
Σημείωσε ότι το άρθρο μιλάει και για οργανωμένο έγκλημα, ενώ ο τίτλος είναι εταιρεία δολοφόνων.
(είχε πάθει πλάκα όλη η Ελλάδα ΤΟΤΕ με δαυτους)
http://eglima.wordpress.com/2010/10/23/murder-sa/
υγ
Κανένας δε σε προφυλακίζει χωρίς σοβαρό λόγο.
kostaspetrou
29/09/2013, 19:10
Όσο και αν θεωρώ ότι τα ΜΜΕ επιτελούν ένα κατάπτυστο έργο στις μέρες μας στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό που έγινε αποτελεί τεράστιο από ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ άποψης γεγονός.
Έλεος ρε παιδιά!
Εννοείται ότι είναι τεράστιο πολιτικό γεγονός.
Απλά διατηρώ επιφυλάξεις για το αν αυτό το γεγονός θα γίνει ο κανόνας!
Δεν πρόκειται για διαπόμπευση ούτε για τηλεδίκες. Εξέτασε το γεγονός μόνο του και όχι το τι λένε οι διάφοροι παπαρολόγοι δημοσιαγράφοι.
Προφανώς αστειεύεσαι,ναι;
Ακόμα και τηλεόραση να μη βλέπεις, τα βίντεο και τα άρθρα τις τελευταίες 10 μέρες είναι ακριβώς αυτό.
Ξεκαυλώσανε επί μέρες μετά το φονικό και τώρα έχουμε άλλα.
Γι'αυτό τί λες; Δώσε βάση στο 4:00 και επίσης το γαμάτο που λέει ο δημοσιογράφος ότι "η δημοκρατία στην Ελλάδα λειτουργεί καλά τα τελευταία χρόνια". :cry:
Επίσης πώς βιάζεται να τον κόψει...
https://www.youtube.com/watch?v=StptWmIk2zw&feature=c4-overview&list=UUExv2DyXDSAbAsJmRgZqYWA
Σήμερα επίσης ο Μαρκογιαννάκης της ΝΔ είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι δίωξη με πολιτικές προεκτάσεις...
Δε μου κάνει εντύπωση,το αποφασίζουμε και διατάζουμε είναι πλέον "αποδεκτό" (ΕΡΤ,Δημ.Αστυνομία).
MG-KTiNoS
29/09/2013, 19:14
Δε μου κάνει εντύπωση,το αποφασίζουμε και διατάζουμε είναι πλέον "αποδεκτό" (ΕΡΤ,Δημ.Αστυνομία).
Πάρε διάβασε μόνος σου...
http://air.euro2day.gr/cov/Fi/File-29-09-2013-17-48-04.pdf
Το αποφασίζουμε και διατάζουμε δεν παίζει όπως θα καταλάβεις και από την εισαγωγή....
Εκτώς αν το πιστεύεις και κουμπώνεις τα πάντα στο πιστεύω σου αυτό.
:)
kostaspetrou
29/09/2013, 19:23
:eek:
Πάρε διάβασε μόνος σου...
http://air.euro2day.gr/cov/Fi/File-29-09-2013-17-48-04.pdf
To διάβασα μεσημέρι και έχει πολλά ασαφή στοιχεία καθώς και προσωπικές τοποθετήσεις.
"Προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων"
Ως κόμμα υπάρχει απ'το 1993 και μετά,οπότε αναφορά στα '80s είναι λίγο...
"Fuererprinzip", αυτό είναι εκτίμηση και αμφιβάλλω αν θα σταθεί στο δικαστήριο.
"Όπλα που πιθανότατα φυλάσσοσνται σε άγνωστη τοποθεσία". Να σχολιάσω;
Ξαναλέω ότι με τέτοια πρόχειρη δουλειά αυξάνονται οι πιθανότητες να αθωωθούν και τότε ο Δένδιας θα τους έχει κάνει την καλύτερη ηρωοποίηση.
Απ'την άλλη....λες να θέλει αυτό; :eek:
:eek:
Το αποφασίζουμε και διατάζουμε δεν παίζει όπως θα καταλάβεις και από την εισαγωγή....
Εκτώς αν το πιστεύεις και κουμπώνεις τα πάντα στο πιστεύω σου αυτό.
:)
:rolleyes:
Όχι,όχι.
Αναφερόμουν στο κλείσιμο ΕΡΤ και ΔΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!!!
gata_kontos
29/09/2013, 19:36
...Ή πολύ απλά θα επιλέξουν να ψηφίσουν Χ.Α.
Πως εξηγείς την άνοδο της Χ.Α. σε τρίτο κόμμα, αν αμφισβητείς τα επιστημονικά πειράματα; Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες; Κι αν ναι, που ήταν αυτοί τις 3 τελευταίες δεκαετίες; Στο ΚΚΕ; Εγώ δεν το αποκλείω καθόλου να ήταν και εκεί! Μην ξεχνάς ότι ο μέσος Έλληνας δεν έχει το επίπεδο του μέσου συμφοιτητή σου!
gata_kontos
29/09/2013, 20:09
Εκεί καταλύγει αυτό που λες.
Στην υπεράσπισει των ΧΑτων...
σόρρι...
Sorry αλλά εγώ νομίζω ότι αποδεχόμενος την αδράνεια και την προκλητική αδιαφορία της δικαστικής εξουσίας για όλα τα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα που έριξαν ένα ολόκληρο κράτος στο γκρεμό, δίνεις με συνοπτικές διαδικασίες συγχωροχάρτι στους εμπλεκόμενους σε αυτά κι αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα.
AristidisZ
29/09/2013, 20:12
Sorry αλλά εγώ νομίζω ότι αποδεχόμενος την αδράνεια και την προκλητική αδιαφορία της δικαστικής εξουσίας για όλα τα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα που έριξαν ένα ολόκληρο κράτος στο γκρεμό, δίνεις με συνοπτικές διαδικασίες συγχωροχάρτι στους εμπλεκόμενους σε αυτά κι αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα.
άλλο φόρουμ διαβάζεις εσύ μου φαίνεται
MG-KTiNoS
29/09/2013, 20:13
όταν διατάζεις φόνο δεν εγείρει κανένα ερώτημα....
ΠΑΣ ΜΕΣΑ
:wave2:
βουρ τώρα στο ιντερνέτ για τη μυθολογία...
Πάρτι κάνουν οι Σκοπιανοί !!!!
καταλάβατε τώρα γιατί μπαγλάρωσαν τη ΧΑ?
κλπ κλπ
Παιδιά να πάτε πίσω στο Σείριο β από όπου ήρθατε !!!!
Εγώ γη !
και τα χέρια κοντά...
300212
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 20:40
Πως εξηγείς την άνοδο της Χ.Α. σε τρίτο κόμμα, αν αμφισβητείς τα επιστημονικά πειράματα; Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες; Κι αν ναι, που ήταν αυτοί τις 3 τελευταίες δεκαετίες; Στο ΚΚΕ; Εγώ δεν το αποκλείω καθόλου να ήταν και εκεί! Μην ξεχνάς ότι ο μέσος Έλληνας δεν έχει το επίπεδο του μέσου συμφοιτητή σου!
Κοντέ δε είσαι τόσο γάτα... διάβασε πάλι τι λέω προσεκτικά και τότε θα καταλάβεις ίσως ότι το σχόλιό μου έχει να κάνει με το IQ των συνειδητοποιημένων ΧΑυγιτών.
Όσο για την απορία σου την έχω απαντήσεις πολύ πιο πρίν και έχω ήδη πει ότι δε σημαίνει ότι όσοι ψήφισαν Χ.Α. είναι φασίστες. Δεν ήταν σίγουρα στο ΚΚΕ για να σου φύγει και αυτή η απορία, ήταν στο ΛΑΟΣ, στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, άντε να 'ταν και κανας αλεξιπτωτιστής ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ένα φεγγάρι, ΚΚΕ πάντως όχι.
Ααα, ο μέσος συμφοιτητής μου είχε το επίπεδο του μέσου Έλληνα...
MG-KTiNoS
29/09/2013, 20:45
Το να βαρέσεις κάποιον δεν είναι θέμα άι κιου...
Είναι θέμα ψυχούλας που κουβαλάς.
Κυρίως αν είναι ένα εξαθλιωμένο πρεζάκι κι εσύ κάνεις παρέλαση με 200 άτομα.
300218
AUFGEBRACHT
29/09/2013, 21:00
Το να βαρέσεις κάποιον δεν είναι θέμα άι κιου...
Είναι θέμα ψυχούλας που κουβαλάς.
Κυρίως αν είναι ένα εξαθλιωμένο πρεζάκι κι εσύ κάνεις παρέλαση με 200 άτομα.
Το να βαρέσεις κάποιον εννοείται πως δεν είναι θέμα IQ, το να ενταχθείς οργανωμένα εκεί που βαράνε οργανωμένα είναι θέμα IQ πιστεύω...
Υ.Γ. Διπλό ρεζιλίκι για τον Αλ Φύρερ, και τσάντα ροζ και Ντόρα που είναι και μελαμψούλα :lol:
gata_kontos
29/09/2013, 21:15
Κοντέ δε είσαι τόσο γάτα... διάβασε πάλι τι λέω προσεκτικά και τότε θα καταλάβεις ίσως ότι το σχόλιό μου έχει να κάνει με το IQ των συνειδητοποιημένων ΧΑυγιτών.
Όσο για την απορία σου την έχω απαντήσεις πολύ πιο πρίν και έχω ήδη πει ότι δε σημαίνει ότι όσοι ψήφισαν Χ.Α. είναι φασίστες. Δεν ήταν σίγουρα στο ΚΚΕ για να σου φύγει και αυτή η απορία, ήταν στο ΛΑΟΣ, στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, άντε να 'ταν και κανας αλεξιπτωτιστής ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ένα φεγγάρι, ΚΚΕ πάντως όχι.
Ααα, ο μέσος συμφοιτητής μου είχε το επίπεδο του μέσου Έλληνα...
Πάσο τότε. Απλά θα μπορούσε να είναι σαρκαστική η απάντηση, δεν προκύπτει από μια φράση η διάθεση που το λες και δεν είναι αρκετό για να αμφισβητηθεί το κολακευτικό συνθετικό του username μου.
Σχετικά με το ΚΚΕ, τι κόβεις; Κανένα κόμμα δεν είναι club της mensa. Ειδικά το ΚΚΕ!
Πως εξηγείς την άνοδο της Χ.Α. σε τρίτο κόμμα, αν αμφισβητείς τα επιστημονικά πειράματα; Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες;
NAI και θα λεγα για πολύ παραπάνω
εχω βαρεθεί τους "αντιστασιακούς" που λέγανε αληταράδες τους φοιτητές στο πολυτεχνείο
τους Αντιρατσιστες με τους εργάτες αλβανούς
τους διεθνιστές με την μεγαλύτερη Σημαία στο μπαλκόνι
τους ειρηνιστές που θέλουν να πάρουν την Πόλη
Για άλλη μια φορά ΝΑΙ
Οι Ελληνες είναι κατά πλοψήφια φασίστες και ρατσιστές
Καθε φορα που κάποιος διακόπτει τον άλλον χωρίς να τον ακούει για να του πει τα "δικά" του
καθε κόρνα στο φανάρι
καθε "δίκιο" ΜΟΥ
Είναι δείγμα φασισμού.
μην φοβάστε !
μπορεί να συνέλαβαν τα μανάρια μας για ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑ και οχι για πολιτικό λόγο
αλλά "αύριο" θα δημιουργηθεί ενα άλλο κόμμα που θα εκπροσωπήσει όλους όσους αντιδρούν στα "στραβά" και στην χρήση της "κουτάλας" απο τους απο πάνω (και οχι απο αυτους;) ) απο τον καναπέ και το πληκτρολόγιο
Κι αν ναι, που ήταν αυτοί τις 3 τελευταίες δεκαετίες; στην ΕΠΕΝ στον ΛΑΟΣ ΚΑΙ στην ΝΔ
αν και πολοί ηταν και στα λεγόμενα κενροαριστερα κινήματα -κομματα
υγ gata_kontos δεν παει σε σένα ολο το πακέτο, αλλά ευκαιρία βρήκα...:D
!
gata_kontos
29/09/2013, 21:24
υγ gata_kontos δεν παει σε σένα ολο το πακέτο, αλλά ευκαιρία βρήκα...:D
!
Αν υιοθετήσουμε τη λογική με την οποία συνέγραψες τα παραπάνω, η επιθετικότητα του ύφους και ο αφορισμός δεν είναι κι αυτά φασισμός; Αν δεν πάει σε μένα όλο το πακέτο, τι θεωρείς ότι ισχύει για εμένα (για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου);
gata_kontos
29/09/2013, 21:29
όταν διατάζεις φόνο δεν εγείρει κανένα ερώτημα....
ΠΑΣ ΜΕΣΑ
βουρ τώρα στο ιντερνέτ για τη μυθολογία...
Πάρτι κάνουν οι Σκοπιανοί !!!!
καταλάβατε τώρα γιατί μπαγλάρωσαν τη ΧΑ?
κλπ κλπ
Παιδιά να πάτε πίσω στο Σείριο β από όπου ήρθατε !!!!
Εγώ γη !
και τα χέρια κοντά...
300212
:rolleyes: 300221
MG-KTiNoS
29/09/2013, 21:32
Αν υιοθετήσουμε τη λογική με την οποία συνέγραψες τα παραπάνω, η επιθετικότητα του ύφους και ο αφορισμός δεν είναι κι αυτά φασισμός; Αν δεν πάει σε μένα όλο το πακέτο, τι θεωρείς ότι ισχύει για εμένα (για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου);
φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε...
Κάνε μια προσπάθεια να καταλάβεις ότι το μην γουστάρεις κάτι και να λες τη γνώμη σου ακόμα και έντονα δεν είναι φασισμός .
Φασισμός είναι να μαχαιρώνεις αυτόν με τον οποίο διαφωνείς.
΄Να δηλώνεις ότι οι Ναζί καλό μας έκαναν που δολοφόνησαν μερικές δεκάδες χιλιάδες Εβραίων στην Ελλάδα και ακόμα κι αν έκαψαν τα Καλάβρυτα δικοί μας άνθρωποι είναι.
Οι λέξεις φίλε μου δεν είναι από λάστιχο να τις τραβάς και να τις φέρνεις εκεί που θες.
Ο Φασίστας έχει συγκεκριμένο προφίλ
Αν υιοθετήσουμε τη λογική με την οποία συνέγραψες τα παραπάνω, η του ύφους και ο αφορισμός δεν είναι κι αυτά φασισμός; Αν δεν πάει σε μένα όλο το πακέτο, τι θεωρείς ότι ισχύει για εμένα (για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου);
το σθένος και η σιγουριά της γνώμης δεν ειναι επιθετικοτητα.
Η επιθετικότητα προϋποθέτει την πρόθεση ήττας του αντιπάλου και εγω δεν θέλω να χάσεις, θέλω να σκεφτείς και αν δεν συμφωνείς πριν με απορρίψεις να μου πεις τους λόγους ΣΟΥ.
Σε σενα παει η απάντηση ναι
MG-KTiNoS
29/09/2013, 21:34
:rolleyes: 300221
Όχι καλέ μου φίλε δεν είναι σκοτάδι...
Όταν διατάζεις φόνο πας μέσα.
ΟΛΑ τα άλλα που σου έγραψα είναι θεωρίες που έχουν ειπωθεί από το συγκεκριμένο χώρο.
el_hymador
29/09/2013, 21:48
Δεν διαφωνώ καθόλου και δεν με χαλάει στο παραμικρό που τους μπουζούριασαν, το θεωρώ δε απόλυτα δικαιολογημένο και αιτιολογημένο ως πράξη (αν και καθυστέρησε)
Αλλά... δυστυχώς αποκλείεται με το γ@μωκράτος που έχουμε να γίνει επιτέλους κάτι σωστά και ορθά και να μην οδηγήσει στα καπάκια σε κάτι χειρότερο ενώ αποκλείεται με αυτή ατην πρωτοφανή ζέση και κινητικότητα αστραπής που κινήθηκαν, τα αίτια να είναι μόνο τα προφανή. Σχωράτε με, αλλά έτσι με έχουν μάθει οι ίδιοι εδώ και 30+ χρόνια...
gata_kontos
29/09/2013, 21:48
το σθένος και η σιγουριά της γνώμης δεν ειναι επιθετικοτητα.
Η επιθετικότητα προϋποθέτει την πρόθεση ήττας του αντιπάλου και εγω δεν θέλω να χάσεις, θέλω να σκεφτείς και αν δεν συμφωνείς πριν με απορρίψεις να μου πεις τους λόγους ΣΟΥ.
Σε σενα παει η απάντηση ναι
Δε μου λες. Ελπίζω ότι βλέπεις την επιθετικότητα και τη διάθεση να με προσβάλλει ο mgκτήνος. Τη βλέπεις ή όχι; Αν συμφωνείς ότι η συμπεριφορά του απέναντί μου (επειδή δεν κατάλαβε ότι εγώ δεν υπερασπίζομαι τη χρυσή αυγή αλλά στην πραγματικότητα επικροτώ τις ενέργειες της αστυνομίας, την οποία δεν αποκαλώ μπατσαρία σε καμμιά περίπτωση) και εκφράζω το παράπονό μου και προσπαθώ να αιτιολογήσω την αντίδραση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης που δε δείχνει να πείθεται ότι η κρατική αντίδραση έγινε για τους "προφανείς" λόγους) το γεγονός ότι την παραβλέπεις και δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να τον επαναφέρεις στην τάξη, όταν απαντά αντί για εσένα, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, επειδή δείχνει να συμφωνεί μαζί σου, είναι ή δεν είναι φασιστική συμπεριφορά;
Όταν λες ότι πάει σε μένα η απάντηση, από που προκύπτει ότι συμπεριφέρομαι με τον τρόπο που περιγράφεις, όταν δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι; Η κατάταξη μου στην κατηγορία που θεωρείς φασίστες, χωρίς στοιχεία, είναι ή δεν είναι φασισμός;
Δε μου λες. Ελπίζω ότι βλέπεις την επιθετικότητα και τη διάθεση να με προσβάλλει ο mgκτήνος. Τη βλέπεις ή όχι; ......... .........και δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να τον επαναφέρεις στην τάξη
την βλεπω και δεν κανω τπτ, γιατι δεν ειμαι εδω για να επαναφέρω στην ταξη κανένα. Αυτο θα ηταν φασιστικός τρόπος εφόσον ειναι εκτός δικαιοδοσίας μου
;
η απάντηση σε σενα ειναι ενα μεγαλο ναι στην ερώτηση "Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες; "
gata_kontos
29/09/2013, 22:00
Δεν διαφωνώ καθόλου και δεν με χαλάει στο παραμικρό που τους μπουζούριασαν, το θεωρώ δε απόλυτα δικαιολογημένο και αιτιολογημένο ως πράξη (αν και καθυστέρησε)
Αλλά... δυστυχώς αποκλείεται με το γ@μωκράτος που έχουμε να γίνει επιτέλους κάτι σωστά και ορθά και να μην οδηγήσει στα καπάκια σε κάτι χειρότερο ενώ αποκλείεται με αυτή ατην πρωτοφανή ζέση και κινητικότητα αστραπής που κινήθηκαν, τα αίτια να είναι μόνο τα προφανή. Σχωράτε με, αλλά έτσι με έχουν μάθει οι ίδιοι εδώ και 30+ χρόνια...
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Και δεν πείθομαι, ξέρεις γιατί; Γιατί μπροστά σε εξόφθαλμα εγκλήματα που θέριεψαν τη χρυσή αυγή (λόγω της οργής του κόσμου και όχι λόγω του IQ των Ελλήνων που στράφηκαν σ' αυτή), το κράτος σίγησε και έστρεψε τη ματιά του στα €600 των συνταξιούχων, σαν πρώτο μέτρο που λήφθηκε. Δηλαδή μόνο ο Τσοχατζόπουλος αρκεί για να μας πείσει ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί;
MG-KTiNoS
29/09/2013, 22:07
Δε μου λες. Ελπίζω ότι βλέπεις την επιθετικότητα και τη διάθεση να με προσβάλλει ο mgκτήνος. Τη βλέπεις ή όχι; Αν συμφωνείς ότι η συμπεριφορά του απέναντί μου (επειδή δεν κατάλαβε ότι εγώ δεν υπερασπίζομαι τη χρυσή αυγή αλλά στην πραγματικότητα επικροτώ τις ενέργειες της αστυνομίας, την οποία δεν αποκαλώ μπατσαρία σε καμμιά περίπτωση) και εκφράζω το παράπονό μου και προσπαθώ να αιτιολογήσω την αντίδραση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης που δε δείχνει να πείθεται ότι η κρατική αντίδραση έγινε για τους "προφανείς" λόγους) το γεγονός ότι την παραβλέπεις και δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να τον επαναφέρεις στην τάξη, όταν απαντά αντί για εσένα, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, επειδή δείχνει να συμφωνεί μαζί σου, είναι ή δεν είναι φασιστική συμπεριφορά;
Όταν λες ότι πάει σε μένα η απάντηση, από που προκύπτει ότι συμπεριφέρομαι με τον τρόπο που περιγράφεις, όταν δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι; Η κατάταξη μου στην κατηγορία που θεωρείς φασίστες, χωρίς στοιχεία, είναι ή δεν είναι φασισμός;
Φίλε μου καλέ αυτά μόνο εσύ τα βλέπεις.
Ήρθες έκανες μια κουβέντα.
Βρήκα τα επιχειρήματα σου αδύναμα και σου το είπα, γιατί να είμαι επιθετικός ?
Έχω να μοιράσω τίποτε μαζί σου?
Τώρα αν εκφράζεις τη κοινή γνώμη μ αυτά που γράφεις επέτρεψε μου.
Κι εγώ στην κοινή γνώμη ανήκω :D και σου λέω ξεκάθαρα ότι η θέση αυτών των ανθρώπων
είναι στη ψειρού, μπουζού, πως το είπε η θεία....
Δεν ανέχομαι να δέρνουν φουκαράδες, δεν ανέχομαι να δέρνουν "αναρχικούς" δεν ανέχομαι ξενοδοχεία με αλλοδαπές και κυρίως
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΟΝΟ
Απλά πράγματα.
Αν εσύ θες να κουβεντιάζεις περί ανέμων και υδάτων κανένα πρόβλημα,
αλλά μερικά πράγματα καλό είναι να ξξεκαθαρίζονται.
τα πράγματα είναι απλα
Η ΧΑ έκανε εγκληματικές πράξεις και συνελήφθη
Η ΧΑ ΟΤΑΝ τα έκανε αυτά έβρισκε σύμφωνους πολλούς πολίτες
Η ΧΑ τα εκανε αυτα με ιδεολογικό κίνητρο
Η ΧΑ εχει ναζιστική ιδεολογική βάση-κίνητρο
Οι πολίτες που υποστήριξαν έστω και λίγο της πράξεις της ΧΑ, είναι κατά το ανάλογο ποσοστό ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΑΛΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΠΕΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΔΩ:cool:
Το εαν το σύστημα έπαψε να εξυπηρετείται από την ΧΑ και τους διέγραψε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο;)
MG-KTiNoS
29/09/2013, 22:10
τα πράγματα είναι απλα
Η ΧΑ έκανε εγκληματικές πράξεις και συνελήφθη
Η ΧΑ ΟΤΑΝ τα έκανε αυτά έβρισκε σύμφωνους πολλούς πολίτες
Η ΧΑ τα εκανε αυτα με ιδεολογικό κίνητρο
Η ΧΑ εχει ναζιστική ιδεολογική βάση-κίνητρο
Οι πολίτες που υποστήριξαν έστω και λίγο της πράξεις της ΧΑ, είναι κατά το ανάλογο ποσοστό ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΑΛΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΠΕΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΔΩ:cool:
Το εαν το σύστημα έπαψε να εξυπηρετείται από την ΧΑ και τους διέγραψε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο;)
μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....
:D
gata_kontos
29/09/2013, 22:17
την βλεπω και δεν κανω τπτ, γιατι δεν ειμαι εδω για να επαναφέρω στην ταξη κανένα. Αυτο θα ηταν φασιστικός τρόπος εφόσον ειναι εκτός δικαιοδοσίας μου
η απάντηση σε σενα ειναι ενα μεγαλο ναι στην ερώτηση "Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες;"
Άρα αν δεν κοπεί από τους διαχειριστές, τότε αυτοί είναι φασίστες. Δεν το υιοθετώ αλλά αυτό προκύπτει από τη λογική ότι το 10% είναι φασίστες. Δεν είναι φασίστες το 10%. Απλά το 100% δεν είναι άγιοι. Επίσης ένα αδιευκρίνιστο ποσοστό δεν είναι καλοί άνθρωποι. Δε θα κοπεί γιατί προφανώς είναι φιλαράκια κι αυτοί θα περιοριστούν στο να παρατηρήσουν εμένα τον αλεξιπτωτιστή, αν ξεφύγω και πέσω στο επίπεδο οποιουδήποτε είναι ερειστικός απέναντί μου. Η επαναφορά στην τάξη μπορεί να γίνει με ήπιο τρόπο που να μη δίνει σε κανέναν δικαίωμα να αμφισβητήσει τις προθέσεις σου και να σε αποκαλέσει φασίστα, επειδή λες το σωστό!
Η αντ-ερώτηση μου για το ναι σου, δεν ήταν σε ποιον το λες. Απλά είπες ότι δεν αφορούσε εμένα όλο το πακέτο και ρώτησα τι από το πακέτο με αφορούσε.
gata_kontos
29/09/2013, 22:23
Δε δείχνει να προβληματίζει κανέναν ότι αυτός ο παπάς αποφεύγει επιμελώς να ψάλει τα συγκεκριμένα εδάφια. Αντίθετα το θεωρείτε λογικό. Αυτό αν δεν είναι βούτυρο στο ψωμί τους, δεν ξέρω τι είναι.
Άρα αν δεν κοπεί από τους διαχειριστές, τότε αυτοί είναι φασίστες. Δεν το υιοθετώ αλλά αυτό προκύπτει από τη λογική ότι το 10% είναι φασίστες. :confused: δεν καταλαβα τον συλλογισμό σου
Δεν είναι φασίστες το 10%. Απλά το 100% δεν είναι άγιοι.
διάβασε ΞΑΝΑ τον δικο μου συλλογισμό και εαν θες απάντησε
Η αντ-ερώτηση μου για το ναι σου, δεν ήταν σε ποιον το λες. Απλά είπες ότι δεν αφορούσε εμένα όλο το πακέτο και ρώτησα τι από το πακέτο με αφορούσε.
οκ ελήξε και αυτο
οκ εχεις αντιλογο
δεν τον βλέπω
παμε μια ακομα, σειρά σειρα ?
ειμαι λιγο μπουμπουνας:)
el_hymador
29/09/2013, 22:29
Eίναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, θα δείξε όμως...
Ας μην στεκόμαστε στο προφανές (φόνος > φυλάκα) μιας και εδώ δεν είναι απλά ένα έγκλημα πάθους, ούτε ξακαθάρισμα λογαριασμών από το αστυνομικό δελτίο, αλλά πολύ περισσότερα. Πρώτα απ΄όλα ποιο παιδάκι δεν είχε ψυλλιάστεί από καιρό ότι αργά η γρήγορα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, να σηκώσει χεράκι... κάποιος;... κανένας ε; Λοιπόν πιστεύτε ότι δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και αυτοί που σήμερα εμφανίζονται ως τιμωροί του εγκλήματος και άκαμπτοι στυλοβάτες της δημοκρατίας. Στοιχειοθέτηση κατηγοριών μπορούσαν να κάνουν πολύ πριν φτάσουμε στον φόνο του Έλληνα και το υπογραμμίζω το Έλληνας γιατί έχει φυσικά την επικοινωνιακή σημασία του (οι Αιγύπτιοι και οι Πακιστανοί δεν μας πειράζουν).
Η ΧΑ έπαιξε μια χαρά το ρόλο της και εξυπηρέτησε τους όποιους σκοπούς, οφέλη από αυτή είχε όλο το συνταγματικό τόξο (μη χέσω!!!) ακόμα και οι αντιδιαμετρικών φρονημάτων παρατάξεις. Προσοχή, δεν ισχυρίζομοαι ότι αποτέλεσε 100% ένα κατασκεύασμα, αλλά μιας που προέκυψε, εκμεταλλέυτηκαν την ευκαιρία. Όλοι. Αποπροσανατολισμός, συσπείρωση, πόλωση, χάζι, όπως θέλετε πείτε το, μια χαρά λειτούρησαν ως καβαφικοί βάρβαροι -και όχι μόνο- εν γνώση της επικινδυνότητας αυτού του γεγονότος από τους υπόλοιπους.
Έπρεπε να τους είχαν τσακίσει πιο νωρίς και είχαν έναν σωρό αφορμές και αιτιάσεις για αυτό αλλά δεν το έκαναν. Τα κροκοδείλια δάκρυα και οι φαμφάρες που διανθίζουν την υποκριτική κατ΄εμέ παράσταση που δίνουν πάλι εκμεταλλευόμενοι ακόμα και τα κόκκαλα του δράκου, δεν πείθουν. Όχι ότι δεν ήταν σωστό, να τον σκοτώσουν τον δράκο, αλλά εξ αρχής... όχι να περιμένουν να τα γ@μησει όλα το θερίο για να κάνουν ταμείο...
gata_kontos
29/09/2013, 22:30
Φίλε μου καλέ αυτά μόνο εσύ τα βλέπεις.
Ήρθες έκανες μια κουβέντα.
Βρήκα τα επιχειρήματα σου αδύναμα και σου το είπα, γιατί να είμαι επιθετικός ?
Έχω να μοιράσω τίποτε μαζί σου?
Τώρα αν εκφράζεις τη κοινή γνώμη μ αυτά που γράφεις επέτρεψε μου.
Κι εγώ στην κοινή γνώμη ανήκω :D και σου λέω ξεκάθαρα ότι η θέση αυτών των ανθρώπων
είναι στη ψειρού, μπουζού, πως το είπε η θεία....
Δεν ανέχομαι να δέρνουν φουκαράδες, δεν ανέχομαι να δέρνουν "αναρχικούς" δεν ανέχομαι ξενοδοχεία με αλλοδαπές και κυρίως
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΟΝΟ
Απλά πράγματα.
Αν εσύ θες να κουβεντιάζεις περί ανέμων και υδάτων κανένα πρόβλημα,
αλλά μερικά πράγματα καλό είναι να ξξεκαθαρίζονται.
Η εικόνα με τη "μαλακία" είναι τουλάχιστον προσβλητική και εκφράζει επιθετικότητα. Αν διαφωνείς τότε μιλάς με επιχειρήματα. Αν βλέπεις ότι ο δικός μου λόγος είναι αδύναμος, κοίταξε λίγο και το δικό σου. Δεν είπα άσχετα ανέκδοτα που να δικαιολογείται το "περί ανέμων και υδάτων". Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε είμαστε εντάξει; Νόμιζα ότι είναι ελεύθερος τόπος έκφρασης ένα forum στο internet.
Κι εγώ δεν ανέχομαι το φόνο, αλλά δεν ανέχομαι και πολλά άλλα εγκλήματα που έγιναν και τώρα που το δάκτυλο του νόμου δείχνει αδέκαστο είναι ευκαιρία να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Αυτό χαρακτηρίζοντάς το "περί ανέμων και υδάτων" τόσο ερειστικά, υποδηλώνει ότι θεωρείς παραλογισμό να απαιτήσουμε κάθαρση στην πολιτική σκηνή.
Δε δείχνει να προβληματίζει κανέναν ότι αυτός ο παπάς αποφεύγει επιμελώς να ψάλει τα συγκεκριμένα εδάφια. Αντίθετα το θεωρείτε λογικό. Αυτό αν δεν είναι βούτυρο στο ψωμί τους, δεν ξέρω τι είναι.
δεν ειναι οτι δεν προβληματιζει κανέναν, απλα δεν μας εκπλήσσει οσο φανταζεσαι. Ειναι αναμενόμενο για πολλους απο εμας.
:cool:
.
Κι εγώ δεν ανέχομαι το φόνο, αλλά δεν ανέχομαι και πολλά άλλα εγκλήματα που έγιναν και τώρα που το δάκτυλο του νόμου δείχνει αδέκαστο είναι ευκαιρία να εκφράσω την αγανάκτησή μου..
φαίνεται λιγο ύποπτο ΤΩΡΑ που πιάσανε τα καλόπαιδα, ΤΩΡΑ να θυμηθούμε και να βάλουμε στης ειδήσεις της ημέρας και όποια άλλα εγκλήματα έγιναν.
Μ ιαζει να θελουμε να τα ανακατεψουμε ολα για να χαθουν τα εγκλήματα της ΧΑ μεσα στα πολλά, και τα κακα παιδια να χαθουνε σε μια μεγαλη παρεα
el_hymador
29/09/2013, 22:45
Ένα 13% ψάχνεται και ψάχνει στέγη...
Πολλοί θα είναι οι μνηστήρες... αρχίσαμε:
http://www.enikos.gr/society/178157,Se_exelixh_astynomikh_epixeirhsh.html
Καλώς τα, τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα...
Καλώς τους, τους ρατσιστές ψηφοθήρες της πορδής:
Ο Σαμαράς ήρθε στην εξουσία με υπόσχεση να ανακαταλάβει τις πόλεις από τους λαθρομετανάστες και να μην αφήσει τα πακιστανάκια με τα σκουρόχρωμα κωλαράκια τους να βρωμίζουν τους παιδικούς σταθμούς των Άριων ελληνόπουλων. Φτιάξανε οι προηγούμενοι στρατόπεδα "φιλοξενίας μεταναστών" που τα γέμισε ο Δένδιας με πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα έστελνε τα ΜΑΤ στις καταλήψεις. Οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχικοί ήταν οι εχθροί, την ίδια ώρα που οι ΜΑΤατζήδες, οι Δέλτα και οι Δίας ψηφίζανε με συντριπτικά ποσοστά Χρυσή Αυγή.
Μέχρι πριν λίγες μέρες ο Φαήλος έκανε τα γλυκά μάτια στη Χρυσή Αυγή, ο Πολύδωρας έλεγε ότι "χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο σύμπηξης ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας", η ΧΑ ήταν αδερφό κόμμα, υπολογίσιμη πολιτική δύναμη, νέοι που βοηθούσαν γριούλες και μοίραζαν τρόφιμα, αυτόκλητοι προστάτες που βοηθούσαν να ξεβρωμίσει ο τόπος, που φέρονταν στη Μπακογιάννη "με το σεις και με το σας", ενώ ταυτόχρονα σύμφωνα με τον Πάγκαλο "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση".
Η Χρυσή Αυγή ήταν η "γλυκιά ελπίδα".
Περιοδικά και Εφημερίδες, πολιτικές και life-style εκπομπές, οι Παπαχελάδες, οι Τατιάνες, οι Ευαγγελάτοι, οι Τράγκες, οι Θέμοι, οι Θεοδωράκηδες, οι Μπογδάνοι, οι Μπάμπηδες. Όλοι καλούσαν τους Λαγούς, τους Καιάδες, τους Παππάδες, τους πράκτορες της ΚΥΠ, τους Παναγιώταρους, τους Εγέρθητους, τους Κασιδιάρηδες, τους υμνητές της Χούντας των συνταγματαρχών, του Μεταξά, του Γκαίμπελς και του Χίτλερ, αυτούς που κάνουν εκδρομές στο Νταχάου και βγάζουν φωτογραφίες γελαστοί και καμαρωτοί στο Άουσβιτς, μισάνθρωπους, κομπλεξικούς, που έτρωγαν σφαλιάρες στο σχολείο, με τα πρωτεϊνούχα μούσκουλα και την έλλειψη σβέρκου, τύπους με τατουάζ σβάστικα, "Αίμα Τιμή" και "Sieg Heil", και τους παρουσίαζαν ως ανήσυχους πολιτικά νεαρούς που φέρνουν φρέσκιες ιδέες και απλώς ψωνίζουν από μπουτίκ με στρατιωτικά ρούχα.
Από προχθές όμως, όλοι οι δεξιοί, οι πασόκοι και οι φιλελέδες πέφτουν από τα σύννεφα, εκπλήσσονται ειλικρινώς, κάνουν στροφή 180 μοιρών και δηλώνουν απέχθεια απέναντι στη θεωρία περί σύγκλισης των δύο άκρων και ονομάζουν τη ΧΑ "νεοναζιστική συμμορία" και "φασιστικό μόρφωμα", και μιλάνε για "Χρυσή Αυγή εκτός νόμου" και θέλουν όλοι να "Τσακίσουν τον Φασισμό" χρησιμοποιώντας αριστερή και αναρχική ορολογία.
Ε, βέβαια, όταν οι δολοφόνοι της ΧΑ έριχναν μολότοφ σε στέκια μεταναστών, χάραζαν αγκυλωτούς σταυρούς σε σκούρα δέρματα, έστελναν στο νοσοκομείο Αιγύπτιους και σκότωναν Πακιστανούς δεν έτρεχε και τίποτα, αλλά όχι και Έλληνα!
"Ε, όχι και μαχαίρι" που είπε και η τύπισσα που συνέλαβε τον δολοφόνο.
Όλοι τους έκπληκτοι!
Έκπληκτες οι εφημερίδες!
Έκπληκτα τα κανάλια!
Έκπληκτοι οι πολιτικοί!
Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι!
Έκπληκτοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής!
Έκπληκτοι οι πολίτες!
Έκπληκτοι όλοι αναπαράγουν από προχθές φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες, καταγγελίες, που δημοσιεύονταν αδιάληπτα στο Indymedia, στον Ιό της Ελευθεροτυπίας, στο βιβλίο "Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής" (2004) του πρώην νούμερο τρία στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής, Χάρη Κουσουμβρή, και σε έντυπα και ιστοσελίδες του αριστερού, του αντιεξουσιαστικού και του αναρχικού χώρου εδώ και μια εικοσαετία.
Από προχθές όλοι ξεπλένουν όλους:
Ρωτάει ο δημοσιογράφος: "Εσείς συμφωνείτε με τη θεωρία των δύο άκρων;", και απαντάει ο πολιτικάντης: "Εγώ ποτέ δεν υποστήριξα αυτή τη θεωρία". Όλοι μιλάγανε από πριν για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής. Όλοι αντιφασίστες από τα γεννοφάσκια τους. Όταν ήταν στην κούνια έπνιξαν δυο φασίστες με τα γυμνά τους χέρια. Τρώνε σίδερο και χέζουνε ατσάλι.
Αντιφασίστρια η Μπακογιάννη, Αντιφασίστας και ο Σαμαράς.
Αντιφασίστας ο Βενιζέλος, Αντιφασίστρια και η γκόμενα δημοσιογράφα του ΣΚΑΪ.
Αντιφασίστας ο Καμίνης, Αντιφασίστας κι ο Μπογδάνος.
Αντιφασίστας ο Καμπουράκης, Αντιφασίστας και ο Καμμένος.
Αντιφασίστας ο Παπαχελάς, Αντιφασίστας κι ο Αμβρόσιος.
Αντιφασίστας και ο Θέμος γαμώ το χριστό του.
Αντιφασίστες οι ευαγγελιστές της ταύτισης των δύο άκρων, αντιφασίστες και οι ακροδεξιοί.
Αντιφασίστες οι πρώην ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, αντιφασίστες και τα πρώην μέλη της.
Το καράβι της Χρυσής Αυγής "Η Γλυκιά Ελπίδα" βυθίζεται, και όλα τα ποντίκια φωνάζουν με μια φωνή, πηδώντας στη θάλασσα: "Εγώ πάντα το έλεγα πως είναι σαπιοκάραβο".
Αντιφασίστας ο Χρυσαυγίτης, Αντιφασίστας κι ο Φασίστας.
απο εδω
http://diogenisoskilos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_23.html
astroman76
29/09/2013, 22:48
Ανακάλυψε τον κρυφο - Χρυσαυγίτη της διπλανής πόρτας:
1. Θεωρεί πως οι συλλήψεις υπαγορεύτηκαν από τη Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, από τον Σόρος και τους Εβραίους.
2. Πιστεύει ότι οι συλλήψεις, ακόμα και οι μεταγωγές (ίσως ακόμα και ο μπάτσος στο κυλικείο της ΓΑΔΑ) ότι έγιναν από αστυνομικούς της CIA. Διάβασε για το "let's go" σε ακροδεξιά blogs.
3. Θα αναρωτηθεί: Αυτούς τους βάλανε φυλακή, ενώ το Βενιζέλο και το Σαμαρά δεν τους πειράζουν. Υπονοεί ότι αν δε μπει μέσα πρώτα ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, κακώς μπαίνουν οι Χρυσαυγίτες.
4. Θεωρεί ότι κακώς ασχολούμαστε με τη Χρυσή Αυγή γιατί έτσι μας κάνουν και ξεχνάμε τα μνημόνια. Το IQ του δεν του επιτρέπει την ταυτόχρονη σκέψη και προβληματισμό για δύο και παραπάνω ζητήματα.
5. Θα διαρρέυσει ότι ο Τσοχατζόπουλος βγήκε από τα φυλακή, ενώ τα τίμια παληκάρια της Χρυσής Αυγής θα σαπίσουν εκεί μέσα. Η ψευδής είδηση της αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου επισης διέρευσε από ακροδεξιά blogs. Υπονοεί ότι αφού βγήκε ο Τσοχατζόπουλος, κακώς μπαίνουν οι Χρυσαυγίτες.
6. Θα διαρεύσει ρεπορτάζ από Τουρκικά ΜΜΕ, παραχαράσοντάς τα, και λέγοντας πως οι Τούρκοι χαίρονται που η Χρυσή Αυγή διαλύεται.
7. Θα πει στα μουλωχτά "Όχι ότι τους υποστηρίζω, αλλά να βρε παιδάκι μου, τόσοι και τόσοι κλέφτες και εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι".
8. Θα θεωρήσει τις συλλήψεις συνομωσία της αριστεράς, των αναρχικών, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, της Μέρκελ και του Ομπάμα.
gata_kontos
29/09/2013, 22:48
φαίνεται λιγο ύποπτο ΤΩΡΑ που πιάσανε τα καλόπαιδα, ΤΩΡΑ να θυμηθούμε και να βάλουμε στης ειδήσεις της ημέρας και όποια άλλα εγκλήματα έγιναν.
Μ ιαζει να θελουμε να τα ανακατεψουμε ολα για να χαθουν τα εγκλήματα της ΧΑ μεσα στα πολλά, και τα κακα παιδια να χαθουνε σε μια μεγαλη παρεα
Δεν είναι καθόλου ύποπτο! Η αφορμή για να εκφραστεί η αγανάκτηση δεν είναι η σύλληψη του συνταξιούχου που δεν πλήρωσε τα 4€ ενοίκιο του τάφου της γυναίκας του, αλλά η σύλληψη του εν ενεργεία αρχηγού του τρίτου κόμματος της Ελλάδας, κάτι που είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα. Όπως επίσης η αμεσότητα, η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα όλου του μηχανισμού. Δε σε προβληματίζουν καθόλου όλα αυτά; Τα βρίσκεις εντελώς φυσιολογικά και δηλώνεις ευχαριστημένος;
Μα τη Μπαναγια τετοιο ρεσιταλ ξεπλυματος πολιτικων, δημοσιογραφων, και δεν συμμαζευεται, δεν το περιμενα στην ζωη μου.
Κατα τα αλλα ακουγα το πρωι στην Νετ (ναι στην νετ ρε πουστη μου αυτη που "καλα της εκαναν και την εκλεισαν" ) μερικες αποψεις ενος συνταγματολογου
για το ποσο συνταγματικο (περαν του αν ειναι σωστο η λογικο) μεταξυ αλλων ειναι αυτο το πανηγυρι των τελευταιων ημερων.
Παντως δεν εχει νοημα να συζηταμε και πολυ για το ποιος ειναι ο πιο φασιστας.
Με μια δικαιοσυνη που χορευει σαν αρκουδα κατ'εντολη του καθε πολιτικου μιασματος ολοι στα σκατα βουτηγμενοι ειμαστε και το πραγμα δεν φαινεται να εχει τελειωμο.
astroman76
29/09/2013, 22:58
Ευχαριστιμενοι που φασιστες, ρατσιστες,δολοφονοι και σεξιστες χωρις καν να το κρηβουν ειναι μεσα.... Αν πιστευεις οτι ο Σαμαρας θα βαλει τον Ευατο του μεσα εισαι αφελης το λιγοτερο!
gata_kontos
29/09/2013, 23:01
δεν ειναι οτι δεν προβληματιζει κανέναν, απλα δεν μας εκπλήσσει οσο φανταζεσαι. Ειναι αναμενόμενο για πολλους απο εμας.
:cool:
Η επιθετικότητα (δεν αναφέρομαι σε σένα) πολλών εναντίον όσων εκφράζουν δυσαρέσκεια για την αδράνεια και την αφασία του συστήματος, με αφορμή την αντίθεση στην αντιμετώπιση των πολιτικών εγκλημάτων, είναι αυτό ακριβώς που επιδιώκει το σύστημα. Αφού το θεωρούμε αναμενόμενο και δεν εκφράζουμε αγανάκτηση στη μοναδική περίπτωση που αποδείχτηκε ότι απέναντι στους πολιτικούς ο νόμος υπάρχει, τότε για ποιο λόγο να αλλάξει κάτι; Ρωτάω ειλικρινά! Έχεις απάντηση;
stefanos
29/09/2013, 23:09
Η επιθετικότητα (δεν αναφέρομαι σε σένα) πολλών εναντίον όσων εκφράζουν δυσαρέσκεια για την αδράνεια και την αφασία του συστήματος, με αφορμή την αντίθεση στην αντιμετώπιση των πολιτικών εγκλημάτων, είναι αυτό ακριβώς που επιδιώκει το σύστημα. Αφού το θεωρούμε αναμενόμενο και δεν εκφράζουμε αγανάκτηση στη μοναδική περίπτωση που αποδείχτηκε ότι απέναντι στους πολιτικούς ο νόμος δεν υπάρχει, τότε για ποιο λόγο να αλλάξει κάτι; Ρωτάω ειλικρινά! Έχεις απάντηση;
Ο νόμος δεν υπάρχει απέναντι στους πολιτικούς από που προκύπτει?
Πολιτικό έγκλημα θεωρείς τι?
Αγανάκτηση να εκφράσουμε για ποιο πράγμα?
υπαρχει για πολλα χρονια στο νετ και ιδιαίτερα μεσα σε αυτο το φορουμ, απο το 2004 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξεκάθαρα εκφρασμένη αγανάκτηση για καθε στραβό του κωλοκρατους αυτου και για την παραμυθία του συστήματος, απο πολλούς.
δεν είμαστε χτεσινοί.
απλα κάποιοι ανακάλυψαν τον τροχό και παραξενεύονται που κάποιοι άλλοι δεν εκπλήσσονται.
ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΟΥΚΙ:kiss:
Μα τη Μπαναγια τετοιο ρεσιταλ ξεπλυματος πολιτικων, δημοσιογραφων, και δεν συμμαζευεται, δεν το περιμενα στην ζωη μου..
εδω ξεπλύθηκε ο Πλευρης http://www.iefimerida.gr/news/123331/%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B1-%C2%AB%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84
υπάρχει στεφανε.
οταν η ΚΥΠ παρακολουθεί και υποκλέπτει εκλεγμένο αρχηγό κόμματος, οσο και να μας βολευει, ειναι παράνομο και αντιδημοκρατικο
gata_kontos
29/09/2013, 23:28
Διόρθωσα το "δεν" το οποίο μπήκε εκ παραδρομής. Από κει και πέρα, είμαι σαφής σε όλα όσα έχω πει. Δε θέλω, ειλικρινά, να επαναλάβω τίποτα.
stefanos
29/09/2013, 23:35
υπάρχει στεφανε.
οταν η ΚΥΠ παρακολουθεί και υποκλέπτει εκλεγμένο αρχηγό κόμματος, οσο και να μας βολευει, ειναι παράνομο και αντιδημοκρατικο
Θα ήταν εάν μου αποδείκνυες ότι:
1. δεν παρακολουθούνται και όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί.
2. την παρακολούθηση την έκανε όντος η ΚΥΠ.
3. το κόμμα δεν είχε σκοπό του την κατάλυση της δημοκρατίας.
Καταλυση της δημοκρατιας, ΚΥΠ, παρακολουθησεις και μαλακιες.
Στις Σκουριες αυτους που συνελαβαν για τον εμπρησμο τους βρηκαν απο τα κινητα (μΕ λεγαν κατι κυριοι την ανοιξη που περασε στην Ουρανουπολη).
Αρση τηλεφωνικου απορρητου παρε και αντιτρομοκρατικο νομο και δωσε πονο μανα μου που λεει και η Φωτεινη Πιπιλη.
blackbusa
29/09/2013, 23:56
den kserw posoi einai oi fasistes alla ratsistes einai oloi...an diavasa kala yparxei kai nekros allodapos...diadi aytos ti???den eixe aksia???
Κατ αρχην αυτη την χαρα που κανουν τα ΜΜΑ ενω υποτιθεται ειναι αμερολιπτα :bawl: δεν την καταλαβαινα ,πιστευα οτι ορισμενα παπαγαλακια εχουν μπει στο στοχαστρο της ΧΑ και τους εχει παει 3+1. Αφου τα ηξεραν ολα αυτα γιατι δεν μιλαγαν πριν ενα χρονο με το ιδιο μενος...γιατι τωρα?
Χτες ομως σε καποια στιγμη στο δελτιο του Αλφα μεσα σε ολα αυτα που τωρα ανακαλυπτουν πραγματικα η οχι ο ρουφιανακος δημοσιοπιπας λεει " ...η ΧΑ ηταν ετοιμη να αγορασει τηλεοπτικο καναλι και ηταν στην τελικη συμφωνια...."
Να λοιπον ακομη ενας λογως!
Απο την αλλη ειναι και η δημοσκοπησεις που παροτι οτι εγινε την φερνουν παλι 3η αντι με 11% ειναι στο 7% περιπου ,ενω πριν τον φονο ηταν στο 11% με ΠΑΣΟΚ στο 5,5% ,ΚΚΕ ,στο 7% ΔΗΜΑΡ στο 4% ΑΝΕΛ στο 6.6%.
Εχω την αισθηση οτι οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι για αλλο λογω "αρχησαν τα οργανα" .
Αν καποιος θυμαται στην αναμπουμπουλα της λιστας Λαγαρντ υπηρχε θεμα και με δημοσιογραφους ,τακτικες πληρωμες για να γραφουν οτι η κυβερνηση υπαγορευε. Λεω εγω τωρα..ΑΝ πραγματι η ΧΑ αγορασει καναλι και αν οι ιδιοι επιχειρηματιες οπως λενε που χρηματοδοτουν την ΧΑ αποφασισαν να "καψουν" τα παλια ρουφιανακια τους???
Επισης κατι αλλο που δεν μου καθεται καλα στην ολη ιστορια ειναι οτι,το παιδι που σκοτωσαν ΤΙ απηχηση ειχε και τους ειχε μπει πια τοσο στο ματι!?Εγω για παραδειγμα δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα ακουσει ποτε ,μετα τον φονο ακουσα οτι ηταν ενας ραπερ και το τρειλερ με 1-2 τραγουδια απο συναυλια με αυτα που λεει θα μπορουσαν να ειναι εναντια σε οποιοδηποτε συστημα. Εχω την αισθηση οτι ειναι κατι αλλο απο πισω και αν αληθευει οτι επεσαν τοσα τηλ για να "φανε" εναν ραπερ .
Σχετικο ασχετο αλλα ρε παιδια ο Βοριδης δεν ηταν αυτος σε κατι φωτογραφιες εφημεριδων πριν τις τελευταιες εκλογες που κρατουσε ενα τσεκουρι αφου ηταν μελος της ΧΑ? ο Βοριδης στο ΛΑΟΣ δεν ειχε παρτενερ τον Πλευρη και δεν μιλαω για τον υιο Πλευρη αλλα τον μπαμπα Πλευρη.Αυτος δεν τον εβαλε στο ΛΑΟΣ?Τωρα στην ΝΔ τα ξεχασε τα δικα του τι ηταν η τι ειναι ακομα?
Για τις καρεκλες γινονται ολα και ορισμενοι πιστευουν ακομα σε επαναστασεις,αξιοκρατειες,δικαιοσυνη κλπ ρομαντικα.
Βυθισαν την χωρα στην διαπλοκη και τα ατομικα συμφερωντα ετσι ωστε να μην μπορουν να γινουν ουτε μινι επαναστασεις ουτε να παει κανεις στην ψειρου ετσι ωστε αν καποιος ανοιξει το στομα του να πανε κορδονι και πολλοι αλλοι μαζι του ,πραγμα που δεν συμφερει αυτους που εχουν καρεκλες.
Ψηφους απο την ΧΑ θελουν να κοψουν και τωρα πανε για την αλλη μερια ΣΥΡΙΖΑ.Ο Παπαδημουλης σημερα γραφει στο Τουιτερ "Οσοι επιμένουν να εξισώνουν την εγκληματική συμμορία της ΧΑ, με τον Συριζα,δεν είναι γραφικοί.Είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία κ τη χώρα. " δλδ το πηραν ειδηση οτι τα οργανα τωρα θα αρχησουν και για αυτους
astroman76
30/09/2013, 12:29
Νεολαία ΕΠΕΝ ητανε....
MG-KTiNoS
30/09/2013, 13:04
Νεολαία ΕΠΕΝ ητανε....
στα @@ μας....
-----------------------------------------------------
300328
γεια σου κΕσΕνα...
el_hymador
30/09/2013, 13:13
Καλά, ας μην χαιρόμαστε και πολύ, να δούμε πρώτα που θα καταλήξει... η δυσπιστία προς το κράτος και την κυβέρνηση (και άρα όλων των εκπορευόμενων από αυτα πράξεων) σε συνδυασμό με το σύνδρομο της στοκχόλμης + το ότι δειλά αλλά σταθερά έχουν αρχίσει να ακούγονται φωνές περί του παράνομου των διώξεων και του ότι όλη η ιστορία ακροβατεί στα όρια της νομιμότητας, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα έχει ως αποτέλεσμα.
ΟΚ αντε και μπήκαν φυλακή (που πρέπει).
Λύσαμε τα προβλήματά μας και δεν ασχολούμαστε με ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ή μου διαφεύγει κάτι;
Λύσαμε τα προβλήματά μας και δεν ασχολούμαστε με ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ή μου διαφεύγει κάτι;
Οχι ακομα ... προσπαθουμε να τα χωρεσουμε κάτω απο το χαλάκι, αλλα μας ζορίζουν και προσπαθουμε
Pan (dvs)
30/09/2013, 13:23
Κοιταμε το καροτο ακομη.Το μαστιγιο που βαραει αλυπητα το ξεχναμε.
Ειμαι περιεργος ποιο θα ειναι το επομενο καροτο.:beer:
AristidisZ
30/09/2013, 13:25
Οχι ακομα ... προσπαθουμε να τα χωρεσουμε κάτω απο το χαλάκι, αλλα μας ζορίζουν και προσπαθουμε
Αν βάλουμε την αρκούδα του sniper από πάνω, γίνεται δουλειά ;
Αν βάλουμε την αρκούδα του sniper από πάνω, γίνεται δουλειά ;
Αν κρύβει τα καρότα...πιθανών
MG-KTiNoS
30/09/2013, 17:55
Η εικόνα με τη "μαλακία" είναι τουλάχιστον προσβλητική και εκφράζει επιθετικότητα. Αν διαφωνείς τότε μιλάς με επιχειρήματα. Αν βλέπεις ότι ο δικός μου λόγος είναι αδύναμος, κοίταξε λίγο και το δικό σου. Δεν είπα άσχετα ανέκδοτα που να δικαιολογείται το "περί ανέμων και υδάτων". Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε είμαστε εντάξει; Νόμιζα ότι είναι ελεύθερος τόπος έκφρασης ένα forum στο internet.
Κι εγώ δεν ανέχομαι το φόνο, αλλά δεν ανέχομαι και πολλά άλλα εγκλήματα που έγιναν και τώρα που το δάκτυλο του νόμου δείχνει αδέκαστο είναι ευκαιρία να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Αυτό χαρακτηρίζοντάς το "περί ανέμων και υδάτων" τόσο ερειστικά, υποδηλώνει ότι θεωρείς παραλογισμό να απαιτήσουμε κάθαρση στην πολιτική σκηνή.
παρεβλέποντας όλα όσα είπες....
Για πες μας λίγο πως θα καθαρίσεις τη πολιτική σκηνή?
Έχεις κάποιο κόμμα, κάποια κυβερνητική πρόταση ?
Είμαι όλος αυτιά !
Pan (dvs)
30/09/2013, 18:17
υπάρχει στεφανε.
Ρε συ tai για ποιες δημοκρατιες μιλας.Εδω παρακολουθουσανε οι Αμερικανοι (CIA) ολους τους ευρωπαιους ηγετες και το κανανε γαργαρα οταν ο Ομπαμα τους ειπε να κανουνε τουμπεκι γιατι και αυτοι τα ιδια κανουνε και εχει αποδειξεις.Μολις δημοσιευτει η απαντηση μου που εχει την λεξη Ομπαμα (ωχ δυο φορες) χτυπαει συναγερμος στο συστημα που παρακολουθει τα παντα και θα γινει ελεγχος.
Η Δημοκρατια καταντησε μια λεξη χωρις αντικρυσμα.
Ομπαμα Ομπαμα Ομπαμα Ομπαμα Ομπαμα. Μη δινεται σημασια προσπαθω να μπερδεψω το συστημα:D
stefanos
30/09/2013, 18:17
Η πολιτική σκηνή καθάρισε.
Δεν υπάρχει φράγκο ούτε για μίζα πλέον.:)
stefanos
30/09/2013, 18:23
Η Δημοκρατια καταντησε μια λεξη χωρις αντικρυσμα.
Πάμε λοιπόν για λευκή επιταγή στη ΧΑ για τα επόμενα 30 χρόνια μπάς και δούμε άσπρη μέρα.
Pan (dvs)
30/09/2013, 18:25
Πάμε λοιπόν για λευκή επιταγή στη ΧΑ για τα επόμενα 30 χρόνια μπάς και δούμε άσπρη μέρα.
Για βοηθησε με να καταλαβω.
stefanos
30/09/2013, 18:43
Για βοηθησε με να καταλαβω.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Εφόσον η δημοκρατία δεν δουλεύει...
Pan (dvs)
30/09/2013, 18:47
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Εφόσον η δημοκρατία δεν δουλεύει...
Ας τους την δωσουμε λοιπον.
MG-KTiNoS
30/09/2013, 18:50
Λοιπόν βίντεο...
http://youtu.be/_42FcTdOGts
stefanos
30/09/2013, 18:56
Ας τους την δωσουμε λοιπον.
Μετά από 99 σελίδες κλάμα αδιέξοδο και αναθεματισμούς :lol:
Pan (dvs)
30/09/2013, 19:01
Στεφανε με μπερδευεις.Ειπες να τη δωσουμε σου ειπα ναι.Τωρα λες να μην τη δωσουμε.Αποφασισε.
Να τους δωσουμε μια πετσινη να γινει ολων η δουλεια?
Και συνεχιζουμε.....
http://www.toxwni.gr/ellada/item/6211-louketo-kai-se-ola-ta-sprider-stores
gata_kontos
30/09/2013, 22:45
παρεβλέποντας όλα όσα είπες....
Έχεις κάποιο κόμμα, κάποια κυβερνητική πρόταση ?
Είμαι όλος αυτιά !
300349
Ρε συ tai για ποιες δημοκρατιες μιλας.Εδω ..................
αυτο ειναι το θεμα ακριβώς! Έχουμε δεχτεί σαν δεδομένο και οχι σαν μια καποια υποχώρηση, την εξάλειψη των δημοκρατικών διαδικασιών Αντι να αγωνιζόμαστε και να θέλουμε την επαναφορά γελάμε ακόμα και με την προσπάθεια.
προσπαθω να μπερδεψω το συστημα:D ανατρεπτικέ :lol: :lol:
Pan (dvs)
01/10/2013, 11:54
ανατρεπτικέ :lol: :lol:
Δεν γεννηθηκα τετοιος.Οι καταστασεις βλεπεις με οδηγουνε σε περιεργους δρομους:)
el_hymador
01/10/2013, 19:37
E μα φταίμε μετά εμείς που εντυπωσιαζόμαστε (σε βαθμό ψυλλιάσματος) από την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα "άψογη" και "ταχύτατη" οργάνωση και εκτέλεση των συλλήψεων... πόσο καιρό να το παλεύανε ρε παιδιά; Πρέπει να καταβάλανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να φαίνεται ότι απλά κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Τους βγήκε... αφού είναι μ@λ@κες... μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...
http://www.enikos.gr/society/178726,Jexasan_sth_dikografia_ta_stoixeia_toy_a.html
kalgeorge
01/10/2013, 22:01
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/media/poylikakos_se_pretenterh_gia_x_a_toys_kalousate_to_95_den_toys_kserate_o_voridhs_antikatesthse_ton_m ixaloliako_sthn_epen.2435877.html
blackbusa
02/10/2013, 11:12
o apodiopobeos lagos vrethike...wra na allaksoume kanali kai na doume kana tourkiko...kalinyxta sas...
μια δουλειά σωστή σε αυτή τη χώρα θα δούμε;
από τις κατηγορίες ότι δεν κάνουν τίποτα
τους μαζέψανε μαζικά ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΟΟΥ
και τώρα αφήνονται ελέυθεροι
το οποίο ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι είναι αθώοι
αλλά όταν θες να στήσεις σόου το στήνεις σωστά
για πότε ορίστικε η δίκη ξέρουμε;
μια δουλειά σωστή σε αυτή τη χώρα θα δούμε;
από τις κατηγορίες ότι δεν κάνουν τίποτα
τους μαζέψανε μαζικά ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΟΟΥ
και τώρα αφήνονται ελέυθεροι
το οποίο ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι είναι αθώοι
αλλά όταν θες να στήσεις σόου το στήνεις σωστά
για πότε ορίστικε η δίκη ξέρουμε;
Δεν εχουν τελειώσει οι απολογίες ακόμα.
el_hymador
02/10/2013, 12:51
Δηλαδή όλο αυτό το βαρύ κατηγορητήριο που τους είχε απαγγελθεί και για το οποίο κράτος και κανάλια διερρύγνυαν τα ιμάτια τους ότι με αδιάσειστες αποδείξεις τους στέλνει τουλάχιστον για 10 χρόνια μέσα, δεν ήταν ικανό για να τους κρίνει προφυλακισταίους; Ηλίθιοι, ανίκανοι και σκιτζίδες, όπως ήταν πάντα. Στον δράκο πας μόνο αν είσαι σίγουρος ότι θα τον "σκοτώνεις" με τη μια, αλλιώς αν είναι να του βαρέσεις ένα σκαμιπλάκι δεν κάνεις τίποτα και τον εκνευρίζεις. Και τώρα ετοιμαστείτε για Κassy δήμαρχο και 20%+ ποσοστά.:moutza::a31:
AristidisZ
02/10/2013, 12:55
μηδένα προ του τέλους κακάριζε...
Δεν εχουν τελειώσει οι απολογίες ακόμα.
για τις μέχρι τώρα αποφάσεις λέμε
αν μιχαλολιάκος και παπάς μείνουν μέσα τότε μετριάζεται
μιλάμε για το επικοινωνιακό κομμάτι μόνο όχι για την όποια τελική απόφαση
Δηλαδή όλο αυτό το βαρύ κατηγορητήριο που τους είχε απαγγελθεί και για το οποίο κράτος και κανάλια διερρύγνυαν τα ιμάτια τους ότι με αδιάσειστες αποδείξεις τους στέλνει τουλάχιστον για 10 χρόνια μέσα, δεν ήταν ικανό για να τους κρίνει προφυλακισταίους; Ηλίθιοι, ανίκανοι και σκιτζίδες, όπως ήταν πάντα. Στον δράκο πας μόνο αν είσαι σίγουρος ότι θα τον "σκοτώνεις" με τη μια, αλλιώς αν είναι να του βαρέσεις ένα σκαμιπλάκι δεν κάνεις τίποτα και τον εκνευρίζεις. Και τώρα ετοιμαστείτε για Κassy δήμαρχο και 20%+ ποσοστά.:moutza::a31:
Αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους (αυτό τώρα τραβαει μεγάλη κουβέντα). Δεν κρίθηκαν αθώοι....
el_hymador
02/10/2013, 13:07
Αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους (αυτό τώρα τραβαει μεγάλη κουβέντα). Δεν κρίθηκαν αθώοι....
Nαι δεν διαφωνώ και μέχρι να δικαστούν δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά αν οι αποδείξεις περί εγκληματικής οργάνωσης, φόνων, επιθέσεων, εμπορίας όπλων και τα υπόλοιπα που τους απαγγείλανε δεν ήταν ικανές για να δικαιολογήσουν την προφυλάκιση τους, τότε τι;
blackbusa
02/10/2013, 13:11
se sxedon 3 xronakia pou tha arxisoun oi dikes (symptomatika ligo prin tis ekloges) tha ksanakanoume tin idia kouventoula dystyxws...
p.s. diavases gia to pws dierefsan ta stoixeia tou vasikoterou "prostatevomenou" martyra???
Nαι δεν διαφωνώ και μέχρι να δικαστούν δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά αν οι αποδείξεις περί εγκληματικής οργάνωσης, φόνων, επιθέσεων, εμπορίας όπλων και τα υπόλοιπα που τους απαγγείλανε δεν ήταν ικανές για να δικαιολογήσουν την προφυλάκιση τους, τότε τι;
είπαμε τι είναι
επικοινωνιακό φιάσκο
astroman76
02/10/2013, 13:38
ξερασα...και εκει που ελεγα οκ δεν παει πιο κατω ως κρατος!
H ερώτησή σου είναι σωστή.
se sxedon 3 xronakia pou tha arxisoun oi dikes (symptomatika ligo prin tis ekloges) tha ksanakanoume tin idia kouventoula dystyxws...
p.s. diavases gia to pws dierefsan ta stoixeia tou vasikoterou "prostatevomenou" martyra???
18 μήνες μου φαίνεται εκτός αν κατηγορηθουν με τον τρομο-νόμο (ας με διορθώσουν οι έγκριτοι νομικοί μας)
Όχι δεν διαβασα αλλά εδώ δώσαμε κάποτε τον Λάλα, στον μάρτυρα θα κολλήσουμε;