Σύνδεση

View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

kalgeorge
25/07/2013, 14:51
δηλαδή καλύτερη ζωή ζούσε ένας υπαλληλάκος στην τράπεζα με 2 μεταπτυχιακά, γραβάτα με 46 βαθμούς κελσίου και 58 προϊσταμένους πάνω από τον κεφάλι του από ένα μαστόρι ;

ή γίνεται να στηριχτεί μια οικονομία μόνο με την παροχή υπηρεσιών ; (αν είσαι η Ελβετία μπορεί)

ρε σεις πατε καλα????
εχετε ξεφυγει τελειως....ενταξει εχεις το μυαλο σου στον σαβιολα....αλλα μη λεμε και οτι να ναι..

α) ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις αν ειναι καλυτερο η όχι? ναι για πολλους ηταν καλυτερο...οπως για μενα πχ
β) εχεις δουλεψει οικοδομη???ξερεις τι ειναι να σκαβει με σφυρι καλεμι στο κολοκρυο ή την ασταματητη γαμοβροχή?? αν ναι....και συνεχιζεις να λες οτι ηταν χειροτερα στο γραφειο....τοτε φιλε....ασχολεισου με σαβιολα μονο
γ) το τι ειναι καλυτερο...το οριζει ο καθενας για τον εαυτο του...εγω πχ μπορει να ηθελα να παιρνω λιγοτερα απο σενα που εισαι στην οικοδομη....με ωραριακι και τελος παρασκευη μεσημερι.....εσυ ισως οχι...

σκεφτειτε πριν πειτε οτι σας κατεβει..

αλλιως ολοι τα παιδια σας να τα στειλετε οικοδομη και οχι σε γραφειάκι

AristidisZ
25/07/2013, 14:52
Μια χαρά γίνεται αρκεί να έχει δομηθεί σωστά. Το rooms to let 70 ευρώ μεταποιημένο κοτέτσι, greek salad με μια σταγόνα λάδι 15-40W, οι αρχαιλογικοί χώροι που ριμάζουν και τα προιόντα που πετάγονται σε χωματέρες, δεν είναι ο πιο σωστός τρόπος...

δε συμφωνούμε σε αυτό, με συγχωρείς...
θεωρώ αδιανόητο ένα μοντέλο οικονομίας που στηρίζεται μόνο στον τουρισμό...

MG-KTiNoS
25/07/2013, 14:53
Σώπα ρε αυτά είναι ψιλά γράμματα.., δηλαδή η coca cola ας πούμε δεν είχε τα κονέ να πιάσει τους ψωμόλυσσες του πολιτικούς και να τους λιγδώσει λίγο το αντεράκι τους; Δηλαδή το μπομπολιστάν και το κοκκαλιστάν και όλα αυτά τα -αν πως το έκανε;

Ακου που είναι το πρόβλημα
Ας πουμε ότι εσύ είσαι ο ΓΓ στην κόκα κόλα Ελλάδας
Λες λοιπόν μπος θέλουν 20 000 000 να πα να γαμηθούν οκ?

Ο Μπος ξέρεις τι θα σκεφτεί?
Είναι 20 ? ή το Λαμόγιο θα βάλει 5 10 στη τσέπη...?

(ανοίγει λοιπόν ο δρόμος για να παρεις το μπούλο)

Ας πούμε όμως ότι σε πιστεύουν και λένε οκ καλό παιδί ο χιμαδόρ σκάστα να πάνε στο διόλο.
Μετά ξέρεις που θα πάει ο ισολογισμός ?

Ανοίγει λοιπόν η πόρτα για 2η μιζιά.

Για σκέψου λοιπόν που είναι το πρόβλημα.
Στα χιλιάρικα των μισθών που εκπίπτουν ή στα μύρια που δεν φαίνονται πουθενά?
Κι αν στη Βουλγαρία τα μύρια γίνουν κατοστάρικα???
:(

Ο Μπόμπολας είναι άλλη φάση γιατί δεν παράγει ... τίποτα !

el_hymador
25/07/2013, 14:53
αυτο τι σχεση εχει ρε φιλε???
ξερω ποσα επαιρναν....γιατι τα σαββατοκυριακα δουλευα οικοδομη....
αυτο σημαινει οτι πρεπει και απαραιτητα να τα προτιμω??

εσύ μπορεί όχι ρε γιώργο και να ήθελες τη δουλειά στο γραφείο, αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. άσε που το γραφείο δεν σήμαινε απαραίτητα και καλύτερες εργασιακές συνθήκες σε σχέση π.χ. με τον υδραυλικό... το άγχος και η πίεση ήταν αφόρητα ώρες - ώρες, δεν είδα κανέναν υδραυλικό να παθαίνει εγκεφαλικό επείδη το καζανάκι παρουσιάσε διαρροή μετά από 2 μέρες που το είχε φτιάξει...

AristidisZ
25/07/2013, 14:55
ρε σεις πατε καλα????
εχετε ξεφυγει τελειως....ενταξει εχεις το μυαλο σου στον σαβιολα....αλλα μη λεμε και οτι να ναι..

α) ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις αν ειναι καλυτερο η όχι? ναι για πολλους ηταν καλυτερο...οπως για μενα πχ
β) εχεις δουλεψει οικοδομη???ξερεις τι ειναι να σκαβει με σφυρι καλεμι στο κολοκρυο ή την ασταματητη γαμοβροχή?? αν ναι....και συνεχιζεις να λες οτι ηταν χειροτερα στο γραφειο....τοτε φιλε....ασχολεισου με σαβιολα μονο
γ) το τι ειναι καλυτερο...το οριζει ο καθενας για τον εαυτο του...εγω πχ μπορει να ηθελα να παιρνω λιγοτερα απο σενα που εισαι στην οικοδομη....με ωραριακι και τελος παρασκευη μεσημερι.....εσυ ισως οχι...

σκεφτειτε πριν πειτε οτι σας κατεβει..

αλλιως ολοι τα παιδια σας να τα στειλετε οικοδομη και οχι σε γραφειάκι

θες να μιλήσουμε επί προσωπικού ;
θα σου πω ότι προσωπικά πολύ περισσότερο ευχαριστιόμουν τις περιόδους στη δουλειά που τις έκανα σε εργοτάξιο παρά τη χαζοδουλειά σε γραφείο
και αν εσύ πιστεύεις ότι το τελευταίο στουρνάρι που δε ξέρει να γράψει το όνομά του δικαιούται και μια θέση σε "γραφειάκι" είναι δικαίωμά σου να το πιστεύεις
εγώ πάλι διαφωνώ πλήρως

kalgeorge
25/07/2013, 14:56
εσύ μπορεί όχι ρε γιώργο και να ήθελες τη δουλειά στο γραφείο, αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. άσε που το γραφείο δεν σήμαινε απαραίτητα και καλύτερες εργασιακές συνθήκες σε σχέση π.χ. με τον υδραυλικό... το άγχος και η πίεση ήταν αφόρητα ώρες - ώρες, δεν είδα κανέναν υδραυλικό να παθαίνει εγκεφαλικό επείδη το καζανάκι παρουσιάσε διαρροή μετά από 2 μέρες που το είχε φτιάξει...

αστο κωστακή αν δνε το ξερεις το επαγγελμα....
εγω επειδη το εκανα γαι χρονια (παραλληλα ) με το γραφειακι....μπορω να σου πω οτι οποιος εχει επιλογή γραφειο ή εξω οικοδομή , και επιλεξει το δευτερο (εξαιρουμενων των οικονομικών απολαβών) ειναι απλα βλακας ή στημένος

kalgeorge
25/07/2013, 14:59
θες να μιλήσουμε επί προσωπικού ;
θα σου πω ότι προσωπικά πολύ περισσότερο ευχαριστιόμουν τις περιόδους στη δουλειά που τις έκανα σε εργοτάξιο παρά τη χαζοδουλειά σε γραφείο
και αν εσύ πιστεύεις ότι το τελευταίο στουρνάρι που δε ξέρει να γράψει το όνομά του δικαιούται και μια θέση σε "γραφειάκι" είναι δικαίωμά σου να το πιστεύεις
εγώ πάλι διαφωνώ πλήρως

ρε μαστορα, που ειδες εσυ οτ μιλησαμε για στουρναρια......(και δεν το παω επι προσωπικου, απλα εισαι η αφορμή για την κουβεντα)
φιλε....δεν εχω να σου πω παρα πολλα....ενα μονο/...

η μια εικονα....σκαβε ρε και ας βρεχει!!!! ποναει το χερι σου? στα αρχιδια μου..συνεχισε...σφυρι καλεμι (το κομπρεσερ) το εχει ο αλλος και ανοιγε τον χωρο που πρεπει να περασεουν οι σωληνες

η δευτερη εικονα.....γραφειο...καφες...πιεση..(λες και ο απο πανω που περιεγραψα δενε χει) αιρκοντιτιον.....και δουλεια!! οτι δουλεια και αν ειανι αυτη...
τωρα αν εσυ συνεχιζεις να γουσταρεις το πρωτο.....να το κοιταξεις οσο ειναι νωρις!!!!
γιατι μπορει να σου αρεσει εσενα και μαγκια σου δικαιωμα σου κλπ κλπ κπ.....αλλα οχι οτι θα το βαλουμε πρωτο σε λιστα προτιμησης για να μας βγουν τα κουκια

OldMan
25/07/2013, 15:00
ρε σεις πατε καλα????
εχετε ξεφυγει τελειως....
Τελειωμένες είμαστε, χρυσή μου..;)

Η παροχή υπηρεσιών είναι ένας "εύκολος" τρόπος για την επίτευξη της όποιας οικονομικής "ανάκαμψης" (τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί, για να ξέρουμε από που θέλουμε να ανακάμψουμε πρέπει να ξέρουμε που πραγματικά ήμασταν) αλλά για την εγκαθίδρυσή της απαιτείται "παραγωγή" (υλικών προϊόντων)..

(δεδομένου του ότι έχουμε ξεκαθαρίσει το κοινωνικο-οικονομικό μοντέλο που - θελουμε να - κινούμαστε..);)

AristidisZ
25/07/2013, 15:01
ρε μαστορα, που ειδες εσυ οτ μιλησαμε για στουρναρια

εκεί θέλω να καταλήξω ρε συ, ότι και το τελευταίο στουρνάρι μου ήθελε γραφειάκι και αιρκοντισιονούμπα
είπα να μη το πω έτσι χύμα, αλλά 50 ποστ αυτό προσπαθώ να πω γμ το κεφάλι μου μέσα

kalgeorge
Τελειωμένες είμαστε, χρυσή μου..;)

Η παροχή υπηρεσιών είναι ένας "εύκολος" τρόπος για την επίτευξη της όποιας οικονομικής "ανάκαμψης" (τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί, για να ξέρουμε από που θέλουμε να ανακάμψουμε πρέπει να ξέρουμε που πραγματικά ήμασταν) αλλά για την εγκαθίδρυσή της απαιτείται "παραγωγή" (υλικών προϊόντων)..

(δεδομένου του ότι έχουμε ξεκαθαρίσει το κοινωνικο-οικονομικό μοντέλο που - θελουμε να - κινούμαστε..);)

συμφωνω...αλλα αυτο ειναι απαντηση σε κατι δικό μου ? :)
ή απλα απαντάς στα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ που λεγαμε?

Sapadak
(εξαιρουμενων των οικονομικών απολαβών)

Γιατι εξαιρουμένων των απολαβών?
Δουλευεις εσυ για κάποιο αλλο λογο?Χομπι ας πουμε? Αν ναι παμε πασο

kalgeorge
25/07/2013, 15:03
εκεί θέλω να καταλήξω ρε συ, ότι και το τελευταίο στουρνάρι μου ήθελε γραφειάκι και αιρκοντισιονούμπα
είπα να μη το πω έτσι χύμα, αλλά 50 ποστ αυτό προσπαθώ να πω γμ το κεφάλι μου μέσα

τοτε κακως συνεχιζεις να απαντας σε αυτο που λεω....
γιατι εγω εγραψα και τονισα οτι θελουμε ολοι κατι καλυτερο για τον εαυτο μας......και αυτο δεν ειανι οικοδομη....συν του οτι και στουρναρι να εισαι ρε φιλε....αν κανεις σωστα την δουλεια σου.......δεν ειναι κατακριτεο το οτι εισαι σε γραφειο..
το θεμα ειναι να βγαινει η δουλεια φιλε.....
ξερεις στις τραπεζες που δουλεψα ΠΟΣΑ στουρναρια συναστησα οπως τα λες????
όμως η δουλεια που εβγαζαν φιλε....ηταν περα για περα απαραιτητη......
κατι σαν τον πάντο δηλαδη που ειχατε :P

kalgeorge
25/07/2013, 15:05
Γιατι εξαιρουμένων των απολαβών?
Δουλευεις εσυ για κάποιο αλλο λογο?Χομπι ας πουμε? Αν ναι παμε πασο

oxi...apla παντα θα υπαρχουν και άλλοι λογοι.....
και εξηγω....
πολυ καλός φιλος μου ....τελειωσε πανεπιστημιο οικονομικων κλπ κλπ πως τα λενε αυτα....και εκανε και δυο χρονια εξω
ανοιξε γραφειακι δικό του....και εκανε την δουλιτσα του για δυο χρονια.....
επειδη ομως....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ σε ενα γραφειο να καθεται και να δουλευει.......δενενοιωθε καλα ρε παιδι μου, πνιγοταν ή δεν ξερω γω τι....ενοιωθε αχρηστος....ΟΤΙ τελος παντων.....εκλεισε το γραφειο και πηγε βοηθος στον πατερα του να τρεχουν στις οικοδομες να βαζουν αλουμινια (πορτες παραθυρα βεραντες κλπ κπκ π_)

OldMan
25/07/2013, 15:06
συμφωνω...αλλα αυτο ειναι απαντηση σε κατι δικό μου ? :)
ή απλα απαντάς στα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ που λεγαμε?
Απαντάω σε κάποιον που δίνει "οργισμένες" προσωπικές απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστα και μάλιστα με το στυλ του: Εσείς δεν ξέρετε μία, ΕΓΩ εχω κάνει και υπάλληλος και αφεντικό και βιομήχανος και υπουργός... :beer:

kalgeorge
25/07/2013, 15:08
Απαντάω σε κάποιον που δίνει "οργισμένες" προσωπικές απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστα και μάλιστα με το στυλ του: Εσείς δεν ξέρετε μία, ΕΓΩ εχω κάνει και υπάλληλος και αφεντικό και βιομήχανος και υπουργός... :beer:

α οκ, ετσι το δεχομαι

Sapadak
25/07/2013, 15:09
oxi...apla παντα θα υπαρχουν και άλλοι λογοι.....
και εξηγω....
πολυ καλός φιλος μου ....τελειωσε πανεπιστημιο οικονομικων κλπ κλπ πως τα λενε αυτα....και εκανε και δυο χρονια εξω
ανοιξε γραφειακι δικό του....και εκανε την δουλιτσα του για δυο χρονια.....
επειδη ομως....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ σε ενα γραφειο να καθεται και να δουλευει.......δενενοιωθε καλα ρε παιδι μου, πνιγοταν ή δεν ξερω γω τι....ενοιωθε αχρηστος....ΟΤΙ τελος παντων.....εκλεισε το γραφειο και πηγε βοηθος στον πατερα του να τρεχουν στις οικοδομες να βαζουν αλουμινια (πορτες παραθυρα βεραντες κλπ κπκ π_)

Κονομάει λιγότερα ή περισσοτερα απο πριν?
Γιατι αν καθαριζε ενα 2χιλιαρο πριν και τωρα που δουλευει με το πατερα του καθαριζει 800 ευρω θα μου φανει λιγάκι παραξενο.
Βεβαια μιλαμε παλι για δουλεια που ουσιαστικα ειναι αφεντικο ;)

AristidisZ
25/07/2013, 15:11
τοτε κακως συνεχιζεις να απαντας σε αυτο που λεω....
γιατι εγω εγραψα και τονισα οτι θελουμε ολοι κατι καλυτερο για τον εαυτο μας......και αυτο δεν ειανι οικοδομη....συν του οτι και στουρναρι να εισαι ρε φιλε....αν κανεις σωστα την δουλεια σου.......δεν ειναι κατακριτεο το οτι εισαι σε γραφειο..
το θεμα ειναι να βγαινει η δουλεια φιλε.....
ξερεις στις τραπεζες που δουλεψα ΠΟΣΑ στουρναρια συναστησα οπως τα λες????
όμως η δουλεια που εβγαζαν φιλε....ηταν περα για περα απαραιτητη......
κατι σαν τον πάντο δηλαδη που ειχατε :P

η απάντησή σου στο
"κάποιος πρέπει και να σκάψει στην οικοδομή"
"κάποιος πρέπει και να καθαρίσει το γραφείο"
"κάποιος πρέπει και να πλύνει τα πιάτα στην ταβέρνα"
"κάποιος πρέπει να κουβαλήσει τις κούτες"
"κάποιος πρέπει να οδηγήσει την νταλίκα"

ποια είναι ;

εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα

kalgeorge
25/07/2013, 15:11
Κονομάει λιγότερα ή περισσοτερα απο πριν?
Γιατι αν καθαριζε ενα 2χιλιαρο πριν και τωρα που δουλευει με το πατερα του καθαριζει 800 ευρω θα μου φανει λιγάκι παραξενο.
Βεβαια μιλαμε παλι για δουλεια που ουσιαστικα ειναι αφεντικο ;)

ειλικρινα σου λεω βγαζει πολυ λιγοτερα.....και με το αγχος του ελευθερου επαγγελματια...του τρεξιματος σε μερη ανα την ελλαδα...και και και...
απλα ρε παιδι μου δεν μπορουσε στο γραφειο.....
για αυτο ειπα, οτι υπαρχον και αλλοι λογοι , εκτος των οικονομικων απολαβων....

και οταον του λες....ρε φιλε...τοσα χρονια χαμενα....τοσα λεφτα....σιγουρη δουλεια...γραφειο καφεδακι ζεστασια ηρεμια σερφαρισμα νετ κλπ κλπ κλπ.....σου απανταει
ρε παιδια απλα δεν μπορω!

kalgeorge
25/07/2013, 15:14
η απάντησή σου στο
"κάποιος πρέπει και να σκάψει στην οικοδομή"
"κάποιος πρέπει και να καθαρίσει το γραφείο"
"κάποιος πρέπει και να πλύνει τα πιάτα στην ταβέρνα"
"κάποιος πρέπει να κουβαλήσει τις κούτες"
"κάποιος πρέπει να οδηγήσει την νταλίκα"

ποια είναι ;

εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα

ε ρωτα λοιπν απευθειας και μην το πας γυρω γυρω....

η απαντηση ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....εγω εσυ οποιος.....οποιος...
ολα τα παραπανω που ειπες τα εχω κανει, εκτος νταλικας που ημουν μονο συνοδηγος στα δρομολογια και οχι οδηγος....
εγω αυτο που σου ειπα αρίστο είναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κατηγορησεις καποιον....που προτιμα το γραφείο απο τα παραπανω

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!
οχι οτι ιεναι ντροπη ή οτι δεν πρπει να το κανει καποιος ή ή ή .....
το πιασες τωρα ρε? :) αντε γιατι μου φαινεται ο σαβιολα σου πηρε τα μυαλα :)

Nostradamus
ειλικρινα σου λεω βγαζει πολυ λιγοτερα.....και με το αγχος του ελευθερου επαγγελματια...του τρεξιματος σε μερη ανα την ελλαδα...και και και...

και οταον του λες....ρε φιλε...τοσα χρονια χαμενα....τοσα λεφτα....σιγουρη δουλεια...γραφειο καφεδακι ζεστασια ηρεμια σερφαρισμα νετ κλπ κλπ κλπ.....σου απανταει

Ακόμη και έτσι να είναι πάντως αυτός περισσότερο για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα μοίαζει να είναι..

Sapadak

Δε διαφωνουμε σιγουρα δεν ειναι ολες οι δουλειες για όλους, αλλα δε καταλαβαινω γιατι να αφησουμε εκτος το οικονομικο κομματι του να δουλευεις οικοδομη ας πουμε ή να κανεις μερεμετια (μαυρα) σε σχεση με το να δουλευεις σε γραφεια και να προμοταρεις τη νεα εποχη τιμων της κοσμοτε για 540 ευρω 8ωρο

kalgeorge
25/07/2013, 15:15
Ακόμη και έτσι να είναι πάντως αυτός περισσότερο για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα μοίαζει να είναι..

ναι ,,,δεν διαφωνω...
απλα απαντησα σε καποιον που με ρωτησε ποιος αλλος λογος μπορει να υπαρχει εκτος των οικονομικων απολαβων

el_hymador
25/07/2013, 15:16
αστο κωστακή αν δνε το ξερεις το επαγγελμα....
εγω επειδη το εκανα γαι χρονια (παραλληλα ) με το γραφειακι....μπορω να σου πω οτι οποιος εχει επιλογή γραφειο ή εξω οικοδομή , και επιλεξει το δευτερο (εξαιρουμενων των οικονομικών απολαβών) ειναι απλα βλακας ή στημένος

Καλά μην τα παρουσιάζεις και εσύ τόσο τραγικά τα πράγματα... δεν ήταν μονο μυστρι και πιλοφόρι οι ελέυθεροι επαγγελματίες - τεχνήτες.

AristidisZ
25/07/2013, 15:16
ε ρωτα λοιπν απευθειας και μην το πας γυρω γυρω....

η απαντηση ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....εγω εσυ οποιος.....οποιος...
ολα τα παραπανω που ειπες τα εχω κανει, εκτος νταλικας που ημουν μονο συνοδηγος στα δρομολογια και οχι οδηγος....
εγω αυτο που σου ειπα αρίστο είναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κατηγορησεις καποιον....που προτιμα το γραφείο απο τα παραπανω

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!
οχι οτι ιεναι ντροπη ή οτι δεν πρπει να το κανει καποιος ή ή ή .....
το πιασες τωρα ρε? :) αντε γιατι μου φαινεται ο σαβιολα σου πηρε τα μυαλα :)

δε το πήγαινα γύρω γύρω, κατά τη γνώμη μου ευθέως το έγραφα..

2 ώρες διαφωνίας για να συμφωνήσουμε απολύτως :beer:

(όλο για το Σαβιόλα λες, διακρίνω ζήλεια ; :bawl: )

kalgeorge
25/07/2013, 15:18
Δε διαφωνουμε σιγουρα δεν ειναι ολες οι δουλειες για όλους, αλλα δε καταλαβαινω γιατι να αφησουμε εκτος το οικονομικο κομματι του να δουλευεις οικοδομη ας πουμε ή να κανεις μερεμετια (μαυρα) σε σχεση με το να δουλευεις σε γραφεια και να προμοταρεις τη νεα εποχη τιμων της κοσμοτε για 540 ευρω 8ωρο

ρε σεις ημαρτον ):):) ...ειπε κανεις να αφησουμε το οικονομικο κομματι ή να μην δουλεψουμε ποτε οικοδομή ή δεν ξερω γω τι?
εγω απαντησα στο αν ειναι καλυτερα απο θεμα συνθηκών να προτιμήσεις το γραφειο....και δεν ειναι κατακριτεο....αυτο ειπα, αυτο απαντησα και στον Αρίστο πιο πανω...

τωρα το αν εμενα ή εσενα ή δεν ξερω γω...μου αρεσει να προμοτάρω την κοσμοτε....γιατι ειναι κατακριτέο???
εγω μπορει να βολευομαι με αυτα τα 540 ευρω που λες....
κια να πηγαινω να τα τρωω το ΣΚ που εσυ πρεπει να σκαψεις όλο το σπιτι γυρω γυρω για να κανεις εξωτερικό μπανιο σε ενα σπιτι που τρυπησαν εσωτερικα οι σωλήνες....
do you get my point?

el_hymador
25/07/2013, 15:19
δε συμφωνούμε σε αυτό, με συγχωρείς...
θεωρώ αδιανόητο ένα μοντέλο οικονομίας που στηρίζεται μόνο στον τουρισμό...

Mα δεν είπα μόνο στον τουρισμό... έχουμε μοναδικά προϊόντα σε όλο το κόσμο τα οποία τα αφήνουμε παντελώς ανεκμετάλλευτα... μόνο το λάδι να βάλεις κάτω είναι να παίρνεις ανάποδες... να το δίνουμε χοντρικη στους Ιταλούς, για να το μοσχοπουλήσουν χρυσάφι μετά λιανική και να παίρνουν τα credits και τα φράγκα!!! Και να ήταν μόνο το λάδι... η πολιτιστική κληρονομία; Σπαταλήσαμε δις για τους ολυμπιακούς αγώνες (που καμία σχέση δεν έχουν με το αρχέτυπο).Φτιάξτε ρε τρόμπες δυο - τρια πανεπιστήμια που να είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Εύκολο δεν είναι, αλλά δεν έιναι και ακατόρθωτο. Πούλα παιδεία, έχεις τη σερμαγιά και το copryigth αλλά είσαι βλάχος, οκ... πάρε τους γαμιστερότερους λέκτορες και πρυτάνεις και ντύσε τους με χρυσάφι. Οι αγελαδάρηδες στο αμέρικα πως το έκαναν δηλαδή; Φτιάξε το γαμιστερότερο πανεπιστήμιο μαθηματικών στην Σάμο...γιατί; Γιατί εκεί γεννήθηκε (κατά προσέγγιση) ο Πυθαγόρας. Φτιάξε το γαμιστερότερη σχολή φυσικών επιστημών στην Χαλκιδική του Αριστοτέλη, Πολιτικών Επιστημών στην Αθήνα για την δημοκρατία, Σωματιδιακής Φυσικής στη Θράκη του Δημόκριτου και η λίστα δεν έχει τέλος.

sniper
25/07/2013, 15:20
Mα δεν είπα μόνο στον τουρισμό... έχουμε μοναδικά προϊόντα σε όλο το κόσμο τα οποία τα αφήνουμε παντελώς ανεκμετάλλευτα... μόνο το λάδι να βάλεις κάτω είναι να παίρνεις ανάποδες... να το δίνουμε χοντρικη στους Ιταλούς, για να το μοσχοπουλήσουν χρυσάφι μετά λιανική και να παίρνουν τα credits και τα φράγκα!!! Και να ήταν μόνο το λάδι... η πολιτιστική κληρονομία; Σπαταλήσαμε δις για τους ολυμπιακούς αγώνες (που καμία σχέση δεν έχουν με το αρχέτυπο).Φτιάξτε ρε τρόμπες δυο - τρια πανεπιστήμια που να είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Εύκολο δεν είναι, αλλά δεν έιναι και ακατόρθωτο. Πούλα παιδεία, έχεις τη σερμαγιά και το copryigth αλλά είσαι βλάχος, οκ... πάρε τους γαμιστερότερους λέκτορες και πρυτάνεις και ντύσε τους με χρυσάφι. Οι αγελαδάρηδες στο αμέρικα πως το έκαναν δηλαδή; Φτιάξε το γαμιστερότερο πανεπιστήμιο μαθηματικών στην Σάμο...γιατί; Γιατί εκεί γεννήθηκε (κατά προσέγγιση) ο Πυθαγόρας. Φτιάξε το γαμιστερότερη σχολή φυσικών επιστημών στην Χαλκιδική του Αριστοτέλη, Πολιτικών Επιστημών στην Αθήνα για την δημοκρατία, Σωματιδιακής Φυσικής στη Θράκη του Δημόκριτου και η λίστα δεν έχει τέλος.

Αυτό το θέμα με τις πραγράφους να το κοιτάξεις είπαμε.

kalgeorge
25/07/2013, 15:20
Καλά μην τα παρουσιάζεις και εσύ τόσο τραγικά τα πράγματα... δεν ήταν μονο μυστρι και πιλοφόρι οι ελέυθεροι επαγγελματίες - τεχνήτες.

μιλησες για τον υδραυλικό ...,και πανω εκει απαντησα....
αν σου πω τι εχω κανει σαν υδραυλικός ( και οπως ξερεις βοηθός ετσι???) ισως αλλαξεις γνωμη...
παντου υπαρχουν τεχνιτες, επαγγελματιες κλπ κπ που την βγαζουν πιο χαλαρα...δεν διαφωνω...αλλα ειναι η εξαιρεση...
ο κολλητος μου εχει φαει την ζωη του σε μυστρι , καλεμι, καβουρα, κατσαβιδια, χαλκοσωλήνες....με γαμώ τα λεφτα...μηδεν ζωη....και μπηκε με το ενα τριτο των όσων εβγαζε τωρα , εσωτερικός υδραυλικός σε νοσοκομείο΄....και δεν θελει να κουνηθεί ουτε με σεισμο...
ε κατι περισσοτερο ξερει και αυτος

kalgeorge
25/07/2013, 15:21
δε το πήγαινα γύρω γύρω, κατά τη γνώμη μου ευθέως το έγραφα..

2 ώρες διαφωνίας για να συμφωνήσουμε απολύτως :beer:

(όλο για το Σαβιόλα λες, διακρίνω ζήλεια ; :bawl: )

οχι, απλα απο το πρωι δεν ακουω και τιποτα αλλο....μου τα εχουν κανει τουμπανο χαχχαχαχχχαχ
:beer:

AristidisZ
25/07/2013, 15:22
ρε σεις ημαρτον ):):) ...ειπε κανεις να αφησουμε το οικονομικο κομματι ή να μην δουλεψουμε ποτε οικοδομή ή δεν ξερω γω τι?
εγω απαντησα στο αν ειναι καλυτερα απο θεμα συνθηκών να προτιμήσεις το γραφειο....και δεν ειναι κατακριτεο....αυτο ειπα, αυτο απαντησα και στον Αρίστο πιο πανω...

τωρα το αν εμενα ή εσενα ή δεν ξερω γω...μου αρεσει να προμοτάρω την κοσμοτε....γιατι ειναι κατακριτέο???
εγω μπορει να βολευομαι με αυτα τα 540 ευρω που λες....
κια να πηγαινω να τα τρωω το ΣΚ που εσυ πρεπει να σκαψεις όλο το σπιτι γυρω γυρω για να κανεις εξωτερικό μπανιο σε ενα σπιτι που τρυπησαν εσωτερικα οι σωλήνες....
do you get my point?

και εξάλλου, όπως λες αυτό είναι το point σου
εγώ συντάσσομαι με Sapadak

για μένα 1ο κριτήριο στη δουλειά είναι οι απολαβές
2ο είναι το όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος (το πληρώνω βλέπεις ήδη...)
και μετά έρχονται οι ώρες και ο σωματικός κάματος

ο καθένας όπως τα αξιολογεί ;)

kalgeorge
25/07/2013, 15:22

εντ γουοτ αμπαουτ μικονος??:D

AristidisZ
25/07/2013, 15:24
μιλησες για τον υδραυλικό ...,και πανω εκει απαντησα....
αν σου πω τι εχω κανει σαν υδραυλικός ( και οπως ξερεις βοηθός ετσι???) ισως αλλαξεις γνωμη...
παντου υπαρχουν τεχνιτες, επαγγελματιες κλπ κπ που την βγαζουν πιο χαλαρα...δεν διαφωνω...αλλα ειναι η εξαιρεση...
ο κολλητος μου εχει φαει την ζωη του σε μυστρι , καλεμι, καβουρα, κατσαβιδια, χαλκοσωλήνες....με γαμώ τα λεφτα...μηδεν ζωη....και μπηκε με το ενα τριτο των όσων εβγαζε τωρα , εσωτερικός υδραυλικός σε νοσοκομείο΄....και δεν θελει να κουνηθεί ουτε με σεισμο...
ε κατι περισσοτερο ξερει και αυτος

ηλεκτρολόγος φίλε
τα μεγαλύτερα ρεμάλια ever ;)

kalgeorge
25/07/2013, 15:24

για μένα 1ο κριτήριο στη δουλειά είναι οι απολαβές
2ο είναι το όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος (το πληρώνω βλέπεις ήδη...)
και μετά έρχονται οι ώρες και ο σωματικός κάματος

ο καθένας όπως τα αξιολογεί ;)

ηξερα πολυ κοσμο που στα πρωτα χρονια ηθελαν οτι και εσυ.....
τωρα αν τους πεις για το αντιθετο ...σου κανουν και πιπες...
καποια στιγμη θα καταλαβεις την αξια των ωρών και του κάματου

kalgeorge
25/07/2013, 15:25
ηλεκτρολόγος φίλε
τα μεγαλύτερα ρεμάλια ever ;)

παλι οπως θα σου κατσει ειναι ρε.....ειχα φιλο στο τμημα μου που ηταν ηλεκτρολογος....και ειχε φαει τετοια που@@@ εξω που προτιμουσε να το παιζει τεχνικός τηλεπικοινωνιών στην τραπεζα παρα να ειανι εξω...

Nostradamus
25/07/2013, 15:26

+ οσα θές στο σκεπτικό σου.

Αλλα εδώ τώρα αρχίζει και μπάίνει ο παράγοντας ανθρωπός σαν μονάδα και νοοτροπία.
Ξέρεις φαντάζομαι καλύτερα από μένα μιας και αν δεν κάνω λάθος τα τελευταία χρονιά την έκανες για επαρχία και ασχολείσαι με την παραγωγή, πόσες περιπτώσεις εξαγωγών κάψανε κάτι καλόπαιδα Ελληναράδες που είπανε να πουλήσουνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους μ@λ@κες τους ξένους, για μια αρπαχτή και έχει ο Θεός.
Και παλεύουν τώρα πολλοί και αξιόλογοι (κατά βάση νέοι παραγωγοί και συνεταιρισμοί) να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα για τα ελληνικά προϊόντα.

kalgeorge
25/07/2013, 15:27

Αριστο...σου ΞΑΝΑ απαντώ...
δεν προσπαθω να σε πεισω να παρατησεις την δουλεια σου ( οτι κανεις τελος παντων) και να πας σε γραφειο....
εγω απαντησα σε κατι που .....οπως μου φανηκε εμενα....ηταν..."κατηγορια" προς όσους επιλέγουν γραφειο απο οικοδομη.
αυτο και μονο

Sapadak
25/07/2013, 15:27
καποια στιγμη θα καταλαβεις την αξια των ωρών και του κάματου

Ενω στο γραφειακι εισαι 8ωρος 5θημερος στανταρακι καθε εβδομαδα ε? :lol:

sniper
25/07/2013, 15:28

Σε τράπεζα δούλευε...

kalgeorge
25/07/2013, 15:29

διευκρινησε μου με ποιες συνθηκες μιλας....
γιατι αν εννοουσες για πριν....ναι.
τουλαχιστον γαι πολλα χρονια ημουν.
8ωρος πενθημερος και η τραπεζα να γκρεμιζόταν 3¨30 ειχα κλεισει και ειχα εξαφανιστει

MG-KTiNoS
25/07/2013, 15:30
οκ ωραία η κουβέντα, δε λέω, αλλά αφού στο τέλος όλοι τα @@ μας πέρνουμε τι το κουράζουμε το θέμα?
:a13:

kalgeorge
Σε τράπεζα δούλευε...

-ζες
3 διαφορετικές τρομαρα μου :cry:

kalgeorge
οκ ωραία η κουβέντα, δε λέω, αλλά αφού στο τέλος όλοι τα @@ μας πέρνουμε τι το κουράζουμε το θέμα?
:a13:

εγω περναω την ωρα μου γιατι σε κανα μισαωρο παω να κανω ελευθερο πεταλουδα υπτιο και προσθιο χχχαχαχαχαχα

MG-KTiNoS
25/07/2013, 15:31
Έχει ωραία γκομενάκια στις τράπεζες...

(στο γιαπί δε βγάζεις γκόμενα με τη καμία...)
:D

Sapadak
25/07/2013, 15:31
διευκρινησε μου με ποιες συνθηκες μιλας....
γιατι αν εννοουσες για πριν....ναι.
τουλαχιστον γαι πολλα χρονια ημουν.
8ωρος πενθημερος και η τραπεζα να γκρεμιζόταν 3¨30 ειχα κλεισει και ειχα εξαφανιστει

Για αλλα 'γραφειάκια' μιλαώ προφανως, που 8ωρο εχουμε να δουμε απο την Ολυμπιάδα :lol:

kalgeorge
25/07/2013, 15:32

και ολες καλα κοριτσια.....της αλλαξοκολιας το καγκελο χααχαχαχαχχα

AristidisZ
25/07/2013, 15:32

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ :beer:

kalgeorge
25/07/2013, 15:33
Για αλλα 'γραφειάκια' μιλαώ προφανως, που 8ωρο εχουμε να δουμε απο την Ολυμπιάδα :lol:

ενταξει ρε συ.....καταρχήν ή θα μιλαμε γενικα ήσυγκεκριμενα...αποφασιστε χαχχαχχαχαχ,....δεν γινεται να βγαλουμε ακρη με όλα..

κατα δευτερον....ειναι ...η τουλαχιστον ήταν.....πολλα τα γραφειακια που κρατουσαν κανονικα το 8ωρο...πιστεψε με

sniper
25/07/2013, 15:34
Ωραία...

Τα θυμηθήκαμε και δακρύσαμε....

Πάμε παρακάτω, ναι;

Sapadak
25/07/2013, 15:35
ενταξει ρε συ.....καταρχήν ή θα μιλαμε γενικα ήσυγκεκριμενα...αποφασιστε χαχχαχχαχαχ,....δεν γινεται να βγαλουμε ακρη με όλα..

κατα δευτερον....ειναι ...η τουλαχιστον ήταν.....πολλα τα γραφειακια που κρατουσαν κανονικα το 8ωρο...πιστεψε με

Τοτε πολλές περιπτώσεις που γνωριζω ειτε προσωπικά ειτε απο φιλους/συγγενεις ειναι εξαιρεση.
Για τράπεζες δε ξερω απο 1ο χερι, αλλα ετσι ειχα καταλαβει οτι το 8ωρο ειναι αυστηρο, κατι σαν τους ΔΥ ας πουμε :lol:

Πλεον που δουλεια δεν υπαρχει, κοπηκαν τα μισθα το 8ωρο τηρειτε (οχι παντου βεβαια), αλλα παλαιοτερα :look:

kalgeorge
25/07/2013, 15:38
Τοτε πολλές περιπτώσεις που γνωριζω ειτε προσωπικά ειτε απο φιλους/συγγενεις ειναι εξαιρεση.
Για τράπεζες δε ξερω απο 1ο χερι, αλλα ετσι ειχα καταλαβει οτι το 8ωρο ειναι αυστηρο, κατι σαν τους ΔΥ ας πουμε :lol:

Πλεον που δουλεια δεν υπαρχει, κοπηκαν τα μισθα το 8ωρο τηρειτε (οχι παντου βεβαια), αλλα παλαιοτερα :look:

ηταν αναλογα την τραπεζα....υπηρχαν τραπεζες που εκλεινες και εφευγες....και τραπεζες που ξενυχτουσες στο γραφειο.....οτι σου τυχει ειναι.
τωρα το βλεπω πολυ χλωμο να τηρειτε καπου το 8αρω....εως τρισχλωμο....μονο σε κατι δουλειες του στυλ 1888 τα οποια παιζουν με αποκλιση μιας ωρας το πολυ....

kalgeorge
25/07/2013, 15:38
Ωραία...

Τα θυμηθήκαμε και δακρύσαμε....

Πάμε παρακάτω, ναι;

κουφαλα :)
λιτος...περιεκτικος και to the point:lol:

sniper
25/07/2013, 15:39

ηταν αναλογα την τραπεζα....υπηρχαν τραπεζες που εκλεινες και εφευγες....και τραπεζες που ξενυχτουσες στο γραφειο.....οτι σου τυχει ειναι.
τωρα το βλεπω πολυ χλωμο να τηρειτε καπου το 8αρω....εως τρισχλωμο....μονο σε κατι δουλειες του στυλ 1888 τα οποια παιζουν με αποκλιση μιας ωρας το πολυ....

Δεν μας νοιάζει λέμε!

Στα @@ μας λέμε...

AristidisZ
25/07/2013, 15:40

Τώρα τα πράματα είναι απλά:
αν δεν έχει πολύ δουλειά, όλα καλά, μια χαρά 8ωράκι
αν πέσει δουλειά τον ήπιες κανονικότατα γιατί πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου, και την δουλειά των άλλων 3 που τους έδιωξαν...

AristidisZ
25/07/2013, 15:40
Δεν μας νοιάζει λέμε!

Στα @@ μας λέμε...

εγώ αν δε δω αρκούδα δε σταματάω ρε φίλε

:bawl:

kalgeorge
25/07/2013, 15:42
Δεν μας νοιάζει λέμε!

Στα @@ μας λέμε...

ntax re to katalavame tin prwti fora :lol:

nikos_abel
25/07/2013, 16:22
Δηλαδή θα ηταν τόσο δραματικό να δουλεύαμε όλοι λιγότερες ώρες (μισό γιαπί - μισό γραφείο με A/C και γκομενίτσες) με τα ίδια (ή έστω και λιγότερα) λεφτά;
Δε θα δουλεύαν ποιο πολλοί έτσι και μάλιστα με πολύ ελέυθερο χρόνο να χομπίζουν (βλ. να καταναλώνουν αυτά που χρειάζεται να καταναλωθούν για να υπάρχει κύκλος);

λέω τώρα (όχι εγώ, άλλοι πιο έξυπνοι τα έχουν πει)

pipe_smoker
25/07/2013, 16:32
Δηλαδή θα ηταν τόσο δραματικό να δουλεύαμε όλοι λιγότερες ώρες (μισό γιαπί - μισό γραφείο με A/C και γκομενίτσες) με τα ίδια (ή έστω και λιγότερα) λεφτά;
Δε θα δουλεύαν ποιο πολλοί έτσι και μάλιστα με πολύ ελέυθερο χρόνο να χομπίζουν (βλ. να καταναλώνουν αυτά που χρειάζεται να καταναλωθούν για να υπάρχει κύκλος);

λέω τώρα (όχι εγώ, άλλοι πιο έξυπνοι τα έχουν πει)

Απαπαπαπαπαπαπαπααααααα!!!!

Αντε και μια αλλη οπτικη μεσα σε 10 σελιδες τεννις. Θετικο!

AUFGEBRACHT
25/07/2013, 17:04
εντ γουοτ αμπαουτ μικονος??:D

Τη Μύκονο φιλαράκι να την αφήσεις ήσυχη και να πλένεις το στόμα σου με νερό (κατά προτίμηση Evian ή αν μπορείς με σαμπάνια Moet & Chandon ακόμα καλύτερα). Γιατί ενώ εδώ εσείς σφάζεστε για το εάν ξεχρεώσαμε ή όχι από τον καναπέ σας και την καρεκλίτσα σας, στη Μύκονο ο κομμαντάντε Antonio Remos de la Gardenia ύψωνε τη σημαία της αφύπνισης της πατρίδας μας κι έδειχνε το δρόμο. Σε μια συναυλία-παλιγγενεσία στη γιάφκα Nammos της Μυκόνου, ο Αντώνης έδειξε το δρόμο, έδειξε πως υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που αντιστέκεται, πως υπάρχουν Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

Όταν οι πουλημένοι πολιτικοί υποδέχονταν τον Σόϊμπλε και του έκαναν τεμενάδες, ο Αντώνης ο Ρέμος δεν του χαρίστηκε. Έτσι, όταν άρχισαν να καταφτάνουν τα κιβώτια με τις σαμπάνιες στην πίστα ο Αντώνης ο Ρέμος αναφώνησε ηρωϊκά: «Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης! Ελα πάμε». Δεν είναι απλά μια φράση, είναι μια κουβέντα που όσοι πλήρωσαν €180 θα έχουν την τιμή να διηγούνται στα εγγόνια τους ότι την άκουσαν ζωντανά. Δεν είναι τυχαίες οι λέξεις που εξεστόμισε ο Αντώνης. Πούστης του κερατά ο Σόϊμπλε και όταν το λέει ο Αντώνης έχει βαρύνουσα σημασία, γιατί ο Αντώνης ξέρει πολύ καλά από πούστηδες. Όπως ξέρει πολύ καλά ο Αντώνης πως είναι να σε πηδάνε ασάλιωτα και να χρειάζεσαι ράμματα στο νοσοκομείο, όπως κάνει ο σακάτης Γερμαναράς με ένα ολόκληρο λαό. Όταν ο Αντώνης ο Ρέμος πριν λίγα χρόνια καλούσε με το νέο Θούριο με τίτλο "κομμένα πια τα δανεικά" πόσοι από εσάς δώσατε βάση και τείνατε ευήκοον ους;

Όμως ο κομμαντάτε Αντώνιο δεν έμεινε εκεί, αφού πολλάκις κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποκάλεσε τη Μέρκελ "κουφάλα" και ποιος δεν συμφώνησε μαζί του, ιδιαίτερα ο συμπολίτης μας που κόντρα στη γερμανική κατοχή είχε το θάρρος να ανοίξει σαμπάνια αξίας € 25.000, χλευάζοντας έτσι την πολιτική λιτότητας που κηρύσσει η μισητή καγκελάριος και δείχνοντας το δρόμο σε όλους εμάς...

Συνέλληνες εγερθείτε, ο χοντρός γαρ παχύς!!!!

OldMan
25/07/2013, 17:21
Ναι αλλά το tαblet στην Ψαρρού "σερνεται"...

AUFGEBRACHT
25/07/2013, 17:30
Ναι αλλά το tαblet στην Ψαρρού "σερνεται"...

Δάκτυλος του Μεγάλου Αδερφού και των Γερμανών για να μην διαδοθεί το νέο της επανάστασης και γίνει ο Αντώνης αντικείμενο λατρείας από όλους του Έλληνες, ακόμα και τους στρέϊτ...

zolotas
25/07/2013, 17:36
[QUOTE=AUFGEBRACHT;2355707]Τη Μύκονο Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

QUOTE]
γεμισαμε επαναστατες οντως...........ΤΟ 40 οι ανταρτες επιασαν τα βουνα ..............το 2013 επιασαν τα νησια

zolotas
25/07/2013, 17:41
Δάκτυλος του Μεγάλου Αδερφού και των Γερμανών για να μην διαδοθεί το νέο της επανάστασης και γίνει ο Αντώνης αντικείμενο λατρείας από όλους του Έλληνες, ακόμα και τους στρέϊτ...

κλαιω πραγματικα .........οπως τους εμασε ο παπαφλεσσας στην εκλλησια ...........ε, αυτος εκανε μαζωξη σε bar restaurant ....... ο ανθρωπος εξελισεται ,περασαν και καμια 200αρα χρονια

kalgeorge
25/07/2013, 21:15
Τη Μύκονο φιλαράκι να την αφήσεις ήσυχη και να πλένεις το στόμα σου με νερό (κατά προτίμηση Evian ή αν μπορείς με σαμπάνια Moet & Chandon ακόμα καλύτερα). Γιατί ενώ εδώ εσείς σφάζεστε για το εάν ξεχρεώσαμε ή όχι από τον καναπέ σας και την καρεκλίτσα σας, στη Μύκονο ο κομμαντάντε Antonio Remos de la Gardenia ύψωνε τη σημαία της αφύπνισης της πατρίδας μας κι έδειχνε το δρόμο. Σε μια συναυλία-παλιγγενεσία στη γιάφκα Nammos της Μυκόνου, ο Αντώνης έδειξε το δρόμο, έδειξε πως υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που αντιστέκεται, πως υπάρχουν Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

Όταν οι πουλημένοι πολιτικοί υποδέχονταν τον Σόϊμπλε και του έκαναν τεμενάδες, ο Αντώνης ο Ρέμος δεν του χαρίστηκε. Έτσι, όταν άρχισαν να καταφτάνουν τα κιβώτια με τις σαμπάνιες στην πίστα ο Αντώνης ο Ρέμος αναφώνησε ηρωϊκά: «Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης! Ελα πάμε». Δεν είναι απλά μια φράση, είναι μια κουβέντα που όσοι πλήρωσαν €180 θα έχουν την τιμή να διηγούνται στα εγγόνια τους ότι την άκουσαν ζωντανά. Δεν είναι τυχαίες οι λέξεις που εξεστόμισε ο Αντώνης. Πούστης του κερατά ο Σόϊμπλε και όταν το λέει ο Αντώνης έχει βαρύνουσα σημασία, γιατί ο Αντώνης ξέρει πολύ καλά από πούστηδες. Όπως ξέρει πολύ καλά ο Αντώνης πως είναι να σε πηδάνε ασάλιωτα και να χρειάζεσαι ράμματα στο νοσοκομείο, όπως κάνει ο σακάτης Γερμαναράς με ένα ολόκληρο λαό. Όταν ο Αντώνης ο Ρέμος πριν λίγα χρόνια καλούσε με το νέο Θούριο με τίτλο "κομμένα πια τα δανεικά" πόσοι από εσάς δώσατε βάση και τείνατε ευήκοον ους;

Όμως ο κομμαντάτε Αντώνιο δεν έμεινε εκεί, αφού πολλάκις κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποκάλεσε τη Μέρκελ "κουφάλα" και ποιος δεν συμφώνησε μαζί του, ιδιαίτερα ο συμπολίτης μας που κόντρα στη γερμανική κατοχή είχε το θάρρος να ανοίξει σαμπάνια αξίας € 25.000, χλευάζοντας έτσι την πολιτική λιτότητας που κηρύσσει η μισητή καγκελάριος και δείχνοντας το δρόμο σε όλους εμάς...

aisthanomai idi poly asxima re file.... :(

MG-KTiNoS
25/07/2013, 22:01
aisthanomai idi poly asxima re file.... :(

και που να τα ήξερες -αμε κι όλα !

:rolleyes:

kalgeorge
25/07/2013, 23:30
και που να τα ήξερες -αμε κι όλα !

:rolleyes:

allo ennousa :P

blackbusa
26/07/2013, 03:35
sovara akoma den exw katalavei ti psaxnete....the party is over and someone has to pay the bill...aytos o kapoios eiste eseis/emeis...o logos?pio xavale kai starxidia mas xwra den yparxei...an kai vasika einai ayto pou lene...zoume tin zwi pou nomizoume oti orizoume alla den einai etsi...apo panta kapoios ekane koumanto gia emas...se ayta ta xronia ekatse o kliros se emas...dystixws einai kapoioi akoma toso volemenoi pou...

mia gamimeni bistolia exoume (an) stin zwi mas kai kolwnoume...i apogoitevomaste...

aderfia vastate thermopyles....alla kai ayti i gamimeni istoria einai enantion mas...

bulmont
26/07/2013, 07:32

Nαι αλλά τα μπανιστήρια που έχεις από τα γειτονικά κτήρια
απλά δεν υπάρχουν...........................................................

el_hymador
26/07/2013, 09:55

Είναι και ένα άλλο θεματάκι... ας πούμε ότι γ@μηθηκα να κλέβω να καταχράζομαι και να υπεξαιρώ... πάτησα επί πτωμάτων, ευθύνομαι σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση και είμαι τόσο αναίσθητο @δι που δεν μου καίγεται καρφί αν ο κόσμος φουντάρει από τα μπαλκόνια και οι μισοι είναι με κατάθλιψη και το σκέφτονται να φουντάρουν και αυτοί. Ρε γαμότιο την έκανα που την έκανα τη μαλακία, ας τα φάω Grande, χωρίς επτώσεις στις galmourιές... να πάω VIP σε συναυλία της Beyonce στο Vegas, να πλακωθώ στις κόκες και μετά να πάω στο καμαρίνι της και να της ρίξω και έναν (τι μπουτάρες ρε μλκ!!!), να με κυνηγάει μετά όλοι η gangsta πλέμπα του USA. Να πάω στο Monaco και να είμαι στα γιοτ Ρώσσων γκαζομεγιστάνων με Ρωσσιδάκια αφρό δίπλα μου να κάνω και βόλτα καμια Veyron, στην Kολομβία σε επαύλεις ναρκόμπροων να το παίζω scarface, να μαζέψω ανερχόμενα αστεράκια του Hollywood, που δίνουν τα πάντα για εμφάνιση 2" σε ταινιά και να τα πάω κρουαζιέρα στα greek islands... τέτοια πράγματα... αλλά να τα έχω φάει και να ανοίγω σαμπάνιες στο Ρέμο, πρώτη ξαπλώστρα πίστα;;;!!! Πόσο γίδι ρε μλκς!!! Πόσο καράβλαχος στούρνος τυρογάλι;!!! OMG!!!

AristidisZ
26/07/2013, 09:56
Είναι και ένα άλλο θεματάκι... ας πούμε ότι γ@μηθηκα να κλέβω να καταχράζομαι και να υπεξαιρώ... πάτησα επί πτωμάτων, ευθύνομαι σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση και είμαι τόσο αναίσθητο @δι που δεν μου καίγεται καρφί αν ο κόσμος φουντάρει από τα μπαλκόνια και οι μισοι είναι με κατάθλιψη και το σκέφτονται να φουντάρουν και αυτοί. Ρε γαμότιο την έκανα που την έκανα τη μαλακία, ας τα φάω Grande, χωρίς επτώσεις στις galmourιές... να πάω VIP σε συναυλία της Beyonce στο Vegas, να πλακωθώ στις κόκες και μετά να πάω στο καμαρίνι της και να της ρίξω και έναν (τι μπουτάρες ρε μλκ!!!), να με κυνηγάει μετά όλοι η gangsta πλέμπα του USA. Να πάω στο Monaco και να είμαι στα γιοτ Ρώσσων γκαζομεγιστάνων με Ρωσσιδάκια αφρό δίπλα μου να κάνω και βόλτα καμια Veyron, στην Kολομβία σε επαύλεις ναρκόμπροων να το παίζω scarface, να μαζέψω ανερχόμενα αστεράκια του Hollywood, που δίνουν τα πάντα για εμφάνιση 2" σε ταινιά και να τα πάω κρουαζιέρα στα greek islands... τέτοια πράγματα... αλλά να τα έχω φάει και να ανοίγω σαμπάνιες στο Ρέμο, πρώτη ξαπλώστρα πίστα;;;!!! Πόσο γίδι ρε μλκς!!! Πόσο καράβλαχος στούρνος τυρογάλι;!!! OMG!!!

ζηλεύεις ε ;
έλα παραδέξου το :bawl:

nikos_abel
26/07/2013, 10:32

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Οοοο Εμ Τζι !!!!!

alexxxcbr
26/07/2013, 10:35

Πραγματικα θλιβεροι....:smokin:

sniper
26/07/2013, 10:48
Για σταθείτε ρε παιδιά, δεν φωνάζαμε τόσο καιρό ότι ο πνευματικός κόσμος της Ελλάδας δεν μιλά;

Ορίστε, μίλησε. Αυτός είναι ο πνευματικός/καλλιτεχνικός κόσμος μας.

Αναμένουμε δηλώσεις κι από τον Νότη, όταν επιστρέψει από τον Ορίωνα.

AristidisZ
26/07/2013, 10:50
Για σταθείτε ρε παιδιά, δεν φωνάζαμε τόσο καιρό ότι ο πνευματικός κόσμος της Ελλάδας δεν μιλά;

Ορίστε, μίλησε. Αυτός είναι ο πνευματικός/καλλιτεχνικός κόσμος μας.

Αναμένουμε δηλώσεις κι από τον Νότη, όταν επιστρέψει από τον Ορίωνα.
Aν δε πάρει θέση ο Παντελίδης εγώ άποψη δεν εκφέρω πάντως...

pipe_smoker
26/07/2013, 10:51
να πάω VIP σε συναυλία της Beyonce στο Vegas, να πλακωθώ στις κόκες και μετά να πάω στο καμαρίνι της και να της ρίξω και έναν (τι μπουτάρες ρε μλκ!!!), να με κυνηγάει μετά όλοι η gangsta πλέμπα του USA. Να πάω στο Monaco και να είμαι στα γιοτ Ρώσσων γκαζομεγιστάνων με Ρωσσιδάκια αφρό δίπλα μου να κάνω και βόλτα καμια Veyron, στην Kολομβία σε επαύλεις ναρκόμπροων να το παίζω scarface, να μαζέψω ανερχόμενα αστεράκια του Hollywood, που δίνουν τα πάντα για εμφάνιση 2" σε ταινιά και να τα πάω κρουαζιέρα στα greek islands... τέτοια πράγματα...

Τί μας κ@υλώνεις ρε κερατά πρωί πρωί?:a52:

Άντε και μου βάζεις ιδέες ενώ έχω ήδη κανονίσει για το ΣΚ και δεν μπορώ να αναβάλω:lol::lol::lol:

αλλά να τα έχω φάει και να ανοίγω σαμπάνιες στο Ρέμο, πρώτη ξαπλώστρα πίστα;;;!!! Πόσο γίδι ρε μλκς!!! Πόσο καράβλαχος στούρνος τυρογάλι;!!! OMG!!!

Άλλο Ρέμο άλλο Σαν Ρέμο ρε Κώστα.
Για να κάνει κάποιος αυτά που περιγράφεις παραπάνω πρέπει να έχει μασήσει το μισό ΑΕΠ:lol:

Κι εκτός από τις γερές φαγάνες, θυμήσου λίγο τον τύπο που είχες περιγράψει στο μπουζουκτσίδικο που δάγκωνε το ποτήρι για να το σπάσει και το κοπάναγε στην κεφάλα του. Βγαίνουν και σε καλοκαιρινή έκδοση αυτοί. Βάλ'του λίγο "χρυσόσκονη", πέτα και κανά smartphone να εξέχει από την τσέπα μαζί με το μπρελόκ της BMW, κανά λινό πουκαμισοπαντελονάκι, κι έτοιμος ο δικός σου να γίνει κι αυτός ένας σπουδαίος που θα τα σπάσει καλοκαιριάτικα στο Ρέμο.
Κι άμα αντί για pure colombian blow τραβήξει καμιά μυτιά νοθευμένη πυτιρίδα, κι αντί για τη Beyonce ή το Ρωσσιδάκι αφρό, του ξηγηθεί κανά μπουλκουμέ η λουλουδού με το μπούτι αφρό από την κυτταρίτιδα και πάλι τυχερός θα είναι:smokin:

LsKostas
26/07/2013, 12:27
και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χαρίσει τα δανεια στον κόσμο, θα ανοιξει δουλειές για τους άνεργους και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.

Πραγματικά είστε τόσο αφελείς ή τόσο κομματικοί;

Δεν θα ερθει κανένας ΣΥΡΙΖΑ, καμία ανταρσύα και κανένα EΠΑΜ να σου χαρίσει τίποτα.
Και τα έχω ξαναπεί αυτά και με κουράζεις να λέω τα ίδια.

Ο σκοπός μας είναι να αποκατασταθεί η δημοκρατία ΞΑΝΑ και σίγουρα αυτό δεν γινεται ούτε από τον καναπέ ούτε απο forum.

Tώρα εάν καποιοι όμως υποστηρίζουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΕΠΑΜ,η Ανταρσύα και το "Κίνημα δεν πληρώνω"
είναι στην ίδια μοιρα,θέση,με ίδιο μερίδιο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.ΛΑΟΣ,ΧΑ,ΔΗΜΑΡ

χρειάζονται σίγουρα ψυχανάλυση - την οποία δεν την προσφέρω- καθώς και να διαχωρίσουν τις έννοιες πολιτικοποιημένος από κομματικοποιημένος.

Τόσο απλά

Nostradamus
26/07/2013, 12:48
Tώρα εάν καποιοι όμως υποστηρίζουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΕΠΑΜ,η Ανταρσύα και το "Κίνημα δεν πληρώνω"
είναι στην ίδια μοιρα,θέση,με ίδιο μερίδιο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.ΛΑΟΣ,ΧΑ,ΔΗΜΑΡ

χρειάζονται σίγουρα ψυχανάλυση - την οποία δεν την προσφέρω- καθώς και να διαχωρίσουν τις έννοιες πολιτικοποιημένος από κομματικοποιημένος.

Τόσο απλά

Μην βίαζεσαι. Κάτσε να δούμε ποιοι των υπολοιπων κομμάτων θα "ενταχθούν" μεχρι τις κάλπες, άμεσα ή εμεσα (ειδικά πασόκ και Δημαρ). Αν και εφόσον γίνει κατι τέτοιο, τότε θα έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν θα έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης. Θα έχουν σημαντικά μεγαλύτερο..

kalgeorge
26/07/2013, 13:24
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ergasia/prwtathlhtria_stoys_metaklhtous_ypallhloys_h_voylh_oloklhrh_h_lista_-_fwtia.2348513.html

kalgeorge
26/07/2013, 13:25
axxaxxaxaxa.....ase mas re giannaki
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/forologia/shmeiwma_stoyrnara_mas_epairnan_thlefwno_na_kalupsoyme_megalodikhgoroys_tragoydistes_kai_dhmarxoys.2 348334.html

AristidisZ
26/07/2013, 13:26
axxaxxaxaxa.....ase mas re giannaki
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/forologia/shmeiwma_stoyrnara_mas_epairnan_thlefwno_na_kalupsoyme_megalodikhgoroys_tragoydistes_kai_dhmarxoys.2 348334.html
http://www.youtube.com/watch?v=OSEpxps5xWs

sonic22
26/07/2013, 13:30
Ο σκοπός μας είναι να αποκατασταθεί η δημοκρατία ΞΑΝΑ και σίγουρα αυτό δεν γινεται ούτε από τον καναπέ ούτε απο forum. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Tώρα εάν καποιοι όμως υποστηρίζουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΕΠΑΜ,η Ανταρσύα και το "Κίνημα δεν πληρώνω" είναι στην ίδια μοιρα,θέση,με ίδιο μερίδιο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.ΛΑΟΣ,ΧΑ,ΔΗΜΑΡ χρειάζονται σίγουρα ψυχανάλυση - την οποία δεν την προσφέρω- καθώς και να διαχωρίσουν τις έννοιες πολιτικοποιημένος από κομματικοποιημένος.
Για εμενα π.χ. που δεν ανηκω σε κανενα κομμα και δεν εχω τι να ψηφισω (απο τις προτασεςι που παρουσιαζονται απο εδω και απο εκει), οι μεν μου φαινονται αχρηστοι και επικινδυνοι και οι δε επικινδυνοι και αχρηστοι.

sniper
26/07/2013, 13:31
...
Και τα έχω ξαναπεί αυτά και με κουράζεις να λέω τα ίδια.

Ο σκοπός μας είναι να αποκατασταθεί η δημοκρατία ΞΑΝΑ και σίγουρα αυτό δεν γινεται ούτε από τον καναπέ ούτε απο forum.
...

Αν κουράζεσαι να μην γράφεις.

Δεν ήξερα ότι καταλύθηκε η δημοκρατία, νομισα ότι έγιναν εκλογές και καλώς ή κακώς βγήκε ένα αποτέλεσμα. Η αποκατάσταση της δημοκρατίας γίνεται στις κάλπες. Εκτός αν πιστεύεις ότι γίνεται με άλλο τρόπο και περιμένουμε να μας τον πεις.

AristidisZ
26/07/2013, 13:37

Δεν ήξερα ότι καταλύθηκε η δημοκρατία, νομισα ότι έγιναν εκλογές και καλώς ή κακώς βγήκε ένα αποτέλεσμα. Η αποκατάσταση της δημοκρατίας γίνεται στις κάλπες. Εκτός αν πιστεύεις ότι γίνεται με άλλο τρόπο και περιμένουμε να μας τον πεις.

τα έχουμε ξαναγράψει περί δημοκρατίας αρκουδομοιραστή...
άσε γιατί χορτάσαμε δημοκρατία (και κυρίως "συνταγματικότητα") τα τελευταία χρόνια

el_hymador
26/07/2013, 13:38
Εγώ έχω την εντύπωση πως δεδομένων των καταστάσεων κάτι έπρεπε να γίνει αυθόρμητα και συλλογικά, χωρίς κατευθύνσεις, ηγέτες και μπορστάρηδες. Δεν χρειάζονται ανθρώπους που κάνουν αντι για εμάς αυτά που έπρεπε να κάνουμε εμείς. Μας έχουν πάρει πρέφα και μας δουλεύουν ψιλό γαζί, πουλάνε αριστεροσύνη, επαναστατίκ και όνειρα franchise, ότι πάρεις 1 ευρώ και στα δύο το ένα δώρο. Εγγυήση φυσικά δεν δίδεται, μετά από την απόμάκρυνση σας από το ταμείο (την κάλπη) πούλο. Οι πολιτικοί, τα πρόσωπα, θα προκύψουν αφού πρώτα γίνουν οι κοινωνικές διεργασίες (και δεν εννοώ επανάσταση και αντάρτικο απαραίτητα). Δεν θα προκαλέσσουν τις κοινωνικές διεργασίες οι πολιτικοί και τα πρόσωπα που υφίστανται τώρα.

Μου θυμίζει κάτι τυπάκια και τύπισσες που πάνε ψυχολόγο επί 10+ έτη και αν τους ενοχλεί η παρανυχίδα τους το συζητάνε διεξοδικά κανά 5ωρο στο group therapy. Έχουν εθιστεί σε αυτό και είναι ανίκανοι να κάτσουν να σκεφτούν μόνοι τους και να βγάλουν άκρη. Ότι πει ο ψυχολόγος! Ρε μαλάκα και μαλάκω κάνε και εσύ λίγο δουλειά προσωπική, σκέψου, ανέλυσε, κρίνε, αποστασιοποιήσου και δες το απο έξω! Έτσι και εμείς, μια ζωή στην αναμονή για τον μεσσία. Εχθές ο Ανδρέας, αύριο ο Τσίπρας, μεθαύριο ο κάθε τυχάρπαστος που πιάνει το νοήμα, το πόσο ηλίθιοι, άβουλοι και λαλάκες είμαστε και μας πάει με τα νερά του. Δεν γίνεται να αλλάξει οτιδήποτε με προτάσεις fast -food έτοιμες στο πιάτο από άλλους, δεν γίνεται να αναθέτουμε εμμέσως πλην σαφώς την σωτηρία μας σε μισθοφόρους. Θέλει να κάνουμε κάτι και εμείς, αλλά βολεύει μωρέ, που να τρέχεις τώρα... στο κάτω - κάτω της γραφής υπάρχει πιο βολικό πράγμα από το να κατηγορείς άλλους για την κατάντια σου;

pipe_smoker
26/07/2013, 13:45
Δεν ήξερα ότι καταλύθηκε η δημοκρατία, νομισα ότι έγιναν εκλογές...

Δεν είναι οι εκλογές μοναδική προϋπόθεση της δημοκρατίας.
Έχει κι άλλες οι οποίες δεν πληρούνται και συνεπώς δεν υπάρχει δημοκρατία.
Το γεγονός ότι μια φορά στα 4 χρόνια ρίχνουμε ένα χαρτάκι σε ένα κουτί δεν συνεπάγεται την ύπαρξη δημοκρατίας (και τα όσα αυτή εμπεριέχει, πρεσβεύει, είτε σαν έννοια, είτε σαν πολίτευμα κλπ.)

sniper
26/07/2013, 13:55
τα έχουμε ξαναγράψει περί δημοκρατίας αρκουδομοιραστή...
άσε γιατί χορτάσαμε δημοκρατία (και κυρίως "συνταγματικότητα") τα τελευταία χρόνια

Δεν είναι οι εκλογές μοναδική προϋπόθεση της δημοκρατίας.
Έχει κι άλλες οι οποίες δεν πληρούνται και συνεπώς δεν υπάρχει δημοκρατία.
Το γεγονός ότι μια φορά στα 4 χρόνια ρίχνουμε ένα χαρτάκι σε ένα κουτί δεν συνεπάγεται την ύπαρξη δημοκρατίας (και τα όσα αυτή εμπεριέχει, πρεσβεύει, είτε σαν έννοια, είτε σαν πολίτευμα κλπ.)

Οπότε στο βουνό για μια ελεύθερη Ελλάδα; :bawl:

BELZEBOYLIS
26/07/2013, 13:59
Έχετε ιδέα πως είναι όταν έχει καταλυθεί η δημοκρατία σε μια χώρα ??
Επίσης να σας θυμίσω ότι, το δεν υπάρχει δημοκρατία είναι απο τα βασικά συνθήματα της Χ.Α ...

sniper
26/07/2013, 14:00
Επίσης να σας θυμίσω ότι, το δεν υπάρχει δημοκρατία είναι απο τα βασικά συνθήματα της Χ.Α ...

Και του ΣΥΡΙΖΑ.

AristidisZ
26/07/2013, 14:05

με συγχωρείς, όταν καταπατώνται αποφάσεις του ανώτατου δικαστικού οργάνου της χώρας πως λέγεται ;
δημοκρατία με ολίγη από τζατζίκι και πατάτα ;

MG-KTiNoS
26/07/2013, 14:12
με συγχωρείς, όταν καταπατώνται αποφάσεις του ανώτατου δικαστικού οργάνου της χώρας πως λέγεται ;
δημοκρατία με ολίγη από τζατζίκι και πατάτα ;

Δημοκρατία της μπανάνας...
:lol:

όσο για τη λογική του αφού δεν έχουμε κάτσε να γαμήσω κι εγώ...

Νο θενξ !

pipe_smoker
26/07/2013, 14:25
Οπότε στο βουνό για μια ελεύθερη Ελλάδα; :bawl:

Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Περί δημοκρατίας απάντησα. Το αν θα ανέβουμε στα βουνά ή θα πάμε στα νησιά είναι άλλη ιστορία.
Δημοκρατία πάντως δεν έχουμε. Αν θέλουμε να αλλάξουμε ορισμό στη δημοκρατία για να λέμε ότι έχουμε κι αυτό παίζει.

Επίσης να σου θυμίσω ότι την ίδια (να μην τη χαρακτηρίσω καλύτερα) περί Χ.Α. την είπες κι όταν είχαμε βρεθεί. Κι όταν σου είπα (όχι μόνο εγώ) ότι η άποψη γύρω από ένα θέμα δεν έχει καμία σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους λέγεται η συγκεκριμένη άποψη και τα επιχειρήματα που τη στηρίζουν άρχισες τις κυβισθήσεις.
Αν θες να φέρνεις στην κουβέντα πολιτικές και κομματικές "φυτιλιές" μπορείς να βρεις και καλύτερες από το "Αυτό που λες εσύ το λέει και ο τάδε άρα ή σταμάτα να το λες ή είσαι ίδιος με τον τάδε".:beer:

sniper
26/07/2013, 14:26
Ηρεμα τέκνα μου...

Red Rider
26/07/2013, 14:28
Δημοκρατία της μπανάνας...

όσο για τη λογική του αφού δεν έχουμε κάτσε να γαμήσω κι εγώ...

Νο θενξ !

Μου θύμισες αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=dWS6XCDercw&gl=GR&hl=el&guid=&client=mv-google&nomobile=1&guid=:lol:

el_hymador
26/07/2013, 14:33
Καλά γεγονός είναι ότι @@δια ξέρουμε πως είναι δημοκρατία, οπότε αν δεν γνωρίζουμε πως είναι κάτι, είναι δύσκολο να εντοπίσουμε/αναγωρίσουμε και την απώλεια του. Αν χρειάζεται να φτάσουμε στο "απαγορεύεται το συναθροίζειν" και στα κλιμάκια της ΕΑΤ/ΕΣΑ ως ένδειξη κατάλυσης της δημοκρατίας, επειδή μόνο αυτά γωρίζουμε ως αναφορές και ως ενδείξεις για κάτι τέτοιο, την κάτσαμε την βάρκα... εμένα μου αρκεί το ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχουν γίνει (με την σιωπηρή συγκατάθεση μας) ουκ ολίγες φορές συνταγματικές εκτροπές, έχουν ξεφτυλιστεί παντελώς οι θεσμοί και οι θεσμοί - πρόσωπα και γενικά έχει καταστεί σαφές πως ότι γουστάρουν κάνουν και στον πο*τσο τους λουλούδια. Δεν ξέρω αν είναι κατάλυση της δημοκρατίας, αλλά σαν κατάσταση και γεγονός δεν είναι και ότι καλύτερο....

sniper
26/07/2013, 14:37
.. ... εμένα μου αρκεί το ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχουν γίνει (με την σιωπηρή συγκατάθεση μας) ουκ ολίγες φορές συνταγματικές εκτροπές, έχουν ξεφτυλιστεί παντελώς οι θεσμοί και οι θεσμοί - πρόσωπα και γενικά έχει καταστεί σαφές πως ότι γουστάρουν κάνουν και στον πο*τσο τους λουλούδια. Δεν ξέρω αν είναι κατάλυση της δημοκρατίας, αλλά σαν κατάσταση και γεγονός δεν είναι και ότι καλύτερο....

Αυτό λέγεται δημοκρατία. Ας μιλούσαν.

AristidisZ
26/07/2013, 14:42
ε ναι βέβαια γιατί θα έπαιρνε τηλέφωνο ο χυμαδόρ τον Σαμαρά να του πει ότι μας έχεις καταλύσει κάτι αρθράκια του συντάγματος μωρέ...

αμόλα τον Πάρη ρε Κώστα να γίνει το έλα να δεις :bawl:

eko
26/07/2013, 14:59
Αν χρειάζεται να φτάσουμε στο "απαγορεύεται το συναθροίζειν" και στα κλιμάκια της ΕΑΤ/ΕΣΑ ως ένδειξη κατάλυσης της δημοκρατίας,
Ηδη τα εχουμε αυτα, απλως λεγεται προσωρινη απαγορευση συγκεντρωσεων, τα δε ΜΑΤ τι ακριβως ειναι;

LsKostas
26/07/2013, 15:27

Εγώ υποστηρίζω οτι το να ψηφίζεις κάθε 4 χρόνια ΔΕΝ είναι ούτε αρκετό αλλά και ούτε Συνταγματικό πλέον.

Οταν οι πράξεις νομοθετικού περιέχομένου απολύουν,καταλύουν και δεν υπολογίζουν ούτε το συμβούλιο της επικρατέιας (ΣΤΕ )
μήπως είναι λίγο ουτοπικό και αφελές να μιλάμε για δημοκρατία επειδή ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια???

έχω ποστάρει αρκέτες φορές για συνελεύσεις που ασχολούνται με την αλλάγη του Συντάγματος.

Και επειδή πιστέυω οτι ξέρω τον τρόπο να επαναγκατασταθεί η δημοκρατία στην χώρα θα στον πώ.

Μαζική συμμετοχή σε συνελεύσεις κατοίκων, αυτοοργάνωση και αλληλουποστήριξη σε νομικά θέματα (χαράτσια-διόδια κτλ κτλ)

Πρόσεξε όμως ... πολιτικοποιημένος δεν σημαίνει απαραίτητα κομματικοποιημένος

Και επαναλβάνω είναι πρόβλημα του καθενός να μην θέλει να συμμετέχει για τους α,β λόγους , -τεμπελιά ως επι το πλείστον-

γιατί δεν μπορώ πραγματικά γενικέυσεις φτιαγμένεις από την Ομάδα Μουρούτη (Ολοι ιδιοι είναι , το μνημόνιο είναι μονόδρομος κτλ κτλ )

...

Ελπίζω να κατάλαβες εσύ και οποιοι άλλοι συμετείχαν στην συζήτηση αυτή την διαφορά μεταξύ πολιτικοποιημένου/ κομματικοποιημένου

Αυτό είναι το πιο σημαντικό

el_hymador
26/07/2013, 15:31

Μωρέ μίλησαν, αλλά έπεσε ξύλο και χημικό... http://www.youtube.com/watch?v=bQP_-jIbr2c

ναι... δημοκρατικό ξύλο... να τα λέμε όλα...

BELZEBOYLIS
26/07/2013, 15:41
Δεν είπα κάτι τέτοιο.

Επίσης να σου θυμίσω ότι την ίδια (να μην τη χαρακτηρίσω καλύτερα) περί Χ.Α. την είπες κι όταν είχαμε βρεθεί. Κι όταν σου είπα (όχι μόνο εγώ) ότι η άποψη γύρω από ένα θέμα δεν έχει καμία σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους λέγεται η συγκεκριμένη άποψη και τα επιχειρήματα που τη στηρίζουν άρχισες τις κυβισθήσεις.
Αν θες να φέρνεις στην κουβέντα πολιτικές και κομματικές "φυτιλιές" μπορείς να βρεις και καλύτερες από το "Αυτό που λες εσύ το λέει και ο τάδε άρα ή σταμάτα να το λες ή είσαι ίδιος με τον τάδε".:beer:

Εμένα προσωπικά θα με ανησυχούσε αν ταυτιζόντουσαν οι απόψεις μου με την ΧΑ . Αν εσύ μπορείς να διαχωρίζεις το τι λέγεται με τους σκοπούς που μπορεί να υπηρετήσει , για να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια , εγώ πάω πάσο !!!! Με το, φιτιλιές και κυβιστήσεις δεν θα ασχοληθώ....

notakos600
26/07/2013, 15:41
+οσα και σε εσενα

Στην επομενη εκλογικη αναμετρηση πρεπει να κρεμασουν φωτογραφιες αυτων τον ανθρωπων που μενουν στο δρομο εξω απο απο τα παραβαν και να στεκεται ενας διπλα στο "πανι" να μας τραβαει μια σφαλιαρα πριν μπουμε μεσα μπα και ξυπνησουμε και δουμε τι γινεται γυρο μας.

Και πάλι οι ίδιοι θα βγούνε φιλαράκι.