View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
H.A.Balafoutre
13/10/2013, 14:51
Ώστε ακόμη κοιτιώμαστε μεταξύ μας και δεν ξέρουμε ποιός θα δόσει τη λύση.....
stefanos
13/10/2013, 15:06
Ώστε ακόμη κοιτιώμαστε μεταξύ μας και δεν ξέρουμε ποιός θα δόσει τη λύση.....
Πρώτα πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα.:)
pipe_smoker
13/10/2013, 16:33
Όταν ο Γιωργάκης βγήκε και είπε "λεφτά υπάρχουν" δεν είπε κανένα ψέμα.
Όταν ο υπουργός λέει ότι δεν έχουν εγκριθεί υπερσυμβατικές εργασίες δεν λέει ψέματα.
Όσα λέγαν οι πολιτικοί για το ΧΑΑ είναι απολύτως αλήθεια.
Απλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ακούει ή μεταφράζει αυτά που ακούει όπως τον βολεύουν.
Πώς μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για ψεύτες?
Μια φορά βρήκα ένα λυχνάρι και το έτριψα κι έσκασε μύτη ένα τζίνι.
Επειδή βιάζομαι, μου λέει, για να μην το πολυπαιδεύουμε να σκέφτεσαι ευχή... Γουστάρεις να σου κάνω το πουλί σου 30 πόντους?
Ντάξει λέω κάν'το.
Έγινε μου λέει. Έκανα το πουλί σου 30 πόντους.
Μόλις γύρισα σπιτι μου αντί να βρω το καναρίνι μου στο κλουβί του, βρήκα στριμωγμένο έναν παπαγάλο...
Εγώ είμαι ηλίθιος ή το τζίνι απατεώνας?
Όταν βγαίνεις και φωνάζεις "Λεφτά υπάρχουν" ξέρεις πολύ καλά πώς θα το εκλάβουν αυτοί που σε ακούνε.
Όσο φταίει ο κόσμος που δεν πήγε το μυαλό του ότι τα λεφτά που εννοούσε ο ΓΑΠ ήταν οι περικοπές από τους μισθούς και τις συντάξεις του, άλλο τόσο φταίω κι εγώ που δεν πήγε το μυαλό μου ότι το τζίνι αντί να μεγαλώσει το ριπαπά μου θα άλλαζε το καναρίνι μου με έναν παπαγάλο.
Το αν αυτό μπορεί να έχει βάση σε κάποιο δικαστήριο, το αν είναι νόμιμο άρα και ηθικό κατά τον μπσηλό καραφλοκόρακα κλπ ποσώς με ενδιαφέρει.
Τα ψιλά γράμματα ήταν ανέκαθεν ψιλά γιατί κρύβουν πουστΧιά.
Κι όταν αυτό το κάνει όχι κάποιος τυχαίος σε κάποιον τυχαίο, αλλά μια κυβέρνηση στους πολίτες μιας χώρας, δε χωράει κουβέντα για εντιμότητα ακεραιότητα και άλλα τέτοια όμορφα.
Ψεύτης κι απατεώνας δεν είναι μόνο αυτός που, αυτό το οποίο θα πει με δυο λέξεις, και θα είναι πιο αόριστο κι από την αοριστία την ίδια, δε θα αληθεύει.
Ψεύτης κι απατεώνας είναι κι αυτός που ξέρει πως αυτό που θα πει θα το εκλάβεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο, με το αποτέλεσμα να λειτουργεί προς το συμφέρον του, κι όχι με έναν άλλο (και δεν κάνει τον κόπο να το διευκρινίσει παρά μόνο όταν φτάσει το σκατό στον ανεμιστήρα).
MG-KTiNoS
13/10/2013, 16:40
Μια φορά βρήκα ένα λυχνάρι και το έτριψα κι έσκασε μύτη ένα τζίνι.
Επειδή βιάζομαι, μου λέει, για να μην το πολυπαιδεύουμε να σκέφτεσαι ευχή... Γουστάρεις να σου κάνω το πουλί σου 30 πόντους?
Ντάξει λέω κάν'το.
Έγινε μου λέει. Έκανα το πουλί σου 30 πόντους.
Μόλις γύρισα σπιτι μου αντί να βρω το καναρίνι μου στο κλουβί του, βρήκα στριμωγμένο έναν παπαγάλο...
Όταν βγαίνεις και φωνάζεις "Λεφτά υπάρχουν" ξέρεις πολύ καλά πώς θα το εκλάβουν αυτοί που σε ακούνε.
Όσο φταίει ο κόσμος που δεν πήγε το μυαλό του ότι τα λεφτά που εννοούσε ο ΓΑΠ ήταν οι περικοπές από τους μισθούς και τις συντάξεις του, άλλο τόσο φταίω κι εγώ που δεν πήγε το μυαλό μου ότι το τζίνι αντί να μεγαλώσει το ριπαπά μου θα άλλαζε το καναρίνι μου με έναν παπαγάλο.
Το αν αυτό μπορεί να έχει βάση σε κάποιο δικαστήριο, το αν είναι νόμιμο άρα και ηθικό κατά τον μπσηλό καραφλοκόρακα κλπ ποσώς με ενδιαφέρει.
Τα ψιλά γράμματα ήταν ανέκαθεν ψιλά γιατί κρύβουν πουστΧιά.
Κι όταν αυτό το κάνει όχι κάποιος τυχαίος σε κάποιον τυχαίο, αλλά μια κυβέρνηση στους πολίτες μιας χώρας, δε χωράει κουβέντα για εντιμότητα ακεραιότητα και άλλα τέτοια όμορφα.
Ψεύτης κι απατεώνας δεν είναι μόνο αυτός που, αυτό το οποίο θα πει με δυο λέξεις, και θα είναι πιο αόριστο κι από την αοριστία την ίδια, δε θα αληθεύει.
Ψεύτης κι απατεώνας είναι κι αυτός που ξέρει πως αυτό που θα πει θα το εκλάβεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο, με το αποτέλεσμα να λειτουργεί προς το συμφέρον του, κι όχι με έναν άλλο (και δεν κάνει τον κόπο να το διευκρινίσει παρά μόνο όταν φτάσει το σκατό στον ανεμιστήρα).
Αυτά θα έγραφα κι εγώ αν δεν είχα βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια....
Η κυβέρνηση έχει και υποχεώσεις ΕΚΤΩΣ από προνόμια !
(όποια κυβέρνηση κι αν είναι)
pipe_smoker
13/10/2013, 16:58
...αν δεν είχα βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια....
Κι εγώ...
Αλλά άμα ο πυρετός ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ και ο βήχας ξυπνάει και το γείτονα κάτι πρέπει να βρεις να σκοτώσεις την ώρα σου.
Δε μαμιέται.
Τσάμπα είναι, στράφι πάει.... Μηδέν εις το πηλίκο κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Στο τέλος θα μας πείτε ότι με το ΧΑΑ μας έκαναν και χάρη!! Εγώ που έχω μικρότερη ηλικία από πολλούς από σας αλλιώς τα θυμάμαι και τα θυμάμαι καλά
Όταν Μαλβίνα σίγησες να ξέρεις ότι πολλά λαμόγια ανακουφίστηκαν... :(
http://www.youtube.com/watch?v=ZSDXm6x5Y_0
Όταν βγαίνεις και φωνάζεις "Λεφτά υπάρχουν" ξέρεις πολύ καλά πώς θα το εκλάβουν αυτοί που σε ακούνε. Ναι αλλα ξεχνας οτι υπηρχε και ο μπουχεσας ο κωστακης που ελεγε για θυσιες και δυσκολη προσαρμογη κτλπ.
Καποιοι επελεξαν να παραμυθιαστουν...
Θελει και το κοινο σου να θελει να σε πιστεψει...
Οπως και η ΧΑ ηταν τα καλα παιδια της γειτονιας, των αντισυστημικων, των αγανακτισμενων νοικοκυρεων.
Οπως ο συριζα ειναι και αντιμνυμονιακος και ευρωπαιστης.
Οπως η ΝΔ ειναι η σοβαρη προταση της αναπτηξης, του Success Story.
Αν δεν εισαι απο πριν ψημενος καμια προπαγανδα δεν λειτουργει (εκτος και αν τα εχεις εντελος χαμενα, σαν τον πνηγμενο που ψαχνει απο οπουδηποτε να πιαστει)
stefanos
13/10/2013, 17:28
win-win situation.:)
το τζίνι πάντως δεν είναι απατεώνας με την καμία.
stefanos
13/10/2013, 17:31
Αυτά θα έγραφα κι εγώ αν δεν είχα βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια....
Η κυβέρνηση έχει και υποχεώσεις ΕΚΤΩΣ από προνόμια !
(όποια κυβέρνηση κι αν είναι)
Ο γαπ δεν ήταν κυβέρνηση όταν τα έλεγε αυτά, και η κυβέρνηση που έλεγε οτι τα πράγματα ζορίσανε και πάμε για δύσκολα πήρε και τον πούλο.:)
το τζίνι πάντως δεν είναι απατεώνας με την καμία. Read the f-ing manual και ετσι δλδ;
H.A.Balafoutre
13/10/2013, 17:44
Πρώτα πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα.:)
Άαααα, ώστε ακόμη το πρόβλημα ψάχνουμε.....άρα καλά κάθομαι στην καρέκλα μου και γράφω από το πληκτρολόγιο....εντάξει τότε....διότι σε κάποια φάση ανησύχισα με τόσα που γράφετε.....λέω δεν μπορεί, τόσα μυαλά με το περιθώριο να είναι τόσο άνετοι ώστε να γράφουνε συνέχεια....δεν μπορεί, θα το έχουνε βρεί το πρόβλημα, μάλλον, θα το έχουνε λύσει κιόλας.
notakos600
13/10/2013, 17:46
Άαααα, ώστε ακόμη το πρόβλημα ψάχνουμε.....άρα καλά κάθομαι στην καρέκλα μου και γράφω από το πληκτρολόγιο....εντάξει τότε....διότι σε κάποια φάση ανησύχισα με τόσα που γράφετε.....λέω δεν μπορεί, τόσα μυαλά με το περιθώριο να είναι τόσο άνετοι ώστε να γράφουνε συνέχεια....δεν μπορεί, θα το έχουνε βρεί το πρόβλημα, μάλλον, θα το έχουνε λύσει κιόλας.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stefanos
13/10/2013, 17:53
Ενώ κανονικά έπρεπε να καταλάβεις "κοίτα πόσα άτομα δεν έχουν φράγκο να πάνε βόλτα Κυριακάτικα και το μόνο που τους απέμεινε είναι 23€ το μήνα για adsl":(
notakos600
13/10/2013, 17:55
Ενώ κανονικά έπρεπε να καταλάβεις "κοίτα πόσα άτομα δεν έχουν φράγκο να πάνε βόλτα Κυριακάτικα και το μόνο που τους απέμεινε είναι 23€ το μήνα για adsl":(
:cry: :bawl:
MG-KTiNoS
13/10/2013, 17:58
Ο γαπ δεν ήταν κυβέρνηση όταν τα έλεγε αυτά, και η κυβέρνηση που έλεγε οτι τα πράγματα ζορίσανε και πάμε για δύσκολα πήρε και τον πούλο.:)
ήταν άντερ πόρτας όμως....
:)
υγ
Α και ο Κωστάκης δεν πήρε το μπούλο έτσι απλά.
Πήρε φωτιά όλη η Ελλάδα για να φύγει.
ΙΣΩΣ μάθουμε ΚΑΠΟΤΕ τι και πως ...
pipe_smoker
13/10/2013, 18:17
Α δεν ήταν κυβέρνηση ο ΓΑΠ.
Εντάξει τότε.
Αφού ήταν αντιπολίτευση ας έλεγε ό,τι μαλακία ήθελε.
Στη βουλή τονε μπάσανε κάποιοι για να παίρνει αποφάσεις που άμεσα ή έμμεσα επηρέαζαν το παρόν και το μέλλον της χώρας. Σιγά τα αυγά. Δεν τον κάνανε και πρόεδρο του γαύρου.
ΥΓ. Το manual οφείλει το κράτος να το παρέχει στους πολίτες του, όπως επίσης και την παιδεία για να ξέρουν να το διαβάσουν.
Άμα αναγκάζεται ο πολίτης να παίρνει μόνος του το manual παραμάσχαλα και να προσπαθεί να το μάθει για να προστατευθεί από ένα κράτος που έχει βάλει στόχο να τον πηδήσει, τότε
καλή μας νύχτα.
προς stefanos
διακρινω μια ταση να ριχνουμε το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στους πολι μυο φαινεται?τες και πολυ λιγοτερο σε οσους εχουνε κυβερνησει μεχρι τωρα η μου φαινεται?
ναι,οι πολιτες φταιμε
ναι,επρεπε να ειχαμε πιο ανεπτυγμενες τις αντεννες μας και να τα ψυλλιαζομαστε καποια πραγματα
αλλα το να βγαινεις και να λες οτι ο ΓΑΠ δεν ειπε καποιο ψεμα,οτι οι πολιτικοι βασικα φταινει στο λιγοτερο δυνατο βαθμο,οτι η κυβερνηση απλα κανει τη δουλεια της,προκαλεις ρε φιλε και μαλιστα ασχημα
και μην το παμε στο οτι οταν ειπωθηκε το γνωστο "λεφτα υπαρχουνε" εννοουσε τις περικοπες μισθων και συνταξεων και τα ρεστα.οχι,δεν μυρισα τα νυχια μου να κατλαβω τι εννοει ο καθε πουλημενος.ουτε εχω αναπτυξει(οχι ακομα τουλαχιστον) μαντικες ικανοτητες εφαμιλλες του καλχα για να υποψιαζομαι το καθε αρχιλαμογιο.ας μην παιζουμε λοιπον με τις λεξεις
H.A.Balafoutre
13/10/2013, 19:08
Ίσως φταίει το ότι παρά το γεγονός ότι δεν πήγα Κυριακή βόλτα, τα λεφτά τα έφαγα μια πολύ ωραία Παρασκευή...εκεί μάλλον το έχασα...στις ημέρες της εβδομάδος.
Αλλά για στάσου...τελικά το πρόβλημα είναι η περιοδικότητα με την οποία η δημοκρατία επανεφευρίσκει τον εαυτό της. Ή πιο σωστά πότε επιτρέπουνε οι πολιτικοί που τους ψηφίσαμε να ξαναγίνουνε εκλογές ώστε να ανέβουνε άλλοι που πιθανώς να μας δώσουνε τις λύσεις που ζητάμε....δηλαδή για κάθε ένα πρόβλημα, τύπου ακριβή ΔΕΗ, ακριβό πετρέλαιο, πολύ φόροι και χαράτσια, ανεργία, ανάπτυξη...να σταματάνε όλα, να γίνονται εκλογές ώστε κάθε φορά να βγάζουμε τον καλύτερο που θα μας λύνει όποιο πρόβλημα προκύπτει....καλό μου ακούγεται...
MG-KTiNoS
13/10/2013, 19:11
Αν δεν είσαι ο τσε φίλε μου νομπόντι είσαι χαμένος...
Τόσο απλά !
μας πουλάνε, μας αγοράζουν και φταίμε κι από πάνω.
Σαν το βιασμό ένα πράμα...
-μα ήταν νύχτα και φόραγε μίνι ε τι να κάνω άντρας είμαι !
Ας ντύνονταν καλύτερα...
Ή σαν το τροαχαίο με αμάξι
Ας φόραγε κράνος το κωλόπαιδο !
κλπ κλπ
stefanos
13/10/2013, 19:31
προς stefanos
διακρινω μια ταση να ριχνουμε το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στους πολι μυο φαινεται?τες και πολυ λιγοτερο σε οσους εχουνε κυβερνησει μεχρι τωρα η μου φαινεται?
ναι,οι πολιτες φταιμε
ναι,επρεπε να ειχαμε πιο ανεπτυγμενες τις αντεννες μας και να τα ψυλλιαζομαστε καποια πραγματα
αλλα το να βγαινεις και να λες οτι ο ΓΑΠ δεν ειπε καποιο ψεμα,οτι οι πολιτικοι βασικα φταινει στο λιγοτερο δυνατο βαθμο,οτι η κυβερνηση απλα κανει τη δουλεια της,προκαλεις ρε φιλε και μαλιστα ασχημα
και μην το παμε στο οτι οταν ειπωθηκε το γνωστο "λεφτα υπαρχουνε" εννοουσε τις περικοπες μισθων και συνταξεων και τα ρεστα.οχι,δεν μυρισα τα νυχια μου να κατλαβω τι εννοει ο καθε πουλημενος.ουτε εχω αναπτυξει(οχι ακομα τουλαχιστον) μαντικες ικανοτητες εφαμιλλες του καλχα για να υποψιαζομαι το καθε αρχιλαμογιο.ας μην παιζουμε λοιπον με τις λεξεις
Που βλέπεις να ρίχνω βάρος στον πολίτη?( στην προκειμένη περίπτωση ούτε καν την ευθύνη της ψήφου δεν του καταλογίζω, ότι και να ψήφιζε το ίδιο θα ήταν)
Φυσικά και κατηγορώ τον ΓΑΠ οτι έπρεπε να πάρει ουσιαστικά μέτρα και όχι να περιφέρεται στο αιγαίο με το κανό.
Όπως κατηγορώ και τον χοντρό που επίσης δεν κάναν τίποτα ενώ το 2004 έλεγε για μεγάλο δημόσιο και χρέος.
Αλλά να μου πείς οτι φταίει που είναι ψεύτης και κακός χαρακτήρας το βλέπω αστείο.
Δηλαδή εάν αύριο ο τσίπρας δεν πάρει φράγκο πολεμική αποζημίωση θα πώ ότι είναι ψεύτης?
Εάν παρ όλη τη διαγραφή του χρέους ,εγώ πάλι πεθαίνω στην πείνα θα τον πώ ψεύτη?
Απλά δεν πρέπει να είμαστε αγαθοί και να νομίζουμε οτι επειδή υπάρχουν λεφτά θα πάρουμε και εμείς μερτικό.
Και δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να καταλάβεις ότι ουσιαστικά οι "έχοντες και κατέχοντες" είμαστε εμείς
και ότι "στο κάθε σπιτικό θα προσπαθήσουμε να υπάρχει ΕΝΑΣ εργαζόμενος" απλά κοιτάς γύρω σου βλέπεις κάνα κεφαλαιοκράτη?
οχι.
παραδειγμα εδω.η επιλεγεις μεσω μιας αντιστοιχης μαιευτικης μεθοδου αλα σωκρατης να μας πεις την γνωμη σου η κατι δεν παει καλα...
Γιατί το κράτος να χρειάζεται υποχείρια?
stefanos
13/10/2013, 21:27
Δεν επιλέγω κάτι, είναι μιά απλή απορία.
Και εγώ πιστεύω ότι το πολύ κράτος είναι κακό αλλά δεν είμαστε δα και σοβιετική ένωση,
συγκεκριμένα το κράτος μας κάνα φακελάκι να θέλει και μέχρις εκεί.
οκ τοτε
τι λες για το οτι το κρατος χρειαζεται υποχειρια διοτι τα ελεγχει πολυ πιο ευκολα?
stefanos
13/10/2013, 22:04
οκ τοτε
τι λες για το οτι το κρατος χρειαζεται υποχειρια διοτι τα ελεγχει πολυ πιο ευκολα?
Λέω οτι δεν νιώθω καθόλου ελεγχόμενος από κανένα,
άρα η δεν χρειάζεται ή δεν έχουμε κράτος.:)
η το γεγονος οτι εσυ δεν νιωθεις ελεγχομενος δεν παει να πει οτι δεν ισχυει κιολας
υπαρχει και τριτη περιπτωση λοιπον
stefanos
13/10/2013, 23:25
η το γεγονος οτι εσυ δεν νιωθεις ελεγχομενος δεν παει να πει οτι δεν ισχυει κιολας
υπαρχει και τριτη περιπτωση λοιπον
Δεδομένου ότι δεν ανήκω σε καμιά προνομιούχα μειοψηφία οπότε να τυχαίνω ιδιαίτερης μεταχείρισης,
δεν βλέπω να υπάρχει τρίτη περίπτωση.
Εκτός εάν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που μου διαφεύγει.
Δεν επιλέγω κάτι, είναι μιά απλή απορία.
Και εγώ πιστεύω ότι το πολύ κράτος είναι κακό αλλά δεν είμαστε δα και σοβιετική ένωση,
συγκεκριμένα το κράτος μας κάνα φακελάκι να θέλει και μέχρις εκεί.
θα σε βόλευε μήπως κατι τέτοιο? http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26517&subid=2&pubid=113113438
υπαρχουνε πολλοι τροποι να σε ελεγχει καποιος και να μην το γνωριζεις καν,το κρατος ανετα μπορει να ειναι αυτος ο καποιος
αυτο εννοω τριτη περιπτωση,εσυ να θεωρεις οτι δεν ελεγχεσαι αλλα να μην ισχυει κατι τετοιο
stefanos
14/10/2013, 00:28
θα σε βόλευε μήπως κατι τέτοιο? http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26517&subid=2&pubid=113113438
Ως πρός τον έλεγχο στους πολίτες από το κράτους οχι?
stefanos
14/10/2013, 00:33
υπαρχουνε πολλοι τροποι να σε ελεγχει καποιος και να μην το γνωριζεις καν,το κρατος ανετα μπορει να ειναι αυτος ο καποιος
αυτο εννοω τριτη περιπτωση,εσυ να θεωρεις οτι δεν ελεγχεσαι αλλα να μην ισχυει κατι τετοιο
Και τώρα θα ήθελα να μου κατονομάσεις ΜΙΑ Ελληνική υπηρεσία που θα μπορούσε να κάνει πετυχημένα και αποτελεσματικά κάτι τέτοιο.
Γιατί το Ελληνικό κράτος ούτε έλεγχο εισιτηρίων δεν μπορεί να κάνει πετυχημένα.
μιλας νομιζω για διαφορετικο ελεγχο απο αυτον στον οποιο αναφερομαι εγω
τον ελεγχο λοιπον που ασκει η εκαστοτε κυβερνηση μεσω της συνεργασιας και της ανοχης των ΜΜΕ,τον θεωρω σαφως πιο σημαντικο απο τον ελεγχο του αν χτυπησα η οχι το εισιτηριο που λες εσυ
el_hymador
15/10/2013, 10:53
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tjm-JwKeeWc
Αυτά παθαίνεις όταν χρησιμοποιεις λογική, επιχειρήματα και αντί να γαυγίζεις μιλάς... "τηλεοπτικός πολιτσιμός" σε ένα πάνελ που θέλει βοθρατζίδικο για να εκκενώσει...
Αυτά παθαίνεις όταν χρησιμοποιεις λογική, επιχειρήματα Εγω παντος το που σταματαει η επιστημονικη του αποψη και που ξεκαναει η προσωπικη του φιλοδοξια δεν το καταλλαβα...
Εγω παντος το που σταματαει η επιστημονικη του αποψη και που ξεκαναει η προσωπικη του φιλοδοξια δεν το καταλλαβα...
οτι και καλά είναι κόλακας του φοιτητικού κινήματος και έτσι εκλέγεται, έχοντας "αυλικούς"...
ο άνθρωπος προσπαθούσε να διασχίσει μία συζήτηση-ναρκοπέδιο, μέσα από λεκτικούς πυροβολισμούς, και προσωπικές νύξεις και κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του μπροστά στο χοντρό γουρούνι, στην κυρία "συνοστίζοντανστηναποβάθρα" των 1600 ψήφων και στις υπόλοιπες ύαινες του πολιτικού συστήματος (συνδικαλιστές, δημοσιογραφίσκους κλπ...)
μπορώ να πω ότι μου ανέβηκε η πίεση λίγο....
οτι και καλά είναι κόλακας του φοιτητικού κινήματος και έτσι εκλέγεται, έχοντας "αυλικούς"...
Του κινηματος, ομαδων, ειδικων ομαδων πολυ ειδικων ομαδων θα σε γελασω...
Αλλα το προβλημα μου δεν ειναι αυτο, το προβλημα μου ειναι οτι η λογικη του.
Την διαφορα αναμεσα στο [καποιες φορες πρεπει να υπερβουμε τους νομους (αποδεχομενοι τις συνεπειες βεβαιος)] απο το [οι νομοι ειναι καλο να παραβιαζονται μονο οταν μας συμφερει] δεν νομιζω να την εχει.
Του κινηματος, ομαδων, ειδικων ομαδων πολυ ειδικων ομαδων θα σε γελασω...
Αλλα το προβλημα μου δεν ειναι αυτο, το προβλημα μου ειναι οτι η λογικη του.
Την διαφορα αναμεσα στο [καποιες φορες πρεπει να υπερβουμε τους νομους (αποδεχομενοι τις συνεπειες βεβαιος)] απο το [οι νομοι ειναι καλο να παραβιαζονται μονο οταν μας συμφερει] δεν νομιζω να την εχει.
σε "πιάνω" εντελώς και εξολοκλήρου και για τα δύο, και καταλαβαίνω τι θες να πεις, και ενδεχομένως συμφωνώ....
αλλά για να απαντήσουμε και να αποσαφηνήσουμε τα θέματα που θέτεις θα έπρεπε ο υπόλοιπος οχετός εκεί μέσα να του θέσει τα σωστά ερωτήματα ή να τον αφήσει ενδεχομένως να εκφραστεί πιο ελεύθερα... άλλωστε το τι πρεσβεύει δεν πρόλαβε να το πει....
Απο κατι τετοιες εκπομπες (και δελτια ειδησεων) σταματησα να βλεπω τηλεοραση (εδω και 5 χρονια).
Το να θες σοβαρη κουβεντα σε εκπομπη του πρετεντερη ειναι σαν να θες να κουβεντιαζουν για τον καβαφη στην εκπομπη της πανια.
Αυτο που με "χαλασε" στον τυπο ειναι οτι πλασαροντας την ιδιοτητα του επιστημονα, παει να περασει τις δικιες του αποψεις-θεσεις σαν αναμφισβητητα επιστημονικα αποτελεσματα.
Τεσπα... αμα πεσεις στην λασπη μην απορεις για το οτι εχει γουρουνια γυρο γυρο...
...σταματησα να βλεπω τηλεοραση...
Τεσπα... αμα πεσεις στην λασπη μην απορεις για το οτι εχει γουρουνια γυρο γυρο...
like :)
el_hymador
15/10/2013, 14:04
Απο κατι τετοιες εκπομπες (και δελτια ειδησεων) σταματησα να βλεπω τηλεοραση (εδω και 5 χρονια).
Το να θες σοβαρη κουβεντα σε εκπομπη του πρετεντερη ειναι σαν να θες να κουβεντιαζουν για τον καβαφη στην εκπομπη της πανια.
Αυτο που με "χαλασε" στον τυπο ειναι οτι πλασαροντας την ιδιοτητα του επιστημονα, παει να περασει τις δικιες του αποψεις-θεσεις σαν αναμφισβητητα επιστημονικα αποτελεσματα.
Αυτό κατάλαβες; Το ότι τα ΜΜΕ και ειδικά τέτοιου τύπου εκπομπές ξερνάνε σκληρή πόλωση εξισώνοτας τα μαχαιρώματα με άλλες πολύ πιο light πράξεις δεν είναι γεγονός;
blackbusa
15/10/2013, 17:14
Αυτό κατάλαβες; Το ότι τα ΜΜΕ και ειδικά τέτοιου τύπου εκπομπές ξερνάνε σκληρή πόλωση εξισώνοτας τα μαχαιρώματα με άλλες πολύ πιο light πράξεις δεν είναι γεγονός;
Πρετεντερης...με ποιες διαδικασιες???να σηκωνει το χερι???
http://www.youtube.com/watch?v=xncOAtAT4hg (http://www.youtube.com/watch?v=xncOAtAT4hg)
απο την αλλη ο χοντρος ολο μαλακιες λεει...εκτος απο την μια φορα που ειπε ξεκαθαρα την γνωμη του...
http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w
Το ότι τα ΜΜΕ και ειδικά τέτοιου τύπου εκπομπές ξερνάνε σκληρή πόλωση εξισώνοτας τα μαχαιρώματα με άλλες πολύ πιο light πράξεις δεν είναι γεγονός; Αυτες οι πιο light πράξεις τοσα χρονια δεν θα πρεπει καποια στιγμη να αντιμετωπιστουν, αν οχι ποινικα, εστω πολιτικα;
Δολοφωνιες, ληστιες και βαρια εγγληματα με πολιτικη μυρωδια εχουμε και απο την αλλη μερια.
Αυτο το αβατο και το "κρατος" μεσα σε κρατος ποιος μπορει να τα υποστηριζει πολιτκα; Δεν γενα υψιλοτερης μορφης βια; Φυτρωσανε οι τρομοκρατες και οι wana be "επανασταστες";
Και προσεξε, δεν σου μιλαω για την ποινικη διωξη τους, η οποια αν θελουμε να μιλαμε για ενομο κρατος ειναι δεδομενη αλλα πες καποιοι μπορει και να μην θελουμε τετοιο κρατος. Ολα δεκτα, αρκει να αναγνωριζουμε τις συνεπειες των πραξεων μας. Μιλαω για την πολιτικη "διωξη" απο τα κοινωβουλευτικα κομματα που αποτελουν (ή και μπορει να αναλαβουν τελικα) το κρατος.
υ.γ. τωρα για τον Πρετεντερη και την παρεα του προφανως και χτυπανε τον συριζα εκει που εχει αδυναμια και θα φοβησει τους νοικοκυραιους ψυφοφορους. Και ο συριζα απο την αλλη μερια δεν θελει να χασει τους παραδοσιακους του ψηφοφορους αλλα και να κρατησει τους πολλους νεους mainstream.
MG-KTiNoS
15/10/2013, 19:06
Αυτες οι πιο light πράξεις τοσα χρονια δεν θα πρεπει καποια στιγμη να αντιμετωπιστουν, αν οχι ποινικα, εστω πολιτικα; .
Τι πάει να πει πολιτικά ρε Σόνικ ?
Εδώ βγαίνει ο άλλος και λέει ότι ο τάδε πχ είναι κλέφτης
Μερικά χρόνια μετά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν είχε καμία σχέση.
Για ποιά πολιτική μιλάμε ???
Εδώ τον γ.... τον άνθρωπο !!!!
Η λάσπη στην Ελλάδα είναι επάγγελμα και δεν τρέχει κάστανο !
θες ένα πχ
πάρε
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=198023
guzzistas
15/10/2013, 19:46
Οι αριστεροί σε αυτή τη χώρα Νίκο είναι σαν τους γκέϊ... πάντα φτωχαδάκια και πάντα αδικημένοι...
Pan (dvs)
15/10/2013, 20:00
Ηρθε σε κανεναν η ορεξη,να ακουσει ΑC/DC απο ηχεια σε μεγεθος φορτηγου?
:a6:Αλλα ποιος δινει σημασια?:D
.
Ενώ ο Στουρνάρας που το παίζει υπουργός οικονομικών και μας πετάει τα νούμερα στη μάπα (και τα νούμερα ως γνωστόν δε λένε ποτέ ψέματα, αλλά μόνο τα νούμερα που διαλέγει αυτός) και έχουν γ@μηθεί τόσοι άνθρωποι, είναι προτιμότερος έτσι; Και η οικονομία που επικαλείται και μας φοράει, είναι επιστήμη έτσι;;; Και τη διδάσκουν και στα πανεπιστήμια έτσι;;;;Και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης έτσι;;;
Αν έχεις καλύτερη άποψη απ΄τον Κατρούγκαλο και αντίστοιχα παραδείγματα να τη στηρίξεις, το μικρόφωνο δικό σου...
Αυτό που είπε ήταν το ελάχιστο και το στοιχείωδες. Βασικά στοιχεία πολιτικής ιστορίας. Ένα μάθημα στο οποίο η ελληνική κοινωνία κόβεται με κάτω απ τη βάση. Και κυρίως το είπε με ένα ύφος ανάλογο, ούτε να κρώζει σα ζώο, ούτε να τους πετά πουστιές για να κάνει τη συζήτηση πουτάνα, ούτε να ειρωνεύεται. Και αυτό τελικά δεν το αντέχεις, να μιλά κάποιος με λογική, σειρά, ευγένεια και με σκέψη όχι αποσπασματική αλλά συνολική.
Μια χαρά τα είπε. Και λίγα είπε. Και δεν έχω τις ίδιες απόψεις.
Αφού δε γουστάρεις Κατρούγκαλο, είχε και Γρυσπολάκη το πάνελ...Τι να λέμε τώρα...
stefanos
15/10/2013, 21:22
Ενώ ο Στουρνάρας που το παίζει υπουργός οικονομικών και μας πετάει τα νούμερα στη μάπα (και τα νούμερα ως γνωστόν δε λένε ποτέ ψέματα, αλλά μόνο τα νούμερα που διαλέγει αυτός) και έχουν γ@μηθεί τόσοι άνθρωποι, είναι προτιμότερος έτσι; Και η οικονομία που επικαλείται και μας φοράει, είναι επιστήμη έτσι;;; Και τη διδάσκουν και στα πανεπιστήμια έτσι;;;;Και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης έτσι;;;
Πράγματι τα νούμερα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ούτε ερμηνεία γι αυτό το μόνο που θα αλλάζει θα είναι τα πρόσωπα που μας τα αραδιάζουν.
Πράγματι τα νούμερα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ούτε ερμηνεία γι αυτό το μόνο που θα αλλάζει θα είναι τα πρόσωπα που μας τα αραδιάζουν.
Επιδέχονται...επιδέχονται...και μάλιστα πολύ...
Αν είναι να σκέφτομαι ότι οι μοναδικές επιλογές στη ζωή μου είναι να βλέπω τη μία Στουρνάρα, την άλλη Αλογοθκούφη, την άλλη Χριστοδουλάκη (ή Γιάννο...omfg δηλαδή...), είναι για πέτρα και φούντο...
stefanos
15/10/2013, 21:40
Επιδέχονται...επιδέχονται...και μάλιστα πολύ...
Αν είναι να σκέφτομαι ότι οι μοναδικές επιλογές στη ζωή μου είναι να βλέπω τη μία Στουρνάρα, την άλλη Αλογοθκούφη, την άλλη Χριστοδουλάκη (ή Γιάννο...omfg δηλαδή...), είναι για πέτρα και φούντο...
Θα δείς και τον χ ψ ω που θα έρθουν και θα είναι τα ίδια ακριβώς.
Οι λύσεις μπορεί να είναι διαφορετικές, τα νούμερα όμως θα είναι πάντα ίδια.
Στο λέω στην περίπτωση που αναμένεις υποχώρηση της φτώχειας ή της κακομοιριάς που ζούμε.
Αν έχεις καλύτερη άποψη απ΄τον Κατρούγκαλο και αντίστοιχα παραδείγματα να τη στηρίξεις, το μικρόφωνο δικό σου...
Αυτο που λεει ο "συνταγματολογος" και μαλον δεν καταλλαβες ειναι οτι οι νομοι του κρατους πρεπει να υπακουουν στην δυναμη των κοινωνικων ομαδων (αυτο που λεει οτι κριτης ειναι η κοινωνια).
Αν δλδ οι μαθητες ενος σχολειου π.χ. αποφασισουν καταλυψη, παροτι ειναι παρανομη πραξη, ο νομος δεν πρεπει να εφαρμωστει.
Αν ομως καποιοι αλλοι μαθητες αλλου σχολειου αποφασισουν οτι δεν θελουν αλβανους ή μαυρους ή γυφτους στο σχολειο τους;
Ποιος αποφασιζει και με ποια κριτηρια αν οχι βαση δικαιου;
Οσο για τον στουρναρα δεν ειναι πλεον καθηγητης. Ειναι πολιτικος (οχι βουλευτης προς το παρον) και δη υπουργος. Απο κατω του η ρεκλαμα θα λεει υπουργος... Τωρα το αν ξεφτιλησε ολες τις οικονομικες θεωριες ειναι αλλο θεμα.
Ειναι ομως σαν το φιλειρηνιστη που παει στον πολεμο και θα αναγκαστει να πολεμησει και να σκοτωσει, για να μην σκοτωθει ή να λιποταχτησει.
Αυτο που λεει ο "συνταγματολογος" και μαλον δεν καταλλαβες ειναι οτι οι νομοι του κρατους πρεπει να υπακουουν στην δυναμη των κοινωνικων ομαδων (αυτο που λεει οτι κριτης ειναι η κοινωνια).
Αν δλδ οι μαθητες ενος σχολειου π.χ. αποφασισουν καταλυψη, παροτι ειναι παρανομη πραξη, ο νομος δεν πρεπει να εφαρμωστει.
Αν ομως καποιοι αλλοι μαθητες αλλου σχολειου αποφασισουν οτι δεν θελουν αλβανους ή μαυρους ή γυφτους στο σχολειο τους;
Ποιος αποφασιζει και με ποια κριτηρια αν οχι βαση δικαιου;
Οσο για τον στουρναρα δεν ειναι πλεον καθηγητης. Ειναι πολιτικος (οχι βουλευτης προς το παρον) και δη υπουργος. Απο κατω του η ρεκλαμα θα λεει υπουργος... Τωρα το αν ξεφτιλησε ολες τις οικονομικες θεωριες ειναι αλλο θεμα.
Ειναι ομως σαν το φιλειρηνιστη που παει στον πολεμο και θα αναγκαστει να πολεμησει και να σκοτωσει, για να μην σκοτωθει ή να λιποταχτησει.
Αυτό που λέει και δεν κατάλαβες είναι ότι η εξέλιξη των κοινωνιών, η πρόοδος (πολύ πασοκ έχω γίνει...) βασίστηκαν στην υπέρβαση του νόμου, διά της ευθείας ή πλάγιας παραβίασής του, όχι με άμεσο σκοπό την ίδια την παραβίασή του (και την επικράτηση ζούγκλας που είπε και ο Αλετγάς....) αλλά την αλλαγή καθεστώτος, την μη επικράτηση μιας κατάφωρα άδικης κατάστασης, την υπεράσπιση δικαιωμάτων....
Μια χαρά είναι ο νόμος όταν λειτουργεί σε όλες του τις εκφάνσεις. Δηλαδή όταν λειτουργεί παιδευτικά/προληπτικά, όταν λειτουργεί ρυθμιστικά και όταν αυτός που έχει την εξουσία τον εφαρμόζει όταν παραβιάζεται. Καλά δε τα λέω; Εδώ όμως υπάρχουν προβληματάρες που ανάγονται ευθέως στο ζήτημα ποιος έχει την εξουσία και τι την κάνει. (πως λειτουργεί παιδευτικά-προληπτικά ο νόμος για το Μπόμπολα....; )
Δηλαδή: υπάρχουν πολλοί νόμοι, συνταγματικοί και μη. Στους συνταγματικούς μεταξύ άλλων έχει κάτι ψιλά για προστασία περιβάλλοντος, υγείας, ανθρώπινης αξίας, προσωπικότητας και κάτι τέτοια άλλα ποιητικά...Όταν το ίδιο το κράτος (βλ. Σκουριές) κάνει εξόφθαλμη παρανομία (είδες πόσο ωραία έρχεται...) και σου προσβάλλει θεμελιώδεις αξίες, όπως τις προαναφερθείσες, όταν ζεις εκεί πέρα και τα νερά της γης σου μολύνονται από τοξικά, όταν κόβονται τα δάση σου, σόρυ, αλλά την παρανομία, το άδικο, το έχει άλλος. Όχι αυτός που πάει να υπερασπιστεί τα στοιχειώδη...Κάνε την αναγωγή στα λοιπά ζητήματα (πχ προσωπική επιβίωσης, υγείας) και θα έχεις τη συνολική εικόνα...Αν το θες και αλλιώς, τον πόλεμο, άλλος τον έχει ξεκινήσει και μάλιστα χρόνια πριν....
Γνώμη μου βέβαια έτσι που τα λες, δεν είναι ότι δεν τα ξέρεις αυτά, αλλά ότι έχεις κάποιο λόγο, αυτή την περίοδο, σ' αυτή τη χώρα, με αυτή την κατάσταση, να υπερασπίζεσαι το νόμο του Πρετεντέρη και όχι το νόμο που εννοεί ο Κατρούγκαλος...Υπάρχουν πολλοί νόμοι βλέπεις...
Κριτής δεν είναι η κοινωνία γενικά, αλλά αυτός που παράγει τον πλούτο ειδικά.
Θες να μου πεις δλδ οτι σε μια δημοκρατικη χωρα δεν υπηρχε καμια αλλη διεξοδος για μια ολοκληρη κοινωνια απο το να παρει τα οπλα και να αναγκαστει να παραβει τον νομο;
Ακομα και αν συμφωνησω (που δεν, αλλα τεσπα) οτι δεν υπαρχει καμια αλλη συλλογικη δυνατοτητα περα απο την βια και την παρανομια, δεν θα πρεπει αυτοι που θα κανουν τις πραξεις να λογοδοτησουν;
Γιατι αν δεν λογοδοτησουν αυτοι, δεν θα λογοδοτησουν και οι αλλοι που θα υπερβουν τα (δικα σου δικαια) ορια. 'Η οι αλλοι που τελικα θα βλαψουν εσενα.
Γιατι που ακριβος και με ποια κριτηρια σταματα η χρηση βιας να ειναι οργανο για την επιτευξη κοινωνικων διεκδηκισεων και οχι ατομικων ή ομαδικων;
Εχουμε φτασει δλδ στο σημειο σαν κοινωνια που ακομα και σε πολιτκα θεματα μονο ο μπατμαν (ως ανωνυμος εκδικητης-προστατης) μπορει να δωσει λυσεις;
Και τελικα πες πως ολα αυτα γινονται και πως η κοινωνια αυτοπεριοριζετε και βρισκει το μετρο της αναγκαιας βιας-παρανομιας (που δεν με την καμια αλλα λεμε...).
Το να υποστηριζει καποιος οτι καλος γινονται οσα γινονται δεν ειναι σαν να αποδεχεται οτι η δημοκρατια σαν συστημα δεν λειτουργει, αφου οι λυσεις δεν θα ερθουν απο εκει; Ενα δημοκρατικο πολιτικο κομμα δεν αυτοακυρωνετε ετσι;
nikos_abel
16/10/2013, 11:34
@sonic θα το θέσω όσο πιο απλά μπορώ.
Όταν κάποιος με απειλήσει με όπλο και πάνω στη διένεξη χρησιμοποιήσω το δικό του ή άλλο όπλο που βρω μπροστά μου και τον σκοτώσω ή τραυματίσω
για να προστατευθώ είμαι ή δεν είμαι παράνομος;
Κάνε την αναγωγή.
Θες να μου πεις δλδ οτι σε μια δημοκρατικη χωρα δεν υπηρχε καμια αλλη διεξοδος για μια ολοκληρη κοινωνια απο το να παρει τα οπλα και να αναγκαστει να παραβει τον νομο;
Ακομα και αν συμφωνησω (που δεν, αλλα τεσπα) οτι δεν υπαρχει καμια αλλη συλλογικη δυνατοτητα περα απο την βια και την παρανομια, δεν θα πρεπει αυτοι που θα κανουν τις πραξεις να λογοδοτησουν;
Γιατι αν δεν λογοδοτησουν αυτοι, δεν θα λογοδοτησουν και οι αλλοι που θα υπερβουν τα (δικα σου δικαια) ορια. 'Η οι αλλοι που τελικα θα βλαψουν εσενα.
Γιατι που ακριβος και με ποια κριτηρια σταματα η χρηση βιας να ειναι οργανο για την επιτευξη κοινωνικων διεκδηκισεων και οχι ατομικων ή ομαδικων;
Εχουμε φτασει δλδ στο σημειο σαν κοινωνια που ακομα και σε πολιτκα θεματα μονο ο μπατμαν (ως ανωνυμος εκδικητης-προστατης) μπορει να δωσει λυσεις;
Και τελικα πες πως ολα αυτα γινονται και πως η κοινωνια αυτοπεριοριζετε και βρισκει το μετρο της αναγκαιας βιας-παρανομιας (που δεν με την καμια αλλα λεμε...).
Το να υποστηριζει καποιος οτι καλος γινονται οσα γινονται δεν ειναι σαν να αποδεχεται οτι η δημοκρατια σαν συστημα δεν λειτουργει, αφου οι λυσεις δεν θα ερθουν απο εκει; Ενα δημοκρατικο πολιτικο κομμα δεν αυτοακυρωνετε ετσι;
μονη λυση οι εκλογες...
stefanos
16/10/2013, 14:04
Τελικά δηλαδή η ΧΑ νομιμοποιείται να χρησιμοποιεί βία όταν νιώθει να καταπατούνται τα Συνταγματικά της δικαιώματα?
nikos_abel
16/10/2013, 16:30
Τελικά δηλαδή η ΧΑ νομιμοποιείται να χρησιμοποιεί βία όταν νιώθει να καταπατούνται τα Συνταγματικά της δικαιώματα?
Ρε τι θα γίνει, όλους χρυσαυγίτες θα μας βγάλεις :lol:
stefanos
16/10/2013, 16:50
Ρε τι θα γίνει, όλους χρυσαυγίτες θα μας βγάλεις :lol:
Βεβαίως διότι δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να υπερασπιστώ τα δικαιώματα μου με τη ζωή σου.:lol:
notakos600
16/10/2013, 16:55
ΧΑ τρίτο κόμμα λέει στις φανερές δημοσκοπήσεις, φαντάσου στις κρυφές...
MG-KTiNoS
16/10/2013, 18:00
:lol:
ΧΑ τρίτο κόμμα λέει στις φανερές δημοσκοπήσεις, φαντάσου στις κρυφές...
:rotflmao:
Pan (dvs)
16/10/2013, 18:11
O papadreou ,γνωστος Ελληνας πολιτικος (δυστυχως και πρωθυπουργος) σε συνεντευξη του στο Μπλουμπερκ,εδωσε συμβουλες στους Αμερικανους πολιτικους και οικονομικους παραγοντες ,για το πως οι ΗΠΑ θα αποφυγουνε την χρεωκοπια.
Δεν ειχα που αλλου να το γραψω και το εγραψα εδω.Εαν νομιζουνε οι υπευθυνοι του φορουμ οτι πρεπει να μετακινηθει στα ανεκδοτα,παρακαλω να το κανουνε.
Ευχαριστω.
AUFGEBRACHT
16/10/2013, 18:35
O papadreou ,γνωστος Ελληνας πολιτικος (δυστυχως και πρωθυπουργος) σε συνεντευξη του στο Μπλουμπερκ,εδωσε συμβουλες στους Αμερικανους πολιτικους και οικονομικους παραγοντες ,για το πως οι ΗΠΑ θα αποφυγουνε την χρεωκοπια.
Δεν ειχα που αλλου να το γραψω και το εγραψα εδω.Εαν νομιζουνε οι υπευθυνοι του φορουμ οτι πρεπει να μετακινηθει στα ανεκδοτα,παρακαλω να το κανουνε.
Ευχαριστω.
Πράγματι είναι ανέκδοτο... Άκου Έλληνας πολιτικός ο Τζέφρι...
MG-KTiNoS
16/10/2013, 18:35
Ευχαριστω.
Κοίτα, για τις ΗΠΑ μια χαρά έπραξε ο Τζιόρτζ....
Άρα?
Παίζει να τα λέει και καλά.
Pan (dvs)
16/10/2013, 18:39
Πράγματι είναι ανέκδοτο... Άκου Έλληνας πολιτικός ο Τζέφρι...
Αν ειναι το πολιτικος ανεκδοτο τοτε τι ειναι το πρωθυπουργος?
Πως από την υπέρβαση του νόμου που είπα εγώ, καταλήγεις στα όπλα, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή το επίπεδο βίας που γνωρίζεις, ξεκινά με τα όπλα; Δηλαδή αν διαφωνείς ή σε καταπιέζει κάποιος ή σου δημιουργεί πρόβλημα, αυτό που σκέφτεσαι πρώτα είναι το όπλο; Η πρόοδος φίλε μου είναι να ασκήσεις πίεση/να υπερασπιστείς τα δίκια σου και να το πετύχεις, πολύ πριν το επίπεδο βίας που ανάγεται σε όπλα και θανάτους και σφαγές...
Οπότε οοοοοοοοοόλα τα υπόλοιπα που λες είναι άνευ αντικειμένου.
Τώρα για το τελευταίο, αν δημοκρατία και τα κόμματά της έχουν αυτοακυρωθεί, μπορεί και να συμφωνούμε.
Το θέμα είναι ότι μπορεί η συμφωνία αυτή να ξεκινά από εντελώς διαφορετικές αφετηρίες και να έχει εντελώς αντίθετες προθέσεις...
Δηλαδή αν λες ότι η δημοκρατία πέθανε, να ρθει ο βασιλιάς, έχουμε θέμα.
Αν λες η δημοκρατία πέθανε, να είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων, να το συζητήσουμε...
MG-KTiNoS
16/10/2013, 22:27
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CjXPG-_tmsI
AristidisZ
16/10/2013, 23:38
δείτε εδώ να γελάσετε... (http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/596045/papandreou-pros-ipa-kade-dimopsifisma/)
MG-KTiNoS
17/10/2013, 07:29
Το ωροσκόπιο σας για σήμερα:
Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!
Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!!
Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γ@μηθεί στο γέλιο !!!....
δείτε εδώ να γελάσετε... (http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/596045/papandreou-pros-ipa-kade-dimopsifisma/)
«Με σκοτώνετε κύριε πρωθυπουργέ. Ένα δημοψήφισμα εδώ (στις ΗΠΑ) θα ήταν το τελευταίο χτύπημα!», είπε ο δημοσιογράφος.
Γατακια?
Την ξεσκισε ο Ζαππειος την γερμανιδα καταπιακαγκελο.
https://www.youtube.com/watch?v=WGwSusUaedI
Αμ πως.
blackbusa
29/10/2013, 08:20
re ti malakas einai aytos o Alavanos???pwwwwwwwwwww re pousti mou....
notakos600
29/10/2013, 08:45
re ti malakas einai aytos o Alavanos???pwwwwwwwwwww re pousti mou....
Και πολύ λεφτάς. ;)
MG-KTiNoS
29/10/2013, 08:46
Και πολύ λεφτάς. ;)
το γκζέρεις ?
notakos600
29/10/2013, 08:48
Ε άμα σε Λέω.
MG-KTiNoS
29/10/2013, 08:54
Εγώ ξέρω το σόι του. Οχι τον ίδιο.
Μπορεί πολλά (σχεδόν όλα) απ αυτά που λέει να μην μου αρέσουν αλλά ξέρεις τι του αναγνωρίζω?
Αν ειχε γίνει Ανδρουλάκης πχ σήμερα δεν θα ήταν πλούσιος θα ήταν Πάμπλουτος.
(και υπουργός κατά 90%)
Μλκ δεν το λέω πάντως γιατί μια Χ αξιοπρέπεια την έχει. Πράμα σπάνιο την σήμερο ημέραν
notakos600
29/10/2013, 08:58
Ξέρεις τι πιστεύω; ότι δεν πιστεύω κανέναν τους πια. Κανείς δεν αντέδρασε και δεν αντιδρά και ο κόσμος από κάτω βράζει. Από το πόθεν έσχες του που δημοσιεύτηκε το ξέρω, γιατί με πολιτικούς και κομματόσκυλα ούτε είχα, ούτε θα έχω ποτέ πάρε-δώσε.
Φιλικά πάντα.
AUFGEBRACHT
29/10/2013, 19:57
Τί έγινε ρε παιδιά κι είναι μαλάκας ο Αλαβάνος; Χάσαμε κάτι;
el_hymador
29/10/2013, 21:50
Για τον Αλαβάνο δεν ξέρω, αλλά εχθές που είδα τον Καμμένο στον Χ"νικολάου...
blackbusa
30/10/2013, 12:56
ψαχτε την χτεσινη πρωινη εκπομπη στον Σκαι...πρεπει να υπαρχει στα αρχει(δι)α...δεν περιγραφω αλλο...
MG-KTiNoS
30/10/2013, 13:01
πωωωω ρε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν.... ΣΚΑΙ.... και χατζιτέτοιον !!!!!!!!
:a03:
nikos_abel
30/10/2013, 13:08
πωωωω ρε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν.... ΣΚΑΙ.... και χατζιτέτοιον !!!!!!!!
:a03:
Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τηλεόραση γενικώς;
AristidisZ
30/10/2013, 13:10
εγώ που είμαι ζόρικο αγόρι ακούω Πορτοσάλτε το πρωί πάντως :smokin:
τηλεόραση δεν έχω (βλέπω μόνο Ολυμπιακό :D )
MG-KTiNoS
30/10/2013, 13:23
Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τηλεόραση γενικώς;
ε κοίτα μερικοί βλέπουν και μοτο τζι πι και τσόντα...
λογικά πράματα!
:D
el_hymador
30/10/2013, 13:51
εγώ που είμαι ζόρικο αγόρι ακούω Πορτοσάλτε το πρωί πάντως :smokin:
τηλεόραση δεν έχω (βλέπω μόνο Ολυμπιακό :D )
Ε, μέχρι χριστούγενα δηλαδή...
AristidisZ
30/10/2013, 13:52
Ε, μέχρι χριστούγενα δηλαδή...
καλά είναι, εσύ θα την κόψεις το Σάββατο
:hug:
AUFGEBRACHT
01/11/2013, 19:07
α) Το είχα προβλέψει και το είχα γράψει στο παρόν thread κάποιες σελίδες πίσω
β) Βασικούς κανόνες σκακιού να ξέρεις, είναι γνωστό πως τα πιόνια τα θυσιάζεις ευκολότατα
γ) Βολικό να γίνεται φόνος όταν είναι να αρχίσουν τα δελτία "ειδήσεων"
δ) Αν δεν κάνω λάθος στην Κρήτη υπάρχει μια φράση: "ποιος έκανε το φονικό"; -Αυτός που έφερε τα νέα...
astroman76
01/11/2013, 19:20
η χα το θυμα πλεον.... αντε και με 20%:lol:
AUFGEBRACHT
01/11/2013, 19:28
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135722&page=68&p=2374170&viewfull=1#post2374170
Ωραία πράγματα !! Να χουμε να ασχολούμαστε κανα 2 βδομάδες :ninja:
el_hymador
01/11/2013, 20:04
:rolleyes:
302758
RORY FOR EVER
01/11/2013, 20:43
...Αν δεν ημουν 44 θα ειχα φυγει τρεχοντας...απο αυτη τη χωρα...Μας εχουν κλεισει καλα καλα στο κλουβι να κελαηδαμε...Ενω θα επερεπε να βγαζουμε νυχια...http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1hPxGmTGarM
AUFGEBRACHT
01/11/2013, 21:48
Το θέμα έχει και μοτοσυκλετιστική πλευρά, γιατί πάνω από όλα είμεθα και μοτοσυκλετιστικό φόρουμ. Οι δράστες λέει διέφυγαν με μηχανή εντούρο μεγάλου κυβισμού (κλασσικό κλισέ) και αφού πρώτα γάζωσαν τα θύματα με Καλάσνικοφ (άλλο κλισέ κι όπλο φετίχ) και στον τόπο βρέθηκαν πολλοί κάλυκες των 9mm - βεβαίως τα Καλάσνικοφ δεν έχουν διαμέτρημα parabellum.
Ακούω λοιπόν το ρεπόρτερ στον ΑΝΤ1 να λέει ότι η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε ήταν εντούρο και μάλιστα ειδικά σχεδιασμένη για κίνηση εκτός δρόμου και για το χειρισμό της απαιτούνται ειδικές ικανότητες, στη γλώσσα των μηχανόβιων πρέπει να είσαι "χεράς" για να την οδηγήσεις, ενώ οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ θα ήταν αδύνατο σχεδόν να την ακολουθήσουν και να την καταδιώξουν. Κι ενώ έσπαγα το μυαλό μου να βρω τί μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να ήταν, μετά από λίγη ώρα ο ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως η μηχανή είναι μάρκας Honda Varadero :cry:
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:11
Απο κατι τετοιους ξερολες δημοσιογραφους εχουν βγαλει τα καστομ-κρουιζερ κακο ονομα...;) Χερας, ε? Χαχα
astroman76
01/11/2013, 22:16
τωρα λενε οτι ειναι ΧΤ... otinane.org
skylaros
01/11/2013, 23:10
Πρίν έλεγαν πως ήταν TDM μηχανή για χεράδες... μετά έγινε varadero και μετά λένε για xt... Tα θύματα γαζώθηκαν από πολεμικά όπλα, με μεγάλη δύναμη πυρός ,,, σφαίρες διαμετρήματος 9mm... Αν λέω εγώ αν πλήρωναν 1 ευρό για κάθε μαλ@κία που ακούγεται στην TV θα είχαν γεμίσει τα ταμεία ...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 23:14
κατι τετοιοι καραγκιοζηδες ενημερωνουν υποτιθεται τον κοσμο...
Red Rider
01/11/2013, 23:36
Έχω ένα προβληματισμό.
Επισκευάζω το πατρικό του πατέρα μου το τελευταίο 6μηνο,το οποίο βρίσκεται στην Νίκαια στην παλιά Κοκκινιά.
Το τελευταίο 2μηνο λοιπόν φτιάχνουμε μόνοι μας μέσα σ'όλα την πρόσοψη του σπιτιού.
Στήσαμε λοιπόν σκαλωσιά στο πεζοδρόμιο μεταλλική με μαδέρια,όχι κάτι τεράστιο,μονοκατοικία βλέπετε.
Να σημειώσω πως στην συγκεκριμένη συνοικία δεν βλέπεις λευκό άνθρωπο,πόσο μάλλον χωρίς καροτσάκι περισυλλογής σκουπιδιών-μετάλλων.Κάθε 5 λεπτά κυριολεκτικά περνάει και ένας ρακοσυλλέκτης.
Ο πατέρας μου επέμεινε η σκαλωσιά να μείνει στο πεζοδρόμιο(δεν εμπόδιζε την διέλευση των πεζών),ενώ εγώ έλεγα,πως δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει 24ωρο χωρις να την πάρουν..
Η σκαλωσιά λοιπόν έμεινε-και παραμένει-ένα 2μηνο χωρίς να την πειράζει κανένας ....2 άτομα σε 60 δευτερόλεπτα παίρνουν τουλάχιστον 100 κιλά σίδερο.. Κι'όμως..Τύχη?..Δεν ξέρω
notakos600
02/11/2013, 04:58
Έχω ένα προβληματισμό.
Επισκευάζω το πατρικό του πατέρα μου το τελευταίο 6μηνο,το οποίο βρίσκεται στην Νίκαια στην παλιά Κοκκινιά.
Το τελευταίο 2μηνο λοιπόν φτιάχνουμε μόνοι μας μέσα σ'όλα την πρόσοψη του σπιτιού.
Στήσαμε λοιπόν σκαλωσιά στο πεζοδρόμιο μεταλλική με μαδέρια,όχι κάτι τεράστιο,μονοκατοικία βλέπετε.
Να σημειώσω πως στην συγκεκριμένη συνοικία δεν βλέπεις λευκό άνθρωπο,πόσο μάλλον χωρίς καροτσάκι περισυλλογής σκουπιδιών-μετάλλων.Κάθε 5 λεπτά κυριολεκτικά περνάει και ένας ρακοσυλλέκτης.
Ο πατέρας μου επέμεινε η σκαλωσιά να μείνει στο πεζοδρόμιο(δεν εμπόδιζε την διέλευση των πεζών),ενώ εγώ έλεγα,πως δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει 24ωρο χωρις να την πάρουν..
Η σκαλωσιά λοιπόν έμεινε-και παραμένει-ένα 2μηνο χωρίς να την πειράζει κανένας ....2 άτομα σε 60 δευτερόλεπτα παίρνουν τουλάχιστον 100 κιλά σίδερο.. Κι'όμως..Τύχη?..Δεν ξέρω
Paki-fovia το λένε αυτό που περιγράφεις και συμφωνώ. Πάντως αν ήταν γύφτοι θα τις είχαν πάρει από το πρώτο βράδυ.
Πιθανότερο θα ήταν να έπεφτε κανένα πρόστιμο από Δημοτική αστυνομία... Η σκαλωσιά εκτός σπιτιού χρειάζεται άδεια (με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως...) από τον Δήμο. Προφανώς η εικόνα διαλύσης της Δημ. Αστυνομίας που επικρατεί και η έλλειψη κακόβουλου γείτονα σε γλύτωσε...
Πριν 3 χρόνια σε στήσιμο σκαλωσιάς στην Ηλιούπολη για εξωτερικό βάψιμο (2-3 μέρες όλες κι όλες θα κρατούσε) δεν προλάβαμε να κλείσουμε ούτε 24ωρο πριν μας την πέσει ο Δήμος...
Η σκαλωσιά εκτός σπιτιού χρειάζεται άδεια (με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως...) από τον Δήμο.
+750
Red Rider
04/11/2013, 16:03
Πιθανότερο θα ήταν να έπεφτε κανένα πρόστιμο από Δημοτική αστυνομία... Η σκαλωσιά εκτός σπιτιού χρειάζεται άδεια (με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως...) από τον Δήμο. Προφανώς η εικόνα διαλύσης της Δημ. Αστυνομίας που επικρατεί και η έλλειψη κακόβουλου γείτονα σε γλύτωσε...
Πριν 3 χρόνια σε στήσιμο σκαλωσιάς στην Ηλιούπολη για εξωτερικό βάψιμο (2-3 μέρες όλες κι όλες θα κρατούσε) δεν προλάβαμε να κλείσουμε ούτε 24ωρο πριν μας την πέσει ο Δήμος...
Πραγματικά δεν το ήξερα!
Προφανώς την γλύτωσα,next time . . .
http://www.bbc.co.uk/news/business-16746455