View Full Version : Ξεχρεώσαμε; Μπα...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Πρεσβεύετε κι εσείς αγαπητέ Πρόεδρε την άποψη πως ο πολιτισμένος διάλογος είναι αναγκαίος μόνο όταν η ωμή βία δεν φέρνει αποτελέσματα ..???
Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.
Αλλά αυτή είναι η εύκολη λύση.
Nostradamus
18/09/2013, 15:50
Γιατι υπαρχει κοινωνια που να μην εχει φασιστικα ακρα καπου στον κοσμο??
Ξαφνικά ανακαλύψαμε τον φασισμό στην Ελλάδα, λες και αυτός δεν υπήρχε με περιβολή κάλυψης - παραλλαγής πάντα δίπλα μας (και μέσα μας ενίοτε...).
Ναι ρε μάστορα αλλά ΤΩΡΑ είναι που χρειάζεται αποπροσανατολισμός...
(και με τη ευκαιρία να περάσει και τροποποίηση στο νόμο περί "σύστασης ένοπλης ομάδας" και να μας μαζέψουν όλους στο Πήλιο επειδή θα φοράμε ίδια μπλουζάκια και θα κρατάμε κατσαβίδια για να ρυθμίσουμε το ρελαντί..)
http://www.youtube.com/watch?v=LBRWgbJxrFY
http://www.youtube.com/watch?v=gsuXnzfRW7c
Αυτές είναι πράξεις αντίστασης στην βια που ασκούν οι ΧΑ;
Διαβάστε και από κάτω τα σχόλα να φρίξετε... απίστευτο μίσος μεταξύ τους. Δεν ειναι μεμονομένα περιστατικά, τέτοια συμβαίνουν συνεχώς και αυτός που ρίχνει το ξύλο κάνει καζούρα στον άλλο, αντίστοιχα με κάτι άλλα οπαδικά βιντεάκια "σαν λαγοί τρέχατε σας γ@μησαμε" και τέτοια... έλεος...
Τα ίδια σκ@τ@ ειναι και οι δύο. Και στην περίπτωση των ακροαριστερών, μια χαρά βολύει η ΧΑ σε ρόλο κόκκινου πανιού, εκτονώνουν την όποια δυναμική "αντίστασης" εκεί.
Άντε με το καλό να ανακαλύψουμε και άλλους εχθρούς ανάμεσα μας, γαμω θα είναι.
Βρε καλέ μου Χυμαδορ , επιμένεις να εξισώνεις και να τα παρουσιάζεις σαν ολυμπιακός vs παναθηναϊκός….
Δεν είναι έτσι….
Η ΧΑ επιτίθεται οργανωμένα και σχεδιασμένα σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και σε εξαθλιωμένους μετανάστες (που έτσι κι αλλιώς κάνεις δεν νοιάζεται)….
Οι μαχαιροβγάλτες της δεν είναι μόνο πιτσιρικάδες που «βράζει ο «αρειο» αίμα τους αλλά 35-40-45ρηδες με καριέρα στον υπόκοσμο..
Η ανοχή και (συν)ενοχή του κράτους (αστυνομία κ.λ.π) είναι αποδεδειγμένη σε κάθε επίθεση τους…
Φυσικά , σε όλα αυτά η ελληνική κοινωνία* δεν αντιδρά όχι γιατί γραφεί την ΧΑ στα @@ της αλλά γιατί κατά βάθος την γουστάρει…. (όχι και τόσο «κατά βάθος» με τα ποσοστά που γράφει )
Από την άλλη υπάρχει ένα ακτιβιστικό αντιφασιστικό κίνημα (δυστυχώς πολύ μικρό) που μέσα σε αυτό μπορεί να υπάρχουν και μπαχαλοι πιτσιρικάδες …. Οι (λιγες) συγκρούσεις με φασίστες έχουν γίνει ανοργάνωτα και χωρίς σχέδιο….
Φυσικά , σε κάθε εκδήλωση αυτού του κινήματος η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ είναι άμεση…
Προληπτικές προσαγωγές , δελταδες , ματ , ασφαλίτες , συλλήψεις, φυλακίσεις…
Οι περισσότεροι έχουν δικό τους Folder (και όχι αναχρονιστικούς φακέλους) στην ασφάλεια και δεν έχουν καμία υποστήριξη (μάλλον είναι αντιπαθείς ) από την «καθώς πρέπει» αριστερά…
Βαλε ότι η ελληνική κοινωνία* το θεωρεί αυτό «law & order» στους «αναρχοαπλυτους» δια χειρός Δένδια και το γουστάρει….
…. Μπορεί λοιπόν να μην έχουμε «τον αντιφασισμο που θα θέλαμε» , όμως όταν βλέπεις να βαρανε οι φασίστες μέλη του ΚΚΕ στο ΠΕΡΑΜΑ και το ΚΚΕ να αντιδρά με … επερώτηση στην βουλή… παλι καλα που υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν λιγότερο φοβισμένα απέναντι στην αρρώστια…
…για την ιστορία , σήμερα οργανώνονται αντιφασιστικές διαμαρτυρίες σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας … ακόμα και κερί να ανάψεις…
*ελληνική κοινωνία… σίγουρα υπάρχουν (ελπίζω μεγάλες) εξαιρέσεις…
Cpt. Haddock
18/09/2013, 16:16
Eιναι τιμή μου αυτοί που ανακάλυψαν την θεωρία των δύο ακρων -βασικό επιχείρημα κάθε τραπεζίτη- ενώ καθόντουσαν στον καναπέ όταν παλεύει ο λαός στον δρόμο να μου λένε οτι υποστηρίζω έναν δικτάτορα...
Ούτε βεβαια δίαβασες οτι Συριακός λαός και Ασαντ ΔΕΝ ταυτίζονται απαραίτητα ...
Ποιος Συριακός λαος. Αυτος που υποστηρίζει τον Ασαντ ή ο αλλος?
(τη διαφορα τραπεζιτη και τραπεζικου την καταλαβαινεις ή να αρχισουμε απο την προπαίδεια του 1? )
el_hymador
18/09/2013, 16:27
Βρε καλέ μου Χυμαδορ , επιμένεις να εξισώνεις και να τα παρουσιάζεις σαν ολυμπιακός vs παναθηναϊκός….
Δεν είναι έτσι….
Η ΧΑ επιτίθεται οργανωμένα και σχεδιασμένα σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και σε εξαθλιωμένους μετανάστες (που έτσι κι αλλιώς κάνεις δεν νοιάζεται)….
Οι μαχαιροβγάλτες της δεν είναι μόνο πιτσιρικάδες που «βράζει ο «αρειο» αίμα τους αλλά 35-40-45ρηδες με καριέρα στον υπόκοσμο..
Η ανοχή και (συν)ενοχή του κράτους (αστυνομία κ.λ.π) είναι αποδεδειγμένη σε κάθε επίθεση τους…
Φυσικά , σε όλα αυτά η ελληνική κοινωνία* δεν αντιδρά όχι γιατί γραφεί την ΧΑ στα @@ της αλλά γιατί κατά βάθος την γουστάρει…. (όχι και τόσο «κατά βάθος» με τα ποσοστά που γράφει )
Από την άλλη υπάρχει ένα ακτιβιστικό αντιφασιστικό κίνημα (δυστυχώς πολύ μικρό) που μέσα σε αυτό μπορεί να υπάρχουν και μπαχαλοι πιτσιρικάδες …. Οι (λιγες) συγκρούσεις με φασίστες έχουν γίνει ανοργάνωτα και χωρίς σχέδιο….
Φυσικά , σε κάθε εκδήλωση αυτού του κινήματος η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ είναι άμεση…
Προληπτικές προσαγωγές , δελταδες , ματ , ασφαλίτες , συλλήψεις, φυλακίσεις…
Οι περισσότεροι έχουν δικό τους Folder (και όχι αναχρονιστικούς φακέλους) στην ασφάλεια και δεν έχουν καμία υποστήριξη (μάλλον είναι αντιπαθείς ) από την «καθώς πρέπει» αριστερά…
Βαλε ότι η ελληνική κοινωνία* το θεωρεί αυτό «law & order» στους «αναρχοαπλυτους» δια χειρός Δένδια και το γουστάρει….
…. Μπορεί λοιπόν να μην έχουμε «τον αντιφασισμο που θα θέλαμε» , όμως όταν βλέπεις να βαρανε οι φασίστες μέλη του ΚΚΕ στο ΠΕΡΑΜΑ και το ΚΚΕ να αντιδρά με … επερώτηση στην βουλή… παλι καλα που υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν λιγότερο φοβισμένα απέναντι στην αρρώστια…
…για την ιστορία , σήμερα οργανώνονται αντιφασιστικές διαμαρτυρίες σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας … ακόμα και κερί να ανάψεις…
*ελληνική κοινωνία… σίγουρα υπάρχουν (ελπίζω μεγάλες) εξαιρέσεις…
Την ίδια επιχειρηματολογία έχει και η ΧΑ απέναντι στην "οργανωμένη επίθεση που δέχεται" και όσο και αν αυτό είναι για γέλια, δεν είναι καθόλου αστείο το ότι κάποιοι τους πιστεύουν. Ακόμα και όταν η ΧΑ ήταν στο 0,000003 (πρό κρίσεως) δεχόταν επιθέσεις στο γραφείο της (ένα είχε τότε, βρε πως μεγάλωσε φτου-φτου) από ομάδες αντίπαλου δέους οι οποίες στην τελική δεν είχαν τίποτα να φοβούνται από μια χούφτα ξυρισμένων με νοητική υστέρηση. Όπως και να ΄χει, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η βια εκφραζόμενη από ακροαριστερούς, είναι λιγότερη βία από την βια των ακροδεξιών. Επιμένω: τα ίδια σκατά είναι και οι δύο.
Σε ότι αφορά στο ότι η ελληνική κοινωνία γουστάρει την ΧΑ, το 13% μπορεί, οι περισσότεροι απ΄αυτούς βέβαια εξ αποστάσεως και αβαβά καθότι ούτε που ξέρουν τι ψήφισαν, τους αρκεί το λαϊκίστικο show του Kassy, του Παππά και του Μιχαλολιάκου, που και καλά έχουν το "θάρρος" να λένε τους κλέφτες, κλέφτες, μέσα στα μούτρα τους. Άλλο αυτό και άλλο τα μαζικά πογκρόμ και τα ξαντεριάσματα αλλοδαπών (και όχι μόνο), απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους. Και έχουμε ακόμα καιρό για να μετατραπεί ο νοικοκυραίος σε τιμητή του αίματος και της φυλής, όπως το εννοεί ο εθνικοσοσιαλισμός. Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν ατίποινα στο σημερινό και μετα αντίποινα στα αντίποινα κ.ο.κ. και εκεί οι καταστάσεις θα αρχίσουν να γίνονται πολύ επικίνδυνες. Το να λέμε ποιος το άρχισε είναι σαν το ερώτημα με το αυγό και την κότα.
MG-KTiNoS
18/09/2013, 16:47
H XA δεν ήταν ποτέ 0,00000
Οι άνθρωποι αυτοί εδώ ζουσαν και σε κάποιο κόμμα είχαν στέγη.
Αρχικά στην ΕΠΕΝ μετά στη ΝΔ πιο μετά στα Καρατζαφίερ και τώρα εδώ που είναι.
Καμία ακροαριστερά ποτέ δεν άσκησε βία σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθεί μαύρος, πούστης ή λεσβία.
(ξέρεις τι ξύλο έχουν φάει οι πούστηδες?)
Άρα..?
Δεν είναι τα ίδια σκατά.
Ας πουμε ότι τα μεν είναι ζεστά και τ άλλα κρύα !
:lol:
Σοβαρά,
και για πια βια της αρ. μιλάμε?
Της 17Ν?
Επέτρεψε μου να πιστεύω -και το γκόβω- ότι αυτοί ήταν μαφιόζοι
και ουδε μια σχέση είχαν με την αριστερά...
Εγώ φυσικά κάνω αντίποινα εδώ και καιρό.
Δεν θα έχω καμία σχέση, ούτε για καλαμπούρι μαζί τους
ούτε για καφέ τυχαία ούτε τίποτα.
Κουβέντες με τέτοια άτομα δεν θέλω !
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 17:09
Tα χεις χαμένα ή έχεις μπερδευτεί...
Πάσο.
Μάλλον το πρώτο...
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 17:37
Xύθηκε αίμα - θα χυθεί περισσότερο "μελάνι" και θα γεμίσουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις, πεδίον δόξης λαμπρό για τα γαμημένα κωλοκανάλια που αβάνταραν τη Χρυσή Κραυγή και την παρουσίαζαν σαν προστάτες για ανύμπορες γιαγιάδες που πάνε να πάρουν τη σύνταξη από το ΑΤΜ (βεβαίως η "γιαγιά" ήταν μάνα υποψήφιου της Χ.Α.) και τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους από αγανάκτηση... Η ξεφτίλα τους και ο πάτος τους δεν έχει όρια, ακόμα και τώρα με το πρώτο "επώνυμο" θύμα - και κάνω αυτό το διαχωρισμό γιατί ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε δολοφονίες από το μόρφωμα των μαχαιροβγαλτών. Τα προαναφερθέντα γαμημένα κωλοκάναλα κραύγαζαν πριν λίγες μέρες ότι η επίθεση εναντίον των αφισοκολλητών του ΚΚΕ ήταν το πρώτο κρούσμα βίας από τη Χ.Α., ενώ σήμερα ο 34χρονος έγινε το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα της.
ΟΧΙ ΡΕ, τα πρώτα θύματα ήταν ο κάθε Χασάν και Ιμπραήμ που πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι και καταχωνιάστηκε σε ένα παγωμένο νεκροτομείο χωρίς να τον αναζητήσει κανείς, επειδή ούτε σε κόμμα ανήκανε, ούτε είχαν όνομα και επίθετο, το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα ήταν και ο Αιγύπτιος ναυτεργάτης στο Πέραμα, πρώτο θύμα ήταν και ο Αιγύπτιος φοιτητής ελληνικής καταγωγής αλλά μελαμψού χρώματος που έχασε το μάτι του από τα φασιστεοειδή, όλα αυτά γαμώ το σπίτι σας θύματα ήτανε πολύ πριν επιτεθούν στο ΚΚΕ και στο κάθε ΚΚΕ αλλά το μονόπετρο που χάρισε αυτός που κανονίζει τη Μενεγάκη, η συναυλία του Πάριου στο Μέγαρο Μουσικής, η μοντέλα που πιάσανε για βίζιτες χρήζουν μεγαλύτερης ανάλυσης και επισήμανσης.
Πως να μην αποθρασυνθούν τελείως όταν σε κάθε επίθεση ήξεραν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι, όταν σφάζουνε-μαχαιρώνουνε-βιαιοπραγούνε ασύστολα και ξέρουν ότι κανείς δεν θα τους αναζητήσει γιατί στο τέλος η ανακοίνωση της αστυνομίας θα καταλήγει στο κλισέ "οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται όπως και τα αίτια της επίθεσης", ξέρουν ότι όταν πάρεις την αστυνομία επειδή σε κλέψανε θα σου πούνε "πάρε τηλέφωνο τη Χ.Α. να καθαρίσει", όταν ο βουλευτής τους μπαίνει ανενόχλητος στην κλούβα και απελευθερώνει τον κρατούμενο ομοϊδεάτη του, όταν ο ψυχάκιας βουλευτής ωρύεται σε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ "θα σε γαμήσω έτσι και δε φύγεις" και ο αξιωματικός κάθεται σα βρεγμένο κουτάβι και μόνο πίπα που δεν του κάνει για να του περάσουν τα νεύρα. Κάτι πήρε και το αυτί μου ότι η σύλληψη έγινε από κοπέλα της ΔΙ.ΑΣ. και οι άλλοι περίμεναν λέει ενισχύσεις και πήγε μόνη της με το όπλο στο χέρι. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια και αν είναι ράδιο αρβύλα, αλλά σε περίπτωση που είναι ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Να σε χαίρεται ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου έχουμε ανάγκη λεβέντες σαν εσένα γενικώς!!!
kostaspetrou
18/09/2013, 17:52
Σοβαρά,
Της 17Ν?
Είσαι σίγουρος;Για θυμίσου οι δικηγόροι υπεράσπισης της 17Ν τί ήταν;
Μήπως κόμμα κυνηγών;
Οι οργανώσεις 1η Μάη και αντικρατική πάλη δολοφόνησαν ανθρώπους...
Η κάλυψη πάλι του ΣΥΡΙΖΑ για τους πυρήνες της φωτιάς όπως και οι προτροπές μελών του για θερμό Σεπτέμβρη και ραντεβού σε γουναράδικα τί σας λένε;
Επειδή σπουδάσαμε σ'ελληνικά πανεπιστήμια ξέρουμε ότι υπάρχουν δεξιοί ΚΑΙ αριστεροί παρακρατικοί,τους οποίους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρησιμοποίησαν κατά κόρον γι'αποπροσανατολισμό.
Παίδες ψυχραιμία και μην τσιμπάτε,το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα είναι να γίνουμε Συρία...
ΥΓ:ξεφτίλα στο Δένδια και Σαμαρά που προκειμένου να μείνουν στην εξουσία εκμεταλλεύονται τα πάντα.
ΥΓ2:ο φονιάς να δικαστεί και να σταλεί σε φυλακές με μαύρους πορνοστάρ παρακαλώ... :cry::lol:
el_hymador
18/09/2013, 18:01
H XA δεν ήταν ποτέ 0,00000
Οι άνθρωποι αυτοί εδώ ζουσαν και σε κάποιο κόμμα είχαν στέγη.
Αρχικά στην ΕΠΕΝ μετά στη ΝΔ πιο μετά στα Καρατζαφίερ και τώρα εδώ που είναι.
Καμία ακροαριστερά ποτέ δεν άσκησε βία σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθεί μαύρος, πούστης ή λεσβία.
(ξέρεις τι ξύλο έχουν φάει οι πούστηδες?)
Άρα..?
Δεν είναι τα ίδια σκατά.
Ας πουμε ότι τα μεν είναι ζεστά και τ άλλα κρύα !
Σοβαρά,
Της 17Ν?
Εγώ φυσικά κάνω αντίποινα εδώ και καιρό.
Δεν θα έχω καμία σχέση, ούτε για καλαμούρι μαζί τους
ούτε για καφέ τυχαία ούτε τίποτα.
Κουβέντες με τέτοια άτομα δεν θέλω !
Χτήνε, δεν μιλησα για βια της αριστερας, αλλα της ακραριστερας η οποια επετρεψε μου να πιστευω οτι ειναι η μονη που εκπροσωπει το αριστερο ρευμα γενικως, καθότι οι υπολοιποι ειναι πολυ γιαλατζι για την εποχη και τις περιστασεις. Αυτο που ειπα ειναι οτι πεφτουν στην παγιδα που τους εχουν στησει, ριχνοντας μπροστα τους ενα θηραμα (η θηρευτη, οπως το παρει κανεις) για να εχουν κατι εξωφθαλμα εχθρικο να ασχολουνται. Το δε χειροτερο, ειναι οτι το αντιμετωπιζουν με τα ιδια μεσα (και μυαλα) πεφτοντας αναποφευκτα στο επιπεδο του. Για την ΧΑ συμφωνω με αυτα που εγραψε ο ουφγκερμπαχ, κατασκευασμα ειναι, σημειο των καιρων, αλλα αποτελει το νεο καπλανι της βιτρινας, εναι περιεργο ζωο και εξωτικο, οπερ και η υπερμετρη προβολη στα ΜΜΕ που τελικα λειτουργει αβανταδορικα. Και αν περασει ο νεος νομος και την διαλυσουν τελικα (@@δια αλλα λεμε τωρα) θα δεις που θα ηρωποιηθουν και θα γινουν πολιτικοι οσιομαρτυρες.
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 18:13
Πάντως οι ακατανόμαστοι θα έκαναν τον Ιονέσκο να ωχριά μπροστά τους, τι να πρωτοαναφέρει κανείς... Σήμερα επικαλούνται τη δημοκρατία από τη μεταπολίτευση και μετά, μπήκε λέει η αστυνομία στα γραφεία τους και καταλύεται το δημοκρατικό πολίτευμα, πάνε σε εκδήλωση για τα θύματα του ναζισμού με μπλουζάκια που απεικονίζουν τον αετό του τρίτου Ράϊχ, ο ρομαντικός τροβαδούρος-βουλευτής τους μέλος συγκροτήματος με αντιχριστιανικούς στίχους διαμαρτύρεται για θεατρικό έργο που βλασφημεί τα Θεία, δηλώνουν πατριώτες και δεν ξέρουν να απαγγείλουν τον εθνικό ύμνο, δηλώνουν αντίθετοι σε γάμους ελλήνων-αλλοδαπών και βουλευτής τους είναι παντρεμένος δις με αλλοδαπή...
el_hymador
18/09/2013, 18:26
Προσεχώς: Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο σε γραφεία και συνδέσμους της ΧΑ και θα σαπίσουν στο ξύλο πολλούς απο δαύτους. Και τότε να δεις πως αντιστρέφεται το κλίμα... στην περίπτωση δε που θα έχουμε νεκρό (το απεύχομαι ειλικρινά).... εκεί να δεις.
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 18:36
Προσεχώς: Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο σε γραφεία και συνδέσμους της ΧΑ και θα σαπίσουν στο ξύλο πολλούς απο δαύτους. Και τότε να δεις πως αντιστρέφεται το κλίμα... στην περίπτωση δε που θα έχουμε νεκρό (το απεύχομαι ειλικρινά).... εκεί να δεις.
Δε νομίζω πως θα γίνει κολυμπηθρόξυλοσε γραφείο και σύνδεσμους και να είμαι ειλικρινής το απεύχομαι, αυτό που όμως φοβάμαι είναι αυτό που ανέφερες αλλά με άλλο σκεπτικό: Ο φύρερ τους δεν το έχει σε τίποτα να θυσιάσει κανα πίτμπουλ για να αντιστρέψει το κλίμα, λέγε με προβοκάτσια. Δεν τον έχεις ικανό;
el_hymador
18/09/2013, 18:39
Δε νομίζω πως θα γίνει κολυμπηθρόξυλοσε γραφείο και σύνδεσμους και να είμαι ειλικρινής το απεύχομαι, αυτό που όμως φοβάμαι είναι αυτό που ανέφερες αλλά με άλλο σκεπτικό: Ο φύρερ τους δεν το έχει σε τίποτα να θυσιάσει κανα πίτμπουλ για να αντιστρέψει το κλίμα, λέγε με προβοκάτσια. Δεν τον έχεις ικανό;
100% τον εχω ικανο.
MG-KTiNoS
18/09/2013, 19:03
σήμερα οι ΕΛ ΑΣ φιλούσαν το μαγαζί της χα...
el_hymador
18/09/2013, 19:24
ε σε καποια φαση θα πανε ομαδικως μεχρι τα everest λογω στερητικου συνδρομου και τότε....
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 19:32
Λιντσάρετέ τον κι εμείς είμαστε μαζί σας... ε Πάνο;
Υ.Γ. Λένε ότι θα κάνεις αξονική μπας κι έχεις καμιά βλάβη, έχεις αλλά είναι από καιρό άσε που δεν θα την δείξει, μην την κάνεις τσάμπα...
299618
pipe_smoker
18/09/2013, 19:40
Λιντσάρετέ τον κι εμείς είμαστε μαζί σας... ε Πάνο;
Υ.Γ. Λένε ότι θα κάνεις αξονική μπας κι έχεις καμιά βλάβη, έχεις αλλά είναι από καιρό άσε που δεν θα την δείξει, μην την κάνεις τσάμπα...
Σαββατογεννημένος είσαι ρε μπαγάσα?
Χθες τον έπιασες στο στόμα σου σήμερα τον κάνανε ασήκωτο:uplate:
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 19:42
Σαββατογεννημένος είσαι ρε μπαγάσα?
Χθες τον έπιασες στο στόμα σου σήμερα τον κάνανε ασήκωτο:uplate:
Άμα σου πω ότι όντως είμαι θα με πιστέψεις;... Ασήκωτος ήταν πάντως ανέκαθεν.
Cpt. Haddock
18/09/2013, 19:52
:rolleyes:
299619
el_hymador
18/09/2013, 20:00
...και τα τρια μπουμπούκια ενέχονται άμεσα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας σήμερα... μάλιστα ο κύριος με τον κεφαλοθραύστη στα αριστερά, καταδίκασε απερίφραστα σήμερα την άνανδρη και ύπουλη επίθεση... δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά είμαστε πλέον πιο μακρυά από το πέλαγος του "ότι να ΄ναι", πλέουμε σε άγνωστά νερά...
299620
pipe_smoker
18/09/2013, 20:07
Την ίδια επιχειρηματολογία έχει και η ΧΑ απέναντι στην "οργανωμένη επίθεση που δέχεται" και όσο και αν αυτό είναι για γέλια...
Κώστα, παίζει ρόλο αυτό το πράγμα ρε μαν.
Υπάρχει διαφορά να κλαιν' οι χήρες με το να κλαιν' και οι παντρεμένες.
Άπειρες και ατελείωτες οι κουβέντες που μπορούν να γίνουν περί άκρων, αλλά μη χάνουμε και το ίσο. Υπάρχει μια γ@μημένη αντικειμενικότητα.
Μιλάμε για φασισταριά, νεοναζί. Έλεος.
Τέσπα, δεν έχω όρεξη να επεκταθώ γιατί θα ξεφύγουμε, αλλά στην κατάσταση που έχουμε έρθει νομίζω ότι ξεχνάμε (άθελά μας ίσως) κάποια πολύ βασικά πράγματα.
Σε μια χώρα που τράβηξε τα μύρια όσα από την Αδέλφω και την παρέα του, έχουμε νοσταλγούς του ίδιου, των ταγματασφαλιτών, της χούντας, να χύνουν δάκρυα και χολή στην πηγάδα για τους δόλιους Έλληνες πατριώτες που τους σφάγιασαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες εαμοβούλγαροι και δε συμμαζέυεται.
Πιστεύουν σε Άρειες φυλές και θέλουν να σφάξουν ότι δεν έχει άσπρο χρώμα δέρματος και δε μιλάει ελληνικά (εκτός από τους εαυτούς τους).
Ας συνέλθουμε λιγάκι.
Ήμαρτον που θα κάνουμε και συγκρίσεις και θα τους βάλουμε και σε ζυγαριά.
Ναι με την κατάσταση που επικρατεί, και ατομική βόμβα να πέσει και να τους αφανίσει όλους (αμήν Παναγία μου) δε γλιτώνουμε. Μάρτυρες θα γίνουν και θα βρουν συνεχιστές.
Αλλά τουλάχιστον στον τρόπο με τον οποίο κρίνουμε μην το γ@μάμε το θέμα.
Δεν έχουν ταίρι οι συγκεκριμένοι. Απλά και νέτα.
Kostas2B
18/09/2013, 20:07
Επανάληψη Δεκέμβριος '08...
Δεν υπάρχει σωτηρία!
Joyrider
18/09/2013, 20:13
Δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει την διαφορά ανάμεσα στην βία των φασιστών και στην βία της αντίστασης στον φασισμό;
χαχαχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
...και τα τρια μπουμπούκια ενέχονται άμεσα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας σήμερα... μάλιστα ο κύριος με τον κεφαλοθραύστη στα αριστερά, καταδίκασε απερίφραστα σήμερα την άνανδρη και ύπουλη επίθεση... δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά είμαστε πλέον πιο μακρυά από το πέλαγος του "ότι να ΄ναι", πλέουμε σε άγνωστά νερά...
299620
H φωτογραφία στα δεξιά με τον καραγκιόζη που φοράει γερμανική στολή, είναι λάθος. Κανένας απ΄αυτούς δεν είναι οι αναγραφόμενοι (σε αντίθεση με την δεξιά).
el_hymador
18/09/2013, 20:16
H φωτογραφία στα δεξιά με τον καραγκιόζη που φοράει γερμανική στολή, είναι λάθος. Κανένας απ΄αυτούς δεν είναι οι αναγραφόμενοι (σε αντίθεση με την δεξιά).
Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθοι της ελληνικης νεολαιας αραγε;
el_hymador
18/09/2013, 20:18
Δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει την διαφορά ανάμεσα στην βία των φασιστών και στην βία της αντίστασης στον φασισμό;
χαχαχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Για εξήγησε πως εκπορεύεται και εκφράζεται η βία αντίστασης στον φασισμό...
Joyrider
18/09/2013, 20:36
Για εξήγησε πως εκπορεύεται και εκφράζεται η βία αντίστασης στον φασισμό...
Δεν θα το κάνω. Δεν είμαι για αυτό στο μοτό και γιαυτό δεν γράφω σχεδόν ποτέ σε αυτό το θρεντ. Τώρα μου έκανε τεράστια εντύπωση το συγκεκριμένο. Πάντως από τις γενικεύσεις που κάνεις για τους "άπλυτους" που λες και τις συγκρίσεις με τους ναζί θα θεωρήσω ότι απλά δεν ξέρεις και όχι ότι γίνεται επίτηδες.
Συμφωνώ με ggs για τα πιο πίσω που έγραψε.
ΔΕΝ καταδικάζω την βία απ' όπου και αν προέρχεται.
Pan (dvs)
18/09/2013, 20:43
Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις διάλογο μ' έναν φασίστα είναι να του πετάξεις ένα τούβλο στο κεφάλι....
Μπέρτολτ Μπρέχτ
Μετα απο αυτο,θα εχεις δυο φασιστες;)
Pan (dvs)
18/09/2013, 20:46
Το μαγαζι της,
το μαγαζι τους (για καποιους απο αυτους)
Μετα πως κλεινεται?
el_hymador
18/09/2013, 20:54
Δεν θα το κάνω. Δεν είμαι για αυτό στο μοτό και γιαυτό δεν γράφω σχεδόν ποτέ σε αυτό το θρεντ. Τώρα μου έκανε τεράστια εντύπωση το συγκεκριμένο. Πάντως από τις γενικεύσεις που κάνεις για τους "άπλυτους" που λες και τις συγκρίσεις με τους ναζί θα θεωρήσω ότι απλά δεν ξέρεις και όχι ότι γίνεται επίτηδες.
Συμφωνώ με ggs για τα πιο πίσω που έγραψε.
ΔΕΝ καταδικάζω την βία απ' όπου και αν προέρχεται.
Κρατάς ότι σε βολεύει και την κάνεις με ελαφρά...
Δεν θα σχολιάσω το ότι γενικεύω και ούτε θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω γιατί το "άπλυτοι" ειπώθηκε και είναι μέσα σε εισαγωγίκα! Αλλά η υπόνοια οτι το κάνω επίτηδες... βγάλε τις παρωπίδες σου και μετά μιλάμε! Άιντε με τις ταμπέλες που έχετε μάθει να αναρτάτε όλοι, για χαλαρώστε λίγο!
hymador εισαι flammer ρε ΚιΟρατα...:lol:
δεν εξηγείται αλλιώς...:lol:
αντε να φτάσει κι αυτό τα 2000 ποστ και να το κλείσουμε (ή και νωρίτερα)... και να μην ανοίξει άλλο...
el_hymador
18/09/2013, 21:05
hymador εισαι flammer ρε ΚιΟρατα...:lol:
δεν εξηγείται αλλιώς...:lol:
αντε να φτάσει κι αυτό τα 2000 ποστ και να το κλείσουμε (ή και νωρίτερα)... και να μην ανοίξει άλλο...
εγω δεν καταλαβα τωρα ειμαι "απλυτος" η "σιστας"; :cry:
skylaros
18/09/2013, 21:07
μελισσούλης είσαι :p
AristidisZ
18/09/2013, 21:11
μασίστας θα έλεγα εγώ
Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθοι της ελληνικης νεολαιας αραγε;
Απ΄ότι θυμάμαι, γιατί η φωτό είχε ξαναμπεί σε καποιο thread του ΔΝΤ και λοιπές δυνάμεις, είναι 3 ΕΠΕΝιτες, όχι όμως γνωστοί. Ο τύπος με την γερμανική στολή ήταν κάποιος σαλεμένος που έχει πεθάνει πριν πολλά χρόνια. Νομίζω οτι ήταν μπουζουκτσής και είχε παίξει στο "Ρεμπέτικο" του Φέρρη.
Edit. Την φωτό την είχε "βγάλει" ο Καμμένος για να επιτεθεί στον Πλεύρη, και την είχε πάρει από το troktiko. Ήταν άλλη μια μπαρούφα του Καμμένου, μιας και ο "Πλεύρης" ήταν βαρεμένος που είπα, γνωστός με το παρατσούκλι fon paulus
Joyrider
18/09/2013, 21:26
Κρατάς ότι σε βολεύει και την κάνεις με ελαφρά...
Δεν θα σχολιάσω το ότι γενικεύω και ούτε θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω γιατί το "άπλυτοι" ειπώθηκε και είναι μέσα σε εισαγωγίκα! Αλλά η υπόνοια οτι το κάνω επίτηδες... βγάλε τις παρωπίδες σου και μετά μιλάμε! Άιντε με τις ταμπέλες που έχετε μάθει να αναρτάτε όλοι, για χαλαρώστε λίγο!
Δεν έχω σκοπό να αναλωθώ σε ποστ επί ποστ γιαυτό την κάνω. Κ γω σε εισαγωγικά το έβαλα για να μην στο αλλοιώσω.
Ταμπέλα καμιά δεν σου έβαλα χαλάρωσε. :lol:
MG-KTiNoS
18/09/2013, 23:20
299623
Πρεσβεύετε κι εσείς αγαπητέ Πρόεδρε την άποψη πως ο πολιτισμένος διάλογος είναι αναγκαίος μόνο όταν η ωμή βία δεν φέρνει αποτελέσματα ..???
Σείς φίλτατε, μπορείτε να κάνετε διάλογο, με τα ασπόνδυλα των wafen ss ...?????
pipe_smoker
19/09/2013, 09:48
Μετα απο αυτο,θα εχεις δυο φασιστες;)
Τουβλα υπαρχουν. Και για δυο και για πενηνταδυο.
Ορεξη για τουβλοδιαλογο δεν υπαρχει.
Και λογικο ειναι αν λαβει κανεις υποψη την κοινωνια στην οποια μεγαλωσαμε και τις καταστασεις τις οποιες βιωνουμε.
Κι οχι, διαλογος με ασπονδυλα δε γινεται. Κι ουτε ο φασιστας αλλαζει νοοτροπια.
Το προβλημα ειναι οτι με τις μαλακιες καποιων, δε μας φτανανε τα οσα ειχαμε, φορτωθηκαμε και δ'αυτους.
Το μονο καλο που μπορει να βγει απο την ιστορια μνημονιων και οσφυοκαμψιας που εχουμε μπλεξει, ειναι οτι οταν πια σταματησουν να "συμφερουν" και να εξυπηρετουν αυτους οι οποιοι τους εβαλαν εκει, θα τους πεταξουν εξω και θα τους εξαφανισουν απο προσωπου γης με συνοπτικες διαδικασιες και μεσα σε ενα μηνα Κασσιδες και Λαγους δε θα τους θυμαται ουτε η μανα τους.
Πολυ καλυτερα δυστυχως, απ'οτι θα τα καταφερνε (τη σημερινη εποχη εστω) ολοκληρος στρατος αναρχικων, απλυτων, αλουστων και λοιπων, που η μοναδικη επιρροη που μπορουν να ασκησουν στο μεσο νοματαιο ειναι να κανουν κανα γκραφιτι και να κολλησουν καμια αφισα για καμια συναυλια.
Sad but....
AristidisZ
19/09/2013, 11:08
Το μονο καλο που μπορει να βγει απο την ιστορια μνημονιων και οσφυοκαμψιας που εχουμε μπλεξει, ειναι οτι οταν πια σταματησουν να "συμφερουν" και να εξυπηρετουν αυτους οι οποιοι τους εβαλαν εκει, θα τους πεταξουν εξω και θα τους εξαφανισουν απο προσωπου γης με συνοπτικες διαδικασιες και μεσα σε ενα μηνα Κασσιδες και Λαγους δε θα τους θυμαται ουτε η μανα τους.
εύχομαι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών να ήταν ο προάγγελος του παραπάνω
(η προσωπική μου εκτίμηση ήταν αυτή από την πρώτη στιγμή, παρακαλάω να βγω αληθινός)
el_hymador
19/09/2013, 11:26
Άκουσα εχθές έναν συνταγματολόγο ο οποίος έλεγε ότι δεν υπάρχει τρόπος να κριθεί ως παράνομο ένα πολιτικό κόμα, το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να τους απαγορεύσουν τις εμφάνες τύπου "λεγεώνα του τρόμου" και τα στρατοκαυλικά τους, με την επίφαση της σύστασης συμμορίας. Και η κατάργηση τους, θα είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για αυτούς, έχει να ακουστεί πολύ "ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται" κατά το "που 'σε ρε παπαδόπουλε;". Δυστυχώς την μαλακία από τα κεφάλια του 13% (και του εν δυνάμει μεγαλύτερου ποσοστού) δεν μπορουν να την αφαιρέσουν ότι και να γίνει.
AristidisZ
19/09/2013, 11:29
Άκουσα εχθές έναν συνταγματολόγο.........
α ρε Κώστα λες και δε ξέρεις που το έχουν γραμμένο το σύνταγμα...
mixalhsCr
19/09/2013, 11:52
http://news247.gr/eidiseis/politiki/voylh_protash_apo_ton_syriza_gia_1_sigh_gia_thn_mnhmh_toy_fussa_dexthke_h_xrysh_aygh_kai_thn_apesyra n.2418673.html
pipe_smoker
19/09/2013, 11:55
εύχομαι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών να ήταν ο προάγγελος του παραπάνω
(η προσωπική μου εκτίμηση ήταν αυτή από την πρώτη στιγμή, παρακαλάω να βγω αληθινός)
Μπα...
Πιστεύω ότι έχει ψωμί ακόμα.
Υπάρχει πολύ αναμπουμπούλα τώρα και είναι φρέσκες οι κόντρες.
Όπως δόθηκε τυράκι στους μετριοπαθείς/λαθρομεταναστοπαθείς/νοικοκυρέους και λοιπούς να ρίξουν την ψήφο στα αυγά, έτσι θα δοθεί κάποιο άλλο κομμάτι τυρί για να τους τραβήξει την προσοχή προς μια άλλη κατεύθυνση, η οποία αντιστοίχως θα είναι προς το συμφέρον κάποιων τότε (όπως ήταν κάποτε η δημιουργία μπάχαλου και διχασμού φέρνοντας στο προσκήνιο τα αυγά).
Το τελευταίο λοιπόν που θα απασχολεί πλέον τον κόσμο θα είναι το τί απέγιναν εκείνα τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια που είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές.
Στην πορεία, αφού πρώτα τα αυγά θα έχουν φύγει από πρώτο θέμα, θα έχουν χάσει τον κόσμο τους και θα έχουν μείνει μόνο οι β(λ)αμμένοι, θα βγει κάτι στη φόρα (δολοφονία? σκάνδαλο? γουατέβα) και τότε θα ψηφήσουν νόμο να τους πετάξουν όξω και να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στη βουλή (μιας και χωρίς τον κόσμο που τώρα τους στηρίζει ούτε μάρτυρες ούτε ήρωες υπάρχει κίνδυνος να γίνουν).
Αυτοί θα πάνε λογικά να κάνουν κανάν τσαμπουκά, οι τσέοι όμως αυτή τη φορά (όσο κι αν τους στενοχωρεί) θα έχουν άλλες εντολές, και θα αρχίσουν φυσουνιάσματα, γκλοπιές, προσαγωγές, συλλήψεις κι άλλα όμορφα άμα τη εμφανίσει (πώς κάνουν τώρα στις διαδηλώσεις και στις πορείες? Ε κάπως έτσι.).
Η είδηση θα παίξει ως ρεπορτάζ διλέπτου, κι αμέσως μετά θα περάσει η όμορφη παρουσιάστρια κι ο σοβαρός δημοσιογράφος σε φλέγοντα ζητήματα των ημερών που θα αφορούν το προαναφερθέν τυράκι.
Μ'αυτά και μ'αυτά θα ξαναμπεί η ΧΑ στο γνωστό χρονοντούλαπο.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ να γίνεται.
Δυστυχώς την μαλακία από τα κεφάλια του 13% (και του εν δυνάμει μεγαλύτερου ποσοστού) δεν μπορουν να την αφαιρέσουν ότι και να γίνει.
Μπορούν.
Αντικαθιστώντας την με μια άλλη μαλακία.
Πολλές μαλακίες βράζουν μέσα στα κεφάλια πολλών (13,23,53,93%) και είναι έτοιμες με το κατάλληλο ερέθισμα να βγουν στην επιφάνεια.
Μία εξ'αυτών των μαλακιών ήταν (ανέκαθεν) το "Ε ρε Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται". Σωστά εκμεταλλευόμενη από κάποιους, φτάσαμε να έχουμε τα αυγά.
Σκέψου πολύ απλά βήμα βήμα πώς φτάσαμε εδώ.
Υπάρχουν λοιπόν άπειρες μαλακίες που περιμένουν απλά τον κατάλληλο χειρισμό για να πάρουν τη θέση της συγκεκριμένης.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/voylh_protash_apo_ton_syriza_gia_1_sigh_gia_thn_mnhmh_toy_fussa_dexthke_h_xrysh_aygh_kai_thn_apesyra n.2418673.html
:plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf:
Θελω να αλλαξω πλαντητη...
Σείς φίλτατε, μπορείτε να κάνετε διάλογο, με τα ασπόνδυλα των wafen ss ...?????
Ουδείς μίλησε για -εκ των προτέρων- διάλογο, φίλτατε...
Η χρήση διαλόγου είναι εντελώς προαιρετική και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς..!!
(για να διαπιστώσεις π.χ. εάν και πόσο κουνήθηκε το μυαλό κάποιου μετά την βίαια πρόσκρουση σε τούβλο, τσιμεντόλιθο, μποντρέλι και λοιπά επιστημονικά όργανα όργανα διανοητικής βελτίωσης..):p
nikos_abel
19/09/2013, 13:06
:plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf:
Θελω να αλλαξω πλαντητη...
Δεν είσαι ο μόνος...
PortisHead
19/09/2013, 13:14
Η ελληνική βουλη , εκτος απο τους "εν δυνάμει" δολοφόνους (Χρυση Αυγή)
φιλοξένησε κατα καιρούς, στα εδρανα της , και κανονικούς δολοφονους.
Κανεις δεν σκίζει ομως τα ιματια του γιαυτο...
AristidisZ
19/09/2013, 13:17
Η ελληνική βουλη , εκτος απο τους "εν δυνάμει" δολοφόνους (Χρυση Αυγή)
φιλοξένησε κατα καιρούς, στα εδρανα της , και κανονικούς δολοφονους.
Κανεις δεν σκίζει ομως τα ιματια του γιαυτο...
για πες μας έναν βουλευτή που έκανε φόνο
mixalhsCr
19/09/2013, 13:22
για πες μας έναν βουλευτή που έκανε φόνο
http://news247.gr/eidiseis/peripeteies_politikwn_me_th_dikaiosunh.1575775.html
mixalhsCr
19/09/2013, 13:24
Ο Ελληνας ξεχνα , σεβασμος σε οσους εφυγαν !
Ο Ελληνας ξεχνα , σεβασμος σε οσους εφυγαν !
Όλοι θα φύγουμε.
AristidisZ
19/09/2013, 13:28
http://news247.gr/eidiseis/peripeteies_politikwn_me_th_dikaiosunh.1575775.html
εγώ για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα διάβασα, το οποίο κατέληξε σε θάνατο
είδες να σφάζει κανείς κάποιον ή να πυροβολεί ;
αυτό συνιστά ενέργεια "κανονικού δολοφόνου"
και ναι, και για αυτούς που παρέθεσες στο link διαρρηγνύαμε τα ιμάτιά μας, και ακόμα περισσότερο για τους άλλους
mixalhsCr
19/09/2013, 13:31
..αυτοκινητιστικο ατυχημα που κατεληξε σε θανατο , λυπαμαι για εσενα τιποτα αλλο !
AristidisZ
19/09/2013, 13:34
..αυτοκινητιστικο ατυχημα που κατεληξε σε θανατο , λυπαμαι για εσενα τιποτα αλλο !
εντάξει, τι θες να σου πω δηλαδή ότι είμαι οπαδός του Γιακουμάτου ;
έχεις διαβάσει καθόλου τι γράφω τόσο καιρό ή πιάνεσαι από 2 λέξεις ;
για εμένα αυτό το εκτρωματικό πράγμα με τα παιδάκια 15 χρονών να σηκώνουν το χέρι φασιστικά στο γήπεδο στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου είναι 1000 φορές χειρότερο από το ότι ένας βουλευτής λιάρδα παρέσυρε έναν άνθρωπο και τον σκότωσε
πόσο πιο λιανά να το κάνω δηλαδή ;
pipe_smoker
19/09/2013, 13:37
:confused:
pipe_smoker
19/09/2013, 13:51
Από τα αυγά, φτάσαμε στο "Γιατί δε λέτε και για τους άλλους?" και στην πρέζα του Κεφαλογιάννη και τα κουμπούρια του Γιακουμάτου.
Είμαστε εγκάθετοι και θέλουμε να φύγει η χρυσή αυγή γιατί είναι αντισυστημική και τη φοβόμαστε, γι'αυτό.
Είμαστε εγκάθετοι και θέλουμε να φύγει η χρυσή αυγή γιατί είναι αντισυστημική και τη φοβόμαστε, γι'αυτό.
Και γιατί δεν την κάνουμε μέρος του συστήματος..??
μμμμμ....ενδιαφέρον αυτό...!! αλλά με ποιο τρόπο ρε μάστορα...??? ανοίγοντας καινούργια Άουσβιτς...???
μμμμμ....ενδιαφέρον αυτό...!! αλλά με ποιο τρόπο ρε μάστορα...??? ανοίγοντας καινούργια Άουσβιτς...???
Μια ιδέα είπα ρε μάστορα..
(μπορούμε να τους κάνουμε γρασσα και βαλβολίνες - γιατί για μικρότερο SAE δεν τους κόβω..)
mixalhsCr
19/09/2013, 14:04
Σαπούνι και κομπόστα , για παμε να βγάλουμε την Ελλάδα απο την κρίση !!
Δυστυχώς ο φασισμός - ρατσισμός εχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας και πολλοι δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό...
Θα σας πω ενα γεγονός που με προβλημάτισε ιδιαίτερα .
Αδελφός φίλης μου αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο στα παιδάκια του (δημοτικό) και το επωνυμό του λόγω της ρατσιστικης βίας που αντιμετώπιζαν τα 2 κοριτσάκια στο σχολείο απο τους συμμαθητές τους.
Συγκεκριμένα μου είπε... Εγω που δεν αντιμετώπισα ποτέ το ρατσισμό και βλέπω τώρα τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται έτσι.
Ο φίλος μας εχει μάνα Ελληνίδα και πατέρα αλλοδαπό που παντρεύτηκε και κατοικει στην Ελλάδα απο το 70 δλδ 4 δεκαετίες κοντά..
Δυστυχώς ο φασισμός - ρατσισμός εχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας και πολλοι δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό..
Να είχαμε τουλάχιστον τα καμπαρέ του μεσοπολέμου....
Να είχαμε τουλάχιστον τα καμπαρέ του μεσοπολέμου....
Μπα, ούτε χαρτζηλίκι δεν θα βγάζαμε..
dimmie_72
19/09/2013, 15:06
:hmm:
- Nα τους ντύναμε χαρλεάδες να τους αμολάμε κάθε 4η Ιουλίου για happening?
- Να τους νοικιάζαμε κομπάρσους σε κάτι σήριαλ με μηχανές στη nova?
..................................................................... :wlae:
dimmie_72
19/09/2013, 15:11
.................................................................................................... .
- Nα τους βάζαμε να κάνουν car wash με τζην καυτό σορτσάκι και YMCA υπόκρουση τα Σαβ/κα στις πολυπολιτισμικές γειτονιές της Αθήνας; :rolleyes:
Βλέπω ότι από ιδέες σκίζουμε...;)
skylaros
19/09/2013, 15:18
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως ΔΕΝ είναι ?
notakos600
19/09/2013, 15:25
Βλέπω ότι από ιδέες σκίζουμε...;)
:lol::bawl::lol:
Joyrider
19/09/2013, 15:39
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως ΔΕΝ είναι ?
Μα γιατί το λες αυτό
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fH9CLuJNmtE
Από την άλλη τους ζητάνε συνεργασία (2:44) και δεν δέχονται :bigcry:
https://www.youtube.com/watch?v=SXIS3NHdmd0
notakos600
19/09/2013, 15:59
King Crimson - Epitaph
http://www.youtube.com/watch?v=tcmGllrK2t0
Pan (dvs)
19/09/2013, 16:34
Τωρα κααατι ειπες.
Bradipous
19/09/2013, 17:58
http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/53360#.UjscCT9NtE_
:a023::a023::a023:
:eleison:
mixalhsCr
19/09/2013, 18:06
http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/53420#.UjsgbecaySM
MG-KTiNoS
19/09/2013, 18:26
Όλοι θα φύγουμε.
με τις μλκιες που γράφεις....
(χούμορ)
;)
MG-KTiNoS
19/09/2013, 18:38
Δυστυχώς ο φασισμός - ρατσισμός εχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας και πολλοι δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό...
Θα σας πω ενα γεγονός που με προβλημάτισε ιδιαίτερα .
Αδελφός φίλης μου αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο στα παιδάκια του (δημοτικό) και το επωνυμό του λόγω της ρατσιστικης βίας που αντιμετώπιζαν τα 2 κοριτσάκια στο σχολείο απο τους συμμαθητές τους.
Συγκεκριμένα μου είπε... Εγω που δεν αντιμετώπισα ποτέ το ρατσισμό και βλέπω τώρα τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται έτσι.
Ο φίλος μας εχει μάνα Ελληνίδα και πατέρα αλλοδαπό που παντρεύτηκε και κατοικει στην Ελλάδα απο το 70 δλδ 4 δεκαετίες κοντά..
ΑΑΑΑ αυτό το είχε φάει κι γιός μου στη μάπα στην 1η δημοτικού !
Είχε αρχίσει να φέρεται παράξενα, να τσακώνεται με τη μητέρα του (που είναι από την Φινλανδία) και να της λέει ότι είναι ξένη!!!!!
Δεν πίστευα στα μάτια μου να βλέπω ένα παιδί 5,5 ετών να σκίζει τα ρούχα του και να ουρλιάζει ότι είναι Έλληνας.
Άρχισα να ανησυχώ ότι κάτι δεν πάει καλά, ως που μια μέρα ήρθε σπίτι και με ρώτησε τι είναι βιζιτού !
Του λέω που το άκουσες αυτό και μου λέει ότι στο σχολείο οι συμμαθητές του (5.5 έως 6 ετών) του είπαν πως η μαμά του είναι Ρωσίδα βιζιτού
Έγινα έξω φρενών και πήγα στο σχολείο όπου άκουσα από τη δντρια το εξής τρομερό
-Τι να κάνουμε κύριε ΚΤίΝΕ ο γιος είναι αλλοδαπός !
Είπα να της δώσω μια μες τα μούτρα αλλά τότε είχα ακόμα υπομονή.
Της είπα πολλά για να καταλήξω στο ότι
-Σας απαλλάσσω από την υποχρέωση να μορφώσετε το γιο μου και λυπάμαι όλα τα παιδάκια που έχουν ΕΣΑΣ για δασκάλα !
Τον πήγα σε ξενόγλωσσο και σήμερα ζει ευτυχής στην Φινλανδία υπερήφανος για την διπλή καταγωγή του
Δεν είναι να απορείς λοιπόν...
:wave2:
el_hymador
19/09/2013, 19:22
Μια πολύ ωραία ίδεα...
Σήμερα πήγαινα προς Βλαχοκερασιά και εκεί στην έξοδο προς Τεγέα ερχόταν ένας μλκς με αγροτικό από δεξιά και παραβιάζει το κόκκινο, μπο*ρδελο πήγαμε να γίνουμε κάτι πιροσκάκια που είχα πάρει μαζί μου πέσαν στο παρμπρίζ, σκατά!
-Που πας ρε μ@λ@κ@ γ@μω το %&&%& και το &*!@#$! σου μέσα;
...του είπα εγώ... και αντί να μου απαντήσει με το ίδιο κλισε και στεροτυπικό ύφος τι μου λεει;
>Ρε α πάαινε από εδώ Γιωργάκη Παπανδρέου!
...ομολογώ ότι με αιφνιδίασε ο πο*στης, μιλάμε για 5" καθόμουν και τον κοίταζα ψαρωμένος, ήταν πολύ προσβλητικό αυτό που μου είπε, χάθηκε να με πει @δι, μο*νοπ@νο, να μου ρίξει ένα καντήλι; Επανασυγκροτώ την σκέψη μου και του απαντάω:
-Είσαι πολύ Πάγκαλος ρε! Πολύ Πάγκαλός!!!!
>Ρε αι Βούλτεψη μ@λ@κισμένο!!
-Κασσιδιάρη!!
>Τατσόπουλε!!
-Μπούκουρα!
>Γιακουμάτε!
-Άδωνι!
>Βενιζέλε!
και τότε βάζω πρώτη και φεύγοντας του αμολάω την υπέρτατη βρισιά:
-Αργύρη Ντινόπουλε!!!
Με κυνήγησε για καμιά 5άρα χιλιόμετρα, ομολογώ ότι αυτό που του είπα ήταν πολύ βαρύ, ευτυχώς είχε κάτι δεμάτια με σανά φορτωμένα στην καρότσα και άρχισε να τα σκορπάει στις στροφές, οπότε παραιτήθηκε της προσπάθειας...
Πήρα μια λαχτάρα λέμε... αλλά σαν ιδεά είναι πολύ καλό, να αντικαταστήσουμε τα μπινελίκια και τα καντήλια με όλους αυτούς...
μηπως θυμασαι τι μαρκα και τι χρωμα ητανε το αγροτικο;
Pan (dvs)
19/09/2013, 19:58
Και συ ρε μεγαλε αμαν!!! Αργύρη Ντινόπουλε ?
Δε σε ειπε και καμπουρη.
nikos_abel
19/09/2013, 20:01
Όλοι θα φύγουμε.
Όλοι μας μια μέρα θα πεθάνετε. :smokin:
Cpt. Haddock
19/09/2013, 20:38
Μια πολύ ωραία ίδεα...
[..]
Παλια...
http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Haddock#Expletives
At the time of Captain Haddock's introduction to the series in 1940, the character's manners presented a problem to Hergé. As a sailor, Haddock would need to have a very colourful vocabulary, but Hergé could not use any swear words as he knew his audience included children. The solution reportedly came when Hergé recalled how around 1933, shortly after the Four-Power Pact had come into being, he had overheard a market trader use the word "four-power pact" as an insult.Struck by this use of an "irrelevant insult", Hergé hit upon the solution of the Captain using strange or esoteric words that were not actually offensive, but which he would project with great anger, as if they were very strong curse words. These words ranged across a variety of subject areas, often relating to specific terms within scientific fields of study. This behaviour would in later years become one of Haddock's defining characteristics.
Δεν είναι να απορείς λοιπόν...
:wave2:
Δεν απορώ πλέον... θλίβομαι...:(
AristidisZ
19/09/2013, 21:16
Και συ ρε μεγαλε αμαν!!! Αργύρη Ντινόπουλε ?
Δε σε ειπε και καμπουρη.
Αργύρης Καμπούρης ;
AUFGEBRACHT
19/09/2013, 23:02
Δια χειρός xrysayghnet και σε συνέχεια για το θέατρο του παραλόγου που ανέφερα παραπάνω:
- Αδόλφος Μιχαλολιάκος "Θα υπερασπιστούμε το Σύνταγμα με κάθε μέσο"
- Ρουπακιάς στην απολογία του "εγώ ΚΚΕ είμαι"
- Αποκάλυψη του xrysayghnet "δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο, μια ποδοσφαιρική διαμάχη Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών κατέληξε σε έγκλημα"
http://www.defencenet.gr/defence/item/%C2%AB%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B98%CF%83%CF%83%CF%8E%CE%BD%C2%BB
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CF%8E-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD
Αύριο διαβάστε αποκλειστικά στο defencenet:
- Hλίας Κασιδιάρης, το άγνωστο δράμα του: Ναι, οι μπούκλες των μαλλιών μου έχουν ψαλίδα!!!
- Πρώτος σε διαγωνισμό ορθογραφίας ο βουλευτής Λαγός: έγραψε ολόσωστα τη λέξη ΝΑΙ σε χρόνο-ρεκόρ 28 λεπτών.
- Γιώργος Παππάς: Άγνωστες φωτογραφίες του βουλευτή της Χ.Α. από τον εκτοπισμό του στη Γυάρο επί επταετίας.
- Συγκλονιστική επιστημονική ανακάλυψη ανατρέπει το Δαρβίνο: Ο πίθηκος προήλθε από τον χρυσαυγίτη.
- Συνέντευξη Μπαρμπαρούση: Διάλεξα την κόμμωσή μου για να μοιάζω με τον Τρότσκι.
- Ξανά-μανά κατεβαίνει και πάλι για άλλη μια φορά ο ρωσικός στόλος στη Συρία (αγαπημένο τους θέμα).
- 250 F-15C παραχωρούν οι ΗΠΑ δωρεάν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα σπιρουλίνα και κρόκο Κοζάνης.
- Υποχρεωτική η απομνημόνευση των απάντων του Λένιν για τα νέα μέλη της Χ.Α.
Δωρεάν CD με τον Καιάδα να ψέλνει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας
pipe_smoker
19/09/2013, 23:13
- Πρώτος σε διαγωνισμό ορθογραφίας ο βουλευτής Λαγός: έγραψε ολόσωστα τη λέξη ΝΑΙ σε χρόνο-ρεκόρ 28 λεπτών.
- Συνέντευξη Μπαρμπαρούση: Διάλεξα την κόμμωσή μου για να μοιάζω με τον Τρότσκι.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Έλεος ρε τσαντίλα, έλεος
AristidisZ
19/09/2013, 23:14
Δια χειρός xrysayghnet και σε συνέχεια για το θέατρο του παραλόγου που ανέφερα παραπάνω:
- Αποκάλυψη του xrysayghnet "δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο, μια ποδοσφαιρική διαμάχη Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών κατέληξε σε έγκλημα"
ρε συ αν δεν έδινες τα λινκ θα ορκιζόμουν ότι ήταν τρολιά (δική σου)
Pan (dvs)
20/09/2013, 07:49
Αργύρης Καμπούρης ;
Οχι ρε,αυτος ητανε καλο παιδι:D.
mixalhsCr
20/09/2013, 08:21
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=239796&catid=3
Pan (dvs)
20/09/2013, 08:28
Κροκοδειλια δακρυα απο τους ηθικους αυτουργους.
Φταιει για ολα η χρυση αυγη και κανεις αλλος.Τι λες?
Δεν φταινε οι πολιτικοι μας που δημιουργησαν τις συνθηκες για την ανοδο της.Ουτε και αυτοι που προσπαθουνε να κανουνε μοδα τις ακραιες μορφες εκφρασης ξεκινωντας απο τα δημοτικα.Δεν φταιει η δικαιοσυνη που ενω εχουνε γινει ΤΑ αισχη παιζουνε μπιριμπα.Ουτε η αστυνομια που ανεχεται διπλα της και μεσα της ομαδες ανθρωπων που τη βοηθανε στο εργο της βριζοντας,απειλωντας και πετωντας πετρες στους διαδηλωτες.
Οι ευρωπαιοι με τη σειρα τους αναρωτιουνται.Τι στα σκατα αναρωτιουνται ?Δεν εχουνε ιστορικους να τους ενημερωσουνε για τις συνεπειες των πραξεων τους?Ειναι δυνατον η εξαθλιωση ενος λαου να μην τον οδηγησει στα ακρα?Η εξαθλιωση και οι δυσβασταχτοι οροι που επεβαλε η δυση στους Γερμανους μετα τον α' παγκοσμιο γεννησαν τον δικο τους χιτλερ και το 3ο ραιχ.
Στο κοινοβουλιο πρεπει να εκπροσωπουνται ολες οι ιδεολογιες και οι αποψεις ,ακομη και οι πιο ακραιες ακομη και η χ.α.Ετσι ειναι η δημοκρατια.Δεν γινεται να το παιζουμε δημοκρατες και να λεμε οχι στην κοινοβουλευτικη εκπροσωπηση τους.
Υπαρχουνε ομως ορια και οταν αυτα τα ξεπερναει καποιος η δημοκρατια εχει τους μηχανισμους για να διορθωσει τα πραγματα.Δεν μπορει να επιβαλεις τη δημοκρατια επιλεκτικα.Ανοιγεις τα κεφαλια διαδηλωτων και αφηνεις ανενοχλητους τους τραμπουκους?
Δεν φταινε οι χρυσαυγητες και οι υπολοιποι τραμπουκοι.Φταινε οι ανικανοι που δεν θελουνε να κανουνε αυτο που πρεπει.
Φταιμε και εμεις αλλα βαριεμαι να γραψω περισσοτερα.
el_hymador
20/09/2013, 08:28
http://www.defencenet.gr/defence/item/%C2%AB%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B98%CF%83%CF%83%CF%8E%CE%BD%C2%BB
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CF%8E-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD
Αύριο διαβάστε αποκλειστικά στο defencenet:
- Hλίας Κασιδιάρης, το άγνωστο δράμα του: Ναι, οι μπούκλες των μαλλιών μου έχουν ψαλίδα!!!
- Γιώργος Παππάς: Άγνωστες φωτογραφίες του βουλευτή της Χ.Α. από τον εκτοπισμό του στη Γυάρο επί επταετίας.
- Συγκλονιστική επιστημονική ανακάλυψη ανατρέπει το Δαρβίνο: Ο πίθηκος προήλθε από τον χρυσαυγίτη.
- Ξανά-μανά κατεβαίνει και πάλι για άλλη μια φορά ο ρωσικός στόλος στη Συρία (αγαπημένο τους θέμα).
- 250 F-15C παραχωρούν οι ΗΠΑ δωρεάν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα σπιρουλίνα και κρόκο Κοζάνης.
- Υποχρεωτική η απομνημόνευση των απάντων του Λένιν για τα νέα μέλη της Χ.Α.
Δωρεάν CD με τον Καιάδα να ψέλνει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας
:bawl:
MG-KTiNoS
20/09/2013, 08:46
προχτέ πιάσανε ένα γειτονάκι μου, καλό παιδί (αλλά πανέξυπνο δεν το λες) και του τα πανε στα νέτα και τα σκέτα...
-Υπογράφεις ότι είσαι συμπαθούντας και μεροκάματο κάθε μέρα.
Αυτό στο χωριό μου το λένε
ΡΟΥΣΦΕΤΙ
pipe_smoker
20/09/2013, 09:01
Στο κοινοβουλιο πρεπει να εκπροσωπουνται ολες οι ιδεολογιες και οι αποψεις ,ακομη και οι πιο ακραιες ακομη και η χ.α.Ετσι ειναι η δημοκρατια.
Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία. Νοοτροπία είναι.
Και όχι, δε χωράει σε καμία δημοκρατία (γιατί ούτε και η δημοκρατία χωράει μέσα στο φασισμό), δε χωράει σε κανένα κοινοβούλιο, δε χωράει σε κανένα χώρο στον οποίο τηρούνται οι βασικοί κανόνες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολλώ δε μάλλον στο χώρο στον οποίο πρέπει να πρεσβεύονται και να προωθούνται όσο σε ελάχιστους άλλους.
Ο φασισμός δε χωράει σε κανένα χώρο!
Χωράει μόνο σε κανά υπόγειο που θα μαζευτούν οι φασίστες να πουν τις μαλακίες τους και να κοιτάνε την αφίσα με τη σβάστικα και τα καμμένα πτώματα στον τοίχο.
Ούτε πρέπει ούτε κι επιτρέπεται τον 21ο αιώνα να εκπροσωπούνται απόψεις περί ανωτερότητας της μίας φυλής έναντι της άλλης, περί του ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια και μάλιστα μεταδοτική, περί παρεξηγησιμότητας του Αδόλφου ως ιστορικό πρόσωπο και ένα κάρο άλλες επικίνδυνες μαλακίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Συνέλθετε ορισμένοι.
pipe_smoker
20/09/2013, 09:04
προχτέ πιάσανε ένα γειτονάκι μου, καλό παιδί (αλλά πανέξυπνο δεν το λες) και του τα πανε στα νέτα και τα σκέτα...
-Υπογράφεις ότι είσαι συμπαθούντας και μεροκάματο κάθε μέρα.
ΡΟΥΣΦΕΤΙ
Κάτσε να ανέβει λίγο ακόμα το ποσοστό και να δεις πώς θα αλλάξει η πρόταση που θα κάνουν στο επόμενο γειτονάκι σου.
Αυτό στο χωριό σου θα το λένε
ΕΚΒΙΑΣΜΟ
ΡΟΥΣΦΕΤΙ
Λάθος ....αυτό λέγεται προσηλυτισμός.....και το απαγορεύει και το σύνταγμα....:lol:
δυο τα λυπηρα
-ακομα και να αποδειχτει οτι υποκινει και ολοκληρωνει τετοιες ενεργειες, βασει συνταγματος ΔΕΝ μπορουν να την διωξουν απο την βουλη. :eek: (τοσο βολικα τα εχουν φτιαξει)
-και υπαρχει μια μεγαλη πλειοψηφια πολιτων που περιμενει τις εκλογες για να κανει την κινηση του για το καλο του τοπου :confused: (γιατι υπαρχει κατι αξιολογο τωρα πια;;))
AristidisZ
20/09/2013, 09:24
-ακομα και να αποδειχτει οτι υποκινει και ολοκληρωνει τετοιες ενεργειες, βασει συνταγματος ΔΕΝ μπορουν να την διωξουν απο την βουλη. :eek: (τοσο βολικα τα εχουν φτιαξει)
μπορούν να πετάξουν όλους τους βουλευτές έξω όμως ;)
μπορούν να πετάξουν όλους τους βουλευτές έξω όμως ;)
σωστος.
ομως δεν τους συμφερει πιστευω
MG-KTiNoS
20/09/2013, 09:34
δυο τα λυπηρα
-και υπαρχει μια μεγαλη πλειοψηφια πολιτων που περιμενει τις εκλογες για να κανει την κινηση του για το καλο του τοπου :confused: (γιατι υπαρχει κατι αξιολογο τωρα πια;;))
Άμα αρχίσει και τους ψάχνει το κράτος δεν θα μείνουν και πολλοί εξώ.... για να πάνε και στη βουλή.
:D
Ο τόπος χάνει ΚΑΙ το τελυεταίο τρένο!
:(