View Full Version : HABEMUS PAPAM 2
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
paramedic
29/06/2015, 09:30
Εδώ μας πήρε 400 χρόνια να κάνουμε επανάσταση απέναντι στους κατακτηκές που τους είχαμε και στην χώρα μας θα τόλμαγε ποτέ ο Έλληνας με το Samung S6 και την BMW να σηκώσει κεφάλι? Α ρε Κάλβο καλα τα έλεγες εσύ αλλά που να ήξερες οτι ο Έλληνας θα γούσταρε να είναι μια ζωή ραγιάς!! Κατσε πάλι στον καναπέ σου Έλληνα, πάρε και εναν ύπνο την ώρα που πηδάνε εσένα , την μάνα σου, την αδερφή σου, την κόρη σου κλπ.
amyroukai
29/06/2015, 09:32
δεν την καναμε εμεις ακριβως, απ' εξω ηρθε και δαυτη αλλα συμφεροντα εξυπηρετωντας...
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 09:45
δεν την καναμε εμεις ακριβως, απ' εξω ηρθε και δαυτη αλλα συμφεροντα εξυπηρετωντας...
Σιωπή αρνητή της ένδοξης ιστορίας μας!!! Πόσες φορές πρέπει να τα πούμε; Το 1821 διώξαμε τους Τούρκους μόνοι μας, στους Βαλκανικούς θριαμβεύσαμε μόνοι μας, το 1940 πετάξαμε τους Ιταλούς μόνοι μας στη θάλασσα, η Παπαρίζου το- πότε δεν θυμάμαι- τους πήρε τα στρίνγκ μόνη της!!! Στις Θερμοπύλες χάσαμε επειδή μας πρόδωσε στους Πέρσες ο Εφιάλτης, την Πόλη την χάσαμε γιατί άφησαν την Κερκόπορτα ανοιχτή, η Μ. Ασία χάθηκε γιατί μας πούλησαν οι ξένοι, την Κύπρο τη χάσαμε γιατί μας πούλησαν οι Αμερικάνοι, την Ελλάδα θέλουν να την εξαφανίσουν οι Εβραίοι, οι Μπίλντεμπεργκ, ο Κίσιντζερ, οι Ιλουμινάτι και το κακό συναπάντημα γιατί μας φοβόνται, στη Eurovision μας κάνει πόλεμο το σκανδιναβικό λόμπι, γνωστά είναι αυτά, μην τα ξαναλέμε...
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 09:49
Εδώ μας πήρε 400 χρόνια να κάνουμε επανάσταση απέναντι στους κατακτηκές που τους είχαμε και στην χώρα μας θα τόλμαγε ποτέ ο Έλληνας με το Samung S6 και την BMW να σηκώσει κεφάλι? Α ρε Κάλβο καλα τα έλεγες εσύ αλλά που να ήξερες οτι ο Έλληνας θα γούσταρε να είναι μια ζωή ραγιάς!! Κατσε πάλι στον καναπέ σου Έλληνα, πάρε και εναν ύπνο την ώρα που πηδάνε εσένα , την μάνα σου, την αδερφή σου, την κόρη σου κλπ.
Ο Έλληνας πήδηξε ποτέ κάποιον, τη μάνα κάποιου, την αδερφή κάποιου, τον γιο κάποιου;...
paramedic
29/06/2015, 09:50
Και όταν ξεκίνησε έγινε για να πάρουν κάποιοι οπλαρχηγοί οικόπεδα και όχι για την ελευθερία να προσθέσω. Άρα καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.
paramedic
29/06/2015, 09:51
Ο Έλληνας πήδηξε ποτέ κάποιον, τη μάνα κάποιου, την αδερφή κάποιου, τον γιο κάποιου;...
Πολυ παλιά αλλά δεν ήταν Έλληνας, είχαν τοπικές ονομασίες τότε.
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 09:58
Πολυ παλιά αλλά δεν ήταν Έλληνας, είχαν τοπικές ονομασίες τότε.
Να ρωτήσω και το γιατί τότε πήδαγε αυτός άλλους και άλλες και δεν πήδαγαν τον ίδιο;
paramedic
29/06/2015, 10:08
Να ρωτήσω και το γιατί τότε πήδαγε αυτός άλλους και άλλες και δεν πήδαγαν τον ίδιο;
Άλλαι εποχαί εκείναι. Άλλα ήθη, έθιμα, παραδόσεις, πεποιθήσεις, πιστεύω, σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν ήταν μεμπτές κλπ κλπ.
RaGe_Raptor
29/06/2015, 10:08
Η γενικότερη εικόνα που αντιλαμβάνομαι είναι η εξής:
Είμαστε καμικάζι αυτοκτονίας που απειλούμε να τα τινάξουμε όλα στον αέρα... Κι αυτό είναι η διαπραγματευτική μας τακτική...
Ο καμικάζι κάνει τεράστια ζημιά μα ο ίδιος κονιορτοποιείται....
Αυτό εννοούσε ο Αλέξης όταν έλεγε ότι θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές;;;
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 10:21
Άλλαι εποχαί εκείναι. Άλλα ήθη, έθιμα, παραδόσεις, πεποιθήσεις, πιστεύω, σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν ήταν μεμπτές κλπ κλπ.
Δεν ήταν το αρχέγονο θέμα ποιος ήταν ο ισχυρός και ποιος ο ανίσχυρος δηλαδή;...
paramedic
29/06/2015, 10:31
Οχι πάντα αλλά το κλου της υπόθεσης αυτό είναι μια ζωή. Αλλά απο την άλλη η ιστορία μας έχει δείξει οτι ο ανίσχυρος κάποια στιγμή αποκτά τόλμη ξέρεις.
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 10:36
Οχι πάντα αλλά το κλου της υπόθεσης αυτό είναι μια ζωή. Αλλά απο την άλλη η ιστορία μας έχει δείξει οτι ο ανίσχυρος κάποια στιγμή αποκτά τόλμη ξέρεις.
Αρκεί η τόλμη να μη βασίζεται στον αέρα αλλά στη γη, ελπίζω να μη διαφωνείς σε αυτό...
paramedic
29/06/2015, 10:46
Αρκεί η τόλμη να μη βασίζεται στον αέρα αλλά στη γη, ελπίζω να μη διαφωνείς σε αυτό...
Δεν διαφωνώ φυσικά αλλά εκεί που εγώ βλέπω αέρα μπορεί εσύ να βλέπεις γή και το αντίθετο. Εχω γράψει η εδώ ή στο άλλο θέμα οτι ο καθένας έχει διαφορετικό πορτοφόλι και συμφέροντα οπότε λογικό είναι να βλέπει και απο διαφορετική πλευρά τα πράγματα.
gixxerman δεν το βλέπω σαν καμικάζι την φάση αλλά σαν παιχνίδι chicken ναι το βλέπω οτι το κάνουν. Και σε αυτό το παιχνίδι ο ένας πάντα μπλοφάρει και ο άλλος είναι έτοιμος για όλα ευτυχώς η δυστηχώς πάλι ανάλογα με την προοπτική του καθενός.
επειδή έχω βαρεθεί να ακούω για τη "Προστασία του τουρισμού μας", και να "προστατεύσουμε το Εθνικό προιόν" και ο μονάκριβος Τουρισμός μας κτλ κτλ
εάν όντως ο Τουρισμός μπρούσε να βοηθήσει μια χώρα να πάει καλά, τότε η Ισπανία θα ήταν οικονομικά η πρώτη χώρα στο κόσμο.
τα τελευταία χρόνια έχει βουλιάξει απο τουρίστες όλους τους μήνες του χρόνου με ελάχιστη εποχικότητα σε όλα τα επίπεδα (παραθεριστικός, συνεδριακός, πολιτιστικός, urban, αθλητικός κτλ κτλ). μιλάμε για τεράστια νούμερα τουριστικής δαπάνης, με μεγάλες Εθνικές, Περιφερειακές και Τοιπκές Επενδύσεις, με τρελό μάρκετιγκ και branding
ε και? η οικονομία της είναι στο ναδίρ και η ανεργία σχεδόν σαν τη δικιά μας.
ο τουρισμός είναι αποτελεσματικός μόνο σε σε μικρά κρατίδια όπου το 95% είναι σερβοτόροι, μάγειρες και μασούς και το υπόλοιπο ντόπιοι ιδιοκτήτες.
εσείς και ο Τουρισμός σας
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 10:51
Δεν διαφωνώ φυσικά αλλά εκεί που εγώ βλέπω αέρα μπορεί εσύ να βλέπεις γή και το αντίθετο. Εχω γράψει η εδώ ή στο άλλο θέμα οτι ο καθένας έχει διαφορετικό πορτοφόλι και συμφέροντα οπότε λογικό είναι να βλέπει και απο διαφορετική πλευρά τα πράγματα.
Το δεύτερο το έχω γράψει κι εγώ, για το πρώτο φυσικά και παίζει να έχουμε διαφορετική οπτική, από τη στιγμή που δεν προσπαθήσεις να με πείσεις ότι επειδή βλέπεις γη ή αέρα πρέπει να δω κι εγώ το ίδιο όλη αυτή η ανταλλαγή απόψεων είναι εποικοδομητικότατη από μεριάς μου. :wave2:
επειδή έχω βαρεθεί να ακούω για τη "Προστασία του τουρισμού μας", και να "προστατεύσουμε το Εθνικό προιόν" και ο μονάκριβος Τουρισμός μας κτλ κτλ
εάν όντως ο Τουρισμός μπρούσε να βοηθήσει μια χώρα να πάει καλά, τότε η Ισπανία θα ήταν οικονομικά η πρώτη χώρα στο κόσμο.
τα τελευταία χρόνια έχει βουλιάξει απο τουρίστες όλους τους μήνες του χρόνου με ελάχιστη εποχικότητα σε όλα τα επίπεδα (παραθεριστικός, συνεδριακός, πολιτιστικός, urban, αθλητικός κτλ κτλ). μιλάμε για τεράστια νούμερα τουριστικής δαπάνης, με μεγάλες Εθνικές, Περιφερειακές και Τοιπκές Επενδύσεις, με τρελό μάρκετιγκ και branding
ο τουρισμός είναι αποτελεσματικός μόνο σε σε μικρά κρατίδια όπου το 95% είναι σερβοτόροι, μάγειρες και μασούς και το υπόλοιπο ντόπιοι ιδιοκτήτες.
Φιλέ spyro εδώ κανείς λάθος. Ή οικονομία της Ισπανίας εξαρτιόταν για χρόνια από τη βαριά βιομηχανία της. Ήταν μια άκρως βιομηχανική χώρα αλλά δυστυχώς ή βιομηχανία της δεν άντεξε την τεχνολογική ανάπτυξη της βιομηχανίας των βαυαρών..
MG-KTiNoS
29/06/2015, 10:56
και μια πουταναφέραμε....
Κοίτα μια λίστα με τα πιο ζημιάρικα αμάξια από Αγγλία.
(κάτω από 35000)
1 Μίνι
2 BMW
μα καλά λέω τα άλφα????
Από τα πιο καλά βλέπω ...
Νόμιζα ότι τα Νεφελίμ αλλά τελικά είναι ο Αλί Μπαμπα και τα 40 λαμόγια....
:rotflmao:
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 10:57
Το έχω γράψει παλιά, εάν πας στην Ιταλία τότε θα καταλάβεις ότι δεν έχουμε βιομηχανία αλλά βιοτεχνία της κακιάς ώρας...
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 11:00
και μια πουταναφέραμε....
Κοίτα μια λίστα με τα πιο ζημιάρικα αμάξια από Αγγλία.
(κάτω από 35000)
1 Μίνι
2 BMW
μα καλά λέω τα άλφα????
Από τα πιο καλά βλέπω ...
Νόμιζα ότι τα Νεφελίμ αλλά τελικά είναι ο Αλί Μπαμπα και τα 40 λαμόγια....
:rotflmao:
Και πρώτο στη λίστα το τσέχικο Skoda του γερμανικού ομίλου ΦάουΒε και όχι για ένα μόνο χρόνο...
E, ε, ε, εγώ κύριε το 1988 καρφίτσωσα ένα Ολλανδάκι...........
maniatiakos
29/06/2015, 11:38
Το έχω γράψει παλιά, εάν πας στην Ιταλία τότε θα καταλάβεις ότι δεν έχουμε βιομηχανία αλλά βιοτεχνία της κακιάς ώρας...
60 εκατομμύρια επισκέπτες μόνο η Βενετία το 2014..
Μη μιλήσουμε για Β.Ιταλία που το καλοκαίρι έχει μοτοσυκλετιστές-ποδηλάτες απ' όλο τον κόσμο και το χειμώνα τους σκιερ κλπ...
Α, και τα 20εκ το '14 ήταν ψιλοπλασματικά, όποιος ασχολείται με τον κλάδο το ξέρει.
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 11:53
60 εκατομμύρια επισκέπτες μόνο η Βενετία το 2014..
Μη μιλήσουμε για Β.Ιταλία που το καλοκαίρι έχει μοτοσυκλετιστές-ποδηλάτες απ' όλο τον κόσμο και το χειμώνα τους σκιερ κλπ...
Α, και τα 20εκ το '14 ήταν ψιλοπλασματικά, όποιος ασχολείται με τον κλάδο το ξέρει.
Κι έξω από τον κλάδο να είσαι μπορείς να πάρεις μια πρέφα... Βούλιαξε η Μύκονος και η Σαντορίνη και κάτι έγινε, στη Σύρο πάλι ας πούμε κλαίγανε με μαύρο δάκρυ.
spyrakos35
29/06/2015, 11:54
είσαι ο μπαμπάς του γερούν μήπως????? :uplate:
:bawl:
είσαι ο μπαμπάς του γερούν μήπως????? :uplate:
:bawl:
Λές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
dimmie_72
29/06/2015, 12:46
ρε γμτ, μέσα σ'όλα αυτά έχουν πάψει να παίρνουν τηλ. οι εισπραχτικές! Ανησυχώ... είναι καλά τα παιδιά, μήπως έπαθαν κάτι; :bawl:
spyrakos35
29/06/2015, 12:52
Λές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:lol:
337903
MG-KTiNoS
30/06/2015, 00:20
Σήμερα έγινε νέο ρεκόρ πώλησης βιάγκρα.
22 κουτιά των τεσσάρων (ένας πελάτης)
Πανηγύριζαν στην εταιρία !
Α και μετρητής....
Για τις δύσκολες μέρες που θα ρθουν....
:(
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 08:33
Α και μετρητής....
Τελικά όλο και περισσότερος κόσμος πείθεται κάθε μέρα ότι θα πηδήξουμε Ευρώπη και οικονομικό σύμπαν και προετοιμάζεται καταλλήλως...
spyrakos35
30/06/2015, 08:36
Τελικά όλο και περισσότερος κόσμος πείθεται κάθε μέρα ότι θα πηδήξουμε Ευρώπη και οικονομικό σύμπαν και προετοιμάζεται καταλλήλως...
καλά, μην ορκίζεσαι.... μπορεί να το θέλει για τον πηδηχτή..... :lol:
patsavour
30/06/2015, 09:33
Α και μετρητης
ωχ το ματι μου
συγνωμη για την παρεμβαση
το σωστο στην δημοτικη ειναι -με μετρητα η στην καθαρευουσα τοις μετρητοις
Α και μετρητής....
o κυριαρχος λαος θα ηταν......ετοιμαζεται για το μεγαλο....πηδημα.!!!
Bob_o_mastoras
30/06/2015, 12:11
o κυριαρχος λαος θα ηταν......ετοιμαζεται για το μεγαλο....πηδημα.!!!
:bawl::lol:
Α και μετρητής....
Ρε μλκ και τα δίνεις έτσι αβίαστα, να τα πάρει όλα μαζί από την σύγχυσή του ο άνθρωπος και να μην κλείνει το κασόνι μετά.
Bob_o_mastoras
30/06/2015, 12:42
Ρε μλκ και τα δίνεις έτσι αβίαστα, να τα πάρει όλα μαζί από την σύγχυσή του ο άνθρωπος και να μην κλείνει το κασόνι μετά.
Θα κανουν μια τρυπα στο επιμαχο σημειο.. ;) (αμα εισαι μαστορας ρε γμτ.. :D)
thunder ace
30/06/2015, 13:17
τι γραφετε ρε πστη μου!!!!!χρονιαρες μερες.
:rolleyes::a31::a31:
MG-KTiNoS
30/06/2015, 16:50
γιατρός είναι....
Την πολύ πικρή αλήθεια....
Nostradamus
30/06/2015, 20:33
:uplate::bawl::bawl:
wthanasis
01/07/2015, 22:35
ωχ το ματι μου
συγνωμη για την παρεμβαση
το σωστο στην δημοτικη ειναι -με μετρητα η στην καθαρευουσα τοις μετρητοις
Όχι ρε συ, σωστά μιλάει.
Ο άλλος πήρε τα βιάγκρα και επιπλέον έναν μετρητή για να δει πού μπορεί να φτάσει με 4 κουτιά.....;)
Nikol1979
02/07/2015, 02:31
Ρε παιδια, μη με πυροβολησετε ομως, μια χαρα δεν ειμαστε και με κλειστες τις τραπεζες?
Φαι και τσιγαρα, μεχρι να τελειωσουν αυτα που υπηρχαν στο πορτοφολι, μετα θα αρχισω να ξεπαγωνω οτι εχει η καταψυξη απο περυσι (κατι αρνια/τραγους που μου χε φερει ο πρωην ο βοσκος), αμα τελειωσει και η βενζινη αλλο γεμισμα δεν εχει, θα ξεκουρασω και το παπι και θα κανω τα ραντεβου με τα ποδια να σφιξουν και διαφορα, ερχονται λογαριασμοι και τους βαζω στο σπιτι και ουτε μπαινω στον κοπο να τους ανοιξω, νοικι επισης δεν θα πληρωσω, ησυχασε και το κεφαλι μας στο γραφειο απο το ΦΡΡΡΡΡΡΡΡ των αναληψεων απο το ατμ που συστεγαζομαστε (εβαλα ενα χαρτι στην οθονη που λεει EMPTY με ενα χαμογελο απο κατω).............
Ρε παιδια, μη με πυροβολησετε ομως, μια χαρα δεν ειμαστε και με κλειστες τις τραπεζες?
Φαι και τσιγαρα, μεχρι να τελειωσουν αυτα που υπηρχαν στο πορτοφολι, μετα θα αρχισω να ξεπαγωνω οτι εχει η καταψυξη απο περυσι (κατι αρνια/τραγους που μου χε φερει ο πρωην ο βοσκος), αμα τελειωσει και η βενζινη αλλο γεμισμα δεν εχει, θα ξεκουρασω και το παπι και θα κανω τα ραντεβου με τα ποδια να σφιξουν και διαφορα, ερχονται λογαριασμοι και τους βαζω στο σπιτι και ουτε μπαινω στον κοπο να τους ανοιξω, νοικι επισης δεν θα πληρωσω, ησυχασε και το κεφαλι μας στο γραφειο απο το ΦΡΡΡΡΡΡΡΡ των αναληψεων απο το ατμ που συστεγαζομαστε (εβαλα ενα χαρτι στην οθονη που λεει EMPTY με ενα χαμογελο απο κατω).............
Ε ναι μωρέ, έτσι κι αλλιώς το είπε κι ο Παλαβίτσας. Θα συνηθίσουμε... (http://www.iefimerida.gr/news/214616/sok-apo-lapavitsa-o-laos-synithizei-ta-capital-controls) :cry:
Εξάλλου, πως κάνουμε έτσι κι εμείς; Συμβαίνουν αυτά, τι το κάνουμε θέμα... (http://www.thestival.gr/society/item/178922-dioikitis-ika-se-dimosiografous-ayta-symbainoyn-me-tis-syntakseis-min-to-kanete-thema) :cry::cry::cry:
Κλεμμενο απο αλλου:
Δεν ειναι στα μουσικα μου ακουσματα
αλλα πιστευω οτι ο στιχος εχει μεγαλη απηχηση σημερα
αφιερωμενο σε ΟΛΑ τα πολιτικα κομματα.
ιδια σκ@τ@ ολοι.
https://www.youtube.com/watch?v=oLv7nNdiqJE
ο Παλαβίτσας. Θα συνηθίσουμε... (http://www.iefimerida.gr/news/214616/sok-apo-lapavitsa-o-laos-synithizei-ta-capital-controls)
τον ειδα χτες βραδυ στην τν,
περα απο το εξοφθαλμο παθολογικο του προβλημα, ο τυπος εχει ξεπεραστει απο την ιστορια για δεκαετιες....
ηταν ολοφανερο οτι ονειρο του ειναι να εγκαθιδρυσει το 4 σταδιο της θεωρια του καρλ μαρξ.....εχαντας ταυτοχρονα την καβατζα των 2.5 εκ λιρων (3,5 εκ ευρω περιπου) στο Λονδινο.
ΑΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.....ετσι το ξερω και γω το ποιημα....
θες να αλλαξουμε θεσεις, να ξυπνας εσυ το πρωι απο τις 6, και να γινω εγω υπουργος;
Nikol1979
03/07/2015, 19:52
Έβαλα Καινουριο χαρτάκι στο μηχάνημα "άδειο- no money" με χαμόγελο σημερα και είχε μεγάλο σουξέ, 500 φωτογραφίες το πήρανε....αμα το δειτε στο φβ με μωβ και πορτοκαλί μαρκαδόρο, το δικο μου ειναι να ξέρετε!
Κατα τα αλλα, δεν ξερω για σας, αλλα ελπιΖω οι αναποφάσιστοι να κανουν την έκπληξη.............
amyroukai
03/07/2015, 20:44
ποιος κρητικος βουλευτης εβαλε λυτους και δεμενους και μετεφερε ενα μυριο στη γαλλια, μαθαμε τελικα;
ποιος κρητικος βουλευτης εβαλε λυτους και δεμενους και μετεφερε ενα μυριο στη γαλλια, μαθαμε τελικα;
Αν το έκανε θα πέρασε από την ειδική επιτροπή. Προφανώς θα επικαλέσθηκε εθνικό συμφέρον ή ανθρωπιστικούς λόγους, π.χ. για να αγοράσουν φάρμακα οι φτωχοί Γάλλοι :p
andreaspetr
04/07/2015, 02:02
Έβαλα Καινουριο χαρτάκι στο μηχάνημα "άδειο- no money" με χαμόγελο σημερα και είχε μεγάλο σουξέ, 500 φωτογραφίες το πήρανε....αμα το δειτε στο φβ με μωβ και πορτοκαλί μαρκαδόρο, το δικο μου ειναι να ξέρετε!
Κατα τα αλλα, δεν ξερω για σας, αλλα ελπιΖω οι αναποφάσιστοι να κανουν την έκπληξη.............
ειναι οντως αδειο ??
amyroukai
04/07/2015, 09:03
Αν το έκανε θα πέρασε από την ειδική επιτροπή. Προφανώς θα επικαλέσθηκε εθνικό συμφέρον ή ανθρωπιστικούς λόγους, π.χ. για να αγοράσουν φάρμακα οι φτωχοί Γάλλοι :p
Το δημοσίευμα εγραφε οτι επικαλέστηκε αγορά φωτοβολταϊκών...
Ο σε κης θα τελειώνει. Κλαπαρχιδάκης;
amyroukai
04/07/2015, 09:52
ειναι οντως αδειο ??
Όχι, τους τρολάρει η Νικόλ για να της μείνουν τα λεφτά.
Nikol1979
04/07/2015, 10:42
Όχι, τους τρολάρει η Νικόλ για να της μείνουν τα λεφτά.
Το τι καλοπιασμα εχουμε ρίξει με τη συνάδελφο στη σεκιουριτυ που ερχεται (οταν ερχεται ) να το γεμίσει, δε λεγεται...."καλώς τα παιδιά, να φτιάξουμε καφεδάκι,Καινουριο κούρεμα ειναι αυτο;" Κτλ κτλ.....ΤΙΠΟΤΑ.......
Ναι ρε συ, δε λεω το αντιθετο.
Εχω την εντυπωση οτι ο κοσμος ακομα δεν εχει καταλαβει τι ψηφισε με το ΟΧΙ και οτι δεν ειχε κανενα νοημα η οποια ψηφος. Μιλαμε για προβλεψη αναδιαρθρωσης του χρεους στα πλαισια της συμφωνιας του 2012 και χθες, ο αντιπροεδρος της κομισιον δηλωσε οτι αυτο δεν εχει κανενα νοημα γιατι η συμφωνια εκεινη εληξε στις 30/6.
Ο,τι γινεται αυτες τις μερες, επρεπε να ειχε γινει τον Ιανουάριο. Ολα ομως. Τωρα ειναι αργα.
+990
ΟΚ....
Με ΝΑΙ 10-12 δις
Με ΟΧΙ 10-12 δις
Αλλά φτάνει πια με τον σκληρό ρεαλισμό, το καταλάβαμε (όσοι δεν το ξέραμε) ότι θα τον πιούμε, δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε τόσες φορές.
Κι αφού πάλι υφεσιακά μέτρα θα λάβουμε, πάλι σε 2-3 χρόνια θα ειμαστε στην ίδια και χειρότερη κατάσταση.
Οι τράπεζες δεν θα ορθοποδήσουν πλέον ποτέ. Οι καταθέσεις δεν ξαναγυρίζουν πίσω (σύντομα τουλάχιστον).
Οπότε τι; Εξω απο ΕΕ και πείνα, ή μέσα στην ΕΕ και να βάλουν μυαλό τα ζώα τα δικά μας και της ΕΚΤ/Κομισιόν/ΔΝΤ κλπ και να μας βάλουν σε αναπτυξιακή τροχιά;
Αλλά βαρέθηκα να βλέπω κι εδώ μέσα δάχτυλα να κουνιούνται και να στέλνουμε αδιάβαστους Νομπελίστες οικονομολόγους.
ναι, άρχοντα μου. Αρκεί να συμφωνήσουν πρώτα, ναι? Γιατί υπάρχει η εκδοχή του Στίγλιτς να μην δεχθούμε τίποτα, του Κρούγκμαν που λέει πείτε όχι, αλλά θα είναι κόλαση αν βγείτε απ΄το €, και του Πισσαρίδη που λέει ναι.
Νομπελίστες και οι 3. Διάλεξε και πες μου.
ναι, άρχοντα μου. Αρκεί να συμφωνήσουν πρώτα, ναι? Γιατί υπάρχει η εκδοχή του Στίγλιτς να μην δεχθούμε τίποτα, του Κρούγκμαν που λέει πείτε όχι, αλλά θα είναι κόλαση αν βγείτε απ΄το €, και του Πισσαρίδη που λέει ναι.
Νομπελίστες και οι 3. Διάλεξε και πες μου.
Δεν έχω εγώ να διαλέξω κάτι... Είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα. Άλλοι πρέπει να τα διαβάσουν και ν' αποφασίσουν.
Εγώ, πάντως, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα βγούμε από €.
Αλλά βαρέθηκα να βλέπω κι εδώ μέσα δάχτυλα να κουνιούνται και να στέλνουμε αδιάβαστους Νομπελίστες οικονομολόγους.
Ναι, αλλά υπάρχει και αυτό που λέει
Those who can't do, teach...
Cpt. Haddock
07/07/2015, 12:04
Δεν έχω εγώ να διαλέξω κάτι... Είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα. Άλλοι πρέπει να τα διαβάσουν και ν' αποφασίσουν.
Εσενα εβαλαν να διαλεξεις ομως με το δημοψηφισμα ;)
10 μερες χαμενες (για να μην πω 5 μηνες).
+990
το quote συμπεριλαμβάνει και την απάντηση του cpt στην οποία συμφώνησες.
Ερώτηση από φίλη και συνεργάτιδα που διαβάζουμε μαζί τις οικονομικές αναλύσεις σας εδώ στο μοτό
Λέει:
"Έχω την αίσθηση λοιπόν ότι δεν ήταν και τόσο "τίποτα" το δημοψήφισμα γιατί δεν υπάρχει μόνο το οικονομικό κομμάτι ανεξάρτητα από το πολιτικό.
Είναι και λίγο πολιτικό το θέμα γιατί όλοι αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις είναι πρωτίστως πολιτικοί κι ενδιαφέρονται να ξανα-εκλεγούν και να οικονομήσουν (γιατί βγάζουν χρήμα από την πολιτική, επαγγελματίες πολιτικοί είναι άλλωστε μην το ξεχνάμε).
Επίσης ήταν φανερό πως δεν ήθελαν Τσίπρα αλλά προτιμούσαν μια κυβέρνηση τεχνοκρατών (πρόσφατες δηλώσεις Σούτς) όπως οι προηγούμενες, για να υπογράψουν χωρίς πολλά πολλά την συμφωνία και μετά να πάμε σε εκλογές. Εδώ δυσκόλεψαν τα πράγματα."
Θα επηρεάσει αυτό την πορεία των συνομιλιών??
Cpt. Haddock
07/07/2015, 12:20
[...]
Οχι.
Οχι.
http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-ellada/45/265770/der-spiegel-o-tsipras-apofasise-na-ginei-igetis
...
προφανέστατα!
άγνωστο προς ποια κατεύθυνση όμως
Cpt. Haddock
07/07/2015, 12:39
http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-ellada/45/265770/der-spiegel-o-tsipras-apofasise-na-ginei-igetis
Απο την αλλη....
338268
Αδιαφορο για τους εξω τι αποφασισε να γίνει ο ΑΤ στο εσωτερικό της χώρας. Στο εξωτερικό είναι καμμένο χαρτί, και μάλλον οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί.
Σε οποιαδήποτε πραγματικότητα, ο αδύναμος μπορεί να διαπραγματευτεί όρους, αλλά δεν μπορεί να επιβάλλει τους όρους. Δεν κρύβω την έκπληξη μου βέβαια, οτι σημαντικό μέρος του κόσμου και της κυβέρνησης θεωρούν πως είμαστε εμείς οι νικητές.
http://www.ansa.it/english/news/2015/07/07/tsipras-to-ask-for-7-bn-euro-bridge-loan-sources-say-update_0c416b6e-4ded-4a61-9e7f-61177895ee97.html
*GREECE REQUESTED EU7B WITHIN NEXT 48 HOURS, ANSA SAYS
Cpt. Haddock
07/07/2015, 13:02
Τεσπα, εγω σταματαω να γραφω γιατι οπου να 'ναι θα με πουν και χουντικο...
Καλη τυχη παιδες :wave2:
http://www.ansa.it/english/news/2015/07/07/tsipras-to-ask-for-7-bn-euro-bridge-loan-sources-say-update_0c416b6e-4ded-4a61-9e7f-61177895ee97.html
*GREECE REQUESTED EU7B WITHIN NEXT 48 HOURS, ANSA SAYS
ΔΕν ξερω τι σημαίνει αυτό αλλα τα λες τόσο γλυκα, καρδουλίνι μου...:a07::kiss:
+990
Good luck
+1 C'est moi ...
ασε τους ανθρωπους που δεν ξερουν να εκφραστουν καταλληλα.
Τι έγινε ρε μαγκες..????:eek:
Ομαδική αποχώρηση των μυστών της απόλυτης αλήθειας..???
Βασικά δεν υπάρχει κανένας μυστικισμός, ούτε διαβάζει κανείς εντόσθια εκτός και είναι για κοκορέτσι. :p
θα αποχωρησεις Αντουαν;
wthanasis
07/07/2015, 13:48
:lol: :lol: :lol:
Έτσι και αλλιώς ότι και να λέμε εδώ από υποθέσεις, το θέμα είναι τι προτάσεις έχουμε να κάνουμε εμείς και τι θα πουν αυτοί (οι υπουργοί στο γιούρογκρουπ).
Τα έχουν πράγματι ''πάρει'' με τη πάρτη μας; Σλοβάκοι, Ολλανδοί κλπ, ή είναι και αυτό στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης;
Ο Σόϊμπλε λέει κούρεμα απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, αλλού διάβασα ότι ένα από τα ''χαρτιά'' της διαπραγμάτευσης μας είναι η έκθεση του ΔΝΤ για κούρεμα του χρέους 30%.
Έχει γίνει πολυμίξερ το μυαλό μου. 338272
Bob_o_mastoras
07/07/2015, 13:59
Eγω λεω κουρεμα 99,9% και να τους δωσουμε τιποτα ψιλα να πιουν καμια μπυρα στην υγεια μας!
ΟΚ λοιπόν γουί πουτς ιτ όπως αναφέρθηκε σε παλιότερα πόστ. Απλά περιμένουμε να δούμε πόσο βαθιά θα μπει.
Αρε πστ μπουλμοντ που καρφίτσωνες τότε το Ολανδάκι και μας εκδικείται τώρα το σόι του.
blackbusa
07/07/2015, 14:54
μια μόνο ερώτηση για όποιον μπορεί/ξέρει να απαντήσει...αφού αποδεδηγμένα η Ελλάδα εχει χρεοκοπήσει και έχει και ενα χρέος μη βιώσιμο για ποιον λόγο ντε και κάλα και με το στανίο να θέλουν να σε σώσουν?
paramedic
07/07/2015, 14:58
'Ελα μου ντέ? Αφού δεν τους νοιάζει αν φύγουμε απο το € γιατί τόσος κόπος για το τίποτα? Αν δεν τους ένοιαζε λογικά δεν θα έκαναν καν eurogroup, συνόδους κορυφής κλπ κλπ.
Πραγμαιτικά αν γνωρίζουμε το 1% της αλήθειας και απο τις 2 πλευρές θα είναι θαύμα.
Δεκάδες λόγοι. Από οικονομικούς, μέχρι γεωπολιτικούς, μέχρι ό,τι θες. Δε μπορείτε να φανταστείτε, αλήθεια; Σίγουρα δεν είναι επειδή νοιάζονται για το καλό μας.
paramedic
07/07/2015, 15:12
Η δική μου η απάντηση ήταν όλιγον τι ρητορική. Εννοείται οτι τα δικά τους συμφέροντα υπερασπίζονται και μόνον και σίγουρα αν πούμε πως φεύγουμε(που δεν πρόκειται να γίνει παρα μόνον αν διαλυθεί απο όλους μαζί) δεν ξέρω τι θα γίνει τότε. Επικίνδυνο το παιχνίδι που παίζουν και αυτοί και εμείς φυσικά.
el_hymador
07/07/2015, 15:18
Ok, τους άρχισε στα αρχαία και στα αρχαία και στα λατινικά ο Γλέζος... θέλω παρέμβαση ΓΑΠ που για να διασκευάσει αυτές τις δεικτικές δηλώσεις θα κάνει τη διαφορά με ένα μήνυμα ενότητας:
"Ωπα σινα σινα σιναϊναϊ, σιναναϊ γιαβρουμ σιναϊναϊ" και θα κλείσε με το πιο multicultural: "Αϊντε μαλε τσικουλατα τσικιντα τσικιτσικιτσικι ντα"
μια μόνο ερώτηση για όποιον μπορεί/ξέρει να απαντήσει...αφού αποδεδηγμένα η Ελλάδα εχει χρεοκοπήσει και έχει και ενα χρέος μη βιώσιμο για ποιον λόγο ντε και κάλα και με το στανίο να θέλουν να σε σώσουν?
Υποθέτω πως
Γιατί αν το καταφέρουν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα φανεί πανίσχυρη, όλα τα χρηματιστήρια θ' ανέβουν και θα χ#στούν στο τάλληρο.
Γιατί αφού έτσι κι αλλιώς δεχόμαστε το μισό κύμα λαθρομετανάστευσης της Ευρώπης, είναι καλύτερα για την Ευρωπαϊκή Ένωση να είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι γι αυτό, παρά να είμαστε ένα πάμπτωχο κράτος που απλά θα κάνει ό,τι κάνει σήμερα η Τουρκία (δηλ να τους μεταφέρουμε μια πόρτα παραπέρα) και να έχουν να το αντιμετωπίσουν ένα βήμα παραμέσα αυτοί.
Γιατί αν δεχτούμε το πρόγραμμα, θα τους στοιχίσει καμία 50αριά δις. Αν φύγουμε, πιθανώς να χρειαστεί να ρίξουν καμιά 500αριά για να στηρίξουν χρηματιστήρια και Ευρώ.
Γιατί ένα σημαντικό κομμάτι της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης θέλει να μείνουμε στο Ευρώ και αυτοί θέλουν να κερδίσουν και τις επόμενες εκλογές στις χώρες τους, λέγοντας πως τουλάχιστον προσπάθησαν όσο γινόταν.
Για να δείξουν και στην επόμενη χώρα που θα σκεφτεί να κάνει αίτηση πως αν αντιμετωπίσει προβλήματα θα έχουν τη διάθεση να κάνουν κάτι και γι αυτήν
Γιατί αν τύχει και πετύχει κανένα πρόγραμμα, υπάρχει μια περίπτωση να πάρουν πίσω κάποια από αυτά που μας έχουν ήδη δώσει. Αν φύγουμε, θα τα πάρουν σε 100 χρόνια και αν...
Και ίσως και για άλλους λόγους που δεν μπορώ να σκεφτώ.
θελουν ντε και καλα να μας σωσουν γιατι σε αντιθετη περιπτωση ειναι αποτυχια ολη η ευρωπη.
τους μεταναστες τους θελει η ευρωπη(οι ισχυροι),βλ.δηλωσεις του αντιστοιχου προεδρου του σεβ γερμανιας πριν κανα χρονο,ισως και λιγοτερο,εκτος αυτου τρωνε και φραγκα με το μεταστευτικο πολλοι και πολλα!!!
μας φερονται ετσι για παραδειγματισμο για να μην σηκωσουν κεφαλι(οχι οτι εμεις σηκωσαμε) και αλλοι,ιταλοι,ισπανοι που ειναι μεγαλοι καταναλωτες της υπερπαραγωγης προιοντων της γερμανιας-ολλανδιας-βελγιου-γαλλιας.
οποτε αν κανουν πισω με μας ισως παραδειγματιστουν και αλλοι(πραγματικος τους φοβος)αν απο την αλλη μας σφιξουν και γινει κανα ατυχημα grexit κλπ παλι μπερδευει το πραμα λογο εμποριου-επιδοτησεων κα,με λιγα λογια το grexit ειναι αποτυχια της ευρωπαικης κοινοτητας και σιγα σιγα θ αλλαξει το κοζι των αγορων(οχι του χρηματηστηριου).
dimmie_72
07/07/2015, 16:13
Μια ματιά στα γεωπολιτικά επακόλουθα στο μέρος Currency Risk του άρθρου. Από τις εκτιμήσεις της PIMCO, ενός από τους σημαντικότερους παγκόσμιους επενδυτικούς οίκους.
http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-06-25/pimco-says-greece-accord-near-debt-restructuring-should-follow
MG-KTiNoS
07/07/2015, 16:49
Είναι ΨΥΧΑΡΕΣ ρε οι άνθρωποι.....
Άσε που τέτοιους λεβέντες σα γκαι μας
δεν έχει ούλος ο ντουνιάς....
υγ
Λένε οι κακές γλώσσες πως μια παραδουλευτρα του Χριστοφοράκου τσάκωσε μια βαλίτσα με 2 μύρια και την έκανε για Φιλλιπίνες.
Σήμερα λέει ότι ζει σα βασίλισσα. Αυτό το χρήμα ήταν μαυρο και δεν μπορούσαν να πουν κουβέντα.
Πάντως λέει ο γιός του προδότη δεν έδειξε να τα βάφει και μαύρα για 2 ψωρομμύρια
αστικός μύθος ε?
μη το μπάρει κανείς στα σοβαρά !
:cool:
amyroukai
07/07/2015, 17:08
Δεν είναι αυτό το "Σωστό" ερώτημα. Θέλουν να σε σώσουν γιατί η Ευρώπη πρέπει να αλληλουποστηρίζεται και μπλα μπλα μπλα.
Το "σωστό" ερώτημα, που νομίζω το ξαναρώτησα στο κλειδωμένο φρεντ, είναι το γιατί ένα κράτος που ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να σε εξοφλήσει ΠΟΤΕ, συνεχίζεις και το δανείζεις. Και γιατί αφού το έχεις βάλει υπό λογιστικό έλεγχο και ψάχνεις ας πούμε το πόσους δημόσιους υπάλληλους έχει, πόσους συνταξιούχους κλπ κλπ κλπ, δεν ξάχνεις και που πάνε τα λεφτά που δάνεισες (εννοώ προμήθειες σε κάθε επίπεδο κλπ) ή δεν ελέγχεις και δεν απορρίπτεις πιθανές ζημιογόνες πωλήσεις της περιουσίας του (γκουχου οπαπ). Η πιο πιθανή (συνωμοσιολογική) εξήγηση είναι ότι με βάση το Βρεττανικό δίκαιο θα του πάρεις γη και ύδωρ και αυτό επιδιώκουν, τα λοιπά είναι ναχαμεναλέγαμε σάλτσες.
Μην τα λετε ετσι αυτα...ειπαμε οι δεικτΑΙ ειναι ακλωνητοι και ειναι προετοιμασμενοι...:lol:
Βεβαια περα απο ολα αυτα θα περιμενω και τον αγγλο στο δικο του referendum που ερχεται τι θα ψηφισει και εκει θα θελα να δω νταουλια μετα... Η περιπτωση μας ειναι βουτυρο στο ψωμι για κατι τυπους σαν τον Φαρατζ με την ρητορικη που θα ακολουθησει για να τους κάνει πλυση εγκεφάλου...
:bawl::bawl::bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=ahyE0Wj31aE
RaGe_Raptor
08/07/2015, 00:11
άντε επιτέλους ο Τσίπρας πήρε στα χέρια του αυτό που επιθυμούσε:φάκελο Grexit..(και φυσικά φταίνε οι άλλοι,αυτοί μας τον δώσανε...!!!)......ώρα για πανηγύρια στο Σύνταγμα...:a23::a20::a25:
338293
alexandrosgs
08/07/2015, 00:50
Θα έχει πολύ κακό τέλος αυτό το παλικάρι.
άντε επιτέλους ο Τσίπρας πήρε στα χέρια του αυτό που επιθυμούσε:φάκελο Grexit..(και φυσικά φταίνε οι άλλοι,αυτοί μας τον δώσανε...!!!)......ώρα για πανηγύρια στο Σύνταγμα...:a23::a20::a25:
338293
Ζητω ο κυριαρχος λοβοτομημενος λαος!!!
:eek:
Pan (dvs)
08/07/2015, 07:53
Αυτο το ΟΧΙ θα ειναι το πιο ΝΑΙ,στην ιστορια μας,απ οτι δειχνουν τα πραγματα.
Μια ματιά στα γεωπολιτικά επακόλουθα στο μέρος Currency Risk του άρθρου. Από τις εκτιμήσεις της PIMCO, ενός από τους σημαντικότερους παγκόσμιους επενδυτικούς οίκους.
http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-06-25/pimco-says-greece-accord-near-debt-restructuring-should-follow
Ενδιαφερον, σημερα η PIMCO ειναι ενας από τους σημαντικότερους παγκόσμιους επενδυτικούς οίκους.
την δευτερα που εβαλα τις δηλωσεις του νουμερο 1 της
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145776&p=2610755&viewfull=1#post2610755
ημουν ενας απαισιοδοξος, που δεν ξερει το αβαταρ του
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145776&p=2610760&viewfull=1#post2610760
και μαυραγορητης....(δικο σου ποστ που σβηστηκε)
Τι απ ολα συμβαινει τελικα...και ποιος δεν ειναι σταθερος στις αποψεις του ....
:ninja:
Μια χαρα τα εχουν πει οι Talking Heads
"watch out you might get what you're after..."
https://www.youtube.com/watch?v=hATjg5VxJag
Watch out
You might get what youre after
Cool babies
Strange but not a stranger
Im an ordinary guy
Burning down the house
Hold tight wait till the partys over
Hold tight were in for nasty weather
There has got to be a way
Burning down the house
Heres your ticket pack your bag: time for jumpin overboard
The transportation is here
Close enough but not too far, maybe you know where you are
Fightin fire with fire
Αυτο το ΟΧΙ θα ειναι το πιο ΝΑΙ,στην ιστορια μας,απ οτι δειχνουν τα πραγματα.
Μπα, αυτό το ΟΧΙ προς το παρόν παραμένει ΟΧΙ γιατί υπάρχει ακόμη ο ενθουσιασμός της νίκης και το εθνικιστικό φούσκωμα που προκάλεσε η ρητορική που το ανέδειξε.
Πιθανολογώ δε πως θα παραμείνει ΟΧΙ και για λίγο καιρό μετά την έξοδό μας (από απλώς το Ευρώ; από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση; ποιος ξέρει πια; ) στα πλαίσια του «δε γαμιούνται κι αυτοί οι Ευρωπαίοι;» και του «έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε και τίποτα να χάσουμε».
Και μπορεί να παραμείνει ΟΧΙ για λίγο περισσότερο καιρό ακόμη στις αγροτικές περιοχές που σαφώς είναι πιο αυτόνομες από τα αστικά κέντρα (τα οποία όντως αυτό το ΟΧΙ θα το αλλάξουν γρήγορα σε ΝΑΙ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τότε θα είναι εφικτό...)
Αχ Ευρώπη
Μας την φέραν οι βάρβαροι
μας πλακώσαν με δώρα
με χαντρούλες πολύχρωμες
και κουτιά κόκα κόλα
Μας την φέραν οι βάρβαροι
μας φλομώσαν στο ψέμα
μας τρελάναν στα πέναλτι
και δεν έχουμε τέρμα
Δεν μπορώ, δεν μπορώ
δεν μπορώ να τη βρω
με κομπιούτερ
και με κουμπάκια
New Wave, Jazz, Rock,
Sex, Drugs, Rock 'n' Roll
με τζατζίκι
και με σουβλάκια
Γερμανίδες τουρίστριες
που διψάνε για σπέρμα
Γιαπωνέζοι βρυκόλακες
με καλώδια στο αίμα
ξεχυθήκαν στο Σύνταγμα
από Δούρειο Ίππο
με καπνούς και με λέιζερ
και μας πιάσαν στον ύπνο
https://www.youtube.com/watch?v=xoVgiVOkdSE
30 χρονια ΜΠΡΟΣΤΑ.....λιγουρια...
Αφιερωμένο σε όσους έχουν ψευδαισθήσεις για το αν αυτή η χώρα θα αλλάξει ποτέ.
«Κλείνει ο κύκλος ενός συστήματος διαπλοκής που υπήρξε, με πελατειακές σχέσεις, επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις, εντάξεις και απεντάξεις έργων, πολιτικές παρεμβάσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ακόμη και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις για δήθεν θεομηνίες», είπε ο υπουργός περιγράφοντας το παρελθόν. Ακόμη μία αναφορά στην τοποθέτησή του που προκάλεσε αίσθηση ήταν η εξής: «Σε ομιλίες μου ήμουν σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς εάν αυτοί οι φάκελοι βγουν στη δημοσιότητα. Η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που θα τρίβει τα χέρια της ενόψει της δίκης. Δεν θα το κάνουμε, αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον φάκελο υπάρχουν αποτυπώματα. Δεν θα ξανανοίξει αυτός ο κύκλος»
http://www.efsyn.gr/arthro/kleinei-o-kyklos-toy-systimatos-diaplokis
Ή πως το κουκούλωμα σκανδάλων, και η ατιμωρησία βαφτίζεται "κλείσιμο κύκλου διαπλοκής"
Καληνύχτα :wave2:
skylaros
08/07/2015, 08:34
Και τώρα ξέρεις γιατί κράτησε 7 ώρες η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και γιατί σχεδόν όλοι δήλωσαν στήριξη στην κυβέρνηση ...
amyroukai
08/07/2015, 08:38
Δεν το έπιασα το νόημα της δήλωσης.... Τα αυγά θα κάνουν πάρτι γιατί; Λόγω της βρώμας που θα βγει για διαπλοκή μεταξύ όποιας παλαιάς κυβέρνησης και επιχειρηματιών; Λες και δεν θα κερδίσει και το δικό του κόμμα αν αποδειχτεί ότι είναι βρώμικοι μερικοί μπλεπράσινοι;
Αφιερωμένο σε όσους έχουν ψευδαισθήσεις για το αν αυτή η χώρα θα αλλάξει ποτέ.
«Κλείνει ο κύκλος ενός συστήματος διαπλοκής που υπήρξε, με πελατειακές σχέσεις, επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις, εντάξεις και απεντάξεις έργων, πολιτικές παρεμβάσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ακόμη και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις για δήθεν θεομηνίες», είπε ο υπουργός περιγράφοντας το παρελθόν. Ακόμη μία αναφορά στην τοποθέτησή του που προκάλεσε αίσθηση ήταν η εξής: «Σε ομιλίες μου ήμουν σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς εάν αυτοί οι φάκελοι βγουν στη δημοσιότητα. Η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που θα τρίβει τα χέρια της ενόψει της δίκης. Δεν θα το κάνουμε, αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον φάκελο υπάρχουν αποτυπώματα. Δεν θα ξανανοίξει αυτός ο κύκλος»
http://www.efsyn.gr/arthro/kleinei-o-kyklos-toy-systimatos-diaplokis
Ή πως το κουκούλωμα σκανδάλων, και η ατιμωρησία βαφτίζεται "κλείσιμο κύκλου διαπλοκής"
Καληνύχτα :wave2:
εεε μα ποιος να τολμήσει ν' ανοίξει - αγγίξει τον φάκελο της διαπλοκής αφού τ' αποτυπώματα όλων είναι μέσα. Ακόμα κι όσοι δεν έχουν αφήσει έως τώρα το αποτύπωμά τους,σκέφτονται να το αφήσουν στο εγγύς μέλλον.
edit
απαράδεκτο θα το έλεγα από αυτούς που ο κόσμος περίμενε περισσότερα