View Full Version : HABEMUS PAPAM 2
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Εγώ είμαι με την Ζάμπια όμως....
Άλλο το «είμαι με την Ζάμπια» και άλλο το «θέλω να γίνω Ζάμπια».
MG-KTiNoS
05/06/2015, 13:08
Άλλο το «είμαι με την Ζάμπια» και άλλο το «θέλω να γίνω Ζάμπια».
Κατ αρχήν από τη στιγμή που μπαίνεις στο γαϊτανάκι και μιλάς για πίσω.... ΑΥΤΟΜΑΤΑ.... δέχεσαι ότι υπάρχουν και εμπρός.
Έτσι είναι ο πραγματικός ρατσισμός.... Σε κάνει να τοποθετήσεις τον εαυτό σου σε μια πυραμίδα στην οποία σίγουρα δεν είσαι η κορφή.
Τώρα η Ζάμπια έχει ένα πρόβλημα που λέγετε χλομοί κώλοι, κοινώς αποικιοκράτες. Αυτοί λοιπόν πάνε εκεί, εξαγοράζουν κάτι μαύρους Χίτλερ και κάνουν τη χώρα πουτάνα.
Με λίγα λόγια με τη Ζάμπια έχεις πολύ περισσότερα κοινά απ ότι με τη Γερμανία.
tsompanis
05/06/2015, 13:27
Zιμπαμπουε ,Σομαλια και Σουδαν
δεν εχουν πληρωσει δοσεις στο ΔΝΤ λεει..!
Νταξ ,βατος ομιλος..
Περναμε ανετα.... :lol:
Cpt. Haddock
05/06/2015, 15:53
Κατ αρχήν από τη στιγμή που μπαίνεις στο γαϊτανάκι και μιλάς για πίσω.... ΑΥΤΟΜΑΤΑ.... δέχεσαι ότι υπάρχουν και εμπρός.
Έτσι είναι ο πραγματικός ρατσισμός.... Σε κάνει να τοποθετήσεις τον εαυτό σου σε μια πυραμίδα στην οποία σίγουρα δεν είσαι η κορφή.
Τώρα η Ζάμπια έχει ένα πρόβλημα που λέγετε χλομοί κώλοι, κοινώς αποικιοκράτες. Αυτοί λοιπόν πάνε εκεί, εξαγοράζουν κάτι μαύρους Χίτλερ και κάνουν τη χώρα πουτάνα.
Ειλικρινα ρε συ, ώρες ώρες πιστεύω οτι αντι για ζαχαρη στον καφε βαζεις κανενα περισσευμα της ΦΑΜΑΡ.... Δεν εξηγειται αλλιως
Ειλικρινα ρε συ, ώρες ώρες πιστεύω οτι αντι για ζαχαρη στον καφε βαζεις κανενα περισσευμα της ΦΑΜΑΡ.... Δεν εξηγειται αλλιως
Ασ΄τον ρε τον MG...έχουν ντέρτια οι φαρμακοποιοί τώρα.
Από το "Πάμε για μεγάλες συγκρούσεις" κατά του μνημονιακού Λοβέρδου, πέρασαν στο "βαθιά νυχτωμένος και ανέντιμος" κατά του αντιμνημονιακού Τσίπρα.
ΥΓ. Όταν λέμε για "κλειστό επάγγελμα" του φαρμακοποιού, εννοούμε ακόμα και το site (http://www.farmakeutikoskosmos.gr/article-f/k-loyrantos-pame-gia-megales-sygkroys/8378) τους. :uplate:
dimmie_72
05/06/2015, 16:52
Γουστάρω φαρμακοποιούς που δεν σπούδασαν καν στην Ελλάδα (ευκολάκι), επειδή ο μπαμπάς είχε λεφτά τους έστειλε στα Σκόπια και δεν ξέρουν καν ορθογραφία..
Γουστάρω φαρμακοποιούς που πλούτισαν πουλώντας καλλυντικά στις βιτρίνες και πάλευαν να κρατήσουν κλειστό το επάγγελμα...
Γουστάρω "φαρμακοποιούς" (τώρα θαρχίσει να μπαίνει σε εισαγωγικά) που μου πρωτοείπαν ότι το να συνταγογραρφείς αντί του αγροτικού γιατρού κερνώντας τον 1 μπουκάλι Johnny το βράδυ στον Καρρά που ήρθε στη Κοζάνη και παίζεις μπάλλα κλειστό σε 7 χωριά, είναι η επιβίωσή σου και η μεζονέτα σου....
Γουστάρω "φαρμακοποιούς" που γουστάρισαν να γράφουν οι γιατροί απλώς θεραπευτικές ουσίες και αυτοί οι παραπάνω αναλυθέντες ανεπρόκοποι να πλουτίζουν, καθορίζοντας τη μάρκα γενόσημων που θα πάρει ο ασθενής και πηγαίνοντας τα αντίστοιχα ταξίδια που πηγαίναν οι γιατροί για σεμινάρια.
Γουστάρω "φαρμακοποιούς" που με το που ένιωσαν την απειλή των γενόσημων φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν και τους γιατρούς όταν είδαν ότι πρέπει να συνταγογραφήσουν γενόσημα χωρίς μάρκα αντέδρασαν, και μεις.......... :(
και τα Ταμεία....... :(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Άσε μας κοπέλα μου!
Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι καν σε σένα. :)
MG-KTiNoS
05/06/2015, 18:23
Γουστάρω φαρμακοποιούς....
Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι καν σε σένα. :)
Τι σχέση έχουν οι φαρμακοποιοί με τη Ζάμπια μόνο εσύ το ξέρεις....
Μια όμως που το θέτεις να σου πω ότι σε λίγο με την υγεία σου θα ασχολείται ο πι μι με τη δραχμή.
Ο κακός φαρμακοποιός που κονομάει δεν θα υπάρχει πια και φρόντισε να έχεις καλή πιστωτική γιατί
θα την χρειαστείς.
Ρώτα και το Βύρωνα που τα ξέρει.
Α και που σαι, έπρεπε να είχα κάτσει στα Σκόπια....
Ήταν λάθος μου που επένδυσα τη ζωή μου στο μπουρδέλο που πολλοί από εσάς έχετε στηρίξει
με την ψήφο σας και τη στάση σας γενικά.
(δε λέω για σένα)
:D
υγ
όλα όσα γράφει για τα φαρμακεία είναι άκυρα.
Είναι σίγουρο πως δεν έχει ούτε τη γενική εικόνα από το το συμβαίνει.
Ασ΄τον ρε τον MG...έχουν ντέρτια οι φαρμακοποιοί τώρα.
Από το "Πάμε για μεγάλες συγκρούσεις" κατά του μνημονιακού Λοβέρδου, πέρασαν στο "βαθιά νυχτωμένος και ανέντιμος" κατά του αντιμνημονιακού Τσίπρα.
ΥΓ. Όταν λέμε για "κλειστό επάγγελμα" του φαρμακοποιού, εννοούμε ακόμα και το site (http://www.farmakeutikoskosmos.gr/article-f/k-loyrantos-pame-gia-megales-sygkroys/8378) τους. :uplate:
ρε συ άμα δε γκατέχεις πράμα τι θες και τα σκαλίζεις...?
Ο φαρμακευτικός κόσμος δεν είναι το σάιτ των φαρμακοποιών είναι περιοδικό
:p
(και ποιό κλειστό επάγκελμα ακόμα εκεί είσαι?)
MG-KTiNoS
05/06/2015, 20:17
Λες ε?
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=660432
el_hymador
05/06/2015, 20:26
https://www.youtube.com/watch?v=FrgfPLYCLtM
χαλαρά.
Billymuse
05/06/2015, 20:41
Zιμπαμπουε ,Σομαλια και Σουδαν
δεν εχουν πληρωσει δοσεις στο ΔΝΤ λεει..!
Νταξ ,βατος ομιλος..
Περναμε ανετα.... :lol:
336766
dimmie_72
05/06/2015, 21:05
Τι σχέση έχουν οι φαρμακοποιοί με τη Ζάμπια μόνο εσύ το ξέρεις....
το ότι καταφέραμε ακόμα και μετά τους αγώνες των "φαρμακοποιών" κατά των "γιατρών" να νομοθετήσουμε υπέρ των γενόσημων και αυτομάτως μετά να πουλιούνται εδώ ακριβότερα απ όλη την Ευρώπη; :rolleyes:
MG-KTiNoS
05/06/2015, 21:40
το ότι καταφέραμε ακόμα και μετά τους αγώνες των "φαρμακοποιών" κατά των "γιατρών" να νομοθετήσουμε υπέρ των γενόσημων και αυτομάτως μετά να πουλιούνται εδώ ακριβότερα απ όλη την Ευρώπη; :rolleyes:
Δεν είναι έτσι ρε φίλε τα πράγμα.
Η Ελλάδα ορίζει τις τιμές των φαρμάκων με βάση τις 2 πιο φτηνές της ΕΕ.
Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να έχει πιο ακριβά φάρμακα.
Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε πρώτοι σε εξαγωγές φαρμάκων.
Θα σου πω και κάτι ακόμα για την ιστορία. Ο πόλεμος που λέγεται τιμολόγηση φαρμάκων ουδεμία σχέση έχει με τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς.
Υπάρχουν πολυεθνικές με πρωτότυπα φάρμακα και πολυεθνικές με γενόσημα. Αυτοί μεταξύ τους σφάζονται.
(υπάρχει και μαρίδα)
Θέλω να πω ότι έχουν από ένα στρατό δικηγόρους ο καθένας και πάει η μήνυση και η πουστιά σύννεφο.
Τώρα ο φαρμακοποιός που δεν είναι μαλάκας δεν αλλάζει ΠΟΤΕ το φάρμακο του ασθενή για πολλούς λόγους.
(δε σου λέω ότι δεν υπάρχουν μαλάκες)
Τα λίγα σεντς που θα έχει κέρδος παραπάνω δεν αξίζουν τον κόπο και κυρίως το ρίσκο.
Σε γενικές γραμμές αυτό το γαϊτανάκι με τα γενόσημα είναι μια πολύ παράξενη ιστορία.
Το σίγουρο είναι όμως ότι τίποτε δεν γίνεται για το συμφέρον του γιατρού, του φαρμακοποιού, του ασθενή ή του ταμείου. Κράτα τη λέξη πόλεμος.
Κράτα ακόμα ότι το κάθε φάρμακο έχει τη θέση του και δεν κάνουν όλα για όλους. Ο σοβαρός γιατρός ξέρει πότε να δώσει το ένα ή το άλλο.
Αυτά πολύ χοντρικά
;)
dimmie_72
05/06/2015, 23:36
Δεν είναι έτσι ρε φίλε τα πράγμα.
Η Ελλάδα ορίζει τις τιμές των φαρμάκων με βάση τις 2 πιο φτηνές της ΕΕ.
Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να έχει πιο ακριβά φάρμακα.
Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε πρώτοι σε εξαγωγές φαρμάκων.
Θα σου πω και κάτι ακόμα για την ιστορία. Ο πόλεμος που λέγεται τιμολόγηση φαρμάκων ουδεμία σχέση έχει με τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς.
Υπάρχουν πολυεθνικές με πρωτότυπα φάρμακα και πολυεθνικές με γενόσημα. Αυτοί μεταξύ τους σφάζονται.
(υπάρχει και μαρίδα)
Θέλω να πω ότι έχουν από ένα στρατό δικηγόρους ο καθένας και πάει η μήνυση και η πουστιά σύννεφο.
Τώρα ο φαρμακοποιός που δεν είναι μαλάκας δεν αλλάζει ΠΟΤΕ το φάρμακο του ασθενή για πολλούς λόγους.
(δε σου λέω ότι δεν υπάρχουν μαλάκες)
Τα λίγα σεντς που θα έχει κέρδος παραπάνω δεν αξίζουν τον κόπο και κυρίως το ρίσκο.
Σε γενικές γραμμές αυτό το γαϊτανάκι με τα γενόσημα είναι μια πολύ παράξενη ιστορία.
Το σίγουρο είναι όμως ότι τίποτε δεν γίνεται για το συμφέρον του γιατρού, του φαρμακοποιού, του ασθενή ή του ταμείου. Κράτα τη λέξη πόλεμος.
Κράτα ακόμα ότι το κάθε φάρμακο έχει τη θέση του και δεν κάνουν όλα για όλους. Ο σοβαρός γιατρός ξέρει πότε να δώσει το ένα ή το άλλο.
Αυτά πολύ χοντρικά
;)
Μαζί σου
:beer:
όμως...
- πουθενά δεν είπα ότι καθορίζετε τις τιμές των φαρμάκων.
- οι εξαγωγές και η συγκυρία να έχουμε όλως "τυχαίως" φαρμακοβιομηχανία ενώ δεν έχουμε κανενός είδους βιομηχανία, ίσως λέει κάτι που εσύ σαν αριστερός δεν είδες ποτέ (το σέβομαι και δεν κάνω πλάκα).
- Η λέξη "πόλεμος" που αναφέρεις απλώς καταδεικνύει αυτό που θέλω να πω όσον αφορά το κομμάτι της παραοικονομίας και δεν έχω τα εκφραστικά εργαλεία στα δεδομένα μου για να το write down που λέμε και στο καφενείο.
- Μη τα παίρνεις όλα προσωπικά τουλάχιστον όσο αφορά ότι γράφω εγώ ο απλός παρατηρητής και δέκτης των συνεργασιών και συνωμοσιών, γιατί για σπείρες πρόκειται. Αντίθετα συμπάσχω και συμπαθώ που ζεις με TDM.
:(
:)
MG-KTiNoS
05/06/2015, 23:43
Αντίθετα συμπάσχω και συμπαθώ που ζεις με TDM.:)
:bawl:
skylaros
06/06/2015, 00:06
Κύριοι, ο Κτήνος έχει εκτεθεί λέγοντας το επάγγελμά του. Θέλετε να λέει ο καθένας από τι βιοπορίζεται για να μπορεί να κάνει και αυτός τα ανάλογα σχόλια ? Κτήνε δε θέλω να κάνω το δικηγόρο σου και συγνώμη, απλά νιώθω άβολα από την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.
MG-KTiNoS
06/06/2015, 00:12
Κύριοι, ο Κτήνος έχει εκτεθεί λέγοντας το επάγγελμά του. Θέλετε να λέει ο καθένας από τι βιοπορίζεται για να μπορεί να κάνει και αυτός τα ανάλογα σχόλια ? Κτήνε δε θέλω να κάνω το δικηγόρο σου και συγνώμη, απλά νιώθω άβολα από την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.
Κατ αρχήν σ ευχαριστώ
Εγώ όμως δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε έφτιαξα ιντερνετικές περσόνες. Είμαι αυτός που είμαι έχω όνομα τηλέφωνο και διεύθυνση και όποιος θέλει έρχεται και με βλέπει λάιβ.
Πλην μερικών τρελών, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτε εδώ μέσα. Ο καθένας λέει τις απόψεις του όμορφα κι ωραία.
Σίγουρα δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα, σίγουρα θα ανάψουν και λίγο τα αίματα αλλά για μένα δεν ήταν ΠΟΤΕ προσωπικό....
;)
dimmie_72
06/06/2015, 01:24
Κύριοι, ο Κτήνος έχει εκτεθεί λέγοντας το επάγγελμά του.
Κτήνε δε θέλω να κάνω το δικηγόρο σου και συγνώμη, απλά νιώθω άβολα από την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.
Νιώθω άβολα συμπάσχοντας με τη YAMAHA Hellas που επίσης νιώθει άβολα...
Αν δεν πάρει ρε παιδιά ο Κτήνος το Tracer, ποιος θα το πάρει;
dimmie_72
06/06/2015, 01:48
Κατ αρχήν σ ευχαριστώ
Εγώ όμως δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε έφτιαξα ιντερνετικές περσόνες. Είμαι αυτός που είμαι έχω όνομα τηλέφωνο και διεύθυνση και όποιος θέλει έρχεται και με βλέπει λάιβ.
αλλά για μένα δεν ήταν ΠΟΤΕ προσωπικό....
;)
:a013:
Δηλωνω "σατανικη καθαριστρια των 2000€"!! :cry:
Πειτε μου ομως και εσεις τωρα τι ψηφισατε για να γελασω μαζι σας!!!:lol:
Billymuse
06/06/2015, 07:20
Δηλωνω "σατανικη καθαριστρια των 2000€"!! :cry:
Πειτε μου ομως και εσεις τωρα τι ψηφισατε για να γελασω μαζι σας!!!:lol:
Mπορούμε να σου πουμε τι δεν ψηφίσαμε πάντως
stefanos
06/06/2015, 09:04
Mπορούμε να σου πουμε τι δεν ψηφίσαμε πάντως
Ότι και να ψηφίσουμε ότι νόμισμα και να έχουμε,
Ζάμπια και Ουγκάντα θα παραμείνουμε.
Και δεν φταίνε γι αυτό οι πολιτικοί.
Billymuse
06/06/2015, 10:55
Ότι και να ψηφίσουμε ότι νόμισμα και να έχουμε,
Ζάμπια και Ουγκάντα θα παραμείνουμε.
Και δεν φταίνε γι αυτό οι πολιτικοί.
Mαζί σου αλλα ειναι αστείο να λέμε οτι θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για οτι γίνει, δε χρειάζεται να εισαι ουτε φαν ουτε ''αριστερός'' για να πεις το αυτονότητο
απο το 1974 μέχρι προ μηνών 2 κόμματα κυβερνούσαν για 30 χρόνια..
MG-KTiNoS
06/06/2015, 11:04
Μάγκες τελείωσε το πάρτι πάμε για άλλα....
υγ
Εγώ μότο μορίνι γραν πάσο ήθελα αλλά δεν μου βγήκανε τα φράγκα
:lol:
Cpt. Haddock
06/06/2015, 13:24
Όλοι εχουμε λιγο πολύ εκτεθει. Ξέρεις τι ακουγα εγω εδω μέσα τα παλια αντιμνημονιακα χρονια ( :p ) όταν δουλευα σε τράπεζα;
(καλα, εγω ακομα τα ακουω).
Επισης, πιστευω οτι ο φαρμακοτριφτης ειναι και εξυπνος κι εχει και χιουμορ για να καταλαβει οτι αυτο που γραφω δεν ειναι προσωπικο, αλλα σχολιο πανω στην αποψή του.
Στο facebook βέβαια, αλλιως τα γραφει :D
MG-KTiNoS
06/06/2015, 13:32
Όλοι εχουμε λιγο πολύ εκτεθει. Ξέρεις τι ακουγα εγω εδω μέσα τα παλια αντιμνημονιακα χρονια ( :p ) όταν δουλευα σε τράπεζα;
(καλα, εγω ακομα τα ακουω).
καλά σου κάνουν παλιοκαπιτάλα....
336786
:rotflmao:
stefanos
06/06/2015, 18:01
Mαζί σου αλλα ειναι αστείο να λέμε οτι θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για οτι γίνει, δε χρειάζεται να εισαι ουτε φαν ουτε ''αριστερός'' για να πεις το αυτονότητο
απο το 1974 μέχρι προ μηνών 2 κόμματα κυβερνούσαν για 30 χρόνια..
Θα χρεώσω το ΣΥΡΙΖΑ γι αυτά που κάνει (η μάλλον ΔΕΝ κάνει),
όπως και το ΓΑΠ που με είπε διεφθαρμένο και τεμπέλη (είπε ο γάιδαρος...)
και τους προηγούμενους γι αυτά που κάναν.
Το να περάσει καμιά τετραετία και ο ΣΥΡΙΖΑ να τη φάει στην "διαπραγμάτευση" και να πεθάνουμε οι
υπόλοιποι της πείνας στο μεταξύ επειδή ουσιαστικά έχουμε ακυβερνησία και όλα είναι σταματημένα δεν είναι ακριβώς "δεν φταίει"
Billymuse
06/06/2015, 18:18
Θα χρεώσω το ΣΥΡΙΖΑ γι αυτά που κάνει (η μάλλον ΔΕΝ κάνει),
όπως και το ΓΑΠ που με είπε διεφθαρμένο και τεμπέλη (είπε ο γάιδαρος...)
και τους προηγούμενους γι αυτά που κάναν.
Το να περάσει καμιά τετραετία και ο ΣΥΡΙΖΑ να τη φάει στην "διαπραγμάτευση" και να πεθάνουμε οι
υπόλοιποι της πείνας στο μεταξύ επειδή ουσιαστικά έχουμε ακυβερνησία και όλα είναι σταματημένα δεν είναι ακριβώς "δεν φταίει"
Eγω δεν είπα οτι ο Σύριζα δε θα έχει μερίδιο ευθύνης μιλάμε για ενα κόμμα που ουτε μισο χρόνο δν έχει κλείσει σαν κυβέρνηση, και δέχεται
πόλεμο απο παντου εκτος (βλέπε το ρευστο που τράβηξε προς τα πισω ο Ντράγκι (http://www.protothema.gr/politics/article/448898/pieseis-made-in-germany-me-mohlo-tis-trapezes-kai-stoho-tin-kampsi-ton-ellinikon-apaitiseon/)) και εντός (https://www.youtube.com/watch?v=MOQbTYsLXGU) γιατι απλα ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο μαλακας ο Θαπατέρο (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=698705) ηταν ο πρώτος που τσίκλισε γιατί βλέπει σιγα σιγά την αριστερά στην Ισπανια! να πέρνει πιο μεγάλα ποσοστά. Το οτι έχει
μαζευτει η σάρα και η Μαρα στον Σύριζα και υπάρχει μια βαβελ στις δηλώσεις σίγουρα προκαλεί μια διγλωσσία που βγάζει η κυβέρνηση προς τα έξω, μπορώ
να σου πω και αλλα που κάνει ο Σύριζα που ειναι οτι ναναι. Αλλα κρατάνε την πολιτική τους γραμμή που τάξανε προεκλογικά, αν τελικα αποτραβηχτουν
προσωπικά δε θα το θεωρήσω κωλοτούμπα..
Α έχουμε να πάρουμε δόση απο το ΔΝΤ αν δεν κάνω λάθος 10 μήνες και όλα πληρόνονται στην ώρα τους
...Εγώ μότο μορίνι γραν πάσο ήθελα αλλά δεν μου βγήκανε τα φράγκα .......
Eυτυχώς.........................................
:bawl::bawl:
MG-KTiNoS
06/06/2015, 19:27
Eυτυχώς.........................................
:bawl::bawl:
Eγω δεν είπα οτι ο Σύριζα δε θα έχει μερίδιο ευθύνης μιλάμε για ενα κόμμα που ουτε μισο χρόνο δν έχει κλείσει σαν κυβέρνηση, και δέχεται
πόλεμο απο παντου εκτος (βλέπε το ρευστο που τράβηξε προς τα πισω ο Ντράγκι (http://www.protothema.gr/politics/article/448898/pieseis-made-in-germany-me-mohlo-tis-trapezes-kai-stoho-tin-kampsi-ton-ellinikon-apaitiseon/)) και εντός (https://www.youtube.com/watch?v=MOQbTYsLXGU) γιατι απλα ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο μαλακας ο Θαπατέρο (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=698705) ηταν ο πρώτος που τσίκλισε γιατί βλέπει σιγα σιγά την αριστερά στην Ισπανια! να πέρνει πιο μεγάλα ποσοστά. Το οτι έχει
μαζευτει η σάρα και η Μαρα στον Σύριζα και υπάρχει μια βαβελ στις δηλώσεις σίγουρα προκαλεί μια διγλωσσία που βγάζει η κυβέρνηση προς τα έξω, μπορώ
να σου πω και αλλα που κάνει ο Σύριζα που ειναι οτι ναναι. Αλλα κρατάνε την πολιτική τους γραμμή που τάξανε προεκλογικά, αν τελικα αποτραβηχτουν
προσωπικά δε θα το θεωρήσω κωλοτούμπα..
Α έχουμε να πάρουμε δόση απο το ΔΝΤ αν δεν κάνω λάθος 10 μήνες και όλα πληρόνονται στην ώρα τους
Μακάρι να ήταν το πρόβλημα "καλών"-"κακών" και δεν μας αγαπάνε γιατί έχουμε αριστερή κυβέρνηση...
Η στάση του Ντράγκι είναι τέτοια, που μάλλον θα έπρεπε να δώσουν το όνομα του σε καμμιά λεωφόρο. Ο Ντραγκι είναι ο ταμίας, αλλά επειδή δεν τα βρήκαμε με τα αφεντικά, πάμε κατευθείαν στο ταμείο και του λέμε ρίχτα...
Ουσιαστικά τα γατόνια τα δικά μας, ήθελαν και θέλουν την αύξηση του ορίου των εντόκων. Αυτό ουσιαστικά συνιστά χρηματοδότηση από την πίσω πόρτα, μιας και τα έντοκα αυτά έχουν την έγκριση της ECB για να εκδοθούν, τα αγοράζουν οι τράπεζες και τα δίνουν ως ενέχυρα στην ECB για να πάρουν πίσω ρευστότητα. Το να εγκρίνει αύξηση, σημαίνει ως χορήγηση ρευστότητας για να καλύψει τις τρύπες που θα έπρεπε να καλυφθούν από τα προγράμματα και την αξιολόγηση.
Δεν αφορά επομένως καμμία "θηλιά" στην αριστερή κυβέρνηση. Ετσι λειτουργούσε και με τους προηγούμενους.
Σε ότι αφορά το haircut στα ομόλογα, ας μην το συζητήσουμε... Το καταστατικό της ECB ορίζει πως δέχεται ως εγγύηση ομόλογα που αξιολόγηση μέχρι BBB...Τα δικά μας είναι junk εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθεί να τα δέχεται.
Η ECB δίνει τα λεφτά όταν κάνεις ανάληψη από το ATM μέσω του ELA, γιατί λεφτά στις τράπεζες δεν υπάρχουν. Ο ELA αυτή τη στιγμή είναι στα 80 δις περίπου, και το 2012 ήταν κάτι παραπάνω. Τα λεφτά του ELA (που αποτελεί λύση έσχατης ανάγκης, και όχι συστηματική χρηματοδότηση όπως γίνεται), ΔΕΝ τα γεννά η ECB. Αποτελούν τις καταθέσεις όλων των κεντρικών τραπεζών του συστήματος target-2, από το οποίο οι ελλειματικές κεντρικές τράπεζες καλύπτονται από τις πλεονασματικές. Δλδ η ECB χρωστάει ουσιαστικά αυτά τα λεφτά σε κάποιους. Περίπου τα μισά από αυτά που έχουμε σηκώσει, προέρχονται από την Bundesbank και έχουν δοθεί παρά την συνεχόμενη αντίδραση και πίεση του Γερμανού Wiedmann που θεωρεί πως ο Ντράγκι υπερβαίνει τις αρμοδιότητες του με την συνεχόμενη αύξηση του ELA που δίνει για να λειτουργούμε.
Αυτά, γιατί το παραμύθι με τους καλούς και κακούς που δεν μας αγαπάνε έχει ξεφτιλιστεί.
Το κρίσιμο ερώτημα εδώ που φτάσαμε, είναι τι θα γίνει στις επόμενες 9 ημέρες. Λέω 9 γιατί η τελική ημερ/νία έγκρισης κάποιου σχεδίου/συμφωνίας αν υπάρξει, προυποθέτει έγκριση από κοινοβούλια και το Γερμανικό κλείνει στις 15.
Το κρίσιμο ερώτημα, αφορά το τι έχουν αποφασίσει. Ο Αλεξ, είχε λυσσάξει με το delegation upwards που λένε οι Άγγλοι, δηλαδή πολιτική απόφαση από τα μεγάλα αφεντικά. Αυτή ήρθε, και σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά...μην έσωνε να έρθει.
Τα δεδομένα είναι τα εξής:
1) Aυτό που του έδωσαν είναι επιεικώς "γάματα με μεγάλα γράμματα", και έτσι δεν ψηφίζεται στην Βουλή,
2) H μεγάλη χρηματοδότηση ήτοι το 3ο μνημόνιο των 30-50 δις είναι απλά μονόδρομος μέσα στους επόμενους μήνες,
3) Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τον Άλεξ να κάνει πολιτική με δικά τους λεφτά, αυτό γίνεται μόνο αν είσαι αυτάρκης, ή στα δίνουν οι αγορές,
4) Στο € μας θέλουν για δικούς τους λόγους, και ένας απ΄αυτούς είναι και ο λογαριασμός. Εκτός του χρέους, θα χάσουν και τα λεφτά του ELA.
5) Δεν υπήρχε κανένα απολύτως σχέδιο. Η στρατηγική μας είχε στηριχθεί, στο ότι θα τους τινάξουμε στον αέρα αν δεν συνεχίσουν να δίνουν λεφτά...δλδ @@ μάντολες.
Αυτά για μένα μπορεί να οδηγούν σε δύο πιθανά σενάρια.
Ή θέλουν να στείλουν την κυβέρνηση αδιάβαστη και να προκαλέσουν εκλογές, οπου το σχήμα που θα προκύψει θα είναι πιο "βολικό" και προσγειωμένο στην οικονομική ευρωπαική πραγματικότητα και ποιός κάνει κουμάντο, όπως έκαναν με Σαμαρά-Βενιζέλο. Αυτό για να συμβεί, πρέπει να έχει προηγηθεί ένα ισχυρό σοκ, που δεν είναι άλλο από κλειστές τράπεζες και capital controls, αλλιώς ο σύριζα-ανέλ και οι μαγκιές του καφενείου θα θριαμβεύσουν.
ή εφαρμόζουν το γνωστό κόλπο του να πασάρουν κάτι ανέφικτο, οπου μετά από λυσσαλέα αντίσταση, θα καταλήξουν να αποσύρουν κάποια πολύ σκληρά μέτρα. Αυτό θα φανεί ως θρίαμβος της διαπραγματευτικής ικανότητας της κυβέρνησης οπου θα της επιτρέψει να φέρει και να ψηφιστεί μια μνημονιακού τύπου συμφωνία που ειδάλλως θα πήγαινε αδιάβαστη από την μισή κοινοβουλευτική ομάδα.
Κάτι περίεργο παίζει, η εμφάνιση μιας συμφωνίας με τόσο σκληρά μέτρα και εκτός διαβουλεύσεων από την πεντάδα που κάνει κουμάντο, δεν είναι τυχαία. Ελπίζω και εύχομαι να μην υπάρχει τρίτο σενάριο οπου η χώρα θα είναι εκτός €.
el_hymador
07/06/2015, 00:35
ή εφαρμόζουν το γνωστό κόλπο του να πασάρουν κάτι ανέφικτο, οπου μετά από λυσσαλέα αντίσταση, θα καταλήξουν να αποσύρουν κάποια πολύ σκληρά μέτρα. Αυτό θα φανεί ως θρίαμβος της διαπραγματευτικής ικανότητας της κυβέρνησης οπου θα της επιτρέψει να φέρει και να ψηφιστεί μια μνημονιακού τύπου συμφωνία που ειδάλλως θα πήγαινε αδιάβαστη από την μισή κοινοβουλευτική ομάδα.
αυτό ακριβώς νομίζω εγώ...
nikos_abel
07/06/2015, 09:11
θα χάσουν και τα λεφτά του ELA.
Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αυτά είναι από τα πιο αέρινα λεφτά που κυκλοφορούν. Δηλαδή, δεν υπάρχουν.
Μα είναι σχεδόν δεδομένο.
Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αυτά είναι από τα πιο αέρινα λεφτά που κυκλοφορούν. Δηλαδή, δεν υπάρχουν.
Τι λε ρε nikos...ανατρίχιασα. Δηλαδή ο Φλαμπουράρης είχε δίκιο ε...?
Για πε...
Να μην ανησυχεί κανείς, ας πούμε..
Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό. Χρεωκοπία με την επίσημη έννοια γιοκ, αλλά μνημόνιο 3 μπόλικο...
Τα έχει πει ο πράκτωρ εδώ http://www.kathimerini.gr/817440/opinion/epikairothta/politikh/enstikto-epiviwshs στη δεύτερη παράγραφο. Αλλά δεν τα πιάνετε γαμώτο..
Αυτό που παίζεται τώρα, είναι απλά και μόνο αυτό http://www.techiechan.com/?p=2495
Θα μου πεις σκάει η Ευρώπη για τον αν ο Λαφαζάνης μπορεί να χωνέψει ένα μνημόνιο3 ή μια συμφωνία1 ή όπως και αν το πούνε; Στην προκειμένη περίπτωση ναι, γιατί το χαρτί Σαμαρά έχει καεί (το ότι ο ίδιος δεν το χει χωνέψει δεν ενδιαφέρει κανέναν) και ο Θεοδωράκης είναι τόσο άγουρος, τόσο ότι να ναι και χωρίς στελέχη, που δεν τραβάει. Επίσης μην ξεχνά κανείς ότι η ΝΔ (μέσω Καμμένου) δηλαδή ένα τμήμα της δεξιάς είναι στην κυβέρνηση. Το σενάριο δηλαδή εκλογών, απλά δεν υπάρχει γιατί η κυβέρνηση είναι στην πράξη "εθνικής ενότητας". Είναι πίκρα για μερικά πουλέν, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή και ο καπιταλισμός, άλλους τους ανεβάζει και άλλους...
Ο σύριζας έχει κάνει τόσες μεταγραφές (προ και ΜΕΤΑ εκλογών) φανερές και αφανείς, που κυβερνα και θα κυβερνήσει, θέλουμε δε θέλουμε. Το ότι η Παναρίτη κάηκε, δεν έχει καμία σημασία. Το ότι παραλίγο να είναι αυτή η εκπρόσωπος στο ΔΝΤ είναι που έχει σημασία.
Συνεπώς για την ώρα, το μασαζ σε ένα τμήμα βουλευτών και ψηφοφόρων που είχε προσδοκίες άλλου τύπου, είναι άκρως απαραίτητο για να μη γίνει πραγματικά ατύχημα.
Θα φάμε δηλαδή κανένα ΦΠΑ στα τρόφιμα στο 11% και θα λέμε δόξα τον Αη Γιανη. Ενώ άμα το λεγες σε κανένα συριζαίο προ 5μηνών θα σε έλεγε μαλάκα.
πόλεμο απο παντου εκτος (βλέπε το ρευστο που τράβηξε προς τα πισω ο Ντράγκι (http://www.protothema.gr/politics/article/448898/pieseis-made-in-germany-me-mohlo-tis-trapezes-kai-stoho-tin-kampsi-ton-ellinikon-apaitiseon/)) και εντός (https://www.youtube.com/watch?v=MOQbTYsLXGU)
Δεν δέχεται κανέναν πόλεμο, ούτε από εκτός (το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δίνεται το περιθώριο να πετυχαίνει μικρότερα πλεονάματα από τους προηγούμενους, δηλαδή να διαιωνίζει το χρέος για παραπάνω, το θεωρείς πόλεμο; ), αλλά ούτε κι εντός είτε εννούμε τον τύπο (ο οποίος δεν προβάλλει έντονα κανένα επί μέρους πρόβλημα αλλά μόνο τα περί της «διαπραγμάτευσης») ούτε από τον κόσμο (από τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμη ούτε μια απεργία).
Ή θέλουν να στείλουν την κυβέρνηση αδιάβαστη και να προκαλέσουν εκλογές, οπου το σχήμα που θα προκύψει θα είναι πιο "βολικό" και προσγειωμένο στην οικονομική ευρωπαική πραγματικότητα και ποιός κάνει κουμάντο, όπως έκαναν με Σαμαρά-Βενιζέλο. Αυτό για να συμβεί, πρέπει να έχει προηγηθεί ένα ισχυρό σοκ, που δεν είναι άλλο από κλειστές τράπεζες και capital controls, αλλιώς ο σύριζα-ανέλ και οι μαγκιές του καφενείου θα θριαμβεύσουν.
Δεν ξέρω. Το δεύτερο σενάριο δεν μου «κολλάει».
Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως ο Τσίπρας γίνεται Σαμαράς νο2, τότε το πιο πιθανό είναι να βρεθεί ακόμα άλλη μια ομάδα βουλευτών ή κομμάτων να πάρει τη θέση του ως «αντιμνημονιακιά» με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ούτε αυτός να κάνει κάτι.
Όσο υπάρχουν ισχυρά δύο τόσο αντίθετα ρεύματα, καμία γραμμή από τις δύο δεν γίνεται να εφαρμοστεί.
Με κάποιον τρόπο πρέπει οπωσδήποτε και όλα τα κόμματα που διεκδικούν κυβερνητική θέση και η μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης να έχουν παραπλήσια γραμμή.
η Ζάμπια έχει ένα πρόβλημα που λέγετε χλομοί κώλοι, κοινώς αποικιοκράτες. Αυτοί λοιπόν πάνε εκεί, εξαγοράζουν κάτι μαύρους Χίτλερ και κάνουν τη χώρα πουτάνα.
Λες ε?
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=660432
Κοίταξε, εδώ πρέπει να συννενοηθούμε όμως, πρέπει να αποφασίσεις ποια θα είναι η στάση σου στο θέμα.
Είτε η Ζάμπια είναι μια χώρα που είναι όλα πουτάνα από τους αποικιοκράτες οπότε έχω πολύ περισσότερα κοινά με αυτήν απ' ότι με τη Γερμανία (και είμαι και ρατσιστής[;;] που δεν θέλω να γίνω έτσι), είτε είναι η Ελβετία της Αφρικής όπως λέει το άρθρο που δείχνεις οπότε όχι μόνο δεν έχω κοινά με αυτήν, αλλά δεν την πιάνω που να χτυπιέται ο κώλος μου κάτω (και λογικά είμαι κορόϊδο να μην θέλω να γίνω έτσι, όχι ρατσιστής[!!]).
Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο εναλλάξ ανάλογα με το τι μας συμφέρει να απαντήσουμε...
Εν πάση περιπτώση όμως, ό,τι και από τα δύο και αν ισχύει δεν έχει σημασία, απλώς γιατί αναφέρεσαι στην Ζάμπια του σήμερα.
Εμείς δεν ακολουθούμε το παράδειγμα της Ζάμπια του σήμερα, αλλά αυτό της Ζάμπια του '70, όταν δεν πλήρωσε το ΔΝΤ. Να δούμε λοιπόν πώς ήταν τότε η Ζάμπια και να συγκρίνουμε ό,τι θέλεις...
stefanos
07/06/2015, 09:56
Μα είναι σχεδόν δεδομένο.
Εφόσον λοιπόν οι περισσότεροι το θεωρούν δεδομένο,
να είστε έτοιμοι για το σενάριο Α:)
MG-KTiNoS
07/06/2015, 10:06
Το κρίσιμο ερώτημα εδώ που φτάσαμε, είναι τι θα γίνει στις επόμενες 9 ημέρες. Λέω 9 γιατί η τελική ημερ/νία έγκρισης κάποιου σχεδίου/συμφωνίας αν υπάρξει, προυποθέτει έγκριση από κοινοβούλια και το Γερμανικό κλείνει στις 15.
Το κρίσιμο ερώτημα, αφορά το τι έχουν αποφασίσει. Ο Αλεξ, είχε λυσσάξει με το delegation upwards που λένε οι Άγγλοι, δηλαδή πολιτική απόφαση από τα μεγάλα αφεντικά. Αυτή ήρθε, και σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά...μην έσωνε να έρθει.
Τα δεδομένα είναι τα εξής:
1) Aυτό που του έδωσαν είναι επιεικώς "γάματα με μεγάλα γράμματα", και έτσι δεν ψηφίζεται στην Βουλή,
2) H μεγάλη χρηματοδότηση ήτοι το 3ο μνημόνιο των 30-50 δις είναι απλά μονόδρομος μέσα στους επόμενους μήνες,
3) Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τον Άλεξ να κάνει πολιτική με δικά τους λεφτά, αυτό γίνεται μόνο αν είσαι αυτάρκης, ή στα δίνουν οι αγορές,
4) Στο € μας θέλουν για δικούς τους λόγους, και ένας απ΄αυτούς είναι και ο λογαριασμός. Εκτός του χρέους, θα χάσουν και τα λεφτά του ELA.
5) Δεν υπήρχε κανένα απολύτως σχέδιο. Η στρατηγική μας είχε στηριχθεί, στο ότι θα τους τινάξουμε στον αέρα αν δεν συνεχίσουν να δίνουν λεφτά...δλδ @@ μάντολες.
Κάτι περίεργο παίζει, η εμφάνιση μιας συμφωνίας με τόσο σκληρά μέτρα και εκτός διαβουλεύσεων από την πεντάδα που κάνει κουμάντο, δεν είναι τυχαία. Ελπίζω και εύχομαι να μην υπάρχει τρίτο σενάριο οπου η χώρα θα είναι εκτός €.
Κατ αρχήν σ ευχαριστούμε που μας εξηγείς και όλο και κάτι μαθαίνουμε.... (σοβαρά)
-Σχέδιο β πάντα υπάρχει (ρώτα τον Κουτσούμπα να στο πει με το νι και με σι)
Το θέμα είναι πόσο κοστίζει, σε ζωές όχι σε λεφτά και τι θα απομείνει μετά την εφαρμογή του.
-Αυτό το τι θα βγάλουν οι εκλογές, μ αρέσει δεν μ αρέσει να το κοιτάξεις.....
Οδηγεί σε παράξενους δρόμους.
- Στην ΕΕ και στο ευρώ μας θέλουν για ένα πάρα πολύ απλό λόγο που καμία σχέσει δεν έχει
με μηδενικά σε κομπιούτερ αλλά με πραγματικά πράγματα και υποδομές όπως ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ
τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και αγορές όπως των τροφίμων, των φαρμάκων κλπ
Με λίγα λόγια και για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα η Ελλάδα αλλάζει ιδιοκτησία
Συνδύασε το με το β και βγάλε απλά συμπεράσματα μόνος σου.
Το ερώτημα δεν είναι αν μπορεί ο Άλεξ να πάρει τα λεφτά το ερώτημα είναι αν μπορεί να
σταματήσει την εκποίηση (γιατί περί αυτού πρόκειται) όταν μάλιστα δεν έχει μόνο την τρόικα
εξωτερικού αλλά και την τρόικα εξωτερικού που σκούζει όλη μέρα.
panavour
07/06/2015, 10:09
[QUOTE=nikos_abel;2598616]Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αυτά είναι από τα πιο αέρινα λεφτά που κυκλοφορούν. Δηλαδή, δεν υπάρχουν.
αφου δεν υπαρχουν γιατι να σου δωσουν κατι που δεν υπαρχει????
αρα παρε τ @ρχ................... τους που υπαρχουν .:lol::D:bawl::bawl::bawl:
MG-KTiNoS
07/06/2015, 10:11
Δεν δέχεται κανέναν πόλεμο, ούτε από εκτός (το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δίνεται το περιθώριο να πετυχαίνει μικρότερα πλεονάματα από τους προηγούμενους, δηλαδή να διαιωνίζει το χρέος για παραπάνω, το θεωρείς πόλεμο; ), αλλά ούτε κι εντός είτε εννούμε τον τύπο (ο οποίος δεν προβάλλει έντονα κανένα επί μέρους πρόβλημα αλλά μόνο τα περί της «διαπραγμάτευσης») ούτε από τον κόσμο (από τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμη ούτε μια απεργία).
.
Καλομελέτα κι έρχεται....
Τετάρτη !!!!
336816
nikos_abel
07/06/2015, 10:25
Εφόσον λοιπόν οι περισσότεροι το θεωρούν δεδομένο,
να είστε έτοιμοι για το σενάριο Α:)
Σωστή η προσσέγγιση :lol:
nikos_abel
07/06/2015, 10:25
Αυτό που παίζεται τώρα, είναι απλά και μόνο αυτό http://www.techiechan.com/?p=2495
Με πρόλαβες
nikos_abel
07/06/2015, 10:31
Τι λε ρε nikos...ανατρίχιασα. Δηλαδή ο Φλαμπουράρης είχε δίκιο ε...?
Για πε...
αφου δεν υπαρχουν γιατι να σου δωσουν κατι που δεν υπαρχει????
αρα παρε τ @ρχ................... τους που υπαρχουν .:lol::D:bawl::bawl::bawl:
Δεν μπορώ, ούτε έχω τις ικανότητες ή το χρόνο για να σας γράψω άρθρα επί άρθρων και να το εξηγήσω.
Οπότε πιστέψτε ότι μας κάνουν χάρη και ότι τα λεφτά που μας δίνουν είναι από το υστέρημά τους
και ότι θα πεινάσει όλη η Ευρώπη και ο πλανήτης αν δεν τα επιστρέψουμε στο ακέραιο.
Α, κάτσε - ο περισσότερος πλανήτης πεινάει ήδη. Εμείς φταίμε.
MG-KTiNoS
07/06/2015, 10:53
Εν πάση περιπτώση όμως, ό,τι και από τα δύο και αν ισχύει δεν έχει σημασία, απλώς γιατί αναφέρεσαι στην Ζάμπια του σήμερα.
Εμείς δεν ακολουθούμε το παράδειγμα της Ζάμπια του σήμερα, αλλά αυτό της Ζάμπια του '70, όταν δεν πλήρωσε το ΔΝΤ. Να δούμε λοιπόν πώς ήταν τότε η Ζάμπια και να συγκρίνουμε ό,τι θέλεις...
Εμένα αυτό που μ ενοχλεί είναι η ρατσιστική παρομοίωση με μια χώρα προς τα κάτω. Μια χώρα για την οποία ξέρουμε ελάχιστα (τελικά) και εν πάση περιπτώσει έχει τραβήξει τα πάνδεινα στην ιστορία της.
Αυτή λοιπόν η a priori υπεροπτική στάση εμένα μ ενοχλεί.
Θεωρώ ότι όλοι οι ηλίθιοι ζουν με κοινούς τόπους σαν κι αυτούς.
Μου θυμίζει κάτι βλαχάρες που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το Αλβανάκι πήρε καλύτερους βαθμούς από τα μοσχάρια της, κρατάει τη σημαία στην παρέλαση και όλος ο κόσμος βλέπει χουζδεμπος....:D
Γνώμη μου λοιπόν είναι -και δεν μιλάω στον αέρα- ότι αν θέλουμε κάποτε ν αλλάξει κάτι δωΧάμου καλό θα ήταν ν αφήσουμε τον κάθε φουκαρά στην ησυχία του και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Για να μην σου πω ότι όπως ο Άδωνις έλεγε δεν θα γίνουμε Αλβανία, την ίδια ώρα κάποιος άλλος Άδωνις στην Ιταλία έλεγε δεν θα γίνουμε Ελάδα κλπ κλπ
Η οποία Αλβανία αυτή τη στιγμή φιλοξενεί και Έλληνες και Ιταλούς μετανάστες... :rolleyes:
Εμένα αυτό που μ ενοχλεί είναι η ρατσιστική παρομοίωση με μια χώρα προς τα κάτω. Μια χώρα για την οποία ξέρουμε ελάχιστα (τελικά) και εν πάση περιπτώσει έχει τραβήξει τα πάνδεινα στην ιστορία της.
Αυτή λοιπόν η a priori υπεροπτική στάση εμένα μ ενοχλεί.
Είναι η 2η φορά που με λες ρατσιστή μέσα σε μόλις 2 σελίδες του thread.
Έχω λοιπόν 2 ερωτήματα:
- Άσχετα με το χρώμα των κατοίκων μιας χώρας και με τους λόγους τους οποίους την οδήγησαν σε μια δύσκολη κατάσταση, σοβαρά το θεωρείς ρατσισμό να θέλεις να αποφύγεις το να βρεθείς σε παρόμοια δύσκολη κατάσταση;
- Μερικά ποστ πριν έγραψες αυτό
Κατ αρχήν σ ευχαριστώ
Πλην μερικών τρελών, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτε εδώ μέσα. Ο καθένας λέει τις απόψεις του όμορφα κι ωραία.
Σίγουρα δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα, σίγουρα θα ανάψουν και λίγο τα αίματα αλλά για μένα δεν ήταν ΠΟΤΕ προσωπικό....
;)Μήπως το μετάνοιωσες;
Θέλεις σίγουρα την αντιπαράθεση με εμένα να την κάνεις προσωπική;
Αν είναι, να ξέρω τι να απαντάω...
MG-KTiNoS
07/06/2015, 11:11
Είναι η 2η φορά που με λες ρατσιστή μέσα σε μόλις 2 σελίδες του thread.
Έχω λοιπόν 2 ερωτήματα:
- Άσχετα με το χρώμα των κατοίκων μιας χώρας και με τους λόγους τους οποίους την οδήγησαν σε μια δύσκολη κατάσταση, σοβαρά το θεωρείς ρατσισμό να θέλεις να αποφύγεις το να βρεθείς σε παρόμοια δύσκολη κατάσταση;
- Μερικά ποστ πριν έγραψες αυτόΜήπως το μετάνοιωσες;
Θέλεις σίγουρα την αντιπαράθεση με εμένα να την κάνεις προσωπική;
Αν είναι, να ξέρω τι να απαντάω...
Δε λέω εσένα ρατσιστή....
Λέω ότι δεν μου αρέσει η ρατσιστική παρομοίωση.
(και ξέρεις πως έχω δίκιο :D)
Δε λέω εσένα ρατσιστή....
Λέω ότι δεν μου αρέσει η ρατσιστική παρομοίωση.
Αν μου λες 2 φορές σερί πως η άποψή μου είναι ρατσιστική, τότε με λες ρατσιστή.
Έχε το θάρρος της γνώμης σου.
MG-KTiNoS
07/06/2015, 11:18
Αν μου λες 2 φορές σερί πως η άποψή μου είναι ρατσιστική, τότε με λες ρατσιστή.
Έχε το θάρρος της γνώμης σου.
Όχι το να κάνεις ένα λάθος δεν σε κάνει τίποτα.
Ο ρατσισμός είναι τρόπος ζωής.
Η κάθε λέξη έχει τη θέση της δεν ακολουθώ το χούι να τις ξεχειλώνω
αν μην τι άλλο χάνουν και τη σημασία τους.
Δεν μπορώ, ούτε έχω τις ικανότητες ή το χρόνο για να σας γράψω άρθρα επί άρθρων και να το εξηγήσω.
Οπότε πιστέψτε ότι μας κάνουν χάρη και ότι τα λεφτά που μας δίνουν είναι από το υστέρημά τους
και ότι θα πεινάσει όλη η Ευρώπη και ο πλανήτης αν δεν τα επιστρέψουμε στο ακέραιο.
Α, κάτσε - ο περισσότερος πλανήτης πεινάει ήδη. Εμείς φταίμε.
Ρε συ, nikos...δεν θα τα βάλω μαζί σου επειδή δεν γνωρίζεις καποια βασικά πράγματα λειτουργίας της οποιασδήποτε οικονομίας.
Εδώ τα αγνοεί ο υπουργός επικράτειας και υπεραπλουστευει τα προβλήματα μας τοποθετώντας τα στην σφαίρα του υπέρφυσικού και της ομαδικής παραισθησης από χρήση καπιταλιστικου lsd.
Συνήθως οι οπαδοί του αέρα, πετάνε κάτι όμορφα του στυλ πως δεν είναι συνδεδεμένο με χρυσό ή κάτι απτό (χωρίς να ξέρουν τι δίνει αξία και στο υποκείμενο).
Μια χαρά πραγματικό και αληθινό χρήμα είναι, και αντιπροσωπεύει απτό πλούτο. Άντε να σου βγάλω τα 60 δις του QE που σκοπό έχουν να υποβοηθησουν την δημιουργία "γήινου" χρήματος.
Αν ήταν αέρας, προς τι η αγωνία να λάβουμε αέρα?
nikos_abel
07/06/2015, 16:50
Ρε συ, nikos...δεν θα τα βάλω μαζί σου επειδή δεν γνωρίζεις καποια βασικά πράγματα λειτουργίας της οποιασδήποτε οικονομίας.
Εδώ τα αγνοεί ο υπουργός επικράτειας και υπεραπλουστευει τα προβλήματα μας τοποθετώντας τα στην σφαίρα του υπέρφυσικού και της ομαδικής παραισθησης από χρήση καπιταλιστικου lsd.
Συνήθως οι οπαδοί του αέρα, πετάνε κάτι όμορφα του στυλ πως δεν είναι συνδεδεμένο με χρυσό ή κάτι απτό (χωρίς να ξέρουν τι δίνει αξία και στο υποκείμενο).
Μια χαρά πραγματικό και αληθινό χρήμα είναι, και αντιπροσωπεύει απτό πλούτο. Άντε να σου βγάλω τα 60 δις του QE που σκοπό έχουν να υποβοηθησουν την δημιουργία "γήινου" χρήματος.
Αν ήταν αέρας, προς τι η αγωνία να λάβουμε αέρα?
Βύρωνα, όντως τα αγνοώ και σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.
Η μόνη διαφορά είναι ότι η υπεραπλούστευση που επιχειρώ, είναι η εξής:
Αυτοί έχουν-φτιάχνουν κάτι που θέλω-χρειάζομαι (άηφον, μερτσέντες, ρώσικα κωλ...κια - ενέργεια, φαγητό, φάρμακα)
Εγώ δεν φτιάχνω κάτι που θέλουν-χρειάζονται. Αν μπορούσα να εκμεταλευτώ σωστά αυτά που έχω (αφού δεν είμαι άξιος να φτιάξω)
τότε τα κουμπάκια που φτιάνουν χρήμα θα πατιώντουσαν μια χαρά και δεν θα είχα πρόβλημα.
Το κακό είναι ότι οι οικονομολόγοι (όπως και οι δικηγόροι) έχουν στήσει ένα σύστημα τόσο πολύπλοκο που μόνο στόχο έχει
την αυτοδιατήρηση και για να το καταλάβεις πρέπει να μπεις μέσα του πολύ βαθειά.
Αυτά χωρίς ίχνος ειρωνείας και με πραγματικό σεβασμό στις γνώσεις σου.
Απλά είναι τα πράγματα, αν και το απλά δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολα.
Σόρυ τώρα, θα πάω μια βόλτα να βραχώ και να αεριστώ στην καλοκαιρινή αυτή μέρα.
[QUOTE=nikos_abel;2598772
Σόρυ τώρα, θα πάω μια βόλτα να βραχώ και να αεριστώ στην καλοκαιρινή αυτή μέρα.[/QUOTE]
Οπως λεει και ο θυμοσοφος λαος μας..ο βρεγμενος την βροχη!δεν την φοβαται...:D
καλους...δρομους..:smokin:
Θέλω να σταματήσω να γράφω στο κωλοθέμα, αλλά πραγματικά έχω μείνει πάκης με όσα διαβάζω από τα πρώην λαμόγια του πασοκ.
Μια περίληψη. Ολόκληρο εδώ. http://www.iefimerida.gr/news/210833/h-pospert-zita-proslipsi-syggenon-ton-nekron-tis-ert
11 ΙΟΥΝΗ είναι ημέρα ΜΝΗΜΗΣ όχι ΓΙΟΡΤΗΣ
-Για να τιμήσουμε έναν μοναδικό, αταλάντευτο, αδιάκοπο, ανένδοτο αγώνα.
-Για τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων και αλληλέγγυων
(ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ)
Οι εργαζόμενοι,σας θέλουμε συμπαραστάτες και οδηγούς αυτού του αγώνα. Σας καλούμε όλους την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 19:00 στο Ραδιομέγαρο.2 χρόνια αγώνων, των εργαζομένων της ΕΡΤ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, των αλληλέγγυων, των συνδικάτων, των πολιτικών φορέων και κινημάτων, και με τη στήριξη της κοινωνίας, έδωσαν την πρώτη μεγάλη νίκη και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Μια ΕΡΤ που θα χρηματοδοτείται από το σύνολο του ανταποδοτικού τέλους ώστε να μπορεί να προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα και ανεξάρτητη λειτουργία με προοπτική.
Μια ΕΡΤ με δημοκρατική λειτουργία, με έμφαση στην συναπόφαση, την ομαδικότητα, την ατομική ευθύνη, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στη επιλογή των θέσεων ευθύνης.
Μια ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους δικαιωμένους, εργασιακά μισθολογικά, ασφαλιστικά. Διεκδικούμε έναρξη ΝΕΩΝ συλλογικών διαπραγματεύσεων για την αντιμετώπιση της ιδιαιτερότητας των εργασιακών συνθηκών, που θα έχουν ως βάση συζήτησης τη συλλογική σύμβαση της ομοσπονδίας μας. Με στόχο την πλήρη και σταθερή απασχόληση και την αποφυγή δημιουργίας εργαζομένων πολλαπλών ταχυτήτων, αλλά και επαναπρόσληψη των απολυμένων ορισμένου χρόνου.
Πρόσληψη συγγενών Α’ βαθμού των νεκρών μας και μικρό αριθμό εργαζόμενων αλληλέγγυων ώστε να αποδοθεί συμβολικά το μερίδιο του αγώνα που αντιστοιχεί στην κοινωνία. :uplate:
Μια ΕΡΤ με δημοκρατική λειτουργία, με έμφαση στην συναπόφαση, την ομαδικότητα, την ατομική ευθύνη, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στη επιλογή των θέσεων ευθύνης. ΑΝΟΙΚΤΗ στην κοινωνία μέσα από ένα αυτόνομο, με ρόλο και ουσιαστική παρέμβαση, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ως το εποπτικό μάτι της κοινωνίας αφ’ ενός (για το αν τηρούνται οι σκοποί και οι αρχές της ΕΡΤ) και αφ ετέρου ως η πηγή άντλησης ιδεών (για την διαμόρφωση της φιλοσοφίας του προγράμματος και την καλύτερη λειτουργία της). Με εκπροσώπους της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, των εργαζομένων και των σωματείων τους στον οπτικοακουστικό χώρο, στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση, καθώς και κοινωνικών, φοιτητικών - σπουδαστικών, επιστημονικών φορέων με συνάφεια προς τον ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ρόλο της ΕΡΤ, που δεν θα τους επιλέγει το ΔΣ ! :uplate:
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΣ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ.
11 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ
:uplate::uplate::uplate:
Aπό πού ν' αρχίσεις, και που να τελειώσεις.......................................
MG-KTiNoS
09/06/2015, 12:47
Aπό πού ν' αρχίσεις, και που να τελειώσεις.......................................
γράΦτο....
:cool:
γάμα τα Βύρωνα. δεν θα γίνουμε ποτέ χώρα της προκοπής.
Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να εξαιρεθώ από το νταβατζιλίκι του τέλους της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ;
εδώ και 11 χρόνια τηλεόραση δεν έχω. γιατί σαν μαλάκας να πληρώνω την ΕΡΤ;
Τωρα με την ΕΡΤ εχει παλι νταβαντζιλικι? Δεν το ειχε κοψει αυτό ο Σαμαρας με την Νεριτ όταν την εστρωσε?
Billymuse
09/06/2015, 15:05
Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να εξαιρεθώ από το νταβατζιλίκι του τέλους της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ;
Με καθε επιφύλαξη απο σαιτ το βρήκα
Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ
μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
Δηλαδή : εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις
να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και
ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και
όχι το υπόλοιπο.
ναι τα ίδια λέγανε και με τον ΕΝΦΙΑ και πήγε στην εφορία εαν δεν απατώμαι
MG-KTiNoS
09/06/2015, 15:38
κοίτα και τα λεφτά της σύνταξης σου εκλ... κούρεψαν οπότε μην το κάνεις θέμα....
Παίξτο κουλ !
Μετανοείτε... Υπάρχει ελπίς...
336903
Μμμμ μάλλον η γενιά του παππου μου και του πατέρα μου με πήδηξε αλλά ΟΚ, δεν το κάνω θέμα.
MG-KTiNoS
09/06/2015, 15:45
Άραγε θα ξαναπαίξουν το Μπάλκαν εξρές στην ΕΡΤ ?
Ήταν το μόνο πράμα που βλεπα μαζί με μοτο τζι πι.
RaGe_Raptor
09/06/2015, 15:49
οι νεκροί της ερτ ποιοί είναι? σοβαρά ρωτάω...
edit: googlαρα και είδα....:a31:
οι νεκροί της ερτ ποιοί είναι? σοβαρά ρωτάω...
Νομίζω οτι είχαν μπει τα τανκς στην ΕΡΤ αλλά επειδή δεν υπήρχε σήμα, δεν έγινε ευρυτερα γνωστό...
Νομίζω οτι είχαν μπει τα τανκς στην ΕΡΤ αλλά επειδή δεν υπήρχε σήμα, δεν έγινε ευρυτερα γνωστό...
γι αυτό βαλαν τον Ταγματαρχη ΔΣ...:tooth:
(τεραστια πατατα(?)...ποιο Μεγάλη από την ..Καλφογιαννικη ανακοίνωση)
γι αυτό βαλαν τον Ταγματαρχη ΔΣ...:tooth:
(τεραστια πατατα(?)...ποιο Μεγάλη από την ..Καλφογιαννικη ανακοίνωση)
Γιαυτό θέλουν και να προλάβουν τα χειρότερα. Σου διέφυγε μέσα στην παπαροπλημμύρα το μαργαριτάρι?
Μια ΕΡΤ με δημοκρατική λειτουργία, με έμφαση στην συναπόφαση, την ομαδικότητα, την ατομική ευθύνη, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στη επιλογή των θέσεων ευθύνης.
ή το ακόμα καλύτερο "Με εκπροσώπους της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, των εργαζομένων και των σωματείων τους στον οπτικοακουστικό χώρο, στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση, καθώς και κοινωνικών, φοιτητικών - σπουδαστικών, επιστημονικών φορέων με συνάφεια προς τον ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ρόλο της ΕΡΤ, που δεν θα τους επιλέγει το ΔΣ !"
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες. :D
MG-KTiNoS
09/06/2015, 16:28
Θέλω να σταματήσω να γράφω στο κωλοθέμα, αλλά πραγματικά έχω μείνει πάκης με όσα διαβάζω από τα πρώην λαμόγια του πασοκ.
Μια περίληψη. Ολόκληρο εδώ. http://www.iefimerida.gr/news/210833/h-pospert-zita-proslipsi-syggenon-ton-nekron-tis-ert
11 ΙΟΥΝΗ είναι ημέρα ΜΝΗΜΗΣ όχι ΓΙΟΡΤΗΣ
-Για να τιμήσουμε έναν μοναδικό, αταλάντευτο, αδιάκοπο, ανένδοτο αγώνα.
-Για τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων και αλληλέγγυων
(ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ)
Οι εργαζόμενοι,σας θέλουμε συμπαραστάτες και οδηγούς αυτού του αγώνα. Σας καλούμε όλους την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 19:00 στο Ραδιομέγαρο.2 χρόνια αγώνων, των εργαζομένων της ΕΡΤ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, των αλληλέγγυων, των συνδικάτων, των πολιτικών φορέων και κινημάτων, και με τη στήριξη της κοινωνίας, έδωσαν την πρώτη μεγάλη νίκη και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Μια ΕΡΤ που θα χρηματοδοτείται από το σύνολο του ανταποδοτικού τέλους ώστε να μπορεί να προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα και ανεξάρτητη λειτουργία με προοπτική.
Μια ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους δικαιωμένους, εργασιακά μισθολογικά, ασφαλιστικά. Διεκδικούμε έναρξη ΝΕΩΝ συλλογικών διαπραγματεύσεων για την αντιμετώπιση της ιδιαιτερότητας των εργασιακών συνθηκών, που θα έχουν ως βάση συζήτησης τη συλλογική σύμβαση της ομοσπονδίας μας. Με στόχο την πλήρη και σταθερή απασχόληση και την αποφυγή δημιουργίας εργαζομένων πολλαπλών ταχυτήτων, αλλά και επαναπρόσληψη των απολυμένων ορισμένου χρόνου.
Πρόσληψη συγγενών Α’ βαθμού των νεκρών μας και μικρό αριθμό εργαζόμενων αλληλέγγυων ώστε να αποδοθεί συμβολικά το μερίδιο του αγώνα που αντιστοιχεί στην κοινωνία. :uplate:
Μια ΕΡΤ με δημοκρατική λειτουργία, με έμφαση στην συναπόφαση, την ομαδικότητα, την ατομική ευθύνη, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στη επιλογή των θέσεων ευθύνης. ΑΝΟΙΚΤΗ στην κοινωνία μέσα από ένα αυτόνομο, με ρόλο και ουσιαστική παρέμβαση, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ως το εποπτικό μάτι της κοινωνίας αφ’ ενός (για το αν τηρούνται οι σκοποί και οι αρχές της ΕΡΤ) και αφ ετέρου ως η πηγή άντλησης ιδεών (για την διαμόρφωση της φιλοσοφίας του προγράμματος και την καλύτερη λειτουργία της). Με εκπροσώπους της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, των εργαζομένων και των σωματείων τους στον οπτικοακουστικό χώρο, στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση, καθώς και κοινωνικών, φοιτητικών - σπουδαστικών, επιστημονικών φορέων με συνάφεια προς τον ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ρόλο της ΕΡΤ, που δεν θα τους επιλέγει το ΔΣ ! :uplate:
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΣ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ.
11 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ
:uplate::uplate::uplate:
όταν διαβάζεις "τέτοια" έντυπα (1ο θέμα ιεφιμεριντα κλπ) κράτα μικρό καλάθι γιατί η παπαρΓιά πάει σύννεφο.
Κοινώς μην πιστεύεις ότι τεριάζει στη δική σου λογική.
Ότι νομίζεις ότι συμβαίνει
Θα απογοητευτείς από τη πραγματικότητα.
Άσε το ρεζιλίκι !
http://www.pospert.gr/
όταν διαβάζεις "τέτοια" έντυπα (1ο θέμα ιεφιμεριντα κλπ) κράτα μικρό καλάθι γιατί η παπαρΓιά πάει σύννεφο.
Κοινός μην πιστεύεις ότι τεριάζει στη δική σου λογική.
Άσε το ρεζιλίκι !
Ομολογώ οτι δεν σε πιάνω. Τι δείχνει το link που έβαλες ?
Κοινός μην πιστεύεις ότι τεριάζει στη δική σου λογική.
Άσε το ρεζιλίκι !
Πάρτο και απ΄το αριστερό, αδέσμευτο και αντικειμενικό tvxs http://tvxs.gr/news/internet-mme/pospert-na-proslifthoyn-oi-syggeneis-ton-nekron-tis-ert
Για πε...κάτι για ρόμπες και ρεζιλίκια έλεγες, αλλά δεν σε πιάνω :a014:
Ακρα του τάφου σιωπή, στον κάμπο βασιλεύει,
λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί, κι η μάνα το ζηλεύει...
MG, όλα καλά ρε μαν? Σου παίρνεις την πίεση?
stefanos
09/06/2015, 17:19
Ρε πάνω που πάει να γίνει ανάπτυξη και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ανεργίας
αρχίζεις τις αντιδράσεις.:lol:
MG-KTiNoS
09/06/2015, 18:02
Ξέρεις εγώ δεν γέλασα μ αυτό....
Πράγματι έχουν πεθάνει άνθρωποι.
Για την ιστορία.....
http://www.tsolias.net/2014/05/12-12.html
el_hymador
09/06/2015, 18:54
Πάντως υπάρχουν πολλοί νεκροί μέσα στη κρίση από αυτοκτονίες των οποίων τους συγγενείς δεν ενδιαφέρθηκε να αποκαταστήσει / αποζημιώσει κανείς... δυστυχώς για την κυβέρνηση τα μόνα ταμπλό στα οποία μπορεί να παίζει ανενόχλητη ακόμα και να κάνει επίδειξη της αριστερίλας της (και να την εξαντλεί εκεί) είναι η ΕΡΤ, οι καθαρίστριες και οι τσαμπουκάδες της Ζωίτσας με τους μπάτσους... ότι να ναι...
Για την ιστορία.....
η αυτοκτονία δεν είναι λύση. δεν θα πώ ότι χάρηκα, αλλά δεν θα πονέσω κιόλας.
Και για όσους ασχολούνται ενδελεχώς με τις εξελίξεις:
Καμιά συμφωνία θα έχουμε; Η θα μαλακίζεται ο Τσίπρας για μήνες ακόμα;
Τα ταμεία έχουν στερέψει, όλοι οι τομείς της οικονομίας πάνε κατα διαόλου
και η κυβέρνηση τι έχει κάνει μέχρι στιγμής;
Φαντάζομαι πολλοί θα ψήφισαν σύριζα "έτσι για την αλλαγή" ή "να δούμε τι θα κάνει και αυτός"
Μέχρι στιγμής τι έχουν κάνει;
Billymuse
09/06/2015, 19:36
Φαντάζομαι πολλοί θα ψήφισαν σύριζα "έτσι για την αλλαγή" ή "να δούμε τι θα κάνει και αυτός"
Ενω ο Αντωνάκης το καλο παιδι που έκανε όλα τα θελήματα έβγαλε το Ζαπειο1,Ζάπειο2..λογικα 5-6 θα ήθελε να βγάλει ακόμη και τι κατάφερε?
Είπαμε δν είμαστε φαν της κυβέρνησης ουτε τους αγιοποιούμε αλλα οι συνθήκες μέχρι στιγμής δε τους αφήνουν κανένα περιθώριο να κάνουν κάτι
αφου ότι και να προτείνουν πρέπει να πάρει έγγριση απο τους ''δανειστές'' μας
Μην είσαι εγκάθετος μωρέ...
Μη δείτε παιδί ν' αγαπάει (http://www.iefimerida.gr/news/210738/soylts-alexi-mipos-eisai-eroteymenos-me-ti-merkel), αμέσως να του ριχτείτε...
Τι αξία έχουν τα λεφτά μπροστά στον έρωτα; :D
RaGe_Raptor
09/06/2015, 19:54
Ενω ο Αντωνάκης το καλο παιδι που έκανε όλα τα θελήματα έβγαλε το Ζαπειο1,Ζάπειο2..λογικα 5-6 θα ήθελε να βγάλει ακόμη και τι κατάφερε?
Είπαμε δν είμαστε φαν της κυβέρνησης ουτε τους αγιοποιούμε αλλα οι συνθήκες μέχρι στιγμής δε τους αφήνουν κανένα περιθώριο να κάνουν κάτι
όχι ρε συ Billy και πιστεύω πως ο Σαμαράς είναι βασικός λόγος που κυβερνάει ο Τσίπρας κι όσο ο καρεκλοκένταυρος είναι εκεί ο συριζας δεν έχει να φοβάται κάτι (από εκλογικό αποτέλεσμα εννοώ) ότι και να (μην) κάνει....(προσωπική εκτίμηση)...
από την άλλη αν θέλουμε να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα , ο συριζα είναι μετενσάρκωση του πασοκ της δεκαετίας του '80...μόνο που τώρα δεν έχει δανεικά για αριστερές πολιτικές χωρίς λογαριασμό...
Για την ιστορία.....
Tsolias.net... Και σε χαλάει το I-efimerida...και αντί να εξοργιστεις με τα όρνια που καπηλεύονται τους οποίους θανάτους, μου λες ότι έχουν δίκιο !!
Ξέρεις, δεν θέλει πολύ φαντασία για να καταλάβεις, πως επειδή και οι ίδιοι καταλαβαίνουν τις πίπες που λένε, ο μόνος τρόπος για να μην τους πάρουν με τις πέτρες είναι να βάλουν λίγο μελό, λίγο δάκρυ, λίγο αγανάκτηση.
Άσε ρε MG...νταξ, πλάκα έχει το σύνδρομο του μάρτυρα, αλλά άγιο είχες φιλαράκι που δεν ζεις σε καμιά χώρα με Ισλάμοφασίστες. Στανταρακι ζωσμενο με εκρηκτικά για το δόξα του Αλλάχ σε κόβω.
Οι συνθήκες; Αυτά δν τα ήξεραν οι συριζαιοι; από τον Άρη κατέβηκαν;
Ο Αντώνης καλό παιδί δεν ήταν αλλά έκανε κάτι, καλό ή κακό, ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ.
Billymuse
09/06/2015, 20:20
Γελανε και τα τσιμεντα της Ρηγιλης.
Ακομα και τιποτα που δεν εχει κανει ο Συριζα η διαφορα στις δημοσκοπησεις ειναι 10% φαντασου το πραγματικο νουμερο..αν ειχε κανει κατι ο Αντουαν θα ηταν αλλιως τα πραγματα
el_hymador
09/06/2015, 20:20
Kαλά όχι ότι οι συριζαίοι κάνουν κάτι καλύτερο αλλά σε ότι αφορά στην Αντωνάκη και στου λοιπούς, από πότε ο παθητικός ρόλος στο σεξ θεωρείτε ενεργοβόρος;
dimmie_72
09/06/2015, 20:22
Τελικά τους επαναπροσλάβαμε, όντας οι πραγματικοί τους ακούσιοι εργοδότες, όχι για να παράγουν πρόγραμμα αλλά για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα:
ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
RaGe_Raptor
09/06/2015, 20:25
Τελικά τους επαναπροσλάβαμε, όντας οι πραγματικοί τους ακούσιοι εργοδότες, όχι για να παράγουν πρόγραμμα αλλά για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα:
ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
πες ότι περίμενες κάτι καλύτερο....γιατί βλέπω λυπημένη φατσούλα...και για να απογοητευτείς από κάτι πρέπει να έxεις προσδοκίες από αυτό in the first place....
stefanos
09/06/2015, 20:26
ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ.
Βοήθησε με κάποιο τρόπο τους βιομηχάνους ώστε να επενδύσουν ή να γίνουν ανταγωνιστικότεροι?
Τους ελεύθερους επαγγελματίες?
Τους αγρότες?
Τους υπαλλήλους, εργάτες?:lol:
Ιδιωτικοποίησε τίποτα? (όχι έκλεισε ή κατάργησε)
Υπόγραψε τόσα μνημόνια και ΔΕΝ έκανε το παραμικρό από μεταρρυθμίσεις (που χρειάζονται)
παρά μόνο από μειώσεις μισθών συντάξεων κλπ κοινωνικών παροχών.
Ουσιαστικά αυτό που χρειαζόταν δεν έγινε (για να μην στεναχωρηθούν οι κομματικοί αριστεροδεξιοί στρατοί)
και θα φτάσουμε (αν δεν είμαστε εδώ ήδη), στο σημείο να μην βγαίνουν ΟΥΤΕ οι κουτσουρεμένοι μισθοί και συντάξεις (όπως ήταν φυσικό).
RaGe_Raptor
09/06/2015, 20:28
Βοήθησε με κάποιο τρόπο τους βιομηχάνους ώστε να επενδύσουν ή να γίνουν ανταγωνιστικότεροι?
Τους αγρότες?
Υπόγραψε τόσα μνημόνια και ΔΕΝ έκανε το παραμικρό από μεταρρυθμίσεις (που χρειάζονται)
Ουσιαστικά αυτό που χρειαζόταν δεν έγινε (για να μην στεναχωρηθούν οι κομματικοί αριστεροδεξιοί στρατοί)
και θα φτάσουμε (αν δεν είμαστε εδώ ήδη), στο σημείο να μην βγαίνουν ΟΥΤΕ οι κουτσουρεμένοι μισθοί και συντάξεις (όπως ήταν φυσικό).
συμφωνώ 100%.........και ειδικά στα bold
MG-KTiNoS
09/06/2015, 20:38
Tsolias.net... Και σε χαλάει το I-efimerida...και αντί να εξοργιστεις με τα όρνια που καπηλεύονται τους οποίους θανάτους, μου λες ότι έχουν δίκιο !!
Ξέρεις, δεν θέλει πολύ φαντασία για να καταλάβεις, πως επειδή και οι ίδιοι καταλαβαίνουν τις πίπες που λένε, ο μόνος τρόπος για να μην τους πάρουν με τις πέτρες είναι να βάλουν λίγο μελό, λίγο δάκρυ, λίγο αγανάκτηση.
Άσε ρε MG...νταξ, πλάκα έχει το σύνδρομο του μάρτυρα, αλλά άγιο είχες φιλαράκι που δεν ζεις σε καμιά χώρα με Ισλάμοφασίστες. Στανταρακι ζωσμενο με εκρηκτικά για το δόξα του Αλλάχ σε κόβω.
μην είσαι σκληρός...
;)
Αναποφευκτα θα συγκριθεί ο νυν πρωθυπουργός με τον πρώην. Και δυστυχώς ο πρώην δν ήταν ο σωτήρας του έθνους.
Ο Σάμαρας έφερε μνημόνια, έβαλε φόρους, κατέβασε συντάξεις κτλ αλλά προσπάθησε τα τακτοποιήσει τα οικονομικά της χώρας που ήταν μπουρδέλο δεκαετίες τώρα.
Μας πήδηξε κανονικά αλλά ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ μας αρέσει ή όχι.
Ο Τσίπρας ένα εξάμηνο τώρα τι έχει κάνει;
Τους αγρότες?
Δεν απαντώ σε σένα, απλά παίρνω ως αφορμή το ποστ σου. Γι αυτό και το quote.
Είναι αξιοσημείωτο κάτι όσον αφορά στην κριτική που γίνεται, είτε μέσα στο thread είτε και γενικότερα.
Πριν 2 ποστ μόλις, ο Billymuse κριτικάρει «εξ αριστερών» την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ εσύ σε αυτό το ποστ της βγαίνεις από τη φιλελεύθερη μεριά.
Και οι δύο έχετε δίκιο, αν και μεταξύ σας διαφωνείτε.
Αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν μια κακή κυβέρνηση γιατί δεν έκανε κάτι ξεκάθαρο.
Κανονικά δηλαδή θα έπρεπε να παραπονιέται μόνο ο Billymuse αν θέλαμε να λέμε πως η ΝΔ είχε καθαρό στόχο.
Ταυτόχρονα, το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ευάλωτος είτε τον κριτικάρεις από την φιλελεύθερη σκοπιά (κάτι που θα ήταν αναμενόμενο φυσικά), είτε «από αριστερά» όπως το κάνει το KKE.
MG-KTiNoS
09/06/2015, 20:46
Δεν απαντώ σε σένα, απλά παίρνω ως αφορμή το ποστ σου. Γι αυτό και το quote.
Είναι αξιοσημείωτο κάτι όσον αφορά στην κριτική που γίνεται, είτε μέσα στο thread είτε και γενικότερα.
Πριν 2 ποστ μόλις, ο Billymuse κριτικάρει «εξ αριστερών» την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ εσύ σε αυτό το ποστ της βγαίνεις από τη φιλελεύθερη μεριά.
Και οι δύο έχετε δίκιο, αν και μεταξύ σας διαφωνείτε.
Αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν μια κακή κυβέρνηση γιατί δεν έκανε κάτι ξεκάθαρο.
Κανονικά δηλαδή θα έπρεπε να παραπονιέται μόνο ο Billymuse αν θέλαμε να λέμε πως η ΝΔ είχε καθαρό στόχο.
Ταυτόχρονα, το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ευάλωτος είτε τον κριτικάρεις από την φιλελεύθερη σκοπιά (κάτι που θα ήταν αναμενόμενο φυσικά), είτε «από αριστερά» όπως το κάνει το KKE.
Συμφωνώ τα είχα πει και πιο πάνω
Ούτε ελέυθερη οικονομία ούτε σοσιαλισμό
ΤΙΠΟΤΑ με πολύ ΚΛΕΨΑ !
Συμφωνώ τα είχα πει και πιο πάνω
Ούτε ελέυθερη οικονομία ούτε σοσιαλισμό
ΤΙΠΟΤΑ με πολύ ΚΛΕΨΑ !
Κοίταξε, την κλεψιά εξ' ολοκλήρου δεν θα την αποφύγουμε, είτε θα γίνεται με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον.
Επίσης, οι πλούσιοι δεν θα πληρώσουν ποτέ που να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω, γιατί πολύ απλά μπορούν να βρουν τον τρόπο να μην πληρώσουν. Απλά θα θυμίσω Ζεράρ Ντε Παρτιέ...
Κι εδώ που τα λέμε δεν τους αδικώ, κι εγώ άμα ήμουν πλούσιος δεν θα πλήρωνα.
Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε, στη μέση και τίποτα δεν πάει άλλο.
- Ή πετάμε τους κρατιστές/λαϊκοδεξιούς έξω από την ΝΔ, αφήνουμε τους φιλελεύθερους και πορευόμαστε έτσι,
- ή ψηφίζουμε απευθείας ΚΚΕ.
Δυο πόδια σε δυο βάρκες δεν γίνεται, σε όποια κι απ' τις δύο να ρίχνουμε το πολύ το βάρος.
Δυστυχώς όμως, φυσικά το μόνο που δεν θα γίνει είναι αυτό. Η ΝΔ θα «προσαρμοστεί στη λαϊκή εντολή γιατί πήρε το μήνυμα των εκλογών» και η αριστερά θα «αποκτήσει πιο ρεαλιστικό πρόσωπο».
μην είσαι σκληρός...
;)
Κάθε άλλο, μου αρέσει ο ρομαντισμός (των άλλων). Απλά με πιάνω να θέλω συνέχεια να γίνομαι καθίκι και να τους χαλάω τη ρομάντζα. :tooth:
MG-KTiNoS
09/06/2015, 21:26
Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε, στη μέση και τίποτα δεν πάει άλλο.
- Ή πετάμε τους κρατιστές/λαϊκοδεξιούς έξω από την ΝΔ, αφήνουμε τους φιλελεύθερους και πορευόμαστε έτσι,
- ή ψηφίζουμε απευθείας ΚΚΕ..
Άκου να δεις πως εννοούν την ελεύθερη οικονομία στην Ελλάδα
Έχουν τινάξει στον αέρα 5 6 μπορεί και παραπάνω τράπεζες αλλά δεν τρέχει τίποτα.
Δηλαδή πλην Kosk'otas όλοι οι άλλοι δεν έπαθαν και πολλά....
Φυσικά η ζημιά των τραπεζών περνάει στους μαλάκες -σ εμάς-
Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ γενναιόδωροι άνθρωποι ξέρεις, γιατί εκτός από τα θαλασσοδάνεια
των τραπεζών, χαρίζουμε και άλλα πράματα...
Την ΟΑ, τον ΟΠΑΠ, δρόμους, γέφυρες, φάμπρικες τράπεζες -το καλό κομμάτι- και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου !
Όλοι αυτοί τώρα οι "επενδυτές" (που κανονικά έπρεπε να τους λένε επενγδυτές) :lol:
έρχονται και μας λένε για το κακό κράτος εννοώντας φυσικά ότι δεν έχουν πάρει αρκετά
και πρέπει να τους δώσουμε κι άλλα.
Στον αντίποδα ας πάρουμε τη ΔΕΗ που και αυτή έγινε με τα λεφτά του μαλάκα (τα δικά μας)
Να πεις ότι έδινε τζάμπα ρεύμα στους φτωχούς να πάει στα γαμήδια...
Αλλά όχι ΓιάΝης κερνάει ΓιάΝης πίνει και νααααααα τα ελλείμματα !
Όταν λοιπόν τους είπαμε που πάτε ωρέ κλεφτόπουλα ????
Η απάντηση που λάβαμε ήταν...
Οι ευθηνές είναι πολιτικές !!!!
Κοντολογείς στο Ελλαδιστάν
Ιδιωτικός τομέας και δημόσιο
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
και δεν μπορούσε να είναι και διαφορετικά γιατί αυτά τα 2 σήμερα
συνυπάρχουν και είναι αλληλένδετα.
Δεν ξέρω λοιπόν αν φταίει το ευρώ η δραχμή τα 400 χρόνια σκλαβιάς....
Αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ που μας έφεραν είμαστε γάμησε τα
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ '
Υγ
και αν είχα λύση δεν θα έσπαγα τα κέρατα μου τώρα.
Ρε mg...πες ειλικρινά. Τα φάρμακα που λήγουν, τι τα κάνεις ;
Αναποφευκτα θα συγκριθεί ο νυν πρωθυπουργός με τον πρώην. Και δυστυχώς ο πρώην δν ήταν ο σωτήρας του έθνους.
Ο Σάμαρας έφερε μνημόνια, έβαλε φόρους, κατέβασε συντάξεις κτλ αλλά προσπάθησε τα τακτοποιήσει τα οικονομικά της χώρας που ήταν μπουρδέλο δεκαετίες τώρα.
Μας πήδηξε κανονικά αλλά ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ μας αρέσει ή όχι.
Ο Τσίπρας ένα εξάμηνο τώρα τι έχει κάνει;
διαπραγματευση...:rolleyes:
κοινως απο τον μαλακα τον Σαμαρα τα περιμεναμε..
αλλα ο Τσιπρας..η ελπιδα ερχεται..???
μαλλον καπου θα εχει κολλησει στην κινηση!:D
Μετανοείτε... Υπάρχει ελπίς...
336903
Ελπίς και ανάπτυξη товарищ :D
336928
stefanos
09/06/2015, 22:14
Την ΟΑ, τον ΟΠΑΠ, δρόμους, γέφυρες, φάμπρικες τράπεζες -το καλό κομμάτι- και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου !
Όλοι αυτοί τώρα οι "επενδυτές" (που κανονικά έπρεπε να τους λένε επενγδυτές) :lol:
έρχονται και μας λένε για το κακό κράτος εννοώντας φυσικά ότι δεν έχουν πάρει αρκετά
και πρέπει να τους δώσουμε κι άλλα.
Στον αντίποδα ας πάρουμε τη ΔΕΗ που και αυτή έγινε με τα λεφτά του μαλάκα (τα δικά μας)
Να πεις ότι έδινε τζάμπα ρεύμα στους φτωχούς να πάει στα γαμήδια...
Αλλά όχι ΓιάΝης κερνάει ΓιάΝης πίνει και νααααααα τα ελλείμματα !
Ο ΟΤΕ φέτος έσκασε στο κράτος φορολογία εισφορές κλπ αηδίες 1.1 δις λέει.
Αν βγάλει και κέρδη θα πάρεις και μέρισμα από το 10% που έχει το κράτος.
Αν δεν βγάλει κέρδη ας προσέχανε.Εσύ πάλι θα πάρεις εισφορές φόρο και του χρόνου.
Τι να τα κάνεις τα "φιλέτα" αν δεν βγάζουν κέρδη και τα πληρώνεις από πάνω?
Φυσικά και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ιδιωτικό τομέα και τον Δημόσιο.
Ο Δημόσιος φορτώνει χρέη ενώ ο ιδιωτικός οχι.
Αν δεν βγάλει κέρδη ας προσέχανε.Εσύ πάλι θα πάρεις εισφορές φόρο και του χρόνου.
Είσαι προβοκάτορας...
Ρε, εδώ χαρίσαμε την ολυμπιακή...ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !! ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !!! που είχε 1.000.000 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΖΗΜΙΕΣΣΣΣΣ!!!!!
Μέγιστη μαλακία...ξέρεις τι κοινωνικό έργο είχε προσφέρει η Ολυμπιακή :tooth: Μέχρι που κάποια αεροσυνοδός, θυσιάστηκε για το καλό της πατρίδας...:(
dimmie_72
09/06/2015, 22:41
Επειδή κάποτε η κερδοφορία σαν αντεπιχείρημα έπαιξε αρκετά στο θέμα της ΜΗ πώλησης του ΟΤΕ, κανείς τότε δεν μνημόνευσε το... πόσο κερδοφόρος ΘΑ μπορούσε να είναι ;)
MG-KTiNoS
09/06/2015, 23:27
Τον κύριο Λαυρεντιάδη τον έχεις ακουστά?
Είσαι προβοκάτορας...
Ρε, εδώ χαρίσαμε την ολυμπιακή...ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !! ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !!! που είχε 1.000.000 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΖΗΜΙΕΣΣΣΣΣ!!!!!
Μέγιστη μαλακία...ξέρεις τι κοινωνικό έργο είχε προσφέρει η Ολυμπιακή :tooth: Μέχρι που κάποια αεροσυνοδός, θυσιάστηκε για το καλό της πατρίδας...:(
Το ότι το Ελληνικό κράτος ήταν ανίκανο να διαχειριστεί
λάθος λέξη
να αυτοελεγχθεί και να μην κλέβει.....
Δεν φταίει η ΟΑ φυσικά.
Τώρα βέβαια να υποθέσω ότι η τιμή στην οποία πουλήθηκε καθαρή ήταν σωστή και δίκαιη...
Γιατί τα χρέη τα πλήρωσε ο μαλάκας πάλι
Ρε mg...πες ειλικρινά. Τα φάρμακα που λήγουν, τι τα κάνεις ;
Εγώ τα φάρμακα τα βάζω στην ανακύκλωση αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να μετρήσω ΠΟΣΟΥΣ φόρους και ασφαλιστικές εισφορές έχουν χαριστεί με νόμους του κράτους στις ΠΑΕ μόνο....
Μήπως ξέρετε εσείς???