View Full Version : HABEMUS PAPAM 2
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
:hmm: http://www.tribune.gr/politics/news/article/147345/proin-ipourgos-ipa-i-ekt-tiponi-60-dis-ton-mina-gia-na-sozi-trapezes-alla-ochi-tin-ellada.html#
Red Rider
18/06/2015, 11:43
... και το ποσό δεν έχει σχέση καθόλου με την αποστρατεία του (αποδίδεται με την συμπλήρωση 24 ετών της ξαδέρφης ασχέτως γάμου, προίκας και λοιπές..), αλλά με το επί πόσα χρόνια πλήρωνε νταβατζιλίκια ο "καραβανάς" μπάρμπας προκειμένου να βοηθηθεί η ξαδέρφη να κάνει 1 μεταπτυχιακό, να ανοίξει 1 μαγαζί κλπ.
Βοήθημα Επαγγελματικής Αυτοτέλειας λέγεται και διάφορες εταιρείες που προσέγγισαν κατά καιρούς τις οργανώσεις των στρατιωτικών (Inetramerican, NN, Alico κλπ) προσέφεραν τουλάχιστον 5πλάσιο κεφάλαιο κατά την απόδοση προκειμένου να τους καταβάλλεται η συγκεκριμένη κράτηση, αλλά είναι δυνατό να άφηνε ποτέ το κράτος να συμβεί;
Η όπως το έλεγαν παλιά, "προικοδότηση "..
:hmm: http://www.tribune.gr/politics/news/article/147345/proin-ipourgos-ipa-i-ekt-tiponi-60-dis-ton-mina-gia-na-sozi-trapezes-alla-ochi-tin-ellada.html#
Αν δεν έχει πάρει μυρωδιά στο που κατευθύνθηκαν τα δις του QE που έριξε η FED για να βγεί από την κρίση η χώρα του, σιγά μην έχει ιδέα τι αφορά το QE της ΕΚΤ...
Ακούω καμπάνες και τραγουδάω gospel είναι ο πρώην υπουργός του Reagan.
Εν ολιγοις κοψτε το βοθρο του πρωτου θεματος μερικοι εδώ μεσα διοτι τι να διαβαζουμε το thread τι τις εν λογω φυλλαδες ειναι ενα και το αυτο.:D Σαν να διαβαζω τα σχολια απο τρολλακια στα ειδησεογραφικα site εχει καταντησει το thread :yuck:
Σωστά, καλύτερα να βλέπουμε ΕΡΤ που είναι και αντικειμενικιά... (https://www.youtube.com/watch?v=v1tFppPP-3A)
Σωστά, καλύτερα να βλέπουμε ΕΡΤ που είναι και αντικειμενικιά... (https://www.youtube.com/watch?v=v1tFppPP-3A)
Η άντληση σθένους, μέσω της συλλογικής συνύπαρξης με τους συναγωνιστές με τσάκισε.
Καρφωνεστε λεμε... :cry:
Τροικα βαστα γερα... :lol:
http://www.protothema.gr/travelling/article/485471/hastouki-apo-to-lonely-planet-grexit-kaistis-paralies/
skylaros
18/06/2015, 16:08
Αυτή τη μαλακία που διαφωνούμε μεταξύ μας δε μπορώ να την καταλάβω... αν είχα πολλά φράγκα ειλικρινά θα καθόμουν και θα γέλαγα που διαφωνούμε σε τέτοια ζητήματα... Το θέμα είναι να γίνει κάτι καλό για αυτό τον τόπο, όλοι να βγάζουν καλά μεροκάματα και όλοι να είναι όσο γίνετε περισσότερο χαρούμενοι με τη ζωή τους. Όχι ικανοποιώντας επίπλαστες ανάγκες αλλά γιατί όντως θα είναι περισσότεροι δημιουργικοί και ίσοι μεταξύ ίσων. Στην τελική αν κάποιοι θέλουν να νιώσουν εθνική υπερηφάνεια ας την αναζητήσουν έτσι, μια χώρα που θα παράξει ιδέες, πολιτισμό και δικαιοσύνη και όχι σκάβοντας τους τάφους 2000 χρόνων αλλά στο σήμερα στο τώρα στο πιο σάπιο σημείο της ανθρωπότητας μετά το μεσαίωνα. Ναι ξέρω ρομαντισμός και γραφικότητα ...
Καρφωνεστε λεμε... :cry:
Τροικα βαστα γερα... :lol:
http://www.protothema.gr/travelling/article/485471/hastouki-apo-to-lonely-planet-grexit-kaistis-paralies/
Αηθη επίθεση κατά του μαυρισμένου Βαρουφάκη θα την χαρακτήριζα. Δεν φτάνει που τους σπάει τα νεύρα, πηγαίνει και μαυρισμένος για να τους χωθεί στο μάτι.
Ακούγεται πως θα σκάσει στο Eurogroup με μαρινιέρα, κάπρι και σαμπό να τους αποτελειώσει.
Αυτή τη μαλακία που διαφωνούμε μεταξύ μας δε μπορώ να την καταλάβω... αν είχα πολλά φράγκα ειλικρινά θα καθόμουν και θα γέλαγα που διαφωνούμε σε τέτοια ζητήματα...
Μικρή λεπτομέρεια, που φανερώνει τον ρηχό συναισθηματικό μας κόσμο μιας και είναι γνωστό πως το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία,(απλά όταν φύγει την παίρνει μαζί του).
Το θέμα είναι να γίνει κάτι καλό για αυτό τον τόπο, όλοι να βγάζουν καλά μεροκάματα και όλοι να είναι όσο γίνετε περισσότερο χαρούμενοι με τη ζωή τους. Όχι ικανοποιώντας επίπλαστες ανάγκες αλλά γιατί όντως θα είναι περισσότεροι δημιουργικοί και ίσοι μεταξύ ίσων. Στην τελική αν κάποιοι θέλουν να νιώσουν εθνική υπερηφάνεια ας την αναζητήσουν έτσι, μια χώρα που θα παράξει ιδέες, πολιτισμό και δικαιοσύνη και όχι σκάβοντας τους τάφους 2000 χρόνων αλλά στο σήμερα στο τώρα στο πιο σάπιο σημείο της ανθρωπότητας μετά το μεσαίωνα. Ναι ξέρω ρομαντισμός και γραφικότητα ...
Συμμετέχω ολόψυχα στο ευχολόγιο σου, και εύχομαι λευτεριά στο Θιβέτ. :D
MG-KTiNoS
18/06/2015, 16:27
Μικρή λεπτομέρεια, που φανερώνει τον ρηχό συναισθηματικό μας κόσμο μιας και είναι γνωστό πως το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία,(απλά όταν φύγει την παίρνει μαζί του).
Ρώτα ένα ναυτικό να σου τα εξηγήσει όλα αυτά....
:cool:
Ρώτα ένα ναυτικό να σου τα εξηγήσει όλα αυτά....
:cool:
Εγώ θα έλεγα να ρώτησεις εσύ κανέναν άνεργο ναυτικό.:rolleyes:
Κανονιστε θα αναστησετε τον Αμπατιέλο στο τέλος...
Ξεκινάς την ιστορία σου από εκεί που την ξεκινάει και η καθημερινή. Κάπου δηλαδή στα μέσα των 80ς λες και
δεν υπήρξε πριν.
Αλήθεια όταν σκότωναν τον Παναγούλη ήταν κυρίαρχος ο λαός?
Μήπως όταν ο Καραμανλής αναρωτιότανε ποιός κυβερνάει αυτόν το τόπο?
Όταν ο Μπακογιάννης χαιρετούσε σημαία?
(για να μην σε πάω πιο πίσω)
Όλα σου τα συμπεράσματα λοιπόν ξεκινούν από λάθος αφετηρία και καταλήγουν -φυσικά- σε λάθος συμπεράσματα που αγγίζουν τους κοινωνικούς αυτοματισμούς.
υγ
Από περιέργεια, η Ελλάδα είχε πάντα μια αποχή στις εκλογές της τάξης του 30%.
Από το υπόλοιπο ποσοστό ένα 15% (ψιλά χοντρά) ψήφισε κόμματα μη κυβερνητικά.
Όλους αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν που λούστηκαν τον κοινωνικό αποκλεισμό στην Ελλάδα και έζησαν φτωχοί -οι πιο πολλοί-
Κάνε έναν κόπο να μας πεις που τον κατατάσσεις....
δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ξέρω τι λέει το κάθε ΜΜΕ
τώρα, δεν ξέρω τι νόημα έχει το ποστ σου.
εγώ έλεγα για τις πλουσιοπάροχες μέχρι αηδίας παροχές που είχαν και έχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
και όλο αυτό ξεκίνησε με τον Αντρέα Παπαντρέου με δανεικά λεφτά.
Τώρα θες να μιλήσουμε για πιο παλιά; Τι θες;
Βενιζέλο;
Τρικούπη; Τον Ατυχή του ΄97;
Το Αγγλικό, το Γαλλικό και το Ρώσικο κόμμα;
Τα Ορλωφικα του 1770;
Την πρώτη άλωση της Πόλης το 1204;
Τη Συμμαχία της Δήλου τον 5ο αιώνα Π.Χ.;
από που να το ξεκινήσουμε;
RaGe_Raptor
18/06/2015, 16:51
...εγώ έλεγα για τις πλουσιοπάροχες μέχρι αηδίας παροχές που είχαν και έχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
και όλο αυτό ξεκίνησε με τον Αντρέα Παπαντρέου με δανεικά λεφτά.......
άβολο για μια μεγάλη μερίδα του λαού-πελατάκου κομματικού μα αληθές............. κάτι άκουσα για 6 χρόνια νωρίτερα σύνταξη σε δυ...ε?
Cpt. Haddock
18/06/2015, 17:04
Δεχομεθα εμβασματα καταθεσεων σε ευρω. ΤιμΑΙ λογικΑΙ
ΠληροφοριΑΙ εντος :D
Δεχομεθα εμβασματα καταθεσεων σε ευρω. ΤιμΑΙ λογικΑΙ
ΠληροφοριΑΙ εντος :D
Ηλία από τότε που έφυγες από Ελλάδα βγάζεις μια ανωτερώτητα του τύπου "εδώ που είμαι εγώ είναι γαμάτα κτλ"
(ίσως να κάνω λάθος) αλλά έχει καταντήσει ενοχλητικό για μας που παραμένουμε.
Cpt. Haddock
18/06/2015, 17:20
Παντα την ειχα την ανωτερωτητα :smokin:
(αυτο καταλαβες ρε Μπαμπη; κατσε να σου πω τι ωραια που ειναι εδω αυτη την εποχη να πηγαινεις σε συνεντευξεις για δουλεια και να λες οτι εισαι έλληνας... σα λευκο αφρικανο σε κοιταζουν...)
MG-KTiNoS
18/06/2015, 17:23
δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ξέρω τι λέει το κάθε ΜΜΕ
τώρα, δεν ξέρω τι νόημα έχει το ποστ σου.
εγώ έλεγα για τις πλουσιοπάροχες μέχρι αηδίας παροχές που είχαν και έχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
και όλο αυτό ξεκίνησε με τον Αντρέα Παπαντρέου με δανεικά λεφτά.
Τώρα θες να μιλήσουμε για πιο παλιά; Τι θες;
Βενιζέλο;
Τρικούπη; Τον Ατυχή του ΄97;
Το Αγγλικό, το Γαλλικό και το Ρώσικο κόμμα;
Τα Ορλωφικα του 1770;
Την πρώτη άλωση της Πόλης το 1204;
Τη Συμμαχία της Δήλου τον 5ο αιώνα Π.Χ.;
από που να το ξεκινήσουμε;
Όλη αυτή η συλλογή κοινών τόπων που έχεις κάνει πάρα πάνω είναι ΟΛΗ άκυρη.
Μια και μιλάς για δημόσιο λοιπόν και για προνόμια έτσι γενικά και τους τσουβαλιάζεις όλους....
Δημόσιο είναι οι πυροσβέστες που κάηκαν ζωντανοί
Δημόσιο είναι και οι εφοριακοί
Έχουν καμία σχέση?
Μιλάς μετά για τα προνόμια του δημοσίου?
Τι προνόμια δηλαδή έχει ένας δάσκαλος?
Αναφέρεσαι και στην εποχή του ΠΑΣΟΚ.
Πιο πριν ξέρεις τι "προνόμια" υπήρχαν και ποιοι τα είχαν?
Παπάδες, χωροφύλακες, στρατιωτικοί επί χούντας, έχεις ακούσει κάτι?
Επίσης τον ιδιωτικό τομέα δεν το ακούω πουθενά.
Σε ενοχλούν τα "προνόμια" του ΔΥ αλλά ότι άδειαζαν μια τράπεζα ανά 5ετία περίπου δεν δείχνει να σου κάνει εντύπωση.
Όλα αυτά τα λαμόγια που έφαγαν ΜΟΠ, πακέτα Ντελόρ, ΕΣΠΑ χέσπα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που τίναξαν το ΧΑ στον αέρα, που έφτιαχαν δρόμους και μετά τους έσκαβαν όλη μέρα...
Δεν τ αναφέρεις πουθενά.
Γιατί?
Αν θέλεις πάλι ιστορική αναδρομή ξεκίνα από το 2ΠΠ και μετά και σκέψου πως μπορεί να έμοιαζε η Ελλάδα σήμερα αν δεν είχαν δολοφονήσει οι τύραννοι όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεξιούς και αριστερούς....
Ίσως πάρεις και την πραγματική απάντηση για το πως φτάσαμε ως εδώ.
υγ
Αυτό με τους ελευθέρους επαγγελματίες που δεν πλήρωναν να το κοιτάξεις.
Μπορεί ας πούμε να πλήρωναν αλλά τα λεφτά να μην έφταναν ποτέ στο κράτος.
Για ρώτα κανένα φίλο σου να σου πει τι "εμπειρίες" είχε.
υγ2
Οι ΔΕΚΟ δεν είναι δημόσιο και ΕΚΕΙ έγινε ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ φαγοπότι
μαζί με τους ιδιώτες
Παντα την ειχα την ανωτερωτητα :smokin:
(αυτο καταλαβες ρε Μπαμπη; κατσε να σου πω τι ωραια που ειναι εδω αυτη την εποχη να πηγαινεις σε συνεντευξεις για δουλεια και να λες οτι εισαι έλληνας... σα λευκο αφρικανο σε κοιταζουν...)
είπαμε, ίσως να κάνω λάθος αλλά αυτή την αίσθηση έχω :wave2:
Cpt. Haddock
18/06/2015, 17:29
Ρε συ Γκουτζαίε, πως καταφερνεις παντα και τα ανακατευεις ολα, απορω....
[..]
Οι ΔΕΚΟ δεν είναι δημόσιο[...]
:uplate:
είπαμε, ίσως να κάνω λάθος αλλά αυτή την αίσθηση έχω :wave2:
Απλα προσπαθω να κανω χιουμορ με την καταντια μας σα χωρα... Εκτος αν νομιζεις οτι μια εξοδος της Ελλαδας απο ευρω (και ισως απο ΕΕ) θα με αφησει στο απυροβλητο.
Όλη αυτή η συλλογή κοινών τόπων που έχεις κάνει πάρα πάνω είναι ΟΛΗ άκυρη.
Μια και μιλάς για δημόσιο λοιπόν και για προνόμια έτσι γενικά και τους τσουβαλιάζεις όλους....
Δημόσιο είναι οι πυροσβέστες που κάηκαν ζωντανοί
Δημόσιο είναι και οι εφοριακοί
Έχουν καμία σχέση?
Μιλάς μετά για τα προνόμια του δημοσίου?
Τι προνόμια δηλαδή έχει ένας δάσκαλος?
Αναφέρεσαι και στην εποχή του ΠΑΣΟΚ.
Πιο πριν ξέρεις τι "προνόμια" υπήρχαν και ποιοι τα είχαν?
Παπάδες, χωροφύλακες, στρατιωτικοί επί χούντας, έχεις ακούσει κάτι?
Επίσης τον ιδιωτικό τομέα δεν το ακούω πουθενά.
Σε ενοχλούν τα "προνόμια" του ΔΥ αλλά ότι άδειαζαν μια τράπεζα ανά 5ετία περίπου δεν δείχνει να σου κάνει εντύπωση.
Όλα αυτά τα λαμόγια που έφαγαν ΜΟΠ, πακέτα Ντελόρ, ΕΣΠΑ χέσπα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που τίναξαν το ΧΑ στον αέρα, πυ έφτιαχαν δρόμους και μετά τους έσκαβαν όλη μέρα...
Δεν τ αναφέρεις πουθενά.
Γιατί?
Αν θέλεις πάλι ιστορική αναδρομή ξεκίνα από το 2ΠΠ και μετά και σκέψου πως μπορεί να έμοιαζε η Ελλάδα σήμερα αν δεν είχαν δολοφονήσει οι τύραννοι όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεξιούς και αριστερούς....
Ίσως πάρεις και την πραγματική απάντηση για το πως φτάσαμε ως εδώ.
υγ
Αυτό με τους ελευθέρους επαγγελματίες που δεν πλήρωναν να το κοιτάξεις.
Μπορεί ας πούμε να πλήρωναν αλλά τα λεφτά να μην έφταναν ποτέ στο κράτος.
Για ρώτα κανένα φίλο σου να σου πει τι "εμπειρίες" είχε.
υγ2
Οι ΔΕΚΟ δεν είναι δημόσιο και ΕΚΕΙ έγινε ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ φαγοπότι
μαζί με τους ιδιώτες
κοίτα Νίκο ώρες ώρες πιστεύω ότι διαβάζεις αυτά που θέλεις και απαντάς σε ότι σε βολεύει.
είπα ΠΟΛΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, όχι όλοι.
τώρα, αναφέρω τους δημοσίους υπαλλήλους γιατί πληρώνονται από τα λεφτά μου.
επισής δεν είπα ποτε ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι αθώες παναγίες.
όσο για τις ΔΕΚΟ, με ποιανού λεφτά δημιουργήθηκαν;
MG-KTiNoS
18/06/2015, 17:51
όσο για τις ΔΕΚΟ, με ποιανού λεφτά δημιουργήθηκαν;
Με των Αμερικάνων....
:rolleyes:
Τέλος πάντων εμένα η γνώμη είναι -και την έχω ξαναπεί- ότι η Ελλάδα οδηγήθηκε στην πτώχευση συνειδητά.
Οι πολίτες αυτής της χώρας είχαν 2 επιλογές
Ή να συναινέσουν και να πάρουν ένα μισθό ο οποίος έφτανε να ζεις καλά αλλά δεν μπορούσες να επενδύσεις
Ή να διαφωνήσουν οπότε βίωναν τον κοινωνικό αποκλεισμό.
(φανταριλίκι στα σύνορα, κλειστές οι πόρτες του δημοσίου και
δυσκολίες στον ιδιωτικό τομέα.)
Η διαφθορά λοιπόν που ξεκινά από πολύ παλιά όχι μόνο δεν χτυπήθηκε αλλά καλλιεργήθηκε επιμελώς...
Δεν άφησε δε έξω κανέναν τομέα και κανέναν κλάδο.
ΟΥΤΕ τα μοναστήρια, ούτε τους γιατρούς, ούτε τους δασκάλους, ούτε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Έτσι μας γαμάνε σήμερα .....
:(
MG-KTiNoS
18/06/2015, 17:53
Εγώ θα έλεγα να ρώτησεις εσύ κανέναν άνεργο ναυτικό.:rolleyes:
Γιατί έχουμε και απ τους άλλους ρε συ???
Με των Αμερικάνων....
Τέλος πάντων εμένα η γνώμη είναι -και την έχω ξαναπεί- ότι η Ελλάδα οδηγήθηκε στην πτώχευση συνειδητά.
Οι πολίτες αυτής της χώρας είχαν 2 επιλογές
Ή να συναινέσουν και να πάρουν ένα μισθό ο οποίος έφτανε να ζεις καλά αλλά δεν μπορούσες να επενδύσεις
Ή να διαφωνήσουν οπότε βίωναν τον κοινωνικό αποκλεισμό.
(φανταριλίκι στα σύνορα, κλειστές οι πόρτες του δημοσίου και
δυσκολίες στον ιδιωτικό τομέα.)
Η διαφθορά λοιπόν που ξεκινά από πολύ παλιά όχι μόνο δεν χτυπήθηκε αλλά καλλιεργήθηκε επιμελώς...
Δεν άφησε δε έξω κανέναν τομέα και κανέναν κλάδο.
ΟΥΤΕ τα μοναστήρια, ούτε τους γιατρούς, ούτε τους δασκάλους, ούτε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Έτσι μας γαμάνε σήμερα .....
Μα πραγματικά ρε σύ...τι γράφεις? Πόσο γαμημένα βολικό είναι για τον κάθε έναν να καλλιεργεί συνωμοσίες στο μυαλό του και να δίνει εύκολες απαντήσεις για να ησυχάσει πως δεν έχει καμμία ευθύνη και ΚΑΜΜΙΑ αυτοκριτική το τι έχει γίνει εδώ?
Τι σημαίνει οτι είχαν δύο επιλογές? Πότε έγιναν δύο οι επιλογές? Όταν χρεωκοπήσαμε που έγινε ηθελημένα...από ποιούς και γιατί? Ασε τις αοριστίες για τους κακούς και τους εξωγήινους, και απάντησε μου σοβαρά.
Γιατί οδηγηθήκαμε στην πτώχευση συνειδητά? ...1-2-3 λόγους
Γιατί η διαφθορά καλλιεργήθηκε συνειδητά από παλιά? Ποιό είναι το απώτερο σχέδιο που κατέστρωσαν οι "σύμμαχοι"-"εταίροι" που ΤΗΝ ίδια χρονική περίοδο ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις με δολοφονίες και πραξικοπήματα, και γιατί δεν έκαναν το ίδιο και εδώ? Σαν να λέμε οτι ενώ θα μπορούσαν να μας θάψουν για πλάκα, προτίμησαν να μας ταίσουν μέχρι να πάθουμε χοληστερίνη και να πεθάνουμε από έμφραγμα.
Πείτε μου ρε ΄σεις, γιατί θα με μουρλάνετε...ποιός είναι αυτός που επί 30-40 χρόνια εξυφάνει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει το πήξιμο στις επιδοτήσεις για να χρεοκοπήσουμε τελικά? Γιατί, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λές ! Πως το σχέδιο ήταν να μάθουμε να ζουμε σε έναν άνετο τρόπο ζωής, έτσι που θα ήταν εύκολο να μας στραγγαλίσουν.
Πες μου λοιπόν. Ποιά κράτη/ομάδες/συμφέροντα/κονσόρτιουμ/πολυεθνικές/ συμμετέχουν σε αυτή τη συνωμοσία, περιμένοντας επί 40 χρόνια μέχρι την τελική νίκη?
Ήμαρτον λέμε...ο ψυχρός πόλεμος, λιγότερο διήρκεσε.
η λέσχη μπιλντεμπεργκ και οι μασώνοι
Ποια γενιά όμως; γιατί μια δυο έχουν αλλαξει στα σίγουρα.
nicksior
18/06/2015, 20:40
.... Σαν να λέμε οτι ενώ θα μπορούσαν να μας θάψουν για πλάκα, προτίμησαν να μας ταίσουν μέχρι να πάθουμε χοληστερίνη και να πεθάνουμε από έμφραγμα....
Το πρωτο στο κλέβω...
Στο δεύτερο , ο εμφύλιος είναι χειρότερος
η γενιά του Μάη του 68 :lol:
stefanos
18/06/2015, 21:44
Πες μου λοιπόν. Ποιά κράτη/ομάδες/συμφέροντα/κονσόρτιουμ/πολυεθνικές/ συμμετέχουν σε αυτή τη συνωμοσία, περιμένοντας επί 40 χρόνια μέχρι την τελική νίκη?
Όλα γίνανε πολύ γρήγορα (απο το 1821 και μετά εννοώ) δεν προλάβαμε να τα αφομοιώσουμε δεν καλλιεργήσαμε την κουλτούρα που υιοθετήσαμε
και στο τέλος φάγαμε μια μπουκιά που δεν μπορούσαμε να την καταπιούμε και ορίστε.
Το πρωτο στο κλέβω...
Στο δεύτερο , ο εμφύλιος είναι χειρότερος
Στο δεύτερο για την διάρκεια μιλούσα.
Το 1ο παραλαγή ενός συμβάντος είναι. Είχα κάποτε έναν διευθυντή και όπως καθόταν στην καρέκλα του αραχτός, τσουπ περνάει από πίσω του ένας ποντικός. Αγριέψαμε λίγο, ψάχνουμε τι θα του πετάξουμε και περιμένουμε πρωτοβουλία απ΄τον διευθυντή που ήταν και πίσω του.
Αυτός χαλαρός, σκύβει στο γραφείο του, πιάνει ένα ποτήρι νερό και καταβρέχει τον ποντικό :uplate:.
Κάγκελο εμείς...μα καλά, γιατί δεν του πετάς κάτι να τον σκοτώσεις (ρωτάμε)?
Δεν χρειάζεται απαντάει. Θα τρέχει τώρα βρεγμένος, θα κρυώσει, θα πάθει πνευμονία και θα πεθάνει (!)...
Ε, κάπως έτσι συμβαίνει και με μας...έχουν τόση υπομονή, που μπορούν να περιμένουν ώσπου να σκοτώσουν γάϊδαρο με φρέσκα σύκα*.
*Copyright "O Αστερίξ στην Κορσική"
AUFGEBRACHT
18/06/2015, 22:10
337359
337361
Τρελό αγόρι πάντως το κόβω...
AUFGEBRACHT
18/06/2015, 22:12
Ξέχασες τους Εβραίους που όπως η Coca Cola πάνε με όλα...
AUFGEBRACHT
18/06/2015, 22:14
μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου...
έχουν περάσει και τα χρόνια... :rolleyes:
Καθόλου μπερδεμένα, έχω καλή RAM και δεν επηρεάζεται από το πέρασμα του χρόνου...
AUFGEBRACHT
18/06/2015, 22:20
Το ποσό αυτό το έχει πληρώσει ο "μπάρμπας" και με το παραπάνω στο ταμείο του...
Το ποσό αυτό ο μπάρμπας εκτός εισαγωγικών δεν το είχε πληρώσει σε κανένα ταμείο του, επαιρόταν πως ήταν ειδική παροχή του ΠΝ.
dimmie_72
18/06/2015, 22:57
Το ποσό αυτό ο μπάρμπας εκτός εισαγωγικών δεν το είχε πληρώσει σε κανένα ταμείο του, επαιρόταν πως ήταν ειδική παροχή του ΠΝ.
ok, μάλλον του έκαναν ειδική εξαίρεση τότε :D
337372
taisteal
19/06/2015, 00:26
337359
337361
:bawl::bawl::bawl:
el_hymador
19/06/2015, 07:56
Μια φορά μια μεγάλη διαδήλωση κατέληξε σε επεισόδια και πλιάτσικο / λεηλασίες
Ζητάμε λοιπόν αντικειμενικά να μας καθορίσει κάποιος:
1 - Ποιος εκ των πλιατσικολόγων πλιατσικολόγησε περισσότερο και ποιος λιγότερο ώστε να απονεμηθούν ευθύνες
2 - Αν η φυσική παρουσία στη συγκέντρωση σε κάνει πλιατσικολόγο, ανεξαρτήτως του αν μετείχες στο πλιάτσικο ή όχι
3 - Αν το γεγονός ότι δεν έκανες κάτι για να σταματήσεις το πλιάτσικο σε καθιστά συνυπεύθυνο και εξίσου ένοχο με τους πλιατσικολόγους
4 - Αν η συγκέντρωση από μόνη της έχει μερίδιο ευθύνης και αυτή
pipe_smoker
19/06/2015, 10:06
Μια φορά μια μεγάλη διαδήλωση κατέληξε σε επεισόδια και πλιάτσικο / λεηλασίες
Ζητάμε λοιπόν αντικειμενικά να μας καθορίσει κάποιος:
1 - Ποιος εκ των πλιατσικολόγων πλιατσικολόγησε περισσότερο και ποιος λιγότερο ώστε να απονεμηθούν ευθύνες
2 - Αν η φυσική παρουσία στη συγκέντρωση σε κάνει πλιατσικολόγο, ανεξαρτήτως του αν μετείχες στο πλιάτσικο ή όχι
3 - Αν το γεγονός ότι δεν έκανες κάτι για να σταματήσεις το πλιάτσικο σε καθιστά συνυπεύθυνο και εξίσου ένοχο με τους πλιατσικολόγους
4 - Αν η συγκέντρωση από μόνη της έχει μερίδιο ευθύνης και αυτή
Οχι άλλο Πλιάτσικα!
...έχουν τόση υπομονή, που μπορούν να περιμένουν ώσπου να σκοτώσουν γάϊδαρο με φρέσκα σύκα*.
*Copyright "O Αστερίξ στην Κορσική"
διαβασμένο σε βρίσκω μάστορα
:lol:
Εκτος αν νομιζεις οτι μια εξοδος της Ελλαδας απο ευρω (και ισως απο ΕΕ) θα με αφησει στο απυροβλητο.
Ρε Ηλία...
(και όχι μονο εσύ..)
Δεν κουραστηκες από αυτό το παραμύθι..??
(Θα βγουμε.. δεν θα βγουμε.. φτου και βγαίνουμε... σ'επιασα και φύλα τα εσύ τωρα..)
Σιχτιρ ρε φούστη μου με την τρομολαγνεια ευρείας καταναλωσης...
Χίλιες φορές καλύτερα όταν τα πραγματα ειχαν να κανουν με πίρι ρέις και χορα και βυθίσεις και επιστρατεύσεις - στρώναμε την ψησταρια στα σκηνάκια, σκαζαν και τπτ ρετσίνες και ανοίγαμε τα καπακια με τα 45αρια...
(οι νεώτεροι δεν έμαθα ποτε πως το καναν με τα Α4...)
MG-KTiNoS
19/06/2015, 14:28
Μα πραγματικά ρε σύ...τι γράφεις? Πόσο γαμημένα βολικό είναι για τον κάθε έναν να καλλιεργεί συνωμοσίες στο μυαλό του και να δίνει εύκολες απαντήσεις για να ησυχάσει πως δεν έχει καμμία ευθύνη και ΚΑΜΜΙΑ αυτοκριτική το τι έχει γίνει εδώ?
Τι σημαίνει οτι είχαν δύο επιλογές? Πότε έγιναν δύο οι επιλογές? Όταν χρεωκοπήσαμε που έγινε ηθελημένα...από ποιούς και γιατί? Ασε τις αοριστίες για τους κακούς και τους εξωγήινους, και απάντησε μου σοβαρά.
Γιατί οδηγηθήκαμε στην πτώχευση συνειδητά? ...1-2-3 λόγους
Γιατί η διαφθορά καλλιεργήθηκε συνειδητά από παλιά? Ποιό είναι το απώτερο σχέδιο που κατέστρωσαν οι "σύμμαχοι"-"εταίροι" που ΤΗΝ ίδια χρονική περίοδο ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις με δολοφονίες και πραξικοπήματα, και γιατί δεν έκαναν το ίδιο και εδώ? Σαν να λέμε οτι ενώ θα μπορούσαν να μας θάψουν για πλάκα, προτίμησαν να μας ταίσουν μέχρι να πάθουμε χοληστερίνη και να πεθάνουμε από έμφραγμα.
Πείτε μου ρε ΄σεις, γιατί θα με μουρλάνετε...ποιός είναι αυτός που επί 30-40 χρόνια εξυφάνει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει το πήξιμο στις επιδοτήσεις για να χρεοκοπήσουμε τελικά? Γιατί, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λές ! Πως το σχέδιο ήταν να μάθουμε να ζουμε σε έναν άνετο τρόπο ζωής, έτσι που θα ήταν εύκολο να μας στραγγαλίσουν.
Δηλαδή εσύ ΔΕΝ τα ξέρεις????
Και περιμένεις από εμένα να σου τα πω...
Οκ κάτσε λοιπόν να σου κάνω μια επανάληψη χωρίς να μπλέξουμε ΚΚΕ και άλλους τρελούς.
Μια φορά λοιπόν κάποιος κύριος Γιαννίτσης (ΠΑΣΟΚ αν δεν κάνω λάθος) πολλά χρόνια πριν τους είχε ότι το ασφαλιστικό πάει φούντο.
Τι έκανε η κυβέρνηση?
Τον έγραψε τα @@ της.
Κατά λάθος έγινε αυτό ή συνειδητά?
Τα ίδια πάνω κάτω είπε κάποτε και η κυρία Φάνη Πάλη Πετραλιά
(ΝΔ αυτή) και πάλι την έγραψαν και δεν πήραν κανένα μέτρο?
Κατά λάθος να υποθέσω κι αυτοί...
Θες να επεκταθούμε και στα σκάνδαλα?
Βούιζαν οι εφημερίδες και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τιμωρήθηκε κανείς?
Τι να πρωτοθυμηθώ?
Το καλαμπόκι του Αθανασιάδη?
Το ΧΑΑ?
Τα πάμπερες ?
Τον Kos Kotas
Το αυθαίρετο του Σουφλιά που ήταν υπουργός εργασίας?
Τους Ινδούς που είχε ανασφάλιστους ο υπουργός εργασίας???
Το Βατοπέδι?
Τις ψευτοσυντάξεις?
Τις μίζες στην υγεία ?
Τους δρόμους, τις εθνικές οδούς???
Τους κωλοεργολάβους?
Τα Ολυμπιακά έργα που έχουν πια σαπίσει???
Τα επενδυτικά προγράμματα που δεν επενδύθηκαν ποτέ?
Κατά λάθος έγιναν φίλε μου Βύρωνα όλα αυτά ή μηπως αυτοί που τα έκαναν δε γνώριζαν που οδηγούν?
και πάμε στην αυτοκριτική...
Δούλεψαμε όλη μας τη ζωή. Πήγαμε φαντάροι. Δεν φάγαμε μαζί.
Δεν έχουμε πάρει θαλασσοδάνεια. Δεν ψηφίζαμε τα ζώα
Τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε?
Να γίνουμε 17Ν?
Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ !
Οι επιλογές λοιπόν που είχε ο "απλός" κόσμος ήταν 2
Να πάρει μαι μπαντιέρα και να τρέχει στους ΝΔΟΚ ελπίζοντας να ξεφύγει από το μαγκάνι και τον ληστρικό ΙΧ τομέα...
ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...
ή να το γυρίσει στο λεβέντικο και να τρώει λούτσους μια ζωή.
Ε μάντεψε....
Όλες οι εφευρέσεις έγιναν για το βόλεμα.
ΑΥΤΑ
(και τώρα θα τον πιούμε ότι και να γίνει, γιατί τα πράγματα
πάνε βάση προγράμματος και δεν θα σε ρωτήσει κανείς
για τίποτα ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΤΑ)
Η Χούντα, οι NουΔοκ και όλοι όσοι φίλησαν κατουρημένες ποδιές.
Δηλαδή το παραπάνω, απαντάει σ΄αυτό που σε ρώτησα? Το παραπάνω απαντάει στο ότι "τα πράγματα πάνε βάση προγράμματος" ?
Ποιό πρόγραμμα ? Γιατί το σύστημα που περιγράφεις, είναι το ότι φάμε οτι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας. Ποιός ο λόγος απενεχοποίησης της βούλησης του κυρίαρχου λαού που επέλεγε αυτούς τους παραπάνω, δεν καταλαβαίνω.
Δύο δρόμους λέει είχαν...ή του βολέματος, ή της Μακρονήσου. :rolleyes:
Τι λες ρε φίλε? Σοβαρά?
el_hymador
19/06/2015, 14:58
:D:a18::a20::a08::a012::a013:
337399
el_hymador
19/06/2015, 15:18
337401
Cpt. Haddock
19/06/2015, 16:42
Ρε Ηλία...
(και όχι μονο εσύ..)
Δεν κουραστηκες από αυτό το παραμύθι..??
Ναι, κουραστηκα και κουραστηκα να με ρωτανε συνεχεια εδω πως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα, ποτε βαραει το φαλιμεντο, να κουνανε το κεφαλι τους συμπονετικα (στην καλυτερη) ή με μειδιαμα (στη χειροτερη) και όλο αυτο να σερνεται 5 μηνες τωρα.
Πεντε μηνες παιζουμε κατενατσιο αντι να βαλουμε μια ταξη, κοιταμε να επαναφερουμε τα ιδια σκατα που μας εφεραν εδω, διοριζουμε τυπους σαν το Ρουμελιωτη (που εχει γλυψει οτι κωλο υπαρχει για να ειναι παντα στα πραγματα) και ακρη δε βγαινει.
Φτασαμε στο τελος Ιουνιου, πανε οι πρωτες μερες, πανε και οι 100 μερες, πανε τα παραμυθια, για να ακουσουμε απο τον Αλεξη οτι "τωρα αρχιζει η διαπραγματευση", @@ μαντολες, ενα ματσο φουμαρα ειναι για να περασει σαν επιτυχια το οτι οι μειωμενες συνταξεις δε θα μειωθουν. Αλλα θα αυξηθει ο ΦΠΑ οποτε τελικα το εισοδημα του συνταξιουχου θα μειωθει, αλλα ο ηλιθιος καθε μηνα που κανει "ενημερωση βιβλιαριου" θα βλεπει το ιδιο ποσο και θα χαιρεται και θα νιωθει και περηφανος...
Και θα εξακολουθει αυτο το κατασκευασμα που λεγεται ελληνικο κρατος να χρειαζεται 27δις το χρονο για συνταξεις, τα οποια απλα ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.
Απο πού να τα βρει; Με αριθμο απασχολουμενων μικροτερο απο το αθροισμα ανεργων+συνταξιουχων, δε βγαινει ο λογαριασμος.
Θα γινει η συνοδος κορυφης τη Δευτερα, θα υπογραφει μια παραταση, θα δεσμευτουμε να κανουμε τα ιδια που δεσμευτηκαν κι οι προηγουμενοι 5 χρονια, δεν θα τα κανουμε και σε εξι μηνες παλι τα ίδια θα λεμε...
Αν κουράστηκα λέει...
Βαρέθηκα. :wave2:
Cpt. Haddock
19/06/2015, 16:43
[...]
Βούιζαν οι εφημερίδες και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τιμωρήθηκε κανείς?
Τι να πρωτοθυμηθώ?
Το καλαμπόκι του Αθανασιάδη?
[...]
Αθανασοπουλος και ειναι ο μονος που καταδικαστηκε (μαζι με τον Τσοβολα), στα ειδικα δικαστηρια του 1989 :wave2:
MG-KTiNoS
19/06/2015, 17:32
Δύο δρόμους λέει είχαν...ή του βολέματος, ή της Μακρονήσου. :rolleyes:
Τι λες ρε φίλε? Σοβαρά?
Που έκανες φαντάρος?
MG-KTiNoS
19/06/2015, 17:33
Αθανασοπουλος και ειναι ο μονος που καταδικαστηκε (μαζι με τον Τσοβολα), στα ειδικα δικαστηρια του 1989 :wave2:
Η θριαμβευτική επιστροφή
Ενώ συνήθως όταν κάποιο στέλεχος μεγάλου κόμματος εμπλέκεται σε σκάνδαλο εγκαταλείπεται από την ηγεσία του, αυτό δεν συνέβη με τον Αθανασόπουλο. Τον Σεπτέμβριο του 1990, ενώ ήταν κρατούμενος, εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο του κινήματος. Στις εκλογές του 1993 ο Αθανασόπουλος εξελέγη πανηγυρικά βουλευτής της Β' Αθηνών, και μάλιστα έλαβε 116.474 σταυρούς προτίμησης. Η Βουλή των Ελλήνων, τη 17η Ιανουαρίου 1994, συγκατατέθεσε στην άρση της καταδίκης.
Του κλάσανε μια μάντρα....
:wave2:
nicksior
19/06/2015, 19:15
Ομως ... Ξαφνικά (?)
Εχουμε μπλέξει άσχημα!
Καπέλωμα άγριο και μακάρι να βγω ψεύτης.
Με τρομάζει η νέα όψη του φασισμού κι ας έχει γυναικεία μορφή...
Cpt. Haddock
19/06/2015, 19:15
Προσεξε. 116 χιλιαδες τον ψηφισαν. Οτι και να λέμε....
Αντιστοιχο παραδειγμα: Ο γνωστος - εσχατως - Ρουμελιωτης. Δεξι χερι του Αντρεα, υπουργος, παραπεμπεται για το σκανδαλο Κοσκωτα, ο μεγαλος τον στελνει Ευρωβουλη και γλυτωνει, διαφορες θεσεις μετα, συμβουλος του ΓΑΠ, αντιπροσωπος στο ΔΝΤ, υπερμαχος των δανειων και της λιτοτητας, τα βρονταει, την κανει για Συριζα, διοριζεται στον Αερολιμενα Αθηνων με 10 χιλιαρικα το μηνα, αμολαει την πομφολυγα για πληρωμενους δημοσιογραφους και την αλλη μερα, τιναζει τα φτερα και με ενα "κοτ κοτ κοτ" τα ανασκευζει.
Κυριος κι αυτος
Προσεξε. 116 χιλιαδες τον ψηφισαν. Οτι και να λέμε....
Αντιστοιχο παραδειγμα: Ο γνωστος - εσχατως - Ρουμελιωτης. Δεξι χερι του Αντρεα, υπουργος, παραπεμπεται για το σκανδαλο Κοσκωτα, ο μεγαλος τον στελνει Ευρωβουλη και γλυτωνει, διαφορες θεσεις μετα, συμβουλος του ΓΑΠ, αντιπροσωπος στο ΔΝΤ, υπερμαχος των δανειων και της λιτοτητας, τα βρονταει, την κανει για Συριζα, διοριζεται στον Αερολιμενα Αθηνων με 10 χιλιαρικα το μηνα, αμολαει την πομφολυγα για πληρωμενους δημοσιογραφους και την αλλη μερα, τιναζει τα φτερα και με ενα "κοτ κοτ κοτ" τα ανασκευζει.
Κυριος κι αυτος
αυτοι ειναι σαν τα σουπερ πουμα....παντως καιρου... και ειναι οι χειροτεροι...
Ναι, κουραστηκα και κουραστηκα να με ρωτανε συνεχεια εδω πως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα, ποτε βαραει το φαλιμεντο, να κουνανε το κεφαλι τους συμπονετικα (στην καλυτερη) ή με μειδιαμα (στη χειροτερη) και όλο αυτο να σερνεται 5 μηνες τωρα.
Πεντε μηνες παιζουμε κατενατσιο αντι να βαλουμε μια ταξη, κοιταμε να επαναφερουμε τα ιδια σκατα που μας εφεραν εδω, διοριζουμε τυπους σαν το Ρουμελιωτη (που εχει γλυψει οτι κωλο υπαρχει για να ειναι παντα στα πραγματα) και ακρη δε βγαινει.
Φτασαμε στο τελος Ιουνιου, πανε οι πρωτες μερες, πανε και οι 100 μερες, πανε τα παραμυθια, για να ακουσουμε απο τον Αλεξη οτι "τωρα αρχιζει η διαπραγματευση", @@ μαντολες, ενα ματσο φουμαρα ειναι για να περασει σαν επιτυχια το οτι οι μειωμενες συνταξεις δε θα μειωθουν. Αλλα θα αυξηθει ο ΦΠΑ οποτε τελικα το εισοδημα του συνταξιουχου θα μειωθει, αλλα ο ηλιθιος καθε μηνα που κανει "ενημερωση βιβλιαριου" θα βλεπει το ιδιο ποσο και θα χαιρεται και θα νιωθει και περηφανος...
Και θα εξακολουθει αυτο το κατασκευασμα που λεγεται ελληνικο κρατος να χρειαζεται 27δις το χρονο για συνταξεις, τα οποια απλα ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.
Απο πού να τα βρει; Με αριθμο απασχολουμενων μικροτερο απο το αθροισμα ανεργων+συνταξιουχων, δε βγαινει ο λογαριασμος.
Θα γινει η συνοδος κορυφης τη Δευτερα, θα υπογραφει μια παραταση, θα δεσμευτουμε να κανουμε τα ιδια που δεσμευτηκαν κι οι προηγουμενοι 5 χρονια, δεν θα τα κανουμε και σε εξι μηνες παλι τα ίδια θα λεμε...
Αν κουράστηκα λέει...
Βαρέθηκα. :wave2:
Πολλά δίκια σε όλα όσα λες.
Αηδία κατάντησε το όλο θέμα και οι αριθμοί απλά δεν βγαίνουν. Αλλά είναι πελατάκια ρε "φίλαι" οπότε ούτε να το σκέφτεσαι ότι θα μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων που απασχολεί το Ε.Δ.
Cpt. Haddock
19/06/2015, 19:53
Πως να βγει ρε φιλε; Το εχω ξαναγραψει. Ακομα και με μηδενικο χρεος (που ετσι κι αλλιως οι παρουσες συνθηκες αποπληρωμης του ειναι λιαν ευνοϊκες για χρεοκοπημενο κρατος), θα εχουμε ξαναφορεσει φεσι μεσα σε λιγα χρονια. Αν δε, παμε σε ελληνικο νομισμα, με τη διακυμανση του και τα επιτοκια που θα εχει μια χαρα το ξαναχτιζουμε το νουμερο.
Διαβασε το παρακατω:
Αναφέρει, λοιπόν, στο άρθρο του ο πρωθυπουργός ότι «η συνταξιοδοτική δαπάνη στην Ελλάδα από 11,7% του ΑΕΠ το 2007 έφτασε στο 16,2% το 2013».
Το ΑΕΠ της Ελλάδας είναι ένα δεδομένο που πανεύκολα, όπως όλοι ξέρουμε, μπορεί να βρει στο διαδίκτυο κάθε Ευρωπαίος. Για το 2007 ήταν 232,8 δισ. Και χρησιμοποιώντας τα νούμερα του πρωθυπουργού (11,7% του ΑΕΠ ) συμπεραίνει ότι η συνταξιοδοτική δαπάνη στην Ελλάδα το 2007 ήταν 27,2 δισ. ευρώ. Αντίστοιχα, το 2014 το ΑΕΠ της χώρας μας ήταν 182,4 δισ. Και πάλι χρησιμοποιώντας τα νούμερα του πρωθυπουργού (16,2% του ΑΕΠ), συμπεραίνει ότι η συνταξιοδοτική δαπάνη στην Ελλάδα το 2013 ήταν 29,5 δισ. ευρώ. Αυξημένη δηλαδή κατά 8,5% σε σχέση με το 2007, ενώ στο ίδιο διάστημα το ΑΕΠ της χώρας μειώθηκε κατά 21,6%.
Πως καταφερνουμε να κουτσουρευουμε συνταξεις αλλα να αυξανουμε τις δαπανες, μονο εμεις ξερουμε. Μετα απορουμε γιατι οι αλλοι μας στελνουν τελεσιγραφα.
Πηγη (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.oikonomia&id=41554)
Που έκανες φαντάρος?
Α/Τ Αιγαίο.
dimmie_72
19/06/2015, 21:25
Είναι απλό.
Αυτά τα τελεσίγραφα περί αυξήσεως ορίων ηλικίας και οι αντικρουόμενες εξαγγελίες περί περικοπής των εφάπαξ κλπ φέρνουν ανωμαλία στο εργασιακό καθεστώς και οδηγούν χιλιάδες κατ έτος σε συνταξιοδότηση, ανατρέποντας τη φυσική ροή.
Αν σαυτά συνυπολογίσουμε και τα κίνητρα για πρόωρη συνταξιοδότηση που δόθηκαν σε ΟΤΕ, Τράπεζες, ΔΕΗ κλπ, τσάκα-τσάκα στα ύψη τα ποσοστά του ΑΕΠ.
Εκτός κι αν κανείς βαυκαλίζεται ότι η εφαρμογή της απαίτησης για μείωση του αριθμού των Δ.Υ. περνάει ανώδυνα και βελτιώνει τους δείκτες. Θα πάρει δλδ το καπελάκι του ο εργαζόμενος, θα πει "ευχαριστώ Σας για τη 10ετή-15ετή-20ετή συνεργασία" και θα αποχωρήσει. Αυτά ούτε στου Μπόμπολα δεν γίνονται :lol:
AUFGEBRACHT
22/06/2015, 18:32
Όταν μπερδεύεις την π@υτσα με τη βούρτσα...
337561
MG-KTiNoS
23/06/2015, 14:58
αυτοι ειναι σαν τα σουπερ πουμα....παντως καιρου... και ειναι οι χειροτεροι...
κι έχουν ένα γκαράζ γεμάτο "χαρτιά" για όλους και για όλα.
Αν όμως κάποιος το άνοιγε αυτό το γαμ... το γκαράζ ίσως τα μέτρα ήταν κάνα δισ πιο λίγα.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προχωράει στο διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους....????
(2 δις λένε για αυτό)
Τέσπα γάμησε τα....
θα είναι πολύ δύσκολα τα πράματα!
Γιατί κανείς δεν πρόκεται να αναλάβει το πολιτικό κόστος.
Εδώ κανείς δεν αναλαμβάνει να καθαρίσει τις ακτές από τα αυθαίρετα τι λέμε τώρα;
Άσε που η Ελλάδα δεν είναι Νορβηγία. Ο Έλληνας τον έχει ανάγκη τον Χριστούλη.
Γιατί κανείς δεν πρόκεται να αναλάβει το πολιτικό κόστος.
Εδώ κανείς δεν αναλαμβάνει να καθαρίσει τις ακτές από τα αυθαίρετα τι λέμε τώρα;
Άσε που η Ελλάδα δεν είναι Νορβηγία. Ο Έλληνας τον έχει ανάγκη τον Χριστούλη.
Και την μΠαναγιατ .......;)
To νέο μοτο πλέον είναι :
"Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, δεν έφεραν μνημόνιο σαν της Αριστεράς!"
Μέχρι και οι "θεσμοί" έπαθαν πλάκα απ΄το μέγεθος της φοροεπιδρομής...
Στα Αγγλικά το πρωτότυπο -> http://s.kathimerini.gr/resources/article-files/protasi--2.pdf
Μετάφραση -> http://www.protothema.gr/economy/article/487256/auti-einai-i-elliniki-protasi-pou-katatethike-stous-thesmous/
Cpt. Haddock
24/06/2015, 10:04
Η γνωστη συνταγη. Μην τυχον και κοψουμε δαπανες και νοικοκυρεψουμε λιγο το δημοσιο, απλα φορους κι αλλους φορους για να εχουν λεφτα οι πελατες...
Και μια και δεν εχουν κατι να προτεινουν επι της ουσιας, ολοι μιλανε για το χρεος...
maniatiakos
24/06/2015, 10:32
337668
Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά πείτε μου τι συμβαίνει με τη χώρα Ελλάδα...ή αν αυτό που συμβαίνει έπρεπε να γίνεται και σε άλλες πιο προηγμένες χώρες;
Το πώς έχουν φτάσει οι τράπεζες στο 5%, νομίζω το έχουμε νιώσει όλοι...
Κατά τ' άλλα ας πιστέψουμε όλοι ότι είμαστε μια φτωχή χώρα που δεν παράγει τίποτα...ούτε έχει και δυνατότητες να παράξει αυτός ο ευλογημένος τόπος(γεωργία, εναλλακτικές πηγές ενέργειας κλπ)...και μην αρχίζουμε για τις βιομηχανίες που έκλεισαν οι συνδικάλες (ναι μαλ@κί@ συμφωνώ)...για κοιτάξτε τι γίνεται στην Ευρώπη.
Τριτογενής τομέας υπάρχει μόνο, το outsourcing πάει σύννεφο.
Όποιες βιομηχανίες υπάρχουν και αυτές κρατικοδίαιτες είναι...πεζώ, σιτροέν ρενώ, όλες οι ιταλικές και μην νομίζετε ότι και οι γερμανικές πάνε πίσω.
Α, και οι χώρες που έχουν ορυκτό πλούτο, αν μπορούσαν να μεταφέρουν τα ορυχεία στην Κίνα και το Πακιστάν θα το έκαναν.
Υ.Γ.: Οι μετανάστες του εξωτερικού, καλό είναι να πουν στους πλεμπο-ευρωπαίους με το μειδίαμα, ότι και εμείς βλέπουμε κάπως μερικούς από αυτούς, όταν είναι ξάπλα στο δρόμο από τη μπέκρα, γυμνοί και κατουρημένοι...
Θέλεις να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο? Δεν κατάλαβα τι σημαίνει πως το outsourcing παει σύννεφο. Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Ο παραπάνω πίνακας δείχνει μόνο τον δανεισμό γενικής κυβέρνησης, επιχειρήσεων, νοικοκυριών και χρηματοοικονομικού τομέα. Το 5% είναι λογικό, μιας και οι τράπεζες (κυρίως) δεν εξέδωσαν ομόλογα, εφόσον τα ομόλογα δεν τα αγοράζει κανένας (σχεδόν).
Cpt. Haddock
24/06/2015, 11:06
[...]
Τριτογενής τομέας υπάρχει μόνο, το outsourcing πάει σύννεφο.[...]
:uplate:
maniatiakos
24/06/2015, 11:20
Θέλεις να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο? Δεν κατάλαβα τι σημαίνει πως το outsourcing παει σύννεφο. Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Aπό τη μετακίνηση σιγά σιγά των περισσότερων βιοτεχνιών/βιομηχανιών σε Ινδία, Κίνα, Ταϊβάν κλπ..
Φοράτε κάτι που είναι made in E.U ή κάποια από τα προίόντα υψηλής τεχνολογίας που αγοράζουμε είναι κατασκευασμένα εδώ;
Σε λίγο και τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες εκεί θα κατασκευάζονται όλα..ήδη δειλά δειλά πολλές εταιρείες - το ξέρετε - το τάδε μοντέλο το συναρμογούν π.χ στην Ινδία...
Α, να μας πουν οι του εξωτερικού, πόσοι απ' αυτούς δουλεύουν στην παροχή υπηρεσιών (ανεξαρτήτως μισθού) και πόσοι σε βιομηχανίες/βιοτεχνίες, για να καταλάβω και γω προς τι η έκπληξη..
Cpt. Haddock
24/06/2015, 11:29
Αλλο η μετακινηση βιομηχανιων, αλλο το outsourcing.
Επισης, πρωτογενης παραγωγη υπάρχει τεραστια στον αγροτικο τομέα, που ουτε το δαχτυλακι δε φτανουμε. Συν το οτι κατευθυνεται σε τοπικα εργοστασια επεξεργασιας. Μια και του εξωτερικου, να σου πω οτι προφανως ειναι καλυτερα να δουλευουμε σε υπηρεσιες και οχι σε φαμπρικα, αλλα στις τελευταιες βρισκεις δουλειες οποτε θες, στις υππηρεσιες εισαι σε λιστα αναμονης. Παραδειγματα προσωπικα.
Ας επανελθουμε στο θεμα των ημερωνΕ, με μια ανασκο(λο)πιση του προσφατου παρελθοντος. Το ωραία που φανταζαν ολα τότε και ποσο ευκολα τα λέγαμε. 11 προεκλογικα τουιτς του Αλέξη
http://luben.tv/blogosphere/politics/58771
maniatiakos
24/06/2015, 11:41
[QUOTE=Cpt. Haddock;2605446]
Επισης, πρωτογενης παραγωγη υπάρχει τεραστια στον αγροτικο τομέα, που ουτε το δαχτυλακι δε φτανουμε. Συν το οτι κατευθυνεται σε τοπικα εργοστασια επεξεργασιας.
http://luben.tv/blogosphere/politics/58771[/QUOTE
Γιατί στην Ελλάδα η όποια πρωτογενής παραγωγή κατευθύνεται σε εργοστάσια επεξεργασίας του εξωτερικού;
Και πρωτογενή παραγωγή έχουμε, αλλά δεν έχουμε αυτοί που θέλουν οι Ευρωπαίοι...αλλαγή καλλιεργειών σε μέρη που είναι αδύνατο να γίνει. Πάσχουμε, σίγουρα, στην κτηνοτροφία.
Κατά τ' άλλα έβγαλε ο κόσμος τον Τσίπρα για να σταματήσει τη λιτότητα αλλά να μείνουμε εντός ευρώ.
Όλοι είδαμε ότι τουλάχιστον το πάλεψε...ίσως λάθος..ίσως χωρίς στρατηγική, πιστεύοντας ανεδαφικά πράγματα..ίσως να μη το πάλεψε και καθόλου και όλα αυτά αν ήταν προς τέρψη των ψηφοφόρων..
Πάντως, το θέμα είναι ότι είτε στη δραχμή είτε στο ευρώ ο πόνος θα ήταν αναπόφευκτος..
Απλώς στο ευρώ, τον πάτο δεν τον έχουμε πιάσει ακόμα. Οπότε, δυστυχώς, έχουμε δρόμο ακόμα...
Ας επανελθουμε στο θεμα των ημερωνΕ, με μια ανασκο(λο)πιση του προσφατου παρελθοντος. Το ωραία που φανταζαν ολα τότε και ποσο ευκολα τα λέγαμε. 11 προεκλογικα τουιτς του Αλέξη
http://luben.tv/blogosphere/politics/58771
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η πλάκα είναι πως ακούω συριζαίους απ΄το πρωί στο ραδιόφωνο που προσπαθούν να πείσουν ότι το πακέτο γδαρσίματος είναι αναπτυξιακού χαρακτήρα.
OMG + 3 LOL ^ 10
http://luben.tv/blogosphere/politics/58771[/url]
Και επειδή μας παρακάλεσαν πολυ, τους λυπηθήκατε και πήρατε μέτρα 8 δις.
κορυφαιο!!!μπραβο Αλεξη παλι μισθωτοι συνταξιουχοι θα πληρωσουν την νυφη!:(
Alerts History
• 24-Jun-2015 12:41 - GREEK GOVT OFFICIAL SAYS GREEK PM TOLD ASSOCIATES MEASURES WERE NOT ACCEPTED BY CREDITORS
• 24-Jun-2015 12:41 - GREEK PM SAID CREDITORS' STANCE MAY BE BECAUSE THEY DO NOT WANT A DEAL OR BECAUSE THEY ARE CATERING TO SPECIFIC INTERESTS IN GREECE - GOVT OFFICIAL
MG-KTiNoS
24/06/2015, 11:54
Η γνωστη συνταγη. Μην τυχον και κοψουμε δαπανες και νοικοκυρεψουμε λιγο το δημοσιο, απλα φορους κι αλλους φορους για να εχουν λεφτα οι πελατες...
Και μια και δεν εχουν κατι να προτεινουν επι της ουσιας, ολοι μιλανε για το χρεος...
Να δω στις τράπεζες πότε θα βάλει τάξη..... :p
Κάτι κακοί άνθρωποι λένε πως οι Ελλάδα δεν σηκώνει πάνω από 2 τράπεζες.
1 κρατική +1 ΙΧ
Λένε ακόμα πως ήταν μεγάλη ...στιά λίγο πριν πέσει η ΝουΔοΚ να βγάλει εθελεουσία
πρόωρη συνταξιοδότηση δηλαδή
κάτι χιλιάδες τραπεζιτικούς
Να μην το συνεχίσω έτσι.....?
Γιατί ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ?????
:rotflmao:
Να δω στις τράπεζες πότε θα βάλει τάξη..... :p
Κάτι κακοί άνθρωποι λένε πως οι Ελλάδα δεν σηκώνει πάνω από 2 τράπεζες.
1 κρατική +1 ΙΧ
Λένε ακόμα πως ήταν μεγάλη ...στιά λίγο πριν πέσει η ΝουΔοΚ να βγάλει εθελεουσία
πρόωρη συνταξιοδότηση δηλαδή
κάτι χιλιάδες τραπεζιτικούς
Να μην το συνεχίσω έτσι.....?
Γιατί ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ?????
Πες μας πως το λένε και πηγές του Μαξίμου αυτό...
Να λιδωρούν και να καταγγέλλουν ως άλλοι νεοφιλλελε τις αδιαπραγμάτευτες κατακτήσεις του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος των ΔΕΚΟ και Δημοσίου που αφορά πρώωρες συνταξιοδοτήσεις και εθελουσίες...:smokin:
#natalemeafta#
:D
337671
:tooth: :tooth:
Θα τρελαθούμε εντελώς...
Tsipras tweets that
The persistence of certain institutions not to accept equivalent measures, has never been done. Neither Ireland nor Portugal
What this looks to be about is that Greece proposes 90% taxing and 10% cost cuts, the IMF (most likely as he says "certain institutions") says too many taxes bad for the economy, change the mix to include more on the cost side than on the revenue- plus the overtaxation does not actually guarantee revenue collection.
MG-KTiNoS
24/06/2015, 12:16
Πες μας πως το λένε και πηγές του Μαξίμου αυτό...
Να λιδωρούν και να καταγγέλλουν ως άλλοι νεοφιλλελε τις αδιαπραγμάτευτες κατακτήσεις του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος των ΔΕΚΟ και Δημοσίου που αφορά πρώωρες συνταξιοδοτήσεις και εθελουσίες...:smokin:
#natalemeafta#
Όποιος και να τα λέει το γεγονός παραμένει
Τα δώρα που έχουμε κάνει στις τράπεζες δεν τα έχει πάρει κανείς.
(αν ακούσεις να χαρίζουν το καλό κομμάτι από καμιά τραπεζούλα... Σφύρα θέλω κι εγώ)
υγ
Πάντως έχει πλάκα να βγάζεις στη πρόωρη σύνταξη μερικές χιλιάδες υπαλλήλους
και μετά να μιλάς για σπατάλες.... :lol:
dimmie_72
24/06/2015, 12:21
γουστάρω tsipras χρήση του neither...nor.... :lol:
Όποιος και να τα λέει το γεγονός παραμένει
Τα δώρα που έχουμε κάνει στις τράπεζες δεν τα έχει πάρει κανείς.
(αν ακούσεις να χαρίζουν το καλό κομμάτι από καμιά τραπεζούλα... Σφύρα θέλω κι εγώ)
υγ
Μην ανησυχείς...έρχεται και η αναδιανομή με την σεισάχθεια που έχουν υποσχεθεί. Κοντεύουν τα 100 δις τα κόκκινα...:wave2:
MG-KTiNoS
24/06/2015, 12:32
Μην ανησυχείς...έρχεται και η αναδιανομή με την σεισάχθεια που έχουν υποσχεθεί. Κοντεύουν τα 100 δις τα κόκκινα...:wave2:
Στη Ζυρίχη θα γίνουν τα Σεισάχθεια, στο Σίτι ή στη Νησιά Καιμάν???
(άσε που η γιαγιά μου έλεγε πως τα πολλά γέλοια γέρνουν κλάματα)
Cpt. Haddock
24/06/2015, 12:46
Μακαρι φιλε στις εθελουσιες ή "εθελουσιες" που μας εκαναν, να καθαριζαμε όσα οι υπαλληλοι των ΔΕΚΟ σε αντιστοιχα προγραμματα.
Η πλακα ειναι που το γυρνας το θεμα στις τραπεζες, ενω εσκασαν φοροι περισσοτεροι απο τα προηγουμενα μνημονια... Συν το οτι εκεινα ειχαν συνοδευτει με κουρεμα χρεους και χρηματοδοτηση, ενω με το τωρινο μνημονιο - σορυ συμφωνια - θα παρουμε σταδιακα τα 7,2 δις του προηγουμενου προγραμματος (ναι, αυτα που δεν ήθελε ο μεγας Βαρουφακης, τοτε το Φεβρουάριο...)
Μεγαλεια :wave2:
ggs, βαλε και μια φωτο απο το peso convertible με το οποιο συναλλασονται κυριως οι κουβανοι :p
τα πολλά γέλοια γέρνουν κλάματα)
Αν το έλεγε οπως το έγραψες, ένα εγκεφαλικούλι το είχε φάει, ναι?
el_hymador
24/06/2015, 14:52
Τώρα εξηγούνται όλα!
....και το λεγα εγώ ότι "μπενε μπερετίζει" ύποπτα ο αλέξης, να που είναι πραγματικότητα!
337676
...επίσης αν αντί για σιτάρι πίσω από την πόρτα βάλω ποπ κορν θα γλιτώσω ή θα μ' έβρει το κακό;
MG-KTiNoS
24/06/2015, 15:06
Αν το έλεγε οπως το έγραψες, ένα εγκεφαλικούλι το είχε φάει, ναι?
τι να σου κάνω ρε φίλε... ότι μπορώ κάνω... :p
Εδώ είναι κι ένα από τα μέτρα που απέρριψαν οι φίλοι μας...
Αφαίρεσαν τη φορολογία e-gaming -VLTs (φρουτάκια) Πηγή: www.lifo.gr
Μην ανακόψομεν ανακόψομεν την ανάπτυξην....
Στο ίδιο έργο θεατές,
απλά τώρα επειδή είναι αριστερά και μας νοιάζεται πριν ξαναστηθούμε στα 4 θα μας δώσουν ένα μαξιλαράκι να ακουμπήσουμε τα χεράκια και θα βάλουν περισσότερο λιπαντικό.
Ενφια τέλος, μνημόνιο τέλος, τροικα τέλος, αναπτυξη, μικροτεροι φόροι, όχι οριζόντια μέτρα, πρόγραμμα Θεσσαλονίκης είναι απλά μερικοί μικροί συμβιβασμοί ρε παιδιά στα σοβαρά προβλήματα δεν κάνουν πίσω
Η ΕΡΤ άνοιξε
τι να σου κάνω ρε φίλε... ότι μπορώ κάνω... :p
Εδώ είναι κι ένα από τα μέτρα που απέρριψαν οι φίλοι μας...
Αφαίρεσαν τη φορολογία e-gaming -VLTs (φρουτάκια) Πηγή: www.lifo.gr
Μην ανακόψομεν ανακόψομεν την ανάπτυξην....
...όπως και στα 4G-5G.
Οχι οτι λένε μαλακίες στα υπόλοιπα...7,3 δις φόρους σε 1,5 χρόνο χωρίς να διαλύσεις την μικρομεσαία τάξη και να στείλεις την οικονομία στον αγύριστο, ΔΕΝ μαζεύεις.
...όπως και στα 4G-5G.
Οχι οτι λένε μαλακίες στα υπόλοιπα...7,3 δις φόρους σε 1,5 χρόνο χωρίς να διαλύσεις την μικρομεσαία τάξη και να στείλεις την οικονομία στον αγύριστο, ΔΕΝ μαζεύεις.
Τελικά... δεν έχω καταλάβει τίποτα...
Οι κόκκινες γραμμές, βαμμένη κόκα ήταν;
MG-KTiNoS
24/06/2015, 15:49
...όπως και στα 4G-5G.
σ αυτό έχεις δίκιο....
dimmie_72
24/06/2015, 15:52
Τελικά... δεν έχω καταλάβει τίποτα...
Οι κόκκινες γραμμές, βαμμένη κόκα ήταν;
δεν φταίνε αυτοί που δεν καταλάβαμε...
337677
MG-KTiNoS
24/06/2015, 15:57
δεν φταίνε αυτοί που δεν καταλάβαμε...
Εγώ νομίζω πως μόνο οι χαζοί δεν είχαν καταλάβει ότι θα μας γ....
Εγώ νομίζω πως μόνο οι χαζοί δεν είχαν καταλάβει ότι θα μας γ....
Στανταράκι...
Το οτι δεν τους αρκεί το τριπλό backflip του Αλέξη και ζητάνε πράγματα που δεν μπορεί να υπογράψει, δεν είναι καλός οιωνός. Τα δεδομένα της πληρωμής του ΔΝΤ στις 30/6, αλλά και η λήξη του προγ΄ραμματος την ίδια ημέρα (βλέπε στήριξη του τραπεζικού συστήματος από την ECB) μάλλον δείχνουν πως ή θα τον σκίσουν στα 8 για να τελειώνουν με τις πίπες του Yanis, ή θα πάμε σε εκλογές, κάτι που φοβόμουν και είχα γράψει αρχές του μήνα.
Εκτός των μέτρων που ζητάνε πχ, έχουν σαν κερασάκι κάτω κάτω και το -> Εύρεση ισοδύναμων που θα καλύψουν το κόστος της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας...
Οι αποφάσεις που έχει εκδόσει το ΣΕ για ακύρωση των συντάξεων και μισθών που έγιναν, πρέπει να είναι κανένα 4άρι δις...
Δεν παίζει με την καμμία να βρεθούν αυτά τα λεφτά.
Ρε μην αγχώνεστε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε....!!!
Stergios69
24/06/2015, 16:10
Για περικοπή των δαπανών του δημοσίου, ούτε λόγος, έτσι;
Stergios69
24/06/2015, 16:11
Κοίτα, η αλήθεια είναι, ότι πήγα λίγο να αγχωθώ, αλλά ο Φίλης με καθησύχασε... :D
AristidisZ
24/06/2015, 16:14
εμένα πάλι γιατί μου μυρίζει "μάλαξη" για τους έσω ;
Κοίτα, η αλήθεια είναι, ότι πήγα λίγο να αγχωθώ, αλλά ο Φίλης με καθησύχασε... :D
Αφου δηλώνεις αγρότης, για....
el_hymador
24/06/2015, 16:25
Προσωπικά ούτε υποστηρίζω ούτε κράζω, είμαι στη στάση του Λωτού εδώ και μια εβδομάδα σε απόλυτη νιρβάνα και απλά έκανα ένα brake...
Υπάρχουν και αντίθετες απόψεις πάντως στο γενικότερο κράξιμο που πέφτει:
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/599734/nai-me-ton-tsipra-tha-exoyme-7-8-dis-metra-alla-me-ton-samara-tha-eixame-20-dis
OYaaaoy....( με λοξο κοιταγμα σε καθρεφτες και φλας......)
Κατα τα αλλα... Αγχωθειτε ελευθερα..... ( ειτε με..ειτε χωρις συμφωνια...):a021:
Το οτι δεν τους αρκεί το τριπλό backflip του Αλέξη και ζητάνε πράγματα που δεν μπορεί να υπογράψει, δεν είναι καλός οιωνός.
+997
Το οτι δεν τους αρκεί το τριπλό backflip του Αλέξη και ζητάνε πράγματα που δεν μπορεί να υπογράψει, δεν είναι καλός οιωνός.
Όντως δεν είναι καθόλου καλός οιωνός.
Από την άλλη, γι αυτό το «δεν μπορεί να υπογράψει» δεν θα 'παιρνα και όρκο εδώ που τα λέμε.
Προσωπικά ούτε υποστηρίζω ούτε κράζω, είμαι στη στάση του Λωτού εδώ και μια εβδομάδα σε απόλυτη νιρβάνα και απλά έκανα ένα brake...
Υπάρχουν και αντίθετες απόψεις πάντως στο γενικότερο κράξιμο που πέφτει:
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/599734/nai-me-ton-tsipra-tha-exoyme-7-8-dis-metra-alla-me-ton-samara-tha-eixame-20-dis
Μπλα μπλα μπλα μπλα...
Η ουσία είναι πως απ΄τα 12δις του προγράμματος της Θεσ/νίκης που θα πέρναμε, καταλήγουμε να δώσουμε 8...
Πέραν της μπουρδολογίας και της ατελείωτης προπαγάνδας που θα ξεκινήσουν αμφότεροι, εις το όνομα της δημοκρατικής συσπείρωσης κατά των μνημονιακών πληρωμένων γερμανοτσολιάδων, σύγκρινε την λίστα του υπουργού των Ματάλων μετά την 20/2 και την θριαμβολογία έναντι του Χαρδούβελη, με το που καταλήγουμε.
http://tvxs.gr/news/ellada/e-mail-xardoybeli-vs-e-mail-baroyfaki