View Full Version : πιότητα φτουκατι
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Ρε τι θρεντ είναι αυτά που χάνω!
Πρέπει να δώσατε ρεσιτάλ έτσι?
Eγω παντως δεν είμαι ο μοναδικος που βλεπω τα απριλλια της Ζ να τα μαζευουν από το δρομο κατά κορον οι γερανοι τους στην Αθηνα..και για να μη επεκταθουμε στα srv4 και τα capo..2 φορες το χρονο παω στον ηλεκτρολογο μου στην καλλιθεα και παντα το συγκεκριμενο ατιμο το capo καποιου πελατη είναι παντα εκει και με περιμενει...η χαρα του μαστορα..
Πως και κατεληξες στην Καλλιθέα;
Για μουράβιες και ανόδια, καλά είναι στο Πέραμα. Στου Ψαρρού να πας, μεγάλη εμπειρία σε τρεχαντήρια και δίκροτα. :beer:
Ρε τι θρεντ είναι αυτά που χάνω!
Πρέπει να δώσατε ρεσιτάλ έτσι?
Ε, μα κάθεσε στο άλλο θρεντάκι και κουβεντιάζεις με τον
Βάσκα και τον Κάμεν γιά καρυδάκια κι' αρχιδ@κια..........
:bawl::bawl:
Ε, μα κάθεσε στο άλλο θρεντάκι και κουβεντιάζεις με τον
Βάσκα και τον Κάμεν γιά καρυδάκια κι' αρχιδ@κια..........
:bawl::bawl:
Διάβαζα τις τελευταίες σελίδες για να εγκλιματιστώ ρε συ!
Nostradamus
17/10/2015, 23:28
Το μονο που σπαει το βαραντερο είναι τα νευρα μου...δεν χαλαει ποτε και με αυτό το τροπο δεν ε χω δικαιολογια να παω στον κολλητο μου μαστορα να πιουμε καφε...μονο τηλεφωνο ρε γαμωτο και μονο καθε 5 μηνες που αλλαζω λαδια από κοντα..γ@μω την ατυχια μου...
Ρε zopa ενταξει ολοι ευλογουν τα γενια τους και αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας και ολα αυτα τα τρυφερα....
Αλλα ελεος πλεον με το ρημαδι το βαραντερο.... δεν σπαει δεν χαλαει διακοσιοπεντατρακοσιαριζει, δεν θελει τιποτα, μονο βενζινες. παρτε το να σωθειτε κτλ κτλ
Ελεος...
Shaolin Monk
17/10/2015, 23:32
Διάβαζα τις τελευταίες σελίδες για να εγκλιματιστώ ρε συ!
Εχασες ρε..... Λεγαμε ποσο αναξιοπιστα μηχανακια ειναι Βστρωματα και τα σιμπιεφια!!!!:cry:
RaGe_Raptor
17/10/2015, 23:40
Εχασες ρε..... Λεγαμε ποσο αναξιοπιστα μηχανακια ειναι Βστρωματα και τα σιμπιεφια!!!!:cry:
Πρέπει να είπαμε και καμία 10αριά φορές για τα Κ5... :D
Shaolin Monk
17/10/2015, 23:45
Πρέπει να είπαμε και καμία 10αριά φορές για τα Κ5... :D
Ψιτ, αυτα ειναι παραδοση σε αυτες τις κουβεντες... :p
Αυριο θα παμε Μπαλι στην κρητη με δυο τετοια και για 1576η φορα θα κοιταμε αν ανοιξαν στα δυο!!!!:bawl:
Δεκα χρονια περιμενουμε...... :a018::a018::a018:
Ψιτ, αυτα ειναι παραδοση σε αυτες τις κουβεντες... :p
Αυριο θα παμε Μπαλι στην κρητη με δυο τετοια και για 1576η φορα θα κοιταμε αν ανοιξαν στα δυο!!!!:bawl:
Δεκα χρονια περιμενουμε...... :a018::a018::a018:
Δε προλαβαίνει να ζεσταθεί το μοτόρι μέχρι το Μπαλί. Το βγάζεις από το γκαράζ και παρκάρεις στην καντίνα. Που να προλάβει να κόψει πλαίσιο;
:lol:
Shaolin Monk
18/10/2015, 02:09
Δε προλαβαίνει να ζεσταθεί το μοτόρι μέχρι το Μπαλί. Το βγάζεις από το γκαράζ και παρκάρεις στην καντίνα. Που να προλάβει να κόψει πλαίσιο;
:lol:
Μια δεκαετια δεν εκοψαν, τωρα θα κοψουν; :confused:
Ελα αυριο μια βολτα ρε.... :a019:
RaGe_Raptor
18/10/2015, 08:26
ποτέ δεν είναι αργά ρε......:bawl:
peterTHErider
18/10/2015, 13:48
ετσι ρε...και δεν λετε τιποτα ε...??:(
Μανολης67
31/10/2015, 20:57
ποιότητα σε σχέση με τι? ποιό είναι το μέτρο σύγκρισης................αφήστε το, θα στεναχωρηθούμε πάλι! :cool:
Johny the Fox
01/11/2015, 00:23
ποιότητα σε σχέση με τι? ποιό είναι το μέτρο σύγκρισης................αφήστε το, θα στεναχωρηθούμε πάλι! :cool:
Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Το μεγεθος ειναι αμετρητο....:cry::cry:
344041 :
https://youtu.be/ZVGsyRztMG8?t=53
Και εν κινησει... :eek:
Made in China.
pipe_smoker
30/11/2015, 21:35
Made in China.
Σκατό ---> κάλτσα.-
Johny the Fox
30/11/2015, 21:46
Σκατό ---> κάλτσα.-
δικο μου σκατο ---> γιακας Στην αρχη και μεχρι να καταλαβω οτι ηταν αλλο μηχανακι νομισα πως κοπηκε κι,αλλο κλιπον απο πανιγκαλε και οτι στο καπακι του βουλωσαν και τα τελικα με τετοιο ηχο που εβγαζε....:moutza:
pipe_smoker
30/11/2015, 23:18
δικο μου σκατο ---> γιακας Στην αρχη και μεχρι να καταλαβω οτι ηταν αλλο μηχανακι νομισα πως κοπηκε κι,αλλο κλιπον απο πανιγκαλε και οτι στο καπακι του βουλωσαν και τα τελικα με τετοιο ηχο που εβγαζε....:moutza:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Bob_o_mastoras
01/12/2015, 03:30
Hondaκια θα σε κανουμε στο τελος... :lol::lol:
Johny the Fox
01/12/2015, 09:58
Hondaκια θα σε κανουμε στο τελος... :lol::lol:
αυτο τωρα ειναι καλο ; :tooth:
346584
Made in China.
Tragic....
Άλλος έμεινε με το κλιπον στο χέρι, και άλλος έπεσε τελικά. :lol:
Εγινε τετοιο πραγμα σε ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ.....
μπουρδέλ@ τα κανανε τελικα και αυτά!!!
LogOutGoRide
01/12/2015, 11:04
Γιατί λέει κινέζικες χειρολαβές;
Τις είχε αλλάξει;
Γιατί λέει κινέζικες χειρολαβές;
Τις είχε αλλάξει;
Ειναι πάνω απ΄την πλάκα.
LogOutGoRide
01/12/2015, 11:30
Ειναι πάνω απ΄την πλάκα.
Είσαι σίγουρος; Δεν τα διακρίνω και πολύ καθαρά αλλά και τα μαμά clip-ons έτσι είναι. Να κάνω τόσο λάθος; Εκτός και αν τα άλλαξε με κινέζικα που μοιάζουν με τα μαμά.
Πάντως το μοναδικό πράγμα που βρήκα πάνω στην μηχανή και το γράφει και πεντακάθαρα χωρίς να ντρέπονται, είναι η πλεξούδα!
Τώρα, αν έχει πάνω του και άλλα διάφορα, δεν μπορώ να το ξέρω. Το κουτί όμως έξω το έγραφε καθαρά, MADE IN JAPAN :lol:
edit:Δεν μπορώ όμως να πιστέψω, ακόμη και αν είναι μαμά δεν το είδα στα σχόλια που ρωτούσε κάποιος, ότι μπορεί να σπάσει έτσι. Πόση δύναμη έβαλε ο Hulk, δεν του είπαν ότι αυτά τα πράγματα δεν τα σφίγγουν με τα χέρια; Όχι βέβαια γιατί μπορούν να σπάσουν.
Μήπως είχε φάει καμιά στούκα παλιότερα; Δύσκολο να το πιστέψω.
Είσαι σίγουρος; Δεν τα διακρίνω και πολύ καθαρά αλλά και τα μαμά clip-ons έτσι είναι. Να κάνω τόσο λάθος; Εκτός και αν τα άλλαξε με κινέζικα που μοιάζουν με τα μαμά.
Πάντως το μοναδικό πράγμα που βρήκα πάνω στην μηχανή και το γράφει και πεντακάθαρα χωρίς να ντρέπονται, είναι η πλεξούδα!
Τώρα, αν έχει πάνω του και άλλα διάφορα, δεν μπορώ να το ξέρω. Το κουτί όμως έξω το έγραφε καθαρά, MADE IN JAPAN :lol:
edit:Δεν μπορώ όμως να ποστέψω, ακόμη και αν είναι μαμά δεν το είδα στα σχόλια που ρωτούσε κάποιος, ότι μπορεί να σπάσει έτσι. Πόση δύναμη έβαλε ο Hulk, δεν του είπαν ότι αυτά τα πράγματα δεν τα σφίγγουν με τα χέρια; Όχι βέβαια γιατί μπορούν να σπάσουν.
Μήπως είχε φάει καμιά στούκα παλιότερα; Δύσκολο να το πιστέψω.
Oxi, δεν είμαι σίγουρος. Αν θυμάμαι καλά, τα ΟΕΜ κλιπον είναι κάτω απ΄την πλάκα, και αυτά είναι στο ίδιο επίπεδο.
LogOutGoRide
01/12/2015, 11:41
Είναι κάτω απο την πλάκα αλλά δεν είναι "ίσια". Είναι όπως ακριβώς φαίνονται. Θα με κάνεις να κατέβω στην πυλωτή :lol:
Τουλάχιστον δεν έφαγε τα μούτρα του. Άρα; τα Honda πάνε και χωρίς δεξί clip-on και οι ντίζες επαναφοράς δουλεύουν μια χαρά, Stoner ακούει;:eek:346591
346592
Τι να σου πω...μπορεί να πήρε δώρο τα κλιπον από τον κινέζο που πήρε και το κουστούμι. Λείπει ένα αυτί στην ζελατίνα. :lol:
LogOutGoRide
01/12/2015, 12:37
Τώρα το πρόσεξα :bawl:
Τον λένε και Μπουμπλή :bawl:
RaGe_Raptor
01/12/2015, 13:26
Να γιατί όχι κινεζιές στα controls του μηχανακίου(μανέτες,μαρσπιέ,κλιπ-ον)
Υγ.:Καλά πως μπορεί και καβαλάει! Το αριστερό χαμηλά το δεξί πολύ ψηλότερα,ότι να'ναι είναι ο τύπος ....
Tycho Moon
01/12/2015, 13:52
Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.
Πάνε και δίνουν 10-15Κ για ένα σοβαρό μηχανάκι (είτε είναι γιαπωνέζικο, αυστριακό, ιταλικό ή δεν ξέρω και γω τί) και τσιγγουνεύονται τα λεφτά για τις μανέτες και βάζουν ότι κινέζικο υπάρχει, είτε για μείωση του βάρους επειδή είναι έργκαλ είτε για να δίνει racing πινελιά λόγω του χρώματός τους...
Τί να πω..
RaGe_Raptor
01/12/2015, 13:55
Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.
Πάνε και δίνουν 10-15Κ για ένα σοβαρό μηχανάκι (είτε είναι γιαπωνέζικο, αυστριακό, ιταλικό ή δεν ξέρω και γω τί) και τσιγγουνεύονται τα λεφτά για τις μανέτες και βάζουν ότι κινέζικο υπάρχει, είτε για μείωση του βάρους επειδή είναι έργκαλ είτε για να δίνει racing πινελιά λόγω του χρώματός τους...
Τί να πω..
Βρε όσα και να'χεις δώσει είναι θέμα ασφάλειας κι εν δυνάμει ζωής και θανάτου. Χωρίς πλάκα...
LogOutGoRide
01/12/2015, 13:57
Φανταστείτε να του συνέβαινε στον δρόμο, σε γρήγορο στροφιλίκι.
Καλά...πλάκα κάνεις τώρα, ναι?
Εδώ, πάνε και αγοράζουν κινέζικες δισκόπλακες μαργαρίτες...που αν φάνε 2-3 δυνατά πατήματα γίνονται ντέφι. Στις μανέτες και στα κλιπ ον θα μασήσουν?
ο τυπος με το rr εχει κινεζικα clip on (το λεει στο τελος του βιντεο "χαχαχα, don't buy chinese handle bars").:) ειναι τυχερος που δε σκοτωθηκε. ποιος σοβαρος ανθρωπος βγαζει τα στοκ κλιπ ον και βαζει κινεζιες των 30ευρω (δεν ξερω και ποσο κανουν τα κινεζικα)??? ελεος...
. ποιος σοβαρος ανθρωπος βγαζει τα στοκ κλιπ ον και βαζει κινεζιες των 30ευρω (δεν ξερω και ποσο κανουν τα κινεζικα)??? ελεος...
Αυτός που τσακίστηκε και υποχρεώθηκε να τα αλλάξει! :lol:
Εφαγε μια απλή τούμπα κι ανοιξε το καρτερ στα 2. Μαλιστα... οτι ναναι.
Τον βραχο δεν τον έδειξε? :rolleyes:
:a013:
Bob_o_mastoras
23/04/2017, 22:51
381521
:ninja:
https://www.youtube.com/watch?v=IROeeltXtRc
SHOOTER045
23/04/2017, 23:07
381521
:ninja:
https://www.youtube.com/watch?v=IROeeltXtRc
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ,ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ- ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ
amyroukai
24/04/2017, 07:34
Πριν βαρέσουμε την πρωινή μας με τα Ducati ελέγχουμε ότι το βίντεο αφορά αληθινό πρόβλημα κατασκευής και όχι χαζομάρα κάποιου "μάστορα" που αλλάζοντας τα λάδια χάλασε τις βόλτες από τις βίδες του καπακιού του φίλτρου λαδιού, όπως είπε ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας στο βίντεο.
Καλημέρα σας.
ΤΕΛΙΚΑ ................
Φλάντζες έχουν τα Ντουκάτι..??
Ή βάζουμε φλαντζόκολλα και σφίγγουμε τρελά τις βίδες
μέχρι να δούμε να ξερνάει την κόλλα..??
Πάντως οι βόλτες από το φίλτρο λαδιού για να χαλάσουν...???
Λίγο χλωμό το βλέπω,ας μας πούνε την άποψη τους και οι ειδήμονες.
Αυτά με το χέρι τα βάζουν και με το χέρι τα σφίγγουν,
άντε και λίγο με το κλειδί με την αλυσίδα,..... τι έκανε ο άνθρωπος..??
amyroukai
24/04/2017, 10:05
ΤΕΛΙΚΑ ................
δες το βίντεο ΜΕ τα γυαλιά φορεμένα και μετά σχολιάζεις πάλι.
ΤΕΛΙΚΑ ................
Ρε μπαγάσα παππού είμαι βέβαιος ότι αρέσκεσαι να τα γράφεις για να μπριζώνεις τον χαδιάρη που τσιμπάει αμέσως και κάνει σα να του χεις φάει τη γκόμενα...
Αυτά τα "τεχνικά" που λες ούτε και γω δεν τα γράφω που είμαι και γνωστός "λάτρης"...
amyroukai
24/04/2017, 10:31
Αφάνα ξέρεις ότι το σπαμ μου αρέσει. Η κακία για την κακία με έχει κουράσει.
Bob_o_mastoras
24/04/2017, 10:49
Αμυρου, μεχρι ποιο σημειο ειδες το video..??
Ο μαν λεει οτι διαλυθηκαν τα πασα στο καρτερ. Οι βιδες μια χαρα ηταν. Απλα αναφερει στηνβ αρχη οτι οταν ειχε παει στο μαστορα για αλλαγη λαδιωνΕ οι βιδες του ειχαν φανει λιγο λασκα αλλα οχι απο μπινια του μαστορα.
sapila racing
24/04/2017, 10:55
Ναι ΟΚ, του χάλασε τα πάσα άχρηστος μάστορας και φταίει το Ducati.
Κι εμένα μου έχει χαλάσει πάσα άχρηστος μαστορας στο καπακι του φίλτρου λαδιού στο SR500 του 81 που είναι κανονικά άθραυστο. Στο ίδιο μου είχαν χαλάσει πριν 25 χρόνια και τα πάσα του γραναζιού κίνησης λόγω αερόκλειδου.
Τι λέγαμε? Α ναι. Ολα τα μηχανάκια χαλάνε αν δεν ξερει τι του γίνεται αυτός που τα συντηρεί.
sapila racing
24/04/2017, 10:56
Αμυρου, μεχρι ποιο σημειο ειδες το video..??
Ο μαν λεει οτι διαλυθηκαν τα πασα στο καρτερ. Οι βιδες μια χαρα ηταν. Απλα αναφερει στηνβ αρχη οτι οταν ειχε παει στο μαστορα για αλλαγη λαδιωνΕ οι βιδες του ειχαν φανει λιγο λασκα αλλα οχι απο μπινια του μαστορα.
Πως να χαλάσουν οι βίδες που βιδώνουν στο αλουμίνιο δηλαδή ? :confused:
amyroukai
24/04/2017, 11:00
Δηλαδή για να καταλάβουμε και οι χαζοί χαμουτζήδες, το πήγε για αλλαγή λαδιών. Που ως τότε ήταν όλα καλά. Το πήρε πίσω και... "ήταν λίγο λάσκα οι βίδες". Αλλά το πήρε βόλτα. Και του πέταξε τα σωθικά στην εθνική. Μιά χαρά. Το αν βλέπεις ΛΑΣΚΑ τις βίδες στο φίλτρο και φεύγεις να το σχολιάσουμε; Ε εντάξει όλοι αυτό θα έκαναν (not).
Και καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι οι βίδες ήταν καλές (που δηλαδή ποιός έφερε αντίρρηση) αλλά τα πάσα δεν ήταν (λογικό - ανάμεσα στο σίδερο και στο αλουμίνιο τι λες να χαλάσει αν παρασφίξεις) και ΔΕΝ ήταν μπινιά του μάστορα, φταίει το εργοστάσιο. Γιατί σου φαίνεται λογικότερο το να χάλασε από το εργοστάσιο το σπείρωμα που ήταν ΟΚ μέχρι την αλλαγή και όχι από κακοτεχνία στην αλλαγή λαδιών, που δεν ήταν ΟΚ μετά την αλλαγή.
Το ότι θα βάλει μισό πόντο πιο μακριές βίδες και θα καλύψει το κενό με ροδέλες εξωτερικά, αυτό πως σου φαίνεται, για να κρίνουμε και το IQ του ιδιοκτήτη/μαστροχαλαστή...
Πάντως αν πας σε επίσημο/εξουσιοδοτημένο service και σου γαμήσουν το μηχανάκι, φταίει (κατ'επέκταση) και η εταιρία.
Edit: εγώ πάντως θαυμάζω ότι ο τύπος έχει τόσο καινούργια και ακριβή μοτοσυκλέτα και δεν κολώνει να κάνει μόνος του επισκευή με τέτοιο τρόπο.
Μπομπ, ο αμερικλανος λέει σε κάποια στιγμή ότι ο μάστορας του έκανε την ματσακονια.
Ότι δεν μπορεί να βάλει χελικοηλ λόγο στριμοκωλιασματος και αποφάσισε να ανοίξει μεγαλυτερης διαμέτρου σπείρωμα.
Πάντως αν πας σε επίσημο/εξουσιοδοτημένο service και σου γαμήσουν το μηχανάκι, φταίει (κατ'επέκταση) και η εταιρία.
Edit: εγώ πάντως θαυμάζω ότι ο τύπος έχει τόσο καινούργια και ακριβή μοτοσυκλέτα και δεν κολώνει να κάνει μόνος του επισκευή με τέτοιο τρόπο.
Και εμείς στα χρεπια μας έτσι κάναμε. ...... :p
Μπομπ, ο αμερικλανος λέει σε κάποια στιγμή ότι ο μάστορας του έκανε την ματσακονια.
Ότι δεν μπορεί να βάλει χελικοηλ λόγο στριμοκωλιασματος και αποφάσισε να ανοίξει μεγαλυτερης διαμέτρου σπείρωμα.
Εγώ πιστεύω ότι θα παίξει και σήκουελ σύντομα...
stefanos
24/04/2017, 11:41
Το ότι θα βάλει μισό πόντο πιο μακριές βίδες και θα καλύψει το κενό με ροδέλες εξωτερικά, αυτό πως σου φαίνεται, για να κρίνουμε και το IQ του ιδιοκτήτη/μαστροχαλαστή...
Σου ξέφυγε το γεγονός ότι ξετρύπησε με 6άρι τρυπάνι έβαλε κολαούζο και αντικατέστησε την 6αρα με 7άρα.:cry:
Ελπίζω να το έκανε στον πάγκο και όχι επί τόπου γιατί το επόμενο βίντεο θα είναι "ξεσκισμένος κύλινδρος από γρέζι"
Σου ξέφυγε το γεγονός ότι ξετρύπησε με 6άρι τρυπάνι έβαλε κολαούζο και αντικατέστησε την 6αρα με 7άρα.:cry:
Ελπίζω να το έκανε στον πάγκο και όχι επί τόπου γιατί το επόμενο βίντεο θα είναι "ξεσκισμένος κύλινδρος από γρέζι"
Τα θες και τα λες αλήθεια ??? χαχαχα
amyroukai
24/04/2017, 12:10
επί τόπου έγινε ότι έγινε, σιγά μην κατέβασε μοτέρ. το είδα, δεν είχε σκοπό να τρυπήσει πιο βαθιά όμως.
επί τόπου έγινε ότι έγινε, σιγά μην κατέβασε μοτέρ. το είδα, δεν είχε σκοπό να τρυπήσει πιο βαθιά όμως.
Μαλακια!
Και πως θα γυρίσει το "Ducati's most expensive oil fountain " part2;
Ρε μπαγάσα παππού είμαι βέβαιος ότι αρέσκεσαι να τα γράφεις για να μπριζώνεις τον χαδιάρη που τσιμπάει αμέσως και κάνει σα να του χεις φάει τη γκόμενα...
Αυτά τα "τεχνικά" που λες ούτε και γω δεν τα γράφω που είμαι και γνωστός "λάτρης"...
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ............ΠΕΣ ΜΟΥ
Έχει φλαντζόκολλα για παράδειγμα το μούλτι το 1200 πουθενά..??
Στο πλαινό καπάκι ας πούμε του κινητήρα.......:whistle::whistle::a22:
Αφάνα ξέρεις ότι το σπαμ μου αρέσει. Η κακία για την κακία με έχει κουράσει.
Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ
Την κακία από την πλάκα.....:roflmao::a54::tooth::kiss:
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ............ΠΕΣ ΜΟΥ
Έχει φλαντζόκολλα για παράδειγμα το μούλτι το 1200 πουθενά..??
Στο πλαινό καπάκι ας πούμε του κινητήρα.......:whistle::whistle::a22:
Άσε με ρε στο πόνο μου που έβγαλα τις εξατμίσεις από το sei και μετά ξεβίδωσα τις 10 βίδες για να φτάσω στο λεκανάκι του κάρτερ που δάκρυζε για να αλλάξω την 40 ετών φλάτζα...
Ο φλατζάς : αδελφέ εκεί τώρα δεν βάζεις κόλλα ,οι σύγχρονες φλάτζες είναι από καινούργια υλικά και δεν χρειάζονται !
Αποτέλεσμα @ρχίδι@...
amyroukai
24/04/2017, 17:51
ΤΕΛΙΚΑ ................
Ομορφούλη έχουμε ΔΥΟ ορινγκς. Φτάνουν. Μέχρι να βάλει χέρι ο μάστορας. Μετά δεν φτάνει ούτε ο teos ούτε όλα τα χόντα της γης.
Ακόμα και οι ΜΗ ειδήμονες θα σου έλεγαν ότι...
381556
60χρονος μάστορας, άνεργος, ψάχνει... Και να σε δω με τα δαχτυλάκια σου και το αργαλείο με τις αλυσίδες να προσπαθείς να σφίξεις το φίλτρο ΜΕΣΑ από το καπάκι και τι άλλο. Έλα πες αλήθεια, είδες ντουκάτι και λάδια και φίλτρο και έγραψες μιά χαζομάρα χωρίς να δεις βίντεο. Και δεν έχεις και τα κότσια να το παραδεχτείς κιόλας, συνεχίζεις το βιολί...
381558
Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ
381557
Johny the Fox
24/04/2017, 18:35
ΤΕΛΙΚΑ ................
Εισαι ασχετος με το αντικειμενο. Τα ντουκατι εχουν φλατζες παντου εκτος απο εκει που δεν χρειαζονται.Τα σερβις μανουαλ ειναι free στο ιντερνετ.Μπες και ενημερωσου
Οριστε μεταλικη φλατζα κυλινδρου με συμπιεζομενη υπεγερση που με την προβλεπομενη ροπη του κατασκευαστη επιπεδοποιειται και σφραγιζει.
381575
χαρτινη φλατζα παλαιων μοντελων ducati που δεν προτιμαται πλεον γιατι εαν εχεις ακουστα το χαρτι πολυμεριζεται μετα απο καποιο χρονο
381576
Οι φλατζοκολλες που χρησιμοποιει η ντουκατι εχουν αριστη στεγανοποιηση σε σχεση με τις χαρτινες και το καπακι του μουλτισταντα φλατζοκολλα εχει χωρις να υπαρξει κανενα προβλημα....
;)
''Οριστε μεταλικη φλατζα κυλινδρου με συμπιεζομενη υπεγερση που με την προβλεπομενη ροπη του κατασκευαστη επιπεδοποιειται και σφραγιζει.''
πραγματικα εντυπωσιακος τροπος για να περιγραψει κανεις τον τροπο λειτουργιας ολων των φλατζων καυσης ολων των εμβολοφορων μεκ εδω και 100 χρονια
Bob_o_mastoras
24/04/2017, 19:23
Kατσε να ριξω μερικα ξυλα ακομα στη φωτια... :smokin:
https://youtu.be/Z7QKVwJFLYg?t=648
Johny the Fox
24/04/2017, 19:48
[QUOTE=toyar;2869969]''Οριστε μεταλικη φλατζα κυλινδρου με συμπιεζομενη υπεγερση που με την προβλεπομενη ροπη του κατασκευαστη επιπεδοποιειται και σφραγιζει.''
Εαν εχεις τεχικη ενσταση στην περιγραφη ειναι πιο αξιοπρεπης απο το ψευτοτρολλαρισμα.
σημ.Το μεκ τι ειναι ;
δεν εχω ενσταση,το αντιθετο
περιγραφεις με εντυπωσιακο τροπο κατι πολυ απλο και αυτονοητο
Johny the Fox
24/04/2017, 19:52
με συγχωρεις..ειλικρινα :beer:
σωπα ρε αδελφε, σιγα τωρα, τι να λεει........
(παντως τα ιταλικα ειναι ντενεκεδες):D
amyroukai
24/04/2017, 23:28
σημ.Το μεκ τι ειναι ;
Μηχανές Εσωτερικής Καύσης συνήθως, εκτός αν λέει το μεκ παιανίας ξέρω 'γω οπότε δεν ξέρω που κολλάει η φλάντζα εκεί.
[QUOTE=toyar;2869969]''Οριστε μεταλικη φλατζα κυλινδρου με συμπιεζομενη υπεγερση που με την προβλεπομενη ροπη του κατασκευαστη επιπεδοποιειται και σφραγιζει.''
Εαν εχεις τεχικη ενσταση στην περιγραφη ειναι πιο αξιοπρεπης απο το ψευτοτρολλαρισμα.
σημ.Το μεκ τι ειναι ;
Μεκανάκι.
[QUOTE=Johny the Fox;2869983]
Μεκανάκι.
:moutza: Ααχχαχαχαχαχχαχαχαααχχχχχ!!!!:a08::tooth::tooth::tooth:
Ομορφούλη έχουμε ΔΥΟ ορινγκς. Φτάνουν. Μέχρι να βάλει χέρι ο μάστορας. Μετά δεν φτάνει ούτε ο teos ούτε όλα τα χόντα της γης.
Ακόμα και οι ΜΗ ειδήμονες θα σου έλεγαν ότι...
381556
60χρονος μάστορας, άνεργος, ψάχνει... Και να σε δω με τα δαχτυλάκια σου και το αργαλείο με τις αλυσίδες να προσπαθείς να σφίξεις το φίλτρο ΜΕΣΑ από το καπάκι και τι άλλο. Έλα πες αλήθεια, είδες ντουκάτι και λάδια και φίλτρο και έγραψες μιά χαζομάρα χωρίς να δεις βίντεο. Και δεν έχεις και τα κότσια να το παραδεχτείς κιόλας, συνεχίζεις το βιολί...
381558
381557
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ..............ΚΥΡΙΕ ΜΟΝΤ
Από τεχνικά.........ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ,τώρα αν κάπου έχει φλάντζα ή κόλλα
αυτό το βλέπει ο οποιοσδήποτε.
Ούτε βίντεο είδα ,ούτε τίποτε,το παραδέχομαι............ένα Ντουκάτι είδα σε μια αντιπροσωπεία
και έψαχνα τις φλάντζες του ερευνώντας τη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής του που ανταποκρίνεται
στην τιμή του. TO BEST VALUE που λένε...!!!
Έτσι κι αλλιώς τη γνώμη μου για αυτά τα μηχανάκια που μετά από
δεν ξέρω πόσα χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ έχασαν την πατρότητα τους από τις καλοσύνες φυσικά,
ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ..!! Κοστίζουν πολύ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ...!!!
Αν ξανακαβαλούσα ποτέ ΝΤΟΥΚΑΤΙ θα ήταν ΑΝ , .........ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΧΕΡΙΑ...!!!
Ντουκάτι και Γερμανική για μένα..........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!
Προτιμώ να μένω με τις μνήμες του Πάνταχ εκείνου του σιέλ......που έτρεχαν μονίμως λάδια από κάτω.
Το οποίο ήταν και γαμώτο οδηγικά για την εποχή του...!!!
https://www.google.gr/search?q=ducati+pantah&tbm=isch&imgil=QZupQVjzAIyxpM%253A%253BVmwhxxKIopnGuM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.motorcycleclassics.com %25252Fclassic-italian-motorcycles%25252Fclassic-ducati-motorcycles%25252Fducati-pantah-500sl-zmmz15mazbla&source=iu&pf=m&fir=QZupQVjzAIyxpM%253A%252CVmwhxxKIopnGuM%252C_&usg=__8PQwFd3EaVhFOsmZKWRuYPcbGys%3D&biw=1366&bih=657&ved=0ahUKEwjE-Mnb677TAhUGHxoKHZ-_ARkQyjcILw&ei=Gdr-WISIKoa-aJ__hsgB#imgrc=QZupQVjzAIyxpM:
Σήμερα η Ντουκάτι είναι κάτι σαν τη ΜΕΒΓΑΛ για παράδειγμα εδώ στη γειτονιά μας,έμεινε το ΜΕΒΓΑΛ.......αλλά
δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πια ΔΕΛΤΑ....!!!!
amyroukai
25/04/2017, 07:35
Γλυκούλη με αυτήν την λογική δεν θα τρώγαμε τίποτα (καμμιά 10αριά εταιρίες είναι που ελέγχουν ΟΛΑ τα τυποποιημένα τρόφιμα, τα φρούτα και λαχανικά), δεν θα πίναμε τίποτα, δεν θα οδηγούσαμε τίποτα.
Αν είναι όμορφο και καλό στο δρόμο το μεκανάκι, μας κάνει. Εξάλλου αλήθεια, μιά που τα μηχανάκια τα πουλάς περίπου άστρωτα στον χρόνο επάνω (άντε ενάμιση κατά κανόνα και συνήθεια) εσένα τι στο καλό σε κόφτει ΤΟΣΟ πολύ το θέμα μακροζωίας; Εμένα που τα χρησιμοποιώ μέχρι να λιώσουν μέσα-έξω θα έπρεπε να με απασχολεί κανονικά.
Και τώρα που ανέφερες την δική σου σκέψη για ντουκάτι, πως στο καλό ξέχασα την 950... Με ψάρωσε η Endurona όπως λένε χαϊδευτικά την 1200 και το πιπίνι το ξέχασα να το δω. Δεν πειράζει, θα περάσω από Καλλιρρόης κάποια στιγμή να την χαζέψω χωρίς κόσμο.
Γλυκούλη με αυτήν την λογική δεν θα τρώγαμε τίποτα (καμμιά 10αριά εταιρίες είναι που ελέγχουν ΟΛΑ τα τυποποιημένα τρόφιμα, τα φρούτα και λαχανικά), δεν θα πίναμε τίποτα, δεν θα οδηγούσαμε τίποτα.
Αν είναι όμορφο και καλό στο δρόμο το μεκανάκι, μας κάνει. Εξάλλου αλήθεια, μιά που τα μηχανάκια τα πουλάς περίπου άστρωτα στον χρόνο επάνω (άντε ενάμιση κατά κανόνα και συνήθεια) εσένα τι στο καλό σε κόφτει ΤΟΣΟ πολύ το θέμα μακροζωίας; Εμένα που τα χρησιμοποιώ μέχρι να λιώσουν μέσα-έξω θα έπρεπε να με απασχολεί κανονικά.
Και τώρα που ανέφερες την δική σου σκέψη για ντουκάτι, πως στο καλό ξέχασα την 950... Με ψάρωσε η Endurona όπως λένε χαϊδευτικά την 1200 και το πιπίνι το ξέχασα να το δω. Δεν πειράζει, θα περάσω από Καλλιρρόης κάποια στιγμή να την χαζέψω χωρίς κόσμο.
Μην ξεχάσεις να δεις αν έχει φλατζοκολλα!
:p
ΛΟΙΠΟΝ..............
Συμβουλή,σε είδα φωτό..........είσαι σε επικίνδυνη ηλικία και με τάσεις κακές.
Απέφευγε τα τυποποιημένα ή διάβαζε τουλάχιστον το περιεχόμενο τους.
Η φάστ φουντ τροφή είναι ΘΑΝΑΤΟΣ..!!
Τώρα για τη μακροζωία δεν έχεις και άδικο, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ το πρόβλημα όμως.
Είναι η ΑΙΣΘΗΣΗ που σου δημιουργεί το μηχανάκι,ότι είναι άθραυστο κ.λ.π.
Βέβαια τώρα,έχω αναθεωρήσει τις απόψεις μου,αφού είδα τον Άγιο Πέτρο το φιλοσόφησα
και είπα .....εδώ εσύ την έκανες για τα σίδερα νοιάζεσαι αν θα αντέξουν..??
Και έτσι άρχισα να τα κοιτάω ΟΛΑ πλέον...!!
Όμως πραγματικά τώρα χωρίς πλάκα,τα bmw τα έχω απορρίψει λόγω συμπεριφοράς πια
και όχι λόγω αξιοπιστίας.Πάντως μπήκα στο car και είδα πολλά bmw να πουλιούνται
στο όριο του τέλους της εγγύησης τους,αυτό μου έκανε εντύπωση,ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μηχανάκια,
όλοι τρελοί σαν εμένα είναι οι μπεμβέδες..??
Το 950 ναι το έχω ήδη δει,είναι σχεδόν ολόιδιο με τον μεγάλο αδερφό.Το πόσο πιο ελαφρύ κ.λ.π.
δεν το ξέρω,αλλά αρνητικός παράγοντας η αλυσίδα.
Πολύ ωραίο μηχανάκι,σπορτίβικο on-off.
Γέρασα πολύ για να ρίχνω λαδώματα και να σκουπίζω ζάντες και λοιπά από τα βρωμόλαδα...!!!
Άξονας και ησύχασες.......αλλά πόσα έχουν άξονα και είναι 200-220 κιλά..??
Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Με πήραν και κανα δύο τηλ., και θέλουν το τενερέ τζάμπα.......λες και μυρίστηκαν πτώμα....
βρίσκομαι σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ...!!!
Που θα πάει θα το ξεπεράσω ,δεν είναι η πρώτη φορά.
Τώρα πιο πολύ με καίει το αν.........
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ...!!!
Άντε ΤΙΓΡΗ κάνε την υπέρβαση....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην ξεχάσεις να δεις αν έχει φλατζοκολλα!
Ε.............ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ
Και σε είχα παρεξηγήσει κάποια στιγμή..........το ομολογώ..!!
Τελικά θα μου πει κάποιος τεχνικός ρε παιδιά......η φλαντζόκολλα
ή η φλάντζα είναι καλύτερη..???
devil's animal
25/04/2017, 08:22
Τελικά θα μου πει κάποιος τεχνικός ρε παιδιά......η φλαντζόκολλα
ή η φλάντζα είναι καλύτερη..???
ο συνδυασμος τους...:p
ΛΟΙΠΟΝ..............
:lol::lol::lol:
Να πάρεις και ζακέτα γιατί τα πρωινά έχει ψύχρα :tooth:
:lol::lol::lol:
Να πάρεις και ζακέτα γιατί τα πρωινά έχει ψύχρα :tooth:
ΕΧΩ ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...............
Από μικρός,με την καλή έννοια,............λόγω ζωδίου, ΛΕΩΝ.
amyroukai
25/04/2017, 10:25
Κανείς δεν αναγνωρίζει ότι έχω χάσει εφτά κιλά από τα τριανταπέντε που πρέπει... εντάξει ρε... είναι 20%, δεν είναι λίγο... :lol:
Κανείς δεν αναγνωρίζει ότι έχω χάσει εφτά κιλά από τα τριανταπέντε που πρέπει... εντάξει ρε... είναι 20%, δεν είναι λίγο... :lol:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152169&p=2856742&viewfull=1#post2856742
ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΟΤΙ............
Πρέπει να χάσεις 35, πόσο μάλλον να φανούν τα 7 καθώς δεν υπάρχει
και μέτρο σύγκρισης,δηλαδή πριν και μετά..!!
Έτσι καθιστό που σε είδα στο μηχανάκι μου φάνηκες θεριό πολύ ψηλός
και άντε καμμιά 15αριά το πολύ κιλά υπέρβαρος.
Είπαμε να είμαστε αδύνατοι,αλλά όχι και μανεκέν..!!
Τι σχέση έχουν τα Ducati με τους παχουλοδροσάτους;
Τι σχέση έχουν τα Ducati με τους παχουλοδροσάτους;
Στο περφορμανς
amyroukai
25/04/2017, 14:19
έτσι, έχουμε ντεπόζιτο τριάντα λίτρων, ψηλή σέλα και πολλά περιττά κιλά.
έτσι, έχουμε ντεπόζιτο τριάντα λίτρων, ψηλή σέλα και πολλά περιττά κιλά.
Και Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.....το ξέχασες
Και Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.....το ξέχασες
ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΕΙΣΑΙ...??
Αν είσαι και πάνω από 40-45 χρονών ,είσαι στην ομάδα ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ...!!!
Danger is my middle name :lol:
Τέρενς, σώσε το φόρουμ από τις κακές συνήθειες!
sapila racing
25/04/2017, 14:56
Οσοι οδηγούν μοτοσυκλέτα ανήκουν defacto στην ομάδα υψηλού κινδύνου.
Οσοι οδηγούν μοτοσυκλέτα ανήκουν defacto στην ομάδα υψηλού κινδύνου.
Εννοούν τον συντελεστή ύψος/βάρος, μη μπερδεύεσαι.
Εννοούν τον συντελεστή ύψος/βάρος, μη μπερδεύεσαι.
Αυτό εννοεί και ο σπαρίλας. :lol:
(Εμείς είμαστε εξαιρέσεις.)
Αυτό εννοεί και ο σπαρίλας. :lol:
(Εμείς είμαστε εξαιρέσεις.)
Εμείς είμαστε και νέοι.
Εμείς είμαστε και νέοι.
Έτσι είναι οι νέοι. Πατάνε την ουρά τους....:D
Εμείς είμαστε και νέοι.
Αυτό το ψελλίζεις ή κάνω λάθος ρε καμάρι ?
o_gavros
25/04/2017, 16:04
τσον να βγούμε να τα ψάξουμε, δε μπορεί να πήγαν πολύ μακριά.
τόσο προσκύνημα σε Τσένη και πάνε και κάνουνε δίαιτες ρε πούστη μου...
o tempora, o mores
τσον να βγούμε να τα ψάξουμε, δε μπορεί να πήγαν πολύ μακριά.
τόσο προσκύνημα σε Τσένη και πάνε και κάνουνε δίαιτες ρε πούστη μου...
o tempora, o moresεεε μα ναι, και όχι μόνο κάνουν δίαιτες, το περηφανεύονται κιόλας.
Που 'σαι Αμύρου έχω φτιάσει παγωτάκι μούρλια τρέλα δεν πάει ο μυαλός σου.Έλα καμιά βόλτα με τον έτερο καππαδόκη να σας φιλέψω.
Γιάννη μαζί σου!
381611
amyroukai
25/04/2017, 18:43
αν το κάνεις 85 είσαι μέσα :p
LOUKILOUK
25/04/2017, 22:03
ΛΟΙΠΟΝ..............
Απέφευγε τα τυποποιημένα ή διάβαζε τουλάχιστον το περιεχόμενο τους.
Η φάστ φουντ τροφή είναι ΘΑΝΑΤΟΣ..!!
Τώρα για τη μακροζωία δεν έχεις και άδικο, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ το πρόβλημα όμως.
Είναι η ΑΙΣΘΗΣΗ που σου δημιουργεί το μηχανάκι,ότι είναι άθραυστο κ.λ.π.
Βέβαια τώρα,έχω αναθεωρήσει τις απόψεις μου,αφού είδα τον Άγιο Πέτρο το φιλοσόφησα
και είπα .....εδώ εσύ την έκανες για τα σίδερα νοιάζεσαι αν θα αντέξουν..??
Και έτσι άρχισα να τα κοιτάω ΟΛΑ πλέον...!!
Όμως πραγματικά τώρα χωρίς πλάκα,τα bmw τα έχω απορρίψει λόγω συμπεριφοράς πια
και όχι λόγω αξιοπιστίας.Πάντως μπήκα στο car και είδα πολλά bmw να πουλιούνται
στο όριο του τέλους της εγγύησης τους,αυτό μου έκανε εντύπωση,ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μηχανάκια,
όλοι τρελοί σαν εμένα είναι οι μπεμβέδες..??
Το 950 ναι το έχω ήδη δει,είναι σχεδόν ολόιδιο με τον μεγάλο αδερφό.Το πόσο πιο ελαφρύ κ.λ.π.
δεν το ξέρω,αλλά αρνητικός παράγοντας η αλυσίδα.
Πολύ ωραίο μηχανάκι,σπορτίβικο on-off.
Γέρασα πολύ για να ρίχνω λαδώματα και να σκουπίζω ζάντες και λοιπά από τα βρωμόλαδα...!!!
Άξονας και ησύχασες.......αλλά πόσα έχουν άξονα και είναι 200-220 κιλά..??
Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Με πήραν και κανα δύο τηλ., και θέλουν το τενερέ τζάμπα.......λες και μυρίστηκαν πτώμα....
βρίσκομαι σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ...!!!
Που θα πάει θα το ξεπεράσω ,δεν είναι η πρώτη φορά.
Τώρα πιο πολύ με καίει το αν.........
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ...!!!
Άντε ΤΙΓΡΗ κάνε την υπέρβαση....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή φίλτατε έπρεπε πρώτα να πεθάνεις για να καταλάβεις ότι πρέπει να ζήσεις...?!!!
κάλιο αργά παρά ποτέ...
...δώσε ζωή στα χρόνια...
Το λέω χρόνια τώρα;):D
Τα σέβη μου.
υ.γ.1 μακάρι να έμενε ο Αραούχο αλλά το βλέπω χλωμό εώς πεθαμένο...(κανονικά πεθαμένο, όχι όπως εσύ...,ντεμέκ...)
υ.γ.2 ποιο ήταν το θέμα του νήματος? αααναι ωραία τα ντουκάτι...ναταν και λίγο φτηνότερα...αλλά που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός....
Δηλαδή φίλτατε έπρεπε πρώτα να πεθάνεις για να καταλάβεις ότι πρέπει να ζήσεις...?!!!
κάλιο αργά παρά ποτέ...
...δώσε ζωή στα χρόνια...
Το λέω χρόνια τώρα;):D
Τα σέβη μου.
υ.γ.1 μακάρι να έμενε ο Αραούχο αλλά το βλέπω χλωμό εώς πεθαμένο...(κανονικά πεθαμένο, όχι όπως εσύ...,ντεμέκ...)
υ.γ.2 ποιο ήταν το θέμα του νήματος? αααναι ωραία τα ντουκάτι...ναταν και λίγο φτηνότερα...αλλά που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός....
.....και θα πατήσει τα λάδια.