View Full Version : πιότητα φτουκατι
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
Shaolin Monk
15/10/2015, 14:19
δεν συζητω για αξιοπιστια(γτ θα διαφωνισουμε οποτε αδικος κοπος)αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
οποτε ενα mv φ4ρρ που κανει τους ιδιους χρονους με ενα r1m και μπορει να χαλαει πιο συχνα και να ειναι και πιο ακριβο δεν αξιζει καστανο...
οποιος εχει τα μπικικινια θα παρει ιταλικο η γερμανικο μηχανακι...και εννοω να εχει τα μπικικινια και για τα ακριβα σερβις τους και για πιθανες ζημιες...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...οπως και στα κουτια...
Δηλαδη τα φραγκα φταινε και εχουμε "μηχανακια του κιλου";;;; Πιστευεις οτι αυτο είναι το μόνο κριτήριο; Δηαλαδή όταν οι τράπεζες έδιναν δάνεια αερα-πατερα, δεν θα επρεπε να είχαμε γεμισει BMW Ντουκάτια; Και ομως δεν έγινε...
Και για να καταλάβω, τα BMW και τα Φτουκατια, δεν ειναι μαζικής παραγωγης; Το έραψε καποιος κατα παραγγελία; Σαν όλα τα αλλα είναι και αυτα, του κιλου!
Παντερμη φτωχεια, θα είχα Ντουκάτι τώρα!!!! :cry::cry::cry:
taisteal
15/10/2015, 14:21
αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν...και για καθημερινο mv veloce...
Εγω προσωπικα για ΚΑΝΕΝΑ λογο.
Θα τα εκανα χιλιομετρα..
Να σου πω οτι οσοι εχουν ευρωπαικο εδω,το αγορασαν με αιμα,και το βγαζουν αργιες και Κυριακη του Πασχα βολτα.
1000 χλμ το χρονο και αν...
Ετσι ξερω κι εγω
μετά από σούζα?
δικαιολογείται
απαγορευεται η σουζα με gsxr και η κουφια με ducati
δεν το λεω εγω τα εγχειριδια ετσι γραφουν με ψηλα γραμματα
spyrakos35
15/10/2015, 14:21
http://www.youtube.com/watch?v=5nQSOSQMn10
Τα μοτερ αυτα καιγαν ελαχιστο λαδακι και ηταν φυσιολογικο και προβλεπομενο να γινεται. Καποια δεν καιγαν και καθολου. Αναλογα την χρηση.
Αν υπαρχει μια κατηγορια υπερανω κριτικης για την αξιοπιστια της ειναι τα RFVC...
Mην τα ισοπεδωνουμε ολα..
Άρα όπως το πάρεις βλάβη έβγαζαν. Είτε καίγανε λάδι ενώ δεν έπρεπε, είτε δεν καίγανε ενώ έπρεπε... :a9:
peterTHErider
15/10/2015, 14:28
Δηλαδη τα φραγκα φταινε και εχουμε "μηχανακια του κιλου";;;; Πιστευεις οτι αυτο είναι το μόνο κριτήριο; Δηαλαδή όταν οι τράπεζες έδιναν δάνεια αερα-πατερα, δεν θα επρεπε να είχαμε γεμισει BMW Ντουκάτια; Και ομως δεν έγινε...
Και για να καταλάβω, τα BMW και τα Φτουκατια, δεν ειναι μαζικής παραγωγης; Το έραψε καποιος κατα παραγγελία; Σαν όλα τα αλλα είναι και αυτα, του κιλου!
ρε ομορφε,αλλο να πουλας χ αριθμο και αλλα να πουλας 30χ...αλλο να εχεις στην γκαμα σου χ μοντελα και αλλο να εχεις 10χ μοντελα...κατσε καποια στιγμη και παρατητησε το ψαλιδι και τη ζαντα του μουλτι και μετα δες το αντιστοιχο χοντα η σουζουκι και πες μου πιο μοιαζει του κιλου...αντε να βγαλουμε την υποχρεωση,αυτο μου βγαζει ο ιαπωνας...ενω οπως ειπα ο ιταλος καθεται και σπαει το κεφαλι του και λεει"τι ακομα να κανω να βλεπει ο ιδιοκτητης και να χ@νει"αυτο...
ενταξει ρε αδερφε ολα καλα...αν σου χαριζαν το gsxr και το παπαγαλε ρ η το mv φ4ρρ εσυ να επερνες το σουζουκι...
ο ζευκας ειπε οτι αν ησαστε ευσομοι με κοιλια και μοιρους μην παρετε ducati, αγοραστε varkadero,κρανακι απο το πρακτικερ, μπουφανακι απο αγια βαρβαρα νταινιζ, μπαντανα επισης απο αγια μονο που πρεπει να περιμενεται το πανηγυρι εχει κατι φτηνες με φτερα.
και εγω που θελω να παρω ενα 749 με 4-5χιλιαρικα ειμαι μεγαλη ψωναρα και χερας τρελος,
ανταλαζω το sd με yamaha fazer 600 γιατι ειμαι και πολυ ξενερωτος που εχω ευρωπαικο μηχανακι
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.....
αρε ελληνα βγαζεις σε καθε φαση το κομπλεξ σου με καθε τροπο
του ζευκα ο γειτονας που εχει πιο ωραια γυναικα απο αυτον βαζω στοιχημα οτι ειναι κοντοχοντρος και η γκομενα εινα ξενερωτη στο κρεβατι
οπως και ο λακαμας που εχει μ3 και δεν ξερει να το παει
αυτό ακριβώς. αυτά που δεν φτάνω τα κάνω κρεμαστάρια!
spyrakos35
15/10/2015, 14:31
απαγορευεται η σουζα με gsxr και η κουφια με ducati
δεν το λεω εγω τα εγχειριδια ετσι γραφουν με ψηλα γραμματα
περα από την πλάκα, λίγες ήταν οι φορές που ο επίσημος έλεγε στους ιδιοκτήτες με τα σπασμένα κ5 "δεν είναι για σούζες το μηχανάκι - εσείς φταίτε"?
peterTHErider
15/10/2015, 14:33
Εγω προσωπικα για ΚΑΝΕΝΑ λογο.
Θα τα εκανα χιλιομετρα..
Να σου πω οτι οσοι εχουν ευρωπαικο εδω,το αγορασαν με αιμα,και το βγαζουν αργιες και Κυριακη του Πασχα βολτα.
Ετσι ξερω κι εγω
ευρωπαικο εχω...και δυστυχως τον τελευταιο χρονο το εχω λιωσει σε....χιλιομετρα παπιου...το εχω 4 χρονια και περα απο εναν διακοπτη(γιαπωνεζου προμηθευτη:bawl:)το μηχανακι δεν εχει κανει κιχ...
taisteal
15/10/2015, 14:34
ευρωπαικο εχω...και δυστυχως τον τελευταιο χρονο το εχω λιωσει σε....χιλιομετρα παπιου...το εχω 4 χρονια και περα απο εναν διακοπτη(γιαπωνεζου προμηθευτη:bawl:)το μηχανακι δεν εχει κανει κιχ...
Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω,αλλα αναφερομαι στην πλειοψηφια,οχι στον εναν στους 100
κοιτα,αυτος ο φαντασμενος με το 620 που μπορει και να το πηρε μετεχειρο σχεδον τσαμπα ειναι οντως μια ιδιαζουσα περιπτωση,αλλα ειναι απλα αστειο να μην θεωρεις πραγματικα πιο premium ενα καλο ντουκατι η ενα καλο mv απο τα τζαπαν του κιλου.
δεν συζητω για αξιοπιστια(γτ θα διαφωνισουμε οποτε αδικος κοπος)αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
οποτε ενα mv φ4ρρ που κανει τους ιδιους χρονους με ενα r1m και μπορει να χαλαει πιο συχνα και να ειναι και πιο ακριβο δεν αξιζει καστανο...
οποιος εχει τα μπικικινια θα παρει ιταλικο η γερμανικο μηχανακι...και εννοω να εχει τα μπικικινια και για τα ακριβα σερβις τους και για πιθανες ζημιες...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...οπως και στα κουτια...
το ιταλικό σου δίνει την αίσθηση ότι κάποιος ασχολήθηκε μαζί του ενώ τα γιαπωνεζικα τι; απλά πεταξαν τα κομμάτια σε ένα κουβά και έφτιαξαν μηχανάκια;
φίλε μου ακυρώνεις ολόκληρες δεκαετίες φίνας ιαπωνικής μαστοριάς. ναι πολλές φορές τζαπάν μηχανάκια αποδείχτηκαν μπουρδέλα σαν τα ευρωπαϊκά
αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. δλδ ένα cb, ένα gsxr, ένα fjr, ένα zx κτλ κτλ δεν είναι ωραία μηχανήματα;
peterTHErider
15/10/2015, 14:36
μια που μιλαμε για υφακι και τουπε...εχω παθει πλακα με το στυλακι οσων πηραν tracer ρε παιδι μου...(αυτοι με τα στρωματα ειναι μια κατηγορια μονοι τους)...μιλαμε λες και πηρανε το h2r οι τυπαδες...μιλαμε για πολυυυυ πλακα...
taisteal
15/10/2015, 14:40
μια που μιλαμε για υφακι και τουπε...εχω παθει πλακα με το στυλακι οσων πηραν tracer ρε παιδι μου...(αυτοι με τα στρωματα ειναι μια κατηγορια μονοι τους)...μιλαμε λες και πηρανε το h2r οι τυπαδες...μιλαμε για πολυυυυ πλακα...
Θες να μιλησουμε για το τουπε των μπεμβεδων;;;;;;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
devil's animal
15/10/2015, 14:41
.....αλλα ειναι απλα αστειο να μην θεωρεις πραγματικα πιο premium ενα καλο ντουκατι η ενα καλο mv απο τα τζαπαν του κιλου.
...αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
μπα σε καλο σου τζαναμπετη...
μ'εκανες πραγματικα και γελασα...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
κατσε καποια στιγμη και παρατητησε το ψαλιδι και τη ζαντα του μουλτι και μετα δες το αντιστοιχο χοντα η σουζουκι και πες μου πιο μοιαζει του κιλου
εσύ έχεις δει από rvf400 ή από vfr800;
spyrakos35
15/10/2015, 14:43
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
μπα σε καλο σου τζαναμπετη...
μ'εκανες πραγματικα και γελασα...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
εσένα δλδ δε σε καύλωσαν οι κωλάρες στις φωτό με τα ντουκάτια?
:lol:
τουπέ καγκελαριοκλαριναγαμπρού σαν του μπεεμβεδάκια δεν μπορεί να αποκτήσει κανένας κατοχός ιαπωνικού φίλε μου.
devil's animal
15/10/2015, 14:46
εσένα δλδ δε σε καύλωσαν οι κωλάρες στις φωτό με τα ντουκάτια?
ειπα σε προηγουμενο ποστ μου ποια κωλαρα με καυλωσε απ'αυτες που μπηκαν εδω μεσα...:p
peterTHErider
15/10/2015, 14:47
το ιταλικό σου δίνει την αίσθηση ότι κάποιος ασχολήθηκε μαζί του ενώ τα γιαπωνεζικα τι; απλά πεταξαν τα κομμάτια σε ένα κουβά και έφτιαξαν μηχανάκια;
φίλε μου ακυρώνεις ολόκληρες δεκαετίες φίνας ιαπωνικής μαστοριάς. ναι πολλές φορές τζαπάν μηχανάκια αποδείχτηκαν μπουρδέλα σαν τα ευρωπαϊκά
αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. δλδ ένα cb, ένα gsxr, ένα fjr, ένα zx κτλ κτλ δεν είναι ωραία μηχανήματα;
ωραια ειναι ρε αδερφακο αλλα ειναι πιο βιομηχανοποιημενα...το fjr ειναι και πολυ ποιοτικο και μου αρεσει πολυ...θα σου πω...ειμαι σε φαση αλλαγης μηχανης...και λεω αντε να δω και το χοντα που εχει υπεροχο v4 μοτερ...ανεβηκα μετα απο το μουλτι...λες και ανεβηκα απο cayenne σε λαντα ενιωσα...οπως και το λαντα που ειναι αθανατο...σου κατεβαζει ο αλλος την λιστα με τα χαρακτηριστικα του μουλτι και το μονο που εχει να σου πει για το χοντα ειναι...δεν σπαει ομως....οργανα,διακοπτες,φινιρισμα?αλλης εποχης...και θελει 16-17 χιλιαρικα...16 εχει και το veloce θυμιζω...κανε τις συγκρισεις σου...η πες μου για το tracer...ναι ειναι σε καλη τιμη αλλα η ποιοτητα του πως σου φαινεται?
spyrakos35
15/10/2015, 14:51
ναι ειναι σε καλη τιμη αλλα η ποιοτητα του πως σου φαινεται?
χαλια μαύρα και δεν κάνω πλάκα....
αλλά άμα πέσει στατικά ΔΕ θα θέλει οδική και ας έχει το 1/2 με 1/3 άλλων εξωτικών μοτό
peterTHErider
15/10/2015, 14:51
τουπέ καγκελαριοκλαριναγαμπρού σαν του μπεεμβεδάκια δεν μπορεί να αποκτήσει κανένας κατοχός ιαπωνικού φίλε μου.
καλα,επειδη λογο δουλειας τους βλεπω ολους καθε μερα εχω πιο καθαρη εικονα...ο αλλος πηρε στρωμα το εβαψε σχεδον ολο πορτοκαλι,εβαλε οτι μπορειτε να φανταστειτε απο αξεσουαρ περιπετειας και εγραψε πανω με πορτοκαλι γραμματα adventure...και φοραει ασφαλτινα λαστιχα...αστο...
ωραια ειναι ρε αδερφακο αλλα ειναι πιο βιομηχανοποιημενα...το fjr ειναι και πολυ ποιοτικο και μου αρεσει πολυ...θα σου πω...ειμαι σε φαση αλλαγης μηχανης...και λεω αντε να δω και το χοντα που εχει υπεροχο v4 μοτερ...ανεβηκα μετα απο το μουλτι...λες και ανεβηκα απο cayenne σε λαντα ενιωσα...οπως και το λαντα που ειναι αθανατο...σου κατεβαζει ο αλλος την λιστα με τα χαρακτηριστικα του μουλτι και το μονο που εχει να σου πει για το χοντα ειναι...δεν σπαει ομως....οργανα,διακοπτες,φινιρισμα?αλλης εποχης...και θελει 16-17 χιλιαρικα...16 εχει και το veloce θυμιζω...κανε τις συγκρισεις σου...η πες μου για το tracer...ναι ειναι σε καλη τιμη αλλα η ποιοτητα του πως σου φαινεται?
δεν ξέρω για τα τελευταία ον οφφ καμιάς ηπείρου αλλά το ντιζάιν δεν πρέπει να παίζει τον πρώτιστο ρόλο στην επιλογή ενός αντικειμένου,
εκτός κι αν το θέλεις να το επιδεικνύεις είτε είναι μηχανή, αυτοκίνητο, κινητό, μπουφάν, εσπρεσιέρα κτλ κτλ.
το αντικείμενο που θα αγοράσεις πρέπει πάνω απόλα να είναι χρηστικό και να καλύπτει τις ανάγκες σου, δν παίρνεις πίνακα ζωγραφικής.
άμα έχεις τα λεφτά να πάρεις μούλτι και το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου πάρτο, αλλά μη μου το παίζεις στο φανάρι ποζέρι πλιζ.
devil's animal
15/10/2015, 14:54
κααααπως ετσι...γιατι εχουν φθηνα σερβις(που τα κανεις και μονος που λεει ο λογος)γιατι δεν καινε πολυ,γιατι εχουν φθηνα ανταλλακτικα,γιατι διατηρουν αξια μεταπωλησης...
ολα για τα μπικικινια δηλαδη...
αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν...και για καθημερινο mv veloce...να το βλεπεις και να καυλωνεις..και στα φρυδια σου αν χαλαγε...
στο γκαραζ αντε κανα καλο σκουτερακi θα ειχες απο τζαπαν...σαν τον φιλο μας τον johny...γιατι το χρημα χαλαει τον ανθρωπο και αλλαξοπιστει...απο ιαπωνοφιλος γινεται φαν ευρωπης...κακο πραγμα το χρημα...
αχαχαχαχαχαχ...
:bawl::lol::bawl::lol:
καλα μιλαμε εχεις γραψει επη (μπορεις με αναγραμματισμο να το φτιαξεις αν θελεις) εδω μεσα...
ολοι οι φτωχομπινεδες μαζευτηκαμε εδω μεσα ρπμ...:a35:
και παιρνουμε φτηνα μηχανακια που διατηρουν αξια μεταπωλησης γιατι ειμαστε εντελως βλακες...
ενω αν ειμασταν εξυπνοι θα παιρναμε ακριβα μηχανακια που δεν διατηρουν αξια μεταπωλησης...:plaf:
και αν ειχαμε το μαρουλι θα παιρναμε f4 και panigale και για καθημερινο veloce...που το βλεπεις και κ@υλωνεις και στα @@ σου αν χαλασει...
ε,βεβαια γιατι οι λεφταδες δεν τους νοιαζει να χαλανε τα μηχανακια τους...ειναι πολυ large και θελουν να συνδραμουν την οικονομια της Ιταλιας, οποτε χωνουν χρημα αβερτα...και οτι χαλαει στα τετοια τους...παιρνουν καινουργιο και το παλιο το δινουν στον κηπουρο ή το κανουν καδρο πανω απ'το τζακι...:bawl:
μπα σε καλο σου...με εχεις λιωσει κυριολεκτικα...
δεν μπορω να σταματησω να γελαω...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
καλα,επειδη λογο δουλειας τους βλεπω ολους καθε μερα εχω πιο καθαρη εικονα...ο αλλος πηρε στρωμα το εβαψε σχεδον ολο πορτοκαλι,εβαλε οτι μπορειτε να φανταστειτε απο αξεσουαρ περιπετειας και εγραψε πανω με πορτοκαλι γραμματα adventure...και φοραει ασφαλτινα λαστιχα...αστο...
βλέπω ότι είσαι από Ηράκλειο.
έχω κατέβει κάποιες φορές Κρήτη και το νησί είναι τίγκα στα r1200gs
τα οποία ανάθεμα κι αν έχουν κάνει πάνω από 300χλμ σε μια μέρα.
peterTHErider
15/10/2015, 15:01
δεν ξέρω για τα τελευταία ον οφφ καμιάς ηπείρου αλλά το ντιζάιν δεν πρέπει να παίζει τον πρώτιστο ρόλο στην επιλογή ενός αντικειμένου,
εκτός κι αν το θέλεις να το επιδεικνύεις είτε είναι μηχανή, αυτοκίνητο, κινητό, μπουφάν, εσπρεσιέρα κτλ κτλ.
το αντικείμενο που θα αγοράσεις πρέπει πάνω απόλα να είναι χρηστικό και να καλύπτει τις ανάγκες σου, δν παίρνεις πίνακα ζωγραφικής.
άμα έχεις τα λεφτά να πάρεις μούλτι και το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου πάρτο, αλλά μη μου το παίζεις στο φανάρι ποζέρι πλιζ.
εδω κανεις μεγαλο σφαλμα...εχει ξαναειπωθει βεβαια αλλα να το πω παλι...αν ηταν ετσι οπως το λες θα επρεπε να κυκλοφορει μονο στο στρωμα...αν μπορει να καλυπτει αριστα τις αναγκες μου αλλα να ειναι και ομορφο-μοναδικο-πωρωτικο γιατι να μην το προτιμησω?αφου κανω τα ιδια αλλα βαζω και λιγη(πολυ) ομορφια...και η μηχανες ειναι σε μεγαλο βαθμο και καυλα και το ξερουμε ολοι,τωρα περι τουπε και ποζεριου συμφωνουμε αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχει σε ολες τι κατηγοριες και ολες τις μαρκες...
peterTHErider
15/10/2015, 15:07
αχαχαχαχαχαχ...
:bawl::lol::bawl::lol:
καλα μιλαμε εχεις γραψει επη (μπορεις με αναγραμματισμο να το φτιαξεις αν θελεις) εδω μεσα...
ολοι οι φτωχομπινεδες μαζευτηκαμε εδω μεσα ρπμ...:a35:
και παιρνουμε φτηνα μηχανακια που διατηρουν αξια μεταπωλησης γιατι ειμαστε εντελως βλακες...
ενω αν ειμασταν εξυπνοι θα παιρναμε ακριβα μηχανακια που δεν διατηρουν αξια μεταπωλησης...:plaf:
και αν ειχαμε το μαρουλι θα παιρναμε f4 και panigale και για καθημερινο veloce...που το βλεπεις και κ@υλωνεις και στα @@ σου αν χαλασει...
ε,βεβαια γιατι οι λεφταδες δεν τους νοιαζει να χαλανε τα μηχανακια τους...ειναι πολυ large και θελουν να συνδραμουν την οικονομια της Ιταλιας, οποτε χωνουν χρημα αβερτα...και οτι χαλαει στα τετοια τους...παιρνουν καινουργιο και το παλιο το δινουν στον κηπουρο ή το κανουν καδρο πανω απ'το τζακι...:bawl:
μπα σε καλο σου...με εχεις λιωσει κυριολεκτικα...
δεν μπορω να σταματησω να γελαω...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
καλα όοοοτι να'ναι...
δεν ειπα ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ αλλα αν ειχαμε το μπαγιοκο και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ...απλα ελληνικα ειναι...οσο για τα υπολοιπα καπως ετσι ειναι...τους λεφταδες που δεν τους νοιαζει να χαλασει...αλλα δεν σε ειδα να το παιζεις ειρωνια και εξυπναδουλα μολις ο johnys εδειξε την συλλογη του...μαλλον πηγες στην τουαλετα να τον παιξεις λιγο...εσυ αν μπορουσες να εχεις οτι μηχανακι γουσταρεις ειμαι σιγουρος τδμ 900 και βεστρομ θα ειχες...
τι αλλο θα ακουσουμε...α ρε να τα η ζηλια ψωρα...
peterTHErider
15/10/2015, 15:08
βλέπω ότι είσαι από Ηράκλειο.
έχω κατέβει κάποιες φορές Κρήτη και το νησί είναι τίγκα στα r1200gs
τα οποία ανάθεμα κι αν έχουν κάνει πάνω από 300χλμ σε μια μέρα.
λαστ γιαρ...τωρα εχει γεμισει tracer και στρωματα ο τοπος...
...και για καθημερινο mv veloce...να το βλεπεις και να καυλωνεις..και στα φρυδια σου αν χαλαγε...
αδελφε μπορεις να μου εξηγησεις πως διατηρειται η στυση τη στιγμη που σου ραβουν κοστουμι στο συνεργειο μετα το φυτιλιασμα;
γιατι μια τετοια δεξιοτητα μπορει να μου φανει χρησιμη οχι λογω μηχανης (τι να κλασει το cbf) αλλα λογω ηλικιας:cool:
.........ευχαριστω
εδω κανεις μεγαλο σφαλμα...εχει ξαναειπωθει βεβαια αλλα να το πω παλι...αν ηταν ετσι οπως το λες θα επρεπε να κυκλοφορει μονο στο στρωμα...αν μπορει να καλυπτει αριστα τις αναγκες μου αλλα να ειναι και ομορφο-μοναδικο-πωρωτικο γιατι να μην το προτιμησω?αφου κανω τα ιδια αλλα βαζω και λιγη(πολυ) ομορφια...και η μηχανες ειναι σε μεγαλο βαθμο και καυλα και το ξερουμε ολοι,τωρα περι τουπε και ποζεριου συμφωνουμε αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχει σε ολες τι κατηγοριες και ολες τις μαρκες...
πάμε πάλι.
την Αρχή των 3F's την ξέρεις; Σημαίνει Form Follows Function (Η Φορμα Ακολουθεί τη Λειτουργία).
Συναντάται παντού στο ντιζάιν, από το πορτοφόλι μέχρι το αυτοκίνητο και είναι σημαία της σχεδιαστικής
φιλοσοφίας της αγαπημένης σου BMW που με τόση φανατίλα υποστηρίζεις.
Τι εννοεί η BMW και προσπαθώ να σου εξηγήσω κι εγώ;;
Ότι πρώτα πρέπει να κοιτάς έαν ένα αντικείμενο καλύπτει τις ανάγκες σου και μετά εάν είναι όμορφο.
Γι'αυτό πάντα στο industrial design the Form Follows Function.
devil's animal
15/10/2015, 15:16
καλα όοοοτι να'ναι...
δεν ειπα ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ αλλα αν ειχαμε το μπαγιοκο και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ...απλα ελληνικα ειναι...οσο για τα υπολοιπα καπως ετσι ειναι...τους λεφταδες που δεν τους νοιαζει να χαλασει...αλλα δεν σε ειδα να το παιζεις ειρωνια και εξυπναδουλα μολις ο johnys εδειξε την συλλογη του...μαλλον πηγες στην τουαλετα να τον παιξεις λιγο...εσυ αν μπορουσες να εχεις οτι μηχανακι γουσταρεις ειμαι σιγουρος τδμ 900 και βεστρομ θα ειχες...
τι αλλο θα ακουσουμε...α ρε να τα η ζηλια ψωρα...
συνεχιζεις το παραληρημα, ναι??
και φυσικα προσφερεις γελιο αφθονο...
στα π@παρια μου τι εχει ο johnnys και ο καθε johnnys...ειλικρινα δεν δινω δεκαρα...δεν τα γουσταρω, δεν θα τα επαιρνα ακομα και αν ειχα δις ευρω...το εγραψα και πιο πριν...γιατι πιστευω οτι κοροϊδευουν τον πελατη/αγοραστη...
τωρα αυτοι που παιρνουν ducati ή bmw και νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα απ'τα @@ ειναι παρα πολλοι...και οι πιο πολλοι δεν εχουν καν πολλα λεφτα...
δεν θα ασχοληθω ουτε με αυτους ουτε με αυτους που εχουν λεφτα και τα πετανε περνωντας ducati...
με την παρτη μου ασχολουμαι και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με αυτο που εχω...λες και δεν μπορουσα να παρω ducati 4ετιας με τις χωμα τιμες που εχουν...και να το εχω στο γκαραζ να το κοιταω και να του κανω 1000χλμ τον χρονο, οπως κανουν αλλοι...:yuck:
σοβαρευτειτε μερικοι...
επειδη εσεις τον παιζετε με τα παρταλια αλλωνων, νομιζετε οτι το κανουν και οι αλλοι...μου θυμιζετε κατι 12χρονα που βλεπουν ss (οτι και αν ειναι αυτο)...και τους τρεχει το σαλακι γουρλωνοντας τα ματια..:eek:
Shaolin Monk
15/10/2015, 15:19
Δηλαδη για να καταλαβω, αν παρω Multistrada με 18500 ειμαι φραγκατος, ενω αμα παρω Crosstourer με 18190, ειμαι μπατίρης;;;
Δεν θα με βγαλει απο την φτωχεια τιποτα!!!! :cry::cry::cry:
peterTHErider
15/10/2015, 15:19
αδελφε μπορεις να μου εξηγησεις πως διατηρειται η στυση τη στιγμη που σου ραβουν κοστουμι στο συνεργειο μετα το φυτιλιασμα;
γιατι μια τετοια δεξιοτητα μπορει να μου φανει χρησιμη οχι λογω μηχανης (τι να κλασει το cbf) αλλα λογω ηλικιας:cool:
.........ευχαριστω
αγορι μιλησα κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις ολα...αν λοιπον το φυσσας δεν σου πεφτει ποτε...γιατι μην ακους που λενε θα γυρισει ο τροχος...παντα ο πλουσιος γαμαει...και δυστυχως(η ευτυχως) δεν ειμαι...
peterTHErider
15/10/2015, 15:21
πάμε πάλι.
την Αρχή των 3F's την ξέρεις; Σημαίνει Form Follows Function (Η Φορμα Ακολουθεί τη Λειτουργία).
Συναντάται παντού στο ντιζάιν, από το πορτοφόλι μέχρι το αυτοκίνητο και είναι σημαία της σχεδιαστικής
φιλοσοφίας της αγαπημένης σου BMW που με τόση φανατίλα υποστηρίζεις.
Τι εννοεί η BMW και προσπαθώ να σου εξηγήσω κι εγώ;;
Ότι πρώτα πρέπει να κοιτάς έαν ένα αντικείμενο καλύπτει τις ανάγκες σου και μετά εάν είναι όμορφο.
Γι'αυτό πάντα στο industrial design the Form Follows Function.
υποστηριξα εγω την bmw?:confused::confused:
θα με βγαλεις και φανατικο bmwδακια απο το πουθενα...απλα ειπα πως δεν ειχα κανενα προβλημα και τελος...
την ντουκατι νομιζω εκθιαζω και το ντιζαιν της...
Μια ερωτηση απο μενα και δεν ειρωνευομαι, να μαθω θελω.
Γιατι στο world endurance championship τα πρωταθληματα τα εχουν παρει οι 4 (Γ)Ιαπωνες
και οι ευρωπαικες μοτο ειναι ελαχιστες ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Endurance_FIM_World_Championship
Αν δεν κανω λαθος οι μηχανες ειναι σχεδον παραγωγης αρα υπαρχει ενα μετρο συγκρισης
με τις "δικες μας".
peterTHErider
15/10/2015, 15:23
συνεχιζεις το παραληρημα, ναι??
και φυσικα προσφερεις γελιο αφθονο...
στα π@παρια μου τι εχει ο johnnys και ο καθε johnnys...ειλικρινα δεν δινω δεκαρα...δεν τα γουσταρω, δεν θα τα επαιρνα ακομα και αν ειχα δις ευρω...το εγραψα και πιο πριν...γιατι πιστευω οτι κοροϊδευουν τον πελατη/αγοραστη...
τωρα αυτοι που παιρνουν ducati ή bmw και νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα απ'τα @@ ειναι παρα πολλοι...και οι πιο πολλοι δεν εχουν καν πολλα λεφτα...
δεν θα ασχοληθω ουτε με αυτους ουτε με αυτους που εχουν λεφτα και τα πετανε περνωντας ducati...
με την παρτη μου ασχολουμαι και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με αυτο που εχω...λες και δεν μπορουσα να παρω ducati 4ετιας με τις χωμα τιμες που εχουν...και να το εχω στο γκαραζ να το κοιταω και να του κανω 1000χλμ τον χρονο, οπως κανουν αλλοι...:yuck:
σοβαρευτειτε μερικοι...
επειδη εσεις τον παιζετε με τα παρταλια αλλωνων, νομιζετε οτι το κανουν και οι αλλοι...μου θυμιζετε κατι 12χρονα που βλεπουν ss (οτι και αν ειναι αυτο)...και τους τρεχει το σαλακι γουρλωνοντας τα ματια..:eek:
ποσο μα ποσο αφελης εισαι...
αγορι μιλησα κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις ολα...αν λοιπον το φυσσας δεν σου πεφτει ποτε...γιατι μην ακους που λενε θα γυρισει ο τροχος...παντα ο πλουσιος γαμαει...και δυστυχως(η ευτυχως) δεν ειμαι...
οποτε οτι μ@λ@κι@ και να αγορασεις αμα στη βαρεσει του βαζεις φωτια και το καις
δηλαδη ο λεφτας αγοραζει μηχανη με τα ιδια κριτηρια που η φραγκατη γκομενα αγοραζει εκεινες τις γαμωτσαντες (δεν θυμαμαι ονομα)
ενταξει τωρα συνενοηθηκαμε..........
ευχαριστω δεν θα παρω:lol:
peterTHErider
15/10/2015, 15:26
Δηλαδη για να καταλαβω, αν παρω Multistrada με 18500 ειμαι φραγκατος, ενω αμα παρω Crosstourer με 18190, ειμαι μπατίρης;;;
Δεν θα με βγαλει απο την φτωχεια τιποτα!!!! :cry::cry::cry:
αγορι παμε παλι...η σημαια ολων των ducati hater εδω μεσα ειναι πως χαλανε,αρα οχι το κοστος κτισης σαν απολυτο μεγεθος αλλα το κοστος τελικα συντηρησης..εκει τα 2 εχουν τεραστια διαφορα...
και μια που το εθιξες πολυ ωραια...με 18200 περνεις το crosstourer και με 20000 το μουλτι το s...σχετικα μικρη οικονομικη διαφορα...αλλα τι περνεις τελικα στο ενα και τι στο αλλο...απλα ΚΑΜΙΑ επαφη...
Γιατι στο world endurance championship τα πρωταθληματα τα εχουν παρει οι 4 (Γ)Ιαπωνες
Αν δεν κανω λαθος οι μηχανες ειναι σχεδον παραγωγης αρα υπαρχει ενα μετρο συγκρισης
με τις "δικες μας".
Είναι endurance, άρα, προφανώς, ευνοούνται οι Ιάπωνες κατασκευαστές. Βάλ'τα να τρέξουν 400άρι ή ανέβασέ τα σε πασαρέλα καλλιστείων και θα δεις!
devil's animal
15/10/2015, 15:26
με τις "δικες μας".
δεν ξερω, αλλα υποθετω οτι τους Ιταλους τους νοιαζουν περισσοτερο τα καλλιστεια, οποτε ψαξε για διαγωνισμους ομορφιας μηχανων...εκει μπορει να εχεις περισσοτερη τυχη και να πετυχεις κανενα ιταλικο...
devil's animal
15/10/2015, 15:27
ποσο μα ποσο αφελης εισαι...
ειναι που δεν τον επαιξα...
peterTHErider
15/10/2015, 15:29
οποτε οτι μ@λ@κι@ και να αγορασεις αμα στη βαρεσει του βαζεις φωτια και το καις
δηλαδη ο λεφτας αγοραζει μηχανη με τα ιδια κριτηρια που η φραγκατη γκομενα αγοραζει εκεινες τις γαμωτσαντες (δεν θυμαμαι ονομα)
ενταξει τωρα συνενοηθηκαμε..........
ευχαριστω δεν θα παρω:lol:
απλα ο λεφτας αγοραζει με μονο κριτηριο ομορφια και μοναδικοτητα...τα υπολοιπα οικονομικα στοιχεια πανε περιπατο...και μαντεψε...αγοραζει μονο ευρωπαικο...
τωρα συνενοηθηκαμε καλυτερα...
Είναι endurance, άρα, προφανώς, ευνοούνται οι Ιάπωνες κατασκευαστές. Βάλ'τα να τρέξουν 400άρι ή ανέβασέ τα σε πασαρέλα καλλιστείων και θα δεις!
δεν ξερω, αλλα υποθετω οτι τους Ιταλους τους νοιαζουν περισσοτερο τα καλλιστεια, οποτε ψαξε για διαγωνισμους ομορφιας μηχανων...εκει μπορει να εχεις περισσοτερη τυχη και να πετυχεις κανενα ιταλικο...
:bawl:
peterTHErider
15/10/2015, 15:29
ειναι που δεν τον επαιξα...
οχι αλλα που τον παιζεις με την αφρικα...ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥ καινουργια αφρικα...
Είδα σήμερα ένα Mille Gen 1... Αυτό με τον άσχημο κ@λο..... πηγαίναμε μαζί μόνο και μόνο για να το ακούω το δελο....
Χάλια ήταν.... αφού στο φανάρι σκέφτηκα να τον ρωτήσω πως και δεν έχει χαλάσει τόση ώρα μέσα στην κίνηση...
Αντ' αυτού, είπαμε πόσο ωραίο μηχανάκι έχει ο ένας κι ο άλλος και φύγαμε.... Αυτό εδώ μέσα με την απαξίωση και την "κακία" με ξεπερνάει.
peterTHErider
15/10/2015, 15:33
με τις "δικες μας".
και εγω χωρις ιχνος ειρωνιας αλλα στους αγωνες και τις πιστες πρωτο ρολο οπως εχει ξαναειπωθει παιζουν τα χερια...και εγω απο ολα τα ss πιθανα με καποια γιαπωνεζικο να κανω τον καλυτερο χρονο...αλλα δεν τρεχω σε αγωνες ουτε κοιταω το δευτερολεπτο...οποτε παλι ιταλικο θα διαλλεγα...
Τον έχω δει κι εγώ αυτόν :bawl:
Shaolin Monk
15/10/2015, 15:33
αγορι παμε παλι...η σημαια ολων των ducati hater εδω μεσα ειναι πως χαλανε,αρα οχι το κοστος κτισης σαν απολυτο μεγεθος αλλα το κοστος τελικα συντηρησης..εκει τα 2 εχουν τεραστια διαφορα...
και μια που το εθιξες πολυ ωραια...με 18200 περνεις το crosstourer και με 20000 το μουλτι το s...σχετικα μικρη οικονομικη διαφορα...αλλα τι περνεις τελικα στο ενα και τι στο αλλο...απλα ΚΑΜΙΑ επαφη...
Αυτό είναι προσωπικη σου άποψη. Και εγω ΚΑΜΙΑ επαφη πιστευω πως δεν εχουν! Εγω το Χονδα θα επερνα (και ισως θα το κανω). Ducatohaters δεν υπαρχουν, απλώς γελάμε για το πως αντιδρούν συνηθως στα σχόλια. Αν εγώ αντιδρούσα ετσι κάθε φορά που ακούω σχόλια για το Hayabusa δεν θα επρεπε να μιλάω σε κανεναν εδώ μέσα.... :cry::cry::cry:
Shaolin Monk
15/10/2015, 15:34
Τον έχω δει κι εγώ αυτόν :bawl:
Εγω πως και δεν τον ξερω;;;; :bawl::bawl:
devil's animal
15/10/2015, 15:36
οχι αλλα που τον παιζεις με την αφρικα...ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥ καινουργια αφρικα...
ψιιτ...που'σαι..
αυτο σου αρεσει?
343080
οχι? ουτε εμενα πολυ...
αυτο?
343081
μπα, ε?? ουτε και εμενα..καθολου...και δεν κανω πλακα...
αλλα μαντεψε τι...
οι Ιταλοι δεν θα μπορεσουν ΠΟΤΕ να φτιαξουν μηχανολογικα κατι τετοια...
:wave2:
Εγω πως και δεν τον ξερω;;;; :bawl::bawl:
Έλα μια βόλτα απ' τα μέρη μας. 25 λεπτά είναι για σένα :D
εγω αυτες τις κατηγοριες δεν τις παλευω οικονομικα
υποθετω ομως οτι μπορει κανεις να παρει το honda και σε μια τριετια να το πουλησει και με τα ιδια λεφτα να παρει 2 multi πενταετιας ωστε να τους μοιραζει τα χλμ για να κρατησουν περισσοτερο;)
Ορκίζομαι ότι έχω δει ένα vstrom με αυτοκόλλητα "adventure" (δε θυμάμαι αν ήταν πορτοκαλί, δεν άνοιγαν τα μάτια μου από τα γέλια) και σίγουρα δεν ήταν Κρήτη.
Shaolin Monk
15/10/2015, 15:39
25 λεπτά είναι για σένα :D
Υπερβολικε :evil:
και εγω χωρις ιχνος ειρωνιας αλλα στους αγωνες και τις πιστες πρωτο ρολο οπως εχει ξαναειπωθει παιζουν τα χερια...και εγω απο ολα τα ss πιθανα με καποια γιαπωνεζικο να κανω τον καλυτερο χρονο...αλλα δεν τρεχω σε αγωνες ουτε κοιταω το δευτερολεπτο...οποτε παλι ιταλικο θα διαλλεγα...
Δεν ξερω εαν με επιασες...
Εγραψα για αγωνες endurance (24ωρα κτλ κτλ) συγκεκριμενα και οχι για motogp, superbikes κτλ.
Και στους συγκεκριμενους αγωνες κατι αλλο παιζει σημαντικο ρολο και οχι τοσο τα χερια. Μαντεψε.
....
οι Ιταλοι δεν θα μπορεσουν ΠΟΤΕ να φτιαξουν μηχανολογικα κατι τετοια...
:wave2:
Τι τρομερά τεχνολογικό έχει ένα μπουσα;
Shaolin Monk
15/10/2015, 15:47
Μηχανολογικα ειπε, οχι τεχνολογικα!
peterTHErider
15/10/2015, 15:47
Αυτό είναι προσωπικη σου άποψη. Και εγω ΚΑΜΙΑ επαφη πιστευω πως δεν εχουν! Εγω το Χονδα θα επερνα (και ισως θα το κανω). Ducatohaters δεν υπαρχουν, απλώς γελάμε για το πως αντιδρούν συνηθως στα σχόλια. Αν εγώ αντιδρούσα ετσι κάθε φορά που ακούω σχόλια για το Hayabusa δεν θα επρεπε να μιλάω σε κανεναν εδώ μέσα.... :cry::cry::cry:
εσυ φυσικα δεν αντιδρας...γιατι ξερεις οτι,οτι και να σου πουν για το μπουσα ειναι αληθεια...:bawl:
αλλα δεν καταλαβα ποιο ειναι προσωπικη μου αποψη?οτι δεν εχουν καμια επαφη?αφου αμεσως μετα λες πως και για σενα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ...μιλας με γριφους...
πατε τωρα στα σοβαρα,με 18600 περνεις 1290 super adventure με:cornering abs,ημιενεργητικες αναρτησεις με τις παναγιας τα ματια απο ηλεκτρονικες ρυθμισεις,hill start,προβολακια που σου φωτιζουν το εσωτερικο της στροφης(πραγματικα κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια)160 αλογα,ρυθμιζομενη ζελατινα, τα ιδια στο μουλτι +σουζοκοντρολ+απιστευτη ενγχρωμη οθονη+bluetooth να χειριζεσαι την ενδοεπικοινωνια σου +απιστευτο ντιζαιν...και με 18000 περνεις το crosstourer...μαλλον καποιος σε κλεεεεεβει....
Κολλήσανε............ περάσανε 6 λεπτά και δεν απαντάει κανείς :lol:
devil's animal
15/10/2015, 15:48
περα το οτι εχει ενα σκασμο αλογα που οι ιταλοι δεν θα δουν στα ιδια cc ποτε ή το οτι μπορεις να το ανεβασεις αλλα τοσα χωρις να ιδρωσει το αυτι του...τιποτα αλλο...
α, ναι ξεχασα..και ισως οτι οτι εχει γινει συνωνυμο της ταχυτητας απο την πρωτη χρονια που βγηκε και παραλληλα best seller στην κατηγορια του σε σχεδον οποια χωρα κυκλοφορει...
αυτα..αν θυμηθω τιποτα αλλο, εδω ειμαστε...:D
και ξαναλεω..δεν μου αρεσει, ουτε θα το επαιρνα ποτε...
peterTHErider
15/10/2015, 15:52
Ορκίζομαι ότι έχω δει ένα vstrom με αυτοκόλλητα "adventure" (δε θυμάμαι αν ήταν πορτοκαλί, δεν άνοιγαν τα μάτια μου από τα γέλια) και σίγουρα δεν ήταν Κρήτη.
πολλαπλασιαζονται και ολας...ωχ....:yuck:
Shaolin Monk
15/10/2015, 15:55
εσυ φυσικα δεν αντιδρας...γιατι ξερεις οτι,οτι και να σου πουν για το μπουσα ειναι αληθεια...:bawl:
.
Απλα εισαι Hayabusa Hater :bawl::bawl:
peterTHErider
15/10/2015, 15:58
Απλα εισαι Hayabusa Hater :bawl::bawl:
ειδες τι καλα που τα βρισκουμε...???:beer:
ΝIKOLTSOS
15/10/2015, 16:00
Na βλέπουμε και λίγο τα κυβικά για να κρίνουμε τα άλογα....
Το busa ξεκίνησε από 1200 με 150 και μετά 1300 με 190
To bmw 999 με 190
To 999 999 με 138
To Aprilia RSV4 999 με 177...
Το θέμα είναι να βγάζεις άλογα από λίγα κυβικά... και εδώ θα συμφωνίσω ότι το ducati για τα κυβικά του δεν τα άλογα που θα έπρεπε...
Αλλά αυτό πάλι είναι μεγάλη συζήτηση για το ποιος μας λέει την αλήθεια για τα άλογα...
περα το οτι εχει ενα σκασμο αλογα που οι ιταλοι δεν θα δουν στα ιδια cc ποτε ή το οτι μπορεις να το ανεβασεις αλλα τοσα χωρις να ιδρωσει το αυτι του...τιποτα αλλο...
α, ναι ξεχασα..και ισως οτι οτι εχει γινει συνωνυμο της ταχυτητας απο την πρωτη χρονια που βγηκε και παραλληλα best seller στην κατηγορια του σε σχεδον οποια χωρα κυκλοφορει...
αυτα..αν θυμηθω τιποτα αλλο, εδω ειμαστε...:D
και ξαναλεω..δεν μου αρεσει, ουτε θα το επαιρνα ποτε...
A ναι σωστά....
Εκείνο το MV Agusta (https://en.wikipedia.org/wiki/MV_Agusta) F4 R 312 (https://en.wikipedia.org/wiki/MV_Agusta_F4_series#F4_R_312) μπαζο ή δελο;
περα το οτι εχει ενα σκασμο αλογα που οι ιταλοι δεν θα δουν στα ιδια cc .
Ti δίνει δηλαδή τόσο ΟΥΑΟΥ που δεν θα δουν ποτέ οι Ιταλοί? 1.340cc και 195hp δεν βγάζει? Αναλογικά, βγάζει 145hp στα 1.000 δηλαδή.
Ξεπερασμένο big time και χαλαρό θα έλεγα, όταν όλα τα 1000άρια παίζουν στα 180-200
Shaolin Monk
15/10/2015, 16:01
ειδες τι καλα που τα βρισκουμε...???:beer:
Ουατ ρε κεφαλαιο που θα μιλησεις για εμάς του προλεταριους!!!!! :bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=gBdJCgSghes
τι έχει γίνει;
μάλλον συνώνυμο του κάθε πρησμένου από τα αναβολικά κάγκουρα με το ξεκωλάκι για δικάβαλο...
Shaolin Monk
15/10/2015, 16:03
τι έχει γίνει;
μάλλον συνώνυμο του κάθε πρησμένου από τα αναβολικά κάγκουρα με το ξεκωλάκι για δικάβαλο...
Το ξεκωλακι μου λειπει ρε γαμωτο!!!! :(
Cpt. Haddock
15/10/2015, 16:03
Ετσι ξερω κι εγω
Δεν τα ξέρεις καλα. Καποιοι τα κανουμε κι εξαγωγες στο εξωτερικο :lol:
Εκεινο το τάιγκερ το 955, τις καλες εποχες το ειχα σκισει στις βολτες, ασε που χρησιμοποιώ μονο μηχανη
Μίλα με Σπυράκο ή/και bullmont...
manhunter
15/10/2015, 16:08
Εμένα τα αναβολικά. Από ξέκωλα ουυυυυ
Shaolin Monk
15/10/2015, 16:11
Εμένα τα αναβολικά. Από ξέκωλα ουυυυυ
Να κανουμε ανταλλαγή. Θα παρεις δωρο και μακρυ ψαλιδι για πολυ ποζερια!!!!
manhunter
15/10/2015, 16:12
Να κανουμε ανταλλαγή. Θα παρεις δωρο και μακρυ ψαλιδι για πολυ ποζερια!!!!
Απο ποζεριά νταξ, καλά πάμε. Φοράω aviator γυαλί ξεκράνωτος και όλα καλά.
devil's animal
15/10/2015, 16:18
A ναι σωστά....
Εκείνο το MV Agusta (https://en.wikipedia.org/wiki/MV_Agusta) F4 R 312 (https://en.wikipedia.org/wiki/MV_Agusta_F4_series#F4_R_312) μπαζο ή δελο;
Ti δίνει δηλαδή τόσο ΟΥΑΟΥ που δεν θα δουν ποτέ οι Ιταλοί? 1.340cc και 195hp δεν βγάζει? Αναλογικά, βγάζει 145hp στα 1.000 δηλαδή.
Ξεπερασμένο big time και χαλαρό θα έλεγα, όταν όλα τα 1000άρια παίζουν στα 180-200
τι μετρατε μωρε με χιλιαρια? στα ιδια cc εγραψα...δεν εγραψα ουτε για αναλογια αλογων στο λιτρο, ουτε για 300αρισματα που βγαζει το 312...
για ducati δεν λεμε...??ας τα βγαλει και το ducati αυτα τα αλογα...και την ροπη...στα ιδια κυβικα που ειναι...
και το busa gen 2 βγηκε 2008...εχουμε 2015...:rolleyes:
peterTHErider
15/10/2015, 16:23
Ουατ ρε κεφαλαιο που θα μιλησεις για εμάς του προλεταριους!!!!! :bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=gBdJCgSghes
γαμωτο με καταλαβαν...:a3:
τωρα μπορω ανετα να βαλω και εγω τις φωτος μου με την συλλογη μου απο μοτο χωρις φοβο ματιασματος...
http://s20.carcdn.gr/6445/6445541_0_n.jpg
el_hymador
15/10/2015, 16:28
Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία...
το 80% των ευρωπαϊκών που παράγονται, γεννιούνται από κ@υλωμένους σχεδιαστές - μηχανικούς και στη συνέχεια το χαρτογιακάδικο συμβούλιο δίνει το οκ στο 80% αυτού πους τους πήγαν ως πρόταση για να βγει στη παραγωγή.
το 80% των japan που παράγονται, μπορεί επίσης να γεννιούνται από εξίσου κ@υλωμένους σχεδιαστές - μηχανικούς αλλά στη συνέχεια περνάει ένα 20% της πρότασης από το χαρτογιακάδικο συμβούλιο για παραγωγή.
Θα μπορούσε η Ducati η KTM και η Aprilia και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος ευρωπαίος κατασκευαστής να βγάλει ένα μηχανάκι "στρογγυλό", χωρίς αιχμές, πολυχρηστικό και downscaled σε εξωτικά περιφερειακά; Ναι και το λέω 100% μετά βεβαιότητας αλλά δεν πουλάνε αυτό. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία κατασκευής που βάζει λεφτά στα ταμεία και το κοινό τους περιμένει άλλα πράγματα αλλιώς θα πήγαινε να πάρει γιαπωνέζο... και τον γιαπωνέζο με τα χρόνια που έχει στο κουρμπέτι δεν τον ανταγωνίζεσαι παίζοντας μπάλα στο γήπεδο του.
Το αυτό ισχύει και για τους τζαπανέζους, με πολύ άνεση θα μπορούσαν να βγάλουν εξωφρενικά και τίγκα πολεμικά μηχανάκια, πολύ απόλυτα και μονοδιάστατα. Δεν πουλάνε αυτό όμως και δεν βάζει αυτή η φιλοσοφία κατασκευής λεφτά στα δικά τους ταμεία, δεν περιμένει το κοινό τους αυτό. Σκεφτείτε να πάρει ο μέσος αναβάτης japan on-off το νέο Africa και αυτό να είναι φάση KTM ADV 950S... πολιτισμικό σοκ!
Πάντως όταν έχουν επιχειρήσει να το κάνουν, με κάτι special, ready to race και κάτσε καλά εκδόσεις, χρεώνουν τον κ*λο τους και ξεπετσιάζουν στο γόνατο τους υποψήφιους αγοραστές... το χρεώνουν πολύ πιο ακριβά από τους ευρωπαίους, να τα λέμε αυτά.
peterTHErider
15/10/2015, 16:28
τι μετρατε μωρε με χιλιαρια? στα ιδια cc εγραψα...δεν εγραψα ουτε για αναλογια αλογων στο λιτρο, ουτε για 300αρισματα που βγαζει το 312...
για ducati δεν λεμε...??ας τα βγαλει και το ducati αυτα τα αλογα...και την ροπη...στα ιδια κυβικα που ειναι...
πες μου λιγο αλογα και ροπη του μπουσα...
el_hymador
15/10/2015, 16:32
Ρε συ Σταύρο, με την ίδια λογική γιατί δεν βγάζουν οι γιαπωνέζοι V2 ή V4 με 200 άλογα; Σιγά την κατασκευαστική μασονία που έχει το τετρακύλινδρο σε σειρά με το αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, που ήρθε ο πλέον outsider κατασκευαστής στην κατηγορία και τους έκλεισε το σπίτι με το καλημέρα σας (S1000RR)
spyrakos35
15/10/2015, 16:34
Μίλα με Σπυράκο ή/και bullmont...
Βαγγεληηηηηηηηηη
Μας κραζουν μαρη!
To V2 συγκρίνεις με το 4Τ ? :tooth:
Nταξ, βάλτα και στο 400άρι να νοιώσεις καλύτερα, και μετά βάλτα και σε μια Μπίστα να γελάνε και οι καρέκλες. :bawl:
To καθένα στο στοιχείο του, για να είμαστε δίκαιοι, ή όχι? :D
peterTHErider
15/10/2015, 16:36
εγω ξαναρωταω...εχει πανω απο 205 αλογα...?
http://www.ducati.com/bikes/superbike/1299_panigale/tech_spec.do
devil's animal
15/10/2015, 16:39
Ρε συ Σταύρο, με την ίδια λογική γιατί δεν βγάζουν οι γιαπωνέζοι V2 ή V4 με 200 άλογα; Σιγά την κατασκευαστική μασονία που έχει το τετρακύλινδρο σε σειρά με το αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, που ήρθε ο πλέον outsider κατασκευαστής στην κατηγορία και τους έκλεισε το σπίτι με το καλημέρα σας (S1000RR)
τα bmw μην τα αναφερεις...σπανε για πλακα..ν'αντεχει λεμε...αλλιως και το busa το εφτιαξαν με 500 κατω και της Παναγιας τα ματια...
νομιζω V4 βγαζουν οι Χονταιοι το καινουργιο τουμπανο που κανει 200Κ....:tooth:
devil's animal
15/10/2015, 16:40
To V2 συγκρίνεις με το 4Τ ? :tooth:
Nταξ, βάλτα και στο 400άρι να νοιώσεις καλύτερα, και μετά βάλτα και σε μια Μπίστα να γελάνε και οι καρέκλες. :bawl:
To καθένα στο στοιχείο του, για να είμαστε δίκαιοι, ή όχι? :D
δικαιοτατοι...
δουλεια δεν εχουμε να κανουμε και ειμαστε ολοι μερα μπροστα στο laptop μετρωντας ποιος την εχει μεγαλυτερη...(την δυναμη και την αξιοπιστια)...:giggle:
devil's animal
15/10/2015, 16:42
εγω ξαναρωταω...εχει πανω απο 205 αλογα...?
http://www.ducati.com/bikes/superbike/1299_panigale/tech_spec.do
στα χαρτια και στο promo φυλλαδιο? μπορει να το εβγαζαν και 250...δεν ξερω δεν θυμαμαι...πανε και 7 χρονια...:p
peterTHErider
15/10/2015, 16:46
στα χαρτια και στο promo φυλλαδιο? μπορει να το εβγαζαν και 250...δεν ξερω δεν θυμαμαι...πανε και 7 χρονια...:p
για θυμησου για θυμησου...
Γιατί, πόσα έχει ρόδα δλδ το γαμάτο? 195 στα χαρτιά βγάζει...ναχει 165 στο τσιμέντο ή μπααααα....? :smokin:
devil's animal
15/10/2015, 16:54
Γιατί, πόσα έχει ρόδα δλδ το γαμάτο? 195 στα χαρτιά βγάζει...ναχει 165 στο τσιμέντο ή μπααααα....? :smokin:
που να ξερω? δεν το'χω..ρωτηστε τον shaolin monk...
μ'ενα προχειρο γκουγκλαρισμα το βγαζουν απο 166 μεχρι 177...εκει αναμεσα καπου θα'ναι...
peterTHErider
15/10/2015, 16:55
που να ξερω? δεν το'χω..ρωτηστε τον shaolin monk...
μ'ενα προχειρο γκουγκλαρισμα το βγαζουν απο 166 μεχρι 177...εκει αναμεσα καπου θα'ναι...
μιλαμε για απιθανα αλογα ετσι...οχι αστεια...
devil's animal
15/10/2015, 16:58
μιλαμε για απιθανα αλογα ετσι...οχι αστεια...
για ροδα μιλαμε μαστορα...οχι για brochures...
συνεχιζεις να μου θυμιζεις 12χρονο στην σκεψη...
peterTHErider
15/10/2015, 17:02
για ροδα μιλαμε μαστορα...οχι για brochures...
συνεχιζεις να μου θυμιζεις 12χρονο στην σκεψη...
ρε παλικαρι μου πολυ με κουραζεις ομως που την εχεις δει φωτεινος παντογνωστης...ΝΑΙ για ροδα μιλαμε...
https://www.youtube.com/watch?v=x20S9LXdyRA
Shaolin Monk
15/10/2015, 17:07
ρε παλικαρι μου πολυ με κουραζεις ομως που την εχεις δει φωτεινος παντογνωστης...ΝΑΙ για ροδα μιλαμε...
https://www.youtube.com/watch?v=x20S9LXdyRA
Εχουμε χαρτι απο δυναμομετρο που το δειχνει το Μπουσα "μαμα", με 192 τροχο. Μεχρι και εμεις που τα εχουμε γελουσαμε. Ειπα του φιλου μου να το κορνιζαρει.... :bawl:
Για να συγκρινεις πρεπει να μετρησεις στο ιδιο δυναμομετρο. Τοσο απλα.... Και τοτε αρχιζουν τα γελια!!!!
peterTHErider
15/10/2015, 17:12
Εχουμε χαρτι απο δυναμομετρο που το δειχνει το Μπουσα "μαμα", με 192 τροχο. Μεχρι και εμεις που τα εχουμε γελουσαμε. Ειπα του φιλου μου να το κορνιζαρει.... :bawl:
Για να συγκρινεις πρεπει να μετρησεις στο ιδιο δυναμομετρο. Τοσο απλα.... Και τοτε αρχιζουν τα γελια!!!!
οκ ναι,και πολυ πιθανο το μπουσα να ειναι 5-10-15 αλογα παραπανω.
αλλα ειπαμε αλλη χρηση αλλα μηχανακια.ποτε πηγε η ντουκατι να βγαλει μηχανακι hyper και δεν το μαθαμε?
απλα ειναι αστειο να λεει ο ντεβιλς οτι τετοιο απιστευτο μηχανολογικο στολιδι με τα κυβικα και αλογα του μπουσα δεν μπορουν να βγαλουν με τιποτα οι ιταλοι...λες και προσπαθησαν ποτε...
amyroukai
15/10/2015, 17:14
Ε όχι και δεν προσπάθησαν.
Όταν η τζιλερα είχε 4κυλινδρα οι ιάπωνες ακόμα μάθαιναν να τυλίγουν σούσι να ουμ.
αλλα δεν καταλαβα ποιο ειναι προσωπικη μου αποψη?οτι δεν εχουν καμια επαφη?αφου αμεσως μετα λες πως και για σενα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ...μιλας με γριφους...
πατε τωρα στα σοβαρα,με 18600 περνεις 1290 super adventure με:cornering abs,ημιενεργητικες αναρτησεις με τις παναγιας τα ματια απο ηλεκτρονικες ρυθμισεις,hill start,προβολακια που σου φωτιζουν το εσωτερικο της στροφης(πραγματικα κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια)160 αλογα,ρυθμιζομενη ζελατινα, τα ιδια στο μουλτι +σουζοκοντρολ+απιστευτη ενγχρωμη οθονη+bluetooth να χειριζεσαι την ενδοεπικοινωνια σου +απιστευτο ντιζαιν...και με 18000 περνεις το crosstourer...μαλλον καποιος σε κλεεεεεβει....
και μετα κραζετε εμενα για τα κριτηρια μου..........
καλα ρε γαμωτα θα παω να δωσω 20τοσα χιλιαρικα για μηχανακι με κριτηριο τα ηλεκτρονικα μπιμπλικια την εγρωμη οθονη και το bluetooth;
ημαρτον λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεε:confused:
peterTHErider
15/10/2015, 17:17
καλα ρε γαμωτα θα παω να δωσω 20τοσα χιλιαρικα για μηχανακι με κριτηριο τα ηλεκτρονικα μπιμπλικια την εγρωμη οθονη και το bluetooth;
και αλλα λεω πιο πριν πιο σημαντικα..οπως ημιενεργητικες αναρτησεις κλπ...
αλλα απο το να δωσεις 18000 για μονο το ονομα χοντα καλυτερα γα μπικιμπλικια...
amyroukai
15/10/2015, 17:18
Με τι θα προσποιείται οτι παίζει ο ιδιοκτήτης όταν είναι δίπλα σε ιάπωνα και φοβάται τον λουτσο, μου λες; καλώς υπάρχουν όλα αυτά.
ΝIKOLTSOS
15/10/2015, 17:19
Και εμένα δεν μου αρέσουν τα μπλιμπλίκια....
Έχεις δίκαιο θα έπελεγα και εγώ το crosstourer....
αλλά κυρίως για το παρακάτω video...
https://www.youtube.com/watch?v=NpCubYprqFQ
pipe_smoker
15/10/2015, 17:22
Λαστιχο το γκανατε.........
amyroukai
15/10/2015, 17:26
Ναι αλλά τι, κανένα μπρίτζεστόουν τζαπάν ή κανένα πιρέλι ιτάλια;
Shaolin Monk
15/10/2015, 17:29
Δουλευω και ειναι ασθενεις στο χωρο αναμονης και εγω ερχομαι και παταω F5...... :a018::a018::a018::a018:
.....καλα ήμουν που ενα χρονο εριχνα μονο μια ματια στο μοτο.γρ στα κλεφτα!!!!! :cry: