PDA

View Full Version : πιότητα φτουκατι

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

sapila racing
13/10/2015, 11:09
devils σίγουρα δεν εχεις οδηγήσει ποτέ σε πίστα κανένα καλό Ducati.
Αν είχες οδηγήσει και αν καταφερνες να αλλάξεις τρόπο οδήγησης ωστε να το πας όπως πρέπει, τωρα θα εκανες μοκο αντί να λες οτι ναναι. :D

Johny the Fox
13/10/2015, 11:11
ακυρο παραδειγμα για τα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου και τα ακινητα...
τα μεν αν δεν υπηρχαν τα τελη, οι φοροι πολυτελειας και τα τεκμηρια θα μεσουρανουσαν...
τα δε στηριχτηκαν σε μια απιστευτη φουσκα που εσκασε...δεν μπορει καθε χρονο ενα ακινητο να παιρνει 20% ή και 30% πανω ετσι...(μιλαμε για τις καλες εποχες)...

εδω μιλαμε για ιδιας κατηγοριας μηχανηματα, με ιδια (πανω κατω) κυβικα και για ιδια χρηση...πιστα θες..αραγμα σε cafe...(το ducati ειναι και πιο μουρη αν το παρκαρεις καφετερια και ειναι τουμπανο απο ενα απλο gixxer)

ενα 1199s με αγορα στα 28k δεν παει κατω απο 18.Τα μεταχειρω μουλτι κρατανε τιμες σχετικα ψηλες.Αν πας σε ποιο exotic μoντελα ducati, ακομα οι μεταπωλητικες τιμες παρα την κριση ειναι της ταξης του 80% plus.Αυτο που λενε δλδ << σταθερη αξια >> (σειρες R ,DESMO16 κλπ)

devil's animal
13/10/2015, 11:14
devils σίγουρα δεν εχεις οδηγήσει ποτέ σε πίστα κανένα καλό Ducati.
Αν είχες οδηγήσει και αν καταφερνες να αλλάξεις τρόπο οδήγησης ωστε να το πας όπως πρέπει, τωρα θα εκανες μοκο αντί να λες οτι ναναι. :D

μπορει ρε sapila...δεν ξερω...
δεν σε ειδα ομως και εσενα να παιρνεις ducati για track bike...ενα r6 πηρες...:owned:

επισης ποτε δεν ειπα οτι δεν πανε γρηγορα...γενικοτερα δεν αναφερθηκα ποτε για τις δυνατοτητες τους εντος ή εκτος πιστας...
μην την πας την κουβεντα εκει...ή αν θες να την πας να παραδεχθω απο τωρα οτι ειμαι κουλος και τα ducati σκιζουν κwλους στις πιστες για να το ληξουμε...

rock n rolla
13/10/2015, 11:23
Γελαει ο κοσμος..

byron
13/10/2015, 11:23
Να σε κάτι τέτοια θρεντ χρειάζεται ένας Rein... :lol:

Υπάρχουν ρε΄συ...σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τότενες που τσακωνόμαστε για τις στοκαρίες Japan που τρέχουν WSBK :tooth: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=113825

και τότε που τα έβαζε ο Αντώνης με την βιοτεχνία. Ducati Corse vs Honda HRC ξεκατίνιασμα !!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115992)

:lol:

buckley
13/10/2015, 11:33
δεν σε ειδα ομως και εσενα να παιρνεις ducati για track bike...ενα r6 πηρες...:owned:

επισης ποτε δεν ειπα οτι δεν πανε γρηγορα...γενικοτερα δεν αναφερθηκα ποτε για τις δυνατοτητες τους εντος ή εκτος πιστας...
μην την πας την κουβεντα εκει...ή αν θες να την πας να παραδεχθω απο τωρα οτι ειμαι κουλος και τα ducati σκιζουν κwλους στις πιστες για να το ληξουμε...

Τον ψηλό τον έχω για πολύ αντικειμενικό πάντως εδώ μέσα.Να σου θυμήσω έχει μηχανάκια ευρωπαικά έχει μηχανάκια ιαπωνικά εχει επίσης ευρωπαικό με ιαπωνικό κινητήρα ! Έχει γνώσεις είναι και τιμόνι ο μπαγάσας .Τώρα για το R6 που θυμάμαι πήρε συνεταιρικά αν είχε φράγκα τι λες να έπαιρνε ???
Για τους Ελληνάρες που φανατίζονται εν προκειμένω με την εν λόγω μάρκα μην ασχολείσαι δεν αξίζει...
Ψηλέ την αμοιβή μου λίγο να κανονίσουμε μη χάνεσαι ρεεεεεε.

bulmont
13/10/2015, 11:37

https://www.youtube.com/watch?v=OaeaUuftupc

BLiTzER
13/10/2015, 11:44
Τον ψηλό τον έχω για πολύ αντικειμενικό πάντως εδώ μέσα.Να σου θυμήσω έχει μηχανάκια ευρωπαικά έχει μηχανάκια ιαπωνικά εχει επίσης ευρωπαικό με ιαπωνικό κινητήρα !

Κάποιος που έχει και ευρωπαϊκά και ιαπωνικά μηχανάκια, δεν είναι αντικειμενικός. Είναι, προφανώς, φιλοευρωπαίος, αλλά θέλει και να'χει κάτι να κινείται.

πυξιδας990
13/10/2015, 11:44
342910
16500....

devil's animal
13/10/2015, 11:46
Τον ψηλό τον έχω για πολύ αντικειμενικό πάντως εδώ μέσα.Να σου θυμήσω έχει μηχανάκια ευρωπαικά έχει μηχανάκια ιαπωνικά εχει επίσης ευρωπαικό με ιαπωνικό κινητήρα ! Έχει γνώσεις είναι και τιμόνι ο μπαγάσας .Τώρα για το R6 που θυμάμαι πήρε συνεταιρικά αν είχε φράγκα τι λες να έπαιρνε ???
Για τους Ελληνάρες που φανατίζονται εν προκειμένω με την εν λόγω μάρκα μην ασχολείσαι δεν αξίζει...

βρε αντικειμενικος μπορει να ειναι..αλλα μιλαει για αλλο θεμα...του το εγραψα..

επισης μαρκαρισα με τα bold το σημαντικο..
οπως επισης και οτι χρησιμοποιει για πιστα ιαπωνικα μοτερ (ενα με ευρωπαϊκο τσοφλι και ενα με ιαπωνικο) και για βολτα ευρωπαϊκα...οχι το αντιθετο...
βασικα για "εργατη" και φορτωμα χλμ, παλι ιαπωνα εχει..ενα hornet 900...

α, και ενα 749 δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη απο το r6...

buckley
13/10/2015, 11:48
Κάποιος που έχει και ευρωπαϊκά και ιαπωνικά μηχανάκια, δεν είναι αντικειμενικός. Είναι, προφανώς, φιλοευρωπαίος, αλλά θέλει και να'χει κάτι να κινείται.

Αντικειμενικός ρε είναι ,είναι όμως και πρακτικός...

bulmont
13/10/2015, 11:52
16500....

....με το γκομενάκι μαζί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

sapila racing
13/10/2015, 11:54

Ούτε εσυ εισαι κουλός ούτε τα ducati σκιζουν στις πίστες ετσι εύκολα.
Είναι όμως πάρα πολύ αποτελεσματικά στα καταλληλα χέρια και τα τούμπανα μοντέλα δεν χρειάζονται καμμία μετατροπή απολύτως σε αντίθεση με τα Japan που όλο και κατι χρειάζονται. Τα καβαλάνε κοινοί θνητοί σαν εμάς και πανε Σερρες αρκετά κατω απο 1.25 χωρις να είναι αγωνιζόμενοι.
To θυμάσαι αυτό το video?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145080&page=9&p=2586030&viewfull=1#post2586030
Δες πως φαίνονται ολα απλά κι εύκολα πανω σε ενα 1198 τούμπανο.

Τα GSXR πχ με τα μαμα φρένα δεν πανε πουθενα, αυτό όμως δεν το αναφέρεις καθόλου.

Αλλος με λεει BMWδακια, αλλος Hondaκια, τωρα εγινα και φιλοευρωπαίος! Ασε που πήρα και Ducati για classic track days! :D

Cpt. Haddock
13/10/2015, 11:56
[...]
Αλλος με λεει BMWδακια, αλλος Hondaκια, τωρα εγινα και φιλοευρωπαίος! Ασε που πήρα και Ducati για classic track days! :D

Ασε που πρέπει να ανανεωσεις και την υπογραφη σου και να δουμε καμια φορα κι εκεινο το R26 :D

spyrakos35
13/10/2015, 11:57
.........και που λέτε το κλιπόν του φτουκάτι....

:rotflmao:

πυξιδας990
13/10/2015, 11:59
....με το γκομενάκι μαζί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι να το κανουμε αυτο,εχουμε απο τετοιο....

sniper
13/10/2015, 12:00
...

α, και ενα 749 δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη απο το r6...

Για να δουμε εδώ...
Ιταλός.... Τιμή απόκτησης εξωφρενική, συντήρησης (εν Ελλάδι, 2015) αποκρουστική, ταξίδια όχι πολύ άνετα, σε βόλτες είναι γ@μάτο, στην πίστα είναι εξαιρετικό.
342912
Ιαπωνας.... Τιμή απόκτησης εξωφρενικά μικρότερη απο τον Ιταλό, συντήρησης (εν Ελλάδι, 2015) αποκρουστική, ταξίδια αρκετά άνετα, σε βόλτες είναι γ@μάτο, στην πίστα είναι καλό αλλά μέτριο...

342911

Oπότε, value for money σαφώς το 2ο... Αλλά δεν κάνει το 1ο δελο...

spyrakos35
13/10/2015, 12:02

όχι μωρέ....

https://www.google.gr/search?q=burning+ferrari&hl=el&gbv=2&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CBMQsARqFQoTCIvIpMiYv8gCFQm8FAodbocKHw

sniper
13/10/2015, 12:04
όχι μωρέ....

https://www.google.gr/search?q=burning+ferrari&hl=el&gbv=2&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CBMQsARqFQoTCIvIpMiYv8gCFQm8FAodbocKHw

342913

buckley
13/10/2015, 12:05
όχι μωρέ....

Προσπαθούσα να θυμηθώ ποιος σε είπε ρε κουτσομπόλα .
ΟΚ το θυμήθηκα...

RaGe_Raptor
13/10/2015, 12:05
Για να δουμε εδώ...
Ιταλός.... Τιμή απόκτησης εξωφρενική, συντήρησης (εν Ελλάδι, 2015) αποκρουστική, ταξίδια όχι πολύ άνετα, σε βόλτες είναι γ@μάτο, στην πίστα είναι εξαιρετικό.
342912
Ιαπωνας.... Τιμή απόκτησης εξωφρενικά μικρότερη απο τον Ιταλό, συντήρησης (εν Ελλάδι, 2015) αποκρουστική, ταξίδια αρκετά άνετα, σε βόλτες είναι γ@μάτο, στην πίστα είναι καλό αλλά μέτριο...

342911

Δεν το περίμενα από εσένα αυτό ....

Με κουτιά ρπστμ; :lol:

Μας έβαλες κι αυτό το κόκκινο να χύ....με :drawl:

sniper
13/10/2015, 12:06
Δεν το περίμενα από εσένα αυτό ....

Με κουτιά ρπστμ; :lol:

Μας έβαλες κι αυτό το κόκκινο να χύ....με :drawl:

Αφου δεν καταλαβαίνουμε διαφορετικά.... Λες κι επειδή είναι μηχανές δικαιωματικά μπορούμε/πρέπει να έχουμε πρόσβαση στα πάντα.

vassilis88
13/10/2015, 12:07
εχμ...... αυτο το πραμα το ειδα απο κοντα στη βουδαπεστη σ ενα ξενοδοχειο απ εξω..
διαστημοπλοιο.. το βαλε κ μπροστα ο τυπος:D κατι ακουσα για 1μυριο..

sniper
13/10/2015, 12:08
εχμ...... αυτο το πραμα το ειδα απο κοντα στη βουδαπεστη σ ενα ξενοδοχειο απ εξω..
διαστημοπλοιο.. το βαλε κ μπροστα ο τυπος:D κατι ακουσα για 1μυριο..

Δέλο.. Παίρνει και φωτιά λέει... :bawl:

spyrakos35
Προσπαθούσα να θυμηθώ ποιος σε είπε ρε κουτσομπόλα .
ΟΚ το θυμήθηκα...

α ρε καράφλα που θα με πεις κουτσομπόλα\

υγ... μλκ βαγγέλα stay out of this

GFawkes
https://www.youtube.com/watch?v=OaeaUuftupc

342914

spyrakos35
13/10/2015, 12:10
αν θέλετε να μιλήσουμε λίίίίίγο σοβαρά,

τα εξωτικά μηχανάκια (φτουκάτι) ή αυτοκίνητα (φεράρι) δεν είναι για απλό δρόμο....

είναι για σκίσιμο.... σε οποιαδήποτε άλλη χρήση τα ρήμαξες

devil's animal
13/10/2015, 12:11
Ούτε εσυ εισαι κουλός ούτε τα ducati σκιζουν στις πίστες ετσι εύκολα.
Είναι όμως πάρα πολύ αποτελεσματικά στα καταλληλα χέρια και τα τούμπανα μοντέλα δεν χρειάζονται καμμία μετατροπή απολύτως σε αντίθεση με τα Japan που όλο και κατι χρειάζονται. Τα καβαλάνε κοινοί θνητοί σαν εμάς και πανε Σερρες αρκετά κατω απο 1.25 χωρις να είναι αγωνιζόμενοι.
To θυμάσαι αυτό το video?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145080&page=9&p=2586030&viewfull=1#post2586030
Δες πως φαίνονται ολα απλά κι εύκολα πανω σε ενα 1198 τούμπανο.

Τα GSXR πχ με τα μαμα φρένα δεν πανε πουθενα, αυτό όμως δεν το αναφέρεις καθόλου.

ρε συ δεν αντιλεγω σε αυτα που λες...
αλλα εδω συζηταμε αλλο πραγμα...οχι ποσο αποτελεσματικα ειναι τα ducati στην πιστα...
φυσικα και θα ειναι αποτελεσματικα...τι διαολο? γι'αυτο εξελισσονται τοσα χρονια και γι'αυτο εν μερει κανουν και τοσα λεφτα...
ανεξαρτητως αν και ενα μαμα Κ7 μπορει να παει στο ιδιο γυρολογιο με το ducati με εναν εμπειρο και χερα οδηγο...δες το video (https://www.youtube.com/watch?v=-_6_coqh6Lg)... με τον Schwantz...
και ο Μπουστας με το cbr του ολα ευκολα τα δειχνει οταν γυρναει στο 19...δεν σημαινει οτι ειναι κιολας...

και αν θες να χρεωσεις στα gsxr το θεμα με τα φρενα, καντο...ειναι ελαχιστα € για να τα κανεις να αποδιδουν και μετα απο 10 sessions το ιδιο καλα...

το θεμα ξεκινησε με ενα λαθος του Σπυρακου για το clip on, αλλα μετεξελιχθηκε για το ποσο αντεχουν τα ρημαδια τα ducati σε σχεση με τον ανταγωνισμο και ποσο vfm ειναι σε σχεση παλι με τον ανταγωνισμο...
ειδικα παλιοτερα...γιατι τωρα εχουν ξεφυγει και οι ιαπωνες στις τιμες...

ξαναλεω...δεν συζηταμε την αποδοτικοτητα τους...

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 12:11
επικοινώνησα με τον Rob μέσω fb....

τον ρώτησα κάποια πράγματα και μου έδωσε απαντήσεις

αν και θα μεταφέρω αυτούσια την συνομιλία μας πιο αργά σήμερα, σας γνωρίζω το ζουμί....

το μηχανάκι το είχε στο πλαινό σταντ με νεκρά, του τσουλησε και έπεσε αριστερά....
είδε οτι είχε λυγίσει το κλιπόν αλλά δεν είδε οτι έχει (προφανώς) σπάσιμο....
αν και αναγνωρίζει οτι ήταν επικίνδυνο να οδηγήσει μετά, έπρεπε να πάει στο σπίτι του...
στα 80 μίλια έκανε σούζα και όταν το μηχανάκι έσκασε κάτω, εσπασε το κλιπόν....
αναγνωρίζει οτι έκανε μαλακία και λέει οτι πήρε το μάθημά του και το ποστάρισμα το έκανε για να ενημερώσει τον κόσμο να μην κάνει μαλακίες τέτοιου τύπου...
όταν του είπα οτι όπως το έγραψε μου φάνηκε σαν να έσπασε μόνο του, απάντησε ενα στεγνό "no it didnt" (σ.σ. δεν το σχολιάζω)...
τέλος, μου ζήτησε να μεταφέρω χαιρετισμούς σε όλο το forum...

μου έχει στείλει φωτό, όλα θα ανέβουν το βράδυ

:beer:

EDIT: ξέχασα να πω οτι το σ/κ θα πάει να μιλήσει για το θέμα με την Ducati.... του ζήτησα - αν θυμηθει - να μου μεταφέρει την άποψή τους

Πλακα ΜΕ κανεις;;;:uplate:

Ειδε στραβο το αλουμινιο που δεν εχει ελασιμοτητα (ειχε ηδη σπασει δηλαδη) και εκανε και σουζα.. Ε τι περιμενε...;;;
Προφανως δεν φταιει η Ducati στο θεμα αυτο. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να φτιαξει κλιπ ον τετοιων αντοχων σε ss (ειδικα εφοσον ηθελε να κρατησει το βαρος χαμηλα).

RaGe_Raptor
13/10/2015, 12:12
αν θέλετε να μιλήσουμε λίίίίίγο σοβαρά,

τα εξωτικά μηχανάκια (φτουκάτι) ή αυτοκίνητα (φεράρι) δεν είναι για απλό δρόμο....

είναι για σκίσιμο.... σε οποιαδήποτε άλλη χρήση τα ρήμαξες

Τι σοβαρά ρε μλκ το θέμα είναι πιο 'δέλο κι απ'τα φτουκάτι... :rotflmao:

spyrakos35
13/10/2015, 12:13
Τι σοβαρά ρε μλκ το θέμα είναι πιο 'δέλο κι απ'τα φτουκάτι... :rotflmao

λίγο είπα ρε συ, μην το χέσουμε κιόλας

devil's animal
13/10/2015, 12:14
όχι μωρέ....

δεν θελω να εισαι αδικος...
τα lamborghini (https://www.google.gr/search?q=lamborghini+fire&espv=2&biw=1600&bih=809&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIo_abmZu_yAIVBg4sCh2S2QKN#tbm=isch&q=lamborghini+on+fire) παιρνουν πιο ευκολα και κανουν ωραιοτερη θρακα...

spyrakos35
13/10/2015, 12:15
τα lamborghini (https://www.google.gr/search?q=lamborghini+fire&espv=2&biw=1600&bih=809&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIo_abmZu_yAIVBg4sCh2S2QKN#tbm=isch&q=lamborghini+on+fire) παιρνουν πιο ευκολα και κανουν ωραιοτερη θρακα...

είναι που γουστάρω τα κοκκινα να καίγονται

bulmont
13/10/2015, 12:17
''τα όμορφα οχήματα, όμορφα καίγονται''

buckley
13/10/2015, 12:18
α ρε καράφλα που θα με πεις κουτσομπόλα\

υγ... μλκ βαγγέλα stay out of this

Χάλασε ο κόσμος εντελώς ρε πούστη μου ,πριν καιρό μου λέει ο Σαπίλας "άσε ρε τα σάπια" σήμερα με είπε ο Σπύρος καράφλα .
Τι άλλο να μου τύχει ,να μου πεις Τρίτη και 13 σήμερις...

spyrakos35
13/10/2015, 12:23
Χάλασε ο κόσμος εντελώς ρε πούστη μου ,πριν καιρό μου λέει ο Σαπίλας "άσε ρε τα σάπια" σήμερα με είπε ο Σπύρος καράφλα .

Μενει το κοντος και το χοντρος....

Stay tuned

:p

KotsosDR
13/10/2015, 12:23
Για να δουμε εδώ...
342912

342911

παιζουν και κατι lexus lfa ... ερχεται και το νεο Nsx με τιμές όχι και τοσο χαμηλές

bulmont
13/10/2015, 12:25
150 σελίδες φίλε μου από ένα σπασμένο τιμόνι από πτώση............................

:lol::bawl::lol::bawl:

buckley
13/10/2015, 12:26
Μενει το κοντος και το χοντρος....

Stay tuned

Εβραίος ?
Πούστης ?
Μαύρος ?

skylaros
13/10/2015, 12:27

Ρε φίλε πας καλά, βάζεις να δούμε Miura που καίγεται; γιατί να το κάνεις αυτό η καρδιά μου πόνεσε!

Πέρα από την πλάκα παιδιά, το θέμα του θρέντ πιο είναι ? Ευρωπαίοι vs Japan? Ducati vs all ? Ducati vs Japan ? και σε τι τομέα και ποιο μοντέλο vs ?

buckley
13/10/2015, 12:31
Μαλάκα μου ,μόνο αυτό το θρεντ παίζει από όλο το φόρουμ ????

spyrakos35
13/10/2015, 12:32

φιλαράκι

ή ανοιγουμε thread ή αεριζόμαστε

:cool:

Panos76
13/10/2015, 12:35
Παλεύει και από εκεί στο papa(ria)m ο Byron με τους δεητζήδες μόνος του :lol:

byron
13/10/2015, 12:38
Παλεύει και από εκεί στο papa(ria)m ο Byron με τους δεητζήδες μόνος του :lol:

Βραχυκύκλωσα τον MG στο από ΄κει, και χανουμε την ευκαιρία να μας μιλήσει για την ανωτερότητα των TDM ρπμ...:tooth: :tooth:

Cpt. Haddock
13/10/2015, 12:38

Οχι βεβαια, ψαχνουμε και για φωτοτυπικα :lol:

GFawkes
13/10/2015, 12:51

Κρυφοντουκατακια

STOYBI
13/10/2015, 12:56
Ρε το τιμονι βρηκατε πως εσπασε τελικα...??? :p

toyar
13/10/2015, 13:24
σωστα και τεκμηριωμενα ολα τα παραπανω
ομως βλεπουν την πραγματικοτητα καπως μονοδιαστατα
ενα μηχανακι ''περναει το αλλο απο πανω'' απο τη μερια του καγκουρα, του χερα, του γκαζιαρη, του κ@υλωμενου........
σαν βιομηχανικα προιοντα ομως για να ειναι ολοκληρωμενη η συγκριση πρεπει να μπουν ενα σωρο παραγοντες οπως:
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales
και διαφορα αλλα στα οποια συνολικα οι γιαπωνεζοι διαχρονικα παιζουν μονοι τους ετσι ωστε να μπορει κανεις να χαρακτηρισει τις μοτο τους γενικα καλυτερα προιοντα
τωρα αν καποιος θελει σημερα να δωσει ενα σημαντικο ποσο για να αγορασει δυο κλικ παραπανω οδηγικη απολαυση θυσιαζοντας αλλα πραγματα γουστο του και καπελο του

Johny the Fox
13/10/2015, 13:28
τωρα αν καποιος θελει σημερα να δωσει ενα σημαντικο ποσο για να αγορασει δυο κλικ παραπανω οδηγικη απολαυση θυσιαζοντας αλλα πραγματα γουστο του και καπελο του

342916:D

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 13:34
ενα μηχανακι ''περναει το αλλο απο πανω'' απο τη μερια του καγκουρα, του χερα, του γκαζιαρη, του κ@υλωμενου........
σαν βιομηχανικα προιοντα ομως για να ειναι ολοκληρωμενη η συγκριση πρεπει να μπουν ενα σωρο παραγοντες οπως:
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales
και διαφορα αλλα στα οποια συνολικα οι γιαπωνεζοι διαχρονικα παιζουν μονοι τους ετσι ωστε να μπορει κανεις να χαρακτηρισει τις μοτο τους γενικα καλυτερα προιοντα

Δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα!

:a10:

Johny the Fox
13/10/2015, 13:42
Ολοι η μαλλον οι περισσοτεροι εχουμε ιδια γνωμη για τα Japan σαν πρωην-η νυν ιδιοκτητες.Αλλα για να βγαλεις συμπερασμα ,η εμπειρια σου και στα μεν και στα δε θα το κρινει.Καβαληστε πρωτα ντουκο και μαλιστα οχι οποιονδηποτε ντουκο και εδω ειμαστε να τα βριζουμε παρεα ...

Ζεύκας
13/10/2015, 13:45
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales

εχμ. έχουμε 2015. όχι 2005, ούτε 1995.
όλα έχουν αλλάξει εκτός από τον Μητσοτάκη.

δυστυχώς όσοι έχουν κάνει θρησκεία τα γιαπωνέζικα ΠΟΤΕ δεν είχαν στην κατοχή τους ευρωπαϊκό.
οπότε έαν δεν ξέρετε από προσωπική εμπειρία παρακαλώ μην κρίνετε.

sniper
13/10/2015, 13:56
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales

E rpm, πάλι στο Vstrom θα καταλήξουμε;

skylaros
Τελικά το θέμα ποιο είναι ?

cityfly
μου εχει συμβει:Γλυφαδα 81.... YZ125.....σουζα....και ξαφνικα μενω με την γκαζιερα στο χερι.......εφυγε ολη και κρατιοτανε απο το μοτερ μονο απο την ντιζα.

Τι μου θύμησες τώρα, όπως κάθομαι ωραία και καλά να σου μου μένει και μένα η γκαζιέρα στο χέρι και πάρτο κάτω το μηχανάκι ανάμεσα στα πόδια μου. Μόνο που καθόμουν ωραία έχοντας μόλις σταματήσει κατεβάσει σταντ και το σκατό πήγε και χώθηκε σε μια τρυπούλα μόλις που το χωρούσε και που προφανώς δεν την είχα δει :p

toyar
13/10/2015, 13:57
δεν εχω προσωπικη οδηγικη εμπειρια
υπαρχει ομως μια βαση δεδομενων εδω μεσα
υπαρχουν επισης αντικειμενικα κριτηρια οπως ανυπαρκτες σε καλυψη αντιπροσωπειες, αναιμικες πωλησεις, μικρες γκαμες με προιοντα φασον, ελιτιστικες συμπεριφορες εισαγωγεων,αστειες τιμες μεταπωλησης και επισης τα φορτηγα των οδικων που κυκλοφορουν αναμεσα μας
σεβομαι το μερακι των ανθρωπων που πινουν νερο στο ονομα των bmw,ktm,ducati αλλα μου θυμιζουν κατι τυπους που φουσκωνουν απο περηφανια επειδη κυκλοφορουν διμετρη ρωσιδα στριπτητζου;)

alex14
13/10/2015, 13:58

Απο που κλανει το μπαρμπουνι

:cry:

spyrakos35
13/10/2015, 13:58
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales

ξέρεις τι σου διαφεύγει? οτι όλα δεν μπορείς να τα έχεις....

αν για τον "α" το φτουκάτι είναι σουπερ γαμάτο, και μπορεί να το πάρει, καλά θα κάνει και θα το πάρει και σταπαυτά του αν καίει παραπάνω ή αν χάνει σε αξία σε βάθος χρόνου.... φαντάζομαι οτι τα έχει βάλει κάτω, τα υπέρ και τα κατά, τα έχει ζυγίσει, έχει δει τι άλλο έχει η αγορά να του προσφέρει και έχει κάνει την επιλογή του...
αν τώρα κάποιος το πήρε για να κάνει τουρισμό δικάβαλος και άνετα και μετά ανακαλύψει οτι δεν του κάνει, ε, ας πρόσεχε.... δε φταιει η φτουκάτι σ αυτό....

τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον σχιστομάτη φαν....

μακάρι να υπήρχε μηχανάκι το οποίο θα είχε ιταλικό στήσιμο, γιαπωνέζικη αξιοπιστία, μοτέρ Η2R, ροπή scania, κατανάλωση παπιού, ανεση gold wing, να κρατάει τιμή, να έχει μηδαμινό κόστος ανταλλακτικών, πληθώρα ηλεκτρονικών, μηδαμινό κόστος σερβις, ελάχιστο κόστος συντήρησης και δεν ξέρω και γω τι αλλο....
ε, δε γίνεται.... κάτι θα πάρεις κάτι θα παραχωρήσεις

pipe_smoker
13/10/2015, 13:59
Καβαληστε πρωτα ντουκο και μαλιστα οχι οποιονδηποτε ντουκο και εδω ειμαστε να τα βριζουμε παρεα ...

οπότε έαν δεν ξέρετε από προσωπική εμπειρία παρακαλώ μην κρίνετε.

Αυτό είναι σαν το "Άμα δε σου τονε φορέσουνε, ποτέ δε θα μάθεις αν είσαι όντως άντρας?".

Sorry guys.
Δεν πάει έτσι.

Αν βάλουμε κάποια στιγμή "πόρτα" στα διάφορα θρεντ, για να σκρινάρουμε τους άσχετους και να γράφουν μόνο όσοι είναι απολύτως σχετικοί, θα ενημερώσουμε.

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 14:01

Oτι ο Ιαπωνας γ@μαει!!! :D

buckley
13/10/2015, 14:02
ξέρεις τι σου διαφεύγει? οτι όλα δεν μπορείς να τα έχεις....

αν για τον "α" το φτουκάτι είναι σουπερ γαμάτο, και μπορεί να το πάρει, καλά θα κάνει και θα το πάρει και σταπαυτά του αν καίει παραπάνω ή αν χάνει σε αξία σε βάθος χρόνου.... φαντάζομαι οτι τα έχει βάλει κάτω, τα υπέρ και τα κατά, τα έχει ζυγίσει, έχει δει τι άλλο έχει η αγορά να του προσφέρει και έχει κάνει την επιλογή του...
αν τώρα κάποιος το πήρε για να κάνει τουρισμό δικάβαλος και άνετα και μετά ανακαλύψει οτι δεν του κάνει, ε, ας πρόσεχε.... δε φταιει η φτουκάτι σ αυτό....

τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον σχιστομάτη φαν....

μακάρι να υπήρχε μηχανάκι το οποίο θα είχε ιταλικό στήσιμο, γιαπωνέζικη αξιοπιστία, μοτέρ Η2R, ροπή scania, κατανάλωση παπιού, ανεση gold wing, να κρατάει τιμή, να έχει μηδαμινό κόστος ανταλλακτικών, πληθώρα ηλεκτρονικών, μηδαμινό κόστος σερβις, ελάχιστο κόστος συντήρησης και δεν ξέρω και γω τι αλλο....
ε, δε γίνεται.... κάτι θα πάρεις κάτι θα παραχωρήσεις

Όρκο μην πάρεις πάντως...

byron
13/10/2015, 14:02
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales

Λάθος thread ρε toyar. Μια χαρά κριτήρια για αυτό είναι... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146739)

Johny the Fox
13/10/2015, 14:03
Αυτό είναι σαν το "Άμα δε σου τονε φορέσουνε, ποτέ δε θα μάθεις αν είσαι όντως άντρας?".

Sorry guys.
Δεν πάει έτσι.

Αν βάλουμε κάποια στιγμή "πόρτα" στα διάφορα θρεντ, για να σκρινάρουμε τους άσχετους και να γράφουν μόνο όσοι είναι απολύτως σχετικοί, θα ενημερώσουμε.

δεν ειναι θεμα '' πορτας '' Απλα για να περιγραψεις την Κερκυρα ,πρεπει να εχεις παει κι'ολας.

alex14
Oτι ο Ιαπωνας γ@μαει!!! :D

με τι ρε, με το γαριδακι ? :lol:

toyar
σιγουρα χρειαζονται συμβιβασμοι και η τεχνη του βιομηχανικου προιοντος ειναι οι ελαχιστοι δυνατοι συμβιβασμοι στο χαμηλοτερο δυνατο κοστος
αυτο σημερα στις μοτο το υπηρετουν καλυτερα απο ολους οι ιαπωνες γιατι εχουν συγκεκριμενη φιλοσοφια, μεγαλη εμπειριαστο χωρο και τεραστια κεφαλαια να διαθεσουν

spyrakos35
13/10/2015, 14:04
Όρκο μην πάρεις πάντως...

με την καμμία λέμε

;)

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 14:06
δεν ειναι θεμα '' πορτας '' Απλα για να περιγραψεις την Κερκυρα ,πρεπει να εχεις παει κι'ολας.

Ε, απο ολων τα χερια εχουν περασει Ευρωπαϊκα, πανω κατω. Μπορει οχι ως κατοχοι αλλα για βολτες, τεστ ραϊντ, φιλων, συγγενων κλπ..

Και το παραδειγμα σου ειναι καπως λαθος. Μπορεις να μαθεις απ'έξω και ανακατωτα την Κερκυρα και ας μην πατησεις ποτε το ποδι σου.. ;)

toyar
Λάθος thread ρε toyar. Μια χαρά κριτήρια για αυτό είναι... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146739)

εσυ πρεπει να εισαι ξαδελφος αυτουνου::bawl:
http://www.thetoc.gr/diethni/article/ekapse-tin-ferari-tou-gia-na-agorasei-kainourgia

pipe_smoker

Όχι.

Αν κάποιος προτιμά να λάβει περισσότερο υπ'όψη την περιγραφή αυτού που έχει πάει, σαφώς και να το κάνει.

Το δικαίωμα να μιλάει όμως το έχει ο οποιοσδήποτε.

Σιγά μην κάνουμε και δήλωση του τί μηχανάκια έχουμε καβαλήσει, τί χρόνο γράφουμε Σερρομέγαρα, και πόσες ξύστρες έχουμε λιώσει, για να έχουμε δικαίωμα να γράψουμε σε ένα φόρουμ.

sniper
13/10/2015, 14:08
Ε, απο ολων τα χερια εχουν περασει Ευρωπαϊκα, πανω κατω. Μπορει οχι ως κατοχοι αλλα για βολτες, τεστ ραϊντ, φιλων, συγγενων κλπ..

Και το παραδειγμα σου ειναι καπως λαθος. Μπορεις να μαθεις απ'έξω και ανακατωτα την Κερκυρα και ας μην πατησεις ποτε το ποδι σου.. ;)

Σύμφωνοι αλλά με το σεξ κάνεις και γνωριμίες...

Johny the Fox
13/10/2015, 14:10
Όχι.

Αν κάποιος προτιμά να λάβει περισσότερο υπ'όψη την περιγραφή αυτού που έχει πάει, σαφώς και να το κάνει.

Το δικαίωμα να μιλάει όμως το έχει ο οποιοσδήποτε.

Σιγά μην κάνουμε και δήλωση του τί μηχανάκια έχουμε καβαλήσει, τί χρόνο γράφουμε Σερρομέγαρα, και πόσες ξύστρες έχουμε λιώσει, για να έχουμε δικαίωμα να γράψουμε σε ένα φόρουμ.

Δεν εχει καμμια δουλεια η αξιοπιστια του γραφοντος που αναφερομαι εγω με το δικαιωμα γραφης του οιουδηποτε που αναφερεσαι εσυ.

buckley
εσυ πρεπει να εισαι ξαδελφος αυτουνου::bawl:
http://www.thetoc.gr/diethni/article/ekapse-tin-ferari-tou-gia-na-agorasei-kainourgia

"Ταυτοποιήσουν" να πεις στον αγράμματο συντάκτη...

Pan (dvs)
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales

Καλες συμβουλες για να αγορασεις οικοπεδο.;)

Για μενα ειναι πιο απλα τα πραγματα.Follow your heart και οτι κατσει.

Μηχανη αγοραζουμε παλικαρια.Η μηχανη ειναι ερωτας,αυθορμητισμος,τρελλα της στιγμης.......Οποιος το πολυψαχνει στο τελος παιρνει το καλυτερο οικοπεδο,αλλα παυει να ειναι Μηχανοβιος.

Johny the Fox
13/10/2015, 14:14

Το play station και το google street σημερα κανουν θαυματα

toyar
13/10/2015, 14:16
τρελα της στιγμης ειναι το διπιτο με γυρο
το οχημα που θα καβαλησεις για καποια χρονια της ζωης σου ειναι πολυ σοβαρο ζητημα
και ακομα και ο ερωτας εχει καποια κριτηρια αλλιως ειναι σαβουρογαμια;)

spyrakos35
13/10/2015, 14:17

από κάποια ηλικία και μετά

Pan (dvs)
13/10/2015, 14:19
τρελα της στιγμης ειναι το διπιτο με γυρο
το οχημα που θα καβαλησεις για καποια χρονια της ζωης σου ειναι πολυ σοβαρο ζητημα

Μην μπερδευεις την αγαπη με τον ερωτα.Αν ισχυει αυτο που λες το 80%,λεω εγω,των παντρεμενων θα ητανε μπακουρια.

spyrakos35
13/10/2015, 14:20
Μην μπερδευεις την αγαπη με τον ερωτα.Αν ισχυει αυτο που λες το 80%,λεω εγω,των παντρεμενων θα ητανε μπακουρια.

αντ αυτού ξενοπηδάνε

RaGe_Raptor
13/10/2015, 14:23
με τι ρε, με το γαριδακι ? :lol:

:D
342918

spyrakos35
13/10/2015, 14:28
τελικά μας ρίχνουν πολλοί εεεε?

buckley
13/10/2015, 14:29
Μιλάμε ρε Συπράκο (αυτό είναι αλλουνού πάντως) το θρεντ gamaei ,μόνο 13.56 με 14.24 λίγο ψιλοκρέμασε...

taisteal
13/10/2015, 14:30

Ασε που τα ευρωπαικα πεη θα χαλανε

:lol::lol:

skylaros
13/10/2015, 14:31
Ότι έχει ο καθένας, αρκεί να είναι αγνής αγάπης! Ας μου κάνει κάποιος το Nick KOngolezos ! :p

Panos76
13/10/2015, 14:31

Εμείς εδώ ευτυχώς ανεβάζουμε τον μ.ο :D :lol:

spyrakos35
13/10/2015, 14:33
Μιλάμε ρε Συπράκο (αυτό είναι αλλουνού πάντως) το θρεντ gamaei ,μόνο 13.56 με 14.24 λίγο ψιλοκρέμασε...

ήταν ώρα για κολατσιό μαλλον :lol:

Pan (dvs)
13/10/2015, 14:34
Οι γκρι τον εχουν μη μετρησιμο?

spyrakos35
13/10/2015, 14:35
Ασε που τα ευρωπαικα πεη θα χαλανε

:lol::lol:

ναι αλλά δε θέλουμε γιαπωνέζικα αυτή τη φορά..... :lol:

spyrakos35
13/10/2015, 14:35
Οι γκρι τον εχουν μη μετρησιμο?

φοβήθηκαν να πανε οι ερευνητές εκεί..... :bawl:

spyrval
13/10/2015, 14:42
Είναι ν'απορείς πώς οι Ινδοί και οι Κινέζοι φτάσαν από 1 δις ο καθένας

Panos76
13/10/2015, 14:43

Εγώ απορώ πως έχουν μούτρα και βιάζουν κιόλας!

Pan (dvs)
13/10/2015, 14:46

Ανεμογκαστρι.

Το παρακαναμε η ειναι η ιδεα μου?

buckley
13/10/2015, 14:48
Ανεμογκαστρι.

Μη βάζεις ιδέες ρε στους μοντς...
Πάμε να 400ρίσουμε !

sniper
13/10/2015, 14:48
Ανεμογκαστρι.

Αν θέλετε να κλείσει το θρεντ, απλά πείτε το.

RaGe_Raptor
13/10/2015, 14:52

Κάτσε να βάλει φωτογραφίες κτλ ο Σπυράκος

Pan (dvs)
13/10/2015, 14:53

ΟΧΙ θα με κρεμασουνε.

Αργοτερα και με τροπο.:D

Johny the Fox
13/10/2015, 14:55
ακριβως λογω της ελειψης υλικου ενα θρεντ για ευρωπαικα καταληγει συνηθως ετσι. Αν το θρεντ αφορουσε κανα tdm π.χ.,τα ποστ θα ειχαν περιεχομενο.
Bella Grecia

buckley
13/10/2015, 14:59
ακριβως λογω της ελειψης υλικου ενα θρεντ για ευρωπαικα καταληγει συνηθως ετσι. Αν το θρεντ αφορουσε κανα tdm π.χ.,τα ποστ θα ειχαν περιεχομενο.
Bella Grecia

Για πικραμένο σε κόβω ρε φιλάρα και δεν υπάρχει λόγος ,αρκούντως σοβαρός τουλάχιστον εδώ μέσα...

Pan (dvs)
13/10/2015, 15:00
Bella Grecia

Βλεπεις αυτα που γραφεις?Παρακολουθεις το φορουμ?

Οι μισοι εδω μεσα εχουνε Ευρωπαικα και οι αλλοι μισοι θα παρουν καποια στιγμη.

Εξαλλου αν εχεις υλικο που θα βοηθησει την κουβεντα να παει παρακατω,ριχτο στο τραπεζι.

Ζεύκας
13/10/2015, 15:04

Sorry guys.
Δεν πάει έτσι.

τελείως μα τελείως μα τελείως άκυρο επιχείρημα και κρίμα γτ δεν σε είχα για τέτοιο επίπεδο σκέψης.

όποιος δεν έχει ιδέα για κάτι απλά έχει ακούσει κάτι κάπου κάποτε παρακαλώ να την κρατήσει για τον εαυτό του.
εάν μεταφέρει το συμπέρασμα που έβγαλε διαβάζοντας κάτι χωρίς να το έχει ζήσει τότε άστα να πάνε στο διάολο.

εγώ πχ εδώ μέσα γράφτηκα το 2005 όταν πρωτο αγόρασα μηχανάκι. αλλά άρχισα να γράφω το 2007.
μέχρι τότε είχα ξεψαχνίσει όλα τα σημαντικά θέματα του φόρουμ, μιλάμε για ατελείωτα ξενύχτια.
αλλά δεν έβγαινα να γράψω τη παπαριά μου και να αναμεταδώσω μια είδηση που είχα διαβάσει.

οδήγησα, ταξίδεψα, έπεσα, πλήρωσα, έμαθα, χαμογέλασα, έβρισα και μετά άρχισα να γράφω.
γι'αυτά τα λίγα που βίωσα, όχι αυτά που άκουσα.

α και που'σαι, εγώ δεν ειρωνεύτηκα, οπότε το τελευταίο σχόλιο κερασμά σου.

Johny the Fox
13/10/2015, 15:07
Βλεπεις αυτα που γραφεις?Παρακολουθεις το φορουμ?

Οι μισοι εδω μεσα εχουνε Ευρωπαικα και οι αλλοι μισοι θα παρουν καποια στιγμη.

Εξαλλου αν εχεις υλικο που θα βοηθησει την κουβεντα να παει παρακατω,ριχτο στο τραπεζι.
Υλικο εχω πολυ.Ισως περισσοτερο απο οσο περιμενει κανεις.Η πικρα της εμπειριας ομως που μου εχουν προσφερει τετοια θρεντ στα εν Ελλαδι φορουμ με κανουν να αποφευγω την εκθεση.Βολευομαι να πληροφορουμαι απο ποιο ειδικα φορουμς στο εξωτερικο.