PDA

View Full Version : πιότητα φτουκατι

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 15:10
:a55:

Μπραβο!!!

Αυτο το thread αγγιξε επιτελους τον πραγματικο πυρηνα του προβληματισμου που ειναι το μεγεθος του εκαστοτε πεους!!!
Δεν ειναι τυγχαιο αλλωστε οτι κατεληξε εκει, οταν εξ αρχης το θεμα ηταν γυρω απο ενα κλιπ ον, αντικειμενο που μπορει ξεκαθαρα να εκληφθει ως φαλλικο συμβολο λογω σχηματος. Πιστευω οτι υπηρχε στο υποσεινηδειτο ολων οσων συμμετειχαν ή το διαβασαν.

Οποτε δωστε χρονο στον εαυτο σας να σκεφτει και να αναλογιστει το περιεχομενο και τα συμπερασματα της συζητησης ωστε να αποκομισθουν τα μεγιστα θεραπευτικα ωφελη απο αυτο το μοτοσυκλετιστικο group therapy session..

:smokin:

υ.γ. Προσφερομαι να παω Ιαπωνια να πολιτογραφηθω, να τους ανεβασω κατακορυφα το μεσο ορο!!! :p

Pan (dvs)
13/10/2015, 15:11
Υλικο εχω πολυ.Ισως περισσοτερο απο οσο περιμενει κανεις.Η πικρα της εμπειριας ομως που μου εχουν προσφερει τετοια θρεντ στα εν Ελλαδι φορουμ με κανουν να αποφευγω την εκθεση.Βολευομαι να πληροφορουμαι απο ποιο ειδικα φορουμς στο εξωτερικο.

Και καλα κανεις.:beer:

spyrakos35
13/10/2015, 15:13
@ Ζεύκας

εσύ γράφεις τα συμπεράσματά σου από την εμπειρία σου, εγώ όμως (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) δεν μπορώ να την λάβω σοβαρά υπόψιν γιατί δεν είναι βιωματική μου εμπειρία....

επομένως, την εμπειρία σου δεν μπορώ να την μεταφέρω αλλού γιατί ενδεχομένως αλλού μπορεί να χαρακτηριστεί ως "παπαριά και αναμετάδωση μιας είδηση που είχα διαβάσει"

σωστά ή χάνω κάτι?

Cpt. Haddock
13/10/2015, 15:15
ακριβως λογω της ελειψης υλικου ενα θρεντ για ευρωπαικα καταληγει συνηθως ετσι. Αν το θρεντ αφορουσε κανα tdm π.χ.,τα ποστ θα ειχαν περιεχομενο.
Bella Grecia

Ακυρο ποστ. Οπως βλέπεις, το θρεντ γυρισε στην πλακα και το χαβαλε που κανουμε μεταξυ μας. Δε χρειάζεται ουτε πικρια, ουτε σοβαροφάνεια. Μπουρδελα ειναι ολα, λεφτα να ειχαμε να τα αγοράζαμε μονο.

Johny the Fox
13/10/2015, 15:17
Ακυρο ποστ. Οπως βλέπεις, το θρεντ γυρισε στην πλακα και το χαβαλε που κανουμε μεταξυ μας. Δε χρειάζεται ουτε πικρια, ουτε σοβαροφάνεια. Μπουρδελα ειναι ολα, λεφτα να ειχαμε να τα αγοράζαμε μονο.

Να αγορασουμε προφυλακτικα ,να περιμενουμε να γυρισει ο τροχος ;:lol:

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 15:17

+115 (πλεον.. :cry:)

Πολυ πολυ σωστος καπετανιο!!! :beer:

Ζεύκας
13/10/2015, 15:19
@ Ζεύκας

εσύ γράφεις τα συμπεράσματά σου από την εμπειρία σου, εγώ όμως (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) δεν μπορώ να την λάβω σοβαρά υπόψιν γιατί δεν είναι βιωματική μου εμπειρία....

επομένως, την εμπειρία σου δεν μπορώ να την μεταφέρω αλλού γιατί ενδεχομένως αλλού μπορεί να χαρακτηριστεί ως "παπαριά και αναμετάδωση μιας είδηση που είχα διαβάσει"

σωστά ή χάνω κάτι?

εσύ κάντην ότι θες, άμα σου αρέσει κράτα την εάν όχι γράφτη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

αλλά μην την μεταδίδεις, η τουλ λεγε "έτσι άκουσα".

έαν με ρωτήσει ένας φίλος μου "Ρε Ζεύκα πως σου φαίνεται το fjr, να το πάρω;", θα του πω "αγορίνα δν έχω ιδέα"
δεν θα του πω γαμάει και πάει πάντου επειδή είδα το Σπυράκο να αλωνίζει την Πίνδο το καλοκαίρι.

εάν με ρωτήσει κάποιος για το trail braking θα του πω "Δεν έχω ιδέα" παρόλο που έχω διαβάσει τόσα άρθρα και έχω δει τόσα βίντεο.

BLiTzER
13/10/2015, 15:20
Αν δεν έχουμε καβαλήσει, αλλά έχουμε ακούσει ντουκάτι, μπορούμε να τα κράζουμε; Εγώ θα ντρεπόμουν να σταθώ στο φανάρι με τέτοιο ήχο.

Johny the Fox
13/10/2015, 15:23
Αν δεν έχουμε καβαλήσει, αλλά έχουμε ακούσει ντουκάτι, μπορούμε να τα κράζουμε; Εγώ θα ντρεπόμουν να σταθώ στο φανάρι με τέτοιο ήχο.
εγω στο φαναρι το σβηνω απο την ντροπη μου

BLiTzER
13/10/2015, 15:24
Καλό είναι αυτό. Θα αντέξει και παραπάνω.

Ζεύκας
13/10/2015, 15:26

άμα έχεις ακούσει στο φανάρι ντουκάτι να κροταζίζει, αυτό είναι βιωματική εμπειρία άρα κράξε ελεύθερα :lol:

el_hymador
σωστα και τεκμηριωμενα ολα τα παραπανω
ομως βλεπουν την πραγματικοτητα καπως μονοδιαστατα
ενα μηχανακι ''περναει το αλλο απο πανω'' απο τη μερια του καγκουρα, του χερα, του γκαζιαρη, του κ@υλωμενου........
σαν βιομηχανικα προιοντα ομως για να ειναι ολοκληρωμενη η συγκριση πρεπει να μπουν ενα σωρο παραγοντες οπως:
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales
και διαφορα αλλα στα οποια συνολικα οι γιαπωνεζοι διαχρονικα παιζουν μονοι τους ετσι ωστε να μπορει κανεις να χαρακτηρισει τις μοτο τους γενικα καλυτερα προιοντα
τωρα αν καποιος θελει σημερα να δωσει ενα σημαντικο ποσο για να αγορασει δυο κλικ παραπανω οδηγικη απολαυση θυσιαζοντας αλλα πραγματα γουστο του και καπελο του

Ναι οκ... με μια τέτοια λίστα ανά χείρας, πας και αγοράζεις πλυντήριο - στεγνωτήριο, όχι μηχανάκι, τουλάχιστον όχι μηχανάκι που το θες για να κ@υλώνεις! Αν λαμβάναμε όλα αυτά υπ΄ όψιν, ακόμα και μόνο γιαπωνέζικα να υπήρχαν στην αγορά, δεν θα κυκλοφορούσε ούτε ένα ss...

Ζεύκας
εγω στο φαναρι το σβηνω απο την ντροπη μου

εάν επιτρέπεται, ποιό ντουκάτι έχεις;

BLiTzER
13/10/2015, 15:27
Η μόνη σωστή απάντηση σε αυτό είναι "hyper".

pipe_smoker
13/10/2015, 15:28
τελείως μα τελείως μα τελείως άκυρο επιχείρημα και κρίμα γτ δεν σε είχα για τέτοιο επίπεδο σκέψης.

Καλά, κι εγώ δε σε είχα για επίπεδο σκέψης "Δικαιούται να ομιλεί μόνο όποιος πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις..."

Αν διάβασες τις απαντήσεις που έδωσα στον Johny the Fox, και συνεχίζεις να νομίζεις ότι με αυτό που είπα εννοούσα αυτό που κατάλαβες... Πάσο.

εγώ πχ εδώ μέσα γράφτηκα το 2005 όταν πρωτο αγόρασα μηχανάκι. αλλά άρχισα να γράφω το 2007.
μέχρι τότε είχα ξεψαχνίσει όλα τα σημαντικά θέματα του φόρουμ, μιλάμε για ατελείωτα ξενύχτια.
αλλά δεν έβγαινα να γράψω τη παπαριά μου και να αναμεταδώσω μια είδηση που είχα διαβάσει.

οδήγησα, ταξίδεψα, έπεσα, πλήρωσα, έμαθα, χαμογέλασα, έβρισα και μετά άρχισα να γράφω.
γι'αυτά τα λίγα που βίωσα, όχι αυτά που άκουσα.

Μπράβο σου, καλά έκανες, δικαίωμά σου, κι ό,τι άλλο θες.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αποκτάς το δικαίωμα να στερείς από κάποιον άλλο το να μοιράζεται την όποια άποψή του και "να την κρατάει για τον εαυτό του", όπως λες παρακάτω:

όποιος δεν έχει ιδέα για κάτι απλά έχει ακούσει κάτι κάπου κάποτε παρακαλώ να την κρατήσει για τον εαυτό του.
εάν μεταφέρει το συμπέρασμα που έβγαλε διαβάζοντας κάτι χωρίς να το έχει ζήσει τότε άστα να πάνε στο διάολο.

Ο καθένας είναι ελέυθερος να γράφει ό,τι θέλει (εντός των κανονισμών του φόρουμ).

Ούτε επιστημονική κοινότητα είμαστε για να θέλεις περγαμηνές για να μπεις, ούτε scientific journal.

Επίσης, δε θέλει και πολύ μυαλό να ξεχωρίσει κανείς ότι άλλο να μπει κάποιος και να ρημάξει τα τεχνικά λέγοντας ό,τι αρλούμπα του κατέβει, κι άλλο να λέει την άποψή του σε ένα θέμα σαν και αυτό.

Εσύ, έχεις κάθε δικαίωμα να τονε γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια και να πας παρακάτω, να αντικρούσεις αυτά που λέει με αντεπιχειρήματα, και βασικά να μη δώσεις και καμία σημασία.

Να του πεις όμως "Μη γράφεις, γιατί δεν ξέρεις", δεν το έχεις.

Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας.

Τόσο περίπλοκο είναι?

α και που'σαι, εγώ δεν ειρωνεύτηκα, οπότε το τελευταίο σχόλιο κερασμά σου.

Ούτε εγώ ειρωνεύτηκα.
Υπάρχουν ήδη κάποιες ενότητες (όπως προείπα πχ τα τεχνικά ή τα tips and tricks) που γίνεται ένας σχετικός έλεγχος στο τί γράφεται.

Ζεύκας
13/10/2015, 15:28
Ναι οκ... με μια τέτοια λίστα ανά χείρας, πας και αγοράζεις πλυντήριο - στεγνωτήριο, όχι μηχανάκι

άντε στην χειρότερη ένα βεστρώμ :p (τουλ έτσι έχω ακούσει!)

amyroukai
13/10/2015, 15:29
Δηλαδή αν δεν είναι πανάκριβο μπουρδέλο το μηχανάκι δεν σε καψωνει;
Τι διαβάζω...

Πάω να το πω στα παμφτηνα αξιόπιστα διασκεδαστικά πλυντήρια μου να γελάσουν και ξανάρχομαι.

Cpt. Haddock
13/10/2015, 15:30

Εδω κατι κουλους με ξηροκαμπανα τους αφηναμε να περνανε για να μην ακουμε το κραγκα-κραγκα :p:lol:

Ζεύκας
13/10/2015, 15:31
...

πιστεύω ότι ο καθένας ότι είχε να πει το είπε, οπότε από την πλευρά μου δεν έχει νόημα να ανταπαντήσω.

:beer:

Johny the Fox
εάν επιτρέπεται, ποιό ντουκάτι έχεις;

Αρκετοι γνωριζουν αυτα που εχω ,αλλα δεν ξερουν οτι ειμαι εγω που γραφω.Προτιμαω να μην ειμαι προκλητικος.Παντως απο τα δικα μου ,ενα κροταλιζει,αλλα αν κροταλισει γινεται της πτανας..:smokin:

byron

Ρε μαν...

Εδώ δεν ντρεπόσουν στο φανάρι με ....CBF-250, με Ducati θα κοκκίνιζες?

OMG + 1098 lol re :tooth:

el_hymador
άντε στην χειρότερη ένα βεστρώμ :p (τουλ έτσι έχω ακούσει!)

Γιατί πολύ νομίζεις ότι θα κάτσει; Ήταν να μη μπω ξανά στον ποδόγυρο...

BLiTzER
13/10/2015, 15:33
Ρε μαν...

Εδώ δεν ντρεπόσουν στο φανάρι με ....CBF-250, με Ducati θα κοκκίνιζες?

CBR ρε. Τι CBF; Για καμιά αδερφή με πέρασες;!

byron
13/10/2015, 15:33
άμα έχεις ακούσει στο φανάρι ντουκάτι να κροταζίζει, αυτό είναι βιωματική εμπειρία άρα κράξε ελεύθερα :lol:

Ta μόνα σωστά Ducati είναι οι @ρχιδοζαλίστρες. Τα υπόλοιπα είναι κολπάκια του μάρκετινγκ για τους αμερικλάνους.

spyrakos35
13/10/2015, 15:35
εσύ κάντην ότι θες, άμα σου αρέσει κράτα την εάν όχι γράφτη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

αλλά μην την μεταδίδεις, η τουλ λεγε "έτσι άκουσα".

έαν με ρωτήσει ένας φίλος μου "Ρε Ζεύκα πως σου φαίνεται το fjr, να το πάρω;", θα του πω "αγορίνα δν έχω ιδέα"
δεν θα του πω γαμάει και πάει πάντου επειδή είδα το Σπυράκο να αλωνίζει την Πίνδο το καλοκαίρι.

εάν με ρωτήσει κάποιος για το trail braking θα του πω "Δεν έχω ιδέα" παρόλο που έχω διαβάσει τόσα άρθρα και έχω δει τόσα βίντεο.

ε ναι, εννοείται

Ζεύκας
Αρκετοι γνωριζουν αυτα που εχω ,αλλα δεν ξερουν οτι ειμαι εγω που γραφω.Προτιμαω να μην ειμαι προκλητικος.Παντως απο τα δικα μου ,ενα κροταλιζει,αλλα αν κροταλισει γινεται της πτανας..:smokin:

φίλε μου μην ντρέπεσαι όλοι έχουμε λάθη στη ζωή μας.

πχ εγώ έχω χόντα. στην αρχή ντρεπόμουν αλλά οκ τώρα το λέω, το παραδέχομαι και το αποδέχομαι.

pipe_smoker
πιστεύω ότι ο καθένας ότι είχε να πει το είπε, οπότε από την πλευρά μου δεν έχει νόημα να ανταπαντήσω.

Όπως νομίζεις.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να ρίξεις άλλη μια ματιά.
Μπορεί κάτι από αυτά που έγραψα να το έχεις πάρει λάθος και να είναι τσάμπα οι παρεξήγες.

GFawkes
13/10/2015, 15:37
Mε αυτα που γραφετε ολοι σας

διωξατε τον Daltonα απο το φορουμ.....

και μου λειπει...πολυ....

Ζεύκας
13/10/2015, 15:38
CBR ρε. Τι CBF; Για καμιά αδερφή με πέρασες;!

ρε!!

pipe_smoker
13/10/2015, 15:39
Mε αυτα που γραφετε ολοι σας

διωξατε τον Daltonα απο το φορουμ.....

και μου λειπει...πολυ....

Φήμες λένε ότι ετοιμάζεται να πάρει Ντουκάτι:lipssealed:

Pan (dvs)
13/10/2015, 15:40

Ξηροκαμπανο?

alex14
13/10/2015, 15:41
Ξηροκαμπανο?

Ακαμπανο

Johny the Fox
13/10/2015, 15:41
φίλε μου μην ντρέπεσαι όλοι έχουμε λάθη στη ζωή μας.

πχ εγώ έχω χόντα. στην αρχή ντρεπόμουν αλλά οκ τώρα το λέω, το παραδέχομαι και το αποδέχομαι.

1199 s
1199 superleggera
D16
Multi 1200 pikespeaks

και δεν ντρεπομαι ..:nono:

BLiTzER
13/10/2015, 15:47
ρε!!

/hug

1199 s
1199 superleggera
D16
Multi 1200 pikespeaks

Καλά, αν είχα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες για πέταμα, θα αγόραζα κι εγώ 3-4 ντουκάτια, να κάθονται στη βιτρίνα, να τα θαυμάζει ο κόσμος, να κάνω και 500 χλμ ανά έτος να μη σκουριάζουν, να πηγαίνω σε καμιά συνάντηση ντουκατιάρηδων να τα επιδεικνύω κτλ. Όλα αυτά, δηλαδή, για τα οποία είναι φτιαγμένα αυτά τα μηχανάκια.

Για να κυκλοφορώ καθημερινά και να απολαμβάνω μοτοσυκλετισμό, θα είχα ένα ΚΤΜ. Ή δύο.

sniper
13/10/2015, 15:47
1199 s
1199 superleggera
D16
Multi 1200 pikespeaks

Αδερφή έχεις; Εσύ ανύπαντρος; :bawl:

Cpt. Haddock
13/10/2015, 15:51
1199 s
1199 superleggera
D16
Multi 1200 pike speaks

1 στο συνεργειο
1 σε εφεδρεια (αν χαλασει καποιο)
2 σε κυκλοφορια εκ περιτροπής

Μια χαρα διαχειριση στόλου :lol::beer:

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 15:51
Για να κυκλοφορώ καθημερινά και να απολαμβάνω μοτοσυκλετισμό, θα είχα ένα ΚΤΜ. Ή δύο.

Καθημερινα, εκτος Τεταρτης φυσικα... :p

Johny the Fox
13/10/2015, 15:52
/hug

Καλά, αν είχα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες για πέταμα, θα αγόραζα κι εγώ 3-4 ντουκάτια, να κάθονται στη βιτρίνα, να τα θαυμάζει ο κόσμος, να κάνω και 500 χλμ ανά έτος να μη σκουριάζουν, να πηγαίνω σε καμιά συνάντηση ντουκατιάρηδων να τα επιδεικνύω κτλ. Όλα αυτά, δηλαδή, για τα οποία είναι φτιαγμένα αυτά τα μηχανάκια.

αν γραψω τα χλμ που εχω γραψει στα κοντερ η αν ποσταρω την ''ειδικη μεταχειρηση που κανω στα τουμπανα οπως σε πιστακι χωματινο με DD16 ,αρκετα γιαπωνεζικα θα γινουν μπλε

342920

el_hymador
13/10/2015, 15:52
Με αφορμή ένα μηχανάκι, φωτογραφία του οποίου αναρτήθηκε στο νήμα...

Σύγκριση ουρών σε δυο πρόσφατα ανταγωνιστικά μηχανάκια

Αριστερά MV Agusta Turismo Veloce
Δεξιά Yamaha Τracer

342919

ε ναι ρ.π.μ.!!! Να τα δώσω (αν τα είχα) τα όσα €€€€€€€€ επιπλέον ζητάνε οι Ιταλιάνοι!!! Στα @@δια μου αν χαλάσει, αν σε 5 χρόνια πουλιέται στο 1/5 της αρχικής του τιμής, αν στα service φεύγω και έχω στα κωλομέρια τις στάμπες από τα χέρια των μηχανικών λόγω πιασίματος, αν, αν, αν, αν... στα @@δια μου ειλικρινά!!!!

υ.γ. και να φανταστεί κανείς ότι το Tracer δεν είναι καθόλου κακό, κάθε άλλο...

RaGe_Raptor
13/10/2015, 15:53
1199 s
1199 superleggera
D16
Multi 1200 pikespeaks

Με το D16 είχες έρθει β.Ελλάδα πριν κάποια χρόνια; Ένα έχω συναντήσει ο άμοιρος κι αυτό σε αντίθετη κατεύθυνση ... Εσύ ήσουν;

BLiTzER
13/10/2015, 15:54
Καθημερινα, εκτος Τεταρτης φυσικα... :p

Γι'αυτό θα έπαιρνα το 2ο.

Tycho Moon
13/10/2015, 15:54
/hug

Εγώ μάστορά μου, το Μ900 μια χαρά το κυκλοφορώ καθημερινά και απολαμβάνω μοτοσυκλετισμό και κροταλίζει και σε κάθε φανάρι όλοι καυλώνουν και φεύγουν γαμιώντας για να αποδείξουν ότι το μπουρδέλο τους (όχι πάντα βέβαια) είναι πιό γρήγορο από το 900 ή ότι οι ίδιοι είναι πιό γρήγοροι από μένα. Και μακάρι να μπορούσα να είχα ένα από τα 3 πρώτα μηχανάκια του τζονι δε φοξ. :beer:

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 15:56
1 στο συνεργειο
1 σε εφεδρεια (αν χαλασει καποιο)
2 σε κυκλοφορια εκ περιτροπής

Μια χαρα διαχειριση στόλου :lol::beer:

:nono:

Το 1119 για παπι, το superleggera για βολτες, το Desmosedicci για την πιστα και το Multi για ταξιδια..
Δεν εχει καβατζα.. :lol:

Johny the Fox
13/10/2015, 15:56
Οχι φιλε μου.Δεν εχει ανεβει ποτε Βορρα.!

alex14
13/10/2015, 15:57
..... οπως σε πιστακι χωματινο με DD16 ,αρκετα γιαπωνεζικα θα γινουν μπλε

342920

Πλακα κανεις ε ?

sniper

Από κλιπον είσαι ΟΚ; :lol:

RaGe_Raptor

Μα πόσα κυκλοφορούν Ελλάδα; Έχουν βγει καλά :lol:

el_hymador
Με αφορμή ένα μηχανάκι, φωτογραφία του οποίου αναρτήθηκε στο νήμα...

Σύγκριση ουρών σε δυο πρόσφατα ανταγωνιστικά μηχανάκια

Αριστερά MV Agusta Turismo Veloce
Δεξιά Yamaha Τracer

342919

ε ναι ρ.π.μ.!!! Να τα δώσω (αν τα είχα) τα όσα €€€€€€€€ επιπλέον ζητάνε οι Ιταλιάνοι!!! Στα @@δια μου αν χαλάσει, αν σε 5 χρόνια πουλιέται στο 1/5 της αρχικής του τιμής, αν στα service φεύγω και έχω στα κωλομέρια τις στάμπες από τα χέρια των μηχανικών λόγω πιασίματος, αν, αν, αν, αν... στα @@δια μου ειλικρινά!!!!

υ.γ. και να φανταστεί κανείς ότι το Tracer δεν είναι καθόλου κακό, κάθε άλλο...

α ναι... ξέχασα... fuck my life.... :a35:

342921

Johny the Fox
13/10/2015, 15:58
:nono:

Το 1119 για παπι, το superleggera για βολτες, το Desmosedicci για την πιστα και το Multi για ταξιδια..
Δεν εχει καβατζα.. :lol:

Καβατζα εχει το συνεργειο ενα KLE για τους πελατες.Ειναι το μονο που δεν χαλαει..:cry:

Ζεύκας
13/10/2015, 15:59
1199 s
1199 superleggera
D16
Multi 1200 pikespeaks

μήπως είσαι γκέυ; θες να τα φτιάξουμε;
θα μαγειρεύω και θα πλένω εγώ.

πάντως συγχαρητήρια που έχεις στη συλλογή superleggera k desmosedici.
ζηλεύω!

να τα χαίρεσαι :beer:

RaGe_Raptor
13/10/2015, 15:59
Η δημοφιλία του Τζοννυ του αλεπού έχει ανάβει κατακόρυφα....

Άνοιξε θέμα ΤΩΡΑ με φωτογραφίες απ'τις μουν@ρες σου αλλιώς ΜΠΑΝ στον π@υστη....!!!!! :smokin:

Cpt. Haddock
13/10/2015, 16:00

Ελα. χαλαρωσε. :a9:

Τουλαχιστον το βεστρωμ σε αποζημιωνει με τον γαμάτο ήχο του... :p

BLiTzER
13/10/2015, 16:00

Δεν έχεις τρέιλερ;!

Εντάξει, χαλαρώστε, πάντως. Απλά σας πειράζουμε :P

Ζεύκας
13/10/2015, 16:01

342921

έλα ρε συ δεν πειράζει! είναι φθηνό και γιαπωνέζικο

Johny the Fox
13/10/2015, 16:02
μήπως είσαι γκέυ; θες να τα φτιάξουμε;
θα μαγειρεύω και θα πλένω εγώ.

πάντως συγχαρητήρια που έχεις στη συλλογή superleggera k desmosedici.
ζηλεύω!

να τα χαίρεσαι :beer:

342923

ευχαριστω ..:beer:

Cpt. Haddock
13/10/2015, 16:03
Τρέμω στι σκέψη του τι θα ειχε γινει στο θρεντ αν ο Αλεπογιαννος ήταν γυναικα :uplate:

RaGe_Raptor
13/10/2015, 16:03
342923

Να τα χαίρεσαι..!!!! Είσαι το είδωλό μου... My idol ντε... Κι εγώ το ίδιο θα'κανα αν είχα το χαρτί

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 16:04
342923

To μεσαιο ζηλευει και παει να το παιξει πορτοκαλι CBR Repsol.. :lol:

Nα τα χαιρεσαι Johny! :beer:

sniper
13/10/2015, 16:04
342923

Που είναι ο ντεβιλς τώρα, να σου πει για τα δελα που έχεις :bawl:

(τώρα να πω ότι το D16 είναι ότι πιο άσχημο (μετά τα TDM) έχω δει στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό).

Καλοτάξιδα/στριφτα. :beer:

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 16:05
Τρέμω στι σκέψη του τι θα ειχε γινει στο θρεντ αν ο Αλεπογιαννος ήταν γυναικα :uplate:

100 εκατομυρια δισκοι..
Θα επεφτε ο σερβερ απλα!

RaGe_Raptor
13/10/2015, 16:06
Σπυράκο τι θεματάρα άνοιξες ρε..!!! Τι λαυράκι έβγαλες.... :lol:

KotsosDR
13/10/2015, 16:08

Μπααα , για αυτοκίνητο πάει ... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7028086/

sniper
342923

342921

Χυμαδόρη; Είσαι καλά; :lol:

7Tolis
Να τα χαίρεσαι Τζόνυ.Ειδικά ο συναγερμός είναι όλα τα λεφτά.

el_hymador
13/10/2015, 16:09
Ρε άνθρωπε, σιγά - σιγά και με τρόπο τα γράφουν αυτά... χάλια το έκανα το laptop...

342926

Johny the Fox
13/10/2015, 16:10
και εδω μετατροπη του 1199 σε track bike

342924
342925

BLiTzER
13/10/2015, 16:10
Ειδικά ο συναγερμός είναι όλα τα λεφτά.

Πιθανότατα στο κάστρο που μένει, ο σκύλος είναι απλά διακοσμητικός.

7Tolis
13/10/2015, 16:11

Καλά κάνει ο άνθρωπος,καλά κάνει.Γουστάρει τα χώνει και τα χαίρεται.Καλά κάνει.

pipe_smoker
13/10/2015, 16:12
Να τα χαίρεσαι τα μοτά σου:beer:

Το μούλτι στο πηγάδι κατούρησε και δεν το βγάζεις φωτογραφίες, ή το βάζεις έξω δεξιά και σου φέυγει (https://www.youtube.com/watch?v=Fn86sr3YoqI&t=4m16s)?:lol:

buckley
13/10/2015, 16:13
Ρε άνθρωπε, σιγά - σιγά και με τρόπο τα γράφουν αυτά... χάλια το έκανα το laptop...

342926

Τι είναι αυτά ρε σάλια ? Τι όχι σάλια ... Ρε τι ζόρι τραβάνε μερικοί μερικοί...

Johny the Fox
13/10/2015, 16:14

Το μούλτι στο πηγάδι κατούρησε και δεν το βγάζεις φωτογραφίες, ή το βάζεις έξω δεξιά και σου φέυγει (https://www.youtube.com/watch?v=Fn86sr3YoqI&t=4m16s)?:lol:
κατσε να ψαξω να βρω !!

BLiTzER
Καλά κάνει ο άνθρωπος,καλά κάνει.Γουστάρει τα χώνει και τα χαίρεται.Καλά κάνει.

Όχι, βέβαια. Να με ρωτήσει πρώτα!

Όμορφο είναι εκείνο με τα αλλαγμένα πλαστικά.

el_hymador
342923

Φίλε, σου έχει πέσει από ύπνο ο σκύλος στατικά; Αν ναι, ράγισε αυτί; Γιατί έχω ακούσει ότι δεν έχουν καλή πχιότητα...

Να είσαι καλά και να χαίρεσαι! Και τα μηχανάκια και τον σκύλαρο!!! :beer:

pipe_smoker
13/10/2015, 16:16
Φίλε, σου έχει πέσει από ύπνο ο σκύλος στατικά; Αν ναι, ράγισε αυτί; Γιατί έχω ακούσει ότι δεν έχουν καλή πχιότητα...

:moutza:
:lol::lol::lol:

nickald
13/10/2015, 16:19

Στο Μουλτι στηριζει την καμερα.....

Johny the Fox
13/10/2015, 16:22
342927342928342929

sapila racing
13/10/2015, 16:22

Τούμπανο!
Να τα χαιρεσαι τα εργαλεία σου. :beer:

Johny the Fox
13/10/2015, 16:26
Ευχαριστω παιδες.

...........Και τζαπαν επαιξε αλλα το εσπασα !! :lol:

byron
13/10/2015, 16:27
342923

Τα είχαμε πει, δλδ τι είχαμε πει, ψιλοπαίξιμο τσουτσούνας είχε πέσει...:tooth: Με το SL ήσουν στην αρχή της Συγγρού, εγώ δεν θυμάμαι, μάλλον με F-16 :tooth:

Sapadak
13/10/2015, 16:27
:uplate:

KotsosDR
13/10/2015, 16:28
342927342928342929

342930

Jason εσυ ... ??

Johny the Fox
13/10/2015, 16:30
Τα είχαμε πει, δλδ τι είχαμε πει, ψιλοπαίξιμο τσουτσούνας είχε πέσει...:tooth: Με το SL ήσουν στην αρχή της Συγγρού, εγώ δεν θυμάμαι, μάλλον με F-16 :tooth:

με το sl ςχω γραψει καμμια 20000 ρια μεσα-εξω στην Αθηνα.Παπι.Μονο βενζινη

Johny the Fox
13/10/2015, 16:31
342930

Jason εσυ ... ??
Ο Γιωργος ειμαι

spyrakos35
13/10/2015, 16:36
Μετα λεμε οτι οι γκομενες ειναι πουτανες και κυνηγανε τα φραγκα.....

Σε δυο λεπτα το μοτοτζιαρ γεμισε τραβελια....

Οξω φουστηδες

:lol:

p@nos
13/10/2015, 16:36

επειδη εσυ μενεις ακομα με τη μανα σου, δε μπορουν οι αλλοι να μενουν σε καστρα δηλαδη? :lol::lol::lol:

byron
13/10/2015, 16:39
με το sl ςχω γραψει καμμια 20000 ρια μεσα-εξω στην Αθηνα.Παπι.Μονο βενζινη

Νταξ, μ@ύναρος...
Είχα πάει λίγους μήνες πριν Bologna και η επίσκεψη ήταν στην γραμμή παραγωγής οπου είχαν 2 SL γυμνά. Τα fairing τα είχαν τυλιγμένα και δεν τα τοποθετούσαν πάνω, σε αντίθεση με τα άλλα. Bike Porn XXXX

E, όταν σε είδα στην Συγγρού έφαγα σκάλωμα με το SL. Να την χαίρεσαι :beer:

el_hymador
13/10/2015, 16:40
Μετα λεμε οτι οι γκομενες ειναι πουτανες και κυνηγανε τα φραγκα.....

Σε δυο λεπτα το μοτοτζιαρ γεμισε τραβελια....

Οξω φουστηδες

:lol:

Ο άνθρωπος βάση μερικών - μερικών εδώ μέσα, είναι μέγα μαστροπός, ιδιοκτήτης αλυσίδας οίκων ανοχής...

BLiTzER
13/10/2015, 16:40
επειδη εσυ μενεις ακομα με τη μανα σου, δε μπορουν οι αλλοι να μενουν σε καστρα δηλαδη? :lol::lol::lol:

Εντάξει δε μένω και με τη δική σου μάνα.

el_hymador
13/10/2015, 16:44
Ok, νομίζω ότι το λήξαμε το θέμα, ωραία ήταν πάνε για άλλα τώρα:

Είναι τα BMW *δέλα;

Ναι.

...έληξε και αυτό. Εις το επανιδείν.

p@nos
13/10/2015, 16:45
Εντάξει δε μένω και με τη δική σου μάνα.

καλα θα σουνα να μενες με τη μανα μου, θα λεγες οτι εχεις και γκομενα :lol:

Johny the Fox
13/10/2015, 16:45
και η μικρη μου αδερφη ,για οποιον ενδιαφερεται..:dizzy:

342931

el_hymador
13/10/2015, 16:46
και η μικρη μου αδερφη ,για οποιον ενδιαφερεται..:dizzy:

342931

Είναι δικό της το μηχανάκι; Όχι ε;

ε τότε εσένα θέλουμε παλισάτυρε!!! :bawl:

ΝIKOLTSOS
13/10/2015, 16:49
αν γραψω τα χλμ που εχω γραψει στα κοντερ η αν ποσταρω την ''ειδικη μεταχειρηση που κανω στα τουμπανα οπως σε πιστακι χωματινο με DD16 ,αρκετα γιαπωνεζικα θα γινουν μπλε

342920

342923

342924
342925

:lol::lol::bawl::bawl::rotflmao::rotflmao::rotflmao::cry::cry::cry:
Μας δουλεύεις ρε??????
Τι συλλογή είναι αυτή????? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ!!!!
(αν και μεταξύ μας φίλε δεν κάνουμε τέτοια ποστ χωρίς προειδοποίηση)
Μας γάμησες!!!!!
Με υγεία και εσύ και αυτά!!!!!

Άνοιξε θέμα ΤΩΡΑ με φωτογραφίες απ'τις μουν@ρες σου αλλιώς ΜΠΑΝ στον π@υστη....!!!!! :smokin:

+1000 και κανένα σχόλιο για τα μηχανάκια.... και σύγκριση μεταξύ τους!!!

υ.γ αυτό το πιστάκι με χώμα αποκλείται να είναι ελλάδα, που είναι?

Johny the Fox
13/10/2015, 16:55
:lol::lol::bawl::bawl::rotflmao::rotflmao::rotflmao::cry::cry::cry:
Μας δουλεύεις ρε??????
Τι συλλογή είναι αυτή????? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ!!!!
(αν και μεταξύ μας φίλε δεν κάνουμε τέτοια ποστ χωρίς προειδοποίηση)
Μας γάμησες!!!!!
Με υγεία και εσύ και αυτά!!!!!

+1000 και κανένα σχόλιο για τα μηχανάκια.... και σύγκριση μεταξύ τους!!!

υ.γ αυτό το πιστάκι με χώμα αποκλείται να είναι ελλάδα, που είναι?

1000 ευχαριστω.Στην Ναυπακτο κοντα ειναι η πιστα

dimmie_72
13/10/2015, 16:55
342929

μέχρι και το "ταπεινό" multi είναι στην έκδοση Pikes Peak. :cry:

Johny the Fox
13/10/2015, 17:00
https://youtu.be/RYNqSwD-oVI

https://www.youtube.com/watch?v=0wvQ__pDXog

:wave2::wave2:

dimmie_72
13/10/2015, 17:02
όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω johnny the fox :lol:

342933

Bob_o_mastoras
13/10/2015, 17:03
μέχρι και το "ταπεινό" multi είναι στην έκδοση Pikes Peak. :cry:

Στο Pikes Peak σαρωνει ενα ZRX 1200 παντως.. :p

Δειτε αυτο και τα 3 επομενα επεισοδια (θα σας τα βγαλει λινκ)... Κ@υλαααααααααααα!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=yTk1g8ZXQVs

bulmont
13/10/2015, 17:27
Αυτό είναι σαν το "Άμα δε σου τονε φορέσουνε, ποτέ δε θα μάθεις αν είσαι όντως άντρας?"..

Αμφιβάλλεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Takata Dome
13/10/2015, 18:09
Johnny το H2R το παρέλαβες τελικά; :beer: