PDA

View Full Version : πιότητα φτουκατι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

LOUKILOUK
26/04/2017, 00:42
[QUOTE=teogtp;2870429].....και θα πατήσει τα λάδια.

...σιγά μη γυρίσει... είναι το σωστό αγόρι...
Εγώ πάντως βε2 κόκκινο καβαλάω και πολλοί μου λένε "ωραία τα ντουκάτι...",
"Ναι, να είχαμε και εμείς ένα καλά που θα ήταν...", απαντάω... και με κοιτάνε σαν τα μοσχάρια...
Τι το ψάχνουμε τώρα...είναι μαγεία να σε παίρνει οικονομικά να καβαλήσεις ότι τραβάει η ψυχή σου και να γράφεις στα...παπάκια σου την γνώμη των "ειδικών" και των "κατόχων" .
Άσε φίλε, θα το "δω το έργο " και θα αποφασίσω...θα φτιάξω δική μου γνώμη με δική μου εμπειρία... χλιδή...
Φυσικά τα φράγκα από μόνα τους δεν φτάνουν...άλλα αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα...

amyroukai
26/04/2017, 08:07
Φυσικά τα φράγκα από μόνα τους δεν φτάνουν...άλλα αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα...

επειδή ο κόσμος δεν πάει ποτέ στο δεύτερο βήμα (κατά κανόνα) τα φράγκα είναι αρκετά.

πρόσφατα πήρε γνωστός μου GS φουλ κομπλε, μεταχειρισμένο από γνωστό έμπορο. Τώρα πήρε και σκούτερ για να μην φθείρει το "καλό". H παγίδα της ακριβής μοτοσικλέτας... :lol:

και ο εν λόγω λεφτά έχει, δεν το κάνει για οικονομία. νομίζω είναι το μίζερο τριπάκι που σε βάζει το ακριβό, γιατί τα προηγούμενα μηχανάκια του τα έδωσε με υψηλά τριψήφια νούμερα. τι να πω, άβυσσος...

teogtp
26/04/2017, 08:10
Θα συμφωνήσω.
Οι περισσότεροι θέλουν το "Ducati "τους για να νιωσουν
ολοκληρωμενοι, άλλοι απλά καβαλανε και χαμογελούν μέσα από την κάσκα τους.
Το τελευταίο αφιερωμένο στους παππούδες του φόρουμ.
:D

Bob_o_mastoras
26/04/2017, 13:31
Θα συμφωνήσω.
Οι περισσότεροι θέλουν το "Ducati "τους για να νιωσουν
ολοκληρωμενοι, άλλοι απλά καβαλανε και χαμογελούν μέσα από την κάσκα τους.
Το τελευταίο αφιερωμένο στους παππούδες του φόρουμ.

Ακριβως! Οπως και ο τυπας στο video εχει το Panigale για τα παντα (commuting, ταξιδια, κλπ). 17.000 μιλια σε ενα 6μηνο!! Το φιλοσοφησε σωστα, τα εξηγει στην αρχη του 2ου λινκ που εβαλα. Ξερει τι πηρε και γιατι και δεν το μετανιωσε επ' ουδενι. Αλλοι τα εχουν στα γκαραζ για επιπλα..
Με τα ιδια λεφτα, οπως και λεει και ο ιδιος, μπορουσε να παρει corola καινουργιο.. Ε, μαντεψτε τι ειναι καλυτερο.. :lol:

amyroukai
26/04/2017, 14:05
μπορουσε να παρει corola καινουργιο.. Ε, μαντεψτε τι ειναι καλυτερο.. :lol:

το civic, γιατί είσαι και χοντάκιας;

Bob_o_mastoras
26/04/2017, 15:05
το civic, γιατί είσαι και χοντάκιας;

Aπο το corola σιγουρα καλυτερο, απο το Panigale.. χμμμ...

taxydromos
27/04/2017, 09:27
δε ξέρω ρε παιδιά....όσοι πήγαν στην έκθεση μοτο θα είδαν..
ανέβηκα στο ντουκάτι εντούρο και ένοιωσα σαν τον σποκ(L.Nimoy) στο πρώτο star trek....πολύ φτηνό πλαστικό πάνω του.....καβάλησα και το ktm 1290 sar και νόμισα ότι ανέβηκα στο USS Enterprise του 2016!! άριστη ποιότητα υλικών και 7.000€ φθηνώτερο...! τι να πεις..... ;)