PDA

View Full Version : πιότητα φτουκατι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

sniper
14/10/2015, 22:10
Μπα...
TPS Yamaha
Πλαίσια -//- και Suzuki
Aλυσίδες ΧΤ
Κύλινδρα βιετνάμ Kawasaki
Μοτέρ Βαγδάτη Yamaha

Βαριέμαι να γράφω...

Κawa GTR 1400 που έκανε πουτ@ν@ τα κουζινέτα και επίσης του έφευγαν οι βαλίτσες
Τεντωτήρες καδένας στα FZ
Κιβώτια Υamaha (μια κατηγορία μόνα τους)
Σβησίματα εν κινήσει στα MT07
Διακόπτες V-Strom (και όμως ψάξτε το, εγώ το πήρα με ήδη αλλαγμένο από τον προνοητικό ex ιδιοκτήτη:a36: )
Suzuki Bandit 400 με κεφαλές V... (άλλη μια ξεχωριστή κατηγορία)
Κύλινδρα WR200
Κεφαλές RVFC Honda στο ρόλο λαδιέρας (Hall of Fame...)

...μερικά που επίσης θυμήθηκα από τα αξιόπιστα γιαπωνέζικα..

Bλάσφημοι...!!!!!!

byron
14/10/2015, 22:18
Bλάσφημοι...!!!!!!

Ναι ρε βλάσφημοι...
6 σελίδες για το fazer http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140074
Που αν τα "θεματακια" σε πλαίσιο, πηνια, βολάν των Yamaha αφορούσαν ιταλικά...θα έσκαγε ο server στα φόρα του πλανήτη.

devil's animal
14/10/2015, 22:22
Ρε αγορίνα, και σπασμένο να είναι...θα το κόψω στο eBay και φράγκα θα βγάλω.
Τις brembo θα τις τσιμπήσει κανένα gixxer, τις ζάντες κανένα busa που μπαίνουν κουτί, τα ohlins όπου να'ναι, και από το μοτέρ, κάτι θα έχει μείνει...

Κάποια στιγμή θα δικαιωθείς, που θα πάει...θα σπάσουν τα παρτάλια και θα λες "το λεγα εγώ". Κοντός ψαλμός...9 χρόνια το χω. Πόσο θα αντέξει το χρεπι;

να, αυτα δεν μ'αρεσουν...που δεν δεχονται την πλακα και ειναι παρεξηγησιαρηδες...:rolleyes::lol:

ξερουν και που πανε τα περιφερειακα...σε ποια ιαπωνικα μπαινουν κουτι...τωρα αυτο να το θεωρησω εγω τυχαιο??:a13:

el_hymador
14/10/2015, 22:22
Bλάσφημοι...!!!!!!

Θα πέσει clipon να μας σπάσει!!!

METANOHCON

sv1000s
14/10/2015, 22:23
βαλε και το tracer μεσα που κουναει σαν π@@@@@! και δεν τρεχει και τιποτα μωρε μια χαρα ειναι λεει η εταιρια.:bawl:τρενο

αν εβγαζε εταιρια απο ευρωπη τετοια πατατα θα ειχε γινει πολεμος!

lykourgi
14/10/2015, 22:23
Ναι ρε βλάσφημοι...
Που αν τα "θεματακια" σε πλαίσιο, πηνια, βολάν των Yamaha αφορούσαν ιταλικά...θα έσκαγε ο server στα φόρα του πλανήτη.
Εντάξει μωρε, σιγά τις ζημιές.
Δεν είναι και σπασμένο ........................................................κλιπόν. :p

Shaolin Monk
14/10/2015, 22:24
Ναι ρε βλάσφημοι...

Οι Ιταλοι ειστε σαν σεχτα. Τα λετε μεταξυ σας και να μην βγει τιποτε παραεξω!!!! Ευτυχως που εχουμε τιποτα Απριλιανους δοσίλογους με RSV και "ριχνουν" καμια πληροφορια για τα Φτουκατια.... :lol:

Bob_o_mastoras
14/10/2015, 22:26
...
Κεφαλές RVFC Honda στο ρόλο λαδιέρας (Hall of Fame...)

Τα μοτερ αυτα καιγαν ελαχιστο λαδακι και ηταν φυσιολογικο και προβλεπομενο να γινεται. Καποια δεν καιγαν και καθολου. Αναλογα την χρηση.
Αν υπαρχει μια κατηγορια υπερανω κριτικης για την αξιοπιστια της ειναι τα RFVC...

Mην τα ισοπεδωνουμε ολα..

bulmont
14/10/2015, 22:28
βαγγέλα για πάρτη σου ρε.....

....'φχαριστώ ρε Σπύρο..............................

343028

el_hymador
14/10/2015, 22:29
Τα μοτερ αυτα καιγαν ελαχιστο λαδακι και ηταν φυσιολογικο και προβλεπομενο να γινεται. Καποια δεν καιγαν και καθολου. Αναλογα την χρηση.
Αν υπαρχει μια κατηγορια υπερανω κριτικης για την αξιοπιστια της ειναι τα RFVC...

Mην τα ισοπεδωνουμε ολα..

Δεν αναφέρθηκα στο τσίμπημα λαδιών αλλά στο ότι δάκρυζαν ωσάν τη Μάρθα Βούρτση σε κατάθλιψη

devil's animal
14/10/2015, 22:30
Οι Ιταλοι ειστε σαν σεχτα. Τα λετε μεταξυ σας και να μην βγει τιποτε παραεξω!!!! Ευτυχως που εχουμε τιποτα Απριλιανους δοσίλογους με RSV και "ριχνουν" καμια πληροφορια για τα Φτουκατια.... :lol:

αχαχαχαχαχαχ...:lol::bawl::lol:

:a013:

Bob_o_mastoras
14/10/2015, 22:40
Δεν αναφέρθηκα στο τσίμπημα λαδιών αλλά στο ότι δάκρυζαν ωσάν τη Μάρθα Βούρτση σε κατάθλιψη

Δακρυζαν απο τη συγκινηση που ηταν Honda! :p

Ελειπες σερβις, λαθος λαδια, μονιμη χρηση πολης, λαθη μηχανικων, ιμιτασιον φλαντες απο χαρτι υγειας, μονιμο σκισιμο.. κλπ κλπ
Δεν μπορουσε δηλαδη η Χοντα 3 δεκαετιες να πλαναρει δυο σιδερα σωστα;;; Δεν νομιζω....

Παντως δες που κυμαινονται οι τιμες μεταχειρισμενων rfvc.. Δεν χρειαζεται κατι αλλο.. ;)

devil's animal
14/10/2015, 22:45
λοιπον καντε το εξης απλο...
πατηστε στο google εικονες τις εξης φρασεις:
"yamaha on fire", "kawasaki on fire", "honda on fire", "suzuki on fire"...

δειτε ποσα αποτελεσματα εικονων σας βγαζει...

μετα καντε το ιδιο και για "ducati on fire"...
:bawl::bawl:

επαναλαβετε στο youtube...

μετα αναλογιστειτε το πληθος των μηχανων που εχουν πουλησει ολες οι ιαπωνικες εταιρειες και το πληθος των ducati στον κοσμο...σαφως λιγοτερες ετσι...

343029

Johny the Fox
14/10/2015, 22:58
https://www.facebook.com/SpeedSociety/videos/1249577445059555/ :bawl:

Bob_o_mastoras
14/10/2015, 23:02

Tυγχαιο οτι ηταν στην Ιταλια;;;
Αμα βαλει το χερι του ο Ιταλος φιλε, δεν το σωνει τιποτα... :p

el_hymador
14/10/2015, 23:02
Δακρυζαν απο τη συγκινηση που ηταν Honda! :p

Ελειπες σερβις, λαθος λαδια, μονιμη χρηση πολης, λαθη μηχανικων, ιμιτασιον φλαντες απο χαρτι υγειας, μονιμο σκισιμο.. κλπ κλπ
Δεν μπορουσε δηλαδη η Χοντα 3 δεκαετιες να πλαναρει δυο σιδερα σωστα;;; Δεν νομιζω....

Παντως δες που κυμαινονται οι τιμες μεταχειρισμενων rfvc.. Δεν χρειαζεται κατι αλλο.. ;)

είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα;:D

Shaolin Monk
14/10/2015, 23:04

Ειπανε να αναψουν ενα μαγκαλι για το κρυο, αμεσως να το κοροιδεψεις ρε.... :bawl::cry:

Bob_o_mastoras
14/10/2015, 23:10
είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα;:D

Ετσι νομιζω.. :D

el_hymador
14/10/2015, 23:11
Aναζήτηση στο Google:

Honda μπουρδέλα*: Περίπου 20.100 αποτελέσματα
Yamaha μπουρδέλα: Περίπου 17.300 αποτελέσματα
Suzuki μπουρδέλα*: Περίπου 11.000 αποτελέσματα
Kawasaki μπουρδέλα: Περίπου 5.640 αποτελέσματα
Ducati μπουρδέλα: Περίπου 4.090 αποτελέσματα

*Honda & Suzuki βγάζουν και αυτοκίνητα, οπότε θα βρίζει ένα ποσοστό και για αυτά

Johny the Fox
14/10/2015, 23:12
343032343033343034....

Σουσι στα καρβουνααααα !!!

el_hymador
14/10/2015, 23:13
Ετσι νομιζω.. :D

Για τις ακτινικές κεφαλές λέω εγώ...

Ζεύκας
14/10/2015, 23:28
Ρε αγορίνα, και σπασμένο να είναι...θα το κόψω στο eBay και φράγκα θα βγάλω.
Τις brembo θα τις τσιμπήσει κανένα gixxer, τις ζάντες κανένα busa που μπαίνουν κουτί, τα ohlins όπου να'ναι, και από το μοτέρ, κάτι θα έχει μείνει...

Κάποια στιγμή θα δικαιωθείς, που θα πάει...θα σπάσουν τα παρτάλια και θα λες "το λεγα εγώ". Κοντός ψαλμός...9 χρόνια το χω. Πόσο θα αντέξει το χρεπι;

+1

ξέρω προσωπικά 2 παλικάρια ,o ένας με cbr1000rr 08 και ο άλλος με gsxr1000 k7, που φοράνε μπροστινά brembo & ohlins από aprilia factory.

Bob_o_mastoras
14/10/2015, 23:39
Για τις ακτινικές κεφαλές λέω εγώ...

Και 'γω! Radial Four Valve Chamber.

Δεν εχω δει περισσοτερες δακρυσμενες απο οτι σε ΧΤ πχ..
Αλλα και ολες να δακρυζαν ή και να κλαιγαν με λυγμους το μοτερ δουλευε, δουλευει και θα δουλευει στον αιωνα τον απαντα (αμην).
Απλα ΔΕΝ χαλαει! Με τιποτα!

devil's animal
14/10/2015, 23:43
+1

ξέρω προσωπικά 2 παλικάρια ,o ένας με cbr1000rr 08 και ο άλλος με gsxr1000 k7, που φοράνε μπροστινά brembo & ohlins από aprilia factory.

το να αγοραζετε ιταλικα μηχανακια και να ξερετε ποιο περιφερειακο παει σε ιαπωνικο σε περιπτωση σπασιματος, μονο σε μενα κανει καπως?:ninja:

μου θυμιζει λιγο το εργο "το νησι" που δημιουργουσαν κλωνους και τους εκαναν δοτες οργανων στους πλουσιους "ιδιοκτητες" τους που ειχαν προβλημα...ενα νεφρο ο ενας...ενα συκωτι ο αλλος...μια καρδια...και παει λεγοντας...:yuck:

αμα γουσταρετε να βλεπετε τα μηχανακια σας, σαν δοτες περιφερειακων, πασο...:a3:

Ζεύκας
14/10/2015, 23:47
το να αγοραζετε ιταλικα μηχανακια και να ξερετε ποιο περιφερειακο παει σε ιαπωνικο σε περιπτωση σπασιματος, μονο σε μενα κανει καπως?:ninja:

μου θυμιζει λιγο το εργο "το νησι" που δημιουργουσαν κλωνους και τους εκαναν δοτες οργανων στους πλουσιους "ιδιοκτητες" τους που ειχαν προβλημα...ενα νεφρο ο ενας...ενα συκωτι ο αλλος...μια καρδια...και παει λεγοντας...:yuck:

αμα γουσταρετε να βλεπετε τα μηχανακια σας, σαν δοτες περιφερειακων, πασο...:a3:

εγώ δεν ξέρω που πάει τι.

οι κάτοχοι ιαπωνικών είναι δυσαρεστημένοι και ψάχνονται να φτάσουν τα περιφερειακά των ιταλών.

σόρρυ πονάει, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Johny the Fox
14/10/2015, 23:48
Παιδες πιασαμε 50 σελιδες σαχλαμαρα.Το καθε μπουρδελο στο ρολο του να μας κανει να γουσταρουμε.

Τις καρδιες μας δεν χαλαμε
αν ντουκατι καβαλαμε

http://www.dailymotion.com/video/xxzhv5_panigale-megara-dok_auto :wave2:

devil's animal
14/10/2015, 23:49
εγώ δεν ξέρω που πάει τι.

οι κάτοχοι ιαπωνικών είναι δυσαρεστημένοι και ψάχνονται να φτάσουν τα περιφερειακά των ιταλών.

σόρρυ πονάει, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

ναι και τα παιρνουν απο μια χαρα μηχανακια, ναι? ή τα κανουν παραγγελια απο την aprilia?

γιατι ποιο λογο να εχει ο κατοχος aprilia να δωσει την υπεργαματη τρομπα φρενου του? ή τα υπερτουμπανα μπροστινα του?
ή το εχει σωβρακιασει και δεν συμφερει να το φτιαξει...ή.....:bawl:

Ζεύκας
14/10/2015, 23:58
ναι και τα παιρνουν απο μια χαρα μηχανακια, ναι? ή τα κανουν παραγγελια απο την aprilia?

γιατι ποιο λογο να εχει ο κατοχος aprilia να δωσει την υπεργαματη τρομπα φρενου του? ή τα υπερτουμπανα μπροστινα του?
ή το εχει σωβρακιασει και δεν συμφερει να το φτιαξει...ή.....:bawl:

αν και κακώς απαντώ γτ τα ποστ σου δυστυχώς είναι μέσα στη κακία και τη χολή θα σου πω:

1) πολλά μαγαζιά του εξωτερικού έχουν στοκ
2) πολλοί κάτοχοι -συνήθουν πλούσιοι- κατεβάζουν τα μηχανάκια σε αγώνες οπότε βάζουν αγωνιστικά parts
3) πολλοί κάτοχοι ιταλικών είναι ψωνάρες που την έχουν δει παγκόσμιοι κ για τρακντευ βάζουν αγωνιστικά parts
4) πολλοί τα κάνουν κώλο κ τα σπάνε. αλλά δύσκολο να κάνεις σώβρακο το μηχανάκι από τράκο και να σωθούν τα καλάμια.

amyroukai
15/10/2015, 00:48
343034....

Σουσι στα καρβουνααααα !!!

Σούσι; Μάρλμπορο, αλίτσε, όλινς βλέπω μπροστά στο κλασσικό κατρουλί χρώμα, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ξαδερφάκι αυτών που έχεις στο γκαράζ;

Κοίτα καιρό που ανοίξατε το νήμα ρε μαλά... και έχω λερωμένο το γκαράζ μου, τι να πω... :bawl:

spyrakos35
15/10/2015, 03:41
Σούσι; Μάρλμπορο, αλίτσε, όλινς βλέπω μπροστά στο κλασσικό κατρουλί χρώμα, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ξαδερφάκι αυτών που έχεις στο γκαράζ;

Αυτό σε πείραξε?

εδώ ο τζώνης έχει ανεβάσει 10 φωτό από τα ντουκάτια του και οι 9 είναι πάνω στον πάγκο ή λυμένα.....

:lol:

ΝIKOLTSOS
15/10/2015, 04:19
Devil's λύσσαξες....:lol:
Δεν θα το αγόραζες...???
Θα το αγόραζες!!!! γιατί ξέρεις ότι είναι ΤΟ μηχανάκι και όλα τα υπόλοιπα είναι ντενεκέδες μπροστά του...

343041

Υ.Γ μην αρχίζεις θα αγόραζα ιάπωνα και θα το έφτιαχνα....
γιατί δεν θα σε πιστέψω (πρόβλημά μου θα μου πεις)....
αλλά ακόμα και αυτό να έκανες σαν το aprilia rsv4 aprc θα προσπαθούσες να το κάνεις οπότε....

Τώρα για τα ντουκάτι αν πάνε,που πάνε και πως.... ας μιλήσει ο johnny που τα έχει και μάλιστα τα καλύτερα....
Όλοι οι άλλοι ας κάνουμε τουμπεκί γιατί μηχανάκια αυτού του επιπέδου ούτε στον ύπνο μας...
Εκτός και αν κάποιος χοντάκιας έχει αυτό...

343042

ή από Kawasaki (άλλη κατηγορία αλλά πάλι exotic) αυτό...

343043

Άντε γιατί η συζήτηση άρχισε να μοιάζει cosmopolitan.....
Έχω άποψη για το πως είναι να κοιμάσαι με μοντέλα επειδή διαβάζω τα άρθρα του χ και του ψ...
Άσχετα που εγώ κοιμάμαι με σχεδόν ότι κάτσει επειδή τόσο με παίρνει...

Οι περισσότεροι σε τέτοια μηχανάκια ούτε θα κάτσουμε!!
Άρα δεν μπορούμε να έχουμε σοβαρή άποψη ούτε για την σέλα τους.

Ειρήνη και καλές Σούζες (ή προσπάθειες) σε όλους!!!!
:beer:

irinia
15/10/2015, 07:24
EMENA ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

Να αγοράσω ένα Ευρωπαικό με Ιαπωνικές αναρτήσεις και φρένα,κανένα Ντουκάτι,κανένα Τραιομφ....:lol:
Απορώ γιατί δεν λέτε να καταλάβετε κάποιοι ότι όλα είναι θέμα τιμής και παραμυθιάσματος.
Μία διαφορά υπάρχει μόνο. ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ..!!!

GFawkes
15/10/2015, 07:37
Φτασαμε στην σελιδα 49....

για ενα σπασμενο απο πτωση κλιπ-ον.

και αν μας πουν χασομερηδες, τσαντιζομαστε...

βουρ για τις 100 αδερφια....

Cpt. Haddock
15/10/2015, 08:20
Φαγωθηκατε ρε μαλακες με το τι παθαίνουν τα μηχανακια απο στατικη (ή σχεδον) πτώση :a16:

Αντε να σας πω και τι παθαινουν και τα τριουμφ 15ετιας, αμα εισαι :a31: και δε βλεπεις οτι εκει που πας να σταματησεις στην ακρη, στο ρειθρο ειναι γεματο φθινοπωρινα φυλλα, απ' αυτα που τραγουδάει κι ο Υβ Μοντάν...

Και βρισκεσαι ξαφνικα εσυ ορθιος σα μαλακας, χωρις μηχανακι απο κατω (ή μαλλον αρκετα πιο κατω και ξαπλα). Το οποιο μηχανακι ουτε καταλαβα πως εφυγε, σα να το ειχε δέσει καποιος με σκοινι και να το τραβηξε αποτομα :confused::lol:

Τεσπα, γρατζουνια στο πλαστικο, γρατζουνια στον κινητηρα και στραβωμα στον επιλογεα ταχυτητων. Α, και γρατζουνια στο αριστερο αντιβαρο και να ειμαι σ'ολη τη διαδρομη να δοκιμαζω αν εχει παρει τζογο κι αν εχει καμια ρωγμη μετα απο τοσα που διαβαζω.

Τεσπα, à la votre https://www.youtube.com/watch?v=Xo1C6E7jbPw

spyrakos35
15/10/2015, 08:21
Φτασαμε στην σελιδα 49....

για ενα σπασμενο απο πτωση κλιπ-ον.

και αν μας πουν χασομερηδες, τσαντιζομαστε...

βουρ για τις 100 αδερφια....

Εδω εφτασε τις 46 το αφρικα και ακομα δεν εχει καει ο ανορθωτης του, αυτο σε μαρανε;

spyrakos35
15/10/2015, 08:23
Φαγωθηκατε ρε μαλακες με το τι παθαίνουν τα μηχανακια απο στατικη (ή σχεδον) πτώση :a16:

Αντε να σας πω και τι παθαινουν και τα τριουμφ 15ετιας, αμα εισαι :a31: και δε βλεπεις οτι εκει που πας να σταματησεις στην ακρη, στο ρειθρο ειναι γεματο φθινοπωρινα φυλλα, απ' αυτα που τραγουδάει κι ο Υβ Μοντάν...

Και βρισκεσαι ξαφνικα εσυ ορθιος σα μαλακας, χωρις μηχανακι απο κατω (ή μαλλον αρκετα πιο κατω και ξαπλα). Το οποιο μηχανακι ουτε καταλαβα πως εφυγε, σα να το ειχε δέσει καποιος με σκοινι και να το τραβηξε αποτομα :confused::lol:

Τεσπα, γρατζουνια στο πλαστικο, γρατζουνια στον κινητηρα και στραβωμα στον επιλογεα ταχυτητων. Α, και γρατζουνια στο αριστερο αντιβαρο και να ειμαι σ'ολη τη διαδρομη να δοκιμαζω αν εχει παρει τζογο κι αν εχει καμια ρωγμη μετα απο τοσα που διαβαζω.

Τεσπα, à la votre https://www.youtube.com/watch?v=Xo1C6E7jbPw

Μλκ και οσηγησες το μηχανακι μετα απο στατικη πτωση;

Καλα ρε, τι γραφουμε τοσες σελιδες;

Cpt. Haddock
15/10/2015, 08:25
Μλκ και οσηγησες το μηχανακι μετα απο στατικη πτωση;

Καλα ρε, τι γραφουμε τοσες σελιδες;

Δεν ξερω να κανω σουζα μον αμι :lol:

spyrakos35
15/10/2015, 08:31
Δεν ξερω να κανω σουζα μον αμι :lol:

Κουλαδι....:lol:

GFawkes
15/10/2015, 08:46
Εδω εφτασε τις 46 το αφρικα και ακομα δεν εχει καει ο ανορθωτης του, αυτο σε μαρανε;

Ζητω ταπεινα συγνωμη....

:rolleyes:

παω να τον καψω και επανερχομαι...

vkats
15/10/2015, 09:03
Εγώ ντουκάτι ούτε είχα ούτε έχω καβαλήσει ποτε.

Αλλά απο αυτά που γράφετε πρέπει να είναι σαν τις σούπερ ντούπερ μοντελογκόμενες πίτα στη χαΐλα, που τις κυνηγάς με τα σάλια να τρέχουν, τις βγάζεις γκόμενες, είσαι θεός, είσαι στα ουράνια και όταν τις παντρευτεις λες ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ !!!

Με το συμπάθειο ρε φτουκατίστι..:giggle::giggle:

BLiTzER
15/10/2015, 09:29
Αμέ. Και "Χελωνονιντζάκια". Είχε πέραση το όνομα.

Ducati και Aprilia είναι υπέροχες μοτοσυκλέτες για να κερδίζεις κάρτες στα υπερατού. Δεν κάνουν για τίποτα άλλο.

sapila racing
15/10/2015, 09:33

Τωρα θα μας πείς οτι ραγιζε κι η κεφαλή δηλαδή απ την στεναχώρια της ? :lol:

amyroukai
15/10/2015, 09:40
Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες αλλά το μιλφ που έβαλε ο ντίμης μέσα στη λαδίλα είναι.

devil's animal
15/10/2015, 10:15
Devil's λύσσαξες....:lol:
Δεν θα το αγόραζες...???
Θα το αγόραζες!!!! γιατί ξέρεις ότι είναι ΤΟ μηχανάκι και όλα τα υπόλοιπα είναι ντενεκέδες μπροστά του...

343041

Υ.Γ μην αρχίζεις θα αγόραζα ιάπωνα και θα το έφτιαχνα....
γιατί δεν θα σε πιστέψω (πρόβλημά μου θα μου πεις)....
αλλά ακόμα και αυτό να έκανες σαν το aprilia rsv4 aprc θα προσπαθούσες να το κάνεις οπότε....

ρε Νικο το εχω πει και σε αλλα ποστ μου...το aprc factory το θεωρω κορυφη οσον αφορα τα superbikes...και ναι αυτο θα αγοραζα...οχι γιατι ειναι μονο πολυ καλο σαν μοτερ και εχει εξωτικα περιφερειακα και ηλεκτρονικα, αλλα επειδη δεν εχει ακουστει κατι σε θεμα αξιοπιστιας...αλλιως θα πηγαινα και εγω για bmw s1000rr, hp4 οπως ολοι οι αλλοι (που τα'χουν)...

περα απο την πλακα την aprilia την θεωρω πολυ καλυτερη μαρκα στον τομεα αξιοπιστια απο ducati, ktm, bmw...
και η πλακα που κανω στον Ζευκα ειναι επειδη ξερω οτι τσιμπαει και τρελαινεται με τον τενεκε που πηγε και πηρε...:lol:

ουτως ή αλλιως την πλακα μας κανουμε (εμεις) με το τι ΘΑ παιρναμε...και @ρχιδιες καμαρωτες..
αυτοι που τα εχουν (τα ducati εν προκειμενω) ας προσεξουν γιατι οπως ειπα και σε προηγουμενο post μου, εχουν ακουστει ουκ ολιγα για τα panigale...

:beer::beer:

devil's animal
15/10/2015, 10:16
αν και κακώς απαντώ γτ τα ποστ σου δυστυχώς είναι μέσα στη κακία και τη χολή θα σου πω:

1) πολλά μαγαζιά του εξωτερικού έχουν στοκ
2) πολλοί κάτοχοι -συνήθουν πλούσιοι- κατεβάζουν τα μηχανάκια σε αγώνες οπότε βάζουν αγωνιστικά parts
3) πολλοί κάτοχοι ιταλικών είναι ψωνάρες που την έχουν δει παγκόσμιοι κ για τρακντευ βάζουν αγωνιστικά parts
4) πολλοί τα κάνουν κώλο κ τα σπάνε. αλλά δύσκολο να κάνεις σώβρακο το μηχανάκι από τράκο και να σωθούν τα καλάμια.

ζουζουλινο μου, σε στεναχωρησα?:a07:
:kiss:

byron
15/10/2015, 10:23
ζουζουλινο μου, σε στεναχωρησα?:a07:
:kiss:

Σιγά μην τον στεναχώρησες...

Κάθε μέρα στεναχωριέται με τη μαλακία που φορτώθηκε..:(

alex k8
15/10/2015, 10:23
τα κτμ σε ποιο φορουμ τα κραζουμε?γιατι ειχα ενα 690 και στις 67000χλμ δεν ειχε κανει κιχ σε σχεση με ενα χτ 600 που ειχα σε αυτα τα χλμ ξερναγε λαδια ο κυλινδρος στο κατω μερος απο παντου

amyroukai
15/10/2015, 10:24
Το μοτέρ του ΧΤ μιναρέλι δεν είναι; Ως ιταλικό, δικαιούται δια να ξερνάει λάδια.

alex k8
15/10/2015, 10:26
το 600 του 1998? ή τα 660

el_hymador
τα κτμ σε ποιο φορουμ τα κραζουμε?γιατι ειχα ενα 690 και στις 67000χλμ δεν ειχε κανει κιχ σε σχεση με ενα χτ 600 που ειχα σε αυτα τα χλμ ξερναγε λαδια ο κυλινδρος στο κατω μερος απο παντου

ε άντε ρ.π.μ. και άλλος ένας στο παράλληλο σύμπαν όπου τα ευρωπαικά βγαίνουν μερικές φορές πιο αξιόπιστα από τα japan... να βρεθούμε φίλε να πιούμε καφέ.

devil's animal

εσυ να μην ανακατευεσαι...δεν τσιμπας και δεν μας κανεις...:lol:

Ζευκα πες τα προτερηματα του cbf125 σε σχεση με το tuono...:p

RaGe_Raptor
15/10/2015, 10:32
Το rsv4 που έβαλε ο Νικόλτσος άμα δεν το θέλει άλλος το παίρνω εγώ... :heartpound:

Bob_o_mastoras
15/10/2015, 10:33

Nα τα μας... :lol::lol:

Ε, μα ρε φιλε αυτα τα παλια ΧΤ μεσ'τα προβληματα ηταν... γμστ....:rolleyes:

Γενικοτερα παιδια, μακρια απο παλια Ιαπωνικα μονκυλινδρα.. Ειδικα κατι ΧΤ και XR.. Πιο αναξιοπιστα και απο κινεζικο σκουτερ..

byron
15/10/2015, 10:43

Γενικοτερα παιδια, μακρια απο παλια Ιαπωνικα μονκυλινδρα.. Ειδικα κατι ΧΤ και XR.. Πιο αναξιοπιστα και απο κινεζικο σκουτερ..

Re Bob...μιας και είχα και τα δύο (και έμμεσα συνεχίζω με το SRX), μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά πως είναι 3μπούρδελα? Αυτά με το RFVC που λες...τα μπιμπελό με τις ακτινικές κεφαλές, ούτε μπορείς να φανταστείς τι γινόταν όταν είχαν βγει, για τα μοντέλα 83-85. Είχε ξεμείνει το εργοστάσιο της Honda από εκκεντροφόρους, κοκκοράκια, βαλβίδες και δούλευαν 3 βάρδιες.

Kαι το ΧΤ, αυτό το υπερκυβισμένο παπί...τι θέλεις να πούμε ακριβώς? Για την ποιότητα των ηλεκτρικών τους? :tooth: :tooth:

Bob_o_mastoras
15/10/2015, 10:45
Re Bob...μιας και είχα και τα δύο (και έμμεσα συνεχίζω με το SRX), μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά πως είναι 3μπούρδελα? ...

Οχι! :p

byron
15/10/2015, 10:49
Οχι! :p

Νταξ, μη σε στεναχωρήσω...

Ας τελέσουμε ένα τρισάγιο τότε για αυτόν που σχεδίασε τα ηλεκτρικά των Yamaha ΧΤ-ΤΤ-SRX, γιατί σίγουρα έχει πεθάνει απ΄τις κατάρες που του έχω ρίξει. :lol:

sniper
15/10/2015, 10:50

Ας τελέσουμε ένα τρισάγιο τότε για αυτόν που σχεδίασε τα ηλεκτρικά των Yamaha ΧΤ-ΤΤ-SRX, γιατί σίγουρα έχει πεθάνει απ΄τις κατάρες που του έχω ρίξει. :lol:
Μπορείς όμως να ευχαριστήσεις το Σοϊχίρο που σου έμαθε να καβαλάς :moutza:

spyrakos35
15/10/2015, 10:57

ε άντε ρ.π.μ. και άλλος ένας στο παράλληλο σύμπαν όπου τα ευρωπαικά βγαίνουν μερικές φορές πιο αξιόπιστα από τα japan... να βρεθούμε φίλε να πιούμε καφέ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η συνάντηση των el_hyamdor & alex k8....

343069

Shaolin Monk
15/10/2015, 11:10
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η συνάντηση των el_hyamdor & alex k8....

343069

:bawl::bawl::bawl::bawl:

Shaolin Monk
15/10/2015, 11:19
Εχει σκεφτεί κανείς γιατι σπαμε πλακα με τα Φτουκατια και τα Μπεμπε και οχι με τα Απριλια και σχεδον ποτε με τις σωβρακοφανελες;;; Καλα, εκτος του οτι τα Απριλια και τα Αγγλικα σουτιεν ειναι μια χαρα μοτοσυκλετες, ειναι αυτο το "κατι" που εχουν οι ιδιοκτητες των ΦτουκατοΜπεμεπδων, που νομιζουν οτι εχουν premium μοτοσυκλετες αρα και ειναι μακραν πιο χεραδες... Και στο πειραγμα τσιμπανε πιο πολυ απο ολους... :bawl::bawl::bawl::bawl:

Οσο για το RSV που ρωτησε ο Νικολτσος αν το αγοραζαμε, ΝΑΙ και με χιλια.... Αλλά ποιος Ιταλοφιλος θα αγόραζε το ΖΧ10R ή το R1m που ειναι φανταστικα; Μαλλον κανεις τους ΠΟΤΕ!!!! Ουτε μετοχες να ειχαν ρε.... :cry::cry:

Bob_o_mastoras
15/10/2015, 11:29

:hug:

Ζεύκας
15/10/2015, 11:57

κάθε μέρα μετανιώνω και σιχτιρίζω τη στιγμή που το πήρα.....το μπουρδέλο το γαμημένο το Honda...

Ζεύκας
15/10/2015, 11:58
Οσο για το RSV που ρωτησε ο Νικολτσος αν το αγοραζαμε, ΝΑΙ και με χιλια.... Αλλά ποιος Ιταλοφιλος θα αγόραζε το ΖΧ10R ή το R1m που ειναι φανταστικα; Μαλλον κανεις τους ΠΟΤΕ!!!! Ουτε μετοχες να ειχαν ρε.... :cry::cry:

εγώ. όχι το καβά, αλλά το ρ1μ με τα χίλια

gior-gos
15/10/2015, 12:17

Απο τα πιο αξιοπιστα honda :)

343071

GFawkes
15/10/2015, 12:22

343071

Πραγματικα....αθραυστο....

οχι τυχαιο που δεν εβλεπες ποτε κανενα στο....δρομο

ειχαν διαλυθει ΟΛΑ

κεφαλες (βαλβιδες, εκκεντροφοροι) αξονα, ηλεκτρικα (ανορθωτες και πηνια)......ηλεκτρονικη....κιβωτια

Ουτε στον εχθρο μου..

byron
15/10/2015, 12:28
Πραγματικα....αθραυστο....

οχι τυχαιο που δεν εβλεπες ποτε κανενα στο....δρομο

ειχαν διαλυθει ΟΛΑ

κεφαλες (βαλβιδες, εκκεντροφοροι) αξονα, ηλεκτρικα (ανορθωτες και πηνια)......ηλεκτρονικη....

Ουτε στον εχθρο μου..

Κάπου διάβασα πως τα απούλητα XLV και το στοκ ανταλλακτικών τους, τα ρίξανε στον αντιδραστήρα της Φουκουσίμα.

sniper
15/10/2015, 12:37
Κάπου διάβασα πως τα απούλητα XLV και το στοκ ανταλλακτικών τους, τα ρίξανε στον αντιδραστήρα της Φουκουσίμα.

Μαζί με τα ηλεκτρικά της Yamaha για τα SRX, εξού και το ατύχημα.

GFawkes
15/10/2015, 12:37

Δεν υπαρχει ανταλλακτικο ουτε για ιστορικους λογους...

τα εχουν παρει ολα....

μαλλον λογω αξιοπιστιας βεβαια....

byron
15/10/2015, 12:40
Μαζί με τα ηλεκτρικά της Yamaha για τα SRX, εξού και το ατύχημα.

Tα ηλεκτρικά των Yamaha ήταν πάντα a class on their own και τα srxtt δεν αποτελούσαν εξαίρεση.

Ζεύκας
15/10/2015, 12:56
Με τα ντουκάτι δνε έχω πρόβλημα απλά μερικές φορές οι κατοχοί τους την έχουν δει....εχμ κάπως.

Αρκετοί (όλοι όλοι) νομίζουν ότι επειδή έχουν ακριβό μηχανάκι ανήκουν σε κάποια ανώτερη κάστα μοτοσυκλετιστών.
Πιο εξκλούσιβ φάση, με περισσότερο πρεστίζ κι έτσι. σαν τα apple fanboys ή τους κατόχους bmw.

Πέτυχα χθες στο φάναρι ένα θεόχοντρο πατσοκοιλιά πάνω σε ένα multistrada 620 και είχε:
-Arai ducati corse.
-Δερμάτινο μπουφάν ducati corse.
-Μπανάνα ducati.
(μα την παναγία άμα έβλεπα καλύτερα ίσως και το μπρελόκ να ήταν ducati corse)

Ρε τιτανοτεράστιοι ηρεμήστε, ποιοί την είδατε; Troy Bayliss;;;

sniper
15/10/2015, 13:00
Με τα ντουκάτι δνε έχω πρόβλημα απλά μερικές φορές οι κατοχοί τους την έχουν δει....εχμ κάπως.

Αρκετοί (όλοι όλοι) νομίζουν ότι επειδή έχουν ακριβό μηχανάκι ανήκουν σε κάποια ανώτερη κάστα μοτοσυκλετιστών.
Πιο εξκλούσιβ φάση, με περισσότερο πρεστίζ κι έτσι. σαν τα apple fanboys ή τους κατόχους bmw.

Πέτυχα χθες στο φάναρι ένα θεόχοντρο πατσοκοιλιά πάνω σε ένα multistrada 620 και είχε:
-Arai ducati corse.
-Μπανάνα ducati.

Έχετε όμως σοβαρά θέματα.... Ο άνθρωπος αγόρασε ένα ducati κι απο το ίδιο μαγαζί τα υπόλοιπα. Που είδες τον bayliss εσυ;

Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:08

343071

Nα υπαρχει εστω και ενα στην Ελλαδα αραγε;;;

byron
15/10/2015, 13:17

Είδα ένα εχθές προχθές σε ένα στενάκι στους Αμπελόκηπους να κρατάει parking. :lol:

el_hymador
15/10/2015, 13:22
https://www.youtube.com/watch?v=R9nr0rXVZko

Αυτό είναι μηχάνημα ρε! Honda, πέφτει από σκάλες και δεν σπάει τίποτα...

gior-gos
15/10/2015, 13:26

Ενω panigale συναντας 5 σε καθε φαναρι..

el_hymador
15/10/2015, 13:31
Ώχου μωρέ... τα τραγούδια και οι groupάρες φανερώνουν την παραγματική τους αξία με το πέρασμα του χρόνου, το ίδιο και τα μηχανάκια.

Βάλτε δίπλα - δίπλά ένα VF750F και ένα 900ss.

peterTHErider
15/10/2015, 13:33

δεν συναντας παπαγαλε τοσο συχνα σαν αυτο το χοντα δηλαδη για τον ιδιο λογο?οχι επειδη κανει 22000+...

zopas
15/10/2015, 13:34
Τι ζορι τραβατε ωρε;; αφου στο τελος παλι ΧΟΝΤΑ θα προσκηνυσετε..χα,χα,χα,χα..

taisteal
15/10/2015, 13:36
Τι ζορι τραβατε ωρε;; αφου στο τελος παλι ΧΟΝΤΑ θα προσκηνυσετε..χα,χα,χα,χα..

Καλυτερα με το λεωφορειο....η βαραντερο που ειναι σαν λεωφορειο..

:lol::p :beer:

Shaolin Monk
15/10/2015, 13:43
Ώχου μωρέ... τα τραγούδια και οι groupάρες φανερώνουν την παραγματική τους αξία με το πέρασμα του χρόνου, το ίδιο και τα μηχανάκια.

Βάλτε δίπλα - δίπλά ένα VF750F και ένα 900ss.

Ειμαι 41 900ss δεν εχω δει.... Κυκλοφορουν καπου αυτα; Και μιλαω σοβαρα :(

BLiTzER
15/10/2015, 13:44
919, 929, 954, όλα θεωρούνται 900 :P Το πρώτο 1000 επίσημα βγήκε το 2004.

Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:51

Δεν το ειπα με τετοια διαθεση..
Θελω πραγματικα να ξερω αν κυκλοφορει κανενα ακομα διοτι δεν εχω δει ποτε. Σαπιλα και οι υπολοιποι που ασχολειστε με κλασσικα για πειτε...:)

Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:53
δεν συναντας παπαγαλε τοσο συχνα σαν αυτο το χοντα δηλαδη για τον ιδιο λογο?οχι επειδη κανει 22000+...

Γιατι;; Σε καλη και μαμα κατασταση ενα τετοιο ιστορικο μηχανακι ποσο νομιζεις θα κανει;;;;

byron
15/10/2015, 13:54
Δεν το ειπα με τετοια διαθεση..
Θελω πραγματικα να ξερω αν κυκλοφορει κανενα ακομα διοτι δεν εχω δει ποτε. Σαπιλα και οι υπολοιποι που ασχολειστε με κλασσικα για πειτε...:)

To 3mpourdelo που αναφέρεσαι, ήταν και τότε πολύ σπάνιο γιατί ήταν πανάκριβο και εξαφανίστηκε σύντομα λόγω των βλαβών. Αν καίγεσαι τόσο, να σου πω που το είδα να πας να προσκυνήσεις ρε Bob. Κάπου κοντά στο President νομίζω το είδα.

el_hymador
15/10/2015, 13:57
Ειμαι 41 900ss δεν εχω δει.... Κυκλοφορουν καπου αυτα; Και μιλαω σοβαρα :(

Το θεμα δεν ειναι αν εχεις δει εσυ, το θέμα είναι ποιο μηχανάκι από τα δυο ειναι πιο επιθυμητο, πόσα χρονια μετα την παρουσιαση του και ποιο πιανει περισσοτερα χρηματα στην αγορα μτχ... επειδη καποιες σελιδες πισω λεγαμε για την αξια των Ducati, οτι φθηνει πολυ γρηγορα...

Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:58
To 3mpourdelo που αναφέρεσαι, ήταν και τότε πολύ σπάνιο γιατί ήταν πανάκριβο και εξαφανίστηκε σύντομα λόγω των βλαβών. Αν καίγεσαι τόσο, να σου πω που το είδα να πας να προσκυνήσεις ρε Bob. Κάπου κοντά στο President νομίζω το είδα.

Ειναι σαν demo απο μεταγενεστερα πετυχημενη cult μπαντα!! Οι μεταλαδες και πανκηδες, πρωην και νυν, θα καταλαβουν τι εννοω.. :lol:

Μολις κατεβω Αθηνα ξανα θα παω για προσκυνημα γονυπετης! :D

RaGe_Raptor
15/10/2015, 13:58
Μην προσκυνάτε μάρκες ρεεεεεεεεε..!!!!

Και σας το λέει ένας που κοιτάξτε τι nickname έχει............. :tooth:

spyrakos35
15/10/2015, 14:02
Μην προσκυνάτε μάρκες ρεεεεεεεεε..!!!!

Και σας το λέει ένας που κοιτάξτε τι nickname έχει............. :tooth:

έχεις πάθει πλακα με το ζχ10ρ εεεε?

byron
Γιατι;; Σε καλη και μαμα κατασταση ενα τετοιο ιστορικο μηχανακι ποσο νομιζεις θα κανει;;;;

Ίσα με κανένα 500άρικο θα σου δώσει για να το ξεφορτωθεί.

alex k8
ο ζευκας ειπε οτι αν ησαστε ευσομοι με κοιλια και μοιρους μην παρετε ducati, αγοραστε varkadero,κρανακι απο το πρακτικερ, μπουφανακι απο αγια βαρβαρα νταινιζ, μπαντανα επισης απο αγια μονο που πρεπει να περιμενεται το πανηγυρι εχει κατι φτηνες με φτερα.
και εγω που θελω να παρω ενα 749 με 4-5χιλιαρικα ειμαι μεγαλη ψωναρα και χερας τρελος,
ανταλαζω το sd με yamaha fazer 600 γιατι ειμαι και πολυ ξενερωτος που εχω ευρωπαικο μηχανακι

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.....
αρε ελληνα βγαζεις σε καθε φαση το κομπλεξ σου με καθε τροπο

του ζευκα ο γειτονας που εχει πιο ωραια γυναικα απο αυτον βαζω στοιχημα οτι ειναι κοντοχοντρος και η γκομενα εινα ξενερωτη στο κρεβατι
οπως και ο λακαμας που εχει μ3 και δεν ξερει να το παει

peterTHErider
15/10/2015, 14:07

-Arai ducati corse.
-Μπανάνα ducati.

κοιτα,αυτος ο φαντασμενος με το 620 που μπορει και να το πηρε μετεχειρο σχεδον τσαμπα ειναι οντως μια ιδιαζουσα περιπτωση,αλλα ειναι απλα αστειο να μην θεωρεις πραγματικα πιο premium ενα καλο ντουκατι η ενα καλο mv απο τα τζαπαν του κιλου.
δεν συζητω για αξιοπιστια(γτ θα διαφωνισουμε οποτε αδικος κοπος)αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
οποτε ενα mv φ4ρρ που κανει τους ιδιους χρονους με ενα r1m και μπορει να χαλαει πιο συχνα και να ειναι και πιο ακριβο δεν αξιζει καστανο...
οποιος εχει τα μπικικινια θα παρει ιταλικο η γερμανικο μηχανακι...και εννοω να εχει τα μπικικινια και για τα ακριβα σερβις τους και για πιθανες ζημιες...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...οπως και στα κουτια...

alex k8
15/10/2015, 14:07
να πω για το gsxr που ειχα και ειχα αλλαξει δυο φορες πηνεια ανορθωτη?και μια φορα φουρκετα και γραναζι στο σασμαν,750 κ2(το ειχα παρει καινουργιο στοκ)
το κ8 1000 μια ασφαλεια μου ειχε καψει το καημενο στις 25000χλμ που ειχα

taisteal
15/10/2015, 14:10
Μαλιστα,αν ειχαμε ολοι φραγκα θα παιρναμε γερμανικο(:lol:)η ιταλικο..
Και τωρα ξεπεσαμε στον σχιστοματη.
Φοβερη θεωρια.

spyrakos35
15/10/2015, 14:12
.........βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα σβήσε και πάρε τα εργαλεία να βιδώσεις ό,τι έχει ξεβιδωθεί......

μην πείτε μαλακία.... στα πρώτα μουλτιμίξερ το έχω δει να είναι όλα λάσκα

;)

alex k8
15/10/2015, 14:13
Φοβερη θεωρια.

ναι ρε το ρ1 το δινουν τσαμπα για το φτωχο λαο και εχει και φτηνα σερβις

alex k8
15/10/2015, 14:15
μην πείτε μαλακία.... στα πρώτα μουλτιμίξερ το έχω δει να είναι όλα λάσκα

;)

και τα κ5 κ6 κοβαν σκελετο το εχω δει και αυτο

spyrakos35
15/10/2015, 14:15
και τα κ5 κ6 κοβαν σκελετο το εχω δει και αυτο

μετά από σούζα?

δικαιολογείται

peterTHErider
15/10/2015, 14:17
Φοβερη θεωρια.

κααααπως ετσι...γιατι εχουν φθηνα σερβις(που τα κανεις και μονος που λεει ο λογος)γιατι δεν καινε πολυ,γιατι εχουν φθηνα ανταλλακτικα,γιατι διατηρουν αξια μεταπωλησης...
ολα για τα μπικικινια δηλαδη...
αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν...και για καθημερινο mv veloce...να το βλεπεις και να καυλωνεις..και στα φρυδια σου αν χαλαγε...
στο γκαραζ αντε κανα καλο σκουτερακi θα ειχες απο τζαπαν...σαν τον φιλο μας τον johny...γιατι το χρημα χαλαει τον ανθρωπο και αλλαξοπιστει...απο ιαπωνοφιλος γινεται φαν ευρωπης...κακο πραγμα το χρημα...

peterTHErider
15/10/2015, 14:18
ναι ρε το ρ1 το δινουν τσαμπα για το φτωχο λαο και εχει και φτηνα σερβις

ναι μωρε...ιδια τιμη με το παπαγαλε sl...

spyrakos35
15/10/2015, 14:19
αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν......

στο γιώργο αναφέρεσαι? ναι, ένα δίκιο το χεις οφείλω να ομολογήσω....