PDA

View Full Version : Γενικο chat cbf600

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

ΝικόλαςXL
13/06/2017, 19:22
Καλησπέρα Κώστα επειδή έχω μπερδευτεί ...

Αγόρασες τη βάση της SW-Motech από το Χρήστο και περιείχε εκτός αυτής και κάποιες βάσεις βαλίτσας,ε;

Ναι την βάση την ''δική '' της αυτη με τις βίδες μισής στροφής κ μια Givi monolock

Εσύ τώρα έχεις βάλει τη βάση της SW-Motech, έχεις το μηχανάκι σου αυτό;

Ναι , αυτό έχω , απλά ακόμα δεν αξιώθηκα να πάρω βίδες μακρυές κ να την τοποθετήσω.

και μέσα στην αγορά ήταν και αυτή η βάση, καλά δε λέω;

Σωστα .η βαση(πιάτο) της Sw-motech

αν τα έχεις αυτά τα δύο, τα ενώνεις με τις βίδες μισής στροφής που περιέχει το "πιάτο" και βάζεις στη βαλίτσα και δεν χρειάζεται να πάρεις καμιά έξτρα βάση της givi.

E, αυτό τωρα κ αν με μπέρδεψε , τωρα τέλος .

Δλδ μια βαλίτσα givi μπορεί να στερεωθεί σε μια βάση/πιάτο άλλης εταιρείας?

Και γιατί ο Χρήστος είχε βγαλει το πιάτο της sw-motech και είχε βαλει της givi?

Eρε , αυτή η βαλίτσα θα πάει πολύ μακρυά :)

painterakis
13/06/2017, 20:52
E, αυτό τωρα κ αν με μπέρδεψε , τωρα τέλος .
Δλδ μια βαλίτσα givi μπορεί να στερεωθεί σε μια βάση/πιάτο άλλης εταιρείας?
Και γιατί ο Χρήστος είχε βγαλει το πιάτο της sw-motech και είχε βαλει της givi?
Eρε , αυτή η βαλίτσα θα πάει πολύ μακρυά :)
Η sw-motech έχει φτιάξει για τις δικές τις βάσεις "πιάτα" μισής στροφής για όλες τις βαλίτσες του εμπορίου.
Δες εδώ: http://shop.sw-motech.com/en/by+products/Luggage+Systems/Racks/Adapter+plate+for+ALU-RACK/index.htm

Πιθανόν ο Χρήστος να είχε μια monokey και πήρε το πιάτο για αυτή ... να τη πούλησε και να αγόρασε μια monolock (που η givi τις δίνει με πιάτο μαζί) οπότε την τοποθέτησε, ενώ πιάτο της sw-motech να του έμεινε.

ΝικόλαςXL
14/06/2017, 19:43
Το λεπόν Ζωφραφάκη, απο οτι βλέπω απο εδώ:

http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=149746109421399&ls=en&nc=1497461094-21399&rubnum=products.1252674507.1256051975.0102000&artnum=GPT.00.152.405&id=3&gesamt_zeilen=Tshowrub--products.1252674507.1256051975.0102000&typid=258590304

Αυτή η βάση/πιάτο δινεται κ για Givi, αν είναι ετσι σώθηκα .

Νασαι καλά , το μελετάω .

Grafton 505
14/06/2017, 19:50
Ρε Νικ, βαλίτσα δεν έψαχνες για τα πιάτα τις Givi που έχεις ;

Τώρα ψάχνεις και για πιάτο ; Τι έχασα ;

Cpt_Slow
15/06/2017, 07:48
αυτος ειναι χειρότερος και απο εμένα ρε :lol:

Grafton 505
15/06/2017, 18:17
αυτος ειναι χειρότερος και απο εμένα ρε :lol:

Άτσα. Που χάθηκες εσύ ρε καμάρι ;!

Cpt_Slow
16/06/2017, 07:26
ειναι που δεν ακουω ηχους και δεν εχω λευτα για ξοδεμα :bawl:

ΝικόλαςXL
16/06/2017, 20:13
Ρε Νικ, βαλίτσα δεν έψαχνες για τα πιάτα τις Givi που έχεις ;

Τώρα ψάχνεις και για πιάτο ; Τι έχασα ;

Κατι επιασες λάθος, εχω την βαση της Sw-motech, το γνησιο πιάτο της που είναι για Givi , αρα είχε δίκιο ο Ζωγραφάκης , νάναι καλά το παιδί με γλύτωσε απο ασκοπη παραγγελια πιάτου για την V47.

Aρα εχουμε κ λέμε, εστειλα ενα μηνυμα στην Sw-motech στο Τζερμανι , αυτοί εστειλαν το μηνυμά μου στο Moτoraid είς τας Πάτρας που είναι ο αντιπρόσωπός τους (δεν το γνώριζα).
Ο μοτορειντ με πήρε τηλ κ μου είπε οτι απο την σχετική φωτό που εστειλα στους Σοιμπλεάδες( με το γνήσιο πιάτο της Sw-motech που έχω με τις τρείς βίδες μισής στροφής) , φαίνεται οτι το πιάτο αυτό είναι για τις βαλίτσες της Givi .

Τωρα μενει να αγοράσω μια V47 για να μην σας ζαλίζω ...

:):)

Grafton 505
16/06/2017, 21:38
Κατι επιασες λάθος, εχω την βαση της Sw-motech, το γνησιο πιάτο της που είναι για Givi , αρα είχε δίκιο ο Ζωγραφάκης , νάναι καλά το παιδί με γλύτωσε απο ασκοπη παραγγελια πιάτου για την V47.

Αυτό λέω αλλά αφού ξεμπερδεύτικες όλα καλά.

Τωρα μενει να αγοράσω μια V47 για να μην σας ζαλίζω ...

Πάρε το πιάτο μαζί και γύρνα κανένα μαγαζί να δεις σε ποια Givi ταιριάζει. Μην πάρεις γουρούνι στο σακί. (υποθέτω ότι είσαι Αθήνα εντωμεταξύ).

Ζάλισε μας όσο θες.

ειναι που δεν ακουω ηχους

:lol:

και δεν εχω λεφτα για ξοδεμα :bawl:

:a38::D

nik69
17/06/2017, 18:28
Μπες στο κανάλι motorcycleplanet στο YouTube. Έχει αρκετά βίντεο με λεπτομέρειες για το πως είναι οι διάφορες βαλίτσες και βασεις της givi.

ΝικόλαςXL
17/06/2017, 20:47
Μπες στο κανάλι motorcycleplanet στο YouTube. Έχει αρκετά βίντεο με λεπτομέρειες για το πως είναι οι διάφορες βαλίτσες και βασεις της givi.

Πράγματι, εδώ φαίνεται η διαφορά https://www.youtube.com/watch?v=STDV7TN-snQ

αν κ υπάρχει κ τύποε που ταιριάζει και στις δύο βασεις .

lias14
19/06/2017, 15:30
Καλησπέρα.. Εξαερωση των φρενων και της κεντρικης μοναδας του abs κανουμε ανα τακτά διαστήματα ή μονο οταν εχουμε καποιο προβλημα;;;

theofilos888
19/06/2017, 15:41
Καλησπέρα.. Εξαερωση των φρενων και της κεντρικης μοναδας του abs κανουμε ανα τακτά διαστήματα ή μονο οταν εχουμε καποιο προβλημα;;;

Εχεις προβλημα;

alexis_d
19/06/2017, 15:44

Όταν έχει παγιδευτεί αέρας μέσα στο κύκλωμα.
Αν εννοείς αντικατάσταση υγρού φρένων και εξαέρωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Καθε πόσο; Το λέει το μανουάλι.

theofilos888
19/06/2017, 15:45
Υγρα φρενων θελουν αντικατασταση καθε 2 χρονια.

lias14
19/06/2017, 16:23
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά επειδή θα αλλάξω τα υγρά φρένων σκέφτηκα να έκανα και εξαέρωση.

theofilos888
19/06/2017, 16:35
Συνηθως αυτα πανε μαζι.....

lias14
19/06/2017, 16:37
Οκ ευχαριστώ δεν το ήξερα καθόλου..

Grafton 505
19/06/2017, 18:11
Οκ ευχαριστώ δεν το ήξερα καθόλου..

Σε βλέπω μετά να ρωτάς ''γιατί δεν πιάνουν τα φρένα μου όπως πριν'' :lol:

Η μονάδα ΑΒΣ δεν θέλει εξαέρωση αλλά τα συνδυασμένα φρένα για να λειτουργούν σωστά, και κατά συνέπεια το αβουσου, θέλουν συγκεκριμένο τρόπο. Έχει γραφτεί αναλυτικά εδώ (σε θρεντ) πως γίνετε.

ΝικόλαςXL
21/06/2017, 20:22
θέλουν συγκεκριμένο τρόπο?

Εγώ έκανα εξαέρωση με τον κλασικό τρόπο κ δεν είχα θέμα . Αλλωστε το μανιουαλ αναφερει εξαέρωση με δύο τρόπους, με υποπίεση κ κλασικά με μπουκαλάκι κ πρεσάρισμα .

Grafton 505
21/06/2017, 21:20
θέλουν συγκεκριμένο τρόπο?

Εγώ έκανα εξαέρωση με τον κλασικό τρόπο κ δεν είχα θέμα . Αλλωστε το μανιουαλ αναφερει εξαέρωση με δύο τρόπους, με υποπίεση κ κλασικά με μπουκαλάκι κ πρεσάρισμα .

Εάν δεν άδειασες τελείως τις γραμμές, όπως έκανα εγώ, δεν έχεις πρόβλημα.

ΝικόλαςXL
28/06/2017, 20:14
Εξοδα κ πάλι, η βάση που αγόρασα δεν εχει τα λαμαρινάκια που πιάνουν οι βίδες μισής στροφής , αρα θέλω 3 σετ βίδες κομπλέ , αφου δεν τα πουλάνε χωρια.
Η τιμή 7 ευρω το κομμάτι.

385112

Grafton 505
28/06/2017, 21:46
Η τιμή 7 ευρω το κομμάτι.

:uplate: Τι λένε ρε ;;;;

Πάρε τρεις βίδες, τρία παξιμάδια ασφαλείας ή μη και μερικές ροδέλες και είσαι άρχοντας.

painterakis
29/06/2017, 14:37
:uplate: Τι λένε ρε ;;;;

Πάρε τρεις βίδες, τρία παξιμάδια ασφαλείας ή μη και μερικές ροδέλες και είσαι άρχοντας.
πολύ καλά στο λέει Κώστα, 21€ είναι πάρα πολλά.
Μου χάλασε και εμένα και μόλις μου είπαν τη τιμή απλά και όμορφα με 0.20€ ...
385172

πάντως αν ποτέ βρείς το σετ σε σοβαρή τιμή <2 με 3€ κάνε μας χαμπάρι !!!

ΝικόλαςXL
29/06/2017, 20:42
Ο λόγος που εβαλα αυτη την βαση είναι που είναι μικρή κ διακριτική, αλλά κ επειδη με αυτες τις χρυσες βίδες θα μπορω μονοκάβαλος να βγαζω και το πιάτο.

θα τα ακουμπήσω τωρα αλλά μόνο τωρα .

Για πε μου Ζωγραφάκη, τι σου έπαθε κ την αλλαξες? Αν θες την μια βίδα να στην κρατησω , τα λαμαρινάκια θέλω .

painterakis
29/06/2017, 21:46
Από υπερβάλλοντα ζήλο, μπορεί να είχα φάει και καλά εκείνη την ημέρα, αντί για μισή στροφή, του έκανα μιάμιση στροφή και του άνοιξα τα "χειλάκια" που κάθεται η βίδα.
Πάντως κάποια στιγμή, όταν μου έρθει η όρεξη θα φτιάξω 3 λαμάκια, ώστε να βιδώνουν στις βίδες της μεταλλικής σχάρας αλλά θα έχουν κολλημένα στο κέντρο τους, ένα παξιμάδι ώστε να τα βιδώνω με βίδα κανονική τα πλαστική σχάρα ... και να έχω καβάτζα τα τα άλλα 2 σέτ.

lias14
05/07/2017, 18:48
Καλησπέρα. εχω το cbf το 600 εδω και 6 χρονια με 52000 χλμ.. πέρσι άλλαξα την γνησια ντίζα του συμπλεκτη που ήταν ετοιμη να κοπει με μια aftermarket των 10 ευρω και πριν 10 μερες, μετα από 6000 χλμ μου, η συγκεκριμενη κοπηκε. Τοτε, εβαλα ξανα τη γνησια και ο μαστορας μου αφησε τον προβλεπομενο τζογο(η αποσυμπλεξη γινοταν ψηλοτερα προς το τελος της διαδρομης καθως αφηνεις τη μανετα) και μεχρι χτες ειχε χαλαρωσει ξανα, μεγαλωσε ο τζογος περιπου 2 εκατοστα. Το πηγα ξανα στο μαστορα, μου ρυθμισε την ντιζα τεντώνοντάς την και μου ειπε αν σου ξαναφήσει τοσο μεγαλο τζογο σε τοσο μικρο διαστημα θα χρειαζεται δισκους συμπλεκτη. Ειναι λογικά τα παραπανω στα 52000 χλμ;;;; Η χρηση που του κανω ειναι κυριως εντος αττικης (και στο κεντρο) με λιγα ταξιδια.

ΝικόλαςXL
06/07/2017, 21:38
Τι εννοείς μεγαλωσε ο τζόγος? δεν συμπλεκταρει στο ίδιο αρχικό σημείο που το είχε ρυθμίσει ο μαστορης?

Το μηχανάκι πατινάρει? δλδ εχεις παρατηρήσει κυρίως σε μεγαλη ταχύτητα πχ 110-120χλμ/ω να ανοιγεις γκάζι κ να ανεβαίνουν οι στροφες χωρίς να ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα ?

theofilos888
06/07/2017, 22:16
Αλλαξε ντιζα συμπλεκτη. Κ μετα βλεπεις αν πατιναρει κ αν θα θελει δισκους. Εγω στα 60 000 χλμ εχω αλλαξει μια ντιζα στα 35 000χλμ. Εχω κ μια καβατζα. Γνησια παντα. Δεν ηταν πολυ ακριβη. Κανα 25αρι νομιζω.

lias14
06/07/2017, 22:55
μεγαλωσε το κενο απο την αρχικη θεση του συμπλεκτη μεχρι να αρχισει να αποσυμπλεκει(στη νεκρη διαδρομη δηλαδη) και επιπλεον το σημειο αποσυμπλεξης ειχε φτασει προς την χειρολαβη ενω αρχικα βρισκοταν προς το τελος της διαδρομης(οπως αφηνεις τη μανετα).. το μηχανακι δεν πατιναρει..προσπαθω να κανω οσο το δυνατον πιο κατανοητο το προβλημα γιατι δεν ειμαι και απο τους γνωστες..

ΝικόλαςXL
07/07/2017, 19:23
Αν δεν πατινάρει , πρώτα αλλάζεις μπάστορη κ μετά πάς σε κάποιον να σου ρυθμίσει τον συμπλέκτη σου.

Στα δικά μας τωρα , κάνα λίνκ για Bagster (Tank Cover) σε καλή τιμή, όχι μεταχειρισμένο.

Και αν πρέπει να αγοράσω για το μοντέλο 2007-11 η ταιριάζουν κ απο το καρμπυρατεράτο?

ΝικόλαςXL
13/07/2017, 20:21
Για λεγετε συντροχοι την αλυσίδα στα πόσα εκ τζόγο την ρυθμίζετε ? η Χοντα λεει 2-3 εκ .

Την έβαλα στα 3,5εκ καλό είναι ?

Grafton 505
13/07/2017, 20:27
Όχι.

ΝικόλαςXL
13/07/2017, 20:28
Ελα τωρα , τι να κάνω να την μαζεψω η να την αμολήσω ? :)

Grafton 505
13/07/2017, 20:36
Μάζεψε την. Το ταμπελάκι λέει 1in ή 25mm

386328

ΝικόλαςXL
13/07/2017, 20:46
Δεν παίζει ρόλο που είμαι 99% δικάβαλος ?

Grafton 505
13/07/2017, 20:52
Όχι.

ΝικόλαςXL
13/07/2017, 20:56
οκ,

δε με λες , εχεις βάλει κάλυμα τεπόζιτου?

Grafton 505
13/07/2017, 22:21
οκ,

δε με λες , εχεις βάλει κάλυμα τεπόζιτου?

To σκέφτηκα να το βάλω αλλά από φωτογραφίες είδα ότι δεν με αρέσει και το προσπέρασα. Ήθελα να το βάλω κυρίως για να κουμπώσω το tank bag της bagster αλλά μετά είδα ότι υπάρχει και αυτό (http://www.motoraid.eu/universal-fitting-support-for-bagster-tankbag-easy-trail(on-off)?search=bagster).

Και λογικά θα είναι η επόμενη αγορά εάν δεν πάω σε μαγνητικό.

Cpt_Slow
14/07/2017, 09:41
το δερματάκι είναι ωραίο αλλά ειναι τσουχτερό

doros74
14/07/2017, 18:01
Παιδιά το Bagster προστατεύει αρκετά καλά. Το δικό μου έχει (έτσι το αγόρασα) και ακόμα και αν δεν είχε θα ήταν μια από τις πρώτες μου αγορές.

ΝικόλαςXL
14/07/2017, 18:59
το δερματάκι είναι ωραίο αλλά ειναι τσουχτερό

Ω, ναι 120 ευρω καινουργιο, αν δεν κάνω λάθος είναι Γαλλική η εταιρεία κατασκευής . Το πιο φθηνό το εχω βρει εδω http://www.motea.com/en/tank-covers/tank-protector-bagster-honda-cbf-600-s-04-13-black-i3969-8147-0.htm αλλά θέλει κ 18.20 € μεταφορικά , αρα απο εδω θα το πάρω αφου το βρισκω στα 125,

Κολάω μονο στο οτι στην φωτό είναι σκέτο, ενω αν θυμαμαι καλά εχω δει μερικά με το λογοτυπο CBF σε λευκό στα πλάγια .
Τι λες μαστροdoros74 αυτό στο λινκ που εδωσα δεν μοιάζει με το δικό σου, λες να την πατησω? Λειπει δλδ αυτό το τριγωνικό μαξιλαρακι στα πλαγια κ οι ραφες δεν ταιριάζουν, τα φωτα σου πλζ
Στην σελίδα της bagster.com δείχνει το ίδιο με του γερμανου όμως .

Σε μια ψαχτική βρισκω αυτα :

386363

386365

....αλλά μετά είδα ότι υπάρχει και .αυτό.

Σαν σουτιέν δεν είναι ? :) , προτιμώ το ολόκληρο .

Παιδιά το Bagster προστατεύει αρκετά καλά. Το δικό μου έχει (έτσι το αγόρασα) και ακόμα και αν δεν είχε θα ήταν μια από τις πρώτες μου αγορές.

Και εμενα μου αρεσει , εχω σαν στυλ οδήγησης να σφίγγω τα πόδια στο τεπόζιτο αισθανόμενος το τι κάνει το μηχανάκι, φοβαμαι με τον καιρό οι ραφες απο τα τζην θα θαμπώσουν το χρώμα στο τεπόζιτο .

Το θέλω δλδ σαν προστασία αφου δεν εχω σκοπό να βαλω τσαντα εκεί.

Βεβαια απο την άλλη τ σε νοιάζει η γρατζουνια αφου δεν θα βλέπεις το τεπόζιτο , εδω οι αποψεις διίστανται, απο την μια η ομορφιά είναι το γυαλιστερό τεπόζιτο να δενει με το φεριγκ κ τα πλαινά πίσω, απο την αλλη η προστασία του χρώματος που όμως δεν θα φαινεται.
Ε, ας το βγαζω που κ πού ετσι για αλλαγη .

Ασε που μερικοι το βαζουν αφου γίνει η ζημια για να την καλύψουν.

ΝικόλαςXL
16/07/2017, 19:57
Συνεχίζω,

Τα δύο εμπρός Τ10 θέσης θέλω να τα αλλάξω με λεντ, αυτά https://www.powerbulbs.com/eu/product/philips-xtreme-vision-360-led-w5w-t10-4000k-twin παίζουν η είναι μόνο για όργανα , δλδ έχουν φωτεινότητα ?

Grafton 505
17/07/2017, 16:40
Σαν σουτιέν δεν είναι ? :) , προτιμώ το ολόκληρο.

Σαν ζαρτιέρα είναι :lol: αλλά δεν θέλω το ολόκληρο γιατί δεν με αρέσει αισθητικά. Δες στην φωτογραφεία πως είναι. Δεν, απλά δεν. Άσε που μπορεί να κρατάει νερά από κάτω.

386560

Για το γερμανικό που έβαλες, κάτι δεν με κολλάει καλά. Πολύ περίεργο σχήμα έχει.

Συνεχίζω,

Τα δύο εμπρός Τ10 θέσης θέλω να τα αλλάξω με λεντ, αυτά https://www.powerbulbs.com/eu/product/philips-xtreme-vision-360-led-w5w-t10-4000k-twin παίζουν η είναι μόνο για όργανα , δλδ έχουν φωτεινότητα ?

Δεν είναι για όργανα. Μια χαρά ταιριάζουν στα θέσης που έχουμε. Το τι φως θα δίνουν και πως θα φαίνεται είναι άλλο θέμα.

ΝικόλαςXL
17/07/2017, 20:19
Για το γερμανικό που έβαλες, κάτι δεν με κολλάει καλά. Πολύ περίεργο σχήμα έχει.

Δεν είναι γερμανικό, της bagster είναι κ τα δυο, το μαυρο το βγαζει στην σελίδα της bagster.com αν δώσω μαρκα/μοντελο/χρονιά, το θέμα είναι οτι στην ίδια σελίδα απο κατω εμφανιζει κ μια ακομα σειρα που ενα απο αυτα είναι το μπλέ.

Κουφόν ...

Δεν είναι για όργανα. Μια χαρά ταιριάζουν στα θέσης που έχουμε. Το τι φως θα δίνουν και πως θα φαίνεται είναι άλλο θέμα.

Τα λεντ γραφει οτι εχουν 5Χ σε φωτεινότητα αλλά και οτι είναι για interior lighting, ενω παρακάτω γραφει οτι είναι :
Road Legal ... No .
Φαίνεται οτι εξω απο εδω δεν τους αφηνουν να τα χρησιμοποιουν .

Ομως αυτό το για εσωτερική χρηση με προβληματίζει.

Grafton 505
17/07/2017, 21:24
Ομως αυτό το για εσωτερική χρηση με προβληματίζει.

Αν κοιτάξεις καλά την συσκευασία θα δεις ότι είναι για φώτα θέσης, πινακίδας και για πλαφονιέρες. Το σχήμα τους είναι ίδιο οπότε μην σε προβληματίζει.

Cpt_Slow
18/07/2017, 07:45
Σαν ζαρτιέρα είναι :lol: αλλά δεν θέλω το ολόκληρο γιατί δεν με αρέσει αισθητικά. Δες στην φωτογραφεία πως είναι. Δεν, απλά δεν. Άσε που μπορεί να κρατάει νερά από κάτω.

386560

Τι εξατμισουλα ειναι αυτη κουμπαρε?? Επισης που πηγαν οι χουφτες χονδα οφισιαλ?? Η δεν ειναι το δικο σου αυτο?

Grafton 505
18/07/2017, 20:27
Τι εξατμισουλα ειναι αυτη κουμπαρε?? Επισης που πηγαν οι χουφτες χονδα οφισιαλ?? Η δεν ειναι το δικο σου αυτο?

:lol:

Δεν είναι το δικό μου αυτό. Η φωτογραφεία είναι από το ίντερνετ όταν έψαχνα για το bagster. Και είναι αυτή η φώτο που με έπεισε ότι δεν με αρέσει με το κάλυμμα και θα πάω στην ''ζαρτιέρα'' :D.

ΝικόλαςXL
19/07/2017, 19:54
Αν κοιτάξεις καλά την συσκευασία θα δεις ότι είναι για φώτα θέσης, πινακίδας και για πλαφονιέρες. Το σχήμα τους είναι ίδιο οπότε μην σε προβληματίζει.

μάλιστα , εχει καλώς .

Eχει βάλει κανείς λεντ για τα εμπρός θέσης ? η μήπως αντικαταστήσατε τα λαμπάκια με αυτά που είναι μπλού ?

Grafton 505
19/07/2017, 20:42
μήπως αντικαταστήσατε τα λαμπάκια με αυτά που είναι μπλού ?

Ναι, έβαλα τις λάμπες Η7 Bright white light (https://www.powerbulbs.com/uploads/images/Philips-Crystal-Vision-H7-Twin-Headlight-Bulbs-Packaging_750_750.jpg) της Philips και δείχνουν έτσι. Η λάμπα και το μικρό λαμπάκι είναι μπλε αλλά δίνουν άσπρο φως.
Ο προβολέας και το λαμπάκι του είναι τα μανίσια ακόμη.

386779

doros74
20/07/2017, 07:56
Ω, ναι 120 ευρω καινουργιο, αν δεν κάνω λάθος είναι Γαλλική η εταιρεία κατασκευής . Το πιο φθηνό το εχω βρει εδω http://www.motea.com/en/tank-covers/tank-protector-bagster-honda-cbf-600-s-04-13-black-i3969-8147-0.htm αλλά θέλει κ 18.20 € μεταφορικά , αρα απο εδω θα το πάρω αφου το βρισκω στα 125,

Κολάω μονο στο οτι στην φωτό είναι σκέτο, ενω αν θυμαμαι καλά εχω δει μερικά με το λογοτυπο CBF σε λευκό στα πλάγια .
Τι λες μαστροdoros74 αυτό στο λινκ που εδωσα δεν μοιάζει με το δικό σου, λες να την πατησω? Λειπει δλδ αυτό το τριγωνικό μαξιλαρακι στα πλαγια κ οι ραφες δεν ταιριάζουν, τα φωτα σου

Αυτό που φαίνεται στο παραπάνω link ( το μαύρο) δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου bagster αφού είναι πιο μακρύ στο μήκος και πιο κοντό στο ύψος. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Άσε που εξέχουν και οι ιμάντες προς τα κάτω ( Αφού είναι πιο κοντό στο υψος) οι οποιοι χειροτερεύουν κατά πολύ την όλη εικόνα . Επίσης, καλό είναι να πιάνει εντελώς προς τα κάτω το ντεπόζιτο και τα πόδια να ακουμπάνε στο δέρμα του bagster.
Τέλος, η bagster για το δικό μας μοντέλο εχει βγάλει κάποια χρώματα με λογότυπο και κάποια χωρίς. Το δικό μου που είναι διχρωμία δεν έχει λογότυπο γιατί έτσι το βγάζει η bagster.

doros74
20/07/2017, 08:08
Ναι, έβαλα τις λάμπες Η7 Bright white light (https://www.powerbulbs.com/uploads/images/Philips-Crystal-Vision-H7-Twin-Headlight-Bulbs-Packaging_750_750.jpg) της Philips και δείχνουν έτσι. Η λάμπα και το μικρό λαμπάκι είναι μπλε αλλά δίνουν άσπρο φως.
Ο προβολέας και το λαμπάκι του είναι τα μανίσια ακόμη.

386779

Οι συγκεκριμένες λάμπες δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές ΕCE R32 της Ε.Ε. και δεν είναι νόμιμες για χρήση στους δρόμους. Άσε που χάνουν σε φωτεινότητα δεδομένου ότι είναι βαμμένες μπλε για να παράγουν λευκό φως. Τις εχει βάλει ο ξάδελφος στο VStrom, που γενικά εχει καλύτερα φώτα από το δικό μας μηχανάκι, και εγώ έχω πολύ πιο φωτεινή δέσμη με τις δικές μου λάμπες.

ΝικόλαςXL
20/07/2017, 20:53
Πράγματι doros74 το μαύρο είναι σαν στριγκάκι (μιας κ πιάσαμε τα εσωρουχα :)

Λάμπες εχω βαλει τις Osram night breaker, εχουν λευκό φως κ τις πήρα απο τον Αγγλο.( μου φαίνεται εσύ μου τον πρότεινες?)

Grafton 505, είχα παρει κ εγω λαμπάλι Τ10 αλλά οχι εππωνυμο κ ηταν μάπα, δεν έβγαζε κιτρινωπό φώς , αλλά δεν ηταν κ λευκό.

Τωρα σε ότι αφορα το κάλυμα, μάλλον απο εδώ θα το αγοράσω αφού και οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες , αλλά και επειδή θέλω να το δοκιμάσω πριν .

πχ βρηκα αυτό https://www.hondabikes.gr/honda-cbf-600s-and-600n-04-12/bagster-cbf600s-2004-2012-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF

αν ανοιξετε την σελίδα της BAGSTER κ δωσετε στα φιλτρα , μαρκα, μοντελο, κυβικά κλπ θα δείτε το στριγκάκι , ομως απο κατω εχει μια σειρά με χρωματα , κ ενα που το ονομάζει 1482C / ANTHRACITE αυτό δεν είναι που ζητάω?

Μια νέα ερώτηση, η τάπα του τεπόζιτου οταν ηταν καινουργια γυάλιζε? η ηταν πάντα ετσι ματ σαν μουτζουρωμένη?

Cpt_Slow
25/07/2017, 08:59
Ας επανελθω κ εγω με τις ερωτήσεις μου μιας και σας έλειψαν :lol:

2κάβαλος, 1 βαλιτσα και 2 σαμάρια δηλαδη περιπου 90kg η αφεντια μου ντυμένη, 60kg η γυναικα και 15kg αποσκευές. Σε ποιες θέσεις να ρυθμίσω τις αναρτήσεις μπροστα και πίσω?

Grafton 505
25/07/2017, 20:00
Ας επανελθω κ εγω με τις ερωτήσεις μου μιας και σας έλειψαν :lol:

Ναι ρε, μιας και δεν κλείσαμε μάτι από το άγχος :tooth:

2κάβαλος, 1 βαλιτσα και 2 σαμάρια δηλαδη περιπου 90kg η αφεντια μου ντυμένη, 60kg η γυναικα και 15kg αποσκευές. Σε ποιες θέσεις να ρυθμίσω τις αναρτήσεις μπροστα και πίσω?

1 click πριν το τέρμα σφιχτό. Αν δεις ότι κάθετε πολύ πίσω πάντο τέρμα. Για τα μπροστά τα ίδια. Αν βυθίζονται πολύ στο φρενάρισμα, τέρμα και αυτά.

Grafton 505
25/07/2017, 20:02
Μια νέα ερώτηση, η τάπα του τεπόζιτου οταν ηταν καινουργια γυάλιζε? η ηταν πάντα ετσι ματ σαν μουτζουρωμένη?

Ε δεν γυάλιζε και σαν καινούργιο μπακίρι, αλλά δεν ήταν και τελείως θαμπή. Αλουμίνιο είναι (νομίζω) μπορείς να την γυαλίσεις άνετα.

Cpt_Slow
26/07/2017, 07:41
1 click πριν το τέρμα σφιχτό. Αν δεις ότι κάθετε πολύ πίσω πάντο τέρμα. Για τα μπροστά τα ίδια. Αν βυθίζονται πολύ στο φρενάρισμα, τέρμα και αυτά.

Για σας το κάνω :a9:

Ευχαριστώ!

ΝικόλαςXL
27/07/2017, 19:01
Μια απορία ....

Λεμε οτι η αλυσιδα θέλει Χεκ ρυθμιση ...

Με ποση δυναμη στο δάχτυλο που την πιέζει πάνω κάτω?

Μερικοι τυχον να είναι μπρατσαράδες :)

Λεω εγω τωρα , κουβεντα να γινεται .

Grafton 505
27/07/2017, 20:03
Μέχρι εκεί που μπορείς.

harris_x
28/07/2017, 07:52
Μια απορία ....

Λεμε οτι η αλυσιδα θέλει Χεκ ρυθμιση ...

Με ποση δυναμη στο δάχτυλο που την πιέζει πάνω κάτω?

Μερικοι τυχον να είναι μπρατσαράδες :)

Λεω εγω τωρα , κουβεντα να γινεται .

Η αλυσίδα δεν έχει ελαστικότητα ώστε η δύναμη να έχει σημασία.

ΝικόλαςXL
28/07/2017, 19:49
Η αλυσίδα δεν έχει ελαστικότητα ώστε η δύναμη να έχει σημασία.

Δεν το είχα σκεφτεί ετσι . Δικιο έχεις .

Τελος πάντων τωρα είναι στα 3εκ. Αλλά θα πάω κ στο καταστημα που την έβαλα κ θα ρωτήσω εκεί επι τόπου αν αυτό που εγώ βρίσκω στα 3κ είναι όντως 3εκ.

ΝικόλαςXL
29/07/2017, 19:58
Τελικά στα 2 εκ την είχα ... χορδή την έκανα . :) :)

Πάλι καλά που δεν το κινησα το μηχανάκιον.

ΝικόλαςXL
06/08/2017, 16:45
Εχω θέμα ...

Τα TRIP 1 και TRIP 2 δεν κρατανε τις ενδείξεις όταν κλείσω διακόπτη κινητήρα.

Δλδ, ανοιγω διακοπτη , κανει τσεκ, παταω το αριστερο μπουτόν , εμφανιζει TRIP 1 με ενδειξη 0,0, παταω για TRIP 2 κ εχει ενδειξη 0,0, χωρίς να τα εχω μηδενίσει.

Πάω μια βολτα κ πριν σβησω κανω το ίδιο κ μουεμφανιζουν τα χιλιομετρα που εκανα κανονικά , μολις ομως σβησω κ ξαναναψω με διακοπτη εχουν μηδενίσει.

Τι να φταίει? θα ελεγξω κ τις ασφαλειες.

toyar
06/08/2017, 17:07
αν μηδενιζονται με το μιζαρισμα εχει αδυνατισει η μπαταρια σου

ΝικόλαςXL
06/08/2017, 19:10
Οχι, δεν το νομίζω , αφου είναι μηδεν ακόμα κ πριν μιζαρω .

Κάποια τάση λείπει, αλλά που? οέο?

Grafton 505
06/08/2017, 20:26
Οχι, δεν το νομίζω , αφου είναι μηδεν ακόμα κ πριν μιζαρω .

Κάποια τάση λείπει, αλλά που? οέο?

Εκείνο το κομμένο καλώδιο ύποπτο. Θα υπάρχουν και άλλα .....

ΝικόλαςXL
07/08/2017, 14:22
Πιστεύω πως είναι θέμα πλακέτας , η θα είναι θέμα πλακέτας αν τελικά ολες οι τάσεις υπάρχουν κ δεν κρατανε μνημη τα χιλιομετρα .
Το θέμα είναι αν τα χιλιομετρα τα κραταει σε κάποια μνημη η πλακετα η η ECU?

Τωρα τι συμβαίνει στην πλακέτα? κριμα που οταν την ανοιξα για να αλλάξω λεντ δεν ασχολήθηκα , τωρα δεν τ αραζω το μηχανάκι, οταν χειμωνιάσει θα μαζέψω οτι παρατηρήσεις εχω θα το λύσω κ θα ασχοληθώ.

ΝικόλαςXL
08/08/2017, 17:58
Εκείνο το κομμένο καλώδιο ύποπτο. Θα υπάρχουν και άλλα .....

Λες ε? μακαρι να είναι καλώδιο θα βρεθεί κ θα επισκευαστεί.

Αλλά πρέπει κ να δώ τι τασεις κ σήματα μπαίνουν στα όργανα

387386

Grafton 505
08/08/2017, 18:09
οταν την ανοιξα για να αλλάξω λεντ

Δεν έχω γνώση από ηλεκτρονικά οπότε θα εικάσω και αυθαίρετα κιόλας.

Μήπως έκαψες καμιά αντίσταση ή φούσκωσες κανένα πυκνωτή στην αλλαγή ; Μήπως τα λεντ ρουφάνε περισσότερα mA από τα παλιά και μπερδεύει το σύστημα ;

ΝικόλαςXL
12/08/2017, 14:41
Πάνο οχι, το είχε αυτό το κουσούρι απο τότε που το αγόρασα, απλά δεν με πολυενδειαφερει κ ετσι δεν ασχοληθηκα.

Λογικά απο οτι βλέπω στα σηματα κ τάσεις που μπαίνουν στα όργανα , πχ SP-Pulse και TA-Pulse που είναι σήματα , έρχονται απο το Β κονεκτορα της ECM.

Oπότε λογικά σκεφτόμενος η μετατροπή αυτών των σηματων σε ένδειξη αφορα καθαρά την πλακέτα οργάνων, δλδ εκεί θα υπάρχει ενας A/D μετατροπέας του σηματος απο Pulse (παλμος) σε ψηφιακή μορφή για να απεικονιστεί στα LCD των TRIΡ 1,2

Το Vcc OUT είναι η έξοδος του VS Sensor , τωρα αυτός τι είναι ? αισθητηρας στροφων? ταχύτητας ? δεν θυμάμαι.

Aπο οτι βλέπω πάντως εχουν ασχοληθεί κ άλλοι με αυτό το πρόβλημα, σε μερικούς μαλιστα κανει reset δλδ μηδενίζει κ το ρολόι.

https://cbrforum.com/forum/f4i-main-forum-11/clock-resets-itself-62032/
https://cbrforum.com/forum/f4i-main-forum-11/trip-meter-reset-57377/
https://cbrforum.com/forum/f4i-main-forum-11/clock-always-resets-5581/

θα δούμε , το πρόβλημα είναι οτι για να μετρήσω τασεις στην ECU η στον κονεκτορα των οργάνων πρέπει να αραξω το μηχανάκιον κ τωρα δεν λεει, να πιάσουν τα κρύα .

Grafton 505
12/08/2017, 17:12
Από όλα τα κινέζικα που έγραψες πιο πάνω :lol: κατάλαβα το VS sensor (Vehicle Speed sensor) το οποίο μετράει στροφές.

Tο service manual το έχεις σωστά ;

387470

ΝικόλαςXL
12/08/2017, 17:24
Ελα βρε Πάνο , τι δεν κατάλαβες? ο αισθητηρας ταχυτητας που εδειξες παραγει παλμούς, ενα σήμα δλδ, δεν είναι ταση σαν της μπαταρίας ενα πράμα, αυτό το μεταβαλόμενο ανάλογα με την ταχύτητα σήμα αναλάμβάνει ενας αναλογικός σε ψηφιακό μετατροπέας (Analog to Digital δλδ η A/D) να το κανει ψηφιακό ωστε να απεικονιστεί στις οθόνες σαν αριθμός.

Ναι το εχω το μανιουαλ, γιατί? ετσι η αλλιως δεν ''μπαίνει'' στο εσωτερικό των οργανων.

Ασε που ο αισθητηρας ταχυτητας δεν ευθυνεται (λογικά) αφου το στροφομετρο κ το ταχυμετρο αλλά κ ο γενικός χιλιομετρητής λειτουργούν.

Κατι παίζει εκεί με την αριστερη οθόνη, αφου η δεξια με το ρολόι είναι οκ, στα λινκ που σου εδειξα αλλοι εχουν θεμα ΚΑΙ με το ρολόι, αφου μηδενίζει και αυτό.

doctoras
12/08/2017, 20:36
Ρε παλικαρια μηπως έχει καμια coin battery το καντράν απο πισω και δε κρατάει μνήμη?

painterakis
12/08/2017, 22:20
Ρε παλικαρια μηπως έχει καμια coin battery το καντράν απο πισω και δε κρατάει μνήμη?

Το έχω κάνει βίδες και μπαταρία δεν είδα ...

387477

387478

πάντως είμαι περίεργος να δώ τι φταίει ....

Grafton 505
13/08/2017, 16:59
Ελα βρε Πάνο , τι δεν κατάλαβες? ο αισθητηρας ταχυτητας που εδειξες παραγει παλμούς, ενα σήμα δλδ, δεν είναι ταση σαν της μπαταρίας ενα πράμα, αυτό το μεταβαλόμενο ανάλογα με την ταχύτητα σήμα αναλάμβάνει ενας αναλογικός σε ψηφιακό μετατροπέας (Analog to Digital δλδ η A/D) να το κανει ψηφιακό ωστε να απεικονιστεί στις οθόνες σαν αριθμός. Τα βασικά τα ξέρω, δηλαδή με αυτό μετράει στροφές ο εγκέφαλος, αλλά troubleshooting στα ψηφιακά άστο ... τρικυμιά :lol:

Ναι το εχω το μανιουαλ, γιατί? ετσι η αλλιως δεν ''μπαίνει'' στο εσωτερικό των οργανων. Στο section για το κοντέρ, έχει καναδυό μετρήσεις που μπορείς να κάνεις για να δεις αν έρχονται τα σήματα σωστά.

Ασε που ο αισθητηρας ταχυτητας δεν ευθυνεται (λογικά) αφου το στροφομετρο κ το ταχυμετρο αλλά κ ο γενικός χιλιομετρητής λειτουργούν.

Κατι παίζει εκεί με την αριστερη οθόνη, αφου η δεξια με το ρολόι είναι οκ, στα λινκ που σου εδειξα αλλοι εχουν θεμα ΚΑΙ με το ρολόι, αφου μηδενίζει και αυτό.

Στο τρίτο λινκ, ένας αναφέρει την γείωση και χαλαρούς κονέκτορες, που είναι μια καλή αρχή για ψάξιμο.

πάντως είμαι περίεργος να δώ τι φταίει ....

Ποντάρω σε γείωση και τροφοδοσία.

Cpt_Slow
16/08/2017, 09:10
ΤΖΑ :tooth: ναμαι κ εγω!

τις αναρτησεις σε τι ρυθμιση τις εχετε? 3η γραμμη μπροστα και 3η θεση πισω?

ΝικόλαςXL
16/08/2017, 14:56
Εγω τόχω ακόμα μαμά ρυθμιση .
Οπως λέει το μανιουαλ δλδ σαν αρχική ρυθμιση.

ΝικόλαςXL
16/08/2017, 14:58
Ποντάρω σε γείωση και τροφοδοσία.

Αν είναι αυτό θα κεράσω .

Και ξέρεις, οταν η μπύρα ρέει, ολα είναι Οκευ :)

doctoras
16/08/2017, 15:46
Λογικα κατι τρέχει με την πλακετα, εφόσον δεν επηρεάζεται ο συνολικος χιλιομετριτης αλλα τα trip 1&2 τοτε καποιος καταχωρητης(chip) δε κανει καλα την δουλειά του. Αυτο εγινε απο την ωρα που αλλαξες τα λεντακια του καντραν η πολυ μετα? Γιατι φοβαμαι οτι το κολλητιρι σου θερμικα μπορει να επηρέασε..

doros74
16/08/2017, 20:29

Εγώ έχω πειράξει τις ρυθμίσεις. Στην πίσω ανάρτηση είμαι στη θέση 4 και στις μπροστά ανάμεσα στην 3 και 2 με πιο κοντά στην 2.
Με τις ρυθμίσεις αυτές έχασα λίγο στην άνεση αλλά κέρδισα πολύ σε σταθερότητα, ειδικά μέσα στις στροφές.

ΝικόλαςXL
19/08/2017, 15:21
Αυτο εγινε απο την ωρα που αλλαξες τα λεντακια του καντραν η πολυ μετα?

Aπο την αρχή , δλδ απο την αγορά του, θα δούμε , πρός το παρόν δεν ασχολουμαι, οταν πιασουν τα κρυα θα το λύσω.

Grafton 505
19/08/2017, 21:58

Καλά ρε, πήγες ήρθες άλπεις, τώρα θυμήθηκες να ασχοληθείς με τις αναρτήσεις ; :bawl:

Μπροστά να φαίνεται μία γραμμή.
Πίσω μέτρατες μόνο σου βαριέμαι :p

387670

Cpt_Slow
20/08/2017, 11:43
απλα δεν ξερω που να τις βαλω τωρα :lol:

τελικα για φορτωμενος τις εβαλα θεση 6 και στη μια γραμμη μπροστα και ηταν μπομπα στο στροφιλικι! Α ρε τι μηχανκι εχουμε παρει κουμπαρε!

Grafton 505
20/08/2017, 19:39
απλα δεν ξερω που να τις βαλω τωρα :lol:

Ε δοκίμασε ρε κουμπάρε ...

Α ρε τι μηχανκι εχουμε παρει κουμπαρε!

Το καλύτερο :vroum:

ΝικόλαςXL
22/08/2017, 09:00
Το καλύτερο :vroum:

Μ' αρεσεις :beer:

Grafton 505
22/08/2017, 18:38
Μ' αρεσεις :beer:

+599

ΝικόλαςXL
04/09/2017, 14:46
Και δε με λέτε ορέ σύντροχοι, έχει κ σε εσας στραβωσει αυτό το ρημάδι το πλαστικό κάλυμα της αλυσίδας?
Οχι το εμπρός καπάκι αλλά το πίσω για τις πιτσιλιές .

Εμένα κάπου εκεί μπροστά απο την μεσα μεριά εχει ενα λαμάκι να σκαλώνει αλλά δεν πιάνει καλά κ κουνιέται πολύ.

Grafton 505
05/09/2017, 21:09
Μιας και το έβγαλα σχεδόν αμέσως για να βάλω το φτερό, είναι ακόμα ίσιο. Είναι αρκετά σκληρό και χοντρό πλαστικό πάντως. Δεν δείχνει ότι μπορεί να στραβώσει από μόνο του.

ΝικόλαςXL
06/09/2017, 20:17
Σκληρό κ καλής ποιότητας δείχνει αλλά πιστευω οτι τα χημικά απο την αλυσίδα το ενοχλούν .

Την ίδια κατάσταση αντιμετωπισα κ με την Τρανσάλπ, ετσι σκευρωμένο ηταν.

Είναι κ που αναγκαστικά ''πιάνει'' σε τρια σημεια στο ψαλίδι, δυο βίδες κ ενα σημείο εσωτερικά που όμως είναι πολύ χαλαρό κ το αφήνει να κουνιέται ακόμα κ στις λακκούβες.

Σκέφτομαι να κανω κατι ετσι ωστε εκεί εσωτερικά να σφηνωσει καλά , αλλά τι?

Grafton 505
06/09/2017, 20:44
Πρέπει να είναι πολύ ισχυρά χημικά για να ενοχλήσουν τόσο χοντρό πλαστικό. Δεν νομίζω ότι το γράσσο και το καθαριστικό αλυσίδας κάνουν ζημιά, γιατί θα χαλάγανε και το ο-rings της αλυσίδας.

Δοκίμασε να το ντύσεις με μονωτική ταινία για αρχή και βλέπουμε.

Καμιά φωτο το έχεις ; Μήπως στράβωσε από κανένα ζόρι στο βάλε βγάλε από κάποιον.

Cpt_Slow
07/09/2017, 18:52
ας κανω αλλη μια ερωτηση φωτια κ εγω:lol:

μπορουμε να βρουμε καπου σχεδια αναλυτικα απο καποια εξατμηση aftermarket για το μηχανακι μας? Δλδ κατι που να μπορω να το "αντιγραψω"?

ΝικόλαςXL
10/09/2017, 14:58
Ασχετο αλλά γιατι να αλλάξεις εξάτμιση? κερδίζεις τπτ?

Cpt_Slow
10/09/2017, 19:03
Εγω αμα το κανω θα το κανω καθαρα για τον ηχο και την εμφανιση.
Απλά ο κουμπάρος μου ασχολειται με carbon κατασκευες και λεω να πειραματιστώ να κάνω ενα τελικό αν βρώ κάπου κάτι σε "σχέδιο" να έχω μια ιδέα

painterakis
10/09/2017, 22:25
Από υπερβάλλοντα ζήλο, μπορεί να είχα φάει και καλά εκείνη την ημέρα, αντί για μισή στροφή, του έκανα μιάμιση στροφή και του άνοιξα τα "χειλάκια" που κάθεται η βίδα.
Πάντως κάποια στιγμή, όταν μου έρθει η όρεξη θα φτιάξω 3 λαμάκια, ώστε να βιδώνουν στις βίδες της μεταλλικής σχάρας αλλά θα έχουν κολλημένα στο κέντρο τους, ένα παξιμάδι ώστε να τα βιδώνω με βίδα κανονική τα πλαστική σχάρα ... και να έχω καβάτζα τα τα άλλα 2 σέτ.

Τελικά φτιαχτήκαν (όχι απο εμένα, ας είναι καλά το φιλαράκι ... thanks george !!! )

388225

388227

ΝικόλαςXL
11/09/2017, 15:31
Πολύ καλή μοντίφα , με την μια μπαμ κ κάτω.:a013:

Βέβαια εχει μια διαδικασία να βγαλεις το πιάτο αλλά κ με τις μαμα μισής στροφής σάμπως πάλι δεν την έχει?

Εγω επαθα κ κατι αλλο , είχαν βαλει τα προς το κάθισμα στρογγυλά λάστιχα που ακουμπάει η βαλίστα μια θεση πίσω στην πιο χοντρή τρύπα κ εχασα το ένα , μετά κ το αλλο.
Παράγγειλα 4 καινουργια , πρός 0.8 ευρά το ενα , πάλι παραλίγο να τα χάσω αφου το ενα κολησε στην βαλίτσα κ βγήκε μαζί.

Τελικά τα εβαλα εκεί που τα εχεις κ εσύ.

helmout
26/09/2017, 12:32
Μπορουμε να το βρούμε πουθενά ανεβασμένο το μανουάλι?
ΝΑΙ, ΕΔΩ https://www.manualslib.com/manual/1068381/Honda-Cbf600sa.html

helmout
26/09/2017, 12:34
Αν και πειραματίστηκα μόνο μία φορά με ημιτασιόν, το μετάνιωσα πικρά καθότι - ειδικά στο πίσω φρένο - το γνήσιο είχε 30% καλύτερο φρενάρισμα!

helmout
26/09/2017, 13:15
Εχω θέμα ...

Τα TRIP 1 και TRIP 2 δεν κρατανε τις ενδείξεις όταν κλείσω διακόπτη κινητήρα.

Δλδ, ανοιγω διακοπτη , κανει τσεκ, παταω το αριστερο μπουτόν , εμφανιζει TRIP 1 με ενδειξη 0,0, παταω για TRIP 2 κ εχει ενδειξη 0,0, χωρίς να τα εχω μηδενίσει.

Πάω μια βολτα κ πριν σβησω κανω το ίδιο κ μουεμφανιζουν τα χιλιομετρα που εκανα κανονικά , μολις ομως σβησω κ ξαναναψω με διακοπτη εχουν μηδενίσει.

Τι να φταίει? θα ελεγξω κ τις ασφαλειες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! ... ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ) ΤΑ ΧΛΜ....ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?

ΝικόλαςXL
29/09/2017, 17:49
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! ... ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ) ΤΑ ΧΛΜ....ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?

Nαι , μεταχειρισμένο με τα ''κλασικά '' 29000χλμ, μα τι μανία εχουν κ τα κατεβαζουν εκει γύρω? :D

Ισως να είναι κ ετσι, τωρα που χειμωνιάζει θα το λύσω κ θα μετρήσω τασεις στα όργανα .

Τα λέμε.

ΝικόλαςXL
11/10/2017, 19:16
Να βάλω κάγκελα ?