Σύνδεση

View Full Version : Ο καφενές Vol. 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18

Coyote.V
28/11/2024, 17:52
Ωραίος.
Τα κόβεις,δεν τα ξεριζώνεις, έτσι?
Τι διαφορά έχει; Βάζω τα δάκτυλα και το τραβάω, μάλλον ξεριζώνει. Οι άλλοι ας πληρώνουν στο Σούπερ μάρκετ.. :lol:

Coyote.V
28/11/2024, 20:22
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε ten and twenty years after... nice! :lol:

Bowleno
28/11/2024, 23:45
Τι διαφορά έχει; Βάζω τα δάκτυλα και το τραβάω, μάλλον ξεριζώνει. Οι άλλοι ας πληρώνουν στο Σούπερ μάρκετ.. :lol:

Πολύ μεγάλη διαφορά.... Στο ξερίζωμα ΔΕΝ ξαναφυτρώνουν ενώ στο κόψιμο μεγαλώνουν ξανά.

karellen
29/11/2024, 07:57
Πολύ μεγάλη διαφορά.... Στο ξερίζωμα ΔΕΝ ξαναφυτρώνουν ενώ στο κόψιμο μεγαλώνουν ξανά.

:beer:

Ακριβώς Δημήτρη.
Η ρίγανη στον Ταΰγετο έχει μειωθεί σημαντικά από τους τρυγητές του Σαββατοκύριακου.

Coyote.V
29/11/2024, 08:22

Ακριβώς Δημήτρη.
Η ρίγανη στον Ταΰγετο έχει μειωθεί σημαντικά από τους τρυγητές του Σαββατοκύριακου.

Όλα καλά την ρίγανη δεν την ξεριζώνω, κόβω κανένα κλαρί και αφήνω και πράγμα επάνω, αλλά το χαμομίλι πως το κόβεις τόσο χαμηλά που είναι; για πείτε....

Bowleno
29/11/2024, 08:58
Όλα καλά την ρίγανη δεν την ξεριζώνω, κόβω κανένα κλαρί και αφήνω και πράγμα επάνω, αλλά το χαμομίλι πως το κόβεις τόσο χαμηλά που είναι; για πείτε....

Βάζεις ένα τέτοιο
458541
Ένα καλό ψαλίδι και φροντίζεις να μην είναι κανένας από πίσω.....:D

karellen
29/11/2024, 09:13

Η ρίγανη στον Ταΰγετο φυτρώνει κλαράκια μικρά χαμηλά,όπως το χαμομήλι,σκύβεις και την κόβεις με το ένα χέρι.

Bowleno
29/11/2024, 09:46
Η ρίγανη στον Ταΰγετο φυτρώνει κλαράκια μικρά χαμηλά,όπως το χαμομήλι,σκύβεις και την κόβεις με το ένα χέρι.

Εξ ου, η από πάνω παραίνεση...:D

Panos76
29/11/2024, 10:12

Ακριβώς Δημήτρη.

Το ίδιο και το τσάι στον Πάρνωνα!

karellen
29/11/2024, 10:27
Το ίδιο και το τσάι στον Πάρνωνα!

Το τσάι Πάνο,όπως και η ρίγανη,υπόκειται σε περιορισμούς από το Δασαρχείο σχετικά με το χρόνο και την ποσότητα συγκομιδής,στο δε τσάι είναι πολύ πιο αυστηροί.

Coyote.V
29/11/2024, 10:33
Δεν είμαι τελείως άσχετος, όμως τη ρίγανη δεν την μαζεύεις όποτε θες... ή όποιο σαββατοκύριακο θες.. Μια φορά τον χρόνο μαζεύεις. Η ρίγανη κόβεται 15 - 20 μέρες πριν την γιορτή του Προφήτη Ηλία.. και δεν μαζεύεις μικρά φυτά... με το χαμομήλι είναι το θέμα μου μη μου τα γυρνάτε.

karellen
29/11/2024, 11:08
:ninja: :whistle:

stefanos
29/11/2024, 11:44

δεν το κόβεις το χαμομήλι κόβεις μόνο το λουλουδάκι του, με το χέρι.
Όχι ένα ένα βέβαια, η παλάμη κοιτάει προς τα πάνω τα δαχτυλάκια ελαφρώς ανοιχτά τα περνάς κάτω από τα λουλουδάκια τα κλείνεις λίγο και παγιδεύεις τα λουλουδάκια μόνο που κόβονται πολύ εύκολα τραβώντας.

BLiTzER
29/11/2024, 12:04
Όχι ένα ένα βέβαια, η παλάμη κοιτάει προς τα πάνω τα δαχτυλάκια ελαφρώς ανοιχτά τα περνάς κάτω από τα λουλουδάκια τα κλείνεις λίγο και παγιδεύεις τα λουλουδάκια μόνο που κόβονται πολύ εύκολα τραβώντας.

Πού έχω μπει;

o_gavros
29/11/2024, 12:22
σε ονλαην ταξί...

CorpseAlive
29/11/2024, 12:22
Πού έχω μπει;

OLA.gr

Από χαμομήλι μέχρι συμβουλές ETFS και καπιταλιστικό ακτιβισμό υπέρ της KTM .

PortisHead
29/11/2024, 12:27
σε ονλαην ταξί...

Θα μπορουσε να 'ναι χειρότερα και να ειναι σε Fake Taxi

grinderx
29/11/2024, 12:28
Πού έχω μπει;

Θα μπορουσε να 'ναι χειρότερα και να ειναι σε Fake Taxi
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

o_gavros
29/11/2024, 13:45
458545

Bowleno
29/11/2024, 14:41
Δεν είμαι τελείως άσχετος, όμως τη ρίγανη δεν την μαζεύεις όποτε θες... ή όποιο σαββατοκύριακο θες.. Μια φορά τον χρόνο μαζεύεις. Η ρίγανη κόβεται 15 - 20 μέρες πριν την γιορτή του Προφήτη Ηλία.. και δεν μαζεύεις μικρά φυτά... με το χαμομήλι είναι το θέμα μου μη μου τα γυρνάτε.

Σου απάντησα ρε συ, μια είναι η λύση, το σκύψε ευλογημένε....

TheRegulator
29/11/2024, 15:05
Περίεργη εβδομάδα αυτή.

Ξημερώματα Κυριακής είχαμε χιονοστιβάδα οροφής που κατέστρεψε όλα τα αυτοκίνητα της οικοδομής που ζω (μαζί και της φίλης μου που εμαθε σήμερα ότι βγήκε ολική). Η άλφα την γλίτωσε και νόμισα ότι την γλίτωσε και η μηχανή. Τετάρτη με πήραν ότι ήρθε το AGV και καπάκια τηλ από Ελλάδα ότι κοιμησαν τον σκύλο μου μετά από πνευμονική εμβολή… Σημερα ανακάλυψα ότι Τελικά δεν την γλίτωσε η μηχανή..

458554

asxetost
29/11/2024, 16:10
Περίεργη εβδομάδα αυτή.

Ξημερώματα Κυριακής είχαμε χιονοστιβάδα οροφής που κατέστρεψε όλα τα αυτοκίνητα της οικοδομής που ζω (μαζί και της φίλης μου που εμαθε σήμερα ότι βγήκε ολική). Η άλφα την γλίτωσε και νόμισα ότι την γλίτωσε και η μηχανή. Τετάρτη με πήραν ότι ήρθε το AGV και καπάκια τηλ από Ελλάδα ότι κοιμησαν τον σκύλο μου μετά από πνευμονική εμβολή… Σημερα ανακάλυψα ότι Τελικά δεν την γλίτωσε η μηχανή..

458554

Συλλυπητήρια για τον σκύλο φίλε, δεν θέλω να σκέφτομαι καν πώς θα ένιωθα σε αντίστοιχη φάση...
Υποθέτω οτι το πλαστικό στη μοτόρα είναι μηδαμινής σημασίας στο πλαίσιο της όλης κατάστασης..

karellen
29/11/2024, 16:29
Περίεργη εβδομάδα αυτή.

458554

Πω ρε φίλε γκαντεμιά.
Μακάρι να είναι τα τελευταία.

TheRegulator
29/11/2024, 16:44
Συλλυπητήρια για τον σκύλο φίλε, δεν θέλω να σκέφτομαι καν πώς θα ένιωθα σε αντίστοιχη φάση...
Υποθέτω οτι το πλαστικό στη μοτόρα είναι μηδαμινής σημασίας στο πλαίσιο της όλης κατάστασης..

Πραγματικά το πλαστικό δεν με νοιάζει καθόλου.. το να χάνεις τον πιο πιστό σου φίλο μετά από 13 χρόνια πονάει απίστευτα πολυ!

νεοσσός
29/11/2024, 18:35
Πού έχω μπει;
Αρχίζω να πιστεύω ότι τα επόμενα μπρελόκ του forum θα είναι κεντημένα και οι αναμνηστικές μπλούζες μάλλινες, πλεγμένες στο χέρι από έμπειρα μέλη του moto.gr.

stefanos
30/11/2024, 08:09
Πού έχω μπει;

Να συντάξω και ένα κείμενο με οδηγίες για την αποξήρανση?:cool:

stefanos
30/11/2024, 08:13
Αρχίζω να πιστεύω ότι τα επόμενα μπρελόκ του forum θα είναι κεντημένα και οι αναμνηστικές μπλούζες μάλλινες, πλεγμένες στο χέρι από έμπειρα μέλη του moto.gr.

Ίσως να κανονίσουμε μια "βουνήσια" να μαζέψουμε χόρτα.:a55:

Coyote.V
30/11/2024, 08:34
Να συντάξω και ένα κείμενο με οδηγίες για την αποξήρανση?:cool:

Για να το καταλάβει καλύτερα να το κάνεις video game.

νεοσσός
01/12/2024, 10:00
Απαγόρευση της χρήσης κοινωνικών δικτύων στην Αυστραλία, σε άτομα κάτω των 16 ετών. (https://www.zerohedge.com/political/australian-senate-passes-world-first-law-banning-under-16-kids-social-media)

doctoras
01/12/2024, 10:07
Απαγόρευση της χρήσης κοινωνικών δικτύων στην Αυστραλία, σε άτομα κάτω των 16 ετών. (https://www.zerohedge.com/political/australian-senate-passes-world-first-law-banning-under-16-kids-social-media)

προβλεπόμενη τακτική....θα εχει την ίδια τύχη όπως με την καπνοαπαγόρευση

Coyote.V
01/12/2024, 10:50
Δεν το κατάλαβα,τι άλλο έχει να κάνει εκτός από το ζωδιακό κύκλο ?(δεν αναφέρομαι φυσικά σε αστρολογικές προβλέψεις-φούμαρα).
Και γιατί από το 2011?

Με τον ορίζοντα στο απώτερο διάστημα, αλλάζει περίπου κάθε 2500 χρόνια. Πριν βρισκόμασταν στον ορίζοντα των Ιχθύων.

https://www.filosofikilithos.gr/i-epochi-toy-ydrochooy/

https://www.myhoroscope.gr/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%8C%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA/

Coyote.V
01/12/2024, 11:46
Οι επιστήμονες κυρίως κοινωνιολόγοι, φαντάσου υποστηρίζουν ότι θα αλλάξει και ο πολιτισμός μας.

mikes
02/12/2024, 17:39
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ:

το οτι τουτο το φορουμ κατεχει σημαντικη θεση μεσα στη καρδια μου, και δεν το αλλαζω με τιποτα,
πιστευω το γνωριζετε..
επισης γνωριζετε πως ειμαι διατεθειμενος να προσφερω οτι μπορω στο φορουμ.
ετσι λοιπον βλεποντας πως στο νημα "moto.gr black friday" αρκετα μελη απο την επαρχια θελουν να
προμηθευτουν τα μπιχλιμπιδια που διαθετετε προς πωληση, αποφασισα να προσφερω τις υπηρεσιες μου!

εχω ενα υπολοιπο αδειας απο τη δουλεια 7 ημερων (εργασιμων) που πρεπει να παρω μεχρι τελος του χρονου.
θα το διαθεσω λοιπον για να κανω τις παραδοσεις στα μελη της επαρχιας, αρκει η διοικηση του φορουμ να
μου διαθεσει μια jaguar f-pace (δεν ειναι καιρος να κανω τετοιο ταξιδι με μηχανη), καθως και ολα τα εξοδα
για καυσιμα, διοδια, διαμονη και διατροφη.
σκεφτειτε το και ενημερωστε με ωστε να κανονισω την αδεια..

o_gavros
02/12/2024, 17:45
και γκομενάκι έπρεπε να ζητήσεις, τόση θυσία θα κάνεις

basilis_k6
02/12/2024, 17:49
458619

bulmont
02/12/2024, 18:36
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ:

το οτι τουτο το φορουμ κατεχει σημαντικη θεση μεσα στη καρδια μου, και δεν το αλλαζω με τιποτα,
πιστευω το γνωριζετε..
επισης γνωριζετε πως ειμαι διατεθειμενος να προσφερω οτι μπορω στο φορουμ.
ετσι λοιπον βλεποντας πως στο νημα "moto.gr black friday" αρκετα μελη απο την επαρχια θελουν να
προμηθευτουν τα μπιχλιμπιδια που διαθετετε προς πωληση, αποφασισα να προσφερω τις υπηρεσιες μου!

εχω ενα υπολοιπο αδειας απο τη δουλεια 7 ημερων (εργασιμων) που πρεπει να παρω μεχρι τελος του χρονου.
θα το διαθεσω λοιπον για να κανω τις παραδοσεις στα μελη της επαρχιας, αρκει η διοικηση του φορουμ να
μου διαθεσει μια jaguar f-pace (δεν ειναι καιρος να κανω τετοιο ταξιδι με μηχανη), καθως και ολα τα εξοδα
για καυσιμα, διοδια, διαμονη και διατροφη.
σκεφτειτε το και ενημερωστε με ωστε να κανονισω την αδεια..

Και τζάγκουαρ να σου δώσουμε, και καύσιμα - διόδια να σου πληρώσουμε και την διαμονή σου
και άμα γουστάρεις με κομενάκι του κουτιού, αλλά άμα ψάχνεις μαλάκες να σου πληρώνουν
την διατροφή λυπάμαι αλλά έχασες...........

grinderx
02/12/2024, 18:44
458619
:lol: :lol:

mikes
02/12/2024, 19:08
και γκομενάκι έπρεπε να ζητήσεις, τόση θυσία θα κάνεις
κομενακι(α) θα μου φερει η τζαγκουαρ

458619
γιορταζε και προχθες, μεγαλη η χαρη του...

Και τζάγκουαρ να σου δώσουμε, και καύσιμα - διόδια να σου πληρώσουμε και την διαμονή σου
και άμα γουστάρεις με κομενάκι του κουτιού, αλλά άμα ψάχνεις μαλάκες να σου πληρώνουν
την διατροφή λυπάμαι αλλά έχασες...........
νταξ ρε φιλε δε θα παω να φαω και μενου ντεγκουστασιον στο Roof Garden Restaurant της μεγαλης βρετανιας.. σουβλατζιδικα
και χασαποταβερνες θα τιμησω.. ποσο να κοστισει δλδ? 100? 150€ το γευμα? σιγα τα ωα..

harris_x
02/12/2024, 19:14
κομενακι(α) θα μου φερει η τζαγκουαρ

We have a deal!

Μόνο ετοιμάσου καταλλήλως :tooth:

https://www.youtube.com/watch?v=rLtFIrqhfng

CorpseAlive
02/12/2024, 19:47
We have a deal!

Μόνο ετοιμάσου καταλλήλως :tooth:

https://www.youtube.com/watch?v=rLtFIrqhfng

Χάρη εσένα στην δουλειά ποιο συνολάκι σου είπαν να φοράς?

harris_x
02/12/2024, 19:50
Χάρη εσένα στην δουλειά ποιο συνολάκι σου είπαν να φοράς?
Τι ερώτηση είναι αυτή;; :rolleyes:

Το πορτοκαλί φυσικά για να ταιριάζει και με το μεκανάκ' :bawl:

mikes
02/12/2024, 20:47
....Το πορτοκαλί φυσικά για να ταιριάζει και με το μεκανάκ' :bawl:

οποτε εγω ως καβασακιας, να βαλω κατι σε πρασινο??

karellen
03/12/2024, 18:15
Που καταντάει ο άνθρωπος.

Έστησα σήμερα το μεγάλο φίλτρο να περάσω τελευταίο χέρι μια δεξαμενή για το τελικό λαμπικάρισμα και όπως κύλαγε νορμάλ το πράγμα και απέδιδε λέω μέσα μου "πωωω μπιστάει το εργαλείο"
:a022: :bawl:

harris_x
03/12/2024, 18:16

Έστησα σήμερα το μεγάλο φίλτρο να περάσω τελευταίο χέρι μια δεξαμενή για το τελικό λαμπικάρισμα και όπως κύλαγε νορμάλ το πράγμα και απέδιδε λέω μέσα μου "πωωω μπιστάει το εργαλείο"
ε τι;

ψέματα να πεις;

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

νεοσσός
03/12/2024, 18:19
Μου έρχεται συχνά να το πω, αλλά πού να καταλάβουν τώρα οι εκτός forum...;

bulmont
03/12/2024, 18:27

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Bowleno
04/12/2024, 09:23
Μετά την ΚΤΜ σειρά της Piaggio (https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/40275-piaggio-diakopi-paragogis-sto-ergostasio-tis-pontedera-kovetai-kai-i-vespa?m=1&fbclid=IwY2xjawG88BVleHRuA2FlbQIxMQABHfAhh29pkrpdF2KpOVv4jfW6cQCHZ4diAdyN8V8CPJ6ErwwRAFlJw1Jytw_aem_ XsmSbd5LuUfoj_Bej7VkAA#google_vignette) και έπεται συνέχεια....όπως φαίνεται, Ινδοί και Κινέζοι δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.....

SeniorCanardo
04/12/2024, 10:29
Μετά την ΚΤΜ σειρά της Piaggio (https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/40275-piaggio-diakopi-paragogis-sto-ergostasio-tis-pontedera-kovetai-kai-i-vespa?m=1&fbclid=IwY2xjawG88BVleHRuA2FlbQIxMQABHfAhh29pkrpdF2KpOVv4jfW6cQCHZ4diAdyN8V8CPJ6ErwwRAFlJw1Jytw_aem_ XsmSbd5LuUfoj_Bej7VkAA#google_vignette) και έπεται συνέχεια....όπως φαίνεται, Ινδοί και Κινέζοι δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.....

Καλά και οι "Βρυξελιώτισες" "βάλαν τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια τους", μην τα ρίχνουμε όλα στους Κινέζους.;)

TheRegulator
06/12/2024, 21:11
Σήμερα έκλεισα το πρώτο σχολείο για pit bike training (mannhard)! Πρέπει να ετοιμαστώ για τις απαιτητικές πίστες της Ιβηρικής χερσονήσου όποτε μου φάνηκε καλή ιδέα!
Tips and tricks δεκτά.
Θα πάρω το πιστό μου Shoei γιατί έχω σκοπό να ξεπεράσω τα όρια μου ώστε να φύγει ο φόβος της πτώσης!

KostasRS
07/12/2024, 09:29
Καλημέρα, σήμερα έχουμε εκδήλωση στην Λέσχη, όποιος θέλει μπορεί να έρθει για μπύρα
458668
https://facebook.com/events/s/beers-bullets-8/547910197834063/
8 χρονια! Το αναλογικο μας στεκι γιορταζει και κανουμε παρτυ!

Ελατε να μοιραστουμε ταξιδια, και να γνωριστουμε! Η προσκληση ειναι ανοιχτη! Δεν εχουμε περιορισμους σε τυπους οχηματων!
https://www.facebook.com/enfields.hellas

asxetost
07/12/2024, 13:15
Βασικά καλησπέρα σας, έχει κανείς καμιά ιδέα για multiplayer παιχνίδια στο pc?
Ψήθηκε να πάρει δεύτερο χειριστήριο η σύντροφος, και εγώ(και μάλλον και εκείνη) έχουμε μείνει στην εποχή του mario kart.

νεοσσός
07/12/2024, 13:22
Ψήθηκε να πάρει δεύτερο χειριστήριο η σύντροφος, και εγώ(και μάλλον και εκείνη) έχουμε μείνει στην εποχή του mario kart.
Μιας και ανέφερες Mario kart, φιλικό ζευγάρι πήρε επετειακή έκδοση παιχνιδομηχανής της Nintendo (https://www.skroutz.gr/s/12299688/Nintendo-SNES-Classic.html) με μπόλικα παιχνίδια στη μνήμη της, με δύο χειριστήρια και λένε ότι τους αρέσει. Εκείνοι το πήραν πριν από 2 χρόνια σε προσφορά νομίζω περί τα 200€. Τώρα περιέργως έχει εκτοξευτεί η τιμή της, αλλά ίσως μπορείς να βρεις κάποια προσφορά.

motojojo
07/12/2024, 13:37
Όχι και 500 ευρώ για το νιτεντο! Τοσο δεν εκανε πριν 25 χρονια που ηταν κανονικά στην αγορά!!!

Απο διαφημισεις στο ινστα (το ειδα μετά και στο αμαζον (https://www.amazon.de/s?k=retro+konsole&crid=2VEK3F4B6C44E&sprefix=retro%2Caps%2C132&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_1_5)) είδα ενα στικάκι με απειρα παιχνιδια της εποχης μαριο, που κομπωνει στην τηλεοραση με HDMI και περιέχει 2 χειριστήρια.

Νομίζω πιο πολύ θα ρίσκαρα αυτό παρά το νιτεντο.

BLiTzER
07/12/2024, 13:44
Σταμάτησα να διαβάζω στο "παιχνίδια πισί με χειριστήριο". Bloody casuals.

asxetost
07/12/2024, 13:54
Καλά δεν παίζει να δώσουμε άλλα χρήματα εκτός από χαζοψιλά για online αγορά games για το pc.
Αλλά το nitendo σαν φάση είναι πολύ κοντά σε αυτό που μάλλον θελουμε, θα τσεκάρω και για κανα emulator.
Blitzer, όταν δεις το set up θα αλλάξεις γνώμη, ειδικά αν αρχισομε να μιλάμε για ποδοσφαιρακι, το οποίο παρεμπιπτόντως έχουνε κάνει οριακά unplayable έτσι όπως έχουν ορίσει τα κουμπιά αν πας με πληκτρολόγιο.

TheRegulator
07/12/2024, 20:16

CoD, FIFA, N2K, όλα τα racing games κτλ

asxetost
07/12/2024, 20:56
CoD, FIFA, N2K, όλα τα racing games κτλ

Αν έπαιζε cod η κοπέλα μου θα την είχα παντρευτεί ήδη.
Racing games ναι, αν μιλάμε για crash bash:p
Ήταν καλή η προσπάθεια σου πάντως, σε ένα ιδανικό σύμπαν θα ήταν ωραία όλα αυτά :D

basilis_k6
07/12/2024, 22:03

πηρα και εγω, παιξαμε λιγο τεκεν, τις εφαγα, βαρεθηκε, ειναι εκει και καθονται.

asxetost
08/12/2024, 09:37
Αντιλαμβάνεσαι ότι αν διαβάζει το forum θα τη δεις οσονούπω έτσι (https://www.youtube.com/watch?v=LgcdfEe_nrM); :p
Όχι, τρελός είμαι; Η migato η 37 λόγω αεροδυναμικής αν έρθει ευθύβολα πας για διάσειση κατευθείαν, δεν θα έπαιζα με την πιθανότητα.

πηρα και εγω, παιξαμε λιγο τεκεν, τις εφαγα, βαρεθηκε, ειναι εκει και καθονται.
Χαχα, όχι κοίτα αν βαρεθεί θα παίζω ποδοσφαιράκι με αντροπαρέα...:smokin:

TheRegulator
08/12/2024, 11:21
Αν έπαιζε cod η κοπέλα μου θα την είχα παντρευτεί ήδη.
Racing games ναι, αν μιλάμε για crash bash:p
Ήταν καλή η προσπάθεια σου πάντως, σε ένα ιδανικό σύμπαν θα ήταν ωραία όλα αυτά :D

Παίζαμε με την πρώην και τον μεγάλο αδερφό της.
Τρελός χαβαλές ειδικά επειδή ήταν σαν να παίζω με τον μικρό μου αδερφό. Πήγαινα χαλαρά μέχρι που έκαναν καλύτερο χρόνο από μένα και μετά το τερμάτιζα κάνοντας βαθύ sub 7min γύρο έτσι για να τους αποδείξω ότι δεν είμαστε το ίδιο :lol:

asxetost
08/12/2024, 16:24
Παίζαμε με την πρώην και τον μεγάλο αδερφό της.
Τρελός χαβαλές ειδικά επειδή ήταν σαν να παίζω με τον μικρό μου αδερφό. Πήγαινα χαλαρά μέχρι που έκαναν καλύτερο χρόνο από μένα και μετά το τερμάτιζα κάνοντας βαθύ sub 7min γύρο έτσι για να τους αποδείξω ότι δεν είμαστε το ίδιο :lol:

Και άφησες τέτοια κοπέλα;:p

TheRegulator
08/12/2024, 19:03
Και άφησες τέτοια κοπέλα;:p

ΩΩΩ ΝΑΙ... :lol::lol:

grinderx
10/12/2024, 14:07
Το βάζω εδώ κι αν κρίνουν οι mods ας το μεταφέρουν εκεί που πρέπει:

https://www.bikeit.gr/reportaz/item/40346-portogalia-den-perase-to-ypoxreotiko-kteo-gia-tis-motosykletes

:eek: :eek: :eek:

CorpseAlive
10/12/2024, 14:13
Το βάζω εδώ κι αν κρίνουν οι mods ας το μεταφέρουν εκεί που πρέπει:

https://www.bikeit.gr/reportaz/item/40346-portogalia-den-perase-to-ypoxreotiko-kteo-gia-tis-motosykletes

:eek: :eek: :eek:

Όταν οι σύλλογοι και οι ομοσπονδίες πραγματικά δουλεύουν και δεν δουλεύουν σαν ταξιδιωτικά γραφεία για νεόκοπους (ή και όχι) μοτοσυκλετιστές .

grinderx
10/12/2024, 14:56
Όταν οι σύλλογοι και οι ομοσπονδίες πραγματικά δουλεύουν και δεν δουλεύουν σαν ταξιδιωτικά γραφεία για νεόκοπους (ή και όχι) μοτοσυκλετιστές .
Ναι, αλλά με ποια λογική να μην περνάνε από ΚΤΕΟ όπως γίνεται και σε άλλες χώρες και με τις μοτοσυκλέτες;;

CorpseAlive
10/12/2024, 15:27
Ναι, αλλά με ποια λογική να μην περνάνε από ΚΤΕΟ όπως γίνεται και σε άλλες χώρες και με τις μοτοσυκλέτες;;

Ενώ εδώ που περνάνε όλα είναι σούπερ.

Τρανσαλπ 600 του 98 με 52.000 ΑΛΗΘΙΝΑ χιλιόμετρα.

grinderx
10/12/2024, 15:44
Ενώ εδώ που περνάνε όλα είναι σούπερ.
Δεν είπα όμως αυτό.

CorpseAlive
10/12/2024, 15:45
Δεν είπα όμως αυτό.

Με τον τρόπο που λειτουργούν τα ΚΤΕΟ στην Νότια Ευρώπη, καλύτερα να μην τα είχαμε. Τζάμπα χρήματα δίνουμε.

grinderx
10/12/2024, 16:09
Με τον τρόπο που λειτουργούν τα ΚΤΕΟ στην Νότια Ευρώπη, καλύτερα να μην τα είχαμε. Τζάμπα χρήματα δίνουμε.
Δεν απαντάει όμως στην αρχική ερώτηση: Γιατί οι Πορτογάλοι μοτοσυκλετιστές ζήτησαν (και πέτυχαν) εξαίρεση από ελέγχους ΚΤΕΟ για τις μοτοσυκλέτες τους;

PaNick67
10/12/2024, 17:19

Ειμαστε σιγουροι οτι οπως ειναι για τα ματια του κοσμου εδω οι ελεγχοι στα ΚΤΕΟ, ειναι κι αλλου στην Νοτια Ευρωπη;

motojojo
10/12/2024, 18:41
Meanwhile in Greece... (https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/502206/poso-afksanontai-oi-times-ton-diodion-apo-tin-1i-ianouariou)

Η Αττική Οδός, από την άλλη, δεν θα αυξήσει τις τιμές φέτος, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το πρώτο έτος της νέας σύμβασης παραχώρησης.

Δηλ η Αττική Οδός έκανε μείωση μόνο για ένα χρόνο;

basilis_k6
10/12/2024, 19:05
Meanwhile in Greece... (https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/502206/poso-afksanontai-oi-times-ton-diodion-apo-tin-1i-ianouariou)

και πολυ ειναι. σανος για ολους.

grinderx
10/12/2024, 19:19
Ειμαστε σιγουροι οτι οπως ειναι για τα ματια του κοσμου εδω οι ελεγχοι στα ΚΤΕΟ, ειναι κι αλλου στην Νοτια Ευρωπη;
Σωστά κι αυτό.

Ναι, το είχαν πει πως είναι μέχρι να κάνουν νέα σύμβαση (λες και δε μπορεί το κράτος να διαχειριστεί τα διοδια}, άσχετα πως το παρουσίασαν (πόσο φροντίζουν για μας και μπλα, μπλα, μπλα).

Volpad
10/12/2024, 19:49
Ένα @@ μειωσαν.... :bawl:

Έκοψαν όλα τα προγράμματα που είχαν και έβαλαν μια ενιαία τιμή.
Πχ, στις moto, εγώ που είχα κάρτα, πλήρωνα 1.26€ όταν το πλήρες αντίτιμο ήταν 1.40€.

Τώρα λοιπόν, η τιμή πήγε 1.25 είτε έχεις κάρτα, είτε όχι, οπότε στις μοτοσυκλέτες, δεν έχει νόημα πια...
Επειδή τη κάρτα τη προφορτιζεις, έχουν μείνει μέσα 0.72 λεπτά.
Με τη κάρτα ούτως ή άλλως περνάς από γκισέ, οπότε δεν κερδίζεις χρόνο, και πλέον, δεν έχεις ούτε έκπτωση.

Οπότε, αυτά τα 72 λεπτά, μένουνε στην Αττική οδό...

Μην μου πείτε βάλε 3.03 να κάνεις 3 διελεύσεις και να μηδενίσει... μονο τη μανουρα του να καθομαι να φορτιζω τη καρτα που σκεφτομαι, με πιανει βαρεμαρα...(2€ είναι το minimum που μπορείς να βαλεις).

o_gavros
10/12/2024, 20:08
βάλε ρε παιδί μου το αμέσως κοντινότερο πολλαπλάσιο κι εσύ.
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία λέμε, σε καλό να μας βγεί το γέλιο

grinderx
10/12/2024, 20:46
Ένα @@ μειωσαν.... :bawl:

Έκοψαν όλα τα προγράμματα που είχαν και έβαλαν μια ενιαία τιμή.
Πχ, στις moto, εγώ που είχα κάρτα, πλήρωνα 1.26€ όταν το πλήρες αντίτιμο ήταν 1.40€.

Τώρα λοιπόν, η τιμή πήγε 1.25 είτε έχεις κάρτα, είτε όχι, οπότε στις μοτοσυκλέτες, δεν έχει νόημα πια...
Επειδή τη κάρτα τη προφορτιζεις, έχουν μείνει μέσα 0.72 λεπτά.
Με τη κάρτα ούτως ή άλλως περνάς από γκισέ, οπότε δεν κερδίζεις χρόνο, και πλέον, δεν έχεις ούτε έκπτωση.

Οπότε, αυτά τα 72 λεπτά, μένουνε στην Αττική οδό...

Μην μου πείτε βάλε 3.03 να κάνεις 3 διελεύσεις και να μηδενίσει... μονο τη μανουρα του να καθομαι να φορτιζω τη καρτα που σκεφτομαι, με πιανει βαρεμαρα...(2€ είναι το minimum που μπορείς να βαλεις).
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Αντρέας είναι!

ptc
10/12/2024, 21:03

To chat-gpt ειπε το εξης:

Motorcyclists in Portugal demanded to not pass mandatory technical inspections because they believed it was unnecessary and burdensome. The Portuguese bikers' rights organization, GAM (Grupo Acção Motociclista), argued that the inspections were not effective in improving road safety and would impose additional costs and inconvenience on riders.

grinderx
10/12/2024, 21:20
Κανένα σοβαρό επιχείρημα δηλαδή (αν όντως ισχύει).

basilis_k6
10/12/2024, 21:50
Κανένα σοβαρό επιχείρημα δηλαδή (αν όντως ισχύει).

σοβαροτατο ειναι. ακριβως την πραγματικοτητα της ελλαδας περιγραφουν. θα πληρωνουμε κτεο χωρις κανενα νοημα και καμια επιδραση στην οδικη ασφάλεια ειπανε. ακριβως αυτο γινετε εδω. ενας εμμεσος φορος ειναι που δινει δουλεια στα "δικα μας παιδια".

Volpad
10/12/2024, 22:06
βάλε ρε παιδί μου το αμέσως κοντινότερο πολλαπλάσιο κι εσύ.
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία λέμε, σε καλό να μας βγεί το γέλιο

Όχι δεν κατάλαβες....
Τους έχω στείλει mail και τους ζητάω να μου κάνουν refund τα 72 λεπτά...
Θα τους ζαλίσω τις μπάλες, μέχρι να μου τα βάλουν...

Bowleno
10/12/2024, 22:22
Όχι δεν κατάλαβες....

Φαντάζομαι, το κάνεις για το γαμώτο του πράγματος και όχι για την αξία αυτή καθαυτή....

DoctoR_k6
10/12/2024, 22:33
Όχι δεν κατάλαβες....

Βάλε 3.03 και τελείωνε!!
:bawl::bawl::bawl:

harris_x
11/12/2024, 07:11
Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου Γιάννη σε τροχαίο - Βενζινάδικο στην Κίσσαμο σταματά να δίνει καύσιμα σε όσους δεν φορούν κράνος

Εδω όλο το θεμα... (https://www.protothema.gr/greece/article/1573831/hania-varu-penthos-gia-ton-thanato-tou-17hronou-gianni-se-trohaio-stin-kisamo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1IfM9KRVh3DcmA2ybeBv-ZWkRyGKKsFC5YZEsnT7nxw_8aLVAKd5MnYWg_aem_gdITUQAwm8E7XDglWDtc0Q)

PaNick67
11/12/2024, 07:59
σοβαροτατο ειναι. ακριβως την πραγματικοτητα της ελλαδας περιγραφουν. θα πληρωνουμε κτεο χωρις κανενα νοημα και καμια επιδραση στην οδικη ασφάλεια ειπανε. ακριβως αυτο γινετε εδω. ενας εμμεσος φορος ειναι που δινει δουλεια στα "δικα μας παιδια".

Μια αλλη αναγνωση. Οι μοτοσυκλετιστες της Πορτογαλιας, οσοι ανηκουν και εκπροσωπουνται απο την ομοσπονδια δηλαδη, πετυχαν μια αποφαση που αφηνει ανελεγκτους οσους εχουν μοτο και δεν την συντηρουν τακτικα. Αυτοι θα συνεχισουν να εχουν 5ετιας λαστιχα, τελειωμενα τακακια και τι αλλο.

Δεν ξερω για τι κοστος μιλαμε αλλα στην χωρα μας ειναι 32€, 16 τον χρονο, 1και κατι ψιλα τον μηνα. Σταγοντα στον ωκεανο μπροστα στα εξοδα μιας μηχανης ή σκουτερ πανω απο 200 κεκ.

ΥΓ. Δεν πιστευω οτι το μπαχαλο των δικων μας ΚΤΕΟ υπαρχει αλλου στην Ευρωπη, σε καμια Ουγκαντα ισως αν κι εχω επιφυλαξεις.

grinderx
11/12/2024, 09:02
Συγνώμη, αλλά δεν είναι. Αν έλεγαν βεβαίως να ελέγχονται οι μοτό μας, αλλά τα λεφτά που δίνουμε να έχουν ανταπόκριση με καλύτερη υπηρεσία, αλλιώς μας κοροϊδεύετε, οπότε όχι. Αντ αυτού, λένε «έλα μωρέ που να τρέχεις τώρα». Ασόβαρες καταστάσεις (ξαναλέω εφ'΄όσον όντως έτσι έχει γίνει).

Μια αλλη αναγνωση. Οι μοτοσυκλετιστες της Πορτογαλιας, οσοι ανηκουν και εκπροσωπουνται απο την ομοσπονδια δηλαδη, πετυχαν μια αποφαση που αφηνει ανελεγκτους οσους εχουν μοτο και δεν την συντηρουν τακτικα. Αυτοι θα συνεχισουν να εχουν 5ετιας λαστιχα, τελειωμενα τακακια και τι αλλο.

Δεν ξερω για τι κοστος μιλαμε αλλα στην χωρα μας ειναι 32€, 16 τον χρονο, 1και κατι ψιλα τον μηνα. Σταγοντα στον ωκεανο μπροστα στα εξοδα μιας μηχανης ή σκουτερ πανω απο 200 κεκ.

ΥΓ. Δεν πιστευω οτι το μπαχαλο των δικων μας ΚΤΕΟ υπαρχει αλλου στην Ευρωπη, σε καμια Ουγκαντα ισως αν κι εχω επιφυλαξεις.
Αυτό ακριβώς! Στη Βρετανία που ζούσα με είχαν κόψει (και πολύ καλά έκαναν γιατί ήταν θέμα ασφάλειας) δίνοντάς μου διορία για να φτιάξω το πρόβλημα και γενικά το θέμα το έπαιρναν σοβαρά.

grinderx
11/12/2024, 09:06
Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου Γιάννη σε τροχαίο - Βενζινάδικο στην Κίσσαμο σταματά να δίνει καύσιμα σε όσους δεν φορούν κράνος

Εδω όλο το θεμα... (https://www.protothema.gr/greece/article/1573831/hania-varu-penthos-gia-ton-thanato-tou-17hronou-gianni-se-trohaio-stin-kisamo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1IfM9KRVh3DcmA2ybeBv-ZWkRyGKKsFC5YZEsnT7nxw_8aLVAKd5MnYWg_aem_gdITUQAwm8E7XDglWDtc0Q)
Μπράβο τους! Ανεξαρτήτως εποχής φοράμε κράνος, μπουφάν και μακρύ παντελόνι κατ' ελάχιστον. Πως το είχε πει ένα συμφορουμίτης (συγνώμη, δε θυμάμαι nick): «Καλύτερα να ιδρώσω, παρά να ματώσω».

basilis_k6
11/12/2024, 13:14
Συγνώμη, αλλά δεν είναι. Αν έλεγαν βεβαίως να ελέγχονται οι μοτό μας, αλλά τα λεφτά που δίνουμε να έχουν ανταπόκριση με καλύτερη υπηρεσία, αλλιώς μας κοροϊδεύετε, οπότε όχι. Αντ αυτού, λένε «έλα μωρέ που να τρέχεις τώρα». Ασόβαρες καταστάσεις (ξαναλέω εφ'΄όσον όντως έτσι έχει γίνει).

Αυτό ακριβώς! Στη Βρετανία που ζούσα με είχαν κόψει (και πολύ καλά έκαναν γιατί ήταν θέμα ασφάλειας) δίνοντάς μου διορία για να φτιάξω το πρόβλημα και γενικά το θέμα το έπαιρναν σοβαρά.

μαλλον δεν ζουνε στην χωρα του πιτερ παν και ξερουνε οτι αυτο δεν θα γινει ποτε. τελικα ενα εισπρακτικο μετρο ειναι, τιποτε αλλο. επειδη λοιπον οτι και να σου εγγυηθει ο καθε χαρτογιακας, τελικα να τσεπωσουν κατι λαμογια θελει και δεν θα εχει καμια επιδραση στην οδικη ασφαλεια, καλυτερα να μην εχεις κτεο. μαγκια τους, εμεις εδω ειμαστε κοροιδα που πληρωνουμε. το κτεο δεν προσφέρει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ ουτε σε αμαξια ουτε προφανως σε μηχανες. σε χωρες τυπου αγγλια γερμανια μπορει, στο νοτο ουτε καν.

grinderx
11/12/2024, 14:26
μαλλον δεν ζουνε στην χωρα του πιτερ παν και ξερουνε οτι αυτο δεν θα γινει ποτε. τελικα ενα εισπρακτικο μετρο ειναι, τιποτε αλλο. επειδη λοιπον οτι και να σου εγγυηθει ο καθε χαρτογιακας, τελικα να τσεπωσουν κατι λαμογια θελει και δεν θα εχει καμια επιδραση στην οδικη ασφαλεια, καλυτερα να μην εχεις κτεο. μαγκια τους, εμεις εδω ειμαστε κοροιδα που πληρωνουμε. το κτεο δεν προσφέρει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ ουτε σε αμαξια ουτε προφανως σε μηχανες. σε χωρες τυπου αγγλια γερμανια μπορει, στο νοτο ουτε καν.
Δεν είμαι κάνας αιθεροβάμων να πιστεύω πως όλα είναι αγγελικά πλασμένα, αλλά και με την απόλυτη παραίτηση δεν πάμε μπροστά.

BLiTzER
11/12/2024, 14:45
Δεν είμαι κάνας αιθεροβάμων να πιστεύω πως όλα είναι αγγελικά πλασμένα, αλλά και με την απόλυτη παραίτηση δεν πάμε μπροστά.

Στην Ελλάδα ζεις. Με τίποτα δεν πάμε μπροστά. :lol:

grinderx
11/12/2024, 14:47
Στην Ελλάδα ζεις. Με τίποτα δεν πάμε μπροστά. :lol:
Καλά άσε μας εμάς. Εμείς είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας :rockon: :p

Tallyban
11/12/2024, 18:41
Άμα έχεις περάσει ΚΤΕΟ τραβάς σουζες με ασφάλεια,(μπαντηλικια στα αυτοκίνητα).

νεοσσός
11/12/2024, 18:51
Ανδρέα, ο τελευταίος σεισμός είχε επίκεντρο το σπίτι σου;

Volpad
11/12/2024, 20:27
Ναι ρε συ, σορρυ...
Έφαγα φασολάδα το μεσημέρι...

stefanos
11/12/2024, 21:33

Αν είναι έτσι τα πράγματα τα συλλογικά όργανα των μοτοσικλετιστών οφείλουν να διαμαρτυρηθούν και να βγουν στους δρόμους για να γίνεται ουσιαστικός έλεγχος.
Όχι το αντίθετο.
Αυτό είναι το συλλογικό καλό.

doctor_john
11/12/2024, 23:23
Δεν δείχνει έτσι. "Αναγκαστήκαμε" να το υποστούμε γιατί ο έλεγχος της τροχαίας δεν ήταν αρκετός.
Εξακολουθεί να είναι κάτω από το 50% όσων καλύπτουν οι υπηρεσίες των άλλων χωρών, κάτι που ακυρώνει
τον "'έλεγχο" του κτέο μιας και δεν ελέγχεται αν έχει γίνει.
Με λίγα λόγια το κτεο είναι ο τρόπος να νομιμοποιήσεις ένα όχημα που θα έπρεπε να μην επιτρέψει η τροχαία να κυκλοφορεί.

Στις άλλες χώρες σε βλέπουν μέσα στην κίνηση και σε σταματάνε για λάστιχα εκτός εποχής...

Από το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών που έτσι και αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσαν με επικίνδυνο όχημα και σέβονται τους νόμους
το χρήμα ρέει σταθερά αε σημείο οι επιχειρηματίες των κτεο να εγγυόνται δάνεια άλλων επιχειρήσεων τους με τα προσδοκώμενα..

Δεν είμαι αρνητικός, να ανθήσουν οι προκομένοι κ.λπ. εγώ τι φταίω; πληρώνω νοίκι στο σπίτι μου, πληρώνω τέλη, κυκλοφορίας, κυβικών, καύσιμων διοδίων κ.λπ.
Για ποιό λόγο; για να μην έχω ΤΙΠΟΤΑ και να έχουν τα αληταριά της βουλής ψεύτικο οικονομικό κλείσιμο του έτους και μια λιμνούλα με απίστευτο χρήμα να κλέψουν μέχρι τον επόμενο χρόνο.

Reset είναι η λύση παντού. Τα σβήνουμε όλα και ξεκινάμε απο την αρχή με τα λιγότερα δυνατόν.
Το κάνουν περιοδικά οι τράπεζες στις ζωές όλων μας, δεν είναι κάτι ξένο.

Και στην τελική να σου πώ κάτι, εφόσον το κάνουν άλλες χώρες στην ευρώπη εμείς γιατί ασχολούμαστε αν πρέπει ή όχι; κομμένο και σε εμάς.
Εμείς δεν είμαστε που εφαρμόζουμε ακόμα και τα προσχέδια των οδηγιών (που οι περισσότερες χώρες αγνοούν ή τα λειτουργούν όσο πιο ήπια γίνεται) με τον πιο σκληρό και βάναυσο τρόπο για τον πολίτη; όπως οι άλλοι και εμείς δεν μας λένε;

DimisK
13/12/2024, 13:31
Το χρειαζόταν.....

458826

Ποιό πιεστικό έχεις; Στο έκανε αγνώριστο!
Σα να μοιάζει και με fazer τωρα

Panos76
13/12/2024, 13:38

NILFISK πρέπει να είναι. Πτάνα τα έκανε όλα τριγύρω :bawl:

Bowleno
13/12/2024, 16:55
Σα να μοιάζει και με fazer τωρα

Ρε φίλε γιατί με προσβάλεις; τι σου έκανα; άκου fazer....:cry:

:lol:

NILFISK πρέπει να είναι. Πτάνα τα έκανε όλα τριγύρω :bawl:

Οντως Nilfisk, πρόσφατη αγορά σε αντικατάσταση του γερασμένου και....φαγωμένου από το κουνέλι(!) Carcher που με υπηρέτησε 27 ολόκληρα χρόνια.
Τιμιότατο στα 75 ευρώ, αρκούντως δυνατό για τις γενικές εργασίες (πλύσιμο μηχανής-αμαξιού, παντζουρια, βεράντες κ.λ.π.) το ακροφύσιο που παίρνει δοχείο σαπουνιού, κάνει δουλειά!
Γιαυτό έγιναν πτανα τριγύρω, (να μην έπαιζα;) καθάρισα και την πιλοτή, δοθείσης ευκαιρίας :D

grinderx
13/12/2024, 17:34
Οντως Nilfisk, πρόσφατη αγορά σε αντικατάσταση του γερασμένου και....φαγωμένου από το κουνέλι(!) Carcher που με υπηρέτησε 27 ολόκληρα χρόνια.
Τιμιότατο στα 75 ευρώ, αρκούντως δυνατό για τις γενικές εργασίες (πλύσιμο μηχανής-αμαξιού, παντζουρια, βεράντες κ.λ.π.) το ακροφύσιο που παίρνει δοχείο σαπουνιού, κάνει δουλειά!
Γιαυτό έγιναν πτανα τριγύρω, (να μην έπαιζα;) καθάρισα και την πιλοτή, δοθείσης ευκαιρίας :D
Ποιο μοντέλο είναι και από που το πήρες 75€;

Bowleno
13/12/2024, 17:57
Ποιο μοντέλο είναι και από που το πήρες 75€;

120.7 το είχαν προσφορά σε αυτήν την τιμή πριν 1,5 μήνα περίπου στο πράκτικερ και τώρα το βλέπω στα 139!!! (https://www.praktiker.gr/p/nilfisk-c-120-7-6-plystiko-mixanima-120bar-150063?srsltid=AfmBOopI3OXt-PvmI4YFhFjMka1LKxva_PTyIQm5LcuAbBxsYuFfQfYU)
Εδώ το δικό μου, μάλλον πέτυχα win win φάση....:lol:

458836