View Full Version : Ο καφενές Vol. 3
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
doctoras
04/08/2024, 13:26
Έχω άδεια και χαζόβλεπω Ολυμπιάδα τα πρωινά
Δε συμπεριλαμβάνονται οι Ρώσοι αθλητές κόπηκε όλο το τιμ από την διεθνή επιτροπή ολυμπιακών αγώνων λέει λόγω πολίτικης πίεσης για τον πόλεμο.
Μα τι σχέση υποτίθεται έχει ο αθλητισμός με την πολιτική…
-no politica- σου λένε…υπάρχει κάτι που να μην είναι politica…
sanctusan
04/08/2024, 13:42
Δε συμπεριλαμβάνονται οι Ρώσοι αθλητές κόπηκε όλο το τιμ από την διεθνή επιτροπή ολυμπιακών αγώνων λέει λόγω πολίτικης πίεσης για τον πόλεμο.
Το ισραηλ μια χαρά αγωνίζεται πάντως
Και οι Λευκορωσοι
sanctusan
04/08/2024, 13:49
Και οι Λευκορωσοι
Όντως; Αυτό τώρα που το έγραψες το παρατήρησα.
Πάντως διάβασα ότι αγωνίζονται απλά χωρίς σημαία
Απορύφθηκαν οι χώρες και όχι οι αθλητές
Το αθλητικό ιδεώδες των Ολυμπιακών Αγώνων που συνδυάζεται με πολεμική εκεχειρία, δεν φαίνεται να ακολουθείται στην εποχή μας.
karellen
04/08/2024, 15:19
Που να 'βλεπες μποϋκοτάζ το 1980 και το 84 σε Μόσχα και Λος Άντζελες Χρήστο.
karellen
07/08/2024, 08:27
Χρωστάμε και μια αναφορά στο χρυσό παιδί μας το Μίλτο που χθες βράδυ μας έκανε πάλι υπερήφανους! :beer:
455072
Βασικα σε ολα τα παιδια τα οποια καταφεραν να φτασουν εκει
Στην τριτοκοσμικη Ελλαδα μας ειναι πραγματικα αθλος ακομα και
να φτασεις να προκριθεις σε Ολυμπιακους Αγωνες
doctoras
07/08/2024, 08:34
Τόσες πολλές συμμετοχές και διακρίσεις από μια χώρα μόλις 10εκ με τους περισσότερους αθλητές αυτοχρηματοδοτούμενους είναι άθλος όντως! Συγχαρητήρια σε όλους!
Ο μιλτος είναι χρυσό παιδί όχι μόνο για την επίδοση αλλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του!
karellen
07/08/2024, 09:05
[...]
Σωστό.
Στην τριτοκοσμικη Ελλαδα μας ειναι πραγματικα αθλος ακομα και
να φτασεις να προκριθεις σε Ολυμπιακους Αγωνες
..και χωρίς καμία υποστήριξη από το κράτος, που τους θυμούνται όλους όταν φέρνουν μετάλλια και μετά τους ξεχνούν πάλι.
..και χωρίς καμία υποστήριξη από το κράτος, που τους θυμούνται όλους όταν φέρνουν μετάλλια και μετά τους ξεχνούν πάλι.
Το νου σας, μην πάει στην πολιτική το ζήτημα, έτσι;
RaGe_Raptor
07/08/2024, 10:21
Μηπως το παρακάνετε λίγο?
Πολιτικό με την ορθή έννοια είναι το ζήτημα, όχι κομματικό.
Είναι διαχρονικό το θέμα, με κάθε κυβέρνηση.
Μήτσο στα @@ μας η πολιτική και οι πολιτικοί !
:look:
Ducati Panigale V4 2025 – Ξεπερνά τα 70.000 ευρώ, με full extra (https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/39030-ducati-panigale-v4-2025-kseperna-ta-70-000-evro-me-full-extra)
Ducati Panigale V4 2025 – Ξεπερνά τα 70.000 ευρώ, με full extra (https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/39030-ducati-panigale-v4-2025-kseperna-ta-70-000-evro-me-full-extra)
Προφανώς αλλόκοτο για εμάς αλλά μου φαίνεται ότι η Ducati τεστάρει τα νερά για τη συγκεκριμένη τακτική.
Εδώ και χρόνια στα αντίστοιχα ακριβά αυτοκίνητα χρεώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μικροσκοπικά κομμάτια ανθρακονήματος, αυτοκόλλητα και ραφές με απόλυτη επιτυχία.
Όταν τον αγοραστή ουσιαστικά δεν τον νοιάζει η τιμή, γιατί να μην το εκμεταλλευτούν; :D
DoctoR_k6
08/08/2024, 10:45
Γι αρχη ας βρουμε το ποσο για την αγορα και βλεπουμε για αναβαθμισεις!! :lol:
Οποιος τα εχει θα τα δωσει για ολα. Ξεφυγε η ντουκατι μου φαινεται...
Μην ακολουθησουν και οι υπολοιποι ειναι το θεμα.
Ηδη θες 22Κ το λιγοτερο (R1) για ενα 1000ss και ανεβαινει η κατασταση μετα(CBR 26K/ZX10 24K)!! :eek:
RaGe_Raptor
08/08/2024, 10:51
Γι αρχη ας βρουμε το ποσο για την αγορα και βλεπουμε για αναβαθμισεις!! :lol:
Οποιος τα εχει θα τα δωσει για ολα. Ξεφυγε η ντουκατι μου φαινεται...
Μην ακολουθησουν και οι υπολοιποι ειναι το θεμα.
Ηδη θες 22Κ το λιγοτερο (R1) για ενα 1000ss και ανεβαινει η κατασταση μετα(CBR 26K/ZX10 24K)!! :eek:
Δεν υπάρχει υπόβαθρο για να ακολουθήσουν την τιμολογιακή πολιτική οποίοι έχουν μείνει ακόμα στην κατηγορία. Μόνο η ντουκ μπορεί να το κάνει προς το παρόν.
Είναι δεδομένο πως αν ψωνιζα σήμερα θα έπαιρνα rsv4 της πλεμπας με 18Κ €. Το υψηλότερο vfm με συμπαντική διαφορά
Προσωπικά νομίζω είναι ΟΚ αυτές οι τιμές για εργαλεία αγωνιστικής χρήσης,τόσα και περισσότερα πληρώνει ο κόσμος για να γίνει weekend adventurer.
DoctoR_k6
08/08/2024, 11:17
Δεν υπάρχει υπόβαθρο για να ακολουθήσουν την τιμολογιακή πολιτική οποίοι έχουν μείνει ακόμα στην κατηγορία. Μόνο η ντουκ μπορεί να το κάνει προς το παρόν.
Είναι δεδομένο πως αν ψωνιζα σήμερα θα έπαιρνα rsv4 της πλεμπας με 18Κ €. Το υψηλότερο vfm με συμπαντική διαφορά
Το CBR θα ηθελα εγω. το SP παει 30αρι.
Το απριλια ας το παρει κανας γνωστος...ευχαριστω δεν θα παρω.
Προσωπικά νομίζω είναι ΟΚ αυτές οι τιμές για εργαλεία αγωνιστικής χρήσης,τόσα και περισσότερα πληρώνει ο κόσμος για να γίνει weekend adventurer.
Πολλα τα λεφτα...23-24Κ για ενα 1000. Που παμε...
AUFGEBRACHT
08/08/2024, 12:00
Το αθλητικό ιδεώδες των Ολυμπιακών Αγώνων
To ποιό;;;; :cry::cry::cry::bawl::bawl::bawl:
AUFGEBRACHT
08/08/2024, 12:05
Που να 'βλεπες μποϋκοτάζ το 1980 και το 84 σε Μόσχα και Λος Άντζελες Χρήστο.
Το μποϋκοτάζ του 1984 ήταν η "απάντηση" στο μποϋκοτάζ του 1980...οι Δυτικοί το ξεκίνησαν, άλλωστε αγγλικής προελεύεως είναι η λέξη, για όσους ξέρουν και την ετυμολογία της.
Πάντως, θυμάμαι τους γονείς μου και κάτι συγγενείς, που για χρόνια έλεγαν ότι ήταν η πιο ωραία Ολυμπιάδα αυτή των Σοβιετικών, όπως κι η τελετή έναρξης. Όταν πηγαίναμε επίσκεψη σ΄ένα θείο, είχε σε περίοπτη θέση όταν έμπαινες τον Μίσα το αρκουδάκι, τη θρυλική μασκότ των αγώνων.
doctoras
08/08/2024, 16:14
Η Ducati είναι σε διαφορετική πολιτική σε σχέση με τους υπόλοιπους. Έχει κάποια χρόνια τώρα με την έλευση των Κινέζων και επειδή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στοχεύει σε premium κατασκευές πιο εξειδικευμένες. Και την χασούρα των μονάδων πωλήσεων την καλύπτει με περισσότερη κερδοφορία από την ακριβότερη κοστολόγηση
το ολόσωμη εξάτμιση 8700 αν δεν είναι συνώνυμο αγώνων superbikes είναι στα πλαίσια αισχροκέρδειας
Οκ θα πάρουν αυτοί που έχουν, αν μέσα στα επόμενα χρόνια αποτραβηχτεί αυτό το target group τι θα έχει γίνει;
Ζόρικο το βλέπω το μέλλον τους
stefanos
08/08/2024, 19:41
Δεν είναι κάνα ιδιαίτερο target group.
Στην Ελλάδα ναι αλλά στις ανεπτυγμένες αγορές θα έλεγα ότι δεν αποτελεί πρόβλημα για κάποιον που τη γουστάρει η διαφορά τιμής από τον ανταγωνισμό.
Προβλήματα εκεί είναι περισσότερο σέρβις δίκτυο κλπ.
AUFGEBRACHT
08/08/2024, 22:42
Η Ducati είναι σε διαφορετική πολιτική σε σχέση με τους υπόλοιπους. Έχει κάποια χρόνια τώρα με την έλευση των Κινέζων και επειδή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στοχεύει σε premium κατασκευές πιο εξειδικευμένες.
Οκ θα πάρουν αυτοί που έχουν, αν μέσα στα επόμενα χρόνια αποτραβηχτεί αυτό το target group τι θα έχει γίνει;
Θα την αγοράσει η Chang Jiang...
Έτσι όπως έχει γίνει η παγκόσμια αγορά, δεν το βλέπω διόλου απίθανο....
AUFGEBRACHT
09/08/2024, 08:46
Έτσι όπως έχει γίνει η παγκόσμια αγορά, δεν το βλέπω διόλου απίθανο....
Εννοείται... σκέψου πριν μερικά χρόνια, πως θα σε αντιμετώπιζε κάποιος, αν του έλεγες πως μια κινεζική εταιρεία θα εξαγόραζε την IBM και την Motorola.
doctor_john
10/08/2024, 09:32
Mια απο τις πολλές ειδήσεις που "ακούγονται" δύσκολα από τα ελληνικά μμε:
σόρυ για το φαιδρό των μέσων, πιθανά δεν κρίνεται είδηση ουσίας από τους αρχισυντάκτες στην ελλάδα.
NY Post
https://nypost.com/2024/08/08/business/shadowy-ad-cabal-garm-shuts-down-after-elon-musks-x-files-antitrust-suit-over-censorship/
CNBC
https://www.cnbc.com/2024/08/08/ad-group-suspends-garm-after-of-x-elon-musks-antitrust-lawsuit-.html
Insomnia.gr
https://conserva.gr/garm-cartel-7-8-24/
https://www.insomnia.gr/articles/internet/twitter/mia-apo-tis-omades-enantion-ton-opoion-kinithike-nomika-i-x-diakopti-ti-drastiriotita-tis/
MarketingWeek.gr
https://gr.ign.com/twitter-pc/120192/news/to-xproen-twitter-kanei-agoge-se-diaphemistes-gia-mpoikotaz
Μια χαρά μες στην παρανομία είναι κι αυτός,απλά έχει το χρήμα και ελίσεται!
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1736604/elon-mask-anadimosieyse-akrodexia-fake-news-peri-ektopismy-taraxion-sta-foklant/
stefanos
10/08/2024, 10:33
Αν ήταν παρανομία η διασπορά ψευδών ειδήσεων όλοι οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να είναι φυλακή.
Με πρώτους του ειδικού τύπου για να μην κάνω πολιτικά σχόλια
Αν ήταν παρανομία η διασπορά ψευδών ειδήσεων όλοι οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να είναι φυλακή.
Με πρώτους του ειδικού τύπου για να μην κάνω πολιτικά σχόλια
βασικά είναι ήδη παράνομο.... (https://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-187-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD)
panavour
11/08/2024, 09:43
Πόσοι και πόσοι την έχουν αγοράσει αυτήν την εταιρεία.Ειναι αυτό που λέμε,"από μπρος είναι παρθένα,κι από πίσω περνάν τραίνα"Το θέμα είναι να πουλάς και να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία.Τα υπόλοιπα είναι ανούσιοι συναισθηματισμοι,του στυλ δεν είναι ιταλικό είναι κινέζικο,η δεν είναι γερμανικό είναι ινδικό.
harris_x
13/08/2024, 11:30
Έλαβα το παρακατω:
Πείτε τον Χαρη ότι ο regulator λέει "ATGAT και ας έχεις ΚΤΜ"
Και απαντω:
ATTATW :smokin:
TheRegulator
13/08/2024, 12:36
Έλαβα το παρακατω:
Και απαντω:
ATTATW :smokin:
Για ρίξε μια εξήγηση στο τι σημαίνει! :lol:
harris_x
13/08/2024, 13:35
:lol:
All
The
Turns
All
The
Way
:winka:
TheRegulator
13/08/2024, 14:34
All
The
Turns
All
The
Way
:winka:
:lol έτσι ξηγιεσαι Monsieur Squid? Μην δεις άλλο Squid να ζορίζεται στις δεξιές απευθείας να τον πληγωσεις
harris_x
13/08/2024, 14:43
:lol έτσι ξηγιεσαι Monsieur Squid? Μην δεις άλλο Squid να ζορίζεται στις δεξιές απευθείας να τον πληγωσεις
Ε μα στην ευθεία;
Δεν έχει νόημα η ευθεία.
TheRegulator
13/08/2024, 16:12
Ε μα στην ευθεία;
Δεν έχει νόημα η ευθεία.
Ποιες ευθείες?
Ακόμα και στην ευθεία πάμε στριμμένοι! Ρωτα τον καημένο τον Σταυρακα να σε πει!! Απλά με τις δεξιές κλείστες έχω προμπλεμα μεγάλο!
doctor_john
14/08/2024, 10:01
Από τα καλύτερα παιδιά, ο Mikkey Dee που θα έχετε πιάσει οι μουσικοί τελευταία στους scorpions,
παραλαμβάνει ενα αντίστοιχα γλυκούλι Indian από έναν builder που θεωρώ πως διάβασε τον Μikkey.
https://www.youtube.com/watch?v=P-0Z4yCHMvk&t=747s
TheRegulator
14/08/2024, 16:07
Ερώτηση:
Είναι η Laguna Seca 5 airbag compatible ή όχι?
RaGe_Raptor
16/08/2024, 11:44
σεξυ ΓΟΥΜΑΝΣ ιν μάι σίτι από το μοτοτζιάρ? πόσα ακόμα θα προσφέρει αυτό το φόρουμ :bawl:
o_gavros
16/08/2024, 11:46
αγνωμονες αθρωποι...
karellen
16/08/2024, 11:50
σεξυ ΓΟΥΜΑΝΣ ιν μάι σίτι από το μοτοτζιάρ? πόσα ακόμα θα προσφέρει αυτό το φόρουμ :bawl:
Είμεθα πολύ προχώ κύριε.
Είμεθα πολύ προχώ κύριε.
Προσεχώς θα έχουμε και sexy men.........
:bawl::bawl::bawl:
karellen
16/08/2024, 12:41
:bawl::bawl::bawl:
Βάγγο θα φτιάξω Παιδική Χαρά για πάρτη σου.:smokin:
Από τα καλύτερα παιδιά, ο Mikkey Dee που θα έχετε πιάσει οι μουσικοί τελευταία στους scorpions,.
https://www.youtube.com/watch?v=P-0Z4yCHMvk&t=747s
Από τους King Diamond ακόμα ο Μ.D πολύ καλός ! ( Μιχάλης Κυριάκος Δελάογλου )
edit τώρα είδα και το βίντεο, ωραίο εργαλείο .
doctor_john
22/08/2024, 11:53
Ο Αύγουστος είναι η τελευταία ελπίδα του μηχανικού να κάνει κάτι για τον ίδιο.
Εδώ μου έκανε έκπληξη με ένα σχέδιο που δεν είχα ξαναδεί σε ζουζουρα.
Χαμηλά είναι μωβ, σορυ ήταν νύχτα..
455269
455270
''...μήπως τα θέλεις;'' '' :evil: ''
455301
Βρήκαν την θέση τους,άσε που πέρασα ένα δημιουργικό μεσημέρι κατά την ταξινόμηση , ωραίο δώρο :beer:
455302
karellen
24/08/2024, 15:10
455301
Βρήκαν την θέση τους,άσε που πέρασα ένα δημιουργικό μεσημέρι κατά την ταξινόμηση , ωραίο δώρο :beer:
455302
Ωραία βιβλιοθήκη Νίκο!
Έχω κάτι παλιά Μοτο και κανά 2 επετειακά,τα θέλεις?
455301
455302
Το Laphroaig πολυ καλο:beer:
455301
455302
Ωωωωωωωωω ρε Νικόλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα με αφήνεις να τα χαζεύω λίγο, κι' εγώ;;;;;;;;;;;;;;
Θα το σκεφτώ φίλε :bawl:
Εννοείται και πάντα με τα κατάλληλα συνοδευτικά :smokin:
455301
455302
Τα είχα και τα πέταξα....:(
Δεν υπήρχε χώρος στο τότε σπίτι...
peterTHErider
24/08/2024, 18:41
Τα είχα και τα πέταξα....:(
Δεν υπήρχε χώρος στο τότε σπίτι...
Την ίδια βλακεια έκανα και εγώ!
thunder ace
24/08/2024, 19:07
Eγω επαθα χειροτερα: ολα τα τευχη του ΜΟΤΟΣΠΟΡΤ τα ειχα παρει στη δουλεια και πλημμυρισε.
Τα πεταξα ολα:a52:
doctoras
24/08/2024, 20:04
Και εγώ πρέπει να φτιάξω κάτι τέτοιο…παρότι έχω πετάξει αρκετά την προηγούμενη 20ετια.
Ονειρεύομαι ένα τέτοιο δωμάτιο με 4-5 μηχανάκια αναρτημένα, αφισοκολλήσεις με ιστορικά μοντέλα στους τοίχους, μια τριμπαλη καραμπόλα κεντρικά του δωματίου, ένα φλίπερ, ενα τζουκμπόξ, μια μπάρα και παγωμένη βαρελίσια μπίρα
Τι μπάρα;
https://www.laboutiquedupoledance.com/en-en/collections/barres-de-pole-dance?srsltid=AfmBOooY9BBX2KoaKUAfqp3NCUMizrHIQC6Mx7hmiTrHkVKNyS5q1kP7
:smokin:
Και εγώ πρέπει να φτιάξω κάτι τέτοιο…παρότι έχω πετάξει αρκετά την προηγούμενη 20ετια.
Ονειρεύομαι ένα τέτοιο δωμάτιο με 4-5 μηχανάκια αναρτημένα, αφισοκολλήσεις με ιστορικά μοντέλα στους τοίχους, μια τριμπαλη καραμπόλα κεντρικά του δωματίου, ένα φλίπερ, ενα τζουκμπόξ, μια μπάρα και παγωμένη βαρελίσια μπίρα
Το έκανα εικόνα και....γκαυλωσα βραδιάτικα, πανάθεμά σε :cry:
Ilias_83
27/08/2024, 13:31
Λοιπόν έχω ένα γείτονα που σε μόνιμη βάση κρατάει θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του με ένα παπάκι. Το αφήνει εντελώς νόμιμα παράλληλα στο πεζοδρόμιο και το μετακινεί για να βάλει το αυτοκίνητό του. Το αφήνει μάλιστα και αφού παρκάρει σταθμευμένο παράλληλα ώστε να έχει άπλετο χώρο (ώστε να μην μπορεί κάποιος να παρκάρει κολλητά σε αυτό) και ουσιαστικά κρατάει έτσι δύο θέσεις.
Μέχρι τώρα δεν είχα δει ποιος είναι, ωστόσο σήμερα τον είδα να το μετακινεί και σκέφτηκα να μιλήσω, αλλά δεν ήμουν σε διάθεση να τσακωθώ. Ξέρω πως είναι απόλυτα νόμιμος, ωστόσο το μοναδικό πράγμα που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλο αυτό τον κάνει περήφανο...
Λοιπόν έχω ένα γείτονα που σε μόνιμη βάση κρατάει θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του με ένα παπάκι. Το αφήνει εντελώς νόμιμα παράλληλα στο πεζοδρόμιο και το μετακινεί για να βάλει το αυτοκίνητό του. Το αφήνει μάλιστα και αφού παρκάρει σταθμευμένο παράλληλα ώστε να έχει άπλετο χώρο (ώστε να μην μπορεί κάποιος να παρκάρει κολλητά σε αυτό) και ουσιαστικά κρατάει έτσι δύο θέσεις.
Μέχρι τώρα δεν είχα δει ποιος είναι, ωστόσο σήμερα τον είδα να το μετακινεί και σκέφτηκα να μιλήσω, αλλά δεν ήμουν σε διάθεση να τσακωθώ. Ξέρω πως είναι απόλυτα νόμιμος, ωστόσο το μοναδικό πράγμα που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλο αυτό τον κάνει περήφανο...
Εχω κ γω ενα τετοιο πονηρο γειτονα..επειδη να βαλει μυαλο δεν παιζει πρεπει να βρεις τροπο να του σπασεις την βολεψη του
Εγω αυτο που εκανα ηταν επειδη το παπι δεν εχει το απαραιτητο μηκος ωστε να κρατησει ολοκληρη θεση σταθμευσης για αμαξι
πηγαινα κ εβαζα κολλητα πισω το δικο μου παπι,οποτε οταν θα επαιρνε το δικο του δεν θα ειχε χωρο να μπει το αμαξι του
Manalishi
27/08/2024, 14:01
Λουκέτο απο το Πρακτικερ στη μία ροδα, το πιο φθηνό. Θέλω βίντεο απο τα καντηλια οταν δεί οτι δεν μπορεί να το μετακινήσει.
Ilias_83
27/08/2024, 14:55
πηγαινα κ εβαζα κολλητα πισω το δικο μου παπι,οποτε οταν θα επαιρνε το δικο του δεν θα ειχε χωρο να μπει το αμαξι του
Θα ήταν μια καλή τακτική, αλλά δυστυχώς δεν παίζει παπί και δεν θα ήθελα να ρισκάρω να αφήσω το Street Triple έξω...
Λουκέτο απο το Πρακτικερ στη μία ροδα, το πιο φθηνό. Θέλω βίντεο απο τα καντηλια οταν δεί οτι δεν μπορεί να το μετακινήσει.
Εξαιρετική ιδέα!!
Δεν θα τον δυσκολέψω ιδιαίτερα γιατί το παπί δεν το έχει για μετακίνηση, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ πλάκα... (δεν το κουνάει ποτέ και πιθανότατα το αγόρασε μόνο και μόνο για να μην νοικιάσει πάρκινγκ).
Το παπί πινακίδες και χαρτιά έχει;
Γιατί πολλοί έξυπνοι χρησιμοποιούν ένα παρατημένο παπί/σκούτερ για να πιάνουν παρκινγκ. Έναν στη γειτονιά μου πριν από χρόνια που δεν είχε πινακίδες κάναμε μια ωραία καταγγελία και ήρθε η τροχαία και το μάζεψε.
Από τότε δεν ξαναέβγαλε άλλο ερείπιο.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
doctoras
27/08/2024, 15:57
Στην Θεσσαλονίκη αυτό το λέμε έκανε πόρτα, δανεισμένο από ορολογία του ταβλιού
Παρα πολλές αυθαιρεσίες καθημερινά, οπου δείχνουμε ακράδαντα το ποιον του ελλην
doctor_john
27/08/2024, 17:25
Ενάντια στις δεσμέυσεις είμαστε όλοι, μην το ρίχνουμε όμως μόνο στην χαμηλή παιδεία.
Κάθε χώρος χαρακτηρισμένος σαν οικία έχει αποδώσει το χαράτσι (~1.450.000δρχ / 1989) που αντιστοιχεί σε μία θέση στάθμευσης
στο πάρκιν που θα διαμορφώσει το αντίστοιχο υπουργείο κ.λπ.
Δεν ξέρω πόσοι έχετε το προνόμιο να γνωρίζετε κάποιο τέτοιο παρκιν, δεν έχω υπόψιν μου κάποιο.
Ο δημόσιος χώρος που ορίστηκε να διαμορφωθεί έτσι στην γειτονιά μου, νοικιάζεται από κάποιον που δεν του ανήκει
στον τοπικό μεγαλοεπιχειρηματία, με σκοπό να επικαλεστεί χρησικτησία στα 51 χρόνια.
Του δημόσιου χώρου που θα διαμορφωνόταν παιδική χαρά εξωτερικά.
Όταν τα αληταριά της βουλής, προίκισαν παιδιά και εγγόνια με τα χρήματα μας και δεν έχει ασχοληθεί κανείς να ορίσει έστω, με μια σήμανση
την πινακίδα του οχήματος που παρκάρει στο σημείο κ.λπ. είναι άδικο να το ρίχνουμε μόνο στην χαμηλή ποιότητα των πολιτών.
Τις καλησπέρες μου, ξέρει κανείς πώς διαπιστώνω ότι έχει γίνει η σύνδεση του επαγγελματικού λογαριασμού με το IRIS σωστά;
Έχω επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός είναι καταχωρημένος στο TAXIS και ότι είναι συνδεδεμένος με το POS και το IRIS.
Δεν έχω λάβει όμως κάποιο ατομικό QR Code...
Στο e - banking λέει ότι η υπηρεσία IRIS είναι ενεργοποιημένη :hmm:
Εχω κ γω ενα τετοιο πονηρο γειτονα..επειδη να βαλει μυαλο δεν παιζει πρεπει να βρεις τροπο να του σπασεις την βολεψη του
Εγω αυτο που εκανα ηταν επειδη το παπι δεν εχει το απαραιτητο μηκος ωστε να κρατησει ολοκληρη θεση σταθμευσης για αμαξι
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι εκτος απο το παπι επι χρονια(φανταστειτε ποτε ειναι αυτη η φωτο απο google maps)
εβαζε κ κατι τετοια και κανεις δεν του ελεγε τπτ
Εγω σαν καινουργιος στη γειτονια(σογαμπρος δλδ:p)
με το που τα ειδα μου ανεβηκε η πιεση και φυσικα πηγαν
στον καδο χωρις πολλα πολλα
455415
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι εκτος απο το παπι επι χρονια(φανταστειτε ποτε ειναι αυτη η φωτο απο google maps)
εβαζε κ κατι τετοια και κανεις δεν του ελεγε τπτ
Εγω σαν καινουργιος στη γειτονια(σογαμπρος δλδ:p)
με το που τα ειδα μου ανεβηκε η πιεση και φυσικα πηγαν
στον καδο χωρις πολλα πολλα
455415
Εγώ θα τα έπαιρνα για το τζάκι και αν ήθελε ας έλεγε κάτι....
Ilias_83
27/08/2024, 19:23
Ενάντια στις δεσμέυσεις είμαστε όλοι, μην το ρίχνουμε όμως μόνο στην χαμηλή παιδεία.
Κάθε χώρος χαρακτηρισμένος σαν οικία έχει αποδώσει το χαράτσι (~1.450.000δρχ / 1989) που αντιστοιχεί σε μία θέση στάθμευσης
στο πάρκιν που θα διαμορφώσει το αντίστοιχο υπουργείο κ.λπ.
Δεν ξέρω πόσοι έχετε το προνόμιο να γνωρίζετε κάποιο τέτοιο παρκιν, δεν έχω υπόψιν μου κάποιο.
Ο δημόσιος χώρος που ορίστηκε να διαμορφωθεί έτσι στην γειτονιά μου, νοικιάζεται από κάποιον που δεν του ανήκει
στον τοπικό μεγαλοεπιχειρηματία, με σκοπό να επικαλεστεί χρησικτησία στα 51 χρόνια.
Του δημόσιου χώρου που θα διαμορφωνόταν παιδική χαρά εξωτερικά.
Όταν τα αληταριά της βουλής, προίκισαν παιδιά και εγγόνια με τα χρήματα μας και δεν έχει ασχοληθεί κανείς να ορίσει έστω, με μια σήμανση
την πινακίδα του οχήματος που παρκάρει στο σημείο κ.λπ. είναι άδικο να το ρίχνουμε μόνο στην χαμηλή ποιότητα των πολιτών.
Φυσικά και δεν είναι μόνο η χαμηλή παιδεία, το ζήτημα είναι πολύ πιο σύνθετο, ένα κομμάτι του οποίου περιγράφεις.
Ωστόσο και από την άλλη αποτελεί με τον ίδιο τρόπο απλούστευση (όπως και το "δεν υπάρχει παιδεία") να πει κάποιος φταίνει οι 300.
Και αυτούς τους 300 ποιος τους έβαλε εκεί; (Ρητορικό το ερώτημα φυσικά)
Υ.Γ.: Η συζήτηση, όσο και αν είναι ενδιαφέρουσα, αρχίζει να ξεφεύγει από τα πλαίσια του χώρου στον οποίο γράφουμε και προσωπικά προτιμώ να μην την κάνω διαδικτυακά.
Είναι πεζόδρομος;
οχι ειναι κανονικα δρομακι στενο που επιτρεπεται η κινηση
απλα εχουν βαλει αυτες τις τετραγωνες πετρες για καποιο λογο
η γραμμη που ειναι με αλλο χρωμα ουσιαστικα οριοθετει τον δρομο κ απο μεσα μπορεις να παρκαρεις
harris_x
27/08/2024, 20:07
οχι ειναι κανονικα δρομακι στενο που επιτρεπεται η κινηση
απλα εχουν βαλει αυτες τις τετραγωνες πετρες για καποιο λογο
η γραμμη που ειναι με αλλο χρωμα ουσιαστικα οριοθετει τον δρομο κ απο μεσα μπορεις να παρκαρεις
Αν βάζουν κώνους, καρέκλες, κ.λπ, παίρνεις ένα τηλ την αστυνομία και έρχεται να κόψει κλήση για κατάληψη οδοστρώματος (νομίζω 300€), μάλλον δε θα ξανασυμβεί.
Αν βάζουν κώνους, καρέκλες, κ.λπ, παίρνεις ένα τηλ την αστυνομία και έρχεται να κόψει κλήση για κατάληψη οδοστρώματος (νομίζω 300€), μάλλον δε θα ξανασυμβεί.
Το δοκιμασα αλλα δυστυχως ειναι δυσκολα υλοποιησιμο
πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ
πρεπει να πετυχουν καποιον εκεινη την ωρα που θα ερθουν
να τοποθετει ή με καποιο τροπο να εξακριβωσουν εκεινοι ποιος τα τοποθετησε
Δεν παιζει δλδ το σεναριο τους λεω ξερω ποιος τα βαζει->πεφτει προστιμο
Ό,τι βρίσκεις εκεί το πετάς κάθε φορά στα σκουπίδια. Κάπου μακριά. Αν είναι όχημα που παρκάρει νόμιμα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (και ούτε πρέπει). Ζώα υπάρχουν παντού. Αν παίζουν στο όριο του νόμου, προχώρα παρακάτω. Ή κάνε αντίστοιχα, αν έχεις όρεξη.
motojojo
27/08/2024, 20:45
Το βραδυ ξερογκαζιες μπροστά στην πορτα του. Το πρωι ζεσταμα επίσης μπροστά στην πορτα του.
Αν ειναι εφικτό να μη σε δει κανεις, μετακινεις το παπι αλλα δεν παρκαρεις εκει. Ασε την ελευθερη να μπει αλλος. Ή ακομα καλυτερα να γυρισει και να δει το παπι σε αλλη θεση.
Βασικα και να σε δει κανεις στα τετοια σου. Σε περιπτωση καταγγελίας δεν πρεπει να σε πετυχει η αστυνομια να το κανεις; Αν και δε νομιζω να ασχοληθει κανεις απο τη γειτονια.
Το σιγουρο ειναι πως ότι και να κανεις ξεκινάς κοντρα και αντιπάθεια, εφόσον δεν σε θίγει άμεσα. Οπότε κανεις τουμπεκι αλλα του την φυλάς για το μέλλον.
455415
Ο δρόμος αυτός ονομάζεται τύπου woonerf. Στα Ελληνικά τον αποδίδουμε τον όρο και σαν "δρόμο ήπιας κυκλοφορίας". Και κανονικά ο δρόμος πρέπει να κάνει και σπασίματα.
Σε "κανονικό" δρόμο woonerf οι θέσεις στάθμευσης είναι μετρημένες και λίγες.
Άσχετα με αυτό όμως..
Με αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία, το παπί το μαζεύει η τροχαία άνετα με μια καταγγελία. Και αυτό γιατί το παπί θεωρείται οτι καταλαμβάνει το (νοητό) πεζοδρόμιο και όχι το (επίσης νοητό) χώρο στάθμευσης "παρά το πεζοδρόμιο".
Αυτό βέβαια αν ο τροχονόμος που θα έρθει δεν είναι μπάρμπας 55 ετών λίγο πριν την σύνταξη, και γνωρίζει τους νόμους.
η αυθαιρεσια και η ασυδοσια κυριαρχουν γιατι τους βολευουν ολους
δεν θα καταγγειλω τον αλλον για καταληψη οδοστρωματος γιατι θα το κανω κι εγω πιο περα
για τον ιδιο λογο θα παρκαρω διπλοσειρα θα πεταξω κρυφα μπαζα θα περασω με κοκκινο θα χωσω μονιμη ομπρελα στην παραλια θα χτισω αυθαιρετο θα λαδωσω κλπ
....δυστυχως
Δεν θα κυνηγήσω κάποιον με βάση "το γράμμα του νόμου" αλλά δεν θα μείνω και αδιάφορος στην ασυδοσία.
Σκοπός κάθε γενιάς είναι (ή θα έπρεπε να είναι) να αφήσει μια καλύτερη κατάσταση και κουλτούρα στην επόμενη γενιά, στα παιδιά της.
Οπότε, αν έχεις ανάγκη μια μέρα (ή μια εβδομάδα) να κάνεις κάποια εργασία στο σπίτι σου και θες να φορτώσεις / εκφορτώσεις κτλ και μου πιάσεις μια θέση στάθμευσης στο οδόστρωμα με μια παλιοκαρέκλα, δεν θα πω τίποτα.
Αν όμως το κάνεις συνήθεια για να βολεύεσαι, μια χαρά θα σε καταγγείλω και θα κοιμάμαι και ήσυχος τα βράδια.
Αντίστοιχα δεν θα καταλάβω κι εγώ το οδόστρωμα για να βολεύομαι, κι ΑΝ ΠΟΤΕ θελήσω να κάνω μια εργασία, θα προσπαθήσω να ενημερώσω τους πάντες τριγύρω και να "καταλάβω" το οδόστρωμα όσο λιγότερο γίνεται και με όσο το δυνατόν λιγότερο αντίκτυπο στους γύρω μου.
Απλό είναι. Κοινή λογική χρειάζεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει όλα να είναι άσπρο ή μαύρο.. Έχω βαρεθεί αυτό τον μηδενισμό που επικρατεί μερικές φορές...
grinderx
27/08/2024, 23:45
Όπως μου είχε πει μια Σκωτσέζα γιαγιά πριν ~14 χρόνια: "Common sense is not so common"
PaNick67
28/08/2024, 08:21
Τις καλησπέρες μου, ξέρει κανείς πώς διαπιστώνω ότι έχει γίνει η σύνδεση του επαγγελματικού λογαριασμού με το IRIS σωστά;
Έχω επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός είναι καταχωρημένος στο TAXIS και ότι είναι συνδεδεμένος με το POS και το IRIS.
Aν την διαδικασια την εκανες μεσω υπολογιστη και οχι κινητου, εισαι οκ. Δεν ερχεται QR code απο' οσο θυμαμαι.
Ειχα κανει την διαδικασια μεσω κινητου εδω και καιρο κι ο λογιστης μου εστειλε μειλ να το κανω γιατι λεει δεν φαινοταν οτι εχω IRIS.
Τηλεφωνο σε φιλη που δουλευιε στην τραπεζα και εμαθα οτι καποιες λειτουργιες δεν γινονται απο το mobile app.
stefanos
28/08/2024, 08:45
Για να πω την αλήθεια, σε ακριβώς τέτοια περίπτωση που έχω στη γειτονία, όποτε βλέπω το μηχανάκι παρκαρισμένο, παρκάρω και το δικό μου δίπλα να μου το φυλάει.
Καρέκλες και τέτοια τα σπρώχνω με τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Άνθρωποι που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιμένει την ευκαιρία να τους πάρει το αυτοκίνητο.
Aν την διαδικασια την εκανες μεσω υπολογιστη και οχι κινητου, εισαι οκ. Δεν ερχεται QR code απο' οσο θυμαμαι.
Ειχα κανει την διαδικασια μεσω κινητου εδω και καιρο κι ο λογιστης μου εστειλε μειλ να το κανω γιατι λεει δεν φαινοταν οτι εχω IRIS.
Τηλεφωνο σε φιλη που δουλευιε στην τραπεζα και εμαθα οτι καποιες λειτουργιες δεν γινονται απο το mobile app.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, έστειλα χρήματα χθες χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ ως αριθμό αναφοράς IRIS και πήγανε κανονικά :)
Τη διαδικασία με το Taxisnet την είχα κάνει αρχικά πολύ καιρό πριν και την είχα ξεχάσει και παιδευόμουν κι εγώ με το app χωρίς αποτέλεσμα.
Καλή σου μέρα :beer:
RaGe_Raptor
28/08/2024, 15:09
Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα με τα made in china μάλλον για να φλεξαρουν έτσι το made in Austria
455430
doctor_john
28/08/2024, 15:52
Έτσι όπως το γράφουν μπορεί όντως να τα μονταρουν μόνο στην Ευρώπη για να κερδίσουν από τους δασμούς εισαγωγής σαν μοτό.
stefanos
28/08/2024, 15:58
Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα με τα made in china μάλλον για να φλεξαρουν έτσι το made in Austria
455430
Το "made in" δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι ή αν είναι μια ταμπέλα που την μοστράρει κατά βούληση κάθε κατασκευαστής, εκτός από το made in Germany το οποίο νομίζω με δικαστική απόφαση των Γερμανών σημαίνει ότι είναι μονταρισμένο στη Γερμανία και τουλάχιστον τα μισά εξαρτήματά του είναι Γερμανικά.
Manalishi
28/08/2024, 16:05
Σαν τα ιταλικά κουστούμια....Φτιάχνονται/ράβονται Κίνα, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη αλλά βάζουν τα κουμπιά στο Μιλάνο και νάτο το "Made in Italy"
SeniorCanardo
28/08/2024, 16:14
Παραμύθια, αυτός με το πορτοκαλί μπλουζάκι για Κινέζος μου φαίνεται που έχει μεταμφιεστεί σε Αυστριακό. :confused:
RaGe_Raptor
28/08/2024, 16:16
Το "made in" δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι ή αν είναι μια ταμπέλα που την μοστράρει κατά βούληση κάθε κατασκευαστής, εκτός από το made in Germany το οποίο νομίζω με δικαστική απόφαση των Γερμανών σημαίνει ότι είναι μονταρισμένο στη Γερμανία και τουλάχιστον τα μισά εξαρτήματά του είναι Γερμανικά.
Φλεξαρουν ανόθευτη αυστριακή καταγωγή. Τώρα που φτιάχτηκαν τα εξαρτήματα, ο θεός κι η ψυχή τους
SeniorCanardo
28/08/2024, 16:17
Για ποια τράπεζα;
Η Πειραιώς κάτω από το όνομα σου, σου δίνει την δυνατότητα να καταβάσεις ένα pdf με το QR, το οποίο μπορείς να στείλεις στους πελάτες ηλεκτρονικά ή να το τυπώσεις για πληρωμές εντός καταστήματος.
Εγω το είχα δηλώσει στο site της τράπεζας απο υπολογιστή δεν μου ήρθε επιβεβαίωση αλλά λειτουργεί κανονικά.
Και πάμε τώρα στα του καφενείου. Τι απόδειξη κόβεις απο την ταμειακή που ακόμα η δικιά μου δεν έχει επιλογή IRIS...
Και σε ποια τράπεζα πηγαίνουν τα χρήματα που εγώ έχω μόνο τις 2 απο τις 4 μεγάλες....
Και τέλος σαν ιδιώτης δεν μπορώ να λάβω χρήματα όπως οι υπόλοιπη φυσιολογικοί φίλοι μου...
Υπάρχουν πολλά κενά νομίζω.
Παραμύθια, αυτός με το πορτοκαλί μπλουζάκι για Κινέζος μου φαίνεται που έχει μεταμφιεστεί σε Αυστριακό. :confused:
Αυτος δεν ειναι ουτε Αυστριακος ουτε κινεζος
ειναι ο Rok Bagoroš,Σλοβενος σταντ ραιντερ της ΚΤΜ
doctoras
28/08/2024, 17:08
και γιατί σήκωσε τα μπατζάκια περιμένουν πλημμύρες ??
455432
Και σε ποια τράπεζα πηγαίνουν τα χρήματα που εγώ έχω μόνο τις 2 απο τις 4 μεγάλες....
Σε όποια ρύθμισες εσύ το IRIS στον λογαριασμό σου.
Και τέλος σαν ιδιώτης δεν μπορώ να λάβω χρήματα όπως οι υπόλοιπη φυσιολογικοί φίλοι μου...
Μπορείς.
Βασικά σε μία τράπεζα που ξέρω τουλάχιστον, μπορείς να έχεις πολλούς λογαριασμούς και ένας τουλάχιστον να είναι "επαγγελματικός"
Συνδέεις λοιπόν τον "επαγγελματικό" με IRIS μέσω ΑΦΜ, αλλά συνδέεις και ένα "καταθετικό/ταμιευτηρίου" με IRIS μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου.
Έτσι, αν δώσεις ΑΦΜ η πληρωμή IRIS γίνεται στον επαγγελματικό λογαριασμό (και απαιτούνται τα απαραίτητα παραστατικά), ενώ αν δώσεις το κινητό σου, λαμβάνεις χρήματα σαν ιδιώτης.
Τώρα για το πως κόβεις απόδειξη, απευθύνσου στο λογιστή σου.
peterTHErider
28/08/2024, 18:51
Αυτος δεν ειναι ουτε Αυστριακος ουτε κινεζος
ειναι ο Rok Bagoroš,Σλοβενος σταντ ραιντερ της ΚΤΜ
Αυτός κάνει το βίντεο, δεν είναι στη φώτο. Ο ροκ έχει πιο πολλά μαλλιά!!
basilis_k6
28/08/2024, 19:33
455430
οι πωλησεις πανε κατα διαολου και η εταιρεια γενικα περναει μεγαλη κριση. πιθανο να ψαχνουν ηδη και για επενδυτες αλλα αυτο θα το μαθουμε σε κανα 6μηνο. φαινόταν βασικα, ειναι πολυ χλιαρη η αποδοχη ολων των μοντελων της εδω και μια 5ετια και δεν εχει κερδισει κοινο απο τοτε που εβγαλε το 790 και τελικα το ελουσε ασχημα στην πορεια. τα ριχνουν ακομα στα ποδηλατα και τα επιτοκια της αμερικης αλλα δεν θα μπορουν να το κανουν για πολυ. τους εχει στοιχισει και η αξιοπιστια και τα σχεδια και η κινα ειδικα το τελευταιο ειναι μεγαλο προβλημα απο τη στιγμη που ανεβαινουν οι κινεζοι με τα δικα τους οχηματα. αρχιζει να γινετε θολο το ktm made in china με το cfmoto made in china η whatever made in china. αν αποτυχει το 2025 να ανακάμψει θα μπει σε μεγαλες περιπετειες. δεν τους λυπαμαι, 17χιλιαρικα για μεσαιο adventure που σπαει αν φυσηξει λαθος ο αερας και το παιζουν και ready to race.
harris_x
28/08/2024, 19:52
και γιατί σήκωσε τα μπατζάκια περιμένουν πλημμύρες ??
455432
Βερμούδα είναι :winka:
455436
Για ποια τράπεζα;
Η Πειραιώς κάτω από το όνομα σου, σου δίνει την δυνατότητα να καταβάσεις ένα pdf με το QR, το οποίο μπορείς να στείλεις στους πελάτες ηλεκτρονικά ή να το τυπώσεις για πληρωμές εντός καταστήματος.
Για την Εθνική Κώστα, αναφέρει την έκδοση προσωπικού QR στις οδηγίες σύνδεσης του επαγγελματικού λογαριασμού αλλά εγώ δεν συνάντησα κάτι τέτοιο.
Ίσως φταίει ότι επέλεξα αναγραφή ΑΦΜ αντί για QR σαν τρόπο πληρωμής, δεν ξέρω...
Πάντως ο λογιστής μου είπε ότι είναι οκ ως έχει οπότε δεν το ψάχνω περαιτέρω.
Εγω το είχα δηλώσει στο site της τράπεζας απο υπολογιστή δεν μου ήρθε επιβεβαίωση αλλά λειτουργεί κανονικά.
Και πάμε τώρα στα του καφενείου. Τι απόδειξη κόβεις απο την ταμειακή που ακόμα η δικιά μου δεν έχει επιλογή IRIS...
Υπάρχουν πολλά κενά νομίζω.
Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πριν ρώτα καλύτερα τον λογιστή σου.
Εγώ πάντως παιδεύτηκα πάρα πολύ και άλλαξα και ταμειακή και POS και προφανώς δεν θέλω ούτε να ακούω για αυτά αλλά τι να κάνω :D
455430
H κολεγιά με κινέζους και ινδούς μάλλον τους γύρισε μπούμερανγκ.
Τους έδωσαν τεχνογνωσία και τους κάναν τσάμπα μάγκες.
Κακά τα ψέματα, αν είναι ν' αγοράσω κινέζικο ΚΤΜ, παίρνω VOGE, CF, QJ,
RE στα μισά λεφτά........
RaGe_Raptor
28/08/2024, 21:40
H κολεγιά με κινέζους και ινδούς μάλλον τους γύρισε μπούμερανγκ.
Τους έδωσαν τεχνογνωσία και τους κάναν τσάμπα μάγκες.
Κακά τα ψέματα, αν είναι ν' αγοράσω κινέζικο ΚΤΜ, παίρνω VOGE, CF, QJ,
RE στα μισά λεφτά........
Ακριβώς... :a10: