PDA

View Full Version : Ο καφενές Vol. 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18

husky21
23/06/2025, 09:08
Κανείς δεν έχει ιδέα ποιοι είναι όλοι αυτοί.

Αν καποιος απο αυτους ειναι και ποντιος(μην παρεξηγηθει κανεις κ γω ειμαι) θα μπορουσε να ειναι ενα πολυ ωραιο ανεκδοτο

Bowleno
23/06/2025, 09:10
Υπάρχει και η καλύτερη λύση να μην ξανά γράψω κάτι στο φόρουμ.

Να το εκλάβουμε ως απειλή η υπόσχεση αυτό; :hmm:

moto_Princess
23/06/2025, 09:13
Να το εκλάβουμε ως απειλή η υπόσχεση αυτό; :hmm:

Παίξε bowling

harris_x
23/06/2025, 09:16
Παίξε bowling

463175

grinderx
23/06/2025, 09:21
463175
:lol: :lol:

D3300
23/06/2025, 09:32
Ρε μλκες, για κάτι τέτοιες Δευτέρες πρέπει να ζούμε.
Έχω κλάσει στο γέλιο.:bawl::bawl:

Bowleno
23/06/2025, 09:52
Παίξε bowling

Δεν μας απάντησες όμως.....

463175

Ωωωωω! Τι μου είπεεεεεεε! :cry::bawl:

svaboda
23/06/2025, 10:19
Φοβερό που αντικατοπτρίζεται η ανθρωποφαγία του έξω, εδώ μέσα. Άλλη μια φορά μύρισε αντριλα, 10 σε 1.

DoctoR_k6
23/06/2025, 10:23
Κανονιστε οι 9 απο τους 10 να μην απαντανε...να ειναι δικαιο.
Η αντριλα που κολλαει ομως?

o teos
23/06/2025, 10:26
Ε τι δεν ξερεις?ειναι της μόδας ο φεμινισμος και να λεμε οτι ολα ειναι φαλοκρατικα...καπως πρέπει να κρυφτούμε πισω απο κατι......;)

DoctoR_k6
23/06/2025, 10:27
Νομιζα εχουμε ισοτητα...λαθος μου.

BLiTzER
23/06/2025, 10:28
Κανονιστε οι 9 απο τους 10 να μην απαντανε...να ειναι δικαιο.

Είναι δύσκολο να μην απαντάει κάποιος σε τέτοιες υπερσυμπαντικές μαλακίες.

husky21
23/06/2025, 10:30
Φοβερό που αντικατοπτρίζεται η ανθρωποφαγία του έξω, εδώ μέσα. Άλλη μια φορά μύρισε αντριλα, 10 σε 1.

Παλι καλα να λες που δεν εγινε το ιδιο με κανενα ΛΟΑΤΚΙ+
να εβλεπες τι θα καναμε οι ανθρωποφαγοι αουγκανοι

zephyr1
23/06/2025, 10:32
Δεν ξέρω για τον Μπάμπη τον σουγιά...
GM Γιώργος Μακρής
Μούτσος Παναγιώτης με Monster
Titan aka DaVintage Γιώργος
Ολοι εδώ μέσα , πήγαινα κάποτε μαζί τους.
Σε καληψα ?
Θες και τα φιλαράκια με τα 636, δεν γράφουν εγώ μέσα
Χιούμορ δεν έχει...οπως μιλάς.
Είσαι λίγο νέο μητρώο εγγράφων στο forum και δεν ξέρεις ποια είμαι..
Τούμπες έφαγα για τον λόγο... Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί.
Υπάρχει και η καλύτερη λύση να μην ξανά γράψω κάτι στο φόρουμ.

Τους θυμαμαι ,ο Gm με εχει περασει στα φρενα της ευθειας στα μεγαρα σαν σταματημενο και ο Titan εξυνε αγκωνες,και?

Για το Css που εγραψα και να θελες ,το ειπα μονο γιατι δεν υπαρχει πια,για κανενα αλλο λογο.

Συνεχισε να γραφεις και δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης,ολοι ειμαστε εδω για την κοινη μας αγαπη.:beer:

o_gavros
23/06/2025, 11:00

3 χρόνια εδώ μεσα αυτό είδες; ματσιλα αντριλα και λοιπά ιλα; :rolleyes:
η συγκεκριμένη τυπα έχει βδομάδες τώρα που γράφει εριστικά με ύφος καρδινάλιου. επειδή είναι θηλυκό σημαίνει ότι έχει φρι παςς στη μαλακία;

ωρε που πάμε ωρε

BLiTzER
23/06/2025, 11:27
Εν τω μεταξύ το ότι κάποιος ξύνει αγκώνες στις ίδιες 10 στροφές πίστας που έχει στρίψει 343459340 φορές για κάποιους θεωρείται κατόρθωμα που σηκώνει υποκλίσεις και κόκκινα χαλιά. Sad af. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και εδώ θα είμαστε να γελάμε για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Bowleno
23/06/2025, 12:06

Αυτό δεν χρειαζόταν και παρακαλώ άπαντες να ΜΗΝ επαναληφθεί.

Πουθενά και μένει εδώ αυτό. Πάμε παρακάτ΄....

Bowleno
23/06/2025, 12:08

Νομιζα εχουμε ισοτητα...λαθος μου.

όσο και αν φαίνεται περίεργο, έχουμε.
Εδώ μέσα, τουλάχιστον.
Οι εν κρανίω τρικυμίες δεν γνωρίζουν φύλο.....

peterTHErider
23/06/2025, 12:13
Εν τω μεταξύ το ότι κάποιος ξύνει αγκώνες στις ίδιες 10 στροφές πίστας που έχει στρίψει 343459340 φορές για κάποιους θεωρείται κατόρθωμα που σηκώνει υποκλίσεις και κόκκινα χαλιά. Sad af. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και εδώ θα είμαστε να γελάμε για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Εντομεταξυ κάνω χρόνους που σε πανελλήνιο δεν θα ήμουν τελευταίος και δεν ξύνω σχεδόν ποτέ ούτε γόνατο.μονο καταλάθος και να πω πως με ψιλό τρομάζει όταν γίνεται.
Και έχει άλλους που για τις φωτογραφίες ξύνουν τα πάντα αλλά από χρόνο Κλάιν μαιν.

panavour
23/06/2025, 12:13
Κατά τα άλλα το ύφος του παναβουρ δεν αρέσει.

husky21
23/06/2025, 12:16

μην μασας...σε καποιους μας αρεσει και δεν κανω πλακα

o teos
23/06/2025, 12:19
Εντομεταξυ κάνω χρόνους που σε πανελλήνιο δεν θα ήμουν τελευταίος και δεν ξύνω σχεδόν ποτέ ούτε γόνατο.μονο καταλάθος και να πω πως με ψιλό τρομάζει όταν γίνεται.
Και έχει άλλους που για τις φωτογραφίες ξύνουν τα πάντα αλλά από χρόνο Κλάιν μαιν.

Μεγάλη αλήθεια...;)

peterTHErider
23/06/2025, 12:23

Να κάνεις κόμμα με την πριγκίπισσα!:bawl:

panos_zip
23/06/2025, 12:25

Έχει να κάνει με το τι ξύνεις λογικά.
:smokin:

CorpseAlive
23/06/2025, 12:26
Να κάνεις κόμμα με την πριγκίπισσα!:bawl:

Και ο Παναγιώτης πρίγκηπας είναι βαθιά μέσα του.

doctoras
23/06/2025, 12:30

Τέλειο ! :lol:

doctoras
23/06/2025, 12:31
Κιαραταδες τα κορίτσια του φόρουμ και τα μάτια σας!

Nostradamus
23/06/2025, 12:32

Καλα και εσυ μην το δενεις κομπο... :lol:

harris_x
23/06/2025, 12:45

Κάπως σεξιστικό μου ακούστηκε αυτό... :bawl:

Bowleno
23/06/2025, 12:59
Έχει να κάνει με το τι ξύνεις λογικά.

Βασικά, δεν ξύνει. Ξύνεται. Στην γκλίτσα του τσοπάνη :D

Bowleno
23/06/2025, 13:00

Οδηγεί μεταξένια αφου.....

Phantom
23/06/2025, 15:27

463184

:a014::a014::a014::a014::a014::a014:

svaboda
23/06/2025, 15:51
3 χρόνια εδώ μεσα αυτό είδες; ματσιλα αντριλα και λοιπά ιλα; :rolleyes:
η συγκεκριμένη τυπα έχει βδομάδες τώρα που γράφει εριστικά με ύφος καρδινάλιου. επειδή είναι θηλυκό σημαίνει ότι έχει φρι παςς στη μαλακία;

ωρε που πάμε ωρε
Δυστυχώς ναι, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι μόνο η τύπα, με την τύπα ήρθε η αγανάκτηση όταν και δημιουργήθηκε για λίγο το εξευτελιστικό θρεντ με τίτλο «ξέρεις πια είμαι εγώ;»

Θα μπορούσα να υπερασπιστώ και τον panavour, και όποιον άλλο αντιμετωπίζεται εδώ μέσα σαν το μαύρο πρόβατο.
Είναι σύνηθες της ματσίλας να κοινωνικοποιούμαστε με όρους κλίκας.
Δεν έβαλα την έμφυλη διάσταση στο φύλο της συμφορουμίτισσας, αλλά στο γενικότερο αίσθημα τοξικότητας εδώ μέσα.
Μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό στους περισσότερους γιατί μπορεί υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις που ελαστικοποιούν τις ανοχές, στο τι λέμε και πως το λέμε αλλά πολλές φορές ένα θέμα ή ένα συμβάν αντιμετωπίζεται με όρους κλίκας.

Το νήμα του trail braking φαίνεται να είναι το πιο controversial εδώ μέσα, κάποιοι έχουν φάει μπαν εξ αφορμής αυτού, η υποφαινόμενη έδειξε τις γνώσεις της και ξεκίνησαν να την πυροβολούν δέκα, εγώ δέχθηκα ειρωνεία σε άλλο νήμα γιατί είπα πως βάζω aftersun-αντιλιακό whatever, ο παναβουρ δεν ξέρω τι έχει κάνει και τον έχουν στην μπούκα (και γω έχω βριστεί μαζί του, το νήμα δεν υπάρχει έχει διαγραφεί, γιατί κατέληξε σε πολιτική αντιπαράθεση) αλλά σε ένα δημόσιο διάλογο να έχουμε πάντα συνήθεις υπόπτους είναι το λιγότερο άκομψο.

Και με θλίβει διπλά, γιατί πέραν της κοινωνικής διάστασης που αναπτύσσεται εδώ μέσα που μου προκαλεί πολλές φορές δυσφορία, είναι και το μεγαλύτερο ελληνόφωνο φόρουμ μοτοσικλέτας, δηλαδή επί του προσωπικού είναι ο μόνος χώρος που μπορώ να συζητάω για την μεγαλύτερη μου αγάπη την μοτοσικλέτα καθώς δεν έχω μοτοσυκλετιστική παρέα, να μπορώ να μιλάω για νέα, για τεχνικά, για αγώνες κ.α. Για την ιστορία είμαι πολλά χρόνια lurker του φόρουμ πριν πάρω μηχανή, φτιάξω λογαριασμό.

Θα ήθελα να αναπτυχθεί και άλλο το θέμα αλλά απ'όσο διαβάζω το δωμάτιο, οι αντμίνς θέλουν να λήξει εδώ, το σέβομαι, όπως σέβομαι και τον χρόνο τους να μοντάρουν τις θεματικές, απλά γράφτηκαν τόσα από το πρωί που θα αισθανόμουν μαλάκας έστω να μην καταθέσω το σκεπτικό μου, χωρίς ειρωνείες, τσιτάτα, και διάφορα τέτοια ορεκτικά.

CorpseAlive
23/06/2025, 16:15
Δυστυχώς ναι, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι μόνο η τύπα, με την τύπα ήρθε η αγανάκτηση όταν και δημιουργήθηκε για λίγο το εξευτελιστικό θρεντ με τίτλο «ξέρεις πια είμαι εγώ;»

Θα μπορούσα να υπερασπιστώ και τον panavour, και όποιον άλλο αντιμετωπίζεται εδώ μέσα σαν το μαύρο πρόβατο.
Είναι σύνηθες της ματσίλας να κοινωνικοποιούμαστε με όρους κλίκας.
Δεν έβαλα την έμφυλη διάσταση στο φύλο της συμφορουμίτισσας, αλλά στο γενικότερο αίσθημα τοξικότητας εδώ μέσα.
Μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό στους περισσότερους γιατί μπορεί υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις που ελαστικοποιούν τις ανοχές, στο τι λέμε και πως το λέμε αλλά πολλές φορές ένα θέμα ή ένα συμβάν αντιμετωπίζεται με όρους κλίκας.

Το νήμα του trail braking φαίνεται να είναι το πιο controversial εδώ μέσα, κάποιοι έχουν φάει μπαν εξ αφορμής αυτού, η υποφαινόμενη έδειξε τις γνώσεις της και ξεκίνησαν να την πυροβολούν δέκα, εγώ δέχθηκα ειρωνεία σε άλλο νήμα γιατί είπα πως βάζω aftersun-αντιλιακό whatever, ο παναβουρ δεν ξέρω τι έχει κάνει και τον έχουν στην μπούκα (και γω έχω βριστεί μαζί του, το νήμα δεν υπάρχει έχει διαγραφεί, γιατί κατέληξε σε πολιτική αντιπαράθεση) αλλά σε ένα δημόσιο διάλογο να έχουμε πάντα συνήθεις υπόπτους είναι το λιγότερο άκομψο.

Και με θλίβει διπλά, γιατί πέραν της κοινωνικής διάστασης που αναπτύσσεται εδώ μέσα που μου προκαλεί πολλές φορές δυσφορία, είναι και το μεγαλύτερο ελληνόφωνο φόρουμ μοτοσικλέτας, δηλαδή επί του προσωπικού είναι ο μόνος χώρος που μπορώ να συζητάω για την μεγαλύτερη μου αγάπη την μοτοσικλέτα καθώς δεν έχω μοτοσυκλετιστική παρέα, να μπορώ να μιλάω για νέα, για τεχνικά, για αγώνες κ.α. Για την ιστορία είμαι πολλά χρόνια lurker του φόρουμ πριν πάρω μηχανή, φτιάξω λογαριασμό.

Θα ήθελα να αναπτυχθεί και άλλο το θέμα αλλά απ'όσο διαβάζω το δωμάτιο, οι αντμίνς θέλουν να λήξει εδώ, το σέβομαι, όπως σέβομαι και τον χρόνο τους να μοντάρουν τις θεματικές, απλά γράφτηκαν τόσα από το πρωί που θα αισθανόμουν μαλάκας έστω να μην καταθέσω το σκεπτικό μου, χωρίς ειρωνείες, τσιτάτα, και διάφορα τέτοια ορεκτικά.

Να ξεκινήσω από τα βασικά μιας και εδώ μέσα λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε Internetικά.

1. Η moto_princess δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με εριστικά σχόλια , μάλιστα σε άλλο thread συμμετείχε μαζί με άλλους σε κάζο που έγινε σε έτερο μέλος γιατί πέταξε μλκια.Εκεί βέβαια δεν τέθηκε ζήτημα σεξισμού γιατί κάναμε πλάκα σε άλλον και όχι σε εμάς.
Θυμάμαι ακόμα το 3ο-4ο ποστ της να μας απειλεί με τηλέφωνο για έμφυλη βία.
Επομένως δεν είναι ο μέσος χρήστης, δεν είναι καν κοντά στον μέσο συνετό χρήστη, είναι ένας χρήστης που εξ αρχής προκάλεσε, προκαλεί και θα προκαλεί (εικάζω) ζητήματα με τον ιντερνετικό του λόγο και που αν συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο, δεν θα γράφει πλέον εδώ.

2. Ο Παναβουρ τώρα πως βρέθηκε στην κουβέντα δεν ξέρω, αλλά ο συγκεκριμένος είναι ίσως ο μοναδικός υπαίτιος που έχουν φύγει off the rails όλα τα ποστ που αφορούν Μοντέλα ή επικαιρότητα. Το ότι γράφει ακόμα , είναι λόγω του ότι εμείς το επιτρέπουμε κυρίως γιατί ελπίζουμε να μαζευτεί μίας και παλαιότερα δεν ήταν ένα τοξικό μέλος.

3. Περί ματσίλας κλπ , προσωπικά δεν τα κατανοώ. Μπορεί να φταίει που γνωρίζω αρκετούς από εδώ μέσα και ξέρω τι λένε και πως το λένε. Προσωπικά μπορώ να υπογράψω για τους περισσότερους ότι δεν ανήκουν στο φαλλοκρατικό κοινό που θεωρείς εσύ.

Απλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις τίποτα από τα ανωτέρω δεν έχουν ουδεμία χροιά ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ.
Βλέπω κριτική από ένα μέλος , σχετικά νέο, με ελάχιστη συμμετοχή , να κρίνει ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, να φιλτράρει πληροφορία κατά το δοκούν , να δίνει συμβουλές για διαχείριση που δεν ρωτήθηκε .

Δεν είμαστε ούτε κόμμα ούτε μαγαζάκι. Δεν είστε πελάτες δεν πουλάμε κάτι.
Όλο αυτό εδώ υπάρχει γιατί κάποιοι έχουν φάει χρόνο και χρήμα και το κάνουν για την κάβλα τους.
Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο. Δεν πουλάμε κλικς σε κάποιον

Από μια παρέα ξεκίνησε, μία παρέα το διαχειρίζεται και πάει κάπως έτσι η βαλίτσα εδώ και 20 χρονάκια.

modivin
23/06/2025, 16:52
Κανείς δεν έχει ιδέα ποιοι είναι όλοι αυτοί.

Ούτε εγώ καν δεν έχω ιδέα ποιοί είναι όλοι αυτοί :lol:

(Αν και δεν κατάλαβα τελικά σε ποιο φόρουμ αναφέρεται)

BLiTzER
23/06/2025, 17:07

Θεωρώ ότι κάποιος που γράφει "εγώ ξέρω τον νίκο τον πουθενά, τον μάνο τον δεντονξέρειημάνατου και τον σπύρο τον τρέχωπανελλήνιομε2πίστες" δεν έχει ανάγκη κανένα θρεντ για να τον ξεφτιλίσει.

svaboda
23/06/2025, 17:07
Να ξεκινήσω από τα βασικά μιας και εδώ μέσα λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε Internetικά.

1. Η moto_princess δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με εριστικά σχόλια , μάλιστα σε άλλο thread συμμετείχε μαζί με άλλους σε κάζο που έγινε σε έτερο μέλος γιατί πέταξε μλκια.Εκεί βέβαια δεν τέθηκε ζήτημα σεξισμού γιατί κάναμε πλάκα σε άλλον και όχι σε εμάς.
Θυμάμαι ακόμα το 3ο-4ο ποστ της να μας απειλεί με τηλέφωνο για έμφυλη βία.
Επομένως δεν είναι ο μέσος χρήστης, δεν είναι καν κοντά στον μέσο συνετό χρήστη, είναι ένας χρήστης που εξ αρχής προκάλεσε, προκαλεί και θα προκαλεί (εικάζω) ζητήματα με τον ιντερνετικό του λόγο και που αν συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο, δεν θα γράφει πλέον εδώ.

2. Ο Παναβουρ τώρα πως βρέθηκε στην κουβέντα δεν ξέρω, αλλά ο συγκεκριμένος είναι ίσως ο μοναδικός υπαίτιος που έχουν φύγει off the rails όλα τα ποστ που αφορούν Μοντέλα ή επικαιρότητα. Το ότι γράφει ακόμα , είναι λόγω του ότι εμείς το επιτρέπουμε κυρίως γιατί ελπίζουμε να μαζευτεί μίας και παλαιότερα δεν ήταν ένα τοξικό μέλος.

3. Περί ματσίλας κλπ , προσωπικά δεν τα κατανοώ. Μπορεί να φταίει που γνωρίζω αρκετούς από εδώ μέσα και ξέρω τι λένε και πως το λένε. Προσωπικά μπορώ να υπογράψω για τους περισσότερους ότι δεν ανήκουν στο φαλλοκρατικό κοινό που θεωρείς εσύ.

Απλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις τίποτα από τα ανωτέρω δεν έχουν ουδεμία χροιά ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ.
Βλέπω κριτική από ένα μέλος , σχετικά νέο, με ελάχιστη συμμετοχή , να κρίνει ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, να φιλτράρει πληροφορία κατά το δοκούν , να δίνει συμβουλές για διαχείριση που δεν ρωτήθηκε .

Δεν είμαστε ούτε κόμμα ούτε μαγαζάκι. Δεν είστε πελάτες δεν πουλάμε κάτι.
Όλο αυτό εδώ υπάρχει γιατί κάποιοι έχουν φάει χρόνο και χρήμα και το κάνουν για την κάβλα τους.
Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο. Δεν πουλάμε κλικς σε κάποιον

Από μια παρέα ξεκίνησε, μία παρέα το διαχειρίζεται και πάει κάπως έτσι η βαλίτσα εδώ και 20 χρονάκια.

Για τα παραπάνω μέλη που αναφέρθηκα και επειδή μάλλον δεν το συνόψισα σωστά στα παραπάνω που έγραψα, ανέφερα παραδείγματα στα Χ ποστ που έχω διαβάσει, φιλτράρω όπως λες την πληροφορία κατά το δοκούν, καθώς σαν πολυνήματο φόρουμ δεν μπορώ να έχω εικόνα για το τι γράφει και που κάθε μέλος, οπότε η άποψη μου προφανώς δεν είναι η συνολική εικόνα ενός ιντερνετικού άβαταρ, αλλά ένα μέρος αυτού.

Περί ματσίλας, όπως προείπα για το τι βλέπω στο δωμάτιο, από άποψη συμπεριφοράς και διαχείρισης καταστάσεων (όχι διαχειριστών) και ναι, όταν την πέφτουν 10 σε 1 είναι ανθρωποφαγία για μένα, δεν έβαλα κάποιον προσδιορισμό για να θίξω το σύνολο του φόρουμ και της διαχείρισης του.

Μου απαντάς επιθετικά πως δεν είστε κόμμα, ούτε μαγαζάκι κάτι που προφανώς το ξέρω, είναι πολύ ωραίο και σεβαστό το ότι το ξεκίνησε μια παρέα και μια παρέα το διαχειρίζεται, παρόλα αυτά, τα ανοιχτά φορά τα απαρτίζουν και οι χρήστες τους, αλλά με τον αυτόν τον συλλογισμό που αναπτύσσεις είναι σαν με διώχνεις.
Σαν να έχεις κάνει ένα ημιανοιχτό τραπέζι δηλαδή, που στην πόρτα λέει πάρτι, αλλά αν δεν κάνω στην παρέα σου δεν είμαι ευπρόσδεκτος. Και το υπερθεματίζεις στο «Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο», δηλαδή από μας για εμάς.

Δεν ξέρω εγώ μπήκα για να διαβάζω για μοτό, για να ακούω κυρίως γνώμες μιας και είμαι νέος στο επάγγελμα και όπου μπορώ να δίνω και καμιά συμβουλή αν είναι κάτι που ξέρω, πχ. εξοπλισμό, μάστορα κ.α.

Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο το να χάνονται μέλη που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, και ας είναι και νέα, και ας έχουν και 10 δημοσιεύσεις, μου είναι αδιάφορο το πλήθος των δημοσιεύσεων και η ημερομηνία εγγραφής.
Και γω την καύλα μου κάνω για μότο και συναφή μιλάω, απλά με αυτό που έγραψες πιστεύω πως πρέπει να αποδείξω κάτι για να ανήκω εδώ μέσα.

Bladerunner
23/06/2025, 17:24
Ούτε εγώ καν δεν έχω ιδέα ποιοί είναι όλοι αυτοί :lol:

(Αν και δεν κατάλαβα τελικά σε ποιο φόρουμ αναφέρεται)

????????

κι έλεγα, μόνο εμένα δεν μου θυμίζει κάτι το nickname της κοπελιάς;

CorpseAlive
23/06/2025, 17:26
Για τα παραπάνω μέλη που αναφέρθηκα και επειδή μάλλον δεν το συνόψισα σωστά στα παραπάνω που έγραψα, ανέφερα παραδείγματα στα Χ ποστ που έχω διαβάσει, φιλτράρω όπως λες την πληροφορία κατά το δοκούν, καθώς σαν πολυνήματο φόρουμ δεν μπορώ να έχω εικόνα για το τι γράφει και που κάθε μέλος, οπότε η άποψη μου προφανώς δεν είναι η συνολική εικόνα ενός ιντερνετικού άβαταρ, αλλά ένα μέρος αυτού.

Περί ματσίλας, όπως προείπα για το τι βλέπω στο δωμάτιο, από άποψη συμπεριφοράς και διαχείρισης καταστάσεων (όχι διαχειριστών) και ναι, όταν την πέφτουν 10 σε 1 είναι ανθρωποφαγία για μένα, δεν έβαλα κάποιον προσδιορισμό για να θίξω το σύνολο του φόρουμ και της διαχείρισης του.

Μου απαντάς επιθετικά πως δεν είστε κόμμα, ούτε μαγαζάκι κάτι που προφανώς το ξέρω, είναι πολύ ωραίο και σεβαστό το ότι το ξεκίνησε μια παρέα και μια παρέα το διαχειρίζεται, παρόλα αυτά, τα ανοιχτά φορά τα απαρτίζουν και οι χρήστες τους, αλλά με τον αυτόν τον συλλογισμό που αναπτύσσεις είναι σαν με διώχνεις.
Σαν να έχεις κάνει ένα ημιανοιχτό τραπέζι δηλαδή, που στην πόρτα λέει πάρτι, αλλά αν δεν κάνω στην παρέα σου δεν είμαι ευπρόσδεκτος. Και το υπερθεματίζεις στο «Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο», δηλαδή από μας για εμάς.

Δεν ξέρω εγώ μπήκα για να διαβάζω για μοτό, για να ακούω κυρίως γνώμες μιας και είμαι νέος στο επάγγελμα και όπου μπορώ να δίνω και καμιά συμβουλή αν είναι κάτι που ξέρω, πχ. εξοπλισμό, μάστορα κ.α.

Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο το να χάνονται μέλη που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, και ας είναι και νέα, και ας έχουν και 10 δημοσιεύσεις, μου είναι αδιάφορο το πλήθος των δημοσιεύσεων και η ημερομηνία εγγραφής.
Και γω την καύλα μου κάνω για μότο και συναφή μιλάω, απλά με αυτό που έγραψες πιστεύω πως πρέπει να αποδείξω κάτι για να ανήκω εδώ μέσα.
Θα ισχυε αυτο , αν ερχομουν να σου ζητησω τα ρεστα για τον τροπο που συμμετεχεις στο φορουμ ή να κρινω εν γενει την σταση σου κλπ .
Μαλλον εσυ μας ζητας να σου αποδειξουμε κατι και σε αυτο σου απαντησα παραπανω

o_gavros
23/06/2025, 17:33
η γνώμη που σχηματισες και ως λερκερ αλλά και ως ενεργό μέλος, είναι λοιπόν ε ότι εδώ πάει το ματσιλικι γόνατο και η τεστοστερόνη κυριαρχεί.
Δε θέλω να σε πείσω για το λάθος συμπεράσμα σου, κι ας μας χέζει κατάφορα όλους.
θα θεωρήσω, για την οικονομία της συζήτησης, ότι είναι έτσι όπως συμπεραίνεις.
τι δουλειά έχεις εσύ σε ένα τέτοιο χώρο τότε;

φίλε ειλικρινά,είσαι τόσο εκτός επαφής σε όσα προσαπτεις,που δεν έχει νόημα να μπει κάποιος σε ανταλλαγή γνώμης.
χώρια του γεγονότος ότι κρίνεις πράγματα που δεν ξέρεις,απλά και μόνο βασισμένα στα άλματα λογικής που κάνεις.

εγώ για παράδειγμα, αν ήξερα ότι στο τάδε καφενείο αράζουν μόνο χρυσαυγιτες, δεν θα έμπαινα με σκοπό να τους δασκαλεψω.δε θα παταγα ούτε απ' έξω . χοντροκομμένο το παράδειγμα όσο και η προσπάθεια που κάνεις για τακτ στο σκατωμα όλων μας

D3300
23/06/2025, 18:07
Εγώ θα επικεντρωθώ σε κάτι που μου έκανε εντύπωση, νόμιζα πως το είχαμε ξεπεράσει με τα χρόνια ρε φίλε ξέρω'γω.
Αν και μιλάμε και ζούμε την ισότητα, αν κάνουμε πλάκα σε μια γυναίκα, αμέσως γίνεται συζήτηση για φαλλοκρατία, πατριαρχία, φεμινισμό...
Συγνώμη, αλλά αρχίδια ισότητα νομίζουμε πως έχουμε.
Δεν ξέρω προσωπικά όλα τα παιδιά του φόρουμ, κάποια λίγα ναι.
Συμφωνώ πως ο γραπτός λόγος κάποιες φορές παρεξηγείται, αλλά, μα τους χίλιους κεραυνούς, αν γραφτεί κάτι καλό θα γελάσουμε όλοι, αν όχι, τότε το θέμα το έχει αυτός που του λείπει το χιούμορ (εκτός αν γράφεται κάτι επί προσωπικού, που δεν νομίζω πως συνέβη εδώ).
Υπάρχουν κοπέλες στο φόρουμ που γράφουν και τις διαβάζω με ευχαρίστηση, το να μπαίνει κάποιος ή κάποια με στύση για καυγά, ε αυτό με χαλάει απίστευτα.
Όσο για τον συμφορουμίτη που γράφει-γράφει χωρίς τέλος, όπως έγραψε κι ο Γιάννης από πάνω, δεν πατάμε σε καφενείο που δεν γουστάρουμε.

husky21
23/06/2025, 18:16
Βρισκω λιγο υπερβολικο τον φιλο
που θεωρησε εξευτελιστικο τον τιτλο
ξερεις ποια ειμαι εγω
Ας μεταφερθουν τα μνμτα σε ενα αντιστοιχο
με το υπαρχων θρεντ
"κουβεντες μεγαλων γυναικων":bawl:

o teos
23/06/2025, 18:25
:yawn::yawn:ακομα για τα δικαιώματα της απανταχού φεμινηστριομοτοσυκλετιστριας του φορουμ λεμε??να παω και να ξαναέρθω σε 2 φεγγάρια?:p

Ρε φύγετε ρε απ τον ήλιο ρεεε....:sun::dizzy:

bulmont
23/06/2025, 18:26
Δεν γράφω στα θέματα για πίστες, ταχύτητες, γκράν πρί κλπ μιάς και το κατέχω ελάχιστα.
Ακόμα και σε θέματα χωμάτινα και ανακατασκευών, με τα οποία ασχολούμαι χρόνια, δεν
διεκδικώ το αλάθητο, ρωτάω, αναρωτιέμαι, σχολιάζω και δεν πασάρω τις γνωριμίες μου (που έχω..)
με πραγματικούς πρωταθλητές του χώρου του εντούρο και του μοτοκρός για να φανώ υπεράνω....
και φυσικά δεν ειρωνεύομαι τους άλλους ούτε το τραβάω όσο δεν πάει γιατί με πνίγει
το δίκιο μου (έχω - δεν έχω....)
Αυτά όσον αφορούν την περίπτωση της πριγκιπέσσας.....

Απ' την άλλη, δεν σκίζω τις κυλόττες μου γιά καμμία φίρμα, γουστάρω ισπανικά και αυστριακά μηχανάκια
τώρα έχω γερμανικό και γιαπωνέζικο. Δεν πετάγομαι σε όποιον ρωτάει τι να πάρει να του πώ βόγκ γιατί
το έχω εγώ που είμαι ψαγμένος και δεν είμαι μαλάκας να μου τρώνε τα λεφτά όλοι οι άλλοι....κατ' εξακολούθησιν
και ενοχλητικά.....
(περίπτωση παναβούρ...)

Το φόρουμ, είναι μιά μικρογραφία της κοινωνίας, με τα καλά της και τα κακά της.
Απλά έξω στην κοινωνία, θα τρώς στην μάπα τους πονηρίδηδες, που κάνουν πάρτυ στην
πλάτη μας, με κάτι οπεκεπέ, κάτι ζίμενς, με τα τέμπη και πάει λέγοντας.....
Ολοι αυτοί δεν έχουν χώρο εδώ, και τουλάχιστον εδώ κάτι τέτοιες συμπεριφορές,
προσπαθούμε να τις απομονώνουμε, και να τις συγκρατούμε στο μέτρο του δυνατού..

Δεν διεκδικούμαι καμμιά τελειότητα, και σίγουρα υπάρχει μιά μεροληψία, σε άτομα που
βρισκόμαστε σε βόλτες και συναντήσεις, σε άτομα που δεν γνωρίζουμε αλλά γράφουν
για διάφορα θέματα, με σοβαρότητα ή και γνώση, όμως δεν γίνεται να μας τα πρήζουν
αλεξιπτωτιστές, που πετάγονται σε κάθε θέμα, έχοντας γνώση και γνώμη επί παντός επιστητού
(του στύλ ''ξέρεις ποιός-α είμαι 'γώ, και ποιούς γνωστούς έχω.......)
αλλά μόλις πάς να τους μαζέψεις να σκούζουν λες και είναι σε πάνελ τηλεοπτικό...
γιατί από σοβαρά επιχειρήματα δεν κατέχουν πράμα..........

bulmont
23/06/2025, 18:34
Ρε φύγετε ρε απ τον ήλιο ρεεε....:sun::dizzy:

Γειά σου ρε Διογένη με το πιθάρι σου........

Bowleno
23/06/2025, 18:48
Κουβέντες του στυλ "τσακίστηκα σε τρακντεη και ξέρω τον Μπάμπη τον χωρίς σουγιά, θα σέβεστε" ΔΕΝ έχουν θέση εδώ ασχέτως ατόμου, φύλου, ηλικίας, αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την καζούρα, πείραγμα, που φυσιολογικά επακολουθεί.
Όπως προειπώθηκε, αν δεν αρέσει σε κάποιον, η πόρτα ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
Παρακαλώ το ζήτημα να λήξει εδώ, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε σε παπαριές......

harris_x
23/06/2025, 18:49
Κουβέντες του στυλ "τσακίστηκα σε τρακντεη και ξέρω τον Μπάμπη τον χωρίς σουγιά, θα σέβεστε" ΔΕΝ έχουν θέση εδώ ασχέτως ατόμου, φύλου, ηλικίας, αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την καζούρα, πείραγμα, που φυσιολογικά επακολουθεί.
Όπως προειπώθηκε, αν δεν αρέσει σε κάποιον, η πόρτα ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
Παρακαλώ το ζήτημα να λήξει εδώ, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε σε παπαριές......

Party pooper... :(

mikes
23/06/2025, 19:59
ειμαι καρακουλαδο, το στροφομετρο μου δεν εχει δει ποτε πανω απο
7000 στροφες, και δεν γνωριζω τι συμβαινει στο σωμα και το μηχανακι
μετα τα 140 χαω.....

αλλα:

καποτε δουλευα μαζι με γνωστο διακεκριμενο αναβατη αγωνων και πλεον (συν)ιδιοκτητη
αγωνιστικης ομαδας επισης με διακρισεις.....

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!

RaGe_Raptor
23/06/2025, 20:11
ειμαι καρακουλαδο, το στροφομετρο μου δεν εχει δει ποτε πανω απο
7000 στροφες, και δεν γνωριζω τι συμβαινει στο σωμα και το μηχανακι
μετα τα 140 χαω.....

αλλα:

καποτε δουλευα μαζι με γνωστο διακεκριμενο αναβατη αγωνων και πλεον (συν)ιδιοκτητη
αγωνιστικης ομαδας επισης με διακρισεις.....

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!

έλα ρε Mat Damon...:D

"There's a point at 7,000 RPM... where everything fades. The machine becomes weightless. Just disappears. And all that's left is a body moving through space and time. 7,000 RPM. That's where you meet it. You feel it coming. It creeps up on you, close in your ear. Asks you a question. The only question that matters. Who are you?"

TheRegulator
24/06/2025, 11:54
Τι χάνω ρε πστμ……

zephyr1
25/06/2025, 10:22
Στα διοδια οταν εχει ουρα τους περνατε ολους και πατε μπροστα η περιμενετε κανονικα σαν αμαξι?

o teos
25/06/2025, 10:25
Ανάλογα...συνήθως αν εχει μεγάλη ουρα παω εκει και θα με αφήσει κάποιος αλλα εχει τύχει να περιμένω και σαν αμαξι με το σκούτερ οταν εχει μπροστά μου 2-3 αυτοκίνητα

BLiTzER
25/06/2025, 10:30
Αν είναι έως 5-6 αυτοκίνητα, περιμένω κανονικά στην ουρά. Αν είναι τεράστια η ουρά, πάω μπροστά. Αλλά όχι πρώτος σαν μαλάκας, χώνομαι κάπου ευγενικά και όμορφα.

husky21
25/06/2025, 10:37
χωνομαι 2-3 αμαξια πισω απο τον πρωτο

yes-u
25/06/2025, 11:12
Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αν θα τους προσπεράσω όλους παίζει η θερμοκρασία της ημέρας. Αν κάνει ζέστη και είναι ντάλα ο ήλιος, με όλο τον εξοπλισμό δεν αντέχεις να περιμένεις στην ουρά.. και για να μην καθυστερήσεις κανέναν, περνάς παράλληλα με κάποιο αμάξι και no hard feelings!..

harris_x
25/06/2025, 11:19
Αν κάνει ζέστη ή πολύ κρύο, πάω τέρμα μπροστά και άστους να σκούζουν.
Αν όχι, φτάνω μέχρι τη νησίδα των γκισέ και αν δεν με αφήσει ο πρώτος πίσω μου, χώνομαι όπως και να 'χει στον επόμενο.

ΠΑΝΤΑ όμως, είτε έχω έτοιμα τα χρήματα είτε την κάρτα, και εννοείται δεν περιμένω ούτε για χαρτάκι ούτε για να βάλω ξανά το γάντι.
Περνάω γρήγορα για να έρθει το αυτοκίνητο πίσω μου και φοράω το γάντι στην ευθεία.

DoctoR_k6
25/06/2025, 11:20
Στα διοδια οταν εχει ουρα τους περνατε ολους και πατε μπροστα η περιμενετε κανονικα σαν αμαξι?

Με πινακιδα η χωρις? :lol:
Αν ειναι πολυ μεγαλη η ουρα παω μπροστα 2-3 αμαξια πριν και καποιος με αφηνει.
Σε λιγα αυτοκινητα κανονικα απο πισω τους.

Χαρη δεν εχουμε ολοι cruise ρε να βαλουμε το γαντι εν κινησει. :D

harris_x
25/06/2025, 11:22
Με πινακιδα η χωρις? :lol:
Αν ειναι πολυ μεγαλη η ουρα παω μπροστα 2-3 αμαξια πριν και καποιος με αφηνει.
Σε λιγα αυτοκινητα κανονικα απο πισω τους.

Χαρη δεν εχουμε ολοι cruise ρε να βαλουμε το γαντι εν κινησει. :D

ούτε εγώ είχα πάντα ;)

πάντα το ίδιο έκανα :smokin:

DoctoR_k6
25/06/2025, 11:24
ούτε εγώ είχα πάντα ;)

πάντα το ίδιο έκανα :smokin:

Νταξει μωρε τα 2-3 δευτερα μεχρι να ανοιξει η μπαρα αφου πληρωσες το εχεις βαλει. Δεν ειναι τοσο θεμα θεωρω.

harris_x
Μια γερή γκαζιά, νεκρά για να μη κόβει πολύ και μια χαρά προλαβαίνεις να το βάλεις.

Απο την άλλη πλευρά, μπορείς να σταματήσεις να το βαλεις αμέσως μετά τη μπάρα.

harris_x
Νταξει μωρε τα 2-3 δευτερα μεχρι να ανοιξει η μπαρα αφου πληρωσες το εχεις βαλει. Δεν ειναι τοσο θεμα θεωρω.

Για το δικό μου μυαλό, είναι.
Μπορείς να το βάλεις μετά τη μπάρα ;)

DoctoR_k6
25/06/2025, 11:26
Για το δικό μου μυαλό, είναι.
Μπορείς να το βάλεις μετά τη μπάρα ;)

Εγω συνηθως το εχωβαλει πριν ανοιξει η μπαρα οποτε ολα οκ...
Οποιος θελει χρονο μετα την μπαρα, καθεται μπροστα στο τσιμεντο αναμεσα στα διοδια. Εχει επιλογες...

BLiTzER
25/06/2025, 11:28
Με το σκούτερ δε βγάζω καν γάντι. Ανοίγω ντουλαπάκι, βγάζω epass, σκανάρει, το βάζω πίσω, γεια σας.

o teos
25/06/2025, 11:29
Με το σκούτερ δε βγάζω καν γάντι. Ανοίγω ντουλαπάκι, βγάζω epass, δίνω, παίρνω, γεια σας.

Αφου το πουλας:lol:

BLiTzER
25/06/2025, 11:30
Ναι, θα μου λείψουν αυτά. :lol:

DoctoR_k6
25/06/2025, 11:31
Μεταξυ μας πλεον με τα γκατζετςςςς εγω εχω την καρτα στο ρολοι και πληρωνω ανεπαφα χωρις να βγαλω καν γαντια.
Ειδικα οδο περιμενεις στην ουρα πατας κουμπακι και ειναι ετοιμο. Καλη φαση και αυτο... :D

Blitzer με αυτοκινητο δεν κουνιεσαι καν και δεν σταματας. Ακομα καλυτερο... :D

zephyr1
25/06/2025, 11:45
Ρε καγκουρες ,τοσο μεγαλο ποσοστο?

Πολυ ευρωπΕος εγινα μαλλον,καθομαι και περιμενω ασχέτως καιρού σαν να ειμαι αμαξι,το θεωρω μεγαλη καφριλα να τους γραφεις ολους και να πηγαινεις σαν σουραβλι μπροστα με την μια.

Ειδικα διοδια Κατεχακη το πρωι για αεροδρομιο γινεται το αδιαχώρητο ,αλλα και παλι δεν μου παει να τους περασω ολους,απλα επιλεγω την πιο μικρη ουρα.

Δεν εχω προθεση αντιπαραθεσης απλα ηθελα να δω λιγο το ποσοστο.

Παντως αναθεματιζουμε τους 'παρανομους' αλλα στα χωραφια που εχουμε ορισει εμεις τα ορια,δειχνουμε ανοχες.

harris_x
25/06/2025, 11:46
Εγω συνηθως το εχωβαλει πριν ανοιξει η μπαρα οποτε ολα οκ...
Οποιος θελει χρονο μετα την μπαρα, καθεται μπροστα στο τσιμεντο αναμεσα στα διοδια. Εχει επιλογες...
Αυτό :beer:

harris_x
25/06/2025, 11:51
Παντως αναθεματιζουμε τους 'παρανομους' αλλα στα χωραφια που εχουμε ορισει εμεις τα ορια,δειχνουμε ανοχες.
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.

Απλά πρέπει να το δεις κάπως πιο ανοικτόμυαλα.
Πέρα απο τα 2 λεπτά μαξ που τους κλέβεις, ουσιαστικά δεν χάνουν κάτι άλλο γιατι δεν πρόκειται να σε πετύχουν μπροστά τους να τους εμποδίζεις γιατι πας αργά, και επιπλέον έχουν κερδίσει χρόνο γιατί δεν είσαι με αυτοκίνητο.

motojojo
25/06/2025, 11:52
Μια φορά πήγα από το αυτοματο μηχάνημα και μπλοκαρε. Είναι το μόνο που δεν έχει ποτέ ουρά, αλλά με τη μηχανή είναι λίγο λαχείο αν θα αναγνωρίσει το όχημα. Από τοτε δεν το ξαναπροτίμησα.

Γενικά αποφεύγω τα διοδια.

harris_x
25/06/2025, 11:52
νομίζω ότι η ερώτηση που ταιριάζει τώρα είναι αν σας ενοχλεί όταν εσείς είστε με το αυτοκίνητο.

Εμένα καθόλου γιατι σκέφτομαι πάντα τα παραπάνω οφέλη που έχω απο το ότι ο άλλος είναι με μηχανάκι.

husky21
25/06/2025, 11:56
νομίζω ότι η ερώτηση που ταιριάζει τώρα είναι αν σας ενοχλεί όταν εσείς είστε με το αυτοκίνητο.

Εμένα καθόλου γιατι σκέφτομαι πάντα τα παραπάνω οφέλη που έχω απο το ότι ο άλλος είναι με μηχανάκι.

εμενα σ αυτην την περιπτωση πιο πολυ με ενοχλει οτι αναγκαστηκα να βρεθω εκει με το αυτοκινητο παρα το οτι με προσπερασε καποιο μοτοσακο

zephyr1
25/06/2025, 11:58

Πιο ανοικτομυαλα ειναι να περνεις την σειρα του αλλου?:confused:

Πέρα απο τα 2 λεπτά μαξ που τους κλέβεις, ουσιαστικά δεν χάνουν κάτι άλλο γιατι δεν πρόκειται να σε πετύχουν μπροστά τους να τους εμποδίζεις γιατι πας αργά, και επιπλέον έχουν κερδίσει χρόνο γιατί δεν είσαι με αυτοκίνητο.

Αυτο παντως ειναι καθαρα αποψη του μοτοσυκλετιστη και δικαιολογια θα λεγα για να το κανει.

svaboda
25/06/2025, 12:00
Μια γερή γκαζιά, νεκρά για να μη κόβει πολύ και μια χαρά προλαβαίνεις να το βάλεις.

Απο την άλλη πλευρά, μπορείς να σταματήσεις να το βαλεις αμέσως μετά τη μπάρα.

Γιατί αμέσως μετά; εννοείς να βγεις στα δεξιά;

Εγώ συνήθως περιμένω μόνο αν έχει πολύ κίνηση και είμαι τελευταίος στην ουρά με πιάνει ανασφάλεια και ψιλοχώνομαι.

PaNick67
25/06/2025, 12:02

Αν και εχω e-pass με το αμαξι και δεν με αφορα ιδιαιτερα, αυτο που λες μοιαζει λιγο με "τα καλα και συμφεροντα".
Θελω να πω οτι εσυ μετρας την δικη σου μηχανη αλλα αν εισαι σταματημενος 10 αμαξια πισω και χωθουν 3-4, χανεις αρκετο χρονο γιατι δεν εχουν ολοι καρτα ή ακριβες αντιτιμο, γιατι δεν φευγουν ολοι αμεσως μετα και να σταματησουν μετα την μπαρα να βαλουν γαντι κλπ.

Επισης αν οι μηχανες ηταν αμαξια θα ηταν 10 πιο πισω κι οχι μπροστα.

Καταλαβαινω γιατι, το εχω κανει κι εγω αλλωστε, οπως και σε καποια φαση πληρωσα του διτροχου πισω μου να μην κανει ολη την φασαρια, αλλα δεν παυει να ειναι καταχρηση, καφριλα, λαθος, οπως θελετε πειτε το.

harris_x
25/06/2025, 12:05
Αν και εχω e-pass με το αμαξι και δεν με αφορα ιδιαιτερα, αυτο που λες μοιαζει λιγο με "τα καλα και συμφεροντα".
Θελω να πω οτι εσυ μετρας την δικη σου μηχανη αλλα αν εισαι σταματημενος 10 αμαξια πισω και χωθουν 3-4, χανεις αρκετο χρονο γιατι δεν εχουν ολοι καρτα ή ακριβες αντιτιμο, γιατι δεν φευγουν ολοι αμεσως μετα και να σταματησουν μετα την μπαρα να βαλουν γαντι κλπ.

Επισης αν οι μηχανες ηταν αμαξια θα ηταν 10 πιο πισω κι οχι μπροστα.

Καταλαβαινω γιατι, το εχω κανει κι εγω αλλωστε, οπως και σε καποια φαση πληρωσα του διτροχου πισω μου να μην κανει ολη την φασαρια, αλλα δεν παυει να ειναι καταχρηση, καφριλα, λαθος, οπως θελετε πειτε το.

Αυτο παντως ειναι καθαρα αποψη του μοτοσυκλετιστη και δικαιολογια θα λεγα για να το κανει.

Ενδεχομένως!

Εμένα πάντως μου αρκει αυτό μαζί με το ότι στην περίπτωση που είμαι εγώ στη θέση του αυτοκινήτου, θα αφήσω να περάσει όποιος έρθει με μηχανάκι.

harris_x
25/06/2025, 12:06
Γιατί αμέσως μετά; εννοείς να βγεις στα δεξιά;

Εγώ συνήθως περιμένω μόνο αν έχει πολύ κίνηση και είμαι τελευταίος στην ουρά με πιάνει ανασφάλεια και ψιλοχώνομαι.

έτσι ώστε όσο βάζεις εσύ το γάντι ο πίσω να πληρώνει, όχι να περιμένει.

BLiTzER
25/06/2025, 12:08

Αν και καταλαβαίνω τι λες (και δεν έχεις άδικο), κατάχρηση και καφρίλα είναι να πρέπει να σταματάς για να πληρώσεις διόδια και να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων. Να φτιάξουν το μπουρδέλο τους για να μη γίνεται όλο αυτό. Το πρόβλημα των διοδίων στην Ελλάδα δεν είναι τα μηχανάκια που χώνονται. Το πρόβλημα είναι τα ίδια τα διόδια.

DoctoR_k6
25/06/2025, 12:10
Εγω παντως αλλους μοτοσυκλετιστες τους αφηνω αν ειμαι με το αυτοκινητο.
Επισης εχω πει και σε αλλους κατσε πισω μου και περνα οταν ξεκινησω και εγω. ΟΧι πριν και με καθυστερησεις με ανοιγμα ξανα μπαρας κλπ κλπ. :D

husky21
25/06/2025, 12:10
αλλα δεν παυει να ειναι καταχρηση, καφριλα, λαθος, οπως θελετε πειτε το.

Το αρχικο ερωτημα ηταν "τι κανετε"
και οχι "Ειναι σωστο ή οχι" :bawl:

Εννοειται οτι ειναι λαθος αλλα το κανουμε

panavour
25/06/2025, 12:24

Εχει λεχθει και στο κατα Ιωαννην ευαγγελιο Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ.

zephyr1
25/06/2025, 12:34
Εννοειται οτι ειναι λαθος αλλα το κανουμε

Τίμιο.;)

zephyr1
25/06/2025, 12:36
Εχει λεχθει και στο κατα Ιωαννην ευαγγελιο Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ.

Ευλογησον Γεροντα.

:lol:

panavour
25/06/2025, 12:40
Ευλογησον Γεροντα.

:lol:

την ευλογιαν μου τεκνον μου.:priest:

THRESH
25/06/2025, 12:45

πολύ σωστά , είναι θεμα αρχών και αστικής ευγένειας

taisteal
25/06/2025, 12:45
Πας στα πλάγια και κοιτάς τους οδηγούς,έτσι πάντα κάποιος σου κάνει νόημα και μπαίνεις μπροστά.
Το να πας ετσιθελικα είναι αγένεια.

grinderx
25/06/2025, 12:54
Ρε καγκουρες ,τοσο μεγαλο ποσοστο?

Πολυ ευρωπΕος εγινα μαλλον,καθομαι και περιμενω ασχέτως καιρού σαν να ειμαι αμαξι,το θεωρω μεγαλη καφριλα να τους γραφεις ολους και να πηγαινεις σαν σουραβλι μπροστα με την μια.

Ειδικα διοδια Κατεχακη το πρωι για αεροδρομιο γινεται το αδιαχώρητο ,αλλα και παλι δεν μου παει να τους περασω ολους,απλα επιλεγω την πιο μικρη ουρα.

Δεν εχω προθεση αντιπαραθεσης απλα ηθελα να δω λιγο το ποσοστο.

Και γω έτσι είμαι μέχρι στιγμής. Για να πω και του στραβού το δίκιο όμως, τα διόδια που περνάω δεν έχουν την τρελή κίνηση, εκτός από αυτά της Ελευσίνας κατά περίπτωση, αλλά επιλέγοντας τη μικρότερη ουρά είμαι κομπλέ.

grinderx
25/06/2025, 12:59
Αν και καταλαβαίνω τι λες (και δεν έχεις άδικο), κατάχρηση και καφρίλα είναι να πρέπει να σταματάς για να πληρώσεις διόδια και να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων. Να φτιάξουν το μπουρδέλο τους για να μη γίνεται όλο αυτό. Το πρόβλημα των διοδίων στην Ελλάδα δεν είναι τα μηχανάκια που χώνονται. Το πρόβλημα είναι τα ίδια τα διόδια.
Σ' αυτό συμφωνούμε! :a013:

panavour
25/06/2025, 13:02

Μια λυση θα ηταν η ετησια βινιετα,ομως αυτο προυποθετει μηχανισμο ελεγχου,λιγοτερες εργασιες για σταθμους διοδιων και λιγοτερες θεσεις εργασιας.ΚΟΙΝΩΣ μηχανοργανωση,αστυνομια,απουσια εργολαβων και ημετερων,μη προσληψη ψηφοφορων.Αρα δεν παιζει τετοιο σεναριο.ΤΩΡΑ οσον αφορα το ερωτημα,εγω περιμενω την σειρα μου.ΑΝ ομως ειμαι με το αυτοκινητο και μου ζητησει καποιος μοτοσυκλετιστης προτεραιοτητα του την παραχωρω,αν και οι περισσοτεροι που εχουν σκοπο να περασουν μπροστα δεν το κανουν.Επισης καποιοι, σπανια ομως, κολλανε απο πισω για να περασουν τσαμπα.Αυτο φυσικα με εξοργιζει,αλλα τι μπορω να κανω.

motojojo
25/06/2025, 13:21
Μια λυση θα ηταν η ετησια βινιετα,ομως αυτο προυποθετει μηχανισμο ελεγχου,λιγοτερες εργασιες για σταθμους διοδιων και λιγοτερες θεσεις εργασιας.ΚΟΙΝΩΣ μηχανοργανωση,αστυνομια,απουσια εργολαβων και ημετερων,μη προσληψη ψηφοφορων.Αρα δεν παιζει τετοιο σεναριο.ΤΩΡΑ οσον αφορα το ερωτημα,εγω περιμενω την σειρα μου.ΑΝ ομως ειμαι με το αυτοκινητο και μου ζητησει καποιος μοτοσυκλετιστης προτεραιοτητα του την παραχωρω,αν και οι περισσοτεροι που εχουν σκοπο να περασουν μπροστα δεν το κανουν.Επισης καποιοι, σπανια ομως, κολλανε απο πισω για να περασουν τσαμπα.Αυτο φυσικα με εξοργιζει,αλλα τι μπορω να κανω.

Θα μπορουσαν απλά να είχαν ειδική λωρίδα για μοτοσυκλέτες με αυτοματο μηχάνημα, ειδικά στους σταθμους με αυξημενη κίνηση και πολλές λωρίδες εξυπηρετησης.

BLiTzER
25/06/2025, 13:25
Πολλά θα μπορούσαν. Όπως σε τόσες χώρες που δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχουν διόδια. Αλλά πρέπει να ξεκινήσεις από την παραδοχή ότι είσαι μπουρδέλο, με καμία προοπτική προόδου.

zephyr1
25/06/2025, 13:46
Το πιο απλο θα ηταν ,μπαινω χωρις διοδια και βγαινω πληρωνοντας το αντιτιμο για τα χιλιομετρα που εχω κανει εκει που βγαινω.

Θα ηταν και κινητρο να πηγαιναμε Σερρες πιο συχνα.:cry:

Nostradamus
25/06/2025, 14:34
Το πιο απλο θα ηταν ,μπαινω χωρις διοδια και βγαινω πληρωνοντας το αντιτιμο για τα χιλιομετρα που εχω κανει εκει που βγαινω.

Θα ηταν και κινητρο να πηγαιναμε Σερρες πιο συχνα.:cry:

Ναι αλλα θα πηγαινες στην αρχη της ουρας στην εξοδο η οχι ? :D

Panos760
25/06/2025, 14:54
Είτε είμαι με αμάξι είτε με μηχανάκι πηγαίνω στο γκισέ που πληρώνεις με ψιλά.
Βγάζω κ πληρώνω με κάρτα.
Δεν τα προτιμούν πολλοί κ έχει μικρή κίνηση.
Αν δεν υπάρχει μηχάνημα για ψιλά κ έχει ουρά πάνω από 10 αυτοκίνητα θα μπω πρώτος έχοντας την κάρτα στο χέρι μου.
Αν χωθώ στον μεσαίο του μαμάω την ψυχολογία, αφού έχει ήδη βαρεθεί να περιμένει, ενώ ο πρώτος ξέρει πως ήρθε η ώρα να πληρώσει για να φύγει κ έχει ξεχάσει την αναμονή και την ταλαιπωρία.

Bowleno
25/06/2025, 15:00
Είτε είμαι με αμάξι είτε με μηχανάκι πηγαίνω στο γκισέ που πληρώνεις με ψιλά.
Βγάζω κ πληρώνω με κάρτα.
Δεν τα προτιμούν πολλοί κ έχει μικρή κίνηση.
Αν δεν υπάρχει μηχάνημα για ψιλά κ έχει ουρά πάνω από 10 αυτοκίνητα θα μπω πρώτος έχοντας την κάρτα στο χέρι μου.
Αν χωθώ στον μεσαίο του μαμάω την ψυχολογία, αφού έχει ήδη βαρεθεί να περιμένει, ενώ ο πρώτος ξέρει πως ήρθε η ώρα να πληρώσει για να φύγει κ έχει ξεχάσει την αναμονή και την ταλαιπωρία.

Σίγουρα δεν είστε ψυχολόγος;:lol:

Panos760
25/06/2025, 15:12
Σίγουρα δεν είστε ψυχολόγος;:lol:

:a012:

grinderx
25/06/2025, 15:36
Στη Βρετανία έξω από το Λονδίνο (Dartford Crossing) εδώ και 10-11 χρόνια (μπορεί και λίγο παραπάνω, δε θυμάμαι) τα διόδια με την κλασσική τους μορφή (υπάλληλοι, γκισέδες, κτλ) έχουν καταργηθεί. Πρέπει να πληρώσεις είτε πριν περάσεις μέσω gov.uk (αν θυμάμαι καλά), είτε εντός 24ωρου από τη στιγμή που περάσεις από το σημείο (έχει αναγνώριση πινακίδας). Κάπως έτσι.

PaNick67
25/06/2025, 16:05
Σε αυτό το δίκιο σου βουνό. Θα μπορούσε να είναι όπως στην Ιταλία, μπαίνεις, παίρνεις χαρτί και στο εβγα πληρώνεις.

Όσο για την βινιετα, τέτοια έχουν χώρες που διασχίζονται από διερχόμενη κυκλοφορία με στόχο τρίτη χώρα γιατί εισπράττουν πολλά περισσότερα.

TheRegulator
25/06/2025, 19:47
Στη Βρετανία έξω από το Λονδίνο (Dartford Crossing) εδώ και 10-11 χρόνια (μπορεί και λίγο παραπάνω, δε θυμάμαι) τα διόδια με την κλασσική τους μορφή (υπάλληλοι, γκισέδες, κτλ) έχουν καταργηθεί. Πρέπει να πληρώσεις είτε πριν περάσεις μέσω gov.uk (αν θυμάμαι καλά), είτε εντός 24ωρου από τη στιγμή που περάσεις από το σημείο (έχει αναγνώριση πινακίδας). Κάπως έτσι.

Καλά θυμάσαι, και αν δεν πληρώσεις σου έρχεται κληση στο σπίτι και έχεις 2 βδομαδες για να πληρώσεις το αντίτιμο αλλιώς έχει πρόστιμο…

RaGe_Raptor
25/06/2025, 21:04
που πας βρε αγόρι μου με 0 βαθμούς....:cry:

https://www.youtube.com/shorts/T0t4qYofps8