View Full Version : Ο καφενές Vol. 3
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
basilis_k6
09/11/2024, 20:39
Το κόλλημα μου είναι στο πως μας δουλεύουν κανονικά και με θράσος πλέον,όχι ο NiHao κατασκευαστής/αντιγραφέας-ας κάνει ότι θέλει αυτός -αλλά οι τελάληδες .
Τώρα αν σου πω πως κοιτούσα στον δρόμο ένα ΚΤΜ adventure και τελικά ήταν GS 1300 θα με πιστέψεις;Ή μήπως ήταν ΜotoGuzzi ;;;; Μάλλον όχι.
457925
Αμα δουλευε δεν ήταν τιποτα απο τα τρια :lol:
Γιατί δεν στήνουν ένα ασφαλές IoT σύστημα που θα στέλνει μέσω 4G τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο; Με το που θα μπαίνεις στη λεωφορειολωρίδα , θα σκάει μήνυμα από ΑΑΔΕ στο κινητό σου:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύνολο των οφειλών σας εκτός διακανονισμού, ανέρχεται σε 380, συμπεριλαμβανομένου του προστίμου από την πρόσφατη παράβασή σας με την είσοδο σε αποκλειστική λωρίδα λεωφορείων. Αν θέλετε τις φωτογραφίες της κάμερας, θα χρειαστεί να πληρώσετε παράβολο 2€/φωτογραφία και 0,04€ για τη σακούλα."
Και στο καπάκι δεύτερο μήνυμα:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύνολο των οφειλών σας εκτός διακανονισμού, ανέρχεται σε 530, συμπεριλαμβανομένου του προστίμου από την πρόσφατη παράβασή σας για χρήση κινητού εν ώρα οδήγησης. Αν θέλετε τις φωτογραφίες της κάμερας, θα χρειαστεί να πληρώσετε παράβολο 2€/φωτογραφία και 0,04€ για τη σακούλα. Θα θέλαμε επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι η άδεια οδήγησής σας είναι σε καθεστώς προσωρινής ακύρωσης για χρονικό διάστημα δύο μηνών."
:p
Αμ' έπος αμ' έργον. (https://www.newsbeast.gr/society/arthro/11807709/kliseis-tis-trochaias-me-sms-388-kameres-se-dromous-tis-attikis)
doctor_john
10/11/2024, 16:08
:lol:
το ai στην υπηρεσία της χώνεψης
457942
motojojo
10/11/2024, 17:49
Με ήλιο ή χωρίς;
doctor_john
10/11/2024, 19:09
Για το αν θα ζεσταίνει ή όχι με ακτινοβολία λες; Δεν έχω γυάλινο δωμάτιο, για την απλοποίηση το έθεσα έτσι.
Φέτος βρήκα τραπεζομάντηλα σιλικόνης (~8mm) που φαίνονται να μην έχουν διάθλαση.
Λέω να το δοκιμάσω στις βορινές πόρτες, είναι μόνιμα εκτεθειμένες και πλησιάζοντας τα τζάμια καταλαβαίνεις χαμηλότερη θερμοκρασία.
Σε άλλα Νέα, το κωλοκούνελο αχρήστεψε τον σωλήνα του πιεστικού το οποίο είχα σε υπηρεσία 28 χρόνια (το μικρότερο carcher έχω).... Αξίζει να αγοράσω μόνο σωλήνα ο οποίος κοστίζει 50+ ευρώ η να πάω σε καινούριο μηχάνημα; Βρήκα της total και ff group στα 70 ευρώ περίπου.
Για πείτε. Του λιντλ έχει εξαντληθεί...
dumutrus
10/11/2024, 20:10
Σε άλλα Νέα, το κωλοκούνελο αχρήστεψε τον σωλήνα του πιεστικού το οποίο είχα σε υπηρεσία 28 χρόνια (το μικρότερο carcher έχω).... Αξίζει να αγοράσω μόνο σωλήνα ο οποίος κοστίζει 50+ ευρώ η να πάω σε καινούριο μηχάνημα; Βρήκα της total και ff group στα 70 ευρώ περίπου.
Θα έλεγα να πάρεις σωλήνα επείσης βλέπω σε λίγο να ανοίγεις θέμα με τίτλο "Γκουρμέ συνταγές για κουνέλι".
Θα έλεγα να πάρεις σωλήνα επείσης βλέπω σε λίγο να ανοίγεις θέμα με τίτλο "Γκουρμέ συνταγές για κουνέλι".
Ξέχασα να αναφέρω, το μηχάνημα μετά τόσα χρόνια χάνει και Λαδάκι άρα το σέρβις του το θέλει... Δεν αξίζει να δίνω τόσα λεφτά.
Συνταγές έχω....:D
karellen
10/11/2024, 20:18
Ή κάνεις υπομονή να ξαναβάλει σωλήνα το Λιντλ ή πας σε εργαστήριο για μαρκούτσια και σου φτιάχνουν έναν επί τόπου,όσα μέτρα θέλεις.
Έτσι έφτιαξα έναν σωλήνα 15 μέτρα για αποφράξεις της αποχέτευσης του νεροχύτη.
Ή κάνεις υπομονή να ξαναβάλει σωλήνα το Λιντλ ή πας σε εργαστήριο για μαρκούτσια και σου φτιάχνουν έναν επί τόπου,όσα μέτρα θέλεις.
Έτσι έφτιαξα έναν σωλήνα 15 μέτρα για αποφράξεις της αποχέτευσης του νεροχύτη.
Δεν διαβάζεις καλά και θα σε μαλώσω :p
Carcher είναι αυτό που έχω, θέλει και σέρβις το οποίο δεν το λες φτηνό στα 40 κάτι που ζητάνε.
Να περιμένω να φέρει μηχανήματα το λιντλ δεν παίζει καθώς το χρειάζομαι για εργασίες "παντοφλίσιες"...
karellen
10/11/2024, 21:20
Δεν διαβάζεις καλά και θα σε μαλώσω :p
Carcher είναι αυτό που έχω, θέλει και σέρβις το οποίο δεν το λες φτηνό στα 40 κάτι που ζητάνε.
Να περιμένω να φέρει μηχανήματα το λιντλ δεν παίζει καθώς το χρειάζομαι για εργασίες "παντοφλίσιες"...
Ρε διάβασα καλά,απλώς το θέμα του σέρβις το έγραψες κατόπιν αφού είχα απαντήσει.Το Λιντλ το ανέφερα επειδή φέρνει και λάστιχα μόνα τους,όχι δηλ. πλήρη μηχανήματα.
Ενυ γουέυ πας για νέο πλυστικό τότε. :p
TheRegulator
14/11/2024, 10:41
Για μπεμβεδακιας που απεχθανεται το πράσινο χρώμα αρχίζω να έχω πολλά καβασακι και απ το Σάββατο ούτε ένα BMW…
Το αστείο είναι ότι το αγόρασε ο team mate και τελικά στον χαβαλέ καταλήξαμε σε ένα πολυ καλό deal ώστε να ειναι συνεταιρικό..
458121
CorpseAlive
14/11/2024, 11:38
Καλοτάξιδη!
Μη μασάς, ειδικά την Κυριακή δεν φαίνεται να δίνει βροχές. Να φανταστείς έχω πείσει τους υπόλοιπους της παρέας να πάμε προς Λειβαδιά για προβατίνα από επαρχιακούς (Αγία Σωτήρα-Δομβραίνα - Κυριάκι κλπ)
Τσ τσ τσ, και δεν ανεβάζετε μία βόλτα έ? Η προβατίνα σφαίρα στην καρδιά ήταν.
harris_x
14/11/2024, 11:43
Έτσι είναι, και μετά ρωτάς αν θα πάμε καμια βόλτα... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164258) :sad:
CorpseAlive
14/11/2024, 11:47
Έτσι είναι, και μετά ρωτάς αν θα πάμε καμια βόλτα... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164258) :sad:
Κατάλαβες φίλε μου στην απέξω μας έχουν όλοι.
Βρωμάμε? ΠΕΙΡΑΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ?
harris_x
14/11/2024, 11:48
Aαααχχ, μπεμβεδάκιδες ρε φίλε, τι περιμένεις;
oh wait... :look:
CorpseAlive
14/11/2024, 11:48
Aαααχχ, μπεμβεδάκιδες ρε φίλε, τι περιμένεις;
oh wait... :look:
Για μένα λέω , εσύ όντως βρωμάς ΚΤΜ και τα @@ μου κουνιούνται.
Εγώ ανήκω με τους αρχόντους της προπέλας.
motojojo
14/11/2024, 12:08
Είναι που έχεις τα κύλινδρα στη σειρά και όχι αντικρυστά.
harris_x
14/11/2024, 12:08
Για μένα λέω , εσύ όντως βρωμάς ΚΤΜ και τα @@ μου κουνιούνται.
Εγώ ανήκω με τους αρχόντους της προπέλας.
458122
Τι να σου κάνω. Εσύ θέλεις είτε έως 200km είτε πάνω από 500km.
Αυτή που κανονίζω είναι στη μέση.
Σοβαρά τώρα, αποφεύγω βόλτες με πολύ κόσμο που δεν ξέρω. Επειδή εσένα σε ξέρω (τι κουμάσι είσαι...) αν γουστάρς στείλε πμ για λεπτομέρειες.
Η βόλτα θα είναι με γυναίκες την Κυριακή
Επειδή εσένα σε ξέρω (τι κουμάσι είσαι...) αν γουστάρς στείλε πμ για λεπτομέρειες.
Η βόλτα θα είναι με γυναίκες
Επειδή καβαλάει μπεμβέ δεν είναι σωστό να υποθέτεις το φύλο του.
Manalishi
14/11/2024, 12:36
Τι να σου κάνω. Εσύ θέλεις είτε έως 200km είτε πάνω από 500km.
Αυτή που κανονίζω είναι στη μέση.
Σοβαρά τώρα, αποφεύγω βόλτες με πολύ κόσμο που δεν ξέρω. Επειδή εσένα σε ξέρω (τι κουμάσι είσαι...) αν γουστάρς στείλε πμ για λεπτομέρειες.
Μαζί με γυναίκες, ή θα ντυθείτε γυναίκες? Διευκρίνισε σε παρακαλώ, για να κατεβάσω ενα ξώπλατο Dainese εαν είναι.
harris_x
14/11/2024, 12:44
Μαζί με γυναίκες, ή θα ντυθείτε γυναίκες? Διευκρίνισε σε παρακαλώ, για να κατεβάσω ενα ξώπλατο Dainese εαν είναι.
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
motojojo
14/11/2024, 12:45
Σκουτεράκια δέχεστε; (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164243)
CorpseAlive
14/11/2024, 12:46
Για κάποιον λόγο μπορώ άνετα σε κάνω εικόνα να φοράς ξώπλατο Dainese και να σου πηγαίνει κιόλας.
Να μου στείλεις φωτό πρώτα. Μην γίνει καμιά στραβή και εμφανιστούμε με ίδιο συνολάκι...
grinderx
14/11/2024, 13:32
Να μου στείλεις φωτό πρώτα. Μην γίνει καμιά στραβή και εμφανιστούμε με ίδιο συνολάκι...
:roflmao:
TheRegulator
14/11/2024, 14:00
Τα μηχανάκια για την Καρταχενα συνεχίζουν να έρχονται και η άδεια της πίστας έχει ανακληθεί.. στην χειρότερη πάμε Βαλένθια!
458132
basilis_k6
14/11/2024, 18:40
Τα μηχανάκια για την Καρταχενα συνεχίζουν να έρχονται και η άδεια της πίστας έχει ανακληθεί.. στην χειρότερη πάμε Βαλένθια!
458132
Θέλω να δω μια φωτό σωστή από αυτό το απριλια
TheRegulator
14/11/2024, 22:20
Θέλω να δω μια φωτό σωστή από αυτό το απριλια
Θα γίνει!
Υγ το Aprilia θα είναι προς ενοικίαση στα event που πάμε.
Αυτή τη στιγμή εχουμε 3 νίντζα, 1 CBR 1000 του 14 και το απριλια.
basilis_k6
14/11/2024, 23:09
Θα γίνει!
Υγ το Aprilia θα είναι προς ενοικίαση στα event που πάμε.
Αυτή τη στιγμή εχουμε 3 νίντζα, 1 CBR 1000 του 14 και το απριλια.
αν και παρακολουθω χαλαρα αυτα που γραφεις εδω μεσα, δεν εχω καταλαβει ακριβως τι κανεις. μπαινεις πιστα για πλακα? αγωνες?
TheRegulator
15/11/2024, 10:59
αν και παρακολουθω χαλαρα αυτα που γραφεις εδω μεσα, δεν εχω καταλαβει ακριβως τι κανεις. μπαινεις πιστα για πλακα? αγωνες?
Στην αρχή πηγαίναμε απλά για κανα TD και πάνω στην κουβέντα και στο χουλιαμα αποφασίσαμε να πάμε σε racedays από την Rehm.(sprint + endurance) Κλάιν μαιν αγώνες δηλαδης..
panavour
16/11/2024, 20:57
Ε, όταν κάνεις κάπου 30-35 στριφτά την ημέρα, την συνοδεία τους την θέλουν.....:D
Τσιγάρο χωρίς καφέ η το ανάποδο, καφές χωρίς τσιγάρο είναι σαν σεξ χωρίς οργασμό, απλώς δεν λέει....:p
35 στριφτα,σε ποσα κανονικα αντιστοιχουν?
35 στριφτα,σε ποσα κανονικα αντιστοιχουν?
Δύσκολο να πεις....το κανονικό καίγεται συνεχώς είτε τραβάς τζούρες είτε όχι και τελειώνει σε κανένα 5-7λεπτο, ενώ το στριφτό σβήνει άμα δεν τραβάς οπότε έχει μεγαλύτερο εύρος σε τζούρες και επίσης, μετράει και τι φίλτρα βάζεις, λεπτά, μέτρια, κανονικά....
Εγώ βάζω των 5,7 χιλιοστών.
προέκταση usb (OptiMate USB O-108)
https://optimate1.com/product/optimate-usb-o-108/
458253
458254
458255
Στο κατάλληλο σημείο, όλα τα πριζάκια εκεί περίπου πρέπει να είναι από τη μάνα τους :a013:
Ο κινέζος μου το έχει εκεί έτοιμο....:tooth:
harris_x
19/11/2024, 15:30
Ο κινέζος μου το έχει εκεί έτοιμο....:tooth:
Ναι, λειτουργεί όμως;
:tooth: :tooth: :tooth:
Ναι, λειτουργεί όμως;
Μια χαρά λειτουργεί! :moutza::moutza:
(για πόσο δεν ξέρω....):tooth::tooth::tooth:
Kai να χαλάσει, στα μπελέ σου, όσο είσαι στην εγγύηση, θα σου αλλάξουν προληπτικά τον εγκέφαλο,
την τροφοδοσία, τα ηλεκτρικά, τα λάστιχα, τον αέρα από τα λάστιχα κλπκλπκλπ...........
panavour
19/11/2024, 17:05
Kai να χαλάσει, στα μπελέ σου, όσο είσαι στην εγγύηση, θα σου αλλάξουν προληπτικά τον εγκέφαλο,
την τροφοδοσία, τα ηλεκτρικά, τα λάστιχα, τον αέρα από τα λάστιχα κλπκλπκλπ...........
Οχι ολες οι αντιπροσωπειες.Μονο οι σοβαρες και οι εξυπνες.Ετσι κρατας τον πελατη πιστο.
KostasRS
19/11/2024, 18:18
Ναι, λειτουργεί όμως;
Μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν θα έχει πρόβλημα νομίζω:D
Μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν θα έχει πρόβλημα νομίζω:D
Να κεράσω ένα ban μια βδομαδούλα να μάθεις να μην λες κακά λόγια; :D
Οχι ολες οι αντιπροσωπειες.Μονο οι σοβαρες και οι εξυπνες.Ετσι κρατας τον πελατη πιστο.
Ρε παναβούρ πιστεύω πώς χειρίζομαι αρκετά σωστά την ελληνική γλώσσα, οπότε και ο
πιό χαζός θα καταλάβαινε πώς αναφέρομαι στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της
μοτοσυκλέττας του μπουλένου. Αρα το σχόλιό σου είναι για τον πέοντα καβάλα, ακόμα μιά
φορά γλειώδες γλείψιμο στην εν λόγω αντιπροσωπεία.
Το αν είναι σοβαρή έξυπνη με πιστούς πελάτες μ' αφήνει παγερά αδιάφορο για την ώρα.....
Ρε παναβούρ πιστεύω πώς χειρίζομαι αρκετά σωστά την ελληνική γλώσσα, οπότε και ο
μοτοσυκλέττας του μπουλένου. Αρα το σχόλιό σου είναι για τον πέοντα καβάλα, ακόμα μιά
Το αν είναι σοβαρή έξυπνη με πιστούς πελάτες μ' αφήνει παγερά αδιάφορο για την ώρα.....
Το πρόβλημα είναι ότι η εγγύηση του Παναγιώτη έχεί λήξει προ πολλού, η δική μου λήγει σε 2 μήνες....
Λες να προλαβαίνω να το δώσω μέχρι τότε; :tooth:
Το πρόβλημα είναι ότι η εγγύηση του Παναγιώτη έχεί λήξει προ πολλού....
,
Γι' αυτό τους έχει ξεσκίσει στο γλύψιμο, τον πάει αίμα, μην τυχόν και βγάλει κάνα θεματάκι
και χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.....
και σύ ρε μήτσε, ξεκόλα μιά χαρά μηχανάκια είναι, μην φοβάσαι τίποτα, κοίτα να το χαρείς...
KostasRS
19/11/2024, 20:30
Να κεράσω ένα ban μια βδομαδούλα να μάθεις να μην λες κακά λόγια; :D
Δεν κερνάς καμία μπύρα καλύτερα :D
panavour
19/11/2024, 23:14
,
Γι' αυτό τους έχει ξεσκίσει στο γλύψιμο, τον πάει αίμα, μην τυχόν και βγάλει κάνα θεματάκι
και χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.....
Ηρεμησε λιγάκι αγαπητε,δεν χρειάζεται τόση χολή,και προσωπική επίθεση.Μην συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο.Εισαι και κάποιας ηλικίας.Ουτε με ξέρεις από χτες,ούτε φιλαράκια στην ταβέρνα είμαστε,ούτε έχω αναφερθεί σε σένα ποτέ προσωπικά.
Ηρεμησε λιγάκι αγαπητε,δεν χρειάζεται τόση χολή,και προσωπική επίθεση.Μην συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο.Εισαι και κάποιας ηλικίας.Ουτε με ξέρεις από χτες,ούτε φιλαράκια στην ταβέρνα είμαστε,ούτε έχω αναφερθεί σε σένα ποτέ προσωπικά.
Δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς πως ''το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι΄ο παπάς''........
Δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς πως ''το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι΄ο παπάς''........
Κι όχι μόνο ο παπάς....
Panavour, να το λήξουμε κάπου εδώ πια, ναι;
Το section λέγεται "τι κάνατε σήμερα για την μηχανή σας" και όχι πόσο καλή είναι η αντιπροσωπεία της μηχανής ΣΟΥ (ΜΟΥ, ΤΟΥ, δεν έχει σημασία)
Μείνετε σε αυτό!
Mastrojohnny
20/11/2024, 10:41
Το πιο τραγικό με τους καλοθελητές τους γλειφτες τους αυλικούς και λοιπές διαφημιστριες με απωθημένα είναι ότι από το πολύ πάθος δε νοιώθουν πόσο απίστευτα ενοχλητικοί γίνονται ακόμα και για αυτούς που προμοταρουν
CorpseAlive
20/11/2024, 11:09
Παναβουρη , μάθε ινδικά. Νιώθω θα τα χρειαστείς σύντομα.
panavour
20/11/2024, 11:38
Παναβουρη , μάθε ινδικά. Νιώθω θα τα χρειαστείς σύντομα.
Εγώ αγαπητέ μου δεν χαρακτήρισα ούτε προσέβαλαν προσωπικά κανέναν.Δεν είδα όμως να αναφέρεσθε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που αφορούσαν εμενα ούτε εσύ ούτε ο bowleno, στον χαρακτηρίζοντα, ούτε να τον εγκαλειτε εις την τάξη, αλλά προτιμησατε ως συνήθως να αναφερθείτε σε εμένα ως το κακό παιδί.Για διάβασε καλύτερα τα από πάνω.
CorpseAlive
20/11/2024, 11:55
Εγώ αγαπητέ μου δεν χαρακτήρισα ούτε προσέβαλαν προσωπικά κανέναν.Δεν είδα όμως να αναφέρεσθε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που αφορούσαν εμενα ούτε εσύ ούτε ο bowleno, στον χαρακτηρίζοντα, ούτε να τον εγκαλειτε εις την τάξη, αλλά προτιμησατε ως συνήθως να αναφερθείτε σε εμένα ως το κακό παιδί.Για διάβασε καλύτερα τα από πάνω.
Όχι απλά σπαμάρεις ακατάπαυστα για θέματα που αφορούν κυρίως εσένα και τις εμμονές σου σε θέματα που δεν έχουν τέτοιο περιεχόμενο. Είτε αυτά είναι κατά της BMW είτε υπέρ της υπεργουαου κινέζικης μηχανής σου είτε διάφορους πολιτικούς-κοινωνικούς σου κάλους. Κυρίως όμως πράγματα που δεν αφορούν άλλους πέραν του εαυτού σου και μάλιστα με τέτοιον τρόπο που κουράζει.
Επομένως από ένα σημείο και μετά και αφού δεν καταλαβαίνεις παρά τις 3 σελίδες ποινών που έχεις λάβει (λογικά είναι και κάποιου είδους ρεκορ για το moto.gr αυτό ) είναι λογικό κάποιοι να μην έχουν την υπομονή να χαριεντίζονται με την τρέλα κάθε φορά.
Σου έχω ξαναπει, το μονοπάτι αυτό οδηγεί σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, μην παίζεις με την υπομονή και την ανοχή μας.
υ.γ. τον Βαγγέλη δεν τον έχω δει να τιλτάρει με κανέναν εδώ μέσα ούτε σε άλλα φόρα , είναι αστείο ΕΣΥ να εγκαλείς τον Βαγγέλη για συμπεριφορές.
grinderx
20/11/2024, 12:51
Αφού τα λέτε δημόσια να πω κι εγώ τη μπούρδα μου ως καινούργιος σε αυτό το φόρουμ (αλλά πολύ παλιός γενικότερα σε αυτό το σπορ των διαδικτυακών καφενέδων):
Ρε παιδιά ηρεμήστε! Δε γνωρίζω τι έχει προηγηθεί, αλλά παρατηρώ πως υπάρχουν τσιγκλίσματα εκατέρωθεν. Κρίμα είναι γιατί το φόρουμ γενικά έχει πολύ ωραίο κλίμα. Κάτι που με έκανε να έρθω και σε συνάντηση στο Σκίτσο (είχα ΠΟΛΛΑ χρόνια να βγω με μέλη ενός φόρουμ) και να θέλω να έρθω και σε βόλτα (ή βόλτες) εφ' όσον τα καταφέρω (γαμώ τις κωλοεταιρείες :mad:).
Χαρείτε τα μηχανάκια σας ότι και αν καβαλάτε και πάμε παρακάτω :)
PortisHead
20/11/2024, 12:58
Οσοι δεν κατέχουν μετοχες της εταιρειας της μοτοσυκλετας τους, συνετό θα ηταν να μην σκιζουν τα ιματια τους για αυτες.
Δεν χρειαζεται με νυχια και με δοντια να υποστιριζουμε τις επιλογες μας (σωστες ή λαθος) για να μην αισθανθουμε κοροϊδα.
thunder ace
20/11/2024, 13:17
Ρε πειτε οτι θελετε.....εγω το THUNDERACE μπουρδελο το ελεγα,τριμπουρδελο θα το λεω.......εδω μεσα!!!!!!
:a22:
Το κακό με σένα, Παναγιώτη, είναι πως σε ΟΠΟΙΟ θρεντ και να μπεις, ΠΑΝΤΑ φέρνεις την κουβέντα στην γαμάτη μάρκα που κατέχεις, στην φοβερή (my ass) αντιπροσωπεία και πάει λέγοντας.
Αυτά στα λέει κάποιος που επίσης κατέχει μοτό της ίδιας μάρκας.
Κάπου ώπα, ΔΕΝ γίνεται ένας να λέει τους 99 τρελούς. μάντεψε......
Και θα παρακαλέσω ΑΚΟΜΑ μια φορά, κόψε το εδώ. τυχόν επόμενα ποστ με το ως άνω παρεμφερές αντικείμενο θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι.
Απόλαυσε την μηχανή σου και άσε τα (κατ΄εσένα) "κορόιδα" να αγοράζουν και να καβαλάνε ότι πανάκριβο (κατ΄εσένα) σαπάκι γουστάρουν.
Πάντως, για να μη μαλώνετε, και οι 2 έχετε δίκιο. Και τα μεν είναι υπερτιμημένα οχήματα που δεν αξίζουν ούτε το 70% της τιμής τους, και τα δε είναι μέτρια πλαστικά με ρόδες που όμως είναι τζάμπα, οπότε για κάποιους κάνουν τη δουλειά.
CorpseAlive
20/11/2024, 15:46
Πάντως, για να μη μαλώνετε, και οι 2 έχετε δίκιο. Και τα μεν είναι υπερτιμημένα οχήματα που δεν αξίζουν ούτε το 70% της τιμής τους, και τα δε είναι μέτρια πλαστικά με ρόδες που όμως είναι τζάμπα, οπότε για κάποιους κάνουν τη δουλειά.
Ναι τα μέτρια πλαστικά με ρόδες που κολλάνε?
458294
458294
Στα 10.000 χλμ συνήθως. Μπορεί να φτάσουν 20 αν είσαι τυχερός.
panavour
20/11/2024, 15:56
458294
προιον τουρκικης βιομηχανιας πλαστικων,πωλειται σε αρκετα τουρκικα μαγαζια του ειδους.Ουτε τετοια φτιαχνουμε.
CorpseAlive
20/11/2024, 16:02
Στα 10.000 χλμ συνήθως. Μπορεί να φτάσουν 20 αν είσαι τυχερός.
Ευχαριστώ. Έχω εγγύηση για ρολαρίσμα μέχρι τα 10.000 μετά θα πουλήσω.
Ευχαριστώ. Έχω εγγύηση για ρολαρίσμα μέχρι τα 10.000 μετά θα πουλήσω.
Μπερδεύεσαι, εσύ ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. :p
CorpseAlive
20/11/2024, 16:04
Μπερδεύεσαι, εσύ ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. :p
Εσύ μπερδεύεσαι. :a014:
προιον τουρκικης βιομηχανιας πλαστικων,πωλειται σε αρκετα τουρκικα μαγαζια του ειδους.Ουτε τετοια φτιαχνουμε.
https://www.enko-plastics.com/gr/products/153-plastikapaletokibwtia-efarmoges-se-etaireies-trofimwn-kai-se-biomhxanies/2092-paletokibwtio-3431
''Με περισσότερα από 25 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας'' ένα τυχαίο παράδειγμα με ένα απλό search ,γνωρίζω προσωπικά άλλες 2 το λιγότερο εταιρίες
σε νομό Αχαίας-Ηλείας που φτιάχνουν οι ίδιοι και τέτοια τελάρα/κιβώτια - καρπουζοκιβώτια,παλετοκιβώτια, με ρόδες,όπως θέλεις.
458296
panavour
20/11/2024, 17:05
https://www.enko-plastics.com/gr/products/153-plastikapaletokibwtia-efarmoges-se-etaireies-trofimwn-kai-se-biomhxanies/2092-paletokibwtio-3431
''Με περισσότερα από 25 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας'' ένα τυχαίο παράδειγμα με ένα απλό search ,γνωρίζω προσωπικά άλλες 2 το λιγότερο εταιρίες
σε νομό Αχαίας-Ηλείας που φτιάχνουν οι ίδιοι και τέτοια τελάρα/κιβώτια - καρπουζοκιβώτια,παλετοκιβώτια, με ρόδες,όπως θέλεις.
458296
Αν δεν μου τολεγες ,δεν θα το πιστευα.Αφου λεω φτιαχνουν οι τουρκοι,φαντασου ,ποσο φθηνοτερα θα ειναι τα κινεζικα.Μπραβο μας παντως.Θα σταματησει και το κλαμα ο βασιλακης της φωτο.Μακαρι να ειμαστε και ανταγωνιστικοι,γιατι με τετοιους φορους στο πετρελαιο που ειναι η πρωτη υλη του πλαστικου.............
Η προσωπική προσβολή αγαπητε παναβούρ δεν είναι μόνο τα μπινελίκια ή οι κακές λέξεις...
Προσβολή είναι να σε θεωρεί ο άλλος χαζό, να σε θεωρεί αδαή, να πετάει την μπάλα στην εξέδρα
όταν δεν τον συμφέρει να συνεχίσει μιά κουβέντα, πως το έλεγαν κάποτε ''στρίβειν δια του
αρραβώνος'', κάπως έτσι.....
Προσβολή είναι να ΜΗΝ ποιείς την νήσσα, όταν η κουβέντα σε ξεπερνάει, αλλά να σφυράς κλέφτικα.
Προσβολή είναι να δυναμιτίζεις μιά συζήτηση και όταν σε στριμώχνουν να σκούζεις:
''κύριε, κύριε, ο μπουλμόντ με πειράζει''..........
https://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg
doctor_john
24/11/2024, 12:14
Ψάχνω κάτι πατρόν στο backup και βρήκα το.. μετρό Θεσσαλονίκης! :lol:
ενα logo του '06 για τον μηχανικό μου..
458365
harris_x
24/11/2024, 12:32
458365
Axaaaa.... εσύ πήρες τα 30 χιλιάρικα με απευθείας ανάθεση..... :tooth:
doctor_john
24/11/2024, 12:41
30 ώρες μου έδωσε.. πέταγε για αυστραλία και του έστειλα τις κάρτες με ταχυδρομείο..
basilis_k6
24/11/2024, 16:07
458365
αν εδωσαν 30 για το αλλο αυτο στανταρ αξιζει 80. πλακα πλακα ειναι τελειο για το μετρο
doctor_john
24/11/2024, 16:45
Δάφνες και μπόξερ, πλάκα θα 'χε.
Δυστυχώς έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για το τι επικοινωνεί αυτο που παρουσίασαν.
Στεναχωρήθηκα γιατί στην Θεσσαλονίκη έχουμε το μουσείο design και ένα σκασμό σχεδιαστές με πολύ καλές επιδόσεις.
Σήμερα διάβασα πως τελικά ο "σχεδιασμός" έγινε από εμπειρικό σχεδιαστή χωρίς αντίστοιχη εκπαίδευση.
Δεν ξέρω, το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο, δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να φανταστώ πολίτες που έφτασαν στο σημείο να πρέπει να διαμαρτυρηθούν για κάτι τέτοιο σε άλλη χώρα. Μου φαίνεται τραγικό. Και μόνο το ότι συνέβη θα έπρεπε να οδηγήσει σε απόσυρση ακόμα και αν ήταν άρτιο και αποδεκτό από τους ακαδημαϊκούς, τους βραβευμένους κ.λπ.
Δεν έχω ακούσει έναν καλό λόγο γι'αυτό και έχω μιλήσει με αυτό σαν αφορμή με συναδέλφους που είχα να δώ 15 χρόνια.
Απο ότι καταλαβαίνω οι "αρχές" είναι ανένδοτες πιστεύοντας πως έχουν δικαίωμα να επιβάλλουν ότι τους καπνίσει στην Θεσσαλονίκη..
Μόνη λύση πίεση στον δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του και να γίνει κανονική μελέτη.
Αλλιώς, ξερω γω; ντομάτες;
AUFGEBRACHT
24/11/2024, 19:00
Πήρε σχεδόν 20 χρόνια να ολοκληρωθεί η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου, έγινε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αντί να καταβάλλουν οι εργολάβοι του έργου αποζημιώσεις και ποινικές ρήτρες, καταβάλλει το δημόσιο σε αυτούς, εκχωρήθηκε σε ιδιώτες έργο το οποίο υλοποιήθηκε με ελληνικά και ευρωπαϊκά κεφάλαια...και το πρόβλημα είναι ότι δεν αρέσει το λογότυπο κι η απευθείας ανάθεσή του...
Εδώ είναι που λένε δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
o_gavros
24/11/2024, 19:14
τι εννοείς δεν ξέρεις;;;
Πήρε σχεδόν 20 χρόνια να ολοκληρωθεί η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου, έγινε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αντί να καταβάλλουν οι εργολάβοι του έργου αποζημιώσεις και ποινικές ρήτρες, καταβάλλει το δημόσιο σε αυτούς, εκχωρήθηκε σε ιδιώτες έργο το οποίο υλοποιήθηκε με ελληνικά και ευρωπαϊκά κεφάλαια...
Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα.
Πολύ πιθανό να αποσύρουν το logo, να δώσουν άλλα 100 χιλιάρικα στον designer ως αποζημίωση, και μετά να δώσουν 30 χιλιάρικα σε κάποιον άλλον που σχεδίασε κάτι στο chatgpt σε 9 δευτερόλεπτα. Because Greece.
doctor_john
24/11/2024, 20:49
Eπειδή έκλεψαν τόσα χρόνια, θα πρέπει να μειώνουν την ποιότητα της πόλης απο εδώ και πέρα;
Αυτό λες;
Δεν υπάρχει πρόβλημα μην παρεξηγηθώ απλά δεν καταλαβαίνω την λογική.
Μπορεί να συμβεί κάτι για τα κλεμμένα; δεν νομίζω, οι νόμοι τους καλύπτουν.
Εδώ σκοτώσανε τους βασικούς μάρτυρες για τις δολοφονίες στα Τέμπη με μία μέρα διαφορά και το κάναμε γαργάρα με φουσκάλες!
panavour
24/11/2024, 21:16
Εδώ σκοτώσανε τους βασικούς μάρτυρες για τις δολοφονίες στα Τέμπη με μία μέρα διαφορά και το κάναμε γαργάρα με φουσκάλες!
Ούτε με το noor1,τέτοια επιτυχία.
o_gavros
24/11/2024, 21:32
ρε μάγκες, τι άλλο πρέπει να γράψει για να φάει Μπαν ο εμετός;;;
CorpseAlive
24/11/2024, 21:35
Ότι δεν είναι καλά τα Ιαπωνικά μοτέρ :bawl:
stefanos
24/11/2024, 21:41
Πήρε σχεδόν 20 χρόνια να ολοκληρωθεί η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου, έγινε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αντί να καταβάλλουν οι εργολάβοι του έργου αποζημιώσεις και ποινικές ρήτρες, καταβάλλει το δημόσιο σε αυτούς, εκχωρήθηκε σε ιδιώτες έργο το οποίο υλοποιήθηκε με ελληνικά και ευρωπαϊκά κεφάλαια...και το πρόβλημα είναι ότι δεν αρέσει το λογότυπο κι η απευθείας ανάθεσή του...
Εδώ είναι που λένε δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Είκοσι?
Το 94 έφυγα από την Θεσσαλονίκη και είχε "ολοκληρωθεί" το τμήμα που είχε ξεκινήσει ο Δήμος έξω από το πανεπιστήμιο...
Από εκεί και πέρα καλύτερα να το λειτουργήσει ιδιώτης, έτσι όπως είναι το Δημόσιο δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ποτέ τίποτα.
Και αυτά που λειτουργούν τώρα από το Δημόσιο είναι θέμα χρόνου να κλείσουν.
CorpseAlive
24/11/2024, 21:44
Τίποτα.
Πέρασε για άλλη μία φορα το όριο και νομίζω ότι αυτή την φορά δεν έχει ανάσταση.
Αντίος.
τι ειπε τελικα;
υπηρχαν κ αλλα μνμτα που σβηστηκαν
ή μονο το#876?
CorpseAlive
24/11/2024, 21:47
τι ειπε τελικα;
υπηρχαν κ αλλα μνμτα που σβηστηκαν
ή μονο το#876?
Είναι μία ιστορία In progress .
Μόνο το 876 είναι για κάρτα, δυστυχώς στην περίπτωση του , η κάρτα λόγω ιστορικού είναι αυτόματο μόνιμο Ban.
Κυριολεκτικά αυτόματο.
grinderx
24/11/2024, 22:10
Είκοσι?
Το 94 έφυγα από την Θεσσαλονίκη και είχε "ολοκληρωθεί" το τμήμα που είχε ξεκινήσει ο Δήμος έξω από το πανεπιστήμιο...
Από εκεί και πέρα καλύτερα να το λειτουργήσει ιδιώτης, έτσι όπως είναι το Δημόσιο δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ποτέ τίποτα.
Και αυτά που λειτουργούν τώρα από το Δημόσιο είναι θέμα χρόνου να κλείσουν.
Άσε και τον βλέπουμε και τον εν πολλοίς κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα. Το τι βλέπουν τα ματάκια μου στον οργανισμό που βρίσκομαι τους τελευταίους μήνες δεν περιγράφεται. Να χέσω μέσα τα πτυχία των (μεγαλο) μανατζαραίων. Σήψη παντού ρε γμτ :(
doctor_john
24/11/2024, 22:20
Εντωμεταξύ όλοι βλέπουν στο δικό μου Μπισκότα :lol: ο άλλος μου 'πε γεμιστά είναι; τι γραμμές είναι αυτές; :roflmao:
stefanos
24/11/2024, 22:42
Άσε και τον βλέπουμε και τον εν πολλοίς κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα. Το τι βλέπουν τα ματάκια μου στον οργανισμό που βρίσκομαι τους τελευταίους μήνες δεν περιγράφεται. Να χέσω μέσα τα πτυχία των (μεγαλο) μανατζαραίων. Σήψη παντού ρε γμτ :(
Τουλάχιστον ο ιδιώτης μπορεί να κάνει προσλήψεις. Στο Δημόσιο δεν πηγαίνει κανείς πλέον. Τουλάχιστον το επίπεδο του προσωπικού που απαιτείται για λειτουργία τέτοιων εταιρειών.
grinderx
24/11/2024, 23:22
Τουλάχιστον ο ιδιώτης μπορεί να κάνει προσλήψεις. Στο Δημόσιο δεν πηγαίνει κανείς πλέον. Τουλάχιστον το επίπεδο του προσωπικού που απαιτείται για λειτουργία τέτοιων εταιρειών.
Άσε, πονεμένη ιστορία το επίπεδο του προσωπικού σε όλο το εύρος (από τα κάτω προς τα πάνω).
Αυτός ήταν και ο μοναδικός που με παίδεψε. Πιστεύω οτι αν τον ξαναπάρω θα τον πετύχω. Ο costa rica είναι ο επόμενος που θέλω να δοκιμάσω. Νομίζω δεν έχουν μείνει πολλοί που δεν έχω δοκιμάσει. Ο τελευταίος ήταν ο ethiopia που τον ξεκίνησα σε ζεστό όταν έπιασε λίγο το κρύο και ψιλοκόλλησα για περίπου 3 πακέτα. Ωραία αρώματα, πλούσιο σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και ωραία επίγευση. Δουλεύει άριστα στη μηχανή μου με πολύ μικρή ρύθμιση στο κόψιμο μόνο το πρωί. Ωραίος και σε φρέντο.
Ενώ πολλοί είναι ωραίοι προσπαθώ να εστιάσω σε αυτούς που νομίζω οτι η μηχανή μου τους αποδίδει καλύτερα.
458446:D
458446:D
Υπαινίσσεσαι ότι οι μαϊμούδες είναι ψωριάρες εν έτει 2024;! :eek:
Άμεση απομάκρυνση του Μέμο, της Λούσι και του Πίνε και μεταφορά σε φιλόζωη οικογένεια :lol:
Υπαινίσσεσαι ότι οι μαϊμούδες είναι ψωριάρες εν έτει 2024;! :eek:
Άμεση απομάκρυνση του Μέμο, της Λούσι και του Πίνε και μεταφορά σε φιλόζωη οικογένεια :lol:
Αφού ρε σεις όλο ψειρίζετε την μαϊμού, καφέδες, ρυθμίσεις, κόψιμο, μηχανές, μύλοι και λοιπά ασυμμάζευτα και είμαι ένα βήμα να πετάξω την ολοκαίνουργια primo....:cry:
Βάλε μέσα και την....Τούλα (κουνέλι) και δένει το γλυκό :cry::lol:
Βάλε μέσα και την....Τούλα (κουνέλι) και δένει το γλυκό :cry::lol:
Την είχα δει σε ένα ταψί σε μια φωτό πρόσφατα και είπα πάει, δεν την πρόλαβα αυτή :D
Την είχα δει σε ένα ταψί σε μια φωτό πρόσφατα και είπα πάει, δεν την πρόλαβα αυτή :D
Αυτό ήταν ο....Μίμης και το άλλο στην κατσαρόλα ήταν η....Κούλα, αμφότερα φίλης, τα οποία είχα φιλοξενήσει τον Ιούλιο για 2 βδομάδες και όταν μου έστειλε μήνυμα η φίλη πως πάνε, της έστειλα απλά τις 2 φωτό.
Ήρθε μετά από μια ώρα και τα πήρε....:bawl:
Αυτή είναι η Τούλα (δεν την βάζω σε ταψί/κατσαρόλα θα με σκίσει η γυναίκα :lol:)
458471
Coyote.V
27/11/2024, 07:21
Πόσα ζώα έχεις εκεί ρε γαμωμπόουλερ;
Πόσα ζώα έχεις εκεί ρε γαμωμπόουλερ;
Ένα σκύλο, 2 κοκατίλ και ένα κουνέλι. ....:D
Μπράβο Δημήτρη, εγώ δεν είμαι άξιος ούτε για ένα :a013:
Το κουνέλι το πνίγεις;;;;;;;;;;;;;
Δεν με αφήνει η γυναίκα....:moutza::lol:
.... Άν βρεθώ σε κανένα βουνό μαζεύω χαμομήλι, φασκόμηλο, κλπ ....
E, ρε πώς φαίνονται τα νιάτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl:
Coyote.V
28/11/2024, 07:38
E, ρε πώς φαίνονται τα νιάτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl:
Γιατί ρε; Από μικρό παιδάκι το κάνω, μου το είχε μάθει η γιαγιά μου... πλέον εδώ με τόσα σκυλιά δεν παίζει να μαζέψω...:rolleyes:
karellen
28/11/2024, 08:00
Γιατί ρε; Από μικρό παιδάκι το κάνω, μου το είχε μάθει η γιαγιά μου... πλέον εδώ με τόσα σκυλιά δεν παίζει να μαζέψω...:rolleyes:
Ωραίος.
Τα κόβεις,δεν τα ξεριζώνεις, έτσι?
:bawl: