View Full Version : Ο καφενές Vol. 3
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
panavour
28/04/2024, 00:02
Γραφει η χοντα στο μανουάλι της,λαδια αλλαγη καθε 12000 χλμ , φιλτρο λαδιου καθε 24000 χλμ , φιλτρο αερα καθε 24000, μπουζι καθε 24000,Γκρινιάζετε και λετε,οχι προς θεου,θα χαλασει το μηχανακι,καντε τα ολα στα μισα.
Λεει το μανουαλι του voge 500ds,που τουλαχιστον σε διαστασεις και σχεδιαστικα ειναι το ιδιο ακριβως,λαδια αλλαγη καθε 5000 χλμ,φιλτρο λαδιου καθε 5000 χλμ,φιλτρο αερα καθε 10000 χλμ,μπουζι καθε 10000 χλμ ,γκρινιαζετε λετε ειναι ακριβα τοσο συχνα.:lol::bawl:
Παντως η ρυθμιση βαλβιδων,κατα περίεργο λογο,στο voge βασει μανιουαλ γινεται καθε 40000 χλμ,ενω στο χόντα καθε 24000 χλμ .:eek::eek:
Αντε βγαλτε ακρη :cry:
mia_zoi_kawa
28/04/2024, 00:21
Γραφει η χοντα στο μανουάλι της,λαδια αλλαγη καθε 12000 χλμ , φιλτρο λαδιου καθε 24000 χλμ , φιλτρο αερα καθε 24000, μπουζι καθε 24000,Γκρινιάζετε και λετε,οχι προς θεου,θα χαλασει το μηχανακι,καντε τα ολα στα μισα.
Λεει το μανουαλι του voge 500ds,που τουλαχιστον σε διαστασεις και σχεδιαστικα ειναι το ιδιο ακριβως,λαδια αλλαγη καθε 5000 χλμ,φιλτρο λαδιου καθε 5000 χλμ,φιλτρο αερα καθε 10000 χλμ,μπουζι καθε 10000 χλμ ,γκρινιαζετε λετε ειναι ακριβα τοσο συχνα.:lol::bawl:
Παντως η ρυθμιση βαλβιδων,κατα περίεργο λογο,στο voge βασει μανιουαλ γινεται καθε 40000 χλμ,ενω στο χόντα καθε 24000 χλμ .:eek::eek:
Panavour νομίζω ότι είσαι άξιος πλέον να γίνεις μέλος του Λαϊκού Κουμουνιστικου Κόμματος της Κίνας. Αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι ήδη ..
panavour
28/04/2024, 00:39
Panavour νομίζω ότι είσαι άξιος πλέον να γίνεις μέλος του Λαϊκού Κουμουνιστικου Κόμματος της Κίνας. Αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι ήδη ..
Εξεχον στελεχος.Εγω τους δίδαξα ,πως θα παιζουν το καπιταλιστικό παιχνιδι.Ειμαι ο λυκος με προβιά.:bawl:
Ουλοι κινέζικα θα παρουτε. :a54:
AUFGEBRACHT
28/04/2024, 08:01
Άκρη βγαίνει, οι Voge-CFMoto-QJ κλπ, είναι βελτιωτικοί οίκοι για τους κινητήρες της Honda, της Kawasaki, της Suzuki. Η δε Voge δίνει και δικής της σχεδίασης και κατασκευής δικύλινδρους κινητήρες σε "ευγενείς" γερμανικές εταιρείες, καθότι οι τελευταίες δεν έχουν τεχνογνωσία στην κατασκευή κινητήρων...
AUFGEBRACHT
28/04/2024, 09:58
Ακούγοντας κάποιον βλογκερ που έχει ένα καινούργιο goldwing και έχει καθυστερήσει να του αλλάξει φίλτρο κατά 6κ επηρεάστηκα και είπα να του αλλάξω στα 24κ όπως λέει το manual. .
Συνεχίζει αυτός να κάνει vlogging; Δεν τον κούρασε η αναγνωρισιμότητα και οι youtuboυποχρεώσεις, που παραπονιόταν τις προάλλες;
panavour
28/04/2024, 13:33
Τώρα έχει αγορασει και ένα Άφρικα και κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της σε επεισόδια. Το content είναι άριστο για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει Άφρικα. Έχει πάρει σίγουρα μπαγιοκο από τον Σαρακάκη. Είτε ζεστο είτε σε έκπτωση για το Άφρικα. Η honda γενικά δίνει λεφτά στους vloggers ανά τον κόσμο πολύ στοχευμένα και δεν τους κάνει σκούπα όπως οι Κινέζοι.
Ναι απ τους μπλογκερς περιμενει,για να πουλησει 30 εκατομμυρια μηχανακια τον χρονο.:bawl:
βρε την κακιά χοντα.:lol:
panavour
28/04/2024, 14:03
Ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος αλλά όποιος νομίζει ότι τα marketing plan της βιομηχανίας μοτοσυκλέτας δεν έχουν budget για τα social πλανάται οικτρά. Αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον ακόμα και αυτό το φόρουμ μπορούν να προσεγγίσουν. Πόσο μάλλον τους vlogger που τους παρακολουθούν ποιο δυναμικοί καταναλωτές από αυτούς που μαζεύονται στα φόρουμ.
Παντως κατι αλλες εταιρειες δεν εχουν αναγκη τους μπλογκερς.Τον ρολο του μπλογκερ,αναλαμβανει η ΑΝΑΚΛΗΣΗ.Με το που ανακοινωνεις ανακληση ανεβαινουν 20% οι πωλησεις.Μαλιστα τωρα τελευταια,ανακοινωνεις ανακληση πριν ακομη ξεκινησουν οι πωλησεις,και βρεχουν απο συγκινηση τα σωβρακακια τους οι αγοραστες.:bawl::bawl:
AUFGEBRACHT
28/04/2024, 15:54
Παντως κατι αλλες εταιρειες δεν εχουν αναγκη τους μπλογκερς.Τον ρολο του μπλογκερ,αναλαμβανει η ΑΝΑΚΛΗΣΗ.Με το που ανακοινωνεις ανακληση ανεβαινουν 20% οι πωλησεις.Μαλιστα τωρα τελευταια,ανακοινωνεις ανακληση πριν ακομη ξεκινησουν οι πωλησεις,και βρεχουν απο συγκινηση τα σωβρακακια τους οι αγοραστες.:bawl::bawl:
Έτσι είναι αυτά, όταν παράγεις μοτοσικλέτες επί 100 χρόνια αδιαλείπτως, κάνεις ανακλήσεις, όχι τον Κινέζο...
panavour
28/04/2024, 22:54
Έτσι είναι αυτά, όταν παράγεις μοτοσικλέτες επί 100 χρόνια αδιαλείπτως, κάνεις ανακλήσεις, όχι τον Κινέζο...
Αντε βρέ ,ευχομαι και στα 110,να χρεωνεται και η ανακληση στον πελατη αναδρομικα,σαν επιπλεον δοση σ αυτα που ηδη χρωσταει στην ΒΜW BANK.:bawl::bawl:
harris_x
29/04/2024, 12:08
Συνέχεια απο εδώ... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&page=666&p=3206212&viewfull=1#post3206212)
motojojo
29/04/2024, 13:26
Ακριβως στις 666 σελιδες κλειδωνει; :devil: :priest:
o_gavros
29/04/2024, 13:34
αισχος αισχος... (https://youtu.be/W3XZqb50SfI?si=PI9CBbj7RJUMadnH)
Αυτό που μου έχει λείψει είναι το HABEMUS PAPA(RIA)M (Vol 1,2, +∞)
Πολύ μπροστά γενικά :bawl:
CorpseAlive
29/04/2024, 14:13
αισχος αισχος... (https://youtu.be/W3XZqb50SfI?si=PI9CBbj7RJUMadnH)
:smokin:
Είμαι 50/50 ραπ και γκραφίτι (https://www.youtube.com/watch?v=6QKEoZk0h-A)
panavour
29/04/2024, 14:48
https://youtu.be/65GCbhVjoXg?si=DM3-ICQK465Rg9aX
panavour
29/04/2024, 14:54
https://youtu.be/QFvGw3CSLPA?si=cdnos-3hJ87dmmQH
AUFGEBRACHT
29/04/2024, 18:31
Αντε βρέ ,ευχομαι και στα 110,να χρεωνεται και η ανακληση στον πελατη αναδρομικα,σαν επιπλεον δοση σ αυτα που ηδη χρωσταει στην ΒΜW BANK.:bawl::bawl:
Θα γιορταστούν και τα 110, και τα 120 Jahre, και χωρίς αναδρομική χρέωση, άσε που κανείς δεν αγοράζει μέσω BMW Bank, μόνο τοις μετρητοίς..
Ήθελα να κάνουμε σοβαρή κουβέντα όμως, αλλά επειδή βλέπω πως η διάθεση δεν είναι αμφίδρομη, το αφήνω εδώ...
panavour
29/04/2024, 20:46
άσε που κανείς δεν αγοράζει μέσω BMW Bank, μόνο τοις μετρητοίς..
Σ αυτό ΔΕΝ συμφωνούν ΟΥΤΕ οι πιο φανατικοί bmwδακηδες.Ολος ο κόσμος το λέει ότι οι πωλήσεις οφείλονται ΚΑΙ στα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ χρηματοδοτικά της ΒMW.
Καλό το προϊόν, άλλα θέλει και κίνητρα και καλή προώθηση,και σ αυτό,η bmw εκ του αποτελέσματος πράττει σωστά,στο θέμα της χρηματοδότησης.
Θέλω να έχεις χιούμορ και να μην πειραζεσαι.Ακολουθησε λίγο την τακτική μου,που έχω φάει το περισσότερο μπουλινγκ εδώ μέσα λόγω της κινεζικής επιλογής μου.Μην τσιμπας τόσο πολύ.cool που λέει και η νεολαία.
giorgosb
29/04/2024, 21:02
που έχω φάει το περισσότερο μπουλινγκ εδώ μέσα λόγω της κινεζικής επιλογής μου
Ύστερα από τόσο καιρό δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι κανείς δεν σου έκανε μπούλινγκ για την επιλογή που έκανες. Ο προβοκατόρικος τρόπος που γράφεις για να στηρίξεις την επιλογή αυτή, είναι που δημιουργεί αντιδράσεις.
panavour
29/04/2024, 21:07
Ύστερα από τόσο καιρό δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι κανείς δεν σου έκανε μπούλινγκ για την επιλογή που έκανες. Ο προβοκατόρικος τρόπος που γράφεις για να στηρίξεις την επιλογή αυτή, είναι που δημιουργεί αντιδράσεις.
το σβησες ομως επιλεκτικα,και ετσι δινεις λαθος εντυπωσεις.Η το σβηνεις ολο ή τ αφηνεις ολοκληρο.
giorgosb
29/04/2024, 21:16
το σβησες ομως επιλεκτικα,και ετσι δινεις λαθος εντυπωσεις.Η το σβηνεις ολο ή τ αφηνεις ολοκληρο.
Για την παράθεση του σχολίου σου λες; Τα υπόλοιπα για τα BMW δεν ήθελα να τα σχολιάσω. Κράτησα την φράση που χαρακτηρίζει την γενικότερη στάση σου.
karellen
29/04/2024, 21:16
Δεν σβήστηκαν,εγώ τα μετέφερα την στιγμή που σου απαντούσε ο Γιώργος.
Είναι τυχαίο που κλειδώθηκε "Ο Nescaféς vol.2 (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&page=666)" μόλις έφτασε τις 666 σελίδες; :p
panavour
29/04/2024, 21:51
Είναι τυχαίο που κλειδώθηκε "Ο Nescaféς vol.2 (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&page=666)" μόλις έφτασε τις 666 σελίδες; :p
Οχι βεβαια ,απλως οτι φτανει τον αριθμο 666 ,κλειδωνεται,διοτι εχουμε και μεγαλη βδομαδα,μην το ξεχνας.
harris_x
29/04/2024, 22:12
6 6 6 δε ναμπερ οφ δε μπιστ :rockon:
6 6 6 δε ναμπερ οφ δε μπιστ :rockon:
Αυτό τo μαλλί, αυτά τα κολάν, αυτό το βίντεο κλιπ πρωινιάτικα :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=WxnN05vOuSM&ab_channel=IronMaiden
mia_zoi_kawa
30/04/2024, 10:18
Panavour
Προδότη του Δυτικού Βιομηχανικού Πολιτισμού.
Όταν θα πέσει η πρώτη κανόνια στα στενά της Ταϊβάν θα σε παραδώσουμε με μηχανοκίνητη πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία.
panavour
30/04/2024, 11:36
Όταν θα πέσει η πρώτη κανονιά,από τον ηρωικό λαϊκό απελευθερωτικό στρατό της Κίνας, μαζί με τις κανονιες θα σας ρίχνουμε καί φυλλάδια απ' τα νέα μοντέλα,να λιγδωσει λίγο το ματάκι σας.
basilis_k6
02/05/2024, 20:00
Τα συγχαρητήρια μου -ξανα- στο επιτελο τριμπ...μπιπ και στην τροχαια που δεν εβγαλε σημερα απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και γαμ&€7*ε το συμπαν στην κινηση. Ολη η αθηνων κορινθου γεματη διπλες νταλικες. Ενταξει λογικο θα μου πεις, δεν ειναι και οτι συμβαινει ΚΑΘΕ χρονο την ιδια μερα λογω πασχα. Που να το σκεφτουν τοσο απρόσμενο που ηταν?
Ασταδιαλα
TheRegulator
02/05/2024, 20:58
Στην εποχή της πληροφορίας ειναι φυσιολογικό να εχετε δει για την κουλτούρα των κλαμπς που ερχονται απ την Αμερικη (ΗΑ/Banditos/Maniacs) και πιθανότατα να τους έχετε πετύχει στο δρόμο, εδώ στην Ελβετία υπάρχουν παρα πολλοί (περιεργο το ξερω...) και προχθές πετυχα τον πρώτο 1% των μανιαξ με ενα πανεμορφο χαρχαλει και το 1% αερογραφια στην τεραστια μασκα. Εχοντας δεί απειρα βιντεό του σοσε δε γκοστ, δεν θα πω ψεματα, δαγκώθηκα, γιατι ημουν κολλημένος στην κίνηση και περίμενα να μερτζ στον κεντρικο με το μηχανακι να βραζει και τα @@ σπασμενα μετα την βολτα. Παρ ολο το κενο που ειχε πριν απ αυτον και το μπροστα αμαξι, λεω απο μεσα μου, γμσ το περιμενε να φυγει μην βγαλει κανα μαστιγιο η κανα σιδερο (Ελβετια ρουλζ) και μας κανει καινουργιους επειδη μπηκα μπροστα του. Ο μαν εκανε αυτο που δεν περιμενα, με αφησε να περασω. Ενιωσα σαν ορτυκι που πεταει πανω απ τον ατλαντικο ναπουμεξερωγω για κατι τοσο νορμαλ...
Το ηθικο διδαγμα της υποθεσης, μην κανετε υποθέσεις αλλα για καλό και για κακό αφηστε να κανουν εκεινοι την πρωτη κίνηση.. :lol:
Τα συγχαρητήρια μου -ξανα- στο επιτελο τριμπ...μπιπ και στην τροχαια που δεν εβγαλε σημερα απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και γαμ&€7*ε το συμπαν στην κινηση. Ολη η αθηνων κορινθου γεματη διπλες νταλικες. Ενταξει λογικο θα μου πεις, δεν ειναι και οτι συμβαινει ΚΑΘΕ χρονο την ιδια μερα λογω πασχα. Που να το σκεφτουν τοσο απρόσμενο που ηταν?
Ασταδιαλα
Σήμερα?? Τι ώρα? Εγώ έφτασα αεροδρόμιο στις 17.00 και μέχρι Ναύπλιο δεν συνάντησα φορτηγό.
basilis_k6
02/05/2024, 23:05
Σήμερα?? Τι ώρα? Εγώ έφτασα αεροδρόμιο στις 17.00 και μέχρι Ναύπλιο δεν συνάντησα φορτηγό.
Μια η ωρα. Πρεπει να ειδα πανω απο εκατο νταλικες μεχρι μεγαρα. Πιο μετα λιγα πραγματα αλλα τα αυτοκινητα πρέπει να εκαναν μια ωρα χαλαρα αθηνα-ελευσινα. Ισως και παραπανω, ηταν ακινητοι κυριολεκτικα.
Α οκ. Απ' τις 15.00 ξεκίνησε η απαγόρευση απ' ότι διάβασα!
mia_zoi_kawa
03/05/2024, 00:12
Πφφφ ....οδηγοί του σαββατοκύριακου :lol: και του τριημέρου. Πάρτε κανα βαν να πάτε πρακτορεία να γίνεται Βούδες...που σας χαλάνε την μέρα 6 ντουζίνες νταλικες στην εθνική....
motojojo
03/05/2024, 07:01
Μια η ωρα. Πρεπει να ειδα πανω απο εκατο νταλικες μεχρι μεγαρα. Πιο μετα λιγα πραγματα αλλα τα αυτοκινητα πρέπει να εκαναν μια ωρα χαλαρα αθηνα-ελευσινα. Ισως και παραπανω, ηταν ακινητοι κυριολεκτικα.
Όχι πρέπει, τόσο ήταν. Από δαφνι μέχρι σταθμο 14 (δηλ οοοοολη αυτη η κατηφόρα) ήταν όλα ακίνητα. Απρόσμενο εντελώς.
Μου θύμισε περιγραφές και συζητησεις συναδελφων που κατεβαίνουν κάθε μέρα τον κηφισσό.
Πήγαινα εχτές πρός αεροδρόμιο (από Πάτρα)
Από την χαλυβουργική μεχρι τον κηφισό στο αντίθετο ρεύμα πρός Κόρινθο ήταν
όλα σχεδόν ακινητοποιημένα.....
Το ίδιο και στην Αττική οδό από τον κόμβο της μεταμόρφωσης μέχρι κάπου στην Παιανία....
Tallyban
03/05/2024, 08:36
Τα εμπορεύματα που πάνε επαρχία αν δε πάνε με φορτηγά,με τι θα πάνε ,με αεροπλάνα;
Τα εμπορεύματα που πάνε επαρχία αν δε πάνε με φορτηγά,με τι θα πάνε ,με αεροπλάνα;
....και βαπόρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=yjOIRYSawgA
panavour
03/05/2024, 15:53
Ειδικά τα σφαγμενα αρνιά.
TheRegulator
03/05/2024, 18:16
Λοιπόν περήφανη στιγμή για το ΜΟΤΟ φόρουμ.
Ο κύριος ρυθμιστής όχι μόνο έβαλε το νίντζα στο F αλλά έβαλε και το KTRC στο 1.
Από κει που ανοίγοντας το γκάζι στο 3 το μηχανάκι έκανε κοψίματα λες και ήταν κωλοχτυπα που την είχε ψαρέψει Σομαλός πειρατης και την είχε πετάξει στο σκιφακι τώρα το μηχανάκι πηγαίνει. Επίσης για κάποιο λόγο λες και έχει αλλάξει η χροιά και κάνει και σκασίματα. Pops and bangs με τα πάντα ρεεε!!
karellen
03/05/2024, 18:53
Λοιπόν περήφανη στιγμή για το ΜΟΤΟ φόρουμ.
Ο κύριος ρυθμιστής όχι μόνο έβαλε το νίντζα στο F αλλά έβαλε και το KTRC στο 1.
Από κει που ανοίγοντας το γκάζι στο 3 το μηχανάκι έκανε κοψίματα λες και ήταν κωλοχτυπα που την είχε ψαρέψει Σομαλός πειρατης και την είχε πετάξει στο σκιφακι τώρα το μηχανάκι πηγαίνει. Επίσης για κάποιο λόγο λες και έχει αλλάξει η χροιά και κάνει και σκασίματα. Pops and bangs με τα πάντα ρεεε!!
:lol:
TheRegulator
07/05/2024, 13:15
Καλησπερες κυριοι και κυριες.
Ρωταω για ενα φιλο αλλα θα τα πω στο πρωτο προσωπο οπως μου τεθηκε το ερωτημα: Εστω οτι εχετε Γιαπωνεζικο μηχανακι και ερχονται τα γενεθλια σας και θελετε να κανετε ενα δωρο στον εαυτο σας που σας αντεξε για αλλον εναν χρονο, θα αγοραζατε 848 για 2ο μηχανακι επειδη το εχετε καψουρα απο τσιπιρικια??
Ξερω οτι τα Ιταλικα δουλευουν οταν θελουν αυτα αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος αλλα τι θα επρεπε να περιμενει απο προβληματα?
Ρωταω για ενα φιλο αλλα θα τα πω στο πρωτο προσωπο οπως μου τεθηκε το ερωτημα: Εστω οτι εχετε Γιαπωνεζικο μηχανακι και ερχονται τα γενεθλια σας και θελετε να κανετε ενα δωρο στον εαυτο σας που σας αντεξε για αλλον εναν χρονο, θα αγοραζατε 848 για 2ο μηχανακι επειδη το εχετε καψουρα απο τσιπιρικια??
Αυτό είναι 2ο πρόσωπο.
doctor_john
07/05/2024, 13:30
Φυσικά, 2-3 θεματακια περιφερειακά είχε, έχουν λυθεί.
Μόνη ανησυχία αν έχεις καψούρα απο μικρός το 848.. μηπως δεν είσαι αρκετά μεγάλος; :p
Καλησπερες κυριοι και κυριες.
Ξερω οτι τα Ιταλικα δουλευουν οταν θελουν αυτα αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος αλλα τι θα επρεπε να περιμενει απο προβληματα?
Ξεκαθαρα ΝΑΙ
αφου θα ειναι 2ο και να μην δουλευει χεστηκες/ε..
Θα καθεσαι/ται να το κοιτας τι κ@υλα που ειναι
basilis_k6
07/05/2024, 13:58
αρχαιο, ντουκατι, μετριες κριτικες. αν το θελει απλα επειδη ειναι ομορφο ας παρει ενα σε lego
RaGe_Raptor
07/05/2024, 14:23
Αν το έχει καψούρα εννοείται ναι, να το πάρει. Αλλιώς ας πάρει ένα GSX-R 750 της εποχής που *όλοι μπορούν να το πάνε γρήγορα
TheRegulator
07/05/2024, 15:13
Αυτό είναι 2ο πρόσωπο.
BLiTzEr καταλαβες τι εννοω. Ειμαι ο πραγματικος Φατσεας οταν μιλαω Ελληνικα...
TheRegulator
07/05/2024, 15:14
Φυσικά, 2-3 θεματακια περιφερειακά είχε, έχουν λυθεί.
Μόνη ανησυχία αν έχεις καψούρα απο μικρός το 848.. μηπως δεν είσαι αρκετά μεγάλος; :p
32, δεν τον λες και νεουδι..
TheRegulator
07/05/2024, 15:35
Ξεκαθαρα ΝΑΙ
αφου θα ειναι 2ο και να μην δουλευει χεστηκες/ε..
Θα καθεσαι/ται να το κοιτας τι κ@υλα που ειναι
Ειναι μια λυση και αυτη!
TheRegulator
07/05/2024, 15:36
αρχαιο, ντουκατι, μετριες κριτικες. αν το θελει απλα επειδη ειναι ομορφο ας παρει ενα σε lego
Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει ABS, Traction control, Quick Shifter..
Ναι, αυτά είναι τα μόνα αρνητικά σε ένα ντουκάτι. :lol: :lol: :lol:
TheRegulator
07/05/2024, 16:14
Ναι, αυτά είναι τα μόνα αρνητικά σε ένα ντουκάτι. :lol: :lol: :lol:
Προσεχε τα λογια σου γιατι θα στειλω "inmail" στον Κλαουντιο τον Ντομενικαλι και θα εχεις μεγαλη προμπλεμα! Κατα την ταπεινη μου αποψη αυτα ειναι τα μονα προβληματα, τα υπολοιπα ειναι "σκερτσακια και καμωματα" και προιοντα του ταπεραμεντου των εξωτικων Ιταλικων οχηματων...
alexis72
08/05/2024, 08:45
σήκωμα πεσμένης μοτο ... ΔΕΝ εχω ξαναδεί αυτον τον τρόπο σηκώματος και μάλιστα απο κοπελιά ...https://www.youtube.com/watch?v=ueFgMUZrAfE
harris_x
08/05/2024, 09:26
σήκωμα πεσμένης μοτο ... ΔΕΝ εχω ξαναδεί αυτον τον τρόπο σηκώματος και μάλιστα απο κοπελιά ...https://www.youtube.com/watch?v=ueFgMUZrAfE
Να σημειωθεί ότι έχει μανιτάρια 30εκ εκατέρωθεν, και ότι πρόκειται για stunt bike που δε μας νοιάζει αν γδαρθει.
Δεν συνιστάται δηλαδή αυτός ο τρόπος για το μηχανάκι σας.
Να σημειωθεί βέβαια, ότι ακριβώς επειδή δεν έχει τα παραπάνω (αν υπάρχει κάτοχος ducatisti μπορεί να το επιβεβαιώσει), το κάνει ιδιαίτερα δύστροπο και επικίνδυνο. Σε βάζει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις....
harris_x
08/05/2024, 09:40
Χαλαρώστε, κανένα μηχανάκι της γενιάς του δεν είχε ηλεκτρονικά.
Όλα επικίνδυνα ειναι αν δε μπορείς να ρυθμίσεις τον δεξί καρπό σου μόνος σου.
RaGe_Raptor
08/05/2024, 10:12
Να σημειωθεί βέβαια, ότι ακριβώς επειδή δεν έχει τα παραπάνω (αν υπάρχει κάτοχος ducatisti μπορεί να το επιβεβαιώσει), το κάνει ιδιαίτερα δύστροπο και επικίνδυνο. Σε βάζει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις....
Μπορεί να έχει μικρό performance window όταν το πιέσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,δηλαδή σε μια πίστα. Στο δρόμο για να γίνει δύστροπο ενδεχομένως πρέπει να φτάσεις σε ταχύτητες επικίνδυνες.
Που φτασαμε ρε παιδια;
να λεμε επικινδυνο ενα μοτοσακο χωρις ηλεκτρονικα
δλδ τοσα χρονια απο θαυμα εχουμε επιβιωσει;
Ειπαμε καλα χρυσα και ωραια τα μπλιμπλικια
και μενα μου αρεσαν πολυ οταν τα απεκτησα
αλλα μην τρελαθουμε κιολας
panavour
08/05/2024, 10:53
Όπως βλέπουμε δεν είναι συνηθισμένη κοπελιά.Προσοχη.Μην το επιχειρήσει η κοπέλα σας.θα κλαίτε και την μηχανή και την κοπέλα
Κουβέντα να γίνεται ρε παιδιά,
Επικίνδυνο όχι ως σύνολο φυσικά. Αλλά οι στιγμιαίες αντιδράσεις της μηχανής σε πιο πιεστικούς ρυθμούς, ήταν ένα τσικ πιο έντονες και απρόβλεπτες (και πίστα κυρίως).
Συζητώντας πρόσφατα, όλος τυχαίως, με κατόχους, μου έκανε εντύπωση για το συγκεκριμένο μηχανάκι ειδικά
Χαλαρώστε, κανένα μηχανάκι της γενιάς του δεν είχε ηλεκτρονικά.
Όλα επικίνδυνα ειναι αν δε μπορείς να ρυθμίσεις τον δεξί καρπό σου μόνος σου.
Αυτό.
Κλασσικό παράδειγμα αποτελεί αυτό εδώ::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=wDUaaAmL9n8
Δεν συνιστάται δηλαδή αυτός ο τρόπος για το μηχανάκι σας.
γιατι, ποιο "πολιτικο" μηχανακι προκειται να παρει μπρος οταν ειναι ξαπλα;;
harris_x
08/05/2024, 13:24
γιατι, ποιο "πολιτικο" μηχανακι προκειται να παρει μπρος οταν ειναι ξαπλα;;
Εξαρτάται από την πτώση.
Αν δεν είναι σφοδρή, δε θα σβήσει.
basilis_k6
08/05/2024, 14:37
Εξαρτάται από την πτώση.
Αν δεν είναι σφοδρή, δε θα σβήσει.
νομιζω πλεον ολα σβηνυον. εχουν σενσορα κλισης. το κ6 εσβηνε το 2006, λογικα θα το κανουν ολα πια.
doctor_john
08/05/2024, 15:27
Σχεδόν κανένα στις μοιρες που φαίνεται να στηρίζεται με τις μπάρες για σταντ
TheRegulator
08/05/2024, 17:38
Κυριοι, επειδη τυχαινει και με γνωριζω τα τελευταια 31 χρονια, και επειδη ειχα τεραστια απουσια απο τις μηχανες και επιστρεφω σε κατηγοριες που αντικειμενικα δεν ειναι οι ιδανικες δεν θα ηθελα μηχανακι που να μην εχει ηλεκτρονικα. Ξερω οτι αρκετοι εχετε τεραστια εμπειρια και σας ακουγεται χαζο αλλα ειναι στον καθενα οτι τον βολευει.. Εκτος απ την εμπειρια, μην ξεχνατε οτι ο καθενας εχει διαφορετικο στυλ οδηγησης οποτε ζηταει αλλα πραγματα απ το οχημα της γκαυλας του. Το οτι καποιοι καλη ωρα σαν και εμενα παιρνουν τετοια οχηματα και τα χρησιμοποιουν για τα παντα απο επιλογη και ας τους σπανε τα ουμπαλα δεν σημαινει οτι ειναι νορμαλ, αλλα τουλαχιστον ειναι απολαυστικο.
Υγ απ οτι ειδα το Corse εχει ABS αλλα το μοναδικο που βρηκα ξεφευγει στην τιμη.
RaGe_Raptor
08/05/2024, 19:27
Κυριοι, επειδη τυχαινει και με γνωριζω τα τελευταια 31 χρονια, και επειδη ειχα τεραστια απουσια απο τις μηχανες και επιστρεφω σε κατηγοριες που αντικειμενικα δεν ειναι οι ιδανικες δεν θα ηθελα μηχανακι που να μην εχει ηλεκτρονικα. Ξερω οτι αρκετοι εχετε τεραστια εμπειρια και σας ακουγεται χαζο αλλα ειναι στον καθενα οτι τον βολευει.. Εκτος απ την εμπειρια, μην ξεχνατε οτι ο καθενας εχει διαφορετικο στυλ οδηγησης οποτε ζηταει αλλα πραγματα απ το οχημα της γκαυλας του. Το οτι καποιοι καλη ωρα σαν και εμενα παιρνουν τετοια οχηματα και τα χρησιμοποιουν για τα παντα απο επιλογη και ας τους σπανε τα ουμπαλα δεν σημαινει οτι ειναι νορμαλ, αλλα τουλαχιστον ειναι απολαυστικο.
Υγ απ οτι ειδα το Corse εχει ABS αλλα το μοναδικο που βρηκα ξεφευγει στην τιμη.
Ξεκίνησε αυτή η κουβέντα από το ότι το 848 είναι δύστροπο επειδή δεν έχει ηλεκτρονικά . Είναι δύστροπο,τελεία. Είτε με , είτε χωρις βοηθήματα. Γι'αυτο έγραψα σε προηγούμενο ποστ για GSX-R 750 της ίδιας εποχής. Κι εκείνο δεν έχει ηλεκτρονικά βοηθήματα αλλα δύστροπο δεν είναι.
TheRegulator
08/05/2024, 20:16
Ξεκίνησε αυτή η κουβέντα από το ότι το 848 είναι δύστροπο επειδή δεν έχει ηλεκτρονικά . Είναι δύστροπο,τελεία. Είτε με , είτε χωρις βοηθήματα. Γι'αυτο έγραψα σε προηγούμενο ποστ για GSX-R 750 της ίδιας εποχής. Κι εκείνο δεν έχει ηλεκτρονικά βοηθήματα αλλα δύστροπο δεν είναι.
Καταλαβα πως το λες. Εννοουσα για τα σχολια περι ηλεκτρονικων. Το τζιξερ ειναι ερωτας (Βασικα δεν υπαρχει ss απ το 2005 και μετα που να μην λιωνω σαν παγωτο τον Αυγουστο) αλλα ναι το 848 ειναι αλλη κατασταση. Το ερωτημα ειναι ποσο δυστροπο και ποσο αναξιοπιστο!
Το ερωτημα ειναι ποσο δυστροπο και ποσο αναξιοπιστο!
Ναι.
TheRegulator
09/05/2024, 15:20
Ναι.
Κλαίω με λυγμούς.
alexis72
09/05/2024, 19:54
ακυρο
alexis72
09/05/2024, 19:56
Όπως βλέπουμε δεν είναι συνηθισμένη κοπελιά.Προσοχη.Μην το επιχειρήσει η κοπέλα σας.θα κλαίτε και την μηχανή και την κοπέλαπολυ σωστά
TheRegulator
12/05/2024, 00:48
Σεντονι, απλα δεν θεωρω οτι ειναι αξιο ξεχωριστου ποστ οποτε το βαζω εδω..
Πρωτη μεγαλη βολτα με την μηχανη και με παρεα, 181 χιλιομετρα οπου μονο τα 35 ηταν εθνικη και τα αλλα βουνο στροφοδιαδρομες/πασα
Ξεκιναμε με τα βασικα, το ride your own ride πηγε περιπατο. Πρωτη φορα που οδηγησα σαν ταταρος στην Ελβετια. Μεχρι χθες ειχα ξεπερασει μονο μια φορα το οριο ταχυτητας στην Ελβετια, και χθες του ερωτοτροπησα την μητερουλα. Η παρεα μου επειδη ειναι απ την περιοχη και πανε συνεχεια την συγκεκριμενη διαδρομη το πηγαιναν καλα, εγω προσπαθουσα να κρατηθω κοντα χωρις υπερβολες αν και οντως το εχεσα σε μερικα σημεια. Ελπιζω να μην εχει καμερες γιατι βρωμαει απελαση η δουλεια..
Τι εμαθα απο αυτη την βολτα:
Εξοπλισμος και λαστιχα:
Το μηχανακι στις στροφοδιαδρομες ηταν ΟΝΕΙΡΟ. Παρ ολο που ειχα στο νου μου οτι το μπροστινο μου λαστιχο ειναι Μιτσελιν πιλοτ και το πισω σ22 (δεν ηταν επιλογη μου ετσι το πηρα) και ειχα συνεχεια στο μυαλο μου την κουβεντα του ρειτζ (νο χομο) σε συναρτηση με το γεγονος οτι ακομα δεν εχω παρει παντελονι ή στολη και αντι για μποτες ειχα τα σταν σμιθ δεν φοβηθηκα σε κανενα σημειο οτι μπορει να γινει το κακο. Σιγουρα αν ειχα ολο τον εξοπλισμο θα το πιεζα πολυ παραπανω στο πλαγιασμα καθως τα χλμ ηταν λιγα 70-90 και δεν υπηρχε τιποτα που να προκαλεσει ζημια σε εμενα σε πτωση (μπαριερες, τοιχοι κτλ) οποτε ψιλοκλαιν. Το μηχανακι πραγματικα με γεμιζε με σιγουρια οτι θα τα βγαλουμε περα οποτε αντι να περιμενω τον οκτωβρη να αλλαξω βαψω τις ζαντες και να αλλαξω λαστιχα, θα αλλαξω λαστιχα αμεσα και θα χτυπησω και μια στολη.
Φωτα-Καμερα-Action:
Πραγματικα χτυπαω το κεφαλι μου που δεν ειχα την insta360 μαζι μου, θα αλλαξει αυτο.
Κουραση και σουπερσπορ στα 31 πανε πακετο:
Το μηχανακι στην στροφοδιαδρομη δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ κουραστικο, στο κομματι μετα την στροφοδιαδρομη που ειναι επαρχιακος μεχρι το Δενδροποταμο της Ελβετιας (ολογραφως Υβερντον λε μπαν) ηταν τερμα ξεκουραστο. Απο κει και μετα μεχρι το Εσταβαγιερ που ηταν επαρχιακος αλλα ευθεια πραγματικα ηταν κραταμε να σε κρατω να ανεβουμε το βουνο. Πονεσαν τα παντα, πραγματικα ηταν σαν να τιμωρουσα τον εαυτο μου. Βεβαια, γυρισα σπιτι, κατεθεσα την εργασια στο πανεπιστημιο και ημουν πραγματικα ετοιμος για να το ξανακανω.
Αμαξογραμμες vs Μηχανογραμμες σημειωσατε Χ2:
Το στυλ οδηγησης απο το αμαξι στο μηχανακι ειναι τελειως διαφορετικο. Στο αμαξι λογο τουρμπο και δυναμης χρησιμοποιω την τεχνικη "το σφυρι του Θωρ", στο μηχανακι δεν ηξερα που να να το βαλω στις κλειστες στροφες οι αλλοι ειχαν γυμνα οποτε ανοιγαν τερμα και μεναν μακρια απ το απεξ λες και οδηγουσαν λεωφορειο, ενω εγω επεφτα στα φρενα και κρατιομουν οσο πιο κοντα στο απεξ και μετα το κλειδωμα στο γκαζι αφου εβγαινα απ την στροφη. Δεν ξερω τι ειναι σωστο, χρειαζομαι βοηθεια ή καναν παπα να με διαβασει..
Ποιο ηταν το soundtrack:
https://youtu.be/FiTOcuSw2Rs?si=ebh2Y8pP1PpnmXzf
Τι θα αλλαζα:
ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΕΣ. Ακομα ποναει η μυτη μου. Κατα τα λοιπα δεν θα αλλαζα τιποτα... Ξερω οτι αμα ειχα εξοπλισμο θα προσπαθουσα για να φτασω οσο πιο κοντα γινεται στο να ξυσω γονατο και θα κατεληγε σε μαλακια οποτε καλυτερα που πηγα φυλαγμενος.
Τι με εντυπωσιασε:
Ειναι γεγονος οτι ο Valais φημιζεται για τα κρασια του, τις διαδρομες του, τους οδηγους του, τις γυναικες και οτι ολοι ειναι ξαδερφια (Σκηνικα Λανιστερς), πετυχαμε δυο βαλεζιανους με κατι καναπεδες μπεμβε 15ετιας με βαλιτσες και ραδιοκασετοφωνο , και τους ξεπατωσαν τους αλλους. Εγω σε εκεινο το κομματι εκατσα λιγο πιο πισω για να μπορεσω να πλαγιασω οσο πιο πολυ μπορουσα χωρις να εχω φοβο μην μαζεψω χιλιομετρα και γινουμε ρδελομπου και οταν τους εφτασα, οι καναπεδες ειχαν εξαφανιστει.
Φωτογραφιες στο προφιλ στο ινστα.
Έχει κάποιο πρόβλημα το site? Όλη μέρα σήμερα σέρνεται. Κάνει πόση ώρα να ανοίξει και μερικές φορές δεν ανοίγει καν. Μόνο με το moto.gr έχω πρόβλημα. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρα
Τα ίδια και εγώ . Το site σέρνεται
harris_x
15/05/2024, 05:48
Υπάρχει ένα θεματακι με τον server και γίνονται ενέργειες για να επανέλθει.
:beer:
Δεν ξέρω για σας αλλά είμαι πολύ χαρούμενος απόψε :a2:
Δεν γράφω γιατί θα παραβιάσει τους κανόνες ,άντε βίβες λέμε :smokin:
TheRegulator
19/05/2024, 21:48
Κατσε να σε βοηθησω γιατι και εγω στα ιδια ειμαι... η πινακιδα δεν ειναι τυχαια... 453028
Εγω που ειμαι στεναχωρημενος(οχι για σημερα,αλλα γενικα για την σαιζον) θα σου πω ενα μπραβο:beer:
TheRegulator
19/05/2024, 21:56
Εγω που ειμαι στεναχωρημενος(οχι για σημερα,αλλα γενικα για την σαιζον) θα σου πω ενα μπραβο:beer:
Δεν πειραζει, οταν με το καλο ερθεις θα σε κερασω ενα Μοβενπικ και ολα καλα! :D
RaGe_Raptor
23/05/2024, 08:18
Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κι εδώ darksiders.
Στο fb η τσιγκουνιά για σωστά κι ακριβά λάστιχα προκαλεί αυταπάτες :bawl: . Ένα δείγμα παρακάτω στο σκριν σοτ
453167
strokt up
26/05/2024, 23:19
Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κι εδώ darksiders.
Στο fb η τσιγκουνιά για σωστά κι ακριβά λάστιχα προκαλεί αυταπάτες :bawl: . Ένα δείγμα παρακάτω στο σκριν σοτ
453167
σε ένα μηχανάκι με 180/60 τι θα βάλεις σαν αντικατάστη σε αυτοκινητήσιο λάστιχο; 175/65? 196/45? 195/60? Δεν λέω, όλα έχουν μεγάλη διαφορά τιμής αλλά δεν είναι κανένα κοντά στην διάσταση ή κοντά στην κορώνα. Μπορώ να το φανταστω μόνο σαν πίσω λάστιχο σε κανα goldwing ή έστω κανά rt1200 που κάποιος θέλει να κάνει ένα ταξίδι σε εθνική και να διανύσει καμια 20αρια χιλιάδες χιλιομετρα.
2stroker
27/05/2024, 10:45
Οσο υπαρχουν καποιοι μ@@@@ που κανουν τετοια βιντεο στο youtube θα υπαρχουν και οι μ@@@@ που θα τα κανουν πραξη! :lol:
doctor_john
28/05/2024, 19:33
Ψάχνω για άλλη μια φορά στρογγυλό φανάρι 7" (17.78 cm) με κρύσταλλο όπως πολλών αυτοκινήτων 70ς-80ς
Ο ανταλλακτικέρ που είχα μέσω car δεν είναι πλέον σε αυτό.
Οποιαδήποτε πληροφορία για κάποιον πωλητή θα βοηθήσει.
Και προτάσεις επίσης! με ενδιαφέρει ότι πιο γιαπωνέζικο σε αυτό το μέγεθος.
Κυρτό ή ίσιο μου αρέσουν και τα δύο.
ενδεικτική φωτό του ανταλλακτικού καινούριο απο την Hella στα 35ε - 50ε
453421
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη - Dumutrus που έφερε το μεταλλικό πλέγμα και τα εργαλεία και κόλλησε τη σπασμένη φιμέ ζελατίνα μου :beer::beer::beer:
453480
453482
453481
453483
Να είσαι καλά φίλε και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά!
motojojo
30/05/2024, 15:49
Ζηλεύω. Αναλογο σπασιμο έχω κι εγω και ακομα δεν εχω κατσει να το κολήσω.
motojojo
30/05/2024, 15:54
Έχει τοποθετήσει κανείς αντιηλιακες μεμβρανες στο αμαξι του;
Είμαι ανάμεσα σε 3M και Llumar που εχουν πιστοποιημενα καταστήματα. Με ενδιαφέρει κυρίως η αντιηλιακή προστασία.
Έχει κανεις εντυπώσεις;
PaNick67
30/05/2024, 16:13
Είμαι ανάμεσα σε 3M και Llumar που εχουν πιστοποιημενα καταστήματα. Με ενδιαφέρει κυρίως η αντιηλιακή προστασία.
Έχει κανεις εντυπώσεις;
Εχω εδω και 15 χρονια Llumar απολυτως ευχαριστημενος. Οι 3Μ τοτε ηταν ακριβοτερες και καλυτερες αλλα οπως σε ολα αυτα, ο εγκατασταστης παιζει μεγαλο ρολο
Αν μπορεις προτιμησε τις νανοκεραμικες, προσφερουν ακομα και οι διαφανες αυτο που κανουν οι σκουρες.
Ζηλεύω. Αναλογο σπασιμο έχω κι εγω και ακομα δεν εχω κατσει να το κολήσω.
Θέλεις αυτό..
453491
...κι ένα κολλητήρι με επίπεδη κεφαλή και γίνεται τέλειο, από την "καλή" μεριά δεν έχει καμία διαφορά από το άθικτο απέναντι.
Τι ωραία που τα λέω όταν έρχεται βοήθεια και γίνονται όλα τσακ - μπαμ πάντως, ε; :D
Έχει κανεις εντυπώσεις;
Lumar βάζαμε στα ISUZU που δίναμε....όλοι είχαν δηλώσει ευχαριστημένοι.
Αν θες σου λέω και το μαγαζί σε π.μ. κόστος (τότε...το 2015) ήταν 150-250 ευρώ αναλόγως κάλυψης
doctor_john
30/05/2024, 17:39
Θερμή παράκληση: να φαίνεται ο οδηγός μέσα από τις ζελατίνες που θα επιλέξετε. ;)
Λογικά σε κόβουν στο κτεο με φουλ φιμε. Η v cool είναι επίσης αξιόλογη εταιρεία.
Όλα τα λ7 κατά τη γνώμη μου είναι να τοποθετηθεί στο παρμπρίζ μπροστά διαφανής μεμβράνη. Εκεί νοιώθεις διαφορά.
Εικάζεται ωστόσο ότι σε περίπτωση ατυχήματος ο απεγκλωβίσμος γίνεται δύσκολα (μιλάω για τοποθέτηση στο μπροστινό παρμπρίζ).
motojojo
30/05/2024, 23:10
Οι μεμβράνες θέλω να είναι απολύτως νομιμες, δεν θέλω να έχω θέματα με κτεο και τροχαιες ακόμα και αν τρώγονται για μανούρα.
Οπότε στο παρμπριζ θα μπει απολύτως διαφανη με την καλύτερη αντιηλιακη προστασία που μπορει να προσφέρει.
Στα εμπρος τζάμια ίσως βαλω μια ελαφρια αποχρωση αλλα και πάλι αρκετά μακρυα από το όριο που οριζει ο νομος.
Τα πίσω μαλλον φουλ μαυρα, τα πλαινα ειναι πολύ μικρα ουτως ή άλλως και το πίσω έχει πολύ μεγάλη κλίση που φτάνει μέχρι το πίσω καθισμα οποτε μαλλον θα το κάνω κατράμι.
Πιο πολύ με ενδιαφέρει η αντιηλιακή προστασία, όταν ταξιδεύω με τον ήλιο στην πλευρά μου με κουράζει πολύ και με κάνει κουδουνι.
turogalos
31/05/2024, 03:04
Αγόρασα πριν 7-8 μήνες ένα αμαξάκι να μάθουν τα παιδιά μου οδήγηση και να τους μείνει μετά (εδώ Αυστραλία μπορείς να διδάξεις εσύ αν έχεις απεριόριστη άδεια). Τα αυτοκίνητα που είχα και έχω, είχαν πάντα αντιηλιακές μεμβράνες που έκαναν την πολύωρη οδήγηση το καλοκαίρι στις εδώ συνθήκες (νότια Queensland) απίστευτα ξεκούραστη. Το αμάξι των παιδιών δεν είχε και έβαλα τις νανοκεραμικές που μπλοκάρουν το 90% τις υπέρυθρης ακτινοβολίας. Στο κατάστημα έχουν μια λάμπα σαν αυτές στα φαστφουντάδικα που διατηρούν τα γεύματα ζεστά, που μπορείς εσύ ο ίδιος να δεις την διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών και καινούργιων μεμβρανών. Το χέρι δεν νιώθει την θερμότητα όταν παρεμβάλεται η νέα νανοκεραμική μεμβράνη. Και το καλοκαίρι το αμάξι δροσίζει πολύ πιο γρήγορα μετά από στάση με το κλιματιστικό να δουλεύει στο 1 ή το πολύ 2.
Αν και παρκαρισμένο σε σκιά δείχνει πολύ σκούρο, τα μπροστινά είναι το νόμιμο με μόνο 25% φυμέ. Τα πίσω 75%. Όποια εταιρεία και να διαλέξεις μην τσιγγουνευτείς την ανώτερη ποιότητα που σου δίνουν οι νανοκεραμικές.
453495
453496
harris_x
31/05/2024, 08:28
Έχει κανεις εντυπώσεις;
είναι και οι δύο εταιρίες πολύ καλές.
βάλε αυτή που θα σου κάνει την καλύτερη τιμή.
harris_x
31/05/2024, 08:29
Lumar βάζαμε στα ISUZU που δίναμε....όλοι είχαν δηλώσει ευχαριστημένοι.
Αν θες σου λέω και το μαγαζί σε π.μ. κόστος (τότε...το 2015) ήταν 150-250 ευρώ αναλόγως κάλυψης
ναι, lumar βάζατε γιατί ήταν σε τοποθεσία που βόλευε.
όχι επειδή είχε κάτι καλύτερο να προσφέρει ;)
Στο κατάστημα έχουν μια λάμπα σαν αυτές στα φαστφουντάδικα που διατηρούν τα γεύματα ζεστά, που μπορείς εσύ ο ίδιος να δεις την διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών και καινούργιων μεμβρανών. Το χέρι δεν νιώθει την θερμότητα όταν παρεμβάλεται η νέα νανοκεραμική μεμβράνη. Και το καλοκαίρι το αμάξι δροσίζει πολύ πιο γρήγορα μετά από στάση με το κλιματιστικό να δουλεύει στο 1 ή το πολύ 2.
Μπράβο, αυτό το τεστ μου το είχαν κάνει στη Γλυφάδα στο κατάστημα που είχα τοποθετήσει τις δικές μου.
Εκεί κατάλαβα την τεράστια διαφορά της απλής από την επιμεταλλωμένη (τότε, μιλάμε πριν 17+ χρόνια) μεμβράνη, ειδικά στο μπροστά παρμπριζ που σε ζεματάει ο ήλιος.
Σημ.: Κατά την τοποθέτηση, δίνουν ένα πιστοποιητικό (για χρήση σε ΚΤΕΟ, ελέγχους, κλπ), καλό είναι να το έχουμε μέσα στο αμάξι.
CorpseAlive
31/05/2024, 13:28
:eyepop::eyepop::eyepop::rockon::rockon:
Davey Todd | 2024 Isle of Man TT Races
https://www.youtube.com/watch?v=ciPgQ1096Tw
DoctoR_k6
31/05/2024, 14:23
:eyepop::eyepop::eyepop::rockon::rockon:
Davey Todd | 2024 Isle of Man TT Races
https://www.youtube.com/watch?v=ciPgQ1096Tw
Απιστευταμπλ!!!
Οσα βιντεο και να δεις παντα σου σηκωνεται η τριχα.
Εμαθε σε πολλους η ταινια με τον Γκαι Μαρτιν τι @ρχιδαρες εχουν ολοι αυτοι εκει περα!!!
Και για ποιο λογο τρελενονται μερικοι να πανε εκει!! Αν αξιωθουμε ποτε...ρπμ!!