View Full Version : Ο καφενές Vol. 3
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
RaGe_Raptor
13/12/2024, 18:16
120.7 το είχαν προσφορά σε αυτήν την τιμή πριν 1,5 μήνα περίπου στο πράκτικερ και τώρα το βλέπω στα 139!!! (https://www.praktiker.gr/p/nilfisk-c-120-7-6-plystiko-mixanima-120bar-150063?srsltid=AfmBOopI3OXt-PvmI4YFhFjMka1LKxva_PTyIQm5LcuAbBxsYuFfQfYU)
Εδώ το δικό μου, μάλλον πέτυχα win win φάση....:lol:
458836
το έχω πάνω από 2 χρόνια κι αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει πάνω από 100€. πέτυχες πολύ καλή τιμή
grinderx
13/12/2024, 20:38
120.7 το είχαν προσφορά σε αυτήν την τιμή πριν 1,5 μήνα περίπου στο πράκτικερ και τώρα το βλέπω στα 139!!! (https://www.praktiker.gr/p/nilfisk-c-120-7-6-plystiko-mixanima-120bar-150063?srsltid=AfmBOopI3OXt-PvmI4YFhFjMka1LKxva_PTyIQm5LcuAbBxsYuFfQfYU)
458836
Ωραίος! :a013: Πρέπει να το έχω στα «αγαπημένα» στο skroutz για να παρακολουθώ την τιμή του, αλλά τόσο χαμηλά από το Praktiker δεν το θυμάμαι.
TheRegulator
14/12/2024, 09:33
458836
Ότι καλύτερο το συγκεκριμένο! Το είχα για μερικά χρόνια στην Αγγλία γιατί το detailing είναι το χόμπι μου. Πολυ πολυ καλο!
Άκουσα ένα σχόλιο στο ραδιόφωνο μέσα στην εβδομάδα:
"Εσείς στη Θεσσαλονίκη, σταματήστε να παίρνετε άσκοπα το μετρό και να πηγαίνετε πάνω-κάτω. Θα το χαλάσετε."
Αποδείχθηκε προφητική η φράση. (https://www.in.gr/2024/12/14/greece/akinitopoiithike-syrmos-tou-metro-sti-thessaloniki-mesa-sti-siragga-apovivastikan-oi-epivates/)
Coyote.V
15/12/2024, 00:13
"Εσείς στη Θεσσαλονίκη, σταματήστε να παίρνετε άσκοπα το μετρό και να πηγαίνετε πάνω-κάτω. Θα το χαλάσετε."
Αποδείχθηκε προφητική η φράση. (https://www.in.gr/2024/12/14/greece/akinitopoiithike-syrmos-tou-metro-sti-thessaloniki-mesa-sti-siragga-apovivastikan-oi-epivates/)
Αν και βρισκόμαστε σε φάση έτσι και κλάσει κάποιος στο μετρό Θεσσαλονίκης θα μυρίσει όλη η Ελλάδα αυτό ήρθε ως το κερασάκι στην τούρτα. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι κάποιος τους κάνει πλάκα... :lol:
doctor_john
15/12/2024, 16:01
Μας κανει πλάκα. Το ότι δεν ζούμε καθημερινά στην θεσσαλονίκη δεν σημαίνει πως μας είναι αδίαφορο το βάσανο εκεί.
Grafton 505
15/12/2024, 17:16
Μια ερώτηση προς τους υδραυλικούς του φόρουμ......
Μεταξύ ενός χαλύβδινου λέβητα πετρελαίου και ενός μαντεμένιου, ποιος είναι πιο ανθεκτικός και αποδοτικός ;
( τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως θερμίδες, τετραγωνικά κτλ είναι κοινά και για τους δύο και τα αφήνουμε στην άκρη)
PaNick67
15/12/2024, 21:23
Κι εγώ άκουσα το κορυφαίο...
Μάγκες οι Θεσσαλονικείς, 20 χρόνια Μετρό στην Αθήνα και δωρεάν ξενάγηση στα τούνελ δεν έκαναν οι αλήτες..:bawl:
Κι εγώ άκουσα το κορυφαίο...
Μάγκες οι Θεσσαλονικείς, 20 χρόνια Μετρό στην Αθήνα και δωρεάν ξενάγηση στα τούνελ δεν έκαναν οι αλήτες..:bawl:
:cry::bawl:
TheRegulator
17/12/2024, 12:53
Τι τρελός χαβαλές αυτά τα pitbike?! Υγ πολυ πιο κουραστικά από τα κανονικά μηχανάκια! 458933
ThatSlowMF
17/12/2024, 13:00
Τι τρελός χαβαλές αυτά τα pitbike?! Υγ πολυ πιο κουραστικά από τα κανονικά μηχανάκια! 458933
Τι δουλειά έχεις με αυτά εσύ αλεπέ;;
TheRegulator
17/12/2024, 13:20
Τι δουλειά έχεις με αυτά εσύ αλεπέ;;
Είπα να μπλέξω σε όλες τις μαλακιες
ThatSlowMF
17/12/2024, 13:23
Είπα να μπλέξω σε όλες τις μαλακιες
Περίμενε να φτιάξω το ένα και μέτα βαλε μου φυτίλια για άλλο ρεεεεεε
TheRegulator
17/12/2024, 13:51
Περίμενε να φτιάξω το ένα και μέτα βαλε μου φυτίλια για άλλο ρεεεεεε
Μένεις στην Θεσσαλονίκη, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς με αυτό.
Δεν υπάρχει κλειστή πίστα για το χειμώνα και έχεις δυο πίστες δίπλα σου!
ThatSlowMF
17/12/2024, 13:58
Μένεις στην Θεσσαλονίκη, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς με αυτό.
Δεν υπάρχει κλειστή πίστα για το χειμώνα και έχεις δυο πίστες δίπλα σου!
Κάτσε να μπούμε στην μία, μία φορά και βλέπουμε
TheRegulator
17/12/2024, 14:26
Κάτσε να μπούμε στην μία, μία φορά και βλέπουμε
Ρε χαζέ, είμαι ο κολλητός σου και ξέρω τι ηλίθιος εισαι οποτε ξέρω ότι θα σ αρέσει και θα μπλέξουμε
CorpseAlive
17/12/2024, 14:34
Νιώθω αμήχανα σαν να κοιτάω το κινητό του μπροστά μου , όταν βρίσκομαι σε ασφυκτικά γεμάτο ασανσέρ.
Messenger boys.
TheRegulator
17/12/2024, 14:35
Νιώθω αμήχανα σαν να κοιτάω το κινητό του μπροστά μου , όταν βρίσκομαι σε ασφυκτικά γεμάτο ασανσέρ.
Messenger boys.
It’s ok απ την στιγμή που δεν είναι Τετάρτη δεν είναι γκει και δεν χρειάζεται να πούμε No Homo!
Είχα διαβάσει για Motocard και είπα να παραγγείλω πρώτη φορά. Μου έβγαλε παράδοση 11 Δεκεμβρίου. Το θέμα είναι ότι κάθε λίγο μου έρχονται μηνύματα ότι θα αργήσει 2 μέρες, άλλες 2 μέρες και πάει ακόμα έτσι. Να αρχίσω να το κλαίω το 150άρι;
Είχα διαβάσει για Motocard και είπα να παραγγείλω πρώτη φορά. Μου έβγαλε παράδοση 11 Δεκεμβρίου. Το θέμα είναι ότι κάθε λίγο μου έρχονται μηνύματα ότι θα αργήσει 2 μέρες, άλλες 2 μέρες και πάει ακόμα έτσι. Να αρχίσω να το κλαίω το 150άρι;
Αν το προϊον εχει φυγει απο την εταιρεια προκειται για θεμα ταχυδρομειου. Μην ξεχναμε πως ο Δεκεμβρης ειναι ο πλεον δυσκολος μηνας για τετοια θεματα, οποτε ειναι σιγουρα η περιοδος του ετους που μια καθυστερηση ειναι αναμενομενη.
Με την Motocard δεν ειχα ποτε θεμα παντως.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει φύγει ακόμα. γράφουν ότι το περιμένουν αυτοί. Τέλος πάντων, ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει φύγει ακόμα. γράφουν ότι το περιμένουν αυτοί. Τέλος πάντων, ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει.
Οκ, αρα εχουν θεμα αυτοι με την αλυσιδα τροφοδοσιας τους. Πιθανως και παλι να παιζει ρολο η εορταστικη περιοδος.
Παντως αν το εχεις μετανιωσει μπορεις να τους ζητησεις να ακυρωθει η παραγγελια με ενα mail.
Δυστυχώς ό,τι παραγγείλεις από τέλη Νοέμβρη είναι αρκετά πιθανό να φθάσει τον Γενάρη.
Παραγγελίες από Κίνα κάνουν και δύο μήνες να φθάσουν, επειδή πέφτουν πάνω στον πανικό αγορών της δυτικής και κατόπιν της Κινέζικης πρωτοχρονιάς.
Στα εγχώρια δεδομένα, παραγγελίες της πρώτης εβδομάδας των προσφορών Black Friday, έφθαναν μέχρι και σε 20 λεπτά για όσα καταστήματα έχουν 1 hour delivery. Παραγγελίες της τελευταίας εβδομάδας της Black Friday έφθαναν 2 εβδομάδες μετά.
Το 1 hour delivery με έχει εντυπωσιάσει. Βλέπεις κάτι σε ηλεκτρονικό κατάστημα και σε μερικά λεπτά έχει έρθει στο χώρο σου.
harris_x
19/12/2024, 15:37
Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους από λάθος συναρμολόγηση μοτοσυκλέτας!
Ο Sandro και η Elisa Prada, πατέρας και 13χρονη κόρη, έχασαν τη ζωή τους σε ατύχημα που συνέβη λόγω λάθους συναρμολόγησης στο σύστημα πέδησης.
Σε αυτή την απίστευτη είδηση που μεταφέρει το ιταλικό moto.it, ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αθωώθηκε, ενώ οι δύο υπεύθυνοι μηχανικοί παραπέμφθηκαν σε δίκη. Το κατηγορητήριο προέκυψε αφού ο δικαστής προφανώς συμμερίστηκε τη θέση σύμφωνα με την οποία το τρομερό ατύχημα κατά μήκος της επαρχιακής οδού 83, μεταξύ Baselga di Piné και Pergine, προκλήθηκε από μια βίδα που βιδώθηκε λάθος κατά τη συναρμολόγηση.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υπήρξε μεγάλη επιμονή για την αθώωση των δύο κατηγορουμένων, με τη στήριξη δύο εξωτερικών συμβούλων, αλλά ο δικαστής μετά από πολύ καιρό -μιας και η υπόθεση ξεκίνησε πίσω στο 2021!- αποφάσισε να τους παραπέμψει σε δίκη.
Στις 13 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική ακρόαση ενώπιον του δικαστή της προκαταρκτικής ακροαματικής διαδικασίας κατά των τριών κατηγορουμένων, με την ομάδα υπεράσπισης να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία δύο εμπειρογνωμόνων στον τομέα, συμπεριλαμβανομένου ενός σύμβουλου της Ducati, ο οποίος έδωσε μια ερμηνεία των αιτιών του ατυχήματος. Κατά τη γνώμη των δύο συμβούλων, στην πραγματικότητα, οι δύο μηχανικοί είχαν λειτουργήσει σωστά και η συναρμολόγηση του πρώτου μοντέλου Motron Motard X Nord 125 που έφτασε από την Κίνα είχε πραγματοποιηθεί σωστά, επομένως το πρόβλημα θα πρέπει να αναζητηθεί στη σχεδίαση και κατασκευή των εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης που πραγματοποιείται από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Επιπλέον, ο κατασκευαστής δεν έστειλε κανένα εγχειρίδιο οδηγιών για τη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων. Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την υπεράσπιση, η ευθύνη για την τραγωδία θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού. Η δίκη ορίστηκε για τις 27 Μαΐου.
Aπό το BIKEIT!... (https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/40444-pateras-kai-kori-exasan-ti-zoi-tous-apo-lathos-synarmologisi-motosykletas?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0HzYBjp3ZrzHsgpWkbc_rtRpPhGjO9l8H2-26SRC-8MlGKBTN-jlGzJ5M_aem_qmkY2YTntVpAuPcG6CmBzg&m=1)
RaGe_Raptor
19/12/2024, 17:23
έχω πάρει πολλές φορές,δεν υπάρχει θέμα,μη φοβάσαι.
karellen
23/12/2024, 10:17
Νιώθω στερητικό σύνδρομο.
Δεν εχω δει το Home alone και δεν έχω ακούσει Last Christmas ακόμα! :eek:
doctoras
23/12/2024, 10:23
home alone 1 & 2 έχει μουσικάρες μέσα απο το διεθνή μουσικό στερέωμα και απο δεκαετίες '50-'60-'70-'80
basilis_k6
23/12/2024, 14:58
Μπορεις να το δεις στο σινεμα με τα παιδια σου αν εχεις. Απο Πέμπτη.
karellen
23/12/2024, 15:01
Μπορεις να το δεις στο σινεμα με τα παιδια σου αν εχεις. Απο Πέμπτη.
Οι κόρες μου είναι 26 και 30,άμα τους πω πάμε να δούμε home alone θα με κράξουνε :lol:
Οι κόρες μου είναι 26 και 30,άμα τους πω πάμε να δούμε home alone θα με κράξουνε :lol:
Το έκανα εικόνα (ο γιος μου είναι 23) και....:cry::bawl::bawl:
basilis_k6
23/12/2024, 17:36
λογικο :lol:
grinderx
24/12/2024, 19:24
Αγόρασα αυτό (https://www.praktiker.gr/p/nilfisk-c-110-7-5-x-tra-plystiko-mixanima-110bar-150062) το πιεστικό. Όσοι ενδιαφέρεστε για πιεστικό έχετε το νου σας στο Praktiker γιατί συχνά πυκνά βγάζει τα Nilfisk σε πολύ καλές τιμές ;)
RaGe_Raptor
24/12/2024, 19:41
Αγόρασα αυτό (https://www.praktiker.gr/p/nilfisk-c-110-7-5-x-tra-plystiko-mixanima-110bar-150062) το πιεστικό. Όσοι ενδιαφέρεστε για πιεστικό έχετε το νου σας στο Praktiker γιατί συχνά πυκνά βγάζει τα Nilfisk σε πολύ καλές τιμές ;)
ένα Κ5 κυνηγάω σε "καλή" τιμή...
Δεν είχαν το 120.7 σε προσφορά; άξιζε την διαφορά των 10 ευρώ να έπαιρνες εκείνο.
Κάπου στο 2026...:
- Τι αμάξι πήρες;
- Nishondishi (https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/episimo-oi-honda-kai-nissan-epivevaionoyn-ton-stocho-gia-ti-sygchoneysi-toys-eos-to-2026/).
οπως λεμε vw group και stellantis και εννοουμε 15 μαρκες
grinderx
25/12/2024, 20:08
Δεν είχαν το 120.7 σε προσφορά; άξιζε την διαφορά των 10 ευρώ να έπαιρνες εκείνο.
Όχι, είναι στα 140€ και το 125.5. στα 95€. Δε μου χρειάζεται κάτι παραπάνω. Στη Βρετανία είχα το φθηνότερα Bosch (αυτό που δεν έχει ροδες) και μια χαρά έκανα τη δουλειά μου :)
(Χρόνια πολλά με υγεία!)
AUFGEBRACHT
26/12/2024, 20:29
Νίκο χρόνια πολλά με υγεία! Δυστυχώς ξέμεινα από τύχη, δυστυχώς άκουσα σήμερα το Last Christmas...
Νίκο χρόνια πολλά με υγεία! Δυστυχώς ξέμεινα από τύχη, δυστυχώς άκουσα σήμερα το Last Christmas...
459038
AUFGEBRACHT
26/12/2024, 21:08
459038
Nομίζω το έχω ξαναβάλει παλαιότερα...
https://www.youtube.com/watch?v=v0vqqmyJI7c
karellen
26/12/2024, 21:30
:lol:
Χρόνια πολλά Γιώργο.
grinderx
26/12/2024, 22:06
Κάπου στο 2026...:
- Τι αμάξι πήρες;
- Nishondishi (https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/episimo-oi-honda-kai-nissan-epivevaionoyn-ton-stocho-gia-ti-sygchoneysi-toys-eos-to-2026/).
Βρήκα αυτό:
Ghosn, 5 years after escape, pessimistic about Honda-Nissan tie-up (https://asiatimes.com/2024/12/ghosn-in-beirut-on-nissan-honda-other-issues-5-years-after-escape/)
Any tie-up with Honda will be a takeover, not an alliance, former boss of the Renault-Nissan alliance says in Asia Times interview
He doesn’t believe that an alliance with Honda Motor Co., a theme of recent press coverage, will materialize. “What I believe is that there could be a takeover. The Japanese government might decide that it can’t let Nissan collapse. But as you know, a takeover is not an alliance. It’s just a takeover, which also means that the company taking control is going to do it its own way and get rid of what it doesn’t need. That may happen,” he said.
“Also, remember that Honda is fiercely independent and has never been able to establish an alliance. They’ve bragged over the years that they’re the little guy going alone against Toyota.”
Έχει λίγο ιστορία η υπόθεση. Ότι αναφέρει ο πρώην CEO της Nissan στη συνέντευξη θέλει λίγο φιλτράρισμα (έχει μπλεξίματα με την Ιαπωνική δικαιοσύνη).
RaGe_Raptor
27/12/2024, 06:56
Βρήκα αυτό:
Ghosn, 5 years after escape, pessimistic about Honda-Nissan tie-up (https://asiatimes.com/2024/12/ghosn-in-beirut-on-nissan-honda-other-issues-5-years-after-escape/)
Any tie-up with Honda will be a takeover, not an alliance, former boss of the Renault-Nissan alliance says in Asia Times interview
He doesn’t believe that an alliance with Honda Motor Co., a theme of recent press coverage, will materialize. “What I believe is that there could be a takeover. The Japanese government might decide that it can’t let Nissan collapse. But as you know, a takeover is not an alliance. It’s just a takeover, which also means that the company taking control is going to do it its own way and get rid of what it doesn’t need. That may happen,” he said.
“Also, remember that Honda is fiercely independent and has never been able to establish an alliance. They’ve bragged over the years that they’re the little guy going alone against Toyota.”
Έχει λίγο ιστορία η υπόθεση. Ότι αναφέρει ο πρώην CEO της Nissan στη συνέντευξη θέλει λίγο φιλτράρισμα (έχει μπλεξίματα με την Ιαπωνική δικαιοσύνη).
ότι η Honda είναι κομπλεξική (και πολλές φορές κι οι κάτοχοί τους) δεν είναι ψέμα,πάντως. Δεν ξέρω αν τα οβάλ πιστόνια μπορούν ακόμα και δικαιολογούν αυτή την αλαζονεία :bawl:
stefanos
27/12/2024, 09:36
. Δεν ξέρω αν τα οβάλ πιστόνια μπορούν ακόμα και δικαιολογούν αυτή την αλαζονεία :bawl:
Όχι αλλά την δικαιολογούν τα κέρδη.
RaGe_Raptor
27/12/2024, 10:06
Όχι αλλά την δικαιολογούν τα κέρδη.
τα οποία πηγάζουν κι από την "oval piston mentality/supremacy" ταυτότητα της Honda ως κατάλοιπο στον καταναλωτή που αγοράζει τα made in Thailand 2κυκλα? (αν δεν κάνω λάθος από εκεί πηγάζει μεγάλο μέρος των κερδών,τουλ. στις μοτοσυκλέτες)
άρα δικαιολογημένη η αλαζονεία:D
harris_x
27/12/2024, 10:10
Όταν πιάνετε τη χονδαδεσπαειδεχαλαει στο στόμα σας, θα έχετε κάνει προηγουμένως πλυσεις με ακουαφορτε :tooth:
Όταν πιάνετε τη χονδαδεσπαειδεχαλαει στο στόμα σας, θα έχετε κάνει προηγουμένως πλυσεις με ακουαφορτε :tooth:
Στου κρεμασμέν....εεεε, του σπασμένου εκκεντροφόρου το σπίτι δεν μιλάνε γι' αντοχές.......
:a021::a021::a021::a021:
stefanos
27/12/2024, 14:20
τα οποία πηγάζουν κι από την "oval piston mentality/supremacy" ταυτότητα της Honda ως κατάλοιπο στον καταναλωτή που αγοράζει τα made in Thailand 2κυκλα? (αν δεν κάνω λάθος από εκεί πηγάζει μεγάλο μέρος των κερδών,τουλ. στις μοτοσυκλέτες)
άρα δικαιολογημένη η αλαζονεία:D
Το made in Tailand δεν είναι και τίποτα...
Αυτό το made in italy δεν σπάνε δεν χαλάνε είναι που πήραν αέρα.:lol:
ΥΓ. : Εννοείτε πλάκα κάνω ε;
Εγώ παράγγειλα από αυτούς στο black friday. Από την αρχή μου έβγαζαν ημερομηνία παράδοσης τέλη Δεκέμβρη. Τις τελευταίες 10 ημέρες μου στέλνουν μηνύματα ότι οι δυο παραγγελίες μου θα καθυστερήσουν επιπλέον λόγω καθυστερήσεων του προμηθευτή τους και.... αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία μου. Όμως τα πράγματα τα έχουν αυτή τη στιγμή στη σελίδα τους ως διαθέσιμα αλλά σε άλλη τιμή, πράγμα που μου θυμίζει απάτη. Μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ιστορία παλιότερα με παραγγελία μιας εξάτμισης οπότε και ακύρωσα. Αυτή τη φορά τους έστειλα ένα ξεχεστικό email και τους λέω πως έχω κρατήσει screenshot των παραγγελιών μου και των σημερινών διαθεσιμοτήτων, ότι θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό ινστιτούτο καταναλωτή και ότι θα τους γεμίσω αρνητικά review σε κάθε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μοτοσυκλετιστικό forum καθώς και στο Google αν τις επόμενες 15 μέρες δεν έχω τις παραγγελίες στα χέρια μου. Όπως βλέπετε ξεκίνησα ήδη από εσάς. Περιμένω την απάντηση τους και θα ενημερώσω σχετικά.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
RaGe_Raptor
28/12/2024, 07:06
Εγώ παράγγειλα από αυτούς στο black friday. Από την αρχή μου έβγαζαν ημερομηνία παράδοσης τέλη Δεκέμβρη. Τις τελευταίες 10 ημέρες μου στέλνουν μηνύματα ότι οι δυο παραγγελίες μου θα καθυστερήσουν επιπλέον λόγω καθυστερήσεων του προμηθευτή τους και.... αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία μου. Όμως τα πράγματα τα έχουν αυτή τη στιγμή στη σελίδα τους ως διαθέσιμα αλλά σε άλλη τιμή, πράγμα που μου θυμίζει απάτη. Μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ιστορία παλιότερα με παραγγελία μιας εξάτμισης οπότε και ακύρωσα. Αυτή τη φορά τους έστειλα ένα ξεχεστικό email και τους λέω πως έχω κρατήσει screenshot των παραγγελιών μου και των σημερινών διαθεσιμοτήτων, ότι θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό ινστιτούτο καταναλωτή και ότι θα τους γεμίσω αρνητικά review σε κάθε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μοτοσυκλετιστικό forum καθώς και στο Google αν τις επόμενες 15 μέρες δεν έχω τις παραγγελίες στα χέρια μου. Όπως βλέπετε ξεκίνησα ήδη από εσάς. Περιμένω την απάντηση τους και θα ενημερώσω σχετικά.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Good to know. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μέχρι και το σχετικά πρόσφατο παρελθόν (τελευταία αγορά 1 χρόνο πριν) δεν είχα κανένα θέμα μαζί τους.
doctoras
28/12/2024, 07:32
και εγώ το ίδιο όσες παραγγελίες είχα κάνει δεν είχα κάποιο πρόβλημα και μάλιστα πέρσι επισκέφθηκα ενα απο τα φυσικά τους καταστήματα στην βαρκελώνη όπου η εντύπωση που πήρα απο το όλο στήσιμο ήταν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο
θα έπεσες θύμα logistics να φαίνεται συστημικά ένα προιόν διαθέσιμο ενώ φυσικά εξαντλήθηκε, την είχα πατήσει παλιά στο louis
doctor_john
28/12/2024, 07:55
Περίεργα logistics, αναφέρει διαφορετικές τιμές πριν την bf και μετά...
Δεν βάζετε ένα vpn να δείτε μήπως διαφοροποιούνται πέραν του φπα από χώρα σε χώρα..
o_gavros
28/12/2024, 10:38
Στέφανε χωρίς εννοείται να θέλω να σε ακυρώσω, κι εγώ τους έχω καταγεγραμμένους ως σοβαρό μαγαζί. έχω ψωνίσει από εκεί σε βάθος δεκαετίας πίσω και πάντα όλα κομπλέ.
μήπως όντως τωρα έγινε της μαλιοπουτσακαινας με μπλακφραηντεηκαι καπάκια Χριστούγεννα;
Φίλοι μου, κι εγώ τους έχω για σοβαρό μαγαζί καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω. Όπως και το Louis.eu όπως και το FC-MOTO.de.
Όμως είναι η 2η φορά που μου την κάνουν. Την πρώτη με μια εξάτμιση που πλήρωσα και περίμενα 3 μήνες χωρίς να έρθει ποτέ.
Και τώρα το ίδιο. Δεν θεωρώ πως είναι θέμα logistics, καθώς σας εξηγώ πως αυτή τη στιγμή τα προϊόντα υπάρχουν ως διαθέσιμα αλλά με άλλη τιμή και είμαι σίγουρος πως αν τα βάλω στο καλάθι και τα παραγγείλω θα μου έρθουν μέσα σε μια εβδομάδα (γιατί τώρα έχουν αυξημένες τιμές και συμφέρει).
Τα πράγματα είναι αλυσιδογράναζα η πρώτη παραγγελία και ένα μπουφάν η δεύτερη παραγγελία. Οι δυο αυτές παραγγελίες έγιναν σε πλαίσιο Black Friday και έχουν σημαντικά μειωμένες τιμές (περίπου 40%).
Μου έστειλαν αρχικά δυο μηνύματα στα οποία με ενημέρωναν ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή (χωρίς καμία άλλη εξήγηση) και πολύ πρόσφατα ένα τρίτο στο οποίο με ενημερώνουν ότι θα καθυστερήσουν κι άλλο λόγω του προμηθευτή τους και αν θέλω μπορούν να μου δώσουν την δυνατότητα να τροποποιήσω την παραγγελία με άλλα προϊόντα, προφανώς σε άλλες αυξημένες τιμές. Από όποια πλευρά και να το δω από τη στιγμή που τα εμφανίζουν στην ιστοσελίδα τους ως διαθέσιμα ενώ δεν τα έχουν οι τύποι πουλάνε αέρα κοπανιστό, δηλαδή κάτι που ΔΕΝ έχουν. Αν το δω "αλλιώς" θεωρώ πως δεν τους συμφέρει η πώληση καθώς αγόρασα μόνο τα προϊόντα "κράχτες" και ίσως τίποτα άλλο από αυτά που θα τους άφηνε ένα κέρδος και ελπίζουν στο να ακυρώσω την παραγγελία και να βάλλω εναλλακτικά προϊόντα με τις νέες αυξημένες τιμές. Ε, δε θα τους κάνω τη χάρη. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως είναι ευθύνη τους να μου στείλουν αυτά που παράγγειλα στις τιμές που είχαν όταν τα παράγγειλα και συμβιβασμένος με τις ημερομηνίες που μου είπαν αρχικά και δεν είχα πρόβλημα να περιμένω. Οπότε θα περιμένω και αν χρειαστεί θα τους τρέξω (που ήδη ξεκίνησα γιατί τους ενημέρωσα για μια-δυο κινήσεις που θα ακολουθήσουν αν δεν ανταποκριθούν εντός 15 ημερών).
Υ.Γ.: Η εικόνα ενός φυσικού καταστήματος δεν λέει τίποτα, είναι η βιτρίνα. Από πίσω μπορεί να είναι μπουρδ$λ@ από άποψη οργάνωσης, τα ζούμε κάθε μέρα ακόμη και σε οργανισμούς που έχουμε εργαστεί και ήταν "φίρμες" μεγάλες.
Σκηνή από ταινία. BYD επιτάχυνε απότομα μέσα στην έκθεση της αντιπροσωπείας, έσπασε τη βιτρίνα και έπεσε σε αυτοκίνητα έξω από αυτή.
https://www.protothema.gr/greece/article/1580995/ilektriko-autokinito-saltare-apo-ti-vitrina-ekthesis-stin-kifisias-deite-video/
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Εμένα τελικά τη στείλανε την παραγγελία 20/12 ενώ αρχικά ήταν να παραλάβω 11/12. Δεν τα έχω πάρει ακόμα αλλά φαντάζομαι λόγω των γιορτών και τον πανικό που γίνεται δικαιολογείται να αργήσουν.
basilis_k6
30/12/2024, 12:05
τι εχει γινει με το θεμα της κτμ? κλειδωσε για καποιο λογο? γραφουν συγκεκριμενα μελη?
harris_x
30/12/2024, 13:50
τι εχει γινει με το θεμα της κτμ? κλειδωσε για καποιο λογο? γραφουν συγκεκριμενα μελη?
Είναι κλειδωμένο και θα παραμείνει.
Ο moderator το περασε για ανοικτό και έγραψε.
Μόνο όσοι έχουν μετοχές.
… και είναι ready to write..
Εμένα τελικά τη στείλανε την παραγγελία 20/12 ενώ αρχικά ήταν να παραλάβω 11/12. Δεν τα έχω πάρει ακόμα αλλά φαντάζομαι λόγω των γιορτών και τον πανικό που γίνεται δικαιολογείται να αργήσουν.
Σχετικά με την παραγγελία μου στο Motocard...
Θυμίζω το story. Έχω βάλει δυο ξεχωριστές παραγγελίες επί Black friday. Και οι δυο ήταν άνω των 150 ευρώ και γιαυτό είχαν δωρεάν ταχυδρομικά έξοδα.
Στη πρώτη έχω βάλει ένα κράνος και αλυσιδογράναζα (συνολικά 5 προϊόντα). Στη δεύτερη έχω βάλει μόνο 1 μπουφάν. Κατά την παραγγελία ενημερώνομαι άμεσα με αυτόματο τρόπο ότι θα παραλάβω περί τα τέλη Δεκεμβρίου. Και αρχίζει η περιπέτεια...
Στο ενδιάμεσο λαμβάνω δυο email με τα οποία με ενημερώνουν ότι η παραγγελίες θα καθυστερήσουν επιπλέον του προβλεπόμενου -καθυστερημένου- χρόνου. Λέω ΟΚ... και σκάει το τρίτο email με το οποίο με ενημερώνουν πως οι προμηθευτές τους δεν έχουν στοκ κι έτσι "αν θέλω" μπορώ να τροποποιήσω τις παραγγελίες ώστε να πάρω κάτι άλλο.
Μπαίνω στην ιστοσελίδα τους (ακόμη και χθες) και βλέπω πως τα προϊόντα υπάρχουν και βάζοντας τα εικονικά στο καλάθι μου βγάζει μήνυμα ότι θα παραλάβω 2 με 3 Ιανουαρίου 2025... δηλαδή μέσα σε 4-5 μέρες.
Τους στέλνω ένα ξεχεστικό e-mail, τους ενημερώνω πως έχω κάνει screenshot την εικονική παραγγελία και τους ενημερώνω πως αν δεν μου στείλουν τα πράγματα μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καταναλωτή και θα κάνω αρνητικές κριτικές σε όλα τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά μοτοσυκλετιστικά forum στα οποία συμμετέχω.
Σήμερα έλαβα απάντηση με την οποία με ενημερώνουν πως στη πρώτη παραγγελία είχαν πρόβλημα με τον προμηθευτή τους που τους στέλνει τα κράνη της SCORPIONS αλλά ως εκ θαύματος το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί και θα μου στείλουν την παραγγελία με express αποστολή χωρίς επιπλέον κόστος. Για το μπουφάν μου είπαν ότι ο προμηθευτής τους δεν έχει να τους στείλει και ότι "διόρθωσαν" με το τμήμα ΙΤ τους την "διαθεσιμότητα" στην ιστοσελίδα τους. Πράγματι το νούμερο που ήθελα το δείχνουν τώρα ως μη διαθέσιμο αλλά φυσικά δεν τους πιστεύω... απλά καλύπτουν τα νώτα τους.
Ποια είναι η εξήγηση που δίνω; Στη παραγγελία με τα αλυσιδογράναζα τιο προϊόν που ήταν σε πραγματική προσφορά BF ήταν το κράνος. Τα αλυσιδογράναζα είχαν έκπτωση τύπου 5% (αυτήν που έχουν σταθερά έτσι και αλλιώς) οπότε θα υπάρξει κάποιο κέρδος για αυτούς. Στη παραγγελία που έχει μόνο το μπουφάν προφανώς δε προκύπτει κέρδος και δεν θέλουν να το στείλουν. Με λίγα λόγια, Black Friday σημαίνει βάζω κάποια προϊόντα κράχτες και βασίζομαι στο κέρδος που θα αποκομίσω από άλλα προϊόντα που θα συνοδεύουν την παραγγελία.
Τους έστειλα email πως περιμένω τη παραγγελία με το κράνος και τα αλυσιδογράναζα όπως μου έγραψαν και να μου αποσαφηνίσουν αν το μπουφαν δε θα το παραλάβουν ποτέ ή θα το παραλάβουν με καθυστέρηση. Περιμένω να δω πως θα απαντήσουν και θα αντιδράσω αναλόγως.
Nostradamus
31/12/2024, 13:47
Στέφανε, δεν είσαι Θήβα να υποθέσω.. κοιτάω τώρα ένα υπέροχο triple black (just saying)..
AUFGEBRACHT
31/12/2024, 17:26
Σκηνή από ταινία. BYD επιτάχυνε απότομα μέσα στην έκθεση της αντιπροσωπείας, έσπασε τη βιτρίνα και έπεσε σε αυτοκίνητα έξω από αυτή.
https://www.protothema.gr/greece/article/1580995/ilektriko-autokinito-saltare-apo-ti-vitrina-ekthesis-stin-kifisias-deite-video/
Δεν επιτάχυνε από μόνο του, έβαλε το χεράκι του (ή μάλλον το ποδαράκι του) ο αδαής υποψήφιος αγοραστής...
Στέφανε, δεν είσαι Θήβα να υποθέσω.. κοιτάω τώρα ένα υπέροχο triple black (just saying)..
Όχι, αλλά θα ήταν ωραία να ήμουν!
:beer:
RaGe_Raptor
01/01/2025, 10:15
ότι η Honda είναι κομπλεξική (και πολλές φορές κι οι κάτοχοί τους) δεν είναι ψέμα,πάντως. Δεν ξέρω αν τα οβάλ πιστόνια μπορούν ακόμα και δικαιολογούν αυτή την αλαζονεία :bawl:
να,ορίστε...:bawl:
459088
asxetost
02/01/2025, 20:04
Έχουμε ιδέα αν στο δοχείο του καθαριστικού σε πλυστικό μηχάνημα βάζουμε υγρό πιάτων;
basilis_k6
02/01/2025, 20:27
Έχουμε ιδέα αν στο δοχείο του καθαριστικού σε πλυστικό μηχάνημα βάζουμε υγρό πιάτων;
Αξιωθηκαμε να κάνουμε ένα δώρο στον πατέρα μας μετά από 30 χρόνια και φυσικά δεν τον αφήνω καν να το ξεπαρθενιάσει γιατί βασικά το πήραμε για να πλένουμε τις μηχανές όταν ερχόμαστε στο κωριό..:whistle::evil::D
εμενα ενα φθηνο δεν το τραβαγε γιατι ηταν πολυ παχυρευστο.
asxetost
02/01/2025, 20:31
εμενα ενα φθηνο δεν το τραβαγε γιατι ηταν πολυ παχυρευστο.
Πανω που εκανα εντιτ για να μην καρφωθω στον αδερφό που είναι μέλος απΉντησες με παράθεση, δεν είναι γραφτό να μείνει μυστικό.:lol:
Χμμμ, σκέτο νερό και πολύ της είναι της γριάς.
Θενξ για την απάντηση!
Λες να έβαλε αυτός; :p
https://www.youtube.com/watch?v=eNWA_-58orw
motojojo
02/01/2025, 21:43
Αν δεν θες να πληρωσεις για υγρο υαλοκαθαριστηρων βάλε καθαρό νεράκι. Οτιδήποτε άλλο δεν θα το δοκίμαζα.
Δεν ξέρω αν υπάρχει έτοιμο προς χρήση ή θέλει αραίωση.
PaNick67
03/01/2025, 07:46
Αν καταλαβα καλα πηρατε πλυστικο και εχει δοχειο "αφροποιητη" οπως το λενε. Ειναι αχρηστος και αφρο ικανοποιητικο δεν βγαζει και ξοδευει αδιανοητα πολυ υλικο ( περιπου 150ml ανα πλυση ).
Δεν το εχω δοκιμασει με υγρο πιατων ειναι η αληθεια, πιο πολυ γιατι δεν κανει για λαμαρινες αυτοκινητων αλλα για πιατα :lol:
Λιγο που το εψαξα οι καλοι αφροποιητες εχουν απο 30€ μεχρι πιο πολλα απο το πλυστικο :lol: οποτε οπως μου ηρθε το ξεχασα κιολας :lol:
doctor_john
03/01/2025, 08:16
Το υγρό πιάτων είναι ήπιο απολυπαντικό με γλυκερίνη κ.α. για τα χέρια.
Μου φαίνεται απίστευτο να κάνει ζημιά σε οτιδήποτε.
Κάθε φορά (ετησίως+) που τελειώνει είναι η καλύτερη μου, αγοράζω αφρόλουτρα που διαφημίζουν πάνω από 200% αλλαγες στον χαρακτήρα, την εμφάνιση και την κοινωνική ζωή.
Φτιάχνει η διάθεση την ώρα που πλένεις.
Ένα καλό σφουγγάρι θέλει η μοτό και μερικά απλά για τα λάδια κ.λπ.
Στο καινούργιο nilfisk που πήρα πρόσφατα, έβαλα.....σαμπουάν για auto-moto αραιωμένο, μισό καπάκι, συμπλήρωμα με νερό, καλή ανακίνηση, έκανε καλή δουλειά στα "δύσκολα" σημεία της μηχανής, ήτοι, ζάντες, πίσω αμορτισέρ κ.λ.π.
Nostradamus
05/01/2025, 15:49
Κυρίες/κύριοι,
Επειδη θα αργησω να ανεβω στο χωριο μου, μέλι και προϊόντα του, από "δικό μας άνθρωπο" έχουμε? (π.μ. αν χρειαστεί για να μην παρεμβουμε πιθανούς κανόνες, αν και δεν θεωρώ ότι θα είναι διαφημιση).
turogalos
06/01/2025, 00:02
Έτσι έκανα κι εγώ στο δικό μου με αραίωση περίπου 1:4 ή 1:5 αλλά πάντα έβγαινε πυκνό σαπουνόνερο. Αγόρασα πριν 2 μήνες το Autoglym Polar Blast Pre-Wash Foam 2,5L και με την ίδια αραίωση βγήκε μαρέγκα! Τόσο καλός αφρός που έβαλα κατευθείαν το πανάκι μικρόϊνών και το σαπούνισα έτσι όπως ήταν το αμάξι. Το αμάξι είχε μόνο σκόνη και το είχα βρέξει/ξεπλύνει πρώτα, δεν το άφησα για πρόπλυση δηλαδή. Ρόδες/ζάντες/θόλους τα κάνω πριν με άλλο κουβά.
doctor_john
06/01/2025, 09:48
Ένεκα της εορτής, φωτισμένος και γεμάτος ζωντάνια, εβάρεσα την σωλήνα του νερού :D
Παλιά σε άθλια κατάσταση, πολύ εξυπηρετική όμως όσο γίνονται εργασίες.
Αν ξέρει κάποιος τρόπο να μπαλωθεί επιφανειακά για λίγο θα ήταν χρήσιμο.
Σκουριασμένος τυπικός σωλήνας νερού, όχι μολύβι ή χαλκός.
stefanos
06/01/2025, 10:10
Ένεκα της εορτής, φωτισμένος και γεμάτος ζωντάνια, εβάρεσα την σωλήνα του νερού :D
Για πλαστελίνη δύο συστατικά δεν νομίζω να αντέξει στην πίεση, καλό καθάρισμα ίσως ξύσιμο τοπικά με γυαλοχαρτο ,αν υπάρχει πρόσβαση κόβεις ξεβιδωνεις το κομμάτι από τις μουφες και βάζεις τουμποραμα.
karellen
06/01/2025, 10:55
Αν είναι μικρή η τρύπα (1-2χιλιοστα) η πλαστελινη θα αντέξει Στέφανε. Οι καλές στεγνώνουν ακόμα και με το νερό να στάζει, αλλά καλύτερα να κλείσει την παροχή ο Γιάννης.
stefanos
06/01/2025, 12:31
Αν είναι μικρή η τρύπα (1-2χιλιοστα) η πλαστελινη θα αντέξει Στέφανε.
Σωστά θεώρησα ότι το : "φωτισμένος και γεμάτος ζωντάνια, εβάρεσα την σωλήνα του νερού" υποδηλώνει μεγαλύτερη ζημιά :lol:
Καλησπέρα.
Υπάρχει στόκος 2 συστατικών θαλάσσης που πιστεύω πως θα σε καλύψει.-Σαν πλαστελίνη είναι.
Κουβαλούσα κάποτε μόνιμα ένα μαζί μου στις βόλτες για καμιά αβαρία ,πρέπει να ξαναμπεί στο πρόγραμμα.
karellen
06/01/2025, 15:01
Σωστά θεώρησα ότι το : "φωτισμένος και γεμάτος ζωντάνια, εβάρεσα την σωλήνα του νερού" υποδηλώνει μεγαλύτερη ζημιά :lol:
Και που να ταν αύριο! :lol:
doctor_john
06/01/2025, 22:05
Όντως δηλώνει μεγαλύτερη ζημιά γιατί δεν το είδα και το σκέπασα με μπετό που έπαιζε σε παράλληλη εργασία. :lol:
Ήταν πολλά χρόνια, το πιο συμφέρον είναι να τραβήξω νέα παροχή που χρειάζομαι σε άλλη μεριά τώρα που είναι ολα άδεια.
38 χρόνων και την χάλασα μόνος 15 μέρες πριν την απόσυρση της...
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αν βρω το θάρρος να την ξεθαψω από το μπετουδακι θα προσπαθήσω μπάλωμα.
SeniorCanardo
07/01/2025, 12:56
Υπάρχει και ο "κλέφτης νερού". βλ. παράδειγμα (https://anoixas.gr/shop/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%83/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1/%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85-1-2-%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%87/)
Προφανώς και θα χρειαστεί να ταπώσεις.
stefanos
07/01/2025, 13:03
Υπάρχει και ο "κλέφτης νερού". βλ. παράδειγμα (https://anoixas.gr/shop/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%83/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1/%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85-1-2-%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%87/)
Προφανώς και θα χρειαστεί να ταπώσεις.
Το πλέον απλό:beer:
doctor_john
07/01/2025, 16:21
Ωραίο, πρέπει να είναι στρογγυλός ο σωλήνας όμως :look:
Ο δικός μου είναι σαν να τυλίξαμε ένα φύλλο σκουριάς στο χέρι..
Αν είναι για λίγο και η ζημιά δεν είναι μεγάλη δεστην σφιχτά με μια λωρίδα σαμπρέλας!
doctor_john
07/01/2025, 23:01
Δεν έχει αλλάξει το αρχικό σημάδι στην πλάκα, αύριο θα έρθει υδραυλικός να ορίσουμε την ημέρα της απόσυρσης..
Η σαμπρέλα που λες σώζει αλλά πρόλαβα και το σκέπασα με συνταγή του ηλεκτρολόγου, κάτι σαν χημικό αγκύριο με μπετό.
Δεν νομίζω να ξεχωρίσουν ποτέ πια :lol:
motojojo
09/01/2025, 09:14
Λίγο χαζή ερώτηση αλλά ας τη ριξω εδώ...
Ξέρετε αν κάπου πουλάνε ναφθαλίνη με το κιλό ας πούμε; Στο σουπερ μαρκετ δεν ειναι ακριβη γενικά αλλά σκεφτομαι ότι μαλλον θα χρειαστώ καποια ποσότητα (υπολογίζω μια μικρή σακουλα δηλ) και αν ειναι λιγο μεγαλύτερα μπαλάκια ακόμα καλύτερα.
Λίγο χαζή ερώτηση αλλά ας τη ριξω εδώ...
Ξέρετε αν κάπου πουλάνε ναφθαλίνη με το κιλό ας πούμε; Στο σουπερ μαρκετ δεν ειναι ακριβη γενικά αλλά σκεφτομαι ότι μαλλον θα χρειαστώ καποια ποσότητα (υπολογίζω μια μικρή σακουλα δηλ) και αν ειναι λιγο μεγαλύτερα μπαλάκια ακόμα καλύτερα.
https://www.skroutz.gr/s/36033890/Skoroktono-1000gr.html
https://www.skroutz.gr/s/36061549/Nafthalini-Skoroktono-1000gr-12221.html
Και αν θες πραγματικά μεγάλη ποσότητα:
https://www.skroutz.gr/s/47497898/Nafthalini-gia-04-00157SAKI.html
asxetost
09/01/2025, 19:25
https://youtu.be/IPS5Pi-7FXo?feature=shared
459385
https://media.tenor.com/1RQNlE4ceIkAAAAM/%CF%87%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9-lazaros.gif
edit: δεν μπορώ να βρω πώς παιζουν τα gif, παραιτούμαι..!!:lol:
Σε είδα με το Opel Astra να σκυλιαζεις γιατί σε πέρασα έξω από την Αράχωβα με το ΧΤ, και στην ευθεία να πλακωνεσαι να με περάσεις και στις στροφές να σε περνάω πάλι..Στην ευθεία φίλε όλοι γρήγοροι είναι στις στροφές είναι το θέμα...
Επικίνδυνα παιχνίδια
Επικίνδυνα παιχνίδια
Αν ένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μείνει μπροστά από ένα ΧΤ σε στροφές, μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα. :lol:
Αν ένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μείνει μπροστά από ένα ΧΤ σε στροφές, μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα. :lol:
Κουλάδια ρε πστμ, τι να πεις.....:cry::lol:
sanctusan
13/01/2025, 12:05
Μιλάμε για Opel Astra που είναι κουβάς απέναντι σε ένα από τα καλύτερα ΧΤ που έχω δει σε στήσιμο και μοτέρ.
Sotirisxt
13/01/2025, 12:18
Μιλάμε για Opel Astra που είναι κουβάς απέναντι σε ένα από τα καλύτερα ΧΤ που έχω δει σε στήσιμο και μοτέρ. Έκανα στην άκρη μετά να περάσει και έβαλα τα γέλια άσε λέω να καμαρώνει ότι πέρασε ΧΤ στην ευθεία..
Sotirisxt
13/01/2025, 12:38
Αν ένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μείνει μπροστά από ένα ΧΤ σε στροφές, μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα. :lol: κανονικά θα ήταν όπως τα λες,αλλά εδώ και 18 χρόνια βελτιώνω το ΧΤ μου μοτερικα το έχω φτάσει στα 60 άλογα τροχό και σε στήσιμο φοράει μπροστινά και ψαλίδι από ΥΖ 450F με αμορτισέρ hagon πίσω σεταρισμενο για τα κιλά και τις αλλαγές που έγιναν, μπρος πίσω μαργαρίτες δισκόφρενα braking με την μπροστά να είναι 320mm και Δαγκάνα 4πιστονη braking πάλι. Ζάντες excell και λάστιχα Dunlop Sportsmart TT σε πληροφορω ότι έχει αλλάξει τελείως το ΧΤ και πλαγιάζει για πλάκα και γιατί αρέσει σε εμένα παίζω στις στροφές με πολύ ανώτερα μηχανάκια..
Sotirisxt
13/01/2025, 12:42
Επικίνδυνα παιχνίδια Έχεις δίκαιο κακώς μπριζωθηκα το κατάλαβα εκ των υστέρων, ευτυχώς όλα καλά...
κανονικά θα ήταν όπως τα λες,αλλά εδώ και 18 χρόνια βελτιώνω το ΧΤ μου μοτερικα το έχω φτάσει στα 60 άλογα τροχό και σε στήσιμο φοράει μπροστινά και ψαλίδι από ΥΖ 450F με αμορτισέρ hagon πίσω σεταρισμενο για τα κιλά και τις αλλαγές που έγιναν, μπρος πίσω μαργαρίτες δισκόφρενα braking με την μπροστά να είναι 320mm και Δαγκάνα 4πιστονη braking πάλι. Ζάντες excell και λάστιχα Dunlop Sportsmart TT σε πληροφορω ότι έχει αλλάξει τελείως το ΧΤ και πλαγιάζει για πλάκα και γιατί αρέσει σε εμένα παίζω στις στροφές με πολύ ανώτερα μηχανάκια..
Εντάξει, το παίρνω πίσω αν πηγαίνει καλά! :D Είχα ένα ΧΤ600 μετατροπή SM για 1-2 χρόνια και ήταν με διαφορά το χειρότερα στημένο μηχανάκι που έχω καβαλήσει ποτέ μου. Σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης νόμιζες ότι θα πάρεις το πλαίσιο σε κομμάτια.
taisteal
13/01/2025, 12:56
Εντάξει, το παίρνω πίσω αν πηγαίνει καλά! :D Είχα ένα ΧΤ600 μετατροπή SM για 1-2 χρόνια και ήταν με διαφορά το χειρότερα στημένο μηχανάκι που έχω καβαλήσει ποτέ μου. Σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης νόμιζες ότι θα πάρεις το πλαίσιο σε κομμάτια.
Να γιατί ΚΤΜ
CorpseAlive
13/01/2025, 12:59
Να γιατί ΚΤΜ
Να γιατί αμάξι στην περίπτωση του.