Σύνδεση

View Full Version : Ο καφενές Vol. 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18

CorpseAlive
12/06/2025, 13:49
Εκεί δεν κάνουν μαθήματα οι σχολές οδηγών; Οπότε φαντάζομαι έχει ήδη άδεια ο χώρος.

(μονο μην μας καρφωσει κανεις)

Dεν Nομίζω κάποιος Ακυρός από εμάς να μας καρφώσει .

Bladerunner
12/06/2025, 13:50
Εκεί δεν κάνουν μαθήματα οι σχολές οδηγών; Οπότε φαντάζομαι έχει ήδη άδεια ο χώρος.

Τό 'χουν κλείσει.

motojojo
12/06/2025, 13:57
Τό 'χουν κλείσει.

Έκανε κι εκει ερωτηση;

harris_x
12/06/2025, 14:15
αυτό δεν μας κάνει 2:10?

δεν είναι το ίδιο.

το 1:70 ακουγεται καλύτερα, πιο γρήγορο :look:

panavour
12/06/2025, 18:40
Πω πω πω πω. Φέρτε τις σφουγγαριστρες να σκουπίσουμε το πάτωμα γιατι θα γλυστρισουμε και θα σπάσουμε κάνα γοφάρι. Απο την μία τα φτυσιματα στο πάτωμα,όταν πρόκειται για ινδοκινεζικα ρετρό τύπου ενφιλτ,μπενελλι, γιαβα κλπ,,και τώρα τα σαλάκια,όταν προκειται για Χόντα.

Volpad
12/06/2025, 21:11
Πω πω πω πω. Φέρτε τις σφουγγαριστρες να σκουπίσουμε το πάτωμα γιατι θα γλυστρισουμε και θα σπάσουμε κάνα γοφάρι. Απο την μία τα φτυσιματα στο πάτωμα,όταν πρόκειται για ινδοκινεζικα ρετρό τύπου ενφιλτ,μπενελλι, γιαβα κλπ,,και τώρα τα σαλάκια,όταν προκειται για Χόντα.

Αν τα δεις και τα συγκρίνεις μεταξύ τους, μόνο και μόνο οπτικά, καταλαβαίνεις τη διαφορά ποιότητας....

Δεν ειναι οτι δεν θέλουμε μια ρετρό τύπου μηχανή. Ειναι οτι θέλουμε μια ρετρό τύπου μηχανή, με ποιότητα.
Τα benelli, Enfield Java κτλ, ειναι επιεικώς απαράδεκτα απο πλευράς ποιότητας, και κανει μπαμ μόλις πλησιάσει κανεις στα 2 μέτρα.

basilis_k6
12/06/2025, 22:24
Αν τα δεις και τα συγκρίνεις μεταξύ τους, μόνο και μόνο οπτικά, καταλαβαίνεις τη διαφορά ποιότητας....

Δεν ειναι οτι δεν θέλουμε μια ρετρό τύπου μηχανή. Ειναι οτι θέλουμε μια ρετρό τύπου μηχανή, με ποιότητα.
Τα benelli, Enfield Java κτλ, ειναι επιεικώς απαράδεκτα απο πλευράς ποιότητας, και κανει μπαμ μόλις πλησιάσει κανεις στα 2 μέτρα.

δεν εχει καμια σχεση το enfield με τα κινεζικα

Papower
12/06/2025, 22:57

Υπάρχουν κινέζικα και κινέζικα και ινδικά και ινδικά, μια χαρά είναι τα royal enfield από άποψη ποιότητας, τουλάχιστον το hunter 350 και το classic 350 που έχω οδηγήσει και μπορώ να μιλήσω γι αυτά ήταν ικανοποιητικά σε θέμα ποιότητας. Και το benelli το imperiale 400 επίσης ποιοτικότατο, αλλά πολύ βαρύ. Αλλά είναι ένα σκαλί κάτω από τα αντίστοιχα Ιαπωνικά στο κομμάτι και της ποιότητας και της οδήγησης. Gb 350s που οδήγησα και το yamaha sr400 του 2016 που επίσης έχω οδηγήσει είναι ποιοτικότερα και αυτό φαίνεται όταν τα δεις από κοντά και τα συγκρίνεις. Από την άλλη υπάρχουν και τα κινέζικα τύπου brixton που πραγματικά είναι πολύ κακής ποιότητας και τα keeway καλύτερα σαφώς από τα brixton αλλά πάλι όχι ιδιαίτερα ποιοτικά και μετά τα jawa που αναφέρεις που επίσης ποιοτικά, τουλάχιστον κανά 2 που έχει τύχει να δω από κοντά και να ανέβω πάνω, πάλι κατώτερης ποιότητας από τα royal enfield και το imperiale. Οπότε δεν τίθεται θέμα φτυσίματος και πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό το κόμπλεξ που αναφέρεις με τα κινέζικα, απλά δεν είναι όλα τα κινέζικα και όλα τα ινδικά το ίδιο, υπάρχουν εταιρίες που έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά και πλέον είναι σχεδόν στα ίσα με ευρωπαϊκά και ιαπωνικά, όπως π.χ. τα cf moto και τα voge, υπάρχουν άλλες που είναι ποιοτικές αλλά ένα βήμα κάτω, όπως τα enfield, τα bajaj και τα benelli και μετά υπάρχουν και αυτές που ποιοτικά είναι πάρα πολύ πίσω, όπως αυτές που ανέφερα, οπότε καλό είναι να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.

Και επιμένω ότι τα 700 ευρώ παραπάνω για το gb350s αξίζουν γιατί παίρνεις ένα πραγματικά αλεξίσφαιρο μοτέρ που λειτουργεί χαμηλόστροφα και έχει και μεγαλύτερη ροπή από τα 350αρια της enfield και το imperiale, ενώ παράλληλα ζυγίζει λιγότερο, πράγμα που σου δίνει και μία παραπάνω ικανοποίηση όταν το οδηγείς. Το μόνο του μειονέκτημα για μένα σε σύγκριση με τα enfield και το imperiale είναι η εμφάνιση, αλλά αυτό αν έχεις μεράκι και σου αρέσει να βάζεις τη δική σου πινελιά στη μοτοσυκλέτα το φτιάχνεις.

Volpad
12/06/2025, 23:51
δεν εχει καμια σχεση το enfield με τα κινεζικα

Για τα δικά μου στάνταρ, δεν είναι καλό.
Κοίταζα το hntr ενα φεγγάρι, μέχρι που το είδα από κοντά.

D3300
13/06/2025, 06:51

Κοίταξε να δεις.
Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν αυτό που τους αρέσει, υπάρχουν κι αυτοί που δεν τους βγαίνουν τα λ7 και αγοράζουν αυτό που μπορούν.
Μάντεψε από ποιούς τρέχουν σαλάκια.

Tallyban
13/06/2025, 07:29
GB350 βγήκε για να ανταγωνιστεί το hunter που έχει πουλήσει 550000 κομμάτια στην Ινδία.
Στο θέμα της ποιότητας δε μπορεί ένα γιαπωνέζικο να μπει στο ίδιο τσουβαλι με ινδιάνικο,πόσο μάλλον με κινέζικο.
Δυστυχώς και το gb και το hunter πάσχουν από το σύνδρομο V7,που ο μισός κ***ς του συνεπιβάτη κρέμεται έξω από τη σέλλα,σε αντίθεση με ιμπεριαλε/κιουτζέ που έχει άπλετο χώρο.

panavour
13/06/2025, 08:53
Κοίταξε να δεις.
Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν αυτό που τους αρέσει, υπάρχουν κι αυτοί που δεν τους βγαίνουν τα λ7 και αγοράζουν αυτό που μπορούν.
Μάντεψε από ποιούς τρέχουν σαλάκια.

Κι απ' τους δυο.Το θέμα είναι μην γλυστρισουν.

CorpseAlive
13/06/2025, 09:12

:a014:

panavour
13/06/2025, 09:25
:a014:
Βάλε και μπυριτσα, τραβιέται με ποπ Κορν ειδικά παγωμένη

Panos76
13/06/2025, 09:32
Παίδες να ρωτήσω κάτι άσχετο..

Το 3ήμερο χρειάστηκε να κατέβω Καλαμάτα για κάτι δουλειές.

Παρασκευή έφαγα την κλασσική κίνηση οπότε και να ήθελες δεν μπορούσες να τρέξεις.

Στην επιστροφή (μετά του Α. Πνεύματος, έφυγα Τρίτη), πήγαινα (κλασσικά) σβέλτα..

Παρατήρησα ότι όσοι ήταν στο δρόμο πήγαιναν σιγά και μάλιστα σε κάτι φάσεις πήγαιναν δεξιά κονβόι και είχα την αριστερή όλη δική μου.

Η μόνη σκέψη που έκανα είναι ότι όλοι κάνουν ομαδική οικονομία :confused:

Την επόμενη ημέρα τυχαία σε κουβέντα με φίλο μου είπε όλη τη φάση με τα νέα μέτρα.. :sweat: :facepalm:

Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα, καθώς έχω κλείσει τηλεοράσεις, sites, κλπ. Γενικά έχω κατεβάσει ρολά στα πάντα.

Δηλ. παίζει να μου σκάσει αφαίρεση, 700άρες κλπ;;

Με το μηχανάκι τι κάνουμε; Εσείς τι (θα) κάνετε; :cry:

CorpseAlive
13/06/2025, 09:54

Προτείνω να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να χαλαρώσεις λίγο.

Δεν βοηθά το ύφος σου.

grinderx
13/06/2025, 10:08
Αρχίσαμε :yawn: :yawn: :yawn:

o teos
13/06/2025, 10:44
:boxing::vava::a15:

motojojo
13/06/2025, 10:49
Καταρχην ειναι εντυπωσιακο που βρηκες την αριστερη αδεια. Συνηθως συμβαινει το αντιθετο.

Ο ΚΟΚ μολις ψηφιστηκε (ζωη σε λογου μας) αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει να δημοσιευτει σε καποιο φεκ πρωτα πριν αρχισει να εφαρμόζεται.
Οπότε ολα καλά.

Απο δω και περα....υπομονη. Γενικά έχω καταλάβει ότι αν τηρεις τα βασικα (κρανος δηλ) μεσα στην πόλη δεν εχεις να φοβασαι τίποτα. Ποτέ δεν άλλαξε κάτι, δεν θα αλλάξει και στο μέλλον οπότε χωρίς έλεγχο οι ιδιοι καφροι θα μεινουμε.

Εκτος πολης προσοχη στα ρανταρ. Ειδικά τα σταθερά (παθων! :lol: )

Γενικά όλα ειναι λαχείο, με τη διαφορα οτι προσεχεις να μην σου κάτσει.

THRESH
13/06/2025, 11:02
Το γοφαρι είναι ψάρι κρύου νερού και δεν ευδοκιμεί σε θερμά στραβοστόμικα κλίματα

panavour
13/06/2025, 11:16
Το γοφάρι,η γφαρι στα λαρισινα,είναι ο γοφός.Παρτε μια λίστα από γυμνες μοτό από τιμές 4 έως 6 χιλιαδες.Προσοχη στους ίππους κάθε μιας.

https://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=15426&condition=new&engine_size-from=350&engine_size-to=550&offer_type=sale&pg=2&price-from=4000&price-to=6000&sort=pra

bulmont
13/06/2025, 11:18

Ποπκόρν και μαλ@κιες......δεν ξέρετε να πίνετε μπύρα................

Ετσι πίνεται η μπύρα:

463001

Volpad
13/06/2025, 11:18
Το γοφάρι,η γφαρι στα λαρισινα,είναι ο γοφός.Παρτε μια λίστα από γυμνες μοτό από τιμές 4 έως 6 χιλιαδες.Προσοχη στους ίππους κάθε μιας.

https://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=15426&condition=new&engine_size-from=350&engine_size-to=550&offer_type=sale&pg=2&price-from=4000&price-to=6000&sort=pra

Τι να το κάνω όταν το καβαλάω και μου δίνει την αίσθηση αυτού:

463002

bulmont
13/06/2025, 11:20
.....Παρτε μια λίστα από γυμνες μοτό από τιμές 4 έως 6 χιλιαδες.Προσοχη στους ίππους κάθε μιας....

Τόσους ίππους ούτε ο ιππόδρομος στο ασκοτ μιλάμε.....................:bawl:

Panos76
13/06/2025, 11:24
Καταρχην ειναι εντυπωσιακο που βρηκες την αριστερη αδεια. Συνηθως συμβαινει το αντιθετο.

Ο ΚΟΚ μολις ψηφιστηκε (ζωη σε λογου μας) αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει να δημοσιευτει σε καποιο φεκ πρωτα πριν αρχισει να εφαρμόζεται.
Οπότε ολα καλά.

Απο δω και περα....υπομονη. Γενικά έχω καταλάβει ότι αν τηρεις τα βασικα (κρανος δηλ) μεσα στην πόλη δεν εχεις να φοβασαι τίποτα. Ποτέ δεν άλλαξε κάτι, δεν θα αλλάξει και στο μέλλον οπότε χωρίς έλεγχο οι ιδιοι καφροι θα μεινουμε.

Εκτος πολης προσοχη στα ρανταρ. Ειδικά τα σταθερά (παθων! :lol: )

Γενικά όλα ειναι λαχείο, με τη διαφορα οτι προσεχεις να μην σου κάτσει.

Αυτό λέω, πήγαιναν όλοι κότες δεξιά καθώς πρέπει να ψηφίστηκε. Ο φίλος μου είπε ότι είναι σε ισχύ από 01/06.

Το πρόβλημά μου είναι ότι, έχοντας άγνοια για όλα τα παραπάνω, πήγαινα πολύ πάνω από το όριο. Το ίδιο και με το μηχανάκι στην ΑΟ.

Τώρα σου λέει πάνω από 10km έχεις αυτό, πάνω από 20 εκείνο, κλπ, ώσπου καταλήγεις να χάνεις και το δίπλωμα δια βίου.

Οπότε απλά αναρωτιέμαι αν και τι έχω να περιμένω..

panavour
13/06/2025, 11:32
Τόσους ίππους ούτε ο ιππόδρομος στο ασκοτ μιλάμε.....................:bawl:

Αν μιλάς για το Χόντα ναι.Διοτι στις ιπποδρομίες του Ασκοτ κατά μέσον όρο μέχρι 25 ίπποι συμμετέχουν το πολύ.

panavour
13/06/2025, 11:33
Αν συμβαίνει αυτό, τότε επιβεβαιώνεται η παροιμία,κι ο άγιος φοβέρα θέλει .Αυτό το βλέπω τους τελευταίους μήνες στην ΛΕΑ.Μολις αρχίσανε τα πρόστιμα και οι αφαιρέσεις διπλωμάτων,τώρα την παραβιάζουν αρκετά λιγότεροι.

grinderx
13/06/2025, 12:01
Τι να το κάνω όταν το καβαλάω και μου δίνει την αίσθηση αυτού:

463002
Ποιο το πρόβλημα με τα Πεμφέ τα sport touring; :hmm: :p

Volpad
13/06/2025, 12:12
Ποιο το πρόβλημα με τα Πεμφέ τα sport touring; :hmm: :p

Χαλάνε και η επισκευή τους κοστίζει...

Μήν ξεχνάς:

463003

THRESH
13/06/2025, 12:17
έβγαζε θέματα το F800S/ST ?

Volpad
13/06/2025, 12:18

Εμένα, μου έβγαζε.

Dimos35
13/06/2025, 12:37

Φίλε το ότι προσέβαλλες κάποιους λέγοντας τους σαλιάρηδες (λιγούρια δηλαδή; ) επειδή απλά τους αρέσει ένα μηχανάκι το προσπερνάω. Δεν είναι και η δουλειά μου να το κρίνω, θα το κρίνουν άλλοι.

Το πρόβλημά μου είναι το ότι από τότε που πόσταρες το παραπάνω, το νήμα εκτροχιάστηκε. Και για μένα που με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και κοιτάζω αν έχει γραφτεί κάτι νέο, με αναγκάζεις να διαβάζω άσχετα πράγματα για τον κινέζικο ανταγωνισμό και όχι μόνο.
Θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα πχ. κινέζικα old fashioned μηχανάκια VS Honda GB350S και να μας αναπτύξεις όλες τις απόψεις σου, αλλά ίσως κάποιος κακοπροαίρετος να ισχυριστεί ότι εσκεμμένα το έκανες αυτό.

CorpseAlive
13/06/2025, 12:41
Φίλε το ότι προσέβαλλες κάποιους λέγοντας τους σαλιάρηδες (λιγούρια δηλαδή; ) επειδή απλά τους αρέσει ένα μηχανάκι το προσπερνάω. Δεν είναι και η δουλειά μου να το κρίνω, θα το κρίνουν άλλοι.

Το πρόβλημά μου είναι το ότι από τότε που πόσταρες το παραπάνω, το νήμα εκτροχιάστηκε. Και για μένα που με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και κοιτάζω αν έχει γραφτεί κάτι νέο, με αναγκάζεις να διαβάζω άσχετα πράγματα για τον κινέζικο ανταγωνισμό και όχι μόνο.
Θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα πχ. κινέζικα old fashioned μηχανάκια VS Honda GB350S και να μας αναπτύξεις όλες τις απόψεις σου, αλλά ίσως κάποιος κακοπροαίρετος να ισχυριστεί ότι εσκεμμένα το έκανες αυτό.

Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα πάει για διακοπές διαρκείας αν συνεχίσει.

THRESH
13/06/2025, 12:55
Εμένα, μου έβγαζε.

πόσταρε άμα θέλεις κάποια στιγμή στο σχετικό νήμα , καναδυο συμπυκνωμένα σημεία προσοχής

Ή , αν έχεις ποστάρει παλαιότερα , ενα λινκ

Μου κάνουν εντύπωση οι έντονες διακυμάνσεις τιμής του μοντέλου, το ότι υπάρχουν γυμνά πιο ακριβά απο ντυμένα κλπα

Bowleno
13/06/2025, 12:55

Εμένα, μου έβγαζε.

Πρώην συναδέλφος το είχε και το πούλησε σε άλλον... Συνάδελφο στην δουλειά, όσο το είχαν, (κάπου 10 χρόνια συνολικά) μου είπαν ότι δεν είχαν κανένα θέμα πέραν του πανάκριβου σέρβις και τον ιμάντα κίνησης που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, 400+ ευρώ....

Phantom
13/06/2025, 15:57
:a014::a014::a014:

THRESH
13/06/2025, 16:00
δεν ισχύει δηλαδή το minimalist που γράφεις πάνω απο το avatar ?
:D

STF
13/06/2025, 16:01
δεν ισχύει δηλαδή το minimalist που γράφεις πάνω απο το avatar ?
:D

Με την καμία :cry:

Bladerunner
13/06/2025, 16:27
Ο φίλος μου είπε ότι είναι σε ισχύ από 01/06..

Σε τρεις μήνες από τη δημοσίευση...

463023

Πολύ πιθανό να είχε κάμερα στο σημείο που είχαν μαζευτεί όλοι δεξιά.

Panos760
13/06/2025, 16:36
Αν συμβαίνει αυτό, τότε επιβεβαιώνεται η παροιμία,κι ο άγιος φοβέρα θέλει .Αυτό το βλέπω τους τελευταίους μήνες στην ΛΕΑ.Μολις αρχίσανε τα πρόστιμα και οι αφαιρέσεις διπλωμάτων,τώρα την παραβιάζουν αρκετά λιγότεροι.

Την περασμένη Παρασκευή, ώρα 18:40, Αττική οδός, στο ύψος Ανθούσας, ρεύμα Ελευσίνα, τα πάντα μποτιλιαρισμένα, το ίδιο κ η ΛΕΑ φυσικά.
Κάπου ακούστηκε σειρήνα ασθενοφόρου, δεν μπορούσε να περάσει, κάποιοι που είχαν κλείσει την ΛΕΑ προσπαθούσαν να κάνουν αριστερά, το ασθενοφόρο ελευθερώθηκε κ συνέβη το κλασσικό, από αμνημονεύτων χρόνων.
Κάποια αμάξια άρχισαν να ακολουθούν το ασθενοφόρο.
Συμπέρασμα.
Κ 100.000€ πρόστιμο να βάλουν, κάποια πράγματα μένουν ίδια.

basilis_k6
13/06/2025, 17:43
γιατι να κατσουν δεξια ολοι? τι λεει ο νεος κοκ?
οτι και να λεει θα το ξεχασουμε σε 10 μερες αλλα εχω απορια...

AUFGEBRACHT
13/06/2025, 20:39
Και επιμένω ότι τα 700 ευρώ παραπάνω για το gb350s αξίζουν γιατί παίρνεις ένα πραγματικά αλεξίσφαιρο μοτέρ

20 ίππους βγάζει, αλίμονο αν δεν ήταν και αλεξίσφαιρο με αυτή την ιπποδύναμη...

Moυ θυμίζει κριτικές για κινητά στο skroutz, που γράφουν κάτι σχόλια του στυλ "το κινητό τα σπάει, το έχω 3 μέρες και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα"...

Ilias_83
14/06/2025, 08:06
Πιστεύω πως θα επιβεβαιώσει κάποιος, αλλά διάβασα κάπου πως θα μπει σε εφαρμογή 3 μήνες μετά την δημοσίευση του αντίστοιχου ΦΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα κάτι πουθενά, παρά μόνο δημοσιεύσεις από διάφορά site, οπότε είναι αρκετά νωρίς η συζήτηση.
Ωστόσο αν κατάλαβα καλά για τα δίκυκλα επιτρέπει τη διήθηση με μέγιστο όριο ταχύτητα τα 25 ή 30km/h (ανάλογα του site) όταν η κίνηση των αυτοκινήτων είναι μικρότερη από αυτή την ταχύτητα και σε δρόμους που έχουν τουλάχιστον 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.

Η εύλογη ερώτηση είναι: περνάω όλα τα αυτοκίνητα και φτάνω στο φανάρι. Που θα σταματήσω από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλεψη χώρου για τις μηχανές εκεί;
Δηλαδή δίνεις νομιμότητα στο να διηθηθώ μέσα στην κίνηση για να πάω που; Πάνω στη διάβαση;

Το ρωτάω γιατί είναι το μόνιμό μου πρόβλημα τώρα που κινούμε καθημερινά με τη Vespa. Δεν θέλω να πατάω στις διαβάσεις, οπότε όταν φτάνω στο φανάρι σταματάω ακριβώς πριν τη γραμμή που σηματοδοτεί το σημείο που οφείλω να σταματήσω. Συνεπώς είμαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα ή όπως συνηθίζεται ανάμεσα στη δεύτερη σειρά αυτοκινήτων, αφού ο πρώτος έχει σταματήσει πάνω στη διάβαση. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθω τον εκνευρισμό των υπόλοιπων που είναι σταματημένοι πίσω μου.

Bowleno
14/06/2025, 08:39
Πιστεύω πως θα επιβεβαιώσει κάποιος, αλλά διάβασα κάπου πως θα μπει σε εφαρμογή 3 μήνες μετά την δημοσίευση του αντίστοιχου ΦΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα κάτι πουθενά, παρά μόνο δημοσιεύσεις από διάφορά site, οπότε είναι αρκετά νωρίς η συζήτηση.
Ωστόσο αν κατάλαβα καλά για τα δίκυκλα επιτρέπει τη διήθηση με μέγιστο όριο ταχύτητα τα 25 ή 30km/h (ανάλογα του site) όταν η κίνηση των αυτοκινήτων είναι μικρότερη από αυτή την ταχύτητα και σε δρόμους που έχουν τουλάχιστον 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.

Η εύλογη ερώτηση είναι: περνάω όλα τα αυτοκίνητα και φτάνω στο φανάρι. Που θα σταματήσω από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλεψη χώρου για τις μηχανές εκεί;
Δηλαδή δίνεις νομιμότητα στο να διηθηθώ μέσα στην κίνηση για να πάω που; Πάνω στη διάβαση;

Το ρωτάω γιατί είναι το μόνιμό μου πρόβλημα τώρα που κινούμε καθημερινά με τη Vespa. Δεν θέλω να πατάω στις διαβάσεις, οπότε όταν φτάνω στο φανάρι σταματάω ακριβώς πριν τη γραμμή που σηματοδοτεί το σημείο που οφείλω να σταματήσω. Συνεπώς είμαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα ή όπως συνηθίζεται ανάμεσα στη δεύτερη σειρά αυτοκινήτων, αφού ο πρώτος έχει σταματήσει πάνω στη διάβαση. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθω τον εκνευρισμό των υπόλοιπων που είναι σταματημένοι πίσω μου.

Όπως ακριβώς είναι σταματημένα και τα αμάξια, το ένα πίσω από το άλλο, θα σταματάνε και οι μηχανές....
Δεν κατάλαβα, θα σφάζουμε την διάβαση (και φυσικά θα προκαλούμε τον εκνευρισμό των πεζών, με το δίκιο τους) για να είναι όλοι πρώτοι στην....εκκίνηση;
Όσες φορές προσπάθησαν οι πίσω μου να μου την πουν/χωθούν, στο φανάρι, τους δείχνω τις γραμμές της διάβασης και παραμένω αμετακίνητος.
Δεν τους ακούω κιόλας, οπότε.....:D

doctor_john
14/06/2025, 09:31
Μου κράτησαν την κόρνα στο τελωνείο :lol:

motojojo
14/06/2025, 09:31
Πολλές φορές εχει χρειαστεί να περιμενω κι εγω γραμμή πισω από αλλους στο φανάρι, δεν έχω αντιληφθει να δυσανασχετεί κανείς.

Πάντως σε γενικές γραμμές, απ'ότι εχω καταλάβει ο νεος κοκ ειναι λίγο κουκουρουκου. Ένα ακόμα επικοινωνιακο εργαλείο να δειξουν ότι ενδιαφέρονται και τιποτα παραπάνω.

Δεν το έβλεπα να έρχεται, τόσα χρόνια Γερμανία έπρεπε να "επενδύσω" σε ένα γερμανικο διπλωμα οδήγησης διατηρώντας και το ελληνικό. Σιγά μην ήλεγχε κανείς (ειδικά στην Ελλάδα!) ότι θα είχα δυο διπλώματα...

grinderx
14/06/2025, 11:19
Τζωρτζ δε γίνεται αυτό. Αν θυμάμαι σωστά και δεν κάνω μεγάλο λάθος σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να παραδώσεις το Ελληνικό δίπλωμα πρώτα, να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι, κτλ.

panavour
14/06/2025, 11:33
https://www.facebook.com/share/v/1Yrw4HTqjG/

Με ένα πεντακοσαρικακι παραπάνω πάντως παίρνεις αυτό.

taisteal
14/06/2025, 11:38
QJ
Απαράδεκτα ποιοτικά.
Ούτε να μου το χάριζαν δεν το έπαιρνα.

arisrodolivos
14/06/2025, 12:51

Χόντα θέμε ρε!!!

Volpad
14/06/2025, 13:00

Τι άκυρη σύγκριση ειναι αυτή? Αυτός που θέλει 350αρι commuter Δεν θα κοιτάξει καν το 600αρι qj, το οποίο είναι τελείως διαφορετική κατηγορία από το honda....

TheRegulator
14/06/2025, 13:21
Πολλές φορές εχει χρειαστεί να περιμενω κι εγω γραμμή πισω από αλλους στο φανάρι, δεν έχω αντιληφθει να δυσανασχετεί κανείς.

Πάντως σε γενικές γραμμές, απ'ότι εχω καταλάβει ο νεος κοκ ειναι λίγο κουκουρουκου. Ένα ακόμα επικοινωνιακο εργαλείο να δειξουν ότι ενδιαφέρονται και τιποτα παραπάνω.

Δεν το έβλεπα να έρχεται, τόσα χρόνια Γερμανία έπρεπε να "επενδύσω" σε ένα γερμανικο διπλωμα οδήγησης διατηρώντας και το ελληνικό. Σιγά μην ήλεγχε κανείς (ειδικά στην Ελλάδα!) ότι θα είχα δυο διπλώματα...

Δεν γίνεται αυτό αδερφέ μου!
Το παραδίδεις το δίπλωμα και επιστρέφει στην Ελλάδα. Μετά εμφανίζεται στο σύστημα στην Ελλάδα ως κρατημένο (ο όρος είναι διαφορετικός αλλά δεν τον θυμάμαι τώρα)

grinderx
14/06/2025, 13:25
Άρα καλά θυμόμουν :)

motojojo
14/06/2025, 13:33
Κριμα..... Θα ήταν καλή καβάτζα, τουλαχιστον ψυχολογικά.

merkbair
14/06/2025, 16:41
Όπως είπε ένας φίλος άνωθεν. Μπαίνεις να διαβάσεις απόψεις για ένα πανέμορφο commuter, με χαμηλή κατανάλωση και ιαπωνική ποιότητα κατασκευής και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μακάρι να δουν το thread περισσότεροι κάτοχοι, για να πουν και σε εμάς τους υποψήφιους αγοραστές τα υπέρ και τα κατά της μοτοσυκλέτας.

panavour
14/06/2025, 21:13
Όπως είπε ένας φίλος άνωθεν. Μπαίνεις να διαβάσεις απόψεις για ένα πανέμορφο commuter, με χαμηλή κατανάλωση και ιαπωνική ποιότητα κατασκευής και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μακάρι να δουν το thread περισσότεροι κάτοχοι, για να πουν και σε εμάς τους υποψήφιους αγοραστές τα υπέρ και τα κατά της μοτοσυκλέτας.

Επειδή μαλλον κυρίως απευθύνθηκεςσε μένα ,για το νήμα Honda 350 ,θα σου απαντήσω τα εξής:Είναι σύνηθες στα μοτοσυκλετιστικα φόρουμ να ανοίγεται ένα θέμα για κάποιο μοντέλο,και να διευρύνεται η συζήτηση,και σε άλλα μοντέλα και μάρκες,και συχνά νά γίνεται μεγάλη παραγωγική αντιπαράθεση.Αυτο γενικά δεν είναι κακό, αρκεί να μην εκτροχιάζεται με προσωπικές αντιπαραθεσεις.Οσον αφορά το ενδιαφέρον σου για το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή είναι τελείως καινούργιο,δύσκολα θα βρεις ιδιοκτήτη,οπότε θα αρκεσθεις στα "δημοσιογραφικά" βιντεάκια και αναφορές,με τις γνωστές τους ιδιαιτερότητες και παθογένειες, ειδικά όταν παρουσιάζουν μοτό,με "μεγάλο" όνομα,και ειδικά όταν τα έχουν παραλάβει απ' τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες (ο νοων-νοειτω.)Μπορεις βέβαια αν είσαι Αθήνα να πας στην αντιπροσωπεία να το κάνεις τεστ.(Το καλύτερο).Η καθαρα προσωπική μου άποψη,για το συγκεκριμένο είναι ότι λόγω ίππων,και τιμής ,θα τα βρει πολύ "σκούρα" στην Ελληνική αγορά,που οι περισσότεροι κοιτάνε να αξιοποιήσουν και το τελευταίο Ευρώ.

CorpseAlive
14/06/2025, 21:50
Επειδή μαλλον κυρίως απευθύνθηκεςσε μένα ,για το νήμα Honda 350 ,θα σου απαντήσω τα εξής:Είναι σύνηθες στα μοτοσυκλετιστικα φόρουμ να ανοίγεται ένα θέμα για κάποιο μοντέλο,και να διευρύνεται η συζήτηση,και σε άλλα μοντέλα και μάρκες,και συχνά νά γίνεται μεγάλη παραγωγική αντιπαράθεση.Αυτο γενικά δεν είναι κακό, αρκεί να μην εκτροχιάζεται με προσωπικές αντιπαραθεσεις.Οσον αφορά το ενδιαφέρον σου για το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή είναι τελείως καινούργιο,δύσκολα θα βρεις ιδιοκτήτη,οπότε θα αρκεσθεις στα "δημοσιογραφικά" βιντεάκια και αναφορές,με τις γνωστές τους ιδιαιτερότητες και παθογένειες, ειδικά όταν παρουσιάζουν μοτό,με "μεγάλο" όνομα,και ειδικά όταν τα έχουν παραλάβει απ' τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες (ο νοων-νοειτω.)Μπορεις βέβαια αν είσαι Αθήνα να πας στην αντιπροσωπεία να το κάνεις τεστ.(Το καλύτερο).Η καθαρα προσωπική μου άποψη,για το συγκεκριμένο είναι ότι λόγω ίππων,και τιμής ,θα τα βρει πολύ "σκούρα" στην Ελληνική αγορά,που οι περισσότεροι κοιτάνε να αξιοποιήσουν και το τελευταίο Ευρώ.

Βέβαια δεν έγινε αυτό που περιγράφεις αλλά σχολίασες (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163478&page=38&p=3253749&viewfull=1#post3253749)με ειρωνεία τα λεγόμενα άλλων ατόμων που μέχρι εκείνη την στιγμή συμμετείχαν και από το Post σου και κάτω εκτροχιάστηκε η κουβέντα σε τέτοιο βαθμό που αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε όλο το νήμα εδώ για να μην χαλάσει το σχετικό Post.

Αλλά όπως ξαναείπα και παραπάνω, αυτό μπορεί να γίνει ανεκτό μία φορά γιατί άνθρωποι είμαστε λέμε και καμία μλκ να περνάει η ώρα.
Την δεύτερη φορά όμως πάει να πει ότι δεν μάθαμε από την πρώτη .

Για να δούμε.

panavour
14/06/2025, 21:58
Βέβαια δεν έγινε αυτό που περιγράφεις αλλά σχολίασες (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163478&page=38&p=3253749&viewfull=1#post3253749)με ειρωνεία τα λεγόμενα άλλων ατόμων που μέχρι εκείνη την στιγμή συμμετείχαν και από το Post σου και κάτω εκτροχιάστηκε η κουβέντα σε τέτοιο βαθμό που αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε όλο το νήμα εδώ για να μην χαλάσει το σχετικό Post.

Αλλά όπως ξαναείπα και παραπάνω, αυτό μπορεί να γίνει ανεκτό μία φορά γιατί άνθρωποι είμαστε λέμε και καμία μλκ να περνάει η ώρα.
Την δεύτερη φορά όμως πάει να πει ότι δεν μάθαμε από την πρώτη .

Για να δούμε.

Επειδή γράφω από κινητό και δεν έχω φατσούλες, ίσως για αυτό παρεξηγηθηκα.Αν έβαζα φατσούλα με γέλιο ισως το βλέπανε αλλιώς.Το σχόλιο το έχω γράψει το ίδιο σε 10 φόρουμ και κανείς δεν το παρεξήγησε.Τα σαλάκια και τα φτυσιματα ,όλοι μας τα έχουμε (στην μεταφορική τους διάσταση) εκφράσει όταν βλέπουμε ένα μηχανάκι,και δεν αποτελεί για μένα (γιατί πρώτος εγώ το έχω κάνει) προσβολή προς το πρόσωπο κανενός Ειλικρινά στο λέω,αν και δεν νομίζω να το πιστέψεις.

harris_x
14/06/2025, 22:02
Επειδή γράφω από κινητό και δεν έχω φατσούλες, ίσως για αυτό παρεξηγηθηκα.Αν έβαζα φατσούλα με γέλιο ισως το βλέπανε αλλιώς.Το σχόλιο το έχω γράψει το ίδιο σε 10 φόρουμ και κανείς δεν το παρεξήγησε.Τα σαλάκια και τα φτυσιματα ,όλοι μας τα έχουμε (στην μεταφορική τους διάσταση) εκφράσει όταν βλέπουμε ένα μηχανάκι,και δεν αποτελεί για μένα (γιατί πρώτος εγώ το έχω κάνει) προσβολή προς το πρόσωπο κανενός Ειλικρινά στο λέω,αν και δεν νομίζω να το πιστέψεις.
Οι φατσούλες υπάρχουν για να γίνεται εύκολα αντιληπτό το υφος των γραπτών μας.
Αν δεν τα χρησιμοποιούμε, δε φταίει ο αναγνώστης αν το πάρει στραβά.

Επιπλέον, δεν μας απασχολεί η αντιμετώπιση που είχες από τα άλλα φόρουμ, κάποιο άλλο σε έδιωξε, εδώ γράφεις ακόμα (για την ώρα).

panavour
14/06/2025, 22:05
Οι φατσούλες υπάρχουν για να γίνεται εύκολα αντιληπτό το υφος των γραπτών μας.
Αν δεν τα χρησιμοποιούμε, δε φταίει ο αναγνώστης αν το πάρει στραβά.

Επιπλέον, δεν μας απασχολεί η αντιμετώπιση που είχες από τα άλλα φόρουμ, κάποιο άλλο σε έδιωξε, εδώ γράφεις ακόμα (για την ώρα).
Σας ευχαριστώ πολύ.

harris_x
14/06/2025, 22:07
Σας ευχαριστώ πολύ.

Παρακαλώ.

Bowleno
15/06/2025, 09:08
Τις προάλλες χτύπησα ένα μπαμπουρα με το γείσο και ήταν λες και με πυροβόλησε μπάρμπας κυνηγός.

Μέσα δεκαετίας του ΄80, (το κράνος ήταν είδος πολυτελείας, αξιοπερίεργο, δακτυλοδειχτούμενο και μόνο για τους Ζ....:lol:) έφαγα κατακούτελα 2 φορές κιόλας τέτοιους (Β52 τους ονομάζαμε) καρούμπαλα νααααααα και πονοκέφαλο για μέρες.....

Peterjackson
15/06/2025, 10:04
Αναφορικά με τον νέο κοκ, ισχύει ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τις κάμερες ελέγχου του δρόμου ή μόνο ότι μετρήσουν τα σταθερά/κινητα ραντάρ;

Από ΕΟ κινούμαι κατά κύριο λόγο στην Ιονία και αυτά τα όρια 100-110 είναι το λιγότερο ενοχλητικά. Ενδεικτικά μάλιστα, όταν πηγαίνω από τον παλιό δρόμο , αν δεν πέσεις σε κάποια νταλίκα ή λεωφορείο, έχει διαφορά μια ώρα και τα χρήματα από τα διόδια στην τσέπη.

granazi
15/06/2025, 21:17
Μέσα δεκαετίας του ΄80, (το κράνος ήταν είδος πολυτελείας, αξιοπερίεργο, δακτυλοδειχτούμενο και μόνο για τους Ζ....:lol:) έφαγα κατακούτελα 2 φορές κιόλας τέτοιους (Β52 τους ονομάζαμε) καρούμπαλα νααααααα και πονοκέφαλο για μέρες.....

εγώ είχα κράνος!
βέβαια το είχα στον δεξί αγκώνα γιατί πάντα είχε μέσα ένα λίτρο λάδι να συμπληρώνω σε XL250R

doctoras
15/06/2025, 23:39
Θεωρητικά θα μετράνε οι κάμερες των εργολάβων στους σταθμούς διοδίων και θα γίνεται υπολογισμός απόστασης / χρόνο

Μας λείπουν οι υποδομές και δεν επενδύουν οι κυβερνήσεις σε αυτό, αντιθέτως τα εναποθέτουν στους εργολάβους που έχουν να λαμβάνουν.

Δεν το αναφέρω για να εφησυχάσει κάποιος αλλά τα πράγματα είναι στο περίπου και μπέσα δεν υπάρχουν..

karellen
16/06/2025, 08:04
XL250R

:pink:

zephyr1
16/06/2025, 09:32
Καλημερα, ηταν κανεις Σερρες στο trackday 14/15 ιουνιου του Ζαφειροπουλου να πει εντυπωσεις?:)

Tsber
16/06/2025, 09:47

Ε βέβαια, το κράνος έγινε υποχρεωτικό πολύ αργότερα όπως και η ζώνη και είχε γίνει πραγματικά χαμός!

Στη Θεσσαλονίκη είχε βγει μέχρι και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο Μεγειά το κράνος εξαιτίας της νέας νομοθεσίας :lol:

Peterjackson
16/06/2025, 12:08
Από το χρυσό κανάλι του YouTube

https://youtu.be/EKuUwsecu8E?si=sdir8RmpUmyS1hzu

peterTHErider
16/06/2025, 14:53
Καλημερα, ηταν κανεις Σερρες στο trackday 14/15 ιουνιου του Ζαφειροπουλου να πει εντυπωσεις?:)

Εξαιρετικά ήταν,λίγος κόσμος,ειδικά την Κυριακή ειμασταν μεταξύ συγγενών και φίλων.
Για μέσα Ιούνη καλες θερμοκρασίες εκτός από το μεσημέρι και μετά που ζοριζε λίγο.δεν με πολυνοιαζει εμένα γιατί έτσι και αλλιώς τα 3 πρωινά σεσσιον κάνω που έχει καλές συνθήκες και τέλος.
Πάρα πολύ ωραία.

Nostradamus
18/06/2025, 13:34
Ερωτηση...

Συναδελφος με beverly 400 (εντος 2ετιας) εχει ενα θεμα με ηχο που ακουει απο τον ιμαντα. Πηγε σε 2 εξοσιοδοτημενα, και φυσικα δεν το εκανε την ωρα που το δοκιμασαν. Σε συνδιασμο με το σερβις των 10χιλαιδων που πληρωσε ενα νεφρο για λαδια φιλτρο, ψαχνει μηχανικο που γνωριζει απο βεσπα με σκοπο την μακροχρονια σχεση..

Παρακαλω κοινως για προτασεις/γιατρους που γνωριζουν απο τον ιταλικο ματρακα του... Κατα προτιμηση Κεντρο αλλα δυναται να ξενιτευτει...

Σας μερσω..

DoctoR_k6
18/06/2025, 13:46
Ερωτηση...

Συναδελφος με beverly 400 (εντος 2ετιας) εχει ενα θεμα με ηχο που ακουει απο τον ιμαντα. Πηγε σε 2 εξοσιοδοτημενα, και φυσικα δεν το εκανε την ωρα που το δοκιμασαν. Σε συνδιασμο με το σερβις των 10χιλαιδων που πληρωσε ενα νεφρο για λαδια φιλτρο, ψαχνει μηχανικο που γνωριζει απο βεσπα με σκοπο την μακροχρονια σχεση..

Παρακαλω κοινως για προτασεις/γιατρους που γνωριζουν απο τον ιταλικο ματρακα του... Κατα προτιμηση Κεντρο αλλα δυναται να ξενιτευτει...

Σας μερσω..

Που πηγε και δεν βρηκανε τιποτα?
Εχει πολλους. Ο Αρμακολας εχει καλο σερβις. Εκει παω εγω το δικο μου.
Αλλα κεντρο εχει κ αλλους (πχ. Φραντσεσκο, Στεφανοπουλος, Τσαντεριδης. Παπαλεξανδρακης κλπ κλπ).

Τι ηχο κανει?

Volpad
18/06/2025, 14:08
Ερωτηση...

Σας μερσω..

463106

Nostradamus
18/06/2025, 20:33
463106

Εσύ είσαι μαθήμενος στα ντουκατι ρε Ανδρέα. . Όλα τα υπόλοιπα είναι ήχοι της φύσης για σένα.

Nostradamus
18/06/2025, 20:38
Που πηγε και δεν βρηκανε τιποτα?
Εχει πολλους. Ο Αρμακολας εχει καλο σερβις. Εκει παω εγω το δικο μου.
Αλλα κεντρο εχει κ αλλους (πχ. Φραντσεσκο, Στεφανοπουλος, Τσαντεριδης. Παπαλεξανδρακης κλπ κλπ).

Τι ηχο κανει?

Έλα ντε. Προσπάθησε να μου το εξηγήσει αλλά η φάση κατέληξε stand up comedy..

Από αυτούς της παρένθεσης το αγόρασε απο τον ένα και έχει πάει και σε έναν δεύτερο και έφυγε άπραγος απο ότι μου είχε πει.. Γενικά δεν είναι μυστήριος άνθρωπος, οπότε τείνω να τον πιστέψω.. Του έκανε και ένα δύο σβησιματα εν κινήσει, και έχει πάθει τσοτσο αυτές τις μέρες..

Θενκς Χρήστο, θα του πω για Αρμακολα και λοιπούς και ας αποφασίσει...

Volpad
18/06/2025, 21:54
Εσύ είσαι μαθήμενος στα ντουκατι ρε Ανδρέα. . Όλα τα υπόλοιπα είναι ήχοι της φύσης για σένα.

:bawl:

zephyr1
19/06/2025, 09:39
Από αυτούς της παρένθεσης το αγόρασε απο τον ένα και έχει πάει και σε έναν δεύτερο και έφυγε άπραγος απο ότι μου είχε πει..

Δεν ξερω με ποιον εμπλεξε αλλα στο Τσαντεριδη ειναι ο Αλεξανδρος ,ας περασει να τον ρωτησει ,εχει εμπερια,ειναι καλος.

RaGe_Raptor
20/06/2025, 20:44
Έχει έρθει στη δουλειά ένας motorhead συνάδελφος απο Τενερίφη, κατεμάς 1290.
Του λέω "κάθε Τετάρτη μάστορα ρε μΕνί"
Μου λέει "what?"

moto_Princess
22/06/2025, 21:42
Έχεις πάει σε 2-3 νοσοκομεία με 5 τρακντει?
Κακό ποσοστό καθώς είπες πως έχεις πέσει μόνο στην πίστα.

Το 1ο πέσιμο το έφαγα στο CSS Level 2, άλλου κοίταξα και έφυγα στην Κ6
Το 2ο πέσιμο το έφαγα σε ένα track day όταν έπαιζε κυνηγιτο με 2 φίλους μου αυτοί με 636 του 2005 εγώ με ένα 400cc F3, ο μόνος τρόπος για να μένω μαζί τους ήταν στα φρένα, αλλά στην Κ5 έφυγα συρτάρι
Το 3ο πέσιμο το έφαγα πάλι σε track day πάλι στην Κ5 όταν μου ήρθε η ιδεα να κατεβάσω στην έξοδο πριν το pick up

προς τους έξυπνους εδώ μέσα, που είναι πιλότοι και λίγο ειρωνικόι
Δεν ψάχνω πλέον τα όρια της πρόσφυσης, έφαγα κάμποσα χρόνια στο bikenet.gr με τους γνωστούς

1:50 γυρνάω αυτό γράφει, τώρα αν τα slick γίνονται μωβ - μπλε και έχουν κομμάτια μακαρόνι στο πλάι
Δεν πειραζει, εγώ 1:50 γυρνάω

Προς λοιπούς που διαβάζουν εδώ μέσα και τους έρθει η ιδέα να το κάνουν στο δρόμο, λεφτά να έχετε για τις επισκευές, δεν κακο να πειραματίζεται ο κόσμος
Μπορειται να συμβουλευτείτε τους ειδικούς εδώ (ξέρω θα φάω BAN)

προς τα ξεφτέρια, κάποτε γυρναγα με τον μουτσο, τον Titan , και με τον GM

CorpseAlive
22/06/2025, 22:27
Το 1ο πέσιμο το έφαγα στο CSS Level 2, άλλου κοίταξα και έφυγα στην Κ6
Το 2ο πέσιμο το έφαγα σε ένα track day όταν έπαιζε κυνηγιτο με 2 φίλους μου αυτοί με 636 του 2005 εγώ με ένα 400cc F3, ο μόνος τρόπος για να μένω μαζί τους ήταν στα φρένα, αλλά στην Κ5 έφυγα συρτάρι
Το 3ο πέσιμο το έφαγα πάλι σε track day πάλι στην Κ5 όταν μου ήρθε η ιδεα να κατεβάσω στην έξοδο πριν το pick up

προς τους έξυπνους εδώ μέσα, που είναι πιλότοι και λίγο ειρωνικόι
Δεν ψάχνω πλέον τα όρια της πρόσφυσης, έφαγα κάμποσα χρόνια στο bikenet.gr με τους γνωστούς

1:50 γυρνάω αυτό γράφει, τώρα αν τα slick γίνονται μωβ - μπλε και έχουν κομμάτια μακαρόνι στο πλάι
Δεν πειραζει, εγώ 1:50 γυρνάω

Προς λοιπούς που διαβάζουν εδώ μέσα και τους έρθει η ιδέα να το κάνουν στο δρόμο, λεφτά να έχετε για τις επισκευές, δεν κακο να πειραματίζεται ο κόσμος
Μπορειται να συμβουλευτείτε τους ειδικούς εδώ (ξέρω θα φάω BAN)

προς τα ξεφτέρια, κάποτε γυρναγα με τον μουτσο, τον Titan , και με τον GM

Καλησπέρα , ευχαριστούμε που μας αποστείλατε το βιογραφικό σας ,
Η αίτηση σας είναι υπό επεξεργασία και η ομάδα μας θα σας ενημερώσει για τυχόν εξέλιξη .

moto_Princess
22/06/2025, 22:32
Η αίτηση σας είναι υπό επεξεργασία και η ομάδα μας θα σας ενημερώσει για τυχόν εξέλιξη .

Σε ευχαριστώ

DoctoR_k6
22/06/2025, 23:36

463172

o teos
22/06/2025, 23:48
Και εμείς γυρνάγαμε με τον Τάκη τον πεταλούδα τον Νίκο τον μπεκ τον Γιάννη τον ζιγκλερ και το Βαγγέλη τον τζομπαρ...ρε κοπέλα μου live and let live και κάνε και λίγο χιούμορ και δέξου το...:beer:

husky21
22/06/2025, 23:56
δεν μπορουμε να πουμε και το κλασσικο
" να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε"
σ αυτην την περιπτωση:bawl:

moto_Princess
23/06/2025, 01:01
Και εμείς γυρνάγαμε με τον Τάκη τον πεταλούδα τον Νίκο τον μπεκ τον Γιάννη τον ζιγκλερ και το Βαγγέλη τον τζομπαρ...ρε κοπέλα μου live and let live και κάνε και λίγο χιούμορ και δέξου το...:beer:

Δεν ξέρω για τον Μπάμπη τον σουγιά...
GM Γιώργος Μακρής
Μούτσος Παναγιώτης με Monster
Titan aka DaVintage Γιώργος
Ολοι εδώ μέσα , πήγαινα κάποτε μαζί τους.
Σε καληψα ?
Θες και τα φιλαράκια με τα 636, δεν γράφουν εγώ μέσα
Χιούμορ δεν έχει...οπως μιλάς.
Είσαι λίγο νέο μητρώο εγγράφων στο forum και δεν ξέρεις ποια είμαι..
Τούμπες έφαγα για τον λόγο... Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί.
Υπάρχει και η καλύτερη λύση να μην ξανά γράψω κάτι στο φόρουμ.

moto_Princess
23/06/2025, 01:02
δεν μπορουμε να πουμε και το κλασσικο
" να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε"
σ αυτην την περιπτωση:bawl:

Δεν έχω καλέ μου, λόγο κατασκευής.
Παλιές εποχές ποιος πάει γρήγορα στο πιστακι στην Πάχη.

BLiTzER
23/06/2025, 01:43
Δεν ξέρω για τον Μπάμπη τον σουγιά...
GM Γιώργος Μακρής
Μούτσος Παναγιώτης με Monster
Titan aka DaVintage Γιώργος
Ολοι εδώ μέσα , πήγαινα κάποτε μαζί τους.
Σε καληψα ?
Θες και τα φιλαράκια με τα 636, δεν γράφουν εγώ μέσα
Χιούμορ δεν έχει...οπως μιλάς.
Είσαι λίγο νέο μητρώο εγγράφων στο forum και δεν ξέρεις ποια είμαι..
Τούμπες έφαγα για τον λόγο... Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί.
Υπάρχει και η καλύτερη λύση να μην ξανά γράψω κάτι στο φόρουμ.

Κανείς δεν έχει ιδέα ποιοι είναι όλοι αυτοί.

moto_Princess
23/06/2025, 02:02
Κανείς δεν έχει ιδέα ποιοι είναι όλοι αυτοί.

Ούτε εγω έχω ιδέα ποιος είσαι εσύ

o teos
23/06/2025, 06:28
Θεωρείς οτι επειδη εχεις κανει παρέα με κάποιους που έγραφαν σε καποιο φορουμ πριν 1727 έτη εχεις γαλόνια και πρεπει να σεβόμαστε?η ηταν γρήγοροι(για τα δικά σας δεδομενα) ας πούμε και πρέπει να σεβόμαστε....οπως λεει και ο λαός...άσε μας κουκλίτσα μου και επειδή δείχνεις οτι δε γουστάρεις το χιούμορ οπως εχω πει και σε αλλα μέλη ανά καιρούς....η πόρτα εκει είναι για όποιον δε γουστάρει...:beer:

asxetost
23/06/2025, 06:45
Όχι Θοδωρή, όταν απαντάς έτσι σε μια γυναίκα, ότι και να έχει πει, είναι σεξιστικό και είμαστε όλοι φαλλοκράτες και αντιπρόΣωποι..

Το να μπαίνει μία γυναίκα εδώ και να το παίζει τσαμπουκάς σε όλους όμως πρέπει να είναι αποδεκτό.

Τι δεν καταλαβαίνεις;;:facepalm:

Volpad
23/06/2025, 06:48
Ωραίο θέμα!!
Μήπως να διαχωρίσουμε σε ένα νέο, με ποιους πήγαινε η κοπέλα, για να μη χαθεί?
Μπορούμε να το κάνουμε και sticky.

peterTHErider
23/06/2025, 06:57
Ούτε εγω έχω ιδέα ποιος είσαι εσύ

Εσύ τους αναφέρεις όμως σαν τους φωστήρες...

RaGe_Raptor
23/06/2025, 07:07
Τουλάχιστο ολοι αυτοί , έκαναν trail braking ? Για να υπάρχει μια συνάφεια ρε παιδι μου...

o teos
23/06/2025, 07:21
Τουλάχιστο ολοι αυτοί , έκαναν trail braking ? Για να υπάρχει μια συνάφεια ρε παιδι μου...

:lol:

peterTHErider
23/06/2025, 07:48

Το πιθανότερο είναι να σε ρωτήσουν αν τρώγεται...

o teos
23/06/2025, 07:57
Το πιθανότερο είναι να σε ρωτήσουν αν τρώγεται...

Και αυτό αλήθεια είναι :lol:

BLiTzER
23/06/2025, 08:40
Ωραίο θέμα!!
Μήπως να διαχωρίσουμε σε ένα νέο, με ποιους πήγαινε η κοπέλα, για να μη χαθεί?
Μπορούμε να το κάνουμε και sticky.

Με ποιους πηγαίνει ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Maira
23/06/2025, 09:03
Αν έχω καταλάβει καλά από τον τίτλο

Υπάρχει thread (αυτό το thear) με άτομα που έχουν αμνησία????

:confused::confused::confused:

o_gavros
23/06/2025, 09:04
https://youtu.be/EC4QdFw2Mzc?si=u49srkyRSoks9evz

επικό θρεντ για ξεκίνημα βδομάδας!:rockon:

o teos
23/06/2025, 09:05