Σύνδεση

View Full Version : Ο καφενές Vol. 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14

motojojo
07/10/2024, 20:32
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω μπόλικες τρυπες να κλεισω τελικά, ειναι και αρκετες απο κουρτινοξυλα που δεν νομιζω να βαλω κουρτινοξυλο εκει.
Θέλω ετοιμο στόκο γιατι βαριέμαι να το φτιάχνω, χωρια που δεν έχω και ανακατευτηρι εκτός από τη φραπεδιερα.
Τα ουπατ πιο πολυ το ψυχαναγκαστικο είναι. Σκεφτηκα να τα χαλάσω με τρυπανι.

Εσεις καλα του τα λετε...
Αλλα πως θα παει να τα ψωνισει ολα αυτα χωρις διπλωμα;;

Γατάκι, έχω μεγαλο χρωματοπωλείο 5 λεπτά με τα πόδια από σπίτι και λίγο πιο κάτω leroy merlin.
Όλα μελετημένα!

o_gavros
07/10/2024, 20:35
αν έχεις ήδη ένα ηλεκτρικό τρυπάνι ή παραμφερες εργαλείο, πουλάνε αναδευτήρες με υποδοχή που πιάνει στο τσοκ των τρυπανιών.
δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε έξοδα για αυτό το λόγο.
ένας αναδευτηρας και ένας μεγάλος κουβάς το πολύ να στοιχίσουν κάνα εικοσαρικο

ενδεικτικα (https://www.skroutz.gr/s/53272846/Wadfow-WXE2306-Ilektrikos-Anadeytiras-me-Exartima-Anadeysis.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share)

ενδεικτικά (https://www.skroutz.gr/s/31828247/Kouvas-Kouvas-Laspis-40lt-27040.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share)

motojojo
07/10/2024, 20:39
Δραπανοκατσαβιδο με μπαταρια εχω, που θεωρητικα θα μπορουσε να κανει δουλεια με μικρό αναδευτηρα. Θα ρωτησω στο μαγαζι αν εχουν, αλλωστε δεν θελω ποσοτητα.

o_gavros
07/10/2024, 20:41
μια χαρά δουλειά θα κάνεις.
δεν παίζει να μην βρεις παντού.
την ποσότητα τη ρυθμίζεις αν δεις ότι ζοριζεται

yes-u
07/10/2024, 20:51
Δραπανοκατσαβιδο με μπαταρια εχω, που θεωρητικα θα μπορουσε να κανει δουλεια με μικρό αναδευτηρα. Θα ρωτησω στο μαγαζι αν εχουν, αλλωστε δεν θελω ποσοτητα.

Για ποιο λόγο χρειάζεσαι αναδευτήρα και κουβά;

motojojo
07/10/2024, 20:57
Για ποιο λόγο χρειάζεσαι αναδευτήρα και κουβά;

Για να φτιαξω στοκο να κλεισω τρυπες στον τοιχο.
Τωρα θυμηθηκα οτι εχω σκονη στο υπογειο για να φτιαξω κατι αρμους. Λογικα μπορω να χρησιμοποιησω και αυτη.

yes-u
07/10/2024, 21:02
Τωρα θυμηθηκα οτι εχω σκονη στο υπογειο για να φτιαξω κατι αρμους. Λογικα μπορω να χρησιμοποιησω και αυτη.

Κεσεδάκι από γιαούρτι, νερό και στενή σπάτουλα. Αν φτιάξεις τον μισό κεσε, στοκάρεις όλα τα ούπατ της πολυκατοικίας…

panavour
07/10/2024, 21:05
αναδευτηρι και κουβα για 10 ουπατ ? μεγεθος φινιστρινιου εχουν?:bawl:

Bowleno
07/10/2024, 22:40

Σε ένα κεσεδάκι του κιλού γιαούρτι (αφού πρώτα φας το γιαούρτι, ε;:lol:) και ένα ξυλαράκι, μια χαρά δουλειά θα κάνεις ρε συ... Τι αναδευτήρες και λοιπά;

Bowleno
07/10/2024, 22:41

Ασφαλώς και μπορείς!

svaboda
07/10/2024, 23:18
Προτείνω αφροστοκο 12 ευρώ το μεγάλο κουβαδάκι, τρύπουλες και τριχοειδείς ρωγμές όσα χρόνια δουλεύω με μάστορες έτσι τις κλείνουμε.

svaboda
07/10/2024, 23:20
Ασφαλώς και μπορείς! η αρμοκωλα δεν θα έχει το ίδιο φινίρισμα με την παρετινη η τον αφροστοκο και θα θέλει στοκααρισμα και ασταρωμα γιατί είναι πορώδης

PaNick67
08/10/2024, 08:13
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω μπόλικες τρυπες να κλεισω τελικά, ειναι και αρκετες απο κουρτινοξυλα που δεν νομιζω να βαλω κουρτινοξυλο εκει.
Θέλω ετοιμο στόκο γιατι βαριέμαι να το φτιάχνω, χωρια που δεν έχω και ανακατευτηρι εκτός από τη φραπεδιερα.
Τα ουπατ πιο πολυ το ψυχαναγκαστικο είναι. Σκεφτηκα να τα χαλάσω με τρυπανι.

Να τα βγαλεις τα ουπατ καλυτερα, αλλα μην γεμισεις ολη την τρυπα στοκο, οταν στεγνωσει θα ρουφηξει και θα σκασει κανοντας ρωγμη. Για να μην στοκαρεις 3-4 φορες βαλε ξυλακια μεσα στην τρυπα με λιγη κολλα, οδοντογλυφιδες, καλαμακια απο σουβλακι και στοκαρεις απο πανω. και πιο γρηγορα θα στεγνωσουν οι τρυπες και πιο σταθερες θα ειναι

Αγορασε κουβα παραλληλογραμο 12 λιτρων και την σχαριτσα να σκουπιζεις το ρολο. Ανακατευεις πολυ πιο ευκολα το χρωμα και δουλευεις πιο γρηγορα. Οταν σταματησεις για πανω απο 5 λεπτα, σκεπαζε το με σακουλα βαζοντας και το ρολο μεσα. Το χρωμα στεγνωνει γρηγορα ακομα λογω ζεστης.

Α, επενδυσε σε καλο ρολο. Καλο ρολο για πλαστικα σημαινει μαλλινο merinos. Ειχα δωσει κανα 20ρικο για το δικο μου αλλα το εχω πανω απο 10 χρονια κι ειναι σαν καινουργιο

Καλη επιτυχια!

ratamahatta
08/10/2024, 09:26
Σκέφτομαι για αγορά ψησταριάς υγραερίου αλλά έχω μια απορία σχετικά
Όταν έχουμε γενικά καύση δημιουργούνται και καυσαέρια λογικά , στην περίπτωση της ψησταριάς που ψήνεις με κλειστό καπάκι τι γίνεται;
Εγκλωβίζονται στον χώρο καύσης με τα φαγητά που έχουμε μέσα με ότι συνεπάγεται αυτό για την υγεία μας ;
Ισχύει κάτι τέτοιο;

Phantom
08/10/2024, 09:45
1) Ανάλογα με την καύση προκύπτουν διάφορα αέρια. Αέρια με αέρια διαφέρουν. Μια "καθαρή" καύση έχουμε όταν κατά την καύση καίγεται και το CO (μονοξείδιο του άνθρακα) και παράγεται CO2 (διοξείδιο του άνθρακα)

2) Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι ισχυρά δηλητηριώδες αέριο. Το διοξείδιο όχι.

3) Σε μια ψησταριά μην συγχέεις τον χώρο καύσης με τον χώρο ψησίματος. Ο χώρος καύσης είναι πάντα "ελεύθερος" και όχι εγκλωβισμένος γιατί η ίδια η φωτιά χρειάζεται οξυγόνο (που το βρίσκει από τον αέρα γύρω της) για να μπορέσει να διατηρηθεί.

4) Κατά την καύση λοιπόν, παράγεται διοξείδιο του άνθρακα. Σε γενικές γραμμές, αν ψήνεις σε ανοιχτό χώρο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Αν ψήνεις σε κλειστό χώρο, τότε χρειάζεται να έχεις υπόψην σου οτι ο χώρος χρειάζεται εξαερισμό για να αποβάλει το διοξείδιο του άνθρακα. Συνήθως το να ανοίξεις ένα παράθυρο ή το "κενό" (vacuum) που δημιουργεί ένας απορροφητήρας υπεραρκούν. Δεν υπάρχει ΑΜΕΣΟΣ κίνδυνος από το διοξείδιο. Υπάρχει μόνο ο κίνδυνος να αυξηθεί σιγά σιγά η συγκέντρωση διοξειδίου στον αέρα μειώνοντας παράλληλα την συγκέντρωση του οξυγόνου.
Αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος, αλλά είναι πρακτικά ανύπαρκτος σε οποιοδήποτε μοντέρνο σπίτι με οποιαδήποτε μοντέρνα ψησταριά αερίου.

Σημείωση: Όταν καίμε φυσικό αέριο/υγραέριο πετυχαίνουμε "τέλεια" καύση στο 99,9999% της καύσης. Άρα δεν έχουμε μονοξείδιο του άνθρακα.
Όλες οι κακές ιστορίες που μπορεί να έχεις ακούσει (π.χ. στα "παλιά" τα χρόνια με μαγκάλια) αφορούν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα (ατελή καύση)

ratamahatta
08/10/2024, 09:56
Αναλυτικότατος, ευχαριστώ για την απάντηση
Σε μπαλκόνι θα μπει οπότε δεν υπάρχει θέμα.

RaGe_Raptor
08/10/2024, 13:37
ποιός είναι ο J.Juan και ποιά η σχέση του με την Brembo?

harris_x
08/10/2024, 13:38
ποιός είναι ο J.Juan και ποιά η σχέση του με την Brembo?

ισπανός ξάδερφος του μπαρμπα-Μπρέμπο :lol:

RaGe_Raptor
08/10/2024, 13:40
ισπανός ξάδερφος του μπαρμπα-Μπρέμπο :lol:

:bawl:

Bowleno
08/10/2024, 14:46
1) Ανάλογα με την καύση προκύπτουν διάφορα αέρια. Αέρια με αέρια διαφέρουν. Μια "καθαρή" καύση έχουμε όταν κατά την καύση καίγεται και το CO (μονοξείδιο του άνθρακα) και παράγεται CO2 (διοξείδιο του άνθρακα)

2) Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι ισχυρά δηλητηριώδες αέριο. Το διοξείδιο όχι.

3) Σε μια ψησταριά μην συγχέεις τον χώρο καύσης με τον χώρο ψησίματος. Ο χώρος καύσης είναι πάντα "ελεύθερος" και όχι εγκλωβισμένος γιατί η ίδια η φωτιά χρειάζεται οξυγόνο (που το βρίσκει από τον αέρα γύρω της) για να μπορέσει να διατηρηθεί.

4) Κατά την καύση λοιπόν, παράγεται διοξείδιο του άνθρακα. Σε γενικές γραμμές, αν ψήνεις σε ανοιχτό χώρο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Αν ψήνεις σε κλειστό χώρο, τότε χρειάζεται να έχεις υπόψην σου οτι ο χώρος χρειάζεται εξαερισμό για να αποβάλει το διοξείδιο του άνθρακα. Συνήθως το να ανοίξεις ένα παράθυρο ή το "κενό" (vacuum) που δημιουργεί ένας απορροφητήρας υπεραρκούν. Δεν υπάρχει ΑΜΕΣΟΣ κίνδυνος από το διοξείδιο. Υπάρχει μόνο ο κίνδυνος να αυξηθεί σιγά σιγά η συγκέντρωση διοξειδίου στον αέρα μειώνοντας παράλληλα την συγκέντρωση του οξυγόνου.
Αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος, αλλά είναι πρακτικά ανύπαρκτος σε οποιοδήποτε μοντέρνο σπίτι με οποιαδήποτε μοντέρνα ψησταριά αερίου.

Σημείωση: Όταν καίμε φυσικό αέριο/υγραέριο πετυχαίνουμε "τέλεια" καύση στο 99,9999% της καύσης. Άρα δεν έχουμε μονοξείδιο του άνθρακα.
Όλες οι κακές ιστορίες που μπορεί να έχεις ακούσει (π.χ. στα "παλιά" τα χρόνια με μαγκάλια) αφορούν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα (ατελή καύση)

Σε ποιο σουβλατζίδικο δουλεύεις, είπαμε;:D

:p

CorpseAlive
08/10/2024, 14:58
Σκέφτομαι για αγορά ψησταριάς υγραερίου αλλά έχω μια απορία σχετικά
Όταν έχουμε γενικά καύση δημιουργούνται και καυσαέρια λογικά , στην περίπτωση της ψησταριάς που ψήνεις με κλειστό καπάκι τι γίνεται;
Εγκλωβίζονται στον χώρο καύσης με τα φαγητά που έχουμε μέσα με ότι συνεπάγεται αυτό για την υγεία μας ;
Ισχύει κάτι τέτοιο;

2 πράγματα για την ψησταριά υγραερίου.

Καλό καθάρισμα για να συντηρηθεί κάθε 5 ψησίματα (με τα σωστά χημικά βούρτσες κλπ)
Καλό ξύσιμο και πέρασμα τα μαντέμια με ηλιέλαιο (λίγο) για να μην σκουριάσουν. (μετά από κάθε ψήσιμο)
ΠΟΤΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΞΕΑ ΣΕ ΜΑΝΤΕΜΙ.
Μην λυπηθείς τα χρήματα όταν αγοράσεις καινούρια. Έχουν χαοτική διαφορά τα Budget.

Βγάζει καπνό μόνο από το λίπος που καίγεται όχι όπως του κάρβουνου.

Ψήνω σε μπαλκόνι και δεν υπάρχει θέμα αρκεί το σημείο που έχουν από πίσω να μην ακουμπά σε ξύλο ή καμία τέντα στο 1 μέτρο.
Οταν ψήνεις με ανοιχτό καπάκι έχεις και περισσότερες αναφλέξεις συνήθως.

RaGe_Raptor
08/10/2024, 15:10

Καλό καθάρισμα για να συντηρηθεί κάθε 5 ψησίματα (με τα σωστά χημικά βούρτσες κλπ)
Καλό ξύσιμο και πέρασμα τα μαντέμια με ηλιέλαιο (λίγο) για να μην σκουριάσουν. (μετά από κάθε ψήσιμο)
Μην λυπηθείς τα χρήματα όταν αγοράσεις καινούρια. Έχουν χαοτική διαφορά τα Budget.

Ψήνω σε μπαλκόνι και δεν υπάρχει θέμα αρκεί το σημείο που έχουν από πίσω να μην ακουμπά σε ξύλο ή καμία τέντα στο 1 μέτρο.

ό,τι κι αν κάνεις, όταν πέσουν πάνω τα πέταλα και σκάσουν (ή τα σκίσεις) τα ντουμάνια είναι δεδομένα :bawl:

DoctoR_k6
08/10/2024, 15:14
ό,τι κι αν κάνεις, όταν πέσουν πάνω τα πέταλα και σκάσουν (ή τα σκίσεις) τα ντουμάνια είναι δεδομένα :bawl:

Προβατινα και λουκανικο...χαμος μετα!!! :lol:

ratamahatta
08/10/2024, 15:57

Σε καθαρισμούς κλπ είμαι τυπικός , δεν θα έχω θέμα
Σε μπαλκόνι θα μπει με προοπτική εκτός από ψητά βεβαίως αλλά κ φαγητά
Δεν θα τα σκάσω αλλά VFM
δείχνει η jamestown, της φέρνει το praktiker, απλά περιμένω να τις βάλει προσφορά , όπου ρώτησα όλοι είναι ευχαριστημένοι

CorpseAlive
08/10/2024, 16:09

Στην Weber για να γίνει χαμός θα πρέπει να ψήσω 5 κιλά πανσέτα χοντρή με πολύ λίπος.
Σε νορμαλ πλαίσια είναι τέρμα ήσυχη.

katsar
09/10/2024, 08:14
Τρέχει και η Ινδική HERO :confused: Ωραίο εργαλείο έφτιαξαν

https://www.youtube.com/watch?v=IRJ0SoFyaSw
456545

yes-u
09/10/2024, 13:21

Πάνω από τους καυστήρες και τα καλύμματά τους και κάτω από τις σχάρες, έχω τοποθετήσει μια διάτρητη λαμαρίνα (μαύρη) και έχω την εντύπωση ότι κάνει πιο ομοιόμορφο ψήσιμο με λιγότερες αναφλέξεις..
456552

CorpseAlive
09/10/2024, 13:25
Πάνω από τους καυστήρες και τα καλύμματά τους και κάτω από τις σχάρες, έχω τοποθετήσει μια διάτρητη λαμαρίνα (μαύρη) και έχω την εντύπωση ότι κάνει πιο ομοιόμορφο ψήσιμο με λιγότερες αναφλέξεις..
456552

Δεν σου μειώνει την απόδοση όμως? ή έστω δεν παίρνει περισσότερο χρόνο να πιάσει την εκάστοτε θερμοκρασία?

DoctoR_k6
09/10/2024, 13:35
Αν ειναι καθαρα τα καλυμματα των καυστηρων και γενικα ο κουβας της ψησταριας δεν εχεις αναφλεξεις.
Επισης πρεπει να ψηνεις με κλειστο καπακι και οχι ανοιχτο.
Οι σοβαρες εταιριες/ψησταριες εχουν γενικα ομοιομορφο ψησιμο σε ολη την επιφανεια ψησιματος.
Εγω το μονο εξτρα που πηρα ηταν μια πλακα ψησιματος για να βγαζω το ενα κομματι της σχαρας (απο τα δυο).

yes-u
09/10/2024, 13:43
Δεν σου μειώνει την απόδοση όμως? ή έστω δεν παίρνει περισσότερο χρόνο να πιάσει την εκάστοτε θερμοκρασία?

Όχι, ακόμη και με τη λαμαρίνα, θα ήθελα να μειώσω ακόμη την ένταση των καυστήρων, πέρα από τη χαμηλή σκάλα που δίνει ο κατασκευαστής. Μιλάμε για ψησταριά χαμηλού budget..

CorpseAlive
09/10/2024, 13:48
Όχι, ακόμη και με τη λαμαρίνα, θα ήθελα να μειώσω ακόμη την ένταση των καυστήρων, πέρα από τη χαμηλή σκάλα που δίνει ο κατασκευαστής. Μιλάμε για ψησταριά χαμηλού budget..

Μήπως να τσεκάρεις την παροχή του αερίου ? Ειδικά τον ρυθμιστή ?

motojojo
09/10/2024, 16:02
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Συναδελφος μου είπε σήμερα ότι έφαγε "φλας" στην Αθηνών, μετα το τελευταίο φανάρι στο ρεύμα προς Σταθμό 14. Μάλλον μπήκε νέα κάμερα.
Έχετε το νου σας τωρα που πλησιάζει η βουνισια και θα υπάρξει μαζική κάθοδος. Το όριο αν θυμαμαι καλά ειναι 80.

Όποιος περνάει συχνά ας επιβεβαιώσει.

toyar
09/10/2024, 16:09
Προσοχή
Λάδια στον δρόμο στην Αλεξάνδρας προς κέντρο στο φανάρι της Σόνιας στη λωρίδα που στρίβει αριστερά για εξαρχεια

harris_x
09/10/2024, 20:56
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Συναδελφος μου είπε σήμερα ότι έφαγε "φλας" στην Αθηνών, μετα το τελευταίο φανάρι στο ρεύμα προς Σταθμό 14. Μάλλον μπήκε νέα κάμερα.
Έχετε το νου σας τωρα που πλησιάζει η βουνισια και θα υπάρξει μαζική κάθοδος. Το όριο αν θυμαμαι καλά ειναι 80.

Όποιος περνάει συχνά ας επιβεβαιώσει.

Λογικά λέει για την κάμερα πριν την έξοδό για λεωφόρο Σχιστου.
Υπάρχει πολλά χρόνια και μάλλον μπήκε ξανά σε λειτουργία

motojojo
09/10/2024, 21:11
Τη βρηκα στο μαπς. Δεν την ειχα προσέξει ποτέ! :eek:

Αυτή όμως είναι πολύ μακρυά από τα φανάρια του Χαιδαρίου, επέμενε ότι το φλας το είδε ακριβως μετά το τελευταιο φανάρι.

Αν μπει και αυτη σε λειτουργία, είναι πολύ ύπουλη. Ειναι ακριβώς μπροστά από ταμπέλα 50!

harris_x
09/10/2024, 21:48
Τη βρηκα στο μαπς. Δεν την ειχα προσέξει ποτέ! :eek:

Αυτή όμως είναι πολύ μακρυά από τα φανάρια του Χαιδαρίου, επέμενε ότι το φλας το είδε ακριβως μετά το τελευταιο φανάρι.

Αν μπει και αυτη σε λειτουργία, είναι πολύ ύπουλη. Ειναι ακριβώς μπροστά από ταμπέλα 50!

80.

katsar
18/10/2024, 12:55
Καλησπέρα .
Σε προσπάθεια να βγάλω το κάλυμμα του ψυγείου για να το βάψω ανακάλυψα πως ένα μικρό κομμάτι ξύλο είχε σφηνωθεί στο ψυγείο αφήνοντας το
παρακάτω χτύπημα.
Σε μικροβόλτες δεν διαπίστωσα κάτι στην θερμοκρασία ,πόσο επικίνδυνο είναι για δυσάρεστες εκπλήξεις σε μια μεγάλη βόλτα;
Τελικά δεν έβγαλα το κάλυμμα, 2 βίδες που έχει έχουν χαλασμένο κεφάλι ,θα γίνει later :wave2:
Ευχαριστώ.

456823
456824

Panos76
18/10/2024, 13:11
πόσο επικίνδυνο είναι για δυσάρεστες εκπλήξεις σε μια μεγάλη βόλτα;

Ως μη γενόμενο._

karellen
18/10/2024, 13:13
Μη φοβάσαι,δεν περνάει νερό από αυτές τις ψύκτρες,είναι μόνο για να μεγαλώνει η επιφάνεια και να απάγουν περισσότερη θερμότητα.

katsar
18/10/2024, 14:05
Ευχαριστώ πολύ !

Panos76
18/10/2024, 15:16
Παρακαλούμε.

αν μείνεις σε κανα βουνό της Ηλείας, θα έρθει ο Karellen να σε μαζέψει :bawl:

karellen
18/10/2024, 15:18
Παρακαλούμε.

αν μείνεις σε κανα βουνό της Ηλείας, θα έρθει ο Karellen να σε μαζέψει :bawl:

Θα έρθω με το 913.

Μπορεί να χει και μερικά σταφύλια απάνου. :ufo:

doctor_john
23/10/2024, 08:01
Καλημέρα!
τι θα γίνει με αυτά τα καπάκια ρε γμτ..
ξαφνικά γίνομαι σκατά να ανοίξω ένα νερό και για χυμούς κ.λπ. συμπεριφέρομαι σαν να ανοίγω νιτρικό οξύ..

Tsber
23/10/2024, 10:59
Καλημέρα!
τι θα γίνει με αυτά τα καπάκια ρε γμτ..
ξαφνικά γίνομαι σκατά να ανοίξω ένα νερό και για χυμούς κ.λπ. συμπεριφέρομαι σαν να ανοίγω νιτρικό οξύ..

Τα ανοίγεις με την άκρη της μπλούζας μέχρι να κάνει το κρακ και μετά με το χέρι.

Κάνε προπόνηση με πετσέτα για να μην είσαι σαν κατουρημένος μετά αν το παρακάνεις :lol:

o_gavros
23/10/2024, 13:11
κυρία σοβαρή, κάποιας ηλικίας,με τεράστια εμπειρία, αναλαμβάνει να σας μασάει το φαγητό πριν το γεύμα σας.
τιμαι φιλικαι και τιμιαι

bulmont
23/10/2024, 13:19
κυρία σοβαρή, κάποιας ηλικίας,με τεράστια εμπειρία, αναλαμβάνει να σας μασάει το φαγητό πριν το γεύμα σας.
τιμαι φιλικαι και τιμιαι

Η μασέλα της πόσα μασήματα έχει κάνει;;;;;;;;;;;;;;;;
Μάσαγε μόνο τροφές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

o_gavros
23/10/2024, 13:28
τζιντιπιαρ κύριος,λαρωσε λίγου

doctor_john
23/10/2024, 18:38
Τα ανοίγεις με την άκρη της μπλούζας μέχρι να κάνει το κρακ και μετά με το χέρι.

Κάνε προπόνηση με πετσέτα για να μην είσαι σαν κατουρημένος μετά αν το παρακάνεις :lol:

το θέμα είναι να μην χαλάσω τα ρούχα.. :lol:
Έχω και τον αστειάτορα να μας βγάλει κουνενέδες..
ρε κερατά θα σαμποτάρω τα ασανσερ στον πειραιά! θα κάνεις χριστούγεννα σε φρεάτιο.

CorpseAlive
30/10/2024, 16:27
Κάτι ετοιμάζεται...
:a25::a25::a25::rockon::rockon::a014:

Και όχι δεν είναι σουβλατζίδικα στην Ελλάδα.
457468

AUFGEBRACHT
30/10/2024, 16:30
Κάτι ετοιμάζεται...

457468

Τοποθεσίες στις οποίες έχουν μείνει στο δρόμο μοτοσικλέτες BMW μήπως;...

CorpseAlive
30/10/2024, 16:31

Θα υπήρχαν ΣΙΓΟΥΡΑ και κάποιες μέσα στην θάλασσα αν ήταν αυτό.

grinderx
30/10/2024, 16:35
:lol: :lol: :lol:

bulmont
30/10/2024, 19:25

Θα υπήρχαν ΣΙΓΟΥΡΑ και κάποιες μέσα στην θάλασσα αν ήταν αυτό.

Οσες έχουν ξεμείνει λέμεεεεε.....οχι όσες έχουν πεταχτεί......................

Phantom
30/10/2024, 20:39
Κάτι ετοιμάζεται...

457468

Πολύ περίεργη κατανομή πάντως, για ότι κι αν είναι αυτό..

CorpseAlive
30/10/2024, 20:42
Πολύ περίεργη κατανομή πάντως, για ότι κι αν είναι αυτό..

Δεν είναι το τελικό .
Είναι σχεδόν το μισό .

Phantom
30/10/2024, 21:38
Βάζεις σε καρφίτσες τα μέρη που έχεις πάει;

CorpseAlive
30/10/2024, 21:43

Try again

motojojo
31/10/2024, 07:34

Ειναι τα μερη που ηθελε να παει αλλα χαθηκε. :look:

panos_zip
31/10/2024, 08:27
Βάζεις σε καρφίτσες τα μέρη που έχεις Φάει;

harris_x
31/10/2024, 08:47

:eek::eek::eek::a014::a014::a2:

CorpseAlive
31/10/2024, 08:59

Είναι ο νέος χάρτης Αγροτικών Φυλακών Πάνο μου. Δεν χωράνε στις υπάρχουσες.. :evil:

panos_zip
31/10/2024, 11:18
Είναι ο νέος χάρτης Αγροτικών Φυλακών Πάνο μου. Δεν χωράνε στις υπάρχουσες.. :evil:

Πώς και έχουμε τόσες πολλές στην Ελλάδα;
Νόμιζα οτι είναι αρκετά λιγότερες.

CorpseAlive
31/10/2024, 11:28
Πώς και έχουμε τόσες πολλές στην Ελλάδα;
Νόμιζα οτι είναι αρκετά λιγότερες.

Είναι in Progress αυτές.

bulmont
31/10/2024, 12:23

Είναι ο νέος χάρτης κινεζικων αντιπροσωπειων Πάνο μου. Δεν χωράνε τα πελατακια στις υπάρχουσες.. :evil:

:smokin::smokin::smokin::smokin:

katsar
31/10/2024, 17:01
Τρέχει και η Ινδική HERO :confused: Ωραίο εργαλείο έφτιαξαν

https://www.youtube.com/watch?v=IRJ0SoFyaSw
456545

Κέρδισε και το πρωτάθλημα οδηγών η HERO ,διαβάζω πως το μοτέρ είναι ένα παλαιότερο της Husqvarna εξελιγμένο φυσικά .
https://www.worldrallyraidchampionship.com/en
457531

giorgosb
01/11/2024, 09:43
"Η τοποθέτηση και εγκατάσταση καμερών στις Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων (Α.Λ.Λ.) σε αρκετά μέρη της Αθήνας έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γνωστός συγκοινωνιολόγος, οι αστυνομικοί της τροχαίας θα πρέπει να σκαρφαλώνουν στις κάμερες και να τοποθετούν USB, για να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Μετά αυτές οι πληροφορίες θα πηγαίνουν σε κέντρο της τροχαίας για να επιβεβαιωθούν και ύστερα θα στέλνεται το πρόστιμο στον οδηγό."

Από mototriti.gr (https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Kameres-OASA-Skarfalwnoyn-oi-astynomikoi-gia-na-paroyn-ta-stikakia_268463.asp)

doctor_john
02/11/2024, 08:31
Mια ωραία παρουσίαση του εξάχρονου κινητήρα για τον καφέ :)

https://www.youtube.com/watch?v=uMEegb-IrRQ&ab_channel=driving4answers

geioann
02/11/2024, 09:54
Το πέτυχα και εγώ τις προάλλες. Αυτό το σύστημα με τα γρανάζια όμως δεν το βλέπω να φτουραει πολύ!

νεοσσός
02/11/2024, 10:33
"Η τοποθέτηση και εγκατάσταση καμερών στις Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων (Α.Λ.Λ.) σε αρκετά μέρη της Αθήνας έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γνωστός συγκοινωνιολόγος, οι αστυνομικοί της τροχαίας θα πρέπει να σκαρφαλώνουν στις κάμερες και να τοποθετούν USB, για να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Μετά αυτές οι πληροφορίες θα πηγαίνουν σε κέντρο της τροχαίας για να επιβεβαιωθούν και ύστερα θα στέλνεται το πρόστιμο στον οδηγό."

Γιατί δεν στήνουν ένα ασφαλές IoT σύστημα που θα στέλνει μέσω 4G τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο; Με το που θα μπαίνεις στη λεωφορειολωρίδα , θα σκάει μήνυμα από ΑΑΔΕ στο κινητό σου:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύνολο των οφειλών σας εκτός διακανονισμού, ανέρχεται σε 380, συμπεριλαμβανομένου του προστίμου από την πρόσφατη παράβασή σας με την είσοδο σε αποκλειστική λωρίδα λεωφορείων. Αν θέλετε τις φωτογραφίες της κάμερας, θα χρειαστεί να πληρώσετε παράβολο 2€/φωτογραφία και 0,04€ για τη σακούλα."

Και στο καπάκι δεύτερο μήνυμα:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύνολο των οφειλών σας εκτός διακανονισμού, ανέρχεται σε 530, συμπεριλαμβανομένου του προστίμου από την πρόσφατη παράβασή σας για χρήση κινητού εν ώρα οδήγησης. Αν θέλετε τις φωτογραφίες της κάμερας, θα χρειαστεί να πληρώσετε παράβολο 2€/φωτογραφία και 0,04€ για τη σακούλα. Θα θέλαμε επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι η άδεια οδήγησής σας είναι σε καθεστώς προσωρινής ακύρωσης για χρονικό διάστημα δύο μηνών."

:p

toyar
03/11/2024, 06:36
Ο άλλος προχθές ανέβαινε όλη την Κηφισίας από λεωφορείολωριδα με αναμενο αριστερό φλας.....

νεοσσός
03/11/2024, 10:04
Έτσι επιτρέπεται νομίζω. Χωρίς φλας είναι το παράνομο. :p

katsar
03/11/2024, 10:32
Κυρίες και Κύριοι καλημέρα.
Μια ερώτηση προς τους καρμπυρατερολογους του φορουμ.
Στις τελευταίες 20 περίπου φορές που πάτησα μίζα με κρύα μηχανή 4 φορές έκανε ένα σκάσιμο η εξάτμιση παφ αλλά πολύ δυνατό.
Η μηχανή δεν ζορίζει να πάρει μπρος, με μισή μιζιά που λένε δουλεύει κανονικά ,κρατάει ρελαντί,οι στροφές δεν παίζουν.Τσοκ δεν χρειάζεται ακόμα,βοηθάει και ο καιρός,σκέτη μίζα χωρίς γκάζι.
Θα το ψάξω ,έτσι για την κουβέντα κάποια άποψη;

CorpseAlive
03/11/2024, 12:42
:rolleyes::smokin::wave2:
457640

karellen
03/11/2024, 12:56
Τα εν Ελλάδι εγκαταλελειμένα πενβέ.

panavour
03/11/2024, 13:02
Κυρίες και Κύριοι καλημέρα.
Μια ερώτηση προς τους καρμπυρατερολογους του φορουμ.
Στις τελευταίες 20 περίπου φορές που πάτησα μίζα με κρύα μηχανή 4 φορές έκανε ένα σκάσιμο η εξάτμιση παφ αλλά πολύ δυνατό.
Η μηχανή δεν ζορίζει να πάρει μπρος, με μισή μιζιά που λένε δουλεύει κανονικά ,κρατάει ρελαντί,οι στροφές δεν παίζουν.Τσοκ δεν χρειάζεται ακόμα,βοηθάει και ο καιρός,σκέτη μίζα χωρίς γκάζι.
Θα το ψάξω ,έτσι για την κουβέντα κάποια άποψη;
Μάλλον είχε χει μπει βενζίνη στον κύλινδρο όταν σταμάτησες, και δεν κάηκε,και μόλις έβαλες μπρος έσκασε όλη μαζί.

CorpseAlive
03/11/2024, 13:28

:bawl:

geioann
03/11/2024, 16:08

Μάλλον έχει και ΚΤΜ μαζί

panavour
03/11/2024, 16:30
Όχι ρε σεις, τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι.Ειναι σκόρπια κομμάτια,απ' τα κινεζικα μηχανακια που σκορπάνε στα καλά καθούμενα.

νεοσσός
03/11/2024, 18:53
Κύριε Αγγελόπουλε, βλέπουμε ότι πάει καλά η επιχείρισή σας και είναι ζήτημα ενός ή δύο ετών να ξεκινήσετε να φοροδιαφεύγετε, σύμφωνα με τα προγνωστικά προφίλ εταιρειών αντίστοιχου αντικειμένου. Ως εκ τούτου, σας επιβάλλεται προκαταβολή προστίμου 190.000€ και αναστολή λειτουργίας της επιχείρισής σας για τρεις μήνες. Με τον τρόπο αυτό θα διστάσετε στο μέλλον να προβείτε σε δεύτερη φοροδιαφυγή.

https://www.newsit.gr/oikonomia/xristika/aade-erxetai-forologiko-minority-report-gia-na-entopizontai-pithanoi-forofygades-protou-paranomisoun/4223198/

panavour
03/11/2024, 19:05
https://www.newsit.gr/oikonomia/xristika/aade-erxetai-forologiko-minority-report-gia-na-entopizontai-pithanoi-forofygades-protou-paranomisoun/4223198/

Απο φιλοδοξα σχεδια εχουμε μπουχτισει.εδω και 20 χρονια ακουμε,οτι θα ταυτοποιησουν οσους δεν εχουν ασφαλεια,και τα τελεταια 10 δεν εχουν περασει ΚΤΕΟ.Ακομα τους ψαχνουν.:bawl:Ττην Ελλαδα,τιποτα δεν γινεται,διοτι για καθε νομο που ψηφιζεται,βγαινουν και 100 τροπολογιες, για ψηφοθηρικους λογους,και κομματικα συμφεροντα.Κατι σαν την BMW που πλεον βγαζει τις ανακλησεις καμμια ωρα πριν αρχισει η πωληση του μοντελου στις εκθεσεις.:bawl::bawl::bawl:

toyar
03/11/2024, 20:22
ναι γιατι χρειαζεται AI για να καταλαβεις τι γινεται με καποιον που εχει καγιεν και δηλωνει 10 χιλιαρικα

panavour
03/11/2024, 20:27
ναι γιατι χρειαζεται AI για να καταλαβεις τι γινεται με καποιον που εχει καγιεν και δηλωνει 10 χιλιαρικα

ε τι ειπα και γω???πολιτικοι οι λογοι.φυσικα και μπορουν με ενα κουμπι να τα δουν ολα,αλλα ΔΕΝ θελουν ,γιατι η μιση Ελλαδα θαμπαινε φυλακη (αν υπηρχε η προσωποκρατηση για χρεη) που καποτε υπηρχε.

viper1
03/11/2024, 20:45

Μα τόσο τα πουλάνε :bawl:

harris_x
04/11/2024, 09:14
το ζήτημα δεν είναι αν το έχει, το ζήτημα είναι αν το κάνει service :tooth:

PortisHead
05/11/2024, 14:59
Εχει δει κανεις ασφαλιστή σε τουρκικο μαχαλά ή Datsun σε KTEO ?
Κοροϊδααααα....

AUFGEBRACHT
05/11/2024, 18:27
Κατι σαν την BMW που πλεον βγαζει τις ανακλησεις καμμια ωρα πριν αρχισει η πωληση του μοντελου στις εκθεσεις.:bawl::bawl::bawl:

457755

RaGe_Raptor
05/11/2024, 20:10
μου μπήκαν ψύλλοι πως μέλος με έχει στην ignore list. δεν θα έπρεπε να ειδοποιούμαι για να μην του μιλάω κι εγώ?:bawl:

CorpseAlive
05/11/2024, 20:43
μου μπήκαν ψύλλοι πως μέλος με έχει στην ignore list. δεν θα έπρεπε να ειδοποιούμαι για να μην του μιλάω κι εγώ?:bawl:

:a014:

harris_x
06/11/2024, 08:57
:lol::lol::lol:

motojojo
08/11/2024, 17:18
Θέλω να βαψω μαυρα τα πόδια ενός γραφείου. Ειναι μεταλλικά και βαμμένα, στην ουσία ειναι επαγγελματικό γραφείο σαν αυτα που έχουν όλες οι εταιρείες και έχουν αυτό το ανοιχτό γκρι.
Αυτό που ειχα σκεφτεί ήταν να βάψω τα πόδια (και όλο το μεταλλικο σκελετό που έχει) μαύρο και να αντικαταστήσω την πλάκα (που έχει επίσης αυτό το εμετικό γκρι) με καφέ.

Προφανώς ο πιο εύκολος τρόπος είναι με σπρέυ. Λόγω της υπάρχουσας βαφής θέλει κάποια επεξεργασία; Ή απλά παίρνω ένα μαύρο σπρέυ και ξεκινάω να ψεκάζω;

Bowleno
08/11/2024, 17:53
Θέλω να βαψω μαυρα τα πόδια ενός γραφείου. Ειναι μεταλλικά και βαμμένα, στην ουσία ειναι επαγγελματικό γραφείο σαν αυτα που έχουν όλες οι εταιρείες και έχουν αυτό το ανοιχτό γκρι.
Αυτό που ειχα σκεφτεί ήταν να βάψω τα πόδια (και όλο το μεταλλικο σκελετό που έχει) μαύρο και να αντικαταστήσω την πλάκα (που έχει επίσης αυτό το εμετικό γκρι) με καφέ.

Προφανώς ο πιο εύκολος τρόπος είναι με σπρέυ. Λόγω της υπάρχουσας βαφής θέλει κάποια επεξεργασία; Ή απλά παίρνω ένα μαύρο σπρέυ και ξεκινάω να ψεκάζω;

Ένα γρήγορο πέρασμα με ψιλό γυαλόχαρτο, σκούπισμα, σπρέι, έτοιμος.

νεοσσός
08/11/2024, 18:31
Σηκώνουν παράνομα σταθμευμένα μοτοσακά από δημόσιους χώρους. https://www.skai.gr/news/greece/sto-pairnei-o-geranos

motojojo
08/11/2024, 21:49
Ένα γρήγορο πέρασμα με ψιλό γυαλόχαρτο, σκούπισμα, σπρέι, έτοιμος.

Thanks, θα το δοκιμάσω

Σηκώνουν παράνομα σταθμευμένα μοτοσακά από δημόσιους χώρους. https://www.skai.gr/news/greece/sto-pairnei-o-geranos

Κάτι ανάλογο είχα πετύχει πριν απο αρκετό καιρό στη μιχαλακοπουλου πίσω από την εθνικη πινακοθηκη. 2 φορτηγα φορτωμενα μηχανακια.
Λίγο υπερβολή μου φαίνεται όταν τα παρανομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι πολύ περισσότερα και δημιουργουν μεγαλύτερο προβλημα.
Τουλάχιστον ας πηγαινουν τακτικα και να κοβουν κλήσεις, το "σηκωμα" δεν εξυπηρετεί πουθενά.

basilis_k6
08/11/2024, 22:33
Thanks, θα το δοκιμάσω

Κάτι ανάλογο είχα πετύχει πριν απο αρκετό καιρό στη μιχαλακοπουλου πίσω από την εθνικη πινακοθηκη. 2 φορτηγα φορτωμενα μηχανακια.
Λίγο υπερβολή μου φαίνεται όταν τα παρανομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι πολύ περισσότερα και δημιουργουν μεγαλύτερο προβλημα.
Τουλάχιστον ας πηγαινουν τακτικα και να κοβουν κλήσεις, το "σηκωμα" δεν εξυπηρετεί πουθενά.

πως θα κανουμε ειδηση οτι ηρθε ο "νομος και η ταξη?"
αλητες μηχανοβιοι, αμαξια οδηγανε μονο οι κυριλε τυποι, οχι το αληταριο. το λαικο αισθημα θελει αιμα μοτοσυκλέτας να σταζει στην καροτσα του φορτηγου...
οι ιδιοι που χαιρονται με αυτες τις εικονες ειναι αυτοι που σου λενε βαλτο στο πεζοδρομιο να παρκαρω, τρωτε με τα μηχανακια ολο το χωρο!

katsar
09/11/2024, 12:48
https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/eicma-2024-brixton-storr-500-erhetai-stin-ellada

''στο πλάι θυμίζει το Himalayan 450 -που όμως εμφανίστηκε αργότερα από το Storr-, στο σημείο του ρεζερβουάρ φέρνει λίγο προς Tenere 660 και μπροστά φωνάζει Norden 901.
Παρόλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο και μοναδικό. :lol:

457919

πηγή : motomag.gr

motojojo
09/11/2024, 14:42
Κι εχει τη δική του ταυτότητα!

doctor_john
09/11/2024, 15:26
To norden εμένα δεν μου φαίνεται να τρέχει με κουκούλα.. :lol:

panavour
09/11/2024, 15:56
Όλα πια μοιάζουνε,λίγο στο ένα λίγο στο άλλο.Οπως και τα αυτοκίνητα άλλωστε,όπως τα πλυντήρια,οι τηλεοράσεις κλπ.Καποτε έβλεπες η άκουγες ένα αυτοκίνητο και έλεγες,αυτό είναι Citroen,αυτό είναι άλφα Ρομέο.Σημερα αν δεν δεις την μάρκα,δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι.

katsar
09/11/2024, 16:34
Το κόλλημα μου είναι στο πως μας δουλεύουν κανονικά και με θράσος πλέον,όχι ο NiHao κατασκευαστής/αντιγραφέας-ας κάνει ότι θέλει αυτός -αλλά οι τελάληδες .
Τώρα αν σου πω πως κοιτούσα στον δρόμο ένα ΚΤΜ adventure και τελικά ήταν GS 1300 θα με πιστέψεις;Ή μήπως ήταν ΜotoGuzzi ;;;; Μάλλον όχι.
457925

AUFGEBRACHT
09/11/2024, 16:58
Αυτό εδώ το ανοσιούργημα το χαρακτήρισαν "δύσπεπτο design" με εντυπωσιακό το ψηλά τοποθετημένο τελικό της εξάτμισης...τι δύσπεπτο χρυσέ μου, είμαι στο 2ο κουτί Maalox κι ακόμα να το χωνέψω.

457926