View Full Version : Ο καφενές Vol. 3
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
TheRegulator
31/05/2024, 14:37
Έχει τοποθετήσει κανείς αντιηλιακες μεμβρανες στο αμαξι του;
Είμαι ανάμεσα σε 3M και Llumar που εχουν πιστοποιημενα καταστήματα. Με ενδιαφέρει κυρίως η αντιηλιακή προστασία.
Έχει κανεις εντυπώσεις;
Αμα εισαι Αθήνα σου εχω ατομο ο οποιος ειναι εγγυηση (Δουλευει με ολες τις γνωστες αντιπροσωπειες της Αθηνας) και αμα του πεις οτι σε στελνει ο Τζειμς με το Μ2 και το νιντζα θα σε προσεξει υπερμετρα. Ειναι δικο μας παιδι (πενεφεδακιας και μηχανοβιος) παρ ολο που μας προδωσε και εχει τρεισερ πλεον.
Κανει και wrap κυριως σε μηχανακια οποτε δεν λεω ονομα στο ποστ για να μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση...
:eyepop::eyepop::eyepop::rockon::rockon:
Davey Todd | 2024 Isle of Man TT Races
https://www.youtube.com/watch?v=ciPgQ1096Tw
Μ@λάκα μου....:uplate::eek:
Κατά τα άλλα, "tourist" trophy λέει....
RaGe_Raptor
31/05/2024, 16:38
Απιστευταμπλ!!!
Οσα βιντεο και να δεις παντα σου σηκωνεται η τριχα.
Εμαθε σε πολλους η ταινια με τον Γκαι Μαρτιν τι @ρχιδαρες εχουν ολοι αυτοι εκει περα!!!
Και για ποιο λογο τρελενονται μερικοι να πανε εκει!! Αν αξιωθουμε ποτε...ρπμ!!
Ειδικά αυτή η τοποθέτηση της κάμερας δίνει όλη τη λεπτομέρεια, ωραία γωνία λήψης αλλά και κάθε τράνταγμα του δρόμου , δίνει την αίσθηση της ταχύτητας + bonus η κίνηση των βλεφαρίδων του αναβάτη.
CorpseAlive
01/06/2024, 15:08
Παίδες έχει ξεμείνει σε κανέναν από Αθήνα αυτοκόλλητη βάση για FreedConn T-COM VB Ενδοεπικοινωνία, γιατί η δική μου με το κωλόβροχο που φάγαμε στην Λ. Πλαστήρα παρέδωσε πνεύμα?
Θα με εξυπηρετούσε φουλ αν είχε κάποιος να βρεθούμε να την τσιμπήσω και εννοείται ότι χρειαστεί και από $$.
Επίσης θα εξυπηρετούσε αν είχε κάποιος ένα κομμάτι βέλκρο 5 cm x 3-4cm να το κάνω κοπτοραπτική αντί για βάση.
Παίδες έχει ξεμείνει σε κανέναν από Αθήνα αυτοκόλλητη βάση για FreedConn T-COM VB Ενδοεπικοινωνία, γιατί η δική μου με το κωλόβροχο που φάγαμε στην Λ. Πλαστήρα παρέδωσε πνεύμα?
Θα με εξυπηρετούσε φουλ αν είχε κάποιος να βρεθούμε να την τσιμπήσω και εννοείται ότι χρειαστεί και από $$.
Επίσης θα εξυπηρετούσε αν είχε κάποιος ένα κομμάτι βέλκρο 5 cm x 3-4cm να το κάνω κοπτοραπτική αντί για βάση.
παρε ενα τηλ στο safesales.gr
συνηθως εχουν
harris_x
01/06/2024, 20:40
Μήπως θα εξυπηρετούσε ταινία 2πλής επικόλλησης;
Για στείλε μια φωτό
CorpseAlive
01/06/2024, 20:49
Μήπως θα εξυπηρετούσε ταινία 2πλής επικόλλησης;
Για στείλε μια φωτό
Όχι έχει χαλάσει εντελώς το βέλκρο που κολλάει πάνω στο κράνος ενώ αυτό που είναι από την μεριά της ενδοεπικοινωνίας είναι.
Επομένως θέλω σίγουρα ένα κομμάτι βέλκρο (χνουδωτό μέρος ) , με ταινία 2πλης όψης θα το φτιάξω αν δεν βρω το γνήσιο.
Υπάρχει τόσο ταινία 3Μ VHB , όσο και αυτοκόλλητο velcro μάρκας velcro :smokin: Στείλε μύνημα αν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά.
CorpseAlive
01/06/2024, 20:56
Υπάρχει τόσο ταινία 3Μ VHB , όσο και αυτοκόλλητο velcro μάρκας velcro :smokin: Στείλε μύνημα αν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά.
'Ελα πάρνηθα να το στρίψεις μαζί μας να δούμε και την νέα bmw από κοντά να ξέρουμε γιατί κράζουμε τόσο καιρό!
'Ελα πάρνηθα να το στρίψεις μαζί μας να δούμε και την νέα bmw από κοντά να ξέρουμε γιατί κράζουμε τόσο καιρό!
Να σου πω δεν είναι κακή ιδέα αφού ακυρώθηκε η αυριανή βόλτα. Αλλά πολύ μικρή βόλτα δεν είναι η Πάρνηθα; Εδώ όταν έκανα ποδήλατο ανεβαίναμε Υμηττό - Πεντέλη - Πάρνηθα την ίδια μέρα.
Επίσης επειδή έχει γίνει λίγο υπερπαραγωγή το σχετικό νήμα, 10:30 στο parking του τελεφερίκ;
CorpseAlive
01/06/2024, 21:09
Να σου πω δεν είναι κακή ιδέα αφού ακυρώθηκε η αυριανή βόλτα. Αλλά πολύ μικρή βόλτα δεν είναι η Πάρνηθα; Εδώ όταν έκανα ποδήλατο ανεβαίναμε Υμηττό - Πεντέλη - Πάρνηθα την ίδια μέρα.
Επίσης επειδή έχει γίνει λίγο υπερπαραγωγή το σχετικό νήμα, 10:30 στο parking του τελεφερίκ;
When in doubt διάβαζε τον Op του Thread:
Μπορούμε να μαζευτούμε εδώ (https://maps.app.goo.gl/KKpGQJStXdMnTx3c7) και να ανέβουμε παρέα όλοι. Η στο πάρκινγκ του τελεφερίκ. Κατά 1030 να μαστε κει και όταν μαζευτούμε κιναμε. Τι λέτε??
When in doubt διάβαζε τον Op του Thread:
Βλέπω 2 πιθανές τοποθεσίες για αυτό ρωτάω. Άρα 10:30 στο Γρηγόρη;
TheRegulator
03/06/2024, 14:53
Σημερα πετυχα ενα GS 1250 triple black edition του 21... ΠΟΣΟ ΕΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
antoncbf
03/06/2024, 22:33
εργαλείο ...αλλα σκοτώστρα ,σε αψογη κατάσταση παντως φαίνεται...https://www.facebook.com/marketplace/item/811732177000498/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A7a7b973b-7726-4cca-b1c2-c39f5f38059e&__tn__=!%3AD
εργαλείο ...αλλα σκοτώστρα ,σε αψογη κατάσταση παντως φαίνεται...https://www.facebook.com/marketplace/item/811732177000498/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A7a7b973b-7726-4cca-b1c2-c39f5f38059e&__tn__=!%3AD
6.700 για δίχρονο 40+ ετών....τι πίνουν ρε γμτ :cry:
(και ναι, σκοτώστρα όντως....)
karellen
04/06/2024, 09:31
Αν είναι στην άριστη κατάσταση που διακρίνω στη φωτογραφία,τότε ναι.
Σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης έρριξε πολύ χρήμα και κόπο για να το επαναφέρει μαμά,έχω παρακολουθήσει το ίδιο restoration εδώ Καλαμάτα.Άλλωστε αυτός που θα το πάρει δεν το θέλει να πηγαίνει κάθε μέρα στη δουλειά ούτε να το πήζει στα φανάρια της πόλης.
ΥΓ Πάντως είναι απίστευτο το hype που άφησαν πίσω τους με τον καιρό αυτά τα εκρηκτικά δίχρονα,με την πάροδο του χρόνου μεγάλωνε και το δέος, "πύραυλοι" "τρακοσαρίζανε για πλάκα" !! (με το ζόρι έφτανε 190 χ/ω το RD350).
Επίσης το εκρηκτικό τράβηγμα που σου τέντωνε τότε τα χέρια είναι πλέον σύνηθες σε ένα μεσαίο σύγχρονο μηχανάκι ακόμα και ον-οφ,αν οδηγήσουμε σήμερα ένα rd350 θα μας φανεί παράξενο,δύστροπο αλλά όχι πύραυλος.
(Επομένως καλύτερα να μην...Ας μένει αυτή η γλυκειά νοσταλγία έστω και απατηλή).
kostaskk
04/06/2024, 10:14
Αν είναι στην άριστη κατάσταση που διακρίνω στη φωτογραφία,τότε ναι.
Σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης έρριξε πολύ χρήμα και κόπο για να το επαναφέρει μαμά,έχω παρακολουθήσει το ίδιο restoration εδώ Καλαμάτα.Άλλωστε αυτός που θα το πάρει δεν το θέλει να πηγαίνει κάθε μέρα στη δουλειά ούτε να το πήζει στα φανάρια της πόλης.
ΥΓ Πάντως είναι απίστευτο το hype που άφησαν πίσω τους με τον καιρό αυτά τα εκρηκτικά δίχρονα,με την πάροδο του χρόνου μεγάλωνε και το δέος, "πύραυλοι" "τρακοσαρίζανε για πλάκα" !! (με το ζόρι έφτανε 190 χ/ω το RD350).
Επίσης το εκρηκτικό τράβηγμα που σου τέντωνε τότε τα χέρια είναι πλέον σύνηθες σε ένα μεσαίο σύγχρονο μηχανάκι ακόμα και ον-οφ,αν οδηγήσουμε σήμερα ένα rd350 θα μας φανεί παράξενο,δύστροπο αλλά όχι πύραυλος.
(Επομένως καλύτερα να μην...Ας μένει αυτή η γλυκειά νοσταλγία έστω και απατηλή).
Δεν είναι έτσι ακριβός,,
https://youtu.be/_c4SoMl4hpI?si=sA7IR0ImvIvOFplm
Δες μετά το 1:15,, βρες μου ένα μεσαίο σημερινό ον οφφ που ανεβάζει στροφές έτσι,
Δλδ 2-3000 στροφές σε ένα δευτερόλεπτο.
Και δεν είναι μόνο οι στροφές, εκεί βγάζει και σχεδόν όλα τα άλογα,, τρως κλοτσιά 20 αλόγων σε 1 δευτερόλεπτο,, τα σημερινά είναι ομαλά παντού,,
Τα nsr που είχα ήταν ποιο exciting και ενδιαφέροντα -τρομακτικα στο άνοιγμα του γκαζιού από το 675 που έχω τώρα.
PaNick67
04/06/2024, 11:27
To RD 350LC εβγαζε , αν δεν με απατα η μνημη μου 50 αλογα. ναι ηταν δυστροπο, ναι το λαστιχακι που φορουσε τοτε δεν μπορουσε να κανει πολλα για να μην "γραφει" στην ασφαλτο αλλα με σημερινα κριτηρια δεν ειναι κατι το τρομερο.
Με τα τετραχρονα 500ρια της εποχης του συγκρινονταν και εκει κερδιζε κατα κρατος
TheRegulator
04/06/2024, 13:18
6.700 για δίχρονο 40+ ετών....τι πίνουν ρε γμτ :cry:
(και ναι, σκοτώστρα όντως....)
κυριοι, η τιμη ειναι νορμαλ! Στην Ελβετια δεν υπαρχει ουτε ενα, στο ιμπει που τσεκαρα παιζουν σε περισσοτερα χρηματα (matching numbers)..
Μηχανάκια σαν αυτό δεν τιμολογούνται σαν παλιά χρηστικά εργαλεία αλλά αντίκες. Ειδικά στην κατάσταση του συγκεκριμένου.
Αναφορικά με την ισχύ τους, δεν είναι πόση είχαν αλλά πως την έβγαζαν.
Απότομα και ανεξέλεγκτα. Οι σύγχρονες μηχανές έχουν τόσα ηλεκτρονικά, γραμμική απόδοση χωρίς ξεσπάσματα, πλαίσιο και ελαστικά που σου επιτρέπουν να στίψεις το δεξί γκριπ χωρίς ιδιαίτερα δράματα.
Ένα δίχρονο της εποχής εκείνης μπορούσε να σε φέρει καπάκι πριν καταλάβεις από που σου ήρθε.
panavour
04/06/2024, 14:09
Βουρ στον πατσά.Οποιος έχει φαρδιά τσέπη,και το γουστάρει,το παίρνει,και βάζει και κανά διχιλιαρο στην άκρη,για αρώματα,σαμπουάν για τα μαλλιά, καθαριστήρια κλπ της εποχής,για να μην βρωμάει η λαδιλα.
stefanos
04/06/2024, 14:22
Η λαδίλα δεν βρωμάει.
karellen
04/06/2024, 15:29
Πριν μια ώρα στον περιφερειακό της Καλαμάτας.
Με ήβρε συφόρεση :eek:
453584
SeniorCanardo
04/06/2024, 15:54
Η λαδίλα δεν βρωμάει.
Περιμένω τόσα χρόνια να βγάλει το ΑΧΕ άρωμα διχρονίλας.
"2stroke scent to stay fresh".
453585
453584
Ασε ρε γατάκι.....μέχρι να δεις αυτό έχεις δρόμο ακόμα :smokin:
(περσινή φωτό από το yaris της γυναίκας....)
453587:cry::lol:
Το 2017 είχα δει 47°C στο αμάξι, ενώ γνωστός μου είχε ανεβάσει φωτογραφία 49°C εκείνες τις ημέρες.
Και σήμερα μας ήρθε απότομα με τους 39°C. Ευτυχώς τα κτίρια δεν έχουν ζεσταθεί πολύ ακόμα και από μεθαύριο θα πέσει η ζέστη.
Θερμοκρασία ψυκτικού υγρού δείχνει. Έχει αντιστοιχία και με τον αναλογικό δείκτη από κάτου. :p
karellen
04/06/2024, 20:42
Θερμοκρασία ψυκτικού υγρού δείχνει. Έχει αντιστοιχία και με τον αναλογικό δείκτη από κάτου. :p
:lol:
Μπα, Φαρενάιτ λέει. :smokin:
Ασε ρε γατάκι.....μέχρι να δεις αυτό έχεις δρόμο ακόμα :smokin:
(περσινή φωτό από το yaris της γυναίκας....)
8λτ το γιάρις;; Τι του κάνετε;
Εγώ τίποτα, η γυναίκα του αρμέγει τα πρέκια....:cry:
2 φορές δίσκο-πλατό-ρουλεμάν και μια μπροστινές δισκόπλακες σε ούτε 100k.... βγάλε συμπέρασμα :cry:
o_gavros
05/06/2024, 12:36
Καλοκαίρι με κλιματιστικό συνέχεια αναμμένο, εύκολα πάει 8.
Το βλέπω από του πατέρα που είναι '03.
Τι να σε πω - εγώ ζώντας με γιάρις από το '99-'00 με τον ξάδερφό μου να του ρουφάει το αίμα, δεν θυμάμαι να έχω δει πάνω από 7 (στο 1.3)!
Τι να σε πω - εγώ ζώντας με γιάρις από το '99-'00 με τον ξάδερφό μου να του ρουφάει το αίμα, δεν θυμάμαι να έχω δει πάνω από 7 (στο 1.3)!
Δεν ανάβουμε ΠΟΤΕ το κλιματιστικό εμείς.
Επίσης, αμφότεροι δεν έχετε δει την γυναίκα μου να οδηγάει....:cry:
Τελικές με γιάρις.........
453600
453584
Επιτέλους καλοκαιράκι!!!!
Να φορέσουμε και εμείς με χαλασμένο θερμοστάτη κανά κοντομάνικο! :bawl:
o_gavros
05/06/2024, 13:41
Την απογείωση δείξε μας
CorpseAlive
05/06/2024, 13:44
Την απογείωση δείξε μας
Δεν έχει θέμα με αυτό το έχει φτιάξει προ πολλού
453601
o_gavros
05/06/2024, 13:46
Μπουρναζογιαρις ο Βαγγλαν;;; ο τεμπερα, ο μπορες
karellen
05/06/2024, 15:32
Επιτέλους καλοκαιράκι!!!!
Να φορέσουμε και εμείς με χαλασμένο θερμοστάτη κανά κοντομάνικο! :bawl:
Από σήμερα ξεκινάω μπανάκια (και άργησα).
8 lt σε yaris έχω δει φορτωμένο φουλ συν μπαγκαζιερα οροφής συν a/c με 42 βαθμούς στον περιφερειακό της Πάτρας με τέρμα γκαζι
Από σήμερα ξεκινάω μπανάκια (και άργησα).
Από Ιούλιο...... να είμαστε σίγουροι!
:bawl::bawl::bawl:
Από Ιούλιο...... να είμαστε σίγουροι!
:bawl::bawl::bawl:
Αυγουστο πές καλύτερα, να μαστε σίγουροι 100%....
Αυγουστο πές καλύτερα, να μαστε σίγουροι 100%....
Μπααααα,
Τον Αύγουστο είναι τα ημερομήνια! Πολύ άστατος ο καιρός!
:bawl::bawl:
8 lt σε yaris έχω δει φορτωμένο φουλ συν μπαγκαζιερα οροφής συν a/c με 42 βαθμούς στον περιφερειακό της Πάτρας με τέρμα γκαζι
:lol::lol:
Και κόντρα άνεμο με την πεθερά μέσα :lol:
Μπράβο, αυτό το τεστ μου το είχαν κάνει στη Γλυφάδα στο κατάστημα που είχα τοποθετήσει τις δικές μου.
Εκεί κατάλαβα την τεράστια διαφορά της απλής από την επιμεταλλωμένη (τότε, μιλάμε πριν 17+ χρόνια) μεμβράνη, ειδικά στο μπροστά παρμπριζ που σε ζεματάει ο ήλιος.
Σημ.: Κατά την τοποθέτηση, δίνουν ένα πιστοποιητικό (για χρήση σε ΚΤΕΟ, ελέγχους, κλπ), καλό είναι να το έχουμε μέσα στο αμάξι.
Πήγα σήμερα Llumar και ρώτησα για διάφανη στο μπροστινό τζάμι. Μου είπε ότι από το 2003 έχουν σταματήσει να τη βάζουν λόγω διαθλάσεων το βράδυ με τα φώτα. Δεν την προτείνουν δηλαδή.
motojojo
06/06/2024, 19:33
Γενικά είναι παράνομη οποιαδήποτε μεμβράνη στο μπροστινο τζαμι και ειναι πολιτική της εταιρείας να μην την τοποθετούν, αυτό τουλάχιστον μου είπαν εμένα.
Το ίδιο μου ειπαν και στην 3Μ με τη διαφορά ότι εκει την τοποθετούν με υπεύθυνη δήλωση.
Εγω γενικά δεν θα τοποθετήσω τιποτα μπροστά, αν και μου μπαίνουν ιδέες για αντικατάσταση όλου του παρμπριζ με κατι που να κοβει την ακτινοβολία, αν υπάρχει. Δεν ξερω αν γίνεται και πόσο κοστίζει αλλά δεν θα το κάνω και άμεσα.
Η εμπρος μεμβράνη δημιουργεί περίεργες διαθλάσεις όταν κάποιος φορά πολωτικά γυαλιά ηλίου. Οι υπόλοιπες φιμέ είναι πολύ ενοχλητικές τις βραδινές ώρες ή γενικά όταν ο φωτισμός ειναι χαμηλός. Προτιμώ να χρησιμοποιώ κουρτινάκια που προσθαφαιρούνται ανά πάσα στιγμή.
Για το παρμπρίζ, εχω δει να χρησιμοποιούν μια λωρίδα φιμέ ψηλά, όπως τα πούλμαν, που κόβει ικανοποιητικά και μοιάζει χρησιμη
PaNick67
08/06/2024, 09:15
Η εμπρος μεμβράνη δημιουργεί περίεργες διαθλάσεις όταν κάποιος φορά πολωτικά γυαλιά ηλίου. Οι υπόλοιπες φιμέ είναι πολύ ενοχλητικές τις βραδινές ώρες ή γενικά όταν ο φωτισμός ειναι χαμηλός. Προτιμώ να χρησιμοποιώ κουρτινάκια που προσθαφαιρούνται ανά πάσα στιγμή.
Για το παρμπρίζ, εχω δει να χρησιμοποιούν μια λωρίδα φιμέ ψηλά, όπως τα πούλμαν, που κόβει ικανοποιητικά και μοιάζει χρησιμη
Δεν μπορω να μιλησω για ολες, αλλα αυτες που εχω στο αμαξι ουτε διαθλασεις ουτε τιποτα, εναν ελαφρυ ιριδισμο οταν εχει νερα ο δρομος οπως και στα μαυρα αυτοκινητα. Εδω και χρονια αυτες που μπαινουν στα παρμπριζ ειναι σχεδον διαφανες, νανοκεραμικες , ενω ο νομος επιτρεπει μεχρι 75% φωτοπερατοτητα ειναι συνηθως 80+%. Αυτα με τα ηλιου μου τα οποια ειναι πολωτικα, με τα ορασεως καμια απολυτως διαφορα.
Δεν μπορω να μιλησω για ολες, αλλα αυτες που εχω στο αμαξι ουτε διαθλασεις ουτε τιποτα, εναν ελαφρυ ιριδισμο οταν εχει νερα ο δρομος οπως και στα μαυρα αυτοκινητα. Εδω και χρονια αυτες που μπαινουν στα παρμπριζ ειναι σχεδον διαφανες, νανοκεραμικες , ενω ο νομος επιτρεπει μεχρι 75% φωτοπερατοτητα ειναι συνηθως 80+%. Αυτα με τα ηλιου μου τα οποια ειναι πολωτικα, με τα ορασεως καμια απολυτως διαφορα.
Δεν έχει να κάνει με τις μεμβράνες, το αν κάνουν ιριδισμούς τα πολωτικά γυαλιά. Μετά από συζήτηση με οφθαλμίατρο (είχα θέμα με του πολωτικούς φακούς) με ενημέρωσε ότι είναι καθαρά θέμα λειτουργίας του ματιού. Κάποιοι δεν μπορούν να φορέσουν πολωτικά γυαλιά, ακριβώς γιατί σε επιφάνειες όπως τζάμια, νερά, κλπ. το μάτι δημιουργεί ιριδισμούς. Δεν μου εξήγησε γιατί και πώς (δε θα καταλάβαινα άλλωστε :bawl: ). Αν με τα πολωτικά γυαλιά δημιουργούνται ιριδισμοί, αλλάζεις φακό και επιστρέφεις στους κλασσικούς.
Στο αυτοκίνητο, αναφορικά με τις μεμβράνες, ούτε σε μας έβαλαν φιμέ μπροστά, παρά μία με ειδικά φίλτρα και μόνο. Στα παράθυρα του οδηγού - συνοδηγού μια πιο σκούρα και στα πίσω μόνο είναι τελείως φιμέ. (ποσοστά δε θυμάμαι, αν θέλετε ρωτάω).
doctor_john
11/06/2024, 23:11
Άλλαξε κάτι που θα επηρεάσει τους μοτοσυκλετιστές παγκόσμια.
Φίλες και φίλοι, με ανησυχία σας ενημερώνω πως το ..
δεν μπορώ να το πω..
Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς την βοήθεια του..
Το Harpic Το Μαύρο είναι παρελθόν. :a02:
Αυτός ο Αχέροντας των λεκέδων στα ανοξείδωτα δεν θα ξαναφωλιάσει στις στρατιωτικές μας κάλτσες.
Δεν θα μας προσφέρει ξανά τις θερμές αντανακλάσεις από καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα.
Το πρωϊ πριν την δουλειά, πέρασα απο το sm για χυμό και μπισκότα.
Σε κάποιον άσχετο διάδρομο είδα Το Harpic Το Μαύρο.
Η μέρα μου φωτίστηκε, ανακλαστικά τσίμπησα ένα και συνέχισα για τα κουλούρια στον ορίζοντα.
Στην επιστροφή, γεμάτος χαρά το τοποθετώ δίπλα στον άδειο προκάτοχό του.
Κάτι δεν μου πάει καλά.. η συσκευασία έχει αλλάξει γραφικά.. 10Χ και Original γράφει και αυτή
αλλά μοιάζει πιο χλιαρή, της λείπει δυναμική..
Μουδιασμένος αποφασίζω να θυσιάσω λίγο στην τουαλέτα, έτσι για να μου φύγει η ιδέα.
Αμ δε! το υγρό πετάχτηκε με την ευκολία αραιωμένου, καμία σχέση με την δύναμη που χρειαζόμουν παλιότερα.
Αντί να κάνει μπλέ την λεκάνη για τουλάχιστον τρία καζανάκια, έκανε μπλε το νερό..
Η μυρωδιά που σου άνοιγε την μύτη, αυτή που σου θύμιζε όλα τα δημόσια αποχωρητήρια που έχεις συναντήσει..
Πάει και αυτή μαζί με τις περιπέτειες τόσων χρόνων.
Απογοητεύθηκα! δεν το δοκίμασα καν σε ανοξείδωτο..
δεν μπορώ να το πω..
Αυτός ο Αχέροντας των λεκέδων στα ανοξείδωτα δεν θα ξαναφωλιάσει στις στρατιωτικές μας κάλτσες.
Δεν θα μας προσφέρει ξανά τις θερμές αντανακλάσεις από καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα.
Η μέρα μου φωτίστηκε, ανακλαστικά τσίμπησα ένα και συνέχισα για τα κουλούρια στον ορίζοντα.
Κάτι δεν μου πάει καλά.. η συσκευασία έχει αλλάξει γραφικά.. 10Χ και Original γράφει και αυτή
Μουδιασμένος αποφασίζω να θυσιάσω λίγο στην τουαλέτα, έτσι για να μου φύγει η ιδέα.
Αμ δε! το υγρό πετάχτηκε με την ευκολία αραιωμένου, καμία σχέση με την δύναμη που χρειαζόμουν παλιότερα.
Αντί να κάνει μπλέ την λεκάνη για τουλάχιστον τρία καζανάκια, έκανε μπλε το νερό..
Η μυρωδιά που σου άνοιγε την μύτη, αυτή που σου θύμιζε όλα τα δημόσια αποχωρητήρια που έχεις συναντήσει..
Να αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο τούτες τις μέρες, βαράει άσχημα.....:D
o_gavros
12/06/2024, 07:01
δεν μπορώ να το πω..
Μια αγάπη για το καλοκαίρι
θα μαι κι εγώ
να σου κρατώ δροσιά στο χέρι
να σε φιλώ
θα μ' αγαπάς σαν καλοκαιρι
και σαν παιδί
μα θα μου φύγεις με τ' αγέρι
και τη βροχή
panavour
12/06/2024, 07:15
Φαντάσου και να πιάσουν ,οι ζέστες για τά καλά.
δεν μπορώ να το πω..
όλο αυτο το οικοδόμημα που είχε χτιστει με τόσους κόπους με νερόχαρτα, σαπουνάδες, σκοτς μπράιτ, με δαχτυλα χωρίς αποτυπώματα, κοκκινισμένα και παπαριασμένα σαν αρχη διαφήμισης της γκλίσολιν.....πάει????
παει....
γκρεμίστηκε σαν πύργος γερμανικής επαρχίας απο τραπουλόχαρτα...και έμεινα να κοιτάζω το απόλυτο κενο
σε νιώθω φίλε, τσουγκρίζω μαζι σου..:beer:
karellen
12/06/2024, 08:21
Όποιος έχει πρόσβαση σε ψιλικατζίδικο/μπακαλοταβέρνα στην επαρχία ας γεμίσει μια καλαθούνα απ' αυτά.
Θα φτιάξει την προίκα του.
453722
giorgosb
12/06/2024, 08:24
Έχω ένα ξεχασμένο στο ντουλάπι για κάτι χρόνια.. Για να το ξεσκονίσω.. :tooth:
harris_x
12/06/2024, 08:26
Έχω ένα ξεχασμένο στο ντουλάπι για κάτι χρόνια.. Για να το ξεσκονίσω.. :tooth:
Βγαλτο σε δημοπρασία :tooth:
-Πωλείται Χαρπικ Μαύρο, παλαιωμένο σε δρύινο ντουλάπι…
CorpseAlive
12/06/2024, 08:57
-Πωλείται Χαρπικ Μαύρο, παλαιωμένο σε δρύινο ντουλάπι…
Με ελάχιστη χρήση λόγω επαγγέλματος (Ναυτικός)
Κολλάει παντού ότι και να πουλάς.
δεν μπορώ να το πω..
Κουράγιο Γιάννη, για τους λαιμούς των εξατμίσεων πάντως που το χρησιμοποιούσα εγώ δεν θα μου λείψει, με το Meguiars Ultimate Compound που χρησιμοποίησα από σπόντα είναι άψογοι εδώ και 8 μήνες :whistle:
Κουράγιο, παίδες, από Παρασκευή θα δροσίσει κάπως είπαν και θα έρθετε στα ίσα σας :tooth:
Μέχρι τότε, μην βγαίνετε με ασκέπαστη κεφάλα στον ήλιο.....:D
Nostradamus
15/06/2024, 15:13
Είναι κανείς στις Αφίδνες?
motojojo
15/06/2024, 15:15
Με αυτη τη ζέστη;
Τι έχει;
Nostradamus
15/06/2024, 15:32
Orange days. Είναι πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν (λόγω καιρου).
motojojo
15/06/2024, 15:46
Πωωω το είχα ξεχασει εντελώς....
Είναι κανείς στις Αφίδνες?
Ήμουν εγώ. Αλλά το πρωί, όχι τέτοια ώρα. :p
CorpseAlive
17/06/2024, 14:52
:uplate::eek::rolleyes::jrs:
453907
motojojo
18/06/2024, 19:55
Προσπαθω να ανεβασω μια φωτογραφια και παιρνει.....μια αιωνιότητα!
Εχω κανει και resize, ειναι καμια 100στη kilobytes κι ακομα δεν λεει να την πάρει.
Ειναι φυσιολογικο;
karellen
18/06/2024, 20:05
Επανάλαβε.
Λέει ότι προσπαθεί να ανεβάσει μια φωτογραφία και παίρνει μια αιωνιότητα. Έχει κάνει και resize, είναι καμιά 100στη kilobytes κι ακόμα δεν λέει να την πάρει. Ρωτάει αν είναι φυσιολογικό.
:p
karellen
18/06/2024, 22:01
https://youtu.be/VOmD-xqK2Es?si=Rg4dBtsJ6Bx7hN03
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη - Dumutrus που έφερε το μεταλλικό πλέγμα και τα εργαλεία και κόλλησε τη σπασμένη φιμέ ζελατίνα μου :beer::beer::beer:
453480
453482
453481
453483
Να είσαι καλά φίλε και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά!
Μετά από συνεχή χρήση αναφέρω ότι η ζελατίνα λειτουργεί άψογα και έχω ξεχάσει ότι έσπασε καν!
Ομαλή σκαλωτή κίνηση και τέλειο σφράγισμα:
454046
Σε ευχαριστώ και πάλι ειλικρινώς και εγκαρδίως φίλε Δημήτρη - dumutrus :beer:
doctor_john
25/06/2024, 15:07
Ξέρει κάποιος αν έχουμε καμία "φωλιά" subaru suv στην Αττική; Κάποιο μέρος που να υποστηρίζονται πολύ και να τα βλέπεις συχνά.
Ξέρει κάποιος αν έχουμε καμία "φωλιά" subaru suv στην Αττική; Κάποιο μέρος που να υποστηρίζονται πολύ και να τα βλέπεις συχνά.
Ναι στά Ανω Λιόσια απέξω γράφει με μεγάλα γράμματα ''ΧΩΜΑΤΕΡΗ''
(πλάκα κάνω μιά χαρά τετρακίνητα είναι..)
doctor_john
25/06/2024, 18:07
Έχετε στην Πάτρα; βλέπεις κανα δυο μέσα στην μέρα; περισσότερα;
Ειδικά forester αρκετά, και μάλιστα έχει και φίλος με πολλά χωμάτινα χλμ....
ratamahatta
26/06/2024, 11:42
Για να μην ανοίγω θέμα
Έχουμε κανένα αλουμινα για επισκευή σε πόρτα αλουμινίου , περιοχή Αχαρνες
2-3 που πήρα πνίγονται όπως λένε και δεν προλαβαίνουν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν πιθανόν
Οι μόνοι αλουμινάδες που δεν πνίγονται τέτοια εποχή είναι ξαπλωμένοι με καντήλι από πάνω τους.
antoncbf
26/06/2024, 14:03
προσωπικά ΔΕΝ το εχω δει στο δρόμο ποτέ...
δεν ξέρω αν το εφερνε επίσημα η yamaha για υπαρξη ανταλλακτικών ...
9.000 euro ζητάει ...https://web.facebook.com/marketplace/item/784998953654520/?ref=browse_tab&referral_code=marketplace_general&referral_story_type=general&tracking=%7B%22qid%22%3A%22-1747361466868126857%22%2C%22mf_story_key%22%3A%22601123563079662068%22%2C%22top_level_post_id%22%3A% 22601123563079662068%22%2C%22commerce_rank_obj%22%3A%22%7B%5C%22target_id%5C%22%3A601123563079662068 %2C%5C%22target_type%5C%22%3A6%2C%5C%22primary_position%5C%22%3A3%2C%5C%22ranking_signature%5C%22%3A 3707578653661877061%2C%5C%22commerce_channel%5C%22%3A501%2C%5C%22value%5C%22%3A0.00052199039348051%2 C%5C%22upsell_type%5C%22%3A129%2C%5C%22candidate_retrieval_source_map%5C%22%3A%7B%5C%227551558904908 957%5C%22%3A3016%7D%2C%5C%22grouping_info%5C%22%3Anull%7D%22%2C%22lightning_feed_qid%22%3A%22-1747363391060713561%22%2C%22lightning_feed_ranking_signature%22%3A%223707578653661877061%22%7D&__tn__=!%3AD
9.000 euro ζητάει ...https://web.facebook.com/marketplace/item/784998953654520/?ref=browse_tab&referral_code=marketplace_general&referral_story_type=general&tracking=%7B%22qid%22%3A%22-1747361466868126857%22%2C%22mf_story_key%22%3A%22601123563079662068%22%2C%22top_level_post_id%22%3A% 22601123563079662068%22%2C%22commerce_rank_obj%22%3A%22%7B%5C%22target_id%5C%22%3A601123563079662068 %2C%5C%22target_type%5C%22%3A6%2C%5C%22primary_position%5C%22%3A3%2C%5C%22ranking_signature%5C%22%3A 3707578653661877061%2C%5C%22commerce_channel%5C%22%3A501%2C%5C%22value%5C%22%3A0.00052199039348051%2 C%5C%22upsell_type%5C%22%3A129%2C%5C%22candidate_retrieval_source_map%5C%22%3A%7B%5C%227551558904908 957%5C%22%3A3016%7D%2C%5C%22grouping_info%5C%22%3Anull%7D%22%2C%22lightning_feed_qid%22%3A%22-1747363391060713561%22%2C%22lightning_feed_ranking_signature%22%3A%223707578653661877061%22%7D&__tn__=!%3AD
Ψιλοσπάνιο στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να κρίνω την τιμή, είναι όμως πανέμορφο.
Κάποιος, κάπου, κάποτε (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154750) :D
panavour
26/06/2024, 14:47
τοσα του λειπουν,τοσα ζηταει.:lol:
kostaskk
26/06/2024, 14:48
Έχει βάψει τα κυλινδρα κόκκινα και καπάκια μαύρα κτλ, αφού υπάρχει το 350 που είναι σχεδόν ίδιο και ποιο δυνατό, και ποιο φτηνό, δεν αξίζει,,
Κάποτε παίζανε στο 1000αρικο,
Είχα πουλήσει 4 τέσσερα rd350 που βρήκα σε μάντρα για 800e δλδ 200 το ενα
karellen
29/06/2024, 23:37
Σφίξανε οι ζέστες και το βράδυ :smokin:
454118
Σφίξανε οι ζέστες και το βράδυ :smokin:
454116
Από κουνούπι πως πάμε;:D
karellen
30/06/2024, 08:34
Από κουνούπι πως πάμε;:D
Έχει να με τσιμπήσει κουνούπι 30 χρόνια!
Έχει να με τσιμπήσει κουνούπι 30 χρόνια!
Έλα κατά δω, στην γειτονιά μου, να σε κεράσω ότι θες, να δω κάτι.....:p
motojojo
30/06/2024, 12:31
Έριχνα κι εγω κατι υπνους στο μπαλκόνι κάποτε.....
Πέρασα ΚΤΕΟ το γσ.
Προσέχετε γιατί επανήλθαν τα πρόστιμα καθυστέρησης,μια βδομάδα μόνο μπορείς να το τρενάρεις πλέον (7 ημερολογιακές).
Πάντα έτσι δεν ήταν; Είχε αλλάξει κάτι;:confused:
(Δεν έχω πάει ποτέ όχημα εκτός προθεσμίας)
karellen
02/07/2024, 12:26
Πάντα έτσι δεν ήταν; Είχε αλλάξει κάτι;:confused:
(Δεν έχω πάει ποτέ όχημα εκτός προθεσμίας)
Όχι,παλιά λόγω ανταγωνισμού των ιδιωτικών ΚΤΕΩΝ (!) δεν χρεώνανε πρόστιμο για να τσιμπήσουν πελάτες,τώρα όμως τα βρήκανε μεταξύ τους και ακολουθούν κοινή πολιτική.
o_gavros
02/07/2024, 12:48
Εσείς σε λίγο θα μας πείτε ότι λειτουργούν και καρτέλ στη χώρα
karellen
02/07/2024, 14:55
Παύλος Εσκομπαρίδης.
Lioulios
02/07/2024, 18:07
Αν πάρεις ποδήλατο road carbon, εννοείται χωρίς ανάρτηση, θα ανεβαίνεις τις ίδιες ανηφόρες με σαγιονάρες, με διπλάσια ταχύτητα
Δωρο μου το κανανε και δεν το πηρα ...Δεν εχω καμια δουλεια να κυκλοφορω με ποδηλατο στους δρομους της Κρητης
Panos760
02/07/2024, 18:54
Δωρο μου το κανανε και δεν το πηρα ...Δεν εχω καμια δουλεια να κυκλοφορω με ποδηλατο στους δρομους της Κρητης
Καλά, μην το λες.
Ξέρω αρκετούς που κάνουν στοχευμένες αναβάσεις σε διάφορα βουνά της Κρήτης.
Πριν κάνα μήνα έφυγε γκρουπ από Σαντορίνη, ταξίδεψαν Κρήτη κ ανέβηκαν σε ένα βουνό κοντά στον Ψηλορείτη.6
Νομίζω στον Σκίνακα.
Αν ενδιαφέρεσαι για λεπτομέρειες να ψάξω .
Είναι πως την βρίσκει ο καθένας κ τι τρέλα κουβαλάει
Είναι πως την βρίσκει ο καθένας κ τι τρέλα κουβαλάει
Δώσε βάση σε αυτό.
στους δρομους της Κρητης
Panos760
02/07/2024, 22:50
Δώσε βάση σε αυτό.
Κρήτη έχω κατέβει 5 φορές, η 4 με μοτοσικλέτα κ μια με αυτοκίνητο.
Οι 4 καλοκαίρι κ η μια χειμώνα.
Την γύρισα σχεδόν όλη.
Πουθενά δεν ένιωσα φόβο κ απειλή, εκτός ίσως από την κίνηση στον ΒΟΑΚ, όχι όμως από την ταχύτητα τών οχημάτων, αλλά από το γλιστερό οδόστρωμα κ τις κακοτεχνίες του εν λόγω δρόμου.
Προς Θεού, δεν παροτρύνω κάποιον να κινείται με ποδήλατο σε επαρχιακούς δρόμους της Κρήτης, αλλά κάποιες στοχευμένες διαδρομές με λίγη κίνηση, σε ήσυχα μέρη, όπως βουνά, οροπέδια κλπ θα ήταν ενδιαφέρουσες.
Παρεπιπτόντως, εκεί που φοβάμαι πολύ είναι όταν κινούμαι στην εθνική οδό, ανάμεσα σε αυτοκίνητα που περνούν δίπλα μου, εντός λεκανοπεδίου Αττικής κ φυσικά στις μεγάλες λεωφόρους με τα αυτοκίνητα που κάνουν σφήνες εκατοστά δίπλα μου.
Όλα αυτά, όχι με ποδήλατο, αλλά με μηχανάκια
Τελικά οι Ιάπωνες ΔΕΝ είναι και τόσο εξελιγμένοι σε κάποιους τομείς.... (https://www.in.gr/2024/07/03/in-science/technology/kapoia-kathysterisi-iaponia-kerdise-ton-polemo-kata-tis-disketas/) :lol:
Κρήτη έχω κατέβει 5 φορές, ....
Πουθενά δεν ένιωσα φόβο κ απειλή, ....
Άσε τα παιδάκια Ιωάννη να πλησιάσουν..! :alien:
στοχευμένες διαδρομές με λίγη κίνηση, σε ήσυχα μέρη, όπως βουνά, οροπέδια κλπ θα ήταν ενδιαφέρουσες.
:ufo:
Ειδικά ο νομός Ρεθύμνου είναι σε αλλο level!
Panos760
03/07/2024, 22:31
Πάντως, όσοι Αθηναίοι πήγαν Κρήτη για μόνιμα δεν το έχουν μετανιώσει.
Ο μπατζανακης μου κατέβηκε Σεπτέμβριο τού '19 για δουλειά, είναι στρατιωτικός κ μου λέει συνέχεια πως ηρέμησε από το άγχος, την κίνηση κ την τρέλα της Αθήνας κ πως δεν θέλει να επιστρέψει.
Κ εγώ όμως, τα ίδια έχω παρατηρήσει.
Σεπτεμβριο, πρώτα ο Θεός θα ξανακατεβω.
Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε οι Κρητικοί για την κίνηση κ τούς τρόπους οδήγησης στο νησί σάς, αλλά αν καθήσει κάποιος έναν ολόκληρο χρόνο Αθήνα κ κινείται σε δρόμους ασύλληπτης ομορφιάς και ασφάλειας, όπως πχ η Πειραιώς, ο Κηφισός, η Θηβών, η Κηφισίας, η Πέτρου Ράλλη κλπ, θα αναθεωρήσει άποψη.
Τώρα τελευταία, το ανερχόμενο αστέρι είναι κ η Αττική οδός, που την χρυσό πληρώνουμε κ πάει να φτάσει τον Κηφισό σε καθημερινά τροχαία
taisteal
03/07/2024, 23:03
Έχω μείνει και Αθήνα και Κρήτη, οδηγώντας μηχανή και αυτοκίνητο και στις δύο περιπτώσεις.
Τα σκηνικά που έχω δει στην Κρήτη δεν υπάρχουν επάνω σε εμάς.
Άλλα επίπεδα πρόσφυσης