Σύνδεση

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

dessert
19/06/2007, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Οχι πού να το βρώ?

Με τρικύλινδρο???:confused:

vassilis88
19/06/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Βρε Bill το είδες, δεν το έκανες... Χουφτωσ'την την τιμημένη να δείς τι κάνει... :cool:

ρπμ αυτος πλαγιασε πολυ κ φαινεται συνεχιζε να ανοιγει το γκαζι, αλλα ειναι μεγαλες οι ταχυτητες ΡΠΜ.. δλδ αν παω κ παρω οποιο 600 ετσι χωρις μια καποια προπονηση πριν θα βελτιωνομαι μεν, με αργους ρυθμους δε, κ θα το πηγαινω κυρια στις στροφες.. πως θα βαλω κατω τα 100 αλογα με τη μια χωρις να χω στριψει πριν με λιγοτερα? η μλκια ειναι οτι θα παρει χρονο κ μου τρεχουν τα σαλια κ οποτε βλεπω μηχανακι..

Da.Vintage
19/06/2007, 11:23
Με τρικύλινδρο???:confused:

Oύτε....

Να σου πώ κάτι...

Και πες οτι βρίσκω κάποιον και μου λέει πάρε το μηχανάκι μου το V2 ή το Ι3 κτλ δεν θα μπορέσω να το συγκρίνω με το δικό μου γιατί ούτε το δικό μου δεν πάω στα όρια... θα πάω τα ξένα! Που δεν θα τα ξέρω κι'όλας να γίνει και καμία μαλακία να τα πληρώνω...

Δε παίζει!

Και μιλάμε για πίστα έτσι... γιατί στο δρόμο έχω οδηγήσει V2

dessert
19/06/2007, 13:50
Oύτε....

Να σου πώ κάτι...

Και πες οτι βρίσκω κάποιον και μου λέει πάρε το μηχανάκι μου το V2 ή το Ι3 κτλ δεν θα μπορέσω να το συγκρίνω με το δικό μου γιατί ούτε το δικό μου δεν πάω στα όρια... θα πάω τα ξένα! Που δεν θα τα ξέρω κι'όλας να γίνει και καμία μαλακία να τα πληρώνω...

Δε παίζει!

Και μιλάμε για πίστα έτσι... γιατί στο δρόμο έχω οδηγήσει V2

Εγω λέω οτι και που θα είναι ξένο, και που θα το έχεις φόβο, και πιο γρηγορα θα ξεθαρέψεις και πιο εύκολο θα το βρεις...

Τες πα, πάντως παλικάρι που έτρεχε, και τρέχει και φέτος νομίζω, με το 3κύλινδρο πάει πουτ@ν@...

:hypnotize

dessert
19/06/2007, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρπμ αυτος πλαγιασε πολυ κ φαινεται συνεχιζε να ανοιγει το γκαζι, αλλα ειναι μεγαλες οι ταχυτητες ΡΠΜ.. δλδ αν παω κ παρω οποιο 600 ετσι χωρις μια καποια προπονηση πριν θα βελτιωνομαι μεν, με αργους ρυθμους δε, κ θα το πηγαινω κυρια στις στροφες.. πως θα βαλω κατω τα 100 αλογα με τη μια χωρις να χω στριψει πριν με λιγοτερα? η μλκια ειναι οτι θα παρει χρονο κ μου τρεχουν τα σαλια κ οποτε βλεπω μηχανακι..

Billαρα θέλει κόπο και να μαλώσεις πολύ με τον εαυτό σου....

Πάντως απο κινητήρα είμαι V. Με τα χίλια... Και με όσους την έκανα την κουβέντα, εκεί καταλήξαμε...

Αλλά για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος....

..

..

:evil:

Ρε τα ΚΩΛΟ-YAMAPA τι ΚΩΛΟΚΑΜΠΑΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Τα ΤΡΙμπούρδελαααααααα!!!!

:D

stradas
19/06/2007, 14:04
:lol: :lol: :lol:

Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι τα περιοδικα πηραν Κ6 750 και Κ7 1000 για μετρησεις και τα τριμπουρδελα τα εφτυσαν. Το 750 εκοψε δισκους και καρφωθηκαν στο γραναζι και το 1000 εκαψε δισκους στην ΠΡΩΤΗ προσπαθεια...

Και μετα μιλατε για αξιοπιστια στα Ιταλικα...

:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Ρε αντε απο κει με τα τριμπουρδελα...

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

FZR1000
19/06/2007, 15:04
Μηπως ηταν Ιταλικοι οι δισκοι?

DUKASII
19/06/2007, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι τα περιοδικα πηραν Κ6 750 και Κ7 1000 για μετρησεις και τα τριμπουρδελα τα εφτυσαν. Το 750 εκοψε δισκους και καρφωθηκαν στο γραναζι και το 1000 εκαψε δισκους στην ΠΡΩΤΗ προσπαθεια...

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: ΟΧ...Ο ΓΛΗΓΟΛΗΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕ??:rotflmao: :lol: :rotflmao:

FZR1000
19/06/2007, 15:13
Τα yamaha μια χαρα καμπανα εχουν!!!

τα monster θελουν καμπανα στα 10000 χλμ λογικο βεβαια πως να αντεξει τοσα αλογα!!!

Στα ducati το μοτερ ολο θεωρειται αναλωσιμο σαν τα τακακια ενα πραγμα!!!

grigorisr1
19/06/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΟΧ...Ο ΓΛΗΓΟΛΗΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕ??:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Να σε καλα που μας κανεις και γελαμε.

grigorisr1
19/06/2007, 15:20
Eσένα μωρή κουλάτζα σε έχω και με όπισθεν!
Αλλα το θέμα μας εδώ είναι τα ευρωπαϊκά...

Τείνεις να ξεχνάς οτι εδώ είμαστε σύμμαχοι αν και αλλού είσαι το π@/νάκι μου!

:beer: :wave2: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με τιν οπισθεν οντως το παραδεχομαι με εχεις.

JIMK7
19/06/2007, 16:30

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Μάθε το λοιπόν ότι εδώ στα Χανιά έχουν φύγει σε δυο ducati οι καμπάνες και όταν λέω έχουν φύγει το εννοώ
:lol: :lol:τις έψαχναν οι άνθρωποι στο δρόμο το ένα ήταν μοστερ 916 και το άλλο MULTISTRADA 1000 …..
:nono: :nono:

JIMK7
19/06/2007, 17:01
QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

10 κιλά βαρύτερη ήταν η 999 και 10 ίππους πιο αδύναμη...:confused: μολύβι;;;:confused:
Για την τιμή δεν θα σου γράψω και εγώ τα καλύτερα. Τώρα όσον αφορά εξοπλισμό και δυνατότητες...:rolleyes: ...μάλλον θα διαφωνήσω. Ακόμα και να θέλει αλλαγή η πίσω ανάρτηση, μην ξεχνάς οτι έχεις μια μοτό έτοιμη για πίστα, αν αυτο σε ενδιαφέρει, μεταβαλλόμενες γωνίες καστερ, χωροδικτύομα, φρενάρες(της brembo ετσι...),ένα πολύ δυνατο σύνολο...
Τωρα περι ορέξεως αναφέρθηκε και πριν...
Αν είναι να πάμε φανάρι-φανάρι, και να κάνουμε dragster, να πάρουμε ένα Κ...
Για ρώτα το φίλο σου που θα μου επιβεβαίωνε οτι εξαφανίστηκες, θα έπαιρνε Κ;;;
Η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική και θα τη καταλάβεις, αν κάνεις ο ίδιος μερικά χιλιόμετρα και με τις 2...
:wave2:

[/QUOTE]

Μάλλον τελικά δεν έχεις κάνει βόλτα με ένα 1098s γιατί αν είχες κάνει δεν θα έγραφες όλα τα παραπάνω .Το 999 έχει για να ξέρεις 121 άλογα στο τροχό και το 1098 έχει 147 στο τροχό δηλαδή 26 άλογα διαφορά και όχι δέκα όπως αναφέρεις όσο τώρα για το βάρος δεν γνωρίζω ακριβός ακόμα αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι κατά πολύ παραπάνω από δέκα κιλά όσο για ρυθμίσεις ακόμα και το κ7 έχει δυνατότητα αλλαγής στο ψαλίδι πίσω . Τώρα για το 1098s έχω κάνει πάνω από 2000χιλ και ξέρω πολύ καλά που υστερεί και που κερδίζει . Από ιταλικά V2 ξέρω πολύ καλά γιατί το προηγούμενο μηχανάκι που είχα ήταν RSV 1000 FACTORY …Καλά είναι δεν λέω αλλά σαν τον Ιάπωνα δεεεεεεεεεεεν νομίζω….
:wave2: :wave2: :wave2:

dessert
19/06/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Μάλλον τελικά δεν έχεις κάνει βόλτα με ένα 1098s γιατί αν είχες κάνει δεν θα έγραφες όλα τα παραπάνω .Το 999 έχει για να ξέρεις 121 άλογα στο τροχό και το 1098 έχει 147 στο τροχό δηλαδή 26 άλογα διαφορά και όχι δέκα όπως αναφέρεις όσο τώρα για το βάρος δεν γνωρίζω ακριβός ακόμα αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι κατά πολύ παραπάνω από δέκα κιλά όσο για ρυθμίσεις ακόμα και το κ7 έχει δυνατότητα αλλαγής στο ψαλίδι πίσω . Τώρα για το 1098s έχω κάνει πάνω από 2000χιλ και ξέρω πολύ καλά που υστερεί και που κερδίζει . Από ιταλικά V2 ξέρω πολύ καλά γιατί το προηγούμενο μηχανάκι που είχα ήταν RSV 1000 FACTORY …Καλά είναι δεν λέω αλλά σαν τον Ιάπωνα δεεεεεεεεεεεν νομίζω….
:wave2: :wave2: :wave2: [/B]

Όχι δεν το έχω κάνει βόλτα, δεν είπα πως το πήρα...:confused: Και 40 ίππους να έχουν διαφορά και 20 κιλά, και πάλι δεν είναι μολύβι... Μηπως τα μπέρδεψες μς το RSV???;;;:confused: Πάντως και πάλι δεν το βλέπω κριτίριο να επιλέξω μοτο επιδή θα έχει 1 και μόνο παραπάνω ρύθμηση σε ανάρτηση σαφως υποδιαίστερη... Σε καταλαβαίνω είναι καινούριο το Κ και είσαι "κ@βλωμένος"...:D

Ρε τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ τα SUTZUKI ούτε ένα τεστ δεν μπορούν να βγάλουν με τους κωλόδισκους!!!!!

ΟΥΣΤ τα ΤΡΙμπουΡδελα!!!!

dessert
19/06/2007, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Μηπως ηταν Ιταλικοι οι δισκοι?

Ναι, έγραφαν MADE IN GIASPAN.........

Ρε ούστ τα μπουρδέλα!!!!!!!!

:evil:

dessert
19/06/2007, 18:21
Τα yamaha μια χαρα καμπανα εχουν!!!

τα monster θελουν καμπανα στα 10000 χλμ λογικο βεβαια πως να αντεξει τοσα αλογα!!!

Στα ducati το μοτερ ολο θεωρειται αναλωσιμο σαν τα τακακια ενα πραγμα!!!

Απο τη θεωρία ως την πράξη έχεις δρόμο..... Πάρε λοιπόν μια Ducati να τον κάνεις γιατί με το Yataha ξέρεις για ποιόν χτυπάει η καμπάνα....

:smokin:

:rotflmao:

dessert
19/06/2007, 18:24
Μάθε το λοιπόν ότι εδώ στα Χανιά έχουν φύγει σε δυο ducati οι καμπάνες και όταν λέω έχουν φύγει το εννοώ
:lol: :lol:τις έψαχναν οι άνθρωποι στο δρόμο το ένα ήταν μοστερ 916 και το άλλο MULTISTRADA 1000 …..
:nono: :nono:

Μήπως είχε πέσει καμία μπαλοθιά απο διπλανο χωριό;;; Τσε βρήκε την καμπάνα.....;;;;;

:lol:

Να ξέρεις δεν θα άντεξαν αυτές να δουλέυουν ξερές και οι Yahaha στο λαδάτσι να σπάνε και την κάνανε...

:rotflmao: :rotflmao:

dessert
19/06/2007, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΟΧ...Ο ΓΛΗΓΟΛΗΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕ??:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Φίλε Δούκα...:D

Μην πειράζεις τους φίλους μου Γληγόρη και Τιτάνα!!!
Είναι και οι δύο Ιαπωνοπληκτοι κρυφοducatάκηδες και ο δεύτερος έχει και πείρα σε στρίνγκ (λόζ :blush: )...

Είναι είδος προς εμφάνηση, οπότε άστο να ευδοκιμήσει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2: :wave2:

grigorisr1
19/06/2007, 18:31

Είναι και οι δύο Ιαπωνοπληκτοι κρυφοducatάκηδες και ο δεύτερος έχει και πείρα σε στρίνγκ (λόζ :blush: )...

:wave2: :wave2:

Οχι και ducatakias εγω ειπα μου αρεσει το agusta ειναι πολυ ομορφο αλλα μεχρι εκει... τπτ παραπανω.

dessert
19/06/2007, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Οχι και ducatakias εγω ειπα μου αρεσει το agusta ειναι πολυ ομορφο αλλα μεχρι εκει... τπτ παραπανω.

Εγώ δεν έγραψα Ducatάκιας, έγραψα κρύφοducatάκιας...:winka:

grigorisr1
19/06/2007, 18:34
Όχι δεν το έχω κάνει βόλτα, δεν είπα πως το πήρα...:confused: Και 40 ίππους να έχουν διαφορά και 20 κιλά, και πάλι δεν είναι μολύβι... Μηπως τα μπέρδεψες μς το RSV???;;;:confused: Πάντως και πάλι δεν το βλέπω κριτίριο να επιλέξω μοτο επιδή θα έχει 1 και μόνο παραπάνω ρύθμηση σε ανάρτηση σαφως υποδιαίστερη... Σε καταλαβαίνω είναι καινούριο το Κ και είσαι "κ@βλωμένος"...:D

Ρε τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ τα SUTZUKI ούτε ένα τεστ δεν μπορούν να βγάλουν με τους κωλόδισκους!!!!!

ΟΥΣΤ τα ΤΡΙμπουΡδελα!!!!

Ο ανθρωπος ειχε και ευρωπαικο και εχει οδηγησει και 1098s κιολας... και εχει Κ7 ενταξει δε χρειαζεται να πουμε τπτ... μονο αυτο τα λεει ολα :wave2:

Οι δισκοι απο το Κ7 δε καταλαβαινουν χριστο! εχω τρεξει πανω απο 10 κονδρες και δε πατινιαρει καθολου...

Οχι σαν κατι Ρ1 που τα φτυνουν κατευθειαν :lol: :lol:

grigorisr1
19/06/2007, 18:38
Εγώ δεν έγραψα Ducatάκιας, έγραψα κρύφοducatάκιας...:winka:

Ουτε κρυφοducatakias ουτε τπτ

Ουτε σε φωτο δε θελω να βλεπω τα ducati ΔΕΝ μου αρεσει πως δουλευουνε ο αθλιος ηχος που βγαζουν...

4κιλινδρο for ever....

dessert
19/06/2007, 18:39
Ο ανθρωπος ειχε και ευρωπαικο και εχει οδηγησει και 1098s κιολας... και εχει Κ7 ενταξει δε χρειαζεται να πουμε τπτ... μονο αυτο τα λεει ολα :wave2:

Οι δισκοι απο το Κ7 δε καταλαβαινουν χριστο! εχω τρεξει πανω απο 10 κονδρες και δε πατινιαρει καθολου...

Οχι σαν κατι Ρ1 που τα φτυνουν κατευθειαν :lol: :lol:

Δηλαδίς ωΒρέ Γληγόρη , άμα καβάλησεις εσύ ένα ξανθό και σε τρελάνει, εμένα δεν παίζει περίπτωσης να μη με κάνει ε;;;; Γούστα είναι αυτά παλικάρι μου ΓΟΥΣΤΑ!!!(βλ. Agusta)

Ρε κοίτα μην κανονήσεις καμιά κόντρα ακόμη και πάρεις κανένα δίσκο στο χέρι.... Οι πρώτες 10 καλά , αλλα μετά;;;

Είσαι και κακός και θα βγεί και ο Τιτάνας τώρα να πεί οτι σ'έχει... :lol:

dessert
19/06/2007, 18:40
Ουτε κρυφοducatakias ουτε τπτ

Ουτε σε φωτο δε θελω να βλεπω τα ducati ΔΕΝ μου αρεσει πως δουλευουνε ο αθλιος ηχος που βγαζουν...

4κιλινδρο for ever....

Γληγόρη αφου το θέλεις... :blush:

(πρόσεχε τι θα απαντήσεις την προηγούμενη φορα σου 'ρθε...)

stradas
19/06/2007, 18:43
Απο τη θεωρία ως την πράξη έχεις δρόμο..... Πάρε λοιπόν μια Ducati να τον κάνεις γιατί με το Yataha ξέρεις για ποιόν χτυπάει η καμπάνα....

:smokin:

:rotflmao:

grigorisr1
19/06/2007, 18:43
Δηλαδίς ωΒρέ Γληγόρη , άμα καβάλησεις εσύ ένα ξανθό και σε τρελάνει, εμένα δεν παίζει περίπτωσης να μη με κάνει ε;;;; Γούστα είναι αυτά παλικάρι μου ΓΟΥΣΤΑ!!!(βλ. Agusta)

Ρε κοίτα μην κανονήσεις καμιά κόντρα ακόμη και πάρεις κανένα δίσκο στο χέρι.... Οι πρώτες 10 καλά , αλλα μετά;;;

Είσαι και κακός και θα βγεί και ο Τιτάνας τώρα να πεί οτι σ'έχει... :lol:

Το ducati ειναι σαν να βλεπεις μια ομορφι γκομενα ομορφι σε προσωπο και λες πωπω τι ειναι αυτι... και μετα μολις βλεπεις πιο κατω λες στο διαλα μωρη σβουρα :lol: :lol:

dessert
19/06/2007, 18:45
Το ducati ειναι σαν να βλεπεις μια ομορφι γκομενα ομορφι σε προσωπο και λες πωπω τι ειναι αυτι... και μετα μολις βλεπεις πιο κατω λες στο διαλα μωρη σβουρα :lol: :lol:

Ενώ οι Γιαπάν είναι πιό ξεκάθαρες...

Ρε τι Ξ Ω Α Ν Ο ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟ!!!

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

grigorisr1
19/06/2007, 18:47
Ενώ οι Γιαπάν είναι πιό ξεκάθαρες...

Ρε τι Ξ Ω Α Ν Ο ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟ!!!

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Το japan φιλε τιν βλεπεις λες πω πω κολαρα πωπω βυζαρες

Και περα απο αυτο σου βγαινει πιο φτηνα σε συντηρηση

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dessert
19/06/2007, 18:51

Δεν φτανει που είσαι ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ κοιτάς να μου κάνεις και οικονομία!!!!

grigorisr1
19/06/2007, 18:53
Δεν φτανει που είσαι ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ κοιτάς να μου κάνεις και οικονομία!!!!

Εγω σαβουρογαμης?? :lol: :lol:

Αμα κρινω απο το μηχανακι που εχεις το γουστο σου.... φανταζομε τι γαμας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dessert
19/06/2007, 18:57

Αμα κρινω απο το μηχανακι που εχεις το γουστο σου.... φανταζομε τι γαμας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άσε να μην κρίνεις γιατί του χρόνου θα βγάλουν ομορφότερη μοτοσυκλέτα, το επερχόμενο Κ8..

Μεταξύ μας δεν φαντάζεσαι...

grigorisr1
19/06/2007, 19:09
Άσε να μην κρίνεις γιατί του χρόνου θα βγάλουν ομορφότερη μοτοσυκλέτα, το επερχόμενο Κ8..

Μεταξύ μας δεν φαντάζεσαι...

Δεν εχεις τι να πεις και γραφεις μπουρδες :a9:

dessert
19/06/2007, 19:13
Δεν εχεις τι να πεις και γραφεις μπουρδες :a9:

Ρε Γληγόρη εδώ 90 σελίδες μας πεθάνατε στην εξυπνάδα...:rotflmao: :rotflmao:

Άντε καλά να στο γράψω σοβαρά. Quiz : Ποιά μοτο ψηφίστηκε η ομορφότερη της χρονιάς;;;

Α.Κ7 (:lol: δεν κρατιέμαι λέμε...)
Β.MV 312
Γ.1098

Μάντεψε Γληγόρη ... Μάτεψε....

grigorisr1
19/06/2007, 19:17
Ρε Γληγόρη εδώ 90 σελίδες μας πεθάνατε στην εξυπνάδα...:rotflmao: :rotflmao:

Άντε καλά να στο γράψω σοβαρά. Quiz : Ποιά μοτο ψηφίστηκε η ομορφότερη της χρονιάς;;;

Α.Κ7 (:lol: δεν κρατιέμαι λέμε...)
Β.MV 312
Γ.1098

Μάντεψε Γληγόρη ... Μάτεψε....

Και τι με νοιαζει εμενα ποια ψηφιστικε ι ομορφοτερη... εγω γουσταρω αυτιν που εχω.

Να σου πω και κατι αλλο....

Αμα βγαζανε ενα μηχανακι που κανει 13.500 πιο ομορφο απο ενα που κανει 23.000 λες να αγοραζε ποτε κανενας δυκατι ι αγουστα?

dessert
19/06/2007, 19:20
Και τι με νοιαζει εμενα ποια ψηφιστικε ι ομορφοτερη... εγω γουσταρω αυτιν που εχω.

....

Και καλά κάνεις...

Δε με είπες όμως....

Το θέλεις;;; :blush:

FZR1000
19/06/2007, 19:27

Καλο αλλα για τα ducati ειναι σα να χτυπαν ολα τα καμπαναρια της Παναγιας της εκατονταπυλιανης ετσι οπως δουλευουν!!!

Με τα ss Japan ειναι σαν να πηδας μια μ@υνα@ρ@ και μετα να στα σκαει κιολας!!!

Ενω με τα ducati ολο κρεβατομουρμουρα!!!!

dessert
19/06/2007, 19:31
... ολα τα καμπαναρια της Παναγιας της εκατονταπυλιανης ετσι οπως δουλευουν!!!...

Μεγάλη η χάρη Της...

Και δε με λές... Την δικιά σου εκεί την έταξες και δουλέυει ακόμα..:confused:

Ή μηπως την άλλαξες και κάνεις τον Κινέζο... :a13:

:lol: :bawl: :lol:

JIMK7
19/06/2007, 19:43

ΟΥΣΤ τα ΤΡΙμπουΡδελα!!!!

Πραγματικά και το RSV 1000 μολύβι ήταν όχι σαν το 999 αλλά σχεδόν το ίδιο αλλά όπως και να έχει το πράγμα και τα δυο είναι V2 είναι και ιταλικά με μια διαφορά το RSV 1000 (πολύ καλύτερη αξιοπιστία ) ..Τα ΤΡΙμπουΡδελα όπως λες και εσύ DUCATI τα λάδια που σουρώνουν από το πίσω κύλινδρο σε όλα σχεδόν τα μηχανάκια σας δεν τα βλέπεις η μήπως θέλεις να μιλήσουμε για τα ηλεκτρικά τους άσε φιλαράκο μη μιλάς άλλο για αξιοπιστία γιατί είσαι χαμένος κατά κράτος ….Που πας ρε καραμητρο πας να τα βάλεις με τους JAPAN ……
:sick: :sick: :sick: :wave2: :wave2:

dessert
19/06/2007, 19:50
Πραγματικά και το RSV 1000 μολύβι ήταν όχι σαν το 999 αλλά σχεδόν το ίδιο αλλά όπως και να έχει το πράγμα και τα δυο είναι V2 είναι και ιταλικά με μια διαφορά το RSV 1000 (πολύ καλύτερη αξιοπιστία ) ..Τα ΤΡΙμπουΡδελα όπως λες και εσύ DUCATI τα λάδια που σουρώνουν από το πίσω κύλινδρο σε όλα σχεδόν τα μηχανάκια σας δεν τα βλέπεις η μήπως θέλεις να μιλήσουμε για τα ηλεκτρικά τους άσε φιλαράκο μη μιλάς άλλο για αξιοπιστία γιατί είσαι χαμένος κατά κράτος ….Που πας ρε καραμητρο πας να τα βάλεις με τους JAPAN ……
:sick: :sick: :sick: :wave2: :wave2:

Άν αναφέρεσαι στις περιπτώσεις των S4 του 2000 (για το λάδι), πληροφορήθηκα και εγώ τελευταία απο το φόρουμ, οτι είναι κάτι που διορθώνεται και ναι ήταν κατασκευαστικό "λάθος". Για τα ηλεκτρικά να μιλήσουμε, αλλά αν είναι να μου φέρεις παραδείγματα απο παρατημένα σε λίμνες μηχανάκια, να μην μπούμε στον κόπο.. Για το RSV να μην πω τίποτα μιας και το έχω βάλει στο μάτι...

Τώρα για αξιοπιστία, καλύτερα να περάσεις απο την Sutzuki να πάρεις ένα πλαίσιο (ή και 2 καλού κακού...) , να συμαζέψεις τον συμπλεκτη του, και να κάνεις μνεία στις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης....

Δε λέω το χεις καβλα, το γουστάρεις, αλλά να μου το χάριζες, δεν τό παιρνα...

dessert
19/06/2007, 19:51
[i] [/B]

FZR1000
20/06/2007, 00:02
Ναι εκει την εταξα!!!

Εσυ ομως ακομη κ την ψυχη σου στο διαβολο να πουλησεις παλι θα ζμπρωχνεις!!! (και δε μιλαω για γκομενα!!!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
20/06/2007, 00:05
Άν αναφέρεσαι στις περιπτώσεις των S4 του 2000 (για το λάδι), πληροφορήθηκα και εγώ τελευταία απο το φόρουμ, οτι είναι κάτι που διορθώνεται και ναι ήταν κατασκευαστικό "λάθος". Για τα ηλεκτρικά να μιλήσουμε, αλλά αν είναι να μου φέρεις παραδείγματα απο παρατημένα σε λίμνες μηχανάκια, να μην μπούμε στον κόπο.. Για το RSV να μην πω τίποτα μιας και το έχω βάλει στο μάτι...

Τώρα για αξιοπιστία, καλύτερα να περάσεις απο την Sutzuki να πάρεις ένα πλαίσιο (ή και 2 καλού κακού...) , να συμαζέψεις τον συμπλεκτη του, και να κάνεις μνεία στις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης....

Μιλάς συνέχεια για πλαίσια λες και τα DUCATI έχουν της προκοπής . Τρεις φίλοι μου είχαν δυο 998 και τράκαραν ο πρώτος το πέταξε,θα μου πεις ύστερα ότι μπορεί να τράκαρε με πολλά, ίσος να έχεις και δίκιο όμως ο δεύτερος έπεσε μέσα στη πόλη με πολύ λίγα χιλιόμετρα, όταν το πρωτοείδα το 998 είπα ότι δεν έχει πάθει σχεδόν τίποτα ,αλλά είχα κάνει μεγα λάθος, για να σου δώσω να καταλάβεις οι μπουκαλες ίσα ίσα που είχαν πάρει, αλλά μαζί με αυτές είχε πάρει και ο πολύ καλός σκελετός κατά εσένα και ο λόγος ήταν επειδή είναι άκαμπτος και δεν έχει καμιά ελαστικότητα και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά έκοψαν και οι βάσεις του μοτέρ , στη συνέχεια πήγαμε και κολλήσαμε τις βάσεις του μοτέρ, το σκελετό τον στείλαμε στην Ιταλία να τον βάλουνε στη καλιμπρα όπως μας είχαν πει και να γίνει τέλειο σαν καινούργιο,αλλά έλα που όμως ο σκελετός ήταν πάλη στραβός και τελικά πήρε καινούργιο και ησύχασε ο άνθρωπος, αφού του είχαν φύγει πάνω από 12000 ευρώ στο σύνολο και το αποτέλεσμα ήταν να το αφήσει στην αποθήκη και να το βγάζει κάθε λαμπρή και Πάσχα και ύστερα πήγε και πήρε ένα ιαπωνικό τετρακυλινδρο και ησύχασε, ο δε τρίτος είχε ένα 999 και αφού έπεσε και αυτός εχτος από το σκελετό που πήρε, τα Κάρτερ του μοτέρ ανοίξανε σαν τα αγγούρι και αυτό συμβαίνει γιατί το πίσω ψαλίδι δένει πάνω στο μοτέρ για αυτό σταμάτα να κοροϊδεύεις τα Suzuki για σκελετούς . Το αποτέλεσμα φίλε μου σε όλα αυτά που αναφέρομε, είναι αν έχεις καταλάβει ότι αν τρακάρεις με ένα DUCATI δεν αλλάζεις μόνο σκελετό αλλά και μοτέρ στις περισσότερες περιπτώσεις, δηλαδή το πετάς στη κυριολεξία …Πάντως χωρίς πλάκα ο φίλος μου με το 999 το πουλάει σε ανταλλακτικά αν σε ενδιαφέρει, πολλά πράγματα πέρα από το σκελετό και τα Κάρτερ, τα υπόλοιπα άλλα είναι σε καλή κατάσταση και είχε γύρο στα 7000χιλ ……έχει και αρκετά αξεσουαρ μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του….

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

JIMK7
20/06/2007, 00:13
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

:wave2: [/QUOT

Aν είχα DUCATI υπήρχε περίπτωση και να στο χάριζα (για να το ξεφορτωθώ γιατί άλλος τρόπος δεν υπάρχει να φύγει από τα χέρια μου ) αλλά το Suzuki για να το πάρεις θα πρέπει να πληρώσεις και μάλιστα πολλααααααααααααα…..

vassilis88
20/06/2007, 00:13
εγω σημερα ημουν λιγο στην ελληνμοτο κ επεξεργαζομουν το 1098 απο πιο κοντα..

το μηχανακι ειναι μακραν οτι ωραιοτερο κυκλοφορει..πραγματικα..

ντισσερτ ποτε θα το παρεις ειπαμε?:D

οχι μιλλε :nono: θα βγει ν4 τωρα, εχει παλιωσει πια..

m1ke
20/06/2007, 00:27

Μάλιστα το ποστ ολοκληρώθηκε .... φτάσαμε και στην κρεβατοκάμαρα :lol: :lol: :lol:

Ρε παιδιά μια χαρά είναι τα Japan αλλά ... ΔΕΝ είναι ευρωπαϊκά..... :wave2:

Υπομονή μέχρι το άλλο καλοκαίρι ..... hurricane λέμε θα σας πάρει και θα σας σηκώσει .... :evil: :smokin:

JIMK7
20/06/2007, 00:40
να συμαζέψεις τον συμπλεκτη του, και να κάνεις μνεία στις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης....

:wave2: [/QUOTE]

Ο συμπλέκτης είναι υδραυλικός και δεν χρειάζεται μάζεμα όσο για τι πίσω ανάρτηση του έχω μια WP με αργή και γρήγορη προφορτιση με δυο έμβολα κάτι που θα ζήλευε το 1098s για αυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς χωρίς παρεξήγηση ….
:winka: :winka: :winka: :winka:

dessert
20/06/2007, 06:10
να συμαζέψεις τον συμπλεκτη του, και να κάνεις μνεία στις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης....

Ο συμπλέκτης είναι υδραυλικός και δεν χρειάζεται μάζεμα όσο για τι πίσω ανάρτηση του έχω μια WP με αργή και γρήγορη προφορτιση με δυο έμβολα κάτι που θα ζήλευε το 1098s για αυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς χωρίς παρεξήγηση ….
:winka: :winka: :winka: :winka: [/QUOTE]

Ότι και να γράψεις. όσα λεφτά και να σκάσεις για να το τουμπανιάσεις, facelift να του κάνεις, ακόμα αυτοκόλλητα ducati να το γεμίσεις, Ευρωπαϊκό Δ Ε Ν το κάνεις... Και άσε με εμένα να μασάω...

dessert
20/06/2007, 06:17

Aν είχα DUCATI υπήρχε περίπτωση και να στο χάριζα (για να το ξεφορτωθώ γιατί άλλος τρόπος δεν υπάρχει να φύγει από τα χέρια μου ) αλλά το Suzuki για να το πάρεις θα πρέπει να πληρώσεις και μάλιστα πολλααααααααααααα…..
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: [/B]

Ναί ούτε όσο μια monster καινούρια...

Da.Vintage
20/06/2007, 07:25

Eίδος υπο εξαφάνιση θα είναι αυτό που θα σου εφαρμόσω αν σε πετύχω σε καμία στροφή...
Και δεν θα σου φτάνουν οι δικαιολογίες χάλασε, είδα ένα γνωστό μου, ξέχασα το φαί στη φωτία και τέτοια....:lol: :lol: :lol:

Da.Vintage
20/06/2007, 07:28

Oχι σαν κατι Ρ1 που τα φτυνουν κατευθειαν :lol: :lol:

Τις κόντρες τις τερματίζεις σε 2 φάσεις ε?

Μία το εμπρος μέρος και μία το υπόλουπο κομμένο να ακολουθεί μετά απο κανενα λεπτό ε?

Da.Vintage
20/06/2007, 07:33

Δεν θα μιλήσουμε έτσι...
Θα μιλησουμε για το 1098 που είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει...

Ειναι σαν μία Μ@ουνάρα! την γνωρίζεις σε έχει τρλάνει λές πώ-πώ θα είναι και πορνοστάρ κτλ...

Και μόλις πάς στο κρεβάτι λές

ΤΙ ΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ...
ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ....
ΔΕ ΒΟΓΚΑΕΙ...

Και στο τέλος λές δε το χτύπαγα ένα "φραπεδάκι" μονος μου...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΙΟΥΚΙΑΤΙ!

Da.Vintage
20/06/2007, 07:35

To Japan όχι απλά είναι Μ@νάρα και πορνοστάρ στο κρεβάτι... Αλλά σε κερνάει και το ποτό σου... Μή σου πώ οτι πληρώνει και το ξενοδοχείο!

Τόσο φτηνά και φίνα την περνάς με τα Japan

japan=σχεδόν jampan!

Da.Vintage
20/06/2007, 07:37

Αμα βγαζανε ενα μηχανακι που κανει 13.500 πιο ομορφο απο ενα που κανει 23.000 λες να αγοραζε ποτε κανενας δυκατι ι αγουστα?

Δεν αγοράζουν που δεν αγοράζουν μην τους το γ.....

Da.Vintage
20/06/2007, 07:40
Άν αναφέρεσαι στις περιπτώσεις των S4 του 2000 (για το λάδι), πληροφορήθηκα και εγώ τελευταία απο το φόρουμ, οτι είναι κάτι που διορθώνεται και ναι ήταν κατασκευαστικό "λάθος".

Κατασκευαστικό λάθος είναι ολόκληρο το μηχανάκι σου ρε!

Λες και το φτιάξαν απο ρετάλια απο παλιές γερμανικές είναι!:lol: :lol: :lol:

maniak.
20/06/2007, 07:42

Μία το εμπρος μέρος και μία το υπόλουπο κομμένο να ακολουθεί μετά απο κανενα λεπτό ε?

:look:

93754

Da.Vintage
20/06/2007, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
Έλα ρε ξεκόλλα μή γελάς δεν είναι αστείο!

maniak.
20/06/2007, 07:59
Έλα ρε ξεκόλλα μή γελάς δεν είναι αστείο!

:look: :confused: :look:

93755

grigorisr1
20/06/2007, 08:12
Και καλά κάνεις...

Δε με είπες όμως....

Το θέλεις;;; :blush:

Αμα το πουλουσαν ιδια τιμη με το Κ7 θα το επερνα ναι.

Δεν εχω κολλημα με τις μαρκες.... περνω αυτο που αξιζει τα λεφτα του.

Στα @@ μου για τις εταιρειες...
Ολοι μπασταρδοι και απατεωνες ειναι.... i ducati i suzuki yamaha ολες.

grigorisr1
20/06/2007, 08:29

Ναι καπως ετσι...

Φαντασου το μηχανακι ειναι στα 2 και παλι δε μπορουν να με περασουν αυτα τα Ρ1 :a9:

grigorisr1
20/06/2007, 08:33
Δεν θα μιλήσουμε έτσι...
Θα μιλησουμε για το 1098 που είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει...

Ειναι σαν μία Μ@ουνάρα! την γνωρίζεις σε έχει τρλάνει λές πώ-πώ θα είναι και πορνοστάρ κτλ...

Και μόλις πάς στο κρεβάτι λές

ΤΙ ΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ...
ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ....
ΔΕ ΒΟΓΚΑΕΙ...

Και στο τέλος λές δε το χτύπαγα ένα "φραπεδάκι" μονος μου...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΙΟΥΚΙΑΤΙ!

Αυτο ενοουσα και εγω αλλα εσυ το ειπες καλυτερα :D

super_toto
20/06/2007, 08:35

Σωστά τα λες μόνο που ξέχασες την kawasaki την KTM και βέβαια την BMW

alex14
20/06/2007, 08:51
Ρε παιδες,

Γιατι δεν βαζετε και τα Αμερικανικα στο παιχνιδι ?

Πλακα πλακα, εχω ακουσει οτι κατι Buel ειναι ξυραφια

dessert
20/06/2007, 09:06
Eίδος υπο εξαφάνιση θα είναι αυτό που θα σου εφαρμόσω αν σε πετύχω σε καμία στροφή...

Δηλαδίς τι;; Οτι τι βρε Τιτάνα??????:confused:

Το θέλεις και εσύ μήπως... (http://www.cls.yale.edu/lexis/PD/content/tea.jpg)
:blush:

dessert
20/06/2007, 09:10

Αμα σου λέω εγώ οτι είσαι κρυφο.... Δεν με πιστεύεις μετα....

Θ niper!!!

grigorisr1
20/06/2007, 09:12
Αμα σου λέω εγώ οτι είσαι κρυφο.... Δεν με πιστεύεις μετα....

Θ niper!!!

Κρυφο Αγουστακιας :blush:

dessert
20/06/2007, 09:13

japan=σχεδόν jampan!

=giaspan=denpan=skorpan=dialan=poupan=imthemasterofspam=plakamaskaneisvretitan...
:ZZZ:

dessert
20/06/2007, 09:16
Κατασκευαστικό λάθος είναι ολόκληρο το μηχανάκι σου ρε!

Λες και το φτιάξαν απο ρετάλια απο παλιές γερμανικές είναι!:lol: :lol: :lol:

Πού 'σαι Τιτάνα...

93757

grigorisr1
20/06/2007, 09:18
Πού 'σαι Τιτάνα...

Που τα βρισκεις ολα αυτα ρε τρελε :D

dessert
20/06/2007, 09:20

Που τα βρισκεις ολα αυτα ρε τρελε :D

Αμα δεν κάνουμε και πλακα Γρηγόρη, δεν περνάει η μέρα...:D

Da.Vintage
20/06/2007, 09:25
=giaspan=denpan=skorpan=dialan=poupan=imthemasterofspam=plakamaskaneisvretitan...
:ZZZ:

Έχεις σκεφτεί να πάς στα Ημισκούμπρια?
Άκουσα ψάχνουν για τέταρτο!

Αλλοιώς join the Goin'Through and the FAMILY!:lol:

Da.Vintage
20/06/2007, 09:27
Αμα δεν κάνουμε και πλακα Γρηγόρη, δεν περνάει η μέρα...:D

Mε το μηχανάκι που έχεις γενικά δε περνάς τίποτα....:lol:

....

Ούτε η μέρα, ούτε τα λεπτά, ούτε κάν τα δευτερόλεπτα!

Τέτοια βαρεμάρα είναι το μηχανάκι σου!

Da.Vintage
20/06/2007, 09:28
Πού 'σαι Τιτάνα...

Αυτά πέστα αλλού για τις καμπάνες εγώ ούτε δίσκους δεν έχω αλλάξει και μετά απο πολλά χιλιόμετρα!:wave2:

Da.Vintage
20/06/2007, 09:29
Πού 'σαι Τιτάνα...

Απο πίσω σου...:lol:

dessert
20/06/2007, 09:29
Έχεις σκεφτεί να πάς στα Ημισκούμπρια?
Άκουσα ψάχνουν για τέταρτο!

Αλλοιώς join the Goin'Through and the FAMILY!:lol:

Και να φανταστείς θεώρησα περιτό... να προσθέσω το =asepouspaeikaihkampan , αλλά λέω θα το πιάσει το παλουκάρι είναι γλήγορο...

Da.Vintage
20/06/2007, 09:31
Δηλαδίς τι;; Οτι τι βρε Τιτάνα??????:confused:
:blush:

Eλα που δε σου κατάλαβες!...

T.R.E
20/06/2007, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Ρε παιδες,

Γιατι δεν βαζετε και τα Αμερικανικα στο παιχνιδι ?

Πλακα πλακα, εχω ακουσει οτι κατι Buel ειναι ξυραφια

93758

dessert
20/06/2007, 09:33

Οχι τέτοιες δηλώσεις γιατί κάπου πήρε το μάτι μου οτι είσαι γλυκό αγόρι. . . (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41616)

και δεν θέλω τέτοια στα γεράματα...

T.R.E
20/06/2007, 09:34

Συνηθισμενος εισαι ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dessert
20/06/2007, 09:34
Eλα που δε σου κατάλαβες!...

Με αγχωσες... Ουφ...

dessert
20/06/2007, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Κακε...

T.R.E
20/06/2007, 09:40
Κακε...

Τουλαχιστον αυτουνου το μηχανακι παιρνει μπροστα το πρωι χωρις να χρειαζεται να κανει αιτηση με πρωτοκολλο στην Ιταλικη Πρεσβεια...:rotflmao: :rotflmao:
Και ας ερχεται και 2ος...:wave2:

grigorisr1
20/06/2007, 09:40
Τουλαχιστον αυτουνου το μηχανακι παιρνει μπροστα το πρωι χωρις να χρειαζεται να κανει αιτηση με πρωτοκολλο στην Ιταλικη Πρεσβεια...:rotflmao: :rotflmao:

dessert
20/06/2007, 09:41

Έχεις εμπειρία;;;;???

Να περάσω αν είναι να σε δείξω πως παίρνει και με την πρώτη...

T.R.E
20/06/2007, 09:46
Έχεις εμπειρία;;;;???

Να περάσω αν είναι να σε δείξω πως παίρνει και με την πρώτη...

Ενα παλιο749 ειχε μουλαρωσει μια μερα και εζμπρωχνα...Κατι αναποδες ειχα φαει απο ενα Ηusqvarna επειδης ειχε κολλησει η μιζα...Να μην μιλησω για το Suzaberg (gamaei παρεπιπτοντως)...

Τεσπα,δεν εχω προβλημα με τα ευρωπαικα γενικως...Αλλα αυτα τα Ντου--κατι ρε παιδι μου,τι να πω...

Αμα ηθελα κατι να το βγαζω βολτα με τα ποδια επαιρνα σκυλο καλυτερα...:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
20/06/2007, 09:47

εσύ έχεις συνηθήσει να κάνεις τον μπροστά ε?:lol: :lol: :lol:

Δεν εκπλήσομαι!

Da.Vintage
20/06/2007, 09:51

Αμα ηθελα κατι να το βγαζω βολτα με τα ποδια επαιρνα σκυλο καλυτερα...:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Kαβάλα'τον κι όλας... πιό γρήγορα θα πάει απο το μηχανάκι σου...
Ασε που αν δει στροφή θα στρίψει!:lol:

Αν πάλι είσαι ευθειάκιας όπως έχει ειπωθεί και παλαιότερα... Και σε περάσει κανα R1 ευθεία, βάλ'του λίγο νέφτη στο κώλο... λειτουργεί σα νίτρο!:lol:

T.R.E
20/06/2007, 09:59
Kαβάλα'τον κι όλας... πιό γρήγορα θα πάει απο το μηχανάκι σου...
Ασε που αν δει στροφή θα στρίψει!:lol:

Αν πάλι είσαι ευθειάκιας όπως έχει ειπωθεί και παλαιότερα... Και σε περάσει κανα R1 ευθεία, βάλ'του λίγο νέφτη στο κώλο... λειτουργεί σα νίτρο!:lol:

Χεχεχε...δεν πειραζει,βαλτε νοητες κοντρες και περαστε μπροστα,κριμα ειναι να κλαιτε τα πεταμενα λεφτουδακια σας,δεν θα σας χαλασω την καρδια...

Ο ευρωπαιος κυνηγαει την αξιοπιστια...

93760

Da.Vintage
20/06/2007, 10:21
Ο ευρωπαιος κυνηγαει την αξιοπιστια...

Kαι εσύ τα R1... Tί να λέει αυτό κανένας απο τα δύο δε θα πιάσει το στόχο του! :lol:

Da.Vintage
20/06/2007, 11:34
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΕΟ?

yannis27
20/06/2007, 11:58
Επειδη τυνχανει να εχω στην κοντα μου διαφορα μηχανακια οπως.....

93780

yannis27
20/06/2007, 12:00
και....

93782

yannis27
20/06/2007, 12:01
ολα μαζι

93783

yannis27
20/06/2007, 12:07
Σας λεω λοιπον οτι, οτι καλυτερο εχει βγει απο γραμμη παραγωγης,οσον αφορα τη μοτοσυκλεττα...ειναι αυτο...ειτε το θελουμε ειτε οχι:smokin: :smokin: :smokin:

93784

grigorisr1
20/06/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Σας λεω λοιπον οτι, οτι καλυτερο εχει βγει απο γραμμη παραγωγης,οσον αφορα τη μοτοσυκλεττα...ειναι αυτο...ειτε το θελουμε ειτε οχι:smokin: :smokin: :smokin:

Ετσι σωστος ο γιαννης οπως παντα :beer: :beer:

:a36: ευρωπη :rotflmao:

maniak.
20/06/2007, 12:37

τι επαθες παλι ρε ?? πικραμενος εισαι ακομα ????

μην μου πεις οτι θα παρεις καβα γιατι δεν θα το αντεξω :lol: :rotflmao: :lol:

:bigcry:

Da.Vintage
20/06/2007, 12:45
Ετσι σωστος ο γιαννης οπως παντα :beer: :beer:

:a36: ευρωπη :rotflmao:

Aμερόληπτος όπως πάντα!!!
:sick:

stradas
20/06/2007, 12:51
Μιλάς συνέχεια για πλαίσια λες και τα DUCATI έχουν της προκοπής . Τρεις φίλοι μου είχαν δυο 998 και τράκαραν ο πρώτος το πέταξε,θα μου πεις ύστερα ότι μπορεί να τράκαρε με πολλά, ίσος να έχεις και δίκιο όμως ο δεύτερος έπεσε μέσα στη πόλη με πολύ λίγα χιλιόμετρα, όταν το πρωτοείδα το 998 είπα ότι δεν έχει πάθει σχεδόν τίποτα ,αλλά είχα κάνει μεγα λάθος, για να σου δώσω να καταλάβεις οι μπουκαλες ίσα ίσα που είχαν πάρει, αλλά μαζί με αυτές είχε πάρει και ο πολύ καλός σκελετός κατά εσένα και ο λόγος ήταν επειδή είναι άκαμπτος και δεν έχει καμιά ελαστικότητα και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά έκοψαν και οι βάσεις του μοτέρ , στη συνέχεια πήγαμε και κολλήσαμε τις βάσεις του μοτέρ, το σκελετό τον στείλαμε στην Ιταλία να τον βάλουνε στη καλιμπρα όπως μας είχαν πει και να γίνει τέλειο σαν καινούργιο,αλλά έλα που όμως ο σκελετός ήταν πάλη στραβός και τελικά πήρε καινούργιο και ησύχασε ο άνθρωπος, αφού του είχαν φύγει πάνω από 12000 ευρώ στο σύνολο και το αποτέλεσμα ήταν να το αφήσει στην αποθήκη και να το βγάζει κάθε λαμπρή και Πάσχα και ύστερα πήγε και πήρε ένα ιαπωνικό τετρακυλινδρο και ησύχασε, ο δε τρίτος είχε ένα 999 και αφού έπεσε και αυτός εχτος από το σκελετό που πήρε, τα Κάρτερ του μοτέρ ανοίξανε σαν τα αγγούρι και αυτό συμβαίνει γιατί το πίσω ψαλίδι δένει πάνω στο μοτέρ για αυτό σταμάτα να κοροϊδεύεις τα Suzuki για σκελετούς . Το αποτέλεσμα φίλε μου σε όλα αυτά που αναφέρομε, είναι αν έχεις καταλάβει ότι αν τρακάρεις με ένα DUCATI δεν αλλάζεις μόνο σκελετό αλλά και μοτέρ στις περισσότερες περιπτώσεις, δηλαδή το πετάς στη κυριολεξία …Πάντως χωρίς πλάκα ο φίλος μου με το 999 το πουλάει σε ανταλλακτικά αν σε ενδιαφέρει, πολλά πράγματα πέρα από το σκελετό και τα Κάρτερ, τα υπόλοιπα άλλα είναι σε καλή κατάσταση και είχε γύρο στα 7000χιλ ……έχει και αρκετά αξεσουαρ μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του….

Πρεπει να κανεις πλακα τωρα...

Ειναι επιχειρημε για να συκρινεις πλαισια το τοι επεσαν τα μηχανακια και βγηκαν αχρηστα τα πλαισια???

Ρε φιλε, εδω λεμε οτι τα Κ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!!!

Ζεσταινεται το μηχανακι μεσα στην κινηση, κατεβαινει ενα πεζοδρομιο (προσεκτικα) και ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!
ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!

Το ειδε φιλος μου μπροστα του!!!

Και εσυ μου λες οτι ΕΠΕΣΕ ενα ντουκατι και εσπασε το πλαισιο???

Εχεις δει Κ με μανιταρια που εχει πεσειι???

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Φιλικα. :beer:

yannis27
20/06/2007, 12:53
Μερικες φορες στη ζωη μας οσο αμεροληπτος η υποκειμενικος κιας ειναι καποιος,
η μια και μονη αληθεια ειναι προφανης και απλη:sun: :sun: :sun:

T.R.E
20/06/2007, 12:53

Ειναι επιχειρημε για να συκρινεις πλαισια το τοι επεσαν τα μηχανακια και βγηκαν αχρηστα τα πλαισια???

Ζεσταινεται το μηχανακι μεσα στην κινηση, κατεβαινει ενα πεζοδρομιο (προσεκτικα) και ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!

Aυτες τις μ@λακιες περι στραβωματος στα καλα καθουμενα να τις κοψετε,και να τις πειτε σε κανενα αλλο φορουμ που περνανε...

yannis27
20/06/2007, 13:08

Παντως αυτη η καραμελα με τα κομμενα πλαισια..εχει πολλη πλακα.
Και ειναι βεβαια αποριας αξιον οτι ολα αυτα συμβαινουν μονο στο γεωγραφικο μηκος και πλατος
της ευρυτερης περιοχης αττικης.....
Οσο για το multistrada σου ειπαν κι εσενα να στερεωσεις τα οργανα με logo???