View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Αρε ρε καιμενε....
ΣΟβαρα τωρα.... εγω θα βαλω εκτη.... εσυ με δευτερα και θα τα δωσουμε ....
Και παλι με κυαλια θα με βλεπεις.. :lol: :lol:
Μόνο και μόνο, που μπαίνεις στη διαδικασία και συγκρίνεις το μηχανάκι σου (με 160 αλογα), με τη μοτοσυκλέτα μου (60 άλογα), τα λέει ΟΛΑ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
grigorisr1
11/07/2007, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Μόνο και μόνο, που μπαίνεις στη διαδικασία και συγκρίνεις το μηχανάκι σου (με 160 αλογα), με τη μοτοσυκλέτα μου (60 άλογα), τα λέει ΟΛΑ!!!!
Φερε ενα 1098 να το σιγκρινω παλι αμα θελεις....
Ειναι και 100 κυβικα παραπανω....
Για να περασετε ενα japan με 13.500.... θελετε μηχανακι με 60.000ευρω οπως το προιγουμενο που εβαλες :wave2:
60 αλογα εχεις μονο ρε? :lol: τοτε παμε με ενα 250 που εχω να ειναι και δικαιο για σενα :lol:
Φερε ενα 1098 να το σιγκρινω παλι αμα θελεις....
Ειναι και 100 κυβικα παραπανω....
Έχει όμως και 2 κυλίδρους λιγότερους...:rolleyes:
Στο μόνο που την πιάνεις είναι τελική... Ασε σε πίστα, θέλεις να έχεις φορητό τηλεσκόπειο...:lol:
Για να περασετε ενα japan με 13.500.... θελετε μηχανακι με 60.000ευρω οπως το προιγουμενο που εβαλες :wave2:
Για να περάσουμε ένα Γιαπάν με 13500, πρέπει να πουλήσουμε την ποιότητα, την ασφάλεια και το όνομα της κάθε ευρωπαϊκής και να βάλουμε περιφεριακά ποδηλάτου σε κινητήρα απο 1000αρι. Γληγόρη, τα γράψαμε παραπάνω, μην επαναλαμβανόμαστε και γινόμαστε κουραστικόι...:wave2:
60 αλογα εχεις μονο ρε? :lol: τοτε παμε με ενα 250 που εχω να ειναι και δικαιο για σενα :lol:
Μπα... Έλα με ότι έχεις μην λές μετά τι ήθελα και το πήρα ή ε με το 250 με περνάς...:lol:
Γεια σου Γληγόρη Γλήγορε!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
grigorisr1
11/07/2007, 18:29
Έχει όμως και 2 κυλίδρους λιγότερους...:rolleyes:
Στο μόνο που την πιάνεις είναι τελική... Ασε σε πίστα, θέλεις να έχεις φορητό τηλεσκόπειο...:lol:
Για να περάσουμε ένα Γιαπάν με 13500, πρέπει να πουλήσουμε την ποιότητα, την ασφάλεια και το όνομα της κάθε ευρωπαϊκής και να βάλουμε περιφεριακά ποδηλάτου σε κινητήρα απο 1000αρι. Γληγόρη, τα γράψαμε παραπάνω, μην επαναλαμβανόμαστε και γινόμαστε κουραστικόι...:wave2:
Μπα... Έλα με ότι έχεις μην λές μετά τι ήθελα και το πήρα ή ε με το 250 με περνάς...:lol:
Γεια σου Γληγόρη Γλήγορε!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Εγω μιλαο για 400μ θα ειναι πολυ πισω το 1098...
Ασε τι πιστα.. στι πιστα πρεπει να ξερεις να οδηγας... δεν εχει σχεσι το μηχανακι
Αν και με εμπειρους οδηγους το 1098 με Κ7 κανουν σχεδον ιδιο χρονο στα κλασματα πεζουν... οποτε δε βρισκω κανενα λογο να παρω 1098 ουτε στριβει καλυτερα ουτε παει καλυτερα το μονο καλυτερο που εχει ειναι τα φρενα του.Α και ξεχασα μια λεπτομερεια κανει 23.000 μονο
Πλακα πλακα ενα Rgv250 σε περναει ανετα :lol: :wave2:
..... Πλακα πλακα ενα Rgv250 σε περναει ανετα :lol: :wave2:
Μην κάνεις τέτοιες πλάκες, μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως...:lol:
Αντε να σε βοηθήσω...
RVF... αλλα τουμπάνιασε το λίγο....
:lol:
Ρε Ευρυ-οπέοι ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΣΚΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΑΣ ............................
Το συγκεκριμένο είναι 50 cc και είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο από την μπουρούχα που καβαλάς ................
:evil: :evil: :evil:
96083
vassilis88
11/07/2007, 19:23
λιγα για τα 250..:evil:
96084
Για να δεις εσύ 170 km/h με το monster πρέπει να σε ρίξουν από αεροπλάνο και άν τα πιάσει, με την αεροδυναμική που έχει.....................
Για 17.500 στροφές ούτε στα πιό υγρά σου όνειρα !!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Εσύ τώρα τι πετάγεσαι ;;;;;;;;;;;;;;
Και δεν κατάλαβα με ποιούς είσαι ;;;;;;;;;;;;;;
vassilis88
11/07/2007, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εσύ τώρα τι πετάγεσαι ;;;;;;;;;;;;;;
Και δεν κατάλαβα με ποιούς είσαι ;;;;;;;;;;;;;;
εγω ειμαι με το ροσσι!:lol: :lol:
σορρυ που επρεπε να ζητησουμε αδεια!:evil: :D
Ρε Ευρυ-οπέοι ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΣΚΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΑΣ ............................
Το συγκεκριμένο είναι 50 cc και είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο από την μπουρούχα που καβαλάς ................
Πθιτ... Να πάνα διαβά... ξεκίνα απο χαμηλά... και όταν καταλά... Μας λές και μας.. (http://www.ducati.com/docs_eng/home_page_racing/achieve.html)
Νταξ....
Και λίγα με τον Billαρα... Λέμε...
Με τα τριμπούρδελά σας...
Άντες...
Πθιτ... Να πάνα διαβά... ξεκίνα απο χαμηλά... και όταν καταλά... Μας λές και μας.. (http://www.ducati.com/docs_eng/home_page_racing/achieve.html)
Νταξ....
Άντες...
ΝΕΥΡΑΚΙΑ, ΝΕΥΡΑΚΙΑ ;;;;;;;;;;
Τι σχέση έχουν οι παραπομπες που κάνεις με το ότι το πατίνι σου είναι πιό αργό και από γιαπωνέζικο 50άρι του '67 ;;;;;;;;;;;;
Όσο για τον Bllara όπως τον λες, ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;;;;;; :lol: :lol: :lol:
Απλά σε μια διαμαχη οφείλει να δηλώση πλευρά και να μην το παίζει ΕΛΒΕΤΟΣ τουρίστας .............
ΝΕΥΡΑΚΙΑ, ΝΕΥΡΑΚΙΑ ;;;;;;;;;;
:D Γιατί εγω έχω το Yahaha, για να έχω νευράκια???;;;:D
Τι σχέση έχουν οι παραπομπες που κάνεις με το ότι το πατίνι σου είναι πιό αργό και από γιαπωνέζικο 50άρι του '67 ;;;;;;;;;;;;
Έχε χάρη που μου πέφτει μακριά, αλλά θα σου έδειχνα πώς μπαίνει το πατίνι στις στροφές...
Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων ριζοβραστήρων...:D
Όσο για τον Bllara όπως τον λες, ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;;;;;; :lol: :lol: :lol:
Απλά σε μια διαμαχη οφείλει να δηλώση πλευρά και να μην το παίζει ΕΛΒΕΤΟΣ τουρίστας .............
Οχι ρε δεν είμαι μάνα του, αλλά σιγά μη σου δηλώσει όνομα και βαθμό για να γράψει οτι γουστάρει ο άνθρωπας....
Μόλις βρείς που μπαίνει το κέρμα, κάνε ενα thread να ξέρουμε και εμείς...:lol:
grigorisr1
12/07/2007, 08:17
Νταξ....
Άντες...
Μου αρεσει που οταν δεν εχεις τι να πεις δειχνεις κατευθειαν τα πρωταθληματα τις ducati... τα μηχανακια που οδηγανε αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.. για αυτο αστα αυτα εμεις μιλαμε για αυτα που βγαζουν και κυκλοφορουν στους δρομους.
Βγαλανε 100 κυβικα παραπανω και ακομα δε μπορουν να περασουν ενα japan 1000SS ουτε καν το cbr που ειναι το πιο αργο.
:lol: :lol:
grigorisr1
12/07/2007, 08:20
Ωραιο το εργαλειο αυτο πολυ γκαζι για 250... ψαχνομουν για aprilia παλια.. αλλα τελικα πηρα tzr250 λογο χρηματων...
Dessert πουλα το και παρε κανα japan ρε... μεχρι και τα 250 σε περνανε :lol: :lol:
Μου αρεσει που οταν δεν εχεις τι να πεις δειχνεις κατευθειαν τα πρωταθληματα τις ducati... τα μηχανακια που οδηγανε αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.. για αυτο αστα αυτα εμεις μιλαμε για αυτα που βγαζουν και κυκλοφορουν στους δρομους.
Βγαλανε 100 κυβικα παραπανω και ακομα δε μπορουν να περασουν ενα japan 1000SS ουτε καν το cbr που ειναι το πιο αργο.
Ενώ εσύ παλικάρι 120 σελίδες, έχεις τι να πείς...
Τα πρωταθλήματα τα κότσαρα για να δεί το παλουκάρι οτι αυτό που έκανε η sutzuki το 67 το είχε κάνει η duc το 50...
Και 250 κυβικά παραπάνω να βάλουν πάλι δεν είναι άμεσα συγκρίσιμοι οι δύο κινητήρες...
Αλλά αν είχες έστω την παραμικρή ιδέα, θα αγόραζες τρίφτη για μηχανάκι...
Ωραιο το εργαλειο αυτο πολυ γκαζι για 250... ψαχνομουν για aprilia παλια.. αλλα τελικα πηρα tzr250 λογο χρηματων...
Dessert πουλα το και παρε κανα japan ρε... μεχρι και τα 250 σε περνανε :lol: :lol:
Γληγόρη αμα ήθελα να μην με περνάνε θα είχα κάνει κάτι γι αυτό...
Κοίτα να μάθεις εσυ με το 1000αρι τρίφτη, να με περνάς και βλέπουμε τι θα κάνω εγώ...
:lol: :lol: :lol:
grigorisr1
12/07/2007, 08:33
Ενώ εσύ παλικάρι 120 σελίδες, έχεις τι να πείς...
Τα πρωταθλήματα τα κότσαρα για να δεί το παλουκάρι οτι αυτό που έκανε η sutzuki το 67 το είχε κάνει η duc το 50...
Και 250 κυβικά παραπάνω να βάλουν πάλι δεν είναι άμεσα συγκρίσιμοι οι δύο κινητήρες...
Αλλά αν είχες έστω την παραμικρή ιδέα, θα αγόραζες τρίφτη για μηχανάκι...
Ρε τι με νοιαζουν εμενα τα πρωταθληματα.....
Και τι με νοιαζει αν φοραει 2κιλινδρο ι floroducati εγω ξερω οτι περνει τα @@ μου... και κανει και 23.000 ευρω... να πληρωσω 10.000 επιπλεον για να παρω τι? ενα μοτερ που εχει παραπανω ροπη μονο στις 3.000σαλ? και να πηγαινω και πιο συχνα σερβις? μεχρι και τα λαδια που θα αλλαζεις θα ειναι διπλασια τιμη θα σου λενε ειναι τις ducati για αυτο ασε ρε....
Ρε μπας και εισαι ξαδελφος τις ducati? αμα εισαι πεστο να μην ασχολουμαστε τζαμπα...
Ρε τι με νοιαζουν εμενα τα πρωταθληματα.....
Και τι με νοιαζει αν φοραει 2κιλινδρο ι floroducati εγω ξερω οτι περνει τα @@ μου... και κανει και 23.000 ευρω... να πληρωσω 10.000 επιπλεον για να παρω τι? ενα μοτερ που εχει παραπανω ροπη μονο στις 3.000σαλ? και να πηγαινω και πιο συχνα σερβις? μεχρι και τα λαδια που θα αλλαζεις θα ειναι διπλασια τιμη θα σου λενε ειναι τις ducati για αυτο ασε ρε....
Ρε μπας και εισαι ξαδελφος τις ducati? αμα εισαι πεστο να μην ασχολουμαστε τζαμπα...
Μικρέ επαναλαμβάνεσε.... Δεν είμαι ξάδερφός καμιάς εταιρίας...
Και πού 'σαι η 1098 σε έχει χαλαρά....
grigorisr1
12/07/2007, 08:36
Γληγόρη αμα ήθελα να μην με περνάνε θα είχα κάνει κάτι γι αυτό...
Κοίτα να μάθεις εσυ με το 1000αρι τρίφτη, να με περνάς και βλέπουμε τι θα κάνω εγώ...
Ρε κοτουλα τοσες φορες σε ειπα δεν ηρθες τι να σε κανω εγω....
Σε ειπα οσο καθηστερεις τοσο χειροτερα ειναι.. γιατι παο πιστα καθε ΣΚ... ελα τωρα που ειναι νωρις ... :wave2:
Αμα το παρεις μια βολτα αυτον το τριφτη το 1000αρι θα πεταξεις το κομπρεσερ σου μετα..
grigorisr1
12/07/2007, 08:40
Μικρέ επαναλαμβάνεσε.... Δεν είμαι ξάδερφός καμιάς εταιρίας...
Και πού 'σαι η 1098 σε έχει χαλαρά....
Στα ονειρα τις με εχει ναι....
Τωρα καλαταβα γιατι λενε εχει τα καλυτερα φρενα...
Αφου δε παει... και εχει καλα φρενα....:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
yannis27
12/07/2007, 10:19
Πολλυ ομορφη μοτοσυκλεττα:beer: :beer: :beer:
Α....και παρεπιπτοντως φοραει SUZUKI μοτερ οπως πιθανον γνωριζεις....
vassilis88
12/07/2007, 10:21
λΕπον για οσους δν ξερουν, ειμαι με εδω κ καιρο με τους ευρω-πεους, στα @@ σας θα μου πειτε βεβαια, τελος παντων..:D :D
α, μπζιτ, ο λογος που καποιος θα δωσει τα διπλα σχεδον λεφτα στο 1098 ειναι ο λογος που ενας δινει 230.000 ευρω για μια F430 κ δν παιρνει ενα εβο που το κανει 1500 ιππους με τα μισα λεφτα..
σο φακεν σιμπλ..:D :D
grigorisr1
12/07/2007, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Αρε οι ευρωπαιοι μοτερ απο japan βαζουν :lol:
vassilis88
12/07/2007, 10:23
ναι.. δλδ απο αποψη αξιοπιστιας ειναι σαν να λεμε οτι εχεις RGV ?:look:
βασικα η απριλια δν ξερω αν εχει καθολου δικα της μοτερ, ολα ροταξ ειναι ε?
grigorisr1
12/07/2007, 10:25
λΕπον για οσους δν ξερουν, ειμαι με εδω κ καιρο με τους ευρω-πεους, στα @@ σας θα μου πειτε βεβαια, τελος παντων..:D :D
α, μπζιτ, ο λογος που καποιος θα δωσει τα διπλα σχεδον λεφτα στο 1098 ειναι ο λογος που ενας δινει 230.000 ευρω για μια F430 κ δν παιρνει ενα εβο που το κανει 1500 ιππους με τα μισα λεφτα..
σο φακεν σιμπλ..:D :D
Ναι ομως το EVO σε μια πιστα το ferrari τι το κανει τα παταει απο πανω μηπως??
Αυτος θα παρει Ferrari μονο για να πουλαει μουρη..
Εμεις θελουμε να πουμε οτι τα Japan ειναι αξια στα λεφτα τους ενω τα ευρωπαικα δεν αξιζουν τα λεφτα τους... :wave2:
Εμεις θελουμε να πουμε οτι τα Japan ειναι αξια στα λεφτα τους ενω τα ευρωπαικα δεν αξιζουν τα λεφτα τους... :wave2:
Για σου Γληγόρη ΓλΗγοΛε!!!!
:bawl:
grigorisr1
12/07/2007, 10:35
Για σου Γληγόρη ΓλΗγοΛε!!!!
:bawl:
ψσιτ κοτουλα κοιτα εδω να μαθαινεις λιγο... τι κλαρινα κανουν κατι ευρωπαικες πανακριβες μαλακιες....
http://www.youtube.com/watch?v=s1ZWJjC648I
Μετα λετε οτι τα ευρωπαικα στριβουν και εχουνε αναρτησεις φρενα :lol: :lol: :lol:
ΑΚου τι λεει ο ανθρωπος για το Evo ρε....
Και ξερεις γιατι γαμανε τα suzuki γιατι τους χορηγει ι mitsubishi re :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
vassilis88
12/07/2007, 10:41
το περιοδικο drive πηγε πανω στις σερρες περσι κ εγραψε χρονους. η 430 ηταν το ταχυτερο αμαξι που χουνε μετρησει με 1.30 περιπου ενω το εβο ηρθε 4ο με 1.34!!!!!!:eyepop:
το εβο γ@μαει κ ειναι οπλο παντος εδαφους. τωρα στην ελλαδα οντως οι περισσοτεροι που εχουν φερραρικα κλπ ακριβα αμαξια τα χουν για τη ζμπιστα των μπουζουκιων, αλλα εξω κυριως τα χρησιμοποιουν για το σκοπο που φτιαχτηκαν, λιωσιμο στην πραγματικη ζμπιστα..:D
συγκεκριμμενα η 430 γ@μαει κ αυτη, μιας κ οποτε βλεπω αποτελεσματα παντα κερδιζουν στην gt2..
η ευρωπη δν πουλαει μονο το αμαξι για την αξια του, αλλα πουλαει κ ονομα, αυτο δν σημαινει πως δν γ@μανε αβερτα βεβαια.. για value for money μαλλον κερδιζουν τα ιαπωνικα αλλα μπαινει στη μεση κ ο παραγοντας αντοχη στο χρονο που τα ευρωπαικα οσο να ναι ειναι πιο διαχρονικα..
grigorisr1
12/07/2007, 10:42
το περιοδικο drive πηγε πανω στις σερρες περσι κ εγραψε χρονους. η 430 ηταν το ταχυτερο αμαξι που χουνε μετρησει με 1.30 περιπου ενω το εβο ηρθε 4ο με 1.34!!!!!!:eyepop:
το εβο γ@μαει κ ειναι οπλο παντος εδαφους. τωρα στην ελλαδα οντως οι περισσοτεροι που εχουν φερραρικα κλπ ακριβα αμαξια τα χουν για τη ζμπιστα των μπουζουκιων, αλλα εξω κυριως τα χρησιμοποιουν για το σκοπο που φτιαχτηκαν, λιωσιμο στην πραγματικη ζμπιστα..:D
συγκεκριμμενα η 430 γ@μαει κ αυτη, μιας κ οποτε βλεπω αποτελεσματα παντα κερδιζουν στην gt2..
η ευρωπη δν πουλαει μονο το αμαξι για την αξια του, αλλα πουλαει κ ονομα, αυτο δν σημαινει πως δν γ@μανε αβερτα βεβαια.. για value for money μαλλον κερδιζουν τα ιαπωνικα αλλα μπαινει στη μεση κ ο παραγοντας αντοχη στο χρονο που τα ευρωπαικα οσο να ναι ειναι πιο διαχρονικα..
ΤΟ σιγκεκριμενο εβο που λες πιο ητανε το απλο ι το MR400?
ψσιτ κοτουλα κοιτα εδω να μαθαινεις λιγο... τι κλαρινα κανουν κατι ευρωπαικες πανακριβες μαλακιες....
Μετα λετε οτι τα ευρωπαικα στριβουν και εχουνε αναρτησεις φρενα :lol: :lol: :lol:
ΑΚου τι λεει ο ανθρωπος για το Evo ρε....
Και ξερεις γιατι γαμανε τα suzuki γιατι τους χορηγει ι mitsubishi re :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Γληγόλη... Αν και είσαι σε ηλικία που το αίμα σου βράζει και ως μέτρο σύγκρισης έχεις αυτό που με την πρώτη ματια βλέπεις, θα σε γράψω το σεξείς...
Μπορεί το Evo ή το Impreza, ή το Skyline, με τα μισά χρήματα απο το κόστος της πιο άθλιας Ferrari να γίνονται πολύ πιο τούμπανα και να πατάνε ο,τι βρίσκουν μπροστά τους...
ΑΛΛΑ....
Αυτό που νιώθει εκείνος που κάθεται πίσω απο το τιμόνι της Ferrari(αυτής της πιο απλής) και 8 φορές να δώσεις για φτιάξιμο το κόστος της στο EVO...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ Π Ο Τ Ε ! ! ! !
Είναι κάποια πράγματα, που δεν τα αγοράζεις γιατί τόσο αξίζουν...
Και είναι πάλι αυτά που όσα και να δώσεις... δεν αγοράζονται...:winka:
:evil:
Όχι και κότα ρε Γληγόλη, άντε γιατί έχω και ένα ZX-12 τούμπανο, πρόχειρο, μην θές να ανέβω...
παπαράκο..
vassilis88
12/07/2007, 10:45
ΤΟ σιγκεκριμενο εβο που λες πιο ητανε το απλο ι το MR400?
το απλο, λογικα. ~300 αλογα περιπου δλδ..
grigorisr1
12/07/2007, 10:57
Γληγόλη... Αν και είσαι σε ηλικία που το αίμα σου βράζει και ως μέτρο σύγκρισης έχεις αυτό που με την πρώτη ματια βλέπεις, θα σε γράψω το σεξείς...
Μπορεί το Evo ή το Impreza, ή το Skyline, με τα μισά χρήματα απο το κόστος της πιο άθλιας Ferrari να γίνονται πολύ πιο τούμπανα και να πατάνε ο,τι βρίσκουν μπροστά τους...
ΑΛΛΑ....
Αυτό που νιώθει εκείνος που κάθεται πίσω απο το τιμόνι της Ferrari(αυτής της πιο απλής) και 8 φορές να δώσεις για φτιάξιμο το κόστος της στο EVO...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ Π Ο Τ Ε ! ! ! !
Είναι κάποια πράγματα, που δεν τα αγοράζεις γιατί τόσο αξίζουν...
Και είναι πάλι αυτά που όσα και να δώσεις... δεν αγοράζονται...:winka:
Όχι και κότα ρε Γληγόλη, άντε γιατί έχω και ένα ZX-12 τούμπανο, πρόχειρο, μην θές να ανέβω...
παπαράκο..
ΤΟ ΕΒΟ αυτο που ετρεχε εδω στο βιντεο ειναι μανισιο εργοστασιακο....
Εγω ρε φιλε ξερεις γιατι γουσταρω JAPAN γιατι με λιγα λεφτα περνεις εργαλειο και βγαζεις τα γουστα σου.... Εγω στα 25 μου μπορει να παρω ενα ΕΒΟ ενω Ferrari δε θα μπορεσω να παρω ποτε γιατι ειναι πανακριβα...
Τωρα αυτο με το ζχ-12 τι μου το λες για να φοβηθω??:lol:
Ελα με οτι θες... δε μασαω εγω ρε τρεχω με οτιδηποτε χαβαλες να γινετε :beer:
grigorisr1
12/07/2007, 10:59
το απλο, λογικα. ~300 αλογα περιπου δλδ..
ΤΟ απλο εχει 280...
Ενταξει φιλε τι περιμενεις.... ειπαμε καλο αλλα οχι και ετσι...
Αμα βαζανε το MR400 το περνουσε χαλαρα το Ferrari
Τωρα ερχεται το ΕΒΟ10 εκει να δεις τι θα γινετε...... χαμος...
... γιατι με λιγα λεφτα περνεις εργαλειο και βγαζεις τα γουστα σου....
Αυτό σου λέω και εγώ... Τα γούστα ΣΟΥ...
Όχι τα γούστα που βγάζει η Ferrari...
Καλά ρε, 120 σελίδες στο γράφω ακόμα να το καταλάβεις!:lol:
Άντε και με EVO σου εύχομαι...
grigorisr1
12/07/2007, 11:06
Ρε μλκ λες και εχεις σε Ferrari kai ξερεις πως ειναι... κοψε τις μπουρδες ρε...
Θα ερθεις τελικα το ζχ-12 ρε κοτουλα ?ι μονο λογια μεσο keyboard εισαι ?
Ρε μλκ λες και εχεις σε Ferrari kai ξερεις πως ειναι... κοψε τις μπουρδες ρε...
Θα ερθεις τελικα το ζχ-12 ρε κοτουλα ?ι μονο λογια μεσο keyboard εισαι ?
Όχι ρε!!! Θα έρθω με ένα Lifan 125 και θα σε σκίσω....!!!!:evil:
Παλιομισήρι που μου πήρες τρίφτη και κοκορεύεσαι!!!:lol:
Ούστ ρε λέμε!!!:rotflmao:
grigorisr1
12/07/2007, 11:13
Όχι ρε!!! Θα έρθω με ένα Lifan 125 και θα σε σκίσω....!!!!:evil:
Παλιομισήρι που μου πήρες τρίφτη και κοκορεύεσαι!!!:lol:
Ούστ ρε λέμε!!!:rotflmao:
Αρε ρε κοτα μονο λογια εισαι τελικα....
Αλλα να μου πεις τι περιμενεις απο καποιον poy exei FLORO DUCATI :lol: :rotflmao: :wave2:
Αρε ρε κοτα μονο λογια εισαι τελικα....
Αλλα να μου πεις τι περιμενεις απο καποιον poy exei FLORO DUCATI :lol: :rotflmao: :wave2:
Εντάξει το πήρα απόφαση θα έρθω...
Αλλά θα σου ζητήσω μόνο 1 πράγμα...
Κοίτα μην σου σπάσει το πλαίσιο!!!!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol:
grigorisr1
12/07/2007, 11:20
Εντάξει το πήρα απόφαση θα έρθω...
Αλλά θα σου ζητήσω μόνο 1 πράγμα...
Κοίτα μην σου σπάσει το πλαίσιο!!!!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol:
Με τις μαλακιες που λες μονο εσυ γελας...
κοτουλα κοτουλα :rotflmao: :rotflmao:
Ελα μη ντρεπεσαι πες την αληθεια οτι βαρεσε μπιελα το κομπρεσερ σου για αυτο δεν ερχεσαι.. :a9:
Με τις μαλακιες που λες μονο εσυ γελας...
κοτουλα κοτουλα :rotflmao: :rotflmao:
Ελα μη ντρεπεσαι πες την αληθεια οτι βαρεσε μπιελα το κομπρεσερ σου για αυτο δεν ερχεσαι.. :a9:
Ναι Γληγόρη μου ΓΛΗγολε βάρεσε, αλλά και με την μια πάλι σ'έχω...:rotflmao:
grigorisr1
12/07/2007, 11:24
Μη ξεχνιομαστε τα ευρωπαικα στριβουν καλυτερα :lol: :lol:
Φαντασου ποσο αχρηστοι ειναι.... εχει 3 φορες περισοτερους κιλινδρους... 3πλασια κυβικα... του πουστι τα αλογα.... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΝΕΙ :lol: :lol:
grigorisr1
12/07/2007, 11:26
Ναι Γληγόρη μου ΓΛΗγολε βάρεσε, αλλά και με την μια πάλι σ'έχω...:rotflmao:
ΕΛα τοτε να τρεξουμε ρε ΠΑΠΑΡΑ αφου με εχεις.....
ΜΙ φοβασε θα σε κανω πατιρακι... οταν κολισι το κομπρεσερ σου... αλλωστε εχω μαθει γαματο πατιρακι.... τοσα GILERA απο φιλους με πατιρακια γυρνουσαν παντα :lol:
ΕΛα τοτε να τρεξουμε ρε ΠΑΠΑΡΑ αφου με εχεις.....
ΜΙ φοβασε θα σε κανω πατιρακι... οταν κολισι το κομπρεσερ σου... αλλωστε εχω μαθει γαματο πατιρακι.... τοσα GILERA απο φιλους με πατιρακια γυρνουσαν παντα :lol:
Γληγοράκι επειδή βαρέθηκα να σου τη λέω, άντε πάω σε άλλο thread... Άμα πάρω τρίφτη θα σου στείλω μην να τα πάμε...
Γειά σου παπαράκο...
Άντε βρε και με EVO!!!
grigorisr1
12/07/2007, 11:44
Γληγοράκι επειδή βαρέθηκα να σου τη λέω, άντε πάω σε άλλο thread... Άμα πάρω τρίφτη θα σου στείλω μην να τα πάμε...
Γειά σου παπαράκο...
Άντε βρε και με EVO!!!
Νομιζεις οτι μου λες ρε μλκ ?Εχεις πολυ πλακα τελικα...
Κοτουλα κοκοκο.... μονο λογια meso keyboard εισαι....
Αντε γεια τωρα :wave2:
ΠΑΠΑΡΑ :lol:
Νομιζεις οτι μου λες ρε μλκ ?Εχεις πολυ πλακα τελικα...
Κοτουλα κοκοκο.... μονο λογια meso keyboard εισαι....
Αντε γεια τωρα :wave2:
ΠΑΠΑΡΑ :lol:
Γληγόρη, να σου πώ τη διαφορά μας....
Εσυ πήρες τρίφτη....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά χιλιόμετρα παλικάρι μου...
BANNED fOR ME...
LsKostas
12/07/2007, 11:49
ρε συ grigorir1...cool...το παιδι εχει ducati... :look:
ξερεις τι τραβανε τ' αμοιρα?????
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
grigorisr1
12/07/2007, 11:55
BANNED fOR ME...
Εμενα τουλαχιστον ειναι ομορφο και εχει γκαζι..
ΤΟ δικο σου ειναι ασχημο και πατινι...
Μεχρι και ενα z750 ειναι πιο γρηγορο και πιο ωραιο απο τι παπαρια σου.
grigorisr1
12/07/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ρε συ grigorir1...cool...το παιδι εχει ducati... :look:
ξερεις τι τραβανε τ' αμοιρα?????
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
LsKostas
12/07/2007, 12:04
γελας ρε συ????
ξερεις τι σημαινει εξουσιοδοτημενο ducati????
Μια φορα να πας...ΛΑΛΗΣΕΣ!!!:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
grigorisr1
12/07/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
γελας ρε συ????
ξερεις τι σημαινει εξουσιοδοτημενο ducati????
Μια φορα να πας...ΛΑΛΗΣΕΣ!!!:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Δε θελω να μαθω ασε.... αφου βλεπω ποσο πουλανε μηχανες που δεν αξιζουν καταλαβαινω.... ποσο πανε τα σερβις :lol:
Γρηγορη ΞΕΦΥΓΕΣ και διακρινω και εντονο εκνευρισμο...
grigorisr1
12/07/2007, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Γρηγορη ΞΕΦΥΓΕΣ και διακρινω και εντονο εκνευρισμο...
Εκνευρισμο γιατι το λες? οχι μια χαρα ειμαι....
Απλα μερικοι ειναι κοτες... λενε θα σε τρεξω θα σε κανω...
και μονο λογια.....
και μονο λογια.....
Καλα, στο "ΞΕΦΥΓΕΣ" συμφωνεις και εσυ φανταζομαι...
grigorisr1
12/07/2007, 14:17
Καλα, στο "ΞΕΦΥΓΕΣ" συμφωνεις και εσυ φανταζομαι...
Δε νομιζω να ξεφυγα γιατι το λες ?
BANNED fOR ME...
Γρηγορη μην θυμωνεις ρε :nono: ο ανθρωπος ξερει απο κουζινικα :lol: :lol: :lol:
εχει ΣΤΙΦΤΗ :rotflmao: :rotflmao:
και μονο λογια.....
Περιμενεις και εσυ κατι πραγματα ?????
στο μονο που μπορεις να "τρεξεις" με Ιταλικο ειναι ποιος θα παει ποιο γρηγορα στο συνεργιο
grigorisr1
12/07/2007, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
Περιμενεις και εσυ κατι πραγματα ?????
στο μονο που μπορεις να "τρεξεις" με Ιταλικο ειναι ποιος θα παει ποιο γρηγορα στο συνεργιο
:lol: :lol: :rotflmao: kalo kalo :beer:
Mago Babidi
12/07/2007, 18:09
Να 'μαι κι εγώ!
Ιάπωνα μονάχα αν ήθελα κάτι έτσι καθημερινό και να μη με "νοιάζει" (προσοχή στα εισαγωγικά ε).
Για οτιδήποτε άλλο, Ευρώπη.
Αν και βέβαια μου έχει μπει η ιδέα για αμερικάνικο και για εκεί είμαι σε λίγα χρονάκια... H-D :smokin:
:)
:lol: :lol: :rotflmao: kalo kalo :beer:
οπως καταλαβες εκει κερδιζουν παντα :lol: :lol: :lol:
γι' αυτο να αποφευγεις τετοιου "ειδους" κοντρες γιατι θα χασεις σιγουρα :smilea:
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mago Babidi
Να 'μαι κι εγώ!
Ιάπωνα μονάχα αν ήθελα κάτι έτσι καθημερινό και να μη με "νοιάζει" (προσοχή στα εισαγωγικά ε).
Για οτιδήποτε άλλο, Ευρώπη.
Αν και βέβαια μου έχει μπει η ιδέα για αμερικάνικο και για εκεί είμαι σε λίγα χρονάκια... H-D :smokin:
:)
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ :confused:
ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ "ΚΑΒΟΥΡΤΙΣΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
ΓΙΑ HARLEY :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
ΟΧΙ ΡΕ Π#$#$@!Η ΜΟΥ :lol: :bawl: :lol:
96212
Mago Babidi
12/07/2007, 18:19
Χε χε
Και όμως όσο τις έβρισκα τρομακτικά άχρηστες μηχανές όσο ήμουν μικρότερος, τόσο τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εκεί θα καταλήξω...
Πώς αλλάζουν οι εποχές ε? :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mago Babidi
Χε χε
Και όμως όσο τις έβρισκα τρομακτικά άχρηστες μηχανές όσο ήμουν μικρότερος, τόσο τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εκεί θα καταλήξω...
Πώς αλλάζουν οι εποχές ε? :wave2:
:confused: Τι να σου πω φιλε , δεν βλεπω και ηλικια για εχω και εγω μια εικονα για της "εποχες":confused:
απλα περαστικα , τι αλλο να πω δεν ξερω , δεν το κοιτας τωρα που ειναι νωρις μπας και το
προλαβεις .
:confused: θες να την στριβεις και εσυ την HARLEY ετσι ????
96213
yannis27
12/07/2007, 18:48
Παντως αν και "γιαπωνεζοφιλος" αυτο ειναι καλο μηχανακι....:evil: :evil: :evil:
96216
Παντως αν και "γιαπωνεζοφιλος" αυτο ειναι καλο μηχανακι....:evil: :evil: :evil:
:confused: ωχ αρχισανε οι "ρωγμες" :sick:
τιιιι φαγητο φαγαμε σημερα ??????
coka cola γρηγορα να φυγουν οι παρενεργιες :lol: :lol: :lol:
yannis27
12/07/2007, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
:confused: ωχ αρχισανε οι "ρωγμες" :sick:
τιιιι φαγητο φαγαμε σημερα ??????
coka cola γρηγορα να φυγουν οι παρενεργιες :lol: :lol: :lol:
dont worry!!!!mate....
96221
Τελικα δεν ειναι τυχαιο οτι η harley αγοραζει την duk!!!
Εχουν ιδιο κοινο!!!
Da.Vintage
13/07/2007, 08:05
Ρε σείς σχεδόν 2 μέρες έλειψα και τα κάνετε Μπ^δέλο εδω μέσα...
Καταλήξαμε στα μηχανάκια και πιάσαμε τα αυτοκίνητα και όχι αυτά που βλέπουμε ή έχουμε εμπειρία αλλά τα supercars...
Λοιπόν για να καταλήξουμε...
Αν θες να δείχνεσαι και να το πάιζεις χλιδάτος, να μη πάει βήμα, να κοκορεύεσαι οτι το μηχανάκι σου στρίβει χωρίς να μπορείς να το κάνεις πάρε ένα ducati...
Αν πάλι είσαι πολεμικός και δε σε νοιάζει αν βρείς και άλλον με το ίδιο μηχανάκι στο φανάρι, αλλά μόλις ανοίξετε το γκάζι η καρδιά σας πάει να σπάσει απο την αδρεναλίνη, και μόλις φτάσει στροφή δε θέλετε να κόψετε γιατί ξέρετε οτι θα στρίψει πάρετε ΥΑΜΑΗΑ...
...:wave2:
grigorisr1
13/07/2007, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ρε σείς σχεδόν 2 μέρες έλειψα και τα κάνετε Μπ^δέλο εδω μέσα...
Καταλήξαμε στα μηχανάκια και πιάσαμε τα αυτοκίνητα και όχι αυτά που βλέπουμε ή έχουμε εμπειρία αλλά τα supercars...
Λοιπόν για να καταλήξουμε...
Αν θες να δείχνεσαι και να το πάιζεις χλιδάτος, να μη πάει βήμα, να κοκορεύεσαι οτι το μηχανάκι σου στρίβει χωρίς να μπορείς να το κάνεις πάρε ένα ducati...
Αν πάλι είσαι πολεμικός και δε σε νοιάζει αν βρείς και άλλον με το ίδιο μηχανάκι στο φανάρι, αλλά μόλις ανοίξετε το γκάζι η καρδιά σας πάει να σπάσει απο την αδρεναλίνη, και μόλις φτάσει στροφή δε θέλετε να κόψετε γιατί ξέρετε οτι θα στρίψει πάρετε ΥΑΜΑΗΑ...
...:wave2:
grigorisr1
13/07/2007, 08:28
Δε σπανε με τπτ τα πλεσια ducati λεμεεεεεεεε:lol:
96288
Da.Vintage
13/07/2007, 08:29
Eγώ πάντως σοβαρά μιλούσα...
grigorisr1
13/07/2007, 08:31
Eγώ πάντως σοβαρά μιλούσα...
Ναι ρε και εγω μαζι σου
Απλα το τελευταιο που εγραψες ειναι αστειο και δε μπορουσα να κρατηθω σρυ :lol: :lol:
grigorisr1
13/07/2007, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Τελικα δεν ειναι τυχαιο οτι η harley αγοραζει την duk!!!
Εχουν ιδιο κοινο!!!
Αφου ειναι ιδιο στυλ :lol:
96290
Δε σπανε με τπτ τα πλεσια ducati λεμεεεεεεεε:lol:
Ρε Γρηγορη.....
...124 σελιδες στο λεμε....
...σε στουκα ΟΛΑ τα πλαισια σπανε...
...η διαφορα ειναι πως...
... τα τριμπουρδελα τα Κ τα κοβουν ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ...
:lol: :bawl: :lol:
grigorisr1
13/07/2007, 09:53
Ρε Γρηγορη.....
...124 σελιδες στο λεμε....
...σε στουκα ΟΛΑ τα πλαισια σπανε...
...η διαφορα ειναι πως...
... τα τριμπουρδελα τα Κ τα κοβουν ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ...
:lol: :bawl: :lol:
Ξεχασες να πεις το βασικοτερο..
Οταν βρεχει λιωνουν.. γιατι ειναι απο ζαχαρη....
ΦΙλικια στο λεω... ΜΠΟΥΡΔΕΣ μη γραφεις...
....
ΦΙλικια στο λεω... ΜΠΟΥΡΔΕΣ μη γραφεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ενοχλησε λιγακι, γιατι ξερεις και εσυ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
grigorisr1
13/07/2007, 10:02
Ενοχλησε λιγακι, γιατι ξερεις και εσυ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
Αμα ητανε αληθεια....
Δε θα επερνα gixxer
Ξερω gixxer που εχουν πεσει και εχουν φαει τουμπες στις σερρες και δεν επαθε τπτ το πλεσιο... οποτε αυτα τις μαλακιες ζεσταθηκε και επεσε απο το πλαγιο και εσπασε.... αλλου....
Μηπως μερικοι κομπλεξικοι οπως εσυ ενοχλησται... επειδη το gixxer ειναι best seller στη κατηγορια του ?:wave2:
Αμα ητανε αληθεια....
Δε θα επερνα gixxer
Ξερω gixxer που εχουν πεσει και εχουν φαει τουμπες στις σερρες και δεν επαθε τπτ το πλεσιο... οποτε αυτα τις μαλακιες ζεσταθηκε και επεσε απο το πλαγιο και εσπασε.... αλλου....
Μηπως μερικοι κομπλεξικοι οπως εσυ ενοχλησται... επειδη το gixxer ειναι best seller στη κατηγορια του ?:wave2:
"Κομπλεξικοι οπως εσυ" ??? για προσεξε λιγο τις εκφρασεις σου κουλαδι!!!
Γιατι να ενοχλουμαι, αντιπροσωπος αλλης εταιρειας ειμαι και μου κοβει δουλεια η suzuki???
Στα απαφριδια μου και να γεμισει και ολος ο κοσμος Κ...
grigorisr1
13/07/2007, 10:20
"Κομπλεξικοι οπως εσυ" ??? για προσεξε λιγο τις εκφρασεις σου κουλαδι!!!
Γιατι να ενοχλουμαι, αντιπροσωπος αλλης εταιρειας ειμαι και μου κοβει δουλεια η suzuki???
Στα απαφριδια μου και να γεμισει και ολος ο κοσμος Κ...
Ωραια... αφου ειναι στα απαφριδια σου τοτε τι ασχολησαι και λες τα Κ κοβουν πλεσιο και προσπαθεις να το αποδηξεις?
Και το μηχανακι που εχεις ειναι μια παπαρια και μιση... αλλα το πανδρευτικες... τι να κανουμε δλδ.... εγω λεο τπτ για το μηχανακι σου που ειναι αθλιο σε σχεδιασμο και δε παει βημα για 1000 ?
Αυτο ειναι το κακο με εσας που περνετε ευρωπαικα....... εμεις εχουμε το καλυτερο στριβει... δε σπαει πλεσιο.. δε χαλαει... ειναι το πιο ομορφο....
Αφου εσυ νομιζεις οτι ξερεις κατι παραπανω... απο εμας που περνουμε japan τοτε ασε μας να οδηγαμε τις μαλακιες οπως λες εσυ και οδηγα τι παπαρια σου εσυ. :wave2:
Ωραια... αφου ειναι στα απαφριδια σου τοτε τι ασχολησαι και λες τα Κ κοβουν πλεσιο και προσπαθεις να το αποδηξεις?
Και το μηχανακι που εχεις ειναι μια παπαρια και μιση... αλλα το πανδρευτικες... τι να κανουμε δλδ.... εγω λεο τπτ για το μηχανακι σου που ειναι αθλιο σε σχεδιασμο και δε παει βημα για 1000 ?
Αυτο ειναι το κακο με εσας που περνετε ευρωπαικα....... εμεις εχουμε το καλυτερο στριβει... δε σπαει πλεσιο.. δε χαλαει... ειναι το πιο ομορφο....
Αφου εσυ νομιζεις οτι ξερεις κατι παραπανω... απο εμας που περνουμε japan τοτε ασε μας να οδηγαμε τις μαλακιες οπως λες εσυ και οδηγα τι παπαρια σου εσυ. :wave2:
Λοιπον, επειδη το νεαρο της ηλικιας δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι αλωθι στα παντα θα σου απαντησω αναλογα...
Λοιπον μικρε (σε ηλικια) ΒΛΑΞ, η απαντηση μου για τα πλαισια των Κ ηταν στην φωτο που ποσταρες με το τρακαρισμενο ducati με το κομμενο πλΑΙσιο...
Επι 126 σελιδες κανουμε πλακα, αν δεν το εχεις καταλαβει, και μιλαμε εμεις για πλΑΙσια και αναρτησεις-φρενα που ΔΕΝ εχετε και εσεις για το οτι ειναι ακριβα τα ιταλικα, δεν πανε, χαλανε κλπ κλπ...
Οσο για το μηχανακι μου, ΒΛΑΞ, ειναι το καλυτερο (για μενα) στην κατηγορια του και για την χρηση που του κανω...
Τωρα για τα σχολια σου περι σχεδιασμου, φανταζομαι οτι ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τον Termblance που το σχεδιασε το μηχανακι...
Προτεινω μικρε ΒΛΑΞ να φας μια μπουγατσα και να πιεις ενα φραπε και να αφησεις τα σχολια περι σχεδιασμου πραγματων ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
Τελος για μενα το thread, πες οτι γουσταρεις...
Over and out!
grigorisr1
13/07/2007, 10:39
Λοιπον, επειδη το νεαρο της ηλικιας δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι αλωθι στα παντα θα σου απαντησω αναλογα...
Λοιπον μικρε (σε ηλικια) ΒΛΑΞ, η απαντηση μου για τα πλαισια των Κ ηταν στην φωτο που ποσταρες με το τρακαρισμενο ducati με το κομμενο πλΑΙσιο...
Επι 126 σελιδες κανουμε πλακα, αν δεν το εχεις καταλαβει, και μιλαμε εμεις για πλΑΙσια και αναρτησεις-φρενα που ΔΕΝ εχετε και εσεις για το οτι ειναι ακριβα τα ιταλικα, δεν πανε, χαλανε κλπ κλπ...
Οσο για το μηχανακι μου, ΒΛΑΞ, ειναι το καλυτερο (για μενα) στην κατηγορια του και για την χρηση που του κανω...
Τωρα για τα σχολια σου περι σχεδιασμου, φανταζομαι οτι ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τον Termblance που το σχεδιασε το μηχανακι...
Προτεινω μικρε ΒΛΑΞ να φας μια μπουγατσα και να πιεις ενα φραπε και να αφησεις τα σχολια περι σχεδιασμου πραγματων ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
Τελος για μενα το thread, πες οτι γουσταρεις...
Over and out!
Και εγω για πλακα γραφω ΠΑΠΑΡΑ... αλλα εσυ εισαι κομπλεξικος στο FULL...
Οτι και να λες.. το μηχανακι σου απο σχεδιασμο ειναι για το πεο.....
Δε χρειαζεται να γινω 40 χρονων για να καταλαβω οτι ενα μηχανικι ειναι ασχημο ματια εχω και βλεπω... οταν κατι ειναι ωραιο το παραδεχονται ολοι μεχρι και εγω λεω οτι το 1098 ειναι ομορφο...
Αντε παππουλη πανε να πιεις το τσαγακι σου τωρα μι κρυωσει
Da.Vintage
13/07/2007, 11:17
Χαλαρώστε εδω μέσα ΡΕΕΕΕΕ.....
Είπαμε να βγάζει χαβαλέ το Θρέντ... ΌΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΤΣΕ!!!
Γρηγόρη εδώ έχεις άδικο κατα το 70 % !
Όλοι το ξέρουν...οτι τα Κ κόβουν πλαίσιο... Ψάξε να βρείς το θρέντ που ενός φίλου του έκοψε το πλαίσιο στα καλά του καθουμένου στο φανάρι...
Ένα τρακαρισμένο μηχανάκι μπορεί να κόψει πλαίσιο ανεξαρτήτως μάρκας!
Τα R1 είναι ζεστά μηχανάκια (όχι βέβαια τοσο πολύ όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι και οι δίσκοι τους δεν είναι τόσο ανθεκτικοί)
Τα Κ κόβουν πλαίσιο
Τα Ντουκάτι δεν πάνε βήμα και δεν είναι αξιόπιστα στη πλειοψηφία!
Το γούστο στα μηχανάκια είναι υποκειμενικό!
Δε μπορώ να σου πώ εγώ τίποτα αν εσύ πηδάς μία χοντρή κακάσχημη γκόμενα γιατί για σένα μπορεί να είναι Μ@νάρα...
Απλά μπορώ να πώ οτι δεν είναι του γούστου μου...
Όπως είπα και για το Multi παλαιότερα είναι γυναίκα ΓΑΡΙΔΑ...
Τρώς το σώμα και πετάς το κεφάλι... Δηλαδή αν εξαιρέσεις την μούρη του είναι ωραίο μηχανάκι... όπως και το Κ7...
Χαλαρώστε και αποδεχτείτε ο καθένας τις αδυναμίες του...
grigorisr1
13/07/2007, 11:24
Όλοι το ξέρουν...οτι τα Κ κόβουν πλαίσιο... Ψάξε να βρείς το θρέντ που ενός φίλου του έκοψε το πλαίσιο στα καλά του καθουμένου στο φανάρι...
Τα R1 είναι ζεστά μηχανάκια (όχι βέβαια τοσο πολύ όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι και οι δίσκοι τους δεν είναι τόσο ανθεκτικοί)
Τα Κ κόβουν πλαίσιο
Δε μπορώ να σου πώ εγώ τίποτα αν εσύ πηδάς μία χοντρή κακάσχημη γκόμενα γιατί για σένα μπορεί να είναι Μ@νάρα...
Τρώς το σώμα και πετάς το κεφάλι... Δηλαδή αν εξαιρέσεις την μούρη του είναι ωραίο μηχανάκι... όπως και το Κ7...
Τωρα δλδ παραδεχεσαι οτι τρωει τα δισκακια ?:lol: και οτι βγαζει τρελι ζεστι?
Δε ξερω για αλλα περιστατικα.... με gsxr... εμενα παντως αμα ητανε να σπασει στα καλα καθουμενα.. θα ειχε σπασει εδω και καιρο.. γιατι κανω συνεχεια σουζες edo αποτομα φρεναρισματα.. κτλ κτλ... και enduro το κανω το μηχανακι μεχρι να φτασο στι πιστα στο αιγινιο οποτε δε πιστευο οτι επεσε με 20 χλμ και εσπασε οπως λενε μερικοι...
Τα Κ κόβουν πλαίσιο
Λεπόν.... Να ξεκαθαριστεί οτι κάνουμε πλάκα και μόνον...
Σιγά μην έχω τίποτα με τον ΓληΓοΛη και τον κάθε Γληγόλη εδώ μέσα...
Με σένα κουλάντζα(Titan) με συγκύνησε το πμ που μου έστειλες και μπράβο σου. Αυτό όμως δεν αναιρεί, οτι τα π@π@ρια σου πέρνουν φωτιά με το που ανρβαίνεις στην R σου.
Δεν έχει σχέση με το να αποδεχτούμε αδυναμίες... Ολά αυτά για τα οποία 120+ σελίδες γράφουμε είναι μηχανές. Και χαλάνε...
Άντε να πάμε για κανένα μπάνιο να στανιάρουμε...
Ρε Τιτ, τι παλιο4μπούρδελα είναι αυτά τα YAHAHA!!!!
... ΒΛΑΞ...
Μην τον λες έτσι....
Οχι και βλάξ.....
Είπαμε ... ....
. .
....
...
.
...
....
Π Α Π Α Ρ Α Σ ! ! ! ! ! !
grigorisr1
13/07/2007, 11:33
Λεπόν.... Να ξεκαθαριστεί οτι κάνουμε πλάκα και μόνον...
Σιγά μην έχω τίποτα με τον ΓληΓοΛη και τον κάθε Γληγόλη εδώ μέσα...
Με σένα κουλάντζα(Titan) με συγκύνησε το πμ που μου έστειλες και μπράβο σου. Αυτό όμως δεν αναιρεί, οτι τα π@π@ρια σου πέρνουν φωτιά με το που ανρβαίνεις στην R σου.
Δεν έχει σχέση με το να αποδεχτούμε αδυναμίες... Ολά αυτά για τα οποία 120+ σελίδες γράφουμε είναι μηχανές. Και χαλάνε...
Άντε να πάμε για κανένα μπάνιο να στανιάρουμε...
Ρε Τιτ, τι παλιο4μπούρδελα είναι αυτά τα YAHAHA!!!!
Εσυ ρε κοτουλα τολμας και μιλας ακομα ρε? :lol: :lol: :lol:
Ο dessert με το ομορφοτερο naked.... αυτο το τρελο το στρογυλόφαναρο με τρελενει πολυ ομορφια ρε παιδακι μου :rotflmao:
Da.Vintage
13/07/2007, 11:33
Τωρα δλδ παραδεχεσαι οτι τρωει τα δισκακια ?:lol: και οτι βγαζει τρελι ζεστι?
Nαι αν είσαι κουλάντζα τα τρώς τα δισκάκια....
Και ζέστη βγάζει λίγο παραπάνω απ'ότι τα άλλα άλλα σε ανεκτά επίπεδα...
Δε ξερω για αλλα περιστατικα.... με gsxr... εμενα παντως αμα ητανε να σπασει στα καλα καθουμενα.. θα ειχε σπασει εδω και καιρο.. γιατι κανω συνεχεια σουζες edo αποτομα φρεναρισματα.. κτλ κτλ... και enduro το κανω το μηχανακι μεχρι να φτασο στι πιστα στο αιγινιο οποτε δε πιστευο οτι επεσε με 20 χλμ και εσπασε οπως λενε μερικοι...
Το Κ του άλλου το έπαθε μετά απο 1 χρόνο και αυτός τα ίδια έκανε με εσένα...
Περίμενε και θα δείς... δεν στο εύχομαι αλλά μπορεί να σου συμβεί...
Εσυ ρε κοτουλα τολμας και μιλας ακομα ρε? :lol: :lol: :lol:
Ο dessert με το ομορφοτερο naked.... αυτο το τρελο το στρογυλόφαναρο με τρελενει πολυ ομορφια ρε παιδακι μου :rotflmao:
.... όταν σου σπάσει η μ@λ@κι@ που καβαλάς.... να με θυμάσε...
Da.Vintage
13/07/2007, 11:38
@ΔΕΣΣΕΡΤ...
Να σου πώ ρε αφού και φωτιά να πάρει ολόκληρο και δίσκους απο γκαρσόν να έχω πάλι σε πατάω παλιοκουλάτζα...
yannis27
13/07/2007, 11:40
Εγω παντως πειστηκα....γι αυτο πηρα ενα καλο μηχανακι να ησυχασω:beer: :beer: :beer:
96329
@ΔΕΣΣΕΡΤ...
Να σου πώ ρε αφού και φωτιά να πάρει ολόκληρο και δίσκους απο γκαρσόν να έχω πάλι σε πατάω παλιοκουλάτζα...
...στα όνειρά σου...
εγώ σε στρίβω.....
:rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
[B]Χαλαρώστε εδω μέσα ΡΕΕΕΕΕ.....
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι τα Ducati ΔΕΝ χαλάνε εκτός από αυτά που φτιαχτήκαν στη γραμμή παραγωγής Δευτέρα πρωί ή Παρασκευή μεσημέρι! :p
Da.Vintage
13/07/2007, 11:46
...στα όνειρά σου...
εγώ σε στρίβω.....
:rotflmao:
Eσύ δε μπορείς να στριψεις ούτε τσιγάρο ρε με το 27μπ#ύρδελό σου...:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VRV
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
[B]Χαλαρώστε εδω μέσα ΡΕΕΕΕΕ.....
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι τα Ducati ΔΕΝ χαλάνε εκτός από αυτά που φτιαχτήκαν στη γραμμή παραγωγής Δευτέρα πρωί ή Παρασκευή μεσημέρι! :p
Ναι εε.... Εσυ πότε είσαι Α Ν Ο Ι Κ Τ Α !! !!
:lol: :bawl: :bawl:
Eσύ δε μπορείς να στριψεις ούτε τσιγάρο ρε με το 27μπ#ύρδελό σου...:lol: :lol: :lol:
φιλάκια στο βραστηρι σου...
grigorisr1
13/07/2007, 11:49
Σε ενα χρονο θα εχει φαει πουλημα το Κ7 αν βγει τπτ πιο καλο δλδ.. θα δουμε....
Οχι επειδη φοβαμε για το πλεσιο....
Οσο για τι ζεστι βγαζει αρκετα παραπανω... ο κολλητος μου εχει Ρ1 2005 οποτε παμε στη πολη ειναι αναμενο ολη τιν ωρα το βιντιλατερ... ενω το δικο μου δουλευει με 85-88
grigorisr1
13/07/2007, 11:52
.... όταν σου σπάσει η μ@λ@κι@ που καβαλάς.... να με θυμάσε...
Αφου ευχεσαι... να μου σπασει....
Σου ευχομαι και σε σενα το ιδιο....:wave2:
ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΟΚΟΚΟΚΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΚου ρε το βλακακο ιθελε να με τρεξει κιολας :lol: :lol:
Μη φοβάσαι για το πλαίσιο, είναι σίγουρο οτι θα σου σπάσει...
Το πλΕσιο γράφεται πλΑΙσιο και σπάει όταν έχεις SUTZUKI!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@ΥΤΣ@ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ.... ΜΑΚΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Da.Vintage
13/07/2007, 11:55
Οσο για τι ζεστι βγαζει αρκετα παραπανω... ο κολλητος μου εχει Ρ1 2005 οποτε παμε στη πολη ειναι αναμενο ολη τιν ωρα το βιντιλατερ... ενω το δικο μου δουλευει με 85-88
ΡΕ βλακέντιε.... τί ο κολλητος σου και τετοια μας λές και εσύ πρίν R1 2005 είχες και το είχες καμάρι δεν έλεγες κουβέντα για δίσκους ούτε για ζέστες...
Κρίμα για σένα γιατί τα ποστ σου υπάρχουν ακόμα εδώ μέσα...
Γι'αυτό απο εσένα συγκεκριμένα... ΤΟΥΜΠΕΚΙ για τα ΥΑΜΑΗΑ...