View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
kiriakost
10/05/2007, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Θέλω να δω στατιστικά ευπάθειας μοτοσυκλετών απο την Γερμανία και την Γαλλία .. μόνο έτσι θα βγάλουμε συμπέρασμα .
desmo996
10/05/2007, 23:10
europe me mia lexh gaula
ducati for ever
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Θέλω να δω στατιστικά ευπάθειας μοτοσυκλετών απο την Γερμανία και την Γαλλία .. μόνο έτσι θα βγάλουμε συμπέρασμα .
http://www.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/2004-09-08101210MWEBMP.htm
-------
English motorcycle magazine, Ride, has published their survey results amongst 10,000 motorcyclists in the United Kingdom in this month's publication.
The motorcyclists were asked how reliable their motorcycle is. Results:
1. BMW (90%)
2. Honda (89.2%)
3. Yamaha (85.5%)
4. Triumph (84%)
5. Suzuki (83.2%)
6. Kawasaki (82.8%)
7. MZ (81.3%)
8. Harley-Davidson (80.1%)
9. Aprilia (77.1%)
10. KTM (74%)
11. Buell (72.2%)
12. Cagiva (70.5%)
13. Ducati (69.1%)
14. Moto Guzzi (68.8%)
15. CCM (63.8%)
I'm surprised to see Ducati so low...
unquote
----------
:rolleyes:
el_hymador
10/05/2007, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
http://www.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/2004-09-08101210MWEBMP.htm
-------
English motorcycle magazine, Ride, has published their survey results amongst 10,000 motorcyclists in the United Kingdom in this month's publication.
The motorcyclists were asked how reliable their motorcycle is. Results:
1. BMW (90%)
2. Honda (89.2%)
3. Yamaha (85.5%)
4. Triumph (84%)
5. Suzuki (83.2%)
6. Kawasaki (82.8%)
7. MZ (81.3%)
8. Harley-Davidson (80.1%)
9. Aprilia (77.1%)
10. KTM (74%)
11. Buell (72.2%)
12. Cagiva (70.5%)
13. Ducati (69.1%)
14. Moto Guzzi (68.8%)
15. CCM (63.8%)
I'm surprised to see Ducati so low...
unquote
----------
καλα εσυ περιμενες απο Hondaκηδες και BMWκηδες να παραδεχτουν οτι χαλανε οι μηχανες τους?
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα εσυ περιμενες απο Hondaκηδες και BMWκηδες να παραδεχτουν οτι χαλανε οι μηχανες τους?
Σιγουρα οχι. Γιαυτο και η φατσουλα :rolleyes: στο τελος.
:D
:beer:
Gandalf dr685sm
11/05/2007, 08:13
Παληκάρια καλές οι Ευρώπες, αλλά εκεί...
1) Άλλες κλιματολογικές συνθήκες.
2) Άλλοι δρόμοι.
3) Άλλη κίνηση.. δεν κολλάς δύο ώρες στην Πατησίων με 35 στο κεφάλι βαθμούς και το βεντιλατέρ στο full. Φανταστείτε καταπόνηση λιπαντικών εκεί.
4) Τα συνεργεία των μοτοσυκλετών δεν έχουν φτάσει ακόμα το επίπεδο εκείνο που έχουν για τα αυτοκίνητα. Όπως είπε ο φίλος πιο πριν... ούτε manual έχουν , ούτε εγκεφάλους , ούτε καν σεμινάρια κάνουν. Την στιγμή που το μοτέρ μιας μηχανής φέρει 40-50% νεότερη και πιο compact τεχνολογία σε σύγκριση με ενα Ι.Χ.
5) Τελευταίο αφήνω το οικονομικό που όλοι γνωρίζουμε τι λεφτά παίρνουμε ή βγάζουμε κάθε τέλος του μήνα. Που είναι εξίσου σημαντικό αν αναλογιστείτε οτι τις μηχανές τις παίρνουμε και 10-20% ακριβότερα και τα ανταλλακτικά μας κοστίζουν εώς και 50% ακριβότερα.
Με τους παραπάνω όρους λοιπόν , ο καθένας θέλει να έχει μια μηχανή που θα μπορεί να ανταπεξέρθει σε οτι ακριβώς είπε ο φίλος iriniaa.
Gandalf
blueblack
11/05/2007, 08:29
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ............
Μήπως οί Japan...........ήταν οί 9500 καί όλες οί ύπόλοιπες 500.....?????
Καί πολλές είπα.........
Ίσα δείγματα...????
Μοντέλλων ίδίων έτών....?????
Ίδιων μηχανών......??????????
Αύτά πού τά γράφει τό ride...?????
Mήπως πήραν καί τίς χορτοκοπτικές τίς Χόντα...?????
Τέτοια έρευνα γιά νά κάνεις ξέρετε τί χρειάζεται...????
Καί πόσο βάθος χρόνου θέλει...???
Καί τί είναι τό ride...???
Kάτι σάν ΜΟΤΟ..........????......0-300........?????.........2 ΤΡΟΧΟΙ........???????
ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ RIDE...?????
ΥΓ..........Ύπ'όψιν έεεεε........SUZUKI........ΕΧΩ........!!!!!!!!
Τώρα λέω νά πάρω Χόντα άλλά αύτή ή έρευνα τού ride μέ κλόνισε.....μπορεί νά πάω
καί γιά Moτογκούτζι.......
:wave2:
παιδια για να τελειωνουμε..
αλλοι αγοραζουνε μοτο με κριτήρια την αξιοπιστια και αλλοι για αλλους πολλους λόγους.
αν αγοραζα με βαση το να λεω οκ εχω το πιο αξιοπιστο καμια γιαπωνεζικη παπαρια θα περνα και εγω οκ.
και στα φανάρια θα χαλβαδιαζα οσα ευρωπαικα καθονταν διπλα μου..
και θα λεγα απο μεσα μου...χα χα κουφαλες εμεναΝΕ ομως ειναι πιο αξιοπιστο..:wave2: :wave2:
Da.Vintage
11/05/2007, 08:33
Επειδή βαρέθηκα να τα διαβάσω όλα και επειδή είχα και αποτα 2 ένα έχω να πώ!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ
Είχα ευρωπαϊκό και χωρίς υπερβολές όσο με είχε πάει, τόσο το έχω σπρώξει, μπορεί να με έχει ρίξει κι'όλας! Και εκτός οτι ήταν ακριβό το πλήεωσα άλλο τόσο με τις ζημιές!
Και μην ακούω Π@π@ριές για φρένα,αναρτήσεις και στήσιμο!
Γιατί αν πάρεις ένα 1000ss made in japan και του ρίξεις επάνω 9000€ (που είναι η διαφορά απο ενα 1098 or mv agusta) σε αναρτήσεις και φρένα δεν συγκρίνεται το αποτέλεσμα άσε που απο τη μάνα του θα έχει 20-40 άλογα διαφορά απο τα περισσότερα ευρωπαϊκά!
Οπότε την καραμέλα περι περιφεριακών φτύστε τη γιατί θα πνιγείτε!
Και το οτι όλα χαλάνε... Σύμφωνει αλλά το ένα χαλάει μία το 6μηνο και η άλλη μία το 6ήμερο!
Αναρωτιέμαι γιατί....
Είμαι στην Θησέως και είναι ένα 999 και φτιάχνει τα όργια! πατιλίκια σουζες έκανε σαν τρελός. Όταν έκατσα δίπλα του στο φανάρι δεν τόλμησε ούτε κάν να με κοιτάξει και ξεκινόντας άλλαζε τις ταχύτητες στις 2000 στροφές! Το μόνο ducati που αξίζει και θα το έχουν ελάχιστοι είναι το Desmosedici...
grigorisr1
11/05/2007, 08:34
Ola ta mixanakia xalane ama ta mamas ti mana.Apla ta japan kratane pio poli apo oti ena italiko(gnomi mou)
Tora ama ena mixanaki to pas kirile enoeitai oti tha kratisi xronia.
Ta honda kai ta bmw epidh den pane bima gia auto ta bgalane prota :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ
Είχα ευρωπαϊκό και χωρίς υπερβολές όσο με είχε πάει, τόσο το έχω σπρώξει, μπορεί να με έχει ρίξει κι'όλας! Και εκτός οτι ήταν ακριβό το πλήεωσα άλλο τόσο με τις ζημιές!
Και μην ακούω Π@π@ριές για φρένα,αναρτήσεις και στήσιμο!
Γιατί αν πάρεις ένα 1000ss made in japan και του ρίξεις επάνω 9000€ (που είναι η διαφορά απο ενα 1098 or mv agusta) σε αναρτήσεις και φρένα δεν συγκρίνεται το αποτέλεσμα άσε που απο τη μάνα του θα έχει 20-40 άλογα διαφορά απο τα περισσότερα ευρωπαϊκά!
Οπότε την καραμέλα περι περιφεριακών φτύστε τη γιατί θα πνιγείτε!
Και το οτι όλα χαλάνε... Σύμφωνει αλλά το ένα χαλάει μία το 6μηνο και η άλλη μία το 6ήμερο!
Αναρωτιέμαι γιατί....
Είμαι στην Θησέως και είναι ένα 999 και φτιάχνει τα όργια! πατιλίκια σουζες έκανε σαν τρελός. Όταν έκατσα δίπλα του στο φανάρι δεν τόλμησε ούτε κάν να με κοιτάξει και ξεκινόντας άλλαζε τις ταχύτητες στις 2000 στροφές! Το μόνο ducati που αξίζει και θα το έχουν ελάχιστοι είναι το Desmosedici...
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΡΕ...
και να θα παρω ενα ρ1 και θα του ριξω και 9000 ε σε εξτρα..αχ ΑΧ ΑΧ
ΑΧ ΑΧ
ΑΧ ΧΑ
ΑΧΑΧ ΑΧ
μπας και γινει σαν ευρωπαικο??:rolleyes:
grigorisr1
11/05/2007, 08:47
και στα φανάρια θα χαλβαδιαζα οσα ευρωπαικα καθονταν διπλα μου..
και θα λεγα απο μεσα μου...χα χα κουφαλες εμεναΝΕ ομως ειναι πιο αξιοπιστο..:wave2: :wave2: [/B][/QUOTE]
Ti na zilepsoume apo ta italika tis brembo dagkanes i ton athlio thoribo pou kanoun les kai douleuei kana kompreser eidika ta ducati einai telios athlia.
Na mou peis to agusta einai gamato ala kai 25.000 kala einai :). Ase pou tha ekeino tha fobase na pas opoudipote mi sto klepsoun mi sto riksoun dipla sto krebati sou tha to exeis gia na koimithis isixos :rotflmao:
grigorisr1
11/05/2007, 08:52
Lete oti ta italika striboun pio kala?Ego blepo telios to antitheto simfona me ta periodika kai ta test.
To k7 ekane kalitero xrono apo t0 1098 kai to agusta eleos dld.
Mi po sta motogp na xerete o stoner pu eixe megali euthia alios 2 gires tha ton pernouse o rossi.
super_toto
11/05/2007, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ti na zilepsoume apo ta italika tis brembo dagkanes i ton athlio thoribo pou kanoun les kai douleuei kana kompreser eidika ta ducati einai telios athlia.
Αυτό ξαναπέστο. Αν εξαιρέσεις ta BMW όλα τα ευρωπαϊκα είναι ηχορύπανση. Ακόμα και στο φανάρι σου σπάνε τα φρυδια. Φιγούρα δηλαδή ακόμα κι εκεί.
Για μένα την μηχανή πρέπει ή να την βλέπεις ή να την ακούς. Ποτέ και τα δύο μαζί. Αν με ενοείτε.:p
grigorisr1
11/05/2007, 09:30
To mono europaiko mixanaki pou mou aresei o hxos tou einai to agusta ola ta ala mou thimizoun tsoper :yuck:
vassilis88
11/05/2007, 09:33
υπαρχουν κ τα 3κυλινδρα triumph..
http://www.youtube.com/watch?v=Y7hesXWqEEQ&mode=related&search=
Gandalf dr685sm
11/05/2007, 09:35
Καλά περί ήχου και τα λοιπά,,, περί ορέξεως που λένε... αλλά μια απορία προς τους Ducatisti...
Ρε παληκάρια... αυτόν τον ήχο απο την ξηρή καμπάνα , πως τον αντέχετε;.. Ειδικά στα Multistrada, είναι σαν να γδέρνει μέσα ο στρόφαλος και ο κύλινδρος και κάνουν μίξερ με τις βαλβίδες.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ
Αναρωτιέμαι γιατί....
Είμαι στην Θησέως και είναι ένα 999 και φτιάχνει τα όργια! πατιλίκια σουζες έκανε σαν τρελός. Όταν έκατσα δίπλα του στο φανάρι δεν τόλμησε ούτε κάν να με κοιτάξει και ξεκινόντας άλλαζε τις ταχύτητες στις 2000 στροφές!
Καλά .... μάλλον άσχετος ήταν. Το 999 σε πόλη μέσα το R1 το καταπίνει. Μέχρι και εγώ με το 675 στα διακόσια - τριακόσια μέτρα που έχεις περιθώριο να ανοίξεις το έχω το R1.
Να ήσουν σε καμμιά Εθνική εκεί άλλη ιστορία.
pariscbr600
11/05/2007, 12:02
MIKE OTAN MILAME GIA MOTO MH FERNEIS GIA PARADEIGMA THN TRIUMPH ENA MHXNAKI THS PROKOPEIS EXEI OLO KI OLO
Αρχικά δημιουργήθηκε από pariscbr600
MIKE OTAN MILAME GIA MOTO MH FERNEIS GIA PARADEIGMA THN TRIUMPH ENA MHXNAKI THS PROKOPEIS EXEI OLO KI OLO
Ενώ το ST 1050, το Speed Triple, το Tiger δεν είναι της προκοπής. :rolleyes:
Άσε ρε φίλε κούνα λίγο το κεφάλι σου.... :rotflmao: :lol: :eyepop:
Da.Vintage
11/05/2007, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Καλά .... μάλλον άσχετος ήταν. Το 999 σε πόλη μέσα το R1 το καταπίνει. Μέχρι και εγώ με το 675 στα διακόσια - τριακόσια μέτρα που έχεις περιθώριο να ανοίξεις το έχω το R1.
Να ήσουν σε καμμιά Εθνική εκεί άλλη ιστορία. :eek: :eek: :hypnotize :uplate: :look:
pariscbr600
11/05/2007, 12:15
OTAN FTASEI ESTO KAI STO MISO H TRIUMPH THN POIOTHTA TWN JAPAN TOTE THA EXEIS KATI NA PEIS. ALHTHEIA POSO LADI BAZEIS STA 100 KM STO 675 ?????
PERASTIKA
el_hymador
11/05/2007, 12:17
Ενώ το ST 1050, το Speed Triple, το Tiger δεν είναι της προκοπής. :rolleyes:
Άσε ρε φίλε κούνα λίγο το κεφάλι σου.... :rotflmao: :lol: :eyepop:
Ε οχι ρε φιλε τι μας λες τωρα???
Καλο το st1050? που βγαζει ενα σκασμο αλογα παραπανω απο το VFR 800? ...δεν εχει ομως vtec και τα ψυγεια στο πλαϊ ...γαμοτο!
Το speed Τriple?...που το ειδες καλο? Το Hornet 900 ειναι τα απολυτο street fighter αλοι οι αλλοι να παν να κουρευτουν...
To Tιger? ας γελασω....οποιοδηποτε TDM, Varadero του ριχνει στα αυτια...παντου!!
και ουτως η αλλως ξεχασε το σημαντικοτερο....τα TRIUMPH χαλανε!!!!
μου το ειπε ο ξαδερφος του μπατζανακη ενος κολητου που του χτυπησε μπιελα στα 0,3 χιλιομετρα... ασε τα ηλεκτρικα τους...στην καφετερια αυτο μου λενε ολοι οτι ειναι μπουρδελα...βεβαια δεν εχει κανενας ΤRIUMPH, ουτε και γνωριζουμε κανεναν που να εχει , αλλα για να το λενε ετσι θα ειναι....
OTAN FTASEI ESTO KAI STO MISO H TRIUMPH THN POIOTHTA TWN JAPAN TOTE THA EXEIS KATI NA PEIS. ALHTHEIA POSO LADI BAZEIS STA 100 KM STO 675 ?????
PERASTIKA
Πρέπει να είσαι πολύ πικραμένος φίλε ...... :rotflmao:
Τι έγινε σε έσκισε κανά 675 και χαλάστηκες ..... :rotflmao:
pariscbr600
11/05/2007, 12:22
PALIKARI MOY AN EISAI MHXANIKOS KAI POULAS ANTALAKTIKA EXEIS KAI MIA KALH ODIKH PARE TRUMPH EINAI "KALO" MHXANAKI.
PERASTIKA!!!!!
PALIKARI MOY AN EISAI MHXANIKOS KAI POULAS ANTALAKTIKA EXEIS KAI MIA KALH ODIKH PARE TRUMPH EINAI "KALO" MHXANAKI.
PERASTIKA!!!!!
Ρε PaParis θα μας πεις καμμιά άλλη παπαριά ή τελείωσες; :wave2:
pariscbr600
11/05/2007, 12:28
KOITA ONTOS MIA FORA ME PHRE ENA 675 ALLA PIO KATO STAMATHSA NA TON RIMOULKISO WS STO PLHSIESTERO SYNERGEIO.
BALE MYALO PARE HONDA mike
KOITA ONTOS MIA FORA ME PHRE ENA 675 ALLA PIO KATO STAMATHSA NA TON RIMOULKISO WS STO PLHSIESTERO SYNERGEIO.
BALE MYALO PARE HONDA mike
Είχα Honda φιλαράκι και έτρεχα με τα ηλεκτρικά και τις πλεξούδες άσε ..... :nono:
Είχα Honda φιλαράκι και έτρεχα με τα ηλεκτρικά και τις πλεξούδες άσε ..... :nono: ασε ρε μεγαλε να πουμε..που χες χοντα...
και δε μου λες..στα 100χιλιομετρα τωρα με το τραιουμφ...ΠΟΣΑ HONDA ΠΕΡΝΑΣ??:lol: :lol: :rotflmao:
pariscbr600
11/05/2007, 12:38
den nomizw na eixes honda giati pali honda tha agorazes an to poulouses.
pantos to 675 exei kai wraio hxw "metaliko" a kai na prosexeis tous perastikous na mh fane kamia bida sto kefali na th sfigeis se kathe bolta:rotflmao: :rotflmao:
den nomizw na eixes honda giati pali honda tha agorazes an to poulouses.
pantos to 675 exei kai wraio hxw "metaliko" a kai na prosexeis tous perastikous na mh fane kamia bida sto kefali na th sfigeis se kathe bolta:rotflmao: :rotflmao: εχει κολλήσει 2 φτερα στο ντεποζιτο της τραιουμφ....μετραει φιλε??:rolleyes:
pariscbr600
11/05/2007, 12:43
esi DUKASII PREPEI NA GNORIZEIS APO BIDES TI EXEIS EIPAME KTM ? PARE KALHTERA TRAKTER PIO WRAIA AKOUGETAI:wacko: :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εχει κολλήσει 2 φτερα στο ντεποζιτο της τραιουμφ....μετραει φιλε??:rolleyes:
Σαν αυτο που ειχε γραψει καποιος.
Κολλησαν ενα αυτοκολλητο με σημα το κοτοπουλο και νομιζουν οτι θα πεταξουν.:rotflmao:
Οξω ρε!
esi DUKASII PREPEI NA GNORIZEIS APO BIDES TI EXEIS EIPAME KTM ? PARE KALHTERA TRAKTER PIO WRAIA AKOUGETAI:wacko: :wacko: οχι φιλε το πουλησα και πηρα χοντα..
και τωρα ξερω απο καλο τσαι ..τοσο που με χουνε κεράσει...:sad: :sad:
LsKostas
11/05/2007, 12:51
Τα triumph ειναι καλα...
αλλα με λιγα χρηματα ενα Ιαπωνικο μπορει να γινει gp!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Τα triumph ειναι καλα...
αλλα με λιγα χρηματα ενα Ιαπωνικο μπορει να γινει gp!!! ναι και του ροσι το αγωνιστικο..
απο δω το πηρε ρε,απο ενα παλικαρι..
και του ριξε 2-3 φραγκα ακομα..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
pariscbr600
11/05/2007, 12:53
ESI gcrook EXEIS SV????? POU TO BRHKES APO KANA PALIATZIDIKO AYTA DEN EXOYN GINEI PALIOSIDERA ME TO KILO TO AGORASES???????:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :nono:
el_hymador
11/05/2007, 12:55
αυτα ειναι τα μεγαλυτερα *****δελα....
απο τα τρια εχουν πεσει τα δυο....
88092
Τα triumph ειναι καλα...
Ήμαρτον ρε ήμαρτον ......
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :sick:
ESI gcrook EXEIS SV????? POU TO BRHKES APO KANA PALIATZIDIKO AYTA DEN EXOYN GINEI PALIOSIDERA ME TO KILO TO AGORASES???????:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :nono:
Ρε τουτος δω ειναι ζορικος και γνωστης.
Μην του κολλατε.
Ξερει και τα SV:rolleyes:
88093
LsKostas
11/05/2007, 12:59
Δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσο για ενα Ιαπωνικο
Πιστευω με 6-7000 εουρο εχεις βαλει αναρτησεις,commander,ολοσωμες...
Αντιστοιχες τιμες στα ducati?:eyepop:
Ασε με τωρα...
ασε ρε μεγαλε να πουμε..που χες χοντα...
και δε μου λες..στα 100χιλιομετρα τωρα με το τραιουμφ...ΠΟΣΑ HONDA ΠΕΡΝΑΣ??:lol: :lol: :rotflmao:
Να δεις όταν με το καλό πάρω το EXC πόσα θα περνάω. .... :rotflmao: :lol:
grigorisr1
11/05/2007, 13:02
Re ti malonete tzampa kouladia sas exo kai me to cbf250 pu exo
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να ήσουν σε καμμιά Εθνική εκεί άλλη ιστορία.
Ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια για τα R1 αλλα το εχετε βγαλει τα ματια...:rotflmao: :rotflmao: :cry: :cry:
Ασε με τωρα...
τις αναρτησεις των ντουκατι θα βαλεις με τα λεφτα που λες φιλε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια για τα R1 αλλα το εχετε βγαλει τα ματια...:rotflmao: :rotflmao: :cry: :cry:
Βασικα μεσα στην πολη απο φαναρι σε φαναρι (δηλαδη για καμια 200αρια μετρα το ΠΟΛΥ, και μικροτερα V2 διπλα-διπλα σε πανε) .
Ως εκει βεβαια ετσι;
desmo996
11/05/2007, 13:07
τα εχετε ισοπεδωσει ολα:nono:
ο :sun: λαμπει για ολους:rotflmao: :rotflmao:
pariscbr600
11/05/2007, 13:08
grigori prosexe to paidi tha parei fora me to EXC na sou klas_ _ ta ARXI_ _A
Το έχουμε οδηγήσει το R1 και ξέρουμε τι κάνει. Πολύ δυνατό ψηλά, αλλά δεν έχει το μπαμ που έχει χαμηλά το 675 και πολύ περισσότερο το 999. Σε συχνό σταμάτα ξεκίνα το R1 δεν τα πάει και τόσο καλά.
τις αναρτησεις των ντουκατι θα βαλεις με τα λεφτα που λες φιλε..
Σιγα ρε γιατι???Ποσο νομιζεις οτι κανει ενα πηρουνι απο GP?
250.000 ??? 300.000?? Σιγα τα λεφτα ρε,ασε που τα περσινα τα μεταχειρισμενα τα ξεστοκαρουν...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασε με τωρα...
Ένα αγωνιστικό μπροστινό έχει 10000? ... πάμε παρακάτω....
grigori prosexe to paidi tha parei fora me to EXC na sou klas_ _ ta ARXI_ _A εσύ προσεχε τις λες για τα exc μη το πω στο ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ.:evil:
pariscbr600
11/05/2007, 13:12
TWRA MIKE SIGRINEIS TO 675 KAI ME TO R1??????
DEN DREPESAI LIGO????? MAS BLEPOUNE:hypnotize :hypnotize
pariscbr600
11/05/2007, 13:14
DUKASII EXEIS MANIA ME TA FTERA STHN PROHGOYMENH ZWH PREPEI NA HSOYN KOTA:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βασικα μεσα στην πολη απο φαναρι σε φαναρι (δηλαδη για καμια 200αρια μετρα το ΠΟΛΥ, και μικροτερα V2 διπλα-διπλα σε πανε) .
Ως εκει βεβαια ετσι;
Σε παρακαλω,μην με κανεις να αρχισω να συμφωνω με τον Titan...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοιτα εντελως γυαλι δρομους κτλ,δεν μπορεις να συγκρινεις 2 μηχανακια....
Αλλα σε καλη ασφαλτο δεν εχει κανενα μηχανακι ελπιδα διπλα σε SS,ουτε μονοκυλινδρο ουτε SuperDuke ουτε τιποτα ακομα και για 200 μ...
Κοιτα εντελως γυαλι δρομους
Καλα οτι θυμασαι και συ....
Ένα αγωνιστικό μπροστινό έχει 10000? ... πάμε παρακάτω....
Καλα αγορι ναι,10.000 ? ΠΟΙΟ αγωνιστικο μπροστινο ????
Των GP???????????????????????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Θα μας τρελανεις?
TWRA MIKE SIGRINEIS TO 675 KAI ME TO R1??????
DEN DREPESAI LIGO????? MAS BLEPOUNE:hypnotize :hypnotize
Ρε φίλε τράβα οδήγα το R1 και το 675 και μετά έλα να μας πεις.
Εδώ ακόμα και σε πίστα το 675 με μόνο μία Arrow, έγραφε καλύτερους χρόνους από το απλό R1.
Άσε που το απλό R1 δεν έχει ούτε το μπροστινό ούτε τα φρένα του 675.
pariscbr600
11/05/2007, 13:21
Των GP???????????????????????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Θα μας τρελανεις?
T.R.E TA PAIDIA KSEROYN APO ANTALAKTIKA OLH MERA STA SYNERGEIA EINAI:beer: :smokin:
Καλα οτι θυμασαι και συ....
Δεν θυμαμαι τιποτα,αμα νομιζεις οτι τα μικρα V-2 στεκονται δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη...:wave2:
pariscbr600
11/05/2007, 13:23
Ρε φίλε τράβα οδήγα το R1 και το 675 και μετά έλα να μας πεις.
Εδώ ακόμα και σε πίστα το 675 με μόνο μία Arrow, έγραφε καλύτερους χρόνους από το απλό R1.
Άσε που το απλό R1 δεν έχει ούτε το μπροστινό ούτε τα φρένα του 675.
ESI EXEIS ODHGHSEI POLLA R1 H AUTA POU LES APO TA PERIODIKA TA DIABASES:yuck: :yuck: :yuck:
T.R.E TA PAIDIA KSEROYN APO ANTALAKTIKA OLH MERA STA SYNERGEIA EINAI:beer: :smokin:
E logiko einai Honda den eipes oti exeis?:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
grigorisr1
11/05/2007, 13:24
Το έχουμε οδηγήσει το R1 και ξέρουμε τι κάνει. Πολύ δυνατό ψηλά, αλλά δεν έχει το μπαμ που έχει χαμηλά το k7 και πολύ περισσότερο το k7. Σε συχνό σταμάτα ξεκίνα το R1 δεν τα πάει και τόσο καλά.
etsi bravo pesta na akoune merikoi me R1.
Gia auto parte k7 re pou exei dinami pantou psila xamila :rotflmao: :rotflmao:
Τα triumph ειναι καλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TRE
Των GP???????????????????????
Θα μας τρελανεις?
ESI EXEIS ODHGHSEI POLLA R1 H AUTA POU LES APO TA PERIODIKA TA DIABASES:yuck: :yuck: :yuck:
Εγώ έχω οδηγήσει ένα, εσύ έχεις οδηγήσει κανένα ή μόνο στη φαντασία σου;
pariscbr600
11/05/2007, 13:27
mike GIA NA KSEREIS TA PERIODIKA PROBALOYN AYTON POY TA RIXNEI OI HONDA, YAMAHA KAI SUZUKI DEN XREIAZONTAI DIAFIMISI EINAI APO MONES TOYS
LsKostas
11/05/2007, 13:29
m1ke μαλλον θα χεις δικιο...:smokin:
πες μας να μαθουμε...
μαρεσουν τα γρηγορα αγορια με αυτοπεποιθηση!!!!!!!!!!!!
grigorisr1
11/05/2007, 13:36
Se mia kali asfalto de pernaei tpt ena zx-10 i ena k7
De paei na einai v2 monokilindro husaberg ktm kai malakies superduke
Mono ta prota 50m tha einai mprosta meta ta 50m me ta kualia tha to blepete to 1000ss
Mono mia proti taxitita apo ta 1000ss bgazi 170 ti v2 kai malakies lete...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
μαρεσουν τα γρηγορα αγορια με αυτοπεποιθηση!!!!!!!!!!!! εσυ μωρή να κατσεις στα αυγα σου ασε τα τσιλιμπουρδίσματα απο δω και αποκει...:blush:
Se mia kali asfalto de pernaei tpt ena zx-10 i ena k7
De paei na einai v2 monokilindro husaberg ktm kai malakies superduke
Mono ta prota 50m tha einai mprosta meta ta 50m me ta kualia tha to blepete to 1000ss
EXEIS DIKIO GLIGOLI..
:sad: :sad:
mas pligose tora aytos.
LsKostas
11/05/2007, 13:39
μαρεσουν τα γρηγορα αγορια με αυτοπεποιθηση!!!!!!!!!!!!
:blush:
grigorisr1
11/05/2007, 13:46
EXEIS DIKIO GLIGOLI..
:sad: :sad:
mas pligose tora aytos.
Etsi einai ta pragmata. Esi tora ama pernas kana 1000ari stous elinikous dromous pu de pataei mia ti na se po.
Pane dokimase se dromo pou pataei kai ta leme meta.
Etsi einai ta pragmata. Esi tora ama pernas kana 1000ari stous elinikous dromous pu de pataei mia ti na se po.
Pane dokimase se dromo pou pataei kai ta leme meta. να σε καλα που με το θυμισες γιατι ολο το ξεχναω και παω και τη λεω σε μηχανακια με 60 αλογα παραπανω για κοντρα!!!
σε μοιαζω για μαλακας και σενα ε??:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
grigorisr1
11/05/2007, 13:53
να σε καλα που με το θυμισες γιατι ολο το ξεχναω και παω και τη λεω σε μηχανακια με 60 αλογα παραπανω για κοντρα!!!
σε μοιαζω για μαλακας και σενα ε??:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
De ksero mporei :rotflmao: :rotflmao:
Φανταζομαι με 6η τι θα γινεται. Θα γ@μει και τα F16.
:rotflmao: :rotflmao:
Pane dokimase se dromo pou pataei kai ta leme meta.
Glirori kai esy sthn agglia meneis file???
Giati ego thelo mixanaki gia thn ellada kai malista gia thn koloathina, na frenaro kai na stamataei, na strivo kai na me akolouthei, na anigo kai na anigei oxi na perimenei na mesimeriasei na zestanei o kairos gia na anevasei strofes
tora tha mou peis giati na pareis eyropi re file afou yparxei panta to xt
re man exeis tripsei me to xt me 120 px (giati parapano den pas mesa sthhn polh) to mrostino stivei aristera kai to piso paei eytheia leme
a! kai auta ta r1 kai ta gsxr ta trone ta garaz re file 40 euro ton mina leme kai kathimerini metakinisi me papo
grigorisr1
11/05/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Glirori kai esy sthn agglia meneis file???
Giati ego thelo mixanaki gia thn ellada kai malista gia thn koloathina, na frenaro kai na stamataei, na strivo kai na me akolouthei, na anigo kai na anigei na mhn perimenei na merimeriasei na zestanei o kairos gia na anevasei strofes
tora tha mou peis giati na pareis eyropi re file afou yparxei panta to xt
re man exeis tripsei me to xt me 120 px (giati parapano den pas mesa sthhn polh) to mrostino stivei aristera kai to piso paei eytheia leme
a! kai auta ta r1 kai ta gsxr ta trone ta garaz re file 40 euro ton mina leme kai kathimerini metakinisi me papo
Gia auto iparxei o periferiakos re file.
Kai kalous dromous na eixe sti poli mesa siga mi pigena me 150 na petaxti enas mlks me kouti kai na me skotosi?
Ego sti poli kikloforo me ena 250 pou exo ala to bradaki bgazo to ergalio kai goustaro mia xara.
grigorisr1
11/05/2007, 14:25
file ean den diakrineis diafora anamesa sthn apantisi toy alex sto sxolio-malakia poy ekanes........
ektos ean exeis syggenh kana F16
Entaksi simfono to paratrabiksa apla de goustaro tis koroidies kai tis malakies.
ELA LEME H DIAMAXI EINAI GIA TO POSO MPOURDELA EINAI TA JAPAN MHN KSEXNIOMASTE LEMEEEEEEEEEE
grigorisr1
11/05/2007, 14:27
ELA LEME H DIAMAXI EINAI GIA TO POSO MPOURDELA EINAI TA JAPAN MHN KSEXNIOMASTE LEMEEEEEEEEEE
Edo ta xalame julius an kai se simpathisa.
Mpourdela einai ta italika :rotflmao: :rotflmao:
Edo ta xalame julius an kai se simpathisa.
Mpourdela einai ta italika :rotflmao: :rotflmao: ναι τετοια να του λες και εχει να ζευγαρωσει και καιρο..:lol: :rotflmao: :lol:
IMARTON RE DEN SAS PROLAVENO, APO THNMIA O KOLO OTE SERNETE APO THN ALLH TO MORXARAKI ME TO RYZI.....
VRISTITE ME PM PARAKALO
IMARTON RE DEN SAS PROLAVENO, APO THNMIA O KOLO OTE SERNETE APO THN ALLH TO MORXARAKI ME TO RYZI.....
VRISTITE ME PM PARAKALO
Ρε συ Γιωργο, δεν πας να κοιταξεις το μοσχαρακι με το ρυζι μπας και γραψουμε τιποτα.:D
Γιατι με σβηνεις συνεχεια ? :mad:
:rotflmao:
grigorisr1
11/05/2007, 14:40
Pou pigate oloi re pedia gia fai? :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ε οχι ρε φιλε τι μας λες τωρα???
Καλο το st1050? που βγαζει ενα σκασμο αλογα παραπανω απο το VFR 800? ...δεν εχει ομως vtec και τα ψυγεια στο πλαϊ ...γαμοτο!
Το speed Τriple?...που το ειδες καλο? Το Hornet 900 ειναι τα απολυτο street fighter αλοι οι αλλοι να παν να κουρευτουν...
To Tιger? ας γελασω....οποιοδηποτε TDM, Varadero του ριχνει στα αυτια...παντου!!
και ουτως η αλλως ξεχασε το σημαντικοτερο....τα TRIUMPH χαλανε!!!!
μου το ειπε ο ξαδερφος του μπατζανακη ενος κολητου που του χτυπησε μπιελα στα 0,3 χιλιομετρα... ασε τα ηλεκτρικα τους...στην καφετερια αυτο μου λενε ολοι οτι ειναι μπουρδελα...βεβαια δεν εχει κανενας ΤRIUMPH, ουτε και γνωριζουμε κανεναν που να εχει , αλλα για να το λενε ετσι θα ειναι....
Το ST ειναι 1050cc και βγαζει 125hp το VFR ειναι 800cc και βγαζει 110hp
οποτε για πες μας που βλεπεις την υπεροχη του ST?
Τελος για πες μας ποιο απο τα 2 εχεις οδηγησει?
Γιατι εγω τα εχω οδηγησει και τα 2 ,το ST το ειχα για 1 Ωρα και το VFR απο το 2006 και δεν συγκρινεται φιλε μου το πως καθεται το VFR στο δρομο με το Triumph τωρα το τι λενε τα περιοδικα στα @@ρια μας
αν εχει καποιος κατι να πει για τα 2 συγκεκριμενα μηχανακια οκ αλλα να τα εχει οδηγησει ομως οχι οτι φανταζεται
Υγ Αν ειχα πολλα λεφτα και Ducati και Agusta θα ειχα για να τα πλερωνω και να γουσταρω στην πιστα οχι στην καφετερια αλλα επειδη δεν εχω πολλα και θελω 1 που να με καλυπτει σε ολα και να μην ζηταει πολλα πηρα Japan
blueblack
11/05/2007, 15:39
Υγ Αν ειχα πολλα λεφτα και Ducati και Agusta θα ειχα για να τα πλερωνω και να γουσταρω στην πιστα οχι στην καφετερια αλλα επειδη δεν εχω πολλα και θελω 1 που να με καλυπτει σε ολα και να μην ζηταει πολλα πηρα Japan
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.............ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ...........
Όρμάτε τώρα......
:wave2:
M1ke αγορι δεν σε καταλαβαινω ακριβως που διαφωνεις,στην τιμη των ανταλλακτικων???
Αμα ειναι να μου φερεις ρε συ το "αγωνιστικο" μπροστινο του Hopkins με 10.000 ? ευχαριστως να στα δωσω ρε φιλε...
super_toto
11/05/2007, 15:54
Χαίρομαι που συμφωνησαμε όλοι ότι τα ιταλικά είναι για πέταμα.
:a08: :a08: :a08: :a08: :a08: :a08: :a08:
desmo996
11/05/2007, 16:13
ducati for ever:smokin:
:beer: :rotflmao: :rotflmao:
europe:a10: japan
desmo996
11/05/2007, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από desmo996
αν ψαξετε ιντερνετ ebay κ.α. εχει τα παντα για ντουκατι και σε ξεφτιλα τιμες
δεν ξερω για σας εγω γουσταρω ρημαδοδουλεμα:wave2:
ducati for ever:smokin:
:beer: :rotflmao: :rotflmao:
europe:a10: japan
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Χαίρομαι που συμφωνησαμε όλοι ότι τα ιταλικά είναι για πέταμα.
:a08: :a08: :a08: :a08: :a08: :a08: :a08:
+124354351212113 !!!!!!!!
Σκατοιταλοί και λοιποί ευρωπαίοι, ρίχτε τα 3μπούρδελα σας στο λιμάνι, να χουμε ρεμέτζα να 'ουμ...
:smokin: :smokin:
desmo996
11/05/2007, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
+124354351212113 !!!!!!!!
Σκατοιταλοί και λοιποί ευρωπαίοι, ρίχτε τα 3μπούρδελα σας στο λιμάνι, να χουμε ρεμέτζα να 'ουμ...
:smokin: :smokin:
οπα ρε:nono:
Τι ωπα καλα λεει ο εςαρσιξ με τα παλιομπουρδελα τα Ιταλικα και τους παλιοματρακαδες.
Εσαρσιξ και εγω μαζι σου ρε στουπι στο ντεποζιτο και φωτια στα Ευρωπαικα τριμπουρδελα που γεμιζουν τον τοπο λαδια και θραυσματα.
dirtbird
11/05/2007, 17:06
Ρεεεεε κολημένοι.....
Όλα τα μηχανάκια μια χαρά είναι ('νταξ' μερικά Honda λίγο καλύτερα)
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ-ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΣΙΔΕΡΟΦΑΓΟΙ που ούτε να τα πάτε μπορείτε και τα σπάτε το ένα πίσω από το άλλο :smokin: :mad:
now we're talking :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ρεεεεε κολημένοι.....
Όλα τα μηχανάκια μια χαρά είναι ('νταξ' μερικά Honda λίγο καλύτερα)
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ-ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΣΙΔΕΡΟΦΑΓΟΙ που ούτε να τα πάτε μπορείτε και τα σπάτε το ένα πίσω από το άλλο :smokin: :mad:
now we're talking :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Εσύ τώρα θα μου βρεις μία πατέντα να συμπληρώνω λάδι στο 675 εν κινήση, γιατί βαριέμαι να σταματάω κάθε 100χλμ. για να συμπληρώσω (καίει πολύ το μπ@ρδέλο).:rotflmao: :lol:
Εσύ τώρα θα μου βρεις μία πατέντα να συμπληρώνω λάδι στο 675 εν κινήση, γιατί βαριέμαι να σταματάω κάθε 100χλμ. για να συμπληρώσω (καίει πολύ το μπ@ρδέλο).:rotflmao: :lol:
Αμα θες σου φτιαχνω εγω μια τετοια,οταν μου βρεις το "αγωνιστικο" μπροστινο του GSVR με 10.000 ?....:lol: :lol: :lol:
Αμα θες σου φτιαχνω εγω μια τετοια,οταν μου βρεις το "αγωνιστικο" μπροστινο του GSVR με 10.000 ?....:lol: :lol: :lol:
Ρε μπαγλαμά TRE που το είδες γραμμένο αυτό να μου πεις και μένα ....
10000? έχει ένα σαν αυτά που μπορείς να βάλεις στο μπουρδέλο σου και στο μπουρδέλο μου.
Μπας σε καλό σου σήμερα ....
Για πες τώρα και για την πατέντα
Τι ώπα ???? :confused: Υπάρχει αντίρρηση ότι τα Ευρωπαικά είναι τρίφτες τυριού? (και μαλακού κιόλας γιατί στο κεφαλοτύρι χαλάνε).... :smokin:
Εσαρσιξ και εγω μαζι σου ρε στουπι στο ντεποζιτο και φωτια στα Ευρωπαικα τριμπουρδελα που γεμιζουν τον τοπο λαδια και θραυσματα.
Χάθηκε και ο resistman να ΄ουμ να μας σφύριζε την συνταγή να γίνουν φωτοβολίδες τα μπουρδέλλα :smokin:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!
Αι σιχτίρ κολλημένοιιιιιιιιι με τα 3πάρταλα, που θα τα συγκρίνεται με το άνθος της Ανατολής :mad: :mad:
88110
vassilis88
11/05/2007, 17:55
στην πυρα στην πυρα!!!!!!!!:lol: