View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
grigorisr1
25/08/2007, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
:lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:a5:
που σε χαμενος εσυ ρε... τι εγινε ξεμπερδεψες απο τα συνεργεια ι @@ ? :lol:
Έχεις δίκιο...τώρα που θα αναδασωθεί η Πάρνηθα...θα πάρω και μία R1 έτσι για τα χώματα.
Το αστειάκι με το πεζοδρόμιο οφείλεται στην μεγαλύτερο spamming που έχει γίνει σε ολόκληρη την ιστορία όταν κατηγόρησα τα ON-off ως μη off μηχανήματα.
grigorisr1
25/08/2007, 12:15
ΑΥτο εδω ειναι ακομα καλυτερο :D
http://www.youtube.com/watch?v=iITomfFclpM
vassilis88
25/08/2007, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Για drifting, δεν υπάρχει τίποτα κορυφαιότερο απο το μέγιστο Elise.Φοβερό παιχνίδι.
:nono: :nono: :nono: :nono:
οχι για drift, για κανενα λογο! η elise ειναι κορυφαια αλλα θελει γραμμες, το στησιμο της(ΜR) κ η ελλειψη μπλοκε δν επιτρεπει ντριφταρισματα κ γενικα δν ειναι στο χαρακτηρα της. με τον κινητηρα πισω οταν ξεκολλησει η ουρα θα ξεκολλησει αποτομα κ απροειδοποιητα ειδικα οταν μιλαμε για την elise που ειναι τοσο ελαφρια κ τοσο απολυτα στημενη. Μ3, s2k ,mx5 κ αλλα με κινητηρα μπροστα κ κινηση πισω κανουν για τετοιο στυλ οδηγησης.
Bασικά ξέρω ποιό είναι το καλύτερο driftάμαξο.
Το δανεικό.:sun:
Μιλάμε είχα για λίγο καιρό ένα Lexus πισωκίνητο 230 άλογα περίπου...δεν ήτανε τίποτα το σπουδαίο αλλά... ήτανε πισωκίνητο και ΔΕΝ ήτανε δικό μου.
Στις ανηφόρες ιδίως, το άφηνες να κυλήσει, με τέρμα γκάζι και συμπλέκτη, τον άφηνες και δεν έβρισκε πρόσφυση ούτε σε 150 μέτρα.
Κάτω απο τον πίσω προφυλακτήρα είχε κομμάτια απο λιωμένο λάστιχο. Και δεν κάνω donuts burn outs ...Στροφές, εκινήσεις...καύλα μιλάμε.
Λίγο μετά παραλίγο να μου δανείσει φίλος το Jimny του για τις πίστες της Αράχωβας, αλλά ήτανε ξύπνιος και δεν το έκανε.
Σε elise δεν έχω μπει καν ποτέ μου. Αλλά φαντάζομαι πως είτε είσαι οδηγός είτε δεν το βάζεις μπρος καθόλου. Και ξέρω ότι είναι πολύ καλά ζυγισμένο και πετάει κώλο για πλάκα...όπως επίσης επαναφέρεται για πλάκα. Και μόνο που σκέφτομαι πόσο γαμάτο θα είναι να την κουμαντάρεις μου σηκώνεται.
Μ3 τρομαχτικό κράτημα για πισωκίνητο.
ΑΥτο εδω ειναι ακομα καλυτερο
http://www.youtube.com/watch?v=iITomfFclpM
Το παλικαρι δε μασαει!!! αλλα ποιος τραβαγε με την καμερα???
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Το παλικαρι δε μασαει!!! αλλα ποιος τραβαγε με την καμερα???
Κανάς Harleάς θα 'τανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
που σε χαμενος εσυ ρε... τι εγινε ξεμπερδεψες απο τα συνεργεια ι @@ ? :lol:
Ξεμπέρδεψα...
Το δωσα το Sutzuki και ησύχασα...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς αλλά αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο μάγκες :a01:
:winka:
:beer: :beer:
100768
Kαλό φαίνεται το εργαλείο αλλά απο άποψη ακαμψίας δεν φαίνεται να λέει και πολλά.
Γίνεται κανένα τέτοιο meeting πουθενά στην Ελλάδα?
yannis27
26/08/2007, 19:16
ΑΥΤΑ:) :) :wave2: :wave2:
100803
καλα κ αυτα...αλλα ποσο παει το μαλλι?
yannis27
26/08/2007, 19:30
καλα κ αυτα...αλλα ποσο παει το μαλλι?
Το δινεις ολο μενεις καραφλος και βαζεις και δοσεις..........:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Kατά προτίμηση μαύρο
100811
Και με χοντρό λάστιχο ακόμα καλύτερα
100812
yannis27
26/08/2007, 20:30
???
Ειπαμε να κρατησουμε εν επιπεδο.....δεν ειναι κυριοι οι γυναικες σκευη ηδονης......
κανα τηλ. τιποτα διευθυνση φιλαρακι....:winka: :winka:
yannis27
26/08/2007, 20:38
ποιος χεζει μωρε το επιπεδο τωρα:beer: :beer: :beer:
100820
Στα Rallies να δεις τι γίνεται...14.000 μηχανές στην Ολλανδία φέτος. Έγινε και ένα στην Ισπανία και γίνεται τώρα στην Αυστρία. Αλλά έχουμε και ένα πανελλήνιο τώρα την Παρασκευή προς ορεινή Ακράτα...αλλά με τις φωτιές δεν ξέρω τι θα γίνει.
Για να ξεφύγουμε λίγο απο την υδρόψυκτη ορίστε και λίγα πιο τετριμένα.
100823
yannis27
26/08/2007, 20:51
Στα Rallies να δεις τι γίνεται...14.000 μηχανές στην Ολλανδία φέτος. Έγινε και ένα στην Ισπανία και γίνεται τώρα στην Αυστρία. Αλλά έχουμε και ένα πανελλήνιο τώρα την Παρασκευή προς ορεινή Ακράτα...αλλά με τις φωτιές δεν ξέρω τι θα γίνει.
Για να ξεφύγουμε λίγο απο την υδρόψυκτη ορίστε και λίγα πιο τετριμένα.
Αν σβησουν οι φωτιες .....εστω και σαν φορο τιμης να πατε ρε παιδια.......
100830
Δεν έχει ακυρωθεί ακόμα. Στο μυαλό μου ακόμα κάνω σενάρια ότι πιάνω εμπρηστή και μου δίνεται το δικαίωμα να τον βασανίσω νόμιμα.
Όσον αφορά το ποίημα, εμείς οι Έλληνες καταφέρουμε να γλυτώσουμε απο δάνεια, τουρκοκρατίες, εμφύλιους, ανοργανωσιά, φτώχεια, γραφειοκρατεία... ρε παιδιά...για πόσο καιρό ακόμα θα έχει Άγιο αυτή η χώρα?
Τι εγινε πολυ νεκρα επεσε!
Titan ηρθες κ ξαναεφυγες?
argi6argi
31/08/2007, 23:31
Τί να γίνει, οι Ιάπωνες χαρήκαμε τις διακοπές μας και οι ΕυρωΠΑΙΟΙ ξεχάσαν τις μηχανές στα συνεργεία, έφυγαν και οι μάστοροι διακοπές, ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Έπρεπε να διαλέξουν, ή διακοπές ή service, περίπου το ίδιο δεν κοστίζουν;;;; ΟΕΟ!
Μαλλον πουλησαν και το pc για να φτιαξουν την μηχανη!!!
grigorisr1
01/09/2007, 07:59
Μαλλον πουλησαν και το pc για να φτιαξουν την μηχανη!!!
:lol: :lol: :lol:
Runner Ducati
01/09/2007, 10:31
:rotflmao:
:wave2:
http://www.youtube.com/watch?v=MfOBY01uL1c
:lol:
He's good but still a hair from valentino's balls!!!
+60
Runner Ducati
01/09/2007, 12:17
Balls ο Velintino? για εγχειρισμενη μπορει, Φουτσιο την λενε την καψουρα... :rotflmao:
Stoner plus Ducati Desmosedici = Monster Cock for all (ειδικα για τα γιαπωνικα εργοστασια)
video
http://www.youtube.com/watch?v=YVfe8XVU2uI&mode=related&search=
Da.Vintage
06/09/2007, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Balls ο Velintino? για εγχειρισμενη μπορει, Φουτσιο την λενε την καψουρα... :rotflmao:
Stoner plus Ducati Desmosedici = Monster Cock for all (ειδικα για τα γιαπωνικα εργοστασια)
video
http://www.youtube.com/watch?v=YVfe8XVU2uI&mode=related&search=
Όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους
Να σας θυμίσω πέρσυ το Στόνες ούτε στο στάντ δε μπορούσε κα κρατήσει όρθιο το μηχανάκι του... όλο ξάπλα ήτανε!
Μπράβο στο μικρό!
Μισελέν Γαμιέσαι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους
Να σας θυμίσω πέρσυ το Στόνες ούτε στο στάντ δε μπορούσε κα κρατήσει όρθιο το μηχανάκι του... όλο ξάπλα ήτανε!
Μπράβο στο μικρό!
Μισελέν Γαμιέσαι!
Καλως το φαντασμα...
Τι εγινε ρε φιλε, δυο μηνες διακοπες πηγες???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Μισελέν Γαμιέσαι!
:nono: Μεγάλο λάθος φίλε. Μεγάλο αλλά κοινό.
Γιατί επιμένεις να την κατηγορείς?
Η Yamaha μας έφαγε τον αναβάτη μας, όχι η Mrs. Hellen.
spam , spam , spam , spam ,...........:a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:
yannis27
06/09/2007, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
spam , spam , spam , spam ,...........:a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:
Τρια πουλακια καθονται και.......πλεκουνε καλτσακια.......
Τελικά το σκόρ ποιό είναι ?
Ποιοί νικάνε ??
:a024: :a024: :a024:
grigorisr1
08/09/2007, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από kles
Τελικά το σκόρ ποιό είναι ?
Ποιοί νικάνε ??
:a024: :a024: :a024:
το ρωτας κιολας.....
ΟΥΣΤ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ :lol: :lol:
Tα αμερικάνικα
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!:a8: :a8: :a8: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
το ρωτας κιολας.....
ΟΥΣΤ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ :lol: :lol:
Κάτσε ρε φίλε, ο αγώνας είναι japan vs europe.
Όχι μόνο ιτάλια, παίζουν κι άλλοι παίχτες στην europe. Άχρηστοι όλοι ?
(Και σεφτόμουνα κάνα tiger άν δωθεί ευκαιρία).
;) ;) ;)
Κάτσε ρε φίλε, ο αγώνας είναι japan vs europe.
Όχι μόνο ιτάλια, παίζουν κι άλλοι παίχτες στην europe. Άχρηστοι όλοι ?
(Και σεφτόμουνα κάνα tiger άν δωθεί ευκαιρία).
;) ;) ;)
Ναι, αλλά ο συγκεκριμένος, μόνο απο Ιταλικά πίνει τσαγάκια και κάπου πρέπει να το πεί....
Άσ'τον να εκφράσει την ατυχία του, 13000 σε μπουρδέλο έδωσε...
Kοιτάξτε παιδιά..η αλήθεια να λέγεται τώρα. Χωρίς spamming και μαλακίες, τελείως σοβαρά τώρα ομολογώ, και νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε, ΄κακά τα ψέμματα, πως τα Γιαπωνέζικα παίζουνε σε δικιά τους κατηγορία.
Την κατηγορία της οδοντόπαστας.
Nikker, μήν το φωνάζεις πολύ, θα φάς ξύλο.
Τα japan παίζουν 10-1.
Όταν πρίν 15 χρόνια τα europe βγάζαν ΤΑ προβλήματα, τα japan ήτανε τζάμι.
Νομίζω ??
:beer: :beer: :beer:
vassilis88
09/09/2007, 18:41
αυτο ενδιαφερει οποιον εχει 15 χρονων μοτοσυκλετα
thePrince
09/09/2007, 18:46
Τα japan παίζουν 10-1.
Νομίζω ??
Ίσως αλλά τότε τα Japan πήγαιναν μόνο ευθεία - αν επιχειρούσες να στρίψεις έπεφτες! Ευτυχώς έχουν βελτιωθεί από τότε, κάπως. :evil:
Προσωπικά, γουστάρω τα ευρωπαικά πολύ.
Ειδικά στον σχεδιασμό, καμμία σχέση.
Η τράιουμφ έχει τον καλύτερο σχεδιασμό, μακράν σε όλων των τύπων τις μηχανές.
Τα γιαπωνέζικα όμως τα φτιάχνει και ο κυρ Μήτσος γιατί όλοι έχουν ασχοληθεί και λίγο πολύ τα ξέρουν.
Στην επαρχία αυτό μετράει γιατί άντε βρές μηχανικό για motoguzzi άκρη θεού, η τρέχα κάθε τρείς και λίγο Αθήνα, άντε Θεσ/νίκη.
Για γιαπωνέζικο βρίσκεις όπου και νά'σαι.
(Εντάξει, όχι για ss, για πιό απλά, σίγουρα).
Δεν πα να ναι και 30 προς 1....τι να μας πούνε και οι τζαπάνηδες.
Δεν τους βλέπεις? Άμα είχανε @@ εξ'αρχής θα πέρνανε Ευρωπαίο.
Αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι.Θέλουνε λίγη προπόνηση με Kawasaki και μετά προχωράνε σε Triumph, Aprilia και Ducati.
Βλέπεις γιατί άμα πέσεις με Γιάπωνα,
1ον) δεν θα πέσεις με πολλά
2ον) δεν θα πάθει τίποτα η μηχανή. Άντε 3 ευρώ ζημιά στα πλαστικά.
Όπως είπες και εσύ, το πας στον περιπτερά και στο κάνει Τζιτζή...
-"Δω΄μου δύο malboro light και μία μάσκα Hayabusha..."
-"Light...light....Hayabusha 2005 ή 2007?"
-"2007..."
-"Ορίστε..."
-"Φχαριστώ...πόσο?"
-"Για να δούμε...1.5 και 1.5...3 και άλλα 3, 6...άντε 5 για να σε κάνουμε και πελατάκι."
Τα japan παίζουν 10-1.
Νομίζω ??
Τα Γιασπάν παίζουν και θα παίζουν στο μυαλό των παραλίγο... Πριν 15 χρόνια εσυ τι οδηγούσες;;;:confused:
Δεν ξέρω εσείς τι είχατε, εγώ πάντως είχα τον γαμηστερότερο μπόμπο του πλανήτη γη.
Τα Γιασπάν παίζουν και θα παίζουν στο μυαλό των παραλίγο... Πριν 15 χρόνια εσυ τι οδηγούσες;;;:confused:
Honda c50 το θρυλικό :winka: :winka: :winka:
grigorisr1
10/09/2007, 08:03
Ναι, αλλά ο συγκεκριμένος, μόνο απο Ιταλικά πίνει τσαγάκια και κάπου πρέπει να το πεί....
Άσ'τον να εκφράσει την ατυχία του, 13000 σε μπουρδέλο έδωσε...
τι αποτυχια ρε... χαχαχα πλακα κανεις στη ζωι μου δεν εχω χασει απο ιταλικο
Εγω εδωσα λεφτα... αλλα πηρα ενα γρηγορο ομορφο και αξιοπιστο μηχανακι....
ΑΜα ιμουνα ευρωπαιος επρεπε να δωσο 25.000 για να πω οτι εχω μηχανακι τις προκοπης... εγω το πηρα με μισα λεφτα :wave2:
E βέβαια...αφού το στύνεις Piaggio και scooter Aprilia 125cc.. σχεδόν πάντα κερδίζεις.
grigorisr1
10/09/2007, 10:28
E βέβαια...αφού το στύνεις Piaggio και scooter Aprilia 125cc.. σχεδόν πάντα κερδίζεις.
ολο λαλακιες πετας...
και σε ειχα για πιο σοβαρο ατομο
Tι?
Ούτε τα Piaggio τα έχεις? Μην ανησυχείς, θα πάρω ένα με κλειστό moter, θα του φορτώσω τούβλα επάνω και θα το δώσω στο ξαδερφάκι μου να σε κοντράρει.Να έχεις και εσύ να παίζεις...
grigorisr1
10/09/2007, 16:07
Tι?
Ούτε τα Piaggio τα έχεις? Μην ανησυχείς, θα πάρω ένα με κλειστό moter, θα του φορτώσω τούβλα επάνω και θα το δώσω στο ξαδερφάκι μου να σε κοντράρει.Να έχεις και εσύ να παίζεις...
οκ ρε χαρλεα... μας εγινες και γρηγορος τωρα παο πασο αφου με περνανε και τα σκουτερ εμενα :wave2:
Honda Vs BMW (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=45911)
:eyepop:
Ναι είμαι σίγουρος ότι όλα τα BMW έτσι είναι.
Εγώ ξέρω τυπά με 1100xx με τα ίδια προβλήματα και μην σου πω και χειρότερα.
grigorisr1
11/09/2007, 07:54
GTP αμαξια και μηχανακια βγαζει ι bmw τι περιμενεις... και ακριβα και για το πεο...
JAPAN RE παρτε το χαμπαρι :lol:
Βλαβες ολα βγαζουν (σχεδον ολα :)) για την αντιμετωπιση το εβαλα!!!
αμα ειναι να αλλαζεις κινητηρα καθε 6μηνο ολες οι μηχανες καλες ειναι!!!
Δεν μπορείς να αρνηθείς πως αυτό το περιστατικό ήτανε μοναδικό.
Τέτοια προβλήματα δεν είναι καθημερινότητα όποιου ΔΕΝ είναι τζαπάν.
Αλλιώς αν όλα ήτανε έτσι, οι μισοί Ευρωπαίοι θα είχανε ξεκληριστεί τώρα.
Μην αρχίζετε να πιάνεστε τώρα απο μία περίπτωση. Τα BMW δεν είναι ελαττωματικά. Ιδίως ο 1200 boxer είναι σκυλί.
Τα μικρά BMW είναι όντως ακριβά. Φίλος μου πήρε 320 μεταχειρισμένη με 40 χιλιάρικα και λίγα χιλιόμετρα.WTF?40 Fucking χιλιάρικα ευρώ?
Ότι φέρει το έμβλημα Μ όμως επάνω του, αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Να δεις η 3.200 πως μοίραζε απλόχερα το ψώλιασμα σε Impreza, EVO, Fort Mustang V8, ακόμα και Corvette ZO6. Άμα μπεις μέσα σε Μ3...θα τα ξεχάσεις όλα περί Ευρώπης. Και δεν εννοώ το Μ3 Look του Κυριάκου απο το Burn Out με τα subwoofers και το Zapatinas Racing στο παρμπρίζ...Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καυλερό θα είναι και το καινούριο 4λιτρο V8. 400 αλογάκια...ότι πρέπει...
Οι Γιάπωνες...ας μας κλάσουνε τα αρχίδια εμάς των Ευρωπαίων. Ας βγάλουνε 5 λίτρα 512 άλογα στις 7 χιλιάδες στροφές (πόσες είναι ναούμ...) και μετά ας μιλήσουνε. Για την ώρα ας περιοριστούνε στις υπερτουρμπισμένες τους πλαστικούρες και τα --->βήτα<---- αυτοκίνητα τους.
Και πάλι αναρωτιέμαι...ρε παιδιά...Ευρωπαίοι δεν ήμαστε? Γιατί τέτοιο μίσος για την ράτσα μας?
Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και ανοίξτε το μυαλό σας.
Honda Vs BMW (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=45911)
:eyepop:
:a31:
:a24:
:a04:
..............
Να μιλάει για ανοικτά μυαλά κάποιος που καβαλάει την επιτομή της τεχνολογίας που ονομάζεται Harley Davidson είναι μάλλον άτοπο !!!!!!!!!:yuck: :yuck: :yuck:
Και τι ακριβώς έκανε η 3200 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ;;;;;;;;;;;;
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;;;;;;;;;;;;
Μην αρχίζετε να πιάνεστε τώρα απο μία περίπτωση. Τα BMW δεν είναι ελαττωματικά. Ιδίως ο 1200 boxer είναι σκυλί.
Ηταν μεμονομενο περιστατικο οπως αυτα με τα βιντεο της ΕΛΑΣ!!!!
Εγω απλα λεω οτι κ ορισμενα Japan χαλανε αλλα η αντιμετωπιση απ την αντιποσωπεια δεν συγκρινεται...
Σημείωση...όταν λέω 3200...εννοώ 3.200cc 340 άλογα. Δεν εννοώ την 320. Για όνομα του θεού.
grigorisr1
12/09/2007, 07:53
Τα μικρά BMW είναι όντως ακριβά. Φίλος μου πήρε 320 μεταχειρισμένη με 40 χιλιάρικα και λίγα χιλιόμετρα.WTF?40 Fucking χιλιάρικα ευρώ?
Ότι φέρει το έμβλημα Μ όμως επάνω του, αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Να δεις η 3.200 πως μοίραζε απλόχερα το ψώλιασμα σε Impreza, EVO, Fort Mustang V8, ακόμα και Corvette ZO6. Άμα μπεις μέσα σε Μ3...θα τα ξεχάσεις όλα περί Ευρώπης. Και δεν εννοώ το Μ3 Look του Κυριάκου απο το Burn Out με τα subwoofers και το Zapatinas Racing στο παρμπρίζ...Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καυλερό θα είναι και το καινούριο 4λιτρο V8. 400 αλογάκια...ότι πρέπει...
Οι Γιάπωνες...ας μας κλάσουνε τα αρχίδια εμάς των Ευρωπαίων. Ας βγάλουνε 5 λίτρα 512 άλογα στις 7 χιλιάδες στροφές (πόσες είναι ναούμ...) και μετά ας μιλήσουνε. Για την ώρα ας περιοριστούνε στις υπερτουρμπισμένες τους πλαστικούρες και τα --->βήτα<---- αυτοκίνητα τους.
Και πάλι αναρωτιέμαι...ρε παιδιά...Ευρωπαίοι δεν ήμαστε? Γιατί τέτοιο μίσος για την ράτσα μας?
τι 3.20 3.30 μ3 εμενα ολα ιδια μου φενονται μονο προφυλακτιρες αλλαζουν το ιδιο καλουπι εχουνε ολα τα bmw σχεδον.....
α και οτι ψωλιαζει EVO μι το πεις πουθενα παραεξω αυτο θα σε κοροιδεουν
καλο το μ3 για μπαντες... αλλα σιγα μη δωσω 100.000 για να κανω μπαντες μονο... περνω καλυτερα ενα Opel manda και μου βγαινει και τζαμπα :lol:
1)Δεν νομίζω οτι είναι μίσος, άσχετα αν εκφράζεται λίγο έντονα.
Απλώς σύγκριση.Και λίγο παιχνιδάκι και πλακίτσα.
2)Νομίζεις οτι το μάρκετινγκ έχει ράτσες-συναισθηματισμούς ?
Εσύ μπορεί να τους αισθάνεσαι ράτσα σου.Αυτοί όχι, είδικά όταν σου πουλάνε κάτι.
Δεν βλέπεις την αγάπη που μας έχουν ?
Με τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο, σκίστηκαν να υποστηρίξουν τα σύνορά μας, που
σημειωτέον είναι και δικά τους σύνορα, κλπ κλπ.
Νομίζω ??
Κι απ'την άλλη, για δίαβασε εκεί κάπου που ο Ιάπωνας της ΧΟΝΤΑ ζήτησε και συγνώμη για την ταλαιπωρία, σε ένα τρανσάλπ.
Όχι οτι είμαι κατά των ευρωπαικών αλλά δεν θα πάρω μηχανή-αυτοκίνητο απλά για να τους υποστηρίξω
Σωστος ο kles!!
Ας ηταν καλυτερα απο τα Japan και θα τα προτιμουσαμε!!!
Για κάθε τι Ευρωπαϊκό έχετε και έναν αντίλογο.
Ακριβό, χαλαζιάρικο, αργό.
Δεν υπάρχει κατηγορία στην οποία βασιλιάς να μην είναι Ευρωπαίος.
Supersport.
Desmocedici. Ακριβό? ΟΚ. 1098. Aκριβό? ΟΚ. Tuono.
Και φυσικά έχουμε και MV Agusta και το καινούριο Aprilia V4 που θα ψωλιάζει τα γιαπώνια για πλάκα.
Street.
Shiver. Ότι καλύτερο το φοράει επάνω του.
ON-off.
BMW 1200GS. Ακριβό? ΟΚ...Τίγρης. Ποιό φτηνός απο V Strom 1000, Varadero 1000 και βγάνει και τα περισσότερα άλογα στην κατηγορία του. Και θα σας πω Buell Ulysses. Κορυφή.
Enduro - Supermotards.
Aprilia SXV. Και υπάρχουν επίσης Husqvarna, KTM. Τι να μας πει η Kawasaki?
Xρηστικά Enduro.
Πήγασος. Φτηνός, ταξιδιάρης, παιχνιδιάρης, χωμάτινος, σκαρφαλώνει, περνάει πάνω απο τα αυτοκίνητα.Kαι φυσικά Brembo.
Ποιό είναι καλύτερο απο αυτόν? Το ΧΤ? Το KLR?
Custom.
Harley.
Εγώ σας λέω ότι κάνετε λάθος.
Και στα αυτοκίνητα και στις μηχανές.
Όσο για το Evo...το M3 το έχει για τον πούτσο του.
Με τα aircondition του, με τα DVD του, GPS, ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα...και πάνω απο όλα..ΜΈΤΑΛΛΟ.
Όσο για την M3 έκδοση με τα Kevlar,χωρίς aircondition και τα λοιπα, τις εξατμήσεις και τα όλα της...άστο. Ξέχνα το.
Όσο για την 2007 έκδοση Μ3 με τα 400+ άλογα...αν ακόμα το πιστεύεις πως το Evo το έχει...
γιατί δεν μας δίνεις?
30 κιλά ο κινητήρας του EVO, 250 κιλά η turbina. Και άλλα 12 κιλά το σασί, άλλα 6 τα πλαστικά του και καθίσματα με βαρύδια για να μην απογειώνεται.
Τι γίνεται ρε πούστη μου με αυτή την γιαπωνία...δεν έχουνε μέταλλο εκεί πέρα?Πάλι καλά που δεν τα κάνουν και πλαστικά δηλαδή.
Παίρνετε εσείς γιαπωνέζικα...πάρτε Almera...Primera...Micra...Micra CC...
Δεν σας είπα να τα πάρετε για να υποστηρίξετε την Ευρώπη. Σας είπα να τους δώσετε μία ευκαιρία.
Θέλετε να περάσουμε και στα αυτοκίνητα? Να δείτε ότι τελικώς δεν σας παίρνει τους Japonphille ούτε εκεί?
Και όχι απλά δεν σας παίρνει...είναι γελοίο το πόσο δεύτερα, πόσο πίσω και πόσο ακριβά είναι τα Γιαπωνέζικα αυτοκίνητα.
Supersport.
Και φυσικά έχουμε και MV Agusta και το καινούριο Aprilia V4 που θα ψωλιάζει τα γιαπώνια για πλάκα.
Street.
ON-off.
BMW 1200GS. Ακριβό? ΟΚ...Τίγρης. Ποιό φτηνός απο V Strom 1000, Varadero 1000 και βγάνει και τα περισσότερα άλογα στην κατηγορία του. Και θα σας πω Buell Ulysses. Κορυφή.
Enduro - Supermotards.
Xρηστικά Enduro.
Πήγασος. Φτηνός, ταξιδιάρης, παιχνιδιάρης, χωμάτινος, σκαρφαλώνει, περνάει πάνω απο τα αυτοκίνητα.Kαι φυσικά Brembo.
Custom.
Harley.
Με τα aircondition του, με τα DVD του, GPS, ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα...και πάνω απο όλα..ΜΈΤΑΛΛΟ.
Όσο για την M3 έκδοση με τα Kevlar,χωρίς aircondition και τα λοιπα, τις εξατμήσεις και τα όλα της...άστο. Ξέχνα το.
Όσο για την 2007 έκδοση Μ3 με τα 400+ άλογα...αν ακόμα το πιστεύεις πως το Evo το έχει...
γιατί δεν μας δίνεις?
30 κιλά ο κινητήρας του EVO, 250 κιλά η turbina. Και άλλα 12 κιλά το σασί, άλλα 6 τα πλαστικά του και καθίσματα με βαρύδια για να μην απογειώνεται.
Τι γίνεται ρε πούστη μου με αυτή την γιαπωνία...δεν έχουνε μέταλλο εκεί πέρα?Πάλι καλά που δεν τα κάνουν και πλαστικά δηλαδή.
Δεν σας είπα να τα πάρετε για να υποστηρίξετε την Ευρώπη. Σας είπα να τους δώσετε μία ευκαιρία.
Θέλετε να περάσουμε και στα αυτοκίνητα? Να δείτε ότι τελικώς δεν σας παίρνει τους Japonphille ούτε εκεί?
Και όχι απλά δεν σας παίρνει...είναι γελοίο το πόσο δεύτερα, πόσο πίσω και πόσο ακριβά είναι τα Γιαπωνέζικα αυτοκίνητα.
Το Tuono έγινε SUPERSPORT ;;;;;;:a24:
Η Ηarley Ευρωπαϊκή ;;;;;;;;;;;;:a24:
Μεγάλε συγγνώμη που θα σου το πω αλλά και από τα υπόλοιπα που γράφεις :a24:
Να τα κόψεις τα ληγμένα ή τουλάχιστον βγάζε την ζελατίνα ..............
Από πότε ρε μεγάλε το βάρος είναι πλεονέκτημα σε ένα αυτοκίνητο ;;;;;;;;;
Στη F1 μηχανικός είσαι ;;;;;;;;;
:a9: :a9: :a9:
yannis27
12/09/2007, 22:11
Supersport.
Street.
ON-off.
Enduro - Supermotards.
Xρηστικά Enduro.
Custom.
Harley.
γιατί δεν μας δίνεις?
● Μερικοί έχουν το χάρισμα να συμπιέζουν μια τεράστια ποσότητα λέξεων στην πιο ελάχιστη ποσότητα σκέψης.......Ουινστον Τσωρτσιλ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
● Μερικοί έχουν το χάρισμα να συμπιέζουν μια τεράστια ποσότητα λέξεων στην πιο ελάχιστη ποσότητα σκέψης.......Ουινστον Τσωρτσιλ.
Επαναλαμβάνεσε.......
Θα καταντήσεις γραφικός, πρόσεχε...
Φιλε Νικερ σεβαστη η αποψη σου, αλλα δεν ξερω απο που εβγαλες αυτα τα συμπερασματα. Απο περιοδικα μαλλον.
Αμα ηταν ετσι οπως τα λες θα επρεπε ολη η Ελλαδα να ειχε γεμισει ευρωπαικα. Εγω γιατι βλεπω το αντιθετο? Μ@λ@κες ειμαστε ολοι που παιρνουμε Japan?
Μηπως οι δρομοι εχουν γεμισει με r1, zx10, gsxr, cbr?
Με kawasaki z, hornet, fazer?
Με V Strom, transalp, Varadero, Tdm? (μαλακια το tdm, το μονο που συμφωνω μαζι σου)
Με Wr 450, crf450? Η ktm κατι κανει εδω μονο, αλλα ποια Husqvarna ποια aprilia? που ειναι?
Με xt, xr, dr?
O πηγασος τι ειναι δεν εχω δει ποτε στον δρομο :look:
Στα αυτοκινητα ειναι καλυτερα τα πραγματα για τα ευρωπαικα αλλα παλι για καθημερινη χρηση toyota rules!!!
Στα supercars αμα ειναι να δωσεις 400.000 ευρω καλυτερα παρε διαστημοπλοιο να τα εχεις ολα........
1)Δεν νομίζω οτι είναι μίσος, άσχετα αν εκφράζεται λίγο έντονα.
Απλώς σύγκριση.Και λίγο παιχνιδάκι και πλακίτσα.
2)Νομίζεις οτι το μάρκετινγκ έχει ράτσες-συναισθηματισμούς ?
Εσύ μπορεί να τους αισθάνεσαι ράτσα σου.Αυτοί όχι, είδικά όταν σου πουλάνε κάτι.
Δεν βλέπεις την αγάπη που μας έχουν ?
Με τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο, σκίστηκαν να υποστηρίξουν τα σύνορά μας, που
σημειωτέον είναι και δικά τους σύνορα, κλπ κλπ.
Νομίζω ??
Κι απ'την άλλη, για δίαβασε εκεί κάπου που ο Ιάπωνας της ΧΟΝΤΑ ζήτησε και συγνώμη για την ταλαιπωρία, σε ένα τρανσάλπ.
Όχι οτι είμαι κατά των ευρωπαικών αλλά δεν θα πάρω μηχανή-αυτοκίνητο απλά για να τους υποστηρίξω
+100000000000
:beer: :beer:
yannis27
13/09/2007, 00:34
Επαναλαμβάνεσε.......
Θα καταντήσεις γραφικός, πρόσεχε...
Φιλτατε σε μερικες περιπτωσεις η επαναληψη ειναι δυστυχως αναγκαια.....
πολλω μαλλον οταν δεν υπαρχει ανταποκριση........
Και ποιος σου ειπε οτι το πολυ μεταλλο ειναι και καλο ???
:smilea:
Κοιτα, δεν παιρνουν ολοι αυτοκινητο για να κανουν χρονους στα Μεγαρα. Καποιοι (οι περισσοτεροι) το θελουν για να κανουν την δουλεια τους, οικονομικα και απροβληματιστα.
Και σε αυτο τα Ιαπωνικα ειναι η καλυτερη επιλογη, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βγαζουν και καποια μοντελα πραγματικα διαμαντια.
grigorisr1
13/09/2007, 08:05
ΝΙΚΚΕΡ φιλε εχεις δικιο ναι....
ΤΟ Μ3 περναει το ΕΒΟ στιν ευθεια.... αλλα σε στροφες..... το ΕΒΟ μπενει με ενα χερι(για να μη σου πω με ενα δαχτυλο) και το Μ3 παλευει με τα τιμονια το ενα κανει 50.000 το αλλο 100.000++ μετα λετε οτι τα ευρωπαικα στριβουν :lol: :lol: :lol:
οτι σας συμφερει λετε... sas leme ss1000 ari λετε που περνανε στιν ευθεια ? ι πιανουν 170 αλογα στις 4353434 σαλ...
2.000σαλ παραπανω απο οτι πιανει ενα ντουκατι... αυτες τις 2.000 σαλ τις κανετε 4535345345 σαλ.
στο κατω κατω αμα γουσταρω βαζω 2 γραναζια και μετα να δεις ροπες...
JAPAN RE... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Κοιτα, δεν παιρνουν ολοι αυτοκινητο για να κανουν χρονους στα Μεγαρα. Καποιοι (οι περισσοτεροι) το θελουν για να κανουν την δουλεια τους, οικονομικα και απροβληματιστα.
Και σε αυτο τα Ιαπωνικα ειναι η καλυτερη επιλογη, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βγαζουν και καποια μοντελα πραγματικα διαμαντια.
Φίλε μου αυτό είναι το θέμα.Η έλλειψη πληροφόρησης. Και έρχομαι να σε αντικρούσω εδώ πέρα δείχνοντας σου ορισμένα παραδείγματα.
Ορίστε λοιπόν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Έστω ότι κάποιος θέλει να διαθέσει μέχρι 30.000 ευρώ(και θα κατεβαίνουμε σιγά σιγά).
Τι επιλογές έχει στα SUV?(Ξεκινάω απο εκεί γιατί τα Γιαπωνέζικα SUV είναι κραυγαλέα πανάκριβα.)
Οι Γιάπωνες
Toyota RAV4 1998cc 152hp 29800-33840
Honda CRV 1997cc 150hp 34400-44900
Daihatsu Terios 1495cc 105hp 21150-23450
Και οι Ευρωπαίοι (Μη Γιάπωνες γιατί θα χώσουμε και Jeep εδώ.)
Καταρχήν χώνουμε πρώτο και καλύτερο το
Jeep Compass 2400cc 175 hp 27000ευρώ
Και σε λιγότερα χρήματα...ας χώσουμε και το
VW Cross Touran 1390cc 140 23990-25740
Το Jeep είναι και πιο δυνατό και πιο φτηνό.
Το VW είναι απλά μία άλλη λύση.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Έστω ότι δεν θέλει κάποιος ένα SUV αλλά ένα μεγάλο αμάξι στα ίδια πάνω κάτω χρήματα.
Toyota Avensis 1998cc 147 26000-29150
VW Passat 1984cc 200 26830-32490
Ford Mondeo 1999cc 145hp 23220-28220
Ford C-Max Ghia 1596cc 145hp 23530
Honda Accord 1998cc 155hp 24490-25190
Skoda Octavia 5 1798cc 160 21990
Skoda Octavia 5 1984cc 200 27590
Skoda Octavia 4X4 1984cc 150 28390
με μόλις 5 χιλιάρικα παραπανω απο ένα φορτωμένο Avensis τι παίρνεις?
αυτό
Cadillac BLS 1998cc 175 34990
που νομίζω ότι στην πραγματικότητα η διαφορά αξίας είναι πολύ μεγαλύτερη απο 5 χιλιάρικα.
Υπάρχει φτηνότερο απο το Avensis?Ναι!
Υπάρχει και φτηνότερο και δυνατότερο?Ναι.
Sorry guys που δεν βάζω και τα μίκρα αλλά απλά δεν γίνεται...και μόνο που ακούω Almera,Primera και τα λοιπά γαμιέται η ψυχολογία μου.Παρόλαυτα θα χώσω αργότερα ένα micra για να γελάσουμε με το πόσο εξωφρενικά ακριβό είναι συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και συγκριτικά με αυτό που πραγματικά αξίζει.
-------------------------------------------------------------------------------
Πάμε και στα cabrio.
VW EOS 1598cc 115 26080
VW EOS 1984cc 200 31190-38440
VW EOS 3189cc 250 44090
Nissan Micra CC 1598cc 110 19190-22690
Daihatsu Copen 1298cc 87 19890!!!
Mitsubishi Colt CZT 1499cc 109 19590
Mitsubishi Colt CZT T 1468cc 150 23990
Ford FocusCC 1596cc 100 24885-25340
Ford FocusCC 1999cc 145 27885-30300
Mazda MX-5 1798cc 129hp 28990-31490
Mazda MX-5 1998cc 160hp 34990-36490
Peugeot 207CC 1598cc 120hp 19990-21590
Peugeot 207CC 1598cc 150hp 22790
Peugeot 307cc 1587cc 110hp 25860euro
Peugeot 307cc 1997cc 140hp-180hp 29390-34680
Χμμ...τι να πάρω?Να δώσω 20χιλιάρικα να πάρω copen, να πάρω Micra CC?Ιδού το δίλλημα
Είναι και τόσο όμορφα τα άτιμα...Η να πάρω το Colt...που είναι αμάξι με @@ "ειρωνικά έτσι?"/
Να δείτε πέρυσι...που το copen ήτανε 600cc turbo στα 20 χιλιάρικα.
Nα δώσω 35 χιλιάρικα για MX-5 Δίλιτρο 160 άλογα? Η για 31χιλιάρικα για EOS 200 άλογα?
Υπάρχει πιο φτηνό?Ναι.
Υπάρχει και πιο φτηνό και πιο γρήγορο απο τα γιαπωνέζικα?Ναι!
----------------------------------------------------------------------------------------------
To be continued... (μακροπρόθεσμα γιατί έχουμε και διαβάσματα)
In the next episode...
...σύκρριση σε κάθε επίπεδο κυβικών.
argi6argi
13/09/2007, 17:52
Για τις μηχανές, σου απάντησαν πιο πάνω. Για τα αυτοκίνητα λες...
Συγκρίνεις την Μ3 με το EVO όταν η Μ3 με 340 έχει 83.000 ενώ το EVO IX 48500, κάτι λιγότερο απο τη μισή τιμή. Τα 280 είναι λόγω νομοθεσίας της Ιαπωνίας που δεν επιτρέπει σε αυτοκίνητα παραγωγής να βγούν με περισσότερα άλογα στην αγορά. Με τα επιπλέον 34500 φαντάσου πως μπορείς να κάνεις το EVO. Καμία σχέση με τη Μ3.
Έτσι και με τις μηχανές (τουλάχιστον στα ss που με ενδιαφέρουν άμεσα)
Πιο φτηνό και πιο γρήγορα μπορεί να υπάρχει, που να είναι και συνολικά καλύτερο και με πιο φτηνά ανταλλακτικά;
Άσε καλύτερα.
grigorisr1
13/09/2007, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Συγκρίνεις την Μ3 με το EVO όταν η Μ3 με 340 έχει 83.000 ενώ το EVO IX 48500, κάτι λιγότερο απο τη μισή τιμή. Τα 280 είναι λόγω νομοθεσίας της Ιαπωνίας που δεν επιτρέπει σε αυτοκίνητα παραγωγής να βγούν με περισσότερα άλογα στην αγορά. Με τα επιπλέον 34500 φαντάσου πως μπορείς να κάνεις το EVO. Καμία σχέση με τη Μ3.
Έτσι και με τις μηχανές (τουλάχιστον στα ss που με ενδιαφέρουν άμεσα)
δεν χρειαζεται τπτ να κανεις... στα στροφιλικια τρωει λιλι το Μ3 απο το εβο... αμα το φτιαξεις κιολας θα ειναι σα να κλεβεις εκκλησια... :lol:
vassilis88
13/09/2007, 18:03
δεν χρειαζεται τπτ να κανεις... στα στροφιλικια τρωει λιλι το Μ3 απο το εβο... αμα το φτιαξεις κιολας θα ειναι σα να κλεβεις εκκλησια... :lol:
η Μ3 εχει ομως mp3player !!:rotflmao: :lol: :rotflmao:
grigorisr1
13/09/2007, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ΚΑΣΣΕΤΑ RULLEZZZZZZZZZZZ :lol: :lol: :rotflmao:
υπαρχει και adaptoras που το βαζεις στη κασσετα και εχεις mp3player!!!
:lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μιλάμε για επιδόσεις εδώ πέρα. Μιλάμε γενικά.
Και να δείτε τι στενόμυαλοι είστε...ένα αυτοκίνητο βγάζει όλο και όλο η Γιαπωνία και την είδατε ότι κλέβει εκκλησία.
Και τι φτιάξιμο να ρίξεις στο Evo?
Με τουρμπισμένο κινητήρα στα 2λίτρα δεν είναι ήδη φτιαγμένο?
Α...κατάλαβα τι εννοείς... άμα του βάλεις roll cage ίσως νιώσεις ότι οδηγάς αυτοκίνητο και όχι καρυδότσουφλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Άμα δεν έπασχε ο κόσμος απο αδυναμία αντιλήψεως του προφανούς, ίσως να μην χρειαζότανε να έχω πατερναλιστικό χαρακτήρα κατά την τεκμηρίωση των επιχειρημάτων μου.
Και η ελάχιστη αυτή ποσότητα σκέψης...σε μερικούς πέφτει βαριά.
vassilis88
13/09/2007, 18:22
ένα αυτοκίνητο βγάζει όλο και όλο η Γιαπωνία
βασικα δν ειναι μονο το εβο. εμενα προσωπικα δν μ αρεσουν τετοιες σιδερωστρες αλλα δν μπορεις να πεις οτι δν ειναι αμαξαρα γιατι γ@μαει κ δερνει. το nsx στην εποχη του για να μην πω τωρα, κατι 355 κ 993 τις ψωλι@ζε ασχημα κ δν λεω για gt2 γιατι δν παιζουν στην ιδια κατηγορια. μπορει να ειχε λιγοτερα αλογα, αλλα στημενο απ το σεννα κ με λιγοτερο βαρος απ αυτα, ηταν συνολικα muy muy rápido.
Άμα δεν έπασχε ο κόσμος απο αδυναμία αντιλήψεως του προφανούς, ίσως να μην χρειαζότανε να έχω πατερναλιστικό χαρακτήρα κατά την τεκμηρίωση των επιχειρημάτων μου.
Και η ελάχιστη αυτή ποσότητα σκέψεις...σε μερικούς πέφτει βαριά.
+1098
yannis27
13/09/2007, 18:46
και καθισματα ειδικα σχεδιασμενα για vercase,gucci.etc.....:yuck: :yuck: :yuck:
muy muy rapido.
:rotflmao:
Si...es la verdad...
Δεν το αρνούμαι ότι ρίχνει ψώλιασμα άπο άποψη κρατήματος.
Αλλά είναι κάτι σαν το jet ski.Είναι παιχνίδι. Καλή φάση να έχεις ένα άμα σου περισεύουνε...αλλιώς...άμα το αγοράσει κανά κορόϊδο να στο δώσει 3-4 φορές να εκτονώσεις την κ@ σου.
Ένας ορθολογικός καταναλωτής αλλά και κάποιος πού θέλει κάτι με χαρακτήρα θα προτιμήσει κάτι άλλο. Εγώ π.χ. προτιμώ τα 250 ατμοσφαιρικά άλογα του 3.2 γερμανικού κινητήρα απο τα 280 του δίλιτρου υπερκυβισμένου γιάπωνα.
Κάποιος που θέλει κάτι με χαρακτήρα θα πάρει με λιγότερα απο όσα ένα Evo, μία τετρακίνητη Alfa Romeo spider στα 260 άλογα.
Το EVO θα το πάρει αυτός που δεν ξέρει. Αυτός που ακολουθεί την μόδα. Αυτός που είδε στο Top Gear ότι έγραψε καλύτερο χρόνο απο την Elise και του πεταχτήκανε τα χύσια απο τα αυτιά. Αυτός που του περισσέυουνε.
Αλλά απο τότε που βγήκε αυτή η μαλακία το Fast and the Furious και κάθονται όλοι και γλυκοκοιτάνε το Skyline, το Supra, βγήκε και η μαλακία το RX8 και σκέφτεται ο κόσμος "ΠΟΟΟΟΟ...250 άλογα σε 1300 κυβικά..." και μετά αρχίζει να ζητωκραυγάζει "Japan...Japan...yalalalalalal" πετώντας τις παντούφλες στον αέρα απο την φανατίκλα.Skyline?Supra? Για όνομα του θεού...
Κάτι σαν τα V-Strom. Κάθονται όλοι και διαλαλούν πόσο καλά είναι, αξιοπιστία...για τον χωμάτινο χαρακτήρα τους...για το ABS (ναι...πάει σε χώματα με ABS κύριες και κύριοι...η Σουτζούκι τα κατάφερε).
yannis27
13/09/2007, 18:50
Και η ελάχιστη αυτή ποσότητα σκέψεις...σε μερικούς πέφτει βαριά.
Μη λες λίγα με πολλά λόγια, αλλά πολλά με λίγα λόγια.....
grigorisr1
13/09/2007, 18:53
ρε νικκερ με το ζορι να μας ευρωπαιους πωπω τι κολλημα εχεις φαει :lol:
Δε εχεις καταλαβει απλα ενα πραγμα.. εμεις δε μισουμε τα ευρωπαικα... απλα περνουμε αυτο που συμφερει τι τσεπη μας και ειναι καλο! ο ευρωπαιος για να σου δωσει ενα αντιστοιχο καλο οπως ta japan ζηταει τα 2πλασια λεφτα... ασε ρε... και τι να κανω... να χασω τα μισα λεφτα και παραπανω στι μεταπωληση ι να πληρωνω 300 και 400 ευρω για σερβις.
Ασ βγαλει i ducati i aprilia κανα μηχανακι με 13.500 με 160 αλογα τροχο ++ και να ειναι ομορφο να παω να αγορασω!! δεν εχω κολληματα με μαρκες... στα @@ μου ολες οι εταιρειες οπως αυτοι κοιτανε το σιμφερον τους ετσι το κοιταω και εγω!
grigorisr1
13/09/2007, 18:58
το evo ειναι για αυτους που ξερουν θελεις να πεις....
το καθε μαλακισμενο πλουσιοπαιδο παει και αγοραζει τα ΣΚΑΤΟ BMW να λενε εχο bmw ειμαι μαγκας εχω αμαξαρα και δεν εχουνε ιδεα απο τπτ!