View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
grigorisr1
13/09/2007, 19:00
ρε νικκερ οσα v-storm πουληθηκαν.... ζητημα ειναι αν υπαρχουν τοσα ευρωπαικα σε ολη τιν Ελλαδα και βαζουμε και τα σκοοτερ μαζι τα αχρηστα ta gilera piaggio
Βάλε και τα παπιά της Honda, τα scooter της Yamaha, τα χλοοκοπτικά της Kawa, τα Atos της Hyundai και τα λοιπά Lifan, Zonchsen, Kcolen...
Όπως και να το κάνεις...
:a31:
grigorisr1
13/09/2007, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Βάλε και τα παπιά της Honda, τα scooter της Yamaha, τα χλοοκοπτικά της Kawa, τα Atos της Hyundai και τα λοιπά Lifan, Zonchsen, Kcolen...
Όπως και να το κάνεις...
:a31:
αυτα ειναι για μετακινισης στη καθημερινοτητα....
μερικους δε τους ενδιαφερει τπτ ρε.... απλα να τους πηγαινει στη δουλεια να μι καιει βενζινα και να μι χαλαει μονο.... αλλος θελει να δωσει 4.000 ευρω γιατι μονο τοσα εχει να παρει ενα αμαξι πως να το κανουμε δλδ δεν ειναι ολοι πλουσιοι να περνουν με 20.000-30.000 ευρω αμαξια
vassilis88
13/09/2007, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
:rotflmao:
Si...es la verdad...
Δεν το αρνούμαι ότι ρίχνει ψώλιασμα άπο άποψη κρατήματος.
Αλλά είναι κάτι σαν το jet ski.Είναι παιχνίδι. Καλή φάση να έχεις ένα άμα σου περισεύουνε...αλλιώς...άμα το αγοράσει κανά κορόϊδο να στο δώσει 3-4 φορές να εκτονώσεις την κ@ σου.
Ένας ορθολογικός καταναλωτής αλλά και κάποιος πού θέλει κάτι με χαρακτήρα θα προτιμήσει κάτι άλλο. Εγώ π.χ. προτιμώ τα 250 ατμοσφαιρικά άλογα του 3.2 γερμανικού κινητήρα απο τα 280 του δίλιτρου υπερκυβισμένου γιάπωνα.
Κάποιος που θέλει κάτι με χαρακτήρα θα πάρει με λιγότερα απο όσα ένα Evo, μία τετρακίνητη Alfa Romeo spider στα 260 άλογα.
Το EVO θα το πάρει αυτός που δεν ξέρει. Αυτός που ακολουθεί την μόδα. Αυτός που είδε στο Top Gear ότι έγραψε καλύτερο χρόνο απο την Elise και του πεταχτήκανε τα χύσια απο τα αυτιά. Αυτός που του περισσέυουνε.
Αλλά απο τότε που βγήκε αυτή η μαλακία το Fast and the Furious και κάθονται όλοι και γλυκοκοιτάνε το Skyline, το Supra, βγήκε και η μαλακία το RX8 και σκέφτεται ο κόσμος "ΠΟΟΟΟΟ...250 άλογα σε 1300 κυβικά..." και μετά αρχίζει να ζητωκραυγάζει "Japan...Japan...yalalalalalal" πετώντας τις παντούφλες στον αέρα απο την φανατίκλα.Skyline?Supra? Για όνομα του θεού...
Κάτι σαν τα V-Strom. Κάθονται όλοι και διαλαλούν πόσο καλά είναι, αξιοπιστία...για τον χωμάτινο χαρακτήρα τους...για το ABS (ναι...πάει σε χώματα με ABS κύριες και κύριοι...η Σουτζούκι τα κατάφερε).
καλα για το F&F θα συμφωνησω γιατι την ειδαν γνωστες πολλοι κ εχει πλακα να μιλας μαζι τους!:lol: τωρα ο καθενας ειναι διαφορετικος με διαφορετικες αναγκες κ προταιρεοτητες. αλλος παιρνει τη μηχανη η το αμαξι για την καυλα του, αλλος για μουρη, αλλος για δουλεια κλπ κλπ. κ οι αυτο-μοτοβιομηχανιες φροντιζουν ωστε να ειμαστε ολοι καλυμενοι!:a08: απλα εγω πιστευω οτι αντι να δωσεις 19Κ για 1098 η 14Κ για αλλο 1000 μπορεις να δωσεις 8Κ να παρεις ενα οποιοδηποτε μτχ SS κ τα ρεστα ταξιδια πιστες οτι γουσταρεις. πιο καλα να πανε τα λεφτα σε πραγματα που θα ζησεις πανω στο μηχανακι οπως τα ανωθεν παρα στο ιδιο το μηχανακι, πιστευω! κ τα ιταλικα ζητανε πολλαααααα, αρα παρολο που τα γουσταρω τρελααααα δν νομιζω τουλαχιστον συντομα να παρω κανενα! δν ειναι τοσο η τιμη αγορας οσο τα κοστη συντηρησης που φοβουνται πολλοι (κ γω μεσα δλδ). :D
Niker στα αυτοκινητα εχεις καποια σωστα points!
Για μενα Japan στα αμαξια ειναι toyota, mazda, honda. nissan κλπ ειναι γ.τ.π.
Οπως και τα Γερμανικα opel, vw ειναι γ.τ.π.
Τα Ιταλικα ειναι 90% γ.τ.π.
Τα Αγγλικα ειναι 80% γ.τ.π.
Τα Γαλλικα κατι πανε να πουνε, την παλευουν δεν ειναι και εντελως μπου..ελα...
απλα εγω πιστευω οτι αντι να δωσεις 19Κ για 1098 η 14Κ για αλλο 1000 μπορεις να δωσεις 8Κ να παρεις ενα οποιοδηποτε μτχ SS κ τα ρεστα ταξιδια πιστες οτι γουσταρεις. πιο καλα να πανε τα λεφτα σε πραγματα που θα ζησεις πανω στο μηχανακι οπως τα ανωθεν παρα στο ιδιο το μηχανακι, πιστευω! κ τα ιταλικα ζητανε πολλαααααα
:winka: +998
yannis27
13/09/2007, 21:19
Να κι ενα καλο ευρωπε ι κο.......
103527
Οντως αν θες ευρωπαικο που να μην μενει, παρε suzuki:bigcry: :beer:
wow...Suzuki Escudo...
Ένα concept του...1999?2000?Πότε ήτανε?
Έχετε κάποιο point για τα μεταχειρισμένα...αλλά έχω και κατά των μεταχειρισμένων προπαγάνδα. Θα ξεκίναγα αλλά θα με κράξετε ότι λέω λίγα με πολλά λόγια...
Λοιπόν....
Επιδή καλές είναι 190 σελ. πλάκας και πειράγματος, εγώ θα γράψω τα κάτωθι και δεν ξανανοχλάω.(λεμε...)
Καλά τα Γιασπάν, χρήσημα και αξιόλογα... Οχι αυθαρτα και σε καμία περίπτωση χωρίς ζημιές...
Δεν με νιάζουν, και οχι μόνο εμένα, οι πωλήσεις της τάδε Γιασπάν εταιρίας, ή οι αριθμοί της δίνα Κορεάτικης εταιρίας.....
Εγώ για ένα πράγμα φωναζω...
Την αίσθηση και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που δίνει ο Ευρωπαίος καβαλώντας τον, δεν την έχουν, δεν προκειτε να την έχουν, δεν σκοπεύουν να την έχουν, δεν δύνανται να την έχουν, δεν αντέχουν να την έχουν, δεν τις φτιάχνουν με σκοπό να την έχουν, οι Γιασπαν...
Είναι απλά, βατοί, ηλεκτροκίνητοι, της σειράς, του κέρδους, του εμπορίου, του καταλόγου, της συνήθιας, του φραπέ, του συνηδητού, του μέσου, του Αλβανού, του γνωστού, του πρόσφυγα, του παπού, του εργάτη, του τι κάθομαι και σας τα γράφω τα ξέρεται.......
Καλές οι Γιασπάν...
...αλλά....
...
...
...
...
...
...Θέλουν το Γερμανό τους...
:a22:
Σιγουρα εσυ ξεχωριζεις μιας και εισαι καπου εκει στα δεξια του δρομου και εχεις μεινει για μια ακομη φορα, ενω οι αλλοι με τις μηχανες της "σειρας" σε προσπερναν.....
Παει κ ο τελευταιος Ευρω-πεος!!!!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Την αίσθηση και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που δίνει ο Ευρωπαίος καβαλώντας τον, δεν την έχουν, δεν προκειτε να την έχουν, δεν σκοπεύουν να την έχουν, δεν δύνανται να την έχουν, δεν αντέχουν να την έχουν, δεν τις φτιάχνουν με σκοπό να την έχουν, οι Γιασπαν...
Είναι απλά, βατοί, ηλεκτροκίνητοι, της σειράς, του κέρδους, του εμπορίου, του καταλόγου, της συνήθιας, του φραπέ, του συνηδητού, του μέσου, του Αλβανού, του γνωστού, του πρόσφυγα, του παπού, του εργάτη, του τι κάθομαι και σας τα γράφω τα ξέρεται.......
Δηλαδή φίλε όσοι παίρνουν Ιαπωνικά είναι τί? αλβανοί και πρόσφυγες και παππούδες? Είναι συνηθισμένοι? Η μήπως είναι η μηχανή τους συνιθισμένη? Σε χαλάει να έχει ο γείτονας την ίδια μηχανή ή αυτοκίνητο με σένα? Να βγήκε η μηχανή σου από μια παραγωγή χιλιάδων άλλων ολόιδιων? Αν ναί, τότε μάλλον μηχανή σημαίνει κάτι άλλο σε σένα απ`ότι σημαίνει σε μένα!
Η μήπως οι ευρωπαίοι δέν είναι του εμπορίου και του καταλόγου? Και σας πουλάνε και το όνομα της εταιρίας σε χρυσό!
Του φραπέ φίλε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι οι Ιαπωνες και φαντάζομαι όλοι ξέρουμε ποιοί είναι του Φραπέ...:a01:
Φιλικά έτσι!:beer:
vassilis88
13/09/2007, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Να κι ενα καλο ευρωπε ι κο.......
nobuhiro tajima
grand vitara xl7 1007hp
10.01.408
ρεκορ στο pikes peak μετα απο 13 χρονια!
Η μήπως οι ευρωπαίοι δέν είναι του εμπορίου και του καταλόγου? Και σας πουλάνε και το όνομα της εταιρίας σε χρυσό!
Κ να πεις οτι ειχε κανα σοβαρο εργαλειο.... ενα τερας ονομα κ πραμα που ενα παπι με sebring του ριχνει:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
nobuhiro tajima
grand vitara xl7 1007hp
10.01.408
ωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωω....
Προσκυνάμε τώρα...ή μετά?
Κοίτα ρε που θέλουνε να μιλήσουνε για ρεκόρ οι Γιάπωνες.
Αξιόπιστοι, φτηνοί, όμορφοι, ποιοτικοί...και δεν πίνουνε και καφέ.Δεν έχουνε χρόνο για καφέ γιατί όταν δεν οδηγάνε...ή γαμάνε, ή δέρνουνε.
Για σοβαρευτείτε σιγά σιγά λέω γω...
Και μιάς και αναφέρθηκε και ζήτημα τι λείπει απο τους Γιάπωνες (συνήθεια κτλ.)
-------------------------------------------------------------------------------
Θα σου πω εγώ τι δεν έχουνε οι Γιάπωνες. Ψυχή. Ιδιομορφία, Χαρακτήρα. Στυλ.Δεν τα έχουνε αυτά. Θα βγάλουνε μία μηχανή που θα πουλήσει. Δεν θα βγάλουνε μία μηχανή με φιλοσοφία, μία μηχανή που να είναι κομμάτι του ιδιοκτήτη της. Θα βγάλουνε ένα παιχνίδι, να το πάρεις να παίξεις.
Είναι μόδα που έρχεται και φεύγει και τίποτα γιαπωνέζικο δεν έχει επιβιώσει στην ιστορία.
Ποιό? Το NSX? Που το είδατε το NSX?Το skyline? Tο driftάμαξο Hackirocku πως το λένε?
Το δίχρονο Ninja? Το innova?Τo Escudo?Τα datsun?
Ορισμένοι άνθρωπο γουστάρουνε BMW Boxer, άλλοι γουστάρουν Moto Guzzi V2, άλλοι γουστάρουνε Harley V2, άλλοι Ural Boxer, άλλοι τρικύλινδρο Triumph και άλλοι minarelli.
Μηχανές που έχουνε επιζήσει και έχουνε προσαμοστεί όμορφα.
Oρισμένοι γουστάρουνε Fiat 500, VW Beetle παλιό, Citroen 2CV.
Φιλοσοφία.
Αυτό είναι μόνο ένα προτέρημα. Γιατί κατα τα άλλα τίποτα δεν λείπει. Ούτε τα Superbikes...και καθίστε εσείς να λέτε ότι θέλετε για τα 1098, τα monster, τα Benelli τα ΒΜW, τα Buell και τα λοιπά.
------------------------------------------------------------------------------------------
Κατα τα άλλα δεν πληρώνουμε κανέναν όνομα σε χρυσό. Εσύ πληρώνεις την βλακεία σου σε χρυσό. Άλλοι πληρώνουν τις Ohlins, τα Brembo, τα αλουμινένια πλαίσια, την ποιότητα των υλικών και τα carbon. Θέλετε να συγκρίνουμε τιμές μηχανών? Γιατί ούτε εκεί σας παίρνει.
4 χιλιάρια βγάζετε μόνο και κάθεστε και πλακώνεστε για τα 0.35 δέκατα του δευτερολέπτου.
Γιατί την αίσθηση του να οδηγάς κάτι με ψυχή, δεν μπορείτε να την νιώσετε.Μπορείτε όμως να νιώσετε την διαφορά των τριών δεκάτων του δευτερολέπτου.
Παρεπιπτώντως...το ξέρετε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει Aprilia V4 έτσι?Ε ρε ψώλιασμα που έχει να πέσει του χρόνου.
argi6argi
14/09/2007, 00:22
τώρα είναι μια χαρά
Θα σου πω εγώ τι δεν έχουνε οι Γιάπωνες. Ψυχή. Ιδιομορφία, Χαρακτήρα. Στυλ.Δεν τα έχουνε αυτά. Θα βγάλουνε μία μηχανή που θα πουλήσει. Δεν θα βγάλουνε μία μηχανή με φιλοσοφία, μία μηχανή που να είναι κομμάτι του ιδιοκτήτη της. Θα βγάλουνε ένα παιχνίδι, να το πάρεις να παίξεις.
Ναί, γιατί περιμένουν αυτά που αναφέρεις να τα έχει ο αναβάτης που θα πάρει τη μοτοσυκλέτα τους. Άν εσύ περιμένεις όλα αυτά να τα έχει η μοτό σου, ίσως λείπουν απο τον αναβάτη της. Όντως θα βγάλουν μια μοτό που θα πουλήσει. Αυτό απο μόνο του λέει πολλά.
Είναι μόδα που έρχεται και φεύγει και τίποτα γιαπωνέζικο δεν έχει επιβιώσει στην ιστορία.
Ποιό? Το NSX? Που το είδατε το NSX?Το skyline? Tο driftάμαξο Hackirocku πως το λένε?
Το δίχρονο Ninja? Το innova?Τo Escudo?Τα datsun?
NSX, Skyline, Sylvia, 350Z, Corolla; Έλα μωρέ, ποιός τα ξέρει;;;;; Τί λες τώρα;;;;;; Μήπως δεν ασχολείσαι με αμάξια καθόλου; Αλλοιώς δεν εξηγείται.
Κατα τα άλλα δεν πληρώνουμε κανέναν όνομα σε χρυσό. Εσύ πληρώνεις την βλακεία σου σε χρυσό. Άλλοι πληρώνουν τις Ohlins, τα Brembo,
Αλήθεια αυτά τα ανταλλακτικά απο που είναι;;;;;;; ΟΕΟ
τα αλουμινένια πλαίσια, την ποιότητα των υλικών και τα carbon. Θέλετε να συγκρίνουμε τιμές μηχανών? Γιατί ούτε εκεί σας παίρνει.
Για πες, έχω μια περιέργεια. Πήρα το R1 12500. Για να βάλω Brembo, Ohlins, Acrapovic ή Yoshimura δεν μου φτάνουν 7500; Έχεις να πείς κάτι; Έφτιαξα λοιπόν κάτι με φιλοσοφία, ψυχή κτλ ενω πρίν δεν υπήρχαν; Δλδ οι ευρωπαίοι πήραν ανταλλακτικά εξ ανατολής για να αποκτήσουν φιλοσοφία και ψυχή;;;;;;; ε;;;;;
Γιατί την αίσθηση του να οδηγάς κάτι με ψυχή, δεν μπορείτε να την νιώσετε.Μπορείτε όμως να νιώσετε την διαφορά των τριών δεκάτων του δευτερολέπτου.
Παρεπιπτώντως...το ξέρετε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει Aprilia V4 έτσι?Ε ρε ψώλιασμα που έχει να πέσει του χρόνου.
Όταν θα βγεί μας λές. Μέχρι τότε τι γίνεται;;;;;;
Καλά όλα αυτά που μας λές αλλά δεν μπορεί να είναι οι πολλοί οι βλάκες και οι λιγότεροι οι έξυπνοι.:wave2: :D
Τώρα εσύ δεν προσπαθείς να μιλήσεις...προσπαθείς να κοντράρεις.
Άμα δεν γουστάρεις αυτοκίνητο ή μηχανή με χαρακτήρα και φιλοσοφία με γεια σου με χαρά σου.Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις όμως. Αν όντως δεν καταλαβαίνεις θα καταλαβεις κάποια στιγμή. Αν δεν καταλάβεις, μεγάλο κρίμα. Αν χρειάζεται να στο εξηγήσω...δεν θα καταλάβεις.
NSX, Skyline, Sylvia, 350Z, Corolla,,,Σοβαρολογείς τώρα ε?
Εσύ πληρώνεις την βλακεία σου σε χρυσό.--->άλλοι<--- πληρώνουνε την ποιότητα.
BMW 650 GS. 60 άλογα, Brembo, ohlins, αλουμινένιο πλαίσιο ABS, απο 8300 μέχρι 8900.
KTM 690 60 Άλογα, white power, Brembo 8900.
Βάλε White Power ή Ohlins στο DRZ400. Βάλτου και Brembo.Πόσο θα έρθει?6500 το παίρνεις απο αντιπροσωπεία.μπρος πίσω ανάρτηση, μπρος πίσω φρένα, μπρος πίσω σωληνάκια.Δεν θα φτάσει τα 9000ευρώ?Και πάλι 43 άλογα θα είναι όμως.
Για να ντύσεις το R1 σου...δηλαδή για να προσπαθήσεις να το κάνεις 1098, θα σου στοιχίσει πιο ακριβά απο ότι ένα 1098 καθε αυτό.
Μέχρι το Aprilia V4 τι γίνεται?
Γίνεται Ducati 1098, MV Agusta Brutale, F4, Desmocedici.
Τι γίνεται δηλαδή...ψώλιασμα γίνεται.
Άμα κοιτάζουμε τις πωλήσεις, την πλειοψηφία που λες...όλοι Hyundai θα πέρναμε.
Ρε συ Nikker, γιατι πας την συζητηση οπου θελεις ?
Πεσμου κατι, πρεπει ντε και καλα ενα καθημερινο οικογενειακο αυτοκινητο να εχει "χαρακτηρα" και "φιλοσοφια"?
Και ποσο περισσοτερο χαρακτηρα εχει ενα πχ Astra, Punto κτλ απο ενα Corolla, Civic κτλ. ?
Το εχω ξαναπει, οι Ιαπωνες πονταρουν στην "μαζα" και τον εχουν πετυχει πολυ καλα τον στοχο τους.
:beer:
Άμα δεν γουστάρεις αυτοκίνητο ή μηχανή με χαρακτήρα και φιλοσοφία με γεια σου με χαρά σου.
Κοίτα δεν θα μιλήσω για τα υπόλοιπα που είπες επειδή βαριέμαι να γράφω. Απλά εξήγα μου αυτό! Πώς και γιατί μια ευρωπαϊκή μηχανή έχει χαρακτήρα και φιλοσοφία ενώ μια αντίστοιχη Ιαπωνική δεν έχει! Εξήγα μου να καταλάβω, έχω όλη την καλή διάθεση!
Καταρχήν τί είναι χαρακτήρας? η ιδιομορφία? Το να σου κάνει "τα δικά της" και να χαίρεσαι και από πάνω ότι: "ξέρετε η μηχανή μου έχει χαρακτήρα!!!!!!"
Και ρε φίλε ΠΟΙΟ αθρώπινο κατασκεύασμα δεν έχει φιλοσοφία? Όλα έχουν την φιλοσοφία τους, απλά νομίζουμε ότι σε όσο ποιο λίγους ανθρώπους απευθύνεται το προϊόν, τόσο παραπάνω φιλοσοφία έχει! Αν θές να πάρεις την 1098 φιλαράκι ειλικρινά θα την θαυμάσω την μηχανή σου αν την δώ στον δρόμο, μπορεί να σου δώσω και συγχαρητήρια που κατάφερες να αγοράσεις ένα ανθρώπινο κατασκευαστικό θαύμα, αλλά δεν δέχομαι ότι η φιλοσοφία της 1098 είναι ανώτερη από κάποιας άλλης μηχανής. Λες και ο Ιάπωνας δεν μπορεί να σου δώσει brembo ohlins καλά πλαίσια κ.τ.λ. Φυσικά και μπορεί ρε φίλε απλά έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ φιλοσοφία από την ducati και φτιάχνει μηχανές και για μένα τον φοιτητή που σκέφτομαι να δώσω 50 ευρώ για τα λάδια!
Ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ.
Και κάτι άλλο: καμαρώνετε για θαύματα της τεχνολογίας (π.χ. 1098) επειδή είναι ευρωπαϊκά και έχετε ευρωπαϊκά μηχανάκια? ρε φίλε εγώ σου λέω ότι καμαρώνω και εγώ την 1098 όσο και εσύ, και έχω FZ6. Και τί με αυτό? Δεν καταλαβαίνω που πάει αυτή η ιστορία. Επειδή κάποιος έχει bmw την λέει του άλλου που έχει cb επειδή η Ευρώπη έβγαλε την 1098!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός :look:
Παντελώς φιλικά!
Δεν κατευθύνω την συζήτηση.
Εγώ απλά υπερασπίστηκα την φράση "αυτοκινούμενο με χαρακτήρα".
Και δεν είπα ότι πρέπει ντε και καλά να έχεις κάτι με χαρακτήρα. Είπα ότι είναι το καλύτερο αλλά δεν το είπα και σαν κανόνα.
Παρόλαυτα και πάλι ανεξαρτήτως χαρακτήρα σας έχουμε.
Στο θέμα χαρακτήρα τώρα...
Οι μηχανές με φιλοσοφία, είναι άλλη φάση. Αλλά εντάξει, φυσικά και οδηγός Yamaha θα τα ισοπεδώσει όλα. Θα πει ότι αυτός που θέλει μηχανή με στυλ, προσωπικότητα, χαρακτήρα, ύφος, φιλοσοφία και τα λοιπά τα θέλει γιατί του λείπουνε. Δεν μου κάνει και φοβερή εντύπωση ιδίως οδηγός Yamaha να μην καταλαβαίνει. Γιατί?
Γιατί τι είναι τα Yamaha?
Ένα αποτυχημένο TDM. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει πόσο πούλησε και πάλι μαλακία μηχανή είναι.
Ένας I4 600άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer), ο ίδιος χωρίς κόφτες R6, ένας I4 1000άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer 1000) και ο ίδιος χωρίς κόφτες R1.
Μερικά μπασταρδεμένα μοντέλα με κινητήρα δανεισμένο απο Minarelli (XT, MT 03, Tenere).
Πήγασος και πάλι Πήγασος ρε....Καλύτερος απο όλα είναι, καλύτερος θα παραμείνει.
Καθαρός, Μεσογειακός, χαρακτηριστικός. Ποιό απο τα XT, MT , Tenere μπορεί να συγκριθεί μαζί του?
Σιγά μην βγάλει ποτέ η Ducati, η Harley, η Moto Guzzi μοτοσυκλέτα με made in Urotsukidoji.
Αυτές οι ράτσες επιβιώσανε 100+ χρόνια χωρίς να χρειάζεται να προσαρμοστούνε στις ανάγκες της αγοράς. Επιβιώσανε χωρίς να κυνηγάνε τις πωλήσεις.
Τον κάθε μπούλη που κυνηγάει την μόδα.Που δεν ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που παίρνει ο γείτονας, ή αυτό που παίρνουν όλοι. Που δεν ξέρει και παίρνει αυτό με τα περισσότερα άλογα, αγνοώντας, στήσιμο, ποιότητα, φινίρισμα, στήσιμο κινητήρα...γενικό σύνολο.
Που παίρνει το V Strom για να το βγάζει χώματα με το ABS.
Που παίρνει TDM για να...για...για κάποιο λόγο.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
NSX, Corolla, Escudo...byoyoyoyoyoyong
Big Boned φίλε πολύ σωστό το σκεπτικό σου και καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.
Ακόμα και ο φούρνος μικροκυμάτων που αγοράζεις μπορεί να διακατέχεται απο κάποια φιλοσοφία.
Oi Γιαπωνέζοι όμως τα καταφέρνουνε.
Νιώθεις σαν μυρμήγκι, σαν ένας στους δισεκατομυρίους. Φαντάζεσαι τις γιαπωνέζες σκυφτές, καθισμένες να βάζουνε κομμάτι το κομμάτι καθώς περνάει το ίδιο πράγμα μπροστά τους για ώρες ατελείωτες.
Στο εργοστάσιο της Ducati σκάει μύτη ο αφεντικός, παίρνει ένα εξάρτημα που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι τελείως λείο, το τρίβει επάνω στην γραβάτα του, άμα σκιστεί "Κάντε το ξανά".
Οι γραμμές. Το design. Η αισθητική.Χτυπάνε στο μάτι ρε παιδί μου. Δεν τα βλέπεις δηλαδή?
Ο παλιός...ο καινούριος είναι 60 φορές ακόμα πιο όμορφος.
103631
και που να είχα και φωτογραφίες απο πίσω...να φαίνονται οι "πανέμορφες" εξατμήσεις.
Υποκειμενικό θέμα η ομορφιά...
αλλά μέχρι ενώς ορίου.Πόσα XT έχουνε πουληθεί και πόσοι Πήγασοι?
Πήγασος είναι εξίσου ελαφρύς, με προστασία απο τον αέρα και φορτώνεται κιόλας άμα χρειαστεί.Ορίστε τι σου είναι η αγορά...Αλλά βέβαια...΄δεν ξερετε τι λένε?
"Να πάρω Πήγασο να τρέχω στα συνεργεία? Δεν παίρνω ΧΤ καλύτερα να ξενοιάσω?"
103632
grigorisr1
14/09/2007, 08:34
ρε φιλε νικκερ πες μου κατι ι brembo,ohlins,white power ποιας εταιρειας ειναι ? ειναι τις ντουκατι μηπως? ι τις κτμ ι τις απριλια ?λες και ι suzuki, yamahα δε μπορει να βαλει brembo i ohlins ktl ktl ktl οτι γουσταρουν βαζουν αμα θελουν ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!Αυτες οι αναρτησεις και φρενα ειναι για πιστα.
το μονο πραγμα που ομορφενουν τα ευρωπαικα μηχανακια ας πουμε για ιταλικα γιατι τα οπολοιπα ειναι για το πεο ειδικα κατι bmw harley δε μπορω να τα βλεπω καν αηδια!
Ειναι επειδη βαζουν ohlins brembo marhezini ζαντες το μονο ψαλιδο να φενεται ωραια η ζαντα!
Σκεψου ενα 1098 χωρις marchezini zantes brembo ohlins το πιο ασχημο σσ θα ητανε.
για αυτο μι μιλας για σχεδιασμο κτλ τα japan ειναι πανερμορφα...
οπως ενα ζ750 07 to θεωρω 1000000000000000 φορες πιο ομορφο απο το ΤΕΡΑΣ τις ντουκατι που μερικοι λενε κιολας το πιο ωραιο naked το πιο ωραιο τερας μαλλον θελανε να πουνε :lol: :lol:
κοιτα εδω ομορφια... βεβαια με 2 μικρες αλλαγες να ητανε ολο μαυρο και να φορουσε διπλες karmpon yoshimura μετα ειναι σκετι καυλα το μηχανακι...
103643
Στο θέμα χαρακτήρα τώρα...
Οι μηχανές με φιλοσοφία, είναι άλλη φάση. Αλλά εντάξει, φυσικά και οδηγός Yamaha θα τα ισοπεδώσει όλα. Θα πει ότι αυτός που θέλει μηχανή με στυλ, προσωπικότητα, χαρακτήρα, ύφος, φιλοσοφία και τα λοιπά τα θέλει γιατί του λείπουνε. Δεν μου κάνει και φοβερή εντύπωση ιδίως οδηγός Yamaha να μην καταλαβαίνει. Γιατί?
Φίλε ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ! οδηγός yamaha είμε εδώ και 5 μέρες. Και τί σημαίνει αυτό? Δεν είμε Γιαπονεζάκιας και γουστάρω πάρα πολλές μηχανές και ευρωπαϊκές και γιαπωνέζικες! Δεν ισοπεδώνω τίποτα φίλε! ΔΕΝ απάντησες στις ερωτήσεις μου!Η φιλοσοφία της Harley ποιά είναι ρε φίλε? Να σου πουλά 300 κιλά χρώμιο και 70 άλογα? Μηχανές που πάνε μόνο ευθεία? Είμουν φανατικός των Harley μέχρι την ηλικία που αρχισα να ασχολούμαι με μηχανές πιο αναλυτικά! Τότε τις βρήκα ανιαρές! Κατάλαβα ότι κάπου σου πουλάει ΟΝΟΜΑ και όχι αξία και είπα όχι ευχαριστώ!
Γιατί τι είναι τα Yamaha?
Ένα αποτυχημένο TDM. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει πόσο πούλησε και πάλι μαλακία μηχανή είναι.
Ένας I4 600άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer), ο ίδιος χωρίς κόφτες R6, ένας I4 1000άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer 1000) και ο ίδιος χωρίς κόφτες R1.
Μερικά μπασταρδεμένα μοντέλα με κινητήρα δανεισμένο απο Minarelli (XT, MT 03, Tenere).
Πήγασος και πάλι Πήγασος ρε....Καλύτερος απο όλα είναι, καλύτερος θα παραμείνει.
Καθαρός, Μεσογειακός, χαρακτηριστικός. Ποιό απο τα XT, MT , Tenere μπορεί να συγκριθεί μαζί του?
Μάλλον σε άλλο πλανήτη ζείς εσύ! Σε αυτόν που οι Πήγασοι είναι καθαροί και Μεσογιακοί λές και είναι χωριάτικη σαλάτα. Σε αυτόν που οι Πήγασοι ΔΕΝ σπάνε για να ταλαιπωρούν και να καταξοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους (έ ρε Γιώργη τί τράβηξες...)! Και φυσικά στον πλανήτη όπου οι θρύλοι πλέων XT και Tenere είναι μηχανάκια του κώλου!:rotflmao:
:nono:
Σιγά μην βγάλει ποτέ η Ducati, η Harley, η Moto Guzzi μοτοσυκλέτα με made in Urotsukidoji.
Αυτές οι ράτσες επιβιώσανε 100+ χρόνια χωρίς να χρειάζεται να προσαρμοστούνε στις ανάγκες της αγοράς. Επιβιώσανε χωρίς να κυνηγάνε τις πωλήσεις.
Συμφωνώ ότι δεν απεύνονται στις μάζες! Το ίδιο και η mercedes, porche, ferrari κ.τ.λ. και ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ στις ανάγκες τις αγοράς μην λέμε και ότι θέλουμε!
Τον κάθε μπούλη που κυνηγάει την μόδα.Που δεν ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που παίρνει ο γείτονας, ή αυτό που παίρνουν όλοι. Που δεν ξέρει και παίρνει αυτό με τα περισσότερα άλογα, αγνοώντας, στήσιμο, ποιότητα, φινίρισμα, στήσιμο κινητήρα...γενικό σύνολο.
Που παίρνει το V Strom για να το βγάζει χώματα με το ABS.
Που παίρνει TDM για να...για...για κάποιο λόγο.
Σε αυτά συμφωνώ 100%! Αλλά έχασες επειδή μας βάζεις όλους στο ίδιο κουτί! Δεν ήμαστε όλοι ίδιοι φίλε. Η επιλογή μου να πάρω Ι4 με πάνω από 70 άλογα ήταν συνηδητή πέρα για πέρα και ξέρω ακριβώς τί πήρα και τί λεφτά έδωσα για αυτό που πήρα!
Big Boned φίλε πολύ σωστό το σκεπτικό σου και καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.
Ακόμα και ο φούρνος μικροκυμάτων που αγοράζεις μπορεί να διακατέχεται απο κάποια φιλοσοφία.
Oi Γιαπωνέζοι όμως τα καταφέρνουνε.
Νιώθεις σαν μυρμήγκι, σαν ένας στους δισεκατομυρίους. Φαντάζεσαι τις γιαπωνέζες σκυφτές, καθισμένες να βάζουνε κομμάτι το κομμάτι καθώς περνάει το ίδιο πράγμα μπροστά τους για ώρες ατελείωτες.
Στο εργοστάσιο της Ducati σκάει μύτη ο αφεντικός, παίρνει ένα εξάρτημα που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι τελείως λείο, το τρίβει επάνω στην γραβάτα του, άμα σκιστεί "Κάντε το ξανά".
Οι γραμμές. Το design. Η αισθητική.Χτυπάνε στο μάτι ρε παιδί μου. Δεν τα βλέπεις δηλαδή?
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τί λές και εν μέρη έχεις δίκαιο ΑΛΛΑ φίλε γιατί απαξιώνεις τα Γιαπωνέζικα δεν κατάλαβα! Υπάρχουν τεχνολογικά επιτεύματα των Γιαπώνων άξια θαυμασμού από όλους. Ακόμα και από τον διευθυντή της Ducati.
Κατάλαβες την διαφορά? Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θα δώ τον πήγασο στον δρόμο και θα πώ "Τι ωραίο μηχανάκι!" και το ίδιο θα πώ και για το XT660X που μου αρέσει πολύ και το FMX που εξίσου μου αρέσει.
Εσύ φίλε θα θαυμάσεις τον πήγασο αλλά όταν δείς XT ή FMX θα πείς "χαχα τί μαλάκες! Πήρανε μηχανάκια της παραγωγής και του κώλου! Είναι αυτοί οι φτωχοί μικρομεσαίοι χωρίς χαρακτήρα και γούστο άνθρωποι που δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!" :uplate:
:lol: :lol:
Ξεκόλλα ρε μαν. Είμαστε λατρεις των μηχανών, όχι τσιράκια των εταιριών !!!:smokin:
:beer: :beer:
grigorisr1
14/09/2007, 09:21
ρε νικκερ δεν επαιρνες καλυτερα αυτο 1000 χιλιες πιο ομορφο πιο ελαφρυ πιο γρηγορο πιο καλα φρενα κρατηματα απο το xarley σου.. ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ!!!!
90 αλογα στις 4.750σαλ
15.3 κιλα ροπη στις 3.750 :eyepop:
και ανετο σαν πολυφρονα στριβει κιολας αμα θελεις
103659
grigorisr1
14/09/2007, 09:25
α και ξεχασα να πω το σημαντικοτερο EINAI JAPAN :D
yannis27
14/09/2007, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
nobuhiro tajima
grand vitara xl7 1007hp
10.01.408
:beer: :beer: :beer: :beer:
ΥΓ.κυριοι μου φαινετε οτι ο vassilis αν και πιτσιρικας εχει πιο πολυ μυαλο απο ολους....
μας, η απο εμενα τουλαχιστον για να μη προσβαλω κανενα........
Κατι τετοιοι νεοι are giving me hope:sun: :sun: :sun:
103666
Dodok edessa
14/09/2007, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
α και ξεχασα να πω το σημαντικοτερο EINAI JAPAN :D
σταματα ρε κρυφοιταλε να κακαριζεις .....στο τελος με ντουκατι θα γυρνας και εσυ ...αφου εχεις απαιτησεις απο την μοτοσυκλετα σου ειναι μονοδρομος το ιταλικο ....:D
grigorisr1
14/09/2007, 09:37
ναι οντως γιαννης...
αντε βασιλη αρχινα τις πιστες απο τωρα να γινεις ο καινουριος μπουστας στα 20-21 σου :D :beer:
grigorisr1
14/09/2007, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
σταματα ρε κρυφοιταλε να κακαριζεις .....στο τελος με ντουκατι θα γυρνας και εσυ ...αφου εχεις απαιτησεις απο την μοτοσυκλετα σου ειναι μονοδρομος το ιταλικο ....:D
ναι θα παρω ντουκατι οταν γινω 40 χρονων.. και δε θα πιανουν τα χερια μου αλλο... και θα λεω μετα στους πιτσιρικαδες με Japan τα 1000αρια... αρε ρε βλακες ΠΑΡΤΕ DUCATI ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! :lol: :lol: :lol:
vassilis88
14/09/2007, 10:22
γιαννη απλα μ αρεσουν τα μηχανοκινητα σπορ κ ενημερωνομαι! ευχαριστω παντως!
προσκυναμε βατανεν..:D οταν η διαδρομη ηταν χωρις ασφαλτινα κομματια, κ τα αυτοκινητα πολυ πιο δυσκολοδηγητα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
αντε βασιλη αρχινα τις πιστες απο τωρα να γινεις ο καινουριος μπουστας στα 20-21 σου :D :beer:
:D :D
μπα, εχω στοχο να ειμαι στο παγκοσμιο τοτε! τι παραπανω εχει ο στονερ δλδ?:lol:
α btw αυτο που λεει ο νικκερ κ ο dessert το νιωθεις ως ενα βαθμο. παραδειγμα οταν εκατσα πανω στην αγκουστα, ε μετα μου φαινοταν τα υπολοιπα 1000 κοινα καθημερινα μηχανακια..:D πολυ ακριβα το πληρωνεις το feeling..:D
grigorisr1
14/09/2007, 11:20
α btw αυτο που λεει ο νικκερ κ ο dessert το νιωθεις ως ενα βαθμο. παραδειγμα οταν εκατσα πανω στην αγκουστα, ε μετα μου φαινοταν τα υπολοιπα 1000 κοινα καθημερινα μηχανακια..:D πολυ ακριβα το πληρωνεις το feeling..:D [/B][/QUOTE]
μι τους παρεξηγεις ρε.. κατι πρεπει να πουνε και αυτοι...
δε πανε βημα χαλανε ολι τιν ωρα.. ασχημα ειναι...
και σου λεει κατι πρεπει να πουμε και εμεις. :lol: :lol:
Απαξιώνω τα περισσότερα απο τα Γιαπωνέζικα γιατί είναι μοντέλα που σου πιάνουνε τον κώλο και άμα παρατηρήσεις, όχι, δεν είναι καθόλου πιο φτηνά.
Εγώ δεν μίλησα για φτήνια όμως...εσείς μιλήσατε. Δεν είπα ο φτωχός.Και ορίστε.
Fazer, GSR, Hornet,Z750
Όλα τα γιαπωνέζικα παίζουνε στα 8 χιλιάρικα ευρώ πάνω κάτω, στα 100 άλογα στις 12.000 στροφές με διαφορά το Z750 που που βγάνει 103 στις 11 χιλιάδες στροφές. Απο ροπές γάματα
παίζουμε στα 6.5 κιλά στις 10χιλιάδες στροφές.
Ο Ιταλικός ανταγωνισμός τώρα.
Aprilia Shiver. Ohlins USD, Brembo monoblock ακτινικά φρένα, καινούρια super duper wow τεχνολογία φρένων που χρησιμοποιείται και στην 1098, ηλεκτροινικό γκάζι και ένα σωρό άλλα.
Αλουμινένιο πλαίσιο τύπου Aprilia SXV και 95 άλογα στις 9000στροφές. ΄
Duvati monster.
Στα 600 έως 700 κυβικά παίζει και πάλι στα 8000 ευρώ, το ελαφρύτερο της κατογιρίας με 73hp/8500rpm και 6.2kgm/6750rpm. Φυσικά αυτός που δεν ξέρει όμως, τι θα πει?
"Τι λε ρε που θα πάρω 73 άλογα....?". Και φοράει, Marzochi, Brembo.Μόνο το σασί του είναι 60 φορές πιο στιβαρό απο του Ζ750.Το Ζ750...να του φορέσεις Marzocchi, Brembo θα σου έρθει στα 10 χιλιάρικα. Μόνο τα σωληνάκια υψηλής στα φρένα στοιχίζουνε400 ευρώ.
Παρεπιπτώντος το καινούριο Z1000, έχει πλαστικά καλλύματα στο ψαλίδι του για να φαίνεται ότι είναι αλουμινένιο. Για όνομα του θεού δηλαδή.Πάλι καλά που δεν βάζει παγκαζιέρα που να μοιάζει με αλεξίπτωτο απο την πολύ την δύναμη.
yannis27
14/09/2007, 12:13
Απαξιώνω τα περισσότερα απο τα Γιαπωνέζικα γιατί είναι μοντέλα που σου πιάνουνε τον κώλο και άμα παρατηρήσεις, όχι, δεν είναι καθόλου πιο φτηνά.
Fazer, GSR, Hornet,Z750
Όλα τα γιαπωνέζικα παίζουνε στα 8 χιλιάρικα ευρώ πάνω κάτω, στα 100 άλογα στις 12.000 στροφές με διαφορά το Z750 που που βγάνει 103 στις 11 χιλιάδες στροφές. Απο ροπές γάματα
Aprilia Shiver. Ohlins USD, Brembo monoblock ακτινικά φρένα, καινούρια super duper wow τεχνολογία φρένων που χρησιμοποιείται και στην 1098, ηλεκτροινικό γκάζι και ένα σωρό άλλα.
Duvati monster.
Στα 600 έως 700 κυβικά παίζει και πάλι στα 8000 ευρώ, το ελαφρύτερο της κατογιρίας με 73hp/8500rpm και 6.2kgm/6750rpm. Φυσικά αυτός που δεν ξέρει όμως, τι θα πει?
"Τι λε ρε που θα πάρω 73 άλογα....?". Και φοράει, Marzochi, Brembo.Μόνο το σασί του είναι 60 φορές πιο στιβαρό απο του Ζ750.Το Ζ750...να του φορέσεις Marzocchi, Brembo θα σου έρθει στα 10 χιλιάρικα. Μόνο τα σωληνάκια υψηλής στα φρένα στοιχίζουνε400 ευρώ.
Παρεπιπτώντος το καινούριο Z1000, έχει πλαστικά καλλύματα στο ψαλίδι του για να φαίνεται ότι είναι αλουμινένιο. Για όνομα του θεού δηλαδή.Πάλι καλά που δεν βάζει παγκαζιέρα που να μοιάζει με αλεξίπτωτο απο την πολύ την δύναμη.
.....
Fazer, GSR, Hornet,Z750
Duvati monster.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι εντελώς έτσι μαν! Άμα συνυπολογίσεις κόστος αγοράς, συντήρησης, κόστος από πτώσεις και ανταλλακτικά, το ιταλικό θα σε ξεζουμίσει! Άσε που τα μονστερακια είναι 8500 προς 9000 ενώ τα Fazer, GSR, Hornet,Z750 παίζουν από 7500.
Και εκτός του οικονομικού, εγώ φίλε γουστάρω Inline Four κινητήρα (και πολοί άλλοι)! Είναι θέμα ήχου, και feeling περισσότερο και γιατί όχι και δύναμης (οτιδήποτε πάνω από 50 άλογα εγώ το θεωρώ οκ από δύναμη).Τί μου προτύνεις από ευρώπη?
Και κάτι άλλο. Άμα διαβάσεις απόψεις ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει πολλά μηχανάκια όλων των ρατσών και ξέρουν και καταλαβαίνουν 10 πράγματα παραπάνω από μας, θα καταλάβεις και εσύ ότι δεν έχει τόση σημασία αν έχει brembo ή ohlins ένα μηχανάκι αλλά να χρησιμοποιεί εξαρτήματα που του ταιριάζουν και που μπορούν να το σταματήσουν άψογα, να το στρίψουν κ.τ.λ! Άρα εμένα το brembo δεν με ενθουσιάζει σαν όνομα περισσότερο από την Nissin ή την Toxico, αφού και αυτές διαθέτουν άψογες σειρές φρένων. Και άμα το ψάξεις καλά θα δείς ότι και στρίβουν και φρενάρουν μια χαρά τα περισσότερα Γιαπωνέζικα, όσο και τα ευρωπαϊκά. Τώρα άν κάποιος ανοίξει και τα 98 άλογα και περιμένει να σταματήσει στα 5 μέτρα...άστα να πάνε..
Αυτό για το Ζ το είδα και εγώ! Πράγματι κοροϊδία είναι να βάουνς πλαστικό αντί αλουμίνιο. Αυτό όμως είναι μείων του Ζ και όχι όλων των Γιαπωνέζικων!
Το Monster 695 είναι στα 8000.
Το Ζ750 στα 7800.
Ναι θα τρέξει, θα φρενάρει, έχει και τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και όλα.
Σκέψου το κόστος παραγωγής του Monster.Τι περιλαμβάνει?
Πιο βαρβάτο σασί, πιο βαρύς κινητήρας, κατασκευασμένο απο Ευρωπαίους άρα πιο ακριβά εργατικά χέρια, εν μέρη χειροποιήτο, πιο ακριβές αναρτήσεις ( Marzocchi) και φρένα αεροπορικού τύπου , Brembo.
Και στοιχίζει μόλις 200 ευρό περισσότερα.
Ιδού το πιασοκώλικο.
Το Shiver τώρα...πως καταφέρνουνε και το δίνουνε τόσο φτηνά...δεν μπορώ να το καταλάβω.
Και τι θα παρεις τωρα που δινεις το drz?
Τα Γιαπωνεζικα δεν εχουν καλη μεταπωληση ακριβα το δινεις...
Με τοσα παιρνω τον πηγασσο που μαμει κ δερνει...
Το Monster 695 είναι στα 8000.
Το Ζ750 στα 7800.
Ναι θα τρέξει, θα φρενάρει, έχει και τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και όλα.
Σκέψου το κόστος παραγωγής του Monster.Τι περιλαμβάνει?
Πιο βαρβάτο σασί, πιο βαρύς κινητήρας, κατασκευασμένο απο Ευρωπαίους άρα πιο ακριβά εργατικά χέρια, εν μέρη χειροποιήτο, πιο ακριβές αναρτήσεις ( Marzocchi) και φρένα αεροπορικού τύπου , Brembo.
Και στοιχίζει μόλις 200 ευρό περισσότερα.
Ιδού το πιασοκώλικο.
Το Shiver τώρα...πως καταφέρνουνε και το δίνουνε τόσο φτηνά...δεν μπορώ να το καταλάβω.
Καταρχήν να σου πώ ότι πολλές Ευρωπαϊκές χώρες ΠΕΙΝΑΝΕ οπότε άστα ακριβά εργατικά χέρια. Ιδιαίτερα τώρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση που μπορεί κάποιος να δουλέψει άνετα σε μια ξένη χώρα!
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι Ducati, BMW και HD (μεταξύ άλλων εταιριών) δίνεις και κάποια λεφτά για το όνομα! Ε πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Μπορείς να μου πείς 5 Γιαπονέζικα μηχανάκια που θαυμάζεις για οποιονδήποτε λόγο και που δεν θα σε χαλούσε να τα αγοράσεις? Ξέχνα σκοπιμότητες, γραμμές παραγωγής, κ.τ.λ. Πέντε όποια θές εσύ!
Αν όχι φίλε, τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση και κάτσε σκέψου αν πραγματικά είσαι παθιασμένος με τις μηχανές γενικότερα ή με κάποιες εταιρίες! Από την άλλη θα χαρώ να μου πέις τα μοντέλλα!
...............................φρένα αεροπορικού τύπου , Brembo.
Αεροπορικού τύπου ......... κοτσάνες !!!!!!!!!
Για άλλη μια φορά ......................
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Όσο για την Marzocchi άσε καλλίτερα .................
Δε μας λες τώρα και ποιές ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ είχες ή έχεις καβαλήσει και έχεις τόσο ολοκληρωμένη άποψη ;;;;;;;;;;
ΓΙΑ ΠΕ, ΓΙΑ ΠΕ, είμαστε όλο αυτιά !!!!!!!!!!!
Α! Και δεν μιλάμε έκατσα επάνω και την έβγαλα από το στάντ, να έχεις κάνει και 5-6 χλμ. !!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Καταρχήν να σου πώ ότι πολλές Ευρωπαϊκές χώρες ΠΕΙΝΑΝΕ οπότε άστα ακριβά εργατικά χέρια. Ιδιαίτερα τώρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση που μπορεί κάποιος να δουλέψει άνετα σε μια ξένη χώρα!
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι Ducati, BMW και HD (μεταξύ άλλων εταιριών) δίνεις και κάποια λεφτά για το όνομα! Ε πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Μπορείς να μου πείς 5 Γιαπονέζικα μηχανάκια που θαυμάζεις για οποιονδήποτε λόγο και που δεν θα σε χαλούσε να τα αγοράσεις? Ξέχνα σκοπιμότητες, γραμμές παραγωγής, κ.τ.λ. Πέντε όποια θές εσύ!
Αν όχι φίλε, τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση και κάτσε σκέψου αν πραγματικά είσαι παθιασμένος με τις μηχανές γενικότερα ή με κάποιες εταιρίες! Από την άλλη θα χαρώ να μου πέις τα μοντέλλα!
+ 1299
sakisvolos
14/09/2007, 16:24
Καλησπέρα!
Προς Nikker!
Ρε φίλε Nikker μας τα λές πολύ χοντρά! Εχεις δεί Nissan Skyline απο κοντά το GTR 34
ας πούμε το παλιό ?
Αν το δείς και δεν σου προκαλέσει ΔΕΟΣ τότε πάρε ευρωσπαικό εσύ!
Και δε με λέτε ρε ευρωσπαικόφιλοι εσείς ποιό απο τα ευρωπαικά δεκαετίας ζει ακόμη?
Που είναι ο πρωταθλητής (Citroen ZX) που μας τα είχαν πρήξει τότε?
Μη πω για τα Ιταλικά πριν δέκα χρόνια είχε πήξει ο Βόλος απο Fiorino και VW Caddy!
Ε λοιπόν δεν σας το είπα? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ!
Και να σκεφτείς οτι κυκλοφορούν λεβέντηκα κάτι τογιοτάκια και ντατσούνια μισότονα
φορτηγάκια του '70 και δουλέυουν ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!:lol:
grigorisr1
14/09/2007, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Και τι θα παρεις τωρα που δινεις το drz?
Τα Γιαπωνεζικα δεν εχουν καλη μεταπωληση ακριβα το δινεις...
Με τοσα παιρνω τον πηγασσο που μαμει κ δερνει...
:lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βαζω στοιχημα ο νικκερ το πουλαει για να μην εχει japan μηχανακι
sakisvolos
14/09/2007, 17:19
Να και δυο μάπες αμάξια!
Μόνο που έχουν....................................καμιά 500αριά αλόγατα το καθένα!:eyepop:
103831
sakisvolos
14/09/2007, 17:20
Να κι' άλλο γιαπανέζικο!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ??????????????????????????
103832
sakisvolos
14/09/2007, 17:23
Αυτό ειδικά αν το δείτε στο δρόμο μην προσπαθήστε να το ακολουθήσετε
με τα ευρωσπαικά σας!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
103833
sakisvolos
14/09/2007, 17:31
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο wankel engine είναι ευρωπαικός σαν αρχική σχεδίαση
τον κατασκέυασε αρχικά η NSU που αργότερα την αγόρασε η zeirad union και νύν AUDI
αλλά κανεί απο αυτούς τους ευρωπαίους δεν κατάφερε να τον εξελίξει έτσι ώστε να δουλέυει!
Στην καλήτερη περίπτωση τους είχε δουλέψει μόλις για καμιά χιλιάδα χιλιόμετρα όλο κι' όλο!
Η MAZDA όμως και κατ' επέκτασην οι ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ το κατάφεραν
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙΟΛΑΣ!
Δείτε!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
103834
grigorisr1
14/09/2007, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αυτό ειδικά αν το δείτε στο δρόμο μην προσπαθήστε να το ακολουθήσετε
με τα ευρωσπαικά σας!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
are re ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ THA GAMAEI OTI KINEITAI STO DROMO
ΚΑΙ ΡΙΘΜΙΣΗ 4Χ4 Ι ΜΟΝΟ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ
Να κι' άλλο γιαπανέζικο!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ??????????????????????????
Δεν ξέρω ίσος να είναι πιο γλήγορο .....
103840
sakisvolos
14/09/2007, 17:52
Εχω κάνει βόλτα με EVO 7 δεν το οδηγούσα εγώ αλλά άστο!
Τετάρτη στο κιβότιο 120 km περίπου και χώνει ο τύπος το γκάζι όλο στο πάτωμα!
το κοντέρ πήγε 235 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ (στην εθνική εννοείτε) και όσο επιτάχυνε ΔΕΝ
ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑ ! Στα φρένα απλά ζαλίστηκα ούτε μηχανή
δεν νομίζω να έχει τέτοια επιβράδυνση! Και το SKYLINE μια απ' τα ίδια είναι!
ΕΥΡΩΣΠΑΙΚΟ με τέτοια γκάζια απλά δεν υπάρχει και σε τέτοια τιμη!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Και άλλη μία και ΤΕΛΟΣ
103841
sakisvolos
14/09/2007, 17:57
Φίλε stelth καλησπέρα πόσο κάνει αυτό ξέρεις????????????????????????????
Να βάζουμε και κόστος μέσα !
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΥΡΩΣΠΑΙΚΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΥΛΑΜΒΑΝΑΝΩ μέσα σ' αυτά τι παρακάτω μάρκες
1) Ferrari
2) Porche
3) Maclaren
4) Caterham
5) Lamborghini
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ αλλα ρε φίλε δεν απευθύνωνται στους
πολλούς !
ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ!
Και πάλι καλησπέρα:a08:
grigorisr1
14/09/2007, 18:18
Φίλε stelth καλησπέρα πόσο κάνει αυτό ξέρεις????????????????????????????
Να βάζουμε και κόστος μέσα !
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΥΡΩΣΠΑΙΚΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΥΛΑΜΒΑΝΑΝΩ μέσα σ' αυτά τι παρακάτω μάρκες
1) Ferrari
2) Porche
3) Maclaren
4) Caterham
5) Lamborghini
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ αλλα ρε φίλε δεν απευθύνωνται στους
πολλούς !
ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ!
Και πάλι καλησπέρα:a08:
μα γιατι το λες αυτο.... σιγα ο καθενας περνει ενα porche η ferrari κτλ κτλ
Σιγα τι ειναι 500.000 ευρω ρε... κλαιν :lol: :lol: :lol:
Τα Τζαπαν δεν εχουν φρενα αεροπορικου τυπου.
τι να τα κανουν αφου ειναι ολοκληρα τα μηχανακια αεροπορικου τυπου!!!:bawl:
βαζω στοιχημα ο νικκερ το πουλαει για να μην εχει japan μηχανακι
Ναι στην αρχη μας το επαιζε Τζαπανοφιλος (το δηλωνε κιολας) αλλα στην πορεια του βγηκε ο πραγματικος του εαυτος...
Φιλε Νικερ δεν προσθετεις στην αγγελια του drz οτι εισαι και harleας???
Η μηχανη ειναι σαν καινουρια μιας κ παντα πας μεχρι 50χαω:beer: :smokin:
Παιδιά δεν είναι αυτό το θέμα...ότι γουστάρει ο καθένας. Άμα γουστάρεις να οδηγάς Ural, να οδηγάς Ural. Εγώ το μόνο που έχω κάνει είναι να μιλήσω με στοιχεία υπερασπιζόμενος τα Ευρωπαϊκά.
Να καταρρίψω τον μύθο περί ακριβού, άπιαστου.
Αλλά τι να κάτσω να συζητήσω..εδώ μου λέτε για Skyline...ναι έχω δει Skyline, έχω δει και Supra Dragster να γράφει το 400άρι σε 10 seconds. Και πάλι μαλακία είναι...ο άνθρωπος φοράει ωτοασπίδες για να το οδηγήσει...και κάθονται κάτι τύποι σαν και εσάς και λένε
...ααααα...άκου θόρυβο...άκου θόρυβο...και τραβάνε μαλακία με τον θόρυβο...
και ακούγεται να πούμε σαν να απογειώνεται Datsun.
Σε όλα τα αυτοκίνητα υπάρχει πιο φτηνό Ευρωπαϊκό. Αλλά όταν το επιχείρημα σας είναι τo Εscudo...την στιγμή που έχω ξοδέψει άπειρες ώρες να παρουσιάζω συγκριτικά τόσο μηχανών όσο και αυτοκινήτων...δεν ξέρω αν έχει νόήμα να ασχοληθώ άλλο. Θέλετε να φράξετε τις πύλες του μυαλού σας...με γεια σας με χαρά σας.
Είδατε...εγώ δεν προσπάθησα να σας βγάλω καλύτερο το δικό μου. Εγώ Γιάπωνες και Harley έχω. Εγώ απλά λέω αυτό που βλέπω. Εγώ μιλάω απέξω.
Γιαπωνέζικες μηχανές που μου έχουνε αρέσει...
Μόνο το Kawasaki KLR650 μπορώ να σκεφτώ.
Ορίστε μία μηχανή που αξίζει τα λεφτά της. Για την ακρίβεια αξίζει περισσότερο απο ότι την παίρνεις.
Διόρθωση. Σωληνάκια μεταλικά στα φρένα ήθελα να πω.
Για θύμησε μου...ποιά άλλη φορά έκανα λάθος?
Πάρτε εσείς Suzuki Escudo...που είναι γλήγορο και δεν χαλάει.
Και αφήστε αυτές της χαλαζιάρικες σαβούρες που χαλάνε και πουλάνε το όνομα τους σε χρυσό σε πλούσιους βλάκες μικροτσούτσουνους που δεν έχουνε προσωπικότητα, ψυχή, χαρακτήρα και την αναζητούν εκεί.
Ορίστε μία μηχανή που αξίζει τα λεφτά της. Για την ακρίβεια αξίζει περισσότερο απο ότι την παίρνεις.
idi κοφ'την πλακα, και δωσε στο παλικαρι πισω το account του:rotflmao:
yannis27
14/09/2007, 20:54
Πάρτε εσείς Suzuki Escudo...που είναι γλήγορο και δεν χαλάει.
Και αφήστε αυτές της χαλαζιάρικες σαβούρες που χαλάνε και πουλάνε το όνομα τους σε χρυσό σε πλούσιους βλάκες μικροτσούτσουνους που δεν έχουνε προσωπικότητα, ψυχή, χαρακτήρα και την αναζητούν εκεί.
Και μετα μου λες.......:confused: :confused: :confused:
sakisvolos
14/09/2007, 21:38
Τα Τζαπαν δεν εχουν φρενα αεροπορικου τυπου. :evil:
τι να τα κανουν αφου ειναι ολοκληρα τα μηχανακια αεροπορικου τυπου!!!
:a08: :a08:
+100000000000000000000
sakisvolos
14/09/2007, 21:41
Αλλά τι να κάτσω να συζητήσω..εδώ μου λέτε για Skyline...ναι έχω δει Skyline, έχω δει και Supra Dragster να γράφει το 400άρι σε 10 seconds. Και πάλι μαλακία είναι...ο άνθρωπος φοράει ωτοασπίδες για να το οδηγήσει...και κάθονται κάτι τύποι σαν και εσάς και λένε
:lol:
..ααααα...άκου θόρυβο...άκου θόρυβο...και τραβάνε μαλακία με τον θόρυβο...
Ε καλά τώρα τόσα αλόγατα και με αργό βήμα πάλι θόρυβο κάνουν τί να κάνουμε?:lol:
Φίλε τόσα και τόσα Γιαπωνέζικα μηχανάκια έχουν γίνει θρύλος και έχουν περάσει στην ιστορία (όπως και ευρωπαϊκά), τόσα και τόσα έχουν άριστη τεχνολογία και συναγωνίζονται στα ίσα τα ευρωπαϊκά και μου λές για το KLR? Δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά!!!
Μόνο τα χιλιάρια ss των τεσσάρων μεγάλων Ιαπωνικών εταιριών να σου προβάλω σαν επιχείρημα τί θα`χεις να μου πείς? Ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους επειδή δεν γράφουν Brembo στο δισκόφρενο? Δεν έχουν καλά πλαίσια, αναρτήσεις φρένα κ.τ.λ? Να μου πείς για τα γυμνά τους που δανείζονται κινητήρες από τα ss (και όχι πάντα) να πώ ότι κάτι πας να πείς.
Ισοπεδώνεις τα πάντα ρε φίλε. Σου απαντώ και εγώ και τόσα παιδιά και απλά δεν μας λαμβάνεις υπόψη!
Αν θέλεις απάντα, αλλά με επιχειρήματα!
:confused:
Και από την άλλη, μήπως εσύ έκατσες και έβαλες το κόστος της μηχανής σου κάτω πρίν την αγοράσεις και σιγουρεύτηκες ότι αξίζει τα λεφτά της? Η μήπως την πήρες επειδή έτσι γουστάρεις? Μόνος σου το είπες ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει! Εγώ δεν γουστάρω να δώσω σε μηχανή λεφτά για όνομα!!! Μπορεί σε κάτι άλλο να τα δώσω, σε μηχανή επιλέγω να πάρω κάτι μαζικής παραγωγής! Εσύ που θέλεις να ξεχωρίζεις πάρε κάτι μοναδικό! Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σε κάνει καλύτερο σε τίποτε φίλε, ούτε φυσικά πλούσιο βλάκα! Εγώ δεν θέλω να ξεχωρίζω!
Ότι ζητώ από μια μηχανή το πέρνω, και πάνω γράφει made in Japan!
:look:
sakisvolos
14/09/2007, 21:57
Οχι ρε φίλε cartman σε παρακαλώ είπαμε τα γιαπωνέζικα είναι για τα μπάζα
για μερικούς εδώ μέσα!
http://www.youtube.com/watch?v=D2BavfShtZU
Δείτε οι ευρωσπαικόφιλοι αυτό το βιντεο με το χοντάκι και τα σχόλια δικά σας!
(αντί για λάδι νερό στο κάρτερ αν το κάνετε αυτό σε ευροπαικό και
αντέξει έστω και 1 λεπτό βλέπουμε):eyepop:
sakisvolos
14/09/2007, 22:05
Δείτε κι' αυτό ως το τέλος όμως αν αντέχετε ιδετέρως οι ντουκατίστι!:eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=dV3ebuHRyUM
Τον ήπιε κανονικά το ντουκάτι:lol: :lol: :lol:
sakisvolos
14/09/2007, 22:22
Και τούτο!
http://www.youtube.com/watch?v=6vnaYOdS2Bo&mode=related&search=
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τελικα ενα Japanese Bike στρώνετε στα 500.000 km
Για να ντύσεις το R1 σου...δηλαδή για να προσπαθήσεις να το κάνεις 1098, θα σου στοιχίσει πιο ακριβά απο ότι ένα 1098 καθε αυτό.
Μέχρι το Aprilia V4 τι γίνεται?
Γίνεται Ducati 1098, MV Agusta Brutale, F4, Desmocedici.
Τι γίνεται δηλαδή...ψώλιασμα γίνεται.
Μεγάλε που όλα τα ξέρεις πιστεύεις ότι έχω να ζηλέψω σε κάτι από το 1098 η μήπως νομίζεις ότι αυτό δεν στρίβει και να είσαι σίγουρος ότι μου έχει στοιχίσει λιγότερο από το απλό 1098 και για τα γκάζια που έχει άστο καλύτερα :lol: :lol:
103931
Και ναι αυτό που φοράει Brembo είναι καλύτερο...τι είναι?
Και τα άλλα φρενάρουνε, δεν λέω. Αλλά τα Brembo φρενάρουν καλύτερα.
Όλα στρίβουνε, αλλά τα Marzocchi στρίβουν καλύτερα.
Και όταν φοράει Brembo και Marzocchi και στοιχίζει στην ίδια τιμή...ένας ορθολογικός καταναλωτής τι θα κάνει?
Όλα πάνε, αλλά οι καλοστημένοι κινητήρες πάνε καλύτερα.
Δεν κατηγοριοποιούμαι. Άμα κάτι είναι καλό είναι καλό και ας είναι made in Taiwan.
Αλλά βλέπω πως τα made in Europe είναι καλύτερα και αυτό λέω. Καλύτερα απο αρκετές απόψεις.Και αυτό λέω.
Τι να πω...δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος.
Αφού σας το φέρνω εδώ μπροστά στα μάτια σας...και λέτε πως δεν το βλέπετε.
Δεν είναι πιο φτηνά. Δεν φοράνε τα καλύτερα. Δεν είναι όμορφα. Σε όλες τις κατηγορίες βασιλιάς είναι Ευρωπαίος (με εξαίρεση μία).
Enduro, ON-off, Supersport, Street, καθαρόαιμα, scooter.
Όσο για το κακόμοιρο αυτό το 1098...που δεν πάει ρε γαμώτο το κακόμοιρο...δεν ...δεν...τραβάει...με τα monoblock φρένα...τι τεχνολογία κακομοίρικη είναι αυτή...δεν βάζανε φρένα απο Fazer...με σωληνάκια πλαστικά...
Βασικά δεν πετάνε και τα carbon να βάλουνε κανά πλαστικό της προκοπής?
Αυτό το κακόμοιρο το μονόμπρατσο πίσω...πως είναι έτσι? Για όνομα του θεού...δεν βάζουνε ένα απο Z1000 που είναι έτσι όμορφο...
Και ο κινητήρας του...μόνο 160 στις 9750 και μόνο 12.5 κιλά ροπής στις 8000.
Αφήστε τα Supersport.
Στις λοιπές κατηγορίες?
Τι παίζει απο Γιαπωνέζικα?
Παρεπιπτώντος...για δείτε πόσο στοιχίζουνε τα Γιαπωνέζικα στην Γιαπωνία.
Σκεφτείτε δηλαδή...το κόστος παραγωγής τους ποιό είναι.
Και σκεφτείτε επίσης ότι η ζήτηση εκεί είναι 100πλάσια που σημαίνει ότι πωλούνται με αυξημένη τιμή.
HONDA CBR 1000 RR : 7,752 EURO
SUZUKI BANDIT 1300 ABS : 6,439 EURO
KAWASAKI ZRX 1200R :6,400 EURO
R6 :6,886
R1 :8,252
XT660 X :5,839 (200 μόλις ευρώ λιγότερα απο τον Πήγασο)
TDM 900 :5,939
FZ1 :6,886
Καινούρια στην αντιπροσωπεία.
Δηλαδή αυτός που έσκασε 15000 για ένα CBR...άντε γειά...πάω να μάθω και η εφορία πόση είναι να έρθω να γελάσω....
sakisvolos
15/09/2007, 07:38
Καλημέρα!
Τις τιμές της Ιαπωνίας τι τις ήθελες?
Δηλαδής μας λές οτι στην Ιαπωνία τα μηχανάκια αυτά πουλιούνται πολύ φτηνά
και εδώ έχουν σχεδόν τη διπλάσια τιμή λόγω και μόνο ότι είναι εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης?
Ε τότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΣ που με τόσο χαμηλό κόστος μας δίνουν τέτοια εργαλεία:D
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grigorisr1
15/09/2007, 08:21
ενω τα ducati ειναι πιο ακριβα για τα φτιαξεις... πετανε εκει 3-4 σολινες υδρευσεως τα κολλανε μεταξυ τους και φτιαχνουν πλεσια... πετανε 2 fering Πανω ουτε κοψιματα ουτε τπτ.. περνουν τηλεφωνο τιν ohlins ti brembo βαζουν και ενα αχρηστο μοτερ και αυτο ητανε πουλαμε μηχανακια 24.000 ευρω παρτε κοσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τζαμπα τα εχουμε
ΝΙΚΚΕΡ τα μονα ομορφα μηχανακια που υπαρχουν ευρωπαικα ειναι τo 1098,mv agousta kai ta super motard βεβαια απριλια κτλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :yuck:
grigorisr1
15/09/2007, 08:24
Δείτε κι' αυτό ως το τέλος όμως αν αντέχετε ιδετέρως οι ντουκατίστι!:eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=dV3ebuHRyUM
Τον ήπιε κανονικά το ντουκάτι:lol: :lol: :lol:
καλα ρε που παει ο καιμενος με 90 αλογα :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
στο τελος σταματησανε μαλλον για να του πει παμε σε στροφες ρε αν σου βασταει φοραω BREMBO KAI OHLINS!!!:lol: :lol:
HONDA CBR 1000 RR : 7,752 EURO
SUZUKI BANDIT 1300 ABS : 6,439 EURO
KAWASAKI ZRX 1200R :6,400 EURO
R6 :6,886
R1 :8,252
XT660 X :5,839 (200 μόλις ευρώ λιγότερα απο τον Πήγασο)
TDM 900 :5,939
FZ1 :6,886
Παω να ζησω στην Ιαπωνια...
Και στην Αμερικη ειναι φθηνοτερα απο εδω και η βενζινη ειναι πιο φθηνη αλλα οι ασφαλεια ειναι καπου 1000 ευρω τον χρονο οποτε βγαινει μια απ τα ιδια...
Ετσι παει φιλε Νικερ αμα παραγεις πολλες χιλιαδες μηχανες πεφτει το κοστος ανα κομματι...
Μονο τα μεταφορικα απο Ιαπωνια θα ειναι 500-1000ευρω ανα μηχανη, αν βαλεις το κερδος του εμπορα κ 19%φπα ποσο παει η τιμη?
Αφήστε τα Supersport.
Στις λοιπές κατηγορίες?
Τι παίζει απο Γιαπωνέζικα?
Μπράβο ρε φίλε :a18:
Παραδέχεσαι ότι τα ss των Ιαπώνων είναι άξια προσοχής! Τώρα μπορώ να πώ ότι μιλάς λογικά. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες ότι θές πές. Τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι έχουν και οι Ιάπωνες καλά μηχανήματα και σε καλές τιμές!
Άρα τώρα δεν πρέπει να ξαναπείς ότι "οι Ιάπωνες δεν έχουν καλά μηχανάκια"...
Να λές "οι Ιάπωνες ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ SS, ΔΕΝ έχουν καλά μηχανάκια" :lol:
Α και κάτι άλλο! Μιλούσα με φίλο με πήγασο (μοντέλλο 2003 ή πρίν δεν θυμάμαι) και μού`λεγε για τα πίσω φρένα του πόσο χάλια είναι. Μετά του`δωσα βόλτα το fz6 και μου κάνει το εξής:
"ρε φίλε το πίσω φρένο σου είναι το δικό μου μπροστινό! Άσε που το δικό μου πίσω φρένο (του πήγασου) κλειδώνει τον τροχό για πλάκα...".
Και πράγματι το πίσω του φρένο είναι ανάξιο εμπιστοσύνης και για μένα, αφού οδήγησα και εγώ το μηχανάκι του και το συμπέρανα (γνώμη των δύο μας έτσι!!)
Φυσικά θα μου πείτε ανοησία να συγκρίνεις φρένα street και on-off, απλά ήθελα να δείξω ότι και η Aprilia όπως και όλες οι άλλες εταιρίες, βάζει φρένα τα οποία να είναι ικανοποιητικά (εώς μέτρια) για το συγκεκριμένο μηχανάκι! Άρα και στο on-off θα βάλει κάτι πιο προσιτό οικονομικά και όχι τις χρυσές σειρές τις brembo!!!
...
όπως και οι Ιάπωνες
...
Αυταααααααα
:D
Da.Vintage
15/09/2007, 11:36
I'm back ...
τη βάψατε ευρω-πέη...:lol: :evil: :wave2: