View Full Version : Κατοικιδια
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Λοιπον ερωτηση...
Αυγουστο που μας περασε, πηραμε απο φιλοζωικη ενα κουταβι περιπου 2 μηνων.. Αμεσως μετα το πρωτο της εμβολιο εβγαλε ιατρικο θεμα που κοντεψε να αποβει μοιραιο.. Ωστοσο με τεραστιο οικονομικο και ψυχολογικο κοστος, το παλεψε αυτη το παλεψαμε και εμεις και φαινεται οτι το εχει ξεπερασει...
Στο θεμα μας τωρα μετα το μικρο ιστορικο.. Ο σκυλος αργησε να βγει απο το σπιτι και να κοινωνικοποιηθει.. Εχει λοιπον πολυ δυστροπη συμπεριφορα, οταν βγαινει εκτος σπιτιου.. Κατεβαζει διακοπτες και γυριζει σε εξαιρετικα νευρικη & φοβικη συμπεριφορα προς ολους, εκτος αυτων που εχουν αλλα σκυλια.. Επισης ειναι εξαιρετικα κυριαρχικη με τα υπολοιπα σκυλια, και αρκετα κυριαρχικη οπου την παιρνει η θεωρει οτι την παιρνει στο σπιτι.. Γι αυτο αλλωστε και δεν μενει με τα παιδια (αν και δεν ειναι πολυ μικρα) μονη της.
Ο σκυλος ειναι σε προγραμμα εκπαιδευσης εδω και 2 μηνες (σε παλια σχολη στην αλιμου) και ειχε βελτιωθει τρομακτικα, μεχρι το περασμενο Σαββατο στην Ανασταση.. Ηταν στο σπιτι μονη της, η κυρια με τις μικρες εκτος, και λογικα τα ειδε ολα απο βεγγαλικα και κροτιδες..
Απο τοτε και οπως μου μεταφερουν ξανα γυρισαμε στο μηδεν... Αρχισε να λερωνει σπιτι ενω δεν το εκανε ουτε οταν ηταν κουταβι, γαυγιζει και ξεσηκωνεται με τον παραμικρο ηχο, και ειναι εκπληκτικα νευρικη.. Δεν τα εχω δει ακομη ολα αυτα γιατι ειμαι εκτος Ελλαδας, οποτε ειναι μονο οτι μου εχουν μεταφερει..
Αποψεις & ιδεες καλοδεχουμενες.. Οι εκπαιδευτες της, λενε οτι παντα θα εχει μια ευαισθησια..
και μας το ίδιο είχε. Καποιες φορές που πήγαμε στο εξωτερικό τον αφήσαμε για 2 εβδομαδες σε μια πολύ καλή θετική εκπαιδεύτρια σκύλων και έκανε παρέα με άλλα σκυλάκια, οποτε σιγα σιγά του έφυγαν οι ξενοφοφοβίες σε βαθμό που είναι φιλικός ακόμα και με σκυλους που τον γαυγίζουνε.
Βεβαια ακόμα φοβάται τους κρότους, αλλα και τα ιπτάμενα... έντομα (μεγάλες μύγες, σφήκες, σκούρκους, κλπ). Αυτο πράγματι, δεν θα το ξεπεράσει...
Ψάχνω κτηνίατρο να έρθει να κοιτάξει το πόδι της σκυλίτσας μου γιατί κουτσαίνει. Έχει πρήστει ο ένας της αγκώνας. Στην περιοχή δεν υπάρχει κανείς και δεν έχω όχημα να την πάω Ελευσίνα.
μαλλον κάπως θα της γύρισε στο παιχνίδι. Πριν πας στον κτηνίατρο, δοκίμασε να το δέσεις σε όρθια θέση (τεντωμενο) με ελαστικό επίδεσμο. Αν καλυτερέψει μέσα σε 2-3 ημέρες μπορείς να αποφυγεις τον κτηνίατρο. Αν όχι πρέπει να έρθει να τη δεί κάποιος.
congate7
05/05/2016, 16:19
μαλλον κάπως θα της γύρισε στο παιχνίδι. Πριν πας στον κτηνίατρο, δοκίμασε να το δέσεις σε όρθια θέση (τεντωμενο) με ελαστικό επίδεσμο. Αν καλυτερέψει μέσα σε 2-3 ημέρες μπορείς να αποφυγεις τον κτηνίατρο. Αν όχι πρέπει να έρθει να τη δεί κάποιος.
:beer:
Από χθες άρχισε να το πατάει καλύτερα. Μπήκε το πρωί ο επίδεσμος και σε μια ώρα της το έβγαλαν οι άλλοι δύο πάνω στο παιχνίδι. Ωραία πράγματα
ναι, το πιο δυσκολο δεν στο έγραψα.. κανονικά θελει κατι σχρατς δεματικά, αλλιως τον βγαζουνε φυτίλια τον επίδεσμο.. Ο δικός μου τον τρώει κι όλας...
SHOOTER045
07/05/2016, 10:35
ναι, το πιο δυσκολο δεν στο έγραψα.. κανονικά θελει κατι σχρατς δεματικά, αλλιως τον βγαζουνε φυτίλια τον επίδεσμο.. Ο δικός μου τον τρώει κι όλας...
Σε τέτοιες περιπτώσεις βάζουν εκείνο το πλαστικό κολάρο (κώνο) για να μην πειράζουν τις πληγές και τους επιδέσμους
Μετά απο δύο χρόνια προσπάθειας...κατάφερα και τα έβγαλα μαζί φωτογραφία.....358878
358881
Με την βοήθεια μπισκότου :look:
macdeath_s
16/05/2016, 19:18
Καλησπέρες σε όλους.
Έχω ένα πρόβλημα το οποίο με βασανίζει αρκετά. Έχω ουσιαστικά ήδη μεταναστεύσει Ισπανία αλλά δεν έχω πάρει ακόμα μαζί μου το σκυλάκι. Μονόδρομος το αεροπλάνο (εναλλακτικές ευπρόσδεκτες φυσικά) και δυστυχώς μονόδρομος η Aegean επειδή είναι η μόνη που έχει direct πτήσεις και παίρνει στο cargo hold κατοικίδια. Το θέμα είναι ότι απαγορεύουν pitbul και boxers επειδή λέει δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Σε άλλες εταιρείες δεν είδα τέτοιο περιορισμό πέραν του ότι έχουν recommend μόνο για τα pitbul (όχι boxer) να μην το παίρνεις μαζί σου σε θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών.
Φυσικά δεν θα διακινδύνευα την ζωή του σκύλου μου σε καμία περίπτωση αλλά ο κτηνίατρος του, ο εκπαιδευτής του και ένας εκτροφέας που ρώτησα μου είπαν ότι και από τις δύο ράτσες έχουν ταξιδέψει πάρα πολλά σκυλιά τόσα χρόνια χωρίς να πάθουν κάτι.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεταφέρει κανείς από δω μέσα τέτοια ράτσα εξωτερικό και πώς ?
Pan (dvs)
16/05/2016, 19:28
Με το που παω να βγω απο το αυτοκονητο στην αποθηκη,πεφτω πανω του.Το παιξε σοβαρος για να με ψαρωσει.
358924
Του εξηγησα οτι στην Ηπειρο σκυλια με τετοια φατσα η τα κρεμανε η τα ταιζουνε.Μιας και δεν ειχα ουτε ενα μετρο σκοινι ,αλλα καναδυο παλετες σκυλοτροφη ειπα να τον ταισω.
358930
Τι Μπολτ (http://www.902.gr/eidisi/athlitismos/2628/mpolt-kai-felix-koryfaioi-athlites-toy-2012) και πρασσινα αλογα.1,1 δευτερολεπτα τα 500 γραμμαρια.
358932
Να του κανω ευθανασια η θα του βρουμε ονομα?
George_Sp
16/05/2016, 19:32
Επειδή το παιξε σοβαρός αρχικά σκεφτόμουνα το Σιριο
Μετά μας είπες για το 1.1 δευτερολεπτο μισό κιλό τροφή.
καρχαριάκος δηλαδή.
Sharky? :P
congate7
16/05/2016, 19:40
Καλησπέρες σε όλους.
Έχω ένα πρόβλημα το οποίο με βασανίζει αρκετά. Έχω ουσιαστικά ήδη μεταναστεύσει Ισπανία αλλά δεν έχω πάρει ακόμα μαζί μου το σκυλάκι. Μονόδρομος το αεροπλάνο (εναλλακτικές ευπρόσδεκτες φυσικά) και δυστυχώς μονόδρομος η Aegean επειδή είναι η μόνη που έχει direct πτήσεις και παίρνει στο cargo hold κατοικίδια. Το θέμα είναι ότι απαγορεύουν pitbul και boxers επειδή λέει δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Σε άλλες εταιρείες δεν είδα τέτοιο περιορισμό πέραν του ότι έχουν recommend μόνο για τα pitbul (όχι boxer) να μην το παίρνεις μαζί σου σε θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών.
Φυσικά δεν θα διακινδύνευα την ζωή του σκύλου μου σε καμία περίπτωση αλλά ο κτηνίατρος του, ο εκπαιδευτής του και ένας εκτροφέας που ρώτησα μου είπαν ότι και από τις δύο ράτσες έχουν ταξιδέψει πάρα πολλά σκυλιά τόσα χρόνια χωρίς να πάθουν κάτι.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεταφέρει κανείς από δω μέσα τέτοια ράτσα εξωτερικό και πώς ?
Φίλος μου πηγαινοέρχεται με την πιτμπουλίνα του χωρίς κανένα πρόβλημα με αεροπλάνο. Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τόσο αυτός όσο και η σκυλίτσα του.
edit: χωρίς τσιπάκι δεν ταξιδεύει τίποτα
SHOOTER045
16/05/2016, 19:48
Με το που παω να βγω απο το αυτοκονητο στην αποθηκη,πεφτω πανω του.Το παιξε σοβαρος για να με ψαρωσει.
358924
Του εξηγησα οτι στην Ηπειρο σκυλια με τετοια φατσα η τα κρεμανε η τα ταιζουνε.Μιας και δεν ειχα ουτε ενα μετρο σκοινι ,αλλα καναδυο παλετες σκυλοτροφη ειπα να τον ταισω.
358930
Τι Μπολτ (http://www.902.gr/eidisi/athlitismos/2628/mpolt-kai-felix-koryfaioi-athlites-toy-2012) και πρασσινα αλογα.1,1 δευτερολεπτα τα 500 γραμμαρια.
358932
Να τον κρατήσεις είναι τυχερό σού.
Αυτό σε διάλεξε για αφεντικό,και θα δεις οτι θα στο ανταποδώσει.
Δυο αδέσποτα έχω κρατησει έτσι.
Χωρίς να θέλω να προσβαλω τον φίλο απο Κοζάνη
Ψηφιζω DALTON
358930
358932
Μα του έδωσες ήδη όνομα...
macdeath_s
16/05/2016, 22:14
Φίλος μου πηγαινοέρχεται με την πιτμπουλίνα του χωρίς κανένα πρόβλημα με αεροπλάνο. Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τόσο αυτός όσο και η σκυλίτσα του.
edit: χωρίς τσιπάκι δεν ταξιδεύει τίποτα
για πες αεροπορική ρε παίχτη :)
358924
358930
358932
Τετοια μαπα , γινεται να της γυρισεις πλατη?!
Αληθεια , εκει στην φωτο , σε κοιταει στα ματια? Noμιζω οτι βρηκες τρομερο φιλο.
Pan (dvs)
17/05/2016, 08:16
Τετοια μαπα , γινεται να της γυρισεις πλατη?!
Αληθεια , εκει στην φωτο , σε κοιταει στα ματια? Noμιζω οτι βρηκες τρομερο φιλο.
Μπα μαλλον την δευτερη κονσερβα.
Τα τετραποδα παντα ητανε φιλοι μου.Με τα διποδα ειχα παντα ενα θεμα.
Μπα μαλλον την δευτερη κονσερβα.
Στην τριτη φωτο λεω. Αφου του την εδωσες.
358969 παιδαρος ο Λευτερης...εχει ψεκασει ολο το σπιτι!!!
''γιατί μας τσουβαλιάζεις φιλαράκι; '' :D 358971
358970
πάπια στο avatar παπιά στο σπίτι... έχεις πήξει στις πάπιες...:beer:
Την Κίρκη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=6&p=1057368&viewfull=1#post1057368) τη χάσαμε στα 10 της... η πιο καλοσυνάτη και χαδιάρα "γριούλα", έφυγε μια μέρα από το σπίτι (εν μέσο τσακωμού δύο γάτων) και δε ξαναγύρισε :( . Την έψαχνα/φώναζα 4 μήνες. Θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιος τη μάζεψε έτσι κούκλα και χαδιάρα που ήταν (πάντα γύρναγε σπίτι κάποτε. όταν αλλάζαμε σπίτια, εξαφανιζόταν 2 βδομάδες και επέστρεφε όταν μαγειρεύαμε συκώτι :D).
Τη Σελήνη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=6&p=1057372&viewfull=1#post1057372) τη χάσαμε από καρδιά στα 8 της :( . Φύγαμε ένα Σάββατο και την Κυριακή που γυρίσαμε τη βρήκαμε παράλυτη από τη μέση και πίσω :eek: . Σάλταρα! μετά από καθημερινές επισκέψεις στο γιατρό και διάφορες ενδιάμεσες διαγνώσεις (της είχε τραβήξει και υγρό από τον πνεύμονα, για βαριά πνευμονία το έβλεπε στην αρχή), φτάσαμε την Τετάρτη να κάνει υπέρηχο και εκεί είδαμε πολύ υγρό μαζεμένο σε όλο της το σώμα (νεφρά, πνευμόνια, σπονδ.στήλη). Αυτό στη σπ.στήλη είχε κιόλας πετρώσει και από εκεί και η παραλυσία. Τελικά είδαμε και την καρδιά όπου τα τοιχώματα ήταν λέει τσιγαρόχαρτα και δε μπορούσε να λειτουργήσει σωστά κανένα όργανο, προφανώς από χρόνια πριν...
Την Πέμπτη τα ξημερώματα μας άφησε, αφού σταδιακά πάγωνε ζωντανή... :(
Η Ροζίτσα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=6&p=1057381&viewfull=1#post1057381) απ΄την άλλη ζει και βασιλεύει. Έχει περάσει τα 10, έχει περάσει και καλαζάρ (φορέας θα είναι πάντα βέβαια, κατά καιρούς παίρνει κάτι για "πρόληψη) και ζει με τα πεθερικά μου στο Δήλεσι, όπου και αυλή μεγάλη έχει, και σουλατσάρει ανενόχλητη σε όλη τη γειτονιά και ζητιανεύει από 4 σπίτια :lol:
Πριν λίγο καιρό πήραμε από το δρόμο (όπου τον φρόντιζαν) τον Ερμή. Είχε μια περίεργη αναπνοή σαν άσθμα. Τον πήγαμε στο γιατρό τη δεύτερη μέρα και διέγνωσε σπασμένο διάφραγμα και όλα τα όργανα της κοιλιάς ήταν κάτω από το θώρακα!
Εγχείρηση την επόμενη μέρα και δυστυχώς η κατάσταση ήταν τέτοια που το κοιμήσαμε... :(
359175
Έτσι, τώρα έχουμε την Τάρα Μπεστόφ Ροδάκινο (Τάρα Νόουλς τη θέλαμε εμείς αλλά ο υιός ήθελε να μετέχει στην ονοματοδοσία).
Παραλυτάκι (δε λειτουργεί το μπροστά αριστερά, ύστερα από αγκύλωση μας είπε, τώρα δε νιώθει τιποτα, αλλά μέχρι να φτάσει εκεί πρέπει να υπέφερε πολύ) που φροντίζανε ως εξώγατο κουμπάροι μου και το μαζέψαμε με μεγάλη χαρά!
359176
Η οποία τρώει φιστίκι αράπικο, φακές, πίνει καφέ και βλέπει τηλεόραση, ειδικά αν έχει ντοκιμαντέρ με ζώα σκαλώνει άσχημα!
359177
Lioulios
19/05/2016, 09:49
ολες σας οι γατες παλικαρια ε ?
359178 αμα εισαι φιλαθλος.......η Μαραμπου βλεπει μπαλα..βλεπουμε και gp παρεα
Eversman
19/05/2016, 09:56
Το περασμένο Σάββατο το πρωί, πήγαμε για καφέ με τη σύζυγο στον υπαίθριο χώρο της καφετέριας "Ωκεανίδα" στη Βουλιαγμένη, μαζί πάντα, με την όμορφη σκυλίτσα μας.
Πρίν ακόμη προλάβουμε να καθίσουμε, ο σερβιτόρος, μας ενημέρωσε ότι τα κατοικίδια δεν είναι δεκτά στον χώρο, ακόμη και στον υπαίθριο και γι' αυτό το λόγο, δεν μπορεί να μας σερβίρει καφέ.
"Εντολές της Διεύθυνσης" είπε. Του έδειξα το βιβλιάριο υγείας, καθώς και το διαβατήριο της μικρής, αλλά ήταν ανένδοτος. Δέν το προχώρησα, καθώς δέν ήθελα να γίνω γραφικός και για άλλη μία φορά, να φωνάξω την αστυνομία ή την φιλοζωική. Δέν υπάρχει λόγος, δέν βγαίνει τίποτα, το έχω ξαναζήσει.
Θεωρώ λοιπόν υποχρέωση μου, να ενημερώσω τους φίλους του φόρουμ, που αγαπούν και αυτοί τα κατοικίδια τους, άν βρεθούν στην συγκεκριμένη περιοχή, να μην πάρουν ούτε ένα μπουκάλι νερό από την συγκεκριμένη καφετέρια, ούτε μισό ευρώ για είσοδο στην παραλία. Δέν τους αξίζει.
*Η παραπάνω άποψη, είναι ατομική και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει υποχρεωτικά, κάποιον άλλο, πέρα εμού του ιδίου.
Πάνο σε καταλαβαίνω αλλά να ξέρεις είναι λεπτό/περίεργο θέμα το κατοικίδιο και οι έξοδοι/μπάνιο στη θάλασσα, κλπ και δε βγάζεις άκρη.
Να καταλάβεις παλαιότερα είχα φάει παρατήρηση επειδή είχαμε πάει μία πάπια οικόσιτη λευκή για μπάνιο! Το διανοείστε ρε παίδες;; Πάπια, που στη τελική είναι κ το φυσικό της περιβάλλον.
Anyway.
Eversman
19/05/2016, 10:14
Πάνο σε καταλαβαίνω αλλά να ξέρεις είναι λεπτό/περίεργο θέμα το κατοικίδιο και οι έξοδοι/μπάνιο στη θάλασσα, κλπ και δε βγάζεις άκρη.
Να καταλάβεις παλαιότερα είχα φάει παρατήρηση επειδή είχαμε πάει μία πάπια οικόσιτη λευκή για μπάνιο! Το διανοείστε ρε παίδες;; Πάπια, που στη τελική είναι κ το φυσικό της περιβάλλον.
Anyway.
Το ξέρω από πρώτο χέρι συνονόματε. Πρίν από κάμποσο εκδικάστηκε υπέρ μου, για ηθική βλάβη το ποσό των 100 ευρώ (ο αντίδικος δέν είχε καμία άλλη επίπτωση), για παρόμοια υπόθεση, όταν είχα δώσει στο δικηγόρο τα 5απλάσια. Δέν βγάζεις άκρη και μπαίνεις και μέσα.
LogOutGoRide
19/05/2016, 10:52
359178 αμα εισαι φιλαθλος.......η Μαραμπου βλεπει μπαλα..βλεπουμε και gp παρεα
Έλα ρε ΑΟΞάρα δικός είναι ο γάτος!
George_M.
19/05/2016, 11:32
Το περασμένο Σάββατο το πρωί, πήγαμε για καφέ με τη σύζυγο στον υπαίθριο χώρο της καφετέριας "Ωκεανίδα" στη Βουλιαγμένη, μαζί πάντα, με την όμορφη σκυλίτσα μας.
Πρίν ακόμη προλάβουμε να καθίσουμε, ο σερβιτόρος, μας ενημέρωσε ότι τα κατοικίδια δεν είναι δεκτά στον χώρο, ακόμη και στον υπαίθριο και γι' αυτό το λόγο, δεν μπορεί να μας σερβίρει καφέ.
"Εντολές της Διεύθυνσης" είπε. Του έδειξα το βιβλιάριο υγείας, καθώς και το διαβατήριο της μικρής, αλλά ήταν ανένδοτος. Δέν το προχώρησα, καθώς δέν ήθελα να γίνω γραφικός και για άλλη μία φορά, να φωνάξω την αστυνομία ή την φιλοζωική. Δέν υπάρχει λόγος, δέν βγαίνει τίποτα, το έχω ξαναζήσει.
Θεωρώ λοιπόν υποχρέωση μου, να ενημερώσω τους φίλους του φόρουμ, που αγαπούν και αυτοί τα κατοικίδια τους, άν βρεθούν στην συγκεκριμένη περιοχή, να μην πάρουν ούτε ένα μπουκάλι νερό από την συγκεκριμένη καφετέρια, ούτε μισό ευρώ για είσοδο στην παραλία. Δέν τους αξίζει.
*Η παραπάνω άποψη, είναι ατομική και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει υποχρεωτικά, κάποιον άλλο, πέρα εμού του ιδίου.
Παναγιωτη δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι.
σιγουρα θα βρηκες καλυτερο μερος να πιετε το καφεδακι σας.
εχεις ψαξει να δεις μηπως ο νομος αφηνει τετοια περιθωρεια?πολλα χοτελ τοσο εντος οσο κ εκτος το γραφουν στο σιτε οτι δεν δεχονται κατοικιδια,μηπως ισχυει το ιδιο κ στην εστιαση?
Bladerunner
19/05/2016, 11:45
Σύμφωνα πάντως με το άρθρο 34 της υπουργικής απόφασης Α1β/8577/83 (http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/b526_83.1134131077016.pdf) απαγορεύονται τα ζώα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η απόφαση δεν εξαιρεί (κακώς σε κάποιες περιπτώσεις) τους εξωτερικούς χώρους.
"Άρθρο 34
Κατοικίδια ζώα
Απαγορεύεται η διατήρηση ή η είσοδος κατοικίδιων ζώων στους χώρους των καταστηµάτων και εργαστηρίων τροφίµων ή ποτών. Υπεύθυνος για την τήρηση του παρόντος είναι ο καταστηµατάρχης ή ο υπεύθυνος της επιχειρήσεως."
Lioulios
19/05/2016, 15:57
Το περασμένο Σάββατο.......
εχει ξαναμπει εδω
359192
sugariasgeorge
19/05/2016, 19:15
Παναγιωτη δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι.
σιγουρα θα βρηκες καλυτερο μερος να πιετε το καφεδακι σας.
εχεις ψαξει να δεις μηπως ο νομος αφηνει τετοια περιθωρεια?πολλα χοτελ τοσο εντος οσο κ εκτος το γραφουν στο σιτε οτι δεν δεχονται κατοικιδια,μηπως ισχυει το ιδιο κ στην εστιαση?
.
κι ομως γιωργο καταφερε και βρηκε την επομενη ημερα.. εκανε πολλα χλμ βεβαια :eek:
εμφανιστηκε στα μαγουλιανα μονο για ενα καφε...:uplate:
359196:beer:
γατα γατα ειναι...και εδω εβλεπε καθαρα οτι η φασςη ειναι offside
Pan (dvs)
19/05/2016, 20:44
Σύμφωνα πάντως με το άρθρο 34 της υπουργικής απόφασης Α1β/8577/83 (http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/b526_83.1134131077016.pdf) απαγορεύονται τα ζώα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η απόφαση δεν εξαιρεί (κακώς σε κάποιες περιπτώσεις) τους εξωτερικούς χώρους.
"Άρθρο 34
Κατοικίδια ζώα
Απαγορεύεται η διατήρηση ή η είσοδος κατοικίδιων ζώων στους χώρους των καταστηµάτων και εργαστηρίων τροφίµων ή ποτών. Υπεύθυνος για την τήρηση του παρόντος είναι ο καταστηµατάρχης ή ο υπεύθυνος της επιχειρήσεως."
Ετσι ακριβως και ο ΕΦΕΤ δεν κανει πισω.
Μπορουμε να παρουμε τοσα μπουκαλια οσα ειναι τα ατομα της διευθυνσης και να τα βαλουμε στο λοκω τους?
τερμα φασιστικα πραματα
:a11:
Βρηκα αυτο σε διπλανο
οποιος θελει και το κανει ας πατησει και κανα share
Εγω το εκανα χωρις σκεψη σαν vegan
https://www.change.org/p/mr-chen-wu-yulin-governor-please-shut-down-the-yulin-dog-meat-festival-in-guangxi-china
Eversman
20/05/2016, 07:41
"Άρθρο 34
Κατοικίδια ζώα
To άρθρο είναι απαρχαιωμένο και αντίκειται στους νόμους της Ευρωπαικής Ένωσης.
https://www.dugswelcome.com/dogfaq_tips_advice/law-dogs-in-food-premises/
"Adequate procedures are to be in place to control pests. Adequate procedures are also to be in place to prevent domestic animals from having access to places where food is prepared, handled or stored (or, where the competent authority so permits in special cases, to prevent such access from resulting in contamination)."
Και προσοχή ... μιλάμε για εσωτερικούς χώρους καταστημάτων. Πόσο μάλλον για εξωτερικούς. Για να μην μακρυγορώ και σας κουράζω, πλέον τα περισσότερα εστιατόρια και καφετέριες, δέχονται κατοικίδια στους χώρους τους. Ιδίως άν μιλάμε για πολύ μικρά κατοικίδια που δεν ξεκολάνε από την αγκαλιά σου. Λίγες είναι οι εξαιρέσεις των καταστημάτων και αυτές θα πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενες και κατακριτέες. Και σε κάποιες περιπτώσεις, καταδικαστέες.
Eπιπλέον το θέμα έχει και ρατσιστικές διαστάσεις και έγκειται στους νέους αντιρατσιστικούς νόμους της Ε.Ε. Αλλά άς μην επεκταθώ με άλλους νόμους και οδηγίες.
Καλημέρα σε όλους :wave2:
Red Rider
20/05/2016, 08:30
Μακάρι να μπορούσα να παρω και τα αδέλφια σου..
Bladerunner
20/05/2016, 08:35
Δεν κρίνω επί της ουσίας. Αλλά αν το υγειονομικό βεβαιώσει πρόστιμο στο μαγαζί, πιθανό κατόπιν καταγγελίας κάποιου "περίεργου" θαμώνα, ο επιχειρηματίας δεν μπορεί -συμφέρει αν θέλεις- να πάει στα διοικητικά δικαστήρια επικαλούμενος ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η ένστασή μου είναι στην διαπόμπευση μιας επιχείρησης που απλά δεν θέλει να ρισκάρει και παραβεί την -έστω άδικη- νομοθεσία.
Καλημέρα κι από μένα.
Κάποιες φορές, με ξαφνιάζει δυσάρεστα ο φανατισμός των διάφορων "αντι-", "φιλό-" που φθάνει σε σημείο να αρνούνται την πραγματικότητα.
Πως το λένε το τσιτάτο..."«αφού δε συμφωνεί η πραγματικότητα μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την ίδια την πραγματικότητα»".
«Στον Δήμο Κοζάνης περιήλθαν κατόπιν της διάταξης της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κοζάνης, τα 8 ροτβάιλερ, δύο εκ των οποίων προκάλεσαν τον θάνατο 5χρονοτ αγοριού στον Άργιλο Κοζάνης, την ημέρα του Πάσχα.
Βρίσκονται στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου και διαχειρίστηκαν ως αδέσποτοι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 9 του Ν.4039/2012, όπως αυτός τροποποιήθηκε από το Ν.4235/2014.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanilife,συγκλήθηκε πενταμελής επιτροπή αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου προκειμένου να αποφανθεί για την επικινδυνότητα των σκύλων. Στη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής προέκυψε διαφωνία αφού τρία εκ των μελών της επιτροπής, ο κτηνίατρος-υπεύθυνος του καταφυγίου του Δήμου, ο κτηνίατρος- εκπρόσωπος του Δήμου και ο εκπαιδευτής σκύλων) έκριναν τα ζώα ως επικίνδυνα (βάσει νόμου αυτό σημαίνει προώθηση αυτών μέσω υιοθεσίας – αφού έχει προηγηθεί έγγραφη ενημέρωση του νέου ιδιοκτήτη για το χαρακτηρισμό των ζώων ως επικίνδυνων – και στην περίπτωση που δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον και τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής δεν επιθυμούν να τα υιοθετήσουν, τότε θα προχωρήσουν στην ευθανασία.
Δύο από τα μέλη της επιτροπής, ο εκπρόσωπος του φιλοζωικού σωματείου «Αγγίζωο» και ο εκπρόσωπος της φιλοζωικής Ένωσης ΕΠΥΖΩ, έκριναν τα ζώα ως μη επικίνδυνα, βάσει νόμου αυτό σημαίνει προώθηση αυτών μέσω υιοθεσίας και αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ενήλικα άτομα ή φιλοζωικά σωματεία/ ενώσεις, η κατάληξη είναι η επανένταξή τους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
Λόγω της διαφωνίας που υπήρξε συγκλήθηκε η ειδική επιστημονική επιτροπή του Δήμου αποτελούμενη από τρεις κτηνιάτρους, οι οποίοι έκριναν τα ζώα τελικώς, ομόφωνα, ως επικίνδυνα.»
Δηλαδή για να καταλάβω...ασχέτως ευθυνών των γονέων, ιδιοκτήτη, κλπ κλπ...υπάρχει κάποιος που μετά από αυτό το τραγικό συμβάν, μπορεί να χαρακτηρίσει αυτά τα ζώα, ως ακίνδυνα??? :hypnotize:
Αν αυτό δεν είναι φιλοζωική διαστροφή, δεν ξέρω τι είναι πραγματικά. Θα τρελαθούμε εντελώς λέμε...
Ευκαιρία λοιπόν, για όποιον θέλει κάποιο σκύλο δολοφόνο (που δεν είναι κατά τους φιλόζωους επικίνδυνος) να τα υιοθετήσει. http://www.kozanh.gr/web/guest/dogs
Pan (dvs)
20/05/2016, 13:46
Δεν κρίνω επί της ουσίας. Αλλά αν το υγειονομικό βεβαιώσει πρόστιμο στο μαγαζί, πιθανό κατόπιν καταγγελίας κάποιου "περίεργου" θαμώνα, ο επιχειρηματίας δεν μπορεί -συμφέρει αν θέλεις- να πάει στα διοικητικά δικαστήρια επικαλούμενος ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η ένστασή μου είναι στην διαπόμπευση μιας επιχείρησης που απλά δεν θέλει να ρισκάρει και παραβεί την -έστω άδικη- νομοθεσία.
Καλημέρα κι από μένα.
Δεν ειναι αδικη η νομοθεσια.Καποιοι ομως οι οποιοι προσεχουνε τα ζωα τους περισσοτερο και απο ανθρωπο,νομιζουνε οτι ολοι οσοι εχουνε ζωα κανουνε το ιδιο.
Ενα σκυλι που το αφηνουνε να ζει μεσα στις ακαθαρισιες του και πιθανοτατα εχει και ενα καρο αρρωστιες,δεν πρεπει να ερχεται σε επαφη με ανθρωπους η αλλα ζωα.Καλα κανουνε κατα την αποψη μου και δεν αφηνουνε τα ζωα μεσα σε καταστηματα.Ασε που μεσα στην βαβουρα δεν ξερεις ποτε θα παρει αναποδες και τι θα κανει καποιο σκυλι.
Γνωριζω πραγματικα φιλοζωους καταστηματαρχες που ταυτοχρονα ειναι και ιδιοκτητες ζωων,οι οποιοι δεν επιτρεπουνε στα καταστηματα τους την εισοδο σε ζωα.Οχι γιατι το λεει ο νομος,αλλα γιατι το θεωρουνε σωστο.
Κλεινοντας να πω οτι βρεθηκα σε μαγαζι που αρπαχτηκανε σκυλια απο γειτονικα τραπεζια.Εγινε το ελα να δεις.
lykourgi
20/05/2016, 14:15
βρεθηκα σε μαγαζι που αρπαχτηκανε σκυλια απο γειτονικα τραπεζια.Εγινε το ελα να δεις.
Σε όλα τα μπουζουξίδικα τα ίδια γίνονται.
:lol:
skylaros
20/05/2016, 14:27
Byron, το άρθρο είναι ελλιπές. Αποφάσεις για ευθανασία παίρνονται από πενταμελή επιτροπή στην οποία συμμετέχει και κτηνίατρος. Γίνετε έλεγχος για την επιθετικότητα του ζώου και ανάλογα πράττουν. Προφανώς και τα σκυλιά δεν ήταν επικίνδυνα, δε μπορούμε να ξέρουμε τη συνθήκη κατά την οποία επιτέθηκαν. Ο ιδιοκτήτης τους πάλι (που ήταν όπως άκουσα και εκτροφέας) δε θα έπρεπε να είχε ζώο.
skylaros
20/05/2016, 14:35
Δεν ειναι αδικη η νομοθεσια.Καποιοι ομως οι οποιοι προσεχουνε τα ζωα τους περισσοτερο και απο ανθρωπο,νομιζουνε οτι ολοι οσοι εχουνε ζωα κανουνε το ιδιο.
Ενα σκυλι που το αφηνουνε να ζει μεσα στις ακαθαρισιες του και πιθανοτατα εχει και ενα καρο αρρωστιες,δεν πρεπει να ερχεται σε επαφη με ανθρωπους η αλλα ζωα.Καλα κανουνε κατα την αποψη μου και δεν αφηνουνε τα ζωα μεσα σε καταστηματα.Ασε που μεσα στην βαβουρα δεν ξερεις ποτε θα παρει αναποδες και τι θα κανει καποιο σκυλι.
Γνωριζω πραγματικα φιλοζωους καταστηματαρχες που ταυτοχρονα ειναι και ιδιοκτητες ζωων,οι οποιοι δεν επιτρεπουνε στα καταστηματα τους την εισοδο σε ζωα.Οχι γιατι το λεει ο νομος,αλλα γιατι το θεωρουνε σωστο.
Κλεινοντας να πω οτι βρεθηκα σε μαγαζι που αρπαχτηκανε σκυλια απο γειτονικα τραπεζια.Εγινε το ελα να δεις.
Εγώ σε μαγαζί που δε δέχεται ζώα δε πάω, δε θεωρώ διαπόμπευση το να αναφέρεται ποιος θέλει και ποιος όχι ζώα στο μαγαζί του. Οι ζωοανθρωπονόσοι είναι αρκετά σπάνιες περιπτώσεις σε σχέση του τι μπορεί να σου μεταφέρει άλλος άνθρωπος (αν σκεφτείς μάλιστα πως αγγίζει το φαγητό σου, τα χέρια σου κλπ) και ειδικά σε ζώα όπως ο σκύλος ή η γάτα. Δε θα μπω στη λογική να κρίνω το γιατί κάποιος δε τα θέλει στην επιχείρηση του αλλά θέλω να με γλιτώνει από τον κόπο να πηγαίνω στο μαγαζί του με μια απλή αναφορά με ταμπέλα έξω από αυτό. (Να σημειώσω πως με κανένα μου ζώο δε πάω να κάτσω σε μαγαζί σχεδόν ποτέ)
Byron, το άρθρο είναι ελλιπές. Αποφάσεις για ευθανασία παίρνονται από πενταμελή επιτροπή στην οποία συμμετέχει και κτηνίατρος. Γίνετε έλεγχος για την επιθετικότητα του ζώου και ανάλογα πράττουν. Προφανώς και τα σκυλιά δεν ήταν επικίνδυνα, δε μπορούμε να ξέρουμε τη συνθήκη κατά την οποία επιτέθηκαν. Ο ιδιοκτήτης τους πάλι (που ήταν όπως άκουσα και εκτροφέας) δε θα έπρεπε να είχε ζώο.
Το άρθρο είναι αυτό. -> http://www.kozanilife.gr/2016/05/diadikasia-iiothesias-8-rotvailer-kozani/
Από που συμπέρανες οτι είναι ελλειπές το άρθρο, το διάβασες όντως?
5μελής επιτροπή συμμετείχε, οπου 2 κτηνίατροι και ένας εκπαιδευτής έκριναν πως τα ζώα είναι επικίνδυνα, και οι δύο φιλόζωοι διαφώνησαν. Και έτσι πήγε σε δευτεροβάθμια από 3 κτηνιάτρους.
Τωρα, για το σχόλιο σου "περί ακίνδυνων ζώων και άγνοια των συνθηκών που επιτέθηκαν", τι να σου πω...
Αν δεν υπήρχε νεκρό παιδί στην ιστορία, θα μπορούσα να σε τρολλάρω μέχρι την 2α παρουσία πάντως.
skylaros
20/05/2016, 14:57
Το άρθρο είναι αυτό. -> http://www.kozanilife.gr/2016/05/diadikasia-iiothesias-8-rotvailer-kozani/
Από που συμπέρανες οτι είναι ελλειπές το άρθρο, το διάβασες όντως?
5μελής επιτροπή συμμετείχε, οπου 2 κτηνίατροι και ένας εκπαιδευτής έκριναν πως τα ζώα είναι επικίνδυνα, και οι δύο φιλόζωοι διαφώνησαν. Και έτσι πήγε σε δευτεροβάθμια από 3 κτηνιάτρους.
Τωρα, για το σχόλιο σου "περί ακίνδυνων ζώων και άγνοια των συνθηκών που επιτέθηκαν", τι να σου πω...
Αν δεν υπήρχε νεκρό παιδί στην ιστορία, θα μπορούσα να σε τρολλάρω μέχρι την 2α παρουσία πάντως.
Δικό μου λάθος, έκρινα το άρθρο από το κείμενο σου στο προηγούμενο ποστ. Η ουσία είναι ότι δε μπορείς να κατακρίνεις ένα ζώο για τα ζωώδη ένστικτά του. Για εμένα ακόμα και επιθετικά ζώα δε πρέπει να θανατώνονται. Η γάτα μου είναι δεκάδες φορές πιο φονική από το σκύλο μου (που είναι ένας άκακος, φοβικός μπουνταλάς που δέχεται μπούλινγ από τη γάτα που είναι νανάκι 2,5 κιλά) Όταν κάνει να αντιδράσει όμως ο σκύλος αυτός τα ακούει γιατί άλλη ζημιά μπορεί να κάνει ο ένας και άλλη ο άλλος. Όταν είδα τη βιλάρα που είχε ο συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός έβγαλα πολλά έστω και επισφαλή συμπεράσματα.
ps: Έχω βρει σε βουνό της Μάνης έναν γατούλη 9 μηνών που ζει μόνος με τρομακτικές δυσκολίες(πείνα, κρύο, φόλες, αγέλες). Δεν έχω ξαναδεί γάτο/α να κάνει τόση χαρά και νάζια όταν βλέπει άνθρωπο (και να είσαστε σίγουροι πως μόνο πέτρες δέχεται συνήθως) Αν υπάρχει κάποιος που να τον κάνει μέλος της οικογένειας του, θα πάρει πολύ αγάπη πίσω.
akis_trevor
20/05/2016, 15:04
Οι σκύλοι κάνουν αγέλη.τα ροτβάιλερ κάνανε αγέλη μεταξύ τους λογικά και ο ιδιοκτήτης έχασε το παιχνίδι.
Τα σκυλιά πρέπει να κάνουν αγέλη με τον ιδιοκτήτη να είναι ο αρχηγός.
Bladerunner
20/05/2016, 15:18
Εγώ σε μαγαζί που δε δέχεται ζώα δε πάω, δε θεωρώ διαπόμπευση το να αναφέρεται ποιος θέλει και ποιος όχι ζώα στο μαγαζί του.
Άλλο πράγμα η ενημέρωση, "παιδιά εκεί δεν δέχονται ζώα, μη πάτε γιατί θα φάτε πόρτα", και άλλο "μη πάρετε ούτε ένα μπουκάλι νερό" ή ακόμα χειρότερα "να τους βάλουμε μπουκάλια στον πισινό τους". Όπως γράφτηκε παραπάνω.
Pan (dvs)
20/05/2016, 16:56
Εγώ σε μαγαζί που δε δέχεται ζώα δε πάω, δε θεωρώ διαπόμπευση το να αναφέρεται ποιος θέλει και ποιος όχι ζώα στο μαγαζί του. Οι ζωοανθρωπονόσοι είναι αρκετά σπάνιες περιπτώσεις σε σχέση του τι μπορεί να σου μεταφέρει άλλος άνθρωπος (αν σκεφτείς μάλιστα πως αγγίζει το φαγητό σου, τα χέρια σου κλπ) και ειδικά σε ζώα όπως ο σκύλος ή η γάτα. Δε θα μπω στη λογική να κρίνω το γιατί κάποιος δε τα θέλει στην επιχείρηση του αλλά θέλω να με γλιτώνει από τον κόπο να πηγαίνω στο μαγαζί του με μια απλή αναφορά με ταμπέλα έξω από αυτό. (Να σημειώσω πως με κανένα μου ζώο δε πάω να κάτσω σε μαγαζί σχεδόν ποτέ)
Kαταρχην καλα κανεις.Εγω δεν παω σε μαγαζια ας πουμε που ξερω οτι δεν αγαπανε τα ζωα.Αυτο μου λεει κατι για τον μαγαζατορα.
Απο εκει και περα υπαρχει νομος που απαγορευει.οπως ειπωθηκε και ποιο πανω,την εισοδο ζωων στα καταστηματα.Δεν υπαρχει δεχεται η οχι το μαγαζι τα ζωα,απλα απαγορευεται και καποιοι το πανε συμφωνα με τον νομο.
Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να στιγματισουμε καποιο μαγαζι που εφαρμοζει τον νομο,απο τη στιγμη που ο ιδιοκτητης μπορει και να αγαπα τα ζωα,αλλα και να εχει και δικα του.
Eversman
20/05/2016, 18:59
Καλώς ή κακώς, οι νόμοι της Ε.Ε. είναι νόμοι και μάλιστα σε ισχύ για όλες και σε όλες τις χώρες-μελη.
Το ότι οι νόμοι αυτοί δεν γίνονται αποδεκτοί είναι καθαρά Ελληνικό φαινόμενο, εξού και οι καμπάνες που πέφτουν κάθε λίγο για μη συμμόρφωση.
Σε αυτό το σκεπτικό στηρίχτηκε ή δικογραφία και κέρδισα δίκη για ίδια υπόθεση. Τι άλλο να πούμε?
Σαφώς δεν Συμφωνώ με ακραίες απόψεις ή πράξεις απέναντι σε επιχειρήσεις , αλλά δε θεωρώ διαπόμπευση, την προτροπή αποφυγής του συγκεκριμένου χώρου, από όσους έχουν δεχτεί τον κοινωνικό στιγματισμό και απόρριψη, λόγω του ότι έχουν μαζί τους για συντροφιά, μία ψυχή διαφορετικής όψης από τη δική μας.
Όταν λοιπόν απορρίπτουν το κατοικίδιο μου, απορρίπτουν και εμένα.
Με την σειρά μου, θα τους απορριψω κι εγώ, ενημερώνοντας, όλους όσους σκέφτονται σαν κι εμένα.
Υ.Γ.
Σήμερα ήπια σούπερ φραπεδουμπα σε παραπλήσιο καταστήματα, αγκαλιά με την πίστη μου φίλη στην οποία έφεραν δικό της κεσεδακι με νερό και λιχουδιές.
akis_trevor
20/05/2016, 19:13
πανο,μην σκας ρε φιλε..επειδη εγινα παλι σκυλοπατερας και αυτην εχω παρει αποφαση να την παιρνω οσο μπορω μαζι μου,εχουμε πιει καμποσα καφεδακια μαζι.
παω λοιπον σε λιγο πιο "εναλλακτικα" μαγαζια.ετσι κι αλλιως μαρεσουν και πηγαινα,εκει βλεπεις οτι ειναι ολα τα σκυλακια ευπροσδεκτα,δεν εχουν οι υπολοιποι τουπε κλπ και περναμε ολοι ομορφα.
μαλιστα γνωριζεις και κοσμο με αφορμη το κατοικιδιο ;)
πλαστικο ποτηρακι με νερο,τις περισσοτερες φορες χωρις καν να το ζητησω.
γραφτους στα @@ σου και απλα μην ξαναπατησεις ;)
AristidisZ
21/05/2016, 10:08
'Αντε ρε μ@λ#κα να μου πάρεις καμιά κονσέρβα, που μου θες και να πιεις καφέ και να χαζέψεις moto.gr πρωινιάτικα...
359305
Αν μπούν κλέφτες στο σπίτι , έχουμε και γαμω τους φύλακες...:bawl:
359317
Red Rider
21/05/2016, 16:09
Πολλοί φιλόζωοι περνάνε τα όρια...
Κάποιοι τα αγαπάμε, έχουμε μεγαλώσει και έχουμε δουλέψει μαζί τους. Πρέπει όμως να σεβόμαστε και αυτούς που δεν τα θέλουν σε κάποια σημεία υγειονομικού ενδιαφέροντος..
Όσο για τα άλλα που σκοτωσαν το παιδάκι,τι να πω...
Red Rider
21/05/2016, 16:11
Λόλα λυσσάρα!
road spirit
21/05/2016, 19:57
Καλησπέρα,
σήμερα βρήκαμε παρατημένα δυο κουτάβια λίγο πιο πανω απο το σπίτι. Ήταν πεντακάθαρα για αυτό πιστεύω τα παράτησαν, δεν ήταν πχ απο γένα αδέσποτου. Τα βγάλαμε κάτω απο τις ρόδες αυτοκινήτου. Αν τα αφήναμε εκει ήταν θέμα χρόνου να τα χτυπήσει κάποιο άλλο όχημα για αυτό και τα πήραμε σπίτι αλλά είναι αδύνατον να τα κρατήσουμε.
Έχουμε ήδη 2 κατοικίδια, ένα σκυλί και - το δυσκολότερο - έναν αρσενικό γάτο ο οποίος δεν επιδέχεται με τίποτα αλλαγή στη κυριαρχία του χώρου του (δλδ σε όλο το σπίτι, όσοι ασχολείστε με γάτες θα καταλαβαίνετε). Έχει κάνει ήδη ντου στα κουτάβια.
Το ότι δεν μπορούμε και οικονομικά να τα καλύψουμε είναι άλλη μια λεπτομέρεια φυσικά.
Αναζητούμε λοιπόν άτομα να τα υιοθετήσουν!
Ειναι και τα 2 αρσενικά. Ράτσα άγνωστη, εγω τουλάχιστον δεν μπορώ να πω τι είναι. Τα υπολογίζω σε 4-5 εβδομάδων.
Βρισκονται Κρήτη, Ηράκλειο, αλλά μπορούν να σταλούν και Αθήνα αρκεί να βρουμε κάποιον που να ταξιδεύει με πλοίο και να τα συνοδέψει (το έχουμε ξανακάνει). Κοινοποιήστε παρακαλώ. Επικοινωνία με πμ. Ακολουθούν 2 πρόχειρες φωτός. Αργότερα ή αύριο θα βάλω και άλλες.
359330
359331
el-Gatto
21/05/2016, 23:33
Αυτά "τραβάω" κάθε βράδυ . . . :)
359335
359336
taisteal
22/05/2016, 00:59
Αυτά "τραβάω" κάθε βράδυ . . . :)
359335
359336
Ασχετο,αλλα ετσι οπως ειστε θυμηθηκα αυτο
359342
Ασχετο,αλλα ετσι οπως ειστε θυμηθηκα αυτο
359342
Καμια σχεση!
Δεν ειναι στο λαπ του, δεν φαινεται η μπακα του ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ!
:p
taisteal
22/05/2016, 01:06
Καμια σχεση!
Δεν ειναι στο λαπ του, δεν φαινεται η μπακα του ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ!
Σωστο,αλλα αν θυμασαι την επαιρνε στα ποδια οπως την εχει ο Γατος και την χαιδευε
Ε,αυτη τη φλασια εφαγα
:D
Σωστο,αλλα αν θυμασαι την επαιρνε στα ποδια οπως την εχει ο Γατος και την χαιδευε
Ε,αυτη τη φλασια εφαγα
Πες ρε και συ οτι τα χαδακια ειναι το θεμα....
Ουφ!
costas_versys
22/05/2016, 06:59
...
el-Gatto
22/05/2016, 08:35
DrEvil....είσαι evil...:cool:
Καμια σχεση!
Δεν ειναι στο pc του, δεν φαινεται η "αρχοντιά" του ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ!
fixed :lol:
Σωστο,αλλα αν θυμασαι την επαιρνε στα ποδια οπως τον εχει ο Γατος και την χαιδευε
Ε,αυτη τη φλασια εφαγα
Ο CatM είναι αντράκι myTai. :)
Kατα τ'άλλα....:lol: . . . και :beer:
el-Gatto
22/05/2016, 08:48
. . . :ZZZ:
359347
el-Gatto
22/05/2016, 09:22
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !!!
359352
359353
359354
el-Gatto
22/05/2016, 09:26
. . . :D
359355
359356
el-Gatto
22/05/2016, 10:08
Εδώ κ πολύ καιρό ,ο CatM ,με προτρέπει ,να σας γνωρίσω κ την αδελφή του.
Μόλις μου ψυθίρισε στ'αυτί ,ότι θα μου κάτσει στο σβέρκο ,μέχρι να το κάνω.:lol:
Αρα δεν έχω επιλογή ...:D
Πριν απο ένα χρόνο + ,εμφανίστηκε στην γειτονιά μας ,μια γατούλα αδύνατη ,αδύναμη ,πληγιασμένη παντού ,με εμφανή σημάδια ψώρας κ άλλων παρασσίτων στο τρίχωμά της ,με τσίμπλες στα μάτια απο μικρόβιο ,με μαύρο υγρό να τρέχει απο τ'αυτιά της ,και με το πίσω αριστερό πόδι σπασμένο σε 3 σημεία ,παραμορφωμένο ,να κρέμμεται ,με την μιά άρθρωση να είναι μια ανοιχτή πληγή μολυσμένη.
(είχα βγάλει φωτό ,αλλά τις διέγραψα ,γιατί όποτε τις έβλεπα ,σταναχωριόμουν ,πολύ)
Εγκαταστάθηκε κάτω απο το αυτ/το μας ,στο δρόμο ,έξω απο το παραθύρι που αράζει κ ρεμβάζει ο CatM.
Πιθανολογώ ότι ο KaTeMakos την ενημέρωσε ,οτι είμαστε χώρος υποδοχής ΓΑΜΕΑ (βλ.Γάτες Με Ειδικές Ανάγκες) και δεν έφευγε απο κεί ποτέ ,κ κάθε που άνοιγε το παραθύρι μας ,μας κοιτούσε στα μάτια μ'ένα βλέμα που φώναζε βοήθεια.
Αρχικά την ταϊζαμε-ποτίζαμε απ'έξω.(γιατί μέσα υπάρχει ο επιληπτικός κ σχεδόν τυφλός CatM)
Αλλά αδύναμη όντας ,οι άλλες γατες-γατοι της την έπεφταν κι έτρωγαν το φαγητό της.
Ο περαστικός κόσμος δεν την πλησίαζε λόγω της εμφάνισής της.
Και η μαμάδες φώναζαν στα παιδιά τους: "ΜΑΚΡΙΑ ,είναι άρρωστη ,θα σας κολήσει..."
Και τα παιδάκια μετά ,γεμάτα φόβο ,φώναζαν το ένα στο άλλο: "Φύγε-Φύγε....η Κουτσή"
Ετσι... αυτόματα ...την βάφτισα γΚούτσι(Guzzi) :D
Η ιστορία-διαδικασία αποκατάστασής της ,ήταν μακροχρόνια κ δύσκολη.(κάποια στιγμή ,ίσως την γράψω)
Εχει πλέον όμως αποκατασταθεί πλήρως απο άποψη υγείας ,και κατά 95% ορθοπεδικά (το 100% ήταν ανέφικτο ,αφού η άμεση προτροπή των γιατρών ήταν ακρωτηριασμός ,τον οποίον δεν δέχτηκα)
Εχει ενταχθεί πλήρως στην αγέλη μας ,και δείχνει ευτυχισμένη.
Αυτό που μας δίνει πίσω ανταποδωτικά ,με το βλέμα ,το νάζι ,την συμπεριφορά ,κ το γουργουρητό της ,είναι ασύγκριτα πολυτιμότερο ,απο αυτό που μπορέσαμε-μπορούμε να της προσφέρουμε εμείς.
Αν σταματήσει να σφαλιαρώνει κ τον CatM όταν τον ξεμοναχιάζει (είναι άκρως κυριαρχική>βλ.κλασσική γυναίκα) θα είμαστε ακόμα καλύτερα.:cool:
Κυρίες & Κύριοι....η γΚούτσι
359360
359361
359362
Μαζί με τα αγόρια
359367
359368
Περιμαζέψαμε και την Πίπη.
359369
Με την Κίμπα αρχηγό!
el-Gatto
22/05/2016, 12:34
H οποία γΚούτσι ,με ακολουθεί παρά πόδας ,όπου κι αν πηγαίνω ,κ μου κάνει κ παρέα για όσες ώρες κι αν περνάω μουτζουρωμένος στο γκαράζ.
https://www.youtube.com/watch?v=becAjB-clK4&feature=youtu.be
Ο Σωτηράκης σκέτη γλύκα!Και είναι αυτός που μου έχει περισσότερη αδυναμία απ' όλα :a07:.
Προσπαθώ να μη τα ξεχωρίζω για να υπάρχει μια ισσορροπία (όσο γίνεται..)
skylaros
22/05/2016, 13:45
Γατούλης ψάχνει για σπίτι! Εδώ που είναι (Ανατολική Μάνη) δε θα τη βγάλει καθαρή... Κινδυνεύει από σκύλους, τσακάλια, φόλες, καραμπίνες και πείνα. Ήταν μισός πριν 20 μέρες που ήρθα και μόλις με είδε (χωρίς να με ξέρει έτρεξε πάνω μου) Θα είμαι άλλες δέκα μέρες ακόμα κάτω για να τον ταΐζω. 359375359376359378
skylaros
22/05/2016, 13:51
Βρίσκεται σε κτηνιατρείο της Σπάρτης σε κώμα. Βρέθηκε να χτυπιέται στη μέση επαρχιακού δρόμου στην Ανατολική Μάνη. Αν ζήσει αναζητάει σπίτι!
359379
:( μη τρεχετε ρε παιδια στος δρόμους, κυκλοφορούνε τοσα αδέσποτα....
skylaros
22/05/2016, 18:03
Γύθειο - Σπάρτη 35 περίπου χιλιόμετρα, χθες μέτρησα 4 σκύλους δύο γάτες μια αλεπού δύο ασβούς τεράστιους μια νυφίτσα και δύο σκαντζόχοιρους όλα φρέσκα χτυπημένα 0-48 ώρες... Πάντα μπορεί να γίνει μ@λακία και να μη μπορέσεις να αποφύγεις κάτι, αλλά το να βλέπεις ένα ζώο στην άκρη του δρόμου και να μη κόβεις πόσο μάλλον να περνάς από πάνω του επίτηδες πρέπει να είσαι πολύ τσουτσέκι. Εδώ κάτω δεν υπάρχει νόμος δεν υπάρχει τίποτα. Μπορεί ο καθένας να χτίσει ότι γουστάρει, να ανοίξει βόθρους που να πέφτουν κατευθείαν σε ρέματα ή τη θάλασσα, να κυνηγάει όλο το χρόνο, να κόβει αιωνόβια δέντρα, να ρίχνει δυναμίτες ή να ρίχνει δίχτυα δέκα μέτρα από την ακτή και κανείς δε θα του πει τίποτα! Φυσικά όλοι ξέρουν τα πάντα καθότι ο κοινωνικός σχολιασμός του ενός για τον άλλο είναι εθνικό σπορ αλλά από ουσία τίποτα! Πρόσφατα άκουσα να μου λέει τυχαία μια γρια στο βουνό (μετά τα κλασσικά ποιανού είσαι) αν πετύχεις τον "τάδε" μη του μιλήσεις.. να φανταστείς πως έχει μακριά μαλλιά!!! Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι ... ζουν σε άλλη εποχή! Μπορεί να μην αντέχω τις πόλεις και να λατρεύω βουνό και θάλασσα, όσο πιο ήσυχα τόσο καλύτερα αλλά ρε φίλε υπάρχει τόση συσσωρευμένη καφρίλα στην επαρχεία που μπορεί να κάνει τα νεύρα σου να παίζουν κιθάρα! Όσα και να πω δε ξεθυμαίνω, νομίζω θα ησυχάσω μόνο αν δω κάναν μετεωρίτη να πλησιάζει για να μας στείλει στο διάολο να ησυχάσουμε όλοι και όλα. Δε μπορώ να διαχειριστώ την ανθρώπινη βλακεία!
Βρίσκεται σε κτηνιατρείο της Σπάρτης σε κώμα. Βρέθηκε να χτυπιέται στη μέση επαρχιακού δρόμου στην Ανατολική Μάνη. Αν ζήσει αναζητάει σπίτι!
359379
Μακάρι να τα καταφέρει και να πάνε όλα καλά.. !!
panavour
22/05/2016, 18:30
Γύθειο - Σπάρτη 35 περίπου χιλιόμετρα, χθες μέτρησα 4 σκύλους δύο γάτες μια αλεπού δύο ασβούς τεράστιους μια νυφίτσα και δύο σκαντζόχοιρους όλα φρέσκα χτυπημένα 0-48 ώρες... Πάντα μπορεί να γίνει μ@λακία και να μη μπορέσεις να αποφύγεις κάτι, αλλά το να βλέπεις ένα ζώο στην άκρη του δρόμου και να μη κόβεις πόσο μάλλον να περνάς από πάνω του επίτηδες πρέπει να είσαι πολύ τσουτσέκι. Εδώ κάτω δεν υπάρχει νόμος δεν υπάρχει τίποτα. Μπορεί ο καθένας να χτίσει ότι γουστάρει, να ανοίξει βόθρους που να πέφτουν κατευθείαν σε ρέματα ή τη θάλασσα, να κυνηγάει όλο το χρόνο, να κόβει αιωνόβια δέντρα, να ρίχνει δυναμίτες ή να ρίχνει δίχτυα δέκα μέτρα από την ακτή και κανείς δε θα του πει τίποτα! Φυσικά όλοι ξέρουν τα πάντα καθότι ο κοινωνικός σχολιασμός του ενός για τον άλλο είναι εθνικό σπορ αλλά από ουσία τίποτα! Πρόσφατα άκουσα να μου λέει τυχαία μια γρια στο βουνό (μετά τα κλασσικά ποιανού είσαι) αν πετύχεις τον "τάδε" μη του μιλήσεις.. να φανταστείς πως έχει μακριά μαλλιά!!! Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι ... ζουν σε άλλη εποχή! Μπορεί να μην αντέχω τις πόλεις και να λατρεύω βουνό και θάλασσα, όσο πιο ήσυχα τόσο καλύτερα αλλά ρε φίλε υπάρχει τόση συσσωρευμένη καφρίλα στην επαρχεία που μπορεί να κάνει τα νεύρα σου να παίζουν κιθάρα! Όσα και να πω δε ξεθυμαίνω, νομίζω θα ησυχάσω μόνο αν δω κάναν μετεωρίτη να πλησιάζει για να μας στείλει στο διάολο να ησυχάσουμε όλοι και όλα. Δε μπορώ να διαχειριστώ την ανθρώπινη βλακεία!
:beer:
επειδη η καταγωγη μου ειναι απο σα κατου και τα ξερω εχεις απολυτο δικαιο καμαρι μου
skylaros
23/05/2016, 08:59
Ο σκυλάκος βγήκε από το κώμα και τρώει με σύριγγα. Υπάρχει βελτίωση δηλαδή. Αν το σκυλί σταθεί στα πόδια του ψάχνει σπιτάκι. Αν δε μπορέσει να σταθεί δε θα το βασανίσουμε άλλο. Μου είπε η κτηνίατρος να περιμένουμε και αύριο να δούμε. Αυτό που με συγκλόνισε ήταν πως όταν το έβαλα στο αυτοκίνητο και ξεκίνησα από κάπου βγήκε η μάνα του στάθηκε πάνω από τη σημείο που ήταν ο μικρός για ώρες και έγλυφε το αίμα και τα τσίσα που είχε αφήσει πίσω του. Ένστικτο, συναίσθημα, μικρή η μεγάλη νοημοσύνη δε ξέρω.
AristidisZ
23/05/2016, 09:06
Καλά τώρα μιλάς για συγκεκριμένη επαρχία :bawl:
εχεις απολυτο δικιο. ακουω απο ανθρωπους που πριν 1-2 χρονια το παιζανε φιλοζωοι και ειχανε κατοικιδιο να λενε "εδω δεν εχουμε να φαμε εμεις θα ταϊζουμε τα ζωα, το αφησα διπλα στο ποταμι να ψοφησει" και αλλα τετοια ομορφα. σε κεντρικο δρομο 2 λωριδων ανα κατευθυνση κανω σλαλομ για να αποφυγω τα σκοτωμενα ζωα.
το γνωριζω πως πεταγονται στη μεση χωρις λογο, αλλα καποιοι πρεπει να τα lockaroun σε στοχο, δεν εξηγειται αλλιως τοσα πολλα σκοτωμενα...
τον περασμενο σεπτεμβρη στη διαδρομη λαμια-καρδιτσα ειχα μετρησει 27 ζωα σκοτωμενα...
ε
το γνωριζω πως πεταγονται στη μεση χωρις λογο, αλλα καποιοι πρεπει να τα lockaroun σε στοχο, δεν εξηγειται αλλιως τοσα πολλα σκοτωμενα...
Μήπως βάλαμε εμείς δρόμο μες τη μέση των βουνών; :D
:( μη τρεχετε ρε παιδια στος δρόμους, κυκλοφορούνε τοσα αδέσποτα....
Δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα. Δυστυχώς σκύλοι/γάτες δεν μπορούν να αντιληφθούν την απόσταση και την ταχύτητα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.
Το καταλαβαίνουν μόλις πλησιάσει πολύ γι'αυτό πετάγονται την τελευταία στιγμή και λες "ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;!;"
παράδειγμα: το Πάσχα στην Αιτωλοακαρνανία σε επαρχιακό δρόμο (όχι στροφιλίκι) ήμουν σε αυτοκίνητο που κινούνταν με 70χλμ
Αρκετά ασφαλής ταχύτητα για ευθεία σε μη αστικό τοπίο σωστά;
και βλέπουμε ένα σκύλο κάτι μεταξύ σε τσοπάνο και γερμ.ποιμενικό να μας κοιτάζει στην αριστερή πλευρά του δρόμου.
πλησιάζουμε, πλησιάζουμε και στα 30-40 μέτρα αποφασίζει ξαφνικά να διασχίσει το δρόμο. Φρένα και ο σκυλάκος τη γλύτωσε
μαζί κι εμείς γιατί θα χτυπάγαμε 50 κιλά "αντικείμενο"
359379
Το βλεπεις και βουρκωνεις
Να αναρωτιεσαι που παμε σαν κοινωνια :(
Δλδ αμα φταναμε στο σημειο να παρατησουμε παιδια 2-3 μηνων, δεν τα θελαμε και εβγαιναν στους δρομους δεν θα καναμε το παν για να τα αποφυγουμε ή να σταματησουμε?
Γιατι εχουν γινει τοσο γ@μιοληδες οι Ελληνες οχι μονο αυτοι που τα πετυχουνε αλλα και οι αλλοι που αναπαραγουν ανελεητα και τα παρατανε ή τα πουλανε και επειτα τα και αυτοι τα παρατανε?
Ο γκαντι ειχε πει "Ο πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα "
Pan (dvs)
23/05/2016, 14:18
τον περασμενο σεπτεμβρη στη διαδρομη λαμια-καρδιτσα ειχα μετρησει 27 ζωα σκοτωμενα...
Ισχυει και σε μεγαλο βαθμο μαλιστα.Μετα πανε στο καφενειο και κοκορευονται για τις γατες που πατησαν.
Ποσο μπορει να ανεβασει τις μετοχες σου στην παρεα ο φονος ενος ζωντανου,δεν το καταλαβαινω.
Το βλεπεις και βουρκωνεις
Να αναρωτιεσαι που παμε σαν κοινωνια :(
Δλδ αμα φταναμε στο σημειο να παρατησουμε παιδια 2-3 μηνων, δεν τα θελαμε και εβγαιναν στους δρομους δεν θα καναμε το παν για να τα αποφυγουμε ή να σταματησουμε?
Γιατι εχουν γινει τοσο γ@μιοληδες οι Ελληνες οχι μονο αυτοι που τα πετυχουνε αλλα και οι αλλοι που αναπαραγουν ανελεητα και τα παρατανε ή τα πουλανε και επειτα τα και αυτοι τα παρατανε?
Ο γκαντι ειχε πει "Ο πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα "
Βασικά είμαι τυχερός που δεν ζώ στην Ινδία του Γκάντι γιατί ζουν σε άθλιες υγειονομικές συνθήκες.
οι άνθρωποι τρώνε δίπλα σε περιττώματα αγελάδων, τρώνε στους ναούς μαζί με ποντίκια κτλ
η Ελλάδα είναι στο τοπ 20 παγκοσμίως με life expectancy τα 81 έτη (πρώτη η Ιαπωνία στα 84)
και η Ινδία στη θέση 141 με 66 έτη.
το θέμα είναι να έχεις Αγάπη στην ψυχή σου. έτσι νοιάζεσαι και συμπονάς και σέβεσαι όλα τα πλάσματα
του πλανήτη (εκτός από τα κουνούπια, αυτά να πανα γαμηθούν) δεν πρέπει να κάνεις διακρίσεις μεταξύ
ανθρώπων, σκύλων, γατιών κ.ο.κ.
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/33107/hleia-edese-to-skylo-sto-aytokinito-kai-ton-eserne-mexri-na-pethanei
skylaros
23/05/2016, 14:50
Ρε παιδιά εντάξει έχω αδυναμία στα ζώα δε το κρύβω αλλά δεν είναι μόνο εκεί. Δε γίνετε ρε φίλε να κόβεις μια πλαγιά με βελανιδιές έτσι χύμα και να μη μιλάει κανείς! Ε το αγόρασε λέει το δάσος ο άνθρωπος... κάνει ότι θέλει... Δε γίνετε προχθές Σάββατο 6-8 το απόγευμα να πέφτουν κοντά τριάντα μπαλοθιές και να μη τρέχει τίποτα/δε ξέρει κανείς τίποτα (και αν κάνει καμιά κοπέλα καμιά βουτιά χωρίς το πάνω του μαγιό σε ερημική παραλία μόνη της την άλλη μέρα να έχουν βγάλει παράρτημα την "π@τάνα") Δε γίνετε να υπάρχει για 40 χρόνια χωματερή πάνω σε ασβεστόλιθο πάνω στον κεντρικό δρόμο και από κάτω της να περνάει ρέμα που περνάει μέσα από τον κάμπο του Νέου Οίτυλου και να εκβάλει στη θάλασσα. Δε γίνετε να κυνηγάνε καρέτες γιατί το καβούκι κάνει ωραίο μπρελοκ (παλιότερα τις μεγάλες τις σκότωναν γιατί το καβούκι ανάποδα γινόταν καλή σκάφη!) Δε γίνετε να χτίζεις ΚΑΣΤΡΑ πάνω στην άμμο, δε γίνετε να χτίζεις και να κάνεις μαντρότοιχους και να μην αφήνεις πρόσβαση για τον αιγιαλό... Δε γίνετε να μου λέει ο πλέον αρμόδιος της περιοχής ε καλά και το παράνομο κυνήγι καλό κάνει και η υλοτόμηση η παράνομη πάλι καλό κάνει για να μη γίνονται τα χωράφια δασικά και μετά παραπονιούνται... Μπορώ να γράφω μέρες!
kostasagk
23/05/2016, 14:52
356180
το συγκεκριμενο σκυλακι περιμενε την κορη μου εξω από το μαγαζι που δουλευει ,μολις βγηκε επεσε στα ποδια της και εκλαιγε, είναι περπου 3-4 μηνων, εχει και λουρακι ,η από καποιον εφυγε η το διωξανε, βαλαμε στην γειτονια φωτο ,στο φβ αλλα ακομα δεν εμφανιστηκε κανενας, γενικα είναι ησυχος περιμενη να τον βγαλουμε στην αυλη για την αναγκη του, από ρατσα από ότι ειπε ο κτηνίατρος είναι λυκοσκυλο με κατι ακομα,μεσαιο μέγεθος περιπου , αν ενδιαφέρεται καποιος ο οποιος δεν θα το παρατηση μολις το βαρεθεί ας στειλη μηνυμα ,εχω δυο μεγαλα σκυλια στο σπιτι οποτε λιγο δυσκολο για τριτο ,,..........οποιος ενδιαφέρεται ας στειλη μηνυμα
ακομα προσπαθει να βρει σπιτικο....
skylaros
23/05/2016, 14:55
ακομα προσπαθει να βρει σπιτικο....
Αν δεν είναι πολύ κουτάβι, ράτσα ή άσπρο δύσκολα βρίσκει σπίτι. Βάλτο και στη σελίδα του αδέσποτου!
kostasagk
23/05/2016, 15:06
Αν δεν είναι πολύ κουτάβι, ράτσα ή άσπρο δύσκολα βρίσκει σπίτι. Βάλτο και στη σελίδα του αδέσποτου!
ευχαριστω
tsompanis
26/05/2016, 19:31
359725
Είχαμε μάχη χθες με λύκο. Ευτυχώς δεν μας πήρε ζωντανό, αλλά η σκύλα σακατεφτηκε και πήγαμε κτηνίατρο. Όλα εντάξει
Η δεύτερη σκύλα ανάμεσα σε 7 που φύλαγαν το κοπάδι, ήρθε μετά από 24 ώρες φανερά καταβεβλημενη και με πρισμενο πόδι! Ευτυχώς όμως ήρθε γιατί ήμουν έτοιμος να σκάσω!
congate7
26/05/2016, 19:33
Ηρωίδα!! Περαστικά της
και ένα από τα κουκλια μου ( 3 εχω)..Ο Μπρουνο μου..τον βρηκαμε αδεσποτο στην παραλια ξυλοκαστρου και το να τον υιοθετησουμε ηταν ένα από τα πιο ομορφα πραγματα που καναμε στη ζωη μας..μεγαλη ευτυχια..
Το βρηκα μιλαμε και δεν μπορουσα να μην το βαλω..εσκασα στα γελια..χα,χα,χα,χα,..
amyroukai
26/05/2016, 20:32
4 χρόνια με τον σκύλο μου σήμερα, μου θύμισε το fb.
tzimidis
26/05/2016, 23:42
@ Τσομπάνης , Παν-Ντι Βι ες και λοιποί γιαννιώτες,
όπως φεύγεις από Γιάννενα προς ικέα , μετά το γιαννιώτικο , όπως βλέπεις το λιντλ δεξιά , το επόμενο οικόπεδο είναι μια μάντρα με τρακαρισμένα ανταλλακτικά.
ο εκεί παπάρας έχει ενα ovcharka για φύλακα ,
εξαιρετικά επιθετικό και κυρίως ΛΥΜΕΝΟ !!! ο φράχτης που το κρατάει είναι δεν είναι 2 μ (και σε μερικά σημεία ξεχαρβαλωμένος)
είναι 8-9-μηνών και ήδη έχει μέγεθος μικρής αρκούδας.
Είναι ζήτημα χρόνου να βγει και να φάει κανένα φορτηγό μαζί με την καρότσα και τα λάστιχα.
έτσι απλά πληροφοριακά..........................
@ Τσομπάνης , Παν-Ντι Βι ες και λοιποί γιαννιώτες,
όπως φεύγεις από Γιάννενα προς ικέα , μετά το γιαννιώτικο , όπως βλέπεις το λιντλ δεξιά , το επόμενο οικόπεδο είναι μια μάντρα με τρακαρισμένα ανταλλακτικά.
ο εκεί παπάρας έχει ενα ovcharka για φύλακα ,
εξαιρετικά επιθετικό και κυρίως ΛΥΜΕΝΟ !!! ο φράχτης που το κρατάει είναι δεν είναι 2 μ (και σε μερικά σημεία ξεχαρβαλωμένος)
είναι 8-9-μηνών και ήδη έχει μέγεθος μικρής αρκούδας.
Είναι ζήτημα χρόνου να βγει και να φάει κανένα φορτηγό μαζί με την καρότσα και τα λάστιχα.
έτσι απλά πληροφοριακά..........................
εμενα δεν μ' εχει πειραξει ποτε και τον έχω πετυχει και λυτο με τα πόδια. Μπορει βεβαια να έφταιγε που χα μαζι μου ένα στικακι και του δωσα
4 χρόνια με τον σκύλο μου σήμερα, μου θύμισε το fb.
μακαρι να στε μαζι άλλα 24
Δε μπορω να βαλω βιντεο οποτε δειτε το στο youtube.
Εχει και υποτιτλους
https://www.youtube.com/watch?v=8Y3ct0SYwro
....Είναι ένας παπαγάλος kakariki κατακίτρινος με την χαρακτηριστική κόκκινη κορώνα στο κεφάλι του.
Μου τον χάρισε χθες μια φίλη η οποία τον είχε αγοράσει πριν έναν μήνα για το...κακομαθημένο της και τελικά παραπετάχθηκε και δεν του έδινε κανένας σημασία.
Το πουλί είναι εμφανώς ταλαιπωρημένο μεν αλλά πολύ ζωηρό αν και το είχαν σε κλουβί για....καναρίνια! :rolleyes:
Σε πρώτη φάση του αγόρασα σωστή ταίστρα (που να χωρέσει το κεφάλι του στις ταίστρες των καναρινιών....:mad: ) και σωστή τροφή (τον είχαν με σκέτη... παπαγαλίνη! :dizzy:
Αύριο θα του αγοράσω και ένα σωστό κλουβί (πάει το γέμισμα του τεπόζιτου....) και έπειτα βλέπουμε.
Έχει κανείς σας εμπειρία με δαύτα; παίρνει εκπαίδευση η τζάμπα θα κουραστώ; να σημειώσω εδώ, ότι αν και 1ο βράδυ σε άλλο περιβάλλον και ανθρώπους, δέχτηκε από το χέρι μου ηλιόσπορους.....
Είχα παλιότερα, μικρός, 2 κοκατίλ τα οποία είχα εκπαιδεύσει να τρώνε μαζί μου, να κάθονται και να κοιμούνται στον ώμο μου κ.λ.π (μέχρι που η μάνα μου είχε την φαεινή ιδέα να ανοίξει μπαλκονόπορτες με τα πουλιά έξω από το κλουβί...)
360017 :)
360018:D