Σύνδεση

View Full Version : Κατοικιδια

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19

Stefanos73
11/08/2016, 22:48
364027
Και η δεύτερη αγαπημένη του θέση.

Stefanos73
11/08/2016, 22:49
364028
Και η τρίτη αγαπημένη του θέση. Και τέλος.

kyo
12/08/2016, 18:32
364074
ο γατος μου

Stefanos73
15/08/2016, 13:17
364028
Και η τρίτη αγαπημένη του θέση. Και τέλος.

Και η τέταρτη αγαπημένη του θέση.364216

amyroukai
15/08/2016, 18:57
Και ο μλκς ο σκύλος μου μόλις ήρθε και γρατσουνάει την πόρτα απ' έξω. Έπεσε ο ήλιος και δεν έχεις βγει με το λουρί, ΑΝΤΕ. :lol:

Coyote.V
07/09/2016, 23:52
365485

Coyote.V
08/09/2016, 00:08
Θυλικό είναι... με την κεφάλα που έχει όλοι την περνάνε για αρσενικό :lol:

Panos76
08/09/2016, 07:46
Είναι και μερακλού, μαύρο καλαμάκι στη φράπα - όπως πρέπει - και χωρίς γάλα. :lol:

George_M.
08/09/2016, 14:27
να καμω μια ερωτηξις ρε αγορια...κ αμα θελετε απαντατε...

οταν βγαζετε βολτα τα κατοικιδια σας μαζευτε τις ακαθαρσιες τους η' τα αφηνετε στην ακρη,στα χωραφια,στα χωματα,στα παρκα,αλση κτλ..?
αφορμη της ερωτησης ειναι το χαλι που παρατηρω καθημερινα στην Αρτεμιδα οπου σε καθε δρομο,αυλη,χτημα,χωματοδρομο -κ οχι μονο- στην ακρη αυτου κ οπου υπαρχει χωμα ειναι γεματο κοπρανα σκυλων.η μποχα ειναι αφορητη κ ειλικρινα δεν μπορεις να περπατησεις πουθενα...!
εσεις κανετε το σωστο (σακουλα,γαντακι κτλ ) οπως οφειλει καθε κατοχος η' κλα'ι'ν μα'ι'ν...

σημειωση δεν τα χω με κανεναν ουτε ειμαι εναντια στα ζωα....στους ανθρωπους που δεν ξερουν να εχουν ζωα ειμαι ομως...

akis_trevor
08/09/2016, 14:43
Εννοείται πως παίζουν σακουλιτσες μαζί και τα μαζευουμε.Ειτε σε δρόμο είτε σε χώμα.

George_M.
08/09/2016, 14:46
Εννοείται πως παίζουν σακουλιτσες μαζί και τα μαζευουμε.Ειτε σε δρόμο είτε σε χώμα.

προφανως μιλας για σενα/οικογενια σου κ μπραβο σας!!

για να δουμε κ αλλες απαντησεις....

bulmont
08/09/2016, 15:01
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/406084

akis_trevor
08/09/2016, 15:04

Ε ναι για μένα και την γυναίκα :) .
Ή πιο "άσχημη" έχει γίνει όταν ήταν 5 μηνών περίπου και τα έκανε πλατεία γεωργιου,πιο κέντρο κι απτό κέντρο στην πατρα και δεν ήταν και στα καλύτερά το στομάχι της....ένα πακέτο χαρτομαντηλα χαλασαμε!!:bawl:
Και στον κήπο,καθαριζω μία φορά την εβδομάδα σίγουρα.

alex14
08/09/2016, 15:18

Εγω τον βγαζω βολτα μονο σε χωραφια και δεν τα μαζευω

Coyote.V
08/09/2016, 15:21

Εγώ την βγάζω βόλτα παράλληλα σε ένα ποτάμι που δεν πατάει άνθρωπος, χωρίς λουρί και όταν τα κάνει δεν τα μαζεύω. Αν την βγάλω στον δρόμο της φοράω λουρί και έχω μαζί σακούλες.
Είμαι οκ ή όχι;

OldMan
08/09/2016, 15:27
Εγώ την βγάζω βόλτα παράλληλα σε ένα ποτάμι που δεν πατάει άνθρωπος,
ΡΕ στην αρχη σε περασα για επιδειξία αλλα μετα λεω: τι σκατα, στις πεστροφες την μοστραρει..???:eek:

Coyote.V
08/09/2016, 15:29
ΡΕ στην αρχη σε περασα για επιδειξία αλλα μετα λεω: τι σκατα, στις πεστροφες την μοστραρει..???:eek:

:lol: Ναι έχεις δίκιο... αλλά μιλάω για την κυρία στα πιο πίσω ποστ που πίνει τον καφέ της στην βεράντα.

congate7
08/09/2016, 15:54

Πρώτα θα χέσουν στην αυλή και μετά θα τα βγάλω βόλτα

mreza
08/09/2016, 16:21
...οταν βγαζετε βολτα τα κατοικιδια σας μαζευτε τις ακαθαρσιες τους η' τα αφηνετε στην ακρη,στα χωραφια,στα χωματα,στα παρκα,αλση κτλ..?
Παίζει πάντα και παντού με το σκύλο, σάκος βόλτας με: σακούλες για τις ακαθαρσίες, γάντια μιας χρήσεως, μπουκάλι με νερό για τυχόν υπολείμματα, μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, ανταλλακτικό περιλαίμιο + λουρί (οδηγός). Ένεκα σκύλος μεγαλόσωμος και ποτέ δεν ξέρεις.
Δεν είναι κόπος, μια απλή τσάντα ώμου είναι.

George_M.
08/09/2016, 16:41
Παίζει πάντα και παντού με το σκύλο, σάκος βόλτας με: σακούλες για τις ακαθαρσίες, γάντια μιας χρήσεως, μπουκάλι με νερό για τυχόν υπολείμματα, μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, ανταλλακτικό περιλαίμιο + λουρί (οδηγός). Ένεκα σκύλος μεγαλόσωμος και ποτέ δεν ξέρεις.
Δεν είναι κόπος, μια απλή τσάντα ώμου είναι.

ως πολιτης χαιρομαι οταν διαβαζω για τετοιες υπευθηνες συμπεριφορες.
και για να μην παρεξηγουμε δεν ηρθα να ρωτησω κ να το παιξω κριτης,απλα θεωρω πως η τοση ζωοφιλια που βλεπουμε γυρω μας ειναι περιορισμενης ευθηνης κ αφορα μονο την μοδα/μοστρα κτλ...

-σαφως κ υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις κ ως κοινωνια οφειλουμε να τις προστατεψουμε/επιβραβευσουμε κ προωθησουμε!-

mreza
08/09/2016, 18:30
...απλα θεωρω πως η τοση ζωοφιλια που βλεπουμε γυρω μας ειναι περιορισμενης ευθηνης κ αφορα μονο την μοδα/μοστρα κτλ...Συμφωνώ μαζί σου. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ κι εγώ αυτό το φαινόμενο της εποχής, με "νεοζωόφιλους" ιδιοκτήτες, ανεύθυνους "χειριστές" ζώων, έχοντας στην κατοχή τους σκυλιά ζόρικων φυλών παντελώς ανεκπαίδευτα όπως και οι ίδιοι, με τελική κατάληξη να γίνουν αδέσποτα.

...-σαφως κ υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις κ ως κοινωνια οφειλουμε να τις προστατεψουμε/επιβραβευσουμε κ προωθησουμε!-
Στα 52 μου χρόνια μεγάλωσα και μεγαλώνω ζώα με αγάπη, ευθύνη, φροντίδα και κυρίως με προσωπικές στερήσεις. Η φροντίδα περιλαμβάνει και την αγωγή, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό τον προσδιορισμό, που δίνουμε οικογενειακώς στα ζώα που έχουμε ή φιλοξενούμε.
Λοιπόν, σπάνια επιβραβεύθηκε αυτή η στάση που τηρώ(-ούμε) ή έγινε αφορμή μίμησης από την τοπική κοινωνία. Το αντίθετο μπορώ να πω μάλιστα, κάτι που στο εξωτερικό το είδα σαν μια δραστηριότητα της καθημερινότητας όπως όλες τις άλλες.

Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο...!

DrEvil
08/09/2016, 18:34
να καμω μια ερωτηξις ρε αγορια...κ αμα θελετε απαντατε...

οταν βγαζετε βολτα τα κατοικιδια σας μαζευτε τις ακαθαρσιες τους η' τα αφηνετε στην ακρη,στα χωραφια,στα χωματα,στα παρκα,αλση κτλ..?
αφορμη της ερωτησης ειναι το χαλι που παρατηρω καθημερινα στην Αρτεμιδα οπου σε καθε δρομο,αυλη,χτημα,χωματοδρομο -κ οχι μονο- στην ακρη αυτου κ οπου υπαρχει χωμα ειναι γεματο κοπρανα σκυλων.η μποχα ειναι αφορητη κ ειλικρινα δεν μπορεις να περπατησεις πουθενα...!
εσεις κανετε το σωστο (σακουλα,γαντακι κτλ ) οπως οφειλει καθε κατοχος η' κλα'ι'ν μα'ι'ν...

σημειωση δεν τα χω με κανεναν ουτε ειμαι εναντια στα ζωα....στους ανθρωπους που δεν ξερουν να εχουν ζωα ειμαι ομως...

Αυτο.
Καποτε ειπα να μην τα μαζεψω απο ενα χωραφι που βρεθηκαμε και μετα, ασυνειδητα, τα αφησα καναδυο φορες σε τοπο που δεν θα επρεπε.
Απο τοτε τα μαζευω απο παντου, απλα για να μην ξαναξεχαστω.

DrEvil
08/09/2016, 18:39
Σημερα κανω και babysitting :d
365527

George_M.
08/09/2016, 18:55
Συμφωνώ μαζί σου. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ κι εγώ αυτό το φαινόμενο της εποχής, με "νεοζωόφιλους" ιδιοκτήτες, ανεύθυνους "χειριστές" ζώων, έχοντας στην κατοχή τους σκυλιά ζόρικων φυλών παντελώς ανεκπαίδευτα όπως και οι ίδιοι, με τελική κατάληξη να γίνουν αδέσποτα.

Στα 52 μου χρόνια μεγάλωσα και μεγαλώνω ζώα με αγάπη, ευθύνη, φροντίδα και κυρίως με προσωπικές στερήσεις. Η φροντίδα περιλαμβάνει και την αγωγή, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό τον προσδιορισμό, που δίνουμε οικογενειακώς στα ζώα που έχουμε ή φιλοξενούμε.
Λοιπόν, σπάνια επιβραβεύθηκε αυτή η στάση που τηρώ(-ούμε) ή έγινε αφορμή μίμησης από την τοπική κοινωνία. Το αντίθετο μπορώ να πω μάλιστα, κάτι που στο εξωτερικό το είδα σαν μια δραστηριότητα της καθημερινότητας όπως όλες τις άλλες.

εισαι απολυτα σωστος!ειδικα τα μπλε αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα.
ομοιως εχεις δικιο κ για τα παρακατω που αναφερεις, δυστηχως η υπευθηνη σταση κοστιζει κ εχει κοπο κατι που η νεα γενια ''επιλεκτικα''δεν ειναι διατεθιμενη να δωσει...
λεω επιλεκτικα διοτι μπορουν ανετα να καμαρωνουν λεγοντας οτι καθημερινα βγαζουν το κατοικιδιο τους βολτα ενω -πιθανον- τον ηλικιωμενο γονεα τους που χρειαζεται βοηθεια για εναν μικρο περιπατο στον κηπο/παρκο/γειτονια δεν αξιωνονται ποτε να τον συνοδεψουν!!

Eversman
08/09/2016, 19:12
Σακουλιτσες, μωρομαντηλα και ένα μπουκαλάκι με νερό, είναι ο βασικός εξοπλισμος. Έχει τύχει πολλές φορές να κάνει την ανάγκη της ανάμεσα σε κόσμο, μιας και την έχουμε και θα την έχουμε, πάντα μαζί μας στις εξόδους μας.

Μάζεμα, ξέπλυμα, μαντηλάκι για την μικρή και για μας και δεν υπήρξε ποτέ, οποιοδήποτε πρόβλημα. Τελευταία την παίρνω μαζί στις πεζοπορίες στο βουνό, όπου εκεί, δεν μαζεύω τίποτα, απλά τα βγάζω απ' τα μονοπάτια.

Pan (dvs)
08/09/2016, 20:13
Συμφωνώ μαζί σου. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ κι εγώ αυτό το φαινόμενο της εποχής, με "νεοζωόφιλους" ιδιοκτήτες, ανεύθυνους "χειριστές" ζώων, έχοντας στην κατοχή τους σκυλιά ζόρικων φυλών παντελώς ανεκπαίδευτα όπως και οι ίδιοι, με τελική κατάληξη να γίνουν αδέσποτα.
..........

Κανουνε τα παντα προκειμενου να πηδηξουνε.Εγω δεν ελπιζω.

el_hymador
08/09/2016, 20:20
Τα κάνει σε κάτι συστάδες πεύκων, δίπλα σε ένα ρέμα. Τα σκεπάζω με μια χοντρή στρώση από πευκοβελόνες σε μια σεμνή και σύντομη τελετή.

mreza
08/09/2016, 20:22
Εσύ δεν ήθελες σοϊλίτικο, υιοθέτησες αδέσποτο.... . Καλά να πάθεις! :p

AristidisZ
08/09/2016, 20:27
Τα κάνει σε κάτι συστάδες πεύκων, δίπλα σε ένα ρέμα. Τα σκεπάζω με μια χοντρή στρώση από πευκοβελόνες σε μια σεμνή και σύντομη τελετή.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον γνωστό και μη εξαιρετέο Πάρη

βγάλε καμιά φωτό, έχει λείψει το μούτρο

Pan (dvs)
08/09/2016, 20:48
Εσύ δεν ήθελες σοϊλίτικο, υιοθέτησες αδέσποτο.... . Καλά να πάθεις! :p

Και οχι μονο,αλλα και κοκκινολαιμη,καρακαξες,αλεπουδιτσα ακομη και δενδρογαλια.Ασε περναω ενα δραμα και αναθεμα αν βγαλω γκομενα με τον κοκκινολαιμη.

Μιας και το φερε η κουβεντα,εχω να τον δω 4-5 μερες.Αν τον παρει το ματι κανενος,ας ενημερωσει.Διδετε αμοιβη.Τη μερα που εξαφανιστηκε ειχε κοκκινο λαιμο και ειχε φαει τον αμπακο.

365530

Μπορει να μην ειναι κοκκινολαιμης,αλλα εγω ετσι τον φωναζω.:D

Coyote.V
08/09/2016, 21:13
Οι περισσότεροι τα έχουν φορτωθεί από το φατσομπούκι με τις ζωόφιλες... πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές και βρήκαν σπιτάκι τα καημένα. :D

Grafton 505
08/09/2016, 22:37
Και οχι μονο,αλλα και κοκκινολαιμη,καρακαξες,αλεπουδιτσα ακομη και δενδρογαλια.Ασε περναω ενα δραμα και αναθεμα αν βγαλω γκομενα με τον κοκκινολαιμη.

Μιας και το φερε η κουβεντα,εχω να τον δω 4-5 μερες.Αν τον παρει το ματι κανενος,ας ενημερωσει.Διδετε αμοιβη.Τη μερα που εξαφανιστηκε ειχε κοκκινο λαιμο και ειχε φαει τον αμπακο.

365530

Μπορει να μην ειναι κοκκινολαιμης,αλλα εγω ετσι τον φωναζω.:D

Κατά 99% είναι θηλυκός σπίνος.

Pan (dvs)
09/09/2016, 07:39
Κατά 99% είναι θυλικός σπίνος.

Σπινος ειναι,αλλα οταν τον μαζεψα ειχε κοκκινα σημαδια στον λαιμο.Ενας οδηγος μου τον βαφτισε ετσι και του εμεινε.

Τωρα για το φυλο θα σε γελασω.

congate7
09/09/2016, 07:42
https://media.giphy.com/media/3o6ZtlKDdRPcUthTP2/giphy.gif

:rotflmao:

akis_trevor
09/09/2016, 10:17
http://www.tsekouratoi.gr/1/i_ekdikisi_tis_gatas_-ti_ekane_se_5chrono_agori_pou_ti_chtupage_me_misos_binteo
Μόλις 5 χρόνων παιδάκι κι έχει τέτοια συμπεριφορά...

mariza
09/09/2016, 10:57
Παίδες να κάνω μια ερώτηση και εγώ...
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω παπαγάλο μπάντζι ή κόκατιλ!
Έχω μπεί και έχω δεί αγγελίες αλλά για ήμερο που ψάχνω ζητάνε αρκετά λεφτά σύν οτι δεν ξέρω και κατά πόσο αξιόπιστοι είναι!
Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να ασχολείται με παπαγάλους μικρούς να μου απαντήσει?

Panos76
09/09/2016, 11:27
Είχα παπαγάλους όταν ήμουν πιτσιρικάς, και συγκεκριμένα 2 ζευγάρια είχα αλλάξει. Ότι έκανα το έκανα εμπειρικά και βάση λογικής (μου).

Τους έβγαζα καθημερινά από το κλουβί τους άφηνα έξω στο μπαλκόνι ή στο δωμάτιο, ξύναμε τις μύτες μας :lol: και γενικά τους κρατούσα απασχολημένους και ικανοποιημένους (έτσι τουλ. θέλω να πιστεύω).

Φρόντιζα την καθαριότητά τους κ τους αγόραζα μπιχλιμπίδια για το κλουβί τους.

Δε τα πήγα ποτέ σε κτηνίατρο, ενώ και τα 2 ζευγάρια πέθαναν μετά από αρκετά χρόνια στην κατοχή μου.

Έχε υπόψη πως είναι κοινωνικά πτηνά, έχουν νοημοσύνη θέλουν φροντίδα όπως - κάθε πλάσμα σε αυτή τη γη.

el_hymador
09/09/2016, 11:43
Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον γνωστό και μη εξαιρετέο Πάρη

βγάλε καμιά φωτό, έχει λείψει το μούτρο

Όχι ο Πάρης είναι στο χωριό σε περιβόλι 3 στρέμματα και χ*ζει όπου του κ@υλωσει. Την μάγια έχουμε στην Αθήνα, το "αμόρε" του.

Μάγια
365592

Πάρης
365593

PortisHead
09/09/2016, 13:02
Παίδες να κάνω μια ερώτηση και εγώ...
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω παπαγάλο μπάντζι ή κόκατιλ!
Έχω μπεί και έχω δεί αγγελίες αλλά για ήμερο που ψάχνω ζητάνε αρκετά λεφτά σύν οτι δεν ξέρω και κατά πόσο αξιόπιστοι είναι!
Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να ασχολείται με παπαγάλους μικρούς να μου απαντήσει?

Ψάξου καλα με τους παπαγάλους πριν αποφασίσεις.
Τα λίγα που ξέρω:
-Ειναι πάρα πολύ κοινωνικα ζώα...καμια σχεση με σκυλια κλπ. αρα θελουν παρα πολυ παρεα.
-παθαινουν ευκολα κάταθλιψη απο την μοναξια και εχει διαφορες επιπτωσεις αυτο...η πιο απλή μαδιουνται και μένουν καταφάλακροι
-το βραδυ θελει την ησυχία του και για αρκετές ωρες.
-νωρις το πρωι και κατα το σουρουπο κράζουν (την αγελη τους στη ζουγκλα-ενστικτο) με τέτοια ένταση , οπου 15 acrapovic μαζι ειναι πταισμα μπροστα τους,
οποτε αν προκειτε για διαμερισμα πολυκατοικιας ξανασκεψου το.

Αυτα.

alex14
09/09/2016, 14:01
Όχι ο Πάρης είναι στο χωριό σε περιβόλι 3 στρέμματα και χ*ζει όπου του κ@υλωσει. Την μάγια έχουμε στην Αθήνα, το "αμόρε" του.

Πάρης
365593

Δεν υπαρχει αυτη η φατσα λεμε:lol:

:beer:

vaska
09/09/2016, 17:09
Δεν υπαρχει αυτη η φατσα λεμε:lol:

:beer:

Είναι ο έρωτας της κόρης μου από παλιά. Δεν υπάρχει και σαν φάτσα και σαν συμπεριφορά, στ' @ρχίδια του όλα λέμε.

Grafton 505
09/09/2016, 19:44
Σπινος ειναι,αλλα οταν τον μαζεψα ειχε κοκκινα σημαδια στον λαιμο.Ενας οδηγος μου τον βαφτισε ετσι και του εμεινε.

Τωρα για το φυλο θα σε γελασω.

Τώρα που τον βλέπω καλύτερα, δείχνει για αρσενικός. Δεν βοηθάει η φωτογραφία. Έχει μπλε στο κεφάλι.
Τα θυληκά είναι καφετιά σαν σπουργίτια.

mariza
16/09/2016, 19:51
366682

Leon67
04/11/2016, 21:56
το γνωστό σε όλους φαντάζομαι πρόβλημα δουλειάς στο laptop όταν κρυώσει λίγο ο καιρός. Είχε στείλει και μισογραμμένο e-mail προπερσι....

372605

bebeto
05/11/2016, 09:03
offside ειναι ρε αλητες!!

DimChios
05/11/2016, 10:34
372630
η Μάνη

Ζεύκας
05/11/2016, 11:15
372630
η Μάνη

έχεις βάλει λάθος φωτογραφία, αυτό είναι σκυλί, όχι η Μάνη.

DimChios
05/11/2016, 12:19
έχεις βάλει λάθος φωτογραφία, αυτό είναι σκυλί, όχι η Μάνη.

Ηλιθιε! :P 372636

zopas
06/11/2016, 09:49
κουκλα είναι να την χαιρεσαι....

Lioulios
07/11/2016, 16:05
Οι καλυτεροι φιλοι.
Η Λαρα με τον Μογλι
372764

BLiTzER
07/11/2016, 16:07
Ποιο είναι ποιο;

:lol:

panos_zip
07/11/2016, 16:30
Αυτή είναι η Λίλα! Είναι σχεδόν 3 μηνών μπόξερ.
Από γνωστό γνωστού βρέθηκε στα χέρια μας πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

Το πλάνο ήταν να την κρατήσουμε εμείς. Μένουμε σε διαμέρισμα και δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου* ή οικονομικό.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εγώ σαν ναυτικος θα λείπω από το σπίτι για καιρό, και η Μαρία υπάρχουν μέρες που μπορεί να λειψει και 10-12 ώρες από το σπίτι.
Θα θέλαμε να την δώσουμε σε κάποιο σπίτι καλό που θα την αγαπάνε και που θα έχει την αυλή της ή τον χωρο της να τρέχει και να ειναι άνετη.
Είναι πολύ ήσυχη και έχει μάθει να κάνει την ανάγκη της στο μπαλκόνι τωρα που ακόμα δεν μπορούμε να την βγάλουμε βόλτα μεχρι να ολοκληρωθούν τα εμβόλια. Υγειέστατη, έχει κάνει το πρώτο της εμβόλιο και αποπαρασιτισμό μια φορά.
Στο βιβλιάριό της εχω βάλει τα δικά μου στοιχεία και 21 Νοέμβρη που έχω κανονίσει το δεύτερό της εμβόλιο, θα βαλουμε και το τσιπ.
Ειληκρινά δεν θα ηθελα να την δώσω αλλά από την άλλη δεν θέλω να την ταλαιπωρήσω στο μέλλον. Εάν κάποιος από σας θα τη ήθελε, ή γνωρίζετε κάποιον που θα την ήθελε ευχαρίστως να συναντηθούμε.

*Μέγάλο μπαλκόνι δεν έχουμε απλά ειναι 90+ τετραγωνικά διαμέρισμα και εμείς είμαστε 2 και η Λίλα

DimChios
07/11/2016, 16:33
Ποιο είναι ποιο;

:lol:

μλκ αυτο σκεφτηκα! :lol:

Ζεύκας
07/11/2016, 16:44
Τουλ δεν έχει βγάλει κανένα από τα δύο Ορχομενό, Ζάκυνθο ή Παλαιοκαστρίτσα

DimChios
07/11/2016, 17:11
Τουλ δεν έχει βγάλει κανένα από τα δύο Ορχομενό, Ζάκυνθο ή Παλαιοκαστρίτσα

Για την ιστορια, Μανη την ονομασε το παιδι που την βρηκε σε εναν καδο σκουπιδιών στην Μάνη!
Κατα τα άλλα, σε γραφω! :P

mariza
10/11/2016, 15:16
Ξυπναω το πρωί και βγαίνω εξω να δω τι κάνει το σκυλί μου....
Και αντικριζω αυτό......:bawl::bawl::bawl:

373340

Είχε μπει κάτω απο την κουβέρτα :eek:

skylaros
10/11/2016, 15:59
Κρυώνει τα πιτάκια δε το γουστάρουν το κρύο. Πρέπει να τον βοηθήσεις με κάποιο τρόπο σε αυτό το θέμα. Καλύτερο σπιτάκι, μέσα σε κλειστό χώρο και πάει λέγοντας. Είναι πολύ έξυπνα όπως όλα όσα έχουν τεριέρ.

mariza
11/11/2016, 08:58
Κρυώνει τα πιτάκια δε το γουστάρουν το κρύο. Πρέπει να τον βοηθήσεις με κάποιο τρόπο σε αυτό το θέμα. Καλύτερο σπιτάκι, μέσα σε κλειστό χώρο και πάει λέγοντας. Είναι πολύ έξυπνα όπως όλα όσα έχουν τεριέρ.

Την έχουμε μέσα σε κλειστό χώρο όπου εκτός απο ζέστη έχει και το σπιτάκι της με φούλ κουβέρτες μέσα...
Σύν τις γάτες που κουλουριάζουνε μαζί της,οπότε καταλαβαίνεις :lol:

Το αστείο είναι οτι ειίχε κουλουριαστεί τόσο πολύ που στο τέλος δεν μπορούσε να βγεί μέσα απο την κουβέρτα και έπρεπε να την βοηθήσω για να βγεί :bawl:

Coyote.V
11/11/2016, 09:03
Το κάνουν για το φως που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο. Και η δικιά μου κουκουλώνει το κεφάλι της τις πρωινές ώρες για να κοιμηθεί περισσότερο. :)

bebeto
11/11/2016, 09:17
και ο δικος μου μπανει μεσα απο την κουβερτα,ξυπναω τα πρωινα και τον ζηλευω τον κερατα!ειναι ντομπερμαν και κρυωνει φουλ

mariza
11/11/2016, 09:53
Το κάνουν για το φως που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο. Και η δικιά μου κουκουλώνει το κεφάλι της τις πρωινές ώρες για να κοιμηθεί περισσότερο. :)

και ο δικος μου μπανει μεσα απο την κουβερτα,ξυπναω τα πρωινα και τον ζηλευω τον κερατα!ειναι ντομπερμαν και κρυωνει φουλ

Τα δικά μου πρίν τις 9:00 δεν ξυπνάνε για κανέναν λόγο :a13:
Ένας λόγος για τον οποίο καθυστερώ να πάω για δουλειά είναι γιατί παλεύω να ξυπνήσω τον Rossi να βγεί βόλτα :ZZZ:
Τώρα ειδικά που κάνει και κρύο έξω........ ούτε καν :cry::nono:

bebeto
11/11/2016, 10:10
εγω δεν τον παω και το μεσημερι που γυριζω με περιμενει δωρο στην πορτα...και αυτος εκει να τεμπελιαζει.....

skylaros
11/11/2016, 10:40
εγω δεν τον παω και το μεσημερι που γυριζω με περιμενει δωρο στην πορτα...και αυτος εκει να τεμπελιαζει.....

Αν ήμουν σκύλος και δε με έβγαζαν βόλτα... στο μαξιλάρι θα τους άφηνα τις τούρτες ! :p

bebeto
12/11/2016, 11:18
δεν εχεις αδικο φιλε μου...

mario27
12/11/2016, 18:37
Η δικια μου τον χειμωνα κοιμαται 21.00 με 13.00, ναι 15 ωρεϛ τουλαχιστο αμα εχει ησυχια. Αμα την παω το πρωι 7 με 8 ή 8 με 9 ή 9 με 10 πεφτει παλι για υπνο.
Τωρα που εχει ησυχια το σπιτι επεσε πριν λιγο για υπνο κ θα ξυπνησει κατα τιϛ 9 το πρωι για βολτα, αλλα την γραφω απο 3 με 6 χλμ την ημερα( 6 κιλα ειναι)
Σημερα πχ 45 λεπτα το πρωι κ 70 λεπτα το απογευμα μεσα στην βροχγη ,συνολο περιπου 6-7 χλμ.
Αλλα και παλιοτερα με 2-3 χλμ την ημερα , 15ωρο παλι,.Το καλοκαιρι κανονικα αλλα Το χειμωνα ετσι ,παρολο που κοιμαται διπλα στο καλοριφερ.Ισωϛ λογω χειμωνα, δε ξερω.

congate7
19/11/2016, 01:08
Το χειμωνιάτικο dainese είναι το αγαπημένο της :lol:
374205

Tedvj23
20/11/2016, 10:37
Γατουλη σσσσωραιοςςς...
374279

mariza
21/11/2016, 15:07
374329

Ολη μέρα μαζί της...
Αχώριστα έχουν γίνει

macdeath_s
21/11/2016, 16:14
Άλλη μια μέρα στο γραφείο.

374332

skylaros
21/11/2016, 17:32
Τι σκατά είναι αυτό που τρέχει πίσω στο laptop?

macdeath_s
21/11/2016, 19:12

Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αλλά αριστερά νομίζω είναι ένα Catalyst L3 switch και δεξιά ένας server (Red Hat 7 μάλλον).

Tedvj23
30/11/2016, 18:15
Δεν ξεκολαγε λεμε απτις αγκαλιες κουραστηκα να το χαιδευω ....:bawl:
374904

petros1479
02/12/2016, 23:43
375074

Βέβαια τον δυσκολεύει λίγο το πλέξιμο αλλά τουλάχιστον μαθαίνει!!!!

Bob_o_mastoras
03/12/2016, 02:20

To Matrix!!

:alien:

bebeto
03/12/2016, 08:42
ωραιος ο νεος αλλα η παλια γατα ειναι αλλιως

mreza
03/12/2016, 11:13
375147

375148

Stefanos73
03/12/2016, 11:41
375151
Βρες τον Goofy!

amyroukai
06/12/2016, 14:11
Έχω γελάσει με τις ζωοτροφές BARF που δεν είναι για διεθνή καριέρα με αυτό το όνομα.

Σήμερα, από μιά κοινοποίηση μιάς φίλης, έλιωσα στο γέλιο με το SPAZ. Σύλλογος προστασίας αδέσποτων ζώων; SPAZ ρε παίδες; Σοβαρά; :bawl:

Stefanos73
08/12/2016, 08:59
375774
Μπήκε ο χειμώνας και ο τύπος άρχισε να συχνάζει σε πιο ζεστά μέρη!

Lioulios
09/12/2016, 17:33
375819

mariza
29/12/2016, 12:47
376894

mreza
31/12/2016, 22:59
Άκης
376969

mreza
01/01/2017, 01:20
Ρένα+Άκης
376970

mario27
06/02/2017, 22:04
Καλησπέρα.
1.Από περιέργεια τις αμπούλες γιά παράσιτα τις βάζετε όλο τον χρόνο και το χειμώνα? Το κολάρο εμείς το φοράμε από Απρίλιο και μετά.
Όσο αναφορά αυτά τα δύο από που τα αγοράζετε και ποιά εταιρία να προτιμήσω?
Υπάρχουν ένα σωρό εταιρίες και μαγαζιά εκεί έξω μέσω Ιντερνέτ.

2.Ρωτάω γιατί σήμερα πήγα ένα σκυλάκι στο χωριό ,στη γιαγιά, οπότε δεν μπορώ να πάω να το παίρνω να το πάω στον κτηνίατρο να τα βάζει και να το ξαναπάω πισω (100χλμ όλο αυτό). Θέλω να πάρω ένα κολάρο για το καλοκαίρι και μερικές αμπούλες και όταν πάω να του βάζω.

3.Εγώ προσωπικά τα βάζω στον κτηνίατρο αλλά θα με ενδιέφερε και μένα η αγορά μέσω ιντερνέτ μήπως εξοικονομήσω κάποια χρήματα σε σχέση με τον κτηνίατρο.

Το μικρό είναι 3 κιλά , και από ότι είδα την μάνα του θα φτασει 5-7 κιλά και το δικο μου είναι 6 κιλά.

Ευχαριστώ.

DrEvil
06/02/2017, 22:13
Καλησπέρα,
θα σου πω τι κανω εδω, δεν γνωριζω αν ισχυει το ιδιο και στην Ελλαδα (αλλα γιατι οχι; ).
Απο δικτυο δεν παιρνω, καθως με τα μεταφορικα, βγαινουν ακριβουτσικα.
Αμπουλες απο το φαρμακειο, μια τον μηνα.
Κολλαρο απο pet shop (η αληθεια ειναι πως ειναι φιλος ο ιδιοκτητης και 1ον τον εμπιστευομαι οτι δεν θα μου δωσει μουφα πραμα και 2ον στρογγυλοποιει, προς τα κατω παντα)το οποιο το αλλαζω καθε 1,2-2 μηνες.
Απο Απριλιο κι εγω, μεχρι μεσα-τελη Οκτωβρη.

εντιτ: βρηκα τις αμπουλες που εχω απο περσι Bephar η μαρκα.

akis_trevor
06/02/2017, 22:20
Λουρί scalibor.
Έχω κόψει τις αμπούλες εδώ και λίγους μήνες και χρησιμοποιώ τρίμηνο χάπι αποπαρασιτωσης.θεωρειται καλύτερο.δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα,εγώ το bravecto δινω.

DrEvil
06/02/2017, 22:30
Ακη,
αλλη δουλεια κανουν οι αμπουλες και αλλη το χαπι.
Οι πρωτες ειναι για ψυλλους (η και τσιμπουρια) και τα χαπια για τα παρασιτα εντος του εντερου.

Μα υποθετω με λουρι μονο και τακτικη ενασχοληση (καθαριοτητα και χτενισμα) του ζωντανου, καλυπτεσαι.

akis_trevor
06/02/2017, 22:34
Ακη,
αλλη δουλεια κανουν οι αμπουλες και αλλη το χαπι.
Οι πρωτες ειναι για ψυλλους (η και τσιμπουρια) και τα χαπια για τα παρασιτα εντος του εντερου.

Μα υποθετω με λουρι μονο και τακτικη ενασχοληση (καθαριοτητα και χτενισμα) του ζωντανου, καλυπτεσαι.

Σορρυ δεν το έγραψα ξεκάθαρα.
Πέρα απτό χάπι για το στομάχι, υπάρχει και χάπι που είναι για ψύλλους,σκνιπες κλπ.οτι κάνει δηλαδή η αμπούλα,απλά διαρκεί τρεις μήνες και σύμφωνα με μερικούς κτηνιάτρους, είναι καλύτερο.

DrEvil
06/02/2017, 22:35
Δεν γνωριζα μανα μ'!
Ε, θα το ψαξω λοιπον. Βολικο ακουγεται!

akis_trevor
06/02/2017, 22:39
Δεν γνωριζα μανα μ'!
Ε, θα το ψαξω λοιπον. Βολικο ακουγεται!

Ναι ειναι πιο βολικό και μάλιστα το τρώνε σκέτο,οχι με φαγητό οπότε ακόμα πιο εύκολα..
Πχ η μία σκυλίτσα που έχει η μάνα μου,έχει αλλεργία δερματική στις αμπούλες και κοκκινίζε όλη η περιοχή ενώ τώρα κομπλέ.

mario27
06/02/2017, 23:13
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Απλά λέω να φύγω , όσον αφορά τις αγορές για αμπούλα, χάπι, κολάρο από το κτηνιατρείο , γιατί είναι ακριβός. 15 ευρώ χάπι-αμπουλα. Οπότε λέω να αρχίσω να τα περνώ από το νετ .

Λουρί δεν θυμάμαι πώς λέγεται αλλά είναι γνωστό και αδιάβροχο.
Αμπούλα vectra 3d και χάπι milbemax διαβάζω στο βιβλιάριο.

skylaros
06/02/2017, 23:50
scalibor

mario27
07/02/2017, 00:06
Υπάρχει κάποιο site/φαρμακείο ή κτηνιατρείο στο ιντερνέτ που προμηθευεστε ?

Αυτό για το μεγάλο
http://www.zoodynamiki.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1450&category_id=112&option=com_virtuemart&Itemid=8

Αυτό για το μικρό
http://www.zoodynamiki.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1458&category_id=112&option=com_virtuemart&Itemid=8

Αμπούλα
http://www.allvetpharmacy.gr/vectra-3d.html

Κολάρο αργότερα.
Άμα υπάρχει κάποιο γνωστό/έμπιστο/καλό site θα μου λυνατε τα χέρια.

Lioulios
07/02/2017, 01:52
Για το 3μηνο χαπι bravecto θα πω τα καυτερα . ΜΙΑ και εξω .Εγω στο σκυλι μου δεν εχω δει ουτε μισο τσιμπουρι ποτε .
Και παμε συχνα στα χωραφια και εψει ερθει πολλες φορες κοντα σε προβατα(πολλα τσιμπουρια τα προβατα) .

Σκαλικπορ κολαρο , μονο αν ο σκυλος δεν μπαινει στο σπιτι . Εχει σχυρα χημικα ....κανει καλη δουλεια , αλλα οταν εμαθα οτι ειναι επικυνδυνο , το εβγαλα και το πεταξα .

Και αν εισαστε σε περιοχη με αυξημενα κρουσματα λεισμανιασης , Canileish οπωσδηποτε .

Αυτα κανω εγω και ειναι οκ

akis_trevor
07/02/2017, 07:06
Σκαλικπορ κολαρο , μονο αν ο σκυλος δεν μπαινει στο σπιτι . Εχει σχυρα χημικα ....κανει καλη δουλεια , αλλα οταν εμαθα οτι ειναι επικυνδυνο , το εβγαλα και το πεταξα .

Αληθεια;Αυτό δεν το έχω ξανα ακούσει.
Θα το ψάξω τότε.θενξ..:wave2:

congate7
07/02/2017, 07:21

Δεν διαφωνώ αλλά θες να το εξηγήσεις να ξέρουμε και εμείς τι μας γίνεται;

Δεν έχω ακούσει ποτέ ότι είναι επικίνδυνο! 3 σκυλιά φίλων και ένα από τα δικά μου που μπαίνουν σπίτι το φοράνε κανονικά και δεν αναφερθεί τίποτα.

mario27
07/02/2017, 10:22
Ναι αλλά διαβάζω ότι δεν κάνει για σκνιπα το bravecto.
Αυτό δεν κάνει το σκαλιμπορ? Άμα του το βγάζεις, τότε τι του φορά?
Χάπι για την καρδιά δεν του δίνεις?

Εγώ για το κολάρο ήξερα ότι είναι πάρα πολύ δυνατό (ζαλάδες , κοκκίνισμα κλπ) και πολύ χημικό αλλά όχι και τόσο επικίνδυνο .
Προσοχή φυσικά , δεν το ακουμπάμε με τα χέρια μας (καί μετά στά μάτια μαςκλπ)

Lioulios
07/02/2017, 17:41
Το σκαλιμπορ , οταν το προτοβαζεις , βγαζει μια σκονη , η οποια ειναι και ολος ο λογος. Αυτη αποραφαει το δερμα του σκυλου και λειτουργει αποτρεπτικα για τη σκνιπα....πρεπει ομως να μην το ακουμπαμε και να πλενουμε πολυ καλα τα χερια μας οταν ερθουν σε επαφη με το κολαρο.
....αρα εμενα που το σκυλι παιζει με το 2 ετων παιδι μου και ολη μερα γλυφουμε ο ενας τον αλλο , δε μου κανει .Απο τη στιγμη που σου λενε να μην το ακουμπας με τα χερια σου , εμενα μου φτανει για να μην το ξαναακουμπησω ποτε.
Επισης , εχει διαρκεια ζωης 4 μηνες . Οταν το εβαζα , το εκανα ανοιξη και καλοκαιρι . Η θερμοκρασιες ομως που πρεπει να φυλασετε αν δειτε ειναι οι
25 βαθμοι . Εμεις εδω το καλοκαιρι εχουμε τοσους και αλλους τοσους κτλ κτλ .
Σε καποιοης αλλους μπορει να κανει . Εμενα δεν μου κανει .

Για την σκνιπα κανω κανιλέις καθε χρονο.το μπραβεκτο , ναι δεν την πιανει .

mario27
07/02/2017, 20:18
Και εμείς το κάνουμε Νοέμβρη αλλά φοβάμαι χωρίς λουρί καλοκαίριατικα , ειδικά πολύ πρωί και μετά τις 8μμ.
Χειμώνα γύμνια αλλά μόλις πατήσουμε 20-22 βαθμούς σταθερά το βάζουμε.
Πάντως έκανα παραγγελία για μπραβεκτο σε πολύ καλή τιμή, θα ενημερώσω αύριο, υποθέτω.

Lioulios
07/02/2017, 22:33
Για πες , γιατι το παιρνουμε στο 30αρι