View Full Version : Κατοικιδια
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
o_gavros
22/07/2024, 09:54
Δεν χρειάζεται να έχεις πτυσσόμενο γκλομπ που είναι και παράνομο.
Μπορείς να έχεις ένα γερό κλαδί για να τα απωθήσεις.
Το κυριότερο είναι να μην κάνεις εσύ πίσω. Βάλε φωνή, δείξε πυγμή, κλώτσησε τα εν ανάγκη.
Εγώ στην περιοχή που βγάζω τα δικά μου,τα οποία είναι μεγαλόσωμα, επειδή έχει μπόλικα αδέσποτα τα οποία ενίοτε την βλέπουν μάγκες, αυτή την πρακτική ακολουθώ. Ακόμα και κάτι τεράστια αρκούδια που πάνε να κάνουν μαρς,τους κόβω το βήχα πρώτα με φωνή και μετα με το να μην κάνουμε πίσω. Μια φορα ένα το πέτυχα με το κουτουπιε σε σουτ τηλεφώνημα. Πήρε δύο βόλτες στον αέρα. Δεν ξανακανε μαγκιες.
Βέβαια είναι και σε τι ζώο θα τυχεις.
Έχει ένα πιτμπουλ εδώ η γειτονιά που ούτε φόβο νιώθει ούτε τίποτα. Αυτό έχει κάνει επιθέσεις σε διάφορα ζωντανά. Εκεί κοιτάς να έχεις το νου σου μη σου αρπάξει το φίλο σου
o_gavros
22/07/2024, 09:56
Παρατάς το σκυλί και φεύγεις. 99% θα την πέσουν στο ζώο, όχι σε σένα.
Η τακτική αυτή ορίζεται ως πρωταρχική αντιμετώπιση σε επίθεση αρκούδας. Να είσαι πιο γρήγορος από τον διπλανό σου :p
harris_x
22/07/2024, 10:05
Δεν χρειάζεται να έχεις πτυσσόμενο γκλομπ που είναι και παράνομο.
Μπορείς να έχεις ένα γερό κλαδί για να τα απωθήσεις.
Το κυριότερο είναι να μην κάνεις εσύ πίσω. Βάλε φωνή, δείξε πυγμή, κλώτσησε τα εν ανάγκη.
Εγώ στην περιοχή που βγάζω τα δικά μου,τα οποία είναι μεγαλόσωμα, επειδή έχει μπόλικα αδέσποτα τα οποία ενίοτε την βλέπουν μάγκες, αυτή την πρακτική ακολουθώ. Ακόμα και κάτι τεράστια αρκούδια που πάνε να κάνουν μαρς,τους κόβω το βήχα πρώτα με φωνή και μετα με το να μην κάνουμε πίσω. Μια φορα ένα το πέτυχα με το κουτουπιε σε σουτ τηλεφώνημα. Πήρε δύο βόλτες στον αέρα. Δεν ξανακανε μαγκιες.
Βέβαια είναι και σε τι ζώο θα τυχεις.
Έχει ένα πιτμπουλ εδώ η γειτονιά που ούτε φόβο νιώθει ούτε τίποτα. Αυτό έχει κάνει επιθέσεις σε διάφορα ζωντανά. Εκεί κοιτάς να έχεις το νου σου μη σου αρπάξει το φίλο σου
Θεωρώ ότι εσύ δε χρειάζεσαι το κλαδί, μια ματιά σου μόνο φτάνει α'ροπλάνο να τα κάνει :tooth:
Για αυτό φωνάζουμε και κράζουμε το τιποτένιο κράτος που δεν εφαρμόζει μισό νόμο εάν δεν πρόκειται να οικονομήσει.Εχει ψηφιστεί νομοσχέδιο περί δεσποζομενων ζώων(από κει ξεκινάνε τα αδέσποτα) με υποχρεωτική σήμανση(τσιπ) και στείρωση,αλλά σε αυτό το κωλοκρατος φυσικά δεν εφαρμόζεται τίποτα.
o_gavros
22/07/2024, 10:20
Θεωρώ ότι εσύ δε χρειάζεσαι το κλαδί, μια ματιά σου μόνο φτάνει α'ροπλάνο να τα κάνει :tooth:
Ο τυπακος εκείνος που την άρπαξε, μόνο σεμεδακι που δεν βγάζει να πλέξει όποτε τον πετυχαίνουμε έκτοτε.
Έχει τύχει άλλη φορά που η κλωτσιά δεν πέτυχε στόχο, βρήκε αέρα και από την ένταση εγώ έπαθα θλάση στη γάμπα!
Για αυτό φωνάζουμε και κράζουμε το τιποτένιο κράτος που δεν εφαρμόζει μισό νόμο εάν δεν πρόκειται να οικονομήσει.Εχει ψηφιστεί νομοσχέδιο περί δεσποζομενων ζώων(από κει ξεκινάνε τα αδέσποτα) με υποχρεωτική σήμανση(τσιπ) και στείρωση,αλλά σε αυτό το κωλοκρατος φυσικά δεν εφαρμόζεται τίποτα.
Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικος.
Σε σχέση με πχ πριν 10 χρόνια, ειναι τελείως διαφορετικό το τοπίο.
Δυστυχώς ήμασταν πάρα πολύ πίσω σε τέτοια ζητήματα οπότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να έρθουμε σε αξιοπρεπές επίπεδο.
CorpseAlive
22/07/2024, 10:23
Προσωπικά πάντως τα τελευταία 10 χρόνια στα αστικά κέντρα βλέπω πως έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, τόσο από άποψη ότι οι περισσότεροι υιοθετούν και δεν αγοράζουν πλέον όσο και από την κατάσταση στην οποία τα έχουν.
Εντάξει δεν είναι και σε φάση όπως η γυναίκα μου που αφήνει Aircondition σε δωμάτιο για τον σκύλο μας όλη μέρα (πιστεύω όντως ότι αν ήταν να σώσει εμένα ή τον σκύλο θα επέλεγε τον σκύλο) αλλά δεν βλέπω τόση κακομεταχείριση πια (μπαλκόνια , ξύλο ασιτίες που βλέπαμε παλιά σε κάθε 2ο σπίτι)
harris_x
22/07/2024, 10:30
Ο τυπακος εκείνος που την άρπαξε, μόνο σεμεδακι που δεν βγάζει να πλέξει όποτε τον πετυχαίνουμε έκτοτε.
ρε βλαμμένε.... :roflmao::roflmao::roflmao:
Έχει τύχει άλλη φορά που η κλωτσιά δεν πέτυχε στόχο, βρήκε αέρα και από την ένταση εγώ έπαθα θλάση στη γάμπα!
Άγιο είχε το καψερό.... :eek:
Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικος.
Σε σχέση με πχ πριν 10 χρόνια, ειναι τελείως διαφορετικό το τοπίο.
Δυστυχώς ήμασταν πάρα πολύ πίσω σε τέτοια ζητήματα οπότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να έρθουμε σε αξιοπρεπές επίπεδο.
Ισχυει,το εχω αυτο το κακο.Με συνεπαιρνει το συναισθημα και υπερβαλλω.Οι πολιτες εχουνε σημειωσει μεγαλη προοδο,παλια βλεπανε αδεσποτο και κατευθειαν περναν πετρα.Πλεον βαζουν μπωλ με νερο το καλοκαιρι κτλ κτλ.
Προσωπικά πάντως τα τελευταία 10 χρόνια στα αστικά κέντρα βλέπω πως έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, τόσο από άποψη ότι οι περισσότεροι υιοθετούν και δεν αγοράζουν πλέον όσο και από την κατάσταση στην οποία τα έχουν.
Εντάξει δεν είναι και σε φάση όπως η γυναίκα μου που αφήνει Aircondition σε δωμάτιο για τον σκύλο μας όλη μέρα (πιστεύω όντως ότι αν ήταν να σώσει εμένα ή τον σκύλο θα επέλεγε τον σκύλο) αλλά δεν βλέπω τόση κακομεταχείριση πια (μπαλκόνια , ξύλο ασιτίες που βλέπαμε παλιά σε κάθε 2ο σπίτι)
Ισχυει,ναι.Απλα μαλλον προχωραμε με αργους ρυθμους σε σχεση με το τι θελω εγω να δω,προοδος ομως συμφωνω,υπαρχει
Ακολουθει κουιζ..Δειτε τον καναπε αριστερα και βρειτε ποιος εκανε την λαλακια..Οταν το βρειτε πειτε και μου και μενα:bawl:Ολοι παντως δειχνουν ενοχοι
454663
CorpseAlive
22/07/2024, 18:10
Τέρμα δεξιο
o_gavros
22/07/2024, 18:10
Και όχι μόνο οι πολίτες.
Και ορισμένοι Δήμοι το παλεύουν.
Βέβαια, επειδή εδώ είναι Βαλκάνια, ακόμα και σε αυτό τον τομέα παίζει βρώμα ανελέητη αλλά τέλος πάντων ας μη τα βλέπουμε όλα καταμαύρα.
Το ζήτημα όπως το βλέπω εγώ,είναι ότι έχει γίνει η αλλαγή στο τσιπακι των νέων ανθρώπων και πλέον τα βήματα θα έρχονται με μεγαλύτερη πρόοδο.
o_gavros
22/07/2024, 18:11
Κι εγώ το τιγρε θα έδειχνα
Το δεξια τιγρε ειναι σιγουρα παιδες ο μονος που δεν υπαρχει περιπτωση να κανει το οτιδηποτε στο σπιτι.Φοβερο σκυλι!Ο ποιο πιθανος ενοχος ειναι η ορθια.Ολα πρωην αδεσποτακια,ο τιγρε απο κουταβι,βρεθηκε μεσα σε μια κουτα μαζι με αλλα 7 ολοιδια σε καδο σκουπιδιων.Τα δυο κυνηγοσκυλα φυσικα και εχουν λεισμανιαση απο οταν τα βρηκα.Εχουν κανει θεραπεια και πλεον ειναι μια χαρα.Ενας αλλος ομως δεν τα καταφερε,δεν ειναι σε αυτην την φωτο:(
sanctusan
25/07/2024, 03:00
Μου πήρε αρκετό χρόνο να καταλάβω ότι είναι 4 και όχι 3 σκυλιά
Τώρα είμαστε πάλι πέντε εδώ και έναν χρόνο.Και τέσσερις γάτες...
karellen
24/08/2024, 07:55
Ο Σαντάμ και ο Γκάνταλφ.The grey.(he has no power here).
455297
455298
harris_x
24/08/2024, 12:19
Το ένα απο τα δύο αρχιδια :lol:
455300
Είναι λίγο σε φάση "θα σε σκοτώσω στον ύπνο σου" γιατί τον πείραζα πιο πριν.
karellen
24/08/2024, 12:58
Μοχθηρός :uplate:
Μεγάλωσε λιγάκι στις διακοπές
455393
harris_x
29/08/2024, 17:01
Και το έτερο παπάρι...
455470
My babe, my girl... :a23:
455474
455475
455476
Καλες γιορτες συντροχοι
458851
Μια συνηθισμένη καθημερινή στο τρελοκομείο.....
458852
taxydromos
15/12/2024, 07:32
Ερμής μηχανόβιος από κούνια, θα του βρω γυαλιά να τον πηγαίνω βόλτες με το KTM :)
458875
458876
Γιατι ο καναπες δεν ειναι αρκετα μαλακος
χρειαζεται κ μερικα μαξιλαρια:bawl:
459447
Γιατι ο καναπες δεν ειναι αρκετα μαλακος
χρειαζεται κ μερικα μαξιλαρια:bawl:
459447
Έτσι και η Λούσι μου....:cry::lol:
Μια απ τα ιδια..Τους εχω μαξιλαρια κατω να αραζουνε αλλα ΟΧΙ!Θελουν καναπε...
Μετα απο 2 χρονια ξαναπατησαμε χιονι
2 χλμ πριν φτασουμε εκλαιγε για να βγει απο το αμαξι:D
459477
459478
459479
Ορισμός της φράσης "έμεινε άγαλμα" :tooth:
459844:pink::pink::pink:
Εκδρομουλα στο Πηλιο ο κυριος
459846
Peterjackson
02/02/2025, 18:46
Τώρα που είδα το νήμα, ορίστε και το γατί μας, σε πόζα με την κορδέλα που έχει για παίζει όταν με κάποιον τρόπο την πέρασε τον λαιμό του και την σουλούπωσα λίγο για να είναι πιο κυριλέ.
Έχουμε και δύο σκυλιά που θα παρουσιάσω στο επόμενο τεύχος.
Ορισμός της φράσης "έμεινε άγαλμα" :tooth:
459844:pink::pink::pink:
(Γ)λυκόσκυλο είναι;
459864
harris_x
11/02/2025, 06:28
Το 2022 ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας εξέπληξε τους πάντες οργανώνοντας μια πολύ περίεργη πρεμιέρα για την ταινία
Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία (πρωτότυπος τίτλος: Puss in Boots: The Last Wish)
Αντί να καλέσει παραδοσιακούς celebrities και θαυμαστές, ο Banderas αποφάσισε να προσφέρει μια εδηλωση για αδέσποτες γάτες στο Λος Άντζελες, ως μέρος της αγάπης τους για τις γάτες.
459926
Εσεις εχετε λουτρινο για να κοιμαστε
ή ειστε τπτ σκληροι απογονοι των λυκων??
461232
harris_x
18/04/2025, 20:58
https://youtu.be/79DodQ4Wy8M?feature=shared
Ενθουσιασμενος με το θεαμα:bawl:
461748
Μέην Κουν τεσσάρων ετών,απίστευτο ζωντανό!462630
Απορω πως μας αντεχει με τις μ@λ@κιες
που του κανουμε:bawl:
463188