Σύνδεση

View Full Version : Κατοικιδια

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19

mariza
14/06/2017, 23:05
Ρε παιδιά τι γίνεται... ; :hmm:

Πήρα αυτή την τροφή την barf που είναι κατεψυγμένη και όλοι λένε ότι είναι ό,τι καλύτερο για τον σκύλο.
Έβαλα λοιπόν στην σκυλίτσα μου να φάει έφαγε μια δυό μπουκιές και την παράτησε.
Τρεις μέρες της έβαζα και δεν το έτρωγε.
Το παράξενο είναι ότι είναι τόσο λαίμαργη που μπορεί να φάει και μπανάνα ακόμα και να την κάνει εμετό μετά....

Αυτές τις τρεις μέρες την τροφή που ξεπάγωνα την έβγαζα στον δρόμο για τα αδέσποτα. Ούτε αυτά την τρώνε... αναγκάστηκα και πήρα σακούλα και τα πέταξα στον κάδο τελικά...

Κ εμεις παιρναμε για την δικια μας κ δεν την γουσταρε καθολου.
Φευγαμε απο Ωρωπο κ πηγαιναμε Αθηνα μονο κ μονο για να της αγορασουμε την τροφη αυτη.
Στην αρχη την ετρωγε, ολα καλα μετα ομως αρχισε καθε φορα που την ετρωγε να την κανει εμετο.
Μας ειπε αυτος που την αγοραζαμε να της την μαγειρευουμε αλλα κ παλι δεν την ετρωγε.

Ενας γνωστος μας ο σκυλος του κανει σαν τρελο για την τροφη αυτη. Την αγοραζει χρονια αυτος.

Ειναι αναλογος το σκυλι....αλλα την τρωνε κ την αντεχει το στομαχι τους και αλλα οχι...

Coyote.V
14/06/2017, 23:22
Ο σκύλος του κουμπάρου μου, Γερμανικός ποιμενικός την τρώει εδώ και ένα μήνα, πως όμως;
Πριν του δώσει να φάει του έκανε δύο μέρες αφαγία, έτσι του είπε αυτή εκεί που την αγόρασε, για αποτοξίνωση και καλά. Συγνώμη τώρα για αυτό που θα πω αλλά αν αφήσεις τον σκύλο δυό μέρες νηστικό μέχρι και σκ@τ@ θα φάει... θέλω να δω πόσο θα αντέξει το σκυλάκι. Εγώ πάντως την έβλεπα και μου γύριζαν τ'άντερα :rolleyes:

Bob_o_mastoras
14/06/2017, 23:44
M@λακιες, τη στιγμη που δεν μπορω να ξερω και να δω τι εχει μεσα.. Οχι οτι στις κροκετες ξερω αλλα ειναι δοκιμασμενη λυση απειρα χρονια!
Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να λες στο χασαπη σου να σου κανει φθηνο κιμα με οτι περισευει απο τα κρεατα συν λιγο λαπα μοσχαρισια που ειναι φθηνη. Τα βραζεις βαζεις και λιγο ρυζι και εισαι κομπλε. Κοστος πολυ μικρο.
Εγω οταν δουλευα κρεωπολειο αυτο εκανα και το σκυλι ελαμπε και επαιρνε και κιλα.

υ.γ. Μετα φυσικα θα του κακοφαινεται η κροκετα..

Lioulios
15/06/2017, 02:22
Εμενα τρωει μονο κρεας απο το χασαπη και λιγη κροκετα , την οποια μολις μπει ο Μαης την αφηνει στην ακρη ..

Οταν θελετε να κανετε το σκυλι σας να φαει κατι και δεν θελει , να βαζετε το μπωλ στο σημειο του για κανα 10λεπτο και μετα να το παιρνετε .
Αυτο μπορει να επαναληφθει 2-3 φορες τη μερα ανα 3-4ωρα .
Αν δεν φαει τη μια μερα ,θα φαειτην αλλη . 4 μερες αντεχουν . Μετα σπανε .
Καλο ειναι τα σκυλια σας , μια φορα καθε 40 -45 μερες να τα αφηνετε νηστικα (ολη μερα ).
Τα σκυλια , δεν ειναι παιδια και η συμπεριφορα τους μεσα στην αγελη εχει αμεση σχεση και με το φαγητο .
Το δικο μου σκυλι , ποτε δεν τρωει μπροστα μου .Εκανα καιρο να καταλαβω γιατι .

7gibernau
15/06/2017, 12:28
Τι γλυκουλης αστριτης
383680

Panos76
15/06/2017, 14:33
Τι γλυκουλης αστριτης

Εμάς πέρυσι το Πάσχα στο χωριό αποφάσισε να μας επισκεφθεί και εντός του εξοχικού. Κατά την προσπάθειά μου δε, να το απομακρύνω, πέρασα τόση μουρμούρα/υστερία από τον γυναικείο πληθυσμό που ο κακομοίρης δε τη πάλεψε και βγήκε μόνος του.

Coyote.V
15/06/2017, 15:26
Τα φίδια δεν ακούνε, όσοι τα πλησιάζετε να το ξέρετε. Βλέπουν κινήσεις και αισθάνονται δονήσεις.

congate7
15/06/2017, 16:15
:a016: φίδι :a02::a11:

7gibernau
15/06/2017, 16:38
Τα φίδια δεν ακούνε, όσοι τα πλησιάζετε να το ξέρετε. Βλέπουν κινήσεις και αισθάνονται δονήσεις.
Δεν ξέρω αμα είδε το ξυνιαρι αλλα σίγουρα το αισθάνθηκε!!
Ειναι ανατριχίλα να το βλέπεις να κανει τα κόλπα του χωρις κεφάλι,ενω το κεφάλι ανοιγοκλείνε στόμα!πω πω

Ζεύκας
15/06/2017, 16:46
όταν είχα κατέβει Ρόδο για βολές με τα ΡΜ-70 είχει μπει ένα τέτοιο στη σκηνή μου. Όμορφες στιγμές

mario27
20/06/2017, 11:48
https://youtu.be/HwXyEhOVj_8

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=el&js=y&u=https://www.presse-citron.net/fondation-30-millions-damis-lance-nouvelle-campagne-bouleversante/

Και εδω το περσινό

https://youtu.be/fDAlewinDx8

mario27
20/06/2017, 18:07
Πλιζ μην αφήνετε τα σκυλιά, ή οτιδήποτε άλλο μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα και με λιγο ανοιχτά τα παράθυρα, την ημέρα, τωρα το καλοκαίρι. Ξανασκεφτείτε το.
Με 25 βαθμούς μπορεί να έχει 40+ μέσα σε λίγα λεπτά.
Σκεφτείτε με 30+ και λίγα παραπάνω λεπτά μπορεί να φτάσει τους 60 , αβίαστα.
Αν δείτε κάτι ειδοποιήστε την αστυνομία. Μια πράξη λίγων λεπτών μπορεί να σώσει μια ψυχή.
Καλοκαίρι Στην ελλαδα και Ελληναρες είναι κακός συνδυασμός.

https://youtu.be/OTg4UBXDDt4

mario27
18/07/2017, 22:06
:lol::lol:

386650

386651

mario27
09/08/2017, 10:57
Εμείς σκάμε αλλά παράλληλα εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο για να παίξουμε-μασουλισουμε :p

387394

387395

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/08/2017, 21:17
παιδια καλησπερα.Να σας ξεσιχρωνισω λιγο.Εχω δυο πουλακια.Το ενα καναρινη το αλλο γαρδελοκαναρο
Καθε βραδυ απο τη αρχη του καλοκαιριου που παβ ν βαλω μεσα τα πουλια(το φος του στιλου ειναι πολυ δυνατο και δε τα αφηνει ν κοιμηθουν)βρισκετε ενας σαμιαμηθος ακριβως στο τοιχο πισω απο το γαρδελοκαναρο.Ετσι απο περειεργεια ροταω.Τι γυρευει εκει?Ξερει κανενας τι πεζει.

kouk
21/08/2017, 00:57
Σκιά Η κρυψώνα. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει σε κάτι τα πουλάκια. Ο πατέρας μου στο χωριό που έχει μεγάλο δωματικλουβι και έχει μέσα σαυρακια δεν επηρεάζουν το ένα το άλλο.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/08/2017, 05:24
σκια δεν ειναι.Εχω πολλα λουλουδια στο μπαλκονι και γλαστρες και θα μπορουσε να κρυβετε απο πισο.Η κριψωνα του δεν ειναι αυτη.Ειναι πισω απο μια συγκεκριμενη γλαστρα.Κατι αλλο ειναι

lykourgi
21/08/2017, 17:19
Κατι αλλο ειναι
Σίγουρα.

https://www.ianos.gr/treloi-sindiasmoi-0269537.html

:D

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/08/2017, 18:03
κρυεεε......:a7::D

mario27
01/09/2017, 15:59
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=88&p=2850274&viewfull=1#post2850274

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=88&p=2852613&viewfull=1#post2852613

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=88&p=2852615&viewfull=1#post2852615

Η Λίζα της γιαγιάς γεννημένο τον Νοέμβριο γέννησε στις 29/8 τρία σκυλάκια στην πρώτη της περίοδο. Το έχουμε στο χωριό σε μέρος περιφραγμένο. Ένας αρσενικός την μύρισε έσκαψε έσκαψε στο χώμα, πέρασε από κάτω και ιδού γέννησε τρία, το ένα είπε η γιαγιά ήταν πολύ μικρό και πέθανε.
Δυστυχώς την άφησα μόνη της με δυο γάτες, η γιαγιά έπρεπε να κατέβει λαρισα. Πολύ ήρεμη για μανα, εντάξει είναι και πολύ μικρή.
Την αφήσαμε εξοπλισμένη.

387940

387941

387942

mario27
01/09/2017, 16:03
Είναι στην αποθήκη σιταριού/κριθαριου/κτλ
Αλλά είναι ανοιχτή και μπαινοβγαίνει εκεί που είχε πρόσβαση όταν ήταν η γιαγιά ήταν στο χωριό.
(Μιλάμε για 3-4 στρέμματα.)
387943

387944

387948

mario27
01/09/2017, 16:06
387949

387950

AristidisZ
07/10/2017, 10:39
Βρήκαμε ένα τιγρέ μωρό γατί προχτές στο δρόμο, εμφανώς ταλαιπωρημένο με το ένα ματάκι κλειστό...
Το πήγα κτηνίατρο, το ψεκάσαμε, του δώσαμε χάπι για παράσιτα και μας έκανε ο γιατρός ένα κολλύριο για το μάτι, το οποίο στις 3 μέρες έχει ανοίξει αλλά έχει σα μία μεμβράνη από πάνω

Anyway, το παρακολουθούμε

Το κακό είναι ότι το σκασμένο ενώ πάει για κατούρημα στην άμμο, χέζει στο πάτωμα

Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε ;;;;

psomaras
09/10/2017, 23:40
389061

petros1479
04/11/2017, 20:16
Είχε ΟΡΕΞΗ για δουλειές και είπε να συμμαζέψει την κουζίνα....
389964

zopas
05/11/2017, 09:42
389061

βλεπω ενα υπεροχο ποσαβετς η κανω λαθος;

lleonidas
03/04/2018, 16:57
Το διάβασα στο fb από τη σελίδα του Δικτύου Φιλόζωων Αγίου Δημητρίου ''Προστατεύω και φροντίζω'' και το αναδημοσιεύω εδώ για όσους μένετε προς τα νότια προάστια και έχετε κατοικίδια.
SOS.Τα βουνά Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μέχρι Γλυφάδα και Κορωπί είναι γεμάτα ισχυρές φόλες.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι και όσες πάτε τα σκυλάκια σας στο βουνό, στον Υμηττό. Είμαστε σε επικοινωνία με ανθρώπους εκεί, πρόκειται - όπως μας είπαν - για οργανωμένο έγκλημα κατά της πανίδας (αδέσποτα, δεσποζόμενα και άγρια ζώα που ζουν στο βουνό). Και η έκταση είναι τεράστια.

skylaros
03/04/2018, 17:37
Το διάβασα στο fb από τη σελίδα του Δικτύου Φιλόζωων Αγίου Δημητρίου ''Προστατεύω και φροντίζω'' και το αναδημοσιεύω εδώ για όσους μένετε προς τα νότια προάστια και έχετε κατοικίδια.
SOS.Τα βουνά Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μέχρι Γλυφάδα και Κορωπί είναι γεμάτα ισχυρές φόλες.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι και όσες πάτε τα σκυλάκια σας στο βουνό, στον Υμηττό. Είμαστε σε επικοινωνία με ανθρώπους εκεί, πρόκειται - όπως μας είπαν - για οργανωμένο έγκλημα κατά της πανίδας (αδέσποτα, δεσποζόμενα και άγρια ζώα που ζουν στο βουνό). Και η έκταση είναι τεράστια.

Έχουν πεθάνει τουλάχιστο 10 ζώα, σκύλοι και αλεπούδες... πριν ένα μήνα είχαν κολλήσει σημείωμα ότι ένας ποδηλάτης δαγκώθηκε στο πόδι από δεσποζόμενο χωρίς λουρί στο βουνό και έλεγε, όπως πόνεσα εγώ έτσι θα πονέσει και όποιος δε βάζει λουρί στα ζώα του... θα γεμίσω φόλες δεξια και αριστερά του δρόμου. Υποθέτουν ότι μάλλον τελικά κάποιος πραγματοποίησε την απειλή.

Εγώ αν πιάσω κανέναν, θα του την ταΐσω το έχω τάξει.

basilis_k6
03/04/2018, 17:53
Έχουν πεθάνει τουλάχιστο 10 ζώα, σκύλοι και αλεπούδες... πριν ένα μήνα είχαν κολλήσει σημείωμα ότι ένας ποδηλάτης δαγκώθηκε στο πόδι από δεσποζόμενο χωρίς λουρί στο βουνό και έλεγε, όπως πόνεσα εγώ έτσι θα πονέσει και όποιος δε βάζει λουρί στα ζώα του... θα γεμίσω φόλες δεξια και αριστερά του δρόμου. Υποθέτουν ότι μάλλον τελικά κάποιος πραγματοποίησε την απειλή.

Εγώ αν πιάσω κανέναν, θα του την ταΐσω το έχω τάξει.

δυστυχως δεν θα πιάσεις. ακόμη πιο δυστυχως οι νόμοι για την θανάτωση ζώων (που δεν προορίζονται για τροφή απο επαγγελματίες του χώρου) ειναι αστείοι ακόμη.

lleonidas
03/04/2018, 18:05
Μάλιστα, να που υπάρχει ιστορικό στην υπόθεση.
Ποτέ δε θα καταλάβω πόσο σκατόψυχος μπορεί να είναι κάποιος/α που θα γεμίσει μια πλαγιά με φόλες για να ηδονίζεται με το μαζικό βασανιστικό θάνατο άγριων ή κατοικίδιων ζώων.Του αξίζουν τα χειρότερα.

psomaras
03/04/2018, 23:58
βλεπω ενα υπεροχο ποσαβετς η κανω λαθος;

Αν και πέρασαν κάτι μήνες τώρα το είδα! Όχι φίλε μου κοπρος είναι που τον μαζεψαμε από τον δρόμο!

BLiTzER
04/04/2018, 08:17
Έχουν πεθάνει τουλάχιστο 10 ζώα, σκύλοι και αλεπούδες... πριν ένα μήνα είχαν κολλήσει σημείωμα ότι ένας ποδηλάτης δαγκώθηκε στο πόδι από δεσποζόμενο χωρίς λουρί στο βουνό

Χωρίς να δικαιολογώ την πράξη του, αλλά μήπως όσοι έχετε ζώα θα έπρεπε να προσέχετε περισσότερο, ώστε να μην προκαλείτε τέτοιες αντιδράσεις; Δυστυχώς, τη μαλακία των ιδιοκτητών, το 90% των οποίων δε διαθέτουν τον απαραίτητο εγκέφαλο για να έχουν ούτε φουσκωτά, όχι πραγματικά ζώα, την πληρώνουν συνήθως τα ζωάκια.

typhoon
04/04/2018, 14:57
Στη Χασιά ψηλά προς τις πηγές έχει δημιουργηθεί ένα ανεπίσημο "κυνοτροφειο" με αδέσποτα κάθε λογής. Γενικά είναι ήσυχα γιατί ανεβαίνουν τακτικά κάποιοι φιλοζωοι κ τα ταιζουν. Στο σημείο αυτό τα εγκαταλείπουν κ όσοι ιδιοκτήτες τα βαρέθηκαν μιας κ τα φροντιζουν άλλοι...
Πέρασα προ ημερών με την μηχανή κ επείδη ήμουν στην κατηφόρα κ χαλαρά πήγαινα σβηστός.
Δεν μου επιτέθηκαν αν και μερικά έδειξαν κάποια σημάδια για "παιχνίδι".

Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί περιστατικό. Τα σκυλάκια κινούνται αγελαια μ αποτέλεσμα ο τσαμπουκας ενός να τα ξεσηκωνει όλα.
Επίσης επειδή τα ζώα δεν είναι στειρωμένα παρατήρησα κάμποσα κουτάβια τα οποία χαζουλιζαν βγαίνοντας προς το δρόμο.

TsoliasGR
04/04/2018, 15:38
Στη Χασιά ψηλά προς τις πηγές έχει δημιουργηθεί ένα ανεπίσημο "κυνοτροφειο" με αδέσποτα κάθε λογής. Γενικά είναι ήσυχα γιατί ανεβαίνουν τακτικά κάποιοι φιλοζωοι κ τα ταιζουν. Στο σημείο αυτό τα εγκαταλείπουν κ όσοι ιδιοκτήτες τα βαρέθηκαν μιας κ τα φροντιζουν άλλοι...
Πέρασα προ ημερών με την μηχανή κ επείδη ήμουν στην κατηφόρα κ χαλαρά πήγαινα σβηστός.
Δεν μου επιτέθηκαν αν και μερικά έδειξαν κάποια σημάδια για "παιχνίδι".

Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί περιστατικό. Τα σκυλάκια κινούνται αγελαια μ αποτέλεσμα ο τσαμπουκας ενός να τα ξεσηκωνει όλα.
Επίσης επειδή τα ζώα δεν είναι στειρωμένα παρατήρησα κάμποσα κουτάβια τα οποία χαζουλιζαν βγαίνοντας προς το δρόμο.

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης υπάρχουν 2 αδέσποτα του δήμου που ενίωτε δημιουργούν πρόβλημα.Που και που τα ταίζω αλλά δεν ακούνε με αποτέλεσμα να έχουν δαγκώσει έναν άνθρωπο.Δεν δικαιολογώ βέβαια την αυτοδικία σε αυτή την περίπτωση ΑΛΛΑ και το να κινδυνεύουν ΠΕΖΟΙ περαστικοι δεν ειναι σωστό.Πέραν τούτου με τα δίκυκλα δεν έχουν ιδιαίτερο θέμα, και σε μένα ψιλοτσαμπουκαλεύονται κάποιες φορές (βέβαια μόλις πέφτει η προειδοποίηση οτι αν συνεχίσουν θα ξαναφάνε απο μένα μόλις παγώσει κόλαση εκεί συνήθως σταματάνε) αλλά μέχρι εκει.Έχουν θέμα με (κυρίως) όποιον δουν να έχει κάτι περίεργο στο κεφάλι πχ ιατρικό κολάρο λαιμού,ενίοτε σκούφο κτλπ.

basilis_k6
04/04/2018, 19:17
Χωρίς να δικαιολογώ την πράξη του, αλλά μήπως όσοι έχετε ζώα θα έπρεπε να προσέχετε περισσότερο, ώστε να μην προκαλείτε τέτοιες αντιδράσεις; Δυστυχώς, τη μαλακία των ιδιοκτητών, το 90% των οποίων δε διαθέτουν τον απαραίτητο εγκέφαλο για να έχουν ούτε φουσκωτά, όχι πραγματικά ζώα, την πληρώνουν συνήθως τα ζωάκια.

στο βουνο το σκυλι μου το παω για βολτα χωρις λουρι προφανώς. αν ο καθε καυλάντης ποδηλάτης πέρασει αέρα διπλα του και απο φοβο τον δαγκωσει δεν φταίει ο σκύλος. στο φυσικο του περιββάλον ειναι, πολύ περισσοτερο απο τον ποδηλάτη. ατυχές γεγονός ειναι, όπως και το να τρακάρεις με εναν πεζο/ποδηλάτη/μηχανάκι και να τον τραυματίσεις. δεν σε σκοτώνουν μετά. Τι να προσέξει κάποιος στο βουνο δηλαδη? καταλαβαίνω τι θες να πεις, δυστυχως το ποσοστο των ηλίθιων με σκύλο ειναι το ίδιο με των ηλίθιων χωρίς σκύλο αλλα οι πράξεις βασανισμου/θανάτωσης δεν δικαιολογούνται.

typhoon
04/04/2018, 23:28
Τί λες τώρα ρε μαν? Χωρίς λουρί προφανώς κιόλας, γιατί ο σκύλος είναι στο φυσικό του περιβάλλον. Αν σας περάσει από πάνω κάνα εντουρο θα είναι οκ γιατί κι αυτό στο φυσικό του περιβαλλον είναι?

Σεβασμός ρε μάγκες, σεβασμός. Κανείς δεν είναι στο φυσικό του περιβάλλον, γιατί σ αυτό κυριαρχεί ο ισχυρότερος είτε έχει δόντια είτε έχει φολα.

Όσο δεν θα ήθελες να δεις το ζωντανό σου να αργοπεθαινει , άλλο τόσο δεν θα ήθελε κ ο ποδηλάτης, περιπατητης, παιδάκι που παίζει, γυναίκα που μαζεύει χόρτα κλπ να έρθει σε αντιπαράθεση με σκύλο γιατί εκνευρίστηκε το σκυλί από την μυρωδιά, τον τόνο της φωνής, τα ρούχα ή τις κινήσεις τους.

basilis_k6
05/04/2018, 00:04
Τί λες τώρα ρε μαν? Χωρίς λουρί προφανώς κιόλας, γιατί ο σκύλος είναι στο φυσικό του περιβάλλον. Αν σας περάσει από πάνω κάνα εντουρο θα είναι οκ γιατί κι αυτό στο φυσικό του περιβαλλον είναι?

Σεβασμός ρε μάγκες, σεβασμός. Κανείς δεν είναι στο φυσικό του περιβάλλον, γιατί σ αυτό κυριαρχεί ο ισχυρότερος είτε έχει δόντια είτε έχει φολα.

Όσο δεν θα ήθελες να δεις το ζωντανό σου να αργοπεθαινει , άλλο τόσο δεν θα ήθελε κ ο ποδηλάτης, περιπατητης, παιδάκι που παίζει, γυναίκα που μαζεύει χόρτα κλπ να έρθει σε αντιπαράθεση με σκύλο γιατί εκνευρίστηκε το σκυλί από την μυρωδιά, τον τόνο της φωνής, τα ρούχα ή τις κινήσεις τους.

φυτρώνουν εντούρο στο βουνο και πιστεύεις οτι ειναι το φυσικό τους περιβάλλον? αν πας βόλτα το σκύλο σου στο βουνο με λουρι άστο, παρε γάτα. ενας σκύλος που δεν ειναι επιθετικός δεν δαγκώνει αν δεν φοβηθεί απο δική σου ενέργεια. αμα το σκύλο τον δαγκώσει φίδι να παω μετά να σκοτώνω φίδια εγω? θα μου άρεσε και μένα να κανω ποδήλατο στο βουνο και δεν θα ήθελα να με δαγκώσει σκύλος αλλα αν συμβει να με δαγκώσει δεν θα ρίξω φόλες σε άλλα ζώα. δεν ξέρω πως και γιατί τον δάγκωσε αλλα αν κρίνω απο τις ενέργειες που έκανε μετά, πολύ πιθανό να άρχισε να φωνάζει στο σκύλο ή να προσπάθησε να τον κλοτσήσει. αυτο που περιγράφεις ειναι ενας επιθετικός σκύλος. κακώς λοιπόν αυτός ειναι οπουδήποτε κοντά σε κόσμο.

skylaros
05/04/2018, 00:56
Παιδιά είναι άλλο πράγμα ο τρόμπας ιδιοκτήτης και άλλο πράγμα το εξοντώνω ένα πλάσμα. Ζώα θα κυκλοφορούν και χωρίς λουρί, επιθετικά ζώα θα πρέπει να είναι χωρίς λουρί και επίβλεψη μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Για το θέμα της Χασιάς (και όχι μόνο) είναι ο κλασσικός μαλάκας νεοέλληνας που θα πάρει ένα ζώο, θα βαρεθεί και επειδή είναι και "πονόψυχος" θα το αφήσει κοντά σε ταβέρνες για να μη πεθάνει και από την πείνα... φυσικά τα σκυλιά εκεί δεν έχουν μέλλον, κάθε τόσο κάποιο @ίδι σκορπάει θάνατο, σχηματίζουν αγέλες και σκοτώνουν φρεσκοπαρατημένα και πάει λέγοντας. Εγώ έχω δει πως όλοι την εξουσία τους τη βγάζουν εκεί που τους παίρνει, εκεί που ξέρουν πως θα τους μπει με κάποιο τρόπο ο άξονας στον πάτο είναι κοκοκο. Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να ψοφάνε οι γέροι (όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) να φεύγουν νοοτροπίες... καλώς ή κακώς έχουμε σαν κοινωνία ακόμα έντονο το στοιχείο της οικογένειας και υπάρχουν σκατόγεροι που περνάνε δηλητήριο και στα παιδιά και τα εγγόνια τους... όμως βλέπω κάποια βελτίωση, αρκετοί νέοι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι σε πολλά ζητήματα σε σχέση με το παρελθόν. Εντάξει δε λέω πως είναι όλα ρόδινα στη νέα γενιά ή πως δεν έχει ψυχάκια, αλλά υπάρχει βελτίωση... είναι πολύ σημαντικό πράγμα η παιδεία, όχι η εκπαίδευση αλλά η παιδεία. Όλα τελικά από εκεί ξεκινάνε και εκεί καταλήγουν.

Lioulios
05/04/2018, 01:38
Αυτο

TsoliasGR
05/04/2018, 02:25
Τι να πώ εγώ?Πιτμπουλ έχω,απο κυνομαχίες το έχω σώσει και δεν δαγκώνει άνθρωπο.Λες να το εκπαιδεύσω να δαγκώνει αποκλειστικά γέρους ποδηλάτες;
Να περάσουμε στο σοβαρό της υπόθεσης αν το προαναφερθέν απο μενα είναι πλήρως αληθές,δεν είμαι φιλόζωος.Κυνόφιλος είμαι.Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι θα χτυπήσω η θα σκοτώσω άλλα ζώα.Απλά δεν ασχολούμαι μαζί τους ή άντε να ρίξω λίγο φαγητό εάν έχω μαζί μου πχ σε κανα γατί.Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώ δίποδο να κακοποιεί ζώο είτε σκύλο είτε άλλο και να μην επέμβω.
Όσο για τους εντουράδες όσο και να ακουστώ κακός,αν και δεν ασχολούμαι με το χώμα γιατί απλά δεν είναι του γούστου μου,πιο καλά είναι να μαζευτούνε να βρούνε σε κάθε περιοχή μια-δυο διαδρομές και να έρθουν σε συννενόηση με τα φιλοζωικά και τους κυνηγετικούς της εκάστωτε περιοχής οτι "ξέρετε κάτι εμείς κάνουμε το χόμπυ μας εκεί,προσέχετε μην βγάζετε εκει χωρίς λουρί τα σκυλιά σας προς αποφυγή ατυχύματος" παρά να γκρινιάζουν εκ των υστέρων οτι με δάγκασε το σκλί κτλπ επειδή ημουνα στο βουνό και έτρεχα.
Και αν δείτε και κάνα αδέσπωτο (που πάντα υπάρχουν) ενημερώστε το φιλοζωικό της περιοχής.Θα το μαζέψει,δεν θα γεννήσει και εσείς θα έχετε ένα λιγότερο κίνδυνο να αντιμετωπίσετε.
Υ.Γ. Όταν ο άνθρωπος φοβάται εκκρίνει φερορμόνη την οποία τα σκυλιά μυρίζουν και αυτό τα ερεθίζει για επίθεση.Μην φοβάστε.Πιο πολύ φοβούνται αυτά απο εσάς.Σταματήστε στην άκρη,βγάλτε το κράνος,μιλήστε ήρεμα στο ζωντανό και χαμηλώστε το ύψος σας να μην νιώθει τόσο απειλή.ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ στα μάτια διότι αυτό είναι στην γλώσσα των σκύλων επιθετική/προκλητική ενέργεια.Αφήστε το να σας μυρίσει ήρεμα εάν πλησιάσει.

rainmike
05/04/2018, 10:25
394563

typhoon
05/04/2018, 11:00
Παριζακι μεγαλοβδομαδιατικα?!?!?!?!?!?!

Πέρα απ'την πλάκα, γράψε δύο λόγια περί τίνος πρόκειται κ πως έγινε. Πυροβολημενο ήταν?

Panos76
05/04/2018, 11:02
Σπασμένη φτερούγα βλέπω.

Είχα περιθάλψει και εγώ παλιά μια κουκουβάγια που βρήκα στον κήπο της πολυκατοικίας! (στα 90ς, γιατί τώρα ούτε κότσυφα δε βλέπεις..)

BLiTzER
05/04/2018, 11:12
Σπασμένη φτερούγα βλέπω.

Είχα περιθάλψει και εγώ παλιά μια κουκουβάγια που βρήκα στον κήπο της πολυκατοικίας! (στα 90ς, γιατί τώρα ούτε κότσυφα δε βλέπεις..)

Δε μοιάζει με κουκουβάγια.

Panos76
05/04/2018, 11:13
Δε μοιάζει με κουκουβάγια.

:lol:

o_gavros
05/04/2018, 11:44
Χαγιαμπουσα;

Panos76
05/04/2018, 11:59
Χαγιαμπουσα;

:a013:

Που το πήρε στο κατώι καμικάζι και το 'ριξε στα δέντρα :lol:

rainmike
05/04/2018, 12:29
οχι πυροβολημενο απλα σπασμενη φτερουγα αναρρωσε γρηγορα

o_gavros
05/04/2018, 16:10
το βρήκες εσύ και το περιέθαλψες;
πες καμιά πληροφορία ακόμα.
δεν πετυχαινουμε και πολύ συχνά γεράκια τα παιδιά της πόλης.
μόνο κάτι γύπες...

BLiTzER
05/04/2018, 16:12
το βρήκες εσύ και το περιέθαλψες;
πες καμιά πληροφορία ακόμα.
δεν πετυχαινουμε και πολύ συχνά γεράκια τα παιδιά της πόλης.
μόνο κάτι γύπες...

Του έσπασε το φτερό για να το πιάσει, μετά το περιέθαλψε. :lol:

o_gavros
05/04/2018, 16:15
δεν έλεγα 6 νουμεράκια...:bawl:

rainmike
06/04/2018, 20:33
Το βρήκαμε εκτός πόλης ,στην αυλή.Είχε σπασμένη φτερούγα και ήταν ζαλισμένο του τη δέσαμε .Ζαχαρόνερο με καλαμάκι και πήρε τα πάνω του
γρήγορα.Τα νύχια του κόβουν σαν μαχαίρια ας είναι καλα τα μοτοσυκλετιστικά γάντια:D

mreza
24/07/2018, 09:02
398266

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/07/2018, 12:30
398266

Παρα πολυ ωραιο και αγριο σκυλακι.Ακιτα...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/08/2018, 08:34
Παιδια καλημερα.Τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το 12 χρονων σκηλο μου.Ειναι γενους θηληκο ημιαιμο γυρω στα 10 κιλα και στειρωμενο.
Πριν ενα χρονο επαθε καταρακτη στο ενα ματι και οταν το πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι δεν αξιζει να το φτιαξω προτο γιατι κανει γυρω στο χιλιαρικο η επεμβαση και δευτερον γιατι ο σκηλος και να τυφλωθει τελειος δεν εχει προβλημα γιατι απο τη φηση του βλεπει θαμπα και ασπρομαυρα και οι αισθισεις που βοηθανε το σκηλο παραπανω απο την οραση ειναι η οσφρηση και η ακοη.

Εδω και 2μηνες εχασε και το αλλο ματι απο καταρακτη.Το προβλημα ειναι οτι ο σκηλος δεν βλεπει τπτ.ΤΙΠΟΤΑ.Μιλαμε για ενα σκηλο που δεν φορεσε ποτε λουρι και τωρα τον κατευθηνω με το λουρι να μην πεφτει απο πεζοδρομια,να μη κουτουλαει τοιχους,αμαξια,πεζους.Μενει στον πρωτο οροφο και δεν βλεπει να κατεβει τις σκαλες.

Να σημιωθει οτι ο σκηλος συνεχιζει και ειναι παρα πολυ ζωηρος και μου κανει χαρες και παιχνειδια και σε μενα και στα σκυλακια που συνανταμε.Ομος η βολτα πια ειναι μαρτηριο.Απο μιση ωρα βολτα εχουμε πεσει στο τεταρτο.Και αυτο γιατι δεν βλεπει και παει σιγα σιγα και επιφυλακτικα.Μπορει να μου πει καποιος αν εχει παθει κατι τετοιο ο σκηλος του?

nopattern
03/08/2018, 08:37
Μάλλον θέλει χρόνο και αυτό το καημένο αλλά και εσύ να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/08/2018, 22:44
Μάλλον θέλει χρόνο και αυτό το καημένο αλλά και εσύ να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες...

Λες?Μακαρι να ειναι ετσι και να φτιαξουν τα πραματα...

petros1479
03/08/2018, 22:55
Η εκμάθηση μιας νέας κατάστασης απαιτεί χρόνο όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους! Το λέω χωρίς βεβαια να έχω τέτοια εμπειρία από ζώα! Δώστης χρόνο και υπομονή (λίγο παραπάνω μια και είναι ηλικιωμένη) και θα τα πάει μια χαρά πιστεύω!
Ίσως αν έχεις την δυνατότητα οι συχνότερες και μικρές βόλτες να βοηθήσουν στην εκμάθηση χωρίς να την στρεσαρουν και να την κουράζουν όπως μια πιο μεγάλη βόλτα! Να πηγαίνετε πάντα από την ίδια διαδρομή ώστε σιγά σιγά να την μάθει!
Και να λοιπόν που γνωρίζω έναν "οδηγό τυφλού σκύλου" συνήθως το αντίθετο συμβαίνει!!!!!!!!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2018, 05:05
Η εκμάθηση μιας νέας κατάστασης απαιτεί χρόνο όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους! Το λέω χωρίς βεβαια να έχω τέτοια εμπειρία από ζώα! Δώστης χρόνο και υπομονή (λίγο παραπάνω μια και είναι ηλικιωμένη) και θα τα πάει μια χαρά πιστεύω!
Ίσως αν έχεις την δυνατότητα οι συχνότερες και μικρές βόλτες να βοηθήσουν στην εκμάθηση χωρίς να την στρεσαρουν και να την κουράζουν όπως μια πιο μεγάλη βόλτα! Να πηγαίνετε πάντα από την ίδια διαδρομή ώστε σιγά σιγά να την μάθει!
Και να λοιπόν που γνωρίζω έναν "οδηγό τυφλού σκύλου" συνήθως το αντίθετο συμβαίνει!!!!!!!!

Ευχαρηστω πετρο.Φοβηθηκα οτι θα μου λεγατε οτι η ευθανασια ειναι μονοδρομος.Γιαυτο εγραψα πιο πανω οτι ειναι ακομα πολη ζωηρη.

duke200
04/08/2018, 10:00
Δεν είσαι ο πρώτος σε αυτήν την κατάσταση. Με γνώση και προσπάθεια θα κάνεις πολυ καλή δουλειά είμαι βέβαιος
https://www.petcha.com/training-tips-for-blind-dogs/

Coyote.V
04/08/2018, 10:46
Και εμένα η σκυλίτσα μου είναι 12 χρονών, σε αυτή την ηλικία έχουν πολλά προβλήματα.... εμένα έχει δυσπλασία και την πονάει το πίσω αριστερό πόδι και έχουμε και πυομήτρα. Την πυομήτρα την κοντρολάρουμε με αντιβίωση, έχω μάθει πότε ακριβώς ξεκινάει και την προλαβαίνω πριν εξελιχθεί. Πίνουμε δηλαδή δύο φορές τον χρόνο αντιβίωση... είναι μεγάλη για εγχείρηση και δεν θα την κάνουμε.
Το ποδαράκι όποτε μας πιάνει πολύς πόνος πίνουμε ασπιρινούλα για 4-5 μέρες και χαλαρώνει.

Η πλάκα είναι ότι έχει καταλάβει ότι κάτι της κάνω όταν πονάει πολύ και έρχεται και βάζει το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου για να μου το πει με τον τρόπο της....

Υπομονή, κάνε όσο πιο εύκολη και ευχάριστη όση ζωή της μένει ακόμα.

petros1479
04/08/2018, 15:47
Δεν είσαι ο πρώτος σε αυτήν την κατάσταση. Με γνώση και προσπάθεια θα κάνεις πολυ καλή δουλειά είμαι βέβαιος

Ορίστε η σωστή χρήση του ίντερνετ!!!!
Και με ένα πρόβλημα ναι μεν σοβαρό αλλά αντιμετωπισημο δεν υπάρχει ούτε η σκέψη για ευθανασία!
Αγάπη και φροντίδα χρειάζονται άλλωστε είναι πολύ καλά φιλαράκια και μας την επιστρέφουν!!!!
Τα γεράματα είναι κακα για όλους μας!!!!!!!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2018, 17:21

Ηδη εχω αρχισει και της μαθαινω καποια πραγματακια.Οπος ας πουμε οταν περπαταει στο δρομο και εχει κατο τη μουσουδα της κινδινευει να κουτουλησει στο πεζοδρομιο.Ετσι της τραβαω ελαχιστα το λουρι και της λεω τη λεξη πανω και τοτε σηκωνει το κεφαλι.Σιγα σιγα θα μαθω και εγω και αυτη.Μου δωσατε ελπιδες παιδεια.Ευχαρηστω...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2018, 17:32
Και εμένα η σκυλίτσα μου είναι 12 χρονών, σε αυτή την ηλικία έχουν πολλά προβλήματα.... εμένα έχει δυσπλασία και την πονάει το πίσω αριστερό πόδι και έχουμε και πυομήτρα. Την πυομήτρα την κοντρολάρουμε με αντιβίωση, έχω μάθει πότε ακριβώς ξεκινάει και την προλαβαίνω πριν εξελιχθεί. Πίνουμε δηλαδή δύο φορές τον χρόνο αντιβίωση... είναι μεγάλη για εγχείρηση και δεν θα την κάνουμε.
Το ποδαράκι όποτε μας πιάνει πολύς πόνος πίνουμε ασπιρινούλα για 4-5 μέρες και χαλαρώνει.

Η πλάκα είναι ότι έχει καταλάβει ότι κάτι της κάνω όταν πονάει πολύ και έρχεται και βάζει το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου για να μου το πει με τον τρόπο της....

Υπομονή, κάνε όσο πιο εύκολη και ευχάριστη όση ζωή της μένει ακόμα.

Ευχαρηστω φιλε.Ειναι κοματι της ζωης μου.Τη βρηκα οταν ηταν ενος μηνα.Ημουν μπροστα οταν την πατησε αμαξι.Της ειχε σπασει λεκανι και ποδι.Ετυχε και ημουν με το τιντιεμ και ειχα πισω στη βαλιτσα φαρμακειο.Της εδεσα το ποδι και την εβαλα σε μια κουτα και πηγα το αλλο πρωι να την παω στο γιατρο.Ο γιατρος μου ειχε μιλησει τοτε για ευθανασια.Των ρωτησα αν γινετε κατι αλλο.Μου ειπε ναι αλλα θελει πολλα λεφτα.Του ειπα να κανει τη ενχειρηση με δικα μου εξοδα αλλα θα στειλω καποιον να τη παρει γιατι εγω ειχα αλλο σκηλο τοτε και δεν ειχα χορο.Ο σκηλος φτιαχτηκε αλλα οσοι ερχονταν και τον βλεπανε επειδη ηταν κουτσος και με στραβη λεκανη φευγανε.Και ετσι πληρωνα και ξενοδοχειο ολο αυτο το καιρο.Στο τελος την εδωσα καπου που μετα απο μια βδομαδα πηγα να δω τι κανει και ειδα σε τη συνθηκες ειχε το σκηλο(σε βαρελι)και του τον πηρα με τσακοσμο.Αποφασισα να τον κρατησω αφου ενιωθα μεσα μου πραγματα γιαυτον και αφου ειχα δωση τοσα λεφτα(700 χειρουργια και 200 ξενοδοχειο).Δεν πηγε και πολη καλλα τοτε γιατι τσακονονταν με το αλλο σκηλακι που ειχα αλλα δε κρατησε καιρο μιας και το αλλο σκηλακι ηταν 14 χρονων και μετα απο ενα χρονο εφυγε.

Τωρα εχω ενα σκηλη τυφλο και κουτσο:lol: αλλα αυτα εχει η ζωη...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2018, 17:34
Ορίστε η σωστή χρήση του ίντερνετ!!!!
Και με ένα πρόβλημα ναι μεν σοβαρό αλλά αντιμετωπισημο δεν υπάρχει ούτε η σκέψη για ευθανασία!
Αγάπη και φροντίδα χρειάζονται άλλωστε είναι πολύ καλά φιλαράκια και μας την επιστρέφουν!!!!
Τα γεράματα είναι κακα για όλους μας!!!!!!!

:beer:

teogtp
20/10/2018, 22:59
Το αφεντικό.....

400369

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/10/2018, 05:11
Το αφεντικό.....

400369

Ο απολυτος κηνηγος του πλανητη!!!

tarifas
23/10/2018, 23:20
Παιδια καλημερα.Τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το 12 χρονων σκηλο μου.Ειναι γενους θηληκο ημιαιμο γυρω στα 10 κιλα και στειρωμενο.
Πριν ενα χρονο επαθε καταρακτη στο ενα ματι και οταν το πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι δεν αξιζει να το φτιαξω προτο γιατι κανει γυρω στο χιλιαρικο η επεμβαση και δευτερον γιατι ο σκηλος και να τυφλωθει τελειος δεν εχει προβλημα γιατι απο τη φηση του βλεπει θαμπα και ασπρομαυρα και οι αισθισεις που βοηθανε το σκηλο παραπανω απο την οραση ειναι η οσφρηση και η ακοη.

Εδω και 2μηνες εχασε και το αλλο ματι απο καταρακτη.Το προβλημα ειναι οτι ο σκηλος δεν βλεπει τπτ.ΤΙΠΟΤΑ.Μιλαμε για ενα σκηλο που δεν φορεσε ποτε λουρι και τωρα τον κατευθηνω με το λουρι να μην πεφτει απο πεζοδρομια,να μη κουτουλαει τοιχους,αμαξια,πεζους.Μενει στον πρωτο οροφο και δεν βλεπει να κατεβει τις σκαλες.

Να σημιωθει οτι ο σκηλος συνεχιζει και ειναι παρα πολυ ζωηρος και μου κανει χαρες και παιχνειδια και σε μενα και στα σκυλακια που συνανταμε.Ομος η βολτα πια ειναι μαρτηριο.Απο μιση ωρα βολτα εχουμε πεσει στο τεταρτο.Και αυτο γιατι δεν βλεπει και παει σιγα σιγα και επιφυλακτικα.Μπορει να μου πει καποιος αν εχει παθει κατι τετοιο ο σκηλος του?

Στο χωριό λοιπόν που λές, εμφανίστηκε στην γειτονιά απο το πουθενά μία σκυλίτσα τυφλή, λέμε με τον γείτονα (που είναι κολητός) ότι είναι ράτσα φτιαγμένη απο ανταλλακτικά.
Μας συμπάθησε και είπε να μείνει, εντάχθηκε στο κοπάδι ο γείτονας έχει 4 εγώ 1 +γάτα, όλα μαζί αλητεύουν εκτός το γατί που τους ετοιμάζει φαί......
Στην αρχή που λές, λέγαμε ότι ίσως βλέπει λίγο, περπατούσε με αργό χοροπηδηχτό ρυθμό με τα μπροστινά πόδια σάν να ψιλαφίζει μπροστά της, ενώ όταν έπεφτε το σύνθημα πάμε να τους @@@@@, και τρέχαν οι άλλοι ακολουθούσε και αυτή τρέχοντας πίσω τους, όταν έστριβαν με χειρόφρενο (χαμήλωμα πίσω λεκάνης - πλαγιολίσθηση πίσω πόδια χωρίς άφημα γκαζιού, και χούφτωμα το γκάζι όταν πιάσει πρόσφυση... έχουν πολύ γέλιο...) πλακωνόταν στα φρένα γιατί μάλλον με την ακοή έτρεχε.
Όταν την πήγαμε στο γιατρό μείναμε "μ@λ@κες", όταν μας είπε ότι δέν βλέπει ντίπ, μα καταντίπ όμως..... ρε γιατρέ αυτή με τα άλλα ρεμάλια περνάει την τρύπα στο φράχτη, δέν τον πείσαμε.... δέν έχουν αναπτυχθεί καθόλου οι βολβοί των ματιών, είναι έτσι εργοστασιακή.
Ο χώρος που κινείται είναι μια μεγάλη αυλή με αγροτικά εργαλεία διάσπαρτα, όταν άλλαζε θέση ένα εργαλείο, είχαμε κουτουλήματα.... απο τότε δέν αλλάζει τίποτα θέση, όλα πάντα πάνε στο ίδιο μέρος, λές και έχει σκανάρει τον χώρο και ξέρει που πάει. Όταν έρχεται σπίτι μου απο την πλαινή πόρτα, έχει σκαλοπατάκι (είναι το υδρόμετρο), φτάνει, κόβει, σηκώνει το πόδι περνάει το σκαλοπάτι, μπαίνει στην αυλή και έρχεται μέσα στην αποθήκη να χαιρετήσει.........
Η συμβίωση με την γκαβή(το χαιδευτικό της ), Σόνια το κατα κόσμον απο το σόναρ, είναι απόλαυση, δέν ξεχωρίζει σε κάτι απο τα υπόλοιπα, και κάποιος που δέν την ξέρει, ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι είναι τυφλή,

Χρόνο, υπομονή και αγάπη θέλει, που είμαι σίγουρος ότι έχεις, και θα πάθεις πλάκα όπως εμείς με την γκαβή, (ρε μπάς και βλέπει?? και ο γιατρός ήταν σκιτζής???)

tarifas
23/10/2018, 23:38
Είπα να βάλω και τα ζωντανά μου........
400481

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/10/2018, 05:16
Στο χωριό λοιπόν που λές, εμφανίστηκε στην γειτονιά απο το πουθενά μία σκυλίτσα τυφλή, λέμε με τον γείτονα (που είναι κολητός) ότι είναι ράτσα φτιαγμένη απο ανταλλακτικά.
Μας συμπάθησε και είπε να μείνει, εντάχθηκε στο κοπάδι ο γείτονας έχει 4 εγώ 1 +γάτα, όλα μαζί αλητεύουν εκτός το γατί που τους ετοιμάζει φαί......
Στην αρχή που λές, λέγαμε ότι ίσως βλέπει λίγο, περπατούσε με αργό χοροπηδηχτό ρυθμό με τα μπροστινά πόδια σάν να ψιλαφίζει μπροστά της, ενώ όταν έπεφτε το σύνθημα πάμε να τους @@@@@, και τρέχαν οι άλλοι ακολουθούσε και αυτή τρέχοντας πίσω τους, όταν έστριβαν με χειρόφρενο (χαμήλωμα πίσω λεκάνης - πλαγιολίσθηση πίσω πόδια χωρίς άφημα γκαζιού, και χούφτωμα το γκάζι όταν πιάσει πρόσφυση... έχουν πολύ γέλιο...) πλακωνόταν στα φρένα γιατί μάλλον με την ακοή έτρεχε.
Όταν την πήγαμε στο γιατρό μείναμε "μ@λ@κες", όταν μας είπε ότι δέν βλέπει ντίπ, μα καταντίπ όμως..... ρε γιατρέ αυτή με τα άλλα ρεμάλια περνάει την τρύπα στο φράχτη, δέν τον πείσαμε.... δέν έχουν αναπτυχθεί καθόλου οι βολβοί των ματιών, είναι έτσι εργοστασιακή.
Ο χώρος που κινείται είναι μια μεγάλη αυλή με αγροτικά εργαλεία διάσπαρτα, όταν άλλαζε θέση ένα εργαλείο, είχαμε κουτουλήματα.... απο τότε δέν αλλάζει τίποτα θέση, όλα πάντα πάνε στο ίδιο μέρος, λές και έχει σκανάρει τον χώρο και ξέρει που πάει. Όταν έρχεται σπίτι μου απο την πλαινή πόρτα, έχει σκαλοπατάκι (είναι το υδρόμετρο), φτάνει, κόβει, σηκώνει το πόδι περνάει το σκαλοπάτι, μπαίνει στην αυλή και έρχεται μέσα στην αποθήκη να χαιρετήσει.........
Η συμβίωση με την γκαβή(το χαιδευτικό της ), Σόνια το κατα κόσμον απο το σόναρ, είναι απόλαυση, δέν ξεχωρίζει σε κάτι απο τα υπόλοιπα, και κάποιος που δέν την ξέρει, ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι είναι τυφλή,

Χρόνο, υπομονή και αγάπη θέλει, που είμαι σίγουρος ότι έχεις, και θα πάθεις πλάκα όπως εμείς με την γκαβή, (ρε μπάς και βλέπει?? και ο γιατρός ήταν σκιτζής???)

Ωραιος ρε φυλε.Μπραβο που εδωσες στεγη σε ενα αδεσποτο και μπραβο για το σπιτακη που εχεις κανει.Μιαζει λιγο σαν περιστερωνας :lol:αλλα ο.κ.

Νομιζω οτι με τη δικια μου ειμαστε σε καλλο δρομο.Εχει αρχισει και καταλαβαινει τι γινετε.Πριν στη βολτα κουτουλουσε συνεχεια, τωρα θα κουτουλησει μια φορα.Πριν η βολτα ηταν ενα τεταρτο, τωρα εχει αρχισει και γινετε παραπανω.Πρι περπατουσε σιγα σιγα και επιφυλακτικα,τωρα το περπατημα της εχει παρει ενα τονο πανω.Και εγω εχω αρχισει και ξεπερνω.Ξερω πλεον πια σημεια ειναι επικινδινα να πεσει η να κουτουλησει και της τραβαω το λουρι και καταλαβαινει.Βεβαια θελουμε και οι 2 μας πολυ δουλεια γιατι ειμαστε ακομα στην αρχη αλλα πιστευω θα τα καταφερουμε.Οι ελπιδες μου εχουν αναπτερωθει.Πριν ειχε περασει απ το μιαλο μου η ευθανασια τωρα δεν υπαρχει καν.

Σε ευχαριστω φυλε που το μιραστηκες:wave2:

kachius
24/10/2018, 07:26
Ας βάλω και εγώ την τελευταία σοδιά.
Από αριστερά προς τα δεξιά : ο νέοπας Σλίτζι (αν και 6 χρονών είναι ο μεγαλύτερος αλλά σε εμάς είναι κανα μήνα), ο κάφρος Τζάκσον (αν και ο μικρότερος σε ηλικία τείνει να είναι ο μεγαλύτερος σε μέγεθος και καφρίλα) και η μινιον κουτσή μας Τάρα, που ενώ ζούσε το όνειρό της, είπαμε να της πάρουμε παρέα (Τζάκσον ) με τον οποίο σε αντίθεση με τη γνωστή σειρά σκοτώνονται συνεχώς.
Ήρθε και ο άλλος ο ατυχήσασας και ολοι οι λακαμαδες εχουν μαζευτεί στο σπίτι της :D

400482

buckley
24/10/2018, 07:37
Οι πιο υπομονετικοί και καλόκαρδοι άνθρωποι έχουν σκύλο και γάτα μαζί για παρέα. :beer:

GogosLux
25/10/2018, 15:57
Οι πιο υπομονετικοί και καλόκαρδοι άνθρωποι έχουν σκύλο και γάτα μαζί για παρέα. :beer:

Που να δεις ποσο υπομονή χρειάζεσαι για να ταξιδεύεις με αεροπλάνο εχοντας μαζί στην καμπίνα γατα, σκύλο, 2 παιδιά κάτω των 10 ετών, 4 χειραποσκευές, 4 σακίδια/τσάντες και γυναίκα :D

Α και έχοντας πτήση με ανταπόκριση να τρέχεις να προλάβεις την επόμενη πτήση με όλα αυτά μαζί :lol::roflmao::roflmao::roflmao: :ufo:

Για το καλόκαρδος επιφυλάσομαι :blush:

harris_x
25/10/2018, 16:01
Που να δεις ποσο υπομονή χρειάζεσαι για να ταξιδεύεις με αεροπλάνο εχοντας μαζί στην καμπίνα γατα, σκύλο, 2 παιδιά κάτω των 10 ετών, 4 χειραποσκευές, 4 σακίδια/τσάντες και γυναίκα :D

Α και έχοντας πτήση με ανταπόκριση να τρέχεις να προλάβεις την επόμενη πτήση με όλα αυτά μαζί :lol::roflmao::roflmao::roflmao: :ufo:

Για το καλόκαρδος επιφυλάσομαι :blush:
Υπομονή εσύ ή όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες του αεροπλάνου; :p :bawl:

GogosLux
25/10/2018, 16:16
Υπομονή εσύ ή όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες του αεροπλάνου; :p :bawl:

Ολα ειναι ήσυχα αλλα η υπομονή χρειάζεται λόγο πολυπλοκότητας και έλλειψης χεριών :rolleyes:

Ο γατος ειναι καπου 14 με ενα εγκεφαλικό (τον έτρεχε βραδιατικα στον γιατρο πριν κατι μηνες) ενω ο σκύλος (απο άσυλο σπασμένος με λάμες και στραβοκολλημένη ουρα :lol:) ειναι ερώτημα αν ειναι το το πιο καλό ή πιο χαζο σκυλι που κυκλοφορεί :lol:

Οσο για τις μικρές κυρίες ειναι γενικά κυρίες μιας και τα standards στην φασαρία είναι αυστηρότερα σε σχέση με τους εκάστοτε "γείτονες" σε εστιατόρια / πλοια / αεροπλάνα / κλπ :D

Panos76
05/11/2018, 14:23
Μια εκπληκτική ιστορία με ένα εξίσου φοβερό βιντεάκι https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-seykinetike-istoria-toe-liontarioe-kristian-ton-ayorasan-sta-harrods-ton-afesan-ste-zoeykla-toes-ayapese-yia-panta_gr_5be02190e4b09d43e320c00e?utm_hp_ref=gr-homepage

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/11/2018, 09:00
Μια εκπληκτική ιστορία με ένα εξίσου φοβερό βιντεάκι https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-seykinetike-istoria-toe-liontarioe-kristian-ton-ayorasan-sta-harrods-ton-afesan-ste-zoeykla-toes-ayapese-yia-panta_gr_5be02190e4b09d43e320c00e?utm_hp_ref=gr-homepage

ας το καλο πρωινιατικα:cry:

Panos76
06/11/2018, 09:20
ας το καλο πρωινιατικα:cry:

Πάρε και αυτό (https://www.lifo.gr/articles/greece_articles/209923/i-cheesa-i-omorfi-poy-me-ekane-na-klapso-oso-pote) να σε αποτελειώσω.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/11/2018, 11:03
Πάρε και αυτό (https://www.lifo.gr/articles/greece_articles/209923/i-cheesa-i-omorfi-poy-me-ekane-na-klapso-oso-pote) να σε αποτελειώσω.

Τρεμω για οταν ερθει αυτη η στιγμη.Δε θα ξερω πος να το διαχειρηστω.

Panos76
06/11/2018, 11:14
Τρεμω για οταν ερθει αυτη η στιγμη.Δε θα ξερω πος να το διαχειρηστω.

Είναι ο λόγος που σταμάτησα να έχω κατοικίδια εδώ και μια 10ετία+. Δεν μπορώ πλέον εύκολα να διαχειριστώ τέτοια πίκρα.

mankam
06/11/2018, 20:49
https://www.facebook.com/manos.kamenakis/videos/10215576630882003/

Τι και άν της έφτιαξα ευρύχωρη κούτα-σπιτάκι αυτή είχε βάλει σκοπό να γεννήσει δεύτερη φορά στο μαγαζί σε μέρος που είχε αυτή διαλέξει και όχι εκεί που ήθελα εγώ! Βρήκε ένα άδειο κουτί απο μαγνητάκια κάτω απο την σκάλα δεν χωρούσε καλα καλα:lol: και έκανε 4 γατάκια κανελί ίδια με την μάνα τους λίγων ωρών μόνο.

Eλπίζω να γίνεται προβολή και σε αυτούς που δεν έχουν Facebook:rolleyes:

Lioulios
08/11/2018, 23:02
Αυριο εγω θα διαχειριστω αυτο το πραγμα που λετε

DoctoR_k6
08/11/2018, 23:44

:( :(

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/11/2018, 05:29

Δε παει αλλο ε???

buckley
09/11/2018, 07:24
Πριν μισή ώρα βγαίνοντας από το σπίτι ,η ρουφιάνα επόπτευε...;)
401041

chester24
09/11/2018, 08:56
Στα αριστερα η σκυλίτσα μας η Εμμα και στα δεξιά η Μπετυ το τρελογατο..

Δυστυχως η Μπετυ δεν είναι πια μαζι μας, διότι το σκυλί παρουσίασε αλλεργικά για έναν χρόνο που ήταν το γατί στο σπίτι. Έτσι την πήραμε απο την Πάτρα και την πήγαμε στο πατρικό μας στο νησί να κάνει παρέα και με τα υπόλοιπα γατιά του σπιτιού.

401044

alex14
09/11/2018, 09:41

Οχι ρε φιλε....
Η "αδελφη" του δικου μου. 7 , 8 χρονων ? Ποσο ειναι ;

Lioulios
09/11/2018, 19:36
7 και ενος μηνα θα ηταν αυριο.

Παρολο που εκανε καθε χρονο το προληπτικο εμβολιο για την λεισμανιαση ... τελικα νοσησε.
Οταν το παρεις χαμπαρι ειναι ηδη αργα .

Στο σπιτι εχουμε θρηνο...τελος παντων ...παμε παρακατω

DoctoR_k6
09/11/2018, 22:56
Το χειρότερο είναι όταν έχεις κ παιδάκι κ δη μικρό. Έχεις που έχεις την στεναχώρια σου άντε να του εξηγήσεις για να μην στεναχωριεται κ αυτό.
Ότι κ να πω... Κρατάς τις καλύτερες στιγμές κ προχωράς.

Meni0s
11/11/2018, 02:30
Παρολο που εκανε καθε χρονο το προληπτικο εμβολιο για την λεισμανιαση ... τελικα νοσησε.
Οταν το παρεις χαμπαρι ειναι ηδη αργα .

Παθών και εγω με εμβολια λουρακι +αμπουλα τους καλοκαιρινους μηνες..
Σε ολο το νησι η λεισμανιαση θεριζει

basilis_k6
11/11/2018, 10:55
Παθών και εγω με εμβολια λουρακι +αμπουλα τους καλοκαιρινους μηνες..
Σε ολο το νησι η λεισμανιαση θεριζει

ποιο νησι?

kerasaki
11/11/2018, 14:54
Λουράκι scalibor εγώ στη δικιά μου, κάθε έξι μήνες ανανέωση.
Συν κάθε μήνα αμπουλα, χειμώνα καλοκαίρι.
Να το έχω άγχος κι αυτό τώρα;

Meni0s
11/11/2018, 19:34
ποιο νησι?

Κρήτη

macdeath_s
16/12/2018, 18:18
Έχει κανείς να προτείνει κανα καλό αντικατουρικό ? Θα βοηθούσε από ιντερνάσιοναλ εταιρία για να το βρω και εδώ που είμαι

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/12/2018, 20:25
Έχει κανείς να προτείνει κανα καλό αντικατουρικό ? Θα βοηθούσε από ιντερνάσιοναλ εταιρία για να το βρω και εδώ που είμαι

Δεν εχω καταλαβει τι ζητας αλλα αν εχεις προβλημα με το σκυλο που σου κατουραει μεσα δοκιμασε να τον μαλωνεις την ωρα που τα εχει κανει με εφημεριδα.Πιανει.
Αν παλι δεν ειναι αυτο το θεμα σου απλα αγνοησε με:wave2:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/12/2018, 20:37
Απο τη παρασκευη η οικογενοια μου αυξηθηκε κατα 3 ατομα...Απαριθμω 12 ζωες.
2 γονοις 4 παιδια 1 καναρι 1 γαρδελοκαναρο 1 σκηλο
και τα 3 καινουρια
402119

macdeath_s
17/12/2018, 15:13
Δεν εχω καταλαβει τι ζητας αλλα αν εχεις προβλημα με το σκυλο που σου κατουραει μεσα δοκιμασε να τον μαλωνεις την ωρα που τα εχει κανει με εφημεριδα.Πιανει.
Αν παλι δεν ειναι αυτο το θεμα σου απλα αγνοησε με:wave2:

Είναι 7χρονωων γομάρι. Βρηπκα σπρέι. Θα γράψω σχετικά με τα αποτελέσματα

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/12/2018, 22:11

7 χρονων και αντιμετοπιζεις τωρα προβλημα?Τωρα τον πηρες ή τωρα στο ξεκινησε?Εχε στο νου σου οτι υπαρχουν ειδικες πανες για την ακρατεια του σκηλου...

congate7
17/12/2018, 23:55

Πρέπει να πλένεις πρώτα και μετά να ψεκάζεις το σημείο που μαρκάρει. Αν δεν βαρεθείς αυτή τη διαδικασία πριν το μήνα έχεις τα συγχαρητήρια μου.

macdeath_s
18/12/2018, 21:17
Πρέπει να πλένεις πρώτα και μετά να ψεκάζεις το σημείο που μαρκάρει. Αν δεν βαρεθείς αυτή τη διαδικασία πριν το μήνα έχεις τα συγχαρητήρια μου.

λολ Δεν έχω βαρεθεί να καθαρίζω μέχρι στιγμής πάντως