View Full Version : Κατοικιδια
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
costas_versys
10/01/2016, 20:57
να και ο δικός μου
Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί, αλλά δεν θα με εντυπωσίαζε αν την είχε πάει μόνη της την καρέκλα :lol:
350799
Ενα τζαμακι την χωριζει απο τον μεζε....:bawl:
AUFGEBRACHT
25/01/2016, 20:06
Παίδες -αν και το παρόν είναι για τα κατοικίδιά σας- θα ήθελα την βοήθειά σας. Πριν 6 ώρες σε δρόμο έξω από τη Νεμέα παρατήρησα στη μέση του δρόμου με την άκρη του ματιού μου κάτι να κινείται. Γύρισα πίσω και διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα νεογέννητο σκυλάκι, το οποίο δυστυχώς δεν πρόλαβα να σώσω και μπροστά στα μάτια μου το πάτησε ένας πανηλίθιος (ακόμα είμαι σοκαρισμένος). Πριν να ξεπεράσω το σοκ άκουσα κλάμματα και διαπίστωσα ότι άλλα 6 σκυλάκια ήταν πεταμένα μέσα σε σακούλα σε μια περιοχή με μπάζα... ένα από αυτά ήταν στην άκρη του δρόμου και δεν κινούταν. Δεν έχω σχέση με φιλοζωϊκές και τέτοια, δεν έχω καν κατοικίδια, αλλά δεν άντεξα τις κραυγές τους, τα έβαλα μέσα στο αυτοκίνητο και ξεκίνησα να βρω κτηνίατρο, καταλήγοντας τελικά Κόρινθο. Στη διαδρομή ενημέρωσα τη γυναίκα μου να ψάξει τηλέφωνα για φιλοζωϊκές στην περιοχή μέχρι να βρω κάποιον κτηνίατρο. Η προσπάθεια αποδείχτηκε φρούδα, αφού μέ όσους εκπροσώπους μίλησα με προέτρεψαν να τους κάνω ευθανασία (ωραίοι φιλόζωοι) ή μου έλεγαν ότι δεν έχουν δυνατότητα να πάρουν αδέσποτα και να απευθυνθώ στο Δήμο και να κάνω παράπονα και άλλες τέτοιες παπαριές... Εν των μεταξύ γύρναγα όλη την Κόρινθο να βρω κτηνίατρο, κάποιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καν να τα δουν, τελικά ένας προς τιμήν του τους έριξε μια ματιά και μου έδωσε κάποιες συμβουλές. Τα σκυλάκια έχουν τα μάτια τους κλειστά, είναι ημερών και καταταλαιπωρημένα αφού ήταν παρατημένα στο κρύο. Πήγα και αγόρασα παιδικό γάλα και με μια σύριγγα τα ταίζω, ενώ τα έβαλα στην αποθήκη του καυστήρα για να είναι ζεστά. Το θέμα είναι ότι όπως μου είπαν το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί κάποιος φιλόζωος με σκυλίτσα η οποία να μπορεί να τα θηλάσει μπας και σωθούν γιατί με την σύριγγα μάλλον θα έχουμε απώλειες, τα κακόμοιρα θέλουν κάθε 2 ώρες τάισμα να φανταστείτε... ΟΛΟΙ όσους παίρνω μου λένε να τα πάω για ευθανασία, ενώ κάποιοι που παλιά μάζευαν αδέσποτα μου είπαν πως κακώς τα μάζεψα κι έπρεπε να τα άφηνα εκεί να ψοφήσουν. :(
Εάν κάποιος έχει τη διάθεση να βοηθήσει άμεσα ας στείλει πμ, είμαι από τις 6 το πρωί στο πόδι και από την ώρα που τα βρήκα τρέχω με αυτό το θέμα... Δεν ξέρω αν έκανα καλά που τα μάζεψα αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να τα αφήσω εκεί να πεθάνουν, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν καλό.
Υ.Γ. Παρακαλώ μόνο όποιος έχει τη διάθεση και μπορεί να βοηθήσει ας ασχοληθεί, ευχολόγια, αφορισμοί και λοιπά δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα... Ελπίζω προς το παρόν να επιβιώσουν, ευχαριστώ!!!
skylaros
25/01/2016, 20:22
Φτιάξε ένα άλμπουμ με κάποιες φωτογραφίες τους και ένα κειμενάκι με την ιστορία τους και αν θέλεις και μπορείς να είναι και λίγο συναισθηματικό και να ξεκινήσουμε τις προωθήσεις. Να ξέρεις πως μερικά όσο είναι κουτάβια έχουν καλές πιθανότητες να βρουν σπίτια, όσο μεγαλύτερα τόσο πιο δύσκολα. Όπως και να έχει φτιάξε άλμπουμ να προωθήσουμε σε μέσα κοινωνική δικτύωσης.
AUFGEBRACHT
25/01/2016, 20:33
Φτιάξε ένα άλμπουμ με κάποιες φωτογραφίες τους και ένα κειμενάκι με την ιστορία τους και αν θέλεις και μπορείς να είναι και λίγο συναισθηματικό και να ξεκινήσουμε τις προωθήσεις. Να ξέρεις πως μερικά όσο είναι κουτάβια έχουν καλές πιθανότητες να βρουν σπίτια, όσο μεγαλύτερα τόσο πιο δύσκολα. Όπως και να έχει φτιάξε άλμπουμ να προωθήσουμε σε μέσα κοινωνική δικτύωσης.
Θεωρώ πως αυτό που προέχει είναι να επιβιώσουν. Προσπαθούμε με τη σύριγγα να τα ταίσουμε και τα κακόμοιρα από ένστικτο ψάχνουν το ένα το άλλο να θηλάσουν, το περισσότερο τους τρέχει, κάποιο από αυτά το έβγαζε από τη μυτούλα, μου είπαν να σταματήσω μην πάθει αναρρόφηση. Θα τα ταίσω άλλη μια φορά σε καμιά ώρα, όπως είπα ξυπνάω στις 6 το πρωί για δουλειά και γυρνάμε σπίτι μετά τις 4-5, οπότε μέχρι εκείνη την ώρα θα μείνουν ατάϊστα. Facebοοκ και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχω, κάποιες φωτό μπορώ να βγάλω με την πρώτη ευκαιρία. Ακόμα είμαι με τα τηλ μπας και βρούμε κάποιον να τα πάρει για να θηλάσουν από σκυλίτσα.
skylaros
25/01/2016, 20:54
Πρέπει να βρεις τρόπο να τα κρατήσεις ζεστά και σε δεύτερο χρόνο τα ταΐζεις με σύριγγα όσο θέλουν μη τα πιέσεις. Το βασικό είναι να είναι ζεστά! Βράσε νερό και βάλτο μέσα σε μπουκάλια, τύλιξε τα μπουκάλια με πετσέτες και βάλτα μέσα στην κούτα που τα έχεις. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνετε κάθε 3-4 ώρες. Πολύ θα σε βοηθήσουν τα υποστρώματα για ενήλικες που έχουν ακράτεια ή κατάκλιση. Θα προσπαθήσω μήπως και βρω κάποιον με σκύλα που έχει γεννήσει. Θέλει δουλειά από μέρους σου και σε καταλαβαίνω πως ζορίζεσαι, είναι δύσκολο, αλλά όσο τα έχεις ζεστά (μη τα σκάσεις) δε θα έχεις απώλειες. Η γάλα σε σκόνη που πήρες είναι μια χαρά, μη τους δώσεις αγελαδινό φρέσκο! Αν έχεις βάλε στην κούτα της μέσα εκτός από ζεστά μπουκάλια ή θερμοφόρα και ένα ρολόι (όχι ηλεκτρονικό)
AUFGEBRACHT
25/01/2016, 21:06
Πρέπει να βρεις τρόπο να τα κρατήσεις ζεστά και σε δεύτερο χρόνο τα ταΐζεις με σύριγγα όσο θέλουν μη τα πιέσεις. Το βασικό είναι να είναι ζεστά! Βράσε νερό και βάλτο μέσα σε μπουκάλια, τύλιξε τα μπουκάλια με πετσέτες και βάλτα μέσα στην κούτα που τα έχεις. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνετε κάθε 3-4 ώρες. Πολύ θα σε βοηθήσουν τα υποστρώματα για ενήλικες που έχουν ακράτεια ή κατάκλιση. Θα προσπαθήσω μήπως και βρω κάποιον με σκύλα που έχει γεννήσει. Θέλει δουλειά από μέρους σου και σε καταλαβαίνω πως ζορίζεσαι, είναι δύσκολο, αλλά όσο τα έχεις ζεστά (μη τα σκάσεις) δε θα έχεις απώλειες. Η γάλα σε σκόνη που πήρες είναι μια χαρά, μη τους δώσεις αγελαδινό φρέσκο! Αν έχεις βάλε στην κούτα της μέσα εκτός από ζεστά μπουκάλια ή θερμοφόρα και ένα ρολόι (όχι ηλεκτρονικό)
Αυτό με το ζεστό νερό μου το είπε κι ο κτηνίατρος, έχω βάλει μια θερμοφόρα και μπουκάλια με ζεστό νερό όπως είπες, ενώ βάλαμε και υπόστρωμα για ακράτεια. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνω κάθε 3-4 ώρες, αλλά σίγουρα εκεί που είναι έχουν ζέστη, κλειστός χώρος και ζεστός αυτή τη στιγμή λόγω καυστήρα και σωληνώσεων. Ελπίζω να μην έχουμε απώλειες μέχρι το πρωί Δεν τα πιέζω στο τάϊσμα, 1ml μου είπε ο κτηνίατρος... Σε ευχαριστώ πολύ!!!
φιλε μου μπραβο σου για την κίνησή σου, τα χω περασει πολλες φορές αυτα. Μολις δυναμώσουν λίγο θα τα πλύνεις με ζεστο νεράκι και betadine και αμα σου αρρωστησει κανένα θα του δωσεις λίγο κεφακλορ σιρόπι, 1mL πρωι βραδυ, γιατι χάνουνε τα ματια τους ευκολα απο μικρόβια.
μια καλή ιδέα είναι να φτιάξεις πολύ υλικό απο λεπτες ταινίες εφημερίδας και να τα βαλεις 2-2 μαζί. Τα βγζεις εξω το πρωι, ενεργούνται, τα ταιζεις, τους αλλάζεις το πριονιδι και ξανα μέσα. Ξανά το ίδιο το μεσημέρι και μετά το βράδυ. Αν έχεις πολύ πριονίδι απο εφημερίδα θα σου είναι πολύ πιο εύκολο.
μιλα και με petshop και κτηνιάτρους της περιοχής σου και δωστους φωτογραφίες, μήπως μπορέσουν και τα δώσουν. Ανέβασε αγγελίες σε σελίδες όπως το ipet
Εγω τα χα κρατήσει για δυο-τρεις μήνες (6 κουταβακια) και στο τελος βρηκα και τα έδωσα όλα σε καλά χέρια (έχω ήδη σκυλί)
αν έχεις χωρο κρατα και 1-2 απο αυτα, θα είναι τρομερή συντροφιά και επειδή τα έχεις απο μικρά θα είναι τελεια εκπαιδευμένα
skylaros
26/01/2016, 19:30
Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα AUFGEBRACHT. Θα ενημερώσω αν βρω!
ps: Σήμερα μια χαμούρα σκότωσε με το αυτοκίνητο της δύο γατάκια της γειτονιάς που φρόντιζα. Της έλεγαν πως έχει γατάκια από κάτω και αυτή είπε δε με νοιάζει δε θα περιμένω... Δε ξέρω ποια είναι, δυο γυναίκες μεγάλης ηλικίας ήταν μπροστά. Τα πήγα κτηνίατρο γιατί ακόμα ζούσαν αλλά δε τα κατάφεραν. Θάφτηκαν εκεί που πριν δέκα μέρες έθαψα το αδερφάκι τους, από τα 7 έχουν μείνει τρία... ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!
... ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!
η πιο σωστη σου κουβεντα :beer:
τωρα θυμηθηκα κατι αλλα δεν ξερω αν σε ενδιαφερει AUFGEBRACHT.
Εδω που ειμαι εχουμε ενα πετσοπ που πουλαει μονο τροφες δεν κανει δηλαδη εμποριο σκυλων γατων. αυτος ομως δεχεται απο διαφορους πελατες γατες και σκυλακια για χαρισμα με μια μικρη επιβαρυνση τα εξοδα τροφης δηλαδη. δηλαδη εχει ενα κλουβι βαζει μεσα τα κουταβακια κι οποιος θελει ερχεται και τα παιρνει δωρεαν. αν καταφερεις να τα μεγαλωσεις λιγακι κανονιζουμε να τα παρω και να του τα παω.
αυριο θα τον ρωτησω και θα σου πω.
skylaros
26/01/2016, 20:49
Κάτι άσχετο αλλά και σχετικό.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153438198223525&id=20069718524
tsompanis
26/01/2016, 21:03
θα είναι δύσκολο και επίπονο με το μπιμπερό.
Γάλα υπάρχει και ειδικό σε σκόνη.τα φρέσκα εμπορίου δεν κάνουν λόγω παστερίωσης.
Αν πρόλαβαν να πιούν έστω και λίγο πρωτόγαλα απο την μάνα τους θα τα καταφέρουν.
Άν τα έδιωξαν κατευθείαν χωρίς να πιούνε ,δύσκολα θα την βγάλουν καθαρή
Καλή δύναμη!
καποια δεν χρειάζονται και καθόλου μπιμπερό! εμενα ο δικός μου έπινε κατ' ευθειαν απο το κεσεδάκι κι ας ήταν 6-7 ημερών!
στο μηνα θα τους βρεχεις την ξηρά τροφή με γαλα για κουτάβια και θα τρώνε μόνα τους μια χαρα! στο 2μηνο θα τρωνε την τροφή άβρεχτη.
AUFGEBRACHT
27/01/2016, 19:26
Τελικά καταφέραμε και γλυτώσαμε τα 5 από τα 6, το πιο μικρό και πιο ταλαιπωρημένο δεν άντεξε το κακόμοιρο :( Βρέθηκε μια καλύ κοπέλα φιλόζωη και προσωρινά τα πήρε υπό την προστασία της, βρήκαμε μια σκυλίτσα να θηλάσει τα 3 μικρά και τα άλλα 2 τα "προστατεύει" μια άλλη σκυλίτσα, τα κρατάει ζεστά και ταίζονται με τη σύριγγα. Σε 25 μέρες θα ξεπεταχτούν αν όλα πάνε καλά και το τάισμά τους δεν θα είναι τόσο πρόβλημα. Θα πρέπει βέβαια να βρεθεί χώρος και κάποιος να τα πάρει, γιατί η κοπέλα με δικά της έξοδα συντηρεί αυτή τη στιγμή 17 σκυλιά. Σε λίγες μέρες θα βάλω εδώ και φωτό μήπως ενδιαφέρεται κάποιος. Το ευχάριστο είναι πως προς το παρόν σώθηκαν 5 ψυχούλες που διαφορετικά θα είχαν την τύχη που είχαν τα 2 άτυχα αδερφάκια τους. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον!!!
kostasagk
28/01/2016, 09:00
ακομα υπαρχουν ανθρωποι!!!!!!!!!
LogOutGoRide
30/01/2016, 14:59
R.I.P. Freddy 2013-2016
R.I.P. Freddy 2013-2016
:(
Λυπαμαι, αγαπητε.
Την συμπαθεια μου.
el-Gatto
30/01/2016, 15:48
R.I.P. Freddy 2013-2016
3 χρονών μόνο...γιατί...;
LogOutGoRide
30/01/2016, 17:28
Τυπογραφικό. 2003 ήταν κουταβάκι. Είχα τον πατέρα του ο οποίος εμφάνισε επιληψία και οι κρίσεις του γινόταν όλο ένα και πιο συχνές και μεγαλύτερης διάρκειας. Μετά την τελευταία του, δεν μπορούσε να σηκωθεί καν.
Πριν όλα αυτά, ζευγάρωσε και κράτησα τότε τον Freddy. Τελευταία φαινόταν τόσο γερασμένος. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα έβγαζε τον χειμώνα. Το έβλεπα, τον καταλάβαινα.
Σήμερα, πήγε ο μπαμπάς μου να του βάλει φαγητό και δεν σηκώθηκε καν. Ο γιατρός είπε βαθειά γεράματα.
Το καλύτερο σκυλί που είχα ποτέ.
Δεν χρειάστηκε ούτε λουρί! Τον έβγαζα βόλτα (ζούσε μόνιμα στο σπίτι στην θάλασσα) και περπατούσε πάντα μα πάντα δίπλα μου. Περίμενε να του πω εγώ "άντε freddάκο". Έτρεχε σαν παλαβός, μύριζε τα πάντα, έκανε την ανάγκη του και πριν τον φωνάζω, έτρεχε πάλι δίπλα μου. Πριν τρία περίπου χρόνια, ήρθε από βόλτα και είχε στο στόμα ένα γατάκι ημερών. Σε λίγο καιρό, είχε παρέα περισσότερες από 5 γάτες.
akis_trevor
30/01/2016, 17:38
:( ......
annoula1981
30/01/2016, 19:21
351122
annoula1981
30/01/2016, 19:32
http://www.viralcity.gr/2016/01/pragmata-prepei-ksexasei-pote-opoios-exei-skilo/
Στο καλό...συγκινηθηκα..μηπως να ξαναπάρω ένα σκυλάκι και γω;
LogOutGoRide
30/01/2016, 20:53
11. Ρε τον άτιμο. Μόλις σκεφτόμουν να πιάσω την χτένα, έμπαινε στο σπίτι του και ο μπαγάσας μέχρι και δόντια μου έδειχνε.
20. Δυστυχώς δεν ήμουν μαζί του. Δεν μπορούσα, δεν άντεχα και άλλο χαμό σκύλου. Τουλάχιστον όχι αυτού του κουταβιού, που ακόμη θυμάμαι τον λόγο που τον διάλεξα, ανάμεσα στα αδέρφια του.
Πολύ κρίμα ρε γαμώτο. Πολύ κρίμα που δεν ήμουν δίπλα του στο τελευταίο του όνειρο.
congate7
30/01/2016, 22:19
Κρίμα ρε φίλε.
Το μόνο καλό είναι οι ευχάριστες (γλυκόπικρες λόγω της απώλειας) αναμνήσεις που θα σου σκάνε σε λίγο καιρό και θα τον θυμάσαι χαρούμενο.
annoula1981
08/02/2016, 20:17
https://www.youtube.com/watch?v=TfAMtqVFzv8
congate7
08/02/2016, 20:22
https://www.youtube.com/watch?v=TfAMtqVFzv8
Ω ρε τον πστη κάτι πατουσάρες. :beer:
annoula1981
08/02/2016, 22:09
Πατούσες για γαργάλημα!
(χωρίς σχόλια παρακαλώ από τα πολύ καλά παιδιά του φόρουμ) :smokin:
congate7
09/02/2016, 15:34
https://www.youtube.com/watch?v=04won4DzTds
:bawl:
Ωραιο το Ακιτα.... εχουν οι γονεις μου ενα ιδιο... οχι τοσο μυωδες αλλα ολολευκο :)
Πριν απο αυτο ειχαμε ενα μποξερ-ακιτα που το χασαμε απο τη παλιοαρρωστια... αυτο ετρωγε ανθρωπους κανονικα.
bikerted
19/02/2016, 00:17
The family!!!
352507
:beer:
annoula1981
21/02/2016, 12:25
http://www.piperies.gr/posts/koytabi-iroas-prostateyei-afentiko-toy
skylaros
22/02/2016, 15:07
Παίδες καλησπέρα. Τι θα γίνει με αυτόν τον κούκλο? Είναι κλεισμένος σε κλουβί καταφυγίου εδώ και 6 μήνες. Τα έξοδα του είναι ήδη μπόλικα μιας που το καταφύγιο δεν είναι τσάμπα. Είναι ένα δραστήριο σκυλί, ανθρωποκεντρικό και επειδή λέμε και μόνο αλήθειες είναι αρκετά κυριαρχικό με τα άλλα ζώα. Είναι περίπου 27 κιλά και ψάχνει ένα σπίτι να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Η ηλικία του είναι 2 ετών και ξέρει να μη κάνει τις ανάγκες του εντός σπιτιού. Στη μύτη του έχει αλοιφή γιατί τη χτύπησε, τώρα δεν έχει τίποτα :p Λοιπόν ο σκυλάκος ψάχνει πραγματικά απεγνωσμένα σπίτι, ιδανικά με κήπο ;)
352834 352835 352836
congate7
23/02/2016, 07:53
Πολύ γαμάτη ιδέα για τα γατιά σας
Cat box (https://www.youtube.com/watch?v=MNjjfOjGkQ4)
bikerted
26/02/2016, 09:13
Πρωινο ραχατι.......
353164
(στο χερι μου)
annoula1981
29/02/2016, 17:47
353496
Αυτο στα δεξια παιζει να βγαζει περισσοτερες τριχες απο το αριστερο...:bawl::hug:
HelenKoR
29/02/2016, 19:47
Το Φανουρόγατο
353521
353520
akis_trevor
06/03/2016, 11:36
Παιδες χαριζονται τα 2 αδερφακια.ειναι μολις 3 μηνων.το καφε ειναι θηλυκο το ασπρουλι αρσενικο.θα γινουν μικρομεσαιου μεγεθους.θα γινουν μεσα στην βδομαδα τα πρωτα τους εμβολια απο μενα.
Δεν γινοταν να μεινουν εκει που ηταν αλλο..
Τα βρηκα στα τζουμερκα και τωρα τα πηγαινω πατρα...
354298
354299
akis_trevor
09/03/2016, 15:24
η καφετουλα βρηκε σπιτακι...
μας μενει ο ασπρουλης ο μουργος να βρει το σπιτακι του....
πηγαν χτες στον γιατρο,κανανε εμβολια ειναι υγιεστατα,μιξ ποιμενικου με κυνηγοσκυλο,θα γινουν 20-25 κιλα!!!
354612
354613
annoula1981
19/03/2016, 15:59
http://i.gifntext.com/55833.gif
AristidisZ
19/03/2016, 16:53
ρε παιδιά με τα online pet shop ξέρετε τι παίζει ;
κοίταγα τροφή για το κτήνος, και είδα την ίδια να παίζει από 23€ το 4κιλο έως 35 και άνω...
τι διάολο, λες να έχει μαϊμού royal canin ;;; :rolleyes:
ρε παιδιά με τα online pet shop ξέρετε τι παίζει ;
κοίταγα τροφή για το κτήνος, και είδα την ίδια να παίζει από 23€ το 4κιλο έως 35 και άνω...
τι διάολο, λες να έχει μαϊμού royal canin ;;; :rolleyes:
Μήπως κοίταγες σολομό ή foie gras ? Τι τιμές είναι αυτές που λες? :uplate:
AristidisZ
19/03/2016, 17:10
Μήπως κοίταγες σολομό ή foie gras ? Τι τιμές είναι αυτές που λες? :uplate:
Τόσο έχει η royal canin ρε συ Βύρωνα...
Εντάξει περνάει σχεδόν ένα τρίμηνο με μια 4κιλη και κάνα 2 κονσέρβες τη βδομάδα
Απλά είδα κάτι petshop zoofast (http://www.zoofast.gr/), zooplus (http://www.zooplus.gr/), που έχουν πολύ πολύ χαμηλότερες τιμές γενικώς σε όλα τα είδη
Από ότι κατάλαβα δεν έχουν καν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, και είπα να ρωτήσω μήπως τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς
Lioulios
19/03/2016, 17:26
355143
Γατάκια αρσενικά RR, 2ος του 2016, χαρίζονται σε φιλόγατους.
Μόνο για Συλλέκτες, γνώστες, αντίκα, κλασσικό.
Ρίψατε πμ.
355144
Πήρες σκύλο? Δεν το ήξερα.
Απλά είδα κάτι petshop zoofast (http://www.zoofast.gr/), zooplus (http://www.zooplus.gr/), που έχουν πολύ πολύ χαμηλότερες τιμές γενικώς σε όλα τα είδη
Από ότι κατάλαβα δεν έχουν καν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, και είπα να ρωτήσω μήπως τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς
Λίγο που το χάζεψα πάντως, οι τιμές σε γατο τροφές μου φάνηκαν γελοία ακριβές. 2 - 2,5€/kg αγοράζω ξηρά τροφή από το μαγαζί που σου έχω πει. Αντίστοιχα πολυ ακριβός είναι και στα είδη ενυδρείων που είδα χωρίς να πουλάει καμμιά μάρκα γνωστή, τουλάχιστον στα φίλτρα.
AristidisZ
19/03/2016, 17:37
Γατάκια αρσενικά RR, 2ος του 2016, χαρίζονται σε φιλόγατους.
Μόνο για Συλλέκτες, γνώστες, αντίκα, κλασσικό.
Ρίψατε πμ.
355144
δεν αντέχω δεύτερο πάντως :lol:
Πήρες σκύλο? Δεν το ήξερα.
μη με τρολάρεις ρε συ, 100 τροφές για γάτες έχει :p
:p
μη με τρολάρεις ρε συ, 100 τροφές για γάτες έχει :p
:p
Δεν σε τρόλαρα. Royal canin διάβασα, κάτι κουφές τιμές διάβασα...ε, πήρες κάποιο αρκουδόσκυλο σκέφτηκα.
Για τις τιμές της γατο τροφής, κάνεις πλάκα ναι?
Πήγαινε πάρτης μπαρμπούνια κατεψυγμένα ρε. Πιο φθηνα θα σου ΄ρθει. :lol: :lol:
AristidisZ
19/03/2016, 17:57
Δεν σε τρόλαρα. Royal canin διάβασα, κάτι κουφές τιμές διάβασα...ε, πήρες κάποιο αρκουδόσκυλο σκέφτηκα.
Για τις τιμές της γατο τροφής, κάνεις πλάκα ναι?
Πήγαινε πάρτης μπαρμπούνια κατεψυγμένα ρε. Πιο φθηνα θα σου ΄ρθει. :lol: :lol:
Μπα η σκασμένη, δε τα πάει καλά με το ψάρι, όσες φορές κάνουμε σπίτι και της βάζω κάνα μεζέ με το ζόρι τρώει :lol:
βασικά έχω παρατηρήσει ότι με τα μαγειρεμένα δε τα πάει καλά, κι οσο κι αν ακούγεται τρελλό, το μόνο που τρώει με βουλιμία είναι μακαρόνια :bawl:
annoula1981
19/03/2016, 18:40
Είπα να την βάλω στις αστείες φωτό αλλά με τέτοια φάτσα το ξανασκεφτηκα :D
355158
Μπα η σκασμένη, δε τα πάει καλά με το ψάρι, όσες φορές κάνουμε σπίτι και της βάζω κάνα μεζέ με το ζόρι τρώει :lol:
βασικά έχω παρατηρήσει ότι με τα μαγειρεμένα δε τα πάει καλά, κι οσο κι αν ακούγεται τρελλό, το μόνο που τρώει με βουλιμία είναι μακαρόνια :bawl:
ναι κάντης τέτοια να κακομάθει. η δικιά μου από μικρή κροκέτες.
αυτό έχουμε. κι άμα της αρέσει.
κροκετά για στειρωμένη λοιπόν 2,8 το κιλό
+V990RR
Από zoofast έχω πάρει εγώ, για σκύλο 15κιλες τροφές. Μερικές εξωφρενικά φθηνότερες. Περιορισμένη διαθεσιμότητα, πρέπει να παρακολουθείς πότε έχει την τροφή που θέλεις. Παίζει και αρκετή καθυστέρηση. Αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν πρόβλημα με την αντικαταβολή λένε. ΜΗΝ πάρεις χωρίς αντικαταβολή. Από Ελλάδα παίρνω από petclick.gr οι καλύτερες τιμές από όσο έχω δει και άμεση εξυπηρέτηση.
AristidisZ
19/03/2016, 20:49
Σιγά μη κάθομαι να της μαγειρεύω ρε συ και φαγητό, όταν τρώμε κάτι που μπορεί να της αρέσει απλά της δίνω κάνα μεζεδάκι ;)
Ξηρά τροφή τρώει από τη πρώτη μέρα που την μάζεψα και σπάνια της ανοίγω καμιά κονσέρβα
Από zoofast έχω πάρει εγώ, για σκύλο 15κιλες τροφές. Μερικές εξωφρενικά φθηνότερες. Περιορισμένη διαθεσιμότητα, πρέπει να παρακολουθείς πότε έχει την τροφή που θέλεις. Παίζει και αρκετή καθυστέρηση. Αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν πρόβλημα με την αντικαταβολή λένε. ΜΗΝ πάρεις χωρίς αντικαταβολή. Από Ελλάδα παίρνω από petclick.gr οι καλύτερες τιμές από όσο έχω δει και άμεση εξυπηρέτηση.
thnx :)
tsompanis
19/03/2016, 21:09
δηλαδή αυτές τις μάρκες για σκύλους που λέτε,πόσο βγαίνει το σακί το 20κιλο?
skylaros
19/03/2016, 21:51
δηλαδή αυτές τις μάρκες για σκύλους που λέτε,πόσο βγαίνει το σακί το 20κιλο?
Φτηνότερα, αλλά είναι και ακριβές. Ξηρά τροφή για σκύλους προτείνω την Hills και ειδικά όσο είναι μικρά σε ηλικία.
Για γάτες καλές κουβέντες λέγονται για acana και r/c.
Μη δίνετε μακαρόνια, ρύζι, λαχανικά σε γάτες, στη φύση δε τρώνε σχεδόν καθόλου τίποτα που να μην είναι κρέας. (Google επίσης να δείτε ποιες τροφές μπορεί να είναι δηλητήρια για τα κατοικίδια σας) Να προτιμάτε τροφές που έχουν μπόλικη πρωτεΐνη. Να τσεκάρετε αν κάνουν τσίσα σωστά γιατί έχουν αρκετά ευαίσθητο ουροποιητικό και κάνουν κρυστάλλους και λίθους, ειδικά τα αρσενικά (όπως και στον άνθρωπο) επειδή έχουν πιο στενό ουρητήρα μπορεί να κάνει απόφραξη πιο εύκολα. Αν μπορείτε να δίνετε εκτός από ξηρά τροφή και καμία κονσερβούλα με καλά χαρακτηριστικά γιατί οι γάτες συνήθως δε πίνουν πολύ νερό και μέσα από την κονσέρβα παίρνουν και υγρά.
Μη δίνετε γατοτροφή σε σκύλους ΔΕ κάνει, το αντίθετο μπορεί να γίνει για πολύ μικρό διάστημα αλλά η γάτα δε θα προσλαμβάνει αρκετή ταυρίνη.
Το θέμα τροφή και ειδικά στις γάτες είναι μεγάλο σίριαλ... Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ένα κατάστημα, θα το δοκιμάσω τέλος αυτού του μήνα και θα σας πω.
Γενικά να δίνετε μια σχετική ποικιλία, δε λέω κάθε μέρα να έχετε μπουφέ, αλλά 1-2 φορές τη βδομάδα να υπάρχει και κάτι διαφορετικό :)
Lioulios
19/03/2016, 22:55
Ειχαμε ενα ντοπιο κρητικο στο χωριο που ετρωγε και το λαδωμενο χαλικι....15χρονια εζησε.
Τη λαρα μου τη μεγαλωσα με ακανα και ρουαγιαλ ...μεχρι που χρονισε .
Μετα βρηκα τροφες ενεργειας φθηνες (1 κιλο- 1 ευρω) που ειναι πλουσιες σε ολα εκτος απο πρωτεινη.
Παω στο χασαπη ,παιρνω τσαντες απο καθαρισμενα κρεατα που εχου για πεταμα ,τα βραζω και μετα σπα την κατσαρολα σε 4 μερες . Το ολο μειγμα το ανακατευω με την τροφη και την ταιζω μια φορα την ημερα το βραδι για 30 μερες το μηνα . Αν ο μηνας εχει 31 .... μια .μερα ΔΕΝ θα φαει .
Η λαρα ειναι 4ετων και 37 κιλα ....και δεν εχει παει στο γιατρο ποτε για κατι σοβαρο ..
Ειναι πραγματικα μελος της οικογενειαα ,αλλα ειναι ο σκυλος και ετσι τον αντιμετωπιζω . Σαν σκυλο .
Μην τα κακομαθαινετε.
Σιγά μη κάθομαι να της μαγειρεύω ρε συ και φαγητό, όταν τρώμε κάτι που μπορεί να της αρέσει απλά της δίνω κάνα μεζεδάκι ;)
Ξηρά τροφή τρώει από τη πρώτη μέρα που την μάζεψα και σπάνια της ανοίγω καμιά κονσέρβα
thnx :)
κονσερβα μην της ξαναβαλεις. ουτε σπανια. τρωνε κατι φλας και μετα σνομπαρουν την ξηρα τροφη. κονσερβα χρησιμοποιω μονο για να δωσω το χαπι οταν χρειαστει. ασε ειναι περιπτωση η λιλυ στο θεμα χαπι :cry:
στις αλλες κατευθειαν στο στομα με το χερι :lol:
ομορφιές (http://www.bangladeshnews.gr/chania-kritis-anthropomorfa-ktini-macheronoun-pyrovoloun-dilitiriazoun-pnigoun-anyperaspista-zoakia/)
ομορφιές (http://www.bangladeshnews.gr/chania-kritis-anthropomorfa-ktini-macheronoun-pyrovoloun-dilitiriazoun-pnigoun-anyperaspista-zoakia/)
Τους ευχομαι να πεθανουν με τον πιο βασανιστικο πονο.
Σκατα στον ταφο τους.
"Το πρόβλημα ξεκινά από αυτούς που εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους. Τα κρατούν σπίτι τους για ένα χρονικό διάστημα, τα περιποιούνται, αργότερα τα βαριούνται, καθώς η φροντίδα ενός ζώου απαιτεί χρόνο και προσήλωση, και τα παρατούν όπου βρούν."
:a13:
απαραδεκτοι κρητικαροι, σκατα στον ταφο τους.
355340
Ο Μπόζος βρέθηκε παρατημένος σε ένα χωριό της Κρήτης (πιθανόν λόγω της Λεϊσμανίασης που έχει) και τώρα απολαμβάνει την αποθεραπεία του :)
355341
akis_trevor
22/03/2016, 14:41
γουσταρω τρελα τα σκυλια για την ανιδιοτελεια τους,γιατι ειναι μουτρα κλπ κλπ..αλλα ειναι τοσο αθωα σε μαλακισμενο βαθμο που και να τα κοπανησεις αν δεν ειναι αγριεμενα απο αλλους λογους καθονται και τις τρωνε...
εχουμε μια αδεσποτουλα στην δουλεια καμια 35αρια κιλα,δοντια κανα τριαρι ποντους και ειναι χεσμενη η καψερη.
εγω φιλοξενω ακομα τον μικρουλη και ψαχνω να του βρω σπιτακι.με πηρε καποιος για να τον παει στο χωριο να φυλαει κοτες και εφαγε ακυρο.απο κοντα ειναι ακομα πιο ωραιος και ειναι αρκετα ευκολος στο να μαθει.
355353
LogOutGoRide
22/03/2016, 14:45
Απίστευτα πράγματα
akis_trevor
01/04/2016, 15:29
γουσταρω τρελα τα σκυλια για την ανιδιοτελεια τους,γιατι ειναι μουτρα κλπ κλπ..αλλα ειναι τοσο αθωα σε μαλακισμενο βαθμο που και να τα κοπανησεις αν δεν ειναι αγριεμενα απο αλλους λογους καθονται και τις τρωνε...
εχουμε μια αδεσποτουλα στην δουλεια καμια 35αρια κιλα,δοντια κανα τριαρι ποντους και ειναι χεσμενη η καψερη.
εγω φιλοξενω ακομα τον μικρουλη και ψαχνω να του βρω σπιτακι.με πηρε καποιος για να τον παει στο χωριο να φυλαει κοτες και εφαγε ακυρο.απο κοντα ειναι ακομα πιο ωραιος και ειναι αρκετα ευκολος στο να μαθει.
355353
ο μουργος εδω και 2-3 μερες πηγε στο νεο του σπιτακι και αποτι μαθαινω περναει καλα.εχουμε κοινους γνωστους και κοινο κτηνιατρο με τους νεους του φιλους....
εχω κρατησει την αδερφη του και μας κανει την ζωη δυσκολη!!!:D
συγχαρητηρια σε όλους τους φιλους/ες που αναλαμβανουν υπευθυνα την επιμέλεια ενός ζώου.
Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται (και) απο το πως αυτή συμπεριφέρεται στα ζώα. Αν μη τι άλλο, λίγοι πολιτισμένοι έχουν μείνει ακόμα όπως φαίνεται και αυτο είναι μια ευχάριστη νότα στην γενικότερη μιζέρια που ζουμε.
Αυτη την μουρη, την ειχαν παρατησει σε μια κουτα.
Την μαζεψε ενας κτηνιατρος και την ειχε προς υιοθεσια.
355966
Πλεον ειναι συγκατοικος μου και ειναι απλα υπεροχη!
akis_trevor
01/04/2016, 18:45
Αυτη την μουρη, την ειχαν παρατησει σε μια κουτα.
Την μαζεψε ενας κτηνιατρος και την ειχε προς υιοθεσια.
355966
Πλεον ειναι συγκατοικος μου και ειναι απλα υπεροχη!
και μπραβο σου!!!!να την χαρεις!!!:beer:
kostasagk
04/04/2016, 13:40
356180
το συγκεκριμενο σκυλακι περιμενε την κορη μου εξω από το μαγαζι που δουλευει ,μολις βγηκε επεσε στα ποδια της και εκλαιγε, είναι περπου 3-4 μηνων, εχει και λουρακι ,η από καποιον εφυγε η το διωξανε, βαλαμε στην γειτονια φωτο ,στο φβ αλλα ακομα δεν εμφανιστηκε κανενας, γενικα είναι ησυχος περιμενη να τον βγαλουμε στην αυλη για την αναγκη του, από ρατσα από ότι ειπε ο κτηνίατρος είναι λυκοσκυλο με κατι ακομα,μεσαιο μέγεθος περιπου , αν ενδιαφέρεται καποιος ο οποιος δεν θα το παρατηση μολις το βαρεθεί ας στειλη μηνυμα ,εχω δυο μεγαλα σκυλια στο σπιτι οποτε λιγο δυσκολο για τριτο ,,..........οποιος ενδιαφέρεται ας στειλη μηνυμα
Lioulios
05/04/2016, 15:40
μπεστ φτεντσ
356261
μπεστ φτεντσ
356261
Κανα γαμπρο θελουμε ? :D
Ο 5χρονος πια Διας (ή Καστορας :lol:) παιζοντας με τα αγαπημενα του ξυλα :lol:
356309
Lioulios
06/04/2016, 15:36
Κανα γαμπρο θελουμε ? :D
Ο 5χρονος πια Διας (ή Καστορας :lol:) παιζοντας με τα αγαπημενα του ξυλα :lol:
356309
Εχω την αισθηση απο τον τροπο που καθεται πως ειναι εργασιακης γραμμης σαν την δικια μου , με τα ισια πισω ποδια ε ?
Εναν τετοιο ασερνικο ψαχνω να βρω και δεν βρησκω με τιποτα . Ολα ειναι εκθεσιακα με τα λυγισμενα πισω ποδια .
Ποσα κιλα ειναι ο καστορας ?
Εχω την αισθηση απο τον τροπο που καθεται πως ειναι εργασιακης γραμμης σαν την δικια μου , με τα ισια πισω ποδια ε ?
Εναν τετοιο ασερνικο ψαχνω να βρω και δεν βρησκω με τιποτα . Ολα ειναι εκθεσιακα με τα λυγισμενα πισω ποδια .
Ποσα κιλα ειναι ο καστορας ?
Ειναι ακριβως οπως η δικια σου (τι σημαινει "εργασιακης γραμμης" ?) και ειναι γυρω στα 39-40 κιλα καστορας :lol:
Lioulios
06/04/2016, 17:52
αυτος ειναι ο vegas . ο δυο φορες παγκοσμιος πρωταθλητης. Αυτο εμενα δε μου αρεσει
356343
και εδω βλεπουμε τις καταπληκτικες γραμμες του
356344
annoula1981
09/04/2016, 16:49
356483
SHOOTER045
09/04/2016, 17:32
απο εδω ο ΕΚΤΩΡΑΣ 295218
295219
σε μια εκδρομη-βολτα τον περασμενο νοεμβρη με ολη την οικογενεια στην ναουσα
και ενω υπηρχαν δεκαδες οικογενειες με παιδακια
αυτο το αλανι μας πλευρισε και<κολλησε>με εμας
ειναι πλεον μελος της οιογενειας και φυλακας του αμπελιου που εχω στο κτημα μου
ημιαιμος τσομπανος αλλα μεγαλο αλανι,οταν με βλεπει τρελαινεται λες και καταλαβαινει
Απο χτες δεν είναι ποια μαζί μας.
Είχε βγάλει εδώ και λίγο καιρό εναν ογκο πίσω και δίπλα απο την ουρά, κανονισα ραντεβού με τον κτηνίατρο και τον πήγα.
Το χειρουργείο κράτησε 1,5ωρα και επειδή είχε <ρίζες>στήν ουρά κόπηκε αναγκαστικά και η ουρά.
Ξύπνησε στην ωρα που έπρεπε,είχε αντίληψη,έμεινα πόσες ώρες μαζί τού, του έδωσα αντιβιωση,και έφυγα.
Το πρωί όμως έφυγε .
Γεια σου σκυλακο μου
SHOOTER045
09/04/2016, 17:51
Είναι το δεύτερο σκυλί που χάνω έτσι, το πρώτο ένας λύκος που τον εμφάνισε στο πόδι,αλλά ηταν σε μεγάλη ηλικία (13)
Αυτός ο Καημένος ουτε 4 δεν ήταν
el-Gatto
09/04/2016, 18:50
. . . :(
SHOOTER045
09/04/2016, 18:56
Μου πρότειναν να μου βρουν άλλο .
Αλλά δεν είμαι σε φαση να δεχτώ άλλο στην θέση του.
Έχω και άλλα δυο ήδη.
Αν δείτε την ιστορία του αυτός με διάλεξε όχι εγώ
LogOutGoRide
09/04/2016, 19:08
Πολύ κρίμα.
Εγώ δεν παίρνω άλλο, αν και τα παιδιά με παρακαλάνε.
SHOOTER045
09/04/2016, 19:17
Αυτός ηταν δικός μου,τα παιδιά εχουν μια Πατσαβούρα
el_hymador
09/04/2016, 19:23
Είχε βγάλει εδώ και λίγο καιρό εναν ογκο πίσω και δίπλα απο την ουρά, κανονισα ραντεβού με τον κτηνίατρο και τον πήγα.
Το χειρουργείο κράτησε 1,5ωρα και επειδή είχε <ρίζες>στήν ουρά κόπηκε αναγκαστικά και η ουρά.
Ξύπνησε στην ωρα που έπρεπε,είχε αντίληψη,έμεινα πόσες ώρες μαζί τού, του έδωσα αντιβιωση,και έφυγα.
Το πρωί όμως έφυγε .
Γεια σου σκυλακο μου
:( πέρασε όμως καλά μαζί σας, αυτό να θυμάσαι.
skylaros
09/04/2016, 21:57
Τα ζώα ζουν για να μας δίνουν χιλιάδες χαρές και μαθήματα και για να δίνουν μόνο μια πίκρα στο τέλος. Κρίμα για το κουτάβι σου. Όταν φεύγουν νέα δεν έχεις και την παρηγοριά ότι έζησε μια καλή και μεγάλη ζωή. Λυπάμαι!
stynikop
09/04/2016, 23:36
Αυτός ηταν δικός μου,τα παιδιά εχουν μια Πατσαβούρα
Αχ, ρε Δημητρη... Ξέρω πόσο το λατρευες. Κρίμα, λυπάμαι...
Το πρωί όμως έφυγε .
Γεια σου σκυλακο μου
κριμα :(
Μπηκα να βαλω εικονες απο τα κατοικιδια των παππουδων στο χωριο και ειδα αυτο. Απο τα υψη στον πατο ρε πστμου πηγα.
Κριμα ρε γμτ. :(
Γατούλης έμεινε μόνος και χαρίζεται...
356576
sugariasgeorge
12/04/2016, 21:03
o sugar !!!μεγαλη μορφη το λαμογιο...:smokin:
356633
sugariasgeorge
12/04/2016, 21:06
και ο blanko (o κολλητος της κυρας)!!!:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
356634
356483
Καλά του κανε ,του σκύλου...
congate7
13/04/2016, 07:33
Αυτός, δε θυμάμαι το όνομα του, ήταν μεγάλος αλήτης.
Είχε φάει καναπέδες, κρεβάτια, μαξιλάρια. Τώρα είναι στα χέρια της πρώην.:a52:
356650
Το καλύτερο στα ινδικά χοιρίδια είναι το γουργουρητό. Μοιάζει με της γάτας αλλά έχει και ένα σφύριγμα μέσα. Πολύ γαμάτα ζωάκια!!!
Δεν μπορω να μην κανω like σε καθε ποστ με φωτογραφια, απλως δεν μπορω!
Χρωσταω φωτογραφιες απο το ποστ #794 αλλα τις εχω στο κινητο. :p