Σύνδεση

View Full Version : Ποδήλατα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22

Cpt. Haddock
09/05/2012, 22:43
Λογω προσωπικών αναμνησεων θα έλεγα το GT Aggressor, το είχα 13 χρονια μεχρι που μου το κλέψανε.

Αλλα θα συνηγορήσω υπέρ αυτου που λέει ο σαπιλας :beer:

Julius
10/05/2012, 08:51
Λογω προσωπικών αναμνησεων θα έλεγα το GT Aggressor, το είχα 13 χρονια μεχρι που μου το κλέψανε.

Αλλα θα συνηγορήσω υπέρ αυτου που λέει ο σαπιλας :beer:

me 200..... xalara +1 kai apo emena ston Sap

sapila racing
10/05/2012, 09:00
me 200..... xalara +1 kai apo emena ston Sap

Κι εχει κι εγγύηση 2 χρόνια νομίζω. Το εχω δεί και παρατηρήσει απο κοντά το Novus και ειναι πάρα πολύ καλό για 200 Ευρω.
Ειναι ο κράχτης τους βασικά. ;)

Cpt. Haddock
10/05/2012, 09:16
Αγόρια ( :p ), εκεινη την κουρσαδικη βόλτα θα την παμε τελικα; Τι λέτε για το Σαββατο 19/5 το πρωι; (πριν την ετήσια)

byron
10/05/2012, 09:27
Αγόρια ( :p ), εκεινη την κουρσαδικη βόλτα θα την παμε τελικα; Τι λέτε για το Σαββατο 19/5 το πρωι; (πριν την ετήσια)

Εγώ μέσα, με τη προϋπόθεση οτι θα έχει φτιαχτεί το δικό μου. Θα βάλω τον Αρη να τους χώσει για να το ετοιμάσουν :D

sniper
10/05/2012, 09:52
Κανονίστε να βγάλετε κανένα γοφό πριν την ετήσια..

Cpt. Haddock
10/05/2012, 09:58
Το πολύ πολύ να μου ειναι πιασμένοι και να σέρνονται την Κυριακή :D

sapila racing
10/05/2012, 10:01
Κανονίστε να βγάλετε κανένα γοφό πριν την ετήσια..

:a22:

Θα κοιταξω να το κανονίσω. ( Για τα ποδηλατα οχι για τον γοφο! :bawl: )

Julius
10/05/2012, 10:14
Εγώ είπα είμαι μέσα όταν κανονιστει.... έτσι και αλλιώς βγαίνω (αρκεί να είμαι εδώ και να μην έχω πάει Κύμη).

Gallos
12/05/2012, 18:08
Τι θα γίνει με την βόλτα? Άντε άντε, σήμερα πήγα και τσίμπησα το ''κατάλληλο'' ποδήλατο για κουρσάδα....

257461

υγ: Πάει ο κουμπαράς του ταξιδιωτικού.... (προλαβαίνω να στήσω ένα γάμο και με τα λεφτά να την κάνω για το μήνα/ες του μέλιτος???)
υγ2: Ανεβαίνει κάνας Πάρνηθα elevator και τα σχετικά??

Cpt. Haddock
12/05/2012, 18:29
Μεγειες και καλές καταβάσεις! :beer:

Η κουρσάδα ισχύει, Σαββατο 19/5, 8 το πρωί στο ΣΕΦ.

Julius
Sapilas
Baron
Cap
Gallos
Katanas (?)

Gallos
12/05/2012, 18:45
Γουστάρω...Μήπως να έρθω με το φορτηγάκι όμως?Βλέπω πολλά μαγιό ζόν μαζεύτηκαν... :pipila::pipila::pipila:

Αυτό είναι ΣΚ, ποδήλατο+ετήσια...

:beer::beer::beer:

μερσί Κάπτεν :)

Cpt. Haddock
12/05/2012, 18:47
Με φορτηγάκι όχι, αλλα με ποδηλατικό κολλαν (αυτο με την πανα-βρακακι), σιγουρα. :p

Ξυρισμα ποδιώνΕ, προαιρετικό :D

ERRIKA
12/05/2012, 18:49
Θα με κάνετε να πα να κανω ρεστορέισιον το προϊστορικό velosolex μου... :cool:

(κι έχω χάσει το μαμά-τιμόνι δυστυχώς....:( )

Cpt. Haddock
12/05/2012, 18:51
Να το κάνεις. Σου 'χουμε και ποδηλατάδικο σουπερ για αυτη τη δουλεια :beer:

ERRIKA
12/05/2012, 19:00
Να το κάνεις. Σου 'χουμε και ποδηλατάδικο σουπερ για αυτη τη δουλεια :beer:

Μπα;;;;;

Παρακαλώ πλεροφορίες με ΠΜ :beer:
Απλά να πω ότι το έτος κατασκευής είναι το 1979/1980. (κούρσα) :D

Cpt. Haddock
12/05/2012, 19:03
Απλά να πω ότι το έτος κατασκευής είναι το 1979/1980. :D

Sapilaaaaaaaaaaaassss

Σε ζητάν! :lol:

Gallos
12/05/2012, 19:13
Θα με κάνετε να πα να κανω ρεστορέισιον το προϊστορικό velosolex μου... :cool:

(κι έχω χάσει το μαμά-τιμόνι δυστυχώς....:( )

Μετά το ρεστορεισιον, εδώ είσαι...
http://www.avelosolex.com/aventures/?page_id=7&lang=fr/
Tour du monde en soleX...Για όσους νομίζουν ότι δεν είναι εργαλιάρες τα Σολεξάκια....

sapila racing
12/05/2012, 21:55
Μαγκες θελω πολύ να ερθω ποδηλατάδα το Σάββατο, αλλά ειναι δύσκολο και δεν ξερω αν θα τα καταφέρω.
Ηδη για την βόλτα της Κυριακής εχω φαει πολλα κουπόνια, αφού τα Σ/Κ εχουμε αθλοπαιδιές.

Errika σου στελνω πμ. :wave2:

sapila racing
12/05/2012, 23:52
Τι θα γίνει με την βόλτα? Άντε άντε, σήμερα πήγα και τσίμπησα το ''κατάλληλο'' ποδήλατο για κουρσάδα....

257461

υγ: Πάει ο κουμπαράς του ταξιδιωτικού.... (προλαβαίνω να στήσω ένα γάμο και με τα λεφτά να την κάνω για το μήνα/ες του μέλιτος???)

Ρε τι κουρσάδα, εσύ θέλεις χωματάδα! Μεγειά!! :beer:
Στην άσφαλτο όμως θα τον πιείς. :a22:

Acacius
14/05/2012, 21:30
Δεν ήξερα που να το βάλω το θέμα: δεν είναι ανακατασκευή, δεν είναι ακριβώς βελτίωση, δεν είναι καν μοτό, αλλά εδώ μέσα συχνάζουν όλοι οι "άρρωστοι" που αρέσκονται στο να βάζουν χέρι σε ό,τι βρουν ( οπότε βοηθάει και στην αναζήτηση; ).

http://endless-sphere.com/forums/viewtopic.php?f=6&t=37489

karolos SRX 400
15/05/2012, 08:56
πολυ καλο
εξι μπαταριες και ενας εξυπνος φορτιστης για καθε μια μπαταρια ξεχωριστα
μπραβο
ανετα εβαζα το βρομωχερο μου σε τετοια project

ERRIKA
15/05/2012, 09:09
Kατόπιν προτροπής του λαοπλάνου Captain... ανεβάζω φωτό α) για να με γιουχάρετε κατά βούληση β) για να υπάρχει το "πριν" ώστε να μπορεί να συγκριθεί με το "μετά" που αισιοδοξώ...257773

ERRIKA
15/05/2012, 09:13
Εν έτει 1999 αποφάσισα, δυστυχώς, να το μετατρέψω σε city που ήταν τότε της μοδός. Έτσι, τα ελαστικά που φοράει είναι πιο φαρδιά από της μαμάς (αυτό διορθώνεται εύκολα βέβαια) αλλά άλλαξα και το μαμά τιμόνι το οποίο στη συνέχεια απώλεσα ως ηλίθια....257774

ERRIKA
15/05/2012, 09:18
Και το μοντέλο αυτού... 257777

sniper
15/05/2012, 09:21
Φρίκη..

Cpt. Haddock
15/05/2012, 09:22
Θησαυρός!

Με ενα συμμαζεμα γινεται κούκλα! Πήγαινε εκει που σου ειπε το πμ :lol: να ρωτήσεις. Τιμονi σιγουρα βρισκεται. :beer:

ERRIKA
15/05/2012, 09:23
Φρίκη..

Δυστυχώς θα συμφωνήσω..:(

ERRIKA
15/05/2012, 09:25
Θησαυρός!

Με ενα συμμαζεμα γινεται κούκλα! Πήγαινε εκει που σου ειπε το πμ :lol: να ρωτήσεις. Τιμονi σιγουρα βρισκεται. :beer:

Γιαυτό σΕ λέω λαοπλάνο!!! :)

υ.γ. αυτό λέω να κάνω...

sapila racing
15/05/2012, 09:40
Παλι Γαλλικά σπειρώματα βλέπω εγω ... :lol:
Στα μηχανάκια παλιά είχαμε θέματα με τα Αγγλικά σπειρώματα, αλλά γλυτώσαμε πλέον.
Στα ποδήλατα εχει Αγγλικα, Ιταλικά και Γαλλικά σπειρώματα. :a21:

Ερρικα και τιμόνι βρίσκεται και ρόδες καλύτερες και άλλα πολλά.
Απ οτι βλέπω εχει και πεταλούδες στους τροχούς. :p

Παρε τηλ να μπείς στη σειρά γιατί τωρα φτιάχνεται το Mercier του Βυρωνα, μετα εχει σειρά ενα αλλο Mercier κι ενα Carrera. :cool:
Αν είσαι καλό κορίτσι θα σε προωθήσουμε. :lol:

Cpt. Haddock
15/05/2012, 09:44
[...]Παρε τηλ να μπείς στη σειρά γιατί τωρα φτιάχνεται το Mercier του Βυρωνα[...]

Ακόμα να φτιαχτεί αυτό το ρημάδι; :smokin:

Κοντεύει το Σαββατο, πήρες κουπόνια; :lol:

KaTaNaS
15/05/2012, 09:55
Κρίμα που θα λείπω το Σαββάτο. :(
Έρρικα, οταν θα πάς γιά το τιμόνι και τον λαιμό, να καβαλήσεις μπροστά στον ειδήμων για να δεί τι να σου ταιριάξει για το ύψος σου.

sapila racing
15/05/2012, 09:55
Ακόμα να φτιαχτεί αυτό το ρημάδι; :smokin:

Κοντεύει το Σαββατο, πήρες κουπόνια; :lol:

Τωρα κοντεύει το Mercier, περιμενουμε την παραγγελία με τις ρόδες.

Τα μαγειρεύω τωρα τα κουπόνια. :D

vaska
15/05/2012, 10:26
Δεν του είχα δώσει σημασία τουτουνού του θρεντακίου, αλλά με 2 - 3 τελευταίες σελίδες που διάβασα ξυπνήσαν μνήμες. Μερσιέρ και βελοσόλεξ.

Πέρασα και με την κόρη προχθές από φίλο ποδηλατά στην Πάτρα (ευτυχώς ήταν κλειστός) και της σκάμπισε αυτό

257794

- Δεν θα το φτάνεις αγάπη μου....
- Δεν πειράζει μπαμπά, θα κάνω στις μύτες και σε λίγο που θα μεγαλώσω θα το φτάνω μια χαρά.

Ακριβά τα γούστα της κόρης (έμοιασε στη μάνα της) αλλά δεν σας κρύβω ότι ζήλεψα. Κάποτε έγραφα πολλά χιλιόμετρα με το ποδήλατο, τώρα πρέπει να χάσω καμιά εκατοστή κιλά για ν' ανέβω.

Ρε λες να με τραβήξει το κwλόπαιδο και να το ξεκινήσω????

:eleison::eleison::eleison:

Έχει να πέσει κράξιμοοοοοοοοοο!!!!!!!!1

Tigas
15/05/2012, 10:37
οταν λέτε για κουρσοβόλτα για ποια διαδρομή έχετε κανονίσει ?? πόσα km ??? και με πόσα km πάτε μ.ο γιατι αν λέμε έρθω με το mtb με τις slickαδούρες και πάτε με 40km μ.ο δεν έχει νόημα, μέχρι τα 30km θα σας έχω απο κοντά :D

sapila racing
15/05/2012, 10:42
οταν λέτε για κουρσοβόλτα για ποια διαδρομή έχετε κανονίσει ?? πόσα km ??? και με πόσα km πάτε μ.ο γιατι αν λέμε έρθω με το mtb με τις slickαδούρες και πάτε με 40km μ.ο δεν έχει νόημα, μέχρι τα 30km θα σας έχω απο κοντά :D

Με πόσα πάμε?
Στην ευθεία 60 στην κατηφόρα 80, στην ανηφόρα :cry:

:lol:

Η πρόταση ειναι για ΣΕΦ - Γλυφαδα και πίσω, αλλά εχουμε πρόβλημα με τις συμμετοχές....

Tigas
15/05/2012, 11:01
Με πόσα πάμε?

Η πρόταση ειναι για ΣΕΦ - Γλυφαδα και πίσω, αλλά εχουμε πρόβλημα με τις συμμετοχές....

είναι και βάρβαρη η ώρα για μια τόσο κοντινή βόλτα, όταν ειδα το 8 το πρωί νόμιζα ότι θα πηγαίνατε κανα Σουνιο με τις κουρσες και ήθελα να το δοκιμάσω και με το mtb.

next time καλα να περάσετε, θα τα πούμε στην ετήσια . . . . μάλλον

Cpt. Haddock
15/05/2012, 11:17
Δεν του είχα δώσει σημασία τουτουνού του θρεντακίου, αλλά με 2 - 3 τελευταίες σελίδες που διάβασα ξυπνήσαν μνήμες. Μερσιέρ και βελοσόλεξ.

Πέρασα και με την κόρη προχθές από φίλο ποδηλατά στην Πάτρα (ευτυχώς ήταν κλειστός) και της σκάμπισε αυτό
[...]

Αυτό το βλεπω πολύ συχνα, τέτοια ποδήλατα δείχνουν εντυπωσιακά στα ματια των παιδιών και πουλάνε. Τελικά καταλήγει το παιδακι να έχει ενα ποδήλατο που ζυγιζει 11+ κιλα, φτιαγμένο για αλλες καταστάσεις, για να κανει βολτες σε παρκα και δρόμους και να παιδευεται με το soft tail που του κοβει ταχυτητα.

Βασκα, το συγκεκριμενο ποδηλατο ειναι για συγκεκριμένη χρηση. Στο δρόμο απλά ο αναβάτης υποφέρει. Μην της το αγοράσεις :wave2:

είναι και βάρβαρη η ώρα για μια τόσο κοντινή βόλτα, όταν ειδα το 8 το πρωί νόμιζα ότι θα πηγαίνατε κανα Σουνιο με τις κουρσες [...]

Αν ήταν για Σούνιο θα φεύγαμε 6 το πρωι και μέρα που να εφημερεύει το Ασκληπιείο Βούλας :lol:

odt
15/05/2012, 11:25
Με πόσα πάμε?

δεν ήξερα ότι πάνε τόσο γρήγορα τα ποδήλατα :D

ψήνομαι να κατέβω με το παρτάλι (κατ' ευφημισμόν) ΜΤΒ. Πάει άνετα 40 στο ίσωμα χωρίς κόντρα άνεμο :lol:

sniper
15/05/2012, 12:16

257794

- Δεν θα το φτάνεις αγάπη μου....
- Δεν πειράζει μπαμπά, θα κάνω στις μύτες και σε λίγο που θα μεγαλώσω θα το φτάνω μια χαρά.

Ακριβά τα γούστα της κόρης (έμοιασε στη μάνα της) αλλά δεν σας κρύβω ότι ζήλεψα. Κάποτε έγραφα πολλά χιλιόμετρα με το ποδήλατο, τώρα πρέπει να χάσω καμιά εκατοστή κιλά για ν' ανέβω.

Ρε λες να με τραβήξει το κwλόπαιδο και να το ξεκινήσω????

:eleison::eleison::eleison:

Έχει να πέσει κράξιμοοοοοοοοοο!!!!!!!!1

Αν κάνει downhill μια χαρά είναι. Αν βρει μπροστά της ανηφόρα, έχει πολύ περπάτημα..

Επειδή όλα τα λένε ποδήλατα, δεν σημαίνει ότι κάνουν τα πάντα όλα.. σαν τα μοτοσακά ένα πράγμα.. δεν πας στα μέγαρα με CR αλλά ούτε στο γκρεμό με R1..

morpheus
15/05/2012, 12:45
Αν κάνει downhill μια χαρά είναι. Αν βρει μπροστά της ανηφόρα, έχει πολύ περπάτημα..

Επειδή όλα τα λένε ποδήλατα, δεν σημαίνει ότι κάνουν τα πάντα όλα.. σαν τα μοτοσακά ένα πράγμα.. δεν πας στα μέγαρα με CR αλλά ούτε στο γκρεμό με R1..

Σωστά τα λες, γι αυτό και όταν πήρα ποδήλατο πριν κανένα μήνα έψαξα να βρω hardtail με μπροστινή ανάρτηση που να κλειδώνει (για ευκολότερες ανηφόρες) κλπ κλπ..
... αλλά.. το θέλει για το παιδί του, οπότε αααααν θυμάμαι καλά όταν ήμουν παιδί είχα ένα με μπρος-πίσω ανάρτηση, έφευγα από το σπίτι 9 το πρωϊ και γύριζα 9 το βράδυ, ανηφόρες - κατηφόρες, πεζοδρόμια, δασάκια, παρκάκια δεν το πήρα ποτέ στα χέρια, durashell!
Τώρα..., ή αλλιώς είμαστε παιδιά, ή η μάνα μου μου έβαζε στο γάλα red bull. ;-)

ERRIKA
15/05/2012, 13:41
Θα συμφωνήσω (πάλι) με το σλίπερ. Βασίλη πάρ'της κάτι που θα είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ, για να το φχαριστηθεί στις βόλτες στο δρόμο. Με το velosolexάκι μου πήγαινα Ν.Ψυχικό - Ραφήνα και πίσω όταν ήμουν (:p ) μικρή. Εκτός εάν το βουνό και οι χωματόδρομοι είναι ο βασικός της προορισμός....

sniper
15/05/2012, 13:45
Θα συμφωνήσω (πάλι) με το σλίπερ. Βασίλη πάρ'της κάτι που θα είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ, για να το φχαριστηθεί στις βόλτες στο δρόμο. Με το velosolexάκι μου πήγαινα Ν.Ψυχικό - Ραφήνα και πίσω όταν ήμουν (:p ) μικρή. Εκτός εάν το βουνό και οι χωματόδρομοι είναι ο βασικός της προορισμός....

Nα το προσέξεις λίγο αυτό..

Τιπ για επίδοξους χωμάτινους (κύριε των δυνάμεων, τι γράφω..) : Προσέξτε τα ντεραγιέ και τους δίσκους των ποδηλάτων που αγοράζετε.. αυτά τρώνε το μεγάλο ζόρι και συνήθως στραβώνουν. ΟΚ το οικονομικό ποδήλατο για τον δρόμο αλλά στο βουνό θέλει καλό (και συνήθως ακριβό) ποδήλατο.

vaska
15/05/2012, 13:57
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, η μικρή το διάλεξε και θα το έχει για δύο λόγους:
α) της το είπαν όλοι ότι αυτό το ποδήλατο είναι για μεγαλύτερους και για χωμάτινη χρήση, ακόμη και ότι δεν το φτάνει καλά καλά καλά, αλλά η ίδια είπε θα το παλέψει και την πιστεύω. Οπότε ας λουστεί τις επιλογές της.
β) ο vaskas έχει τις γυναίκες του αρχόντισσες και δεν τους χαλάει χατήρι:cry::cry: όσο κι αν τσούζει οικονομικά.............. (και δεν είναι μία, τρεις είναι γμτ).

:beer:

Υ.Γ. Η IDEAL είναι Ελληνική εταιρία (Πατρινή για την ακρίβεια) που παράγει ποιοτικά ποδήλατα. Ένας λόγος παραπάνω να την υποστηρίξουμε.

sniper
15/05/2012, 14:01
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, η μικρή το διάλεξε και θα το έχει για δύο λόγους:
α) της το είπαν όλοι ότι αυτό το ποδήλατο είναι για μεγαλύτερους και για χωμάτινη χρήση, ακόμη και ότι δεν το φτάνει καλά καλά καλά, αλλά η ίδια είπε θα το παλέψει και την πιστεύω. Οπότε ας λουστεί τις επιλογές της.
β) ο vaskas έχει τις γυναίκες του αρχόντισσες και δεν τους χαλάει χατήρι:cry::cry: όσο κι αν τσούζει οικονομικά.............. (και δεν είναι μία, τρεις είναι γμτ).

α) Φτιάξε και δώσ' της ένα καλό φαρμακείο. Δείξε της την χρήση του περιεχομένου του.
β) Εύγε Βάσκα..

vaska
15/05/2012, 14:11
α) Φτιάξε και δώσ' της ένα καλό φαρμακείο. Δείξε της την χρήση του περιεχομένου του.
β) Εύγε Βάσκα..

α) κάνει ρολερ ινλάιν και πηγαίνει μαλλιά κουβάρια οπότε τη χρήση του την ξέρει από πρώτο χέρι

β) Ξέρω, χαλάω την πιάτσα με τις μαλακίες που κάνω :cry::cry:

Cpt. Haddock
15/05/2012, 14:12

Υ.Γ. Η IDEAL είναι Ελληνική εταιρία (Πατρινή για την ακρίβεια) που παράγει ποιοτικά ποδήλατα. Ένας λόγος παραπάνω να την υποστηρίξουμε.

Συμφωνοι, αλλα υπαρχει χωματινη και χωματινη χρηση. Το συγκεκριμενο δεν ειναι απλα για χωμα, ειναι κυριως για downhill. Αλλο το Mountain Bike (ή Velo tous terains που λενε οι φραντσεζοι) και αλλο αυτο. Η Ideal εχει πολλα και καλά μοντέλα. Συμφωνουμε σε αυτο.

Julius
15/05/2012, 14:23

257461

OOO tora to eida re man!! oraio podilato leme

Pame kanena Ymmito gia enduro, exo ena oraio kyklaki 9km (peripou mia oritsa volta) poy ta exei ola kai karga anifora pou omos thn aneveno mia xara me to diko mou FS

Flying Mythos
15/05/2012, 14:29

Ποιό downhill βρε παιδιά με το σουμιέ πίσω και την ανάρτηση γράσου μπροστά. Σε αυτό το επίπεδο τιμής καλύτερα ένα hardtail που θα είναι ελαφρύτερο και ενδεχομένως με καλύτερα περιφερειακά.

vaska
15/05/2012, 14:29
Συμφωνοι, αλλα υπαρχει χωματινη και χωματινη χρηση. Το συγκεκριμενο δεν ειναι απλα για χωμα, ειναι κυριως για downhill. Αλλο το Mountain Bike (ή Velo tous terains που λενε οι φραντσεζοι) και αλλο αυτο. Η Ideal εχει πολλα και καλά μοντέλα. Συμφωνουμε σε αυτο.

Για ρίξε ιδέες γιατί το ξεροκέφαλό της κόλλησε. Σαν τον πατέρα της ένα πράμα λέμε.

Σήμερα με ρώτησε πόσο χαλάω για φαγητό την ημέρα όταν δεν πηγαίνω σπίτι και μένω στο μαγαζί για δουλειά. Της είπα περίπου 10 ευρώ και η απάντησή της ήταν.....
-ωραία δώσε μου σήμερα 10 ευρώ και μη φας, θα φας αύριο, πρέπει να χάσεις κιλά, για το καλό σου στο λέω.

Όπως καταλαβαίνεις και γ@μημένος και δαρμένος (το εφαρμόσαμε από σήμερα). :cry::cry::cry:

Cpt. Haddock
15/05/2012, 14:33
Για ρίξε ιδέες γιατί το ξεροκέφαλό της κόλλησε. Σαν τον πατέρα της ένα πράμα λέμε.

http://www.idealbikes.net/?section=2294&language=el_GR

vaska
15/05/2012, 14:38
http://www.idealbikes.net/?section=2294&language=el_GR

Τη σελίδα την ξέρουμε και την έχουμε χαζέψει αρκετά, από προσωπική άποψη λέω αν ξέρεις κάτι. Αν έχεις καβαλήσει, αν το έχει κάποιος φίλος κλπ

Julius
15/05/2012, 14:43
Τη σελίδα την ξέρουμε και την έχουμε χαζέψει αρκετά, από προσωπική άποψη λέω αν ξέρεις κάτι. Αν έχεις καβαλήσει, αν το έχει κάποιος φίλος κλπ

to FREEDER pare (oxi to lady enoeite etsi)

einai kokkino (kai tha tis aresei mallon) kai ftino (pou sigoura tha to ektimiseis)

byron
15/05/2012, 14:57

Για ποιά κόρη μιλάς? Αυτή που είχες μαζί σου στη Ναύπακτο ή τη μεγάλη? :confused:

sniper
15/05/2012, 15:20
Ποιό downhill βρε παιδιά με το σουμιέ πίσω και την ανάρτηση γράσου μπροστά. Σε αυτό το επίπεδο τιμής καλύτερα ένα hardtail που θα είναι ελαφρύτερο και ενδεχομένως με καλύτερα περιφερειακά.

Στην Πάτρα μένει.. δεν θα κατέβει τη Δίρφυ... :tooth:

sniper
15/05/2012, 15:22
Για ποιά κόρη μιλάς? Αυτή που είχες μαζί σου στη Ναύπακτο ή τη μεγάλη? :confused:

Ναι ρε Βάσκα, για πες...

:smokin:

ERRIKA
15/05/2012, 15:41

Για τη μικρή βέβαια!!!!!

(Η μεγάλη του παρήγγειλε πρόσφατα ένα JCB για να οργώνει τις πλατείες... :lol::bawl: :eek: )

Zid
15/05/2012, 16:23
Στην Πάτρα μένει.. δεν θα κατέβει τη Δίρφυ... :tooth:

Γιατι Πάτρα δλδ δεν εχει :D http://www.youtube.com/watch?v=Dm3FKOKJ6Vs&feature=player_embedded

sapila racing
15/05/2012, 17:56
Βυρωνα μόλις έβγαλα μερικές φωτό για σένα.
Χαιρετίσματα από τον Λουκά! :beer:

vaska
15/05/2012, 17:56

Ναι Βύρωνα, αυτή που είδες είναι η μικρή.
:D

Η μεγάλη έχει IDEAL BOOMMAX

sapila racing
15/05/2012, 17:58
Και μερικές λεπτομέρειες... :eyepop:

Cpt. Haddock
15/05/2012, 18:15
:beer::beer::beer:

dmf
15/05/2012, 20:41
Αυτή η στροφή προς τα ποδήλατα είναι λόγω της κρίσης και της τιμής της βενζίνης, ή για να σφίξουν τα κρέατα? :p

Cpt. Haddock
15/05/2012, 20:45
Και τα δύο. Όταν δε θα έχουμε λεφτα για βενζινη, τελη, ασφάλειες, όσοι εχουμε κανει ποδήλατο θα ειμαστε σε πλεονεκτική θέση :lol:

vaska
15/05/2012, 20:45
Αυτή η στροφή προς τα ποδήλατα είναι λόγω της κρίσης και της τιμής της βενζίνης, ή για να σφίξουν τα κρέατα? :p

Για όποιον λόγο και να είναι ακόμα κι επειδή έχουν γίνει πάλι μόδα, το έχουν αντιληφθεί οι εταιρίες ακόμα και οι ιδιώτες και πουλάνε όσο θέλουν και ότι θέλουν.

byron
15/05/2012, 21:24
Ναι Βύρωνα, αυτή που είδες είναι η μικρή.
:D

Η μεγάλη έχει IDEAL BOOMMAX

Βασίλη, έχω την εντύπωση πως θα της πέσει μεγάλο. Αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο που έβαλες εχει 24" τροχούς. Στον γιό μου που είναι 1.45 μόλις πριν ένα μήνα (από πέρυσι) άρχισε να οδηγάει κάτι αντίστοιχο. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια...

:beer: αλλά βιάζεστε ρε....αφού οι τροχοί, τα φρένα και κάτι άλλα ψιλά θα είναι διαφορετικά. Εν αναμονή του ταχυδρομείου :D

dmf
15/05/2012, 21:52
Και τα δύο. Όταν δε θα έχουμε λεφτα για βενζινη, τελη, ασφάλειες, όσοι εχουμε κανει ποδήλατο θα ειμαστε σε πλεονεκτική θέση :lol:

Ναι αλλά διάλεξες λάθος ποδήλατο Captain :D
Κούρσα= super sport.
Δεν πας με το αγωνιάρικο στο Nordkapp πώς να το κάνουμε... Έπρεπε να πάρεις κάτι πιο on off, να φορτώνεται κιολας :p

harris_x
15/05/2012, 21:57
nice :beer: :beer: :beer:

vaska
15/05/2012, 22:20
Βασίλη, έχω την εντύπωση πως θα της πέσει μεγάλο. Αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο που έβαλες εχει 24" τροχούς. Στον γιό μου που είναι 1.45 μόλις πριν ένα μήνα (από πέρυσι) άρχισε να οδηγάει κάτι αντίστοιχο. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια...

Μωρέ εσύ σωστά τα λες, αλλά και σε μένα και σ' αυτή άρεσε πολύ το γ@μημένο. Βγαίνει και με μικρότερους τροχούς αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν είναι μόνο οι τροχοί το θέμα. Όλες οι αποστάσεις είναι μεγάλες για την ηλικία της. Αύριο θα πάω να ρωτήσω αν μπορώ να έχω ένα σετ με μικρότερους τροχούς να τους περάσω επάνω και ας μείνουν κάβα οι μεγαλύτεροι γι' αργότερα. Ψάχνω και τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή μήπως αλλάζουν και άλλα πράγματα στη μικρότερη έκδοση. Ίδωμεν.

:wave2:

Cpt. Haddock
15/05/2012, 22:29
Βασίλη, δεν ειναι θεμα αποστάσεων και τροχών. Μιλαμε για λαθος κατηγορία αγοράς. Το λέω επειδη ξερω πολύ κόσμο (γονεις) που την εχουν πατήσει έτσι.

Gallos
16/05/2012, 08:21
Βύρωνα, η μέση σου το ξέρει ότι ο επιλογέας ταχυτήτων του Mercier είναι ολντ σκουλ?? :p:p:p

Κατά τα άλλα, ότι άφορα το ζήτημα του Βασίλη, έχουν δίκιο σε όλα όσα σου λένε για την συγκεκριμένη κατηγορία...

Αλλά άμα πρόκειται για παιδάκι τώρα, άντε να του εξηγήσεις... Εμείς δλδ παίρναμε από λόγια??

Βλέπουν αναρτήσεις μπρος πίσω τα πιτσιρίκια και λένε εδώ είμαστε...

Τώρα εσύ κανε το χρέος σου σαν πατέρας, εξήγησε της και από εκεί και πέρα η ideal έχει πάρα πολύ καλά ποδήλατα σε HT και citybike η ότι διαλέξει...

byron
16/05/2012, 08:58
Βύρωνα, η μέση σου το ξέρει ότι ο επιλογέας ταχυτήτων του Mercier είναι ολντ σκουλ?? :p:p:p

Ναι ρε Δημήτρη, γιατί τα άλλα που οδηγάω είναι βούτυρο. :D Ο επιλογέας είναι Campagnolo Super Record και παρόμοιος με τον Simplex που φόραγε. :smokin:

Το ποδήλατο σου είναι πριόνι. Κάνεις downhill παλληκάρι μου? :confused:

Gallos
16/05/2012, 09:26
Ναι ρε Δημήτρη, γιατί τα άλλα που οδηγάω είναι βούτυρο. :D Ο επιλογέας είναι Campagnolo Super Record και παρόμοιος με τον Simplex που φόραγε. :smokin:

Το ποδήλατο σου είναι πριόνι. Κάνεις downhill παλληκάρι μου? :confused:

campagnolo ο βασιλιάς της κούρσας...

Στην τελευταία βόλτα πάντως δεν έκανα ακριβώς DH.... Γρατσουνιές και μελανιές στο κορμί μου έκανα... Πήγα να πάρω τον αέρα του Giant και να κατεβώ ότι κατέβαινα με το παλιό ποδήλατο, αλλά τελικά δεν... Κατά τα άλλα ναι, γουστάρω καταβάσεις μυστήριες, με κροκάλες, αλματάκια, κέρμπ και σαβούρες ηρωικές...

υγ:Άμα πάντως δεν είναι έτοιμο το ποδήλατο σου το ΣΚ, έχω εδώ πράμα να σου δώσω και στα μέτρα σου...Απλά έχω HT bikes...

byron
16/05/2012, 10:36
υγ:Άμα πάντως δεν είναι έτοιμο το ποδήλατο σου το ΣΚ, έχω εδώ πράμα να σου δώσω και στα μέτρα σου...Απλά έχω HT bikes...

Για το Σάββατο, δεν είναι πρόβλημα το ποδήλατο (υπαρχει και ένα hillmaster) αλλά το &^%*$# πρόγραμμα. Ήδη μου είπαν προχθές οτι ο γιός μου 'εχει αγώνες την Κυριακή στη Πετρούπολη και την Κυριακή είναι η βόλτα του moto και πέφτει ξύλο για το ποιός θα τον πάει...

sniper
16/05/2012, 10:59
Για το Σάββατο, δεν είναι πρόβλημα το ποδήλατο (υπαρχει και ένα hillmaster) αλλά το &^%*$# πρόγραμμα. Ήδη μου είπαν προχθές οτι ο γιός μου 'εχει αγώνες την Κυριακή στη Πετρούπολη και την Κυριακή είναι η βόλτα του moto και πέφτει ξύλο για το ποιός θα τον πάει...

Ε δώστου το ποδήλατο να πάει μόνος του.. :bawl:

sapila racing
16/05/2012, 11:23

Και γω τα ίδια με την κόρη μου αλλά σε βόλλεϊ εκδοχή. :sick:

ERRIKA
16/05/2012, 13:46

Bύρωνα..!!!!.. :beer::beer::beer:

Μόλις φτιαχτεί και το δικό μου θα οργανώσουμε classic rally!!! (όταν με το καλό φυσικά τελειώσουμε όλοι από τους αγώνες ποδοσφαίρου, βόλλεϋ, μπάσκετ κλπ...)

byron
16/05/2012, 13:57
Bύρωνα..!!!!.. :beer::beer::beer:

Μόλις φτιαχτεί και το δικό μου θα οργανώσουμε classic rally!!! (όταν με το καλό φυσικά τελειώσουμε όλοι από τους αγώνες ποδοσφαίρου, βόλλεϋ, μπάσκετ κλπ...)

Ναι γουστάρω, να κάνουμε rally με τον gallo σε ρόλο σκούπας που θα κουβαλάει και απινιδωτή, οξυγόνα κλπ :D

ERRIKA
16/05/2012, 14:05
Ναι γουστάρω, να κάνουμε rally με τον gallo σε ρόλο σκούπας που θα κουβαλάει και απινιδωτή, οξυγόνα κλπ :D

:nono:

Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

:bawl:

sapila racing
16/05/2012, 14:12
Eγώ με το Rossin και μια γερή δόση Tzekos Performance R θα σας περιμένω στον τερματισμό και θα εχω πιεί και μια μπυρίτσα μεχρι να έρθετε. :smokin:

Cpt. Haddock
16/05/2012, 14:55
Εγω εντωμεταξυ θα γυρναω... :smokin:

sapila racing
16/05/2012, 14:56
Εγω εντωμεταξυ θα γυρναω... :smokin:

Με το τράμ! :lol:

Cpt. Haddock
16/05/2012, 15:05
Με το τράμ! :lol:

σςςςςςςςς ρε

Julius
16/05/2012, 15:05
Ti tha ginei tha erthete h na sikotho na fygo na pao gia kafe monos mou?????

:ninja:

Gallos
16/05/2012, 19:17
Έχουμε και λέμε

257940

Λίντερ ο Σαπίλας καθώς είναι τιμόνι και μεγάλος πεταλάτορας.

Δεύτερος, ο Βύρων σε ρόλο co pilote και υπεύθυνος του ντεραγιέ...

Τρίτος κατά σειρά ο Καπταιν με βλέψεις, μια μέρα να φάει την θέση του Σαπιλα...

Τετάρτη η Ερρικα για να σπάει λίγο η ανδροκρατία...

Πέμπτος ο Τζουλιους, με κολάν και ξυρισμένα πόδια για να έχουμε αεροδυναμική...

Και τέλος εγώ σκούπα μετά από απόφαση του Βύρωνα...

Σας έφτιαξα...πότε ξεκινάμε?

Επίσης προτείνω, μετά το ζέσταμα της γλυφάδας, να ξεκινήσουμε στα καπάκια για την ετησία....

Cpt. Haddock
16/05/2012, 19:21
Επίσης προτείνω, μετά το ζέσταμα της γλυφάδας, να ξεκινήσουμε στα καπάκια για την ετησία....

Να παμε με τα πο(ρ)δήλατα στην ετήσια...

Brevet κιετς να πουμε :rockon:

sapila racing
16/05/2012, 20:14
Έχουμε και λέμε

257940

Λίντερ ο Σαπίλας καθώς είναι τιμόνι και μεγάλος πεταλάτορας.

Δεύτερος, ο Βύρων σε ρόλο co pilote και υπεύθυνος του ντεραγιέ...

Τρίτος κατά σειρά ο Καπταιν με βλέψεις, μια μέρα να φάει την θέση του Σαπιλα...

Τετάρτη η Ερρικα για να σπάει λίγο η ανδροκρατία...

Πέμπτος ο Τζουλιους, με κολάν και ξυρισμένα πόδια για να έχουμε αεροδυναμική...

Και τέλος εγώ σκούπα μετά από απόφαση του Βύρωνα...

Σας έφτιαξα...πότε ξεκινάμε?

Δμήτρη μας έφτιαξες όλους και μπήκες εσυ σκούπα ρε φίλε, αυτο θα πεί αυταπάρνηση! :lol:

vaska
17/05/2012, 07:05
Δμήτρη μας έφτιαξες όλους και μπήκες εσυ σκούπα ρε φίλε, αυτο θα πεί αυταπάρνηση! :lol:

Αφού είναι γνωστός κοπρίτης, θέλει να είναι τελευταίος για να γυρνάει απλά τα πετάλια του χωρίς κόπο.

sniper
17/05/2012, 08:36

Εισαι μικρό και δεν εχεις ακούσει για το γνωστό τρενάκι..

sapila racing
17/05/2012, 09:06
Εισαι μικρό και δεν εχεις ακούσει για το γνωστό τρενάκι..

Αυτό που ξέρω εγω είναι οτι σε tandem ποδήλατο πίστας, ο πίσω ειναι που ρίχνει το γερό πετάλι. ;)

Gallos
17/05/2012, 09:16
Αυτό που ξέρω εγω είναι οτι σε tandem ποδήλατο πίστας, ο πίσω ειναι που ρίχνει το γερό πετάλι. ;)

Έτσι μπράβο, να αναγνωρίζετε η αυτοθυσία...

Πάντως εγώ για το Σάββατο είμαι μέσα...

υγ: Σήμερα θα είμαι κατά της 4 Πάρνηθα για DH, όποιος πιστός προσέλθει... Θα με βρει στο τέλος των elevator, ροζ/ μαύρος πάνθηρας...

Cpt. Haddock
17/05/2012, 09:19
Για Σαββατο είπαμε, 8 το πρωί στο ΣΕΦ, στη στρογγυλή λιμνούλα.

Θα κατέβει κανενας άλλος απο κέντρο Αθηνας να πάμε παρέα;

sniper
17/05/2012, 09:30
Για Σαββατο είπαμε, 8 το πρωί στο ΣΕΦ, στη στρογγυλή λιμνούλα.

Θα κατέβει κανενας άλλος απο κέντρο Αθηνας να πάμε παρέα;

Η βροχή..

MikeG
17/05/2012, 09:32
Ρε, τι σας έπιασε όλους σε αυτή την ηλικία να ασχολείστε με ποδηλατάκια ε;

:lol: :lol: :pipila:

Cpt. Haddock
17/05/2012, 09:48
Καποιοι απλα συνεχίζουμε Μικέ :D

sapila racing
18/05/2012, 09:01
Ακυρος για την ποδηλατάδα το Σάββατο.
Μετα απο διαβουλεύσεις, διαπραγματεύσεις κλπ ειναι πλεόν επίσημο. Χανω τον αγωνα βολλεϋ την Κυριακή, οπότε το Σάββατο δεν γινεται τιποτα.
Κι εxω και κοπάνα ολόκληρο το επόμενο Σ/Κ για Classic Trophy. :D

Aλλη φορά. :wave2:

Cpt. Haddock
18/05/2012, 09:03
Δυσεύρετα αυτά τα κουπόνια τελικα :lol:

Julius
18/05/2012, 10:25
Αλλη μια ακύρωση στο 3αααααααα

παίδες την κάνω για Κύμη Σάββατο πρωί πρωί...... Η Σαββατιάτικη θα γίνει indoors άγρια χαράματα πρίν την αναχώρηση για Χωρίο

:look:

Gallos
18/05/2012, 10:35
Άντε Καπταιν, τα δυο μας ξεμείναμε...Δεν έρχεσαι Κερατσίνι, να σου δώσω κάνα σοβαρό ποδήλατο και να πάμε Πάρνηθα?:lol::lol::lol::lol:

ERRIKA
18/05/2012, 10:39
Άντε Καπταιν, τα δυο μας ξεμείναμε...Δεν έρχεσαι Κερατσίνι, να σου δώσω κάνα σοβαρό ποδήλατο και να πάμε Πάρνηθα?:lol::lol::lol::lol:

Πάρνηθα;;;;; :nono:
Toν θέλουμε in one piece την Κυριακή παρακαλώ....

:bawl: