View Full Version : Ποδήλατα
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Grammarios
11/05/2008, 21:01
Πολύ καλό ποδήλατο για χρήση μέσα στην πόλη. Δες και http://www.specialized.gr/index.php/podilata-polis/globe-centrum-comp-ig8.html
ARISPEED1
11/05/2008, 21:05
Aρρωστοι με τα παλιομηχανάκια σας ,θα ξετρελαθείτε με τις ΠΟΔΗΛΑΤΑΡΕΣ............ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ παλιοτεχνοκρατες....................
el_hymador
11/05/2008, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Grammarios
Πολύ καλό ποδήλατο για χρήση μέσα στην πόλη. Δες και http://www.specialized.gr/index.php/podilata-polis/globe-centrum-comp-ig8.html
Ναι το εχω δει και ειναι πανεμορφο...απλα με προβληματιζει το 8ρι εσωτερικο...
Grammarios
11/05/2008, 21:22
Κανένα πρόβλημα, στο εξωτερικό όλα τα ποδήλατα πόλης τέτοια συστήματα έχουν.Υπάρχουν και τέτοια συστήματα για σκληρή χρήση π.χ. της rohloff. Des http://www.rohloff.de/en/home/index.html
Χαιρετώ τον ποδηλατικό κόσμο του φόρουμ . Δείτε και ένα από τα ποδηλατάκια μου. Για ειδικές απορίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε και το ποδηλατικό forum
Γεια σου συνάδελφε! σε χάσαμε πάνω! σε ποιο εργαστηριο βρισκεσαι κρυμμένος; :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Γεια σου συνάδελφε! σε χάσαμε πάνω! σε ποιο εργαστηριο βρισκεσαι κρυμμένος; :p Σταύρο πότε παίρνεις το bike??
Grammarios
12/05/2008, 13:10
Είμαι στο εργαστήριο τεχνολογίας και κατεργασιών των υλικών στο Ε.Μ.Π. κι έχω κι ένα προσωπικό μηχανουργείο και ποδηλατική επιχείρηση στον Κολωνό (στα οποία ξημεροβραδιάζομαι) για την προώθηση των αποτελεσμάτων των ερευνών μου.:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Σταύρο πότε παίρνεις το bike??
ειπα να χωσω κανα ψιλό ακόμα...
να παω σε IDEAL ΗΙLLMASTER , αλλά το θέλω με V-brakes και δεν το δινει ετσι η κούτα!
η εκδοση του με υδραυλικά LX και ντεραγιε και λοιπά πάλι LX βγαινει στα 6.5 και τσούζει...
μου προτάθηκε στα 500 και κατι ψιλά ενα περσινο SCOTT reflex 40 με αυτα (http://www.bikepedia.com/QuickBike/BikeSpecs.aspx?Year=2006&Brand=Scott&Model=Reflex+40+Disc&Type=bike) τα χαρακτηριστικά αλλα με ντεραγιέ και μπροστινη αλλαγη καθώς και φρενα V-brakes σειρά LX!
το σκελετό εινα πανέμορφο... η καθετη σωληνα του παλουκοσελου να ηταν λιγο μεγαλυτερης διαμετρου... ετσι για το ματι!
μουμπλε μουμπλε... αντε να βγαλεις ακρη... ενα ΚΟΝα που πουλιοταν μεταχειρο στα 5.5 με XT πανω αφενως μου επεφτε ψιλό αφετερου ο τυπος το ξανασκέφτηκε και απεσυρε την αγγελια!
scott reflex 40 07'
130609
scott reflex 40 07'
Όμορφο.:D
στα μειων οτι δεν κλειδωνει η μπροστινη αναρτηση... κοιταμε μηπως την αντικαταστησουμε με ακποια αλλη...
αν και η ροκ σοξ ειναι καλη αμερικανικη ενω οπως μου ειπε η ρστ ταιβαν!
el_hymador
13/05/2008, 12:02
στα μειων οτι δεν κλειδωνει η μπροστινη αναρτηση... κοιταμε μηπως την αντικαταστησουμε με ακποια αλλη...
αν και η ροκ σοξ ειναι καλη αμερικανικη ενω οπως μου ειπε η ρστ ταιβαν!
RST εχει το Pro Rider μου και ειναι μια χαρα...σε αυτη την κατηγορια τιμης αλλωστε μην περιμενεις κατι περισσοτερο απο απλη αποσβεση των κραδασμων. Αλλα σε κατηφορικες διαδρομες με πολλα εχει την στιβαροτητα ωστε να κραταει το ποδηλατο σταθερο στην πορεια του τουλαχιστον. Για μεγαλα αλαματα και πιο σκληρη χρηση αναγκαστικα θα πας σε περισσοτερα λεφτα.
Ενα ωραιο ΜΤΒ στο Budget που παιζεις ειναι και το Merida SUB 40 sta 590€ με υδραυλικα δισκοφρενα:
Πλαίσιο: Alloy T6 butted 6061
Πιρούνι: RST GILA ML 80mm lockout
Δισκοβραχίονας: Shimano M191 22/34/42
Εμπρός Ντεραγιέ: Shimano
Οπ. Ντεραγιέ: Shimano Alivio
Φρένα: Tektro Αuriga Comp 180/160mm
Αλλαγές: Shimano Alivio rapidfire SL
Λαιμός: X-Mission Speed
Σέλα: Sub Art
Ντίζα σέλας: Alloy Cen
Ελαστικά: CST C1348
Τροχοί: Disc Alloy/ Alex ASD-1
Τσεκαρε εδω για περισσοτερες πληροφοριες
http://www.mbike.gr/summary.asp?catid=4058&subid=2&pubid=565
130625
Grammarios
13/05/2008, 12:04
Δες και
http://www.specialized.gr/index.php/podilata-bounou/hardrock-comp-disc.html
http://www.focusbikesuk.com/focus-hardtail-mountain-bikes/mountain_bike_whistler.php
geotriada
13/05/2008, 13:24
[B]ειπα να χωσω κανα ψιλό ακόμα...
να παω σε IDEAL ΗΙLLMASTER , αλλά το θέλω με V-brakes και δεν το δινει ετσι η κούτα!
η εκδοση του με υδραυλικά LX και ντεραγιε και λοιπά πάλι LX βγαινει στα 6.5 και τσούζει...
Σταυρο το συγκεκριμενο ποδηλατο το πηρα -80ε κουτα λεμε
scott reflex 40 07'
Σταύρο γιατί δεν παίρνεις ένα aspect 40 ή 50 (το 50 το βρίσκεις στα 375 ευρ)
http://www.scott-sports.com/gb_en/product/378/748/aspect_50
SpineshankD
13/05/2008, 13:48
το merida μου φαινεται πολυ καλυτερο
....αλλα και το specialized σε χακι ειναι μουρλια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
το merida μου φαινεται πολυ καλυτερο
....αλλα και το specialized σε χακι ειναι μουρλια! Εμένα να δεις τι μ αρέσουν ... !!
Αλλά με τι λεφτά...:(
Για πείτε ρε παιδιά.
Αν θέλουμε να πάρουμε ένα φτηνό MTB με το οποίο να μπορούμε να κάνουμε & ασφάλτινες βόλτες, αλλά & χωμάτινες τι θα πρέπει να προσέξουμε να έχει.
Από όσο ξέρω δεν είναι καλό πχ να έχει και πίσω ανάρτηση αν θέλουμε να κάνουμε & άσφαλτο.
Βάση που θα πρέπει να δωθεί & με τι προτεραιότητα?
Πχ, πρώτα ο σκελετός, μετά ανάρτηση, ζάντες....? & πως καταλαβαίνουμε ότι είναι καλά.
Για ρίχτε μια ιδέα.
Επίσης τι λέει αυτή (http://www.corratec.com/corratec2/index.php) η μάρκα.
To budget πάει μέχρι 500 & όχι ideal. :winka:
kaκώς πόσταρα... αντε να μαζεψω το μυαλο μου και την τσεπη μου τωρα! :lol:
ευχαριστω ολους σας! :wave2:
kaκώς πόσταρα... αντε να μαζεψω το μυαλο μου και την τσεπη μου τωρα! :lol:
ευχαριστω ολους σας! :wave2: Στα έλεγα εγώ...:rolleyes:
Στο τέλος λάλησα απο το πολύ ψάξιμο...!!!
στα μειων οτι δεν κλειδωνει η μπροστινη αναρτηση...
τι σημαίνει "δεν κλειδώνει η μπροστινή ανάρτηση" ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι σημαίνει "δεν κλειδώνει η μπροστινή ανάρτηση" ?
"κλειδωνει" οταν στην ουσια την αδρανοποιεις και την βγαζεις εκτος λειτουργιας... για ανηφόρια και ασφαλτο
την αδρανοποιείς με κάποια ρύθμιση δηλαδή?
και γιατί να μην "υπάρχει" ανάρτηση σε άσφαλτο και ανηφόρες?
el_hymador
13/05/2008, 16:18
Την κλειδωνεις. Ουσιαστικα αποτρεπεις το βυθισμα της και συμπεριφερετοι σαν ενα ακαμπτο μασιφ πιρουνι. Αυτο γινεται με το γυρισμα ενος λεβιε που υπαρχει στο πανω μερος του δεξιου καλαμιου.
Οταν η αναρτηση λειτουργει, αποροφα μερος της κινητικης ενεργειας με την βυθσιη της και παει χαμενο μερος του εργου που παραγεις με τα πεταλια.
Ειδικα αν πας να κανεις ορθοπεταλο οπου θες ολη η δυναμη να μεταφερεται στου τροχους, το μπροστιμο μερος συμπιεζεται συνεχως.
Τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα αν υπαρχει πισω αναρτηση που αποροφα ακομα μεγαλυτρεο μερος της ενεργειας.
Και τα πισω αμορτισερ κλειδωνουν με λεβιεδακι και ειδικα η Scott εχει εξελιξει ενα συτημα που κλειδωνεις - ξεκλειδωνεις τις αναρτησεις απο το τιμονι.
ναι την "κοκκαλωνεις"...
αποσβαινει μερη της δυναμης που ασκεις στο πεταλι... τη στιγμη που ζητας την πληρη ακαμψια προκειμενου το 100% να περασει στο δρομο
el_hymador
13/05/2008, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για πείτε ρε παιδιά.
Αν θέλουμε να πάρουμε ένα φτηνό MTB με το οποίο να μπορούμε να κάνουμε & ασφάλτινες βόλτες, αλλά & χωμάτινες τι θα πρέπει να προσέξουμε να έχει.
Από όσο ξέρω δεν είναι καλό πχ να έχει και πίσω ανάρτηση αν θέλουμε να κάνουμε & άσφαλτο.
Βάση που θα πρέπει να δωθεί & με τι προτεραιότητα?
Πχ, πρώτα ο σκελετός, μετά ανάρτηση, ζάντες....? & πως καταλαβαίνουμε ότι είναι καλά.
Για ρίχτε μια ιδέα.
Επίσης τι λέει αυτή (http://www.corratec.com/corratec2/index.php) η μάρκα.
To budget πάει μέχρι 500 & όχι ideal. :winka:
Πρωτα απο ολα κοιτας να παρεις κατι επωνυμο για να αποφυγεις σπασιμο η διαβρωση του σκελετου.
Απο εκει και περα σε αυτη την κατηγορια τιμης, τα περιφερειακα ειναι αυτα που παιζουν μεγαλο ρολο αφου ασχετως επιπεδου, η λειτουργεια των εκτροπεων (τα συστηματα που οδηγουν την αλυσιδα δηλαδη), των φρενων και των χειριστηριων ειναι πραγματα που βοηθουν να απολαυσεις το ποδηλατο με ασφαλεια και να μην παρουσιαστουν προβλημτα αξιοπιστιας.
Shimano και Sram ειναι oι εταιρειες με τις οποιες εξοπλιζονται τα περισσοτερα MTB της αγορας.
Αυτες βγαζουν διαφορες σειρες εξαρτηματων ππυ χωριζονται σε διαφορες ποιοτητες:
Shimano (αρχιζοντας απο τις βασικες σειρες προς τις καλυτερες)
Acera/ Altus
Alivio
Deore
Deore LX
Deore XT
XTR
Sram
3.0
SX-4
X-5
X-7
X-9
X-0
Αυτο που κοιταμε ειναι τα περιφερειακα του ποδηλατου μας να ανηκουν σε οσο το δυνατον πιο καλη σειρα. Βεβαια 500€ αξια ποδηλατου και XTR Shimano δεν υπαρχει περιπτρωση να βερει κανεις.
Για τα πιρουνια ολα ειναι Γ Τ Π σε αυτα τα λεφτα ουτως η αλλως, απλα δεν σου κοβουν τα χερια οι κραδασμοι. Τα φθηνα πιρουνια των RST, Rock Shox και Suntour ειναι τα πιο συνηθη σε αυτη την κατηγορια...τωρα ειπαμε οτι δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο αφου 500€ κανει ενα καλο πιρουνι ποδηλατου απο μονο του.
Υπαρχουν δυο τροποι για να κινηθει κανεις στην αγορα ενος πρωτου ποδηλατου...η αγοραζεις τα καλυτερα περιφερειακα που θα βρεις σε ενα συγεκριμενο πλαφον τιμης, η κοιτας να παρεις τον καλυτερο σκελετο στα ιδια λεφτα ωστε μετα απο λιγο καιρο να αναβαθμισεις τα περιφερειακα.
Αποψη μου οτι αν φθασεις στο σημειο να μην σου κανουν τα περιφερειακα ειναι σιγουρο οτι δεν θα σου κανει και ο σκελετος μετα απο λιγο...οποτε εγω ψηφιζω τα καλυτερα δυνατα περιφερειακα για αρχη και μετα πας για νεο ποδηλατο ουτως η αλλως....
αν η χρηση που θες να κανεις ειναι μονο βολτες, η πλαστιγγα γερνει ακομα περισσοτερο στην επιλογη καλυτερων περιφερειακων.
Μιλαμε βεβαια για ποδηλάτα της ταξεως των 500€ ετσι;
Σε αυτα τα λεφτα επισης δεν υπαρχει ποδηλατο με διπλες αναρτησεις που να ειναι καλο...αν θελει κανεις dual suspension μιλαμε για 1000€ (τουλαχιστον) και πανω.
Επιμενω πως τα καλυτερα Value for Money ποδηλατα αυτη την στιγμη ειναι τα Ideal...συγκεντρωνουν το καλυτερο επιπεδο περιφερειακων μακραν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πρωτα απο ολα κοιτας να παρεις κατι επωνυμο για να αποφυγεις σπασιμο η διαβρωση του σκελετου.
..................................................................
...........................................
....
....
...
Επιμενω πως τα καλυτερα Value for Money ποδηλατα αυτη την στιγμη ειναι τα Ideal...συγκεντρωνουν το καλυτερο επιπεδο περιφερειακων μακραν.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση el.
Μια, δυο ερωτησούλες ακόμα.
Για τη χρήση που αναφέρω, δηλαδή βόλτες στο βουνό & άσφαλτο τι ενδεικνύεται περισσότερο? Dual Suspension ή απλά μπροστά μόνο? Σε πρώτη φάση μιλάμε για κάτι χαλαρό, όχι extreme μονοπάτια.
Επίσης, ποια η άποψη σας για αγορά μεταχειρισμένου? Τι κοιτάμε σε αυτή τη περίπτωση πέρα από τα οφθαλμοφανή? :wave2:
Για τη χρήση που αναφέρω, δηλαδή βόλτες στο βουνό & άσφαλτο τι ενδεικνύεται περισσότερο? Dual Suspension ή απλά μπροστά μόνο? Σε πρώτη φάση μιλάμε για κάτι χαλαρό, όχι extreme μονοπάτια.
Επίσης, ποια η άποψη σας για αγορά μεταχειρισμένου? Τι κοιτάμε σε αυτή τη περίπτωση πέρα από τα οφθαλμοφανή? :wave2:
μπροστα μονο... μη σου πω , πως και η μπροστινη περιττη ειναι...
μεταχειρισμενα αν ειναι προσεγμενα ειναι καλη φαση... η ταλαιπωρια φαινεται οπως και στα εντουρακια...
:wave2:
veletzas
13/05/2008, 17:37
η ταπεινη γνωμη για τις αναρτησεις ειναι ακριβως οπως κ στην συζητηση αν ταξιδευει το mz το 250..
αναλογα τα κουραγια κ τις εμπειριες του καθενος δηλαδη....
ο πατερας μου με το με r51 πηγαινε ξεκουραστα γιαννενα
κ οι περισσοτεροι π.χ λενε οτι με εντουρο δεν ταξιδευεις
ομως κ τα 2 γινονται
σιγα δηλαδη το τρελο "χασιμο" που εχεις στο πεταλι με την πισω αναρτηση, αν εχεις συνηθισει να κατεβαινεις κ να νιωθεις ολους τους κραδασμους στην μεση οταν παρεις με πισω αναρτηση που σημαινει οτι θα χανεις στο πεταλι στην ανηφορα θα σκεφτεσαι την μεση σου στο κατεβασμα του γκρεμου κ η πεταλια που θα χανεις πραγματικα δεν θα υπαρχει
εκτος αυτου σιγουρα καπου θα σε δυσκολεψει κ σιγουρα καπου θα σε διευκολινει.
χαλαρωστε με τα ποδηλατα ειδικα αν εχετε να κανετε απο παιδια τα ποδηλατα του 500αρικου ειναι μια χαρα ποδηλατα σε σχεση με τα σιδερενια των 20 κιλων που υπηρχαν παλια
υσ1. κ επειδη βλεπω πολλους ψημενους...το νου σας γιατι τα σηκωνουν πολλα
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
το νου σας γιατι τα σηκωνουν πολλα
τι εννοεις; :confused:
el_hymador
13/05/2008, 18:11
Στο Budget σου (500ευρω) δεν υπαρχει καλο ποδηλατο με διπλη αναρτηση...μαλλον για να το θεσω καλυτερα:
-Θα εχεις ενα βαρυ ποδηλατο (τα ds ειναι βαρυτερα απο τα Hard Tail)
-Θα εχεις χαμηλοτερης ποιοτητας περιφερειακα και "εκπTωσεις" σε θεματα ποιοτητας, αφου η διπλη αναρτηση κοστιζει μονο σαν διαταξη, οποτε απο καπου θα πρεπει να κοψουν οι κατασκευαστες για να βγαινει στα 500 ευρω το ποδηλατο
και αυτα για να παρεις κατι του οποιου η λειτουργια θα ειναι απο αμφιβολη εως ομιχλωδης...αλλώστε η πισω αναρτηση χρειαζεται πραγματικα μονο σε περιπτωση μεγαλου κοπανηματος η σε επικες διαδρομες cross country για ανεση.
Μια χαρα θα περνας τις λακουβες και τα κοτρωνια με το HT, ενα πιρουνι αρκει.
Για μτχ προσεξε πολυ τον σκελεεο, αν εχει χτυπηματα γενικα η ρωγμες, ειδικα στην περιοχη των κολησσεων.
Κανε και μια βολτα για να διαπιστωσεις κατα ποσο θετικα γινονται οι αλλαγες των ταχυτητων...
veletzas
13/05/2008, 18:16
τι εννοεις; :confused:
"πολυ" ηθελα να γραψω
γενικα τα σηκωνουν απο εισοδους πολυκατοικιων, στασεις μετρο κτλ
el_hymador
13/05/2008, 18:34
Στο www.mtbr.com μπορειτε να βρειτε reviews για ποδηλατα και εξοπλισμο, με βαθμολογια και σχολια απο ανθρωπους που τα εχουν αγορασει.
ARISPEED1
13/05/2008, 20:50
Πολύυυυ ΘΕΩΡΙΑ ...... κ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ την δουλειά σου την κάνεις !!!Μια βόλτα θέλουμε να κάνουμε ....ΟΧΙ ΓΑΜΟ Κ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΜΑΖΙ ........
To 400 σου το προτιμάς με ανάρτηση μπροστά μόνο ή εμπρός-πίσω...??
SpineshankD
13/05/2008, 23:43
εγω απο την μερια μου να σου πω οτι για μια "μεση"λυση ειναι με αναρτηση
μονο μπροστα,γιατι οπως ειπε κ ο ελ σε αυτα τα λεφτα χανεις απο περιφερειακα,
δεν κλειδωνει καμμια αναρτηση,οποτε θα βλαστημησεις την ωρα κ την στιγμη
καλυτερα hardtail το οποιο ειναι πασπαρτου ,και για βολτες στην ασφαλτο
και για χωμα.
απο κει και υστερα για μια κανονικη χρηση κ σε λογικες συνθηκες
ακομη και με ενα φτηνο ideal μπορεις να μπεις σε δυσβατα μονοπατια
και καποιες ελαφριες "downhill" διαδρομες αλλα παντα σε ηπιους ρυθμους
αλλα οχι δεν θα πει ειμαι σιγουρος γιαυτο!
τωρα στα μεταχειρισμενα κοιταμε πρωτα πρωτα να ξερουμε
αυτον που τα πουλαει,γιατι ολα αυτα εχουν φαει χρηση και κλωτσια
και καλυτερα να μην εμπιστευεσαι ουτε τα ιδια σου τα ματια...!
εγω παντως αυτο κανω!:wave2:
THANOS_KTM
14/05/2008, 11:26
ειπα να χωσω κανα ψιλό ακόμα...
μου προτάθηκε στα 500 και κατι ψιλά ενα περσινο SCOTT reflex 40 με αυτα (http://www.bikepedia.com/QuickBike/BikeSpecs.aspx?Year=2006&Brand=Scott&Model=Reflex+40+Disc&Type=bike) τα χαρακτηριστικά αλλα με ντεραγιέ και μπροστινη αλλαγη καθώς και φρενα V-brakes σειρά LX!
το σκελετό εινα πανέμορφο... η καθετη σωληνα του παλουκοσελου να ηταν λιγο μεγαλυτερης διαμετρου... ετσι για το ματι!
μουμπλε μουμπλε... αντε να βγαλεις ακρη... ενα ΚΟΝα που πουλιοταν μεταχειρο στα 5.5 με XT πανω αφενως μου επεφτε ψιλό αφετερου ο τυπος το ξανασκέφτηκε και απεσυρε την αγγελια!
Κatana μιας και εισαι στο Χαιδάρι...πήγαινε μέχρι την Cross(λίγο μετά το φανάρι στο Δάσος) και ζήτα τον Κώστα Γκίνη...θα σου βρεί κάποια καλή λύση.!!
ARISPEED1
14/05/2008, 20:53
Mike G προτίμησε ποδήλατο απλό ,μπροστινή ανάρτηση μόνο ,V-BRAKES καί σειρά LX αν βρείς κ προπαντώς καλό σκελετό ,στα μέτρα σου ομως....Τα υπόλοιπα ειναι για θύματα του μάρκετινκ ....
ARISPEED1
14/05/2008, 21:30
Το φθηνότερο GT με RST μπροστινό.........
130957
ARISPEED1
14/05/2008, 21:36
Γειά σου κατανας...........
130958
ARISPEED1
14/05/2008, 21:39
Τραβάει ζόρι αυτή η story .......Xυμός λάσπης..........
130959
THANOS_KTM
15/05/2008, 08:18
Hμουν και εγώ εκεί στην Μάνδρα σε αυτόν τον αγώνα.:wave2:
Grammarios
16/05/2008, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Πολύυυυ ΘΕΩΡΙΑ ...... κ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ την δουλειά σου την κάνεις !!!Μια βόλτα θέλουμε να κάνουμε ....ΟΧΙ ΓΑΜΟ Κ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΜΑΖΙ ........
Με 100 ευρώ θα είσαι είτε κάθε μέρα για επισκευή ή στο ΚΑΤ!!!
Με 100 ευρώ θα είσαι είτε κάθε μέρα για επισκευή ή στο ΚΑΤ!!!
μη τα περνεις ολα της μετρητης... καταλαβες τι εννοει ο Αρης!
ARISPEED1
17/05/2008, 19:59
Tόχα αγοράσει για την σύζυγο ,αντί 30.000 ευρώ ,δηλ.δραχμών,απο Κορυδαλλό κάτα λάθος.........
131234
ARISPEED1
17/05/2008, 20:04
αλλά θα το χαρεί ..........η κόρη........ευτυχώς........
131237
ARISPEED1
17/05/2008, 20:12
Tα SIX DAYS ENDURO περιμένουν..............
131238
ARISPEED1
17/05/2008, 20:14
Του Γιαννάκη ΚΤΜ ειναι το γκάζι,χωρίς πετάλια..........
ARISPEED1
17/05/2008, 20:20
Η κατάντια του αναβάτη...............
131240
Η κατάντια του αναβάτη...............
ποιά κατάντια; και κυρίως... πού είναι ο αναβάτης;;;!! :lol:
ARISPEED1
17/05/2008, 20:32
Δημητρη 3 χρόνια εχει να κάνει πετάλι το οχημα........αράχνίαση επαθε .Φωτο εχω από Ευαθλο Κόνιτσα.............
Δημητρη 3 χρόνια εχει να κάνει πετάλι το οχημα........αράχνίαση επαθε .Φωτο εχω από Ευαθλο Κόνιτσα.............
Έλα να πάμε παρέα.
Έχω τρέξει Εύαθλο στην Κόνιτσα τρεις χρονιές (καγιάκ)
ARISPEED1
17/05/2008, 20:49
ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..........!!!!
131245
ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..........!!!!
Πράγματι...
Το μπροστινό είναι σκασμένο;
ARISPEED1
17/05/2008, 20:54
Sinthesi fuego columbus χειροποίητο,XT XTR Marzocci,δεν παιζότανε ειδικά στα δύσκολα κλειστά..........
131246
βγηκα βολτα με ενα παλικαρι στο βουνο. τις τελευταιες μερες λογω διαβασματος ημουνα καθηλωμενος και αν και εχω να καπνισω 1,5 χρονο επινα πολλα φραπεδακια για να ειμαι στην τσιτα εμεινα γρηγορα απο αναπνοες .για τους βορειους ξεκινησαμε απο τη γεφυρα στην περαιβου τον ανεβασα παρατηρητηριο και απο κατι μονοπατια τον εβγαλα στον περιφερειακο στο υψος του καυταντζογλειου .παρεπιπτοντως ολα τα μονοπατια που χρησιμοποιουσατε για κοντινη προπονηση στο σειχ σου ξεχαστε τα γιατι κανουν εργα και αν τρεχετε μπορει να βρεθειτε προ εκπληξεως και να εχετε σοβαρο τραυματισμο .απο αυριο κομενοι οι φραπεδες .παντως περασαμε τελεια .το παλικαρι περιμενει το καινουριο ποδηλατακι του .για οσους ξερουν ο τυπος πηρε τρελλο εργαλειο GIANT FULL SUSPENSION .το καλοκαιρι ειναι μακρυ και ευελπιστω 2 φορες την βδομαδα να βγαινω βουνο αν δεν μας το αππαγορευσουν λογω πυρκαγιων .αυτα εις το επανιδειν θα βαλω φωτο
σημερα το φιλαρακι εβγαλε το καινουριο εργαλειο .και τι εργαλειο η φωτο μιλαει απο μονη της .(εγω ειμαι στη φωτο ,το δικο μου ειναι το ξαπλωμενο
133481
τα λογια ειναι περιτα .και γω καμαρωνω για το δικο μου βεβαια ideal scrabler DIRT RIDE (τα σχολια περιτευουν )
δεν φοραει αυτη τη μπλουζα στην ποδηλασια αλλα σημερα νοσταλγησα λιγο εντουρο
133482
λιγες απο τη βολτα, οι βορειοι τα ξερουν ειναι απο το μονοπατι που οδηγει στο καραβι
133483
μια τελευταια γιατι ο φιλος επαθε λαστιχο και απο τις 5 και μιση που βγηκαμε σταματησε αδοξα η βολτα στις 8 και κατι:eek: .αμα δε νυχτωσει τι να γυρνας να κανεις:rotflmao:
133485
Αγκαλιά με το Prophet μου (Cannondale).
134101
SpineshankD
21/06/2008, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
τα λογια ειναι περιτα .και γω καμαρωνω για το δικο μου βεβαια ideal scrabler DIRT RIDE (τα σχολια περιτευουν )
δεν φοραει αυτη τη μπλουζα στην ποδηλασια αλλα σημερα νοσταλγησα λιγο εντουρο
να σου πω την αληθεια πιο πολυ μου αρεσει το δικο σου απο το giant..!!!:wave2:
el_hymador
21/06/2008, 09:01
giant :beer:
SpineshankD
21/06/2008, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
giant :beer:
ουκ εν τω πολλω το ευ :smokin:
:lol: :lol: :lol:
el_hymador
21/06/2008, 10:13
ουκ εν τω πολλω το ευ :smokin:
:lol: :lol: :lol:
"its not about the bike"....το ειπε και ο Armstrong
αλλα ειναι ωραιο!
ευχαριστω ρε φιλε αλλα δεν χρυσωνει το χαπι .ειναι τρελλο εργαλειο μλαμε για αποσβεσεις στο μονοπατι και στα αλματα .σημερα θα παμε να κατεβουμε απο το παρατηρητηριο .θα χω φωτο το βραδυ :wave2:
SpineshankD
21/06/2008, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ευχαριστω ρε φιλε αλλα δεν χρυσωνει το χαπι .ειναι τρελλο εργαλειο μλαμε για αποσβεσεις στο μονοπατι και στα αλματα .σημερα θα παμε να κατεβουμε απο το παρατηρητηριο .θα χω φωτο το βραδυ :wave2:
κανενας δεν ειπε για χρυσωμα χαπιου,την ιδια συζητηση ειχα το πρωι με ενα φιλο.εχει ενα azonic full suspension απιστευτο ποδηλατο,αλλα με την χρηση που του κανει λογω δουλειας και σχεδον ανυπαρκτα τερεν για αυτου του ειδους τα ποδηλατα στην Αττικη ωστε να δειξουν τις πραγματικες τους δυνατοτητες,φαινεται υπερβολικο. να μου πεις αμα σου αρεσει κατι,θα το παρεις και δεν υπαρχει κατι κακο σε αυτο.απλα θα μου φαινοταν πιο λογικο να παρω ενα specialized full με 1300 ευρω και να δωσω τα υπολοιπα σε καινουργιο κρανος,θωρακα,γαντια η στην τελικη να τα βαλω στην ακρη,παρα να χρεωθω και να φτιαξω το τουμπανο το οποιο τελικα να μην το ευχαριστηθω.
ετσι και αλλιως στα κλειστα μονοπατια πιο γρηγορα παω εγω γιατι τα 888 πηρουνια χτυπανε στον σκελετο!!:lol: :lol: :lol:
...και ενα ποδηλατακι που μου αρεσει πολυ και μοιαζει με το δικο σου....περιπου!!(ενταξει ειναι λιγο πιο χοντροκομμενο αυτο..!)
134144
κανενας δεν ειπε για χρυσωμα χαπιου,την ιδια συζητηση ειχα το πρωι με ενα φιλο.εχει ενα azonic full suspension απιστευτο ποδηλατο,αλλα με την χρηση που του κανει λογω δουλειας και σχεδον ανυπαρκτα τερεν για αυτου του ειδους τα ποδηλατα στην Αττικη ωστε να δειξουν τις πραγματικες τους δυνατοτητες,φαινεται υπερβολικο. να μου πεις αμα σου αρεσει κατι,θα το παρεις και δεν υπαρχει κατι κακο σε αυτο.απλα θα μου φαινοταν πιο λογικο να παρω ενα specialized full με 1300 ευρω και να δωσω τα υπολοιπα σε καινουργιο κρανος,θωρακα,γαντια η στην τελικη να τα βαλω στην ακρη,παρα να χρεωθω και να φτιαξω το τουμπανο το οποιο τελικα να μην το ευχαριστηθω.
ετσι και αλλιως στα κλειστα μονοπατια πιο γρηγορα παω εγω γιατι τα 888 πηρουνια χτυπανε στον σκελετο!!:lol: :lol: :lol:
...και ενα ποδηλατακι που μου αρεσει πολυ και μοιαζει με το δικο σου....περιπου!!(ενταξει ειναι λιγο πιο χοντροκομμενο αυτο..!)
Viper Sick & Skiny Boy gia X4 - Dirt xrisi............... arostia leme
to idealaki mou ftiagmeno sta protypa ton parapano (perisini foto prin teleiosei to desimo, melathos lemo, spd akoma kai sela sikomenh ston theo gia na kano gyro gyro sto garaz :lol: :lol: )
134267
kala psaroste tora ..
134268
Marzocchi Shiver DC USD 190mm .. katapinei kotrones lakous braxia gkremia ta panta..
134269
Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
kala psaroste tora ..
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Απο Ελλάδα είναι αυτές οι photo?
kala psaroste tora ..
psssssss autos exei epaggelmatiko!!!!! :a021:
re na mou doseis to autokolito mou piso leme
:beer: :wave2: :rotflmao: :eyepop: :lol:
Απο Ελλάδα είναι αυτές οι photo?
oχι ειναι απο Πολωνια, οπου σπουδαζω..
Αυτη ειναι μια πιστουλα που χτιζουμε 5 λεπτα (ποδηλατοντας) απο το σπιτι μου.
oχι ειναι απο Πολωνια, οπου σπουδαζω..
Αυτη ειναι μια πιστουλα που χτιζουμε 5 λεπτα (ποδηλατοντας) απο το σπιτι μου.
Καλά περνάτε στη Πολωνία... :winka: !!! χεχε:beer:
εχει και στην Ελλαδα τετοια. Απ΄οτι λεει και ο Ιουλιος φτιαξαν και στο Χαιδαρι τετοια NS.
Θα τις τεσταρουμε το καλοκαιρακι που θα κατεβω και αμα υπαρχει παρεα και ορεξη φτιαχνουμε και πιο μεγαλα:D
παντως γενικα ναι .. καλα περναμε στην Πολωνια.:beer:
gia thn akrivia eprepe na peis.......
Kala pernate sthn polonia KOLOPEDA
poy doulevei o pateras toy tris doulies gia na ton spoudasei kai exei araksei 7 xronia tora sthn polonia me 4-5 polenezes ksevrakotes na kykloforane mesa sto spiti kai olh thn hmera kanei pistakia me ta podilata kai apo ptyxio.......... @@
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχει και στην Ελλαδα τετοια. Απ΄οτι λεει και ο Ιουλιος φτιαξαν και στο Χαιδαρι τετοια NS.
Θα τις τεσταρουμε το καλοκαιρακι που θα κατεβω και αμα υπαρχει παρεα και ορεξη φτιαχνουμε και πιο μεγαλα:D
παντως γενικα ναι .. καλα περναμε στην Πολωνια.:beer: Ναι αλλά εμείς δεν έχουμε marzocchi...:bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
poy doulevei o pateras toy tris doulies gia na ton spoudasei kai exei araksei 7 xronia tora sthn polonia me 4-5 polenezes ksevrakotes na kykloforane mesa sto spiti kai olh thn hmera kanei pistakia me ta podilata kai apo ptyxio.......... @@
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι ρε γαμω τα παιδια ειμαι,
φρονιμος, αγαθος,φαγανος
παω και γραφω και κανα μαθημα που και που.:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Είναι καλές οι πολωνέζες??:bigcry: :lol:
Ναι αλλά εμείς δεν έχουμε marzocchi...:bigcry: :bigcry:
καναμε οργια και χωρις το Marzocchi....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
134275
Είναι καλές οι πολωνέζες??:bigcry: :lol: :blush: :D
SpineshankD
23/06/2008, 14:52
kala psaroste tora ..
καλα το ειδα το upside down!,μονο το shiver παιζει αλλα η marzocchi το σταματησε:cry:
ωραιο ποδηλατο! ..βεβαια του julius πιο πολυ στα γουστα μου και αυτο(ενταξει ειμαι κολλημενος!):rotflmao: :rotflmao:
και γ@μω την μεση μου θελω να επισκεφτω την πιστα στο χαιδαρι και δεν μπορω τωρα:bawl:
καλα το ειδα το upside down!,μονο το shiver παιζει αλλα η marzocchi το σταματησε:cry:
ωραιο ποδηλατο! ..βεβαια του julius πιο πολυ στα γουστα μου και αυτο(ενταξει ειμαι κολλημενος!):rotflmao: :rotflmao:
και γ@μω την μεση μου θελω να επισκεφτω την πιστα στο χαιδαρι και δεν μπορω τωρα:bawl:
καλα και γω απο ht ξεκινησα. Το FS το εχω ενα και κατι χρονο αλλα δεν εχει καμια σχεση. τωρα καθομαι σε ντιρταδικο ποδηλατο και νιωθω λες και καθισα σε κουτσουρο..
βεβαια προτιμω το DH απο το dirt...
το Shiver ειναι απιστευτο πιρουνι. φιλος εχει ακριβως το ιδιο ποδηλατο αλλα με Boxxer μπροστα..
το δικο μου παταει ολη την ωρα κατω αλλα ειναι πιο βουτυρο. και ειναι και λιγο πιο βαρυ.
περιμένω ένα σκελετό DH της giant...γιαδε μαφήνετε ήσυχο...?
πάνω που τα τελευταία 3-4 χρόνια είχα ψιλοηρεμήσει με τα ρημαδια...έχω διαλύσει αγκώνες κ γόνατα από τα ποδήλατα και δεν έχω πέσει ποτέ από μηχανή...
θα βάλω και φοτό άμεσα :wave2:
ποιο πιστακι ρε τζουλ; :confused:
SpineshankD
23/06/2008, 15:24
καλα και γω απο ht ξεκινησα. Το FS το εχω ενα και κατι χρονο αλλα δεν εχει καμια σχεση. τωρα καθομαι σε ντιρταδικο ποδηλατο και νιωθω λες και καθισα σε κουτσουρο..
βεβαια προτιμω το DH απο το dirt...
το Shiver ειναι απιστευτο πιρουνι. φιλος εχει ακριβως το ιδιο ποδηλατο αλλα με Boxxer μπροστα..
το δικο μου παταει ολη την ωρα κατω αλλα ειναι πιο βουτυρο. και ειναι και λιγο πιο βαρυ.
ψαχνω να βρω το shiver στο ebay ποσο καιρο,το μικρο βεβαια γιατι οτιδηποτε πανω απο 130 θα μου το κανει τσοπερ!..και εννοειται οπου εμφανιζεται πεφτει ακριδα!:rotflmao: :rotflmao:
βεβαια πρεπει να αλλαξω κεντρα απο τα στεφανια για να παιρνει το 20 του,οποτε..κλαφτα!!:bawl: :bawl: :lol: :lol:
λογικο για την αισθηση που σου δινει το hardtail θα ηταν παραξενο να μην σου συνεβαινε αυτο!απλα οπως τα ειχαμε πει και πιο παλια με τον χυμαδορ,ειναι ενα πιο all around ποδηλατο που θα σε παει στην δουλεια το πρωι,θα το δεσεις εξω απο την τραπεζα χωρις να βαρας καραουλι(ενταξει το σταυρωνω 1-2 φορες:lol: :lol: ) και σε παει και στα χωματα εννοειται χωρις τις τρελες απαιτησεις των φουλ.
ενταξει το παραδεχομαι,αν εχω 2 παστελια ενα φραπεδακι περιπτερου,καλη παρεα και θεα στα βουνα, ανεβαινω και με της γιαγιας μου!!:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
περιμένω ένα σκελετό DH της giant...γιαδε μαφήνετε ήσυχο...?
πάνω που τα τελευταία 3-4 χρόνια είχα ψιλοηρεμήσει με τα ρημαδια...έχω διαλύσει αγκώνες κ γόνατα από τα ποδήλατα και δεν έχω πέσει ποτέ από μηχανή...
θα βάλω και φοτό άμεσα :wave2:
GLORY??
ψαχνω να βρω το shiver στο ebay ποσο καιρο,το μικρο βεβαια γιατι οτιδηποτε πανω απο 130 θα μου το κανει τσοπερ!..και εννοειται οπου εμφανιζεται πεφτει ακριδα!:rotflmao: :rotflmao:
βεβαια πρεπει να αλλαξω κεντρα απο τα στεφανια για να παιρνει το 20 του,οποτε..κλαφτα!!:bawl: :bawl: :lol: :lol:
λογικο για την αισθηση που σου δινει το hardtail θα ηταν παραξενο να μην σου συνεβαινε αυτο!απλα οπως τα ειχαμε πει και πιο παλια με τον χυμαδορ,ειναι ενα πιο all around ποδηλατο που θα σε παει στην δουλεια το πρωι,θα το δεσεις εξω απο την τραπεζα χωρις να βαρας καραουλι(ενταξει το σταυρωνω 1-2 φορες:lol: :lol: ) και σε παει και στα χωματα εννοειται χωρις τις τρελες απαιτησεις των φουλ.
ενταξει το παραδεχομαι,αν εχω 2 παστελια ενα φραπεδακι περιπτερου,καλη παρεα και θεα στα βουνα, ανεβαινω και με της γιαγιας μου!!:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Καλα ενταξει εγω παραλειπτω το γεγονος οτι ανεβαινω πλεον μονο με λιφτ η με ΤΟΥΤΟΤΑ HILUX :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SpineshankD
23/06/2008, 15:56
Καλα ενταξει εγω παραλειπτω το γεγονος οτι ανεβαινω πλεον μονο με λιφτ η με ΤΟΥΤΟΤΑ HILUX :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μωρε ας με βαζανε στο τελεφερικ με το ποδηλατο,θα σου ελεγα εγω..!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol:
alitheia, sto teleferic tis parnithas podilataw mpainoun??
ποιο πιστακι ρε τζουλ; :confused:
Ekei re apenanth apo esena dipla sto pistaki pou kanoume proponisi, exoune ftiaksei mia diadromi freeride me almata apo paletes klp
perisi tzitzi katastasi efetos ta exoune paratisei alla exoune minei akoma merika almata
geotriada
23/06/2008, 16:45
Ρε τι κακο ειναι αυτο με τα φιδια:smokin:
ειμαι σε μονοπατι ανηφορικο στου Συγγρου, μου χει βγει η γλωσσα λεμε,
και δεν εχω παρει χαμπαρι μια οχια που ειναι κουλουριασμενη στη μεση:eyepop:
αυτη ομως με εχει ,και ειναι σε σταση επιθεσης, σηκωμενο κεφαλι και ανοικτο στομα
βγαζει και εναν ηχο ανατριχιαστικο, απο τον ηχο την ειδα.
η συνεχεια ειναι λιγο μπερδεμενη,,,,,εκανα κατι σαν σουζα ,και μαλον τρομαξε.και εφυγε,
ακομα λαχανιασμενος ειμαι:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Ρε τι κακο ειναι αυτο με τα φιδια:smokin:
ειμαι σε μονοπατι ανηφορικο στου Συγγρου, μου χει βγει η γλωσσα λεμε,
και δεν εχω παρει χαμπαρι μια οχια που ειναι κουλουριασμενη στη μεση:eyepop:
αυτη ομως με εχει ,και ειναι σε σταση επιθεσης, σηκωμενο κεφαλι και ανοικτο στομα
βγαζει και εναν ηχο ανατριχιαστικο, απο τον ηχο την ειδα.
η συνεχεια ειναι λιγο μπερδεμενη,,,,,εκανα κατι σαν σουζα ,και μαλον τρομαξε.και εφυγε,
ακομα λαχανιασμενος ειμαι:lol:
Σοβαρομιλας??
Μιλαμε για την Συγγρου στην Αθηνα στο κεντρο λεμε???:rotflmao: :rotflmao:
Καλα πως κατεβηκε η οχεια με ταξι??οτι να ναι ..
geotriada
23/06/2008, 17:34
Σοβαρομιλας??
Μιλαμε για την Συγγρου στην Αθηνα στο κεντρο λεμε???:rotflmao: :rotflmao:
Καλα πως κατεβηκε η οχεια με ταξι??οτι να ναι ..
To δασος Συγγρου ειναι στο Μαρουσι:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
To δασος Συγγρου ειναι στο Μαρουσι:wave2: καλά οχι και δάσος.... :wacko:
Αλσος .... πάρκο... :)
SpineshankD
23/06/2008, 18:12
alitheia, sto teleferic tis parnithas podilataw mpainoun??
σιγα μην εμπαιναν!εδω ουτε και στον ηλεκτρικο δεν αφηνουν καποιες ωρες:mad:
γιαυτο βρες μια πολωνεζα και εγκαταστησου.. και αν εχει και αδερφη σουρχομαι!:rotflmao: :rotflmao: