Σύνδεση

View Full Version : Ποδήλατα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

el_hymador
31/12/2009, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Λίγο άσκηση , λίγο μετακίνηση ( αν και θα πάρω και το παπί μου εκεί και φιλοδοξώ σύντομα να επιστρέψω στα πολλά κυβικά ) λίγο ενασχολήση και κατσαβίδιασμα να περνάει η ώρα . Το Pro rider θεωρείται mountain και για άσφαλτο δεν κάνει δηλαδή ??? Και τέλος για Ideal που παίζει να βρώ καταστήμα με ανταγώνιστικες τίμες ??

θανξ

Αν δεν εχεις βλεψεις για χωμα καλυτερα παρε κατι σε trekking on road παρα καθαροιαμο MTB...οι 700C τροχoι και τα πιο λεπτα ελαστικα δεν εχουν καμμια σχεση με τους 26 ιντσων και τα χοντροχωματινα ελαστικα του MTB...οχι οτι δεν παει ασφαλτο, αλλα ειναι σαν να βγαζεις καθαροιαμο enduro για βολτα...

by the way, ο Φρειδερικος (frederik) αλλαξε διευθυνση, πλεον το καταστημα ειναι:

"Σας περιμένουμε στο καινούργιο μας κατάστημα, Λεωφ. Αλεξάνδρας 15, στην κάθοδο, λίγο πριν το Πεδίο του Άρεως. Έχει και μπυραρία με Guinness δίπλα…"

p@nos
01/01/2010, 11:42
αμα σκοπευεις παντως για χωμα, και θες και πιο προσιτη τιμη, παρε σιδερενιο και οχι αλουμινενιο...πολυ μεγαλυτερη αντοχη, επισκευασιμο σε περιπτωση ζημιας, διαφορα στο βαρος μικρη, και λογο του οτι το σιδερενιο πλαισιο κοστιζει λιγοτερο, θα μπορεσεις να βρεις με λιγοτερα λεφτα ποδηλατο με πολυ καλυτερα περιφεριακα επανω απ'οτι ενα αλουμινενιο...

τωρα, το να πας σε κουρσαδικο, αμα δε σκοπευεις να κανεις βολτες πανω απο 50χλμ, για μενα ειναι ψιλοπεριττο...ο καθε ανθρωπος βεβαια ειανι διαφορετικος, αλλα αμα στο mountain βαλεις απλα ασφαλτινα λαστιχα θα δεις τρελη διαφορα στην κυλιση...

p@nos
01/01/2010, 11:47
αμα σε ενδιαφερει να δωσεις κατι παραπανω...

http://dynocycles.com/index.php/ghost-se-1302-2009.php
το παιρνεις με εκπτωση στα 400...

φοβερο ποδηλατο, το ειχα για κανα μηνα απο φιλο και πραγματικα το δοκιμασα στα παντα...
κανει ανετα χιλιομετρα στο δρομο, στο χωμα πολυ καλα...εχει χαμηλο βαρος και καλα περιφεριακα
με παρα πολυ καλο value for money...και η αναρτηση κλειδωνει...

Anritsu
01/01/2010, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αμα σε ενδιαφερει να δωσεις κατι παραπανω...

http://dynocycles.com/index.php/ghost-se-1302-2009.php
το παιρνεις με εκπτωση στα 400...

φοβερο ποδηλατο, το ειχα για κανα μηνα απο φιλο και πραγματικα το δοκιμασα στα παντα...
κανει ανετα χιλιομετρα στο δρομο, στο χωμα πολυ καλα...εχει χαμηλο βαρος και καλα περιφεριακα
με παρα πολυ καλο value for money...και η αναρτηση κλειδωνει...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Θα περάσω σύντομα να δω απο κοντά και να τους ζαλίσω λίγο . Μια τελευταία ερώτηση . Η ανάρτηση που κλειδώνει σημαίνει ουσιαστικά οτι με κάποιο τρόπο την καταργούμε πχ όταν πηγαίνουμε άσφαλτο και την επαναφέρουμε στα χώματα και τις λακκούβες ??

p@nos
01/01/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Θα περάσω σύντομα να δω απο κοντά και να τους ζαλίσω λίγο . Μια τελευταία ερώτηση . Η ανάρτηση που κλειδώνει σημαίνει ουσιαστικά οτι με κάποιο τρόπο την καταργούμε πχ όταν πηγαίνουμε άσφαλτο και την επαναφέρουμε στα χώματα και τις λακκούβες ??

ακριβως αυτο...και ειναι πολυ σημαντικο να εχεις αναρτηση που να κλειδωνει οταν οδηγεις στο δρομο...

MAG/FMX
01/01/2010, 13:04
Επειδη με επηρεασε ενας ποδηλατης πολης.......
Μπορειτε να μου πρωτεινεται ενα ποδηλατο με....λεπτα τρακτερωτα λαστιχα
χωρις αναρτησεις κ χωρις δυσκοφρενα.......:cool: ?

p@nos
01/01/2010, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Επειδη με επηρεασε ενας ποδηλατης πολης.......
Μπορειτε να μου πρωτεινεται ενα ποδηλατο με....λεπτα τρακτερωτα λαστιχα
χωρις αναρτησεις κ χωρις δυσκοφρενα.......:cool: ?

genika na ksereis...οτι με οποιον μιλησεις...ο καθενας θα σου πει τα καλυτερα για το δικο του

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα αν πας σε city bike, κολπα και λοιπα τα ξεχνας και ταρζανιες...προοριζονται για μεσο μεταφορας πανω απ'ολα...γι αυτο και πουλανε τρελα στο εξωτερικο...

πανω απ'ολα πρεπει να σκεφτεις εσυ τι χρηση θες να κανεις...

MAG/FMX
01/01/2010, 13:27
Το θελω για γυμναστικη, αλλα να μη μου βγαινει η γλωσσα γιατι δεν εχουμε ισιους δρομους στη νικαια......
να κανω κανα αλματακι με τα πεζοδρομια.......
να κατεβαινω κ καμια κατηφορα με ανωμαλο δρομο στο δασακι.......
Τι περνω.........?:wacko:

p@nos
01/01/2010, 13:36
Το θελω για γυμναστικη, αλλα να μη μου βγαινει η γλωσσα γιατι δεν εχουμε ισιους δρομους στη νικαια......

mountain re enooeite ti city kai mlkies tha to spaseis :lol: :lol: :lol:

δες αυτο το ghost που εβαλα...ειναι πολυ καλο...

MAG/FMX
01/01/2010, 14:37
Με λεπτα τρακτερωτα λαστιχα η με φαρδια?
Σε αυτα τα λεφτα εχω βρει ενα giant toy 2010..... alla απλα κλειδωνει η αναρτηση δεν εχει σαν αυτο που λες το ghost, ρυθμηση προφορτησης......
Να σαι καλα για τη βοηθεια:wave2:

p@nos
01/01/2010, 14:54
Με λεπτα τρακτερωτα λαστιχα η με φαρδια?
Σε αυτα τα λεφτα εχω βρει ενα giant toy 2010..... alla απλα κλειδωνει η αναρτηση δεν εχει σαν αυτο που λες το ghost, ρυθμηση προφορτησης......
Να σαι καλα για τη βοηθεια:wave2:

για σουζες εντο αλματακια απο πεζοδρομια, ξεχνας τα λεπτα λαστιχα και πας στα χοντρα...και με ενισχυμενη σαμπρελα...εχω σκασει σε αλμα απο πεζοδρομιο απειρεσ φορες σαμπρελα....μια φορα ημουν 20χλμ απο το σπιτι...και το γυρισα με τα ποδια:eek: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

γι'αυτο παντα μαζι μια σαμπρελα...αμα παθεις μαθαινεις:D

makis206
01/01/2010, 23:04

Με ένα μαουντενάκι των 300-400 ευρώ θα είσαι μια χαρά, 26άρηδες τροχούς και βάζεις ότι λάστιχο επιθυμείς! Μπορείς ακόμα και να τα αλλάζεις μόνος σου όποτε επιθυμείς, αν το κάνεις μια φορά μετά θα δεις ότι είναι θέμα 10λέπτου.:winka:
:beer:

ΥΓ: Προχτές προσπάθησα να σου στείλω ένα πμ γι'αυτό που με ρώτησες αλλά ήσουν γεμάτος :winka:

el_hymador
01/01/2010, 23:21

Αυτο που περιγραφεις ειναι η αντιστοιχη on-off ποδηλατικη κατηγορια, οπου υπαρχουν μερικα πολυ καλα μοντελα...με ελαστικα χωρις πολυ ψηλο τακουνι και τροχους 700C για πιο ευκολο πεταλαρισμα στο δρομο, αλλα και με στιβαρο σκελετο και γερες ζαντες για να αντεξουν σε μια εκτος δρομου -χαλαρη- βολτα...και σε αλματακια απο πεζοδρομια...

δες εδω για να παρεις μια ιδεα:

http://www.specialized.gr/component/page,shop.product_details/category_id,35/flypage,flypage_bikes2010.tpl/product_id,121/option,com_virtuemart/Itemid,243/

http://www2.giant-bicycles.com/el-GR/bikes/lifestyle/3833/36134/

http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=205

MAG/FMX
02/01/2010, 02:09
Kαλα θα τα γραψω καπου να τα θυμαμαι.......:lol:
Παντως εκει κατεληξα κ εγω στο giant x sport 3 giati εχω κ 150ε εκπτωση.
Απλα δε καταλαβαινω γιατι επεμενε ο γνωστος κ μαγαζατωρας να παρω το giant terrago 3, ειχε πολυ φαρδυ λαστιχο για ασφαλτο......
Αυτα τα free ride που βλεπω στο νετ κ κανουν κολοτουμπες σε τειχους κ δεντρα, τι υπερ κ κατα εχουν......?
Οπως κ να το κανεις φενοντε εντυπωσιακα τα κολπακια τους......:smokin:

el_hymador
02/01/2010, 08:55
Απλα δε καταλαβαινω γιατι επεμενε ο γνωστος κ μαγαζατωρας να παρω το giant terrago 3, ειχε πολυ φαρδυ λαστιχο για ασφαλτο......
Αυτα τα free ride που βλεπω στο νετ κ κανουν κολοτουμπες σε τειχους κ δεντρα, τι υπερ κ κατα εχουν......?

Το Terrago ειναι MTB, ισως ηθελε να το σπρωξει ο μαγαζατορας γιατι του ειχε μεινει στοκαδουρα...επι της ευκαιριας, μελετησε πολυ καλα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ποδηλατου που θες να παρεις για μην σου πουλησουν μοντελο του 2009 με την τιμη του μοντελου 2010 ή για να επιτυχεις μια πολυ καλυτερη τιμη στο μοντελο του 2009.

Αυτα που βλεπεις να κανουν κολοτουμπες και διαφορα κολπακια λεγονται Dirt Jump/Slopestyle και αποτελουν κατα καποιο τροπο την εξελιξη των BMX, ειναι η χαρα του ορθοπεδικου, ποδηλατα με απολυτη εξειδικευση που δεν κανουν για τιποτα αλλο...

:wave2:

p@nos
02/01/2010, 09:00

kai pera απο αυτα που σου λεει ο χυμαδορ...αυτες οι κωλοτουμπες που βλεπεις, δε τις κανουν τα ποδηλατα, αλλα αυτοι που τα καβαλανε...μην περιμενεις λοιπον να παρεις καποιο τετοιο και να μπορεις ν πηδας δεντρα...

golis
03/01/2010, 11:28
Ποδηλατοπορεία ΑΘΗΝΑ 17/1/2010 (http://www.youtube.com/watch?v=mfZ9Dct6UuU&feature=player_embedded.) :wave2:

Xrider
04/01/2010, 10:28
Ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Ελλαδα καταλογο με τα ποδηλατα της Πεζο?
η ενα λινκ με φωτο και τιμες?

makis206
04/01/2010, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Εδώ (http://www.cycles.peugeot.gr/) θα βρεις όλα τα μοντέλα με φωτό και τιμές :winka:

Xrider
04/01/2010, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ (http://www.cycles.peugeot.gr/) θα βρεις όλα τα μοντέλα με φωτό και τιμές :winka:

thnx :)

Cpt. Haddock
04/01/2010, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Ποδηλατοπορεία ΑΘΗΝΑ 17/1/2010 (http://www.youtube.com/watch?v=mfZ9Dct6UuU&feature=player_embedded.) :wave2:

:a013:

BELZEBOYLIS
04/01/2010, 12:34

OLE!!!!

Cpt. Haddock
04/01/2010, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
OLE!!!!

Θα πάμε Κωστάκη; :beer:

BELZEBOYLIS
04/01/2010, 12:39
ναι γουστάρω τρελά λέμε !! !!!!! :beer: :wave2:

Cpt. Haddock
04/01/2010, 12:40
ναι γουστάρω τρελά λέμε !! !!!!! :beer: :wave2:

Θα έρθεις, ή θα έρθεις όπως ήρθες και στο ΣΥΜΟΦΕ; :mad:

BELZEBOYLIS
04/01/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα έρθεις, ή θα έρθεις όπως ήρθες και στο ΣΥΜΟΦΕ; :mad:

ορίστε μια δυσκολία , μια άτυχη στιγμή φτάνει για να σου βγει το όνομα !!!:lol:

θα έρθω σωποσδήποτε! . :beer: :beer:

(και την Πέμπτη ΣΥΜΟΦΕ !!!....αυτήν την Πέμπτη )

Cpt. Haddock
04/01/2010, 12:55
(και την Πέμπτη ΣΥΜΟΦΕ !!!....αυτήν την Πέμπτη )

θα είμαι Πρέβεζα... :sick:

:a27:

Zpower
06/01/2010, 22:19
...........Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Ποδηλατοπορεία ΑΘΗΝΑ 17/1/2010
--------------------------------------------------------------------------------

...............ηρθε η ωρα του να ξαναζησει !!!!! καλα πεταλια παιδες

184889

Zpower
06/01/2010, 22:24
μια φορα να το κανεις ..δεν το ξεχνας ποτε

184890

el_hymador
06/01/2010, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
...........Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Ποδηλατοπορεία ΑΘΗΝΑ 17/1/2010
--------------------------------------------------------------------------------

...............ηρθε η ωρα του να ξαναζησει !!!!! καλα πεταλια παιδες

:eyepop: T-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο!!! ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! φτου-φτου να μη το ματιασω...καλες βολτες με το κουκλι να εχεις! :beer: :wave2:

Zpower
06/01/2010, 22:32
και για τους φιλους , υπαρχει καθε παρασκευη , βολτα στην πολη ........... www.podilates.gr

asprdns
07/01/2010, 16:37
ολοι στην ποδηλατοπορεια στης 17 τοθ μηνος μην λειψει κανεις

asprdns
07/01/2010, 16:56
θελω να δοκιμασω το καινουριο μου MERIDA στιν ασφαλτο να δω της δυνατοτητες του και στον δρομο , φιλοι μου περιτο να σας πω οτι στο χωμα εχει τρομερες επιδοσεις , εν σχεσει με το παλιοτερο SECTOR X7, θα θελα και την γνωμη σας για το TFS 300D, το αποκτησα λογω απωλειας του SECTOR απο κατι τσιγκανους (κλαψ) το εβλεπα να φευγει μακρια και να φωναζω και να μην μ ακουει κανεις.

950dim
07/01/2010, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Τωρα το ειδα,ρωτα με οτι θες...για δρομο σε ενδιαφερει η mountain?
Eχω αυτο,RC Full Suspension του εχω πιει το αιμα(παω μονο χωμα,τουμπες,καταβασεις) και δεν εχει ¨βγαλει¨ το παραμικρο!

184947

LOUKILOUK
08/01/2010, 11:30
Παίδες γεια χαρά
Είμαι κάτοχος ενός ΚΤΜ ultra sport (07 άσπρο) και το μπροστινό μου λάστιχο απέκτησε μια καλή "ξυραφιά" στα πλάγια μάλλον απο πέτρα- βράχο... Θα χρειαστώ καινούριο...
Το ερώτημα είναι να βάλω ίδιο με το μαμά ή να κοιτάξω και αλλού?
Φοράω SCHWALBE RACING RALPH (evo triple nano compound evoloution ) και μεγεθος 54-559 26Χ2,1 ( έγραψα ακριβώς ότι γράφει το λάστιχο πάνω γιατί δεν τα κατέω και καλά...)
Η χρήση είναι μικτή ...άσφαλτος δηλαδή μέχρι να φτάσω στο χώμα...που συνήθως δεν είναι χωματόδρομος πατημένος, αλλά μονοπάτια με πέτρες και σχίνους...(βράχος το νησί...)
Επίσης ακούω προτάσεις και για σαμπρέλες...
:beer: :wave2:

makis206
08/01/2010, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
26Χ2,1 ( έγραψα ακριβώς ότι γράφει το λάστιχο πάνω γιατί δεν τα κατέω και καλά...)
Η χρήση είναι μικτή ...άσφαλτος δηλαδή μέχρι να φτάσω στο χώμα...που συνήθως δεν είναι χωματόδρομος πατημένος, αλλά μονοπάτια με πέτρες και σχίνους...(βράχος το νησί...)
Επίσης ακούω προτάσεις και για σαμπρέλες...

Δεν έχει νόημα να σου γράφω μάρκες μιας και θα βρεις πάρα μα πάρα πολλές στα μαγαζιά (SCHWALBE, KENDA, Michelin, Maxxis κλπ κλπ), αξιόλογες είναι οι περισσότερες από αυτές και το μόνο που θα σε βοηθήσει στο τέλος να πάρεις την απόφασή σου είναι η τιμή! Το νούμερο το έγραψες και ο ίδιος, 26Χ2,1 αλλά παρ'όλα αυτά μπορείς και να το "λεπτίνεις" επιλέγοντας για παράδειγμα 26Χ1,9 ή να το "φαρδύνεις" με ένα 26Χ2,3 ανάλογα πάντα που ποδηλατείς περισσότερο.

Άλλο ένα κριτήριο που απασχολεί τους επαγγελματίες περισσότερο είναι το πέλμα του ελαστικού, άλλο πέλμα έχουν τα λάστιχα για χώμα, άλλο για κατσάβραχο και άλλο για τη λάσπη. Δεν θέλω να σε βάλω σε περίεργα διλλήματα γι'αυτό αφήνω τον καταστηματάρχη που θα επισκευτείς να σε κατατοπίσει περισσότερο.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες όπως καταλαβαίνεις γι'αυτό και δεν μπορώ να γίνω συγκεκριμένος, σημασία έχει να καταλάβεις ότι στο ποδήλατο δεν υπάρχει τίποτα το "εργοστασιακό" εκτός από τα μέρη του σκελετού (πχ το ψαλίδι για ποδήλατο με πίσω ανάρτηση). Όλα τ'άλλα μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ότι θες αρκεί να ταιριάζουν και να καλύβουν τις ανάγκες σου.:winka:

Τις σαμπρέλες τις κατατάσσω στα αναλώσιμα γι'αυτό το αφήνω σε σένα να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτές που κοστίζουν από ένα πακέτο τσιγάρα έως τις άλλες που πιάνουν και την ταμπακιέρα μαζί, όλες τρυπάνε άμα τα βρουν σκούρα, οι ακριβότερες λίγο πιο δύσκολα βέβαια αλλά αυτά είναι τα τυχερά που λένε..:lol:

Προσωπικά πάντως προτιμώ τις Maxxis αλλά τις αγοράζω 8 ευρώ τη μία, εννοείται πως αν δεν την βρω διαθέσιμη δεν θα διστάσω να πάρω τη φθηνότερη.. :winka:

LOUKILOUK
08/01/2010, 16:26
Εδώ που βρίσκομαι μόνο ένα μαγαζί παίζει ουσιαστικά και για αυτό προσπαθώ να πληροφορηθώ για μερικά πραγματάκια για μην πάω σαν το σκυλί στο αμπέλι...
Το λαστιχάκι που φοράω τώρα από όσα καταλαβαίνω δεν είναι πολύ "βουνίσιο" και σίγουρα είναι πολυ ελαφρύ πράγμα όμως που μάλλον το κάνει ευάλωτο σε κοφτερά βράχια και κλαδιά...
Που μπορώ να βρώ τιμές στο διαδίκτυο? ξέρουμε κανά καλό?
Προς το παρόν σκέφτομαι να ξαναφορέσω το ίδιο και ίσως ανάλογα με τα οικονομικά μου πάρω και ένα δευτερο ζευγάρι πιο "βουνίσιο"...
ευχαριστώ :beer: :wave2:

makis206
09/01/2010, 00:52
Που μπορώ να βρώ τιμές στο διαδίκτυο? ξέρουμε κανά καλό?

Ότι καλύτερο έχω βρει, έχει τα πάντα! Οι τιμές του δεν είναι πάντα οι καλύτερες αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό γλυτώνεις αρκετά ευρά, ιδιαίτερα σε ποδήλατα, περιφερειακά και διάφορα άλλα καλούδια περσινής χρονιάς. Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες με πιστωτική κάρτα και σε 10 μέρες το πολύ έχουν έρθει στην πόρτα μου (ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς που θα επιλέξεις). Αν παρακολουθείς και τις συνεχείς προσφορές μόνο να κερδίσεις μπορείς!:winka:

http://www.chainreactioncycles.com/

golis
13/01/2010, 00:10
Τα πάντα όλα http://bicycletutor.com/

makis206
13/01/2010, 06:55
Τα πάντα όλα http://bicycletutor.com/

Τέλειο!

:beer: :beer: :beer:

GST
14/01/2010, 11:52
να κανω και γω την ερωτηση μου:D

λοιπον καινουργιος στο αντικειμενο και ασχετος ... θα ασχοληθω λιγες ωρες με το αθλημα και μαλλον μια μερα την εβδομαδα ... διαθετω περιπου 700-800 εουρο για ποδηλατο ... τωρα θα με ρωτησετε για τι χρηση ...μμμ:rolleyes: μαλλον περισσοτερο βουνο και παρκο και λιγοτερο ασφαλτος και δρομος πολης . Η λυση των υβριδικων δεν μου αρεσει και απο αυτα που διαβασα εδω μεσα μαλλον mtb hardtail χρειαζομαι αν και απο ενα ψαξιμο που εκανα στα σαιτ των αντιπροσωπειων δεν χρησιμοποιουν ολες τις ιδιες ονομασιες .

Παμε λοιπον παρακατω ....mtb hardtail λοιπον με αναρτηση μπροστα που να κλειδωνει ...εχω βρει καποια στο νετ αν και δεν ξερω να συγκρινω τα τεχνικα τους .... πχ ποσες ταχυτητες μου χρειαζονται; και αν τα περιφερειακα ειναι αξιολογα η οχι ... Επισης ειδα οτι σε αυτα τα λεφτα τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μοντελα , βγαινουν με δισκοφρενα πραγμα που δεν με ευχαριστει και τοσο απο αποψη συντηρησης .... Τα V brakes αν ειναι καλα (τακακια;) εχουν την ιδια αποδοση;;; παιζουν ρολο και τα στεφανια;;

Οποτε μετα απο ολα τα παραπανω και ξεροντας οτι ο καθενας εχει και τα γουστα του για πειτε καποιες μαρκες να εχω υποψιν και καποια μοντελα αν θελετε ....επειδη δεν προκειτε να μπω στο τριπακι του tunning ψαχνω για κατι που θα με καλυψει και στο μελλον για μια ολιγοωρη ενασχοληση με το αθλημα ....

τελος επειδη για να πηγαινω παρνηθα η υμητο θα πρεπει να το φορτωνω στο αυτοκινητο ..ποσο ευκολη στη χρηση ειναι η σχαρα που μπαινει στη πισω πορτα ; ειναι επικυνδινη για το αυτοκινητο ..χτυπηματα και τετοια ..;

zvailakis
15/01/2010, 14:00
Ότι καλύτερο έχω βρει, έχει τα πάντα! Οι τιμές του δεν είναι πάντα οι καλύτερες αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό γλυτώνεις αρκετά ευρά, ιδιαίτερα σε ποδήλατα, περιφερειακά και διάφορα άλλα καλούδια περσινής χρονιάς. Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες με πιστωτική κάρτα και σε 10 μέρες το πολύ έχουν έρθει στην πόρτα μου (ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς που θα επιλέξεις). Αν παρακολουθείς και τις συνεχείς προσφορές μόνο να κερδίσεις μπορείς!:winka:

http://www.chainreactioncycles.com/

http://www.evanscycles.com/
http://www.stif.co.uk/
http://www.wiggle.co.uk/

Το chainreaction που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν στέλνει ποδήλατα (όλα τα υπόλοιπα τα στέλνει)

el_hymador
15/01/2010, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
να κανω και γω την ερωτηση μου:D

λοιπον καινουργιος στο αντικειμενο και ασχετος ... θα ασχοληθω λιγες ωρες με το αθλημα και μαλλον μια μερα την εβδομαδα ... διαθετω περιπου 700-800 εουρο για ποδηλατο ... τωρα θα με ρωτησετε για τι χρηση ...μμμ:rolleyes: μαλλον περισσοτερο βουνο και παρκο και λιγοτερο ασφαλτος και δρομος πολης . Η λυση των υβριδικων δεν μου αρεσει και απο αυτα που διαβασα εδω μεσα μαλλον mtb hardtail χρειαζομαι αν και απο ενα ψαξιμο που εκανα στα σαιτ των αντιπροσωπειων δεν χρησιμοποιουν ολες τις ιδιες ονομασιες .

Παμε λοιπον παρακατω ....mtb hardtail λοιπον με αναρτηση μπροστα που να κλειδωνει ...εχω βρει καποια στο νετ αν και δεν ξερω να συγκρινω τα τεχνικα τους .... πχ ποσες ταχυτητες μου χρειαζονται; και αν τα περιφερειακα ειναι αξιολογα η οχι ... Επισης ειδα οτι σε αυτα τα λεφτα τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μοντελα , βγαινουν με δισκοφρενα πραγμα που δεν με ευχαριστει και τοσο απο αποψη συντηρησης .... Τα V brakes αν ειναι καλα (τακακια;) εχουν την ιδια αποδοση;;; παιζουν ρολο και τα στεφανια;;

Οποτε μετα απο ολα τα παραπανω και ξεροντας οτι ο καθενας εχει και τα γουστα του για πειτε καποιες μαρκες να εχω υποψιν και καποια μοντελα αν θελετε ....επειδη δεν προκειτε να μπω στο τριπακι του tunning ψαχνω για κατι που θα με καλυψει και στο μελλον για μια ολιγοωρη ενασχοληση με το αθλημα ....

τελος επειδη για να πηγαινω παρνηθα η υμητο θα πρεπει να το φορτωνω στο αυτοκινητο ..ποσο ευκολη στη χρηση ειναι η σχαρα που μπαινει στη πισω πορτα ; ειναι επικυνδινη για το αυτοκινητο ..χτυπηματα και τετοια ..;

Με 700-800? παιρνεις πολυ καλο ποδηλατο...καλυτερα να προτιμησεις ενα με V-Brakes εναντι των δισκοφρενων που σε αυτη τη κατηγορια τιμης δεν εχουν κατι παραπανω να προσφερουν σε σχεση με τα συμβατικα φρενα...(μακρυα ειδικα απο τα μηχανικα δισκοφρενα. πλην των Avid)

Για τις ταχυτητες, συνηθως παιζουν συνδυασμοι 3Χ8 = 24 και συχνοτερα 3Χ9 = 27 και στις δυο περιπτωσεις καλυμμενος θα εισαι παντως.

Σε οτι αφορα στο συνολο των περιφερειακα (αλλαγες ταχυτητων, κεντρα, φρενα) οι δυο κραταιες εταιρειες ειναι η Shimano και η Sram. Για τη πρωτη απεφυγε τις σειρες Acera και Alivio (με Deore και SLX θα εισαι απολυτα καλυμμενος και για τη δευτερη προτιμησε απο Χ.4 και πανω.

Γενικα παντως οποιο ποδηλατο σε αυτα τα χρηματα και να διαλεξεις κακο αποκλειεται να ειναι, απλα προτιμησε γνωστες εταιρειες...βρες ενα που γουσταρεις εμφανισιακα και χτυπα το αρκει να ειναι:

Cannondale
Ideal
Trek
Orbea
Giant
Specialized
Focus
Merida
Canyon
CUBE
Kona

και καποιες αλλες που μου διαφευγουν....

makis206
15/01/2010, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γενικα παντως οποιο ποδηλατο σε αυτα τα χρηματα και να διαλεξεις κακο αποκλειεται να ειναι, απλα προτιμησε γνωστες εταιρειες...βρες ενα που γουσταρεις εμφανισιακα και χτυπα το αρκει να ειναι:

Cannondale
Ideal
Trek
Orbea
Giant
Specialized
Focus
Merida
Canyon
CUBE
Kona

SCOTT!!!! :lol:

vaspiou
15/01/2010, 21:58

scott!! aspect 55...καλο για beginners στο downhill και οχι μονο... εγω αυτο τσιμπησα προ ημερων...

:beer: :beer:

el_hymador
15/01/2010, 22:56

Ναι η Scott ειναι οντως τεραστια παραλειψη απο πλευρας μου, αλλα γενικα μην ακουτε τον makis ειναι βαμενος Scottακιας 206 φορες (και βαλε...)...πολυ καλα ποδηλατα αν και η γνωμη μου ειναι πως σε αυτη τη ταξη τιμης προσφερουν περισσοτερο σκελετο και λιγοτερο περιφερειακα...

εγω για αντιπραξη λεω Cannondale η Kona που ειναι μουν@ρες!!!

http://gb.cannondale.com/bikes/10/CE/model-0FE5.html

http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bikes/mountain-bike/hardtail/kona-caldera.html

GST
17/01/2010, 13:47
ευχαριστω παιδια ..θα το ψαξω και θα επανελθω :)

steve610
17/01/2010, 13:51
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
[B]να κανω και γω την ερωτηση μου:D

επειδη ειμαι κ εγω νεος στο αθλημα απο αυριο μεθαυριο θα παραλαβω το νεο pro rider 2010 μπορει καποιος να μας λυσει την απορια που εχω κ εγω και ο συμφορουμιτης GST σχετικα με την σχαρα που μπαινουν στα 3/5 πορτα αυταοκινητα?

:beer: :beer: :beer: :beer:

ermiss
17/01/2010, 15:40
Αρχίζω σιγά σιγά ξανά να ψάχνω για city bike.

Διαδρομές flat 1.5km την οποία θα κάνω 4-6 φορές ημερησίως.

bugdet 250 euro(+/- 50)

Κατά προτίμηση αλουμίνιο, αν και με τέτοιο budget δεν το βλέπω.

Δεν θέλω αναρτήσεις-μπουκάλες κλπ. Είπαμε city. δεν χρειάζονται νομίζω

Τι επιλογές έχω, τι πρέπει να προσέξω? Δεν παίζει να πάω σε SM

cptm
17/01/2010, 17:02
Κάτι τέτοιο πιστεύω θα σε βολέψει: http://www.idealbikes.net/?section=1738&language=el_GR&itemid1494=1860 . Η τιμή του νομίζω είναι 300 ?.

zvailakis
18/01/2010, 14:22
Γενικά για city όπως τα περιγράφεις το παραπάνω είναι μια χαρα!

Γενικά στα city ψάχνουμε ψιλο-όρθια γεωμετρία, 28'' ιντσες τροχοί και 700c λάστιχα!

Κοινώς γεωμετρία mountain με λάστιχα street.!

Εγώ ψηφίζω charge tap για ποδήλατο πόλης αλλά το μπάτζετ ανεβαίνει πολύ (για αυτό και θα αργήσω να το πάρω....)

harry_fyt
18/01/2010, 16:03
Παιδια αυτο λεει τπτ για entry level πόλης?
http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=231

el_hymador
18/01/2010, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από steve610
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
[B]να κανω και γω την ερωτηση μου:D

επειδη ειμαι κ εγω νεος στο αθλημα απο αυριο μεθαυριο θα παραλαβω το νεο pro rider 2010 μπορει καποιος να μας λυσει την απορια που εχω κ εγω και ο συμφορουμιτης GST σχετικα με την σχαρα που μπαινουν στα 3/5 πορτα αυταοκινητα?

:beer: :beer: :beer: :beer: ,

Υπαρχουν φθηνές σχάρες και ακριβές σχάρες

Αμφότερες κάνουν τη δουλειά τους, απλώς οι φθηνές δυσκολεύουν περισσότερο στο βάλε - βγάλε και στην εφαρμογή...θέλει προσοχή στο πως θα φορτώσεις και στο πως θα δέσεις το ποδήλατο και φυσικά θέλει ταχύτητες μέχρι 120 χ.α.ω.

Αν τη χρησιμοποιήσεις 2-3 φορές εξοικειώνεσαι με τη διαδικασία και σου παίρνει το μισό χρόνο.

Αν τηρηθούν αυτά, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...εγώ έχω μια (Mont Blanc) στην οποία φορτώνω δύο βαριά ποδήλατα όταν πηγαίνω μακριά με το τουτού και έχει αποδείξει ότι αντέχει.

Αλλά για μικρές αποστάσεις βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία, δέσε σχάρα - φόρτωσε ποδήλατο - ξεφόρτωσε ποδήλατο - λύσε σχάρα και μετά ξανά μανά τα ίδια...βγάζω το μπροστινό τροχό, ρίχνω τα καθίσματα και πάπαλα...άσε που μετά από λίγο καιρό στα πετάλια, μπορείς να καλύπτεις τις αποστάσεις μέχρι το πάρκο, το άλσος ή το δάσος με το ποδήλατο

Εν κατακλείδι, δεν λέει για μικρές αποστάσεις, είναι αναγκαία για ταξίδια. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τσεκάρει κανείς πριν αγοράσει σχάρα τη συμβατότητα με το αυτοκίνητο που έχει. Οι ακριβές (THULE, Mont Blanc) έχουν για κάθε μοντέλο καταλόγους στους οποίους αναφέρονται τα αυτοκίνητα που ταιριάζουν:

http://www.montblancuk.co.uk/products/cycle/red/blueboot.htm

http://www.thule.com/en-GB/GR/FitGuide.aspx#

για τις φθηνές πρέπει κανείς να τις δοκιμάσει πριν τις αγοράσει...

και επειδή είμαι κάτοχος Mont Blanc, ψηφίζω δαγκωτό....

THULE! :winka:

el_hymador
18/01/2010, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

bugdet 250 euro(+/- 50)

Βάλε 30 ευρώ παραπάνω από το Budget σου και πάρε αυτό (θα συμφωνήσει και ο makis206):

http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bikes/on-road/asphalt-bikes/scott-sportster-p6.html

makis206
19/01/2010, 07:56
Βάλε 30 ευρώ παραπάνω από το Budget σου και πάρε αυτό (θα συμφωνήσει και ο makis206):
http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bikes/on-road/asphalt-bikes/scott-sportster-p6.html

Συμφωνεί!:lol:

Αρκετά αξιόλογο μοντέλο και με στην τιμή της προσφοράς γίνεται αυτόματα μια πολύ καλή επιλογή!:beer:

LOUKILOUK
19/01/2010, 14:08
Με 700-800? παιρνεις πολυ καλο ποδηλατο...καλυτερα να προτιμησεις ενα με V-Brakes εναντι των δισκοφρενων που σε αυτη τη κατηγορια τιμης δεν εχουν κατι παραπανω να προσφερουν σε σχεση με τα συμβατικα φρενα...(μακρυα ειδικα απο τα μηχανικα δισκοφρενα. πλην των Avid)

Για τις ταχυτητες, συνηθως παιζουν συνδυασμοι 3Χ8 = 24 και συχνοτερα 3Χ9 = 27 και στις δυο περιπτωσεις καλυμμενος θα εισαι παντως.

Σε οτι αφορα στο συνολο των περιφερειακα (αλλαγες ταχυτητων, κεντρα, φρενα) οι δυο κραταιες εταιρειες ειναι η Shimano και η Sram. Για τη πρωτη απεφυγε τις σειρες Acera και Alivio (με Deore και SLX θα εισαι απολυτα καλυμμενος και για τη δευτερη προτιμησε απο Χ.4 και πανω.

Cannondale
Ideal
Trek
Orbea
Giant
Specialized
Focus
Merida
Canyon
CUBE
Kona

ΚΤΜ...?!!!?

Cpt. Haddock
19/01/2010, 14:08
ΚΤΜ...?!!!?

Χαλάνε εύκολα :lol:

LOUKILOUK
19/01/2010, 14:44
Χαλάνε εύκολα :lol:

Φήμες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ειδικά με τα ηλεκτικά...:rotflmao: :lol:

Tigas
19/01/2010, 20:59
Εγώ έχω το Ideal Hillmaster 2009 για τις βρώμικες βόλτες μου πλέον:D

186064

Tigas
19/01/2010, 21:00
Όποιος ψήνεται για βαρυμπόπη στα πιστάκια που κάνουν motocross μέσα

186065

arhs
20/01/2010, 04:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Όποιος ψήνεται για βαρυμπόπη στα πιστάκια που κάνουν motocross μέσα

τι πιστάκια είναι τούτα? έχουν τίποτα αλματάκια, ανηφοροκατηφόρες?

επίσης βλέπω οτι έχεις κανονικά πετάλια. έχεις δοκιμάσει spd πετάλια? αν όχι, δοκίμασε και θα κολλήσεις τρελά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Παιδια αυτο λεει τπτ για entry level πόλης?
http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=231

από ποια περιοχή είσαι? από κασιμάτη θα ψωνίσεις? το ποσό αυτό είναι το μέγιστο ή μπορείς να ανέβεις λίγο ακόμα? επίσης, υπάρχει κάποια πιθανότητα να χωθείς κάποτε και βουνό ή μόνο για πόλη το θες?

πάντως να ξέρεις οτι αν πάρεις τα βουνά, θα την ακούσεις πολύ άσχημα! :wave2:

950dim
20/01/2010, 08:06
Σαββατο πρωι,η μεσημερι,μπαινουμε απο Κρυονερι Παρνηθα,ανεβαινουμε μεχρι αντιπυρικη(ανασες για οποιον κουραστηκε) και γυρναμε απο Βασιλικα
Για beginners η διαδρομη...γυρω στα 25 χλμ με τα μισα περιπου ανηφορα!
οποιος ειναι advanced φευγουμε για Αφιδναι,10χλμ παραπανω!
Το πιο πιθανο να γινουμε ετσι

186116

arhs
20/01/2010, 08:23
ωπ! σ' έπιασα! ούτε εσύ έχεις spd? :D
χωρίς να έχω ξαναπάει από 'κει μεριά, ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα η διαδρομή που λες!

παίρνω ποσοστά από την πώλησή των spd, γι' αυτό σας έπρηξα! :p :p

950dim
20/01/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
ωπ! σ' έπιασα! ούτε εσύ έχεις spd? :D
χωρίς να έχω ξαναπάει από 'κει μεριά, ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα η διαδρομή που λες!

παίρνω ποσοστά από την πώλησή των spd, γι' αυτό σας έπρηξα! :p :p

Δεν τα χρειαζομαι φιλε,εχω παπουτσακι scott που τα σπαει!
Ειναι καλη,τρως την ανηφορα στην αρχη που εισαι ξεκουραστος και η υπολοιπη διαδρομη κυλαει σχεδον αβιαστα...
Οποιος θελει κανονιζουμε :wave2:

arhs
20/01/2010, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Δεν τα χρειαζομαι φιλε,εχω παπουτσακι scott που τα σπαει!

ωπ! για δώσε καμιά ίνφο παραπάνω!

950dim
20/01/2010, 09:45
ωπ! για δώσε καμιά ίνφο παραπάνω!

To τσιμπησα στα C&A στο Μοναχο μολις 49 ευρακια απο 120,τελευταιο ζευγαρι!
Παιρνει καρφια,τα οποια τα εχω βγαλει γιατι ειναι ηδη τρακτερωτη η σολα!

harry_fyt
20/01/2010, 12:29

από ποια περιοχή είσαι? από κασιμάτη θα ψωνίσεις? το ποσό αυτό είναι το μέγιστο ή μπορείς να ανέβεις λίγο ακόμα? επίσης, υπάρχει κάποια πιθανότητα να χωθείς κάποτε και βουνό ή μόνο για πόλη το θες?

πάντως να ξέρεις οτι αν πάρεις τα βουνά, θα την ακούσεις πολύ άσχημα! :wave2: [/B]

Γεια σου φιλε, ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Περιοχη ειμαι Πειραια. Για βουνο δεν εχω βλεψεις. Ο σκοπος μου ειναι να βελτιωσω την φυσικη μου κατασταση (οχι να γυμναστω) και σκεφτηκα οτι το ποδηλατο ειναι ενας καλος τροπος για να μην βαρεθω (οπως πχ το τρεξιμο).
Αρχικα ελεγα να παρω απο σουπερμαρκετ των 100-150 ευρω αλλα διαβασα και μου ειπαν τα χειροτερα και ειπα να δωσω κατι παραπανω για κατι πιο επωνυμο. Τωρα για 250 το συζηταμε αλλα 300 το βλεπω δυσκολο γιατι εκτος των αλλων, δεν μπορω να φυλαω σε εσωτερικο χωρο το ποδηλατο και θα πρεπει να το κλειδωνω εξω στο πεζοδρομιο. Καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν θελω να κλαιω τα λ7 σε περιπτωση κλοπης.
Αν εχεις να προτεινεις εσυ μαγαζι και ποδηλατα ειμαι ολος αυτια!! :D

lamoun
20/01/2010, 13:09
θα πρεπει να το κλειδωνω εξω στο πεζοδρομιο.

Όλοι συνιστούν πέταλο και όχι αλυσίδα. Να το έχεις υπ'όψιν.

Cpt. Haddock
20/01/2010, 13:11
[...]δεν μπορω να φυλαω σε εσωτερικο χωρο το ποδηλατο και θα πρεπει να το κλειδωνω εξω στο πεζοδρομιο. [...]

Θα σου πρότεινα να μην μπεις στον κόπο να πάρεις ποδήλατο :wave2:

Το πρεζόνι που θα στο κλέψει για να το δώσει 50 ευρω στη Ζηνωνος ή στη Μενάνδρου, δε ξεχωρίζει μάρκες/αξία

stefanos
20/01/2010, 13:17
Το ποδήλατο το βάζεις άνετα στο μπαλκόνι.

950dim
20/01/2010, 13:20
Βλεπεις πολλα ποδηλατα φιλε κλειδωμενα εξω?
Δε θα το ρισκαρα εγω...

harry_fyt
20/01/2010, 13:22
Θα σου πρότεινα να μην μπεις στον κόπο να πάρεις ποδήλατο :wave2:

Το πρεζόνι που θα στο κλέψει για να το δώσει 50 ευρω στη Ζηνωνος ή στη Μενάνδρου, δε ξεχωρίζει μάρκες/αξία

Χμμμ..... Λες να παω να ψωνισω απο εκει??:D :D

ΟΚ καταλαβα. Δεν γινεται να το κλειδωνω εξω. :beer: :( :( :(

Cpt. Haddock
20/01/2010, 13:46
ΟΚ καταλαβα. Δεν γινεται να το κλειδωνω εξω. :beer: :( :( :(

Σπίτι, σκάλα, υπόγειο, μπαλκόνι, καμπινές...

Όπου αλλού εκτός απο δρόμο :wave2:

Tigas
20/01/2010, 20:34
τι πιστάκια είναι τούτα? έχουν τίποτα αλματάκια, ανηφοροκατηφόρες?

η Βαρυμπόπη δεν έχει 1 πιστάκι αλλά πολλά, άλματα έχει το ποιο μέσα από την καγκελόπορτα αλλά με ποδήλατο δεν νομίζω να μπορούμε να ξεκολλήσουμε από τη λάσπη :D

εγώ πηγαίνω στα πιστάκια με αρκετά σαμαράκια και στροφούλες που είναι διασκεδαστικά με το ποδήλατο, ανηφόρες πάντως δεν έχει.

κάνεις το μισαωράκι σου στάση για ανάσες και ξανά μέσα και μόλις κουραστείς το αυτοκίνητο για να το φορτώσεις κοντά

p@nos
20/01/2010, 20:42
ρε φιλε εξω το ποδηλατο?κριμα ειναι να στο φανε(που θα στο φανε σιγουρα)

εγω το βαζω μεσα στο σπιτι και ανεβαινω και σκαλες κιολας, δεν ειναι τιποτα:winka:

mustbenick
20/01/2010, 20:46
Υπαρχει κανεις απο νοτια προαστια που κανει ποδηλατακι ?
για καννελοπουλο, πανοραμα -λαγο , υμητο ..

arhs
24/01/2010, 07:47
μένω αργυρούπολη. κρεμαστό λαγό (από πίσω στην κατάβαση, νομίζω το ίδιο λέμε) έχω πάει μόλις 2 φορές και άλλη μια φορά υμηττό σε μια κάπως απαιτητική διαδρομή με άτομο που τις ξέρει καλά και τις 2 διαδρομές και λόγω της καγκούρικης φύσεώς μου ξετρελάθηκα. το θέμα είναι οτι εδώ και ένα εξάμηνο το έχω παρατήσει το άθλημα (όπως και κάθε άλλη αερόβιο δραστηριότητα) οπότε πλέον δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσω. λογικά από μάρτη ξαναρχίζω, οπότε βάλε και 2-3 βδομάδες αργού εγκληματισμού (:rotflmao: ) για να είμαστε μέσα.

έχεις πάει στις εν λόγω διαδρομές ή ψάχνεις παρέα για να χωθείς?

mustbenick
24/01/2010, 08:05
Μενω ανω γλυφαδα ,
οποτε ολα αυτα τα περιξ τα εχω γυρισει,υμηττο ξερω μονο αυτα που ξεκινουν απο κατω μεχρι το μοναστηρι του καρεα , δεν ξερω καθολου τα μονοπατια επανω,
πολυ ωραια και στον λοφο κανελοπουλου και λαγο ,τωρα το θεμα της προσαρμογης ισχυει και σε εμενα μιας και εχω και εγω ψιλοπαρατησει το bike αλλα λεω οτι ειναι καιρος να ξεκινησω παλι ..
οποτε με την πρωτη ευκαιρια ...

arhs
24/01/2010, 08:16
πάνω από τη γούναρη (α. τρύφωνα μεριά) ή κάτω?
και έτσι για την ιστορία, με τί βολτάρεις στα βουνά?:D

mustbenick
24/01/2010, 08:28
Κατω απο την γουναρη,κοντα στην παππανδρεου
bike εχω ενα Kona dawg ,
και προς το παρον καθεται

186495

arhs
24/01/2010, 08:41
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

καβάλησα μια φορά υμηττό ένα yeti ενός φίλου (τάκης από γλυφάδα σε περίπτωση που τον ξέρεις) με μπροστινή fox. πίσω δε θυμάμαι. έπαθα τρεληηηη πλάκα!

(κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει η κουβέντα, αρκετά είδα... :p :p :p )

mustbenick
24/01/2010, 09:10
τον τακη τον ξερω, ειναι φιλος καναμε και μαζι surf ,
anyway οποτε εισαι ετοιμος για bike ....

arhs
24/01/2010, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mustbenick
τον τακη τον ξερω, ειναι φιλος καναμε και μαζι surf ,
anyway οποτε εισαι ετοιμος για bike ....

ο τάκης λοιπόν είναι ο άνθρωπος, που με μπρίζωσε περί σερφ-mtb χωρίς να έχουμε κάνει ούτε μια ώρα μαζί από τότε που ξεκίνησα το καθένα! (ντάξει, μια βόλτα υμηττό και άλλη μια κρεμαστό λαγό!)

KaTaNaS
24/01/2010, 20:04
σημερα καναμε εντουρο υμηττο, σε καποι αφαση βρεθηκαμε στο ξεκινημα ενος κατηφορικου μονοπατιου μαζι με DHιλάδες(7-8), μας αφησαν να μπουμε πρωτοι στο μονοπατι, και στα 150 μετρα πιο κατω απλα μας πέρασαν σαν φαντασματα... ειδαμε κατι σκιες και διχως ηχο απλα μας προσπερασαν! απλα respect!

ermiss
25/01/2010, 16:42

bugdet 250 euro(+/- 50)

http://www.specialized.gr/component/page,shop.product_details/category_id,35/flypage,flypage_bikes2010.tpl/product_id,121/option,com_virtuemart/Itemid,243

Τι λέτε για αυτό?

Ανέβηκα αρκετά το ξέρω, αλλά είναι γνωστός, νέο παιδί, νέο μαγαζί και θέλω να ψωνίσω απο αυτόν. Μου πρότεινε και άλλα απο 280-350, αλλά μου άρεσε αυτό πιο πολύ, με ευκολίες στην πληρωμή και μια μικρή έκπτωση!!!

Τι λέτε σαν επιλογή? Η χρήση που το θέλω είναι στο πρώτο ποστ...

el_hymador
25/01/2010, 17:13
http://www.specialized.gr/component/page,shop.product_details/category_id,35/flypage,flypage_bikes2010.tpl/product_id,121/option,com_virtuemart/Itemid,243

Τι λέτε για αυτό?

Ανέβηκα αρκετά το ξέρω, αλλά είναι γνωστός, νέο παιδί, νέο μαγαζί και θέλω να ψωνίσω απο αυτόν. Μου πρότεινε και άλλα απο 280-350, αλλά μου άρεσε αυτό πιο πολύ, με ευκολίες στην πληρωμή και μια μικρή έκπτωση!!!

μια χαρα ειναι, τσιμπα το...θα πας και ενα χωματακι light να γουσταρεις :winka:

μονο που αν οι απαιτησεις αυξηθουν ειτε σε ασφαλτο ειτε στο χωμα δεν...

airpanos
25/01/2010, 17:14

Τι λέτε για αυτό?

Εγω θα σου προτεινα κατι απο τη σειρα της GT.

Εχω το avalanche εδω και 2 χρονια και ειναι φοβερο για τα λεφτα του

Αμα λαχει πας και βουνο ανετα.Φοβερη γεωμετρια,φρενα πολυ καλα και κυριως παναλαφρο

ουτε ντιζα για φρενα δεν του εχω αλλαξει(μονο λαστιχα απο την πολλη χρηση)

ermiss
25/01/2010, 17:53
Θα το χτυπήσω μάλλον, άλλωστε καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης θέλω. Θα μου κάνει απόσβεση απο τις βενζίνες της Άφρικα :rotflmao:

Για πιο πάνω, χλωμό το κόβω... Μακάρι βέβαια, αλλά δεν θα χωρέσει και άλλο χόμπι η τσέπη...

Τώρα αν δεν αντέχω και θέλω παραπάνω, θα την ψάξω για κανένα μτχ... Μέχρι τότε βλέπουμε

Thanks παιδιά.

υγ.airpanos δεν είδα κάτι της gt μέσα, για δείξε κανένα λίνκ

mustbenick
26/01/2010, 07:11
Καλημερα ,
αν αυτο που ζητας ειναι μονο κατι για την πολη η επιλογη σου πρεπει να ειναι κατι αναμεσα σε fitness η trekking , αυτο γιατι τα συγκεκριμενα εχουν πολυ καλυτερη κυλιση , (μεγαλυτερες σε διαμετρο ζαντες (28) και μικροτερο πλατος ελαστικων )
αν τωρα σκοπευεις να μπεις και χωμα τοτε μονο κατι σε trekking η mountain ...
απλα να ξερεις οτι τα mountain στην ασφαλτο δεν τσουλανε τοσο καλα ..
Τωρα σκετικα με το κοστος , τιποτα δεν ειναι πολυ ακριβο η πολυ φτηνο οταν προκειται για hobby -sport , απλα το μικροβιο της αναβαθμισης δεν αργει να ερθει..
αυτα απο εμενα , και καλες βολτες
ps : αν εχεις κ εσυ το συνδρομο του Bob του μαστορα μπορεις να φτιαχεις ευκολα ενα bike μαζευοντας parts

have a look : http://www.cyclist-friends.gr/forumdisplay.php?f=95

airpanos
06/02/2010, 22:46
υγ.airpanos δεν είδα κάτι της gt μέσα, για δείξε κανένα λίνκ

http://gtbmx-live.gtbikes.com/home.php

Αυτο εχω,στα 540 ευρω ειναι αστερι...

http://www.serkosbikes.gr/

Αλλα εχει και πιο φτηνα με την ιδια ποιοτητα.

http://www.serkosbikes.gr/SERKOSBIKES_MONASTIRAKI.html

188071

steve610
07/02/2010, 13:12
το καινουργιο μου ποδηλατο (pro rider) στην πρωτη του βολτα

188087

Zid
07/02/2010, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από steve610
το καινουργιο μου ποδηλατο (pro rider) στην πρωτη του βολτα sorry λιγο off topic η παραλια που ειναι?

950dim
22/02/2010, 12:25
Σαββατο καπου στην αντιπυρικη ζωνη,σε καποιο εντουραδικο μονοπατι...

189617

950dim
22/02/2010, 12:28
Προετοιμασια για downhill...

189619

950dim
22/02/2010, 13:15
Αντε ας ξεκινησουμε...

189626

makis206
23/02/2010, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Προετοιμασια για downhill...

Αυτά είναι..!:beer: :beer:

RD350
24/02/2010, 09:24
@950dim

Μου μοιαζει με το μονοπατι που ξεκινα απο το parking στην γεφυρα της Βαρημπομπης και περνα παραλληλα με τις γραμμες του τραινου, περνα διπλα απο το στρατοπεδο και μετα αριστερα επανω προς Παρνηθα - Βασιλικα.

Αυτο ειναι?

950dim
24/02/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από RD350
@950dim

Μου μοιαζει με το μονοπατι που ξεκινα απο το parking στην γεφυρα της Βαρημπομπης και περνα παραλληλα με τις γραμμες του τραινου, περνα διπλα απο το στρατοπεδο και μετα αριστερα επανω προς Παρνηθα - Βασιλικα.

Αυτο ειναι?

Oχι φιλε,ειναι γεματη η Παρνηθα απο τετοια μονοπατια,βγαινοντας απο Κρυονερι εχει ενα μαντρι,παιρνεις το πρωτο χωματοδρομο δεξια,ανεβαινεις 7km περιπου,φθανεις στην αντιπυρικη ζωνη(πυλωνες ΔΕΗ),συνεχιζεις δεξια και στα 5χλμ περιπου συναντας δεξια το μονοπατι(μπορει να πετυχεις και κανα εντουρα να κατεβαινει),ανεβαινεις καμια 200μετρα και μετα αρχιζει η κατηφορα!!!
Προσοχη στις χελωνες ε?:beer:

950dim
24/02/2010, 10:48
Διασχιζεις και τη γνωστη εντουραδικη ανηφορια με τα βαθια νεροφαγωματα...

189946

Dennis-
04/03/2010, 18:35
Μπηκα και εγω στην παρεα του ποδηλατου παιδια! να και η καινουργια αγαπη φρεσκια φρεσκια !

pics απο βολτα συντομα !

190839