Σύνδεση

View Full Version : Ποδήλατα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

makis206
22/04/2010, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Λάστιχο για τα χοντρά, αλλά πρόσεχε στη μεσαία τριβή και στο λαιμό να μην ρίχνεις με πίεση...γενικά όπου υπάρχει ρουλεμάν be gentle.

Nα προσθέσω την αλυσίδα, τα κέντρα των τροχών και τα ποτήρια του λαιμού, το καλύτερο είναι βασικά να μην πέφτει πουθενά πίεση, λάστιχο από πάνω και ξεπλένεις με χαμηλή ροή νερού.

Για τη σκόνη απλώς βρεγμένο πανάκι.:beer:

Tpap
22/04/2010, 22:08
Διάολε, θα με κάνετε να πάω να βγάλω φωτό αύριο...:smokin:

makis206
22/04/2010, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Διάολε, θα με κάνετε να πάω να βγάλω φωτό αύριο...:smokin:

Το φόρουμ δεν τις δέχεται..:a01: :evil: :lol:

Βγάλε βγάλε!:a024:

Tpap
04/05/2010, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βγάλε βγάλε!:a024:

Δεν θυμάμαι πότε το πήρα...
Θυμάμαι μόνο ότι το αγόρασα μεταχειρισμένο από ένα συμμαθητή μου σε κακή κατάσταση...

Είχε ολόχρυσες αλουμινένιες ζάντες σπασμένες και οι δύο -το είχε πατήσει με το αμάξι ο πατέρας του κατά λάθος- διαλυμένο τιμόνι κλπ...

196881

Tpap
04/05/2010, 11:46
ενισχύσεις στο μπροστινό γιατί στράβωνε από άλματα...

196883

Tpap
04/05/2010, 11:51
πατέντα στο ψαλίδι, γιατί τα ταμπουράκια δεν φρενάρανΕ με τίποτε...

Πρέπει μάλλον να ήμανΕ 11-12 ετών... και έλεγα στον πατέρα μου που να κόψει και πού να κολλήσει...

196884

Tpap
04/05/2010, 11:52
Ξέρει κανείς πότε έβγαλε αυτό το μονδέλο η Μπιάνκι...? :confused:

fantacid
04/05/2010, 12:01
ρε συ αυτο ειναι τουμπανο!
μπρος-πισω αναρτησεις κ εφυγες!!!

:lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
04/05/2010, 15:24
Ειχαμε νέες αφιξεις (φρεσκο πραμα)

:D

196903

Cpt. Haddock
04/05/2010, 15:24
:beer: :beer: :beer: :smokin:

196904

ermiss
04/05/2010, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:eek: :eek:

Πήρα το crosstraill πριν κανά τρίμηνο, αλλά το sirrus κέρδισε την προσοχή μου απο την πρώτη στιγμή που το είδα, αλλά είχα ορίσει Budget στα 400 απο πριν...

Μετά το οδήγησα, το ποδήλατο είναι υπέροχο, το ερωτεύτηκα :lol: το θέλω, ΑΛΛΑ δεν μου κάνει...

Κάνω καμιά 10ρια χιλιόμετρα την ημέρα και το sirrus είναι πολύ σκληρό (για τα δικά μου δεδομένα) για καθημερινή μετακίνηση...

Ο κολλητός μου πήρε το sirrus πριν απο 2 εβδομάδες και τον ψήνω να τα αλλάξουμε για καμιά εβδομάδα να το απολαύσω και μετά να επιστρέψω στην άνεση του crosstrail..

Καλοτάξιδο :beer:

Cpt. Haddock
04/05/2010, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Καλοτάξιδο :beer:

Επαιζε και το crosstrail αλλα...

Ειχα σκοπο μια και το GT εγινε πολης να παρω μια κουρσα για προπονησεις... μου εκλεψαν το GT και αναγκαστικά πήρα ενα που να κάνει (με συμβιβασμους) και τα δύο...

Θενκς :beer:

Zid
04/05/2010, 17:15
καλοβολτάριστο!!! :beer:

Tpap
04/05/2010, 17:38
Kαλά χλμ, Καπ10...!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :sun:

el_hymador
04/05/2010, 17:49

μαμαει καπετανιο!!! πολυ καλη επιλογη! καλες πεταλιες :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
04/05/2010, 18:41
thanks παίδες :beer: :beer: :beer:

(τασε, κορυφαιο το σαραβαλάκι :lol: )

sapila racing
05/05/2010, 04:55

Μεγειά σου Ηλία και καλό πετάλι!!
Πολύ καλό μου φαίνεται. :beer: :beer:

Τασο ωραίο ρε, δεν πιάνεις να ξηλώσεις τις ηλεκτρκολήσεις τωρα που δεν κανεις πια άλματα?

makis206
05/05/2010, 05:00

Για δεν πήρες Scott ΡΕ;;:evil: :lol:

Καλοπεταλάριστο νά'ναι Ηλία!:beer:

Cpt. Haddock
05/05/2010, 05:04
Για δεν πήρες Scott ΡΕ;;:evil: :lol:

γιατι φοβήθηκα οτι μετά θα παρω CBF :evil: :lol:

να 'στε καλα Αρη και Μακι :beer:

KaTaNaS
05/05/2010, 05:07
Ακρίβυνε τοσο η βενζίνη που μας βλέπω επιτελους να το ρίχνουμε στα ΜΜΜ και στο ποδηλατο...

θα πέσουν οι ρυθμοι λίγο στην καθημερινοτητα μας... αλλα ίσως φτιαξει λιγο η ποιοτητα

Tpap
05/05/2010, 05:08
(τασε, κορυφαιο το σαραβαλάκι :lol: )

Κοροιδεύεις, ρε...?:mad: :rotflmao:

δεν μπορώ να βρώ του πότε είναι με τίποτε λέμε ρπμ...:sick:x10

LiakosVstrom
05/05/2010, 05:11

γ@μώ την κήλη μου μέσα θέλω κι εγώ ένα τέτοιο!

:cry: :cry:

πολύ ωραίο! :beer: :a18:

KaTaNaS
05/05/2010, 05:21

σε καποια φωτο θα βρω και το δικο μου Crossάκι , δίχως ταχύτητες αλλα με αναρτησεις μπρος πίσω και ψιλόφτερο εννοείται!

Μου το πήρε ο παππούς μου όταν πήγα Βιέννη τις πρώτες μου διακοπες ασυνόδευτος (4-5 ετων) και με αυτο έκανα το πρώτο πεταλαρισμα διχως βοηθητικές... στο πεζοδρόμιο απο το μαγαζί προς το γειτονικό παρκο της MargaretenStrasse . Θυμαμαι να μου μιλαει ο παπουλης μου κρατωντας με απο το πισω καγκελακι της σελας... και μετα απλα δεν ακουγα ποια τη φωνη του, μεχρι να γυρισω πανικοβλητος για να καταλαβω πως τοση ωρα εκανα μονος μου ισσοροπια . Το πρώτο μου πεταλαρισμα...

δεν θα το ξεχασω ποτε μου. Συγκινηθηκα .

Μετα θυμαμαι οταν το κατεβασα Ελλαδα με το αεροπλανο, οταν το εβγαζα απο το αεροδρομιο ολοι το χαζευαν κι εγω ημουν τοσο περήφανος! Το πρώτο μου και μοναδικό καινούργιο ποδήλατο που μου χάρισαν! :sun:

απο εκεί κι έπειτα αρχισε μια απισθανη ιστορία συμβίωσης με τους 2 τροχούς. Θυμαμαι παντα στην παιδικη χαρα όλοι να ασχολουνται με τις τρεις διαστασεις (την μπαλλα), κι εγω με τις 2 (τον κυκλο - τον τροχο) .

Cpt. Haddock
05/05/2010, 05:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
[...]Μου το πήρε ο παππούς μου όταν πήγα Βιέννη τις πρώτες μου διακοπες ασυνόδευτος (4-5 ετων) και με αυτο έκανα το πρώτο πεταλαρισμα διχως βοηθητικές... στο πεζοδρόμιο απο το μαγαζί προς το γειτονικό παρκο της MargaretenStrasse .[...]

πςςςςςς :smokin: :lol:

KaTaNaS
05/05/2010, 05:24
πςςςςςς :smokin: :lol:

παρκο Τριτση τι εχει; Ποδηλατοδρομο; τι ωρα το βλεπεις; :wave2:

Cpt. Haddock
05/05/2010, 05:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παρκο Τριτση τι εχει; Ποδηλατοδρομο; τι ωρα το βλεπεις; :wave2:

Οχι, βασικά έχει μια εκδήλωση με τη δουλεια (green sunday κι ετσ' - ξερεις) και θα κατεβω μια το πρωί για βόλτα (κατα τις 10) και μετα εαν εχει αέρα θα κατεβω Αναβυσσο (όχι με το ποδήλατο :rotflmao: )

Γενικώς θα του κανω μια βολτα το ΣΚ να το "στρώσω" :D

sapila racing
05/05/2010, 05:35
Γενικώς θα του κανω μια βολτα το ΣΚ να το "στρώσω" :D

μαλακά στην αρχή μην κάψεις κανα αρ@@δι :lol:

και μην ξεχάσεις λαδια και φίλτρο μετα! :lol: :rotflmao:

hidefnick
05/05/2010, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Λάδια και φίλτρο στο @ρχί...?????:eyepop:

(και σας εχω όλους με τα ποδηλατάκια σας :D Εδώ και κανένα μήνα καθημερινά γραφείο.....)

Cpt. Haddock
05/05/2010, 07:58

Μη το γελάς. Μετα τα πρωτα χλμ θελει μια ακτινολόγηση να στρώσει :look: :wacko: :beer:

Στα των κουτόφραγκων τώρα:

Ιταλία: Ο δήμαρχος του Τεράμο αφήνει το υπηρεσιακό όχημα για το ποδήλατο
σχολιάστε και εσείς
ΑΘΗΝΑ 04/05/2010

Ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης Τεράμο, στα όρη Αμπρούτσι (κεντρικά), φιλοδοξεί να εφαρμόσει κατά γράμμα τις ευρωπαϊκές οδηγίες για μείωση των ρυπογόνων ουσιών και θα αντικαταστήσει το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο με ποδήλατο, αναγκάζοντας και τους συν αυτώ αυτοδιοικητικούς να πράξουν το ίδιο, μεταδίδουν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η πόλη των 50.000 κατοίκων έχει υπογράψει το Σύμφωνο των Ευρωπαίων δημάρχων, που υπόσχεται να μειώσει έως το 2020 κατά 20% τις εκπομπές αερίων CO2.

Ο δήμαρχος Μαουρίτσιο Μπρούκι, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Λαός των Ελευθεριών (PdL) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, απαγόρευσε σε όλους τους υπευθύνους της αυτοδιοικητικής του περιφέρειας να χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα.

Επιπλέον, «για να ενθαρρύνουμε και τους πολίτες να κυκλοφορούν με δίτροχα, θα ξεκινήσουμε σύντομα ένα πρόγραμμα για ενοικίαση ποδηλάτων προς δημόσια και ελεύθερη χρήση» με χαμηλό αντίτιμο, τονίζει ο δήμαρχος στην τοπική εφημερίδα Ιλ Τσέντρο (του ομίλου Εσπρέσο-Ρεπούμπλικα). Πολλές άλλες ιταλικές πόλεις, όπως η Ρώμη, η Μπολόνια και το Μιλάνο, έχουν υιοθετήσει ήδη ένα παρόμοιο πρόγραμμα για ελεύθερη ενοικίαση ποδηλάτων.

Στο Τεράμο ήδη όλα τα σχολεία ηλεκτροδοτούνται από φωτοβολταϊκά συστήματα, ενώ προωθείται και μία έτερη φιλική προς το περιβάλλον κυκλοφοριακή ρύθμιση: ένα σύστημα από κυκλικούς κόμβους έτσι ώστε να αποφεύγεται η εκπομπή αερίων CO2 από τα σταματημένα σε φανάρια αυτοκίνητα.

http://www.nooz.gr/world/italia-o-dimarxos-tou-teramo-metakineitai-me-podilato

:wave2:

makis206
05/05/2010, 09:00
Μη το γελάς. Μετα τα πρωτα χλμ θελει μια ακτινολόγηση να στρώσει :look: :wacko: :beer:

Ίσως και κάποια ρεγουλαρίσματα στις ντίζες των φρένων και των σασμάν.. κι ένας γενικός έλεγχος στις βίδες δεν κακός..! :p

Cpt. Haddock
05/05/2010, 09:02
Ίσως και κάποια ρεγουλαρίσματα στις ντίζες των φρένων και των σασμάν.. κι ένας γενικός έλεγχος στις βίδες δεν κακός..! :p

πώς φαινεται ο κατοχος cbf και μελλοντικος κατοχος vstrom :D

makis206
05/05/2010, 09:02
πώς φαινεται ο κατοχος cbf και μελλοντικος κατοχος vstrom :D

Δεν είπα παλουκόσελο!:evil: :lol: :rotflmao:

ARISPEED1
11/05/2010, 16:32
ο βιασμός της φύσης ..................απο τεχνοκρατικά σκουλήκια ......................:sad:

197529

LOUKILOUK
12/05/2010, 04:52

Γνωστό μοντέλο της εποχής γύρο στο 85΄... το είχαν αρκετοί γνωστοί και το βάζαμε για άλματα... αντέχε μέχρι που μεγαλώσαμε λίγο, πολύ καλό αλλά φυσικά αργό σε σχέση με αυτά που δεν είχαν ανάρτηση σαν το δικό μου...(δεν θυμάμε μάρκα...), αυτή ήταν και η παρηγοριά μας για όσους δεν μπορούσαν να το αποκτήσουν... στα επόμενα χρόνια βγήκαν τα "ΒΜΧ" και τα σάρωσαν όλα...

Κατά τα άλλα τώρα το καλοκαιράκι που οι επαγγέλματικές μου υποχρεώσεις αλλάζουν πρόγραμμα σίγουρα θα μπει και παραπανω ποδήλατο καθημερινής μετακίνησης πέρα από τις Παρασκευές που είχα μέχρι τώρα...
Επιτέλους θα μπορώ να αφήνω το ΚΤΜ στο μάστορα μεσοβδόμαδα χωρίς να πρόβλημα... έτσι και αλλιώς και το "πεταλάτο" ΚΤΜ είναι... :lol: :rotflmao: :winka:
καλές πεταλιές:wave2:

Tpap
12/05/2010, 05:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Γνωστό μοντέλο της εποχής γύρο στο 85΄... το είχαν αρκετοί γνωστοί και το βάζαμε για άλματα...

Γειά σου ρε λούκι...κι έλεγα ότι δεν θα το θυμόταν κανείς. :beer: :beer:

σαν το δικό μου...(δεν θυμάμε μάρκα...),

VELAMOS, μάλλον...? :beer:

jimmis5
12/05/2010, 05:36
Απο την χθεσινη βολτιτσα στην πλαζ πατρας

197569

jimmis5
12/05/2010, 05:37
my rat bike

197570

jimmis5
12/05/2010, 05:37
Λιγη ρομαντζαδα

197573

jimmis5
12/05/2010, 05:38
Ομορφιες απο το λιμανι που επιτελους δοθηκε στον κοσμο και ειχε αρκετους ποδηλατες χθες να κανουν τσαρκες

197576

jimmis5
12/05/2010, 05:39

197578

makis206
12/05/2010, 05:47
Δεν θυμάμαι πότε το πήρα...
Θυμάμαι μόνο ότι το αγόρασα μεταχειρισμένο από ένα συμμαθητή μου σε κακή κατάσταση...
Είχε ολόχρυσες αλουμινένιες ζάντες σπασμένες και οι δύο -το είχε πατήσει με το αμάξι ο πατέρας του κατά λάθος- διαλυμένο τιμόνι κλπ...

Ρε'σύ πως μου ξέφυγε αυτό;:uplate:

Είχε κι ο αδερφός μου ένα τέτοιο κάπου στο '87-'88 κι έσπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί λίγες μόλις μέρες πριν εγώ είχα διαλέψει εκείνα τα αδερφίστικα με τα φτερά, τα φώτα με τα δυναμό και τον μεντεσέ που σπάγανε στη μέση!:yuck: :rotflmao:

Αν θυμάμαι καλά έγραφε Cross πάνω στον σκελετό, σαν να το έζησα χτες όμως θυμάμαι ότι σε κάθε πεταλιά χόρευε σαν τη Μπεζαντάκου :lol: :rotflmao:

Α ναι, ήταν και κιτρινοκόκκινο :p

TOMASKTM
12/05/2010, 06:01
Είχε κι ο αδερφός μου ένα τέτοιο κάπου στο '87-'88 Αν θυμάμαι καλά έγραφε Cross πάνω στον σκελετό, σαν να το έζησα χτες όμως θυμάμαι ότι σε κάθε πεταλιά χόρευε σαν τη Μπεζαντάκου :lol: :rotflmao:

Α ναι, ήταν και κιτρινοκόκκινο :p

και 3άρι σαζμάν με τον λεβιέ στον οριζόντιο σωλήνα...

makis206
12/05/2010, 06:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
και 3άρι σαζμάν με τον λεβιέ στον οριζόντιο σωλήνα...

Το σημαντικότερο ξέχασα! Έμοιαζε και με λεβιέ αυτοκινήτου..:lol: :beer:

TOMASKTM
12/05/2010, 06:04

..και ταμπούρα παρακαλώ!!!

Tpap
12/05/2010, 06:05
Είχα και εγώ ένα σπαστό ρεεεεε....!

Κonstantin πρέπει να λεγόταν και ήταν Ελληνικής κατασκευής. Άκαμπτο σαν λάστιχο. Το είχα κόψει στον μεντεσέ ίσαμε 10 φορές.

Μετά είχα ένα βέλαμος και μετά το μπιάνκι... πιό μετά bmx όπως όλοι τότενΕς.

Το βέλαμος που είχα είχε εσωτερικές ταχύτητες (καστανωτές) στο κέντρο του πίσω τροχού, κόντρα πίσω φρένο, και διπλή σέλα και χρυσομυγέ χρώμα.

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

hidefnick
12/05/2010, 06:07

Cult εργαλείο... (google it) :wave2: :wave2:

197599

Tpap
12/05/2010, 06:18
Θυμάμαι και άλλο ένα φουλ σουσπέντσιον της εποχής, που είχε ένας φίλος...με ένα αμορτισέρ μονό, κάτω από τον κεντρικό σωλήνα.

Θυμάμαι ότι πρέπει να ήταν καλλίτερο από το δικό μου και με τεράστια διαδρομή πίσω...:dizzy:

Orfeus
12/05/2010, 06:32
Γνωστό μοντέλο της εποχής γύρο στο 85΄... το είχαν αρκετοί γνωστοί και το βάζαμε για άλματα... αντέχε μέχρι που μεγαλώσαμε λίγο, πολύ καλό αλλά φυσικά αργό σε σχέση με αυτά που δεν είχαν ανάρτηση σαν το δικό μου...(δεν θυμάμε μάρκα...), αυτή ήταν και η παρηγοριά μας για όσους δεν μπορούσαν να το αποκτήσουν... στα επόμενα χρόνια βγήκαν τα "ΒΜΧ" και τα σάρωσαν όλα...

Κατά τα άλλα τώρα το καλοκαιράκι που οι επαγγέλματικές μου υποχρεώσεις αλλάζουν πρόγραμμα σίγουρα θα μπει και παραπανω ποδήλατο καθημερινής μετακίνησης πέρα από τις Παρασκευές που είχα μέχρι τώρα...
Επιτέλους θα μπορώ να αφήνω το ΚΤΜ στο μάστορα μεσοβδόμαδα χωρίς να πρόβλημα... έτσι και αλλιώς και το "πεταλάτο" ΚΤΜ είναι... :lol: :rotflmao: :winka:
καλές πεταλιές:wave2:
κτμ ποδηλατα που υπαρχουν Αθηνα,περα απο Τσιρικο?

hidefnick
12/05/2010, 07:18
Θυμάμαι και άλλο ένα φουλ σουσπέντσιον της εποχής, που είχε ένας φίλος...με ένα αμορτισέρ μονό, κάτω από τον κεντρικό σωλήνα.

Θυμάμαι ότι πρέπει να ήταν καλλίτερο από το δικό μου και με τεράστια διαδρομή πίσω...:dizzy:

Εκανες τραμπολίνο και ποδήλατο μαζί. Monocross έγραφε νομίζω, ή κάπως έτσι (α ρε Ζεννέτο....)

golis
12/05/2010, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
κτμ ποδηλατα που υπαρχουν Αθηνα,περα απο Τσιρικο?

http://www.action-bikes.gr/contact.html

http://www.cyclepro.gr/contact/ και στο γούγλη ;)

Tpap
12/05/2010, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Εκανες τραμπολίνο και ποδήλατο μαζί. Monocross έγραφε νομίζω, ή κάπως έτσι (α ρε Ζεννέτο....)

ΝΑΙ, ΡΕΕΕΕ...!!!:a10:

monocross πρέπει να έγραφε... :wave2: :beer:

(διάολε, δεν υπάρχει ούτε μία φωτό πουθενά...?:mad: :mad: )

Cpt. Haddock
12/05/2010, 07:37
[...]Μonocross έγραφε νομίζω[...]

[radio silence]

:a013:

[/radio silence]

LOUKILOUK
12/05/2010, 08:26
Γειά σου ρε λούκι...κι έλεγα ότι δεν θα το θυμόταν κανείς. :beer: :beer:

VELAMOS, μάλλον...? :beer:

Το θυμάμε γιατί είχαμε ένα εκεί που πέρναγα σαν παιδί τις διακοπές μου (Σύρος) και το ζαχαρώναμε όλοι... Στην γειτονιά είχε ατελείωτα σκαλάκια και τα κατεβαίναμε αεροπορία χωρίς βέβαια να λείπουν τα ατυχήματα... :( . Οι υπόλοιποι είχαν βέλαμος χωρίς ταχύτητες και κόντρα πίσω και εγώ είχα ένα που έμοιαζε με βέλαμος αλλά μάλλον ήταν λίγο νεότερο μοντέλο...με φρένα, χωρίς ταχύτητες, αλλά με μακριά σέλα και φαρδύτερο πίσω λάστιχο... :winka: :smokin:

Προς Ορφέα... Το δικό μου ΚΤΜ το βρήκα από Βόλο σε μια καλή προσφορά και το τσίμπησα... Για αθήνα δεν γνωρίζω τι παίζει...:wave2:

υ.γ. Μάγκες τι θυμηθήκαμε τώρα...αν ψάξω μπορεί και να το βρώ σε καμιά αποθήκη στην Αθήνα το δικό μου...το είχα αφήσει σε καλή κατάσταση αν θυμάμε καλά... ήταν μπορντό με μαυρη σέλα... :cool:

sapila racing
12/05/2010, 09:09
Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου ρχεται μια εικόνα ο captain μικρός πάνω σε ενα τέτοιο. :D

197628

Cpt. Haddock
12/05/2010, 09:50
Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου ρχεται μια εικόνα ο captain μικρός πάνω σε ενα τέτοιο. :D

radio silence ειπαμε :sick:

Παρόμοιο αλλα με αναρτήσεις μπρος-πισω (πισω με κεντρική κατω απο τον αξονα - ψαλιδι μαγκιόρικο), πιο χαμηλό τιμονι, ιδιες ροδες σε διαμετρο και σελα με μικρότερο sissy bar

Βουρ για αλματα στην Καστέλα, Πλ. Αλεξανδρας κατω (στο - τοτε - γιαπι) μεχρι να δακρυσουν οι μπουκαλες και κατηφορα με όσα διπλα στο Ναυτικό Μουσειο στη Φρεατυδα...

ξαναμπαίνω στη σπηλιά μου

filipp0s
12/05/2010, 10:25
radio silence ειπαμε :sick:

Παρόμοιο αλλα με αναρτήσεις μπρος-πισω (πισω με κεντρική κατω απο τον αξονα - ψαλιδι μαγκιόρικο), πιο χαμηλό τιμονι, ιδιες ροδες σε διαμετρο και σελα με μικρότερο sissy bar

Βουρ για αλματα στην Καστέλα, Πλ. Αλεξανδρας κατω (στο - τοτε - γιαπι) μεχρι να δακρυσουν οι μπουκαλες και κατηφορα με όσα διπλα στο Ναυτικό Μουσειο στη Φρεατυδα...

ξαναμπαίνω στη σπηλιά μου

ρε μαλαξ το ιδιο μ' αυτο που περιγραφεις ειχα κι εγω! Τι να λεμε! Αν σκεφτεις κιολας πως μεγαλωσαμε στον ιδιο δρομο -πεντε,εξι πορτες διαφορα.

Εχω και ραμματα στο ποδι απο αποτυχημενη σουζα:blush:

sapila racing
12/05/2010, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ρε μαλαξ το ιδιο μ' αυτο που περιγραφεις ειχα κι εγω! Τι να λεμε! Αν σκεφτεις κιολας πως μεγαλωσαμε στον ιδιο δρομο -πεντε,εξι πορτες διαφορα.

Εχω και ραμματα στο ποδι απο αποτυχημενη σουζα:blush:

Το δικό σου ηταν το γρήγορο ε? :lol:

Τέλος οι σούζες, ολο βαβα εκανες παλιόπαιδο. :lol:

197635

ggs
12/05/2010, 10:51

ρε παιδια , αυτα δεν τα ελεγαν RALEY ή (καπως έτσι) ? ηταν αρκετα παλια ... αρχες των 80s

hidefnick
12/05/2010, 11:04

Ρε αυτό το κοιτάς και σκέφτεσε τις πληγές λέμε.... :eyepop: :rotflmao: :rotflmao:

(Raleigh by the way)

filipp0s
12/05/2010, 12:02

το δικο μου μπορει να ηταν αυτο που ηταν πριν του Ηλια. Και εξηγουμαι:

Αν σκεφτεις οτι μεγαλωσαμε στον ιδιο δρομο, οτι εχουμε μια διαφορα ηλικιας 7 χρονων, οτι -οπως ανακαλυψαμε συζητωντας- ειχαν παρομοιο χρωμα, οτι εμενα μου το εφερε ο πατερας μου μεταχειρισμενο, οτι ο Ηλιας δεν ξερει που κατεληξε το ποδηλατο... Χελοοου! μπορει να ηταν και το ιδιο :wacko:

Πλακα θα χει παντως! :beer: :beer:

Zpower
17/05/2010, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Ωραία τα bianchi arkastt!

By the way, πουλάει κανένας από εδώ κουρσάκι;

Θέλω να ξεκινήσω πάλι βόλτες (χαλαρά) αλλά το παλιό μου είναι πολύ παλιό
και δεν το εμπιστεύομαι, αν και το αγαπάω το άτιμο. ..........................................σε ενδιαφερει ακομη κουρσακι για αγορα ??

ARISPEED1
18/05/2010, 04:13
ρε παιδιά τέτοιο τσοπεράκι ειχα κατά το 1975 .............μάλλον ..................μάρκας ............:eek: :D :rotflmao:

PEPERRONI

KaTaNaS
18/05/2010, 04:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
ρε παιδιά τέτοιο τσοπεράκι ειχα κατά το 1975 .............μάλλον ..................μάρκας ............:eek: :D :rotflmao:

PEPERRONI

πιπεράκια, θα βγουμε για ποδηλατο σημερα το απογευμα;

makis206
19/05/2010, 05:39

http://www.vr46.it/en/uomo-donna/biciclette-1/biciclette-6.html

:a8: :a8: :a8:

198241

sapila racing
19/05/2010, 05:42

Ασε ρε Μάκη, 2700 Ευρω και δεν εχει ούτε πετάλια. :rotflmao:

makis206
19/05/2010, 05:57
Ασε ρε Μάκη, 2700 Ευρω και δεν εχει ούτε πετάλια. :rotflmao:

2750 με τα πετάλια μωρέ!:o :lol:

el_hymador
19/05/2010, 06:24

υπάρχει και σε έκδοση Pedrosa για όσους θέλουν να βγαίνουν δεύτεροι και τρίτοι :lol: :lol: :lol:

makis206
19/05/2010, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
υπάρχει και σε έκδοση Pedrosa για όσους θέλουν να βγαίνουν δεύτεροι και τρίτοι :lol: :lol: :lol:

Του Stoner θα βγαίνει μόνο με βοηθητικές μάλλον..:lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
20/05/2010, 04:05
Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία η κατασκευή ποδηλατόδρομου, σε ιλιγγιώδες μήκος...2,1 χλμ έπρεπε να φτάσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να προχωρήσει...

Γιατι;

Μα διότι, έκανε προσφυγή εναντίον της κατασκευής, ο... Συλλογος Περιβαλλοντικής προστασίας Ψυχικού.... :rolleyes:

Διαβάστε και τους λόγους :lol:

Πράσινο για τα ποδήλατα
Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε το «πράσινο φως» για την κατασκευή και λειτουργία ποδηλατοδρόμων μήκους 2,1 χιλιομέτρων στον Δήμο Ψυχικού. Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχει προσφύγει ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας Ψυχικού και 11 κάτοικοι ζητώντας να ακυρωθεί απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής και του δήμου για την κατασκευή των ποδηλατοδρόμων.

Υποστηρίζουν ότι η λειτουργία των ποδηλατοδρόμων υποβαθμίζει το περιβάλλον του Ψυχικού, επιβαρύνει τους όρους διαβίωσης των κατοίκων, μειώνει την αξία των ιδιοκτησιών τους, δυσχεραίνει την κίνηση των πεζών και αυξάνεται ο κίνδυνος των ατυχημάτων.

Ακόμη, οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι οι ποδηλατόδρομοι δημιουργούν προβλήματα στην ελεύθερη όδευση των πεζών και ιδιαίτερα των παιδιών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, αλλά και στους ίδιους τους ποδηλάτες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να προσκρούσουν στη διαχωριστική τσιμεντοκολόνα που έχει κατασκευαστεί.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=332719&dt=20/05/2010

:bigcry:

makis206
20/05/2010, 04:12
:bigcry:

Κάντε ρε παιδιά ένα Ψυχικό και για μας τα ποδηλατόπαιδα...:bigcry: :rotflmao:

hidefnick
20/05/2010, 04:28
..... :bigcry:

Παραδόξως πως, αν τους κάνουν όπως τους έκαναν στην Κηφισιά, μάλλον δίκιο θα έχουν οι κάτοικοι. Ελα μια βόλτα και δεν θα το πιστεύεις τι έκαναν οι ηλίθιοι....

Και ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να τους ξηλώσει. Οπως το ελπίζουν και ΟΛΟΙ.

(και πριν πεταχτεί κανένας, να ενημερώσω ότι πλέον κυκλοφορώ μόνο με ποδήλατο πιά)

KaTaNaS
20/05/2010, 04:46
sto paλαιο ψυχικο τα πεζοδρομια ειναι 4-5 μετρα... δεν υπαρχει κανενα προβλημα να αφιερωθει μια λουριδα 70 ποντων για τα ποδηλατα!

Cpt. Haddock
20/05/2010, 04:52
Παραδόξως πως, αν τους κάνουν όπως τους έκαναν στην Κηφισιά, μάλλον δίκιο θα έχουν οι κάτοικοι. Ελα μια βόλτα και δεν θα το πιστεύεις τι έκαναν οι ηλίθιοι....

Nαι, εχω διαβάσει για αυτό...

:sick:

Zid
20/05/2010, 05:01
Στην νέα ερυθραία πάντως που πήγα προσφατα εχουν φτιαξει ενα ποδηλατρομο με θεσεις κάδων εντος του ποδηλατόδρομου .... :bigcry:

Βέβαια ενοειται οτι οι κάτοικοι παρκάρουν οπου βρουν πανω στο ποδηλατόδρομο μιας και τους χάλασε τις θέσεις πάρκινγκ....(μάλλον αυτο ενοουν σαν υποβάθμιση αξίας ):lol:

RD350
20/05/2010, 05:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Στην νέα ερυθραία πάντως που πήγα προσφατα εχουν φτιαξει ενα ποδηλατρομο με θεσεις κάδων εντος του ποδηλατόδρομου .... :bigcry:

Βέβαια ενοειται οτι οι κάτοικοι παρκάρουν οπου βρουν πανω στο ποδηλατόδρομο μιας και τους χάλασε τις θέσεις πάρκινγκ....(μάλλον αυτο ενοουν σαν υποβάθμιση αξίας ):lol:

Οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα (αλλα δεν εχετε μυαλο να δειτε λιγο πιο μακρια...)

Σου λεει: Ποδηλατα ειναι με δυο ροδες ειναι (δηλαδη πραματα του διαβολου).
Αν καποιος θελησει να επανελθει στον σωστο δρομο να υπαρχει ενας καδος να πεταξει το παλιοπραμα και να φυγει χωρις να αφησει σκουπιδια στο δρομο :eyepop: :lol: :lol:

Με την ευκαιρια:

Thanks ZIP για τις πληροφοριες.
Βρηκα το δρομο από το Ο.Χ. και κανω τρελο ποδηλατακι (2-3 φορες τη βδομαδα) μεχρι τα Βασιλικα (φτανω μεχρι την πηγη εξω απο τα βασιλικα στην Τατοιου (μεσω του μονοπατιου της κιθαρας) :beer:

Κανα ΣΚ να παμε ποδηλαταδα μαζι :beer:

Zid
20/05/2010, 06:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από RD350

Thanks ZIP για τις πληροφοριες.
Βρηκα το δρομο από το Ο.Χ. και κανω τρελο ποδηλατακι (2-3 φορες τη βδομαδα) μεχρι τα Βασιλικα (φτανω μεχρι την πηγη εξω απο τα βασιλικα στην Τατοιου (μεσω του μονοπατιου της κιθαρας) :beer:

Κανα ΣΚ να παμε ποδηλαταδα μαζι :beer: Λέω να ξεκινήσω απο τριτη σιγά σιγα νιωθω πολυ καλά πλέον !!! θα ρίξω τηλ φιλε!!! :wave2: (Zid ) :P

jimmis5
20/05/2010, 09:59
Ποδηλατοβόλτα Δευτέρα 24 Μαϊου 10:15 πλ.Όλγας

Μιας και τελειώσαμε με το φεστιβάλ και τις μεγάλες ποδηλατοπορείες ήρθε η ώρα να επανέλθουμε στις βολτίτσες μας! Τη Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος θα εκμεταλλευτούμε το μη εργάσιμο της ημέρας και θα πάμε για μπανάκι στη Ναύπακτο. Η βόλτα έχει και λίγο σημειολογικό χαρακτήρα αφενός γιατί ο περίφημος ποδηλατόδρομος της πόλης δόθηκε στην κυκλοφορία την τελευταία εβδομάδα και αφετέρου γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ένα δωδεκάχρονο παιδάκι παρασύρθηκε από κάποιο αυτοκίνητο στην πόλη, και δυστυχώς είναι σοβαρά στην εντατική. Το ζήτημα είναι ότι πιθανότατα ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έφταιγε, αλλά στο δρόμο υπάρχουν πολλά παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία περιορίζουν την ορατότητα στους ποδηλάτες προκειμένου να εισέλθουν στον ποδηλατόδρομο. Συν τοις άλλοις αναδείχθηκε και το ζήτημα των Μέσων Ατομικής Προστασίας των ποδηλατών και εκ των πραγμάτων πια, ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις, το κράνος είναι απαραίτητο.

Ραντεβού λοιπόν στην πλατεία Όλγας στις 10:15 το πρωί της Δευτέρας εξοπλισμένοι και με διάθεση!!!

http://podilatespatras.org/

ποπαϋ
21/05/2010, 15:22
παίδες καλησπέρα κι απο μένα.
διαβάζω πολυ καιρό αυτό thread και πήρα το θάρρος να ρωτήσω εάν πουλάει κανείς κάποιο ποδήλατο;
είπα να το βάλω στις αγγελίες αλλά μια ερώτηση εδώ δε βλάπτει...

dond4le
21/05/2010, 16:07
cyclist.gr θα βρεις κατα καιρους καλες ευκαιριες!!!!

ποπαϋ
21/05/2010, 16:13
yes, i know...
αλλά είπα μήπως κάποιος συμφωρουμίτης είχε κανένα.
ευχαριστώ πάντως.

Zpower
27/05/2010, 03:34
πωλειται αυτο εαν ενδιαφερεται κανεις ......και καποια ακομη παλια κουρσακια ( μολβεντο .μοτομπεκαν .)

199342

makis206
27/05/2010, 03:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
πωλειται αυτο εαν ενδιαφερεται κανεις ......και καποια ακομη παλια κουρσακια ( μολβεντο .μοτομπεκαν .)

Δεν βάζεις καμμιά ολόσωμη φωτογραφία απ'όλα.. και καμμιά τιμή..:D

Αυτό το Colnago πρέπει νά'ναι κουκλί!:a8:

Cpt. Haddock
27/05/2010, 03:47
Δεν βάζεις καμμιά ολόσωμη φωτογραφία απ'όλα.. και καμμιά τιμή..:D

Αυτό το Colnago πρέπει νά'ναι κουκλί!:a8:

+1 :D

KaTaNaS
27/05/2010, 03:49
mias και ειμαστε στο moto αυτο ταιριαζει εδω οσο κανενα! :lol:

199344

KaTaNaS
27/05/2010, 03:51
:lol:

199345

jimmis5
31/05/2010, 05:29
Μια ακομα καλη κινηση απο απλους πολιτες στην Πατρα οσοι θελουν παμε και παρεακι

Όπως κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα έτσι και τώρα, την Παρασκευή 4 Ιουνίου μαζευόμαστε όλοι στην πλατεία Όλγας για μια μουσική ποδηλατοπορεία με σκοπό να συνεχίσουμε να διεκδικούμε στην πράξη μια ανθρώπινη και αξιοβίωτη πόλη για όλους.

Ραντεβού στην πλατεία λοιπόν στις 18:30 (η πορεία θα αναχωρήσει στις 19:15). Φέρτε όλοι κατσαρόλες, κρουστά, μουσικές, κόρνες και ό,τι θέλετε για να σκορπίσουμε μουσική στην πόλη.

Η διαδρομής της πορείας θα ανακοινωθεί πριν την αναχώρησή μας και θα υπάρξουν κάποιες οδηγίες για μια ασφαλή πορεία για όλους. Όσοι επιθυμούμε να συνδράμουμε στην οργάνωση της πορείας θα τα πούμε την Τρίτη 1 Ιουνίου στην εβδομαδιαία μας συνέλευση στο Παραρτημα (Κορίνθου και Αράτου)

http://podilatespatras.org/2009-06-28-22-37-01/69--4-.html

fantacid
31/05/2010, 06:17
απορια.....

σε ποδηλατοδρομο που εχει σταση λεωφοριου, εχει καποιος προτεραιότητα ή ειναι φλου το θεμα?

BLiTzER
31/05/2010, 06:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
απορια.....

σε ποδηλατοδρομο που εχει σταση λεωφοριου, εχει καποιος προτεραιότητα ή ειναι φλου το θεμα?

Στην Αγγλία, πάντα περίμεναν τα λεωφορεία, αν πλησίαζε ποδήλατο. Βέβαια, εδώ είναι Ελλάδα.

RD350
01/06/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
απορια.....

Πλακα κανεις ετσι?

Αν εχει κοντα λεωφορειο φυσικα και σταματας γιατι εχεις δεν εχεις προτεραιοτητα εσυ θα την φας......

Nik0s
02/06/2010, 06:02
που θα βρώ ?

:)

2stroker
02/06/2010, 06:04
μοναστηρακι στην ηφαιστου χαμηλα στο αριστερο σου χερι
επισης στη στουρναρη περνωντας την πατησιων αμεσως αριστερα μεσα στην στοα καθως και συνεχιζοντας στουρναρη και Γ σεπτεβριου γωνια εχει ποδηλαταδικο.
:beer:

Cpt. Haddock
02/06/2010, 06:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
που θα βρώ ?

:)

Πατησίων και Στουρναρη (μεσα στη Στοα και λιγο πιο περα διπλα στις σχολες Ξυνη)

3ης Σεπτεμβρίου (Γατσουλης)

Λ. Αλεξανδρας (Φρειδερικος)

(τί ψαχνεις; )

(καποιος μοντ να μας συγχωνευσει με αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=58416) )

Nik0s
02/06/2010, 06:28
Θενκς :beer: :beer: :beer:

τρόμπα και πίσω led γιατί μου έσπασε :o

Nik0s
02/06/2010, 06:30

Λ. Αλεξανδρας (Φρειδερικος)

Κουφαλίτσα, γι αυτό τον ξέρεις και προτείνεις !! :lol: :lol: :lol:

Ανοίξαμε !!!
Κάτω από: Νέα — sales @ 4:37 pm
Η μεταφορά ολοκληρώθηκε, ο ιδρώτας στέγνωσε, τα μυοχαλαρωτικά καλά κρατούν. Σας περιμένουμε στο καινούργιο μας κατάστημα, Λεωφ. Αλεξάνδρας 15, στην κάθοδο, λίγο πριν το Πεδίο του Άρεως. Έχει και μπυραρία με Guinness δίπλα…

Cpt. Haddock
02/06/2010, 06:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Κουφαλίτσα, γι αυτό τον ξέρεις και προτείνεις !! :lol: :lol: :lol:

Ανοίξαμε !!!
Κάτω από: Νέα — sales @ 4:37 pm
Η μεταφορά ολοκληρώθηκε, ο ιδρώτας στέγνωσε, τα μυοχαλαρωτικά καλά κρατούν. Σας περιμένουμε στο καινούργιο μας κατάστημα, Λεωφ. Αλεξάνδρας 15, στην κάθοδο, λίγο πριν το Πεδίο του Άρεως. Έχει και μπυραρία με Guinness δίπλα…

:blush: :blush: :blush:

Thelw_Gazi
02/06/2010, 09:17
Θέλω να αγοράσω ένα νέο mountain για βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά με extra δυνατότητες σε ταχύτητες κ.λπ.

Ξέρει κανείς κανένα καλό μαγαζί να μου προτείνει;

Dennis-
02/06/2010, 09:18
http://www.redzeppelin.gr/company.php :wave2:

Cpt. Haddock
02/06/2010, 09:19
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=58416

Dennis-
02/06/2010, 09:24
εγω πηρα το Pro rider στα 400 ευρο πανω κατω.. αμα καπνιζεις σαν και εμενα φροντισε να εχεις αμαξι για τις βολτες σου σειχ σου :lol: βγαζεις την μπροστα την ροδα το πετας μεσα η σχαρα απο πανω :wave2:

Cpt. Haddock
02/06/2010, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
Θέλω να αγοράσω ένα νέο mountain για βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά με extra δυνατότητες σε ταχύτητες κ.λπ.

Ξέρει κανείς κανένα καλό μαγαζί να μου προτείνει;

Για βολτες στο κεντρο btw δε χρειάζεσαι mountain αλλα city ή fitness