View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
zannisvel
29/09/2015, 08:36
Μαλλον το λαθος που κανω ειναι να βαζω λιγοτερο βαμβακι απο αυτο που πρεπει και μου ετρεχε. Προσπαθησα να το κανω σαν τις φωτογραφιες του Τολη και ειναι πολυ καλυτερα.
:beer:
Δεν μου λέτε ρε παλικάρια.
Καθε φορα που θα φυτιλιαζουμε τον kfl,πρέπει να τον αδειαζουμε;
Δεν υπάρχει καποιος τροπος να μην μπαινεις σε αυτην την διαδικασία;
zannisvel
30/09/2015, 11:48
Δεν μου λέτε ρε παλικάρια.
Καθε φορα που θα φυτιλιαζουμε τον kfl,πρέπει να τον αδειαζουμε;
Δεν υπάρχει καποιος τροπος να μην μπαινεις σε αυτην την διαδικασία;
Αν τον φυτιλιασεις οταν τελειωσει το υγρο?
Δεν μπορώ να το δω ποτε τελείωνει γιατί φοραω το ανοξείδωτο κομμάτι επάνω.
Το πολυκαρβονικο δεν το βαζω γιατί το υγρο που βαζω θα το διαλύσει.
manhunter
30/09/2015, 12:16
Δεν μπορώ να το δω ποτε τελείωνει γιατί φοραω το ανοξείδωτο κομμάτι επάνω.
Το πολυκαρβονικο δεν το βαζω γιατί το υγρο που βαζω θα το διαλύσει.
Στο μαμά πολυκαρβονικό, μην είσαι σίγουρος οτι θα το διαλύσει οποιοδήποτε υγρό.
Κατα τα άλλα, πουλάς τον Lite + και πάς στον V4 που απομονώνει το υγρό, και κάνεις ότι θέλεις.
Αλλιώς, υπολογίζεις πόσο κάνεις την ημέρα βασει των 4,5 ml χωριτικότητας που έχει, και πάνω κάτω ξέρεις πότε αδειάζει.
Ποιο υγρό κάνεις?
Dan Lucas Spirits.
Εχω διαβασει για αυτα τα υγρα οτι εχουν ενα θεματακι με τα τανκακια.
Ο V4 ειναι πολυ μεγαλος,σαν να ατμιζω το πυραυλο Saturn.
dimmie_72
30/09/2015, 12:43
το υγρο που βαζω θα το διαλύσει
απ την εξάτμιση το παίρνεις; :eek:
manhunter
30/09/2015, 12:55
Dan Lucas Spirits.
Εχω διαβασει για αυτα τα υγρα οτι εχουν ενα θεματακι με τα τανκακια.
Ο V4 ειναι πολυ μεγαλος,σαν να ατμιζω το πυραυλο Saturn.
Μόνο το SnakeBite από τον Lukas παίζει να σου δημιουργήσει πρόβλημα, και αυτό στα aftermarket tanks.
Δοκίμασε άφοβα το Spirits στο μαμά πολυκαρβονικό. Δοκιμασμένο πολλάκις.
Όσο για τον V4, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Και απομόνωση και μικρό μέγεθος. Αν και έχουν βγάλει καποια updates οι ST και για αυτή την δουλειά.
Μόνο το SnakeBite από τον Lukas παίζει να σου δημιουργήσει πρόβλημα, και αυτό στα aftermarket tanks.
Δοκίμασε άφοβα το Spirits στο μαμά πολυκαρβονικό. Δοκιμασμένο πολλάκις.
Όσο για τον V4, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Και απομόνωση και μικρό μέγεθος. Αν και έχουν βγάλει καποια updates οι ST και για αυτή την δουλειά.
Καπου πηρε ο μΑτις μου ενα καβλιτζεκι που το βαζεις απο την μερια του επιστομιου και απομονωνει το υγρο.
Ξερεις που μπορουμε να το βρουμε;
manhunter
30/09/2015, 13:08
Καπου πηρε ο μΑτις μου ενα καβλιτζεκι που το βαζεις απο την μερια του επιστομιου και απομονωνει το υγρο.
Ξερεις που μπορουμε να το βρουμε;
Έτοιμος
http://www.steamtuners.gr/gr/products/atomisers/kayfun-lite/accessories/131-deck-access-kit
342100
Φρέσκο πράμα μόλις έφτασε...
chillipf
30/09/2015, 15:37
Μιλάς με γρίφους....
για λέγε :a014:
Kayfun Lite plus + bell cap 29€ απο γνώριμο κατάστημα...περισσότερες λεφτομέρειες μόλις παω σπίτι που θα το στήσω :)
chillipf
30/09/2015, 16:50
Aναμένουμε παρουσίαση - εντυπώσεις :a014:
basilis_k6
30/09/2015, 16:59
Kayfun Lite plus + bell cap 29€ απο γνώριμο κατάστημα...περισσότερες λεφτομέρειες μόλις παω σπίτι που θα το στήσω :)
κλώνος προφανώς
zannisvel
30/09/2015, 21:56
τον ιδιο ακριβως εχω και γω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Αν και έκανα καμμια ώρα να καταφέρω να τον μοντάρω γιατί μου έσπαγε τα νεύρα το σύρμα που δε μπορούσα να το πιάσω σαν πρωτάρης κατάφερα και τον έκανα και άτμισα κιόλας...Χαρτί ο ατμοποιητής!!Πολύ καλός για τα λεφτά του.
Ενα update για τον kfl.
Εστησα αντιστασουλα οριζοντια (απο καθετη) και παρατηρησα οτι ανεβηκε το "χτυπημα" στον λαιμο(με το ιδιο υγρο).
Τα watt και ohm ιδια οπως και πριν.
Η συμπεριφορα του με καθετη αντισταση μου θυμισε Ναυτιλο.
Σειρηνάτος εχθές τον έχασα κάπου στη πατησίων.Και το cloupor και τον kfl+.
**@*!(@*($*%&&@&*!(*$&@&@*((@
342370
Για να δούμε τι έφερε ο κουριερ.....:D
chillipf
05/10/2015, 10:21
Για ρύθμισε τα θέματα και κάνε ανακαταμετάδοση, να δούμε τι γίνεται :a014:
dimmie_72
05/10/2015, 10:36
Σειρηνάτος εχθές τον έχασα κάπου στη πατησίων.Και το cloupor και τον kfl+.
**@*!(@*($*%&&@&*!(*$&@&@*((@
όχι ρε φίλε...
κάτι ανάλογο σούχε ξανασυμβεί πάνω στο μηχανάκι η κάνω λάθος;
342370
Για να δούμε τι έφερε ο κουριερ.....:D
Κοφάλααααααα!!
Για ρύθμισε τα θέματα και κάνε ανακαταμετάδοση, να δούμε τι γίνεται :a014:
Οτι είπε και ο απο πάνω μου.
όχι ρε φίλε...
κάτι ανάλογο σούχε ξανασυμβεί πάνω στο μηχανάκι η κάνω λάθος;
Χάνω διάφορα εγω στα μηχανάκια.απο βαλίτσες,διπλώματα,gps trackers και ενίοτε ολόκληρα τα μηχανάκια.Εβαλα αγγελιά μπας και βρω τπτ μεταχειρισμένα.
chillipf
05/10/2015, 10:43
Εμένα μου είχε συμβεί, στην επιστροφή από παρακολούθηση αγώνα στα Μέγαρα.
istick 50w + kfl
αφού τα έκλαψα 2-3 μέρες, πήγα και πήρα άλλα.
ντάξ' αναλώσιμα κι έτσι :rolleyes:
είχα ενα istick 20 και τον subtank στην άκρη.Αμα μαθεις όμως με τα άλλα δύσκολα γυρίζεις πίσω στα αρχικά σου.
342372
Εντυπώσεις. ...
Εντυπωσιακός,με το διαφανο τανκακι,αλλά. ..
Περιμενα το φινίρισμα να είναι λιγο καλύτερο,σε reviews που διαβαζα εκθειαζαν την προσοχή στην λεπτομέρεια.
Τα δικα μου κομμάτια ηρθαν με υπολείμματα απο την κατεργασία τους (γρασσα) και η καμπανα με τις περιφερειακες τρύπες εχουν γρέζι.
Περισσότερες λεπτομέρειες εν καιρό.
dimmie_72
05/10/2015, 11:19
Εμένα μου είχε συμβεί, στην επιστροφή από παρακολούθηση αγώνα στα Μέγαρα.
istick 50w + kfl
αφού τα έκλαψα 2-3 μέρες, πήγα και πήρα άλλα.
ντάξ' αναλώσιμα κι έτσι :rolleyes:
αυτό το θυμάμαι.
Να τους το πεις ωστε να πάνε να κάνουν χαρακίρι.Σε δική μου παραγγελιΆ ηταν κυριλέ.
Σε αναμονή εντυπώσεων.
chillipf
05/10/2015, 11:22
Κι εμένα το tiny που πήρα από Steam Tuners, αφού το έπλυνα επιμελώς,
στο τρίτο ή τέταρτο γέμισμα άρχισε να καθαρίζει η γεύση.
τώρα είναι απόλυτα οκ :smokin:
zannisvel
09/10/2015, 13:36
Καλά ε... Εφτιαξα αντισαρα λέμε. Είναι η δεύτερη μου και έγινε έργο τεχνης.
0.72 Ω στα 15 Watt. Είναι καλά?
342576
Και μέχρι 25 watt να πας αντέχει.
zannisvel
09/10/2015, 15:23
Και μέχρι 25 watt να πας αντέχει.
:beer:
Shaolin Monk
14/10/2015, 19:36
Εναν Kangertech Subox Starter kit εχω και ημουν ευτυχισμενος. Αφου εκατσα και διαβασα ολα αυτα εδω μεσα, καταλαβα δυο πραματα: 1. το εχετε καψει τελειως και 2. Εχω μεινει πολυ πισω!!!!
:cry::a02::a41::a52::a018::a018::a018:
Εναν Kangertech Subox Starter kit εχω και ημουν ευτυχισμενος. Αφου εκατσα και διαβασα ολα αυτα εδω μεσα, καταλαβα δυο πραματα: 1. το εχετε καψει τελειως και 2. Εχω μεινει πολυ πισω!!!!
:cry::a02::a41::a52::a018::a018::a018:
Mια χαρά είσαι..!!! Αυτοί εδώ μέσα δεν έχουν ανακαλύψει το ψάρεμα ακόμα...
Shaolin Monk
14/10/2015, 19:47
χαχαχαχαχχα, εχεις ενα δικιο!
Δεν αποκλειστηκαμε απ'το "αλλο" :a021: ρε συ για να πιάσουμε τις βάρκες ......
:D
κλουποράκι βρήκα.kfl δε βρήκα οπότε έβγαλα έναν κλώνο απο το συρτάρι.Next gen με 325 mesh
343086
dimmie_72
01/11/2015, 22:11
Η fasttech έχει υγρά της προκοπής; Αυτά που βλέπω δεν τα γνωρίζω.
Η fasttech έχει υγρά της προκοπής; Αυτά που βλέπω δεν τα γνωρίζω.
Αν τα θες για την μπαταρια του Mazda........
dimmie_72
01/11/2015, 22:50
Αν τα θες για την μπαταρια του Mazda........
:p
καμιά άλλη πηγή έξωθεν τότενες με φτηνά μεταφορικά;
καμιά άλλη πηγή έξωθεν τότενες με φτηνά μεταφορικά;
Εξαντλησαμε τα εντος συνορων;
dimmie_72
01/11/2015, 23:55
Εξαντλησαμε τα εντος συνορων;
Όχι, απλώς βαρεθήκαμε να μας τον πιάνουν για 10-30ml λες και ψωνίζουμε ροδόσταγμα και λέμε μήπως γίνεται να την ψάξουμε κι αλλιώς τη δουλειά.
basilis_k6
02/11/2015, 00:56
αμφιβόλου ποιότητας. ακριβα του ατμος? ακριβα τα nobaco? δεν νομιζω.
dimmie_72
02/11/2015, 08:32
αμφιβόλου ποιότητας. ακριβα του ατμος? ακριβα τα nobaco? δεν νομιζω.
για να αναζητώ λύσεις εκ του εξωτερικού μάλλον δεν ψάχνομαι για atmos...
morpheus
02/11/2015, 09:15
για να αναζητώ λύσεις εκ του εξωτερικού μάλλον δεν ψάχνομαι για atmos...
μπορείς να δεις τα totally wicked που είναι θεωρητικά η καλύτερη ποιότητα money can buy
χρειάζεσαι νικοτίνη
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/e-liquid/mix-your-own/nicotine-solutions-products.html
pg ή vg ή και τα δύο ανάλογα τις απαιτήσεις
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/e-liquid/mix-your-own/diluents-and-accessories-products.html
και άρωμα, το οποίο μπορεί να είναι οποιασδήποτε άλλης μάρκας
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/e-liquid/mix-your-own/flavour-concentrates-products.html
dimmie_72
02/11/2015, 09:55
μπορείς να δεις τα totally wicked που είναι θεωρητικά η καλύτερη ποιότητα money can buy
χρειάζεσαι νικοτίνη
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/e-liquid/mix-your-own/nicotine-solutions-products.html
pg ή vg ή και τα δύο ανάλογα τις απαιτήσεις
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/e-liquid/mix-your-own/diluents-and-accessories-products.html
και άρωμα, το οποίο μπορεί να είναι οποιασδήποτε άλλης μάρκας
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/e-liquid/mix-your-own/flavour-concentrates-products.html
Ενδιαφέρον, αλλά ακριβά μεταφορικά.
morpheus
02/11/2015, 14:49
Ενδιαφέρον, αλλά ακριβά μεταφορικά.
έχε το στο νου σου και όταν βάλει γιο-γιο prices μπορείς να αγοράσεις με 20%-35% έκπτωση.
Χοντρικά, 1.250 ml χωρίς αρώματα βγαίνουν στα 60 ευρώ (6mg νικοτίνη)
dimmie_72
02/11/2015, 14:50
έχε το στο νου σου και όταν βάλει γιο-γιο prices μπορείς να αγοράσεις με 20%-35% έκπτωση.
Χοντρικά, 1.250 ml χωρίς αρώματα βγαίνουν στα 60 ευρώ (6mg νικοτίνη)
οκ thx ;)
Τι θα φτιάξεις; Τουλούμπες;
dimmie_72
02/11/2015, 16:01
ρε δεν θέλω diy! απέτυχα, βαρέθηκα και λέω προσώρας να το γυρίσω στα έτοιμα. :lol:
Έχει η φαστεκ 50ml liqua με 4.86. Φτηνότερα σε επώνυμα υγρά ΔΕΝ γίνεται.
Αρχίσατε τα μαγειρέματα;
Έφτιαξα μια κάλτσα εγώ τις προάλλες, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφερα να βγάλω κάτι τόσο αηδιαστικο.
dimmie_72
02/11/2015, 19:26
Έφτιαξα μια κάλτσα εγώ τις προάλλες, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφερα να βγάλω κάτι τόσο αηδιαστικο.
συμπαντική συνεύρεση. μια απ τα ίδια! :D
dimmie_72
02/11/2015, 19:29
Έχει η φαστεκ 50ml liqua με 4.86.
μια χαρά είν αυτό. :a013:
morpheus
03/11/2015, 05:57
μια χαρά είν αυτό. :a013:
Βρε παιδιά σας λέω με 60 ευρώ 1+ κιλό υγρό κατασκευασμενο με 15 iso certificates, και προτιμάτε υγρά από τη φαστεκ;;; Που είναι και πιο ακριβά στην τελική... Amateurs..
Βρε παιδιά σας λέω με 60 ευρώ 1+ κιλό υγρό κατασκευασμενο με 15 iso certificates, και προτιμάτε υγρά από τη φαστεκ;;; Που είναι και πιο ακριβά στην τελική... Amateurs..
Αυτο είναι φτιάξε το μόνος σου που λες και έχεις δίκιο. Ο Ντιμης λέει για έτοιμο όμως γιαυτό προκύπτει η φαστεκ. Εδώ έχει 12 ευρώ τα 30 ml και ο Κινέζος, την ίδια μάρκα τα 50ml στα 4,86. Η διαφορά στη τιμή είναι αξιοσημείωτη για έτοιμο υγρό.
morpheus
03/11/2015, 07:36
Αυτο είναι φτιάξε το μόνος σου που λες και έχεις δίκιο. Ο Ντιμης λέει για έτοιμο όμως γιαυτό προκύπτει η φαστεκ. Εδώ έχει 12 ευρώ τα 30 ml και ο Κινέζος, την ίδια μάρκα τα 50ml στα 4,86. Η διαφορά στη τιμή είναι αξιοσημείωτη για έτοιμο υγρό.
Είπαμε να πάρουμε κλώνους που φτιάχνονται σε κάποιο εργοστάσιο στη σετζεν, να πάρουμε μπλουζάκια, φακούς, αλλά όχι και υγρά ρε παιδιά που μπαίνουν στα πνευμονια μας. Εκτός αν είμαι μόνο εγώ υποχονδριος, οπότε πάσο.
Για την ιστορία, diy 60 ευρώ το 1,25 κιλό, φαστεκ 125 ευρώ το 1,25 κιλό.
Να μην πω για ποιότητα αφού ζείτε on the edge.
manhunter
03/11/2015, 09:32
Υγρα από την Fasttech ρε σεις?
Πραγματικά, αγοράστε μια βάση καλή απο εδώ, αγοράστε και 2-3 αρώματα, και θα βρείτε ποιο σας κάνει. Μην κάνουμε τον κασκαντέρ με αυτά.
Εγώ τώρα αγόρασα βάση T-Juice 50%-50% 18mg και άρωμα Greedy Scratch, Γαλλικό. Ωραίο, μπισκοτωειδές ελαφρώς καπνικό, και ξεκούραστο.
Παιδιά για liqua έγραψα όχι για Τόλης Κινέζος ο πουθενά. Δεν μου βγαίνουν πάντα τα diy οπότε καταλήγω να ξοδευω περισσότερα. Αυτή τη στιγμή έχω στην άκρη 29 αρώματα που κάθονται. Βάλε επί 5 ευρώ μέσο όρο τι χασουρα έχω πλέον. Συν τις βάσεις συν τα καραμελ μπουκαλάκια και λοιπά άλλα - άκια, προσωπικά με συμφερουν τα έτοιμα.
chillipf
03/11/2015, 09:47
fasttech υγρά δεν έχω πάρει ποτέ.
μπορεί να είναι και καλά δεν ξέρω αλλά δεν έχω διάθεση να τα δοκιμάσω
άλλωστε υπάρχει τέτοια ποικιλία εδώ :a014:
manhunter
03/11/2015, 09:55
Παιδιά για liqua έγραψα όχι για Τόλης Κινέζος ο πουθενά. Δεν μου βγαίνουν πάντα τα diy οπότε καταλήγω να ξοδευω περισσότερα. Αυτή τη στιγμή έχω στην άκρη 29 αρώματα που κάθονται. Βάλε επί 5 ευρώ μέσο όρο τι χασουρα έχω πλέον. Συν τις βάσεις συν τα καραμελ μπουκαλάκια και λοιπά άλλα - άκια, προσωπικά με συμφερουν τα έτοιμα.
Τόλη, τα Liqua από όπου και αν τα πάρεις, κινέζικα είναι. Tα Liqua Q είναι τα "καλά" τα Ιταλικά.
Το γνωρίζω και είναι και πολύ καλά. Το βασικό μου είναι το Cuban cigar μήνες τώρα. Αν δεν ήταν το καπιταλ κοντρολ θα έπαιρνα 10 μπουκάλια να είμαι κομπλέ. Έχει μουφες η φαστεκ αλλά δεν το κρύβει. Σου δίνει επιλογές.
zannisvel
03/11/2015, 10:30
Τολη δοκιμασε Classic Kiss apo eliquid-france, εχω παθει πλακα με ολη τη σειρα... Εισαι και Πειραια μπορεις να πεταχτεις να τα δοκιμασεις κιολας.
Τολη δοκιμασε Classic Kiss apo eliquid-france, εχω παθει πλακα με ολη τη σειρα... Εισαι και Πειραια μπορεις να πεταχτεις να τα δοκιμασεις κιολας.
Του τα χουμε ξαναπεί αλλα δεν ακούει εκεί επιμένει στην κάλτσα αιχμαλώτου....Cosmic Fog Milk&Honey δοκιμάστε...κορυφή....Τα φέρνει και ένα παλικάρι στην Σωτήρος Διός στον Πειραιά.Τώρα άνοιξε το μαγαζάκι και πήγα και το τίμησα.Εξαιρετική επιλογή.Απλά βαράει λίγο(13€ τα 15ml).
zannisvel
03/11/2015, 11:05
Του τα χουμε ξαναπεί αλλα δεν ακούει εκεί επιμένει στην κάλτσα αιχμαλώτου....Cosmic Fog Milk&Honey δοκιμάστε...κορυφή....Τα φέρνει και ένα παλικάρι στην Σωτήρος Διός στον Πειραιά.Τώρα άνοιξε το μαγαζάκι και πήγα και το τίμησα.Εξαιρετική επιλογή.Απλά βαράει λίγο(13€ τα 15ml).
Που στη Σωτηρος? Εγω παιρνω 9€ τα 20ml το Classic Kiss απο Παξιτελους στο Πειραια και 15€ τα 30ml το Halo Tribeca απο Φρατζη στην Αθηνα, Αναλογα που ειμαι οταν ξεμενω.
https://goo.gl/maps/LaNUoWbmFd32 εδώ είσαι!Είναι δίπλα απο τη δουλειά.Εγώ γενικά είτε κινούμε π.φάληρο σε στανταράκι μαγαζί είτε σε αυτό στη Σωτήρος,είτε στο μπιχλιμπίδι που έχει τα Kiss.
https://goo.gl/maps/LaNUoWbmFd32 εδώ είσαι!Είναι δίπλα απο τη δουλειά.Εγώ γενικά είτε κινούμε π.φάληρο σε στανταράκι μαγαζί είτε σε αυτό στη Σωτήρος,είτε στο μπιχλιμπίδι που έχει τα Kiss.
δεν τον λες και φτηνό.Πήγα μια φορά που ξέμεινα και πλήρωσα 12 για αυτό που πληρώνω 10.
δεν τον λες και φτηνό.Πήγα μια φορά που ξέμεινα και πλήρωσα 12 για αυτό που πληρώνω 10.
Φτηνός δεν είναι με τπτ....απλά με βολεύει καμμια φορά απο το να κατέβω στο γνωστό μαγαζί π.φάληρο μωρέ.
Παιδες εχουμε καποιο μαγαζι καπου Γλυφαδα κοντα ή κοντα στην Αττικη οδο?
Τι προτεινετε για starter pack?
Εκανα κανα 8μηνο οταν ειχαν πρωτοερθει στην Ελλαδα τοτε αλλα μετα επεσα στη λουμπα.... τα ego παιζουν ακομα σαν φτηνη λυση ή να παω σε κατι αλλο?
Θελω να δωσω περιπου 30€ μαξιμουμ για ενα μηνα ελπιζω να φτανει....
Ελπιζω τα κουσουρια που ειχανε τοτε (σταξιμο καμενες αντιστασεις) να εχουν βελτιωθει....
344257
Κοίτα μπορείς να πάς και σε κάτι τέτοιο και να βάλεις και κάποιον ατμοποιητή της αρεσκίας σου.Γενικότερα τα πολύ μικρά τσιγαράκια που συνεπάγεται και μικρά watt θα τα βαρεθείς έυκολα πιστεύω.Το ίδιο έπαθε και συνάδελφος που πήγε και πήρε ενα απλό του στυλ 15-20 ευρώ με ατμοποιητή και μπαταρία και την πάλεψε 2 μέρες αφού του εβγαλε την παναγία σε διαρροές και μικρή απόδοση μπαταρίας.Τώρα αν έχεις να διαθέσεις λίγα λεφτά παραπάνω istick+nautilus είναι ο καλύτερος συνδυασμός για αρχή.Και εγώ στην αρχή ήμουν αρνητικός να πάρω modaki αλλά τελικά η παρότρυνση που μου δώκανε παιδία σε αυτό το θρεντάκιο βγήκε χρυσή επιλογή!Δε το αλλάζω με τίποτα,παίζω μπάλλα πλέον και με ένα επισκευάσιμο ατμοποιητή και είμαι άρχοντας!Όλα βέβαια ξεκινάνε απο το budget που θές να διαθέσεις..
Πωπω ακομα υπαρχουν θεματα με διαροες? ελεος...... ενταξει θα το κοιταξω φιλος ευχαριστω πολυ!
Πωπω ακομα υπαρχουν θεματα με διαροες? ελεος...... ενταξει θα το κοιταξω φιλος ευχαριστω πολυ!
Νταξ μωρε..........πες οτι πηρες Ducati......
Νταξ μωρε..........πες οτι πηρες Ducati......
:bawl: καπως ετσι!
dimmie_72
03/11/2015, 21:54
Τι προτεινετε για starter pack?
Γαι δες αυτό, είναι καινούργιο, φθηνότερο και με περισσότερες δυνατότητες απ το ναυτίλο.
http://www.e-smokers.gr/shop/mods/istick-tc60watt-matte-black/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=top_banner&utm_campaign=2015_10_29_New_Products
πολυ ψηλα παμε.... εχω χαμηλο μπατζετ.... :(
http://www.vapeland.gr/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1/starter-kits/eleaf-istick-gs16s
τι λετε?
http://www.vapeland.gr/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1/starter-kits/eleaf-istick-gs16s
τι λετε?
λέμε να κανεις υπομονή κι οικονομία και να πάρεις αυτό που είπε ο Πάτον... Δεν ειναι σταρτερ κιτ αλλά θα το έχεις για "χρόνια".
dimmie_72
03/11/2015, 22:05
τι λετε?
αν δεν βαριέσαι να φορτίζεις συχνά :)
λέμε να κανεις υπομονή κι οικονομία και να πάρεις αυτό που είπε ο Πάτον... Δεν ειναι σταρτερ κιτ αλλά θα το έχεις για "χρόνια".
η προθεση δεν ειναι να το εχω για χρονια αλλα για λιγο.... εχω στοχευσει στο να το κοψω εντελως.... τι αρνητικο εχει αυτο δλδ? Γιατι μιλαμε για τα διπλα λεφτα
αν δεν βαριέσαι να φορτίζεις συχνά :)
ποσο συχνα??
η προθεση δεν ειναι να το εχω για χρονια αλλα για λιγο.... εχω στοχευσει στο να το κοψω εντελως.... τι αρνητικο εχει αυτο δλδ? Γιατι μιλαμε για τα διπλα λεφτα
ποσο συχνα??
ανάλογα πόσο ρουφάς....
Και ναι, όλοι το κόψαμε.. :bawl:
ανάλογα πόσο ρουφάς....
Και ναι, όλοι το κόψαμε.. :bawl:
:) Οσο ζουμε ελπιζουμε φιλτατε!
ή έχεις τ' @δια και το κόβεις μαχαίρι ή δεν το κόβεις....
morpheus
03/11/2015, 23:24
τι λετε?
Ωραίο, νομίζω βγαίνει και σε αντρικό..
Ωραίο, νομίζω βγαίνει και σε αντρικό..
:lol: ενω τα αλλα τα στυλακια ειναι αρρενωπα πολυ!
chillipf
04/11/2015, 11:25
θα σου πρότεινα και εγώ να πάρεις κάτι σε στυλ istick με GS Air.
αυτό με τα 45 ευρά που έβαλες μια χαρά είναι, απλά η μπαταρία του δεν έχει μεγάλη διάρκεια.
εγώ αν ξεκινούσα τώρα, θα έπαιρνα istick 40W με GS Air tank.
νομίζω 50 και 20 ευρά αντίστοιχα.
Οι έμπειροι από πάνω έχουν δίκιο που σε αποτρέπουν από starter kit, δεν θα σου κρατήσει πολύ, δεν θα σε ικανοποιήσει
και θα τα παρατήσεις σύντομα και άδοξα, ή αν θέλεις να συνεχίσεις, θα πάρεις τελικά αυτά που προτάθηκαν
Extra λεφτά δηλαδή που μπορείς τώρα να τα αποφύγεις.
αυτά
ο,τι είπαν και οι απο πάνω.Δεν θα το κόψεις όμως έτσι.Δεν ειναι για να κοψεις το κάπνισμα το άτμισμα μην αυταπατάσαι.Εναλλαγή κάνεις απο καπνό σε ατμό με καλύτερη γευρση απλά.Τα σταρτερ κιτς είναι για τα κνέλια δεν θα επρεπε να υπάρχουν καν.
Τα σταρτερ κιτς είναι για τα κνέλια δεν θα επρεπε να υπάρχουν καν.
Είναι και το subox για τα κνελια ή αυτό δεν είναι και τόσο για στάρτερ? :D
Γιατί εγώ με δαυτο είμαι ακόμα.
basilis_k6
04/11/2015, 12:03
αν έχεις χαμηλο budget πας se istick40 για να αποφυγεις φορτιστες και μπαταριες. αναγκαστικα καθε βραδυ φορτιση ομως. σε άτμο ειναι θέμα γουστου κυριως. εγη θέλω να θυμιζει τσιγαρο και να ειναι σφικτο. πηρα καυφουν. εσυ μπορει να βολευεσαι και με gs air, subtank, nautilus ktl..
καλυτερα να μπεις στο e-kapnisma να δεις και τις αγγελίες. αν θες μπορω να σε βοηθησω. αν βρεις κατι ενδιαφέρον. αν θές απλα να κάνεις το κομμάτι σου μπορείς να ξεκινήσεις με έναν άτμο 10 ευρω αλλα θα αλλάζεις αντισταση κάθε 4 μέρες.
Είναι και το subox για τα κνελια ή αυτό δεν είναι και τόσο για στάρτερ? :D
Γιατί εγώ με δαυτο είμαι ακόμα.
Aυτό ειναι starter για δράκους :D
θα σου πρότεινα και εγώ να πάρεις κάτι σε στυλ istick με GS Air.
αυτό με τα 45 ευρά που έβαλες μια χαρά είναι, απλά η μπαταρία του δεν έχει μεγάλη διάρκεια.
εγώ αν ξεκινούσα τώρα, θα έπαιρνα istick 40W με GS Air tank.
νομίζω 50 και 20 ευρά αντίστοιχα.
Οι έμπειροι από πάνω έχουν δίκιο που σε αποτρέπουν από starter kit, δεν θα σου κρατήσει πολύ, δεν θα σε ικανοποιήσει
και θα τα παρατήσεις σύντομα και άδοξα, ή αν θέλεις να συνεχίσεις, θα πάρεις τελικά αυτά που προτάθηκαν
Extra λεφτά δηλαδή που μπορείς τώρα να τα αποφύγεις.
αυτά
Το παραγγειλα τελικα..... Ειχα χαλασει καμποσα λεφτα τοτε το ξερω το ποιημα πως παει...... Θελω κατι να ξεκινησω και βλεπω μετα.
Με καλυπτει απολυτα που θα κανει τη δουλεια του και δεν θα εχει διαροες και "παιδικες αρρωστιες" που ειχαν τοτε τα πρωτα..... οσο για τη μπαταρια εχω powerbank για το κινητο.... πιστευω θα με καλυψει και στο τσιγαρο αλλα ειμαι πιο πολυ γραφειο οποτε δεν τρελενομαι κιολας....
chillipf
04/11/2015, 12:24
welcome λοιπόν στον κόσμο του ατΙμού :cool: :a014:
welcome λοιπόν στον κόσμο του ατΙμού :cool: :a014:
θενκιου! παραγγειλα και 30ml two apples 12αρα νικοτινη αγαπημενη γευση απο τοτε δεν την αλλαζα με καμια..... Εδω θα ειμαστε να τα λεμε :D
Welcome και αντε σε 3 εβδομάδες να ρωτάς για επισκευάσιμο.
zannisvel
04/11/2015, 14:37
welcome!!!!!
Ωραια ευχη βρε.... Επισης φιλε.... να σου καει το home cinema σου ευχομαι και η led 40αρα που εχεις! :bawl: :bawl:
Χαχαχαχα Χαχαχαχα βρε τι μου θυμίζει;τι μου θυμιζει;
Μα δίκιο έχω πιστεύω. Υπάρχει περίπτωση να πάει αλλού η δουλειά; Βέβαια, θέλει να το κόψει ο WiSe αλλά όταν θες να το κόψεις, το πας μαχαίρι και τέλος.
Τόλη καλά τα λες...στα έχω πει κ από κοντά