PDA

View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20

dimmie_72
04/11/2015, 15:29
Το παραγγειλα τελικα..... Ειχα χαλασει καμποσα λεφτα τοτε το ξερω το ποιημα πως παει...... Θελω κατι να ξεκινησω και βλεπω μετα.

Με καλυπτει απολυτα που θα κανει τη δουλεια του και δεν θα εχει διαροες και "παιδικες αρρωστιες" που ειχαν τοτε τα πρωτα..... οσο για τη μπαταρια εχω powerbank για το κινητο.... πιστευω θα με καλυψει και στο τσιγαρο αλλα ειμαι πιο πολυ γραφειο οποτε δεν τρελενομαι κιολας....

:beer:

morpheus
04/11/2015, 16:21
Τα σταρτερ κιτς είναι για τα κνέλια δεν θα επρεπε να υπάρχουν καν.

Αλλά τα starter με τις ego που παίρναμε πριν 4 χρόνια και άλλα τα box-ακια kanger, joytech vtc κλπ.

sam4g
04/11/2015, 16:29
Παντως κι εγω με τον ναυτιλο μίνι έχω παρατηρήσει διαρροές υγρού από την αντίσταση και μάλιστα μια φορά που δεν το κατάλαβα εγκαίρως είχε περάσει στο box...

basilis_k6
04/11/2015, 17:13
το istick δεν θα το αλλάξεις για καιρό. για εκτός σπιτιού θα ειναι για πολύυυυυυ καιρο ο συντροφος σου. αμα γουσταρεις μετα θα πάρεις ένα με μπαταριες μαζι με φορτιστη κτλ για indoor. εξω ειναι οτι καλυτερο, μικρο, ελαφρυ, φορτιζει απο φορτιστη κινητου και έχει και traction control.

τα επόμενα λεφτα σου θα ειναι επισκευάσιμος. συμφαίρει, ειναι ευκολοι πλεον στο στησιμο/ατμισμα και αποδιδουν και πολυ καλυτερα.

daz
04/11/2015, 17:13
Το πιο συνηθισμένο λάθος που οδηγεί σε διαρροές και το κάνουν ακόμα και πιο έμπειροι είναι πολύ χαμηλά βατ σε συνδυασμό με πολύ κλειστό αέρα.

Αν ο αέρας είναι πολύ κλειστός τροφοδοτούμε την αντίσταση με περισσότερο υγρό.

daz
04/11/2015, 17:28
Για όσους ενδιαφέρονται για έχτρα αυτονομία το square είναι σε προσφορά. Στα περισσότερα μαγαζιά είναι εξαντλημένο γιατί η dna έβγαλε καινούριο τσιπάκι.

Εμένα μου το έστειλαν προς αντικατάσταση ενός καμένου istick σε ακόμα πιο σούπερ προσφορά οπότε πλήρωσα μόνο μια μικρή διαφορά.

Είναι πιο κοντό απ' το μοντάκι της kanger αλλά πιο πλατύ. (τετράγωνο)

Με δύο μπαταρίες, ακόμα και πιπίλα να το έχει κάποιος, αντέχει 2 μέρες γεμάτες.

Όσοι αρέσκονται σε αντιστάσεις 0,5 και γενικά σε χαμηλά Ω που απαιτούν υψηλά W δεν θα αγχώνονται να το βάλουν για φόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ακόμα και με τον έλεγχο θερμοκρασίας βγάζει άνετα μια μέρα γεμάτη. Το DNA έχει ρύθμιση στα W και στον έλεγχο θερμοκρασίας οπότε σου δίνει περισσότερες επιλογές.

Θετικό ότι τις μπαταρίες τις έχει παράλληλα και όχι σε σειρά οπότε ακομα και με μια δουλεύει. (Σε περίπτωση που κάποιος έχει μόνο μια εφεδρική μπαταρία.

Ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλό.
Πάντως δεν είναι ότι πιο διακριτικό αν και ο ατμοποιητής είναι φουγάρο.

sam4g
04/11/2015, 18:15
Το πιο συνηθισμένο λάθος που οδηγεί σε διαρροές και το κάνουν ακόμα και πιο έμπειροι είναι πολύ χαμηλά βατ σε συνδυασμό με πολύ κλειστό αέρα.

Αν ο αέρας είναι πολύ κλειστός τροφοδοτούμε την αντίσταση με περισσότερο υγρό.

Παιζει οντως να έχεις δίκιο..! Το έχω στα 14,5watt αλλα αερα στα 3/4.. Θα το δοκιμασω σε περισσότερα watt και θα επανελθω...

Ευχαριστώ για τη συμβουλή γτ δεν ήξερα αν κάνω κάτι λάθος.

Και κάτι άλλο. Όταν προσθετω υγρό καθαρίζω το τανκ και βγάζω και την αντίσταση απ τη βάση και την καθαρίζω όσο μπορώ... Καλά κάνω ή να αφήνω την αντίσταση ως έχει?

dimmie_72
04/11/2015, 18:25
Παιζει οντως να έχεις δίκιο..! Το έχω στα 14,5watt αλλα αερα στα 3/4.. Θα το δοκιμασω σε περισσότερα watt και θα επανελθω...

Ευχαριστώ για τη συμβουλή γτ δεν ήξερα αν κάνω κάτι λάθος.

Και κάτι άλλο. Όταν προσθετω υγρό καθαρίζω το τανκ και βγάζω και την αντίσταση απ τη βάση και την καθαρίζω όσο μπορώ... Καλά κάνω ή να αφήνω την αντίσταση ως έχει?

Mε την αντίσταση του ναυτίλου στα 1.7Ω μη βάζεις πάνω από 10W. Εκεί είναι το θέμα σου μάλλον. Μείωσε Watts και αέρα ;)

sam4g
04/11/2015, 18:31
Δεν καταλαβα ρε παιδια.... Τλκ να έχω χαμηλά watt και κλειστο αερα ή ψηλά watt και ανοιχτο αερα.

Η αντίσταση είναι 1,6Ω

teogtp
04/11/2015, 18:38
Δεν καταλαβα ρε παιδια.... Τλκ να έχω χαμηλά watt και κλειστο αερα ή ψηλά watt και ανοιχτο αερα.

Η αντίσταση είναι 1,6Ω

Βαλε πανω ενα power commander και καθαρισες......
:tooth:

WiSe
04/11/2015, 18:44
Βαλε πανω ενα power commander και καθαρισες......
:tooth:

:bawl:

7Tolis
04/11/2015, 18:47
Κάθε τιμή αντίστασης έχει και ένα εύρος watts. Πχ, μια αντίσταση 1,2 βαρας μέχρι 25 watt. Μια 0,3 φτάνεις μέχρι και 100 watts. Το πόσα watt βάζεις είναι δικό σου θέμα. Ο αέρας είναι θέμα γούστου πόσο αεράτη ή σφιχτη θες τη τζουρα σου. Η συνάρτηση αέρα με υγρό είναι θέμα υποπιεσης του ατμοποιητη και πως το διαχειριζεται. Με λίγα watts, στην ίδια ένταση τζουρας, θα πάει προς καύση μια ποσότητα x. Με λιγότερα watts, πάλι x όγκο υγρού θα έχεις προς καύση αλλά δεν θα αξιοποιηθει λόγω χαμηλών watts. Αν στον ίδιο όγκο x βάλεις παραπάνω watts από όσα προλαβαίνει να ατμοποιησει, θα φας καμένο. Άρα είναι περισσότερο θέμα τροφοδοσίας και διαχείρισης του ατμοποιητη. Μοντέλα εργοστασιακα έχουν περιορισμένο εύρος και τυχόν διαρροές είναι συνήθως κατασκευαστικό ατόπημα. Ατμοποιητες επισκευάσιμοι, κάνουν καλύτερη τροφοδοσία σε οποιαδήποτε watt και Ωμ. Είναι όπως το μείγμα στις πεταλούδες των injection. Αυτά πάνω κάτω.

Έγινε Edit και το κείμενο πλέον είναι σωστό.

WiSe
04/11/2015, 19:03
Κάθε τιμή αντίστασης έχει και ένα εύρος watts. Πχ, μια αντίσταση 1,2 βαρας μέχρι 25 watt. Μια 0,3 φτάνεις μέχρι και 100 watts. Το πόσα watt βάζεις είναι δικό σου θέμα. Ο αέρας είναι θέμα γούστου πόσο αεράτη ή σφιχτη θες τη τζουρα σου. Η συνάρτηση αέρα με υγρό είναι θέμα υποπιεσης του ατμοποιητη και πως το διαχειριζεται. Με λίγα watts, στην ίδια ένταση τζουρας, θα πάει προς καύση μια ποσότητα x. Με περισσότερα watts, πάλι x όγκο υγρού θα έχεις προς καύση αλλά δεν θα αξιοποιηθει λόγω χαμηλών watts. Αν στον ίδιο όγκο x βάλεις παραπάνω watts από όσα προλαβαίνει να ατμοποιησει, θα φας καμένο. Άρα είναι περισσότερο θέμα τροφοδοσίας και διαχείρισης του ατμοποιητη. Μοντέλα εργοστασιακα έχουν περιορισμένο εύρος και τυχόν διαρροές είναι συνήθως κατασκευαστικό ατόπημα. Ατμοποιητες επισκευάσιμοι, κάνουν καλύτερη τροφοδοσία σε οποιαδήποτε watt και Ωμ. Είναι όπως το μείγμα στις πεταλούδες των injection. Αυτά πάνω κάτω.

αποθηκευεται το ποστ αυτο σε Partition του σκληρου δισκου μη το χασω ποτε! :beer:

nikos_abel
04/11/2015, 19:06
Κάθε τιμή αντίστασης έχει και ένα εύρος watts. Πχ, μια αντίσταση 1,2 βαρας μέχρι 25 watt. Μια 0,3 φτάνεις μέχρι και 100 watts. Το πόσα watt βάζεις είναι δικό σου θέμα. Ο αέρας είναι θέμα γούστου πόσο αεράτη ή σφιχτη θες τη τζουρα σου. Η συνάρτηση αέρα με υγρό είναι θέμα υποπιεσης του ατμοποιητη και πως το διαχειριζεται. Με λίγα watts, στην ίδια ένταση τζουρας, θα πάει προς καύση μια ποσότητα x. Με περισσότερα watts, πάλι x όγκο υγρού θα έχεις προς καύση αλλά δεν θα αξιοποιηθει λόγω χαμηλών watts. Αν στον ίδιο όγκο x βάλεις παραπάνω watts από όσα προλαβαίνει να ατμοποιησει, θα φας καμένο. Άρα είναι περισσότερο θέμα τροφοδοσίας και διαχείρισης του ατμοποιητη. Μοντέλα εργοστασιακα έχουν περιορισμένο εύρος και τυχόν διαρροές είναι συνήθως κατασκευαστικό ατόπημα. Ατμοποιητες επισκευάσιμοι, κάνουν καλύτερη τροφοδοσία σε οποιαδήποτε watt και Ωμ. Είναι όπως το μείγμα στις πεταλούδες των injection. Αυτά πάνω κάτω.

Αυτόν πριν πολλές σελίδες τον συμβούλευα τι να πάρει.

Τώρα τον διαβάζω για να μάθω.

Ευτυχισμένος δάσκαλος.....

teogtp
04/11/2015, 19:24
Ρε αν δεν πλημμυρισεις τσαντακι απο διαρροή δεν θα μαθεις ποτε......
:D
Να συμπληρώσω οτι παίζει ρολο και η ρευστότητα του υγρού στο αν θα εμφανιστούν διαρροές.

WiSe
04/11/2015, 19:40
Νταξει το χουμε κανει επιστημη της NASA το ατμισμα..... μηπως υπερβαλουμε λιγο? λεω εγω τωρα..... :D

daz
04/11/2015, 19:50
Σου εξήγησε όσο καλύτερα μπορούσε γιατί και πως συμβαίνει αυτό που είπα παραπάνω.
Δεν είναι καθόλου επιστήμη, δυο απλά πραγματάκια είναι αλλά κανείς ως τώρα δεν μπήκε στον κόπο να σου εξηγήσει πως λειτουργεί αυτό το πράγμα.

Όλοι σου είπαν βιδώνεις αυτό εδώ, βάζεις αυτό εκεί, ρίχνεις υγρό, πατάς κουμπί και ....

έχεις διαρροές. :lol:

daz
04/11/2015, 19:51
Αυτόν πριν πολλές σελίδες τον συμβούλαυα τι να παρει.

Τώρα τον διαβάζω για να μάθω.

Ευτυχισμένος δάσκαλος.....

Οι καρποί των κόπων σου! :lol:

dimmie_72
04/11/2015, 20:16

εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τα bold. :(

7Tolis
04/11/2015, 21:52
Ναι όντως ανάποδα το έγραψα εκεί. Να διορθώσω:

Ο όγκος του υγρού προς ατμοποίηση-καυση είναι σταθερός. Στα λίγα watt λοιπόν και διαδοχικά, θα έχεις περίσσευμα όγκου υγρού το οποίο κάπου θα πρέπει να πάει. Συνήθως μαζεύεται στην αντίσταση και ακούς μπουρμπουληθρες ή διαρροή ή όλα μαζί σαν χαγιαμπουσα με 3η που σπινιαρει και σουζαρει ταυτόχρονα.

Στα πολλά watt, ο όγκος x, δεν είναι αρκετός και καταλήγεις να ατμιζεις βαμβάκι από την αντίσταση. Όχι καλό οπότε το αποφεύγουμε.

Άρα:Ανάλογα τον ατμοποιητη και σε κάθε ατμο/τη πρέπει να βρίσκουμε το sweet spot του και τα όρια του. Τα όρια, πλην του κατασκευαστή, είναι και τα Ωωωωμμμ της αντίστασης όπως έγραψα και πιο πάνω. Μετά από αυτά όπως είπε ο καφετζης, παίζει ρόλο το υγρό. Ένα υγρό τίγκα VG θέλει λιγότερο βαμβάκι ή μεγαλύτερο νούμερο mesh γιατί τον λόγο του ότι η VG είναι παχυρρευστη και χρειάζεται μεγαλύτερες οπες όσον αφορά το mesh και λιγότερο βαμβάκι στους επισκευάσιμους ατμο/τες για να υπάρχει ροή. Σε υγρό τίγκα PG το αντίστροφο.

Συνοψίζοντας έχουμε.

Αντίσταση, λεπτορρευστο ή παχύρρευστο υγρό.
Ακολουθεί ο ατμοποιητης. Αν είναι επισκευάσιμος, είναι και παραμετροποιήσιμος στα θέλω μας. Αν είναι τύπου cartomizer δλδ απλός εργοστασιακος, έχει συγκεκριμένα όρια και that's all.

7Tolis
04/11/2015, 21:58
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τα bold. :(

Έκανα edit και το διόρθωσα.

Abel :beer:

dimmie_72
04/11/2015, 22:29
Θα το επαναλάβω κι αν θέλει ο φίλος που έθεσε το ερώτημα το ακολουθεί. Με τον ναυτίλο και τη δεδομένη αντίστασή του στα 1,7Ω, με τα 14,5W που ατμίζει θα έχει καμένο υγρό η θα έχει υγρό στο στόμα, ανάλογα το υγρό. Το ιδανικό στο συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι 8-10W.

dimmie_72
04/11/2015, 23:13
Έκανα edit και το διόρθωσα.

βρε τους κφλς παραμύθι μας πουλούσαν ότι το διάβασαν! :rotflmao:

chillipf
05/11/2015, 07:39
πολύ προχώ ο Έβδομος Τόλης λέμε
κι εγώ τον συμβούλευα πριν κάποιες σελίδες,
αλλά δείχνει ότι το έχει πάρει σοβαρά το θέμα :beer:

nikos_abel
05/11/2015, 08:00
Abel :beer:

Για λόγους ευγένειας και εκτίμησης θα με ονομάσετε "επίτιμο" και θα μου μιλάτε στον πληθυντικό :lol:

Τέλος πάντων, εγώ βρήκα την υγειά μου με ένα istick tc40w και τον gs air-ms εδώ και κανά δίμηνο.

Δοκίμασα βέβαια και το coil με τη ρύθμιση θερμοκρασίας αλλά καλοί μου μαθητές δεν με ικανοποίησε.
Όλο έμενα από τζούρα και η μπαταρία ψόφαγε. Άρα τώρα παίζω μόνο με W.

Καμμιά συμβουλή για τη ρύθμιση με θερμοκρασία από τους πυρινοατμικούς επιστήμονες;

zannisvel
05/11/2015, 08:05
Μπορείς να χρεισιμοποιησεις και αυτόν τον πίνακα.

344305

chillipf
05/11/2015, 08:09
Κι εγώ με το 40άρι το istick είμαι εδώ και καιρό και εκτός από τη σχετικά όχι μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του, (πιπίλα όλη μέρα αφού),
είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Τη μισή μέρα τον έχω με kayfun από τους steamtuners, tiny, και την άλλη μισή με gs Air ms
θα πάρω μάλλον και τον gs Air tank, λόγω εμφάνισης και μόνο, (22 mm) να γεμίζει το istick.
DIY Atmos αβέρτα, και όλα καλά :cool:

STOYBI
05/11/2015, 08:28
Για το συγκεκριμενο ... NOBACCO MAS 30W απο τους προχωρημενους καμμια γνωμη παιδια...??

7Tolis
05/11/2015, 08:33
Καταφέρνεις diy και να είναι και επιτυχία;

sam4g
05/11/2015, 08:34
Δεν ειχα κοιταξει ποτε τι γράφει πάνω ή αντίσταση εκτός από τα Ωμ. Και οντως γράφει μέχρι 4,4 V οποτε το ρυθμισα στα 12,4 W που μου δειχνει οτι αντιστοιχεί σε 4,46V. Αέρα συνεχιζω στα 3/4 και το νιώθω καλύτερα!

Thanks guys!!!!

7Tolis
05/11/2015, 08:36
Για το συγκεκριμενο ... NOBACCO MAS 30W απο τους προχωρημενους καμμια γνωμη παιδια...??

Eιναι το istick 30 με το brand της nobacco.Ειτε το ένα είτε το άλλο,το ίδιο είναι.Τίμιο αλλά ξεπερασμένο πλέον.Αυτό που έχει ο Chillipf νομίζω είναι καλύτερο και κοντά στα ίδια λεφτα.

dimmie_72
05/11/2015, 08:52
Δεν ειχα κοιταξει ποτε τι γράφει πάνω ή αντίσταση εκτός από τα Ωμ. Και οντως γράφει μέχρι 4,4 V οποτε το ρυθμισα στα 12,4 W που μου δειχνει οτι αντιστοιχεί σε 4,46V. Αέρα συνεχιζω στα 3/4 και το νιώθω καλύτερα!

Thanks guys!!!!

Αν κατεβάσεις κι άλλο θα δεις ότι θα αναδεικνύονται τα αρώματα ακόμα καλύτερα. Μην παρασύρεσαι με ότι ακούς ότι κάνουν αυτοί με τους επισκευάσιμους η με τις αντιστάσεις των 0.5Ω και κάτω. Ο ναυτίλος δεν είναι για μεγάλα ντουμάνια και πολύ ανοιχτούς αέρηδες.

sniper
05/11/2015, 09:53
Μπορείς να χρεισιμοποιησεις και αυτόν τον πίνακα.

344305

Που τιν βρήκες αυτόν τον πίνακα;

teogtp
05/11/2015, 10:01

Απο το site της bazzaz...

dimmie_72
05/11/2015, 10:28
Δοκίμασα βέβαια και το coil με τη ρύθμιση θερμοκρασίας αλλά καλοί μου μαθητές δεν με ικανοποίησε.
Όλο έμενα από τζούρα και η μπαταρία ψόφαγε.

δλδ με το traction control τρως την μπαταρία; μήπως ν'απενεργοποιούσες και το ABS. :D

zannisvel
05/11/2015, 10:48

Εκανα google "Sub-ohm to Volts chart" και υπολογιζει τα Watt με τον τυπο P=(V^2)/Ω

chillipf
05/11/2015, 10:59
έχει δίκιο ο άλλος που λέει ότι γίναμε NASA :lol:

teogtp
05/11/2015, 11:24
έχει δίκιο ο άλλος που λέει ότι γίναμε NASA :lol:

Μπορει καποιος να μου πει το setup αυτο......
Βγαζει καλη παραγωγη ατμού. ....

344310

sniper
05/11/2015, 11:32
Μπορει καποιος να μου πει το setup αυτο......
Βγαζει καλη παραγωγη ατμού. ....

344310

Δεν βγάζουν καινούργια τέτοια.

BLiTzER
05/11/2015, 11:43
Ό,τι εγκεφαλικά κύτταρα δε σας καίει η χημεία του κανονικού τσιγάρου, σας καίνε οι υπολογισμοί του ηλεκτρονικού ^^

sniper
05/11/2015, 11:46
Ό,τι εγκεφαλικά κύτταρα δε σας καίει η χημεία του κανονικού τσιγάρου, σας καίνε οι υπολογισμοί του ηλεκτρονικού ^^

Αναμένουμε τον duke200 και τις γνώσεις του στο Excel.. :bawl:

chillipf
05/11/2015, 11:47
Έχουνε ήδη φτιάξει ένα κουτάκι, στο γιουτούμπ το είδα,
1000w λέει.

παρόμοιο ντουμάνι βγάζει :lol:

7Tolis
05/11/2015, 11:47
Ειμαι σε δίλλημα.Goblin mini ή Cthulu v2 να πάρω;Και οι 2 με διπλά καρμπυρατερ

https://www.youtube.com/watch?v=N3eA0siGuK0
https://www.youtube.com/watch?v=sFtBmhoBGfo

chillipf
05/11/2015, 11:49
μου αρέσουν οπτικά και τα δύο, αλλά αισθάνομαι ότι θα μπλέξω, και δεν το θέλω

7Tolis
05/11/2015, 11:50
και εγώ για μπλέξιμο πάω γιατί ειναι με διπλές αντιστάσεις και για sub ohm καταστάσεις.Θα πάει το cloud συννεφο :D

chillipf
05/11/2015, 11:54
πρέπει να είσαι και καλή μαστοράντζα για να τα βολέψεις αυτά τα 2
ειδικά το goblin

zannisvel
05/11/2015, 11:56
1 ωρα στησιμο θα θελει αυτο.
Το Goblin κερδιζει νομιζω.

sniper
05/11/2015, 12:00
Πολύ ντουμάνι.... υποθέτω χειμώνα μέσα σε αυτοκίνητο ή σε κανένα γραφείο θα νομίζουν ότι έριξε κάποιος καπνογόνα...

chillipf
05/11/2015, 12:02
Μεταξύ των 2 και εγώ το goblin θα έπαιρνα

απλά έχω την εντύπωση, από διάφορα blogs κτλ, ότι είναι μπελαλίδικο

zannisvel
05/11/2015, 12:03
Μπελαλιδικο is his middle name. :lol:

teogtp
05/11/2015, 12:53
Δεν βγάζουν καινούργια τέτοια.

Ασε ειδα οτι μερικα απο δαυτα σκανε κιολας.....
Black humor...

7Tolis
05/11/2015, 13:01
Πήρα τον Κθούλου. Ο γκομπλιν είναι πολύ μικρός σε χωρητικότητα. Αν υπολογισεις πως θα πάει για πνευμονικες τζουρες, θα αδειάζει γρήγορα. Μόλις είδα ότι δίνει στον Κθούλου και deck με μονή αντίσταση μέσα στη τιμή. Ωωω θα γίνει της vg λέμε. Μπισκοτοκαραμελοβουτυροκερασοκανελα κάλτσα θα φτιάξω.

teogtp
05/11/2015, 13:07
Πήρα τον Κθούλου. Ο γκομπλιν είναι πολύ μικρός σε χωρητικότητα. Αν υπολογισεις πως θα πάει για πνευμονικες τζουρες, θα αδειάζει γρήγορα. Μόλις είδα ότι δίνει στον Κθούλου και deck με μονή αντίσταση μέσα στη τιμή. Ωωω θα γίνει της vg λέμε. Μπισκοτοκαραμελοβουτυροκερασοκανελα κάλτσα θα φτιάξω.

Μην ξεχάσεις να βάλεις και λιναροσπορο μεσα.....
Αν είναι να σε παει "αιμα",να γίνει σωστα η δουλειά. ..

7Tolis
05/11/2015, 13:10
Αύριο με το καλό που έχω και ρεπό θα ασχοληθώ.

sniper
05/11/2015, 13:11

Ωραία.... Πρόσεχε μόνο από την 9 και πάνω (https://www.youtube.com/watch?v=yh3spEOIP04)...

chillipf
05/11/2015, 13:12
καλά ξεμπερδέματα

αναμένουμε αναφορά :a014:

teogtp
05/11/2015, 13:12
Αύριο με το καλό που έχω και ρεπό θα ασχοληθώ.

Τις τιραντες μην ξεχασεις.....
:lol:

spyrakos35
05/11/2015, 13:13
χμ....

εσείς για όλες τις κατασκευές σας θελετε εργαλειάκια? η προσφορά της facom σας αγγίζει?

chillipf
05/11/2015, 13:20
μπα
ένα σταυροκατσαβιδάκι μικρό θέλουμε, ένα νυχοκόπτη,
άντε και μια μικρήήήήή πενσούλα.

όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες :p

DrEvil
05/11/2015, 17:32
Εγω που εχω μείνει εδω και 18 μηνες στον Kayfun και το μηχανικο Nemesis να νοιωθω μαθουσαλας;

Η αληθεια ειναι οτι αυτο το σεταπ (με αντιστασεις 1,2-1,4Ω) με φρεσκοφορτισμενη μπαταρια μου δινει καλυτερες γευσεις απο οτιδηποτε αλλο εχω δοκιμασει.
ΓΙα το ξεκαρφωμα, εχω κι ενα ιστικ 20αρι (αλλη αρχαια ιστορια) με Καγκουροτεκ μινι σαμπ-κουκουρουκουπαουερρεϊντζερ, μα δεν το παιζω, καλλια το μηχανικο...

WiSe
06/11/2015, 08:02
344345

Λοιπον! Παρελαβα χτες το πρωι νωρις νωρις....

Εβαλα φορτισα λιγο αλλα η μπαταρια ηταν γεματη ευτυχως γιατι ειχα ολοημερο τρεξιμο με δουλειες κλπ κλπ οποτε παρατησα τα τσιγαρα το πηρα στη τσεπη και εφυγα!

Στην αρχη με δυσκολεψε λιγο να το γεμισω αλλα τη βρηκα την ακρη. Απο θεμα μπαταριας/χρησης το βραδυ ειμουν στο 50% ακριβως.

Δε μπορω να πω οτι δε σκεφτηκα το τσιγαρακι μου το πρωι μολις μπηκα στο γραφειο θα πω ψέματα! Αλλα χωρις το τσιγαρο δεν εχω και εντονη την αναγκη για καφε κιολας σημερα.... Παμε στα πιο ουσιωδη τωρα.

Η αντισταση του ειναι 1,8 απο οτι ειδα, το δουλευω στα 4,0V και ο χρονος για να μου βγαλει μια καλη ρουφιξια ειναι στα 2sec και καμια φορα αμα θελω να το κανω "αργιλε" φαση το κραταω στα ~3sec. Εδω θα ηθελα τη συμβουλη σας αν μπορω πχ να ανεβασω τα βολτ σε σχεση με την αντισταση... θα παθει κατι? θα χαλασει πιο γρηγορα?

Γενικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης και χαρουμενος πολυ!

Υ.Γ. το two apples υγρο δεν εχει καμια σχεση με τα παλια υγρα τοοοοτε.... πολυ πιο ωραια γευση!

Y.Γ.2 αυτα τα δυο ανταλλακτικα δεξια γιατι τα δινει??? (παραγγειλα και εναν ατμοποιητη εξτρα γιατι μου ειπε θελει αλλαγη ανα 20ml)

:D :D :D

teogtp
06/11/2015, 08:08
344345

Εβαλα φορτισα λιγο αλλα η μπαταρια ηταν γεματη ευτυχως γιατι ειχα ολοημερο τρεξιμο με δουλειες κλπ κλπ οποτε παρατησα τα τσιγαρα το πηρα στη τσεπη και εφυγα!

Στην αρχη με δυσκολεψε λιγο να το γεμισω αλλα τη βρηκα την ακρη. Απο θεμα μπαταριας/χρησης το βραδυ ειμουν στο 50% ακριβως.

Δε μπορω να πω οτι δε σκεφτηκα το τσιγαρακι μου το πρωι μολις μπηκα στο γραφειο θα πω ψέματα! Αλλα χωρις το τσιγαρο δεν εχω και εντονη την αναγκη για καφε κιολας σημερα.... Παμε στα πιο ουσιωδη τωρα.

Η αντισταση του ειναι 1,8 απο οτι ειδα το δουλευω στα 4,0V και ο χρονος για να μου βγαλει μια καλη ρουφιξια ειναι στα 2sec και καμια φορα αμα θελω να το κανω "αργιλε" φαση το κραταω στα 3sec. Εδω θα ηθελα τη συμβουλη σας αν μπορω πχ να ανεβασω τα βολτ σε σχεση με την αντισταση... θα παθει κατι? θα χαλασει πιο γρηγορα?

Υ.Γ. το two apples υγρο δεν εχει καμια σχεση με τα παλια υγρα τοοοοτε.... πολυ πιο ωραια γευση!

Y.Γ.2 αυτα τα δυο ανταλλακτικα δεξια γιατι τα δινει??? (παραγγειλα και εναν ατμοποιητη εξτρα γιατι μου ειπε θελει αλλαγη ανα 20ml)

Δοκιμασε αντισταση 1.3~1.6.
Θα εχεις καλυτερη γευση.
Το θεμα με την "καλη τζουρα" το συζητουσαμε χθες με τον dimmie72.
Τα istick εχουν μια χρονοκαθυστερηση στο να δωσουν ρευμα στην αντισταση,με αποτελεσμα να δουλευεις αργιλεδικες τζουρες οπως προανεφερες.

WiSe
06/11/2015, 08:09
Δοκιμασε αντισταση 1.3~1.6.
,με αποτελεσμα να δουλευεις αργιλεδικες τζουρες οπως προανεφερες.

Kαλα δε με χαλαει κιολας εχει πλακα :P

teogtp
06/11/2015, 08:10
Χαλας γρηγορα την αντισταση.
;)

Bowleno
06/11/2015, 08:13
344345

Η αντισταση του ειναι 1,8 απο οτι ειδα, το δουλευω στα 4,0V και ο χρονος για να μου βγαλει μια καλη ρουφιξια ειναι στα 2sec και καμια φορα αμα θελω να το κανω "αργιλε" φαση το κραταω στα ~3sec. Εδω θα ηθελα τη συμβουλη σας αν μπορω πχ να ανεβασω τα βολτ σε σχεση με την αντισταση... θα παθει κατι? θα χαλασει πιο γρηγορα?

Καταρχήν, μεγειές το σετάκι. τα 2 ανταλλακτικά που λες είναι αντάπτορες για ατμοποιητές με διαφορετική υποδοχή, (συνήθως φτηνιάρικους που μπαίνουν συνήθως σε κάτι μακρουλές και λεπτές (τι είπα πάλι....) μπαταρίες.
ελπίζω να εννοείς οτι παράγγειλες αντιστάσεις και όχι ατμοποιητή, οι αντιστάσεις θέλουν αλλαγή όταν αρχίσει να σου φέρνει καμμένη γεύση και όχι ολόκληρος ο ατμοποιητής.
Όσον αφορά τα volt (καλύτερα να αναφέρεσαι σε watt) κάπου εδώ αε πιο πάνω ποστ παίζει ένανς πίνακας-μπούσουλας για το πόσο μπορείς να το πας ανάλογα την αντίστασή σου :)

WiSe
06/11/2015, 08:18
Καταρχήν, μεγειές το σετάκι. τα 2 ανταλλακτικά που λες είναι αντάπτορες για ατμοποιητές με διαφορετική υποδοχή, (συνήθως φτηνιάρικους που μπαίνουν συνήθως σε κάτι μακρουλές και λεπτές (τι είπα πάλι....) μπαταρίες.
ελπίζω να εννοείς οτι παράγγειλες αντιστάσεις και όχι ατμοποιητή, οι αντιστάσεις θέλουν αλλαγή όταν αρχίσει να σου φέρνει καμμένη γεύση και όχι ολόκληρος ο ατμοποιητής.
Όσον αφορά τα volt (καλύτερα να αναφέρεσαι σε watt) κάπου εδώ αε πιο πάνω ποστ παίζει ένανς πίνακας-μπούσουλας για το πόσο μπορείς να το πας ανάλογα την αντίστασή σου :)

Ευχαριστω καταρχην! :)

Η ενδειξη ειναι σε volt γιαυτο το ειπα ετσι. Ναι αντισταση οχι ολοκλητο τον ατμοποιητη οπως τον εννοειται. ;)

Αυτο που θα ηθελα εγω προσωπικα θα ηταν να σου δινει και ενα σετ λαστιχακια στεγανοποιησης εξτρα στο αρχικο πακετο. τεσπα λεπτομεριες! :)

WiSe
06/11/2015, 08:26

Πως να αναφερομαι σε watt οταν δε ξερω τα αμπερ? διορθωστε με αν κανω λαθος.... τεσπα ειδα οτι στα 3,5v ειναι το καλυτερο για 1,8 αλλα στα 4,0v με εξυπηρετει οποτε το αφηνω εκει.

7Tolis
06/11/2015, 09:17
Με το καλό και πάλι.Εχω την εντύπωση πως αν πατήσεις 3 φορές το power button του istick,γυρίζει απο volt σε watt και τουμπαλιν.Μεχρι τα 4.2 volt εισαι καλά.Τα δεξιά όπως σου έγραψαν είναι πιο πάνω είναι αντάπτορες για πιο απλούς ατμοποιητές.Δε νομίζω να τους χρειαστείς,βάλε τους στην άκρη και ξέχασε τους.
Θυμίσου να μην τον καργάρεις στο βίδωμα πάνω στο mod (mod=istick και οτιδήποτε άλλο έχει μπαταρία για αυτή τη δουλειά.)Αν καργάρεις τον ατμο/τη,σιγά σιγά ο πόλος του mod θα πατηθεί προς τα κάτω και δεν θα κάνει επαφή.Αντιστάσεις αν πάρεις πιο χαμηλές δε ξέρω αν θα μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς λόγω της ισχύος του mod.Mεχρι πόσα watt πάει;Αν πάει μεχρι 20 watt τότε ναι,πάρε πιο μικρές αντιστάσεις.Ενας τυφλοσούρτης είναι ανα 30 ml αλλαγή και η αντίσταση.Οταν αλλάξεις αντίσταση,περίμενε 1-2 λεπτά να βραχει με υγρό ωστε να μην καεί.

Ακολουθεί φωτορομάντζο με το θηριάκι που πήρα εχθές.

sniper
06/11/2015, 09:51
Πως να αναφερομαι σε watt οταν δε ξερω τα αμπερ? διορθωστε με αν κανω λαθος.... τεσπα ειδα οτι στα 3,5v ειναι το καλυτερο για 1,8 αλλα στα 4,0v με εξυπηρετει οποτε το αφηνω εκει.

W=V^2/R, δεν χρειάζεσαι A

WiSe
06/11/2015, 09:57
ειδα οτι εχει και ενδειξη watt αλλα δεν ειναι με τρια πατηματα κατι αλλο ειναι θα το βρω....... δλδ τα 4,2volt ποσα watt ειναι?

7Tolis
06/11/2015, 10:00
Αφού τον έβρασα εχθές το βράδυ για να καθαρίσει,μάζι με τον καφέ κάθησα να ασχοληθώ πρωί πρωί.
Ξεκίνησα με το διπλό deck μιας και μου είναι πρωτόγνωρο.Εφτιαξα τις αντιστάσεις μου με 30 άρι σύρμα 7-8 σπείρες έκαστη σε 2 mm άξονα.Το σύρμα σφίγγει με αλενόβιδες που είναι σε κάθε πύργο του deck.2 βίδες ψηλά και 2 βίδες χαμηλά που σφίγγουν απο το πλάι.
Το διπλό deck είναι αυτό.

Στις οπές του αέρα,αν δείτε έχει ενα μικρό χείλος ωστε να μην πέσει υγρό μεσα και κάνει διαρροή.Επίσης ο επάνω δακτύλιος που αγκαλιάζει τις οπές για το βαμβάκι μου φανηκε αρκετά καλή ιδέα γιατί εγκλωβίζεται εκεί το βαμβάκι και ξέρεις πως δεν πρόκειται να φύγει απο τη θέση του.
344351

Ειναι λίγο μπελαλίδικο το θέμα με τις διπλές αντιστάσεις αλλά με τον καιρό θα το φτιάχνω στο φτερό.Τωρα για να τις ταιριάξω μου πήρε κανα 20'.

Εδω είναι στο τεστ να ανάβουν ομοιόμορφα.

344352

Αφού ετοιμάστηκε με το dry burn, και να φέρω τις σπείρες κοντά ωστε να γίνει micro coil, ήρθε η ώρα για το οργανικό βαμβάκι το οποίο, έσπρωξα απαλά να μπεί μέσα στις οπές που σχηματίζει ο επάνω δακτύλιος που έγραψα και πιο πάνω.

Αν δείτε τα αυλάκια για το υγρό είναι τεράστια οπότε ετοιμάζομαι για τοπία στην ομίχλη.Απο εκεί και πέρα απλά γεμίζεις και βαράς.

Συνεχίζεται στο επόμενο post

344353

nikos_abel
06/11/2015, 10:05
Με το καλό και πάλι.Εχω την εντύπωση πως αν πατήσεις 3 φορές το power button του istick,γυρίζει απο volt σε watt και τουμπαλιν.

Δεν (και δεν υπάρχει και λόγος)

Wise ο sniper σου λέει

4,2V2 / 1,8Ω = 9,8W

sniper
06/11/2015, 10:06
ειδα οτι εχει και ενδειξη watt αλλα δεν ειναι με τρια πατηματα κατι αλλο ειναι θα το βρω....... δλδ τα 4,2volt ποσα watt ειναι?

9,8W αν έχεις 1,8Ω αντίσταση

WiSe
06/11/2015, 10:07
Ευχαριστω παιδια

THEOD
06/11/2015, 10:13
Αν δεν κάνω λάθος το μικρό iStick ΔΕΝ έχει ένδειξη watt γιατί δεν έχει καν την δυνατότητα να μετρήσει αντίσταση ατμοποιητή ώστε μετά να προσαρμόσει το βολτάζ ανάλογα την αντίσταση... Μπορείς να ρυθμίσεις μόνο τα Volt χωρίς το modάκι να "γνωρίζει" τι αντίσταση του βάζεις... Ουσιαστικά δεν είναι "modάκι" με την έννοια του όρου - είναι μια απλή μπαταρία με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο βολτάζ εξόδου...
Αυτή την δυνατότητα την είχανε τα 20άρια και τα 30άρια...
Μάλιστα τα τελευταία "θερμικά" μοντέλα 40w και 60w δεν έχουν καν mode λειτουργίας σε Volt. Έχουν μόνο mode λειτουργίας WATT & THERMAL (δηλ δεν έχεις την δυνατότητα να μεταβάλλεις απ'ευθείας τα volt παρά μόνο έμμεσα μέσω της ρύθμισης των watt).

WiSe
06/11/2015, 10:20
το ειδα στην οθονη οτι εχει και ενδειξη watt αλλα υπαρχει περιπτωση να μην εχει τη λειτουργια γιατι μπορει να χρησιμοποιουν μια οθονη και για αλλα μοντελα....

7Tolis
06/11/2015, 10:26
Ετοίμασα μια στα γρήγορα ένα υγρό περίπου 90 VG 10PG με ~3 νικοτίνη και γέμισα.Πνευμονική τζούρα στα 15 watt με αντίσταση 0.7 ohm και...
ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ και τοπίο στην ομίχλη.Ξεχύθηκαν καραμέλες βανίλες μπισκότα και λοιπά αντρικά ζε σουί μπρουτάλ αρωματα στον χώρο και η πιπίλα πήγε γόνα.
Μια απο τις τζούρες αλλά η φωτό δε το δείχνει όπως πραγματικά είναι.Να τονίσω πως στον καναπέ υπάρχει ένα κόκκινο μαξιλάρι αλλά το έκρυψε ο πυκνός καπνός.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθεις σε δύσκολη θέση έξω σε κάποιο καφέ λόγω της κινητής ομίχλης.

344354

Αφου έκανα απανωτές τζούρες διαρκείας,είπα να ανέβω στα watt.Πήγα 25,πήγα 30 και δε κατάλαβε μία.Περισσότερη γευση και πυκνότερος ατμός και ήθελα να ανεβάσω κ'άλλο τα watt αλλά με το cloupor δε γίνεται,μεχρι 30 watt πάει (Κρίμα).

Μετά είδα και κατάλαβα πως μπορείς να επέμβεις στο deck χωρίς να χρειαστεί να αδειάσεις το tank το οποίο θεωρώ προτέρημα.Ετσι λοιπόν,είπα να ασχοληθώ με το μονό deck το οπίο είναι γνώριμο σε αρκετό κόσμο.2 πόλοι,μια οπή αλλά και εκεί δακτύλιος για τη συγκράτηση του βαμβακιού το οποίο σαφώς και μου άρεσε.Πάλι τεράστια αυλάκια τροφοδοσίας.
344355

Στήσιμο στα γρήγορα,τίποτα νέο εδώ.Ο ατμο/της είναι μεγάλος και με μεγάλη χωρητικότητα.Ιδού.
344356

Ειναι στο υψος ίδιος με τον subtank mini.Τωρα στο θέμα τζούρα.Ειναι σαφώς αεράτος για τις πνευμονικές αλλά...........

Αν κλεισεις τον αέρα,ο λιγοστός που περνάει σου δίνει τζούρα σε στυλ kayfun.Απο γευση στο μονό deck ειναι σαφώς ανώτερη του subtank,εφάμιλλη του kfl+ αλλά θέλει WATT για να παίξει.Θέλει γκάζια απο το μοντάκι.Θα τον δουλέψω ως βασικό να δώ πως θα πάει.Διαρροές δεν έχει ως τωρα και στο υγρό έχω νορμάλ κατανάλωση.Με βολευει πολύ η μεγάλη χωρη/τα του.Ποιοτική κατασκευή απο ss 304.Τιμή 45 ευρώ για αυτά που δίνει είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ πρόταση plus τα spares που έχει η συσκευασία orings,βίδες,frosted tank spare,κατσαβιδάκι ,αλενάκι και 2 drip tips.Ειπατε κάτι;Πως είπατε;Πως είπατε;

sniper
06/11/2015, 10:34
...

....Ειπατε κάτι;Πως είπατε;Πως είπατε;

Eίπαμε ότι θέλουμε να βγαίνουμε έξω και να μην μας περνάνε για αντιτορπιλικά με προπέτασμα καπνού...

7Tolis
06/11/2015, 10:42
Eίπαμε ότι θέλουμε να βγαίνουμε έξω και να μην μας περνάνε για αντιτορπιλικά με προπέτασμα καπνού...

Καλύτερα.Να κρατάνε και αποστάσεις.

dimmie_72
06/11/2015, 11:21
Σα να είμαι μπροστά αυτή τη στιγμή. :D

Ο teogtp έχει ανοίξει διάφορα sites και ψάχνεται για παραγγελία. :bawl:

sniper
06/11/2015, 11:24
Σα να είμαι μπροστά αυτή τη στιγμή. :D

Ο teogtp έχει ανοίξει διάφορα sites και ψάχνεται για παραγγελία. :bawl:

Για βάρκα;

chillipf
06/11/2015, 11:47
Για ατμόπλοιο μάλλον :lol::a014:

chillipf
06/11/2015, 11:53
άσχετο αλλά με τον καιρό όλοι ή καλύτερα οι περισσότεροι ατμιστές μπλέκουν με αρκετά πράγματα
βγαίνουν άλλωστε νέα εργαλεία σωρηδόν, βιομηχανία μεγάλη λέμε...

Προσωπικά ενώ είμαι από τους πιο χαλαρούς σε αυτά τα θέματα, έχω μαζέψει 5-6 εργοστασιακούς
και 7-8 επισκευάσιμους, σε λειτουργία εννοείται.
Χώρια πόσους έχω τελειώσει και πετάξει 4 χρόνια τώρα που ασχολούμαι.
Η εξέλιξή τους πάντως αυτά τα χρόνια, είναι τεράστια.

θυμάμαι το πρώτο μου σετ, κάτι κακορίζικες e-go με ακόμα πιο κακορίζικους ατμοποιητές που φρακάρανε στις 2 μέρες λειτουργίας.
και τιμή του όλου σετακίου 90 ευρά.

Τώρα είναι περάστε κόσμε και διαλιέχτε...

WiSe
06/11/2015, 11:59
το elipse το θυμασαι? θυμασαι ποσο εκανε? γιατι θυμαμαι οτι ηταν ακριβο αλλα δε θυμαμαι ποσο ειχα δωσει.... ε αυτο με εκνευρισε το πεταξα απο το παραθυρο του αυτοκινητου τοτε και ξεκινησα τα τσιγαρα παλι :lol:

Bowleno
06/11/2015, 12:25
Αν δεν κάνω λάθος το μικρό iStick ΔΕΝ έχει ένδειξη watt γιατί δεν έχει καν την δυνατότητα να μετρήσει αντίσταση ατμοποιητή ώστε μετά να προσαρμόσει το βολτάζ ανάλογα την αντίσταση... Μπορείς να ρυθμίσεις μόνο τα Volt χωρίς το modάκι να "γνωρίζει" τι αντίσταση του βάζεις... Ουσιαστικά δεν είναι "modάκι" με την έννοια του όρου - είναι μια απλή μπαταρία με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο βολτάζ εξόδου...
Αυτή την δυνατότητα την είχανε τα 20άρια και τα 30άρια...
Μάλιστα τα τελευταία "θερμικά" μοντέλα 40w και 60w δεν έχουν καν mode λειτουργίας σε Volt. Έχουν μόνο mode λειτουργίας WATT & THERMAL (δηλ δεν έχεις την δυνατότητα να μεταβάλλεις απ'ευθείας τα volt παρά μόνο έμμεσα μέσω της ρύθμισης των watt).

Τον istick20 έχω κι εγώ και όντως έχει ένδειξη είτε για watt είτε για volt και διαβάζει και τις αντιστάσεις δεν τον έχω εδώ τώρα για να θυμηθώ πως αλλάζει (ναι, επί του παρόντος ξανακύλησα στα τσιγάρα μετά τις γιορτές που θα στρώσουν κάποια θεματάκια μου θα ξανάασχοληθώ με το σπορ :( )

chillipf
06/11/2015, 12:34
το elipse το θυμασαι? θυμασαι ποσο εκανε? γιατι θυμαμαι οτι ηταν ακριβο αλλα δε θυμαμαι ποσο ειχα δωσει.... ε αυτο με εκνευρισε το πεταξα απο το παραθυρο του αυτοκινητου τοτε και ξεκινησα τα τσιγαρα παλι :lol:

Αυτό δεν το είχα ποτέ, αλλά ξεκίνησα με ένα I-want σύστημα, που στο 10ήμερο πήγε άκλαφτο.
μετά έμπλεξα με κάτι kartomizer, και συνεχώς άλλαζα, ατμοποιητές κυρίως

με τα σημερινά δεδομένα, η τότε εποχή ήταν ψιλοτραγική.

DrEvil
06/11/2015, 12:34
Τον istick20 έχω κι εγώ και όντως έχει ένδειξη είτε για watt είτε για volt και διαβάζει και τις αντιστάσεις δεν τον έχω εδώ τώρα για να θυμηθώ πως αλλάζει (ναι, επί του παρόντος ξανακύλησα στα τσιγάρα μετά τις γιορτές που θα στρώσουν κάποια θεματάκια μου θα ξανάασχοληθώ με το σπορ :( )

Μιας κι εχω το istick20 στα χερια μου, με τρια συντομα πατηματα στο power button αλλαζει απο V σε W.
Αν τελικα μιλαμε γι' αυτο το μοντ.

WiSe
06/11/2015, 12:37
Μιας κι εχω το istick20 στα χερια μου, με τρια συντομα πατηματα στο power button αλλαζει απο V σε W.
Αν τελικα μιλαμε γι' αυτο το μοντ.

το δικο μου δεν αλλαζει ρε γμτ :(

teogtp
06/11/2015, 12:48
Για βάρκα;

Δοξα τον Αλλαχ δεν θα την χρειαστω ακομα..................ελπιζω δηλαδη.................

THEOD
06/11/2015, 17:36
το δικο μου δεν αλλαζει ρε γμτ :(

αφού σου είπα...το δικό σου είναι το mini των 10 watt... Δεν έχει τέτοιες δυνατότητες-καλούδια, ούτε μπορεί να πάρει ατμοποιητή κάτω από 1 ohm...

WiSe
06/11/2015, 18:51
Κοιτα που θα βγει σωστος ο εφτα-τολης που ελεγε σε 3 βδομαδες θα ψαχνω για μοντιφιαρικο..... αλλα οοοοοοοχι δε θα του το κανω το χατηρι του τραχανα! :bawl::a48:

laptopakias
06/11/2015, 19:17
Θέλω να αγοράσω ηλεκτρονικό τσιγάρο , εχω διαβάσει το topic απο την αρχή αλλά έχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να πάρω. Θέλω να πάρω ενα που να βολευει και όταν οδηγω την μηχανή, υπάρχει καμια καλή προταση;

7Tolis
06/11/2015, 19:55
Εχμμ.. Ήρθε στα χέρια μου ένα IPV D2 με πλακέτα yihi.
(^_-)
Βαρεσα 55 watt πνευμονικη και κλαίω ακόμη.

basilis_k6
06/11/2015, 20:14
Θέλω να αγοράσω ηλεκτρονικό τσιγάρο , εχω διαβάσει το topic απο την αρχή αλλά έχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να πάρω. Θέλω να πάρω ενα που να βολευει και όταν οδηγω την μηχανή, υπάρχει καμια καλή προταση;

πολλές αλλα η μηχανή με μπέρδεψε. πρωτη φορά ασχολείσαι?

WiSe
06/11/2015, 20:48
και μενα.... δλδ θα οδηγας και θα ατμιζεις?

teogtp
06/11/2015, 21:12
και μενα.... δλδ θα οδηγας και θα ατμιζεις?

Αν ειναι ετσι ας παρει μια παλια βεσπα διχρονη............

dimmie_72
06/11/2015, 21:19

για μηχανή;
TDR 250

7Tolis
06/11/2015, 21:29

οποιο και να πάρεις δε βολευει πάνω στη μηχανή.Εκτός αν έχεις ανοιχτό κράνος ή αν δε φοράς.Υπάρχουν και λουριά που τα περνάς στον λαιμό και κρεμονται στο στήθος σου.Αρα περισσότερο είναι τι θήκη να πάρω παρά τι συσκευή.Istick 30 & nautilus ειναι καλός συνδιασμός.

Το v-strom των ηλεκτρονικών τσιγάρων ας πούμε.

teogtp
06/11/2015, 21:34
Στο θεμα μας........
Δοκιμασα istick 60αρι με Melo2 επανω.
Η μοντακι εχει το γνωριμο κροταλισμα στα κουμπια οπως το παλιο το 20αρι, καθετε καλα στο χερι λογο του κουρμπαρισματος που εχει και τα καπακια που εχει εκατερωθεν εχουν πολυ καλη εφαρμογη και δυνατους μαγνητες.
Επισεις υπαρχει αυτη η γνωριμη (για τους παλιους κατοχους istick)καθυστερηση λειτουργιας στο πατημα του κουμπιου ατμισματος.
Ο ατμοποιητης δεν με ενθουσιασε.Φτηνη κατασκευη αλλα με μεγαλη ρυθμιση αερα και μικρη παραγωγη ατμου.
Κατα την διαρκεια του πειραματισμου μας "κερασε" και λιγο υγρο απο την τρυπα του αερα.
Για 69 ευρω (το σετακι)που εδωσε ο ιδιοκτητης ειναι μια χαρα.

dimmie_72
06/11/2015, 21:42
Το v-strom των ηλεκτρονικών τσιγάρων ας πούμε.

:plaf: αυτό σηκώνει παρεξήγησις, να το πάρεις πίσω :a017: