View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
α καλάααα... :rolleyes:
Ασε μας στη στεναχώρια μας λέμε.... Θέμε καλό mod τώρα.
Twisted wire. Παρών.
Δε τρελάθηκα αλλά άμα δε κάνεις τον κύκλο σου ώστε να ξεκαθαρισεις τι σου αρέσει ότι και να πούμε.. You know. Επιγραμματικά. Αργεί να πάρει μπρος και σου δίνει πιο απαλά τον ατμο στην αρχή. Μόλις φτάσει στη θερμοκρασία του είναι όπως το απλό. Το αργά εννοώ ένα δύο sec.
@teogtp
Μη πάρεις τον Cthulhu. Τον πούλησα εγώ, ενώ έχει πολλά συν όπως είχα γράψει, σαν σύνολο τελικά υστερεί.
@sniper IPV D2 75watt και έλεγχος θερμοκρασίας. Ρυθμιζόμενος πόλος. Κάνει εύκολα σημάδια.
Εμενα μου αρέσουν τα ντουμανια στο subohming .
Εχω την εντύπωση ότι αποδίδουν καλύτερα τα αρώματα.
Και για τον kfl ακουσα τα καλύτερα αλλα δεν μου εκατσε.
Θα δούμε με τον cthulhu....
Τον kfl άμα τονε πουλάς είμαι εδωά.
Τον εχω "προικισμένο "απο steam tuners και δεν συμφέρει ρε συ....
120 ευρω μου βγήκε. ....
Θα τον κρατησω για μπακ απ..
Αφού είχαμε λίγο χρόνο και παίζαμε:
Στα 1,2Ω (Twisted 24ρι, 6 σπείρες) κι όλα καλά εκτός αν κλείσεις τον αέρα στον subtank, οπότε είχα διαρροή, με τέρμα ανοιχτόν όλα καλά.
Με διπλή αντίσταση (5 σπείρες έκαστη, 24ρι) πνιγμός από καπνό, καμία διαρροή σε ολους τους αέρηδες (αν και μόνο με φουλ δούλευε καλά), αλλά δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία για τόσο μικρές διαφορές.
Η απόδοση του στριφτου πως σου φανηκε;
Η απόδοση του στριφτου πως σου φανηκε;
Μια χαρά, δεν είδα την καθυστέρηση που έλεγες.
Σου αρπαζε αμέσως οπότε. Ακόμη καλύτερα τότε.
Αχμμμ... https://www.youtube.com/watch?v=WqaR94XJvO4
χωρις βαμβάκι...Καψούλι μυρίζομαι.Στα υπόψιν.
dimmie_72
29/12/2015, 19:58
μη τα δείχνετε αυτά στον sniper γιατί μετά πάει και τα κάνει.
το θέμα είναι τι γίνεται αν δεν του πετυχαίνουν με την 1η... :bawl:
μη τα δείχνετε αυτά στον sniper γιατί μετά πάει και τα κάνει.
το θέμα είναι τι γίνεται αν δεν του πετυχαίνουν με την 1η... :bawl:
Οχι μόνο ο sniper :smokin:
dimmie_72
29/12/2015, 20:26
Οχι μόνο ο sniper :smokin:
τι, Mossberg και συ η... αρκούδα; :D
εννοώ πως οτι βλέπω συνήθως το τσεκάρω να δω πως αποδιδει.
τι, Mossberg και συ η... αρκούδα; :D
Έλα αηδίες.... Qφάλα teogp να σε δω με τέτοιο τι κάνεις...
349197
A, όχι..... δεξιά το παλιό (που μου εβγαλε την ψυχή το κουμπί του, backup κι αν πλεον τώρα), subtank πάνω στο νέο...
349198
dimmie_72
29/12/2015, 23:33
παρκέ; :rolleyes:
349197
A, όχι..... δεξιά το παλιό (που μου εβγαλε την ψυχή το κουμπί του, backup κι αν πλεον τώρα), subtank πάνω στο νέο...
349198
Μαυρος ο sub,ειναι πιο μπανικος.Αλλα κανει σημαδια ευκολα.
dimmie_72
29/12/2015, 23:38
A, όχι..... δεξιά το παλιό (που μου εβγαλε την ψυχή το κουμπί του)
το γκάνι βγήκε για το... παλιό; :eek:
basilis_k6
29/12/2015, 23:38
New toy.... Reulaeux!
παρκέ; :rolleyes:
Tην κορόιδα........
Μπας και παρει εκπτωση για το μοντακι......
Όχι, είναι για να προσεχώς λέμε (η ψύκτρα)
New toy.... Reulaeux!
200W; Αναμένουμε εντυπώσεις!
Μπας και παρει εκπτωση για το μοντακι......
Aν ήταν ετσι φίλος σήκωνα όλο το μαγαζί...
basilis_k6
29/12/2015, 23:45
Όχι, είναι για να προσεχώς λέμε (η ψύκτρα)
200W; Αναμένουμε εντυπώσεις!
άθλια οθόνη ιδια με το istick 40 με λίγες πληροφοριες. πολύ καλή κατασκευη, καλό στο χέρι αλλα μονο για γραφειο/σπιτι λογω βάρους. παιζει ss κυριως 304 (δεν εχει ρυθμιση tcr), πολύ καλο στο άτμισμα αλλα δεν εχω άλλη συσκευη παρόμοιας τεχνολογιας να συγκρινω καλα.
φθηνο γιαυτα που κάνει και μετρια αυτονομια αν σκεφτείς οτι παιζω κατω απο 20w και βγάζει περίπου 16ωρες. δλδ γυρω στα 10μλ....
ομως εχω μεσα 3 παλιες μπαταριες που κοντευουν 9 μηνες χρησης.
άθλια οθόνη ιδια με το istick 40 με λίγες πληροφοριες. πολύ καλή κατασκευη, καλό στο χέρι αλλα μονο για γραφειο/σπιτι λογω βάρους. παιζει ss κυριως 304 (δεν εχει ρυθμιση tcr), πολύ καλο στο άτμισμα αλλα δεν εχω άλλη συσκευη παρόμοιας τεχνολογιας να συγκρινω καλα.
φθηνο γιαυτα που κάνει και μετρια αυτονομια αν σκεφτείς οτι παιζω κατω απο 20w και βγάζει περίπου 16ωρες. δλδ γυρω στα 10μλ....
ομως εχω μεσα 3 παλιες μπαταριες που κοντευουν 9 μηνες χρησης.
Όχι, καινουριες στα 3000mAh και να τις παντρεύεις ανά τριάδες....
Δεν παίζει σε ΤC;;;;;;;
Οταν πηγα να το παρω, μου ειπαν οτι παιζει μονο με ολες τις μπαταριες, οποτε κι προτιμησα το 100αρι της Eleaf.
Ισχυει;
basilis_k6
29/12/2015, 23:55
Όχι, καινουριες στα 3000mAh και να τις παντρεύεις ανά τριάδες....
Δεν παίζει σε ΤC;;;;;;;
ναι τα ξερω τα κολπα αλλα περιμένω τις μπαταριες και αυτες ειναι ιδιες dont worry...
παιζει σε ολα τα μεταλλα αλλα δεν εχει ρυθμιση για το ss συγκεκριμενη. λενε οτι ειναι για 304 κυριως. βαζεις και αλλο πχ 316 αλλα δεν μπορεις να του πεις ακριβως το tcr.
ναι παιζει μονο με 3. δεν μπορεις να βαλεις 2 και να παρεις ας πουμε 120w.
Τετοιο μοντ(3πλη μπαταρια) ειναι πλεον μονο για το σπιτι.
Που να κουβαλας τετοια χειροβομβιδα....
basilis_k6
30/12/2015, 00:02
Τετοιο μοντ(3πλη μπαταρια) ειναι πλεον μονο για το σπιτι.
Που να κουβαλας τετοια χειροβομβιδα....
εγω το πηρα για τη δουλεια και κυριως για να κάνω ενα ηλιθιο δωρο στον εαυτο μου....
εγω το πηρα για τη δουλεια και κυριως για να κάνω ενα ηλιθιο δωρο στον εαυτο μου....
Μην το λες.....
Θα μπορουσες να πας να ψηφισεις για αρχηγο στην ΝΔ.......
basilis_k6
30/12/2015, 00:28
Μην το λες.....
Θα μπορουσες να πας να ψηφισεις για αρχηγο στην ΝΔ.......
το αστείο ειναι οτι γέμισα το μπαλανς με 50$ και αυτο κοστιζε 46$. δλδ μου έμειναν λίγο πάνω απο τα 3 ευρω που ζητούσαν οπότε ειχα την ευκαιρια!:lol:
πάντως αν κάποιος δεν θέλει τα βατ του ας παει στο εβικ η στο νέο διπλομπάτερο cuboid. έχουν άλλο hardware με καλύτερη οθονη και περισσοτερες ρυθμισεις.
το αστείο ειναι οτι γέμισα το μπαλανς με 50$ και αυτο κοστιζε 46$. δλδ μου έμειναν λίγο πάνω απο τα 3 ευρω που ζητούσαν οπότε ειχα την ευκαιρια!:lol:
πάντως αν κάποιος δεν θέλει τα βατ του ας παει στο εβικ η στο νέο διπλομπάτερο cuboid. έχουν άλλο hardware με καλύτερη οθονη και περισσοτερες ρυθμισεις.
Ναι αυτό κάναμε..
46$; Μια χαρά, εδω το είδα κάπου στα 70€
dimmie_72
30/12/2015, 00:47
αυτο κοστιζε 46$
επειδή η τιμή είναι εξόχως ελκυστική.... από που το πήρες; :eek:
basilis_k6
30/12/2015, 00:48
evic ηθελα αλλα το φτ ακομα μαυρο δεν εχει. έχει το 60αρι και ηθελα το 75 μηπως και έχουν κάποιο update στο hardware. επίσης επειδη θα φτιάξω ενα ξυλομοντακι με τα σωθικα του istick και μάλλον αυτο θα βγαίνει βολτες μαζι μου, ειπα να παω σε κάτι πιο μάτσο:a44:
απο fasttech το πήρα κλασσικα... Σε λίγο θα μου στείλουν κάρτα gold member...
...
απο fasttech το πήρα κλασσικα... Σε λίγο θα μου στείλουν κάρτα gold member...
Δεν σ' ευχαριστήσαμε.... :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
dimmie_72
30/12/2015, 14:54
υπάρχει κάποιος ατμοποιητής, τώρα που παίζει και κάνα φράγκο, που να παίρνει ΚΑΙ διπλή αντίσταση αλλά να δέχεται και έτοιμες;
Δες τον smok tfv4 tfv4 mini. Έχει διάφορες κεφαλές με διάφορα set up. Δεν είμαι σίγουρος πως θα τον βρεις στην Ελλάδα όμως.
Διπλή στηνεις σε όλους αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα έχεις απόδοση πάρα μεγαλύτερη απώλεια κατανάλωση υγρού. Και έτοιμες αλλά και rba τμήμα μόνο οι subohm ατμο/τες έχουν. Θα επανέλθω με Edit.
Εντωμεταξυ μια βόλτα από steam tuners είναι πάντα χρήσιμη.
349222
349223
Είναι το tiny αλλά με ss και χαραγμένο λογότυπο πουλ μουρ. Το πάνω μέρος της καμπάνας αφαιρείται οπότε αν βγάλεις το drip tip βλέπεις αντίσταση. Άμα θες ντριπάρεις κιόλας. Γαμεί!
Μια απλή τζουρα με outlaw (Dan Lucas), 70%VG....
349226
dimmie_72
30/12/2015, 15:37
Δες τον smok tfv4 tfv4 mini. Έχει διάφορες κεφαλές με διάφορα set up. Δεν είμαι σίγουρος πως θα τον βρεις στην Ελλάδα όμως.
σόρυ, παράλειψή μου. βασική προϋπόθεση να έχω υποστήριξη εδώ και κυρίως να βρίσκω έτοιμες αντιστάσεις.
dimmie_72
30/12/2015, 15:40
άμα κάνετε σύλλογο σας βλέπω στην επόμενη διαδήλωση να σας προσλαμβάνουν οι δυνάμεις καταστολής για εμπροσθοφυλακή :D
Ομίχληηηηη!!Δωσε πόνο!Με γειές και τα μοντς σας κύριοι!Τι λέει το outlaw?Για το Odin δε πήγαινες;
Ντίμη δες εδώ https://www.youtube.com/watch?v=9bq-rqBQe6E
αλλά αργά ή γρήγορα σε επισκευάσιμο θα πας μιας και εχεις aprilia,θα πιάνει το χέρι σου :a9:
Ομίχληηηηη!!Δωσε πόνο!Με γειές και τα μοντς σας κύριοι!Τι λέει το outlaw?Για το Odin δε πήγαινες;
Ντίμη δες εδώ https://www.youtube.com/watch?v=9bq-rqBQe6E
αλλά αργά ή γρήγορα σε επισκευάσιμο θα πας μιας και εχεις aprilia,θα πιάνει το χέρι σου :a9:
Καλό καπνικό και τίμιο στα 14€ τα 30ml (θα το ήθελα λιγο πιο γλυκό)
Το Οδιν παραμένει στη λιστα των δοκιμων premiums, αλλα σειρά τώρα έχει Love Blond. (http://www.bennorthon.com/la-gamme-ben-northon.html)
Ολοι ξέρουμε πως οι έλληνες τσακώνονται στα σχόλια στο youtube.Τώρα και στη fasttech axaxaxaxaxa δε θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ!
https://www.fasttech.com/forums/3982000/t/1945369/im-100-percent-sure/1
dimmie_72
30/12/2015, 16:12
επισκευάσιμο ψάχνω, άντε έστω και 1 coil, που να δέχεται και έτοιμες , να υπάρχει υποστήριξη και να έχει την πρακτικότητα του ναυτίλου (5ml, εύκολο γέμισμα, tank που να μην επηρεάζεται απ την οξύτητα του υγρού κατά προτίμηση pyrex κλπ).
τα λεφτά ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν είναι θέμα (παναιαμ εγώ το είπα αυτό; ) :D
subtank mini οπως vstrom και είσαι κομπλέ.
zannisvel
30/12/2015, 16:18
Ολοι ξέρουμε πως οι έλληνες τσακώνονται στα σχόλια στο youtube.Τώρα και στη fasttech axaxaxaxaxa δε θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ!
https://www.fasttech.com/forums/3982000/t/1945369/im-100-percent-sure/1
:bawl::bawl:
dimmie_72
30/12/2015, 16:23
subtank mini οπως vstrom και είσαι κομπλέ.
αν σου πω ότι αυτό είναι που με χαλάει; :lol:
τα αξιζει τα λεφτά του.Αν δοκιμάσεις επισκευάσιμο δεν ξαναγυρνας σε ετοιμη κεφαλή.Αν πείς πως οκ πάω σε μονο επισκευάσιμο,το χιλιοειπωμένο kfl+ που όμως εχει το σπασαρχ@@κο γέμισμα απο κάτω ή τον phenomenon (ακριβός ελληνικός).
zannisvel
30/12/2015, 16:34
ΤΟλη υπαρχει κανενας σαν το kayfun που να γεμιζει ομως πιο ευκολα?
Τωρα που το ανεφερες μου δημιουργηθηκε η απορια.
349226
Λες και θα πεταχτει ο Voldemort.........
ο kayfun v4.150 ευρω.Υπάρχουν διάφοροι,ο Bellus γεμίζει ευκολα αλλά εχει διαρροές,ο crius αλλά είναι μόνο με διπλές αντιστάσεις,ο τηλέμαχος (ελληνικός),ο calix (ελληνικός ακριβός) ο eviva με κεραμικό (ελληνικός ακριβός) και γενικά οτι είναι ελληνικό ειναι ακριβό με πλαστικό τανκάκι fail.O fogger v5,o kaizer ,υπάρχουν αρκετοί.
Kai o kfl+ μπορει να γεμίσει απο πάνω αν κλείσεις την τρύπα του αερα και τον γυρίσεις ελαφρως αλλά δεν το καταφέρνω πάντα (πλημμύρα alert)
Aυτός εδώ κάνει αρκετά review και σε φτηνούς ατμο/τες https://www.youtube.com/channel/UCaaIVbBOTG-4qi7kLqM_RYg
Βρε dimmie .....
Τι το παλεύεις με έτοιμες αντιστάσεις;
Παρε ένα subtank και θα ξεχάσεις οτι ήξερες.
basilis_k6
30/12/2015, 18:55
Ο σαμπτανκ άλλαξε σε.τοπτανκ. τσεκαρε τε το...
Το γέμισμα του κφλ δεν.με χαλάει.πάντως. είναι αρκετά καθαρό το κόλπο με τη βίδα και για τσιγαρησια σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει άλλος. Αν είστε της πνευμονικής και της κατανάλωσης παίζουν tfv4 κτλ...
Δείτε και τον tron. Έχει κεφαλές για όλα τα γούστα.
Που το ειδες αυτο;
Στο Shop δεν αναφέρει κάτι.
basilis_k6
30/12/2015, 20:02
http://www.sourcemore.com/catalogsearch/result/?q=KAW003000
Υπήρχε ήδη σαν σετ https://m.fasttech.com/p/4024102
Απλα γεμιζει και απο πανω.
dimmie_72
30/12/2015, 21:22
αυτός σίγουρα είναι επισκευάσιμος;
Απ'οτι βλεπω ειναι ιδιος με τον Sub απλα προσθεσαν ενα ακομα βιδωτο κομματι ψηλα (εχει εγκοπες για πιασιμο),για να τον ανοιγεις απο εκει για γεμισμα.
HelenKoR
30/12/2015, 22:00
349226
Αρκετά.. Artistic η φωτογραφία. Πολύ καλή!
349226
Το spirits που αγορασα απο τον Λουκα εφυγε σε χρονο ρεκορ.
Μιλαμε για ντουμανια.
ΟΚ, μπλέξαμε με Ni....
Ακόμα μαθαίνω τι γίνεται, η αντίσταση θέλει κενά, παιζω με τη θερμοκρασία, κλειδωμενη αντίσταση σε θερμοκρασία δωματίου κλπ...
Κρύος καπνός, ωραίες γεύσεις, 0.1Ω, 50-60W, 3Α.... για να δούμε :look:
Nikol1979
31/12/2015, 16:26
Παιδιά χρόνια πολλά! Εγώ άρχισα τώρα να διαβάζω μιας και το σκέφτομαι κι εγώ, και έχω βέβαια πολύ δρόμο ακόμα... Βρήκα ένα υπέροχο blog, λέγεται powerpuffsreviews, ρίξτε μια ματιά...
Με το καλό Νικόλ. Μια φορά δοκίμασα Ni και έφαγα καμένο την επόμενη ημέρα. Δεν ξαναδοκιμασα έκτοτε. Να ατμισω θέλω όχι να αποκτήσω γνώσεις φυσικής.
dimmie_72
31/12/2015, 17:21
Παιδιά χρόνια πολλά! Εγώ άρχισα τώρα να διαβάζω μιας και το σκέφτομαι κι εγώ, και έχω βέβαια πολύ δρόμο ακόμα... Βρήκα ένα υπέροχο blog, λέγεται powerpuffsreviews, ρίξτε μια ματιά...
να προσέξεις από που θα παραγγείλεις modάκι μη θέλει κάνα φλασάρισμα μετά... :rolleyes:
Με το καλό Νικόλ. Μια φορά δοκίμασα Ni και έφαγα καμένο την επόμενη ημέρα. Δεν ξαναδοκιμασα έκτοτε. Να ατμισω θέλω όχι να αποκτήσω γνώσεις φυσικής.
Πολύ πιθανό αν την έκαψες χωρίς βαμβάκι και υγρό, Το πιθανότερο να εφαγες και τοξίνες μαζί με το καμμένο...
Μπα, κανονικά by the book. Την επόμενη ημέρα έφαγα το καμμενο. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ πάλι αν και μου φάνηκε πως με kanthal η γεύση είναι καλύτερη.
nikos_abel
31/12/2015, 19:20
Ελένη και Νικόλ
Πήρα αυτό (http://www.joyetech.com/product/ego-one/) το starter για τη σύζυγο και έχει ξετρελαθεί (εκεί που δεν την έψηνα με τίποτα).
Και εγώ που το δοκίμασα με εντυπωσίασε. Απλό στη χρήση, καμμία σχέση με όλα τα κβαντομηχανικά που διαβάζετε εδώ, εντελώς διακριτικό στην εμφάνιση.
Να και μια παρουσίαση
https://www.youtube.com/watch?v=L0oTJcxtDNE
Δε ρυθμίζει volt αυτό. Δε ξέρω για γυναίκα πως θα μοιάζει το κλαρίνο αυτό στο χέρι της. Είναι κάπως για γυναίκα νομίζω.
nikos_abel
31/12/2015, 19:37
Δε ρυθμίζει volt αυτό. Δε ξέρω για γυναίκα πως θα μοιάζει το κλαρίνο αυτό στο χέρι της. Είναι κάπως για γυναίκα νομίζω.
Είναι μικρούλι, χωράει στη παλάμη. Δεν είναι κλαρίνο.
Και ναι, δε ρυθμίζει βολτ, μόνο αέρα. Η απλότητα όμως το κάνει πιο καλή κίνηση για αρχή.
HelenKoR
31/12/2015, 19:44
Ελένη και Νικόλ
:blush:
Νιώθω την ανάγκη να πω ότι δεν καπνιζω/ατμιζω/αφριζω.
Μια φορά θέλησε και η δικιά μου να δοκιμάσει. Δεν της άρεσε. Κάνα εξάμηνο μετά είπε να ξαναδοκιμασει πιο σθεναρα. Της πήρα νέα εργαλεία, δε τη βολεύαν οι γεύσεις. Τώρα είπε θέλει να ξαναδοκιμασει. Δεν ασχολήθηκα καν πέραν του στησιματος και είμαι σίγουρος πως δεν θα προχωρήσει. Γενικότερα οι γυναίκες δε γουστάρουν αλλαγές οπότε σταμάτησα να πιστεύω. Δε πιεσα ποτέ και ούτε πρόκειται.
Μια φορά θέλησε και η δικιά μου να δοκιμάσει. Δεν της άρεσε. Κάνα εξάμηνο μετά είπε να ξαναδοκιμασει πιο σθεναρα. Της πήρα νέα εργαλεία, δε τη βολεύαν οι γεύσεις. Τώρα είπε θέλει να ξαναδοκιμασει. Δεν ασχολήθηκα καν πέραν του στησιματος και είμαι σίγουρος πως δεν θα προχωρήσει. Γενικότερα οι γυναίκες δε γουστάρουν αλλαγές οπότε σταμάτησα να πιστεύω. Δε πιεσα ποτέ και ούτε πρόκειται.
Δεν είσαι και ο πιό εύκολος δάσκαλος και σόρρυ τόλη που το λέω αλλα αν πας να δείξεις στη γυναίκα τα 2πλο 3πλά μπουριά που στήνεις θα τα παρατήσει στο 3λεπτο....Σε λίγο φοβάμαι θα πάρεις κουρμπαδόρο να στήνεις αντίσταση...Βέβαια εγώ δε μπορώ να πώ ήσουν σωστός δάσκαλος,2 φορές είδα τους επισκευάσιμους και απο τότε το πάω κορδέλα... :P
Μπααα. Subtank nano με έτοιμες αντιστασεις και istick 20. Δεν βολεύαν οι γεύσεις. 12 αρώματα από tpa συν τα αγοραστα. Μια χαρά support έκανα. Πλέον, δε μπήκα σε διαδικασία να κάνω κάτι πλην set up.
A πήρα και έναν eleaf gs air. Απαράδεκτο προϊόν, ότι καλύτερο για να γίνεις καπνιστής ή κοκάκιας.
nikos_abel
31/12/2015, 20:19
:blush:
Νιώθω την ανάγκη να πω ότι δεν καπνιζω/ατμιζω/αφριζω.
Πως μου έκατσε....
Κακώς - Να αρχίσεις :lol:
Παιδες, το Joytech eVic VTC mini τι λεει ?
Παιδες, το Joytech eVic VTC mini τι λεει ?
Το έχω καμια 10ρια μέρες και το λατρεύω..Mε μια efest (3000mAh) και μια SONY CT5...
349694
Το έχω καμια 10ρια μέρες και το λατρεύω..Mε μια efest (3000mAh) και μια SONY CT5...
349694
Sony Vtc 5....
Σε εξοδα θα μας βαλεις αφεντικό. .....ετσι μαυρουλι που είναι ταιριάζει με τον sub μου.
349694
Ωραιος. Αν θες πες μου και ποσο /απο που (πμ)
dimmie_72
04/01/2016, 13:03
Σε εξοδα θα μας βαλεις αφεντικό.
εκμαυλιστής συνειδήσεων... :smokin:
chillipf
04/01/2016, 13:12
Και μας όμως τα ζητάει ο κ-λος μας :a014:
Ωραιος. Αν θες πες μου και ποσο /απο που (πμ)
Θα ήθελα κι εγώ ένα π.μ. :)
Κι όχι μόνο.... ΠΜ σεντ.
Κι όχι μόνο.... ΠΜ σεντ.
Εκγαμευτης πορτοφολεων........
Εκγαμευτης πορτοφολεων........
Φαγωθήκατε να το γυρίσω σε επισκευάσιμο, φάτε την τώρα.
:smokin:
Και καλά έκανες. :vaping:
Sniper οτι πρεπει........εχει και belt case!
:D
349849
Μηπως οι εποχες αλλαξαν και πλεον ΔΕΝ χρειαζονται επισκευασιμα?
Μηπως οι εποχες αλλαξαν και πλεον ΔΕΝ χρειαζονται επισκευασιμα?
OXI
Απο τους αγαπημένους ριβιουερς.Διακωμωδεί τη κατάσταση με τα μηχανήματα που βγαίνουν και την όλη φάση του η.τ.
https://www.youtube.com/watch?v=DIzcr1z2YuI
dimmie_72
04/01/2016, 21:53
χεχεχε... δε πα να λέτε, το Βόλο μόλις αφιχθούν οι παραγγελίες μόνο με GPS θα τον βρίσκετε απ τα ντουμάνια :D
Απο τους αγαπημένους ριβιουερς.Διακωμωδεί τη κατάσταση με τα μηχανήματα που βγαίνουν και την όλη φάση του η.τ.
https://www.youtube.com/watch?v=DIzcr1z2YuI
:bawl:
Δοκιμή στον kfl αντίσταση με "ανοικτές" σπείρες.
Αποτέλεσμα ακόμα καλύτερη ανάλυση των αρωμάτων του υγρού.
Περισσότερα σκασίματα όμως έτσι. Μικροκόλι ftw.
Καλως το χταποδακιιιι......
350419
Cthulhu v2
Ατμοποιητης με τα ολα του.
Έρχεται με 2 deck,ενα για 2 αντιστάσεις και ενα για στήσιμο με μονή αντίσταση.
Στην συσκευασια επίσης υπάρχουν 2 τζαμακια ενα διαφανο και ενα "γαλακτομενο" και τα κλασσικά τσιμουχακια για ανταλλακτικά .
Προσοχή στην βιδα του κονεκτορα (510)γιατι είναι μπρουτζινη και χαλάει εύκολα.
Στήσιμο με 2πλη αντίσταση στα 0.3 και ψήσιμο στα 25watt.
Χτύπημα βαρβάτο και πλούσια γευση.
Απο ατμο απλα εξαφανιζεις τον κοσμο γυρω σου και μιλάμε για υγρό 50/50.....που να βαλω και φουλ vg υγρο.
dimmie_72
16/01/2016, 13:27
Cthulhu v2
σε σύγκριση με τον subox;
σε σύγκριση με τον subox;
Να περιμένεις να στήσω την μονή για να σου πω.
Αλλα θ'αργησω μου φαίνεται. ....:smokin: